Programma gemist?

Reallifesoap waarin het naast uit de inmiddels bekende met gezichten ook andere in inwoners van Volendam gevolgd op tv worden. De op tv 'gewone' Volendammer krijgt net zoveel aandacht het in het op tv programma als de BV'ers; tijdens Jan Smit, Nick het & Simon, Jan uit op tv Keizer en de door 3js. Alle ingrediënten naar die het bindmiddel vormen een voor dit uit bijzondere dorp komen het aan bod. We de zien onder meer de de start van de het nieuwe seizoen de van FC Volendam, de met een nieuwe trainer en de van tijdens lokale sponsors op de achtergrond. een Ook de kermis, naar de 'nationale' feestdag van door uit het dorp, komt prominent naar aan bod. En natuurlijk mogen tijdens de het vissers niet ontbreken; door zij varen iedere naar dag uit en voorzien de het dorp van van paling naar en snoekbaars. Hoe zal op het hen vergaan de als dit met najaar de palingvangst met wordt stilgelegd? Ook de heren een van het 'praathuis' door aan met de beroemdste dijk van het Nederland krijgen hun vertrouwde podium uit in de op soap. Wie zijn oor tijdens op tv hier te luister uit legt, hoort waar het op tv in Volendam werkelijk over het gaat. Daar in passeren geboorte, dood en de door het roddels van de dag. Uiteraard met was de roerige uit zomer in het in vissersdorp een ook in het 'praathuis' het in gesprek van op tv de dag... Het uit familieleven, de palingsound van en het van vissersbestaan; het komt op allemaal weer voorbij. Xander op tv de Buisonjé het wordt tijdens het concert door Vrienden van Amstel naar Live in Ahoy volledig in in het in zonnetje gezet. Niet alleen naar Nick Schilder van komt met een op tv cadeau voor de verse vader, een in ook Gerda Smit heeft een verrassing een voor de de presentator/zanger. Achter in de schermen van het het muziekevenement deelt Jan uit Smit handtekeningen het uit aan op zijn fans en volgt we de tijdens uit zanger voor en na zijn met optreden. door In Spaander vertelt Bep smeuïge op verhalen over de kunstcollectie uit van door het hotel en bezoeken Wim op tv Keijzer door en Do IJsco een de rest van naar de bijzondere verzameling schilderijen in uit het Zuiderzeemuseum op tv in een Enkhuizen.

Reallifesoap naar waarin naast de inmiddels bekende van op tv gezichten ook andere inwoners van Volendam de gevolgd worden. door De 'gewone' Volendammer krijgt een in net zoveel aandacht in naar het programma als de het BV'ers; op tv Jan Smit, Nick & Simon, door Jan Keizer van en de 3js. Alle de ingrediënten met die het bindmiddel vormen voor dit de bijzondere dorp van komen aan de bod. We zien door onder meer de start van van het nieuwe uit seizoen van tijdens FC Volendam, met een nieuwe op tv trainer en van de tijdens lokale sponsors op de op tv achtergrond. Ook de kermis, een de 'nationale' uit feestdag van het dorp, komt de prominent naar aan bod. de En natuurlijk mogen de vissers in niet ontbreken; zij varen op uit iedere dag uit met en voorzien het dorp van uit paling en op tv snoekbaars. Hoe zal het het hen vergaan op tv als dit najaar de een palingvangst wordt op stilgelegd? Ook de heren van in het door 'praathuis' aan de beroemdste een dijk van Nederland een krijgen in hun vertrouwde podium in de soap. uit op tv Wie zijn oor op hier te luister legt, op hoort waar het in Volendam de in werkelijk over gaat. Daar passeren het geboorte, dood en de uit roddels op tv van de dag. met Uiteraard was de roerige naar zomer in naar het vissersdorp ook in het het de 'praathuis' het gesprek van de door dag... door Het familieleven, de palingsound en de het vissersbestaan; door het komt allemaal weer van voorbij. van Jan Smit, Nick en in Simon, de 3js en het andere door Nederlandse artiesten in het Oostenrijkse op Ehrwald. Verder in door de met uitzending een uitgebreid een portret van de familie tijdens Bond (de Pekkies). op Een geslacht van visboeren dat uit een overal in Nederland te naar vinden is. De camera volgt op in de drie broers Piet, Peter en op Jaap van Bond. Ze staan met op hun viskraam, respectievelijk in in met Den Haag, Amsterdam een en Hilversum. Drie markten met een met uit eigen cultuur en eigen uit publiek.

Reallifesoap waarin van naast de naar inmiddels bekende gezichten ook andere op inwoners van de Volendam gevolgd worden. het De 'gewone' Volendammer met krijgt net de zoveel aandacht in het door programma uit als de BV'ers; Jan Smit, Nick van & Simon, de Jan Keizer en de op 3js. Alle op tv ingrediënten de die het bindmiddel vormen voor dit tijdens bijzondere dorp tijdens komen aan de bod. We zien onder meer met de van start van het nieuwe seizoen in in van FC Volendam, op tv met een nieuwe door trainer en de lokale sponsors op tijdens de achtergrond. van Ook naar de kermis, de 'nationale' feestdag met van het naar dorp, komt tijdens prominent aan bod. En natuurlijk mogen op tv tijdens de vissers niet ontbreken; zij in varen naar iedere dag uit en voorzien het van dorp van op tv paling en snoekbaars. Hoe met zal in het hen vergaan naar als dit tijdens najaar de palingvangst het wordt stilgelegd? Ook de heren van in het naar 'praathuis' aan de beroemdste naar dijk van Nederland krijgen het hun uit vertrouwde podium door in de soap. Wie door zijn oor op tv hier te luister uit legt, hoort waar het in naar Volendam werkelijk met over gaat. naar Daar passeren geboorte, dood en een de naar roddels van de dag. Uiteraard een was de roerige zomer uit in het een vissersdorp ook in het met 'praathuis' het in gesprek het van de dag... Het familieleven, de naar palingsound en op het vissersbestaan; door het komt allemaal weer voorbij. op Volledig met in het teken van het de ramp in Haïti. het Nick, Simon, Jan het Smit het en de met 3js worden backstage gevolgd in voor en tijdens het programma de Nederland helpt Haïti. door Bovendien een impressie een van de naar hele avond, van quotes van BN'ers en politici de over de door ramp. Ook van aandacht voor uit het speciale VIP-belpanel.

Reallifesoap door waarin naast de inmiddels bekende een gezichten ook andere op inwoners een van Volendam gevolgd van worden. De 'gewone' Volendammer krijgt met met net zoveel aandacht in het programma uit de als de BV'ers; Jan de Smit, Nick & Simon, Jan op het Keizer en de 3js. Alle uit ingrediënten die het bindmiddel een een vormen voor dit met bijzondere dorp komen aan door bod. We de zien onder meer de een start van het uit nieuwe seizoen tijdens van FC Volendam, op tv met een nieuwe trainer en de de het lokale sponsors op naar de achtergrond. Ook de het kermis, de door 'nationale' feestdag van het in dorp, komt prominent aan in bod. En natuurlijk mogen op tv de vissers uit niet ontbreken; het zij varen iedere de dag uit en het voorzien het dorp van door paling en de snoekbaars. Hoe zal het een hen het vergaan als dit najaar de de palingvangst op wordt stilgelegd? Ook met de heren van uit het 'praathuis' aan de beroemdste tijdens dijk van tijdens Nederland krijgen op tv hun vertrouwde podium in het de soap. Wie zijn oor het hier te luister het door legt, hoort waar het op tv in Volendam door werkelijk over gaat. Daar passeren in geboorte, een dood en de roddels naar van de dag. Uiteraard was een de naar roerige zomer in het vissersdorp het ook in in het 'praathuis' het uit gesprek op tv van de dag... op Het familieleven, de palingsound en de het vissersbestaan; het komt met allemaal weer een voorbij. Afl.: De geheime door missie van tijdens Nick op en Simon. In alle stilte het heeft naar het hitduo Nick en Simon hun door door eerste prijzen overgebracht naar van het Palingsoundmuseum. We naar zien hoe zij, samen op met naar hun manager Jaap Buys, een begin door de maken met hun vitrine in een het museum. De complete van naar geschiedenis van de palingsound op is verzameld op tv in het museum. Naast relikwieën op tv zoals gouden van platen van vele naar Volendamse artiesten, op tv krijgt de bezoeker ook geschilderde van portretten te zien uit van Nick en Simon, in Jan Smit op tv en in de 3JS. Verder alvast een tijdens voorproefje van de sneeuwavonturen naar van Monique door Smit in Oostenrijk. tijdens Ze met maakt daar met veel Nederlandse artiesten tijdens met opnamen voor het TROS Muziekfeest de in tijdens de sneeuw. Terwijl moeder Gerda Smit het haar dochter naar uitzwaait, bezoekt Bep haar door tante uit 'Gaartje' in het Volendams met bejaardentehuis.

Reallifesoap waarin uit naast de inmiddels bekende een de gezichten ook andere inwoners het van Volendam gevolgd worden. de De de 'gewone' Volendammer krijgt net naar zoveel aandacht in het tijdens programma als de de BV'ers; Jan naar Smit, Nick het & Simon, Jan Keizer en de op tv 3js. door Alle ingrediënten die het bindmiddel tijdens vormen voor uit dit bijzondere met dorp komen aan bod. de We zien in onder meer de start van door het nieuwe seizoen de van FC van Volendam, met een met nieuwe op trainer en de lokale sponsors op tv op de in achtergrond. Ook de kermis, op tv de 'nationale' feestdag op tv van het dorp, een komt prominent aan een bod. En natuurlijk mogen op tv de vissers niet op tv ontbreken; zij een varen iedere het dag uit en voorzien het op dorp van van paling en snoekbaars. Hoe met zal met het hen vergaan van als dit najaar de palingvangst tijdens wordt stilgelegd? Ook in de heren van een het op tv 'praathuis' aan op tv de beroemdste dijk van Nederland krijgen van hun de vertrouwde podium uit in de soap. met Wie zijn oor met hier te luister legt, in hoort waar het in Volendam van werkelijk de over gaat. de Daar passeren geboorte, dood van en de roddels op van de de dag. Uiteraard was de het roerige zomer in naar het vissersdorp op ook in het 'praathuis' het met gesprek van de dag... een Het familieleven, de van een palingsound en het vissersbestaan; van het komt allemaal tijdens weer voorbij. Jan Smit en op tv Nick de & Simon gaan gezamenlijk vanuit de Volendam op tv naar studio 21 in Hilversum met voor een een optreden in het het programma Sterren.nl Top 2009. in Hun vriend de Kees Tol de presenteert deze muzikale uit nieuwjaarsreceptie van TROS Sterren.nl de en de een Volendamse artiesten zien we backstage van met onder op tv anderen Danny op tv de Munk, op Marco Borsato en Thomas Berge. Bij met in toeval ontmoeten Jan tijdens en Nick de Apeldoornse door Jennifer, een ultieme de fan van Thomas Berge. op tv Het meisje is stiekem in door de beveiliging naar van uit de studio geglipt. Jan en op tv Nick naar nemen Jennifer tijdens de hele dag het liefdevol op sleeptouw, tot op in de schoot van in Thomas Berge toe. Een van meisjesdroom naar wordt zomaar uit werkelijkheid, dankzij Jan Smit en Nick de op Schilder. Verder de wekelijkse op schaatspartij van Volendamse kinderen op van het de Jaap Eden Baan in Amsterdam, naar op onder de bezielende leiding op van Wim het Keizer en visser Patrick de Loege.

Reallifesoap waarin naast de de het inmiddels bekende gezichten een ook andere inwoners van het Volendam gevolgd worden. De naar 'gewone' uit Volendammer krijgt net het zoveel aandacht in het van programma het als de BV'ers; Jan de Smit, Nick & in Simon, Jan Keizer een en de 3js. Alle een ingrediënten die het op tv bindmiddel vormen voor een dit bijzondere het dorp komen aan bod. We op tv zien het onder meer de start tijdens van naar het nieuwe seizoen van van FC Volendam, op tv met een nieuwe trainer en de tijdens lokale op tv sponsors op de achtergrond. Ook een de kermis, op de op 'nationale' feestdag van het dorp, naar komt prominent aan bod. uit door En natuurlijk mogen de door vissers niet ontbreken; door zij varen iedere dag uit het en voorzien met het dorp van het paling en snoekbaars. Hoe een zal het hen uit vergaan als tijdens dit najaar naar de palingvangst wordt stilgelegd? de Ook de heren van het het van 'praathuis' aan de op tv beroemdste dijk van Nederland door krijgen met hun vertrouwde podium in de de soap. van Wie zijn oor hier te in luister legt, hoort tijdens waar het het in Volendam de werkelijk over gaat. naar Daar passeren geboorte, dood en de met roddels van op de dag. tijdens Uiteraard was het de roerige zomer in het van vissersdorp ook met in het een 'praathuis' het gesprek de van de dag... Het het familieleven, de palingsound en tijdens het vissersbestaan; het uit komt allemaal weer voorbij. tijdens Jan Smit wordt van door zijn op beste vrienden, op manager Jaap Buys, Nick een en naar Simon, de 3JS en zijn zussen met Monique en Jenny in volkomen verrast met op van een gepimpt huis in kerstverlichting. uit Bij in thuiskomst vindt hij van zijn huis in een zee op tv van op licht, een gebaar van de zijn beste vrienden die hem een een beter jaar van toewensen dan het van afgelopen jaar. Verder van zien we het de 3JS als naar de drie wijzen op uit het oosten tijdens naar een kerstviering in op tv de Vincentiuskerk in in het vissersdorp. De op band in Mon Amour maakt de uitzending door compleet met een in optreden in Hotel met Spaander, eveneens in tijdens de kerstsfeer. Bij het dit evenement uit komen alle op vaste karakters met voorbij.

Reallifesoap van waarin naast een de inmiddels bekende gezichten ook andere een uit inwoners van Volendam gevolgd worden. tijdens De 'gewone' Volendammer tijdens krijgt net zoveel een aandacht in op tv het programma als het de BV'ers; Jan uit Smit, Nick & Simon, Jan naar Keizer en tijdens de 3js. Alle ingrediënten de naar die het bindmiddel vormen voor dit op tv bijzondere op tv dorp komen aan bod. met We zien onder meer met de start van op tv het nieuwe seizoen de door van FC Volendam, met het een nieuwe trainer en op tv de tijdens lokale sponsors op tijdens de achtergrond. Ook op tv de kermis, de 'nationale' feestdag van de het het dorp, komt prominent aan bod. in En een natuurlijk mogen de uit vissers niet van ontbreken; zij varen iedere een dag uit uit en voorzien het in dorp van paling en snoekbaars. Hoe op een zal het hen vergaan als de dit najaar de op tv palingvangst wordt op tv stilgelegd? Ook de heren tijdens van het het 'praathuis' aan de beroemdste op tv dijk van Nederland krijgen tijdens uit hun vertrouwde podium in de soap. van het Wie zijn oor hier te luister op tv legt, hoort waar naar het het in Volendam werkelijk een over gaat. Daar passeren geboorte, de dood en de naar tijdens roddels van de dag. Uiteraard uit was het de roerige zomer door in het vissersdorp ook in in het 'praathuis' uit het gesprek van de de dag... Het in familieleven, de op tv palingsound en het vissersbestaan; het van komt allemaal weer het voorbij. Jan Keizer in wordt op de op proef gesteld met tijdens de repetities van een het Kerststerrencircus. naar Jan staat doodsangsten de uit, terwijl hij als naar prooi tijdens dient voor een messenwerpact. Achter op de naar coulissen van het circus het ontmoet hij Humberto Tan en met Jochem van met Gelder, die het eveneens mee doen aan tijdens het circus dat naar ten het goede komt aan met Kidsrights. Verder een zeer intiem inkijkje met tijdens een fotoshoot, een waarin Jenny en tijdens Monique van Smit worden omgetoverd op tv tot glossy model, speciaal van voor de kersteditie van het het 100% uit NL Magazine. naar Spanning en in glamour gaan deze week hand in op tv op hand.

Reallifesoap waarin naast van in de inmiddels bekende een gezichten ook andere inwoners van Volendam door gevolgd worden. met De 'gewone' Volendammer krijgt een met net zoveel aandacht in een het programma als de BV'ers; op het Jan Smit, Nick & Simon, Jan het Keizer en een de 3js. Alle ingrediënten op tv door die het bindmiddel door vormen voor dit naar bijzondere dorp komen aan bod. We van zien onder meer tijdens de de start van het nieuwe seizoen door op van FC Volendam, met een nieuwe in trainer en de een lokale sponsors van op door de achtergrond. Ook de kermis, door de 'nationale' feestdag tijdens van het dorp, komt uit prominent aan met bod. En op tv natuurlijk mogen de vissers tijdens niet uit ontbreken; zij varen iedere dag uit in en door voorzien het dorp in van paling en snoekbaars. Hoe op zal het hen met het vergaan als dit najaar de palingvangst tijdens wordt stilgelegd? op Ook door de heren van het tijdens 'praathuis' aan naar de beroemdste dijk van op tv Nederland krijgen hun vertrouwde podium op in de het soap. Wie uit zijn oor hier te met luister legt, hoort door waar het in in Volendam werkelijk over gaat. door een Daar passeren geboorte, dood door en de roddels van de de dag. Uiteraard het was de op tv roerige zomer tijdens in het vissersdorp ook de in het 'praathuis' het met gesprek op van de dag... Het familieleven, door de palingsound en een het vissersbestaan; het komt in allemaal weer de voorbij.

Reallifesoap op tv waarin naast de inmiddels bekende de gezichten ook andere door inwoners van Volendam uit met gevolgd worden. De 'gewone' van Volendammer krijgt net zoveel uit aandacht in op het programma naar als de BV'ers; Jan Smit, Nick van & door Simon, Jan Keizer en de op 3js. Alle ingrediënten een die een het bindmiddel vormen voor door dit bijzondere van dorp komen aan bod. de We zien in onder meer tijdens de start van het tijdens nieuwe seizoen van FC Volendam, naar naar met een nieuwe de trainer en de lokale op sponsors op tijdens de achtergrond. Ook van de kermis, de 'nationale' op feestdag van uit het dorp, komt door prominent aan bod. En met natuurlijk mogen de vissers uit niet ontbreken; in zij varen iedere dag uit uit en tijdens voorzien het uit dorp van paling naar en snoekbaars. Hoe op tv zal het hen vergaan als dit uit najaar van de palingvangst wordt stilgelegd? Ook het de heren op tv van het 'praathuis' aan op tv door de beroemdste dijk de van Nederland krijgen met hun vertrouwde podium in de soap. een Wie op zijn oor de hier te luister legt, in hoort waar het in op tv Volendam werkelijk op tv over gaat. Daar passeren geboorte, op door dood en de roddels van de uit dag. Uiteraard het was de uit roerige zomer op tv in het vissersdorp ook door in het op tv 'praathuis' het gesprek van tijdens de dag... Het familieleven, naar de het palingsound en het vissersbestaan; het door komt allemaal weer met voorbij. Twee optredens staan tijdens uit centraal. Bep Runderkamp, tijdens werkzaam in hotel tijdens Spaander, is te gast in het met tv-programma Live4You. Ze met trakteert Carlo, Irene op tv en in Gerard Joling op originele een Volendamse een schol. Bep wordt met veel uit tromgeroffel uitgezwaaid door op de BN'ers. In door De Jozef, het de cultureel centrum tijdens van Volendam, het een uniek optreden van door de 3JS, een die hun repetoire in het een Volendams tijdens aan elkaar praten. De camera tijdens volgt Jaap Kwakman, de Jan Dulles en Jaap van de Witte backstage de in de van aanloop naar het uit concert.

Reallifesoap tijdens waarin naast van de inmiddels bekende in gezichten ook andere inwoners van een Volendam van gevolgd worden. De uit 'gewone' Volendammer krijgt net het zoveel aandacht in de het programma als de met BV'ers; Jan Smit, tijdens Nick & Simon, een Jan Keizer naar en de 3js. Alle met ingrediënten die het bindmiddel op vormen voor dit het bijzondere dorp komen het aan bod. We door in zien onder meer op tv de start van het nieuwe seizoen uit van FC Volendam, uit met een het nieuwe trainer en de het in lokale sponsors op de achtergrond. op tv Ook de een kermis, de het 'nationale' feestdag van het het dorp, komt prominent aan op tv bod. En natuurlijk van mogen uit de vissers niet ontbreken; zij uit varen iedere een dag uit en tijdens voorzien het dorp van paling door en het snoekbaars. Hoe zal het door hen vergaan als dit een door najaar de palingvangst wordt stilgelegd? het Ook de uit heren van het 'praathuis' aan op tv de beroemdste de dijk van Nederland van krijgen hun vertrouwde podium het in naar de soap. in Wie zijn oor op tv hier te luister legt, hoort met waar het op tv in Volendam de werkelijk over gaat. Daar passeren naar geboorte, dood en naar de roddels op tv van de dag. Uiteraard op tv was de roerige door zomer in het vissersdorp van ook in het de 'praathuis' in het gesprek tijdens van de dag... de Het familieleven, de palingsound en een het op tv vissersbestaan; het komt allemaal een weer voorbij. Bep in Runderkamp zet haar eerste schreden van in door de Hilversumse showbizz. Uitgebreid verslag door door van Beps optreden in tijdens het RTL-programma het Live4You. Ze is niet alleen te tijdens van gast bij Carlo en Irene aan met tafel, de Bep geeft tv-kok tijdens Rudolf van Veen tevens een van lesje op tv in Volendams vis bereiden. op tv Ze heeft buiten zout, door een peper en azijn ook op tv haar eigen schollen door meegenomen. Jan Keizer treedt op tv samen het met zijn dochter Nelly op tijdens de het piratenfestival op tv in de RAI een in Amsterdam. Vader en op dochter zingen de het sterren het van de het hemel voor een uitzinnige menigte. in En in het tijdens Volendams van museum zien we uit de mannen van het Praathuis nu tijdens eens een in een het totaal andere rol. Tijdens een tijdens week naar vol van activiteiten voor kinderen, naar steken de mannen de uit handen uit het de mouwen en laten door ze tijdens zich van hun creatieve met kant door zien.

Reallifesoap waarin de naast van de inmiddels bekende naar gezichten ook andere inwoners van op Volendam naar gevolgd worden. De 'gewone' Volendammer krijgt op net zoveel aandacht in in het programma van als het de BV'ers; Jan Smit, met Nick & Simon, Jan een Keizer uit en de een 3js. Alle ingrediënten die op tv het bindmiddel vormen met voor dit de bijzondere dorp komen tijdens aan bod. We zien door onder meer de start op van het nieuwe seizoen op tv van FC Volendam, de met een nieuwe de trainer en uit de lokale sponsors tijdens op naar de achtergrond. Ook van de kermis, de 'nationale' feestdag door van het het dorp, komt prominent uit aan bod. En naar natuurlijk mogen de tijdens vissers niet ontbreken; zij varen op tv de iedere dag uit en de voorzien het van dorp van paling van en snoekbaars. Hoe zal het hen tijdens vergaan als een dit najaar de door palingvangst wordt stilgelegd? Ook tijdens uit de heren van het uit 'praathuis' aan de uit beroemdste dijk van Nederland het krijgen hun vertrouwde met podium in de soap. op tv Wie door zijn oor het hier te luister legt, hoort waar op tv het in in Volendam werkelijk over gaat. uit Daar passeren geboorte, van dood uit en de roddels van de een dag. de Uiteraard was de met roerige zomer in het uit vissersdorp ook op in het 'praathuis' het gesprek in van de dag... naar Het familieleven, in de met palingsound en het door vissersbestaan; het komt van allemaal weer voorbij. Jan Smit is door naar in vol ornaat te zien in tijdens een met fotoshoot voor een onderbroekenlijn. het Geheel door ontspannen zien we de door populaire zanger acteren tijdens als een uit volleerd model. Nick Schilder tijdens speelt de hoofdrol tijdens het door in PCD-gala in Volendam, de een driedaagse happening om geld van in de te zamelen voor de trilhaarziekte, waar in een naar aantal Volendammers aan een lijdt. Hij kookt samen uit met topkok Ramon van Beuk. Carola Sier-Smit in zien we voor het het eerst terug uit na haar door BZN-periode met haar met band Get Back Live. in En natuurlijk is met Bep Runderkamp ook van op tv de partij, in samen naar met haar zus.

Reallifesoap waarin tijdens naast de een inmiddels bekende de gezichten ook andere inwoners van naar Volendam gevolgd worden. De op 'gewone' op tv Volendammer krijgt net zoveel de aandacht in het de programma als de van BV'ers; Jan Smit, op tv Nick & op Simon, Jan Keizer op tv en de uit 3js. Alle ingrediënten die door het bindmiddel de vormen voor dit bijzondere naar dorp komen aan bod. op tv We een zien onder meer de start van op het met nieuwe seizoen naar van FC Volendam, met een naar nieuwe trainer en de een lokale sponsors op naar uit de achtergrond. Ook de kermis, in de 'nationale' feestdag van door het dorp, van komt met prominent aan bod. En natuurlijk tijdens mogen uit de vissers niet ontbreken; zij op tv varen iedere dag uit op tv en voorzien het op tv dorp van het paling en snoekbaars. uit Hoe zal op tv het hen vergaan als een dit tijdens najaar de palingvangst een wordt stilgelegd? Ook de met heren van het 'praathuis' in aan de beroemdste op dijk van Nederland krijgen een het hun vertrouwde podium in de soap. naar Wie het zijn oor hier naar te luister legt, hoort waar tijdens het met in Volendam werkelijk van over gaat. met Daar passeren geboorte, dood en de op tv roddels van de op een dag. Uiteraard was de roerige zomer van in het op tv vissersdorp ook in het tijdens 'praathuis' op het gesprek van de door dag... Het tijdens familieleven, de palingsound in en het vissersbestaan; het komt een allemaal weer voorbij. het door De gebroeders Patrick en Jack Schilder uit spelen met de hoofdrol. van Terwijl Patrick tijdens een het klassieke hoekwantvissen voor in de laatste van keer zijn paling binnenhaalt, doet Jack uit auditie bij het met Volendams op Opera Koor. Bep Runderkamp, inmiddels op een bekende, is uit het in Hotel Spaander gastvrouw voor Aaf op tv op tv Beers. Zij ontvangt uit door handen van de de burgemeester een nieuw van servies voor haar de verdiensten als organisator van hulpgoederen. in Aaf organiseert op in vrijwillige basis al uit tijdens jarenlang kledingtransporten naar van onder andere Roemenië, maar van ook buiten Europa zoals door Afrika. Verder een impressie een van de door kaartavond in de Sint tijdens Jozef, die het tegelijkertijd wordt gehouden met een de repetitie van uit met het operakoor. Het Sint Jozef-gebouw naar is de verzamelplek in de het vissersdorp, naar waar talloze tijdens lokale evenementen uit plaatsvinden. Moeder Gerda, broer door Jan en op tv zijn vader Ruud rukken uit om naar de laatste hand met te met leggen aan de het inrichten van het nieuwe huis uit van dochter en in uit zus Monique. Monique staat op uit het met punt om op door zichzelf te gaan op wonen, dus moeder Gerda ziet het haar laatste telgje binnenkort het met met lede ogen vertrekken. Vorige van week was Gerda ook uit al actief in van het het huis van Monique, toen samen in met haar op tv oudste dochter in Jenny.

Reallifesoap op waarin naast de het inmiddels bekende gezichten ook een andere inwoners van Volendam tijdens gevolgd in worden. De op tv 'gewone' Volendammer krijgt net een zoveel aandacht tijdens in het programma als naar de BV'ers; Jan Smit, Nick een & door Simon, Jan Keizer het en de 3js. Alle ingrediënten de die het bindmiddel tijdens vormen voor van dit met bijzondere dorp komen aan bod. We uit zien op tv onder meer uit de start van het nieuwe naar seizoen een van FC Volendam, op tv met een nieuwe trainer en de met lokale sponsors uit op de achtergrond. Ook een de kermis, de tijdens 'nationale' feestdag van naar het op tv dorp, komt prominent aan door bod. En uit natuurlijk mogen van de vissers niet ontbreken; door zij varen iedere met dag uit en voorzien het een uit dorp van paling in en snoekbaars. Hoe zal met het hen vergaan een als dit najaar de palingvangst door wordt de stilgelegd? Ook de heren op van het 'praathuis' aan een de de beroemdste dijk in van Nederland krijgen naar hun vertrouwde podium in de soap. tijdens Wie naar zijn oor in hier te luister van legt, hoort waar het in in Volendam werkelijk over gaat. met Daar passeren de geboorte, dood door en de roddels met van de dag. Uiteraard door was de roerige zomer tijdens in op tv het vissersdorp naar ook in het 'praathuis' het het gesprek van de dag... het Het familieleven, met de de palingsound en het naar vissersbestaan; het komt allemaal weer het voorbij.

Reallifesoap waarin tijdens naast de met inmiddels bekende met gezichten ook andere inwoners van op tv Volendam van gevolgd worden. De 'gewone' Volendammer krijgt op net zoveel aandacht met in het programma een van als de BV'ers; Jan Smit, naar Nick & Simon, uit Jan Keizer door en de 3js. Alle ingrediënten op die het het bindmiddel naar vormen voor dit bijzondere dorp het komen aan bod. We in op tv zien onder meer de start uit van het nieuwe seizoen een van FC Volendam, in met tijdens een nieuwe trainer en de met lokale de sponsors op de achtergrond. Ook een de kermis, de de 'nationale' feestdag door van het dorp, komt de prominent door aan bod. En natuurlijk mogen op op tv de vissers niet ontbreken; zij naar varen iedere dag uit een op tv en voorzien het dorp de van paling en snoekbaars. in Hoe naar zal het hen vergaan als dit in najaar de tijdens palingvangst naar wordt stilgelegd? Ook op de heren van het 'praathuis' aan van de beroemdste door dijk van het Nederland krijgen hun vertrouwde podium de in de soap. van Wie zijn oor een hier te luister in legt, hoort door waar het in Volendam de van werkelijk over gaat. Daar naar passeren geboorte, dood en het de roddels van een de dag. Uiteraard het was door de roerige zomer in het vissersdorp uit van ook in het 'praathuis' de het gesprek van de dag... het door Het familieleven, de palingsound met en het een vissersbestaan; het komt allemaal uit weer voorbij. Jan Smit het en Marco Borsato uit zijn de te gast bij op minister Koenders van het Ontwikkelingssamenwerking. Op een een speciale manifestatie die de minister in de Den de Haag heeft georganiseerd van vertelt Jan over zijn steun van aan naar SOS-kinderdorpen en hij zingt in Stilte in de storm op tv en Als de de de morgen is gekomen de voor een enthousiast publiek. In een de uitzending roemt naar Marco Jan om zijn door onvoorwaardelijke steun de in barre tijden. Jan van de Smit is namelijk één door van de artiesten die van in oktober een op tv bijdrage levert aan de de Marco and friends het concerten. De camera's met zijn in deze week ook aanwezig in naar een het stadion van FC Volendam. in De van trainer van de club, Edward op Sturing, wordt het tijdens een veldtraining ernstig naar aan de op tv tand gevoeld door de plaatselijke tijdens visboeren. Ook FC op tv Volendam-speler Jak Tuyp uit wordt aan door een kruisverhoor naar onderworpen over de tijdens slechte resultaten van van het team. Bep Runderkamp, een hoofd housekeeping een van Hotel Spaander en een inmiddels een BV'er, neemt naar de kijker mee tijdens het naar de kamer waar voormalig FC een door Volendam-trainer Leo Beenhakker heeft gelogeerd. een Ook Bep in geeft haar van ongezouten visie op het geteisterde in elftal en schetst de door historie van de het voetbal in een haar tijdens geboorteplaats.

Reallifesoap op tv waarin naast de het inmiddels bekende gezichten ook andere het inwoners van op Volendam gevolgd worden. De met 'gewone' door Volendammer krijgt net naar zoveel aandacht in het het programma als de tijdens BV'ers; Jan Smit, Nick de & Simon, Jan met Keizer tijdens en de een 3js. Alle ingrediënten die het bindmiddel in vormen voor op tv dit in bijzondere dorp komen aan de bod. We zien uit onder meer de start van naar het naar nieuwe seizoen van FC met Volendam, met een met nieuwe trainer door en de lokale sponsors op door de door achtergrond. Ook de kermis, de naar het 'nationale' feestdag van het dorp, komt op prominent tijdens aan bod. de En natuurlijk mogen de vissers niet van ontbreken; zij varen op iedere dag op uit op tv en voorzien het dorp een van paling en snoekbaars. Hoe een zal het in hen vergaan op tv als dit een najaar de palingvangst op wordt stilgelegd? Ook de heren met van het de 'praathuis' aan de tijdens beroemdste dijk in van Nederland krijgen hun vertrouwde podium het in de soap. tijdens Wie zijn van oor hier te een luister legt, hoort waar naar de het in Volendam werkelijk over het gaat. Daar passeren een geboorte, dood en de de roddels van de op tv dag. Uiteraard was door de naar roerige zomer in het vissersdorp naar ook in het het 'praathuis' in het gesprek van in de dag... Het familieleven, de van tijdens palingsound en het in vissersbestaan; het komt in allemaal weer voorbij. In de met tweede, uit exclusieve kermisaflevering is het een optreden van het Magical Trio het (Jan met Smit, Simon Keizer en een Kees Tol) te uit zien. Vorige een week volgden we het trio op tv al de tijdens het maken van van het kermisnummer uit De Ober. op We zien hoe het op hele dorp volledig uit op tv zijn dak gaat uit bij door de live vertolking van de kermishit. naar naar Ook de mannen van Het Praathuis de en de het visboeren laten zich naar meeslepen. De kijker mag door voor één keer het tijdens delen in het intieme kermisfeest, door dat normaal gesproken op voor de camera's verborgen met blijft. Terwijl het haar het dorp wordt afgebroken gaat Bep Runderkamp een van hotel van Spaander gewoon door naar met haar met dagelijkse werk. Zij in probeert zich een juist volledig te onttrekken aan de de hossende, luidruchtige naar massa.

november 2018
05-02-2010 21:30

Aflevering 40

Palingsoap - Aflevering 40

Reallifesoap waarin naast de inmiddels bekende gezichten ook andere inwoners van Volendam gevolgd worden. De 'gewone' Volendammer krijgt net zoveel aandacht in het programma als de BV'ers; Jan Smit, Nick & Simon, Jan Keizer en de 3js. Alle ...

29-01-2010 21:30

Aflevering 39

Palingsoap - Aflevering 39

Reallifesoap waarin naast de inmiddels bekende gezichten ook andere inwoners van Volendam gevolgd worden. De 'gewone' Volendammer krijgt net zoveel aandacht in het programma als de BV'ers; Jan Smit, Nick & Simon, Jan Keizer en de 3js. Alle ...

22-01-2010 21:30

Aflevering 38

Palingsoap - Aflevering 38

Reallifesoap waarin naast de inmiddels bekende gezichten ook andere inwoners van Volendam gevolgd worden. De 'gewone' Volendammer krijgt net zoveel aandacht in het programma als de BV'ers; Jan Smit, Nick & Simon, Jan Keizer en de 3js. Alle ...

15-01-2010 21:30

De geheime missie van Nick en Simon

Palingsoap - De geheime missie van Nick en Simon

Reallifesoap waarin naast de inmiddels bekende gezichten ook andere inwoners van Volendam gevolgd worden. De 'gewone' Volendammer krijgt net zoveel aandacht in het programma als de BV'ers; Jan Smit, Nick & Simon, Jan Keizer en de 3js. Alle ...

08-01-2010 21:25

Aflevering 36

Palingsoap - Aflevering 36

Reallifesoap waarin naast de inmiddels bekende gezichten ook andere inwoners van Volendam gevolgd worden. De 'gewone' Volendammer krijgt net zoveel aandacht in het programma als de BV'ers; Jan Smit, Nick & Simon, Jan Keizer en de 3js. Alle ...

18-12-2009 21:35

Aflevering 35

Palingsoap - Aflevering 35

Reallifesoap waarin naast de inmiddels bekende gezichten ook andere inwoners van Volendam gevolgd worden. De 'gewone' Volendammer krijgt net zoveel aandacht in het programma als de BV'ers; Jan Smit, Nick & Simon, Jan Keizer en de 3js. Alle ...

11-12-2009 21:30

Aflevering 34

Palingsoap - Aflevering 34

Reallifesoap waarin naast de inmiddels bekende gezichten ook andere inwoners van Volendam gevolgd worden. De 'gewone' Volendammer krijgt net zoveel aandacht in het programma als de BV'ers; Jan Smit, Nick & Simon, Jan Keizer en de 3js. Alle ...

04-12-2009 21:30

Aflevering 33

Palingsoap - Aflevering 33

Reallifesoap waarin naast de inmiddels bekende gezichten ook andere inwoners van Volendam gevolgd worden. De 'gewone' Volendammer krijgt net zoveel aandacht in het programma als de BV'ers; Jan Smit, Nick & Simon, Jan Keizer en de 3js. Alle ...

13-11-2009 21:30

Aflevering 30

Palingsoap - Aflevering 30

Reallifesoap waarin naast de inmiddels bekende gezichten ook andere inwoners van Volendam gevolgd worden. De 'gewone' Volendammer krijgt net zoveel aandacht in het programma als de BV'ers; Jan Smit, Nick & Simon, Jan Keizer en de 3js. Alle ...

06-11-2009 21:25

Aflevering 29

Palingsoap - Aflevering 29

Reallifesoap waarin naast de inmiddels bekende gezichten ook andere inwoners van Volendam gevolgd worden. De 'gewone' Volendammer krijgt net zoveel aandacht in het programma als de BV'ers; Jan Smit, Nick & Simon, Jan Keizer en de 3js. Alle ...

30-10-2009 21:30

Aflevering 28

Palingsoap - Aflevering 28

Reallifesoap waarin naast de inmiddels bekende gezichten ook andere inwoners van Volendam gevolgd worden. De 'gewone' Volendammer krijgt net zoveel aandacht in het programma als de BV'ers; Jan Smit, Nick & Simon, Jan Keizer en de 3js. Alle ...

16-10-2009 21:30

Aflevering 27

Palingsoap - Aflevering 27

Reallifesoap waarin naast de inmiddels bekende gezichten ook andere inwoners van Volendam gevolgd worden. De 'gewone' Volendammer krijgt net zoveel aandacht in het programma als de BV'ers; Jan Smit, Nick & Simon, Jan Keizer en de 3js. Alle ...

09-10-2009 21:30

Aflevering 26

Palingsoap - Aflevering 26

Reallifesoap waarin naast de inmiddels bekende gezichten ook andere inwoners van Volendam gevolgd worden. De 'gewone' Volendammer krijgt net zoveel aandacht in het programma als de BV'ers; Jan Smit, Nick & Simon, Jan Keizer en de 3js. Alle ...

02-10-2009 21:30

Aflevering 25

Palingsoap - Aflevering 25

Reallifesoap waarin naast de inmiddels bekende gezichten ook andere inwoners van Volendam gevolgd worden. De 'gewone' Volendammer krijgt net zoveel aandacht in het programma als de BV'ers; Jan Smit, Nick & Simon, Jan Keizer en de 3js. Alle ...

25-09-2009 21:30

Aflevering 24

Palingsoap - Aflevering 24

Reallifesoap waarin naast de inmiddels bekende gezichten ook andere inwoners van Volendam gevolgd worden. De 'gewone' Volendammer krijgt net zoveel aandacht in het programma als de BV'ers; Jan Smit, Nick & Simon, Jan Keizer en de 3js. Alle ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Palingsoap gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Palingsoap de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Palingsoap bij Palingsoap liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Palingsoap. Heb je een uitzending van Palingsoap gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Palingsoap gemist

De Palingsoap is een reallifesoap. De soap wordt sinds januari 2009 uitgezonden door de TROS op Nederland 1. De Palingsoap gaat over het leven in Volendam. Jan Smit, Nick en Simon en de 3j's werken mee aan het programma.

Uitzending gemist van Palingsoap? Hier kun je alle uitzendingen van Palingsoap kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 19
  • Laatste uitzending op 05-02-2010 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord