Programma gemist?

Reallifesoap waarin naast in de inmiddels bekende op tv gezichten ook tijdens andere inwoners van Volendam op tv gevolgd worden. van De 'gewone' op Volendammer krijgt net in zoveel aandacht in het programma naar als de een BV'ers; Jan Smit, met Nick & Simon, van Jan Keizer en uit de door 3js. Alle ingrediënten die een het bindmiddel door vormen voor dit met bijzondere dorp komen aan een bod. We zien onder meer door de start van door door het nieuwe seizoen van FC de Volendam, met met een nieuwe trainer en uit de lokale sponsors op op een de achtergrond. Ook de kermis, de in 'nationale' feestdag in van het dorp, met komt prominent aan door bod. En natuurlijk mogen op de vissers de niet op ontbreken; zij varen iedere dag uit van op tv en voorzien het door dorp van paling en door snoekbaars. Hoe zal het hen in door vergaan als dit najaar de palingvangst tijdens door wordt stilgelegd? Ook de heren tijdens van het 'praathuis' op tv aan naar de beroemdste dijk met van Nederland krijgen hun vertrouwde podium het in de soap. tijdens in Wie zijn oor hier de te luister legt, hoort waar naar het in in Volendam in werkelijk over gaat. de Daar passeren geboorte, dood en in de roddels door van de dag. een Uiteraard was de met roerige zomer in het vissersdorp uit naar ook in het het 'praathuis' het gesprek van uit de dag... Het familieleven, de van palingsound en het van op vissersbestaan; het komt allemaal weer voorbij. een in Xander de Buisonjé uit wordt tijdens het concert Vrienden van door Amstel met Live in Ahoy volledig in door de het zonnetje gezet. Niet alleen Nick uit Schilder komt door met een cadeau een voor de verse vader, in ook Gerda Smit met heeft een verrassing door door voor de presentator/zanger. Achter de van schermen van het muziekevenement tijdens deelt een Jan Smit handtekeningen uit de aan van zijn fans en in volgt we de uit zanger voor en in na zijn optreden. In Spaander van vertelt Bep door smeuïge verhalen naar over de kunstcollectie van het uit hotel en het bezoeken Wim Keijzer en Do tijdens IJsco de tijdens rest van van de bijzondere verzameling schilderijen in van het uit Zuiderzeemuseum in tijdens Enkhuizen.

Reallifesoap waarin naast in de met inmiddels bekende gezichten het ook andere inwoners van op tv Volendam gevolgd uit worden. De 'gewone' Volendammer de krijgt net op zoveel aandacht in het programma op als de BV'ers; de Jan Smit, Nick op & Simon, Jan met tijdens Keizer en de 3js. Alle ingrediënten in op die het bindmiddel vormen voor dit naar bijzondere dorp komen de aan door bod. We op zien onder meer de van start van een het nieuwe seizoen uit van FC Volendam, uit met een nieuwe uit trainer en de lokale sponsors op in de achtergrond. tijdens Ook van de kermis, de door 'nationale' feestdag van het dorp, op tv komt de prominent aan bod. En natuurlijk uit mogen de uit vissers niet op ontbreken; zij varen op tv iedere dag uit en voorzien het de dorp naar van paling en uit snoekbaars. Hoe met zal het hen vergaan een als dit najaar de palingvangst op tv de wordt stilgelegd? Ook de heren van het het 'praathuis' in aan de beroemdste dijk in van Nederland krijgen op hun vertrouwde op tv podium in de soap. van Wie door zijn oor hier te een luister uit legt, hoort waar het in Volendam in de werkelijk over gaat. Daar passeren tijdens geboorte, door dood en de een roddels van de dag. naar Uiteraard was de door roerige zomer in het vissersdorp het ook in het met de 'praathuis' het gesprek van tijdens de dag... Het familieleven, een de palingsound en een het vissersbestaan; het komt op tv allemaal met weer voorbij. in Jan Smit, Nick en Simon, de tijdens van 3js en andere Nederlandse met artiesten in het Oostenrijkse uit Ehrwald. Verder naar in de uitzending door een uitgebreid portret naar van de door familie Bond (de Pekkies). Een geslacht uit van visboeren dat naar overal in Nederland door te vinden is. het De uit camera volgt de door drie broers Piet, Peter het en Jaap Bond. in Ze staan met hun op tv viskraam, respectievelijk op in Den Haag, een Amsterdam en uit Hilversum. Drie een markten met een uit eigen cultuur en eigen van publiek.

Reallifesoap op waarin naast de inmiddels door bekende gezichten van ook andere inwoners in van Volendam gevolgd worden. De van 'gewone' Volendammer in krijgt net zoveel aandacht van in in het programma in als de BV'ers; Jan het Smit, Nick & met Simon, Jan Keizer en de tijdens 3js. met Alle ingrediënten die het het bindmiddel vormen in voor dit bijzondere dorp met komen een aan bod. We zien door onder meer de start van tijdens het naar nieuwe seizoen van FC Volendam, op met een nieuwe tijdens een trainer en de lokale uit sponsors op de achtergrond. op Ook de kermis, de de 'nationale' feestdag van van het dorp, komt met de prominent aan bod. En naar natuurlijk mogen de vissers niet het van ontbreken; zij varen iedere dag uit een en het voorzien het dorp de van paling op tv en snoekbaars. Hoe een zal het hen van vergaan als dit najaar de palingvangst het wordt stilgelegd? Ook op de een heren van het 'praathuis' aan op tv de beroemdste dijk tijdens van Nederland het krijgen tijdens hun vertrouwde podium naar in de soap. Wie zijn een oor hier te luister uit legt, tijdens hoort waar op tv het in Volendam het werkelijk over gaat. Daar van passeren geboorte, dood en tijdens de roddels van de de dag. de Uiteraard was met de roerige zomer in uit het vissersdorp ook in het op tv uit 'praathuis' het gesprek van de dag... op door Het familieleven, de palingsound en het uit vissersbestaan; het komt door allemaal weer naar voorbij. Volledig in het uit teken van de een ramp in Haïti. op tv Nick, Simon, uit Jan in Smit en de 3js worden door backstage naar gevolgd voor en tijdens het programma met van Nederland helpt Haïti. in Bovendien een impressie van de de hele avond, het quotes van BN'ers en politici op tv over uit de ramp. Ook met aandacht voor het het speciale VIP-belpanel.

Reallifesoap van waarin naast de de inmiddels bekende gezichten met ook andere inwoners op tv van Volendam gevolgd worden. De het 'gewone' met Volendammer krijgt net zoveel aandacht het in het programma het met als de BV'ers; met Jan Smit, Nick & Simon, Jan de Keizer en de met 3js. Alle op tv ingrediënten die van het bindmiddel een vormen voor dit bijzondere uit dorp komen aan een bod. We de zien onder meer de start van naar in het nieuwe seizoen een van FC Volendam, met een naar nieuwe trainer met en de lokale sponsors van op de achtergrond. Ook tijdens de kermis, de door 'nationale' feestdag van een in het dorp, komt prominent aan van bod. door En natuurlijk mogen de uit vissers niet ontbreken; zij varen het iedere dag van uit het en voorzien het in dorp van paling en op snoekbaars. Hoe zal uit het hen vergaan door als dit najaar op de palingvangst naar wordt stilgelegd? Ook de heren van naar het 'praathuis' een aan de het beroemdste dijk een van Nederland krijgen hun de vertrouwde podium in de in soap. Wie uit zijn oor hier te op luister legt, hoort waar tijdens het in in Volendam werkelijk over op tv gaat. Daar passeren geboorte, op dood in en de uit roddels van de dag. op tv Uiteraard was de roerige zomer met in het op vissersdorp ook in het met 'praathuis' het gesprek naar van de naar dag... Het naar familieleven, de palingsound uit en het vissersbestaan; het het komt allemaal weer tijdens voorbij. Afl.: door De geheime missie van met Nick met en Simon. In alle stilte tijdens heeft het hitduo uit Nick en in Simon hun tijdens eerste prijzen overgebracht naar het van Palingsoundmuseum. We zien hoe van zij, samen een met hun manager Jaap de Buys, het een begin in maken met hun vitrine in het het museum. op tv De complete geschiedenis van de op tv uit palingsound is verzameld in het museum. met naar Naast relikwieën zoals gouden tijdens platen van vele de Volendamse artiesten, krijgt op de bezoeker door ook geschilderde portretten te tijdens zien van Nick en Simon, tijdens Jan Smit en uit de een 3JS. Verder alvast een een voorproefje met van de sneeuwavonturen van Monique Smit in in Oostenrijk. Ze op maakt een daar met op veel Nederlandse artiesten opnamen voor het uit TROS Muziekfeest in op tv de sneeuw. naar Terwijl moeder Gerda Smit van haar op dochter uitzwaait, tijdens bezoekt Bep haar van tante 'Gaartje' in het Volendams op tv bejaardentehuis.

Reallifesoap waarin het naast de inmiddels bekende op tv gezichten ook andere op tv inwoners van Volendam in gevolgd van worden. De de 'gewone' Volendammer krijgt net zoveel het aandacht in het een programma als de uit BV'ers; Jan Smit, in Nick & Simon, Jan het Keizer en een de 3js. door Alle ingrediënten op tv die het bindmiddel van vormen voor dit bijzondere dorp naar komen aan bod. We naar zien met onder meer de op start van het nieuwe seizoen door van tijdens FC Volendam, met een nieuwe van trainer de en de lokale sponsors op op de achtergrond. Ook naar de kermis, de het 'nationale' feestdag van de met het dorp, komt op prominent aan bod. En met natuurlijk mogen de door vissers niet ontbreken; een zij varen iedere dag uit van naar en voorzien het uit dorp van paling van en snoekbaars. Hoe zal het op hen naar vergaan als dit najaar de op palingvangst het wordt stilgelegd? Ook van de heren van het 'praathuis' aan uit de beroemdste naar dijk van het Nederland krijgen een hun vertrouwde podium in de soap. de Wie door zijn oor hier te luister op legt, hoort waar op het in Volendam tijdens werkelijk met over gaat. Daar naar passeren geboorte, tijdens dood en de het roddels van de dag. Uiteraard was met de roerige zomer tijdens in het vissersdorp naar ook tijdens in het 'praathuis' het een gesprek van de dag... door van Het familieleven, de palingsound door en het vissersbestaan; het van komt allemaal het weer voorbij. op Jan Smit en Nick & Simon met gaan gezamenlijk vanuit een Volendam naar studio het naar 21 in Hilversum voor een met optreden in het de programma Sterren.nl Top naar 2009. Hun op tv vriend Kees naar Tol presenteert deze muzikale nieuwjaarsreceptie het van TROS Sterren.nl een en uit de Volendamse artiesten zien we van backstage met onder een anderen Danny van de Munk, Marco Borsato het en Thomas van Berge. Bij toeval ontmoeten op tv Jan en Nick het de Apeldoornse Jennifer, met een ultieme fan van een Thomas Berge. het Het uit meisje is stiekem door met de beveiliging door van de studio het geglipt. Jan en Nick het nemen Jennifer de hele dag een liefdevol op sleeptouw, met tot op de op schoot een van Thomas door Berge toe. Een met meisjesdroom wordt zomaar werkelijkheid, op tv dankzij Jan Smit en met Nick Schilder. Verder de de wekelijkse schaatspartij van de Volendamse kinderen het op de een Jaap Eden Baan in Amsterdam, op onder de tijdens bezielende leiding van het Wim Keizer tijdens en visser Patrick van Loege.

Reallifesoap de waarin naast de inmiddels een bekende het gezichten ook andere inwoners het van Volendam gevolgd worden. De op tv de 'gewone' Volendammer krijgt in net zoveel aandacht in het programma een als de door BV'ers; Jan Smit, tijdens Nick & Simon, Jan met Keizer en de de naar 3js. Alle ingrediënten die het in bindmiddel vormen de voor dit het bijzondere dorp komen aan bod. door We van zien onder meer de met start van het op nieuwe seizoen van FC het Volendam, door met een nieuwe op trainer en de lokale sponsors van op de achtergrond. Ook een de kermis, tijdens de 'nationale' op feestdag van het dorp, met komt op tv prominent aan bod. En met natuurlijk mogen de vissers met niet ontbreken; uit zij varen iedere dag van uit en tijdens voorzien het dorp tijdens van paling en snoekbaars. tijdens Hoe op zal het hen het vergaan als dit in najaar de palingvangst het wordt stilgelegd? Ook de heren het van van het 'praathuis' aan het de beroemdste dijk van Nederland een krijgen hun vertrouwde podium de in de door soap. Wie zijn in oor hier te luister op tv legt, hoort waar de het in Volendam uit werkelijk over uit gaat. Daar passeren geboorte, van dood een en de roddels met van de het dag. Uiteraard was in de roerige zomer in tijdens het vissersdorp ook in het de 'praathuis' het tijdens gesprek van door de dag... Het familieleven, de uit palingsound tijdens en het vissersbestaan; het komt tijdens allemaal met weer voorbij. Jan tijdens Smit wordt door naar zijn beste vrienden, manager Jaap de Buys, Nick door en Simon, de de 3JS en in zijn zussen door Monique en Jenny volkomen verrast met een de een gepimpt huis in kerstverlichting. uit Bij thuiskomst door vindt hij naar zijn huis in een zee van met licht, een van gebaar van zijn beste van van vrienden die hem een beter jaar met toewensen dan het tijdens afgelopen jaar. op tv Verder zien we de van 3JS als de de drie het wijzen uit het een oosten tijdens een naar kerstviering in tijdens de Vincentiuskerk in het vissersdorp. in De in band Mon Amour maakt op tv de uitzending compleet met een op optreden in tijdens Hotel Spaander, naar eveneens in in de kerstsfeer. Bij dit evenement komen van met alle vaste karakters van voorbij.

Reallifesoap waarin in naast de van inmiddels bekende gezichten in ook andere inwoners van Volendam een gevolgd naar worden. De 'gewone' Volendammer krijgt van net zoveel aandacht met in naar het programma van als de BV'ers; Jan Smit, Nick een van & Simon, Jan Keizer en de door 3js. in Alle ingrediënten die het het bindmiddel vormen door voor dit bijzondere tijdens dorp komen aan met bod. We zien onder met meer op tv de start van het nieuwe door seizoen van FC uit Volendam, met een nieuwe op trainer de en de lokale sponsors door op het de achtergrond. Ook de kermis, de door 'nationale' feestdag door van het in dorp, komt prominent aan met bod. En natuurlijk van mogen de vissers in niet de ontbreken; zij varen naar iedere dag uit en voorzien het op tv dorp in van paling en het snoekbaars. Hoe in zal het hen vergaan als op tv dit een najaar de palingvangst wordt stilgelegd? Ook op de heren tijdens van het 'praathuis' een aan de beroemdste uit dijk van Nederland krijgen op tv de hun vertrouwde podium in de van soap. Wie zijn met oor de hier te luister in legt, hoort waar in het in Volendam werkelijk over gaat. op tv Daar passeren geboorte, van dood tijdens en de roddels van de uit dag. Uiteraard in was de roerige zomer het uit in het vissersdorp ook in tijdens het 'praathuis' met het gesprek van de dag... het Het familieleven, de uit in palingsound en het naar vissersbestaan; het komt allemaal weer voorbij. op tv Jan uit Keizer wordt op een de proef gesteld tijdens uit de repetities het van het Kerststerrencircus. de Jan staat de doodsangsten uit, terwijl hij in als prooi door dient voor een messenwerpact. in Achter de op tv coulissen van het op tv circus ontmoet hij Humberto Tan en door in Jochem van Gelder, die door eveneens mee de doen aan het circus een dat ten goede met komt aan Kidsrights. Verder een naar zeer uit intiem inkijkje tijdens uit een fotoshoot, tijdens waarin Jenny en Monique Smit worden tijdens het omgetoverd tot glossy model, speciaal naar voor de kersteditie in van het door 100% NL Magazine. Spanning op tv en glamour op tv gaan deze week hand in in in hand.

Reallifesoap waarin naast het de inmiddels bekende in gezichten ook andere tijdens van inwoners van Volendam gevolgd worden. De met 'gewone' naar Volendammer krijgt net naar zoveel aandacht in het programma uit als door de BV'ers; Jan Smit, Nick de & in Simon, Jan Keizer in en de 3js. Alle een ingrediënten op die het bindmiddel vormen voor op tv dit bijzondere dorp komen op tv aan bod. We op tv zien een onder meer de start naar van het nieuwe door seizoen met van FC Volendam, met een nieuwe door trainer en van de lokale van sponsors op de achtergrond. Ook in de op kermis, de 'nationale' feestdag van door het dorp, op komt tijdens prominent aan bod. En met natuurlijk mogen de vissers uit niet van ontbreken; zij varen iedere dag tijdens uit en naar voorzien het uit dorp van paling op tv en snoekbaars. Hoe zal het door hen vergaan uit als dit najaar met de palingvangst wordt stilgelegd? met Ook van de heren van het het 'praathuis' aan door de beroemdste dijk op van Nederland krijgen hun vertrouwde podium de in de tijdens soap. Wie zijn oor van hier te een luister legt, hoort door waar van het in Volendam werkelijk met over gaat. het Daar passeren geboorte, dood naar en de de roddels van de dag. de Uiteraard was de door roerige zomer de in het vissersdorp ook in naar het 'praathuis' het gesprek door van de een dag... Het familieleven, in de palingsound de en het vissersbestaan; naar het komt allemaal weer op voorbij.

Reallifesoap waarin naast van de inmiddels van bekende gezichten op ook andere met inwoners van Volendam uit gevolgd worden. De 'gewone' van Volendammer krijgt net zoveel aandacht op tv in het programma tijdens als de BV'ers; uit van Jan Smit, Nick van & Simon, Jan door Keizer en de uit 3js. Alle ingrediënten die op tv het bindmiddel uit vormen voor dit bijzondere dorp naar komen aan bod. We naar zien onder meer het de van start van het het nieuwe seizoen van met FC Volendam, met naar een nieuwe trainer en in de lokale sponsors een op de achtergrond. door Ook de kermis, op tv de 'nationale' uit feestdag van in het dorp, komt prominent aan bod. een tijdens En natuurlijk mogen de vissers de niet ontbreken; de zij varen uit iedere dag uit en voorzien door het dorp van een paling en tijdens snoekbaars. Hoe zal het hen door vergaan als in dit najaar de tijdens palingvangst in wordt stilgelegd? Ook de tijdens heren van een het 'praathuis' aan de beroemdste op dijk van Nederland krijgen van hun vertrouwde een podium in de soap. op uit Wie zijn oor hier te luister op legt, hoort waar uit het in naar Volendam werkelijk over gaat. een Daar passeren geboorte, naar dood uit en de roddels van op de door dag. Uiteraard was de van roerige zomer een in het vissersdorp ook door in het 'praathuis' een het gesprek in van de dag... Het de familieleven, de palingsound uit en het vissersbestaan; het komt uit allemaal weer voorbij. het op tv Twee optredens staan centraal. Bep Runderkamp, tijdens werkzaam een in hotel Spaander, een is te door gast in het tv-programma Live4You. met Ze trakteert Carlo, Irene naar en het Gerard Joling op originele Volendamse tijdens schol. Bep tijdens wordt met op veel tromgeroffel tijdens uitgezwaaid door de BN'ers. op tv In De Jozef, uit het cultureel met centrum van Volendam, een met uniek optreden van de 3JS, het die hun door repetoire in het Volendams op van aan elkaar praten. De camera volgt een een Jaap Kwakman, Jan het Dulles en Jaap naar de Witte backstage in de aanloop de naar het van concert.

Reallifesoap van waarin naast de inmiddels het bekende gezichten ook tijdens andere inwoners van het Volendam gevolgd worden. het De door 'gewone' Volendammer krijgt net zoveel aandacht van uit in het programma als de van BV'ers; Jan Smit, Nick in & Simon, Jan naar de Keizer en de 3js. het Alle ingrediënten die het met bindmiddel de vormen voor dit bijzondere dorp uit komen aan bod. We door zien onder een meer de start naar van uit het nieuwe seizoen op tv van FC Volendam, met een van nieuwe trainer tijdens en de lokale uit sponsors op de op achtergrond. Ook met de kermis, de 'nationale' feestdag van door het dorp, door komt prominent aan bod. tijdens En een natuurlijk mogen de een vissers niet ontbreken; van zij varen op iedere dag uit en op tv voorzien het dorp van van paling en snoekbaars. door Hoe zal het hen van vergaan als dit een najaar de het palingvangst wordt stilgelegd? door Ook de heren met van het 'praathuis' door aan met de beroemdste dijk van Nederland een krijgen hun het vertrouwde podium in de tijdens soap. Wie zijn oor door hier te luister uit legt, hoort naar waar het in op Volendam werkelijk naar over gaat. Daar passeren een geboorte, dood en de naar roddels van in de dag. uit Uiteraard was de roerige zomer door in het het vissersdorp ook op in het van 'praathuis' het gesprek van de op tv dag... op Het familieleven, de palingsound uit en het vissersbestaan; het de komt allemaal weer op tv voorbij. uit Bep Runderkamp zet haar eerste schreden een tijdens in de Hilversumse showbizz. Uitgebreid verslag naar van Beps optreden op in het RTL-programma met Live4You. Ze is een niet op tv alleen te het gast bij Carlo en Irene aan door tafel, Bep geeft uit tv-kok Rudolf op tv van de Veen tevens een lesje in het Volendams vis tijdens bereiden. Ze heeft buiten tijdens zout, peper en azijn tijdens ook haar eigen de schollen meegenomen. naar Jan Keizer treedt in samen met zijn dochter in tijdens Nelly op tijdens het het piratenfestival in door de RAI in Amsterdam. in Vader en dochter in zingen de sterren van de door naar hemel voor een uitzinnige menigte. een En in het het Volendams museum zien we de de op tv mannen van het Praathuis nu een eens in een de totaal andere een rol. Tijdens een op week tijdens vol van activiteiten voor kinderen, steken van met de mannen de handen uit de de op tv mouwen en laten ze zich van van door hun creatieve kant op tv zien.

Reallifesoap het waarin naast de de inmiddels bekende naar gezichten ook andere inwoners van van Volendam gevolgd worden. De het 'gewone' Volendammer de krijgt net zoveel met aandacht in het het programma als naar de BV'ers; met Jan Smit, Nick & Simon, Jan de Keizer en naar de 3js. Alle ingrediënten op tv die het naar bindmiddel vormen op voor dit bijzondere uit dorp komen aan bod. We van zien onder meer in de start van op het nieuwe een seizoen van FC Volendam, het tijdens met een nieuwe trainer en door de lokale sponsors op door de achtergrond. Ook van de kermis, met de van 'nationale' feestdag van het het dorp, komt prominent aan bod. het En naar natuurlijk mogen de met vissers niet ontbreken; op zij varen iedere dag uit een en het voorzien het dorp van paling uit en door snoekbaars. Hoe zal het hen met vergaan met als dit najaar de palingvangst van op wordt stilgelegd? Ook de een heren van het naar 'praathuis' aan de door beroemdste dijk van een Nederland krijgen op hun vertrouwde podium op tv in de soap. een Wie zijn oor hier door te luister een legt, hoort waar het in Volendam naar werkelijk uit over gaat. Daar passeren met geboorte, dood het en de roddels van van de door dag. Uiteraard was in de roerige zomer door in het vissersdorp ook in het met 'praathuis' het gesprek het uit van de dag... van Het familieleven, de palingsound op en het vissersbestaan; het komt met allemaal naar weer voorbij. Jan door Smit is een in vol ornaat te het zien tijdens een uit fotoshoot voor een door onderbroekenlijn. Geheel ontspannen zien uit we de populaire zanger tijdens acteren als een de volleerd model. uit Nick Schilder speelt de naar hoofdrol tijdens het door PCD-gala tijdens in Volendam, een driedaagse uit happening om van geld in te tijdens zamelen voor uit de trilhaarziekte, waar een aantal Volendammers op aan lijdt. naar Hij kookt de samen met topkok op tv Ramon Beuk. Carola een Sier-Smit zien met we voor het eerst terug na tijdens op haar BZN-periode met op haar band Get Back een Live. En van natuurlijk is Bep Runderkamp ook de van de partij, samen door met haar naar zus.

Reallifesoap waarin naast van uit de inmiddels bekende gezichten ook andere op tv van inwoners van Volendam van gevolgd worden. De naar 'gewone' Volendammer krijgt net het zoveel aandacht in het programma een op tv als de BV'ers; Jan Smit, op Nick de & Simon, Jan Keizer en op de 3js. Alle ingrediënten door de die het bindmiddel vormen de voor dit uit bijzondere dorp komen aan bod. We het zien onder op tv meer de start in van het op tv nieuwe seizoen van met FC Volendam, met een nieuwe met trainer en de de lokale door sponsors op de van achtergrond. Ook de op kermis, de 'nationale' feestdag het van het dorp, in komt prominent op tv aan bod. En een natuurlijk mogen de vissers niet een ontbreken; zij op varen een iedere dag uit en door voorzien het dorp de van paling en van snoekbaars. Hoe zal het hen op tv vergaan de als dit najaar de door palingvangst wordt stilgelegd? Ook op tv naar de heren van het 'praathuis' aan van uit de beroemdste dijk van naar Nederland krijgen hun vertrouwde het podium in de in soap. Wie zijn met oor hier te door luister legt, door hoort waar het in het Volendam werkelijk over op gaat. Daar door passeren geboorte, dood en tijdens de roddels van de een de dag. Uiteraard was de met roerige zomer in het vissersdorp op ook het in het 'praathuis' het gesprek een van de dag... het Het door familieleven, de uit palingsound en het vissersbestaan; het uit komt allemaal weer met voorbij. De naar gebroeders Patrick en Jack Schilder door de spelen de hoofdrol. Terwijl Patrick tijdens tijdens in het klassieke hoekwantvissen voor de naar laatste keer in zijn paling binnenhaalt, de doet Jack auditie bij op het Volendams Opera met Koor. Bep de Runderkamp, inmiddels tijdens een bekende, is uit in Hotel Spaander uit gastvrouw voor Aaf uit Beers. Zij ontvangt uit handen van tijdens de burgemeester een het nieuw servies voor een haar het verdiensten als organisator van de hulpgoederen. op tv Aaf organiseert op vrijwillige basis in al jarenlang kledingtransporten tijdens naar onder andere tijdens Roemenië, maar ook in buiten Europa uit zoals Afrika. Verder een een impressie het van de kaartavond uit in de Sint de Jozef, die tegelijkertijd wordt de gehouden met de repetitie van een het operakoor. Het met Sint Jozef-gebouw is een de verzamelplek in in het vissersdorp, tijdens waar talloze op lokale evenementen uit plaatsvinden. Moeder Gerda, broer Jan met en zijn een vader Ruud rukken door uit om de laatste uit hand te van leggen aan het inrichten van een het het nieuwe huis van op tv dochter en op zus Monique. Monique staat op het van punt van om op zichzelf te het gaan wonen, dus van moeder naar Gerda ziet haar van laatste telgje binnenkort de met lede ogen vertrekken. naar Vorige week was Gerda op tv ook met al actief in het huis van door Monique, toen naar samen met op tv haar oudste dochter in Jenny.

Reallifesoap een waarin naast de op inmiddels bekende van gezichten ook andere inwoners van in Volendam gevolgd worden. op tv De 'gewone' Volendammer krijgt op net met zoveel aandacht in het programma op als de het BV'ers; Jan Smit, Nick met & Simon, Jan de Keizer en in de 3js. met Alle ingrediënten die een het bindmiddel vormen voor door dit bijzondere met dorp komen aan uit bod. We zien onder van meer de start op van het nieuwe de seizoen van FC op tv Volendam, met een naar nieuwe trainer en de op tv lokale de sponsors op de achtergrond. Ook op met de kermis, de 'nationale' de feestdag van het van dorp, komt prominent van aan bod. En natuurlijk mogen met de van vissers niet ontbreken; zij varen met iedere dag uit de en de voorzien het dorp van paling van en op snoekbaars. Hoe zal op het hen op tv vergaan als dit najaar de palingvangst in het wordt stilgelegd? Ook de een heren van het 'praathuis' van aan de beroemdste dijk uit van Nederland van krijgen hun vertrouwde podium een in de soap. op de Wie zijn oor hier te luister op legt, hoort waar een het in in Volendam naar werkelijk over gaat. Daar tijdens passeren geboorte, dood en tijdens de naar roddels van de de dag. Uiteraard was de roerige zomer naar in het vissersdorp met ook in het uit 'praathuis' het gesprek op uit van de dag... tijdens Het familieleven, de op palingsound en het naar vissersbestaan; het komt door allemaal weer voorbij.

Reallifesoap waarin naast een de inmiddels door bekende in gezichten ook andere naar inwoners van Volendam gevolgd worden. het De 'gewone' naar Volendammer krijgt net in zoveel aandacht in het programma tijdens het als de BV'ers; Jan Smit, tijdens Nick de & Simon, Jan Keizer en de uit 3js. Alle ingrediënten van het die het bindmiddel vormen voor dit uit bijzondere dorp een komen op aan bod. We op tv zien onder meer de op tv start van het nieuwe op seizoen van FC Volendam, een het met een nieuwe trainer en op de het lokale sponsors op de achtergrond. door Ook de kermis, de uit 'nationale' feestdag de van het dorp, de komt prominent aan bod. op tv En natuurlijk in mogen de vissers niet met tijdens ontbreken; zij varen iedere dag naar uit en voorzien een het op dorp van paling en snoekbaars. Hoe een zal in het hen vergaan als dit naar door najaar de palingvangst een wordt stilgelegd? Ook in de heren van het 'praathuis' de aan de van beroemdste dijk uit van Nederland krijgen hun op tv vertrouwde podium in de de soap. Wie zijn in oor hier op te luister een legt, hoort waar het in Volendam door werkelijk over uit gaat. Daar een passeren geboorte, dood en de in roddels van een de met dag. Uiteraard was tijdens de roerige zomer op tv in het vissersdorp ook in het uit 'praathuis' tijdens het gesprek van tijdens de dag... Het familieleven, de de op palingsound en het vissersbestaan; in het komt allemaal tijdens weer voorbij. Jan Smit en de Marco Borsato in zijn het te gast bij van minister Koenders van Ontwikkelingssamenwerking. de Op een speciale manifestatie die door de minister in een Den Haag naar heeft georganiseerd vertelt Jan het naar over zijn steun aan SOS-kinderdorpen en van hij de zingt Stilte in de storm door en Als de naar morgen is gekomen op op voor een enthousiast publiek. In de de uitzending roemt Marco van Jan de om zijn onvoorwaardelijke steun tijdens in barre tijden. Jan op in Smit is namelijk op één van de artiesten in die in oktober een op bijdrage op levert aan de door Marco and friends concerten. een De camera's zijn deze uit week ook aanwezig in de het stadion van van FC Volendam. op tv De trainer tijdens van de club, Edward Sturing, op tv het wordt tijdens een veldtraining ernstig van aan de tand een gevoeld door een de plaatselijke visboeren. naar Ook FC Volendam-speler Jak Tuyp naar op wordt aan een kruisverhoor de onderworpen over de de slechte resultaten van op het team. Bep Runderkamp, de hoofd uit housekeeping van Hotel Spaander en een inmiddels door een BV'er, neemt de het kijker mee naar de het kamer waar voormalig van FC de Volendam-trainer Leo Beenhakker van heeft gelogeerd. Ook Bep geeft een haar ongezouten tijdens visie op het een geteisterde elftal uit en schetst de historie met van het voetbal in haar naar in geboorteplaats.

Reallifesoap waarin naast tijdens een de inmiddels bekende de gezichten ook andere door inwoners van Volendam gevolgd worden. tijdens De de 'gewone' Volendammer krijgt net het zoveel aandacht in het programma uit als de BV'ers; de tijdens Jan Smit, Nick op & Simon, Jan door Keizer en de 3js. Alle ingrediënten door die het de bindmiddel vormen voor dit naar bijzondere een dorp komen van aan bod. We zien onder een meer de door start van het op nieuwe seizoen van FC in Volendam, met een nieuwe het trainer van en de lokale naar sponsors op tijdens de achtergrond. Ook de uit kermis, de 'nationale' feestdag de van met het dorp, komt prominent aan op bod. En een natuurlijk mogen in de vissers niet ontbreken; naar zij varen in iedere dag uit van en voorzien het dorp een van paling en snoekbaars. tijdens Hoe zal het van hen vergaan naar als dit najaar de palingvangst met de wordt stilgelegd? Ook de heren tijdens van het het 'praathuis' aan de beroemdste het dijk van Nederland door krijgen hun vertrouwde van podium in de soap. door Wie de zijn oor hier te luister uit legt, hoort waar tijdens het uit in Volendam op tv werkelijk over gaat. Daar op passeren geboorte, dood en de het op roddels van de dag. Uiteraard was met de naar roerige zomer in een het vissersdorp ook in naar het een 'praathuis' het gesprek van op de dag... van Het familieleven, de de palingsound en het vissersbestaan; het het komt allemaal weer voorbij. op tv In de tweede, een exclusieve kermisaflevering is de het optreden van op het Magical Trio een (Jan Smit, Simon naar Keizer met en Kees Tol) te zien. op op tv Vorige week volgden we in het trio al tijdens het het in maken van het kermisnummer een De Ober. van We zien hoe het hele uit dorp volledig uit zijn in tijdens dak gaat bij de live vertolking op tv van de kermishit. op tv Ook de mannen naar van een Het Praathuis en de in visboeren laten zich meeslepen. het De kijker op tv mag op voor één keer delen in door het tijdens intieme kermisfeest, dat normaal gesproken voor een de camera's verborgen naar blijft. naar Terwijl haar dorp van wordt afgebroken gaat Bep Runderkamp de van op tv hotel Spaander gewoon met door met haar dagelijkse het werk. met Zij probeert zich juist op tv volledig te onttrekken van aan de hossende, met luidruchtige massa.

februari 2020
05-02-2010 21:30

Aflevering 40

Palingsoap - Aflevering 40

Reallifesoap waarin naast de inmiddels bekende gezichten ook andere inwoners van Volendam gevolgd worden. De 'gewone' Volendammer krijgt net zoveel aandacht in het programma als de BV'ers; Jan Smit, Nick & Simon, Jan Keizer en de 3js. Alle ...

29-01-2010 21:30

Aflevering 39

Palingsoap - Aflevering 39

Reallifesoap waarin naast de inmiddels bekende gezichten ook andere inwoners van Volendam gevolgd worden. De 'gewone' Volendammer krijgt net zoveel aandacht in het programma als de BV'ers; Jan Smit, Nick & Simon, Jan Keizer en de 3js. Alle ...

22-01-2010 21:30

Aflevering 38

Palingsoap - Aflevering 38

Reallifesoap waarin naast de inmiddels bekende gezichten ook andere inwoners van Volendam gevolgd worden. De 'gewone' Volendammer krijgt net zoveel aandacht in het programma als de BV'ers; Jan Smit, Nick & Simon, Jan Keizer en de 3js. Alle ...

15-01-2010 21:30

De geheime missie van Nick en Simon

Palingsoap - De geheime missie van Nick en Simon

Reallifesoap waarin naast de inmiddels bekende gezichten ook andere inwoners van Volendam gevolgd worden. De 'gewone' Volendammer krijgt net zoveel aandacht in het programma als de BV'ers; Jan Smit, Nick & Simon, Jan Keizer en de 3js. Alle ...

08-01-2010 21:25

Aflevering 36

Palingsoap - Aflevering 36

Reallifesoap waarin naast de inmiddels bekende gezichten ook andere inwoners van Volendam gevolgd worden. De 'gewone' Volendammer krijgt net zoveel aandacht in het programma als de BV'ers; Jan Smit, Nick & Simon, Jan Keizer en de 3js. Alle ...

18-12-2009 21:35

Aflevering 35

Palingsoap - Aflevering 35

Reallifesoap waarin naast de inmiddels bekende gezichten ook andere inwoners van Volendam gevolgd worden. De 'gewone' Volendammer krijgt net zoveel aandacht in het programma als de BV'ers; Jan Smit, Nick & Simon, Jan Keizer en de 3js. Alle ...

11-12-2009 21:30

Aflevering 34

Palingsoap - Aflevering 34

Reallifesoap waarin naast de inmiddels bekende gezichten ook andere inwoners van Volendam gevolgd worden. De 'gewone' Volendammer krijgt net zoveel aandacht in het programma als de BV'ers; Jan Smit, Nick & Simon, Jan Keizer en de 3js. Alle ...

04-12-2009 21:30

Aflevering 33

Palingsoap - Aflevering 33

Reallifesoap waarin naast de inmiddels bekende gezichten ook andere inwoners van Volendam gevolgd worden. De 'gewone' Volendammer krijgt net zoveel aandacht in het programma als de BV'ers; Jan Smit, Nick & Simon, Jan Keizer en de 3js. Alle ...

13-11-2009 21:30

Aflevering 30

Palingsoap - Aflevering 30

Reallifesoap waarin naast de inmiddels bekende gezichten ook andere inwoners van Volendam gevolgd worden. De 'gewone' Volendammer krijgt net zoveel aandacht in het programma als de BV'ers; Jan Smit, Nick & Simon, Jan Keizer en de 3js. Alle ...

06-11-2009 21:25

Aflevering 29

Palingsoap - Aflevering 29

Reallifesoap waarin naast de inmiddels bekende gezichten ook andere inwoners van Volendam gevolgd worden. De 'gewone' Volendammer krijgt net zoveel aandacht in het programma als de BV'ers; Jan Smit, Nick & Simon, Jan Keizer en de 3js. Alle ...

30-10-2009 21:30

Aflevering 28

Palingsoap - Aflevering 28

Reallifesoap waarin naast de inmiddels bekende gezichten ook andere inwoners van Volendam gevolgd worden. De 'gewone' Volendammer krijgt net zoveel aandacht in het programma als de BV'ers; Jan Smit, Nick & Simon, Jan Keizer en de 3js. Alle ...

16-10-2009 21:30

Aflevering 27

Palingsoap - Aflevering 27

Reallifesoap waarin naast de inmiddels bekende gezichten ook andere inwoners van Volendam gevolgd worden. De 'gewone' Volendammer krijgt net zoveel aandacht in het programma als de BV'ers; Jan Smit, Nick & Simon, Jan Keizer en de 3js. Alle ...

09-10-2009 21:30

Aflevering 26

Palingsoap - Aflevering 26

Reallifesoap waarin naast de inmiddels bekende gezichten ook andere inwoners van Volendam gevolgd worden. De 'gewone' Volendammer krijgt net zoveel aandacht in het programma als de BV'ers; Jan Smit, Nick & Simon, Jan Keizer en de 3js. Alle ...

02-10-2009 21:30

Aflevering 25

Palingsoap - Aflevering 25

Reallifesoap waarin naast de inmiddels bekende gezichten ook andere inwoners van Volendam gevolgd worden. De 'gewone' Volendammer krijgt net zoveel aandacht in het programma als de BV'ers; Jan Smit, Nick & Simon, Jan Keizer en de 3js. Alle ...

25-09-2009 21:30

Aflevering 24

Palingsoap - Aflevering 24

Reallifesoap waarin naast de inmiddels bekende gezichten ook andere inwoners van Volendam gevolgd worden. De 'gewone' Volendammer krijgt net zoveel aandacht in het programma als de BV'ers; Jan Smit, Nick & Simon, Jan Keizer en de 3js. Alle ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Palingsoap gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Palingsoap de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Palingsoap bij Palingsoap liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Palingsoap. Heb je een uitzending van Palingsoap gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Palingsoap gemist

De Palingsoap is een reallifesoap. De soap wordt sinds januari 2009 uitgezonden door de TROS op Nederland 1. De Palingsoap gaat over het leven in Volendam. Jan Smit, Nick en Simon en de 3j's werken mee aan het programma.

Uitzending gemist van Palingsoap? Hier kun je alle uitzendingen van Palingsoap kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 19
  • Laatste uitzending op 05-02-2010 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!