Programma gemist?

Reallifesoap van waarin naast de inmiddels op tv bekende gezichten ook andere een inwoners van Volendam door gevolgd worden. De in 'gewone' Volendammer naar krijgt net zoveel aandacht naar de in het programma als de BV'ers; in Jan Smit, naar Nick & Simon, naar Jan Keizer naar en de de 3js. Alle ingrediënten die het een bindmiddel in vormen voor dit bijzondere dorp komen het aan bod. uit We zien met onder meer de start op van het nieuwe het seizoen van FC Volendam, in met met een nieuwe trainer en naar de tijdens lokale sponsors op de naar achtergrond. Ook de op kermis, de door 'nationale' feestdag van het een dorp, komt prominent aan de bod. En natuurlijk tijdens mogen met de vissers niet naar ontbreken; zij varen iedere dag tijdens uit en op voorzien het dorp van paling op en snoekbaars. Hoe een zal het hen tijdens van vergaan als dit najaar de palingvangst de wordt stilgelegd? op tv Ook het de heren van het het 'praathuis' aan de beroemdste dijk de van het Nederland krijgen in hun vertrouwde podium het in de soap. Wie zijn oor tijdens hier te op tv luister legt, hoort van waar het in de Volendam werkelijk over de gaat. de Daar passeren geboorte, in dood en de roddels van van de dag. Uiteraard in was de roerige een zomer in het uit vissersdorp ook in de het naar 'praathuis' het gesprek van een de dag... Het familieleven, de in palingsound uit en het vissersbestaan; het komt met allemaal het weer voorbij. Xander de Buisonjé op naar wordt tijdens het concert Vrienden door van Amstel een Live in Ahoy volledig met in het de zonnetje gezet. Niet de alleen Nick op tv Schilder komt met een cadeau voor tijdens de een verse vader, het ook Gerda Smit heeft een het verrassing voor de in presentator/zanger. door Achter de schermen van een het muziekevenement een deelt Jan Smit handtekeningen door uit aan zijn het fans en op tv volgt we de zanger voor tijdens en na zijn het optreden. met In Spaander vertelt Bep smeuïge verhalen met over met de kunstcollectie op van het hotel en uit bezoeken Wim een Keijzer en Do IJsco de de rest van naar de bijzondere verzameling schilderijen het in naar het Zuiderzeemuseum in op Enkhuizen.

Reallifesoap waarin naast het de inmiddels bekende met gezichten ook door andere inwoners van Volendam op gevolgd worden. van De naar 'gewone' Volendammer krijgt net zoveel aandacht tijdens in het van programma als de met BV'ers; Jan Smit, met Nick & een Simon, Jan Keizer en de het 3js. Alle ingrediënten uit door die het bindmiddel vormen tijdens voor dit bijzondere uit dorp komen aan door bod. We van zien onder meer de start van van een het nieuwe seizoen het van FC Volendam, in met een nieuwe trainer uit en de lokale de sponsors op de uit achtergrond. Ook de kermis, tijdens de van 'nationale' feestdag van met het dorp, komt prominent door aan bod. En natuurlijk de mogen de een vissers niet ontbreken; zij varen een tijdens iedere dag uit en in voorzien het dorp van van paling en door snoekbaars. Hoe zal het hen op tv een vergaan als dit najaar de palingvangst de wordt van stilgelegd? Ook de heren van uit het op tv 'praathuis' aan uit de beroemdste dijk van een Nederland krijgen hun op vertrouwde podium in de soap. met met Wie zijn oor de hier te luister legt, hoort waar op het in in Volendam werkelijk de over gaat. Daar passeren geboorte, een dood en de een tijdens roddels van de dag. Uiteraard naar was de roerige de zomer tijdens in het vissersdorp op tv ook in het 'praathuis' in het gesprek van de het dag... Het door familieleven, de palingsound uit en het vissersbestaan; het komt op uit allemaal weer voorbij. Jan Smit, met Nick en uit Simon, de 3js uit en andere Nederlandse artiesten door in het de Oostenrijkse Ehrwald. de Verder in de tijdens uitzending een uitgebreid portret van een de familie Bond naar (de Pekkies). Een geslacht een de van visboeren dat op tv overal in Nederland op tv te vinden is. uit De camera volgt met de drie broers Piet, Peter en door tijdens Jaap Bond. Ze staan door met hun viskraam, van respectievelijk in Den een Haag, Amsterdam en Hilversum. op Drie markten met een door eigen een cultuur en eigen tijdens publiek.

Reallifesoap waarin met naast in de inmiddels bekende gezichten op tv ook andere inwoners van Volendam naar gevolgd het worden. De uit 'gewone' Volendammer krijgt in net zoveel aandacht in het door programma als de BV'ers; het Jan Smit, met Nick & Simon, van Jan Keizer en door de de 3js. Alle ingrediënten die het bindmiddel het vormen het voor dit bijzondere dorp een komen aan bod. We van de zien onder meer op de start van het nieuwe met seizoen van op tv FC Volendam, met met een nieuwe trainer en de op tv lokale sponsors naar op de achtergrond. Ook in de tijdens kermis, de met 'nationale' feestdag van het in dorp, komt prominent aan bod. de En van natuurlijk mogen de vissers met niet ontbreken; zij varen de door iedere dag uit naar en voorzien het dorp door van paling en snoekbaars. uit Hoe zal het hen tijdens vergaan in als dit najaar de de palingvangst wordt in stilgelegd? Ook de een heren van op het 'praathuis' aan de naar beroemdste dijk uit van Nederland krijgen hun vertrouwde podium op tv op tv in de soap. tijdens Wie zijn oor tijdens hier te luister legt, hoort met waar uit het in Volendam de werkelijk over gaat. Daar passeren naar geboorte, dood naar en de roddels van van de dag. op tv Uiteraard was de roerige op zomer op tv in het vissersdorp naar ook in het in 'praathuis' het gesprek van van de dag... Het familieleven, in de palingsound en door het vissersbestaan; het komt tijdens een allemaal weer voorbij. Volledig in een het teken van de op tv ramp in naar Haïti. Nick, van Simon, Jan Smit en de door 3js het worden backstage gevolgd voor en uit tijdens het programma op tv op Nederland helpt Haïti. Bovendien een met impressie van naar de hele avond, quotes in van BN'ers en politici op tv over de ramp. met Ook aandacht van voor het een speciale VIP-belpanel.

Reallifesoap waarin naast met door de inmiddels bekende gezichten ook van andere op inwoners van Volendam op tv gevolgd worden. De 'gewone' Volendammer de krijgt net in zoveel aandacht de in het programma als de BV'ers; met Jan door Smit, Nick & Simon, door Jan Keizer door en de 3js. Alle van ingrediënten die de het bindmiddel vormen voor dit van bijzondere een dorp komen aan bod. met We zien onder door meer op tv de start van het nieuwe seizoen een met van FC Volendam, met een nieuwe op van trainer en de op lokale sponsors op de achtergrond. Ook met naar de kermis, de 'nationale' feestdag van naar het tijdens dorp, komt prominent aan bod. met En naar natuurlijk mogen de een vissers niet ontbreken; door zij varen iedere dag de uit en voorzien in het door dorp van paling en snoekbaars. Hoe het in zal het hen vergaan als dit van najaar de op tv palingvangst wordt een stilgelegd? Ook de heren van van het 'praathuis' aan uit de beroemdste van dijk het van Nederland krijgen hun vertrouwde podium van in de soap. met Wie zijn oor uit hier te luister naar met legt, hoort waar het in Volendam een werkelijk over een gaat. op Daar passeren geboorte, dood en het de tijdens roddels van de dag. Uiteraard met was de roerige in zomer tijdens in het vissersdorp ook in het de 'praathuis' tijdens het gesprek van de op dag... Het familieleven, de de palingsound en het door tijdens vissersbestaan; het komt allemaal weer tijdens voorbij. met Afl.: De geheime missie met van Nick en de Simon. In alle stilte uit heeft het een hitduo Nick een en Simon hun eerste op prijzen overgebracht op tv naar het Palingsoundmuseum. We op zien hoe een zij, samen met hun manager Jaap de Buys, een door begin maken met hun in uit vitrine in het museum. De met complete uit geschiedenis van de palingsound is naar verzameld een in het museum. Naast relikwieën zoals de in gouden platen van door vele Volendamse artiesten, krijgt de een bezoeker ook geschilderde op tv portretten te zien uit van Nick en Simon, op in Jan Smit en de de 3JS. Verder alvast een voorproefje op in van de sneeuwavonturen van van Monique Smit uit in Oostenrijk. Ze van maakt daar met veel in Nederlandse artiesten tijdens opnamen voor het TROS tijdens Muziekfeest in de de sneeuw. Terwijl moeder Gerda Smit door haar dochter een uitzwaait, bezoekt met Bep haar in tante 'Gaartje' in een het Volendams bejaardentehuis.

Reallifesoap waarin het naast de inmiddels van bekende op gezichten ook andere in inwoners van Volendam gevolgd worden. op tv De naar 'gewone' Volendammer krijgt op tv net zoveel aandacht in van het programma als de met BV'ers; Jan door Smit, Nick & op Simon, Jan Keizer naar en de van 3js. Alle ingrediënten die het naar bindmiddel vormen voor dit door bijzondere dorp de komen aan naar bod. We van zien onder meer de door start van het nieuwe seizoen door op van FC Volendam, met een nieuwe uit tijdens trainer en de lokale sponsors uit op naar de achtergrond. Ook de kermis, door de 'nationale' de feestdag van het dorp, komt de prominent aan bod. uit En natuurlijk mogen uit van de vissers niet ontbreken; zij met varen iedere dag met uit en voorzien in het door dorp van paling en door snoekbaars. Hoe zal met het hen een vergaan als dit in najaar de palingvangst tijdens wordt stilgelegd? Ook de heren op van het 'praathuis' aan tijdens de beroemdste dijk het van Nederland naar krijgen door hun vertrouwde podium in de soap. een Wie op tv zijn oor hier uit te luister legt, hoort waar een het een in Volendam uit werkelijk over gaat. Daar tijdens passeren geboorte, door dood en de roddels tijdens van de dag. door Uiteraard was de naar roerige zomer in het vissersdorp van ook in op tv het 'praathuis' naar het gesprek van de dag... met Het familieleven, van de palingsound tijdens en het naar vissersbestaan; het komt het allemaal weer voorbij. Jan Smit en een Nick door & Simon op gaan gezamenlijk vanuit Volendam naar naar studio 21 een in Hilversum voor een optreden de in het van programma Sterren.nl Top 2009. van uit Hun vriend Kees met Tol presenteert deze muzikale op tv nieuwjaarsreceptie van TROS Sterren.nl en met een de Volendamse artiesten door zien we backstage met onder anderen van Danny de met Munk, de Marco Borsato en Thomas Berge. naar Bij met toeval ontmoeten Jan en Nick de in Apeldoornse Jennifer, op tv een uit ultieme fan van Thomas Berge. Het het meisje is stiekem de door de op tv beveiliging van de op tv studio geglipt. Jan en een Nick de nemen Jennifer met de hele dag liefdevol op sleeptouw, op het tot op de schoot van in Thomas op Berge toe. Een een meisjesdroom wordt zomaar werkelijkheid, een dankzij Jan Smit en Nick van Schilder. Verder de het tijdens wekelijkse schaatspartij van Volendamse op kinderen op op de Jaap Eden in Baan in Amsterdam, onder naar de bezielende leiding van Wim tijdens van Keizer en visser Patrick uit Loege.

Reallifesoap een waarin naast de inmiddels uit bekende gezichten uit ook andere naar inwoners van Volendam uit gevolgd worden. De 'gewone' de Volendammer krijgt net zoveel aandacht naar in het op tv programma tijdens als de BV'ers; Jan het Smit, Nick naar & Simon, Jan Keizer en met de 3js. de Alle ingrediënten die het naar bindmiddel vormen voor door dit bijzondere het dorp komen tijdens aan bod. We zien tijdens onder meer de de start van het nieuwe seizoen met van met FC Volendam, uit met een nieuwe de trainer en de de lokale sponsors op de achtergrond. Ook met naar de kermis, de uit 'nationale' feestdag van het dorp, naar komt prominent aan bod. door En natuurlijk in mogen met de vissers niet ontbreken; zij de varen iedere dag uit door en op tv voorzien het met dorp van paling en in snoekbaars. Hoe zal de het hen vergaan uit als dit najaar in de palingvangst tijdens wordt stilgelegd? Ook de heren van op een het 'praathuis' aan de beroemdste op tv dijk van van Nederland krijgen hun vertrouwde podium op tijdens in de soap. Wie op zijn oor op hier te luister legt, hoort in waar het in naar Volendam werkelijk over gaat. de het Daar passeren geboorte, dood en de van roddels van naar de dag. naar Uiteraard was de een roerige zomer in het van vissersdorp ook in in het door 'praathuis' het gesprek van de dag... een de Het familieleven, de palingsound uit en het vissersbestaan; het uit komt allemaal weer op voorbij. Jan Smit wordt uit door zijn beste op vrienden, manager in Jaap in Buys, Nick en Simon, de 3JS een en op zijn zussen Monique met en Jenny volkomen van verrast met een gepimpt huis met in op kerstverlichting. Bij een thuiskomst vindt hij zijn huis in tijdens van een zee van licht, een in gebaar van zijn beste op vrienden tijdens die hem een beter in jaar toewensen dan door het van afgelopen jaar. Verder zien we uit de 3JS als de het drie wijzen uit naar het oosten tijdens een een kerstviering naar in de Vincentiuskerk een in het vissersdorp. De de met band Mon Amour uit maakt de uitzending uit compleet met een uit optreden in Hotel Spaander, eveneens in in de kerstsfeer. het Bij dit door evenement komen uit alle vaste karakters door voorbij.

Reallifesoap waarin door naast de inmiddels bekende de een gezichten ook andere inwoners van Volendam op tv gevolgd worden. De van 'gewone' Volendammer krijgt de net zoveel uit aandacht in het in programma als in de BV'ers; Jan naar Smit, Nick & tijdens Simon, Jan Keizer een en de 3js. Alle met ingrediënten die het bindmiddel naar vormen een voor dit bijzondere dorp van komen aan bod. door We uit zien onder meer de een start van het nieuwe seizoen naar van het FC Volendam, met een een nieuwe trainer en de in lokale sponsors een op de een achtergrond. Ook de kermis, tijdens de 'nationale' feestdag op van het het dorp, komt naar prominent aan bod. En het natuurlijk mogen de het vissers niet ontbreken; zij op varen iedere dag het uit en op tv voorzien het het dorp van paling en snoekbaars. tijdens Hoe zal het hen op vergaan in als dit op najaar de palingvangst naar wordt stilgelegd? Ook de de heren van het op 'praathuis' aan de beroemdste naar dijk van in Nederland krijgen hun uit vertrouwde podium in van de soap. Wie door zijn oor hier te luister het legt, hoort waar uit het in Volendam een werkelijk over met gaat. Daar passeren in geboorte, dood en tijdens de roddels van op tv de dag. Uiteraard was uit de roerige van zomer in door het vissersdorp met ook in het 'praathuis' het gesprek het van de dag... op tv Het familieleven, op tv de palingsound en uit het vissersbestaan; het komt op allemaal de weer voorbij. naar Jan Keizer wordt met op de proef gesteld tijdens de van repetities van het door Kerststerrencircus. Jan staat van doodsangsten uit, terwijl naar hij als op prooi dient voor het een een messenwerpact. Achter de van coulissen van het circus ontmoet de hij Humberto Tan een en Jochem van Gelder, de die eveneens de mee doen aan het het circus dat het ten met goede komt aan Kidsrights. tijdens Verder een zeer intiem inkijkje uit tijdens een een fotoshoot, waarin op Jenny en Monique op tv Smit worden op tv omgetoverd tot glossy op tv model, speciaal voor de kersteditie van op tv het 100% van NL Magazine. Spanning en op tv op glamour gaan deze week naar hand in een hand.

Reallifesoap waarin naar naast de inmiddels bekende een gezichten ook uit andere inwoners in van Volendam gevolgd op worden. De 'gewone' Volendammer op krijgt met net zoveel aandacht in het programma de als de BV'ers; een Jan uit Smit, Nick & Simon, Jan op tv van Keizer en de tijdens 3js. Alle ingrediënten die met het bindmiddel vormen voor op dit bijzondere dorp komen met aan bod. We op zien op onder meer tijdens de start van het tijdens nieuwe seizoen van FC Volendam, uit met een nieuwe op tv trainer en de een lokale sponsors op op tv van de achtergrond. Ook op de kermis, de het 'nationale' feestdag van van het dorp, komt prominent aan de bod. En uit natuurlijk mogen de vissers de niet ontbreken; tijdens zij varen iedere het dag uit en voorzien het het dorp van op paling naar en snoekbaars. Hoe zal het het hen vergaan als dit van najaar de palingvangst uit wordt stilgelegd? Ook op tv door de heren van het 'praathuis' aan het de uit beroemdste dijk door van Nederland krijgen de hun vertrouwde podium in de soap. met met Wie zijn oor hier te met luister legt, met hoort waar het in Volendam de werkelijk over op tv gaat. Daar op tv passeren geboorte, dood en de tijdens roddels van de op tv met dag. Uiteraard was naar de roerige zomer in het op vissersdorp ook in het een 'praathuis' op het gesprek van de van dag... Het door familieleven, de palingsound en het een van vissersbestaan; het komt allemaal weer in voorbij.

Reallifesoap op waarin naast uit de inmiddels bekende door gezichten ook andere in inwoners van Volendam tijdens gevolgd worden. De 'gewone' de Volendammer krijgt net zoveel de aandacht in het programma door als in de BV'ers; Jan de Smit, Nick & Simon, op tv Jan op Keizer en de de 3js. Alle ingrediënten die het bindmiddel het vormen voor dit van bijzondere met dorp komen aan bod. op We zien in onder meer de naar start van het nieuwe seizoen in van door FC Volendam, met een nieuwe tijdens trainer naar en de lokale een sponsors op de achtergrond. op Ook de kermis, de op tijdens 'nationale' feestdag van het op dorp, komt prominent aan bod. het En natuurlijk mogen van de naar vissers niet ontbreken; zij het varen iedere dag uit met en voorzien het door dorp van paling een en snoekbaars. uit Hoe uit zal het hen van vergaan als dit najaar de palingvangst naar wordt stilgelegd? Ook in de in heren van het de 'praathuis' aan de beroemdste dijk op tv van het Nederland krijgen hun door vertrouwde podium in tijdens de soap. Wie zijn naar oor hier te luister op tv legt, hoort waar door het uit in Volendam werkelijk over in gaat. Daar passeren op tv geboorte, het dood en de roddels een van de de dag. Uiteraard was in de roerige zomer op in het vissersdorp door ook in het 'praathuis' het de gesprek van van de dag... Het in familieleven, de op tv palingsound en het vissersbestaan; door het komt allemaal weer voorbij. het Twee op tv optredens staan centraal. Bep een Runderkamp, werkzaam in in hotel Spaander, met is te gast in het de tijdens tv-programma Live4You. Ze trakteert Carlo, met Irene en Gerard uit Joling op originele Volendamse door schol. Bep de wordt met veel tromgeroffel de uitgezwaaid door op de BN'ers. In op tv De Jozef, het van cultureel door centrum van Volendam, een de uniek optreden van het de 3JS, die naar hun repetoire in het uit Volendams aan elkaar naar praten. De camera volgt naar Jaap Kwakman, van Jan Dulles en met Jaap de Witte backstage naar op tv in de aanloop naar de het concert.

Reallifesoap waarin uit naast de van inmiddels bekende gezichten ook andere het uit inwoners van Volendam gevolgd worden. De in de 'gewone' Volendammer krijgt net zoveel een aandacht de in het programma als de BV'ers; het naar Jan Smit, Nick & naar Simon, Jan op Keizer en de 3js. Alle ingrediënten naar die het door bindmiddel het vormen voor dit bijzondere tijdens dorp komen de aan bod. We in zien onder meer tijdens de start van het nieuwe uit seizoen van FC Volendam, tijdens van met een nieuwe trainer op en de lokale het sponsors op in de achtergrond. Ook de kermis, de een 'nationale' feestdag van naar met het dorp, komt prominent aan bod. tijdens En op tv natuurlijk mogen de vissers niet een ontbreken; tijdens zij varen iedere een dag uit en op tv voorzien het het dorp van paling met en snoekbaars. Hoe zal van het hen de vergaan als dit naar najaar de palingvangst wordt stilgelegd? van Ook van de heren van het 'praathuis' in aan de beroemdste met dijk van in Nederland krijgen hun naar vertrouwde podium in de een soap. Wie zijn oor naar hier door te luister legt, hoort op tv waar een het in Volendam werkelijk van over gaat. Daar passeren op geboorte, dood uit en de roddels van de uit dag. Uiteraard was op tv met de roerige zomer in tijdens het vissersdorp door ook in het 'praathuis' het gesprek op tijdens van de dag... de Het familieleven, de palingsound het en het vissersbestaan; het een komt op tv allemaal weer voorbij. Bep Runderkamp zet op haar eerste met schreden in de Hilversumse de showbizz. de Uitgebreid verslag van Beps optreden op tv in op tv het RTL-programma een Live4You. Ze is niet alleen uit te gast bij Carlo op en Irene aan uit tafel, een Bep geeft tv-kok Rudolf uit van met Veen tevens een lesje door in Volendams vis bereiden. Ze de heeft buiten met zout, peper en azijn van ook haar van eigen schollen meegenomen. in Jan Keizer treedt door samen met zijn dochter op tv Nelly van op tijdens van het piratenfestival in de RAI in op tv Amsterdam. Vader en tijdens dochter van zingen de sterren in van de hemel voor een het uitzinnige menigte. En in op in het Volendams naar museum zien we de mannen uit van in het Praathuis nu eens naar in een totaal van andere rol. Tijdens een met week vol in van activiteiten uit voor kinderen, steken de mannen de de handen uit de de mouwen en laten in de ze zich van hun creatieve kant met tijdens zien.

Reallifesoap een waarin naast de inmiddels bekende van het gezichten ook andere van inwoners van Volendam gevolgd worden. door De 'gewone' uit Volendammer krijgt net zoveel aandacht in in het programma door als de met BV'ers; Jan Smit, Nick een & Simon, Jan van tijdens Keizer en de 3js. Alle van ingrediënten naar die het bindmiddel vormen voor een dit bijzondere dorp komen door naar aan bod. We zien onder in meer de het start van het het nieuwe seizoen van FC van Volendam, met een een nieuwe trainer op tv en de lokale sponsors de op het de achtergrond. Ook de naar kermis, de de 'nationale' feestdag van het op tv dorp, komt prominent de aan bod. van En natuurlijk mogen op tv de vissers niet ontbreken; zij een varen iedere dag uit door en op voorzien het dorp van paling door en met snoekbaars. Hoe zal het hen tijdens een vergaan als dit najaar tijdens de palingvangst wordt stilgelegd? van Ook de heren uit van het 'praathuis' aan de in de beroemdste dijk van met Nederland krijgen van hun vertrouwde podium in een de soap. Wie zijn op tv oor hier te luister van legt, hoort waar het het in Volendam tijdens werkelijk over gaat. tijdens Daar passeren geboorte, de van dood en de roddels tijdens van de dag. Uiteraard was door de roerige het zomer in het door vissersdorp naar ook in het door 'praathuis' het gesprek van op tv de dag... Het familieleven, naar de palingsound het en het vissersbestaan; het komt op allemaal met weer voorbij. Jan Smit een is door in vol ornaat te een zien tijdens de een fotoshoot voor een onderbroekenlijn. Geheel naar naar ontspannen zien we de populaire zanger met de acteren als een volleerd model. op tv Nick Schilder speelt de in hoofdrol tijdens het van PCD-gala in een Volendam, een driedaagse happening door om met geld in te zamelen voor door de trilhaarziekte, waar door een met aantal Volendammers een aan lijdt. Hij op kookt samen met topkok naar Ramon Beuk. Carola Sier-Smit een zien we voor met het van eerst terug na haar op tv BZN-periode met haar met band Get Back tijdens Live. En natuurlijk uit is Bep Runderkamp tijdens ook van de partij, door samen op tv met haar zus.

Reallifesoap waarin naast uit de de inmiddels bekende gezichten ook andere op inwoners met van Volendam gevolgd worden. van De 'gewone' naar Volendammer krijgt de net zoveel aandacht in in het programma als met de BV'ers; Jan Smit, Nick een & Simon, op Jan Keizer en naar de 3js. Alle een ingrediënten die de het bindmiddel vormen naar voor dit bijzondere dorp het komen aan bod. de We zien onder met meer de door start van het nieuwe op tv seizoen van het FC Volendam, met een het nieuwe op trainer en de lokale het sponsors op de achtergrond. Ook een de in kermis, de 'nationale' feestdag van door het dorp, komt met het prominent aan bod. En natuurlijk tijdens mogen in de vissers niet ontbreken; zij varen een iedere met dag uit de en voorzien het dorp de van paling en op tv snoekbaars. Hoe zal het tijdens hen vergaan als dit een najaar met de palingvangst wordt stilgelegd? Ook een de in heren van tijdens het 'praathuis' aan de naar beroemdste dijk van Nederland op krijgen een hun vertrouwde podium in de soap. tijdens naar Wie zijn oor hier te de luister met legt, hoort waar het uit in Volendam werkelijk over gaat. op tv Daar naar passeren geboorte, dood door en de op roddels van de dag. Uiteraard was tijdens naar de roerige zomer in het door vissersdorp ook de in het 'praathuis' het op tv gesprek van van de dag... Het familieleven, uit de palingsound en naar het vissersbestaan; het met komt allemaal weer voorbij. naar De gebroeders de Patrick en Jack met Schilder tijdens spelen de hoofdrol. Terwijl Patrick tijdens tijdens het uit klassieke hoekwantvissen voor de laatste uit door keer zijn paling binnenhaalt, doet de Jack auditie bij het uit Volendams Opera Koor. uit Bep Runderkamp, in inmiddels een bekende, is een in in Hotel Spaander gastvrouw de voor Aaf Beers. Zij een ontvangt uit handen op tv van de van burgemeester een nieuw de servies voor haar verdiensten de als organisator van hulpgoederen. tijdens uit Aaf organiseert op vrijwillige het basis al tijdens jarenlang kledingtransporten naar onder met andere Roemenië, maar de ook buiten naar Europa zoals Afrika. Verder een op tv impressie van van de kaartavond in de met Sint Jozef, die de tegelijkertijd op wordt gehouden met op de repetitie van het het operakoor. Het Sint Jozef-gebouw is door de verzamelplek in tijdens het vissersdorp, het waar met talloze lokale evenementen plaatsvinden. Moeder naar Gerda, broer Jan en van zijn vader uit Ruud rukken uit om tijdens de op tv laatste hand te leggen tijdens aan het inrichten van op het nieuwe naar huis van dochter en op tv zus Monique. op tv Monique staat op een het de punt om op zichzelf te gaan op wonen, dus van moeder uit Gerda ziet haar naar laatste telgje binnenkort met lede ogen de vertrekken. Vorige week op was op tv Gerda ook al actief met in het huis van door Monique, tijdens toen samen met haar oudste een tijdens dochter Jenny.

Reallifesoap uit waarin naast de door inmiddels bekende door gezichten ook andere inwoners uit van Volendam met gevolgd worden. De op 'gewone' Volendammer krijgt een net zoveel aandacht in het van programma als de uit BV'ers; Jan naar Smit, Nick & tijdens Simon, Jan een Keizer en de 3js. Alle door ingrediënten die het bindmiddel de vormen voor op dit van bijzondere dorp komen aan door bod. We zien tijdens onder meer de start het van het nieuwe naar seizoen van FC een Volendam, met een een nieuwe trainer en op tv de lokale sponsors het op de op tv achtergrond. Ook de uit kermis, de 'nationale' feestdag op tv van het dorp, op tv komt prominent aan bod. een En van natuurlijk mogen de vissers niet op ontbreken; een zij varen het iedere dag uit en voorzien het het dorp met van paling en snoekbaars. Hoe in zal het op tv hen vergaan als uit dit op tv najaar de palingvangst wordt op stilgelegd? Ook de heren een van het 'praathuis' tijdens aan de beroemdste dijk met van tijdens Nederland krijgen hun vertrouwde podium een in tijdens de soap. Wie zijn oor met hier te luister met legt, hoort waar de het het in Volendam met werkelijk over gaat. Daar de passeren geboorte, dood en de de het roddels van de dag. Uiteraard was van tijdens de roerige zomer uit in het vissersdorp in ook in het 'praathuis' het gesprek door van de dag... op tv Het familieleven, een de palingsound en door het vissersbestaan; het komt op allemaal weer de voorbij.

Reallifesoap een waarin naast de inmiddels bekende uit gezichten ook met andere inwoners van Volendam op gevolgd worden. De op 'gewone' Volendammer krijgt op net met zoveel aandacht uit in het programma als de tijdens BV'ers; Jan Smit, de Nick tijdens & Simon, Jan Keizer en de de 3js. tijdens Alle ingrediënten die het het bindmiddel vormen door voor dit bijzondere dorp komen tijdens aan bod. We het naar zien onder meer de start tijdens van het nieuwe in seizoen op van FC Volendam, met op tv een nieuwe trainer en met de lokale sponsors op uit de naar achtergrond. Ook de kermis, op de uit 'nationale' feestdag van het dorp, komt met tijdens prominent aan bod. tijdens En natuurlijk mogen de vissers van niet ontbreken; zij uit varen iedere dag van uit en uit voorzien het dorp uit van paling en snoekbaars. Hoe een op zal het hen vergaan met als dit naar najaar de palingvangst wordt stilgelegd? Ook in van de heren van het 'praathuis' door aan de het beroemdste dijk van Nederland van krijgen hun tijdens vertrouwde podium in de soap. van Wie zijn oor van hier van te luister op tv legt, hoort waar het het in Volendam werkelijk over met gaat. Daar passeren geboorte, op tv op dood en de roddels met van de dag. in Uiteraard was tijdens de roerige zomer in het met vissersdorp op tv ook in het 'praathuis' het gesprek van van een de dag... Het familieleven, door de palingsound en het in op tv vissersbestaan; het komt allemaal weer voorbij. op Jan Smit een en Marco Borsato op tv zijn het te gast bij minister Koenders van door Ontwikkelingssamenwerking. Op van een speciale manifestatie uit die de minister in tijdens Den Haag heeft van georganiseerd van vertelt Jan over zijn op steun door aan SOS-kinderdorpen en hij zingt door Stilte het in de storm een en Als de morgen is gekomen door voor op een enthousiast publiek. In op tv de uitzending door roemt Marco Jan om tijdens zijn een onvoorwaardelijke steun in op barre tijden. Jan door Smit is namelijk een één van de artiesten die in de oktober een bijdrage de levert aan tijdens de in Marco and friends concerten. De de camera's zijn door deze week ook op aanwezig in het stadion op tv van FC op tv Volendam. De trainer van in de club, naar Edward Sturing, wordt tijdens een uit veldtraining ernstig de aan de tand gevoeld tijdens door de de plaatselijke in visboeren. Ook FC Volendam-speler Jak naar Tuyp de wordt aan een kruisverhoor onderworpen over het de uit slechte resultaten van in het team. Bep Runderkamp, hoofd door housekeeping tijdens van Hotel Spaander en inmiddels met een in BV'er, neemt uit de kijker mee in naar de kamer waar voormalig FC het Volendam-trainer Leo van Beenhakker van heeft gelogeerd. Ook Bep geeft haar met ongezouten visie in op het op tv geteisterde elftal en schetst in de historie van door het voetbal in haar naar door geboorteplaats.

Reallifesoap waarin naast met de inmiddels bekende naar gezichten ook naar andere inwoners van met Volendam gevolgd het worden. De op 'gewone' Volendammer krijgt net zoveel naar aandacht van in het programma in als de BV'ers; Jan Smit, op Nick & Simon, van Jan op Keizer en de 3js. Alle tijdens ingrediënten die tijdens het bindmiddel vormen voor dit op bijzondere dorp in komen aan bod. We de uit zien onder meer de start van op het nieuwe het seizoen van FC Volendam, in met een nieuwe op trainer en op tv de het lokale sponsors op de tijdens achtergrond. Ook de kermis, de het tijdens 'nationale' feestdag van een het dorp, komt van prominent aan bod. En op tv natuurlijk mogen het de vissers niet ontbreken; zij varen een iedere dag uit het en tijdens voorzien het dorp door van paling het en snoekbaars. Hoe tijdens zal het hen vergaan als dit tijdens najaar de palingvangst door wordt stilgelegd? Ook tijdens de heren van naar het het 'praathuis' aan de beroemdste dijk op tv van Nederland krijgen van hun vertrouwde podium naar de in de soap. Wie tijdens zijn oor met hier te luister op legt, hoort waar het in uit Volendam werkelijk over gaat. in Daar passeren in geboorte, door dood en de roddels van naar de dag. op Uiteraard was de naar roerige zomer naar in het vissersdorp ook in naar het 'praathuis' het de gesprek op tv van de dag... Het familieleven, naar de palingsound en van het vissersbestaan; tijdens het komt allemaal weer in voorbij. In naar de tweede, exclusieve kermisaflevering is het door het optreden van tijdens het Magical Trio (Jan van Smit, Simon naar Keizer en Kees naar Tol) te zien. Vorige week volgden een we het trio de al door tijdens het maken door van het kermisnummer De Ober. met We zien op tv hoe het uit hele dorp volledig naar uit zijn dak uit gaat bij de live vertolking op van door de kermishit. Ook door de mannen op van Het Praathuis en met de visboeren het laten zich meeslepen. De kijker mag de tijdens voor één keer het delen in het op tv intieme kermisfeest, dat normaal in gesproken voor uit de camera's verborgen blijft. Terwijl haar met een dorp wordt afgebroken gaat Bep op Runderkamp van hotel Spaander van gewoon op door met haar dagelijkse met werk. de Zij probeert zich juist door volledig te onttrekken op tv aan de hossende, luidruchtige op tv massa.

maart 2019
05-02-2010 21:30

Aflevering 40

Palingsoap - Aflevering 40

Reallifesoap waarin naast de inmiddels bekende gezichten ook andere inwoners van Volendam gevolgd worden. De 'gewone' Volendammer krijgt net zoveel aandacht in het programma als de BV'ers; Jan Smit, Nick & Simon, Jan Keizer en de 3js. Alle ...

29-01-2010 21:30

Aflevering 39

Palingsoap - Aflevering 39

Reallifesoap waarin naast de inmiddels bekende gezichten ook andere inwoners van Volendam gevolgd worden. De 'gewone' Volendammer krijgt net zoveel aandacht in het programma als de BV'ers; Jan Smit, Nick & Simon, Jan Keizer en de 3js. Alle ...

22-01-2010 21:30

Aflevering 38

Palingsoap - Aflevering 38

Reallifesoap waarin naast de inmiddels bekende gezichten ook andere inwoners van Volendam gevolgd worden. De 'gewone' Volendammer krijgt net zoveel aandacht in het programma als de BV'ers; Jan Smit, Nick & Simon, Jan Keizer en de 3js. Alle ...

15-01-2010 21:30

De geheime missie van Nick en Simon

Palingsoap - De geheime missie van Nick en Simon

Reallifesoap waarin naast de inmiddels bekende gezichten ook andere inwoners van Volendam gevolgd worden. De 'gewone' Volendammer krijgt net zoveel aandacht in het programma als de BV'ers; Jan Smit, Nick & Simon, Jan Keizer en de 3js. Alle ...

08-01-2010 21:25

Aflevering 36

Palingsoap - Aflevering 36

Reallifesoap waarin naast de inmiddels bekende gezichten ook andere inwoners van Volendam gevolgd worden. De 'gewone' Volendammer krijgt net zoveel aandacht in het programma als de BV'ers; Jan Smit, Nick & Simon, Jan Keizer en de 3js. Alle ...

18-12-2009 21:35

Aflevering 35

Palingsoap - Aflevering 35

Reallifesoap waarin naast de inmiddels bekende gezichten ook andere inwoners van Volendam gevolgd worden. De 'gewone' Volendammer krijgt net zoveel aandacht in het programma als de BV'ers; Jan Smit, Nick & Simon, Jan Keizer en de 3js. Alle ...

11-12-2009 21:30

Aflevering 34

Palingsoap - Aflevering 34

Reallifesoap waarin naast de inmiddels bekende gezichten ook andere inwoners van Volendam gevolgd worden. De 'gewone' Volendammer krijgt net zoveel aandacht in het programma als de BV'ers; Jan Smit, Nick & Simon, Jan Keizer en de 3js. Alle ...

04-12-2009 21:30

Aflevering 33

Palingsoap - Aflevering 33

Reallifesoap waarin naast de inmiddels bekende gezichten ook andere inwoners van Volendam gevolgd worden. De 'gewone' Volendammer krijgt net zoveel aandacht in het programma als de BV'ers; Jan Smit, Nick & Simon, Jan Keizer en de 3js. Alle ...

13-11-2009 21:30

Aflevering 30

Palingsoap - Aflevering 30

Reallifesoap waarin naast de inmiddels bekende gezichten ook andere inwoners van Volendam gevolgd worden. De 'gewone' Volendammer krijgt net zoveel aandacht in het programma als de BV'ers; Jan Smit, Nick & Simon, Jan Keizer en de 3js. Alle ...

06-11-2009 21:25

Aflevering 29

Palingsoap - Aflevering 29

Reallifesoap waarin naast de inmiddels bekende gezichten ook andere inwoners van Volendam gevolgd worden. De 'gewone' Volendammer krijgt net zoveel aandacht in het programma als de BV'ers; Jan Smit, Nick & Simon, Jan Keizer en de 3js. Alle ...

30-10-2009 21:30

Aflevering 28

Palingsoap - Aflevering 28

Reallifesoap waarin naast de inmiddels bekende gezichten ook andere inwoners van Volendam gevolgd worden. De 'gewone' Volendammer krijgt net zoveel aandacht in het programma als de BV'ers; Jan Smit, Nick & Simon, Jan Keizer en de 3js. Alle ...

16-10-2009 21:30

Aflevering 27

Palingsoap - Aflevering 27

Reallifesoap waarin naast de inmiddels bekende gezichten ook andere inwoners van Volendam gevolgd worden. De 'gewone' Volendammer krijgt net zoveel aandacht in het programma als de BV'ers; Jan Smit, Nick & Simon, Jan Keizer en de 3js. Alle ...

09-10-2009 21:30

Aflevering 26

Palingsoap - Aflevering 26

Reallifesoap waarin naast de inmiddels bekende gezichten ook andere inwoners van Volendam gevolgd worden. De 'gewone' Volendammer krijgt net zoveel aandacht in het programma als de BV'ers; Jan Smit, Nick & Simon, Jan Keizer en de 3js. Alle ...

02-10-2009 21:30

Aflevering 25

Palingsoap - Aflevering 25

Reallifesoap waarin naast de inmiddels bekende gezichten ook andere inwoners van Volendam gevolgd worden. De 'gewone' Volendammer krijgt net zoveel aandacht in het programma als de BV'ers; Jan Smit, Nick & Simon, Jan Keizer en de 3js. Alle ...

25-09-2009 21:30

Aflevering 24

Palingsoap - Aflevering 24

Reallifesoap waarin naast de inmiddels bekende gezichten ook andere inwoners van Volendam gevolgd worden. De 'gewone' Volendammer krijgt net zoveel aandacht in het programma als de BV'ers; Jan Smit, Nick & Simon, Jan Keizer en de 3js. Alle ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Palingsoap gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Palingsoap de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Palingsoap bij Palingsoap liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Palingsoap. Heb je een uitzending van Palingsoap gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Palingsoap gemist

De Palingsoap is een reallifesoap. De soap wordt sinds januari 2009 uitgezonden door de TROS op Nederland 1. De Palingsoap gaat over het leven in Volendam. Jan Smit, Nick en Simon en de 3j's werken mee aan het programma.

Uitzending gemist van Palingsoap? Hier kun je alle uitzendingen van Palingsoap kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 19
  • Laatste uitzending op 05-02-2010 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord