Programma gemist?

Reallifesoap uit waarin naast de inmiddels bekende tijdens gezichten naar ook andere inwoners met van Volendam gevolgd worden. De door op 'gewone' Volendammer krijgt net zoveel aandacht van in het programma van door als de BV'ers; Jan tijdens Smit, Nick met & Simon, Jan Keizer en de tijdens 3js. Alle op tv ingrediënten die het bindmiddel door vormen voor dit tijdens bijzondere naar dorp komen aan uit bod. We zien tijdens onder meer de door start van het nieuwe seizoen met van FC met Volendam, met een in nieuwe trainer en de door lokale sponsors op op de achtergrond. Ook van de kermis, de op tv door 'nationale' feestdag van het in dorp, komt de prominent aan bod. En natuurlijk op mogen de vissers door niet ontbreken; in zij varen iedere naar dag uit en voorzien in het een dorp van paling en snoekbaars. Hoe met zal het hen met vergaan uit als dit najaar naar de palingvangst wordt stilgelegd? Ook met de het heren van het op tv 'praathuis' aan uit de beroemdste dijk van met Nederland krijgen hun naar vertrouwde podium in de soap. op tv van Wie zijn oor hier te luister door legt, hoort waar door het het in Volendam werkelijk een over gaat. Daar passeren geboorte, door een dood en de door roddels van de dag. Uiteraard met was de roerige zomer een in het van vissersdorp ook in het op tv met 'praathuis' het gesprek van de op dag... in Het familieleven, de palingsound van en het vissersbestaan; het komt op allemaal tijdens weer voorbij. de Xander de Buisonjé wordt tijdens het uit concert de Vrienden van Amstel uit Live in Ahoy volledig in in door het zonnetje gezet. Niet alleen Nick een Schilder naar komt met een de cadeau voor de verse vader, de ook Gerda Smit naar heeft een verrassing tijdens voor een de presentator/zanger. Achter de schermen met van op het muziekevenement deelt Jan Smit van handtekeningen uit uit aan tijdens zijn fans en een volgt we de zanger voor de en na zijn uit optreden. In Spaander van vertelt Bep smeuïge door verhalen over de van kunstcollectie van in het hotel en een bezoeken Wim Keijzer tijdens en Do IJsco van de rest van door de bijzondere het verzameling schilderijen in met het Zuiderzeemuseum in op tv Enkhuizen.

Reallifesoap waarin naast uit de inmiddels het bekende gezichten ook naar andere inwoners van Volendam tijdens gevolgd op tv worden. De 'gewone' Volendammer krijgt door het net zoveel aandacht in het op programma uit als de BV'ers; Jan Smit, Nick op tv & Simon, op tv Jan Keizer uit en de op 3js. Alle ingrediënten die uit het bindmiddel vormen door voor dit bijzondere dorp komen de aan door bod. We zien onder van meer de start van door het nieuwe seizoen het op tv van FC Volendam, met een nieuwe in trainer naar en de lokale in sponsors op de achtergrond. Ook op de kermis, met de 'nationale' het feestdag van met het dorp, komt prominent met aan bod. En natuurlijk mogen tijdens de de vissers niet ontbreken; op tv zij varen de iedere dag uit en voorzien door het dorp van paling op en tijdens snoekbaars. Hoe zal het hen een tijdens vergaan als dit najaar uit de palingvangst wordt stilgelegd? naar Ook de heren met van het in 'praathuis' aan naar de beroemdste dijk van Nederland krijgen het hun vertrouwde van podium in tijdens de soap. Wie zijn uit oor hier te op tv luister legt, hoort van waar het in uit Volendam werkelijk over gaat. op tv Daar op passeren geboorte, dood en de door de roddels van de dag. in Uiteraard was de op tv roerige zomer met in het vissersdorp van ook in het met 'praathuis' het gesprek van de op tv dag... Het familieleven, de op tv palingsound en een het vissersbestaan; uit het komt allemaal weer voorbij. op tv Jan Smit, Nick naar in en Simon, de naar 3js en andere Nederlandse op tv artiesten in het Oostenrijkse uit Ehrwald. Verder op tv in de uitzending een de uitgebreid portret naar van de familie Bond van (de Pekkies). Een naar geslacht van visboeren de dat door overal in Nederland te tijdens vinden is. De camera de volgt de naar drie broers Piet, Peter en van Jaap Bond. Ze de van staan met hun op viskraam, respectievelijk in Den Haag, op tv Amsterdam en Hilversum. de Drie van markten met een eigen cultuur en van eigen uit publiek.

Reallifesoap de waarin naast de door inmiddels bekende gezichten ook op tv andere uit inwoners van Volendam gevolgd worden. op De 'gewone' Volendammer krijgt op door net zoveel aandacht op in het programma als de in BV'ers; Jan Smit, de Nick & Simon, Jan een Keizer en de op tv de 3js. Alle ingrediënten die het bindmiddel uit vormen voor het dit bijzondere de dorp komen tijdens aan bod. We zien onder meer door de start van naar een het nieuwe seizoen van FC Volendam, naar met het een nieuwe trainer en de van lokale sponsors uit op de achtergrond. naar Ook de kermis, in de 'nationale' feestdag de van het naar dorp, komt van prominent aan bod. En naar natuurlijk mogen de vissers op tv niet ontbreken; zij naar varen door iedere dag uit en voorzien het in dorp van paling van en van snoekbaars. Hoe met zal het hen vergaan in als dit najaar op de palingvangst wordt op tv stilgelegd? Ook naar de heren van het een 'praathuis' aan de een beroemdste dijk van Nederland krijgen met op tv hun vertrouwde podium in de soap. een Wie zijn oor de hier te luister tijdens legt, hoort waar van het in Volendam door werkelijk over naar gaat. Daar op tv passeren geboorte, dood en van de roddels van de het dag. Uiteraard was op de roerige met zomer in het met vissersdorp ook in tijdens het 'praathuis' het gesprek een van het de dag... Het familieleven, een de palingsound en het de vissersbestaan; naar het komt allemaal op tv weer voorbij. Volledig in het tijdens van teken van de ramp in Haïti. met Nick, de Simon, Jan Smit en de de 3js op worden backstage het gevolgd voor en van tijdens het programma Nederland met helpt Haïti. Bovendien een in impressie van de door hele avond, de quotes van BN'ers op en politici over uit de ramp. in Ook aandacht voor het speciale tijdens VIP-belpanel.

Reallifesoap een waarin naast de inmiddels door bekende met gezichten ook andere inwoners in van Volendam gevolgd het worden. De 'gewone' Volendammer de krijgt net zoveel aandacht naar in het uit programma als de uit BV'ers; Jan Smit, Nick tijdens & naar Simon, Jan Keizer de en de 3js. Alle ingrediënten in die het met bindmiddel vormen voor dit van bijzondere dorp uit komen uit aan bod. We zien onder meer uit op tv de start van het nieuwe van seizoen van tijdens FC Volendam, van met een nieuwe uit trainer en de lokale sponsors op het de achtergrond. Ook tijdens door de kermis, de 'nationale' op feestdag van het dorp, een komt prominent aan in bod. En natuurlijk mogen tijdens de op tv vissers niet tijdens ontbreken; zij varen iedere dag een uit een en voorzien het dorp naar van paling en snoekbaars. Hoe uit zal het het hen op vergaan als dit najaar de de palingvangst wordt stilgelegd? de Ook de heren van met het 'praathuis' aan op tv de beroemdste uit dijk tijdens van Nederland krijgen hun vertrouwde podium met op tv in de soap. Wie zijn oor een hier het te luister legt, hoort waar op het op in Volendam werkelijk over gaat. uit op Daar passeren geboorte, dood en uit de roddels tijdens van de dag. Uiteraard op was op de roerige zomer in het het vissersdorp ook in tijdens het 'praathuis' het gesprek tijdens van de dag... naar door Het familieleven, de palingsound en een het vissersbestaan; het met komt in allemaal weer voorbij. Afl.: De op geheime op missie van Nick en Simon. tijdens In alle stilte heeft naar het hitduo naar Nick op tv en Simon hun eerste prijzen overgebracht een naar op tv het Palingsoundmuseum. We zien naar hoe zij, samen met met hun een manager Jaap Buys, met een begin op tv maken met hun vitrine in een het met museum. De complete geschiedenis van de de palingsound is verzameld uit door in het museum. Naast relikwieën van zoals gouden platen van met vele Volendamse artiesten, door uit krijgt de bezoeker ook geschilderde portretten de te zien van in Nick en uit Simon, Jan Smit en de de in 3JS. Verder alvast een voorproefje tijdens van van de sneeuwavonturen van Monique Smit op tv op in Oostenrijk. Ze maakt daar met het veel Nederlandse het artiesten opnamen voor het door TROS Muziekfeest een in de door sneeuw. Terwijl moeder uit Gerda Smit haar naar dochter uitzwaait, van bezoekt Bep haar tante 'Gaartje' in het het Volendams uit bejaardentehuis.

Reallifesoap waarin naast naar de inmiddels bekende met tijdens gezichten ook andere naar inwoners van Volendam gevolgd worden. De op tv 'gewone' Volendammer krijgt tijdens net zoveel naar aandacht in het programma op als de BV'ers; een Jan Smit, in Nick & op Simon, Jan Keizer en de met 3js. Alle ingrediënten door het die het bindmiddel vormen voor met dit bijzondere dorp komen door aan bod. We met zien onder meer met de start van met het uit nieuwe seizoen van FC Volendam, naar met een een nieuwe de trainer en de lokale van sponsors op naar de achtergrond. Ook de kermis, door de 'nationale' feestdag van op het een dorp, komt prominent aan uit bod. En natuurlijk mogen naar de het vissers niet ontbreken; zij varen het van iedere dag uit en voorzien naar het dorp van een paling en snoekbaars. Hoe op tv tijdens zal het hen tijdens vergaan als dit najaar het de palingvangst wordt stilgelegd? tijdens Ook een de heren van het uit 'praathuis' aan de beroemdste op tv dijk naar van Nederland krijgen hun van vertrouwde podium in de in soap. het Wie zijn oor hier te luister het legt, hoort waar uit het in Volendam de werkelijk over in gaat. Daar passeren geboorte, met dood en de de de roddels van de op dag. Uiteraard was de door roerige zomer in door het vissersdorp van ook in het 'praathuis' door het gesprek van het de dag... Het familieleven, tijdens de een palingsound en het het vissersbestaan; het komt allemaal weer in voorbij. een Jan Smit en Nick & een Simon tijdens gaan gezamenlijk vanuit Volendam naar studio de 21 uit in Hilversum voor een optreden een in naar het programma Sterren.nl de Top 2009. Hun in vriend Kees Tol presenteert deze het muzikale nieuwjaarsreceptie van op tv TROS van Sterren.nl en de Volendamse tijdens artiesten op zien we backstage uit met onder anderen tijdens Danny de Munk, Marco in Borsato en een Thomas Berge. Bij toeval ontmoeten tijdens Jan en Nick de het op tv Apeldoornse Jennifer, een ultieme op tv fan van Thomas in Berge. Het meisje is stiekem een door de beveiliging naar van tijdens de studio tijdens geglipt. Jan en Nick in nemen Jennifer de hele dag naar liefdevol op sleeptouw, naar tot op de op schoot van Thomas naar Berge op toe. Een meisjesdroom wordt de zomaar werkelijkheid, een dankzij Jan Smit en Nick van Schilder. Verder de op tv wekelijkse in schaatspartij van met Volendamse kinderen op de Jaap Eden een Baan in Amsterdam, in onder de een bezielende leiding van Wim naar Keizer het en visser Patrick van Loege.

Reallifesoap in waarin naast de inmiddels een bekende gezichten ook andere op inwoners van Volendam van gevolgd worden. De in 'gewone' Volendammer krijgt tijdens net zoveel aandacht op tv in het uit programma door als de BV'ers; Jan Smit, Nick op tv naar & Simon, Jan op Keizer en de 3js. Alle op ingrediënten die uit het bindmiddel vormen voor op dit bijzondere dorp tijdens komen het aan bod. We zien uit onder meer de start door van het nieuwe naar seizoen van FC naar Volendam, naar met een nieuwe trainer en de de lokale naar sponsors op in de achtergrond. Ook de kermis, de in 'nationale' feestdag een van het dorp, door komt prominent aan bod. naar En natuurlijk mogen de een de vissers niet ontbreken; zij uit varen iedere dag uit op en voorzien van het dorp van paling de en in snoekbaars. Hoe zal het hen op de vergaan als dit najaar tijdens de palingvangst wordt stilgelegd? een Ook de met heren van het het 'praathuis' aan de beroemdste dijk op tv naar van Nederland krijgen hun vertrouwde podium uit naar in de soap. Wie zijn oor op tv hier te het luister legt, tijdens hoort waar het tijdens in Volendam met werkelijk over gaat. naar Daar passeren geboorte, dood op en de roddels in van de dag. tijdens Uiteraard was van de roerige zomer in het vissersdorp de ook in op tv het 'praathuis' naar het gesprek van de dag... met van Het familieleven, de palingsound en de het uit vissersbestaan; het komt allemaal weer met voorbij. Jan Smit wordt op door zijn beste door vrienden, met manager Jaap uit Buys, Nick en Simon, de 3JS op tv en zijn zussen uit op Monique en Jenny op tv volkomen verrast met een gepimpt huis door in kerstverlichting. Bij de thuiskomst vindt een hij zijn het huis in naar een zee van licht, een naar gebaar van zijn in beste vrienden die een hem tijdens een beter jaar een toewensen dan het afgelopen jaar. tijdens Verder zien we de uit een 3JS als de drie uit wijzen uit het oosten tijdens met een kerstviering naar in door de Vincentiuskerk in het vissersdorp. De van door band Mon Amour maakt de uitzending met compleet met met een optreden in Hotel de in Spaander, eveneens in de kerstsfeer. het Bij met dit evenement komen alle met vaste karakters het voorbij.

Reallifesoap waarin naast met naar de inmiddels bekende gezichten ook een andere inwoners van door Volendam gevolgd op tv worden. De 'gewone' Volendammer krijgt van net zoveel een aandacht in het programma van als de BV'ers; op tv door Jan Smit, Nick & Simon, uit Jan Keizer en de naar 3js. door Alle ingrediënten die een het bindmiddel tijdens vormen voor dit bijzondere op dorp komen aan bod. de We zien onder meer een de start van op tv tijdens het nieuwe seizoen van FC Volendam, in in met een nieuwe trainer en de het lokale sponsors op op de in achtergrond. Ook de kermis, de naar naar 'nationale' feestdag van het met dorp, komt prominent aan bod. naar op tv En natuurlijk mogen de vissers niet door ontbreken; zij op tv varen door iedere dag uit en voorzien met het naar dorp van paling en snoekbaars. op tv Hoe zal in het hen vergaan als uit dit najaar de palingvangst in wordt het stilgelegd? Ook de heren van op het 'praathuis' aan op tv in de beroemdste dijk van met Nederland krijgen hun uit vertrouwde podium in de de soap. Wie zijn oor het hier naar te luister naar legt, hoort waar naar het in Volendam werkelijk uit over gaat. Daar passeren geboorte, het op dood en de uit roddels van de dag. Uiteraard een was de roerige van zomer in het vissersdorp het ook de in het 'praathuis' de het gesprek door van de dag... het Het familieleven, de palingsound en uit het een vissersbestaan; het komt in allemaal weer voorbij. Jan Keizer in wordt op door de proef met gesteld tijdens de repetities een van het Kerststerrencircus. Jan staat met met doodsangsten uit, terwijl hij als prooi tijdens dient voor van een in messenwerpact. Achter de coulissen op tv van het circus ontmoet hij naar Humberto Tan met en het Jochem van Gelder, die eveneens mee op tv met doen aan het met circus dat ten goede met komt aan Kidsrights. Verder op tv een zeer de intiem inkijkje tijdens een fotoshoot, een waarin Jenny en de Monique Smit worden tijdens omgetoverd tot glossy naar van model, speciaal voor een de kersteditie van uit het 100% NL naar Magazine. Spanning en glamour gaan in deze week door hand in van hand.

Reallifesoap waarin naast op de inmiddels bekende een gezichten ook andere naar inwoners uit van Volendam gevolgd worden. De een 'gewone' in Volendammer krijgt net zoveel op aandacht in op het programma naar als de BV'ers; Jan uit Smit, Nick & een Simon, Jan Keizer en de naar 3js. Alle ingrediënten in die het tijdens bindmiddel vormen de voor dit bijzondere dorp in komen aan de bod. We zien op tv onder meer de van start van het nieuwe een seizoen van FC Volendam, het met door een nieuwe tijdens trainer en de lokale op sponsors op de met achtergrond. Ook de kermis, van de 'nationale' in feestdag van het dorp, naar komt prominent aan op bod. En op natuurlijk mogen de op tv vissers niet ontbreken; zij met varen iedere dag uit op en voorzien tijdens het dorp met van paling en op tv snoekbaars. Hoe zal uit het hen vergaan als dit door naar najaar de palingvangst wordt stilgelegd? Ook tijdens de uit heren van het het 'praathuis' aan de beroemdste uit dijk van Nederland tijdens krijgen hun een vertrouwde podium in de soap. het Wie zijn oor naar hier te luister met legt, naar hoort waar het met in Volendam werkelijk over gaat. in in Daar passeren geboorte, dood en de van een roddels van de dag. Uiteraard was het de naar roerige zomer in het van vissersdorp uit ook in het 'praathuis' het uit gesprek van de dag... het Het familieleven, in de palingsound op tv en het vissersbestaan; naar het komt de allemaal weer voorbij.

Reallifesoap naar waarin naast het de inmiddels bekende gezichten ook andere de inwoners van Volendam uit gevolgd worden. met De 'gewone' van Volendammer krijgt net op zoveel aandacht uit in het programma van als de BV'ers; Jan Smit, het Nick & Simon, uit Jan Keizer en het de met 3js. Alle ingrediënten die naar het bindmiddel vormen uit voor dit op tv bijzondere dorp komen aan bod. We tijdens met zien onder meer de start van naar uit het nieuwe seizoen van FC Volendam, naar met een naar nieuwe op trainer en de een lokale sponsors op in de achtergrond. Ook van de kermis, de 'nationale' feestdag uit van het op tv dorp, komt op tv prominent aan bod. En natuurlijk mogen op tv met de vissers niet ontbreken; zij varen het iedere van dag uit de en voorzien het dorp van het paling de en snoekbaars. Hoe zal het hen op vergaan door als dit najaar de tijdens palingvangst wordt stilgelegd? met Ook de heren van op tv het 'praathuis' aan tijdens in de beroemdste dijk van Nederland door krijgen op tv hun vertrouwde podium in de soap. naar in Wie zijn oor de hier te luister legt, hoort waar in het in Volendam de op werkelijk over gaat. Daar tijdens passeren geboorte, dood tijdens en de roddels van het de dag. Uiteraard een was uit de roerige zomer in het vissersdorp het ook in het de 'praathuis' het gesprek in van in de dag... Het familieleven, de door palingsound en het door naar vissersbestaan; het komt uit allemaal weer voorbij. Twee naar optredens staan het centraal. Bep Runderkamp, werkzaam in hotel door naar Spaander, is te gast tijdens in het tv-programma van Live4You. Ze trakteert Carlo, Irene naar en Gerard met Joling op originele Volendamse uit door schol. Bep wordt met veel het tromgeroffel uitgezwaaid door door de BN'ers. In De met Jozef, het cultureel naar op centrum van Volendam, een uniek van optreden van door de 3JS, die hun repetoire de in het Volendams door aan tijdens elkaar praten. De uit camera volgt Jaap Kwakman, Jan de Dulles en de Jaap de uit Witte backstage in de aanloop op tv naar het in concert.

Reallifesoap waarin naast tijdens de inmiddels het bekende gezichten het ook andere inwoners van Volendam door door gevolgd worden. De 'gewone' Volendammer krijgt het net tijdens zoveel aandacht in een het programma als de uit BV'ers; Jan door Smit, Nick & Simon, op Jan Keizer de en de 3js. de Alle ingrediënten die het de bindmiddel vormen voor op tv dit het bijzondere dorp komen aan bod. uit We zien onder met meer de op start van het nieuwe op seizoen van FC Volendam, door naar met een nieuwe door trainer en de lokale sponsors met op de achtergrond. op tv Ook de kermis, de van op 'nationale' feestdag van van het dorp, komt prominent aan met bod. En op natuurlijk mogen de vissers uit niet ontbreken; tijdens zij varen iedere dag de uit tijdens en voorzien het naar dorp van paling en snoekbaars. Hoe uit een zal het hen vergaan het als dit najaar de uit palingvangst tijdens wordt stilgelegd? Ook de het heren van uit het 'praathuis' aan de beroemdste dijk naar de van Nederland krijgen hun vertrouwde met podium in de soap. de Wie zijn oor met hier de te luister legt, hoort waar uit het in Volendam op tv het werkelijk over gaat. Daar passeren geboorte, op tv dood en op de een roddels van de dag. Uiteraard uit was de het roerige zomer het in het vissersdorp ook in het het 'praathuis' het van gesprek van de dag... in Het familieleven, het de palingsound uit en het vissersbestaan; het komt in allemaal weer voorbij. in Bep Runderkamp door zet haar eerste schreden met in naar de Hilversumse showbizz. Uitgebreid verslag in naar van Beps optreden tijdens in het RTL-programma Live4You. Ze op tv is niet alleen de te op tv gast bij Carlo en in Irene aan tafel, uit Bep geeft tijdens tv-kok Rudolf van Veen tevens door een lesje in het Volendams vis naar bereiden. Ze heeft buiten zout, de van peper en azijn ook haar op tv eigen schollen meegenomen. Jan de Keizer door treedt samen met het zijn dochter Nelly op tijdens op het piratenfestival in het tijdens de RAI in Amsterdam. Vader op tv en dochter door zingen de sterren van in de hemel voor een het uitzinnige door menigte. En door in het Volendams museum zien een we de op mannen van het Praathuis nu tijdens eens in in een totaal andere rol. de Tijdens van een week vol van van activiteiten voor kinderen, steken in de mannen de in uit handen uit de met mouwen en laten ze zich met van hun creatieve kant tijdens in zien.

Reallifesoap van waarin naast de van inmiddels bekende op gezichten ook andere inwoners van met Volendam gevolgd worden. in De 'gewone' Volendammer krijgt de net zoveel aandacht tijdens in het programma op tv als met de BV'ers; naar Jan Smit, Nick & Simon, naar Jan in Keizer en de het 3js. Alle ingrediënten die met het bindmiddel vormen voor dit de bijzondere dorp van komen aan bod. uit We op tv zien onder meer de start van met het nieuwe seizoen van van FC tijdens Volendam, met een nieuwe door trainer uit en de lokale sponsors de op van de achtergrond. Ook de kermis, door de 'nationale' de feestdag van het een dorp, komt prominent aan bod. tijdens En natuurlijk door mogen de vissers uit niet ontbreken; zij op varen iedere dag uit in en voorzien van het dorp op van paling en snoekbaars. de Hoe een zal het hen vergaan als uit dit najaar van de palingvangst door wordt stilgelegd? Ook de het heren van in het 'praathuis' aan de beroemdste naar dijk van Nederland van krijgen hun vertrouwde op podium in in de soap. Wie in zijn oor op tv hier te luister legt, de hoort waar het in uit Volendam tijdens werkelijk over gaat. Daar door passeren geboorte, door dood en de roddels van de op dag. de Uiteraard was de roerige de zomer in op tv het vissersdorp ook in naar het 'praathuis' het de gesprek van een de dag... Het op tv familieleven, de de palingsound en het vissersbestaan; het in komt de allemaal weer voorbij. met Jan Smit is in vol met ornaat te zien tijdens met een fotoshoot voor van een een onderbroekenlijn. Geheel ontspannen het zien we de populaire zanger met acteren als naar een tijdens volleerd model. Nick Schilder van speelt de hoofdrol tijdens door het PCD-gala in Volendam, in een driedaagse happening de een om geld in de te zamelen voor de trilhaarziekte, waar een een aantal een Volendammers aan lijdt. tijdens Hij kookt met samen met naar topkok Ramon Beuk. Carola van Sier-Smit zien we voor het een eerst de terug na haar de BZN-periode met haar band op tv Get Back Live. En met natuurlijk is Bep van tijdens Runderkamp ook van de partij, het samen met tijdens haar zus.

Reallifesoap met waarin naast de inmiddels het bekende gezichten ook een andere inwoners van Volendam het naar gevolgd worden. De door 'gewone' Volendammer krijgt net door zoveel aandacht in het programma op tv als de BV'ers; door tijdens Jan Smit, Nick het & Simon, Jan Keizer en de op 3js. Alle tijdens ingrediënten door die het bindmiddel vormen voor dit het bijzondere dorp komen op aan bod. de We tijdens zien onder meer de start van door het met nieuwe seizoen van naar FC Volendam, met een van nieuwe trainer en de met lokale sponsors op het de door achtergrond. Ook de kermis, de tijdens 'nationale' feestdag van op het dorp, komt met prominent aan bod. een En natuurlijk in mogen de vissers van niet ontbreken; zij het varen op iedere dag uit en een voorzien het dorp van met paling en snoekbaars. uit Hoe zal het het hen vergaan als met dit een najaar de palingvangst wordt in stilgelegd? Ook de heren in van het 'praathuis' aan in de beroemdste dijk door van Nederland krijgen op hun naar vertrouwde podium in de een soap. Wie zijn tijdens oor hier te op tv luister legt, naar hoort waar het tijdens in Volendam met werkelijk over gaat. Daar passeren geboorte, op tv dood en de het door roddels van de dag. Uiteraard was door de roerige zomer in in het vissersdorp een ook in het van 'praathuis' het in gesprek van in de dag... Het naar familieleven, de palingsound en uit het vissersbestaan; uit het komt allemaal weer voorbij. tijdens De het gebroeders Patrick en Jack op tv Schilder in spelen de hoofdrol. de Terwijl Patrick tijdens het klassieke hoekwantvissen een op tv voor de laatste keer zijn paling door binnenhaalt, doet tijdens Jack auditie bij in het Volendams Opera naar Koor. tijdens Bep Runderkamp, inmiddels een bekende, naar is in Hotel het Spaander gastvrouw voor Aaf in door Beers. Zij ontvangt uit handen van van de burgemeester een met op tv nieuw servies voor haar verdiensten het als tijdens organisator van hulpgoederen. Aaf op tv organiseert op een vrijwillige basis al tijdens jarenlang kledingtransporten naar onder andere Roemenië, met op maar ook buiten Europa zoals Afrika. naar Verder een impressie van van de kaartavond met in de door Sint naar Jozef, die tegelijkertijd wordt op tv gehouden met de repetitie van het het operakoor. uit Het Sint Jozef-gebouw naar is de naar verzamelplek in het vissersdorp, uit waar talloze lokale evenementen in plaatsvinden. tijdens Moeder Gerda, broer de Jan en zijn tijdens vader Ruud het rukken uit om de laatste hand de te leggen tijdens aan het inrichten uit van op tv het nieuwe huis van door dochter en zus Monique. de Monique staat op het de punt om op het op tv zichzelf te gaan wonen, met dus moeder Gerda ziet haar door laatste een telgje binnenkort op met lede ogen vertrekken. van Vorige week was Gerda ook in al actief een in het naar huis van Monique, toen samen op tv met haar oudste in het dochter Jenny.

Reallifesoap uit waarin naast de inmiddels een bekende gezichten ook andere op tv het inwoners van Volendam gevolgd worden. een De 'gewone' naar Volendammer krijgt net zoveel op tv aandacht in op tv het programma als de door BV'ers; naar Jan Smit, Nick & Simon, tijdens Jan met Keizer en de 3js. Alle ingrediënten naar door die het bindmiddel vormen met voor dit met bijzondere dorp komen aan van bod. We zien van onder meer de start het van het nieuwe seizoen tijdens naar van FC Volendam, met een naar nieuwe tijdens trainer en de een lokale sponsors op naar de achtergrond. Ook de kermis, de van tijdens 'nationale' feestdag van het dorp, komt op tv prominent aan bod. een En natuurlijk naar mogen de vissers niet de door ontbreken; zij varen iedere dag uit het en op voorzien het dorp op van paling en snoekbaars. Hoe op zal met het hen uit vergaan als dit najaar de van palingvangst wordt de stilgelegd? Ook de tijdens heren van het 'praathuis' aan tijdens de beroemdste dijk het van Nederland krijgen de door hun vertrouwde podium in van de soap. Wie zijn oor door van hier te luister legt, hoort waar van het tijdens in Volendam werkelijk over gaat. op Daar passeren de geboorte, dood en van de uit roddels van de uit dag. Uiteraard was de roerige uit zomer in het vissersdorp met ook op in het 'praathuis' het gesprek een van de de dag... Het familieleven, de de palingsound en een het vissersbestaan; met het komt allemaal de weer voorbij.

Reallifesoap uit waarin naast de inmiddels bekende door een gezichten ook andere inwoners tijdens van Volendam gevolgd worden. De op tv naar 'gewone' Volendammer krijgt net met zoveel aandacht in het programma met als de naar BV'ers; Jan Smit, van Nick & op tv Simon, Jan Keizer en de van 3js. Alle het ingrediënten die het het bindmiddel vormen voor dit op bijzondere dorp een komen aan bod. door We zien de onder meer de op start van het nieuwe seizoen uit van een FC Volendam, met van een nieuwe trainer en een de lokale het sponsors op de achtergrond. in Ook de kermis, de in 'nationale' tijdens feestdag van het dorp, op komt met prominent aan bod. En natuurlijk naar mogen in de vissers niet ontbreken; door zij varen iedere met dag uit en voorzien het van van dorp van paling en in snoekbaars. Hoe zal het hen uit vergaan door als dit uit najaar de palingvangst wordt stilgelegd? met Ook de heren van van het 'praathuis' aan een de beroemdste dijk het van Nederland krijgen het hun vertrouwde podium de in de de soap. Wie zijn de oor hier te luister uit op legt, hoort waar het een in Volendam werkelijk over het gaat. Daar passeren geboorte, tijdens dood naar en de roddels van de naar op tv dag. Uiteraard was de roerige op zomer in het een vissersdorp ook in door het 'praathuis' het op gesprek van de in dag... Het de familieleven, de palingsound en van het vissersbestaan; het het komt de allemaal weer voorbij. door Jan Smit en Marco met Borsato zijn te gast bij van minister Koenders in van Ontwikkelingssamenwerking. het Op een speciale manifestatie die van de minister tijdens in Den Haag uit heeft georganiseerd vertelt Jan op met over zijn steun aan SOS-kinderdorpen en van met hij zingt Stilte in de storm van en Als met de het morgen is gekomen voor een enthousiast tijdens publiek. In in de uitzending naar roemt Marco Jan om zijn uit onvoorwaardelijke steun in in op barre tijden. Jan Smit het is namelijk één van het de artiesten die in in oktober een bijdrage van levert de aan de Marco van and friends concerten. de De camera's zijn deze de week de ook aanwezig in het stadion van met FC in Volendam. De trainer een van de club, het Edward Sturing, wordt tijdens van een door veldtraining ernstig aan op de tand gevoeld door de plaatselijke met visboeren. Ook met FC Volendam-speler met Jak Tuyp tijdens wordt aan een kruisverhoor onderworpen naar over de tijdens slechte resultaten van het op tv team. van Bep Runderkamp, hoofd housekeeping van van Hotel van Spaander en inmiddels een BV'er, neemt de de op kijker mee op naar de kamer waar voormalig door FC naar Volendam-trainer Leo Beenhakker heeft gelogeerd. tijdens Ook Bep geeft haar het ongezouten visie op uit het geteisterde op tv elftal en uit schetst de een historie van het uit voetbal in haar het geboorteplaats.

Reallifesoap waarin naast de de inmiddels uit bekende in gezichten ook andere inwoners van Volendam in gevolgd worden. een De 'gewone' Volendammer krijgt op tv net zoveel de aandacht in het programma het als in de BV'ers; Jan Smit, Nick een & Simon, tijdens Jan Keizer in en de 3js. Alle ingrediënten met die het bindmiddel met het vormen voor dit bijzondere van dorp komen aan bod. We het zien door onder meer de start in van het nieuwe de seizoen van uit FC Volendam, met de een nieuwe trainer en tijdens de lokale sponsors op het de achtergrond. Ook naar de kermis, de naar 'nationale' feestdag uit van het uit dorp, komt prominent op aan bod. En in natuurlijk mogen de vissers niet de ontbreken; de zij varen iedere dag van uit en voorzien het door dorp een van paling en snoekbaars. Hoe op zal het hen in naar vergaan als dit najaar een de palingvangst wordt stilgelegd? Ook met de een heren van het op 'praathuis' aan op de beroemdste dijk van door Nederland krijgen het hun vertrouwde podium in naar de soap. Wie naar zijn oor hier te luister tijdens het legt, hoort waar het tijdens in Volendam werkelijk door over gaat. een Daar passeren geboorte, dood met en de roddels de van de dag. tijdens Uiteraard was de roerige zomer een in het de vissersdorp ook in het op 'praathuis' het door gesprek van de dag... tijdens Het in familieleven, de een palingsound en het vissersbestaan; op het komt allemaal een weer voorbij. In de tweede, door exclusieve een kermisaflevering is op het optreden van het de Magical Trio het (Jan Smit, Simon Keizer en Kees op Tol) te zien. in het Vorige week volgden op tv we het trio al tijdens in het maken van het tijdens kermisnummer De Ober. in van We zien hoe het hele naar dorp volledig van uit zijn dak uit gaat bij de naar live vertolking op tv van de kermishit. Ook de mannen op naar van Het Praathuis met en de visboeren laten met zich meeslepen. met De kijker mag voor van één keer delen in met het tijdens intieme kermisfeest, dat normaal gesproken voor naar de camera's verborgen door blijft. Terwijl haar het dorp wordt afgebroken van gaat Bep Runderkamp het op van hotel Spaander gewoon in door met tijdens haar dagelijkse werk. Zij probeert op tv zich op tv juist volledig te onttrekken door aan de hossende, luidruchtige een massa.

juli 2019
05-02-2010 21:30

Aflevering 40

Palingsoap - Aflevering 40

Reallifesoap waarin naast de inmiddels bekende gezichten ook andere inwoners van Volendam gevolgd worden. De 'gewone' Volendammer krijgt net zoveel aandacht in het programma als de BV'ers; Jan Smit, Nick & Simon, Jan Keizer en de 3js. Alle ...

29-01-2010 21:30

Aflevering 39

Palingsoap - Aflevering 39

Reallifesoap waarin naast de inmiddels bekende gezichten ook andere inwoners van Volendam gevolgd worden. De 'gewone' Volendammer krijgt net zoveel aandacht in het programma als de BV'ers; Jan Smit, Nick & Simon, Jan Keizer en de 3js. Alle ...

22-01-2010 21:30

Aflevering 38

Palingsoap - Aflevering 38

Reallifesoap waarin naast de inmiddels bekende gezichten ook andere inwoners van Volendam gevolgd worden. De 'gewone' Volendammer krijgt net zoveel aandacht in het programma als de BV'ers; Jan Smit, Nick & Simon, Jan Keizer en de 3js. Alle ...

15-01-2010 21:30

De geheime missie van Nick en Simon

Palingsoap - De geheime missie van Nick en Simon

Reallifesoap waarin naast de inmiddels bekende gezichten ook andere inwoners van Volendam gevolgd worden. De 'gewone' Volendammer krijgt net zoveel aandacht in het programma als de BV'ers; Jan Smit, Nick & Simon, Jan Keizer en de 3js. Alle ...

08-01-2010 21:25

Aflevering 36

Palingsoap - Aflevering 36

Reallifesoap waarin naast de inmiddels bekende gezichten ook andere inwoners van Volendam gevolgd worden. De 'gewone' Volendammer krijgt net zoveel aandacht in het programma als de BV'ers; Jan Smit, Nick & Simon, Jan Keizer en de 3js. Alle ...

18-12-2009 21:35

Aflevering 35

Palingsoap - Aflevering 35

Reallifesoap waarin naast de inmiddels bekende gezichten ook andere inwoners van Volendam gevolgd worden. De 'gewone' Volendammer krijgt net zoveel aandacht in het programma als de BV'ers; Jan Smit, Nick & Simon, Jan Keizer en de 3js. Alle ...

11-12-2009 21:30

Aflevering 34

Palingsoap - Aflevering 34

Reallifesoap waarin naast de inmiddels bekende gezichten ook andere inwoners van Volendam gevolgd worden. De 'gewone' Volendammer krijgt net zoveel aandacht in het programma als de BV'ers; Jan Smit, Nick & Simon, Jan Keizer en de 3js. Alle ...

04-12-2009 21:30

Aflevering 33

Palingsoap - Aflevering 33

Reallifesoap waarin naast de inmiddels bekende gezichten ook andere inwoners van Volendam gevolgd worden. De 'gewone' Volendammer krijgt net zoveel aandacht in het programma als de BV'ers; Jan Smit, Nick & Simon, Jan Keizer en de 3js. Alle ...

13-11-2009 21:30

Aflevering 30

Palingsoap - Aflevering 30

Reallifesoap waarin naast de inmiddels bekende gezichten ook andere inwoners van Volendam gevolgd worden. De 'gewone' Volendammer krijgt net zoveel aandacht in het programma als de BV'ers; Jan Smit, Nick & Simon, Jan Keizer en de 3js. Alle ...

06-11-2009 21:25

Aflevering 29

Palingsoap - Aflevering 29

Reallifesoap waarin naast de inmiddels bekende gezichten ook andere inwoners van Volendam gevolgd worden. De 'gewone' Volendammer krijgt net zoveel aandacht in het programma als de BV'ers; Jan Smit, Nick & Simon, Jan Keizer en de 3js. Alle ...

30-10-2009 21:30

Aflevering 28

Palingsoap - Aflevering 28

Reallifesoap waarin naast de inmiddels bekende gezichten ook andere inwoners van Volendam gevolgd worden. De 'gewone' Volendammer krijgt net zoveel aandacht in het programma als de BV'ers; Jan Smit, Nick & Simon, Jan Keizer en de 3js. Alle ...

16-10-2009 21:30

Aflevering 27

Palingsoap - Aflevering 27

Reallifesoap waarin naast de inmiddels bekende gezichten ook andere inwoners van Volendam gevolgd worden. De 'gewone' Volendammer krijgt net zoveel aandacht in het programma als de BV'ers; Jan Smit, Nick & Simon, Jan Keizer en de 3js. Alle ...

09-10-2009 21:30

Aflevering 26

Palingsoap - Aflevering 26

Reallifesoap waarin naast de inmiddels bekende gezichten ook andere inwoners van Volendam gevolgd worden. De 'gewone' Volendammer krijgt net zoveel aandacht in het programma als de BV'ers; Jan Smit, Nick & Simon, Jan Keizer en de 3js. Alle ...

02-10-2009 21:30

Aflevering 25

Palingsoap - Aflevering 25

Reallifesoap waarin naast de inmiddels bekende gezichten ook andere inwoners van Volendam gevolgd worden. De 'gewone' Volendammer krijgt net zoveel aandacht in het programma als de BV'ers; Jan Smit, Nick & Simon, Jan Keizer en de 3js. Alle ...

25-09-2009 21:30

Aflevering 24

Palingsoap - Aflevering 24

Reallifesoap waarin naast de inmiddels bekende gezichten ook andere inwoners van Volendam gevolgd worden. De 'gewone' Volendammer krijgt net zoveel aandacht in het programma als de BV'ers; Jan Smit, Nick & Simon, Jan Keizer en de 3js. Alle ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Palingsoap gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Palingsoap de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Palingsoap bij Palingsoap liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Palingsoap. Heb je een uitzending van Palingsoap gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Palingsoap gemist

De Palingsoap is een reallifesoap. De soap wordt sinds januari 2009 uitgezonden door de TROS op Nederland 1. De Palingsoap gaat over het leven in Volendam. Jan Smit, Nick en Simon en de 3j's werken mee aan het programma.

Uitzending gemist van Palingsoap? Hier kun je alle uitzendingen van Palingsoap kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 19
  • Laatste uitzending op 05-02-2010 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord