Programma gemist?

Reallifesoap de waarin naast uit de inmiddels bekende de gezichten ook andere inwoners van Volendam de gevolgd worden. De in 'gewone' Volendammer uit krijgt net een zoveel aandacht in het programma door als de BV'ers; naar Jan Smit, uit Nick & Simon, op Jan Keizer en de de 3js. Alle ingrediënten het die het het bindmiddel de vormen voor dit bijzondere dorp komen uit tijdens aan bod. We de zien onder meer de uit start van het nieuwe seizoen uit de van FC Volendam, met de een nieuwe trainer en op de lokale sponsors van op de achtergrond. Ook van de kermis, de door 'nationale' in feestdag van het op dorp, komt prominent aan bod. door En op tv natuurlijk mogen de in vissers niet ontbreken; zij varen tijdens met iedere dag uit en voorzien op het met dorp van paling van en snoekbaars. Hoe zal met het hen vergaan als in dit najaar tijdens de palingvangst wordt stilgelegd? een Ook de uit heren van uit het 'praathuis' aan de beroemdste in dijk van Nederland door krijgen het hun vertrouwde podium in door de soap. Wie het zijn oor hier te luister een legt, hoort tijdens waar op tv het in Volendam werkelijk over uit gaat. met Daar passeren geboorte, dood op en de roddels van op de dag. Uiteraard met was de roerige in zomer in het vissersdorp met ook op tv in het op tv 'praathuis' het gesprek met van de dag... Het familieleven, een de palingsound in en het de vissersbestaan; het komt allemaal naar weer voorbij. Xander de Buisonjé een tijdens wordt tijdens het concert Vrienden op tv van Amstel Live in tijdens in Ahoy volledig in door het zonnetje gezet. Niet alleen Nick tijdens Schilder komt met de van een cadeau voor tijdens de verse vader, ook Gerda de Smit heeft een uit verrassing voor de presentator/zanger. tijdens Achter de van schermen van op het muziekevenement deelt tijdens Jan Smit handtekeningen uit aan met zijn op fans en volgt we in de zanger op voor en na zijn optreden. naar In Spaander vertelt door Bep smeuïge verhalen met over de kunstcollectie met van het hotel uit met en bezoeken Wim Keijzer een en Do IJsco in de rest in van de bijzondere verzameling schilderijen in in de het Zuiderzeemuseum in tijdens Enkhuizen.

Reallifesoap waarin met naast uit de inmiddels bekende gezichten door ook andere inwoners van Volendam de gevolgd worden. met De 'gewone' het Volendammer krijgt net zoveel aandacht een in door het programma naar als de BV'ers; Jan op Smit, Nick & Simon, naar Jan uit Keizer en de 3js. Alle ingrediënten naar die het met bindmiddel vormen voor dit op bijzondere van dorp komen de aan bod. We zien op onder meer de start van op het naar nieuwe seizoen van FC Volendam, op naar met een nieuwe trainer en de de naar lokale sponsors op door de achtergrond. Ook de kermis, in de 'nationale' feestdag van met naar het dorp, komt prominent van aan bod. uit En natuurlijk mogen de vissers de niet naar ontbreken; zij varen iedere dag het uit en van voorzien het dorp van met paling en snoekbaars. door Hoe zal het het hen vergaan als dit een najaar het de palingvangst wordt door stilgelegd? Ook de op tv heren van het 'praathuis' de aan de beroemdste een dijk van naar Nederland krijgen hun vertrouwde podium met de in de soap. Wie zijn oor naar hier te luister de door legt, hoort waar het door in Volendam werkelijk over op gaat. Daar passeren geboorte, de dood een en de uit roddels van de dag. Uiteraard was in de in roerige zomer in tijdens het vissersdorp op ook in het 'praathuis' het gesprek in van de de dag... Het in familieleven, de palingsound met en het vissersbestaan; het in komt allemaal door weer voorbij. Jan Smit, het Nick en op tv Simon, de op 3js en andere Nederlandse van artiesten in naar het Oostenrijkse Ehrwald. Verder tijdens in de uitzending een naar uitgebreid portret van de de tijdens familie Bond (de Pekkies). de Een geslacht van visboeren dat uit overal op tv in Nederland te door vinden is. De camera in volgt de het drie broers Piet, Peter en een op tv Jaap Bond. Ze staan met hun met viskraam, respectievelijk door in Den een Haag, Amsterdam uit en Hilversum. Drie markten op met een eigen cultuur in en eigen naar publiek.

Reallifesoap uit waarin naast naar de inmiddels bekende gezichten ook andere tijdens inwoners van in Volendam een gevolgd worden. De 'gewone' Volendammer krijgt naar net zoveel met aandacht in het de programma als de het BV'ers; Jan naar Smit, Nick & een Simon, Jan Keizer en met de op tv 3js. Alle ingrediënten die het bindmiddel door vormen voor van dit bijzondere dorp op tv komen van aan bod. We zien onder op tv meer de start van een het van nieuwe seizoen van FC Volendam, het met op een nieuwe trainer op en de lokale sponsors op op tv de achtergrond. door Ook de op kermis, de 'nationale' feestdag op tv van het dorp, komt het prominent aan de bod. En natuurlijk mogen een de vissers niet uit ontbreken; zij varen een iedere tijdens dag uit en voorzien op het dorp van paling met en van snoekbaars. Hoe zal op tv het hen vergaan als dit naar najaar de door palingvangst wordt stilgelegd? van Ook de heren het van het 'praathuis' aan in de met beroemdste dijk van Nederland krijgen in hun vertrouwde podium tijdens in de de soap. in Wie zijn oor hier te naar luister legt, naar hoort waar het door in Volendam werkelijk met over gaat. Daar passeren op tv geboorte, dood en de de roddels op tv van de dag. Uiteraard was de de op tv roerige zomer in het door vissersdorp ook in een het door 'praathuis' het gesprek van de op tv dag... Het met familieleven, de palingsound en op het op tv vissersbestaan; het komt allemaal weer het voorbij. op Volledig in het teken in van de op ramp in Haïti. Nick, Simon, Jan in Smit en de in het 3js worden backstage gevolgd van voor en tijdens het programma de Nederland op tv helpt Haïti. Bovendien tijdens een impressie van met de hele met avond, quotes van BN'ers naar en politici op over de ramp. Ook aandacht door voor het speciale in VIP-belpanel.

Reallifesoap van waarin naast de naar inmiddels bekende gezichten ook andere tijdens inwoners in van Volendam gevolgd worden. De het 'gewone' Volendammer krijgt op net zoveel aandacht door in op het programma het als de BV'ers; naar Jan Smit, Nick & Simon, Jan op tv een Keizer en de 3js. door Alle ingrediënten die met het bindmiddel vormen voor op dit bijzondere met dorp komen aan bod. We met zien onder meer van de start van van het nieuwe van seizoen het van FC Volendam, met een een nieuwe op tv trainer en de lokale van sponsors op de naar achtergrond. Ook de kermis, op tv de 'nationale' een feestdag van het dorp, komt in prominent aan bod. naar En van natuurlijk mogen de vissers uit niet ontbreken; zij varen uit iedere de dag uit en voorzien op het een dorp van paling en snoekbaars. Hoe van zal het hen met vergaan naar als dit najaar de palingvangst naar van wordt stilgelegd? Ook de met heren van het 'praathuis' aan door met de beroemdste dijk van Nederland krijgen op hun het vertrouwde podium in de tijdens soap. Wie zijn de oor een hier te luister legt, hoort in waar het in Volendam in werkelijk uit over gaat. Daar passeren tijdens geboorte, dood en de naar roddels van de op dag. Uiteraard uit was de roerige met zomer in het vissersdorp het ook in de het 'praathuis' het gesprek het van de met dag... Het familieleven, in de palingsound en het op vissersbestaan; het met komt door allemaal weer voorbij. door Afl.: De geheime missie van de Nick en Simon. In met naar alle stilte heeft het door hitduo Nick op tv en Simon hun eerste tijdens prijzen overgebracht naar het tijdens Palingsoundmuseum. We zien hoe met zij, samen met de hun manager Jaap naar Buys, een op tv begin de maken met hun vitrine in de het museum. De het complete geschiedenis van op de tijdens palingsound is verzameld in een het museum. Naast met relikwieën zoals gouden platen van een vele Volendamse uit artiesten, krijgt op tv de bezoeker door ook geschilderde portretten in te zien van op Nick en Simon, Jan Smit en in de 3JS. Verder tijdens alvast een op tv voorproefje van de tijdens sneeuwavonturen van Monique in Smit in Oostenrijk. Ze tijdens door maakt daar met veel naar Nederlandse artiesten opnamen uit voor het TROS Muziekfeest in op tv de tijdens sneeuw. Terwijl tijdens moeder Gerda Smit uit haar dochter uitzwaait, bezoekt Bep op tv haar het tante 'Gaartje' in het in Volendams bejaardentehuis.

Reallifesoap waarin van naast de inmiddels tijdens bekende gezichten de ook andere inwoners van op Volendam het gevolgd worden. De 'gewone' door Volendammer krijgt de net zoveel aandacht in in het programma door als de BV'ers; Jan op tv Smit, Nick & Simon, door Jan van Keizer en de tijdens 3js. Alle ingrediënten tijdens die het bindmiddel vormen voor met dit bijzondere dorp op komen van aan bod. We zien op tv onder meer de start van door het in nieuwe seizoen van FC Volendam, op op tv met een nieuwe een trainer en de lokale sponsors op op in de achtergrond. Ook de naar kermis, de 'nationale' met feestdag van uit het dorp, komt prominent op aan bod. En natuurlijk mogen door de door vissers niet ontbreken; zij varen tijdens iedere uit dag uit en voorzien met het dorp van paling uit en snoekbaars. Hoe op zal het de hen vergaan de als dit najaar de naar palingvangst wordt stilgelegd? op tv Ook de heren van naar het 'praathuis' uit aan door de beroemdste dijk van Nederland krijgen een hun een vertrouwde podium op in de soap. op tv Wie zijn oor hier naar te luister legt, hoort waar met met het in Volendam tijdens werkelijk over gaat. op tv Daar passeren geboorte, tijdens dood en de roddels van de op met dag. Uiteraard was de roerige zomer door uit in het vissersdorp van ook in het 'praathuis' het gesprek tijdens van de tijdens dag... tijdens Het familieleven, de palingsound en het het vissersbestaan; uit het komt allemaal weer tijdens voorbij. Jan op tv Smit en Nick & de Simon gaan op gezamenlijk vanuit Volendam naar de studio 21 in het Hilversum voor een optreden het in het tijdens programma Sterren.nl Top op 2009. Hun tijdens vriend Kees Tol presenteert deze door door muzikale nieuwjaarsreceptie van TROS Sterren.nl uit en tijdens de Volendamse artiesten zien we op backstage met onder uit anderen Danny door de Munk, Marco Borsato en door in Thomas Berge. Bij van toeval ontmoeten Jan en Nick van de Apeldoornse Jennifer, een op ultieme fan van tijdens Thomas Berge. Het door meisje op is stiekem door de met beveiliging van de studio het van geglipt. Jan en Nick nemen naar Jennifer de hele dag met liefdevol op sleeptouw, op tv tot uit op de schoot van Thomas uit Berge het toe. Een meisjesdroom wordt met zomaar werkelijkheid, dankzij de Jan Smit op tv en Nick uit Schilder. Verder de wekelijkse schaatspartij van uit in Volendamse kinderen op de de Jaap Eden Baan in tijdens Amsterdam, op onder de bezielende leiding van tijdens Wim Keizer en uit visser Patrick een Loege.

Reallifesoap waarin naast op tv de uit inmiddels bekende met gezichten ook andere inwoners van naar Volendam tijdens gevolgd worden. De tijdens 'gewone' Volendammer krijgt net zoveel op aandacht in het tijdens programma als de BV'ers; naar Jan in Smit, Nick & Simon, Jan de in Keizer en de 3js. uit Alle ingrediënten die tijdens het bindmiddel naar vormen voor dit met bijzondere dorp komen aan de bod. We zien onder het meer de de start van het nieuwe seizoen het van van FC Volendam, met de een nieuwe trainer en een de lokale sponsors op tv op de achtergrond. Ook het de kermis, de naar 'nationale' feestdag uit van het dorp, komt op op tv prominent aan bod. En natuurlijk met mogen de vissers met niet ontbreken; zij varen op tv tijdens iedere dag uit en voorzien met het dorp van uit paling en snoekbaars. Hoe in met zal het hen vergaan als de dit najaar de palingvangst de wordt stilgelegd? Ook de de het heren van het 'praathuis' aan tijdens de beroemdste op tv dijk van Nederland op krijgen hun vertrouwde podium met in de soap. tijdens Wie zijn oor de hier te luister op op tv legt, hoort waar het naar in Volendam een werkelijk over gaat. met Daar passeren geboorte, een dood en de roddels van uit de dag. Uiteraard was een de de roerige zomer in het vissersdorp een ook door in het 'praathuis' een het gesprek in van de dag... naar Het familieleven, de palingsound en naar het het vissersbestaan; het komt allemaal weer voorbij. van tijdens Jan Smit wordt door zijn beste op tv vrienden, manager met Jaap Buys, door Nick en tijdens Simon, de 3JS en op tv zijn zussen Monique en Jenny naar het volkomen verrast met een gepimpt het huis in kerstverlichting. Bij uit thuiskomst met vindt hij zijn huis in met een zee de van het licht, een gebaar van van zijn beste vrienden die hem met naar een beter jaar met toewensen dan het op tv afgelopen jaar. Verder zien we de de tijdens 3JS als de van drie wijzen uit het oosten tijdens een een kerstviering op in het de Vincentiuskerk in het naar vissersdorp. De band Mon Amour door met maakt de uitzending compleet met een een optreden in Hotel een Spaander, op tv eveneens in met de kerstsfeer. Bij dit evenement de komen alle op vaste karakters van voorbij.

Reallifesoap waarin op naast het de inmiddels bekende gezichten ook andere het inwoners van Volendam in gevolgd worden. De van 'gewone' met Volendammer krijgt net zoveel tijdens aandacht naar in het programma als de BV'ers; door Jan door Smit, Nick & Simon, uit Jan Keizer en de in 3js. Alle ingrediënten uit van die het bindmiddel met vormen voor dit bijzondere dorp komen een op tv aan bod. We zien uit onder meer de start van van het nieuwe seizoen van het van FC Volendam, de met een nieuwe trainer en de door lokale sponsors op uit de een achtergrond. Ook naar de kermis, de 'nationale' van feestdag van het dorp, komt het in prominent aan bod. En in natuurlijk mogen de vissers niet met ontbreken; naar zij varen in iedere dag uit en voorzien de het een dorp van paling tijdens en snoekbaars. Hoe in zal het hen vergaan als de dit najaar uit de palingvangst wordt naar stilgelegd? Ook een de heren van het 'praathuis' aan door de beroemdste in dijk uit van Nederland krijgen hun vertrouwde podium een in de een soap. Wie zijn oor van hier te luister de legt, hoort een waar het in naar Volendam werkelijk over naar gaat. Daar passeren geboorte, uit dood en de met de roddels van de dag. Uiteraard was uit de roerige het zomer in het in vissersdorp ook in naar het 'praathuis' het tijdens gesprek de van de dag... Het in familieleven, de palingsound en in het vissersbestaan; het komt door allemaal op tv weer voorbij. Jan het Keizer wordt op de proef de gesteld tijdens de de met repetities van het Kerststerrencircus. Jan door staat doodsangsten uit, terwijl naar hij als prooi naar dient voor een van messenwerpact. Achter op de coulissen de van het circus ontmoet naar hij Humberto Tan en het Jochem op van Gelder, die uit eveneens mee doen op tv aan het circus door dat ten goede komt op tv aan op Kidsrights. Verder een zeer intiem inkijkje naar tijdens een fotoshoot, tijdens waarin Jenny en naar Monique de Smit worden omgetoverd tot het glossy op tv model, speciaal voor de kersteditie op tv van het 100% NL het Magazine. Spanning het en glamour gaan de deze tijdens week hand in met hand.

Reallifesoap waarin naast tijdens op tv de inmiddels bekende gezichten ook de andere inwoners van uit Volendam gevolgd uit worden. De 'gewone' de Volendammer krijgt net het zoveel aandacht in het uit programma met als de BV'ers; met Jan Smit, Nick uit & Simon, Jan Keizer en de een naar 3js. Alle ingrediënten van die het bindmiddel vormen voor een dit bijzondere dorp de komen op aan bod. We zien onder meer een de start van op het uit nieuwe seizoen van FC met Volendam, met van een nieuwe trainer en de uit uit lokale sponsors op uit de achtergrond. Ook de van kermis, de 'nationale' met feestdag van het een dorp, komt prominent op tv aan bod. En natuurlijk naar mogen de vissers niet de ontbreken; een zij varen iedere op tv dag uit en voorzien het van dorp van paling tijdens en naar snoekbaars. Hoe zal naar het hen vergaan als tijdens dit najaar de palingvangst naar wordt stilgelegd? tijdens Ook het de heren van tijdens het 'praathuis' aan de beroemdste dijk naar het van Nederland krijgen hun vertrouwde podium het in de soap. naar Wie naar zijn oor uit hier te luister uit legt, hoort waar het in in Volendam werkelijk over een gaat. op tv Daar passeren geboorte, dood en de op tv door roddels van de dag. Uiteraard uit was de roerige in zomer op tv in het vissersdorp ook in het het op tv 'praathuis' het gesprek van de dag... van Het een familieleven, de palingsound op en het vissersbestaan; het in komt uit allemaal weer voorbij.

Reallifesoap de waarin naast de inmiddels door bekende met gezichten ook andere inwoners een van Volendam gevolgd worden. De de het 'gewone' Volendammer krijgt net zoveel op aandacht in in het programma als van de BV'ers; Jan Smit, Nick naar & Simon, uit Jan Keizer het en de 3js. Alle ingrediënten naar die het met bindmiddel op tv vormen voor dit bijzondere dorp in komen door aan bod. We met zien onder meer de start van door het nieuwe een seizoen van op FC Volendam, met een nieuwe op trainer een en de lokale sponsors op in de achtergrond. het Ook de in kermis, de van 'nationale' feestdag van het dorp, komt van prominent uit aan bod. met En natuurlijk mogen de vissers niet het naar ontbreken; zij varen de iedere dag uit en voorzien tijdens het dorp van met paling en snoekbaars. Hoe het zal het de hen vergaan uit als dit najaar de palingvangst uit wordt stilgelegd? Ook uit de heren de van een het 'praathuis' aan uit de beroemdste dijk van Nederland uit krijgen hun vertrouwde van podium in de soap. uit tijdens Wie zijn oor hier te luister het van legt, hoort waar het in op Volendam werkelijk over door gaat. Daar op passeren geboorte, dood op en de roddels door van de dag. Uiteraard op tv was tijdens de roerige zomer in een het vissersdorp ook het in het 'praathuis' het op gesprek op van de dag... van Het familieleven, de door palingsound en het vissersbestaan; naar het komt allemaal het weer voorbij. Twee optredens staan naar centraal. Bep het Runderkamp, werkzaam met in hotel tijdens Spaander, is te gast in het in tv-programma Live4You. een Ze trakteert Carlo, tijdens Irene en Gerard Joling van op op originele Volendamse schol. Bep van wordt door met veel tromgeroffel tijdens uitgezwaaid door de BN'ers. In van De Jozef, het van cultureel centrum van door Volendam, met een uniek optreden van de van 3JS, die hun in repetoire in een het Volendams uit aan elkaar praten. een De camera volgt Jaap Kwakman, door Jan Dulles en Jaap van de Witte backstage tijdens in in de aanloop naar het een concert.

Reallifesoap waarin in naast de uit inmiddels bekende gezichten ook andere naar inwoners van Volendam tijdens gevolgd worden. de De het 'gewone' Volendammer krijgt net zoveel op tv aandacht in een het programma als de de BV'ers; Jan een Smit, Nick van & Simon, Jan Keizer en de van 3js. Alle ingrediënten uit die op tv het bindmiddel vormen voor dit tijdens bijzondere dorp komen uit aan bod. We het zien een onder meer de start in van het nieuwe naar seizoen van FC van Volendam, met een op tv nieuwe op tv trainer en de het lokale sponsors op de achtergrond. door Ook de kermis, de een 'nationale' feestdag van door het het dorp, komt in prominent aan bod. En naar natuurlijk mogen de vissers uit niet een ontbreken; zij varen een iedere dag uit en voorzien de het in dorp van paling in en snoekbaars. Hoe zal van het hen vergaan in als dit najaar de tijdens palingvangst van wordt stilgelegd? Ook de heren van naar het 'praathuis' aan van de beroemdste het dijk van Nederland krijgen op tv op hun vertrouwde podium in de soap. uit Wie met zijn oor hier te luister naar op legt, hoort waar het in de Volendam van werkelijk over gaat. door Daar passeren geboorte, dood de en de op tv roddels van de dag. Uiteraard het was de van roerige zomer in op tv het vissersdorp ook in van het 'praathuis' het gesprek op tv van op de dag... naar Het familieleven, de palingsound en het met vissersbestaan; het komt op tv allemaal weer voorbij. de Bep op tv Runderkamp zet haar eerste schreden door in de Hilversumse tijdens van showbizz. Uitgebreid verslag van in Beps optreden naar in het RTL-programma met Live4You. Ze is niet een alleen te gast bij Carlo de en naar Irene aan in tafel, Bep geeft tv-kok Rudolf tijdens van een Veen tevens een lesje in de Volendams vis bereiden. Ze uit heeft met buiten zout, met peper en azijn ook haar met eigen tijdens schollen meegenomen. Jan Keizer treedt door samen door met zijn dochter Nelly op tijdens op het uit piratenfestival in de RAI in naar Amsterdam. Vader en van uit dochter zingen de sterren van met de hemel de voor een uitzinnige menigte. door En in het Volendams de museum met zien we de mannen in van het Praathuis nu tijdens eens in uit een totaal andere naar rol. de Tijdens een week vol van activiteiten op tv voor kinderen, een steken in de mannen de handen uit in de mouwen en in laten ze zich van tijdens hun creatieve uit kant van zien.

Reallifesoap waarin naast uit de inmiddels met bekende gezichten ook de andere inwoners van op tv Volendam gevolgd worden. uit De 'gewone' Volendammer naar krijgt net tijdens zoveel aandacht in het programma op tv als de in BV'ers; Jan naar Smit, Nick & Simon, Jan op uit Keizer en de 3js. Alle uit ingrediënten die het in bindmiddel vormen uit voor dit door bijzondere dorp komen aan met bod. We zien van onder meer de start van op het nieuwe naar seizoen in van FC Volendam, met door een nieuwe trainer en naar de lokale sponsors tijdens op de achtergrond. Ook door de kermis, tijdens de 'nationale' feestdag van met het dorp, naar komt prominent aan het bod. En de natuurlijk mogen de de vissers niet ontbreken; door zij varen iedere dag uit tijdens en voorzien het naar dorp van paling met en snoekbaars. naar Hoe het zal het hen vergaan met als dit najaar de tijdens palingvangst wordt stilgelegd? de Ook de heren van tijdens het 'praathuis' op tv aan de beroemdste een dijk van naar Nederland krijgen hun door vertrouwde podium in in de soap. Wie zijn uit oor hier te luister op legt, in hoort waar het in op tv Volendam op werkelijk over gaat. van Daar passeren geboorte, dood tijdens en de een roddels van de dag. Uiteraard uit was de roerige zomer op in het een vissersdorp op ook in het 'praathuis' het op gesprek van op de dag... door Het familieleven, de palingsound en het op vissersbestaan; het komt in allemaal in weer voorbij. met Jan Smit is in vol naar ornaat naar te zien tijdens een fotoshoot voor het een op onderbroekenlijn. Geheel een ontspannen zien we de populaire zanger op uit acteren als een volleerd model. naar Nick Schilder speelt tijdens de hoofdrol met tijdens het op PCD-gala in Volendam, tijdens een driedaagse happening om geld de in te naar zamelen voor naar de trilhaarziekte, waar het een aantal Volendammers aan lijdt. het Hij kookt samen het met topkok Ramon Beuk. de tijdens Carola Sier-Smit zien we voor het een eerst terug na het het haar BZN-periode met haar band Get op Back Live. En op tv natuurlijk is Bep het op tv Runderkamp ook van de partij, tijdens samen met van haar zus.

Reallifesoap naar waarin naast de inmiddels de bekende gezichten ook andere op inwoners op tv van Volendam gevolgd worden. De door 'gewone' Volendammer krijgt van net zoveel in aandacht in naar het programma in als de BV'ers; Jan Smit, Nick een & op tv Simon, Jan Keizer en naar de 3js. Alle ingrediënten op tv die het in bindmiddel vormen voor op tv dit tijdens bijzondere dorp komen aan bod. We in zien onder op meer de start met van het nieuwe seizoen uit van FC Volendam, van met een in nieuwe trainer en naar de de lokale sponsors op de in achtergrond. Ook de kermis, de in het 'nationale' feestdag van het dorp, komt het de prominent aan bod. uit En natuurlijk mogen de de vissers niet ontbreken; zij varen van iedere dag van uit de en voorzien het van dorp van paling en snoekbaars. het Hoe op zal het hen vergaan op tv als dit najaar de palingvangst naar wordt stilgelegd? Ook het de heren van naar het met 'praathuis' aan de beroemdste uit dijk tijdens van Nederland krijgen hun het vertrouwde podium in op de soap. Wie zijn oor op in hier te luister met legt, hoort waar op tv het in Volendam in werkelijk over gaat. Daar naar passeren geboorte, dood op en de roddels in van de in dag. Uiteraard was de roerige zomer het in het vissersdorp door op ook in het 'praathuis' het gesprek van van de dag... in Het op tv familieleven, de van palingsound en het vissersbestaan; op tv het komt allemaal het weer voorbij. De gebroeders op tv Patrick en tijdens Jack Schilder spelen de door hoofdrol. Terwijl in Patrick tijdens het klassieke op hoekwantvissen voor de op laatste in keer zijn paling de binnenhaalt, doet Jack auditie op bij het Volendams Opera het Koor. een Bep Runderkamp, inmiddels een bekende, is van in Hotel Spaander tijdens gastvrouw voor Aaf tijdens Beers. Zij ontvangt in uit handen met van de de burgemeester een nieuw servies op voor haar op tv verdiensten als organisator van hulpgoederen. de Aaf organiseert tijdens op op tv vrijwillige basis al door jarenlang kledingtransporten naar in onder andere Roemenië, maar ook buiten van het Europa zoals Afrika. Verder een door impressie van in de kaartavond in de de Sint het Jozef, die tegelijkertijd wordt gehouden een met de repetitie op van het in operakoor. Het het Sint Jozef-gebouw is de verzamelplek naar in het vissersdorp, een waar talloze lokale op tv evenementen plaatsvinden. van Moeder Gerda, broer Jan en uit door zijn vader Ruud rukken uit in om de laatste in hand te leggen aan tijdens het een inrichten van het het nieuwe huis van naar dochter en zus Monique. Monique het staat op naar het punt het om op zichzelf te gaan met wonen, dus moeder in Gerda ziet haar op tv laatste telgje binnenkort het met lede ogen op tv vertrekken. Vorige week tijdens het was Gerda ook uit al actief in het de huis van Monique, tijdens toen samen het met haar oudste van dochter Jenny.

Reallifesoap waarin naast door de op tv inmiddels bekende gezichten ook de andere inwoners van tijdens Volendam gevolgd een worden. De 'gewone' Volendammer krijgt de door net zoveel aandacht in het programma in als de een BV'ers; het Jan Smit, Nick & door Simon, Jan Keizer en de de 3js. van Alle ingrediënten van die het bindmiddel vormen een voor dit bijzondere dorp komen tijdens aan bod. de We zien onder een meer de start van uit uit het nieuwe seizoen van FC Volendam, met met een nieuwe door van trainer en de lokale uit sponsors op de achtergrond. Ook het het de kermis, de 'nationale' feestdag van een het uit dorp, komt prominent aan op bod. het En natuurlijk mogen de vissers niet van ontbreken; zij in varen iedere dag door uit op en voorzien het het dorp van paling en snoekbaars. het Hoe de zal het hen vergaan tijdens als dit najaar de uit palingvangst wordt stilgelegd? Ook uit de heren van naar met het 'praathuis' aan de beroemdste dijk door van Nederland het krijgen hun vertrouwde podium op in de op soap. Wie met zijn oor in hier te luister legt, op hoort waar het op in Volendam werkelijk over gaat. op tv Daar uit passeren geboorte, dood en de een roddels van de op in dag. Uiteraard was de roerige zomer tijdens het in het vissersdorp ook naar in het 'praathuis' het het gesprek van de uit dag... op tv Het familieleven, de naar palingsound en het vissersbestaan; het komt naar allemaal weer tijdens voorbij.

Reallifesoap uit waarin naast de inmiddels bekende uit gezichten ook andere op tv inwoners van naar Volendam gevolgd worden. een De 'gewone' Volendammer krijgt met het net zoveel aandacht in in het programma als de BV'ers; een het Jan Smit, Nick & op Simon, Jan Keizer van en de 3js. naar Alle ingrediënten die het door bindmiddel vormen tijdens voor dit bijzondere op tv dorp komen aan op tv bod. We zien onder de meer de start op van het nieuwe seizoen door van FC Volendam, tijdens tijdens met een nieuwe trainer door en de lokale sponsors de op de een achtergrond. Ook de kermis, de het 'nationale' feestdag van het het in dorp, komt prominent aan uit bod. En natuurlijk mogen tijdens de vissers uit niet ontbreken; zij de varen iedere het dag uit en uit voorzien het tijdens dorp van paling een en snoekbaars. Hoe zal het hen de vergaan als met dit van najaar de palingvangst wordt stilgelegd? naar Ook de heren op van het 'praathuis' op tv aan de beroemdste dijk tijdens met van Nederland krijgen hun vertrouwde op podium in de soap. een Wie zijn op tv oor hier met te luister legt, de hoort waar het in Volendam op tv werkelijk over gaat. het Daar van passeren geboorte, dood uit en de op tv roddels van de op tv dag. Uiteraard was de de roerige zomer in het een vissersdorp ook op tv in het tijdens 'praathuis' het gesprek van de in dag... Het familieleven, met de palingsound en het een vissersbestaan; het komt met allemaal weer door voorbij. Jan Smit een en Marco Borsato zijn op tv te gast uit bij minister het Koenders van op tv Ontwikkelingssamenwerking. Op een een speciale manifestatie die de minister in in Den Haag naar heeft georganiseerd met vertelt Jan op over zijn steun in aan SOS-kinderdorpen en hij zingt een Stilte in met de storm en Als de op tv in morgen is gekomen voor op tv een enthousiast naar publiek. In de uitzending roemt in Marco Jan in om zijn tijdens onvoorwaardelijke steun in barre het tijden. Jan Smit is namelijk het met één van de de artiesten die in oktober een op bijdrage een levert aan de Marco and de friends concerten. De door camera's op tv zijn deze week ook het aanwezig in uit het stadion van FC tijdens Volendam. De trainer van de naar club, Edward het Sturing, wordt tijdens een op veldtraining ernstig van aan de uit tand gevoeld door de door plaatselijke visboeren. Ook de FC uit Volendam-speler Jak Tuyp wordt met aan een kruisverhoor onderworpen over een de slechte resultaten met van het tijdens team. de Bep Runderkamp, hoofd housekeeping van met Hotel Spaander en inmiddels tijdens een BV'er, neemt de op de kijker mee naar de kamer een waar naar voormalig FC Volendam-trainer op tv Leo Beenhakker heeft het gelogeerd. Ook door Bep geeft haar tijdens ongezouten visie op het geteisterde in elftal en een schetst de historie van uit het voetbal in haar van door geboorteplaats.

Reallifesoap waarin naast van de inmiddels bekende de gezichten ook uit andere inwoners van van Volendam gevolgd naar worden. De een 'gewone' Volendammer krijgt net zoveel aandacht de in het programma van als de het BV'ers; Jan Smit, in Nick van & Simon, Jan op tv Keizer en de 3js. Alle een ingrediënten die het het bindmiddel vormen tijdens voor dit bijzondere op tv dorp komen aan door bod. We zien onder meer op de op start van van het nieuwe seizoen van in FC Volendam, de met een nieuwe trainer en door de lokale sponsors op op de achtergrond. in Ook een de kermis, de 'nationale' feestdag een van het dorp, met komt prominent in aan bod. naar En natuurlijk mogen naar de vissers niet naar ontbreken; zij varen iedere met dag uit en voorzien het door dorp van paling het door en snoekbaars. Hoe zal het tijdens hen vergaan als dit naar najaar de palingvangst uit wordt stilgelegd? uit Ook de heren in van door het 'praathuis' aan de beroemdste op dijk van Nederland krijgen tijdens uit hun vertrouwde podium in de soap. tijdens Wie zijn oor met hier te in luister legt, naar hoort waar het het in Volendam op werkelijk over gaat. Daar op passeren geboorte, dood en naar de roddels met van de dag. Uiteraard was in de roerige van zomer in het vissersdorp het ook in de het 'praathuis' het met gesprek van de tijdens dag... Het familieleven, op tv de palingsound en het het van vissersbestaan; het komt allemaal naar weer voorbij. In tijdens de tweede, exclusieve de kermisaflevering is het optreden van uit op het Magical Trio (Jan Smit, met Simon in Keizer en Kees Tol) te zien. de Vorige week uit volgden van we het trio al tijdens in het maken van het tijdens tijdens kermisnummer De Ober. We in zien hoe een het hele dorp volledig uit zijn op dak het gaat bij de live vertolking naar van het de kermishit. met Ook de mannen van Het Praathuis van door en de visboeren laten een zich meeslepen. op tv De kijker mag voor door één keer delen in het op intieme naar kermisfeest, dat normaal gesproken voor in op tv de camera's verborgen blijft. Terwijl haar uit dorp naar wordt afgebroken gaat Bep Runderkamp het van het hotel Spaander gewoon door in met haar dagelijkse door werk. Zij in probeert zich juist volledig uit te onttrekken aan de op hossende, luidruchtige tijdens massa.

januari 2019
05-02-2010 21:30

Aflevering 40

Palingsoap - Aflevering 40

Reallifesoap waarin naast de inmiddels bekende gezichten ook andere inwoners van Volendam gevolgd worden. De 'gewone' Volendammer krijgt net zoveel aandacht in het programma als de BV'ers; Jan Smit, Nick & Simon, Jan Keizer en de 3js. Alle ...

29-01-2010 21:30

Aflevering 39

Palingsoap - Aflevering 39

Reallifesoap waarin naast de inmiddels bekende gezichten ook andere inwoners van Volendam gevolgd worden. De 'gewone' Volendammer krijgt net zoveel aandacht in het programma als de BV'ers; Jan Smit, Nick & Simon, Jan Keizer en de 3js. Alle ...

22-01-2010 21:30

Aflevering 38

Palingsoap - Aflevering 38

Reallifesoap waarin naast de inmiddels bekende gezichten ook andere inwoners van Volendam gevolgd worden. De 'gewone' Volendammer krijgt net zoveel aandacht in het programma als de BV'ers; Jan Smit, Nick & Simon, Jan Keizer en de 3js. Alle ...

15-01-2010 21:30

De geheime missie van Nick en Simon

Palingsoap - De geheime missie van Nick en Simon

Reallifesoap waarin naast de inmiddels bekende gezichten ook andere inwoners van Volendam gevolgd worden. De 'gewone' Volendammer krijgt net zoveel aandacht in het programma als de BV'ers; Jan Smit, Nick & Simon, Jan Keizer en de 3js. Alle ...

08-01-2010 21:25

Aflevering 36

Palingsoap - Aflevering 36

Reallifesoap waarin naast de inmiddels bekende gezichten ook andere inwoners van Volendam gevolgd worden. De 'gewone' Volendammer krijgt net zoveel aandacht in het programma als de BV'ers; Jan Smit, Nick & Simon, Jan Keizer en de 3js. Alle ...

18-12-2009 21:35

Aflevering 35

Palingsoap - Aflevering 35

Reallifesoap waarin naast de inmiddels bekende gezichten ook andere inwoners van Volendam gevolgd worden. De 'gewone' Volendammer krijgt net zoveel aandacht in het programma als de BV'ers; Jan Smit, Nick & Simon, Jan Keizer en de 3js. Alle ...

11-12-2009 21:30

Aflevering 34

Palingsoap - Aflevering 34

Reallifesoap waarin naast de inmiddels bekende gezichten ook andere inwoners van Volendam gevolgd worden. De 'gewone' Volendammer krijgt net zoveel aandacht in het programma als de BV'ers; Jan Smit, Nick & Simon, Jan Keizer en de 3js. Alle ...

04-12-2009 21:30

Aflevering 33

Palingsoap - Aflevering 33

Reallifesoap waarin naast de inmiddels bekende gezichten ook andere inwoners van Volendam gevolgd worden. De 'gewone' Volendammer krijgt net zoveel aandacht in het programma als de BV'ers; Jan Smit, Nick & Simon, Jan Keizer en de 3js. Alle ...

13-11-2009 21:30

Aflevering 30

Palingsoap - Aflevering 30

Reallifesoap waarin naast de inmiddels bekende gezichten ook andere inwoners van Volendam gevolgd worden. De 'gewone' Volendammer krijgt net zoveel aandacht in het programma als de BV'ers; Jan Smit, Nick & Simon, Jan Keizer en de 3js. Alle ...

06-11-2009 21:25

Aflevering 29

Palingsoap - Aflevering 29

Reallifesoap waarin naast de inmiddels bekende gezichten ook andere inwoners van Volendam gevolgd worden. De 'gewone' Volendammer krijgt net zoveel aandacht in het programma als de BV'ers; Jan Smit, Nick & Simon, Jan Keizer en de 3js. Alle ...

30-10-2009 21:30

Aflevering 28

Palingsoap - Aflevering 28

Reallifesoap waarin naast de inmiddels bekende gezichten ook andere inwoners van Volendam gevolgd worden. De 'gewone' Volendammer krijgt net zoveel aandacht in het programma als de BV'ers; Jan Smit, Nick & Simon, Jan Keizer en de 3js. Alle ...

16-10-2009 21:30

Aflevering 27

Palingsoap - Aflevering 27

Reallifesoap waarin naast de inmiddels bekende gezichten ook andere inwoners van Volendam gevolgd worden. De 'gewone' Volendammer krijgt net zoveel aandacht in het programma als de BV'ers; Jan Smit, Nick & Simon, Jan Keizer en de 3js. Alle ...

09-10-2009 21:30

Aflevering 26

Palingsoap - Aflevering 26

Reallifesoap waarin naast de inmiddels bekende gezichten ook andere inwoners van Volendam gevolgd worden. De 'gewone' Volendammer krijgt net zoveel aandacht in het programma als de BV'ers; Jan Smit, Nick & Simon, Jan Keizer en de 3js. Alle ...

02-10-2009 21:30

Aflevering 25

Palingsoap - Aflevering 25

Reallifesoap waarin naast de inmiddels bekende gezichten ook andere inwoners van Volendam gevolgd worden. De 'gewone' Volendammer krijgt net zoveel aandacht in het programma als de BV'ers; Jan Smit, Nick & Simon, Jan Keizer en de 3js. Alle ...

25-09-2009 21:30

Aflevering 24

Palingsoap - Aflevering 24

Reallifesoap waarin naast de inmiddels bekende gezichten ook andere inwoners van Volendam gevolgd worden. De 'gewone' Volendammer krijgt net zoveel aandacht in het programma als de BV'ers; Jan Smit, Nick & Simon, Jan Keizer en de 3js. Alle ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Palingsoap gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Palingsoap de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Palingsoap bij Palingsoap liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Palingsoap. Heb je een uitzending van Palingsoap gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Palingsoap gemist

De Palingsoap is een reallifesoap. De soap wordt sinds januari 2009 uitgezonden door de TROS op Nederland 1. De Palingsoap gaat over het leven in Volendam. Jan Smit, Nick en Simon en de 3j's werken mee aan het programma.

Uitzending gemist van Palingsoap? Hier kun je alle uitzendingen van Palingsoap kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 19
  • Laatste uitzending op 05-02-2010 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord