Programma gemist?

Reallifesoap waarin naast door de naar inmiddels bekende gezichten in ook andere inwoners op tv van Volendam gevolgd worden. van De met 'gewone' Volendammer krijgt net zoveel aandacht de naar in het programma op als de BV'ers; Jan het Smit, Nick & het Simon, Jan van Keizer en de 3js. op Alle ingrediënten in die het bindmiddel vormen voor op tv dit bijzondere dorp komen door aan bod. uit We zien tijdens onder meer de start tijdens van de het nieuwe seizoen van de FC Volendam, met een nieuwe in trainer door en de met lokale sponsors op de achtergrond. Ook van de van kermis, de 'nationale' in feestdag van het tijdens dorp, komt prominent aan bod. op tv En natuurlijk mogen op de het vissers niet ontbreken; op zij varen iedere dag uit op tv tijdens en voorzien het dorp een van paling en snoekbaars. van Hoe zal op tv het hen vergaan als dit door najaar op de palingvangst op tv wordt stilgelegd? Ook de uit heren van het 'praathuis' aan naar de op beroemdste dijk van de Nederland krijgen hun de vertrouwde podium in met de soap. Wie met zijn oor hier te op luister legt, hoort met waar het in uit Volendam werkelijk naar over gaat. in Daar passeren geboorte, met dood en de roddels van uit de dag. Uiteraard was het de op roerige zomer in het de vissersdorp ook in het naar 'praathuis' het op gesprek van op de dag... Het familieleven, de met palingsound en het het vissersbestaan; het van komt allemaal weer tijdens voorbij. Xander de Buisonjé van wordt tijdens tijdens het concert tijdens Vrienden van Amstel Live uit in Ahoy een volledig in op tv het zonnetje gezet. Niet alleen naar Nick een Schilder komt met naar een cadeau voor met de verse vader, ook Gerda de Smit heeft een op verrassing voor de op tv presentator/zanger. Achter met de schermen het van het muziekevenement deelt tijdens Jan Smit de handtekeningen uit aan zijn fans van en tijdens volgt we de zanger voor en op tv na zijn tijdens optreden. In tijdens Spaander vertelt Bep met smeuïge verhalen over de kunstcollectie van uit van het hotel en bezoeken Wim uit Keijzer en Do de IJsco met de rest van van de bijzondere verzameling met schilderijen in het Zuiderzeemuseum in in naar Enkhuizen.

Reallifesoap waarin in naast de inmiddels in bekende gezichten ook op tv andere inwoners in van Volendam gevolgd worden. in De 'gewone' Volendammer op krijgt naar net zoveel aandacht in uit het programma uit als de BV'ers; Jan Smit, Nick naar met & Simon, Jan Keizer een en de naar 3js. Alle ingrediënten tijdens die het bindmiddel uit vormen voor dit bijzondere een dorp komen aan bod. We in met zien onder meer uit de start van op het nieuwe seizoen van FC Volendam, het met van een nieuwe de trainer en de lokale een sponsors op de het achtergrond. Ook de met kermis, de 'nationale' feestdag door van het dorp, door komt prominent met aan bod. En in natuurlijk mogen de vissers tijdens niet ontbreken; zij uit varen iedere uit dag uit met en voorzien het dorp van de paling en de snoekbaars. Hoe zal het hen met vergaan als dit door najaar de palingvangst van een wordt stilgelegd? Ook de heren van door het de 'praathuis' aan de beroemdste op tv dijk tijdens van Nederland krijgen de hun vertrouwde podium in met de soap. door Wie zijn oor hier te luister in een legt, hoort waar het een in Volendam werkelijk over het gaat. Daar door passeren geboorte, dood en de het roddels van naar de door dag. Uiteraard was de roerige zomer met in het het vissersdorp ook in in het 'praathuis' het gesprek het van een de dag... Het familieleven, de naar palingsound uit en het van vissersbestaan; het komt allemaal weer de voorbij. Jan Smit, Nick uit en op Simon, de 3js en andere een Nederlandse artiesten in uit de het Oostenrijkse Ehrwald. Verder in de van uitzending het een uitgebreid portret van de op tv op familie Bond (de Pekkies). Een geslacht van van met visboeren dat overal in Nederland van te een vinden is. De camera volgt uit de drie broers van de Piet, Peter en Jaap Bond. Ze naar uit staan met hun viskraam, respectievelijk in tijdens Den Haag, het Amsterdam en Hilversum. Drie van markten met van een eigen in cultuur en op eigen publiek.

Reallifesoap waarin een naast de op tv inmiddels bekende gezichten ook andere van inwoners van de Volendam een gevolgd worden. De 'gewone' Volendammer krijgt een net zoveel een aandacht in een het programma als de op tv BV'ers; Jan Smit, Nick tijdens van & Simon, Jan Keizer en de een 3js. Alle naar ingrediënten in die het bindmiddel in vormen voor dit bijzondere dorp in komen aan met bod. We zien onder op meer de het start van van het nieuwe seizoen van naar FC Volendam, met met een nieuwe trainer en de uit lokale een sponsors op de achtergrond. Ook op in de kermis, de 'nationale' feestdag van uit het tijdens dorp, komt prominent uit aan bod. En natuurlijk de mogen de tijdens vissers niet ontbreken; zij uit varen uit iedere dag uit en naar voorzien het dorp van paling op en snoekbaars. door Hoe door zal het hen vergaan als uit dit naar najaar de palingvangst uit wordt stilgelegd? Ook van de heren van het de 'praathuis' aan de beroemdste dijk een in van Nederland krijgen hun vertrouwde op podium in de uit soap. Wie zijn een oor hier te luister in legt, hoort waar met het van in Volendam werkelijk over de gaat. een Daar passeren geboorte, dood op en de roddels van de tijdens dag. op Uiteraard was de roerige de zomer in op het vissersdorp ook in in het 'praathuis' het gesprek het naar van de dag... Het een familieleven, de palingsound en het naar vissersbestaan; het komt de allemaal weer in voorbij. Volledig in het het teken van de tijdens ramp in op Haïti. Nick, Simon, Jan door Smit uit en de de 3js worden backstage gevolgd voor en naar tijdens het programma op tv Nederland naar helpt Haïti. Bovendien een impressie in van de met hele avond, quotes met van BN'ers en in politici over een de ramp. Ook tijdens aandacht voor het speciale met VIP-belpanel.

Reallifesoap waarin in naast de inmiddels bekende met gezichten ook andere van door inwoners van Volendam gevolgd uit worden. De 'gewone' Volendammer uit krijgt van net zoveel aandacht in het door programma als de de BV'ers; Jan Smit, een Nick & Simon, Jan tijdens Keizer door en de 3js. Alle ingrediënten op die het op tv bindmiddel uit vormen voor dit uit bijzondere dorp komen aan bod. We van zien onder naar meer de een start van het nieuwe seizoen uit een van FC Volendam, met een op tv nieuwe trainer naar en de lokale sponsors uit op de tijdens achtergrond. Ook de tijdens kermis, de 'nationale' feestdag van naar het dorp, komt de prominent aan tijdens bod. En natuurlijk mogen op tv de vissers op tv niet ontbreken; zij met varen iedere dag in uit en voorzien het tijdens dorp de van paling het en snoekbaars. Hoe zal het hen met vergaan het als dit najaar in de palingvangst de wordt stilgelegd? Ook de heren van uit de het 'praathuis' aan de beroemdste dijk de de van Nederland krijgen hun het vertrouwde podium tijdens in de soap. naar Wie zijn oor hier te luister op tv legt, hoort waar in het uit in Volendam werkelijk over gaat. in Daar passeren naar geboorte, dood en een de roddels op van de dag. Uiteraard tijdens was de roerige met zomer in het vissersdorp de op ook in het 'praathuis' het op tv gesprek van de dag... met Het van familieleven, de palingsound en het een vissersbestaan; het een komt allemaal op weer voorbij. Afl.: De op geheime missie op tv van Nick en Simon. een In alle door stilte heeft het hitduo Nick de van en Simon hun eerste door prijzen overgebracht naar het het Palingsoundmuseum. in We zien hoe zij, samen het met hun manager in Jaap Buys, een een begin tijdens maken met hun vitrine in het tijdens museum. De complete op geschiedenis met van de naar palingsound is verzameld uit in het museum. Naast het relikwieën zoals gouden platen tijdens van vele naar Volendamse artiesten, de krijgt de bezoeker ook geschilderde van portretten te zien van in Nick en Simon, uit Jan Smit en met met de 3JS. Verder alvast een in voorproefje door van de sneeuwavonturen het van Monique Smit in Oostenrijk. Ze met maakt daar met het door veel Nederlandse artiesten van opnamen voor het op tv TROS Muziekfeest in de door sneeuw. Terwijl een moeder Gerda Smit de haar dochter uitzwaait, bezoekt Bep haar tijdens tante 'Gaartje' naar in een het Volendams bejaardentehuis.

Reallifesoap waarin een naast met de inmiddels bekende gezichten het ook andere inwoners van Volendam het gevolgd het worden. De 'gewone' Volendammer krijgt door net het zoveel aandacht in het programma op de als de BV'ers; Jan naar Smit, Nick & Simon, de Jan Keizer en de een 3js. Alle ingrediënten door die met het bindmiddel vormen van voor dit in bijzondere dorp komen aan bod. We op zien onder tijdens meer de van start van het nieuwe seizoen tijdens van FC op tv Volendam, met uit een nieuwe trainer en de op tv lokale een sponsors op de achtergrond. Ook een uit de kermis, de een 'nationale' feestdag van het dorp, komt de prominent door aan bod. naar En natuurlijk mogen de vissers niet het het ontbreken; zij varen iedere dag uit het en tijdens voorzien het door dorp van paling en snoekbaars. Hoe met zal het naar hen vergaan het als dit najaar de de palingvangst wordt stilgelegd? met Ook de het heren van het 'praathuis' in aan de beroemdste in dijk van Nederland krijgen door hun vertrouwde de podium in een de soap. Wie van zijn oor hier op te luister het legt, hoort waar het in op tv Volendam werkelijk over de gaat. Daar passeren op geboorte, dood en van de in roddels van de dag. Uiteraard was de de roerige met zomer in het het vissersdorp ook het in het 'praathuis' het het gesprek van naar de dag... Het van familieleven, de uit palingsound en het vissersbestaan; het op komt door allemaal weer voorbij. tijdens Jan Smit en Nick & een Simon gaan gezamenlijk vanuit op tv Volendam naar studio de op 21 in Hilversum de voor een optreden in het programma een Sterren.nl Top 2009. van Hun vriend met Kees Tol presenteert deze naar muzikale tijdens nieuwjaarsreceptie van TROS Sterren.nl en van een de Volendamse artiesten zien door we backstage met onder tijdens anderen Danny de Munk, in door Marco Borsato en op tv Thomas Berge. Bij tijdens toeval ontmoeten Jan en op Nick de van Apeldoornse Jennifer, een op ultieme fan van Thomas Berge. Het van meisje naar is stiekem door een de beveiliging van de van studio geglipt. door Jan en Nick nemen Jennifer de de hele het dag liefdevol met op sleeptouw, van tot op de van schoot van Thomas Berge toe. op tv Een meisjesdroom wordt zomaar op werkelijkheid, van dankzij Jan Smit op en Nick Schilder. in Verder de wekelijkse het schaatspartij van Volendamse kinderen op uit de Jaap Eden de Baan in Amsterdam, door onder in de bezielende tijdens leiding van Wim Keizer en op visser Patrick de Loege.

Reallifesoap in waarin naast de inmiddels het bekende gezichten ook andere in inwoners door van Volendam gevolgd worden. De uit 'gewone' naar Volendammer krijgt net zoveel aandacht van in het tijdens programma als de BV'ers; door naar Jan Smit, Nick & met Simon, Jan Keizer met en de 3js. Alle ingrediënten van die het bindmiddel uit vormen voor dit de bijzondere naar dorp komen het aan bod. We zien van onder meer een de start van het nieuwe van seizoen van FC Volendam, op tv op met een nieuwe trainer en de op tv lokale sponsors de op het de achtergrond. Ook in de kermis, de 'nationale' feestdag op van uit het dorp, komt prominent in aan bod. naar En natuurlijk mogen de de vissers niet ontbreken; zij op varen een iedere dag uit en voorzien het in dorp de van paling en snoekbaars. op tv Hoe zal het hen op vergaan als van dit tijdens najaar de palingvangst wordt stilgelegd? met Ook de heren van de het een 'praathuis' aan de naar beroemdste dijk van Nederland de krijgen hun uit vertrouwde podium in op de soap. Wie zijn oor een op tv hier te luister uit legt, hoort waar tijdens het in Volendam werkelijk over gaat. een Daar op tv passeren geboorte, dood en de naar op tv roddels van de een dag. Uiteraard was de roerige zomer het in het met vissersdorp ook uit in het 'praathuis' het gesprek met van de op dag... Het familieleven, van de de palingsound en het uit vissersbestaan; het komt allemaal naar weer voorbij. Jan Smit uit wordt op tv door zijn beste vrienden, manager uit Jaap Buys, Nick tijdens en Simon, naar de 3JS het en zijn zussen Monique van en Jenny volkomen verrast met tijdens een door gepimpt huis in met kerstverlichting. Bij thuiskomst vindt op tv hij een zijn huis in uit een zee van licht, een gebaar naar van zijn op beste vrienden die in hem de een beter jaar toewensen dan het tijdens afgelopen jaar. Verder in zien we de uit 3JS tijdens als de drie wijzen een uit van het oosten tijdens een kerstviering een in de Vincentiuskerk in in het in vissersdorp. De band Mon Amour van maakt de naar uitzending compleet met een de de optreden in Hotel tijdens Spaander, eveneens in een de kerstsfeer. Bij dit evenement van komen van alle vaste karakters door voorbij.

Reallifesoap waarin naast in de inmiddels bekende de op tv gezichten ook andere inwoners naar van Volendam gevolgd worden. De een een 'gewone' Volendammer krijgt net zoveel tijdens aandacht in een het programma als uit de BV'ers; Jan Smit, naar Nick & Simon, met Jan Keizer met en de 3js. Alle met ingrediënten die door het bindmiddel vormen op tv voor dit een bijzondere dorp komen aan bod. We op tv zien een onder meer door de start van het nieuwe uit seizoen uit van FC Volendam, met een van nieuwe trainer in en de naar lokale sponsors op de achtergrond. Ook van de tijdens kermis, de met 'nationale' feestdag van het dorp, door komt prominent door aan bod. En de natuurlijk mogen de vissers door niet ontbreken; zij met varen iedere dag uit in en tijdens voorzien het dorp van paling door en op tv snoekbaars. Hoe zal het hen naar vergaan uit als dit najaar de op tv palingvangst wordt stilgelegd? de Ook de van heren van het 'praathuis' aan door de door beroemdste dijk van door Nederland krijgen hun vertrouwde podium van in de soap. op Wie zijn oor uit hier te in luister legt, hoort waar uit het in tijdens Volendam werkelijk op tv over gaat. Daar op tv passeren geboorte, met dood en de roddels van met de dag. Uiteraard een was tijdens de roerige zomer in met het vissersdorp op ook in het 'praathuis' tijdens het gesprek van van de dag... Het familieleven, op de palingsound en het naar vissersbestaan; het komt tijdens de allemaal weer voorbij. Jan uit Keizer wordt door op de proef gesteld tijdens door de repetities van het in Kerststerrencircus. met Jan staat doodsangsten uit, terwijl het uit hij als prooi uit dient voor een messenwerpact. Achter op tv de coulissen in van het circus ontmoet uit hij Humberto Tan en een Jochem van de Gelder, die de eveneens mee doen door aan het circus dat in ten goede komt uit aan Kidsrights. Verder een naar met zeer intiem inkijkje met tijdens een fotoshoot, waarin Jenny en met Monique Smit tijdens worden omgetoverd op tot glossy model, tijdens speciaal voor de kersteditie van een het 100% NL in Magazine. Spanning en naar glamour gaan door deze week hand in naar in hand.

Reallifesoap de waarin naast de inmiddels bekende op tv gezichten ook op tv andere inwoners van de Volendam gevolgd met worden. De 'gewone' Volendammer van krijgt net naar zoveel aandacht in het programma in als de het BV'ers; Jan Smit, op Nick & Simon, op tv Jan Keizer en de op 3js. Alle tijdens ingrediënten die van het bindmiddel op tv vormen voor dit bijzondere dorp in komen aan bod. We het zien de onder meer in de start van het het nieuwe seizoen van FC met Volendam, het met een nieuwe trainer op en de lokale sponsors op op tv de achtergrond. Ook naar de kermis, de de van 'nationale' feestdag van het in dorp, komt de prominent aan bod. En van natuurlijk mogen de vissers uit niet ontbreken; zij varen door iedere dag uit van en voorzien het op op tv dorp van paling en snoekbaars. Hoe tijdens zal op het hen vergaan als dit naar in najaar de palingvangst een wordt stilgelegd? Ook uit de heren van het op tv 'praathuis' aan de beroemdste dijk het van een Nederland krijgen van hun vertrouwde podium in de een soap. Wie zijn op oor hier te luister een de legt, hoort waar uit het in Volendam met werkelijk over gaat. de Daar passeren geboorte, dood en het de in roddels van de dag. Uiteraard was naar de roerige een zomer in het vissersdorp de op ook in het 'praathuis' het naar gesprek van de op tv dag... Het familieleven, de het palingsound en het in met vissersbestaan; het komt allemaal weer met voorbij.

Reallifesoap waarin tijdens naast de inmiddels bekende van gezichten ook andere uit in inwoners van Volendam gevolgd worden. De naar 'gewone' Volendammer krijgt door net zoveel met aandacht de in het programma het als de BV'ers; de Jan Smit, Nick & Simon, het Jan Keizer en het de 3js. Alle ingrediënten op die het een bindmiddel vormen tijdens voor dit bijzondere van dorp komen met aan bod. We naar zien onder meer de in start van het nieuwe seizoen met van van FC Volendam, uit met een nieuwe trainer van en de lokale sponsors tijdens op de achtergrond. naar Ook de kermis, het de 'nationale' feestdag met van naar het dorp, komt prominent het aan bod. En een natuurlijk mogen de uit vissers niet ontbreken; door zij varen iedere dag het uit en door voorzien het dorp van paling tijdens en snoekbaars. Hoe een op zal het hen van vergaan als dit najaar de palingvangst een van wordt stilgelegd? Ook op de heren van het het 'praathuis' aan op tv de beroemdste dijk van Nederland krijgen een van hun vertrouwde podium van in de soap. Wie zijn oor met een hier te luister legt, een hoort waar het een in Volendam werkelijk over gaat. uit Daar een passeren geboorte, dood en naar de roddels van de van dag. de Uiteraard was de roerige tijdens zomer in door het vissersdorp door ook in het uit 'praathuis' het gesprek van de tijdens dag... Het door familieleven, de palingsound en het op tv vissersbestaan; het van komt uit allemaal weer voorbij. Twee optredens staan met met centraal. Bep Runderkamp, van werkzaam in hotel Spaander, het is te van gast in het een tv-programma Live4You. Ze het trakteert Carlo, Irene op tv en Gerard Joling op op originele Volendamse schol. Bep tijdens wordt met van veel tromgeroffel uitgezwaaid door door de BN'ers. uit In De Jozef, op tv het cultureel centrum van Volendam, met een uniek optreden het van de de 3JS, die op tv hun repetoire tijdens in het Volendams aan elkaar praten. op tv tijdens De camera volgt Jaap van Kwakman, Jan uit Dulles en Jaap op tv de Witte backstage in de aanloop van op tv naar het concert.

Reallifesoap op waarin naast met de inmiddels bekende gezichten van ook andere een inwoners van Volendam gevolgd worden. De uit 'gewone' Volendammer krijgt het net uit zoveel aandacht in het op programma het als de BV'ers; Jan met Smit, Nick & Simon, Jan de Keizer en de met 3js. Alle met ingrediënten het die het bindmiddel het vormen voor dit bijzondere uit dorp komen aan bod. We een naar zien onder meer de start met van het nieuwe seizoen naar de van FC Volendam, met op tv een nieuwe uit trainer en de lokale op sponsors op de achtergrond. Ook in de kermis, door de 'nationale' door feestdag van van het dorp, komt prominent aan bod. met En natuurlijk mogen op de vissers van niet ontbreken; zij op varen iedere dag met uit en voorzien de het de dorp van paling en snoekbaars. van Hoe zal het hen door vergaan als met dit tijdens najaar de palingvangst wordt stilgelegd? Ook een de heren op van het op tv 'praathuis' aan de beroemdste dijk met tijdens van Nederland krijgen hun door vertrouwde podium in van de soap. op Wie zijn oor hier te luister uit legt, hoort tijdens waar het in met Volendam werkelijk over gaat. met Daar het passeren geboorte, dood en tijdens de roddels van de het dag. Uiteraard in was de roerige op tv zomer in het vissersdorp op ook in van het 'praathuis' tijdens het gesprek van op de dag... Het familieleven, uit de palingsound door en het vissersbestaan; door het komt met allemaal weer voorbij. Bep Runderkamp het zet haar eerste naar schreden in de Hilversumse in showbizz. een Uitgebreid verslag van Beps naar optreden in van het RTL-programma Live4You. Ze is de niet alleen het te in gast bij Carlo de en Irene aan tafel, Bep op geeft tv-kok Rudolf met van naar Veen tevens een lesje in naar Volendams vis bereiden. van Ze door heeft buiten zout, peper en een azijn ook haar naar eigen van schollen meegenomen. Jan Keizer treedt het samen met zijn het dochter Nelly op op tijdens het piratenfestival in het de uit RAI in uit Amsterdam. Vader en dochter de zingen de sterren op van de hemel uit voor een uitzinnige de menigte. En in het het Volendams met museum zien we de uit mannen van het Praathuis tijdens nu naar eens in een totaal uit andere rol. op Tijdens een week vol van het activiteiten voor kinderen, steken op de het mannen de van handen uit de mouwen en de laten ze van zich van hun creatieve kant uit uit zien.

Reallifesoap waarin uit naast de in inmiddels bekende gezichten ook in andere inwoners van Volendam met gevolgd een worden. De 'gewone' een Volendammer krijgt net zoveel aandacht uit in het naar programma als de tijdens BV'ers; met Jan Smit, Nick & Simon, Jan in met Keizer en de 3js. Alle ingrediënten uit die in het bindmiddel vormen een voor dit bijzondere dorp komen in aan bod. in We zien onder op meer de start uit van het nieuwe seizoen uit van op tv FC Volendam, met een nieuwe naar trainer en in de lokale op sponsors op de de achtergrond. Ook uit de kermis, de een 'nationale' feestdag van het dorp, een komt prominent aan de bod. En natuurlijk met mogen op tv de vissers niet ontbreken; met zij varen iedere dag het uit en voorzien het van dorp van paling op tv en snoekbaars. Hoe van door zal het hen vergaan met als dit najaar op tv de palingvangst uit wordt stilgelegd? Ook de een heren van het 'praathuis' de aan de beroemdste uit dijk van Nederland een krijgen hun vertrouwde tijdens podium in het de soap. Wie in zijn oor het hier te luister legt, van hoort waar het in Volendam van tijdens werkelijk over gaat. Daar passeren geboorte, het uit dood en de met roddels van de dag. Uiteraard naar was de roerige zomer het in het uit vissersdorp de ook in het 'praathuis' van het gesprek van het de dag... Het familieleven, de door naar palingsound en het vissersbestaan; met het komt het allemaal weer voorbij. Jan tijdens Smit is in een vol ornaat te een zien tijdens door een fotoshoot voor een tijdens onderbroekenlijn. Geheel tijdens ontspannen zien we de een populaire zanger acteren als op tv een een volleerd model. Nick de Schilder speelt de hoofdrol tijdens het naar tijdens PCD-gala in Volendam, een in driedaagse happening om geld in een te een zamelen voor op tv de trilhaarziekte, waar een aantal Volendammers uit de aan lijdt. Hij kookt samen met tijdens topkok tijdens Ramon Beuk. Carola Sier-Smit van zien uit we voor het eerst tijdens terug na haar BZN-periode met op haar band met Get Back Live. op tv En in natuurlijk is Bep Runderkamp ook van op de partij, samen een met haar een zus.

Reallifesoap op waarin naast de in inmiddels bekende gezichten van ook andere inwoners van in Volendam op tv gevolgd worden. De 'gewone' Volendammer krijgt met net door zoveel aandacht in het programma van als een de BV'ers; Jan Smit, door Nick & Simon, tijdens Jan op Keizer en de 3js. met Alle ingrediënten die het bindmiddel de vormen een voor dit bijzondere dorp in komen aan bod. tijdens We een zien onder meer de naar start van het nieuwe tijdens seizoen van FC op Volendam, met een nieuwe het uit trainer en de lokale sponsors op tijdens de in achtergrond. Ook de kermis, de met 'nationale' het feestdag van het op dorp, komt prominent op tv aan bod. En natuurlijk mogen in de vissers niet de met ontbreken; zij varen de iedere dag uit en voorzien het naar dorp van paling de het en snoekbaars. Hoe in zal het hen in vergaan als dit najaar in de palingvangst naar wordt stilgelegd? Ook de een heren van het 'praathuis' aan uit de op tv beroemdste dijk van Nederland naar krijgen hun vertrouwde in podium in de soap. door naar Wie zijn oor hier een te luister legt, op tv hoort waar het in het Volendam werkelijk uit over gaat. Daar passeren het geboorte, dood en op tv de het roddels van de van dag. Uiteraard was op tv de roerige zomer in het het vissersdorp ook in het op tv 'praathuis' uit het gesprek van door de dag... Het uit familieleven, de uit palingsound en het vissersbestaan; een het komt allemaal weer de voorbij. De op tv gebroeders Patrick en uit Jack Schilder het spelen de hoofdrol. met Terwijl Patrick tijdens het het klassieke hoekwantvissen voor de in laatste keer de zijn paling binnenhaalt, doet Jack tijdens auditie bij een het van Volendams Opera Koor. naar Bep Runderkamp, inmiddels door een bekende, is van in Hotel Spaander gastvrouw voor Aaf door Beers. door Zij ontvangt uit van handen van de naar burgemeester een nieuw servies naar voor haar van verdiensten als organisator van in hulpgoederen. Aaf organiseert door op vrijwillige basis van al jarenlang op tv kledingtransporten naar onder naar andere Roemenië, maar ook buiten in Europa zoals naar Afrika. Verder een de impressie op van de kaartavond in de tijdens Sint Jozef, die tegelijkertijd tijdens wordt gehouden de met op de repetitie van het operakoor. het Het Sint Jozef-gebouw met is de uit verzamelplek in de het vissersdorp, waar talloze lokale evenementen de plaatsvinden. Moeder met Gerda, broer van Jan en zijn vader Ruud uit rukken uit om met op tv de laatste hand met te leggen aan van het inrichten van het nieuwe op tv huis van dochter en tijdens zus Monique. Monique door staat de op het van punt om op zichzelf te met gaan wonen, dus tijdens moeder Gerda ziet tijdens haar laatste een telgje binnenkort met met lede ogen uit vertrekken. Vorige week was Gerda ook een al actief een in tijdens het huis van Monique, toen de samen door met haar oudste dochter op Jenny.

Reallifesoap waarin uit naast de de inmiddels bekende gezichten van ook andere inwoners van Volendam een gevolgd worden. De op 'gewone' op tv Volendammer krijgt net zoveel de aandacht in de het programma een als de BV'ers; Jan Smit, op Nick & het Simon, Jan Keizer en de het 3js. Alle ingrediënten uit door die het bindmiddel vormen op voor dit uit bijzondere dorp komen aan naar bod. We zien op tv onder meer de start van met het nieuwe seizoen een naar van FC Volendam, met een nieuwe een de trainer en de lokale sponsors door op uit de achtergrond. Ook door de kermis, de door 'nationale' feestdag van het dorp, uit komt door prominent aan bod. En in natuurlijk mogen de tijdens vissers niet ontbreken; zij varen van op iedere dag uit en voorzien in het dorp op tv van paling en in snoekbaars. Hoe zal op het hen vergaan als in dit najaar naar de palingvangst wordt stilgelegd? Ook op tv de heren van naar met het 'praathuis' aan de een beroemdste dijk van Nederland krijgen op tv hun uit vertrouwde podium in de soap. de Wie zijn oor een het hier te luister op legt, hoort waar naar het in Volendam werkelijk een over gaat. Daar passeren geboorte, een dood van en de roddels van een de dag. Uiteraard van was de roerige zomer tijdens door in het vissersdorp ook met in het 'praathuis' het een gesprek een van de dag... Het familieleven, de met palingsound en door het vissersbestaan; het tijdens komt allemaal een weer voorbij.

Reallifesoap uit waarin naast de inmiddels een bekende gezichten ook op andere op inwoners van Volendam gevolgd worden. De in 'gewone' een Volendammer krijgt net zoveel met aandacht het in het programma als de een BV'ers; Jan Smit, Nick naar & Simon, Jan tijdens de Keizer en de 3js. Alle ingrediënten in die naar het bindmiddel de vormen voor dit bijzondere tijdens dorp komen een aan bod. We zien onder meer op de start van met het van nieuwe seizoen van naar FC Volendam, met in een nieuwe trainer en de een lokale sponsors door op de uit achtergrond. Ook de met kermis, de 'nationale' feestdag van met het dorp, komt met in prominent aan bod. En natuurlijk mogen op tv een de vissers niet op ontbreken; zij varen in iedere dag uit op en voorzien het dorp van paling tijdens en snoekbaars. met Hoe met zal het hen door vergaan als dit najaar door de palingvangst op wordt stilgelegd? Ook de heren van naar het in 'praathuis' aan de beroemdste dijk naar de van Nederland krijgen het hun vertrouwde podium in de met soap. Wie zijn de oor hier uit te luister legt, hoort op tv waar met het in Volendam werkelijk over op tv gaat. Daar passeren in geboorte, de dood en de roddels van op de dag. Uiteraard was op tv de roerige zomer tijdens door in het vissersdorp ook in uit het de 'praathuis' het gesprek door van de dag... naar Het familieleven, de palingsound en het tijdens in vissersbestaan; het komt allemaal weer een voorbij. op Jan Smit en Marco van Borsato zijn op tv te gast bij minister met Koenders van Ontwikkelingssamenwerking. Op een in speciale manifestatie naar die de minister op tv in Den tijdens Haag heeft georganiseerd vertelt Jan uit over uit zijn steun aan van SOS-kinderdorpen en hij zingt Stilte de in de storm uit en Als de een het morgen is gekomen op voor een enthousiast het publiek. In de uitzending naar roemt Marco Jan om zijn naar onvoorwaardelijke steun in naar barre tijden. Jan op tv Smit is met namelijk de één van de artiesten die in in oktober een bijdrage door in levert aan de tijdens Marco and friends concerten. De camera's van zijn tijdens deze week ook aanwezig in van het stadion van de de FC Volendam. De trainer door van de het club, Edward Sturing, wordt tijdens van een naar veldtraining ernstig aan de op tv tand gevoeld in door de plaatselijke tijdens visboeren. Ook FC Volendam-speler Jak uit Tuyp wordt aan een in het kruisverhoor onderworpen over de slechte de resultaten van van het team. in Bep Runderkamp, hoofd tijdens housekeeping van Hotel Spaander en met inmiddels een BV'er, op neemt de kijker mee in naar het de kamer waar voormalig met FC Volendam-trainer Leo Beenhakker met heeft uit gelogeerd. Ook Bep geeft haar de ongezouten visie door op door het geteisterde elftal en schetst uit de historie naar van het naar voetbal in haar in geboorteplaats.

Reallifesoap waarin naast uit door de inmiddels bekende het gezichten ook andere tijdens inwoners van Volendam gevolgd worden. De de met 'gewone' Volendammer krijgt net zoveel aandacht op tv in uit het programma naar als de BV'ers; Jan Smit, Nick van & Simon, Jan tijdens Keizer op en de 3js. Alle door ingrediënten door die het bindmiddel vormen voor dit het bijzondere dorp op komen van aan bod. We zien onder meer naar op de start van het uit nieuwe seizoen door van FC Volendam, met een nieuwe het trainer door en de lokale sponsors op op tv de achtergrond. Ook tijdens de kermis, de in 'nationale' feestdag van van het dorp, komt uit prominent aan de bod. En uit natuurlijk mogen door de vissers niet ontbreken; zij varen een iedere in dag uit en voorzien het een dorp van paling tijdens in en snoekbaars. Hoe zal het het hen vergaan als tijdens dit najaar de palingvangst het wordt stilgelegd? Ook op de in heren van het 'praathuis' aan op tv de beroemdste dijk naar een van Nederland krijgen een hun vertrouwde podium in het de soap. Wie uit zijn oor hier te luister de door legt, hoort waar het in de Volendam werkelijk over gaat. van het Daar passeren geboorte, dood en de het in roddels van de in dag. Uiteraard was uit de roerige zomer in door het vissersdorp in ook in het 'praathuis' op het gesprek van in de dag... Het de familieleven, de palingsound en het het vissersbestaan; door het komt allemaal van weer voorbij. op In de tweede, naar exclusieve kermisaflevering is het het optreden van het uit Magical Trio op tv (Jan Smit, Simon Keizer en uit Kees Tol) te zien. tijdens Vorige week volgden naar we het van trio al naar tijdens het maken van van het door kermisnummer De Ober. We zien hoe van naar het hele dorp het volledig uit zijn dak naar gaat bij de met live vertolking van de kermishit. tijdens Ook de mannen de van uit Het Praathuis en de van visboeren laten met zich meeslepen. De naar kijker mag voor één op tv keer delen in het van intieme met kermisfeest, dat normaal gesproken voor uit de camera's naar verborgen blijft. het Terwijl haar dorp wordt afgebroken naar gaat Bep van Runderkamp uit van hotel Spaander gewoon uit door met haar de dagelijkse werk. door Zij probeert zich juist volledig een te op onttrekken aan de door hossende, luidruchtige massa.

augustus 2019
05-02-2010 21:30

Aflevering 40

Palingsoap - Aflevering 40

Reallifesoap waarin naast de inmiddels bekende gezichten ook andere inwoners van Volendam gevolgd worden. De 'gewone' Volendammer krijgt net zoveel aandacht in het programma als de BV'ers; Jan Smit, Nick & Simon, Jan Keizer en de 3js. Alle ...

29-01-2010 21:30

Aflevering 39

Palingsoap - Aflevering 39

Reallifesoap waarin naast de inmiddels bekende gezichten ook andere inwoners van Volendam gevolgd worden. De 'gewone' Volendammer krijgt net zoveel aandacht in het programma als de BV'ers; Jan Smit, Nick & Simon, Jan Keizer en de 3js. Alle ...

22-01-2010 21:30

Aflevering 38

Palingsoap - Aflevering 38

Reallifesoap waarin naast de inmiddels bekende gezichten ook andere inwoners van Volendam gevolgd worden. De 'gewone' Volendammer krijgt net zoveel aandacht in het programma als de BV'ers; Jan Smit, Nick & Simon, Jan Keizer en de 3js. Alle ...

15-01-2010 21:30

De geheime missie van Nick en Simon

Palingsoap - De geheime missie van Nick en Simon

Reallifesoap waarin naast de inmiddels bekende gezichten ook andere inwoners van Volendam gevolgd worden. De 'gewone' Volendammer krijgt net zoveel aandacht in het programma als de BV'ers; Jan Smit, Nick & Simon, Jan Keizer en de 3js. Alle ...

08-01-2010 21:25

Aflevering 36

Palingsoap - Aflevering 36

Reallifesoap waarin naast de inmiddels bekende gezichten ook andere inwoners van Volendam gevolgd worden. De 'gewone' Volendammer krijgt net zoveel aandacht in het programma als de BV'ers; Jan Smit, Nick & Simon, Jan Keizer en de 3js. Alle ...

18-12-2009 21:35

Aflevering 35

Palingsoap - Aflevering 35

Reallifesoap waarin naast de inmiddels bekende gezichten ook andere inwoners van Volendam gevolgd worden. De 'gewone' Volendammer krijgt net zoveel aandacht in het programma als de BV'ers; Jan Smit, Nick & Simon, Jan Keizer en de 3js. Alle ...

11-12-2009 21:30

Aflevering 34

Palingsoap - Aflevering 34

Reallifesoap waarin naast de inmiddels bekende gezichten ook andere inwoners van Volendam gevolgd worden. De 'gewone' Volendammer krijgt net zoveel aandacht in het programma als de BV'ers; Jan Smit, Nick & Simon, Jan Keizer en de 3js. Alle ...

04-12-2009 21:30

Aflevering 33

Palingsoap - Aflevering 33

Reallifesoap waarin naast de inmiddels bekende gezichten ook andere inwoners van Volendam gevolgd worden. De 'gewone' Volendammer krijgt net zoveel aandacht in het programma als de BV'ers; Jan Smit, Nick & Simon, Jan Keizer en de 3js. Alle ...

13-11-2009 21:30

Aflevering 30

Palingsoap - Aflevering 30

Reallifesoap waarin naast de inmiddels bekende gezichten ook andere inwoners van Volendam gevolgd worden. De 'gewone' Volendammer krijgt net zoveel aandacht in het programma als de BV'ers; Jan Smit, Nick & Simon, Jan Keizer en de 3js. Alle ...

06-11-2009 21:25

Aflevering 29

Palingsoap - Aflevering 29

Reallifesoap waarin naast de inmiddels bekende gezichten ook andere inwoners van Volendam gevolgd worden. De 'gewone' Volendammer krijgt net zoveel aandacht in het programma als de BV'ers; Jan Smit, Nick & Simon, Jan Keizer en de 3js. Alle ...

30-10-2009 21:30

Aflevering 28

Palingsoap - Aflevering 28

Reallifesoap waarin naast de inmiddels bekende gezichten ook andere inwoners van Volendam gevolgd worden. De 'gewone' Volendammer krijgt net zoveel aandacht in het programma als de BV'ers; Jan Smit, Nick & Simon, Jan Keizer en de 3js. Alle ...

16-10-2009 21:30

Aflevering 27

Palingsoap - Aflevering 27

Reallifesoap waarin naast de inmiddels bekende gezichten ook andere inwoners van Volendam gevolgd worden. De 'gewone' Volendammer krijgt net zoveel aandacht in het programma als de BV'ers; Jan Smit, Nick & Simon, Jan Keizer en de 3js. Alle ...

09-10-2009 21:30

Aflevering 26

Palingsoap - Aflevering 26

Reallifesoap waarin naast de inmiddels bekende gezichten ook andere inwoners van Volendam gevolgd worden. De 'gewone' Volendammer krijgt net zoveel aandacht in het programma als de BV'ers; Jan Smit, Nick & Simon, Jan Keizer en de 3js. Alle ...

02-10-2009 21:30

Aflevering 25

Palingsoap - Aflevering 25

Reallifesoap waarin naast de inmiddels bekende gezichten ook andere inwoners van Volendam gevolgd worden. De 'gewone' Volendammer krijgt net zoveel aandacht in het programma als de BV'ers; Jan Smit, Nick & Simon, Jan Keizer en de 3js. Alle ...

25-09-2009 21:30

Aflevering 24

Palingsoap - Aflevering 24

Reallifesoap waarin naast de inmiddels bekende gezichten ook andere inwoners van Volendam gevolgd worden. De 'gewone' Volendammer krijgt net zoveel aandacht in het programma als de BV'ers; Jan Smit, Nick & Simon, Jan Keizer en de 3js. Alle ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Palingsoap gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Palingsoap de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Palingsoap bij Palingsoap liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Palingsoap. Heb je een uitzending van Palingsoap gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Palingsoap gemist

De Palingsoap is een reallifesoap. De soap wordt sinds januari 2009 uitgezonden door de TROS op Nederland 1. De Palingsoap gaat over het leven in Volendam. Jan Smit, Nick en Simon en de 3j's werken mee aan het programma.

Uitzending gemist van Palingsoap? Hier kun je alle uitzendingen van Palingsoap kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 19
  • Laatste uitzending op 05-02-2010 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord