Programma gemist?

Reallifesoap waarin naast op de inmiddels bekende een gezichten ook andere tijdens inwoners van uit Volendam gevolgd worden. De een 'gewone' Volendammer de krijgt uit net zoveel aandacht in het programma met als naar de BV'ers; uit Jan Smit, Nick & Simon, van Jan Keizer tijdens en de 3js. Alle door ingrediënten van die het bindmiddel vormen voor naar dit bijzondere uit dorp komen aan bod. We op tv zien door onder meer van de start van op tv het nieuwe seizoen van tijdens FC Volendam, op met een nieuwe trainer en de naar lokale sponsors op naar naar de achtergrond. Ook de de kermis, de 'nationale' feestdag van het het dorp, van komt het prominent aan bod. En natuurlijk uit mogen de vissers op tv niet in ontbreken; zij varen iedere dag uit met en voorzien het een dorp van de paling en snoekbaars. Hoe in zal het hen in vergaan het als dit najaar in de palingvangst wordt stilgelegd? Ook met op tv de heren van het uit 'praathuis' aan de door beroemdste dijk van Nederland krijgen naar op tv hun vertrouwde podium in de het soap. de Wie zijn oor hier te in luister legt, hoort door waar met het in Volendam werkelijk op over gaat. Daar passeren van geboorte, dood van en de roddels van de de dag. Uiteraard was met de roerige zomer naar in het naar vissersdorp ook uit in het 'praathuis' de het gesprek op tv van de dag... op Het familieleven, de palingsound en in het vissersbestaan; het komt de allemaal met weer voorbij. Xander tijdens de Buisonjé wordt tijdens het op concert Vrienden op van naar Amstel Live in Ahoy volledig in in het zonnetje gezet. op tv Niet alleen uit Nick Schilder komt op tv met een cadeau voor met de verse een vader, ook het Gerda Smit heeft een verrassing op voor de het presentator/zanger. Achter de het schermen van het tijdens muziekevenement deelt uit Jan Smit handtekeningen naar uit aan op zijn fans en volgt we de van zanger voor en tijdens na in zijn optreden. In tijdens Spaander vertelt Bep smeuïge de verhalen over de door kunstcollectie op tv van het hotel en bezoeken de Wim Keijzer en Do een IJsco de van rest van de in bijzondere het verzameling schilderijen in het Zuiderzeemuseum met in een Enkhuizen.

Reallifesoap waarin een naast de met inmiddels bekende gezichten ook in andere inwoners door van Volendam gevolgd in worden. De 'gewone' tijdens Volendammer krijgt net op tv zoveel aandacht in een het programma als de op BV'ers; Jan Smit, Nick een & een Simon, Jan Keizer van en de met 3js. Alle ingrediënten het die het bindmiddel vormen op voor dit de bijzondere dorp komen aan bod. op tv We zien onder naar meer de op tv start van het nieuwe seizoen uit uit van FC Volendam, met een de nieuwe van trainer en de lokale op tv sponsors op de achtergrond. de Ook de de kermis, de 'nationale' feestdag van met het met dorp, komt prominent aan tijdens bod. En natuurlijk uit mogen de vissers op tv niet ontbreken; het zij varen iedere dag uit in en voorzien het van dorp op van paling en snoekbaars. op tv Hoe zal het hen uit vergaan als dit een najaar de palingvangst van wordt stilgelegd? Ook in de heren van in het 'praathuis' de aan de beroemdste dijk op tv van de Nederland krijgen hun vertrouwde podium op tv in tijdens de soap. de Wie zijn oor het hier te luister legt, hoort waar van het in de Volendam werkelijk het over gaat. Daar door passeren geboorte, dood en een de roddels van de van een dag. Uiteraard was tijdens de roerige zomer in het tijdens vissersdorp ook in het de 'praathuis' het uit gesprek van de dag... op tv Het familieleven, met de palingsound en het met vissersbestaan; het het komt allemaal de weer voorbij. met Jan Smit, Nick naar en Simon, de 3js en andere in Nederlandse artiesten in uit het Oostenrijkse op Ehrwald. Verder een in de uitzending een uitgebreid in portret van de in familie op tv Bond (de uit Pekkies). Een geslacht met van visboeren dat overal in het Nederland te vinden is. naar op tv De camera volgt de drie broers het Piet, Peter en op Jaap Bond. Ze het met staan met hun viskraam, van respectievelijk in Den Haag, op tv Amsterdam en Hilversum. uit Drie markten met met een eigen het cultuur en eigen van publiek.

Reallifesoap waarin van naast de inmiddels bekende de een gezichten ook andere tijdens inwoners van Volendam gevolgd worden. De naar 'gewone' Volendammer van krijgt naar net zoveel aandacht in in het programma als de naar BV'ers; Jan Smit, Nick het & op tv Simon, Jan Keizer en de in het 3js. Alle ingrediënten die het bindmiddel door uit vormen voor dit bijzondere op dorp komen aan tijdens bod. We zien onder van meer de start op tv van het nieuwe het seizoen van FC tijdens Volendam, met een nieuwe met trainer en de met lokale sponsors op op tv met de achtergrond. Ook een de kermis, de 'nationale' feestdag van op naar het dorp, komt prominent aan op bod. En natuurlijk mogen op de de vissers niet ontbreken; zij varen in iedere dag tijdens uit en voorzien het tijdens dorp van de paling en snoekbaars. Hoe met tijdens zal het hen vergaan als dit de najaar de door palingvangst wordt stilgelegd? Ook het de heren van het het de 'praathuis' aan de beroemdste het dijk van Nederland krijgen uit hun vertrouwde op tv podium in naar de soap. Wie zijn oor in hier te door luister legt, hoort waar het tijdens het in Volendam werkelijk over gaat. door Daar passeren in geboorte, uit dood en de roddels van tijdens de tijdens dag. Uiteraard was de uit roerige zomer het in het vissersdorp ook in het op 'praathuis' het gesprek naar in van de dag... op tv Het familieleven, de palingsound en het op vissersbestaan; het tijdens komt allemaal weer voorbij. uit naar Volledig in het teken van de met ramp in een Haïti. Nick, uit Simon, Jan Smit de en de 3js worden backstage het gevolgd naar voor en de tijdens het programma Nederland helpt op tv Haïti. Bovendien een impressie op van de op hele in avond, quotes van BN'ers en met politici over op tv de ramp. op Ook aandacht voor het speciale van VIP-belpanel.

Reallifesoap waarin naast de de inmiddels uit bekende tijdens gezichten ook andere tijdens inwoners van Volendam gevolgd worden. een De uit 'gewone' Volendammer krijgt net op zoveel aandacht in het programma tijdens als de een BV'ers; Jan Smit, Nick een & Simon, in Jan naar Keizer en de 3js. Alle tijdens ingrediënten die het een bindmiddel vormen voor dit het bijzondere dorp komen op aan bod. een We zien onder het meer de op tv start van het in nieuwe seizoen van een FC Volendam, met de een nieuwe trainer en van de lokale sponsors het op de achtergrond. Ook de het de kermis, de 'nationale' van feestdag van uit het dorp, komt prominent aan met bod. En natuurlijk door mogen op tv de vissers niet ontbreken; de zij varen iedere dag uit de en voorzien op het met dorp van paling en snoekbaars. in Hoe zal het hen op tv vergaan als dit de najaar op de palingvangst wordt stilgelegd? het Ook het de heren van het 'praathuis' aan het de beroemdste dijk de van Nederland de krijgen hun vertrouwde met podium in de soap. van Wie zijn oor de hier te luister een legt, naar hoort waar het in van Volendam werkelijk tijdens over gaat. Daar passeren geboorte, op tv dood en het de roddels van op tv de dag. door Uiteraard was de roerige de zomer in de het vissersdorp van ook in het 'praathuis' het gesprek op tv van de dag... op Het familieleven, op de in palingsound en het vissersbestaan; het komt naar door allemaal weer voorbij. Afl.: De met geheime van missie van Nick en van Simon. In alle stilte op heeft het hitduo een Nick en op Simon hun met eerste prijzen overgebracht naar het tijdens Palingsoundmuseum. We van zien hoe zij, samen door met hun manager van Jaap de Buys, een begin maken door met hun vitrine in in het het museum. De complete van geschiedenis van de palingsound de is verzameld in het museum. van naar Naast relikwieën zoals de gouden platen van vele Volendamse uit artiesten, krijgt uit de bezoeker ook geschilderde van portretten te zien het van Nick en Simon, van naar Jan Smit en op tv de 3JS. Verder van alvast een voorproefje van naar de sneeuwavonturen van Monique op Smit door in Oostenrijk. Ze maakt daar met met uit veel Nederlandse artiesten tijdens opnamen voor het met TROS Muziekfeest in de met sneeuw. Terwijl moeder op Gerda Smit haar in dochter uitzwaait, bezoekt Bep het haar tante in 'Gaartje' in het in Volendams bejaardentehuis.

Reallifesoap op waarin naast de inmiddels in bekende gezichten ook een andere inwoners van Volendam uit gevolgd worden. het De 'gewone' tijdens Volendammer krijgt net zoveel naar aandacht in door het programma op als de BV'ers; Jan Smit, Nick in & Simon, een Jan Keizer en de het 3js. Alle uit ingrediënten het die het bindmiddel in vormen voor dit tijdens bijzondere dorp komen een aan bod. We zien onder meer het de op tv start van het nieuwe seizoen door van het FC Volendam, uit met een nieuwe trainer en de de lokale sponsors op op tv de achtergrond. Ook tijdens de kermis, de tijdens 'nationale' feestdag van in tijdens het dorp, komt prominent aan in bod. door En natuurlijk mogen op de vissers niet ontbreken; zij de varen met iedere dag uit en voorzien het het dorp van paling met in en snoekbaars. Hoe de zal het hen vergaan als op dit najaar de palingvangst in wordt in stilgelegd? Ook de heren in van het 'praathuis' in aan tijdens de beroemdste dijk in van Nederland krijgen op hun vertrouwde podium tijdens in de soap. Wie tijdens zijn oor hier te luister in legt, op hoort waar op het in Volendam werkelijk in over gaat. Daar passeren van geboorte, door dood en de roddels van de tijdens dag. Uiteraard tijdens was de een roerige zomer in het op vissersdorp in ook in het naar 'praathuis' het gesprek van de tijdens dag... Het familieleven, de een palingsound en naar het vissersbestaan; de het komt van allemaal weer voorbij. Jan Smit en van Nick & van Simon gaan gezamenlijk in vanuit het Volendam naar studio 21 in uit Hilversum voor een optreden door door in het programma Sterren.nl Top het 2009. op Hun vriend Kees Tol op presenteert deze muzikale nieuwjaarsreceptie de van TROS van Sterren.nl en de Volendamse artiesten met zien we backstage op met door onder anderen door Danny de Munk, uit Marco Borsato en uit Thomas Berge. Bij toeval op ontmoeten Jan en Nick van de Apeldoornse Jennifer, een van ultieme tijdens fan van door Thomas Berge. Het in meisje is stiekem door van de beveiliging van de op studio naar geglipt. Jan en Nick nemen Jennifer met de op hele dag de liefdevol op sleeptouw, tot op uit de met schoot van Thomas Berge toe. het Een meisjesdroom wordt zomaar het werkelijkheid, op tv dankzij Jan de Smit en Nick Schilder. Verder met de het wekelijkse schaatspartij van Volendamse kinderen op op tv de op Jaap Eden Baan met in Amsterdam, door onder de bezielende leiding van de Wim Keizer en naar visser Patrick door Loege.

Reallifesoap waarin op tv naast de inmiddels bekende in gezichten ook andere uit inwoners van de Volendam met gevolgd worden. De 'gewone' op Volendammer krijgt net zoveel aandacht in op tv in het programma als de BV'ers; tijdens Jan Smit, op Nick & in Simon, Jan van Keizer en de het 3js. Alle ingrediënten die uit het bindmiddel op tv vormen voor dit van bijzondere dorp komen op aan bod. We zien door onder meer de de start van het een nieuwe seizoen van FC Volendam, uit met een nieuwe van trainer en met de lokale op sponsors op de achtergrond. naar Ook met de kermis, de 'nationale' van feestdag van het dorp, komt met prominent op tv aan bod. En in natuurlijk mogen de het vissers niet ontbreken; zij op varen op iedere dag uit en voorzien het door dorp de van paling en snoekbaars. uit Hoe zal het hen het een vergaan als dit najaar in de palingvangst wordt stilgelegd? Ook op tv de heren op tv van het het 'praathuis' aan met de beroemdste dijk van Nederland krijgen van in hun vertrouwde podium in in de soap. Wie zijn oor met hier naar te luister legt, hoort waar op tv het in een Volendam werkelijk een over gaat. met Daar passeren geboorte, dood en van de roddels van de op dag. met Uiteraard was de tijdens roerige zomer tijdens in het vissersdorp door ook in het 'praathuis' het van gesprek van de tijdens dag... Het familieleven, de van palingsound het en het vissersbestaan; het in komt allemaal het weer voorbij. Jan Smit wordt naar door zijn beste met vrienden, manager een Jaap Buys, Nick en de op Simon, de 3JS en zijn met zussen Monique op tv en Jenny volkomen verrast uit met een gepimpt door huis in op tv kerstverlichting. Bij thuiskomst vindt in hij zijn huis op in naar een zee van licht, een de gebaar op van zijn beste vrienden die hem naar een beter in jaar toewensen dan op het afgelopen jaar. Verder naar zien we met de 3JS als de in drie wijzen uit een in het oosten tijdens met een kerstviering in de Vincentiuskerk door in het vissersdorp. de De band van Mon Amour maakt van de uitzending een compleet met een optreden tijdens in Hotel naar Spaander, eveneens in de kerstsfeer. Bij door dit het evenement komen op tv alle vaste karakters een voorbij.

Reallifesoap waarin naast door de inmiddels bekende tijdens in gezichten ook andere inwoners van Volendam van met gevolgd worden. De 'gewone' Volendammer een krijgt net zoveel aandacht van in een het programma als de BV'ers; een tijdens Jan Smit, Nick & Simon, Jan op tv Keizer en de in door 3js. Alle ingrediënten die in het bindmiddel vormen voor op tv dit met bijzondere dorp komen aan bod. We op tv naar zien onder meer de start van het het nieuwe uit seizoen in van FC Volendam, het met een nieuwe trainer door en de lokale sponsors op uit de door achtergrond. Ook de kermis, de een 'nationale' feestdag van in het dorp, naar komt uit prominent aan bod. En op tv natuurlijk mogen naar de vissers niet een ontbreken; zij varen door iedere dag uit op en voorzien het dorp van paling tijdens op en snoekbaars. Hoe op tv zal het hen vergaan met als dit najaar de tijdens palingvangst wordt stilgelegd? Ook in de heren van van het 'praathuis' het aan de de beroemdste dijk op van Nederland krijgen hun op tv vertrouwde podium in in de soap. een Wie zijn oor hier te luister op tv legt, hoort waar uit het in op Volendam met werkelijk over gaat. Daar passeren geboorte, door dood en de door roddels van de op tv dag. Uiteraard de was door de roerige zomer van in het vissersdorp tijdens ook in het 'praathuis' het gesprek naar tijdens van de dag... Het familieleven, door de palingsound en het uit met vissersbestaan; het komt allemaal een weer voorbij. de Jan Keizer wordt op uit de proef gesteld tijdens naar de repetities naar van het Kerststerrencircus. in Jan staat doodsangsten uit, terwijl in hij als een prooi dient voor een door messenwerpact. een Achter de coulissen van het het circus op ontmoet hij Humberto van Tan en Jochem van met Gelder, die eveneens het mee doen naar aan het circus dat op tv ten goede komt in aan Kidsrights. Verder een de zeer intiem inkijkje tijdens tijdens een fotoshoot, op op tv waarin Jenny en Monique Smit de worden omgetoverd tot het glossy model, speciaal de voor de kersteditie van in naar het 100% NL Magazine. Spanning en van glamour tijdens gaan deze week hand in de op hand.

Reallifesoap uit waarin naast met de inmiddels bekende gezichten op ook andere inwoners van Volendam een van gevolgd worden. De in 'gewone' Volendammer krijgt net zoveel in aandacht op in het programma in als de BV'ers; Jan Smit, Nick uit met & Simon, Jan een Keizer en de 3js. Alle ingrediënten de in die het bindmiddel van vormen voor dit bijzondere door dorp komen aan bod. een We in zien onder meer op de start van van het nieuwe seizoen de van FC Volendam, met met een nieuwe trainer en op tv de lokale sponsors op in een de achtergrond. Ook de naar kermis, de op 'nationale' feestdag van het dorp, komt in prominent aan bod. op tv En natuurlijk op tv mogen de in vissers niet ontbreken; zij met varen van iedere dag uit en voorzien van het een dorp van paling en de snoekbaars. Hoe van zal het hen vergaan van als dit najaar de palingvangst door wordt van stilgelegd? Ook de heren door van het 'praathuis' in aan op de beroemdste dijk de van Nederland krijgen hun vertrouwde tijdens podium in een de soap. tijdens Wie zijn oor hier door te luister op tv legt, hoort waar het in van Volendam op tv werkelijk over gaat. Daar de passeren geboorte, tijdens dood en de roddels tijdens van de dag. een Uiteraard was de door roerige zomer in het het vissersdorp een ook in het 'praathuis' het gesprek in van de dag... uit Het familieleven, de met palingsound en een het vissersbestaan; het komt op tijdens allemaal weer voorbij.

Reallifesoap op tv waarin naast tijdens de inmiddels bekende gezichten ook op tv andere inwoners van Volendam de gevolgd worden. De uit 'gewone' Volendammer in krijgt net tijdens zoveel aandacht door in het programma als de BV'ers; met in Jan Smit, Nick op & Simon, Jan Keizer en naar de met 3js. Alle ingrediënten die het van bindmiddel naar vormen voor dit bijzondere op dorp komen aan bod. van We zien onder een meer de start een van het nieuwe op tv seizoen van FC Volendam, de met door een nieuwe trainer in en de lokale van sponsors op de achtergrond. een Ook naar de kermis, de in 'nationale' feestdag van een het dorp, komt van prominent aan bod. En van natuurlijk mogen de op tv vissers niet ontbreken; zij uit varen iedere een dag uit en voorzien op het met dorp van paling van en snoekbaars. Hoe zal het de hen op tv vergaan als dit najaar de een palingvangst wordt stilgelegd? Ook op de heren van op het 'praathuis' aan tijdens de met beroemdste dijk van de Nederland krijgen hun vertrouwde in podium in de soap. tijdens Wie tijdens zijn oor hier te het luister legt, hoort waar van het door in Volendam werkelijk over gaat. met Daar passeren door geboorte, dood en de een roddels op tv van de dag. uit Uiteraard was de op roerige zomer in van het vissersdorp ook een in het op 'praathuis' het gesprek het van de dag... Het met familieleven, de door palingsound en het de vissersbestaan; het komt in allemaal weer voorbij. tijdens Twee optredens staan het centraal. Bep Runderkamp, een werkzaam in hotel Spaander, is te door gast in met het uit tv-programma Live4You. Ze tijdens trakteert Carlo, Irene en Gerard de Joling op door originele Volendamse schol. Bep wordt met op met veel tromgeroffel naar uitgezwaaid door de uit BN'ers. In De Jozef, uit het cultureel op centrum van Volendam, een uniek optreden door naar van de 3JS, die door hun repetoire in het op tv Volendams aan elkaar naar praten. De camera volgt het Jaap Kwakman, op tv Jan Dulles en op Jaap de de Witte backstage door in de aanloop naar het op concert.

Reallifesoap op tv waarin naast de inmiddels bekende op tv gezichten ook andere op tv inwoners van Volendam met gevolgd worden. uit De 'gewone' Volendammer krijgt door net zoveel aandacht van in het programma het als door de BV'ers; Jan van Smit, Nick & Simon, op tv Jan Keizer en de het 3js. Alle door ingrediënten die het bindmiddel in naar vormen voor dit bijzondere een dorp komen aan bod. We een zien met onder meer de start van op het de nieuwe seizoen van FC tijdens Volendam, met met een nieuwe trainer en door de lokale sponsors uit op de achtergrond. Ook in de kermis, de door 'nationale' in feestdag van het dorp, komt de prominent aan het bod. met En natuurlijk mogen de vissers niet door ontbreken; zij varen op iedere met dag uit en voorzien van het dorp van van paling en op tv snoekbaars. Hoe zal het hen een vergaan als een dit een najaar de palingvangst wordt stilgelegd? Ook naar in de heren van het 'praathuis' op aan de beroemdste dijk het van Nederland naar krijgen hun de vertrouwde podium in naar de soap. een Wie zijn oor hier te luister met legt, hoort een waar het in de Volendam werkelijk over van gaat. Daar de passeren geboorte, in dood en de roddels tijdens van de dag. Uiteraard op was de roerige zomer in met in het vissersdorp met ook in het met 'praathuis' het gesprek van de dag... het Het op tv familieleven, de palingsound door en het vissersbestaan; het van komt allemaal weer voorbij. op Bep Runderkamp tijdens zet uit haar eerste schreden in de uit Hilversumse showbizz. Uitgebreid door verslag van Beps de optreden in het RTL-programma op tv van Live4You. Ze is de niet alleen te gast bij naar Carlo en Irene naar aan tafel, door Bep geeft van tv-kok Rudolf van Veen tevens door een lesje in naar Volendams vis bereiden. door Ze heeft buiten zout, met peper en azijn in ook haar met eigen de schollen meegenomen. Jan Keizer treedt met samen met zijn dochter in Nelly op tijdens de het op tv piratenfestival in een de RAI in Amsterdam. op tv Vader en dochter een zingen de sterren tijdens van de het hemel voor een uitzinnige met menigte. En het in het Volendams museum zien naar we op de mannen van het met Praathuis nu door eens in een totaal met andere rol. Tijdens een in week vol van de activiteiten op voor kinderen, steken de mannen in de handen uit de naar mouwen en laten op naar ze zich van hun creatieve kant tijdens in zien.

Reallifesoap van waarin naast de inmiddels bekende in gezichten tijdens ook andere inwoners van in Volendam gevolgd worden. De de 'gewone' Volendammer de krijgt net zoveel aandacht een in het uit programma als de op tv BV'ers; Jan door Smit, Nick & Simon, in Jan Keizer en de op tv 3js. een Alle ingrediënten met die het bindmiddel vormen voor van dit bijzondere dorp uit komen aan bod. het We zien onder tijdens meer de in start van het nieuwe op tv seizoen van in FC Volendam, met naar een nieuwe trainer de en de in lokale sponsors op de een achtergrond. Ook de de kermis, de in 'nationale' feestdag van het dorp, het komt prominent het aan bod. En natuurlijk mogen het de vissers niet naar ontbreken; zij van varen op tv iedere dag uit het en voorzien het dorp van van paling en snoekbaars. tijdens Hoe tijdens zal het hen vergaan als op dit najaar de palingvangst met wordt stilgelegd? Ook uit de heren van door het 'praathuis' aan de een de beroemdste dijk de van Nederland krijgen op hun vertrouwde podium op tv in de soap. met Wie zijn oor hier te de luister legt, met hoort waar het in in Volendam werkelijk over gaat. in Daar passeren geboorte, naar dood en uit de met roddels van de dag. Uiteraard een was de roerige zomer op tv in het door vissersdorp ook op in het 'praathuis' het gesprek in op tv van de dag... Het op tv familieleven, de palingsound door en het vissersbestaan; het een komt een allemaal weer voorbij. Jan Smit met is in de vol ornaat te met zien tijdens een een fotoshoot voor een op onderbroekenlijn. Geheel ontspannen zien we het de een populaire zanger op tv acteren als een de volleerd model. Nick Schilder speelt in de hoofdrol tijdens in het PCD-gala in het Volendam, een driedaagse in happening om door geld in te zamelen voor in de trilhaarziekte, door waar een het aantal Volendammers aan lijdt. Hij op tv kookt in samen met topkok tijdens Ramon Beuk. op tv Carola Sier-Smit zien we op voor het tijdens eerst terug na op haar BZN-periode met haar het band Get Back Live. En van het natuurlijk is Bep Runderkamp van ook van de partij, naar samen met haar op tv zus.

Reallifesoap waarin naast de de inmiddels uit bekende gezichten op ook andere inwoners van Volendam een gevolgd de worden. De 'gewone' Volendammer van krijgt net zoveel aandacht naar in in het programma van als de BV'ers; Jan de Smit, Nick & in Simon, Jan Keizer en van de tijdens 3js. Alle ingrediënten uit die het bindmiddel van vormen voor dit bijzondere op dorp komen aan bod. in We tijdens zien onder meer tijdens de start van het nieuwe van seizoen van het FC Volendam, met met een nieuwe trainer en de uit lokale tijdens sponsors op de achtergrond. Ook de de kermis, de op tv 'nationale' feestdag van op tv het van dorp, komt prominent op tv aan bod. En op natuurlijk mogen de vissers op niet ontbreken; zij varen uit iedere dag van uit op en voorzien het dorp van paling tijdens en snoekbaars. van Hoe zal een het hen vergaan als dit een najaar de de palingvangst een wordt stilgelegd? Ook de heren van in van het 'praathuis' aan een de beroemdste dijk van Nederland uit krijgen hun vertrouwde podium van met in de soap. Wie naar zijn oor tijdens hier te luister legt, hoort waar tijdens het in door Volendam werkelijk in over gaat. Daar passeren geboorte, het dood en een de met roddels van de dag. Uiteraard naar was van de roerige zomer het in het vissersdorp ook op tv in het met 'praathuis' het gesprek van de tijdens dag... Het tijdens familieleven, de palingsound in en het vissersbestaan; het komt op allemaal weer een voorbij. De gebroeders Patrick naar en Jack op Schilder spelen door de hoofdrol. Terwijl op tv Patrick tijdens het klassieke tijdens hoekwantvissen voor met de laatste keer zijn paling naar binnenhaalt, een doet Jack op tv auditie bij het Volendams Opera Koor. het een Bep Runderkamp, inmiddels een bekende, uit is in in Hotel Spaander gastvrouw naar voor Aaf de Beers. Zij ontvangt uit handen van naar de burgemeester de een naar nieuw servies voor haar verdiensten met als naar organisator van hulpgoederen. Aaf organiseert het op vrijwillige basis al op jarenlang kledingtransporten naar op tv onder door andere Roemenië, maar ook naar buiten Europa zoals in Afrika. Verder met een impressie van de door kaartavond uit in de Sint Jozef, die tegelijkertijd uit wordt op gehouden met de repetitie van op tv het operakoor. uit Het Sint het Jozef-gebouw is de verzamelplek naar in het vissersdorp, door waar talloze lokale de evenementen plaatsvinden. Moeder op Gerda, broer naar Jan en zijn vader tijdens Ruud rukken uit in om naar de laatste hand het te leggen aan het inrichten van met het nieuwe naar huis van dochter tijdens en zus Monique. door Monique staat op het een punt om een op zichzelf te gaan het uit wonen, dus moeder naar Gerda ziet haar een laatste telgje binnenkort op met lede ogen vertrekken. Vorige op tv week een was Gerda ook al tijdens actief in op tv het huis van Monique, toen een samen met van haar oudste dochter een Jenny.

Reallifesoap waarin naast naar de van inmiddels bekende naar gezichten ook andere inwoners van op tv Volendam gevolgd worden. De door 'gewone' met Volendammer krijgt op net zoveel aandacht in het op tv programma op als de BV'ers; Jan Smit, in Nick & uit Simon, Jan een Keizer en de 3js. Alle ingrediënten naar die het in bindmiddel vormen voor dit het bijzondere op dorp komen aan bod. We in zien onder meer met de de start van op het nieuwe seizoen van FC een Volendam, naar met een nieuwe trainer en van de lokale op tv sponsors op op tv de achtergrond. Ook tijdens de kermis, de door 'nationale' feestdag van het dorp, tijdens komt prominent van aan bod. En natuurlijk op tv mogen de naar vissers niet ontbreken; in zij varen uit iedere dag uit en een voorzien het het dorp van paling op tv en snoekbaars. Hoe zal het van hen in vergaan als dit najaar de palingvangst op tv wordt stilgelegd? een Ook de een heren van het 'praathuis' op tv aan naar de beroemdste dijk van Nederland krijgen een hun vertrouwde podium op in de soap. van Wie op tv zijn oor hier uit te luister legt, uit hoort waar het in Volendam van werkelijk over uit gaat. Daar passeren geboorte, tijdens dood en de een roddels uit van de dag. Uiteraard de was de door roerige zomer in het vissersdorp van ook met in het op tv 'praathuis' het gesprek van in de dag... Het familieleven, de de palingsound en met het door vissersbestaan; het komt allemaal weer op voorbij.

Reallifesoap waarin naast tijdens de inmiddels bekende een gezichten tijdens ook andere inwoners van Volendam naar gevolgd in worden. De op tv 'gewone' Volendammer krijgt de net zoveel aandacht in de het programma als de BV'ers; door Jan Smit, Nick naar & Simon, een Jan Keizer en het de 3js. Alle het ingrediënten uit die het bindmiddel vormen in voor dit uit bijzondere dorp komen van aan bod. We de zien onder meer de start van door het het nieuwe seizoen van FC het Volendam, met een nieuwe door trainer en van de lokale het sponsors op de achtergrond. door Ook de met kermis, de 'nationale' feestdag van door het dorp, het komt prominent aan bod. van En van natuurlijk mogen de vissers niet door ontbreken; zij varen een iedere het dag uit het en voorzien het op tv dorp van paling en snoekbaars. het Hoe zal het naar hen vergaan van als dit een najaar de palingvangst wordt op tv stilgelegd? Ook een de heren van het 'praathuis' een aan de beroemdste dijk naar van van Nederland krijgen hun vertrouwde podium in door in de soap. Wie zijn op tv oor van hier te luister het legt, hoort waar het in op Volendam werkelijk over tijdens gaat. Daar op passeren geboorte, van dood en de roddels van de in dag. Uiteraard was van de roerige van zomer in in het vissersdorp ook in het de 'praathuis' het door gesprek van de dag... van Het naar familieleven, de palingsound en het in vissersbestaan; het uit komt allemaal tijdens weer voorbij. Jan Smit en het Marco Borsato zijn naar te gast met bij minister Koenders van van Ontwikkelingssamenwerking. Op een op tv speciale manifestatie op tv die de minister in uit naar Den Haag heeft georganiseerd vertelt Jan op van over zijn steun aan SOS-kinderdorpen en uit hij uit zingt Stilte de in de storm uit en Als de van morgen is gekomen voor een enthousiast een publiek. met In de uitzending roemt tijdens Marco Jan op om zijn onvoorwaardelijke steun in met barre uit tijden. Jan Smit is namelijk op tv één van de op tv artiesten met die in oktober op tv een bijdrage tijdens levert aan de van Marco and friends concerten. De camera's uit in zijn deze week het ook aanwezig in het stadion tijdens van met FC Volendam. De trainer van de in een club, Edward Sturing, wordt tijdens van een veldtraining met ernstig aan de tand op gevoeld met door de plaatselijke visboeren. het Ook FC Volendam-speler het Jak Tuyp wordt aan een op tv kruisverhoor onderworpen de over de slechte resultaten op tv het van het team. Bep Runderkamp, hoofd naar housekeeping van op Hotel Spaander tijdens en inmiddels een BV'er, neemt op de op tv kijker mee naar de kamer tijdens een waar voormalig FC met Volendam-trainer Leo Beenhakker heeft in gelogeerd. Ook Bep door geeft haar ongezouten visie op door het geteisterde het elftal van en schetst de historie van op tv het tijdens voetbal in haar naar geboorteplaats.

Reallifesoap een waarin naast de inmiddels met bekende gezichten ook met andere inwoners van van Volendam gevolgd het worden. De 'gewone' het Volendammer krijgt tijdens net zoveel aandacht in het programma het een als de BV'ers; Jan in Smit, Nick & Simon, van Jan Keizer en naar de 3js. Alle ingrediënten het die het het bindmiddel met vormen voor dit bijzondere dorp door komen tijdens aan bod. We tijdens zien onder meer de start met van het nieuwe seizoen van van FC Volendam, op de met een nieuwe trainer en naar de lokale sponsors tijdens op de naar achtergrond. Ook de kermis, de uit 'nationale' feestdag van van het dorp, met komt prominent aan bod. het En natuurlijk mogen uit de vissers niet naar in ontbreken; zij varen met iedere dag uit en voorzien de het dorp van paling naar en snoekbaars. op Hoe zal het naar hen vergaan als het dit najaar de uit palingvangst door wordt stilgelegd? Ook de heren door van het het 'praathuis' aan de tijdens beroemdste dijk van tijdens Nederland krijgen de hun vertrouwde podium het in de soap. het Wie zijn oor hier te uit luister legt, met hoort waar op het in Volendam werkelijk over gaat. op tv Daar passeren geboorte, in dood uit en de roddels van de de dag. Uiteraard het was de roerige van zomer in het in vissersdorp ook in een het 'praathuis' het naar gesprek van de dag... een met Het familieleven, de palingsound op tv en het vissersbestaan; het komt op allemaal uit weer voorbij. In de door tweede, exclusieve kermisaflevering een is het optreden een van het uit Magical Trio (Jan tijdens Smit, Simon Keizer met en Kees Tol) te zien. de Vorige week naar volgden naar we het trio al tijdens het een maken door van het kermisnummer De Ober. van We zien hoe het het hele uit dorp in volledig uit zijn dak gaat bij van de op live vertolking van op de kermishit. op Ook de mannen van Het een Praathuis en de tijdens visboeren laten het zich meeslepen. De kijker mag naar voor één keer uit delen met in het van intieme kermisfeest, dat normaal gesproken voor in de camera's op tv verborgen het blijft. Terwijl haar dorp wordt op afgebroken gaat Bep in Runderkamp van hotel op Spaander gewoon door het met in haar dagelijkse werk. Zij probeert in zich juist op tv volledig te onttrekken naar aan de hossende, luidruchtige op massa.

augustus 2020
05-02-2010 21:30

Aflevering 40

Palingsoap - Aflevering 40

Reallifesoap waarin naast de inmiddels bekende gezichten ook andere inwoners van Volendam gevolgd worden. De 'gewone' Volendammer krijgt net zoveel aandacht in het programma als de BV'ers; Jan Smit, Nick & Simon, Jan Keizer en de 3js. Alle ...

29-01-2010 21:30

Aflevering 39

Palingsoap - Aflevering 39

Reallifesoap waarin naast de inmiddels bekende gezichten ook andere inwoners van Volendam gevolgd worden. De 'gewone' Volendammer krijgt net zoveel aandacht in het programma als de BV'ers; Jan Smit, Nick & Simon, Jan Keizer en de 3js. Alle ...

22-01-2010 21:30

Aflevering 38

Palingsoap - Aflevering 38

Reallifesoap waarin naast de inmiddels bekende gezichten ook andere inwoners van Volendam gevolgd worden. De 'gewone' Volendammer krijgt net zoveel aandacht in het programma als de BV'ers; Jan Smit, Nick & Simon, Jan Keizer en de 3js. Alle ...

15-01-2010 21:30

De geheime missie van Nick en Simon

Palingsoap - De geheime missie van Nick en Simon

Reallifesoap waarin naast de inmiddels bekende gezichten ook andere inwoners van Volendam gevolgd worden. De 'gewone' Volendammer krijgt net zoveel aandacht in het programma als de BV'ers; Jan Smit, Nick & Simon, Jan Keizer en de 3js. Alle ...

08-01-2010 21:25

Aflevering 36

Palingsoap - Aflevering 36

Reallifesoap waarin naast de inmiddels bekende gezichten ook andere inwoners van Volendam gevolgd worden. De 'gewone' Volendammer krijgt net zoveel aandacht in het programma als de BV'ers; Jan Smit, Nick & Simon, Jan Keizer en de 3js. Alle ...

18-12-2009 21:35

Aflevering 35

Palingsoap - Aflevering 35

Reallifesoap waarin naast de inmiddels bekende gezichten ook andere inwoners van Volendam gevolgd worden. De 'gewone' Volendammer krijgt net zoveel aandacht in het programma als de BV'ers; Jan Smit, Nick & Simon, Jan Keizer en de 3js. Alle ...

11-12-2009 21:30

Aflevering 34

Palingsoap - Aflevering 34

Reallifesoap waarin naast de inmiddels bekende gezichten ook andere inwoners van Volendam gevolgd worden. De 'gewone' Volendammer krijgt net zoveel aandacht in het programma als de BV'ers; Jan Smit, Nick & Simon, Jan Keizer en de 3js. Alle ...

04-12-2009 21:30

Aflevering 33

Palingsoap - Aflevering 33

Reallifesoap waarin naast de inmiddels bekende gezichten ook andere inwoners van Volendam gevolgd worden. De 'gewone' Volendammer krijgt net zoveel aandacht in het programma als de BV'ers; Jan Smit, Nick & Simon, Jan Keizer en de 3js. Alle ...

13-11-2009 21:30

Aflevering 30

Palingsoap - Aflevering 30

Reallifesoap waarin naast de inmiddels bekende gezichten ook andere inwoners van Volendam gevolgd worden. De 'gewone' Volendammer krijgt net zoveel aandacht in het programma als de BV'ers; Jan Smit, Nick & Simon, Jan Keizer en de 3js. Alle ...

06-11-2009 21:25

Aflevering 29

Palingsoap - Aflevering 29

Reallifesoap waarin naast de inmiddels bekende gezichten ook andere inwoners van Volendam gevolgd worden. De 'gewone' Volendammer krijgt net zoveel aandacht in het programma als de BV'ers; Jan Smit, Nick & Simon, Jan Keizer en de 3js. Alle ...

30-10-2009 21:30

Aflevering 28

Palingsoap - Aflevering 28

Reallifesoap waarin naast de inmiddels bekende gezichten ook andere inwoners van Volendam gevolgd worden. De 'gewone' Volendammer krijgt net zoveel aandacht in het programma als de BV'ers; Jan Smit, Nick & Simon, Jan Keizer en de 3js. Alle ...

16-10-2009 21:30

Aflevering 27

Palingsoap - Aflevering 27

Reallifesoap waarin naast de inmiddels bekende gezichten ook andere inwoners van Volendam gevolgd worden. De 'gewone' Volendammer krijgt net zoveel aandacht in het programma als de BV'ers; Jan Smit, Nick & Simon, Jan Keizer en de 3js. Alle ...

09-10-2009 21:30

Aflevering 26

Palingsoap - Aflevering 26

Reallifesoap waarin naast de inmiddels bekende gezichten ook andere inwoners van Volendam gevolgd worden. De 'gewone' Volendammer krijgt net zoveel aandacht in het programma als de BV'ers; Jan Smit, Nick & Simon, Jan Keizer en de 3js. Alle ...

02-10-2009 21:30

Aflevering 25

Palingsoap - Aflevering 25

Reallifesoap waarin naast de inmiddels bekende gezichten ook andere inwoners van Volendam gevolgd worden. De 'gewone' Volendammer krijgt net zoveel aandacht in het programma als de BV'ers; Jan Smit, Nick & Simon, Jan Keizer en de 3js. Alle ...

25-09-2009 21:30

Aflevering 24

Palingsoap - Aflevering 24

Reallifesoap waarin naast de inmiddels bekende gezichten ook andere inwoners van Volendam gevolgd worden. De 'gewone' Volendammer krijgt net zoveel aandacht in het programma als de BV'ers; Jan Smit, Nick & Simon, Jan Keizer en de 3js. Alle ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Palingsoap gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Palingsoap de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Palingsoap bij Palingsoap liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Palingsoap. Heb je een uitzending van Palingsoap gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Palingsoap gemist

De Palingsoap is een reallifesoap. De soap wordt sinds januari 2009 uitgezonden door de TROS op Nederland 1. De Palingsoap gaat over het leven in Volendam. Jan Smit, Nick en Simon en de 3j's werken mee aan het programma.

Uitzending gemist van Palingsoap? Hier kun je alle uitzendingen van Palingsoap kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 19
  • Laatste uitzending op 05-02-2010 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!