Programma gemist?

Reallifesoap waarin naast op door de inmiddels bekende gezichten ook met andere inwoners van van Volendam gevolgd worden. De tijdens 'gewone' Volendammer de krijgt net zoveel door aandacht in door het programma uit als de BV'ers; met Jan Smit, Nick & op Simon, Jan Keizer en het de 3js. van Alle ingrediënten die op tv het bindmiddel uit vormen voor dit bijzondere door dorp komen van aan bod. We het zien onder meer in de start van uit het nieuwe seizoen een van FC Volendam, met een in nieuwe trainer met en de lokale sponsors op tv op de achtergrond. Ook uit de kermis, in de 'nationale' feestdag uit van de het dorp, komt prominent op tv aan bod. En natuurlijk mogen van de vissers de niet een ontbreken; zij varen van iedere dag uit en voorzien het een dorp van paling op tv en op snoekbaars. Hoe uit zal het hen vergaan als met dit najaar op de palingvangst van wordt stilgelegd? Ook de het heren van het 'praathuis' tijdens aan de beroemdste dijk het van Nederland krijgen de hun vertrouwde de podium in het de soap. Wie zijn oor van hier te luister in legt, hoort waar naar naar het in Volendam naar werkelijk over gaat. met Daar passeren geboorte, dood en het de roddels van van de dag. Uiteraard door was de roerige op zomer in het vissersdorp de ook in het tijdens 'praathuis' het van gesprek van de de dag... Het naar familieleven, de palingsound naar en het vissersbestaan; het komt uit allemaal weer voorbij. naar Xander de Buisonjé naar met wordt tijdens het een concert Vrienden van Amstel Live in in Ahoy volledig naar in het zonnetje gezet. van Niet alleen Nick in Schilder het komt met een een cadeau voor de naar verse vader, ook met Gerda Smit heeft een een verrassing met voor de presentator/zanger. Achter de schermen van van het muziekevenement met op deelt Jan Smit op handtekeningen uit aan zijn een fans en uit volgt we de zanger het voor en op na zijn optreden. op In Spaander vertelt op Bep smeuïge verhalen over de kunstcollectie van een van het hotel en het bezoeken Wim Keijzer en op Do IJsco de rest uit van tijdens de bijzondere verzameling schilderijen in uit een het Zuiderzeemuseum in het Enkhuizen.

Reallifesoap waarin in naast de inmiddels bekende de gezichten ook andere tijdens naar inwoners van Volendam gevolgd worden. naar De 'gewone' op Volendammer krijgt een net zoveel aandacht in in het programma als de een BV'ers; Jan de Smit, Nick & Simon, het Jan Keizer en uit de 3js. van Alle ingrediënten die uit het bindmiddel uit vormen voor dit een bijzondere dorp komen aan bod. op We zien van onder meer de start een van het nieuwe seizoen het van op tv FC Volendam, met naar een nieuwe trainer naar en de lokale sponsors op op uit de achtergrond. Ook de kermis, de een 'nationale' feestdag op tv van het dorp, tijdens komt prominent een aan bod. En tijdens natuurlijk mogen de op vissers niet ontbreken; zij varen in op iedere dag uit van en voorzien het dorp naar van paling met en snoekbaars. Hoe zal naar het hen vergaan op tv als dit najaar de het palingvangst wordt stilgelegd? uit Ook de de heren van het door 'praathuis' aan de beroemdste dijk de van op Nederland krijgen hun vertrouwde podium op in de op soap. Wie zijn op tv oor hier te op tv luister legt, hoort waar met op tv het in Volendam werkelijk over gaat. tijdens Daar naar passeren geboorte, een dood en de roddels van de van dag. de Uiteraard was de roerige uit zomer uit in het vissersdorp ook in het het 'praathuis' het gesprek het van de het dag... uit Het familieleven, de palingsound uit en het vissersbestaan; het komt in allemaal weer voorbij. de Jan Smit, Nick naar en het Simon, de 3js uit en andere op Nederlandse artiesten in het tijdens Oostenrijkse Ehrwald. een Verder in de van uitzending een uitgebreid uit portret van de familie tijdens Bond (de uit Pekkies). Een geslacht in van visboeren dat overal in Nederland op te vinden is. tijdens de De camera volgt de naar drie broers Piet, Peter en tijdens Jaap Bond. op Ze staan op met hun op viskraam, respectievelijk in Den Haag, de Amsterdam en het Hilversum. Drie markten van met een eigen naar cultuur en eigen van publiek.

Reallifesoap uit waarin naast de inmiddels bekende in gezichten van ook andere inwoners van Volendam de gevolgd worden. uit De 'gewone' Volendammer krijgt tijdens net zoveel uit aandacht van in het programma als de BV'ers; een Jan Smit, Nick tijdens & door Simon, Jan Keizer en de op tv 3js. van Alle ingrediënten naar die het bindmiddel vormen voor van dit bijzondere het dorp komen op aan bod. We zien onder een meer de start van het het nieuwe uit seizoen van FC uit Volendam, naar met een nieuwe trainer uit en de in lokale sponsors op de achtergrond. naar Ook de kermis, van de 'nationale' feestdag van naar door het dorp, komt naar prominent aan bod. En natuurlijk mogen uit de naar vissers niet ontbreken; zij varen in door iedere dag uit uit en voorzien het dorp van van paling en snoekbaars. Hoe uit zal door het hen vergaan als dit door het najaar de palingvangst wordt door stilgelegd? Ook de heren van tijdens het in 'praathuis' aan de beroemdste dijk op van Nederland krijgen uit hun vertrouwde de podium een in de soap. de Wie zijn oor hier de te luister legt, hoort waar uit het in naar Volendam werkelijk over gaat. met Daar passeren geboorte, met dood en een de roddels een van de op tv dag. Uiteraard was de tijdens roerige zomer in in het vissersdorp ook tijdens in het 'praathuis' het gesprek naar van uit de dag... door Het familieleven, de palingsound en het door tijdens vissersbestaan; het komt allemaal de weer voorbij. Volledig naar in het teken van de op ramp in van Haïti. Nick, Simon, in Jan tijdens Smit en de 3js uit worden backstage gevolgd voor een en op tv tijdens het programma tijdens Nederland helpt Haïti. Bovendien op tv een impressie van de hele tijdens avond, met quotes van BN'ers en de politici over de op tv ramp. Ook aandacht voor naar het van speciale VIP-belpanel.

Reallifesoap door waarin naast de inmiddels bekende van gezichten ook de andere inwoners van Volendam van met gevolgd worden. De 'gewone' Volendammer krijgt met door net zoveel aandacht in het het programma als de naar BV'ers; Jan Smit, Nick met & Simon, op Jan Keizer en op tv de 3js. Alle op ingrediënten die tijdens het bindmiddel vormen voor door dit de bijzondere dorp komen de aan bod. We zien onder meer op tv de start naar van het nieuwe naar seizoen van naar FC Volendam, met een het nieuwe trainer en de een lokale sponsors op tijdens de achtergrond. Ook een de het kermis, de 'nationale' feestdag naar van het op dorp, komt uit prominent aan bod. En door natuurlijk mogen de tijdens vissers niet ontbreken; zij varen tijdens naar iedere dag uit en voorzien het naar dorp van paling met en snoekbaars. tijdens Hoe zal tijdens het hen vergaan als naar dit najaar de een palingvangst wordt in stilgelegd? Ook op de heren van het 'praathuis' aan door de beroemdste door dijk in van Nederland krijgen op tv hun vertrouwde podium in tijdens de soap. met Wie zijn oor hier te de luister legt, hoort waar op het in Volendam een in werkelijk over gaat. Daar passeren geboorte, door dood en het de roddels van op tv de naar dag. Uiteraard was de roerige van zomer in het vissersdorp met op tv ook in het 'praathuis' het op gesprek van de dag... naar op tv Het familieleven, de palingsound en het op vissersbestaan; op het komt allemaal weer met voorbij. Afl.: op De geheime door missie van Nick tijdens en Simon. In alle stilte heeft met het hitduo tijdens Nick en Simon hun op eerste prijzen van overgebracht naar het Palingsoundmuseum. in naar We zien hoe zij, een samen met de hun manager Jaap op tv Buys, een begin maken met naar hun vitrine door in het museum. De complete door geschiedenis van de de door palingsound is verzameld in het het museum. Naast relikwieën het zoals gouden platen van uit vele de Volendamse artiesten, op krijgt de bezoeker ook geschilderde uit portretten op te zien van Nick het en Simon, Jan Smit de en de 3JS. het Verder alvast een de voorproefje van in de sneeuwavonturen van Monique tijdens Smit in Oostenrijk. Ze in maakt daar het met veel Nederlandse met artiesten opnamen het voor het TROS Muziekfeest het in de uit sneeuw. Terwijl moeder Gerda Smit de op tv haar dochter uitzwaait, in bezoekt Bep haar tante 'Gaartje' door in het het Volendams bejaardentehuis.

Reallifesoap een waarin naast de inmiddels een bekende op gezichten ook andere inwoners van Volendam in gevolgd worden. naar De 'gewone' in Volendammer krijgt net zoveel aandacht op tv in op tv het programma als het de BV'ers; Jan tijdens Smit, Nick met & Simon, Jan Keizer het en de de 3js. Alle ingrediënten de die het bindmiddel tijdens vormen voor dit het bijzondere dorp komen aan bod. een We op tv zien onder meer de start van de het nieuwe seizoen door van van FC Volendam, op met een nieuwe trainer en op de lokale sponsors door op op de achtergrond. Ook de kermis, de een 'nationale' feestdag van een het van dorp, komt prominent aan op bod. in En natuurlijk mogen de vissers door niet ontbreken; zij varen met iedere door dag uit en voorzien met het dorp van paling de en snoekbaars. Hoe met zal het een hen vergaan als een dit het najaar de palingvangst wordt stilgelegd? Ook op de heren van van het 'praathuis' met aan de beroemdste naar dijk van Nederland het krijgen hun met vertrouwde podium in in de soap. Wie op tv zijn oor hier te luister door naar legt, hoort waar het in Volendam met werkelijk over gaat. het Daar met passeren geboorte, dood van en de roddels van de door dag. in Uiteraard was de roerige van zomer het in het vissersdorp de ook in het door 'praathuis' het gesprek van de in dag... Het familieleven, de door palingsound en het een vissersbestaan; het het komt allemaal weer in voorbij. Jan Smit tijdens en door Nick & Simon gaan gezamenlijk in vanuit op Volendam naar studio 21 het in Hilversum door voor een optreden in het door programma Sterren.nl Top 2009. een Hun vriend Kees op van Tol presenteert deze muzikale van nieuwjaarsreceptie van TROS Sterren.nl en naar met de Volendamse artiesten zien we de backstage met in onder anderen Danny de Munk, op tv Marco naar Borsato en Thomas met Berge. Bij toeval ontmoeten Jan door en Nick naar de uit Apeldoornse Jennifer, een ultieme in fan van Thomas Berge. de Het meisje op is stiekem naar door de beveiliging van de door studio geglipt. Jan en in Nick nemen Jennifer de de hele door dag liefdevol op op tv sleeptouw, tot op met de met schoot van Thomas Berge toe. Een uit meisjesdroom door wordt zomaar werkelijkheid, door dankzij Jan het Smit en Nick Schilder. een Verder de het wekelijkse schaatspartij van Volendamse kinderen op een de door Jaap Eden naar Baan in Amsterdam, onder de bezielende tijdens op leiding van Wim Keizer tijdens en visser Patrick een Loege.

Reallifesoap door waarin naast de door inmiddels bekende gezichten door ook andere inwoners een van Volendam gevolgd tijdens worden. De van 'gewone' Volendammer krijgt net zoveel aandacht de in de het programma als uit de BV'ers; Jan op tv Smit, Nick & Simon, een Jan Keizer en door de 3js. Alle tijdens ingrediënten door die het bindmiddel vormen door voor dit het bijzondere dorp komen aan op bod. We zien onder meer uit de start van op tv een het nieuwe seizoen van FC op tv Volendam, een met een nieuwe trainer en de de lokale op tv sponsors op tijdens de achtergrond. Ook de met kermis, de met 'nationale' feestdag van het dorp, het komt prominent met aan bod. En natuurlijk de mogen de naar vissers niet ontbreken; met zij varen iedere in dag uit en voorzien tijdens het dorp van naar paling door en snoekbaars. Hoe zal het hen op op tv vergaan als dit najaar de palingvangst de wordt tijdens stilgelegd? Ook een de heren van het 'praathuis' aan door de beroemdste in dijk van Nederland krijgen op hun vertrouwde door podium in op de soap. Wie zijn oor een hier door te luister legt, hoort tijdens waar het in Volendam in werkelijk over naar gaat. uit Daar passeren geboorte, dood en de in roddels in van de dag. in Uiteraard was de roerige zomer door in de het vissersdorp ook in het met 'praathuis' het de gesprek van van de dag... Het familieleven, de het op tv palingsound en het vissersbestaan; het naar komt allemaal weer voorbij. op Jan Smit wordt van door zijn met beste vrienden, manager de Jaap Buys, Nick het en Simon, de op 3JS en zijn zussen een tijdens Monique en Jenny volkomen verrast met op in een gepimpt huis in kerstverlichting. Bij door door thuiskomst vindt hij zijn huis in van een een zee van licht, een gebaar van van zijn beste uit de vrienden die hem in een beter jaar toewensen dan het een afgelopen jaar. de Verder op tv zien we de 3JS als de door de drie wijzen uit het oosten tijdens op een op kerstviering in het de Vincentiuskerk in het vissersdorp. De het band Mon op Amour maakt op tv de uitzending compleet tijdens met een optreden met in Hotel Spaander, de eveneens in de kerstsfeer. Bij op tv dit evenement de komen alle met vaste karakters van voorbij.

Reallifesoap waarin in naast de inmiddels bekende naar gezichten ook een andere inwoners van Volendam de gevolgd worden. De op tv 'gewone' van Volendammer krijgt net zoveel de aandacht in een het programma als de BV'ers; een Jan het Smit, Nick & Simon, in Jan Keizer en tijdens de 3js. van Alle ingrediënten naar die het bindmiddel vormen door voor dit bijzondere dorp komen tijdens aan bod. uit We van zien onder meer de uit start van het tijdens nieuwe seizoen op van FC Volendam, met een een nieuwe trainer en de tijdens een lokale sponsors op de tijdens achtergrond. Ook de kermis, de het 'nationale' op tv feestdag van uit het dorp, komt prominent een aan bod. En van natuurlijk mogen de vissers een niet ontbreken; zij op varen iedere dag het uit uit en voorzien het dorp naar van paling naar en snoekbaars. Hoe zal het met hen een vergaan als dit najaar op tv de palingvangst wordt stilgelegd? Ook met uit de heren van het 'praathuis' door aan de beroemdste dijk een van tijdens Nederland krijgen hun vertrouwde podium op in de soap. de Wie zijn oor op tv hier te tijdens luister legt, hoort op tv waar het in in Volendam in werkelijk over gaat. Daar door passeren geboorte, dood en met de roddels van een de met dag. Uiteraard was de roerige tijdens zomer in het vissersdorp op tv op ook in het met 'praathuis' het gesprek van het de dag... van Het familieleven, de tijdens palingsound en het vissersbestaan; het door komt op allemaal weer voorbij. Jan Keizer door wordt de op de proef gesteld naar tijdens de repetities op van het Kerststerrencircus. Jan staat het doodsangsten uit, op tv terwijl hij in als prooi dient voor een op tv messenwerpact. Achter uit de coulissen van naar het circus naar ontmoet hij Humberto het Tan en Jochem van uit Gelder, die eveneens mee van doen aan het naar een circus dat ten goede de komt aan Kidsrights. Verder een het zeer intiem inkijkje uit tijdens een het fotoshoot, waarin Jenny en de Monique Smit de worden in omgetoverd tot glossy model, speciaal voor op de kersteditie van het het 100% NL op tv tijdens Magazine. Spanning en glamour op tv gaan deze uit week hand in de hand.

Reallifesoap op tv waarin naast de inmiddels uit bekende op gezichten ook andere inwoners door van Volendam gevolgd worden. De van 'gewone' Volendammer krijgt een een net zoveel aandacht in het tijdens programma als de BV'ers; van Jan Smit, in Nick & door Simon, Jan Keizer en de uit 3js. op tv Alle ingrediënten die van het bindmiddel vormen voor dit naar bijzondere dorp komen de van aan bod. We zien onder meer het naar de start van het nieuwe seizoen met van naar FC Volendam, met een nieuwe de trainer de en de lokale sponsors tijdens op door de achtergrond. Ook met de kermis, de 'nationale' feestdag van naar het op dorp, komt prominent aan bod. tijdens uit En natuurlijk mogen de vissers tijdens niet ontbreken; zij van varen iedere dag uit een en op tv voorzien het dorp uit van paling en snoekbaars. het Hoe zal het met hen vergaan als dit in een najaar de palingvangst wordt op stilgelegd? Ook de op heren van door het 'praathuis' aan met de beroemdste dijk met van Nederland krijgen hun vertrouwde podium een in de de soap. Wie zijn in oor hier op tv te luister legt, een hoort waar het in een Volendam werkelijk over tijdens gaat. Daar op tv passeren geboorte, dood en op tv de roddels naar van de naar dag. Uiteraard was de roerige in zomer in een het vissersdorp ook van in het 'praathuis' het gesprek tijdens van de dag... in Het familieleven, de in palingsound en door het vissersbestaan; het komt in allemaal weer uit voorbij.

Reallifesoap waarin naast van naar de inmiddels bekende gezichten ook van andere naar inwoners van Volendam door gevolgd worden. De 'gewone' Volendammer krijgt op net zoveel uit aandacht in het met programma in als de BV'ers; Jan Smit, Nick op een & Simon, Jan de Keizer en de 3js. Alle ingrediënten op naar die het bindmiddel vormen op tv voor dit bijzondere een dorp komen aan bod. tijdens We zien onder op tv meer de tijdens start van het van nieuwe seizoen tijdens van FC Volendam, met een van nieuwe trainer op en de lokale sponsors door op de tijdens achtergrond. Ook van de kermis, de naar 'nationale' feestdag van het met dorp, komt prominent de aan bod. op En natuurlijk mogen de vissers niet uit ontbreken; zij naar varen iedere dag uit uit en voorzien met het dorp de van paling en op snoekbaars. Hoe met zal het hen vergaan in als dit najaar de het palingvangst wordt stilgelegd? op tv Ook de heren van van het 'praathuis' aan het de beroemdste dijk op van Nederland krijgen met hun vertrouwde op tv podium in de soap. uit Wie zijn tijdens oor hier een te luister van legt, hoort waar op tv het in Volendam werkelijk over naar gaat. Daar passeren geboorte, naar dood door en de roddels van naar de de dag. Uiteraard was de roerige zomer een op in het vissersdorp ook in het tijdens 'praathuis' het gesprek de het van de dag... Het familieleven, op de palingsound en het in vissersbestaan; het komt van allemaal weer op tv voorbij. Twee de optredens staan op centraal. Bep Runderkamp, op tv werkzaam in hotel Spaander, met is te de gast in het van tv-programma Live4You. Ze trakteert Carlo, uit Irene en door Gerard Joling op originele Volendamse tijdens schol. Bep wordt de in met veel tromgeroffel het uitgezwaaid door de van BN'ers. In De Jozef, uit het cultureel centrum van Volendam, uit een uniek uit optreden een van de 3JS, die hun het repetoire op in het Volendams aan elkaar uit praten. De camera tijdens volgt Jaap van Kwakman, Jan een Dulles en Jaap naar de Witte backstage in de tijdens aanloop naar de het concert.

Reallifesoap het waarin naast de inmiddels bekende naar gezichten ook andere met inwoners van met Volendam gevolgd worden. De een 'gewone' Volendammer krijgt naar net in zoveel aandacht uit in het programma een als de BV'ers; Jan Smit, Nick de & Simon, Jan tijdens Keizer en de tijdens door 3js. Alle ingrediënten die het het bindmiddel vormen uit voor dit bijzondere naar dorp komen de aan bod. We op zien onder meer de door start van met het nieuwe seizoen van FC Volendam, naar met een op nieuwe trainer en tijdens de lokale op sponsors op de tijdens achtergrond. Ook de in kermis, de met 'nationale' feestdag van het dorp, het komt de prominent aan bod. En natuurlijk naar mogen de vissers niet de ontbreken; zij varen van door iedere dag uit en voorzien door het dorp van uit paling en snoekbaars. uit Hoe zal het op tv hen vergaan als dit in in najaar de palingvangst wordt tijdens stilgelegd? Ook de op heren van uit het 'praathuis' aan de beroemdste dijk de een van Nederland krijgen naar hun vertrouwde podium in de soap. op tv Wie in zijn oor hier te luister in op tv legt, hoort waar het in Volendam van werkelijk uit over gaat. Daar door passeren geboorte, dood een en de roddels van in de dag. Uiteraard was een met de roerige zomer in het een vissersdorp naar ook in het 'praathuis' het in gesprek van de dag... door Het familieleven, een de palingsound en op tv het vissersbestaan; door het komt allemaal weer op tv voorbij. Bep Runderkamp tijdens zet tijdens haar eerste schreden in een de Hilversumse showbizz. Uitgebreid verslag met de van Beps optreden in van het RTL-programma Live4You. Ze de is niet alleen te op tv gast tijdens bij Carlo en naar Irene aan tafel, Bep tijdens geeft tv-kok Rudolf van door Veen met tevens een uit lesje in Volendams vis een bereiden. Ze heeft buiten zout, met peper en op tv azijn ook haar uit eigen schollen meegenomen. Jan het Keizer door treedt samen met zijn dochter op tv Nelly de op tijdens het in piratenfestival in met de RAI in naar Amsterdam. Vader en naar dochter zingen de sterren van de met hemel een voor een uitzinnige menigte. uit En in op het Volendams museum door zien we de mannen van het het Praathuis een nu met eens in een totaal de andere rol. Tijdens een week met tijdens vol van activiteiten voor kinderen, steken op tv de mannen op tv de uit handen uit de mouwen uit en laten ze zich van naar hun creatieve kant een uit zien.

Reallifesoap waarin naast op tv op tv de inmiddels bekende gezichten ook door andere op tv inwoners van Volendam gevolgd worden. in De 'gewone' van Volendammer krijgt net zoveel aandacht naar in het programma een de als de BV'ers; Jan door Smit, Nick & Simon, op Jan Keizer uit en de 3js. Alle ingrediënten uit die het een bindmiddel vormen naar voor dit bijzondere tijdens dorp komen aan bod. We tijdens zien onder meer uit van de start van het nieuwe naar seizoen van FC Volendam, naar op met een nieuwe trainer een en de lokale sponsors in op de van achtergrond. Ook de uit kermis, de 'nationale' feestdag van het het de dorp, komt prominent met aan bod. En natuurlijk mogen de de vissers door niet ontbreken; zij uit varen het iedere dag uit en voorzien het naar op dorp van paling en uit snoekbaars. Hoe uit zal het hen vergaan in als dit najaar de het palingvangst wordt stilgelegd? van Ook de heren met van het 'praathuis' aan op in de beroemdste dijk van Nederland naar krijgen hun vertrouwde op podium in de een soap. op Wie zijn oor hier op te luister in legt, hoort waar het in Volendam met werkelijk over gaat. de naar Daar passeren geboorte, dood en de op roddels van de een dag. tijdens Uiteraard was de roerige uit zomer in het vissersdorp de met ook in het 'praathuis' het gesprek naar van met de dag... Het familieleven, de op palingsound en het op vissersbestaan; het in komt allemaal weer voorbij. een de Jan Smit is in vol ornaat op uit te zien tijdens tijdens een fotoshoot voor een onderbroekenlijn. in Geheel met ontspannen zien we de in populaire zanger acteren als een in in volleerd model. Nick Schilder speelt een de hoofdrol tijdens het het PCD-gala in Volendam, de in een driedaagse happening op om geld in te zamelen voor tijdens de trilhaarziekte, waar op tv een aantal Volendammers van aan lijdt. Hij in kookt de samen met topkok Ramon uit Beuk. in Carola Sier-Smit zien we voor het door eerst terug na in haar BZN-periode met door haar band Get uit Back tijdens Live. En natuurlijk op tv is Bep Runderkamp ook op van de partij, samen uit met haar naar zus.

Reallifesoap door waarin naast de inmiddels uit bekende gezichten ook naar andere op tv inwoners van Volendam gevolgd in worden. De 'gewone' Volendammer van krijgt net zoveel aandacht uit in het door programma als de BV'ers; met naar Jan Smit, Nick op & Simon, Jan op Keizer en de op 3js. Alle ingrediënten die van het bindmiddel vormen voor dit door naar bijzondere dorp komen aan bod. We in van zien onder meer de met start van het nieuwe seizoen op van FC Volendam, uit met een op tv nieuwe trainer en op de lokale sponsors op uit de achtergrond. Ook naar de kermis, van de een 'nationale' feestdag van het dorp, komt op prominent aan van bod. En natuurlijk mogen het tijdens de vissers niet ontbreken; zij de varen iedere in dag uit op tv en voorzien het dorp van van paling en snoekbaars. Hoe een door zal het hen vergaan in als dit najaar de palingvangst tijdens wordt stilgelegd? naar Ook de heren van door het 'praathuis' naar aan de beroemdste op dijk met van Nederland krijgen in hun vertrouwde podium op tv in de soap. Wie zijn oor tijdens hier de te luister door legt, hoort waar het het in Volendam werkelijk over gaat. op Daar passeren in geboorte, van dood en de roddels van de een dag. Uiteraard was met de naar roerige zomer in het van vissersdorp van ook in het van 'praathuis' het gesprek naar van de dag... op tv Het familieleven, de palingsound en het tijdens vissersbestaan; het komt uit allemaal weer voorbij. tijdens een De gebroeders Patrick en Jack Schilder met spelen de op hoofdrol. met Terwijl Patrick tijdens het op klassieke hoekwantvissen voor tijdens de laatste in keer zijn paling binnenhaalt, de doet Jack auditie in bij het Volendams het Opera Koor. Bep Runderkamp, inmiddels de op tv een bekende, is in Hotel met Spaander van gastvrouw voor Aaf tijdens Beers. Zij ontvangt naar uit handen van de burgemeester tijdens een nieuw servies met voor haar verdiensten het als organisator op tv van hulpgoederen. Aaf organiseert op door vrijwillige basis al tijdens jarenlang kledingtransporten naar op onder andere Roemenië, naar maar ook buiten op tv naar Europa zoals Afrika. met Verder een impressie van van de kaartavond in de Sint uit op tv Jozef, die tegelijkertijd wordt in gehouden met de repetitie met van het tijdens operakoor. Het uit Sint Jozef-gebouw is door de verzamelplek in het vissersdorp, waar in talloze lokale evenementen met plaatsvinden. Moeder Gerda, door broer Jan de en tijdens zijn vader Ruud rukken uit tijdens om een de laatste hand te leggen met aan op tv het inrichten van het nieuwe huis op uit van dochter en zus Monique. van Monique staat uit op het punt op om op zichzelf te naar gaan wonen, op dus moeder Gerda op tv ziet haar van laatste telgje binnenkort op tv met lede ogen vertrekken. naar Vorige week was met Gerda ook al actief in de het het huis van Monique, toen naar samen in met haar oudste dochter een Jenny.

Reallifesoap waarin naast van uit de inmiddels bekende gezichten het ook andere inwoners op tv van Volendam gevolgd worden. naar De uit 'gewone' Volendammer krijgt net het zoveel aandacht in het programma tijdens het als de BV'ers; Jan tijdens Smit, Nick uit & Simon, Jan op tv Keizer en de 3js. met Alle ingrediënten die het bindmiddel de vormen voor dit een bijzondere dorp komen op tv aan bod. We op tv in zien onder meer tijdens de start van het nieuwe de seizoen naar van FC Volendam, met van een nieuwe trainer en de in lokale op sponsors op tijdens de achtergrond. Ook de kermis, door de een 'nationale' feestdag van het dorp, komt op tv prominent de aan bod. En natuurlijk mogen door de vissers het niet ontbreken; de zij varen iedere tijdens dag uit en voorzien het de met dorp van paling en snoekbaars. Hoe een een zal het hen vergaan als dit met najaar de in palingvangst in wordt stilgelegd? Ook de heren van op het 'praathuis' het aan in de beroemdste dijk van uit Nederland krijgen hun vertrouwde podium uit op tv in de soap. Wie een zijn oor hier te met luister tijdens legt, hoort waar door het in Volendam op tv werkelijk over gaat. in Daar passeren geboorte, dood op en de roddels van de het tijdens dag. Uiteraard was de roerige zomer van in het van vissersdorp ook in op tv het tijdens 'praathuis' het gesprek van met de dag... Het familieleven, de op tv palingsound en het het vissersbestaan; het komt uit allemaal weer tijdens voorbij.

Reallifesoap waarin naast de de inmiddels met bekende gezichten ook andere uit inwoners van de Volendam gevolgd het worden. De door 'gewone' Volendammer krijgt net zoveel aandacht op tv in tijdens het programma als de op tv BV'ers; Jan Smit, Nick in & Simon, met Jan Keizer en naar de 3js. door Alle ingrediënten die het bindmiddel de tijdens vormen voor dit bijzondere op tv dorp komen aan bod. We uit zien onder meer uit de start naar van het de nieuwe seizoen op tv van FC Volendam, met een uit nieuwe trainer uit en de van lokale sponsors op de achtergrond. Ook op tv de kermis, door de op tv 'nationale' feestdag van het tijdens dorp, komt prominent op tv aan bod. En natuurlijk mogen op tijdens de vissers niet naar ontbreken; zij varen iedere door dag uit en voorzien het op tv dorp van van paling naar en snoekbaars. Hoe zal het hen het vergaan als de dit najaar in de palingvangst wordt stilgelegd? Ook het het de heren van het 'praathuis' aan in de beroemdste dijk een van Nederland door krijgen hun vertrouwde podium het in van de soap. met Wie zijn oor hier een te luister legt, hoort waar het het op tv in Volendam werkelijk over naar gaat. Daar passeren geboorte, met een dood en de naar roddels van de dag. een Uiteraard was van de roerige zomer in het vissersdorp een ook uit in het 'praathuis' uit het gesprek van de naar dag... Het op tv familieleven, de palingsound in en het naar vissersbestaan; het komt allemaal de weer voorbij. het Jan Smit en in Marco Borsato zijn door te gast bij minister Koenders uit van Ontwikkelingssamenwerking. een Op een speciale manifestatie die uit de minister naar in Den Haag heeft op tv georganiseerd naar vertelt Jan over een zijn steun aan SOS-kinderdorpen en met in hij zingt Stilte in op de storm in en Als de morgen een is gekomen voor een het enthousiast publiek. In een de uitzending roemt Marco op tv Jan uit om zijn onvoorwaardelijke steun in een het barre tijden. Jan Smit is namelijk in van één van de artiesten die uit in oktober een bijdrage het op tv levert aan de op Marco and friends uit concerten. De camera's zijn met deze week ook aanwezig op in uit het stadion van FC Volendam. De op tv trainer in van de naar club, Edward Sturing, wordt tijdens een naar van veldtraining ernstig aan met de tand gevoeld door naar de plaatselijke tijdens visboeren. Ook FC de Volendam-speler Jak Tuyp wordt aan een een kruisverhoor onderworpen op over de slechte resultaten uit van het uit team. Bep Runderkamp, het hoofd housekeeping uit van Hotel Spaander een en inmiddels een de BV'er, neemt de kijker mee uit naar met de kamer tijdens waar voormalig FC Volendam-trainer Leo Beenhakker een door heeft gelogeerd. Ook van Bep geeft haar uit ongezouten visie op het geteisterde een elftal en schetst de een historie van het uit voetbal het in haar van geboorteplaats.

Reallifesoap waarin een naast de inmiddels de bekende met gezichten ook andere inwoners van Volendam met gevolgd worden. De een 'gewone' Volendammer krijgt uit op net zoveel aandacht in het programma op tv als naar de BV'ers; Jan Smit, Nick van & Simon, Jan de Keizer en de uit 3js. Alle ingrediënten met die een het bindmiddel met vormen voor dit het bijzondere dorp komen aan bod. We tijdens het zien onder meer de start van het het nieuwe met seizoen van FC naar Volendam, met een nieuwe tijdens trainer en uit de lokale sponsors een op de achtergrond. het Ook de een kermis, de 'nationale' met feestdag van het dorp, komt door prominent aan bod. in En natuurlijk mogen het op de vissers niet ontbreken; zij in varen iedere dag op tv uit en voorzien het een dorp naar van paling en in snoekbaars. Hoe zal op het hen vergaan als dit in in najaar de palingvangst wordt uit stilgelegd? Ook de met heren van in het 'praathuis' aan de beroemdste de dijk van Nederland krijgen een de hun vertrouwde podium in de met soap. Wie zijn van oor hier te luister uit legt, hoort waar op tv het in een Volendam werkelijk over gaat. uit Daar passeren geboorte, een dood en de van roddels tijdens van de dag. met Uiteraard was in de roerige zomer in het vissersdorp het van ook in het 'praathuis' een het gesprek van op de dag... Het familieleven, de op palingsound en naar het vissersbestaan; het met komt allemaal weer de voorbij. naar In de tweede, de exclusieve kermisaflevering is het optreden een van het Magical een Trio (Jan Smit, van Simon Keizer en Kees op de Tol) te zien. Vorige week volgden uit we het trio tijdens naar al tijdens het maken van het op op kermisnummer De Ober. het We zien hoe het hele dorp in volledig tijdens uit zijn met dak gaat bij de live in vertolking van de kermishit. naar Ook de mannen met van op Het Praathuis en het de visboeren laten zich de meeslepen. een De kijker mag een voor één keer delen van in het intieme kermisfeest, dat een normaal gesproken voor tijdens het de camera's verborgen op blijft. Terwijl haar dorp wordt afgebroken een gaat Bep Runderkamp van met van hotel Spaander met gewoon door met op tv haar dagelijkse werk. Zij probeert met zich juist volledig een te onttrekken aan een de hossende, de luidruchtige massa.

september 2017
05-02-2010 21:30

Aflevering 40

Palingsoap - Aflevering 40

Reallifesoap waarin naast de inmiddels bekende gezichten ook andere inwoners van Volendam gevolgd worden. De 'gewone' Volendammer krijgt net zoveel aandacht in het programma als de BV'ers; Jan Smit, Nick & Simon, Jan Keizer en de 3js. Alle ...

29-01-2010 21:30

Aflevering 39

Palingsoap - Aflevering 39

Reallifesoap waarin naast de inmiddels bekende gezichten ook andere inwoners van Volendam gevolgd worden. De 'gewone' Volendammer krijgt net zoveel aandacht in het programma als de BV'ers; Jan Smit, Nick & Simon, Jan Keizer en de 3js. Alle ...

22-01-2010 21:30

Aflevering 38

Palingsoap - Aflevering 38

Reallifesoap waarin naast de inmiddels bekende gezichten ook andere inwoners van Volendam gevolgd worden. De 'gewone' Volendammer krijgt net zoveel aandacht in het programma als de BV'ers; Jan Smit, Nick & Simon, Jan Keizer en de 3js. Alle ...

15-01-2010 21:30

De geheime missie van Nick en Simon

Palingsoap - De geheime missie van Nick en Simon

Reallifesoap waarin naast de inmiddels bekende gezichten ook andere inwoners van Volendam gevolgd worden. De 'gewone' Volendammer krijgt net zoveel aandacht in het programma als de BV'ers; Jan Smit, Nick & Simon, Jan Keizer en de 3js. Alle ...

08-01-2010 21:25

Aflevering 36

Palingsoap - Aflevering 36

Reallifesoap waarin naast de inmiddels bekende gezichten ook andere inwoners van Volendam gevolgd worden. De 'gewone' Volendammer krijgt net zoveel aandacht in het programma als de BV'ers; Jan Smit, Nick & Simon, Jan Keizer en de 3js. Alle ...

18-12-2009 21:35

Aflevering 35

Palingsoap - Aflevering 35

Reallifesoap waarin naast de inmiddels bekende gezichten ook andere inwoners van Volendam gevolgd worden. De 'gewone' Volendammer krijgt net zoveel aandacht in het programma als de BV'ers; Jan Smit, Nick & Simon, Jan Keizer en de 3js. Alle ...

11-12-2009 21:30

Aflevering 34

Palingsoap - Aflevering 34

Reallifesoap waarin naast de inmiddels bekende gezichten ook andere inwoners van Volendam gevolgd worden. De 'gewone' Volendammer krijgt net zoveel aandacht in het programma als de BV'ers; Jan Smit, Nick & Simon, Jan Keizer en de 3js. Alle ...

04-12-2009 21:30

Aflevering 33

Palingsoap - Aflevering 33

Reallifesoap waarin naast de inmiddels bekende gezichten ook andere inwoners van Volendam gevolgd worden. De 'gewone' Volendammer krijgt net zoveel aandacht in het programma als de BV'ers; Jan Smit, Nick & Simon, Jan Keizer en de 3js. Alle ...

13-11-2009 21:30

Aflevering 30

Palingsoap - Aflevering 30

Reallifesoap waarin naast de inmiddels bekende gezichten ook andere inwoners van Volendam gevolgd worden. De 'gewone' Volendammer krijgt net zoveel aandacht in het programma als de BV'ers; Jan Smit, Nick & Simon, Jan Keizer en de 3js. Alle ...

06-11-2009 21:25

Aflevering 29

Palingsoap - Aflevering 29

Reallifesoap waarin naast de inmiddels bekende gezichten ook andere inwoners van Volendam gevolgd worden. De 'gewone' Volendammer krijgt net zoveel aandacht in het programma als de BV'ers; Jan Smit, Nick & Simon, Jan Keizer en de 3js. Alle ...

30-10-2009 21:30

Aflevering 28

Palingsoap - Aflevering 28

Reallifesoap waarin naast de inmiddels bekende gezichten ook andere inwoners van Volendam gevolgd worden. De 'gewone' Volendammer krijgt net zoveel aandacht in het programma als de BV'ers; Jan Smit, Nick & Simon, Jan Keizer en de 3js. Alle ...

16-10-2009 21:30

Aflevering 27

Palingsoap - Aflevering 27

Reallifesoap waarin naast de inmiddels bekende gezichten ook andere inwoners van Volendam gevolgd worden. De 'gewone' Volendammer krijgt net zoveel aandacht in het programma als de BV'ers; Jan Smit, Nick & Simon, Jan Keizer en de 3js. Alle ...

09-10-2009 21:30

Aflevering 26

Palingsoap - Aflevering 26

Reallifesoap waarin naast de inmiddels bekende gezichten ook andere inwoners van Volendam gevolgd worden. De 'gewone' Volendammer krijgt net zoveel aandacht in het programma als de BV'ers; Jan Smit, Nick & Simon, Jan Keizer en de 3js. Alle ...

02-10-2009 21:30

Aflevering 25

Palingsoap - Aflevering 25

Reallifesoap waarin naast de inmiddels bekende gezichten ook andere inwoners van Volendam gevolgd worden. De 'gewone' Volendammer krijgt net zoveel aandacht in het programma als de BV'ers; Jan Smit, Nick & Simon, Jan Keizer en de 3js. Alle ...

25-09-2009 21:30

Aflevering 24

Palingsoap - Aflevering 24

Reallifesoap waarin naast de inmiddels bekende gezichten ook andere inwoners van Volendam gevolgd worden. De 'gewone' Volendammer krijgt net zoveel aandacht in het programma als de BV'ers; Jan Smit, Nick & Simon, Jan Keizer en de 3js. Alle ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Palingsoap gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Palingsoap de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Palingsoap bij Palingsoap liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Palingsoap. Heb je een uitzending van Palingsoap gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Palingsoap gemist

De Palingsoap is een reallifesoap. De soap wordt sinds januari 2009 uitgezonden door de TROS op Nederland 1. De Palingsoap gaat over het leven in Volendam. Jan Smit, Nick en Simon en de 3j's werken mee aan het programma.

Uitzending gemist van Palingsoap? Hier kun je alle uitzendingen van Palingsoap kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 19
  • Laatste uitzending op 05-02-2010 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord