Programma gemist?

20:55,Roland op tv Duong en Andrea van tijdens Pol nemen naar de Nederlandse bestuurscultuur de onder de uit loep.

20:25,Roland van Duong en Andrea de van Pol het nemen de Nederlandse bestuurscultuur op onder de tijdens loep.

september 2021
03-05-2013 20:55

Vr 3 mei 2013

De slag om Nederland - Vr 3 mei 2013

20:55,Roland Duong en Andrea van Pol nemen de Nederlandse bestuurscultuur onder de loep.

29-04-2013 20:25

Ma 29 apr 2013

De slag om Nederland - Ma 29 apr 2013

20:25,Roland Duong en Andrea van Pol nemen de Nederlandse bestuurscultuur onder de loep.

De slag om Nederland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De slag om Nederland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De slag om Nederland bij De slag om Nederland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De slag om Nederland. Heb je een uitzending van De slag om Nederland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De slag om Nederland gemist

In De Slag om Nederland onderzoeken Roland Duong, Teun van de Keuken en Andrea van Pol of de Nederlandse burger nog iets te zeggen heeft over zijn land. Wie ordent de ruimte? Wie gaat er over het zicht vanuit de achtertuin? En wie is verantwoordelijk voor de ontelbare, lege kantoorkolossen en versloffende bedrijventerreinen? De slag om Nederland geeft Nederland terug aan de Nederlander.In De Slag om Nederland onderzoeken Roland Duong, Teun van de Keuken en Andrea van Pol of de Nederlandse burger nog iets te zeggen heeft over zijn land. Wie ordent de ruimte? Wie gaat er over het zicht vanuit de achtertuin? En wie is verantwoordelijk voor de ontelbare, lege kantoorkolossen en versloffende bedrijventerreinen? De slag om Nederland geeft Nederland terug aan de Nederlander.In De Slag om Nederland onderzoeken Roland Duong, Teun van de Keuken en Andrea van Pol of de Nederlandse burger nog iets te zeggen heeft over zijn land. Wie ordent de ruimte? Wie gaat er over het zicht vanuit de achtertuin? En wie is verantwoordelijk voor de ontelbare, lege kantoorkolossen en versloffende bedrijventerreinen? De slag om Nederland geeft Nederland terug aan de Nederlander.Teun van de Keuken, Roland Duong en Andrea van Pol onderzoeken of de Nederlandse burger nog iets te zeggen heeft over zijn land. Wie ordent de ruimte? Wie is er verantwoordelijk voor de ontelbare, lege kantoorkolossen en versloffende bedrijventerreinen en waarom zijn alle winkelstraten hetzelfde? Hebben de projectontwikkelaars vrij spel, zijn de planologen losgeslagen of hebben de burgers nog wat in te brengen? We geven Nederland terug aan de Nederlanders en rekenen af met geldverslindende woningcorporaties, gewiekste projectontwikkelaars en overijverige wethouders. Presentatie: Teun van de Keuken, Roland Duong, Andrea van Pol.

Uitzending gemist van De slag om Nederland? Hier kun je alle uitzendingen van De slag om Nederland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 03-05-2013 om 20:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!