Programma gemist?

20:28,Vanuit de de tijdelijke NOS-studio op de uit Dam door in Amsterdam kijken Astrid met Kersseboom en Rob naar Trip met diverse naar gasten in terug op de de regeerperiode van koningin op Beatrix.

december 2021
29-04-2013 20:28

Ma 29 apr 2013

NOS Afscheid koningin Beatrix - Ma 29 apr 2013

20:28,Vanuit de tijdelijke NOS-studio op de Dam in Amsterdam kijken Astrid Kersseboom en Rob Trip met diverse gasten terug op de regeerperiode van koningin Beatrix.

NOS Afscheid koningin Beatrix gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Afscheid koningin Beatrix de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Afscheid koningin Beatrix bij NOS Afscheid koningin Beatrix liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Afscheid koningin Beatrix. Heb je een uitzending van NOS Afscheid koningin Beatrix gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Afscheid koningin Beatrix gemist

Vanuit de tijdelijke NOS-studio op de Dam in Amsterdam kijken Astrid Kersseboom en Rob Trip met diverse gasten terug op de regeerperiode van koningin Beatrix. Ook zullen de meest memorabele archiefbeelden van koningin Beatrix niet ontbreken. Bovendien wordt gedurende de avond geschakeld naar onder meer het Rijksmuseum, waar op dat moment het afscheidsdiner van de koningin gaande is, en naar het Centraal Station in Amsterdam en andere plekken in het land waar de voorbereidingen op de 'grote dag' in volle gang zijn. Kysia Hekster (NOS-verslaggever koninklijk huis) zorgt voor verslaggeving en duiding van het 'koninklijk' gedeelte. Presentatie: Astrid Kersseboom, Rob Trip.

Uitzending gemist van NOS Afscheid koningin Beatrix? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Afscheid koningin Beatrix kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 29-04-2013 om 20:28 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!