Programma gemist?

Amusementsprogramma. de Kinderen worden de leukste uitspraken naar ontlokt het over de volwassen wereld. Presentatie: van door Jochem van Gelder.

Amusementsprogramma. een Kinderen worden de leukste uitspraken met ontlokt over de van volwassen wereld. Presentatie: met Jochem van tijdens Gelder.

Amusementsprogramma. naar Kinderen worden de leukste uitspraken het ontlokt over de de de volwassen wereld. Presentatie: Jochem van het Gelder.

Amusementsprogramma. naar Kinderen worden de leukste uitspraken naar ontlokt in over de naar volwassen wereld. Kinderen door geven een reactie tijdens op Jan Smit. Ook het gesprek een van Alicia met en Tom van uit 2001. van Dat gesprek liep in lekker, maar kreeg een door verrassende wending door door een onverwachte een bijdrage van een cameraman. Alicia door en Tom, tijdens inmiddels vijftien en zestien tijdens jaar, de blikken terug op dit de gesprek. In op de candid heeft Raquel een gesprek op tv met schaatser op Shani Davis op en in het hoekje komt in Raphael praten over een op tv zijn favoriete dier de rog. de Presentatie: het Jochem van Gelder.

Amusementsprogramma. naar Kinderen worden de leukste in uitspraken ontlokt over in de volwassen wereld. Presentatie: een tijdens Jochem van Gelder.

Amusementsprogramma. Kinderen worden met de leukste uitspraken naar naar ontlokt over de volwassen wereld. Presentatie: naar op Jochem van Gelder.

Amusementsprogramma. Kinderen worden het uit de leukste uitspraken ontlokt over de het volwassen uit wereld. Presentatie: Jochem naar van Gelder.

De kinderen van een Wolter op tv Kroes vertellen over een hun beroemde de vader en andere kinderen op vertellen wat een ze vinden van op tv de dame op op de foto: Pamela Anderson. Jesse Jackson het wordt geïnterviewd. Zou naar hij doorhebben dat een de kinderen met een oortje door in hebben en vragen doorgefluisterd door krijgen? Presentatie: Jochem het van het Gelder.

Kinderen worden van de leukste uitspraken ontlokt van van over de volwassen wereld. De van kinderen van Erik op tv van Trommel in (Ernst uit Ernst, de Bobbie en de Rest) uit vertellen over van hun beroemde vader. met Verder wordt er op tv door vierjarigen gediscussieerd in over de vraag of door homo's mogen naar trouwen en wie denken naar de tijdens kinderen dat de man met op de door foto is? De in man in kwestie is Geert Wilders. met Presentatie: Jochem in van tijdens Gelder.

Kinderen op worden de leukste uitspraken op ontlokt over de naar volwassen wereld. een In deze uit aflevering vertellen kinderen door wie ze denken dat de de heer van op de foto is. De man naar in kwestie de is Jan-Peter Balkenende de en hij roept uit zeer diverse reacties op op. Presentatie: Jochem op van tijdens Gelder.

oktober 2019
22-08-2010 20:20

Aflevering 59

Praatjesmakers - Aflevering 59

Amusementsprogramma. Kinderen worden de leukste uitspraken ontlokt over de volwassen wereld. Presentatie: Jochem van Gelder.

15-08-2010 20:20

Aflevering 58

Praatjesmakers - Aflevering 58

Amusementsprogramma. Kinderen worden de leukste uitspraken ontlokt over de volwassen wereld. Presentatie: Jochem van Gelder.

08-08-2010 20:20

Aflevering 57

Praatjesmakers - Aflevering 57

Amusementsprogramma. Kinderen worden de leukste uitspraken ontlokt over de volwassen wereld. Presentatie: Jochem van Gelder.

01-08-2010 20:20

Aflevering 56

Praatjesmakers - Aflevering 56

Amusementsprogramma. Kinderen worden de leukste uitspraken ontlokt over de volwassen wereld. Kinderen geven een reactie op Jan Smit. Ook het gesprek van Alicia en Tom uit 2001. Dat gesprek liep lekker, maar kreeg een verrassende wending doo...

25-07-2010 20:20

Aflevering 55

Praatjesmakers - Aflevering 55

Amusementsprogramma. Kinderen worden de leukste uitspraken ontlokt over de volwassen wereld. Presentatie: Jochem van Gelder.

18-07-2010 20:20

Aflevering 54

Praatjesmakers - Aflevering 54

Amusementsprogramma. Kinderen worden de leukste uitspraken ontlokt over de volwassen wereld. Presentatie: Jochem van Gelder.

04-07-2010 20:20

Aflevering 53

Praatjesmakers - Aflevering 53

Amusementsprogramma. Kinderen worden de leukste uitspraken ontlokt over de volwassen wereld. Presentatie: Jochem van Gelder.

23-08-2009 20:20

Aflevering 53

Praatjesmakers - Aflevering 53

De kinderen van Wolter Kroes vertellen over hun beroemde vader en andere kinderen vertellen wat ze vinden van de dame op de foto: Pamela Anderson. Jesse Jackson wordt geïnterviewd. Zou hij doorhebben dat de kinderen een oortje in hebben en ...

16-08-2009 20:20

Aflevering 52

Praatjesmakers - Aflevering 52

Kinderen worden de leukste uitspraken ontlokt over de volwassen wereld. De kinderen van Erik van Trommel (Ernst uit Ernst, Bobbie en de Rest) vertellen over hun beroemde vader. Verder wordt er door vierjarigen gediscussieerd over de vraag o...

09-08-2009 20:20

Aflevering 51

Praatjesmakers - Aflevering 51

Kinderen worden de leukste uitspraken ontlokt over de volwassen wereld. In deze aflevering vertellen kinderen wie ze denken dat de heer op de foto is. De man in kwestie is Jan-Peter Balkenende en hij roept zeer diverse reacties op. Presenta...

01-01-2009 00:00

Bekijk hier alle afleveringen

Praatjesmakers - Bekijk hier alle afleveringen

Praatjesmakers is een amusementsprogramma van de NCRV, dat al sinds het begin gepresenteerd wordt door Jochem van Gelder. In dit programma gaat Jochem van Gelder in gesprek met kinderen. Verder heeft dit programma door de jaren heen verschi...

Praatjesmakers gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Praatjesmakers de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Praatjesmakers bij Praatjesmakers liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Praatjesmakers. Heb je een uitzending van Praatjesmakers gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Praatjesmakers gemist

Praatjesmakers is een amusementsprogramma van de NCRV, dat al sinds het begin gepresenteerd wordt door Jochem van Gelder. In dit programma gaat Jochem van Gelder in gesprek met kinderen. Verder heeft dit programma door de jaren heen verschillende items gehad: Tafel voor Twee, Praatjes Raden en het in de maling nemen van een BN'er.

Uitzending gemist van Praatjesmakers? Hier kun je alle uitzendingen van Praatjesmakers kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 11
  • Laatste uitzending op 22-08-2010 om 20:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!