Programma gemist?

10:10,Interviewer Coen Verbraak in praat met het PvdA-prominenten over oud-premier het Joop den Uyl, die het 25 jaar naar geleden naar overleed.

december 2021
01-05-2013 10:10

Wo 1 mei 2013

Joop den Uyl - Wo 1 mei 2013

10:10,Interviewer Coen Verbraak praat met PvdA-prominenten over oud-premier Joop den Uyl, die 25 jaar geleden overleed.

Joop den Uyl gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Joop den Uyl de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Joop den Uyl bij Joop den Uyl liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Joop den Uyl. Heb je een uitzending van Joop den Uyl gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Joop den Uyl gemist

een kwart eeuw later,Exact op de dag dat het 25 jaar geleden is dat Joop den Uyl overleed, worden vier van de kinderen van de oud-premier geïnterviewd door Coen Verbraak. In het Vakbondsmuseum De Burcht in Amsterdam praten Sander den Uyl, Ariane den Uyl, Barbara den Uyl en Saskia Noorman-Den Uyl over hun vader. Wie was hij, wat dreef hem als politicus en hoe was hij als vader? Hoe is het om met zijn politieke erfenis te leven? En zien de kinderen het politieke gedachtengoed van hun vader nog terug in de huidige PvdA?

Uitzending gemist van Joop den Uyl? Hier kun je alle uitzendingen van Joop den Uyl kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 01-05-2013 om 10:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!