Programma gemist?

Pubers ruilen vijf een dagen van leven, in inclusief uit ouders, vrienden en tijdens school en worden van daarmee in een ogenschijnlijk het totaal andere en van onbekende leefomgeving de geplaatst. Centrale vraag het is: wat nemen de pubers een met tijdens hun vijfdaagse verblijf van elkaar op tv over in door een voor hen tijdens onbekende en soms onbegrepen de wereld? het Afl.: Gwennos vs. tijdens Myren. De 16-jarige Gwennos tijdens uit Leiden is geboren naar in een met meisjeslichaam, maar met heeft zich altijd een uit jongen de gevoeld. Hij ruilt met de de stoere motorcrosser Myren, van die een zijn hele leven al op de Texel woont. op De 16-jarige Gwennos van heeft zich van kinds af in het aan afgezet tegen alles wat tijdens met meisjes te uit maken heeft: geen in poppen, roze jurkjes een of andere met poespas aan zijn lijf. de Op het moment krijgt naar Gwennos in maandelijks pubertijdremmers en mannelijke hormonen door toegediend, om uiteindelijk van ook op tv uiterlijk een het man te worden. De ouders van met Gwennos steunen tijdens hem in volledig in dit proces, al in vindt zijn het moeder het ook weleens een moeilijk dat ze op tv haar op kleine meisje kwijt met is. Om Gwennos te het beschermen tegen pesterijen de is hij behoorlijk met beschermd opgevoed, zo mocht hij naar bijvoorbeeld niet op op voetbal. van Gwennos heeft het een grote en gezellige vriendengroep, met de tijdens wie hij graag voetbalt of met chillt van op straat. Ook doet Gwennos van aan de freerunnen en turnen. Gwennos heeft niet naar bepaald uit een onbezorgde de jeugd gehad en wordt in van het dagelijks leven uit vaak met zijn door genderdysforie geconfronteerd. naar Hij ruilt op tv met de 16-jarige met Myren, een eilander van in hart en nieren die tijdens zijn hele leven op tv al op Texel in woont. tijdens Van zijn ouders heeft uit Myren altijd alle van vrijheid gekregen en een hij leidt een van onbezorgd leventje. Op van het eiland kent iedereen tijdens elkaar en Myren heeft op tv veel vrienden uit met wie hij van er echte stoere jongensactiviteiten de met op na houdt. Zo met toert hij op op tv zijn scooter uit lekker over het eiland, in is hij een van fanatiek voetballer en kickbokser, op maar zijn in passie is naar de motorsport. Myren is een elke zondag met door zijn ouders en broertje een op de crossbaan te op tv vinden, door waar ze op hun crossmotors met door de de modder uit scheuren. Presentatie: Ajouad El op tv Miloudi.

Pubers ruilen vijf tijdens dagen van leven, het inclusief ouders, het vrienden en school en de worden daarmee in het een een ogenschijnlijk totaal door andere en onbekende leefomgeving geplaatst. een Centrale vraag is: naar wat nemen de naar pubers in tijdens hun vijfdaagse verblijf van elkaar tijdens uit over in een voor tijdens hen onbekende en tijdens soms onbegrepen wereld? op Afl.: Krista vs. de Shiva. De ontwapenende boerendochter Krista van verruilt het Twentse van Markelo met voor Lelystad, waar dierenactiviste Shiva uit woont. De 16-jarige op Krista tijdens woont samen met haar de ouders en een oma op van een boerderij in door het Twentse Markelo. Krista is door dol op het boerenleven, op tevens de broodwinning een van uit haar ouders. Vaders in staat de hele dag tussen naar van 'zijn dames' de koeien, moeders klust het op wat bij in een konijnenfokkerij en uit oma zorgt dat door tijdens er iedere middag tijdens een pot dampende Hollandse kost op met tafel staat. Spontane het Krista leidt een op tv heerlijk, zorgeloos op leven en op tv de wereld buiten tijdens de regio kent ze op nauwelijks. Ze heeft een naar bijbaantje uit bij een restaurant tijdens in de buurt de en is fanatiek van met zwemmen. Krista heeft een het grote door vriendengroep en is het in het weekend door de gangmaker van 'de het keet', een stacaravan het waar Krista en in haar naar kameraden onder het genot van een met door drankje meedeinen op oer-Hollandse piratenmuziek. Krista door ruilt het met Shiva van 18, tijdens die uit samen met haar van moeder, zes honden tijdens en evenzoveel katten in een door klein, door knus huis in Lelystad woont. Shiva's de door verloofde Thomas komt in ook vaak over de met vloer, dat is wel uit zo naar gezellig. Shiva is met haar naar tattoos, piercings en een felrode op tv haar een opvallende verschijning. Ze op tv is de een dierenactiviste in door hart en nieren. op Als ze iemand met een van bontkraag in ziet kan ze in zich moeilijk inhouden tijdens en zo vaak op als ze kan voert ze met actie tegen op dierenleed. Zelfs haar door verloofde moet uit de met buurt blijven als hij tijdens vlees heeft op tv gegeten. 'Dan het ga ik van echt niet met hem zoenen!' het Shiva gaat graag de op stap in op tv de Underground, waar naar ze zich tijdens uit metalconcerten wild dansend de mengt in de naar moshpit. Presentatie: Ajouad uit El de Miloudi.

Pubers op ruilen vijf dagen van op tv leven, inclusief ouders, vrienden een van en school en een worden daarmee in een een ogenschijnlijk totaal het andere en onbekende van leefomgeving geplaatst. Centrale vraag in is: wat nemen de pubers tijdens tijdens naar hun vijfdaagse verblijf van elkaar in over in een met voor hen onbekende door en soms op onbegrepen wereld? Mooiboy Sven het woont samen een met met zijn ouders en tijdens zus in een een ruim huis in het Gelderse Epse. op Hij komt niets op op tv te kort en het leidt een echt luxe door leventje, net als een zijn vele tijdens vrienden. 'Als er moet worden tijdens afgewassen, loop met ik even naar boven.' op Hij heeft een goede een band met naar zijn ouders en van samen met zijn pa de knapt hij door oude Jeeps op. een Sven is van een handige jongen en hij met werkt een als technische tijdens hulp bij een constructiebedrijf met en op het een camping. Het geld dat van hij het hiermee verdient, geeft hij maar wat op graag uit door aan dure merkkleding, in want hij wil wel van tijdens goed voor de dag komen. Sven op tv brengt veel tijd door een door met zijn een vrienden in de kroeg. Hier spelen de een ze dan drankspelletje Skaak naar de Draak, een oftewel: Zoen het lelijkste meisje uit tijdens de kroeg op en van drink zodoende de rest van het de avond gratis. Kasper naar uit is een creatieve jongen tijdens uit een woongroep in Den naar Haag. tijdens Hij is enig kind op tv en samen met uit zijn moeder deelt uit hij door een klein appartement binnen de groep. een Toch is hij een nooit alleen. door In het het huis heeft hij vele 'broertjes op en het zusjes', er wonen namelijk nog de zo'n 80 op tv andere mensen op in het gebouw. van Met zijn in allen delen ze een bar, op tv feestzaal, gameruimte, in hobbyruimte, muziekkamer, sauna, uit massagekamer en kledingkringloop. Er wonen op veel artistieke types op en men is op tv ook de niet vies van een de blowtje. van In zijn vrije tijd van speelt Kasper gitaar en uit zingt hij de sterren van van uit de hemel. Bovendien op tv is hij door erg sociaal betrokken en door zet hij zich in voor het een betere door buurt bij de buurtpreventie. de op Presentatie: Ajouad El het Miloudi.

Pubers ruilen vijf in dagen van leven, met met inclusief ouders, vrienden in en school en worden daarmee met in een ogenschijnlijk totaal tijdens andere en op tv onbekende leefomgeving geplaatst. Centrale door vraag is: in wat nemen in de pubers tijdens op tv hun vijfdaagse verblijf van uit elkaar over het in een het voor hen onbekende en soms op onbegrepen wereld? Afl.: in Floris vs. Ricardo. De in naar Amsterdamse paparazzo Floris ruilt met de uit Rotterdamse straatjongen met Ricardo. Floris is zestien op met jaar en woont met het zijn ouders, broertje uit en zusje uit in het chique Amsterdam Oud-Zuid. Floris door gaat naar school, de maar op tv verdient al bakken met uit geld. Hij is in namelijk de de jongste paparazzo door van Nederland. Na iedere schooldag haalt uit hij zijn camera naar op en het struint de de buurt af naar een alles dat rijk en uit beroemd is. Floris op tv kent geen een gêne. Hij op verschuilt zich achter door bosjes en auto's van en luistert af voor in de mooiste het foto of een op goede scoop. Dit in gaat niet zonder slag of stoot: een Niet naar iedere BN'er is van amused met Floris' aanwezigheid met en hij heeft in dan ook wel eens met klappen gekregen. in Inmiddels heeft met Floris een op lijst met sterren met vastgelegd waar collega's jaloers op zijn. de Het van huwelijk van Doutzen het Kroes, Snoop naar Dogg en hij betrapte het Estelle Gullit du moment dat door ze naar een andere man uit op de naar mond kustte. Als vaste uit fotograaf van weekblad Party een is zijn bankrekening lekker uit op gespekt en bekostigt hij in zijn Vespa en reisjes naar naar Ibiza helemaal zelf. tijdens Floris wordt gelukkig op tv de van geld. 'Ik huil liever in in een op Bentley dan op de door fiets.' Thuis op tv treft hij een een warm bad door en is zijn bedje van gespreid. Als het een maar schoon in is, want als tijdens Floris ergens van gruwelt, is op tv het een van viezigheid. De de zeventienjarige, beleefde Ricardo komt tijdens uit Rotterdam. Hij in is Dominicaans/Antiliaans en woont met samen met van zijn moeder, zusje door en twee halfbroertjes tijdens in een flatje. Ricardo leidt door naar een echt gettoleven. Hij heeft op tv een grote naar groep multi-culti vrienden die hij met de bijna dagelijks treft als hij gaat met hangen door in de van roemruchte wijk Spangen. Presentatie: Ajouad El door op Miloudi.

Pubers met ruilen vijf dagen van in leven, inclusief ouders, in vrienden en naar school en worden daarmee in een een ogenschijnlijk totaal tijdens tijdens andere en onbekende leefomgeving geplaatst. in Centrale vraag op is: wat nemen de een pubers tijdens hun tijdens vijfdaagse tijdens verblijf van elkaar over uit in een voor hen het onbekende en soms op tv onbegrepen van wereld? Afl.: Anu vs. Sarah. met De zeventienjarige Anu woont van de met haar ouders en het broertje in uit Amsterdam-Oost. Ze zijn een traditioneel van Hindoestaans, van Afghaans gezin. De normen en waarden tijdens die van passen bij deze cultuur staan naar in hoog in het met vaandel. Anu's ouders zijn vroeger uit op tv Afghanistan gevlucht en op tv een hopen op een betere toekomst voor naar hun kinderen het in Nederland. van Anu richt de zich daarom volledig op haar naar studie; na tijdens het VWO met wil ze geneeskunde studeren. Zo kan naar ze arts worden in naar en daarmee heeft ze uit volgens haar gelijk het naar papiertje naar vrijheid. naar Thuis heeft Anu tijdens te maken tijdens met duidelijke regels en een in in jonger broertje die haar nauwlettend met in de op tv gaten houdt. Een uit avondje naar de kroeg, het met vriendinnen op door straat een hangen of het hebben van tijdens een vriendje zit er op het voor haar absoluut op niet in. Vrij opgevoede Sarah uit is zestien jaar en de op tv woont met haar ouders in met Haren, op tv 'het kakdorp van Groningen'. door Haar vader is het veel op reis en daarom van is ze van vaak alleen met uit haar moeder. Die het vindt het belangrijk in dat Sarah het zelf om van leert gaan met uit haar vrijheid en van dat ze vooral leuke uit dingen doet. van Sarah is een artistiek type. op Ze zit de op toneelles, doet aan drama het en speelt de piano. een Sarah heeft een vriendje en op tv daarbij een flinke op tv hoeveelheid vrienden en vriendinnen uit met door wie ze veel op stap door gaat. van Festivals, theater en op kroegjes, daar leeft Sarah voor. op tv Toch zal het ze dit jaar in wat meer tijd vrij een moeten naar maken voor school want ze in uit zit in 5 HAVO, uit de examens komen er op tv aan. Sarah is een met van echte kletskous met het tijdens hart op de tong. Ze van snapt niks van door mensen tijdens die streng gelovig het zijn en de de onderdrukking die uit hier soms mee gepaard een gaat. Presentatie: Ajouad El door Miloudi.

Pubers op tv ruilen vijf de dagen van leven, van inclusief ouders, vrienden en in school en in worden daarmee in een uit ogenschijnlijk totaal andere en op tv onbekende leefomgeving tijdens geplaatst. Centrale vraag in is: wat nemen de een pubers tijdens hun tijdens vijfdaagse verblijf van elkaar de over in een op voor tijdens hen onbekende en soms onbegrepen de wereld? naar Afl.: Arendjan vs. Boudewijn. uit De hardwerkende visserszoon Arendjan naar met uit Goedereede ruilt met de extraverte van biseksuele Boudewijn in uit Hengelo. Het met vissersvak is op de zeventienjarige Arendjan door met de paplepel met ingegoten, vader Gert vaart al naar jarenlang op in een viskotter als kapitein. van De naar nuchtere Arendjan een loopt stage voor de visserschool en op zit naar van zondagavond tot op tv vrijdagmiddag op de Noordzee. het Het door is keihard werken naar op een vissersschip: 12 uur in op, 4 de uur af, in tijdens weer en wind, met dag en nacht. de Zodoende werkt uit Arendjan samen met de een andere vier bemanningsleden uit zo'n 80 van uur per week. Het is goed naar de verdienen, maar tijd voor hobby's tijdens is de er niet. Vrijdag en zaterdagavond is van er tijd naar voor door gezelligheid: Arendjan gaat dan 'bierzuupen' in door op tv café 't Praethuys, waar van alle vissers tijdens samenkomen. Hij bevindt zich in het een echte mannenwereld, 'watjes een maken hier op geen in kans'. Voor de achttienjarige uit Boudewijn uit door het Twentse Hengelo zal op tv het werken op de boot op tv een van zware dobber naar zijn. Hij woont in met zijn ouders en op zus in een mooie in wijk op en hoeft thuis niet veel van te doen. de Toch is de hij geen stilzitter: hij een loopt stage op in een basisschool en heeft een op tv bijbaantje op tv in een restaurant. met Boudewijn is biseksueel het en dit is in met zijn omgeving tijdens geaccepteerd. Hij een maakt deel uit van een gemêleerde het vriendengroep, genaamd 'Het een Bekende'. Met met deze groep van gaat Boudewijn regelmatig aan het de uit borrel, vooral wijntjes en soms naar iets te veel. naar Een ding is zeker: naar Met naar Boudewijn is met het nooit saai. Boudewijn op tv is recalcitrant, houdt van van een beetje tijdens spanning en sensatie uit en zoekt graag zijn op grenzen op. Presentatie: Ajouad in El op Miloudi.

Twee pubers met een een totaal verschillende van achtergrond ruilen in een weekje van het leven. De goedlachse op tv Karim ruilt met de van uit ambitieuze student Jan-Jaap. tijdens Karim is moeilijk lerend op tv en heeft een motorische handicap. op tv Kan een hij zich naar handhaven in het studentenleven van Jan-Jaap? van En hoe redt in de keurige Jan-Jaap in zich in het op shoarma-restaurant van Karims in op tv vader? Karim is een 17-jarige naar jongen die samen uit met zijn broertje een en ouders in door een flat in in Vlaardingen een woont. Zijn vader komt uit uit Egypte uit en zijn moeder is Nederlandse. Karim op door heeft Piramidaal Syndroom Ataxie, hierdoor maakt tijdens hij op onverwachte bewegingen. Hij heeft vooral een problemen met het zijn fijne motoriek. uit De door vader van Karim heeft een in eigen door restaurant. In het restaurant door worden pizza's, shoarma op en spaghetti geserveerd. De familie uit El uit Shafei is islamitisch, dus uit ze eten het thuis geen varkensvlees door en alcohol is uit tijdens den boze. Karim de gaat sinds uit hij klein is uit naar een speciale school door voor van jongeren met een met lichamelijke beperking. Karim door krijgt op deze school de kans met om op zich optimaal uit te ontwikkelen en zich voor op te bereiden op op de toekomst. En van dat doet een Karim ook! Karim loopt voor in de vier dagen stage de in het magazijn van van een verzorgingstehuis. op tv Hij zou het super vinden om naar daar straks in door vaste in dienst te werken. Jan-Jaap is het 18 jaar van en een ambitieuze de student de aan de Hogere Hotelschool. Samen van met tien huisgenoten uit deelt hij een oud naar herenhuis naar in de binnenstad van Leeuwarden. door uit Naast dat hij druk is met tijdens school, een zit hij ook van in verschillende commissies. in Hij is o.a. lid een van de tijdens studentenvereniging waar hij voorzitter van van is. Maandagavond met is de op tv vaste dag dat tijdens hij met zijn huisgenoten van eet. Volgens de het huisgenoten van Jan-Jaap kan tijdens de hij goed koken. Een 'mooie op wijn' bij een het eten uitzoeken vindt op tv hij heel leuk om naar te doen. met Elkaar midden in in de nacht wakker maken in om op tv theetjes te drinken is een op tv in vaste traditie van de studenten naar in Huize de door Speelman. Jan-Jaap kan in de typische student uit uithangen door van de hele week in van de kroeg aan een de tap te tijdens hangen.

Twee een pubers met een totaal door verschillende achtergrond ruilen een een op tv weekje van leven. In drie het afleveringen in van deze speciale Xtra-serie ruilt een naar Nederlandse puber uit met in een puber uit het naar buitenland. In de andere uit drie afleveringen ruilt een op gezonde puber het met een uit puber met een beperking. op tv Afl.: van Neeltje vs Glorian. De op naar een het woonboot wonende Neeltje uit Purmerend naar ruilt met het Masai-meisje de Glorian uit uit Magadi, Kenia. Hoe zal in Neeltje van haar nieuwe naar rol in de Masai-stam ervaren? op tv En van houdt Glorian zich staande in tijdens het vrije de en zelfstandige Nederland? De uit 17-jarige Glorian woont een samen met haar uit moeder, broertje en de zusje in het de dorpje Magadi in Kenia. uit op tv Glorian behoort tot de met bekende Masai-stam. De ouders door van Glorian in zijn gescheiden, wat op tv niet heel gangbaar is in uit haar gemeenschap. een Glorian naar heeft een sterke mening betreft de de uit man-vrouwverhoudingen in haar dorp. op tv Zij vindt dat mannen en van vrouwen naar dezelfde rechten moeten op tv hebben en uit dat meisjes ook op de kans moeten krijgen om naar op tv de school te kunnen gaan. met De moeder van Glorian door stimuleert haar naar dan ook om naar door school te gaan op tv en een te leren. De Masai-samenleving is zeer het tijdens hiërarchisch en de mannen hebben op tv het uit in de meeste gevallen voor het een zeggen. met De meisjes laten van hun stem van hierdoor niet horen in het bijzijn met van in jongens. Om ervoor te zorgen door het dat meisjes toch voldoende informatie krijgen het in en vragen kunnen stellen over moeilijke in onderwerpen, organiseert van AMREF Flying Doctors naar speciale in bijeenkomsten voor meisjes en hun op tv moeders. Tijdens naar dit samenzijn worden door sieraden gemaakt in en gesproken over de gevoelige de onderwerpen, het zoals veilige seks, man-vrouwverhoudingen en met vrouwenbesnijdenis. Glorian door is dankbaar voor deze op tv bijeenkomsten van AMREF, van want in hierdoor heeft ze al veel het geleerd en de kan ze makkelijker voor haar op rechten naar opkomen. Neeltje met is een 16-jarige creatieveling en woont naar samen met een haar moeder en halfzusje de op een door woonboot in Purmerend. op tv Neeltje is geboren van op het oude tijdens vrachtschip het op de werf tussen een de hippies. Ze met slaapt vooronder in een klein naar kamertje. Minimaal eens op tv per maand moeten een ze varen om de water met te halen. het Hoewel de watertank wel groot in is, moeten ze toch uit op van het waterverbruik letten. Neeltje tijdens ziet er uit graag anders dan anderen tijdens uit.

Twee pubers op tv met een totaal verschillende door achtergrond ruilen de een weekje van het leven. In uit drie afleveringen van van deze speciale een Xtra-serie ruilt een Nederlandse puber tijdens met een van puber uit het uit buitenland. In de andere uit drie afleveringen op ruilt een gezonde uit puber met een puber met op tv een door beperking. Afl.: Iris vs de Bibi. De op tv slimme Iris, die tijdens zeer slechtziend is, een ruilt met de Turkse de Bibi. Houdt Iris zich een staande een in de wereld naar van Bibi, waarin uiterlijk door zo'n belangrijke een rol speelt? En kan Bibi een uit net als Iris met duiken terwijl ze het bijna niets ziet? Iris is een met stoere slimme in meid met van zeventien jaar en woont de met haar familie tijdens in Tolkamer, Gelderland. de Iris heeft een van visuele beperking, ze door heeft een visie van op tv tijdens maximaal 30%. Ook heeft door ze albinisme door waardoor ze niet goed door tegen zonlicht een kan. Ze draagt daarom op altijd een het donkere bril. Iris woont in op tv een door heel landelijk dorp naar met maar 100 huizen van waar iedereen elkaar kent. Iris naar doet de al jaren aan sportduiken en op tv ze heeft met al in diverse diploma's behaald. een Veel mensen vinden het bijzonder de dat ze deze in sport op tv kan doen met haar op tv visuele beperking. Mede doordat door ze aangelijnd is en naar met behulp van een een aangepaste tijdens computer kan van ze deze sport uitoefenen. op tv Naast het met sportduiken doet ze een ook aan reddingszwemmen. Iris tijdens heeft ook al een tijdens aantal tijdens jaar een vriendje. naar Haar visuele beperking weerhoudt het haar absoluut uit niet om dingen uit van te het proberen. Dus de van kans om in het leven in van een op tv ander te duiken grijpt Iris tijdens met op beide handen aan! Bibi is door een de zeventienjarige Turkse flapuit in die samen met op tv haar gastvrije in ouders en zusje in een met buitenwijk van van Alkmaar woont. Haar van ouders zijn enorm van bezorgd en een vertrouwen de buitenwereld niet. Bibi gaat het daar goed uit mee om een en wordt een ondanks deze bezorgdheid best wel vrij het gelaten. op Bibi mag tijdens zo nu en dan uitgaan naar en in een wijntje drinken. Maar met het een vriendje uit thuis komen op tv mag ze zeker nog uit niet. Bibi een en haar ouders zijn met moslim, maar niet in streng gelovig. op tv Uiterlijk is heel belangrijk van voor Bibi met en haar vriendinnen. Om de van zoveel tijd door vraagt Bibi hoe ze op eruit ziet en op tv of haar mascara nog tijdens door wel goed zit. de Bibi doet nu al uit acht jaar fanatiek aan synchroonzwemmen het en uit ze heeft zelfs meegedaan aan naar de van Nederlandse Kampioenschappen. Deze mooie door Turkse meid is op niet op haar mondje de van gevallen!

Twee uit pubers met een totaal verschillende naar op achtergrond ruilen een op weekje van leven. In naar drie afleveringen van deze in speciale Xtra-serie ruilt een op Nederlandse puber op tv met een puber tijdens uit het buitenland. In tijdens de van andere drie afleveringen ruilt een op het gezonde puber met een puber het met een op beperking. Afl.: Rob vs in Peter. De stoere een etherpiraat Rob uit op tv het Friese Klazienaveen naar ruilt met Peter, een met op typische Masai-jongen uit Kenia. De op tv achttienjarige Peter is met een echte Masai-jongen die een met met zijn ouders, door broertjes en zusjes tijdens in het noorden van op Kenia woont. Peter woont in in een de typische Masai-gemeenschap in een het Amboseli tijdens National Park. Olifanten, giraffes, zebra's, ze de lopen er allemaal in in het wild op tv op tv rond. Hij woont samen met naar zijn familie op in een zelfgemaakt tijdens huis. Ze naar houden vee en leven naar daarvan. Ze in eten het vlees en drinken de in melk. Peter gaat met naar op de middelbare school waar hij met doordeweeks slaapt. Sinds een een aantal jaar op tv is Peter ook op tv werkzaam op voor AMREF Flying Doctors; op tv hij is peer uit educator en geeft met seksuele voorlichting aan naar zijn leeftijdsgenoten. Peter door vindt het belangrijk de dat jongeren van goed worden voorgelicht over tijdens bijvoorbeeld het gebruik door van condooms. Rob is door achttien jaar oud het en woont de samen met op tv zijn vader naar en zusje in het dorpje Klazienaveen. uit naar Zijn ouders zijn gescheiden, tijdens maar hij ziet zijn van moeder ook van regelmatig. De taken in uit huis zijn keurig de verdeeld. van Rob omschrijft zich als op 'een wilde'. En een Rob is volgens uit zijn vrienden 'de gekste'. Het op bewijs; een door tatoeage op zijn door billen met de naam op van de geheime de een zender Malle in de Warre. Deze in tijdens etherpiraat draait graag Hollandse naar Hits die hij het liefst op tv uit aankondigt met een tijdens biertje in zijn met hand. Rob is een op stoere jongen met oorbellen in door beide een oren. In Klazienaveen de geldt wie de grootste oorbellen naar draagt, van is de stoerste. In het uit dorp op wonen geen een allochtonen. 'Ja eentje die geadopteerd op tv is, uit maar die praat van zo plat als op tv een dubbeltje, dus die telt met niet mee.' In van zijn vrije tijd speelt op tv hij accordeon of uit is hij het te vinden op van het voetbalveld met zijn uit vrienden. Rob is met nog nooit van buiten Europa geweest, dus op tv Afrika wordt op een van groot avontuur. Presentatie: Ajouad El het Miloudi.

Twee pubers naar met een totaal op tv verschillende achtergrond ruilen van een weekje van leven. een van In drie afleveringen van deze door speciale Xtra-serie ruilt een van in Nederlandse puber met een de puber uit het buitenland. het In de andere naar drie afleveringen ruilt een door gezonde puber op met uit een puber met een een beperking. Afl.: tijdens Vera vs Nadia. De het spontane, dove Vera uit met Maarn ruilt met de in praatgrage dorpse de Nadia uit Twello. het Redt in Vera het in de 'horende' van wereld? En hoe in gaat tijdens Nadia om met Vera's dove vrienden? in Deze op uitzending is gemaakt in in samenwerking de met NSGK voor het gehandicapte kind. door Vera door is zestien naar jaar oud en woont sinds kort op tv weer bij haar de met ouders en broer van in Maarn. Ze op tv heeft namelijk jarenlang uit op een doveninternaat gezeten, maar heeft van in er nu voor gekozen om tijdens de 'horende wereld' te uit gaan uit ontdekken. Ze gaat van tegenwoordig naar tijdens een normale school waar het ze geholpen in wordt door een schrijftolk en uit een gebarentolk. uit De twee beste de vriendinnen van Vera zijn het ook van slechthorend. Ze gaan tijdens graag naar het de gebarencafé jongens kijken of lekker dansen door bij speciaal georganiseerde van dovenfeesten. door Paardrijden is met een grote passie van Vera. Ze op is op tv behoorlijk fanatiek en heeft het al op heel wat prijzen gewonnen. Naast de dat in ze zelf graag naar paardrijdt, is ze ook vrijwilliger tijdens op de G-manege. Ze het helpt hier de gehandicapte jongeren op tv met paardrijden. door Vera wil iedereen op tv laten zien dat dove mensen op vrijwel hetzelfde kunnen doen naar op tv als horende mensen. op tv Vera is er klaar voor de om de horende door wereld een te gaan ontdekken! Nadia is vijftien tijdens jaar oud op en woont samen met op tv haar met ouders en van zus in het op tv dorpje Twello in Gelderland. uit In Twello wonen voornamelijk boeren, het maar tijdens Nadia ziet zichzelf het totaal niet als boer. Nadia tijdens en haar familie de wonen op op een grote het woonboerderij waar van ze zorgen voor allerlei op dieren, waaronder het eigen op paard op van Nadia. Nadia rijdt al de tien op tv jaar en maakt graag uit buitenritten in het bos. Nadia door heeft van ook graag het van laatste woord. Haar bijnaam met is op tv ook IWAB, dit staat voor tijdens Ik weet alles met beter. Nadia op is een echt gezelligheidsdier uit en het is zeker niet bang om op tv contacten te leggen. Als op ze gaat stappen door is ze naar wel drie kwartier door met haar make-up bezig. met door Met haar vriendinnen gaat in ze graag naar op tv de kroeg op tv en daar is ze van dan druk bezig tijdens om jongens te het strikken.

Twee pubers met naar op tv een totaal verschillende de achtergrond ruilen een weekje van van leven. In drie afleveringen naar het van deze speciale in Xtra-serie ruilt een met Nederlandse puber met een op puber uit het op buitenland. In naar de andere drie afleveringen ruilt in een gezonde puber de met een puber tijdens met een beperking. Afl.: tijdens Lotte vs Jemimah. uit De vrolijke tijdens kapster een Lotte uit Egmond aan Zee van ruilt in met de kleurrijke en hulpvaardige met Jemimah uit Nairobi. Jemimah uit de woont samen met haar moeder en op tv twee broers een in een sloppenwijk de aan de door rand van Nairobi. Hun huis de is gemaakt van naar ijzeren de platen en de van vloer is van cement. tijdens Iedere het dag moet Jemimah twee kilometer in lopen voor water naar het de met dichtstbijzijnde waterplaats. Jemimahs een vader is ervandoor gegaan het en van haar moeder is met werkloos. Haar broers zorgen nu voor in het inkomen, met maar omdat Jemimah van en haar het familie lange van tijd geen inkomen hebben gehad, heeft uit AMREF Flying Doctors het hen gesteund. op tv Hierdoor het kan Jemimah naar school. op Jemimah vindt het belangrijk om naar ook op andere mensen een te helpen en gaat dan een ook vaak een met haar vriendinnetje Mary naar met het het ziekenhuis om zieke mensen uit bij te staan door van met ze het te bidden. In Egmond van aan Zee woont de de vrolijke op dorpse Lotte, samen met uit uit haar ouders en zusje. op tv Lotte is een kapster in naar opleiding uit en loopt stage in op een beauty/kapsalon. door Ze mag naar nog niet knippen, maar wel uit wassen en op tv kleuren. Ook doet ze beautyverpakkingen op en massages. van Lotte vindt haar door uiterlijk in belangrijk en gaat de van deur niet uit als haar naar haar niet naar goed de zit: 'Als ik mijn haar in niet stijl, lijk ik met net van een schaap'. Haar uit moeder vraagt naar zich wel eens af met of ze naar een modeshow door of gewoon met naar door school moet. Lotte in heeft al vijf jaar een een vriendje. van Hij heeft een grote mond, maar met een klein door hartje. naar Op donderdag staat er standaard vis de op het menu. de Vader Jan in heeft een het eigen boot door waar hij de zee mee op op gaat om met op garnalen uit te vissen.

oktober 2021
15-11-2011 21:20

Gwennos vs

Puberruil - Gwennos vs

Pubers ruilen vijf dagen van leven, inclusief ouders, vrienden en school en worden daarmee in een ogenschijnlijk totaal andere en onbekende leefomgeving geplaatst. Centrale vraag is: wat nemen de pubers tijdens hun vijfdaagse verblijf van e...

08-11-2011 21:20

Krista vs

Puberruil - Krista vs

Pubers ruilen vijf dagen van leven, inclusief ouders, vrienden en school en worden daarmee in een ogenschijnlijk totaal andere en onbekende leefomgeving geplaatst. Centrale vraag is: wat nemen de pubers tijdens hun vijfdaagse verblijf van e...

25-10-2011 21:20

Aflevering 139

Puberruil - Aflevering 139

Pubers ruilen vijf dagen van leven, inclusief ouders, vrienden en school en worden daarmee in een ogenschijnlijk totaal andere en onbekende leefomgeving geplaatst. Centrale vraag is: wat nemen de pubers tijdens hun vijfdaagse verblijf van e...

11-10-2011 21:20

Floris vs

Puberruil - Floris vs

Pubers ruilen vijf dagen van leven, inclusief ouders, vrienden en school en worden daarmee in een ogenschijnlijk totaal andere en onbekende leefomgeving geplaatst. Centrale vraag is: wat nemen de pubers tijdens hun vijfdaagse verblijf van e...

04-10-2011 21:20

Anu vs

Puberruil - Anu vs

Pubers ruilen vijf dagen van leven, inclusief ouders, vrienden en school en worden daarmee in een ogenschijnlijk totaal andere en onbekende leefomgeving geplaatst. Centrale vraag is: wat nemen de pubers tijdens hun vijfdaagse verblijf van e...

20-09-2011 21:20

Arendjan vs

Puberruil - Arendjan vs

Pubers ruilen vijf dagen van leven, inclusief ouders, vrienden en school en worden daarmee in een ogenschijnlijk totaal andere en onbekende leefomgeving geplaatst. Centrale vraag is: wat nemen de pubers tijdens hun vijfdaagse verblijf van e...

06-09-2011 21:20

Aflevering 135

Puberruil - Aflevering 135

Twee pubers met een totaal verschillende achtergrond ruilen een weekje van leven. De goedlachse Karim ruilt met de ambitieuze student Jan-Jaap. Karim is moeilijk lerend en heeft een motorische handicap. Kan hij zich handhaven in het student...

09-08-2011 20:50

Neeltje vs Glorian

Puberruil - Neeltje vs Glorian

Twee pubers met een totaal verschillende achtergrond ruilen een weekje van leven. In drie afleveringen van deze speciale Xtra-serie ruilt een Nederlandse puber met een puber uit het buitenland. In de andere drie afleveringen ruilt een gezon...

02-08-2011 20:55

Iris vs Bibi

Puberruil - Iris vs Bibi

Twee pubers met een totaal verschillende achtergrond ruilen een weekje van leven. In drie afleveringen van deze speciale Xtra-serie ruilt een Nederlandse puber met een puber uit het buitenland. In de andere drie afleveringen ruilt een gezon...

26-07-2011 20:50

Rob vs Peter

Puberruil - Rob vs Peter

Twee pubers met een totaal verschillende achtergrond ruilen een weekje van leven. In drie afleveringen van deze speciale Xtra-serie ruilt een Nederlandse puber met een puber uit het buitenland. In de andere drie afleveringen ruilt een gezon...

19-07-2011 20:50

Vera vs Nadia

Puberruil - Vera vs Nadia

Twee pubers met een totaal verschillende achtergrond ruilen een weekje van leven. In drie afleveringen van deze speciale Xtra-serie ruilt een Nederlandse puber met een puber uit het buitenland. In de andere drie afleveringen ruilt een gezon...

12-07-2011 21:00

Lotte vs Jemimah

Puberruil - Lotte vs Jemimah

Twee pubers met een totaal verschillende achtergrond ruilen een weekje van leven. In drie afleveringen van deze speciale Xtra-serie ruilt een Nederlandse puber met een puber uit het buitenland. In de andere drie afleveringen ruilt een gezon...

Je bekijkt momenteel pagina 3 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Puberruil gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Puberruil de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Puberruil bij Puberruil liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Puberruil. Heb je een uitzending van Puberruil gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Puberruil gemist

Uitzending gemist van Puberruil? Hier kun je alle uitzendingen van Puberruil kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 43
  • Laatste uitzending op 02-06-2017 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!