Programma gemist?

De machtige, met maar naar arrogante strijder Thor zorgt het met zijn in roekeloze gedrag voor op tv het opnieuw oplaaien van een oude de oorlog. Als straf van wordt hij naar door zijn van vader Odin uit het godenrijk in Asgard naar de uit aarde verbannen, uit om door daar zonder zijn met speciale krachten tussen de door gewone mensen te in leven. Wanneer zijn kwaadaardige broer naar Loki de naar troon in van Asgard van zijn op tv vader wil afnemen en naar een een leger duistere strijders naar de het aarde stuurt, is het de voor Thor de de kans om het zijn op tv naasten te redden uit en te laten uit zien dat hij toch op een ware held door is.

maart 2020
03-05-2013 20:30

Thor

Thor - Thor

De machtige, maar arrogante strijder Thor zorgt met zijn roekeloze gedrag voor het opnieuw oplaaien van een oude oorlog. Als straf wordt hij door zijn vader Odin uit het godenrijk Asgard naar de aarde verbannen, om daar zonder zijn speciale...

Thor gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Thor de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Thor bij Thor liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Thor. Heb je een uitzending van Thor gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Thor gemist

Uitzending gemist van Thor? Hier kun je alle uitzendingen van Thor kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 03-05-2013 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!