Programma gemist?

De machtige, naar maar arrogante strijder op tv Thor zorgt met het zijn roekeloze naar gedrag voor het opnieuw oplaaien het van het een oude oorlog. Als straf van wordt hij door de door zijn vader Odin uit op tv het godenrijk Asgard op naar de aarde verbannen, om uit daar in zonder zijn op tv speciale krachten tussen de gewone op tv mensen te tijdens leven. Wanneer zijn een kwaadaardige broer Loki in de troon van Asgard van door zijn vader een wil afnemen en een het leger duistere strijders op naar naar de aarde stuurt, een is het voor Thor de het kans op tv om zijn naasten te met redden in en te laten tijdens zien dat hij het toch een ware de held is.

augustus 2021
03-05-2013 20:30

Thor

Thor - Thor

De machtige, maar arrogante strijder Thor zorgt met zijn roekeloze gedrag voor het opnieuw oplaaien van een oude oorlog. Als straf wordt hij door zijn vader Odin uit het godenrijk Asgard naar de aarde verbannen, om daar zonder zijn speciale...

Thor gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Thor de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Thor bij Thor liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Thor. Heb je een uitzending van Thor gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Thor gemist

Uitzending gemist van Thor? Hier kun je alle uitzendingen van Thor kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 03-05-2013 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!