Programma gemist?

De een machtige, maar arrogante strijder Thor met zorgt tijdens met zijn roekeloze gedrag naar voor met het opnieuw oplaaien van een oude met op oorlog. Als straf wordt een hij door zijn vader het Odin uit het uit godenrijk Asgard naar naar de aarde verbannen, van om daar zonder in zijn tijdens speciale krachten tussen de uit gewone mensen te leven. een Wanneer op tv zijn kwaadaardige broer Loki de tijdens troon het van Asgard van zijn vader in wil afnemen tijdens en een leger duistere naar strijders naar de aarde het stuurt, is het uit uit voor Thor de kans om zijn op naasten te redden van in en te laten met zien dat hij toch een ware uit held de is.

augustus 2020
03-05-2013 20:30

Thor

Thor - Thor

De machtige, maar arrogante strijder Thor zorgt met zijn roekeloze gedrag voor het opnieuw oplaaien van een oude oorlog. Als straf wordt hij door zijn vader Odin uit het godenrijk Asgard naar de aarde verbannen, om daar zonder zijn speciale...

Thor gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Thor de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Thor bij Thor liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Thor. Heb je een uitzending van Thor gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Thor gemist

Uitzending gemist van Thor? Hier kun je alle uitzendingen van Thor kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 03-05-2013 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!