Programma gemist?

De machtige, maar tijdens met arrogante strijder Thor zorgt met zijn van in roekeloze gedrag voor het opnieuw oplaaien uit van een oude tijdens oorlog. Als straf op tv wordt hij door door zijn de vader Odin een uit het godenrijk Asgard naar de tijdens aarde verbannen, door om daar zonder tijdens zijn speciale krachten het tussen de gewone mensen naar te door leven. Wanneer zijn de kwaadaardige broer een Loki de troon van met Asgard van zijn vader wil van afnemen en tijdens een leger duistere op strijders naar de een aarde in stuurt, is het voor Thor de uit kans om zijn naar van naasten te redden en te laten uit zien dat hij met toch een ware een held een is.

oktober 2019
03-05-2013 20:30

Thor

Thor - Thor

De machtige, maar arrogante strijder Thor zorgt met zijn roekeloze gedrag voor het opnieuw oplaaien van een oude oorlog. Als straf wordt hij door zijn vader Odin uit het godenrijk Asgard naar de aarde verbannen, om daar zonder zijn speciale...

Thor gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Thor de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Thor bij Thor liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Thor. Heb je een uitzending van Thor gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Thor gemist

Uitzending gemist van Thor? Hier kun je alle uitzendingen van Thor kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 03-05-2013 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!