Programma gemist?

De van machtige, maar arrogante strijder Thor een zorgt met zijn het roekeloze uit gedrag voor het met opnieuw oplaaien van op een oude oorlog. Als straf een wordt met hij door zijn uit vader Odin uit het in godenrijk het Asgard naar de aarde uit verbannen, om daar zonder zijn van in speciale krachten tussen de gewone het mensen te het leven. Wanneer de zijn kwaadaardige broer Loki met de troon van Asgard van van zijn tijdens vader wil afnemen naar en een op tv leger duistere strijders naar de aarde door stuurt, is het door tijdens voor Thor de kans op om zijn naasten met te redden en te laten op zien dat een hij een toch een ware held de is.

april 2021
03-05-2013 20:30

Thor

Thor - Thor

De machtige, maar arrogante strijder Thor zorgt met zijn roekeloze gedrag voor het opnieuw oplaaien van een oude oorlog. Als straf wordt hij door zijn vader Odin uit het godenrijk Asgard naar de aarde verbannen, om daar zonder zijn speciale...

Thor gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Thor de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Thor bij Thor liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Thor. Heb je een uitzending van Thor gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Thor gemist

Uitzending gemist van Thor? Hier kun je alle uitzendingen van Thor kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 03-05-2013 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!