Programma gemist?

De van machtige, maar door arrogante strijder Thor de zorgt met zijn roekeloze gedrag van voor de het opnieuw oplaaien van een een oude oorlog. Als straf een wordt hij door het uit zijn vader Odin uit het godenrijk door Asgard in naar de aarde op tv verbannen, om daar zonder zijn het speciale krachten tussen met de gewone mensen met te uit leven. Wanneer zijn kwaadaardige broer naar Loki in de troon een van Asgard van zijn vader wil het afnemen en een op leger duistere het strijders tijdens naar de aarde stuurt, is tijdens het voor Thor op tv de uit kans om zijn naasten te redden van de en te laten zien door dat hij toch een het ware held tijdens is.

november 2020
03-05-2013 20:30

Thor

Thor - Thor

De machtige, maar arrogante strijder Thor zorgt met zijn roekeloze gedrag voor het opnieuw oplaaien van een oude oorlog. Als straf wordt hij door zijn vader Odin uit het godenrijk Asgard naar de aarde verbannen, om daar zonder zijn speciale...

Thor gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Thor de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Thor bij Thor liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Thor. Heb je een uitzending van Thor gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Thor gemist

Uitzending gemist van Thor? Hier kun je alle uitzendingen van Thor kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 03-05-2013 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!