Programma gemist?

De met machtige, maar arrogante het strijder Thor zorgt met van zijn uit roekeloze gedrag voor het opnieuw in oplaaien van van een oude oorlog. Als in straf wordt met hij door zijn vader met Odin op tv uit het godenrijk Asgard naar in de aarde verbannen, om in daar op zonder zijn tijdens speciale krachten tussen de gewone mensen een te een leven. Wanneer zijn kwaadaardige door broer uit Loki de troon van Asgard op tv van zijn vader op wil naar afnemen en een de leger duistere strijders naar de aarde op stuurt, met is het voor Thor de de kans om een zijn naasten te redden van het en te laten zien dat hij op uit toch een ware op tv held is.

september 2021
03-05-2013 20:30

Thor

Thor - Thor

De machtige, maar arrogante strijder Thor zorgt met zijn roekeloze gedrag voor het opnieuw oplaaien van een oude oorlog. Als straf wordt hij door zijn vader Odin uit het godenrijk Asgard naar de aarde verbannen, om daar zonder zijn speciale...

Thor gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Thor de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Thor bij Thor liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Thor. Heb je een uitzending van Thor gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Thor gemist

Uitzending gemist van Thor? Hier kun je alle uitzendingen van Thor kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 03-05-2013 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!