Programma gemist?

De machtige, in maar arrogante strijder de Thor zorgt door met zijn roekeloze de gedrag voor het met opnieuw oplaaien van een oude een oorlog. naar Als straf een wordt hij door zijn naar vader Odin uit het met godenrijk naar Asgard naar de aarde verbannen, om van daar op tv zonder zijn speciale het krachten tussen de gewone tijdens mensen te leven. een Wanneer zijn naar kwaadaardige broer Loki naar de troon van Asgard van met zijn vader tijdens wil afnemen en een op tv leger uit duistere strijders een naar de aarde stuurt, is het van voor Thor tijdens de kans om naar zijn naasten te door redden en op tv te laten zien dat het hij toch door een ware held uit is.

januari 2020
03-05-2013 20:30

Thor

Thor - Thor

De machtige, maar arrogante strijder Thor zorgt met zijn roekeloze gedrag voor het opnieuw oplaaien van een oude oorlog. Als straf wordt hij door zijn vader Odin uit het godenrijk Asgard naar de aarde verbannen, om daar zonder zijn speciale...

Thor gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Thor de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Thor bij Thor liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Thor. Heb je een uitzending van Thor gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Thor gemist

Uitzending gemist van Thor? Hier kun je alle uitzendingen van Thor kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 03-05-2013 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!