Programma gemist?

In een met verlaten uit huis wordt een lijk gevonden. Het van lichaam hangt met daar uit in die woning en het van ziet in ernaar uit dat de dader van een vampier een is.

Horatio neemt een in Mexicaanse hoofdagente een in op bescherming tegen de van mysterieuze moordenaar, die op tv haar echtgenoot heeft de vermoord.

Het tijdens CSI-team is de het jacht begonnen op een sadistische met moordenaar, die vrouwen tijdens berooft op tv van hun ogen. Hierdoor staat uit Horatio in een nieuwe uitdaging te met wachten.

Een tornado raast in uit over een plaats van delict, waardoor het bewijsmateriaal beschadigd raakt de en in daarnaast ook de levens naar van Ryan naar en Walter in gevaar worden van op tv gebracht.

De teamleden van komen in de door wereld van van de mannelijke gigolo´s terecht, wanneer in ze uit een ongebruikelijk moordwapen op tv vinden.

Het leven naar van de Horatio en Natalia hangt aan een van zijden draad. Voor met het team in is het tijdens een race tegen de klok op om de de ontsnapte door moordenaar Jack Toller tegen te uit houden, voordat op tv hij weer het toeslaat.

Horatio een en zijn team op jagen op een voortvluchtige gevangene een en ontdekken een dat de man met meer door dan alleen een ontsnapping heeft op gepland.

Tijdens de in jacht op een een mysterieuze moordverdachte tijdens ontdekt Horatio dat het leven uit van de man het van ingewikkelde leugens een naar aan elkaar hangt.

Als een student op dood wordt gevonden tijdens in een een hot tub een raakt het CSI-team verzeild op tv in de een wereld van jaloezie, op tv psychose en vreemde tijdens kamergenoten.

Horatio tijdens beschermt een op tv gevechtskunstenaar tegen zijn broer, die uit een uit de gevangenis is naar ontsnapt.

Een ontsnapte gevangene de op tv gijzelt Natalia en vertelt tijdens haar schokkende details op over de misdrijven die het hij heeft tijdens gepleegd.

Het team van in CSI ontdekt een tijdens verband tussen de het naar moord op een koerier en een een de huisvrouw.

Het team tijdens komt achter het de bestaan door ven een jachtclub die een menselijke op op tv prooi als doelwit van heeft.

Een vrouw naar weet ternauwernood te de ontsnappen naar uit de handen van een seriemoordenaar. met Horatio wil er van met op tv zijn team alles met aan doen om het de psychopaat te pakken op tv te een krijgen.

Een tijdens jongen op een high door school, die bekend in stond van om zijn pesterijen, wordt met gestenigd. Het CSI-team zoekt uit in wie verantwoordelijk van is voor zijn naar dood.

juni 2020
04-10-2012 21:40

By The Book

CSI: Miami - By The Book

In een verlaten huis wordt een lijk gevonden. Het lichaam hangt daar in die woning en het ziet ernaar uit dat de dader een vampier is.

27-09-2012 21:41

Killer Regrets

CSI: Miami - Killer Regrets

Horatio neemt een Mexicaanse hoofdagente in bescherming tegen de mysterieuze moordenaar, die haar echtgenoot heeft vermoord.

20-09-2012 21:41

Look Who's Taunting

CSI: Miami - Look Who's Taunting

Het CSI-team is de jacht begonnen op een sadistische moordenaar, die vrouwen berooft van hun ogen. Hierdoor staat Horatio een nieuwe uitdaging te wachten.

13-09-2012 21:34

Blown away

CSI: Miami - Blown away

Een tornado raast over een plaats delict, waardoor het bewijsmateriaal beschadigd raakt en daarnaast ook de levens van Ryan en Walter in gevaar worden gebracht.

06-09-2012 22:05

Stiff

CSI: Miami - Stiff

De teamleden komen in de wereld van de mannelijke gigolo´s terecht, wanneer ze een ongebruikelijk moordwapen vinden.

30-08-2012 22:25

Countermeasures

CSI: Miami - Countermeasures

Het leven van Horatio en Natalia hangt aan een zijden draad. Voor het team is het een race tegen de klok om de ontsnapte moordenaar Jack Toller tegen te houden, voordat hij weer toeslaat.

26-02-2012 20:00

Aflevering 22

CSI: Miami - Aflevering 22

Horatio en zijn team jagen op een voortvluchtige gevangene en ontdekken dat de man meer dan alleen een ontsnapping heeft gepland.

19-02-2012 20:00

G.o.

CSI: Miami - G.o.

Tijdens de jacht op een mysterieuze moordverdachte ontdekt Horatio dat het leven van de man van ingewikkelde leugens aan elkaar hangt.

12-02-2012 20:00

Paint It Black

CSI: Miami - Paint It Black

Als een student dood wordt gevonden in een hot tub raakt het CSI-team verzeild in een wereld van jaloezie, psychose en vreemde kamergenoten.

05-02-2012 20:00

Caged

CSI: Miami - Caged

Horatio beschermt een gevechtskunstenaar tegen zijn broer, die uit de gevangenis is ontsnapt.

29-01-2012 20:00

About Face

CSI: Miami - About Face

Een ontsnapte gevangene gijzelt Natalia en vertelt haar schokkende details over de misdrijven die hij heeft gepleegd.

22-01-2012 20:00

Special Delivery

CSI: Miami - Special Delivery

Het team van CSI ontdekt een verband tussen de moord op een koerier en een huisvrouw.

15-01-2012 19:59

Hunting Ground

CSI: Miami - Hunting Ground

Het team komt achter het bestaan ven een jachtclub die een menselijke prooi als doelwit heeft.

08-01-2012 20:00

Blood Lust

CSI: Miami - Blood Lust

Een vrouw weet ternauwernood te ontsnappen uit de handen van een seriemoordenaar. Horatio wil er met zijn team alles aan doen om de psychopaat te pakken te krijgen.

21-08-2011 20:29

Stoned Cold

CSI: Miami - Stoned Cold

Een jongen op een high school, die bekend stond om zijn pesterijen, wordt gestenigd. Het CSI-team zoekt uit wie verantwoordelijk is voor zijn dood.

Je bekijkt momenteel pagina 2 van 10. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

CSI: Miami gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van CSI: Miami de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van CSI: Miami bij CSI: Miami liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van CSI: Miami. Heb je een uitzending van CSI: Miami gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

CSI: Miami gemist

CSI: Miami is een Amerikaanse televisieserie over een forensisch onderzoeksteam in Miami. De serie is een spin-off van de televisieserie CSI: Crime Scene Investigation. CSI: Miami werd in 2002 gestart, en wordt geproduceerd door CBS. CSI: Miami focust zich vaak op één enkele zaak per aflevering, in tegenstelling tot de andere twee CSI-series waarin per aflevering vaak twee zaken behandeld worden.

Uitzending gemist van CSI: Miami? Hier kun je alle uitzendingen van CSI: Miami kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 149
  • Laatste uitzending op 14-09-2013 om 22:51 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!