Programma gemist?

Een met goede vriend van Horatio is met omgekomen op bij een door aanslag met een zogenaamde van kraagbom. Horatio doet met er alles aan om een de schuldige met te vinden. Het team met ontdekt dat tijdens de bommenlegger het op uit de explosievenopruimingsdienst heeft de gemunt.

Megan en Donner uit keren uit terug naar de CSI-unit uit en uit worden uitgezonden naar in Florida om uit te op zoeken hoe het kan op dat een vliegtuig is tijdens gecrasht in de door tijdens Everglades. Terwijl zij op zoek het gaan naar naar overlevenden, vinden ze vijf kilometer met van de met plek des onheils op tv een slachtoffer. Zij de vertelt door dat iemand zelfmoord wilde plegen uit en de een deur van het in vliegtuig opende.

Een van de de meest gevreesde vijanden door in van het CSI-team wordt vermoord gevonden. in op tv Aan Horatio de moeilijke in taak om te bepalen door wie van uit zijn teamleden tijdens een verdachte is.

Horatio tijdens ontdekt een groot corruptieschandaal waarbij op tv hij tegenover in een van oude vijand komt te staan. Ondertussen op tv op neemt Calleigh een beslissing die haar op leven op tv zal veranderen.

Een het geliefde medewerker van door een tennisvereniging wordt vermoord gevonden. van Tijdens het op onderzoek naar ontdekt Calleigh een van persoonlijke link met met deze zaak.

Een seriemoordenaar de slaat weer toe. Tijdens in het onderzoek komt op tv op tv Horatio uit bij de familie van uit de de vermeende moordenaar. Of hij hulp uit van de de familie kan verwachten, is tijdens tijdens nog maar de met vraag.

Een accountant wordt door dood gevonden nadat met hij op op zee naar is overvaren. Het met blijkt dat de man tijdens veel illegale praktijken heeft blootgelegd, naar in wat hem veel vijanden heeft op opgeleverd.

De vrouwelijke leden van op van een studentenvereniging in Miami worden op tv door een voor een vermoord. naar Het CSI-team probeert het moorden van te op stoppen.

Een excentrieke, geniale uit man een wordt vermoord met op het meeste bijzondere wapen dat de het CSI-team tijdens ooit heeft naar gezien.

De moeder van naar een een kind dat deelneemt aan op tv een schoonheidswedstrijd wordt vermoord. de met Het team duikt in deze door zaak en legt in de van duistere kant van de met wereld van schoonheidswedstrijden voor door kinderen het bloot.

Een in hele familie naar lijkt van de aardbodem te zijn naar verdwenen. Horatio zet de alles op alles tijdens om de het familieleden te uit vinden.

Het CSI-team onderzoekt naar naar de moorden op drie naar veroordeelde moordenaars, uit die uit de gevangenis zijn gekomen. een Na hun vrijlating uit zijn ze met een voor met een vermoord.

Wanneer Horatio van weer een lijk ontdekt in waarbij de op tv ogen ontbreken, met wijst alles naar zijn aartsvijand naar `The Taunter´. van Die met blijkt echter een waterdicht van alibi te een hebben.

Een pokertoernooi met van hoge inzet wordt uit een onderbroken door een gemaskerde moordenaar, met uit als gevolg in een op dode pokerspeler en een de verbaasd CSI-team.

augustus 2020
14-09-2013 22:51

CSI: Miami "Losing face"

CSI: Miami - CSI: Miami "Losing face"

Een goede vriend van Horatio is omgekomen bij een aanslag met een zogenaamde kraagbom. Horatio doet er alles aan om de schuldige te vinden. Het team ontdekt dat de bommenlegger het op de explosievenopruimingsdienst heeft gemunt.

14-09-2013 21:54

CSI: Miami "Golden parachute"

CSI: Miami - CSI: Miami "Golden parachute"

Megan en Donner keren terug naar de CSI-unit en worden uitgezonden naar Florida om uit te zoeken hoe het kan dat een vliegtuig is gecrasht in de Everglades. Terwijl zij op zoek gaan naar overlevenden, vinden ze vijf kilometer van de plek de...

20-12-2012 22:36

Habeas Corpus

CSI: Miami - Habeas Corpus

Een van de meest gevreesde vijanden van het CSI-team wordt vermoord gevonden. Aan Horatio de moeilijke taak om te bepalen wie van zijn teamleden een verdachte is.

20-12-2012 21:41

Law & Disorder

CSI: Miami - Law & Disorder

Horatio ontdekt een groot corruptieschandaal waarbij hij tegenover een oude vijand komt te staan. Ondertussen neemt Calleigh een beslissing die haar leven zal veranderen.

13-12-2012 22:30

At Risk

CSI: Miami - At Risk

Een geliefde medewerker van een tennisvereniging wordt vermoord gevonden. Tijdens het onderzoek ontdekt Calleigh een persoonlijke link met deze zaak.

13-12-2012 21:33

Rest In Pieces

CSI: Miami - Rest In Pieces

Een seriemoordenaar slaat weer toe. Tijdens het onderzoek komt Horatio uit bij de familie van de vermeende moordenaar. Of hij hulp van de familie kan verwachten, is nog maar de vraag.

06-12-2012 21:39

No Good Deed

CSI: Miami - No Good Deed

Een accountant wordt dood gevonden nadat hij op zee is overvaren. Het blijkt dat de man veel illegale praktijken heeft blootgelegd, wat hem veel vijanden heeft opgeleverd.

29-11-2012 21:39

Last Straw

CSI: Miami - Last Straw

De vrouwelijke leden van een studentenvereniging in Miami worden een voor een vermoord. Het CSI-team probeert het moorden te stoppen.

22-11-2012 21:38

Terminal Velocity

CSI: Miami - Terminal Velocity

CSI: Miami is een Amerikaanse televisieserie over een forensisch onderzoeksteam in Miami. De serie is een spin-off van de televisieserie CSI: Crime Scene Investigation. CSI: Miami werd in 2002 gestart, en wordt geproduceerd door CBS. CSI: M...

15-11-2012 21:42

Friendly fire

CSI: Miami - Friendly fire

Een excentrieke, geniale man wordt vermoord met het meeste bijzondere wapen dat het CSI-team ooit heeft gezien.

08-11-2012 21:42

Crowned

CSI: Miami - Crowned

De moeder van een kind dat deelneemt aan een schoonheidswedstrijd wordt vermoord. Het team duikt in deze zaak en legt de duistere kant van de wereld van schoonheidswedstrijden voor kinderen bloot.

01-11-2012 21:37

Long Gone

CSI: Miami - Long Gone

Een hele familie lijkt van de aardbodem te zijn verdwenen. Horatio zet alles op alles om de familieleden te vinden.

25-10-2012 21:42

A Few Dead Men

CSI: Miami - A Few Dead Men

Het CSI-team onderzoekt de moorden op drie veroordeelde moordenaars, die uit de gevangenis zijn gekomen. Na hun vrijlating zijn ze een voor een vermoord.

18-10-2012 21:34

Dead Ringer

CSI: Miami - Dead Ringer

Wanneer Horatio weer een lijk ontdekt waarbij de ogen ontbreken, wijst alles naar zijn aartsvijand `The Taunter´. Die blijkt echter een waterdicht alibi te hebben.

11-10-2012 21:36

Sinner Takes All

CSI: Miami - Sinner Takes All

Een pokertoernooi met hoge inzet wordt onderbroken door een gemaskerde moordenaar, met als gevolg een dode pokerspeler en een verbaasd CSI-team.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 10. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

CSI: Miami gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van CSI: Miami de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van CSI: Miami bij CSI: Miami liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van CSI: Miami. Heb je een uitzending van CSI: Miami gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

CSI: Miami gemist

CSI: Miami is een Amerikaanse televisieserie over een forensisch onderzoeksteam in Miami. De serie is een spin-off van de televisieserie CSI: Crime Scene Investigation. CSI: Miami werd in 2002 gestart, en wordt geproduceerd door CBS. CSI: Miami focust zich vaak op één enkele zaak per aflevering, in tegenstelling tot de andere twee CSI-series waarin per aflevering vaak twee zaken behandeld worden.

Uitzending gemist van CSI: Miami? Hier kun je alle uitzendingen van CSI: Miami kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 149
  • Laatste uitzending op 14-09-2013 om 22:51 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!