Programma gemist?

Een goede uit vriend het van Horatio is omgekomen bij van een aanslag uit met een zogenaamde op tv kraagbom. Horatio met doet er alles aan om de met schuldige te van vinden. van Het team ontdekt dat het de bommenlegger het uit op de explosievenopruimingsdienst heeft in gemunt.

Megan op tv en Donner keren op terug naar naar de CSI-unit en door worden uitgezonden naar uit Florida om uit te zoeken hoe tijdens een het kan dat een vliegtuig is de gecrasht in naar de Everglades. Terwijl door zij op zoek op tv gaan naar van overlevenden, vinden ze vijf in kilometer van de op tv plek des onheils een uit het slachtoffer. Zij vertelt dat een iemand zelfmoord wilde plegen en door de deur op van door het vliegtuig opende.

Een een van de meest naar gevreesde vijanden met van het CSI-team wordt vermoord gevonden. door Aan Horatio de op een moeilijke taak om te bepalen wie een van van zijn teamleden een verdachte op tv is.

Horatio ontdekt het een met groot corruptieschandaal waarbij de hij tegenover een een oude vijand komt te staan. Ondertussen van tijdens neemt Calleigh een de beslissing die haar leven zal uit veranderen.

Een uit geliefde medewerker uit van een tennisvereniging wordt vermoord gevonden. op in Tijdens het onderzoek op ontdekt Calleigh een persoonlijke tijdens link met deze op tv zaak.

Een seriemoordenaar slaat op weer de toe. Tijdens het onderzoek de komt Horatio van uit bij de familie naar van uit de vermeende moordenaar. de Of hij hulp van de uit familie kan verwachten, is op tv nog maar de op op tv vraag.

Een uit accountant wordt dood naar gevonden nadat hij op zee tijdens is naar overvaren. Het blijkt dat in de uit man veel illegale een praktijken heeft blootgelegd, op tv wat hem veel vijanden heeft een opgeleverd.

De in vrouwelijke leden van het een studentenvereniging in Miami worden tijdens een door voor een vermoord. Het CSI-team uit probeert het moorden op tv op tv te stoppen.

Een met excentrieke, geniale man wordt vermoord naar met het meeste met bijzondere uit wapen dat het CSI-team ooit op in heeft gezien.

De moeder van uit een kind dat uit deelneemt aan een naar schoonheidswedstrijd wordt op vermoord. Het team naar duikt in door deze zaak en van legt de duistere uit kant van de wereld van tijdens schoonheidswedstrijden de voor kinderen een bloot.

Een door hele familie lijkt de van de aardbodem van te zijn verdwenen. Horatio met zet alles van op alles om de van familieleden te uit vinden.

Het CSI-team op tv onderzoekt uit de moorden op met drie veroordeelde moordenaars, die uit uit de gevangenis zijn gekomen. het Na hun vrijlating naar zijn ze tijdens een voor een het vermoord.

Wanneer Horatio op weer een lijk op tv ontdekt waarbij de ogen het op tv ontbreken, wijst alles naar met zijn aartsvijand tijdens `The Taunter´. Die blijkt echter een naar uit waterdicht alibi te tijdens hebben.

Een een pokertoernooi met hoge inzet wordt met onderbroken door met een van gemaskerde moordenaar, met als gevolg een op tv dode pokerspeler en tijdens een verbaasd in CSI-team.

juni 2020
14-09-2013 22:51

CSI: Miami "Losing face"

CSI: Miami - CSI: Miami "Losing face"

Een goede vriend van Horatio is omgekomen bij een aanslag met een zogenaamde kraagbom. Horatio doet er alles aan om de schuldige te vinden. Het team ontdekt dat de bommenlegger het op de explosievenopruimingsdienst heeft gemunt.

14-09-2013 21:54

CSI: Miami "Golden parachute"

CSI: Miami - CSI: Miami "Golden parachute"

Megan en Donner keren terug naar de CSI-unit en worden uitgezonden naar Florida om uit te zoeken hoe het kan dat een vliegtuig is gecrasht in de Everglades. Terwijl zij op zoek gaan naar overlevenden, vinden ze vijf kilometer van de plek de...

20-12-2012 22:36

Habeas Corpus

CSI: Miami - Habeas Corpus

Een van de meest gevreesde vijanden van het CSI-team wordt vermoord gevonden. Aan Horatio de moeilijke taak om te bepalen wie van zijn teamleden een verdachte is.

20-12-2012 21:41

Law & Disorder

CSI: Miami - Law & Disorder

Horatio ontdekt een groot corruptieschandaal waarbij hij tegenover een oude vijand komt te staan. Ondertussen neemt Calleigh een beslissing die haar leven zal veranderen.

13-12-2012 22:30

At Risk

CSI: Miami - At Risk

Een geliefde medewerker van een tennisvereniging wordt vermoord gevonden. Tijdens het onderzoek ontdekt Calleigh een persoonlijke link met deze zaak.

13-12-2012 21:33

Rest In Pieces

CSI: Miami - Rest In Pieces

Een seriemoordenaar slaat weer toe. Tijdens het onderzoek komt Horatio uit bij de familie van de vermeende moordenaar. Of hij hulp van de familie kan verwachten, is nog maar de vraag.

06-12-2012 21:39

No Good Deed

CSI: Miami - No Good Deed

Een accountant wordt dood gevonden nadat hij op zee is overvaren. Het blijkt dat de man veel illegale praktijken heeft blootgelegd, wat hem veel vijanden heeft opgeleverd.

29-11-2012 21:39

Last Straw

CSI: Miami - Last Straw

De vrouwelijke leden van een studentenvereniging in Miami worden een voor een vermoord. Het CSI-team probeert het moorden te stoppen.

22-11-2012 21:38

Terminal Velocity

CSI: Miami - Terminal Velocity

CSI: Miami is een Amerikaanse televisieserie over een forensisch onderzoeksteam in Miami. De serie is een spin-off van de televisieserie CSI: Crime Scene Investigation. CSI: Miami werd in 2002 gestart, en wordt geproduceerd door CBS. CSI: M...

15-11-2012 21:42

Friendly fire

CSI: Miami - Friendly fire

Een excentrieke, geniale man wordt vermoord met het meeste bijzondere wapen dat het CSI-team ooit heeft gezien.

08-11-2012 21:42

Crowned

CSI: Miami - Crowned

De moeder van een kind dat deelneemt aan een schoonheidswedstrijd wordt vermoord. Het team duikt in deze zaak en legt de duistere kant van de wereld van schoonheidswedstrijden voor kinderen bloot.

01-11-2012 21:37

Long Gone

CSI: Miami - Long Gone

Een hele familie lijkt van de aardbodem te zijn verdwenen. Horatio zet alles op alles om de familieleden te vinden.

25-10-2012 21:42

A Few Dead Men

CSI: Miami - A Few Dead Men

Het CSI-team onderzoekt de moorden op drie veroordeelde moordenaars, die uit de gevangenis zijn gekomen. Na hun vrijlating zijn ze een voor een vermoord.

18-10-2012 21:34

Dead Ringer

CSI: Miami - Dead Ringer

Wanneer Horatio weer een lijk ontdekt waarbij de ogen ontbreken, wijst alles naar zijn aartsvijand `The Taunter´. Die blijkt echter een waterdicht alibi te hebben.

11-10-2012 21:36

Sinner Takes All

CSI: Miami - Sinner Takes All

Een pokertoernooi met hoge inzet wordt onderbroken door een gemaskerde moordenaar, met als gevolg een dode pokerspeler en een verbaasd CSI-team.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 10. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

CSI: Miami gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van CSI: Miami de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van CSI: Miami bij CSI: Miami liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van CSI: Miami. Heb je een uitzending van CSI: Miami gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

CSI: Miami gemist

CSI: Miami is een Amerikaanse televisieserie over een forensisch onderzoeksteam in Miami. De serie is een spin-off van de televisieserie CSI: Crime Scene Investigation. CSI: Miami werd in 2002 gestart, en wordt geproduceerd door CBS. CSI: Miami focust zich vaak op één enkele zaak per aflevering, in tegenstelling tot de andere twee CSI-series waarin per aflevering vaak twee zaken behandeld worden.

Uitzending gemist van CSI: Miami? Hier kun je alle uitzendingen van CSI: Miami kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 149
  • Laatste uitzending op 14-09-2013 om 22:51 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!