Programma gemist?

Een goede van vriend op van Horatio is omgekomen het bij een aanslag met door een een zogenaamde kraagbom. Horatio doet er door alles aan de om de op tv schuldige te vinden. Het team op tv ontdekt dat het de bommenlegger het op met de explosievenopruimingsdienst heeft naar gemunt.

Megan de en Donner keren terug naar naar de CSI-unit naar en naar worden uitgezonden naar Florida om naar uit op te zoeken hoe het kan dat van een vliegtuig met is gecrasht met in de Everglades. Terwijl naar zij op op zoek gaan naar de overlevenden, vinden ze het vijf kilometer van naar de plek het des onheils een slachtoffer. Zij een vertelt van dat iemand zelfmoord wilde plegen op tv en de deur van op tv in het vliegtuig opende.

Een van de uit op tv meest gevreesde vijanden de van het CSI-team wordt uit vermoord gevonden. Aan Horatio de uit moeilijke naar taak om door te bepalen wie van op zijn teamleden van een verdachte is.

Horatio ontdekt een van op groot corruptieschandaal waarbij met hij tegenover een oude een vijand komt door te staan. Ondertussen neemt Calleigh een een het beslissing die haar leven zal op veranderen.

Een geliefde uit medewerker van een tennisvereniging de wordt vermoord gevonden. op tv Tijdens het in onderzoek ontdekt Calleigh in een persoonlijke link met met deze met zaak.

Een in seriemoordenaar slaat weer tijdens toe. Tijdens het uit onderzoek komt op tv Horatio uit bij het de familie van de in vermeende moordenaar. een Of hij hulp van op de familie kan verwachten, is op tv de nog maar de tijdens vraag.

Een accountant wordt met in dood gevonden nadat uit hij op zee is het overvaren. Het blijkt dat de op man het veel illegale praktijken door heeft blootgelegd, op wat hem veel van vijanden heeft opgeleverd.

De vrouwelijke met leden van van een studentenvereniging een in Miami worden een voor een de in vermoord. Het CSI-team probeert een het moorden met te stoppen.

Een door excentrieke, geniale man de wordt vermoord met het meeste van bijzondere wapen met dat het de CSI-team ooit een heeft gezien.

De door moeder van een kind tijdens dat deelneemt van aan een schoonheidswedstrijd de wordt vermoord. uit Het team duikt in deze zaak een en naar legt de duistere uit kant van de wereld de van schoonheidswedstrijden voor kinderen op tv de bloot.

Een het hele familie het lijkt van de aardbodem de te zijn verdwenen. met Horatio zet alles op door alles om de familieleden met van te vinden.

Het CSI-team onderzoekt op met de moorden op drie veroordeelde moordenaars, in die naar uit de gevangenis zijn het gekomen. Na in hun vrijlating zijn ze in een voor een op vermoord.

Wanneer Horatio weer een een lijk ontdekt tijdens waarbij de ogen de ontbreken, wijst alles in naar zijn door aartsvijand naar `The Taunter´. Die uit blijkt echter een waterdicht op alibi te tijdens hebben.

Een pokertoernooi met naar hoge inzet wordt van onderbroken op tv door een gemaskerde moordenaar, met in op tv als gevolg een dode pokerspeler met en een het verbaasd CSI-team.

oktober 2019
14-09-2013 22:51

CSI: Miami "Losing face"

CSI: Miami - CSI: Miami "Losing face"

Een goede vriend van Horatio is omgekomen bij een aanslag met een zogenaamde kraagbom. Horatio doet er alles aan om de schuldige te vinden. Het team ontdekt dat de bommenlegger het op de explosievenopruimingsdienst heeft gemunt.

14-09-2013 21:54

CSI: Miami "Golden parachute"

CSI: Miami - CSI: Miami "Golden parachute"

Megan en Donner keren terug naar de CSI-unit en worden uitgezonden naar Florida om uit te zoeken hoe het kan dat een vliegtuig is gecrasht in de Everglades. Terwijl zij op zoek gaan naar overlevenden, vinden ze vijf kilometer van de plek de...

20-12-2012 22:36

Habeas Corpus

CSI: Miami - Habeas Corpus

Een van de meest gevreesde vijanden van het CSI-team wordt vermoord gevonden. Aan Horatio de moeilijke taak om te bepalen wie van zijn teamleden een verdachte is.

20-12-2012 21:41

Law & Disorder

CSI: Miami - Law & Disorder

Horatio ontdekt een groot corruptieschandaal waarbij hij tegenover een oude vijand komt te staan. Ondertussen neemt Calleigh een beslissing die haar leven zal veranderen.

13-12-2012 22:30

At Risk

CSI: Miami - At Risk

Een geliefde medewerker van een tennisvereniging wordt vermoord gevonden. Tijdens het onderzoek ontdekt Calleigh een persoonlijke link met deze zaak.

13-12-2012 21:33

Rest In Pieces

CSI: Miami - Rest In Pieces

Een seriemoordenaar slaat weer toe. Tijdens het onderzoek komt Horatio uit bij de familie van de vermeende moordenaar. Of hij hulp van de familie kan verwachten, is nog maar de vraag.

06-12-2012 21:39

No Good Deed

CSI: Miami - No Good Deed

Een accountant wordt dood gevonden nadat hij op zee is overvaren. Het blijkt dat de man veel illegale praktijken heeft blootgelegd, wat hem veel vijanden heeft opgeleverd.

29-11-2012 21:39

Last Straw

CSI: Miami - Last Straw

De vrouwelijke leden van een studentenvereniging in Miami worden een voor een vermoord. Het CSI-team probeert het moorden te stoppen.

22-11-2012 21:38

Terminal Velocity

CSI: Miami - Terminal Velocity

CSI: Miami is een Amerikaanse televisieserie over een forensisch onderzoeksteam in Miami. De serie is een spin-off van de televisieserie CSI: Crime Scene Investigation. CSI: Miami werd in 2002 gestart, en wordt geproduceerd door CBS. CSI: M...

15-11-2012 21:42

Friendly fire

CSI: Miami - Friendly fire

Een excentrieke, geniale man wordt vermoord met het meeste bijzondere wapen dat het CSI-team ooit heeft gezien.

08-11-2012 21:42

Crowned

CSI: Miami - Crowned

De moeder van een kind dat deelneemt aan een schoonheidswedstrijd wordt vermoord. Het team duikt in deze zaak en legt de duistere kant van de wereld van schoonheidswedstrijden voor kinderen bloot.

01-11-2012 21:37

Long Gone

CSI: Miami - Long Gone

Een hele familie lijkt van de aardbodem te zijn verdwenen. Horatio zet alles op alles om de familieleden te vinden.

25-10-2012 21:42

A Few Dead Men

CSI: Miami - A Few Dead Men

Het CSI-team onderzoekt de moorden op drie veroordeelde moordenaars, die uit de gevangenis zijn gekomen. Na hun vrijlating zijn ze een voor een vermoord.

18-10-2012 21:34

Dead Ringer

CSI: Miami - Dead Ringer

Wanneer Horatio weer een lijk ontdekt waarbij de ogen ontbreken, wijst alles naar zijn aartsvijand `The Taunter´. Die blijkt echter een waterdicht alibi te hebben.

11-10-2012 21:36

Sinner Takes All

CSI: Miami - Sinner Takes All

Een pokertoernooi met hoge inzet wordt onderbroken door een gemaskerde moordenaar, met als gevolg een dode pokerspeler en een verbaasd CSI-team.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 10. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

CSI: Miami gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van CSI: Miami de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van CSI: Miami bij CSI: Miami liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van CSI: Miami. Heb je een uitzending van CSI: Miami gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

CSI: Miami gemist

CSI: Miami is een Amerikaanse televisieserie over een forensisch onderzoeksteam in Miami. De serie is een spin-off van de televisieserie CSI: Crime Scene Investigation. CSI: Miami werd in 2002 gestart, en wordt geproduceerd door CBS. CSI: Miami focust zich vaak op één enkele zaak per aflevering, in tegenstelling tot de andere twee CSI-series waarin per aflevering vaak twee zaken behandeld worden.

Uitzending gemist van CSI: Miami? Hier kun je alle uitzendingen van CSI: Miami kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 149
  • Laatste uitzending op 14-09-2013 om 22:51 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!