Programma gemist?

Een goede vriend een van Horatio op is tijdens omgekomen bij een aanslag met naar een zogenaamde op kraagbom. Horatio door doet er alles in aan om de schuldige te vinden. met Het uit team ontdekt dat de de bommenlegger het in op de de explosievenopruimingsdienst heeft gemunt.

Megan de en Donner keren terug de naar met de CSI-unit en worden een uitgezonden naar Florida om de uit te in zoeken hoe het tijdens kan dat een vliegtuig tijdens is gecrasht op in de Everglades. Terwijl zij uit op zoek gaan het naar overlevenden, vinden met ze vijf kilometer met van de een plek des in onheils een uit slachtoffer. Zij vertelt dat iemand zelfmoord door wilde plegen in en in de deur van het vliegtuig uit opende.

Een tijdens van de tijdens meest gevreesde vijanden van een het CSI-team wordt op tv vermoord gevonden. Aan Horatio door de moeilijke naar taak om door te bepalen wie naar van zijn teamleden een met verdachte is.

Horatio uit ontdekt een groot het corruptieschandaal waarbij op hij tegenover een oude de vijand komt te staan. Ondertussen de op tv neemt Calleigh een beslissing die haar de leven zal een veranderen.

Een de geliefde medewerker van een in tennisvereniging wordt vermoord gevonden. van Tijdens met het onderzoek ontdekt Calleigh een tijdens persoonlijke link met door deze van zaak.

Een tijdens seriemoordenaar slaat weer door toe. Tijdens het onderzoek komt in Horatio uit de bij de uit familie van de vermeende moordenaar. met Of hij hulp uit van het de familie een kan verwachten, is een nog maar de tijdens vraag.

Een accountant van wordt dood gevonden nadat van hij op op zee op is overvaren. Het blijkt dat in de man op tv veel illegale tijdens praktijken heeft blootgelegd, wat hem op tv veel vijanden met heeft opgeleverd.

De vrouwelijke leden van van een op tv studentenvereniging uit in Miami worden een het voor een vermoord. in Het CSI-team probeert het moorden in te van stoppen.

Een op excentrieke, geniale man door wordt vermoord met het meeste de bijzondere wapen dat de het CSI-team ooit door in heeft gezien.

De moeder met van een kind op dat deelneemt aan uit een op schoonheidswedstrijd wordt vermoord. Het team duikt op in deze zaak een en legt met de duistere kant op van de wereld van door schoonheidswedstrijden voor in kinderen met bloot.

Een hele familie naar lijkt van een de aardbodem met te zijn verdwenen. tijdens Horatio zet alles op met alles van om de familieleden te in vinden.

Het naar CSI-team onderzoekt de moorden een op drie veroordeelde het moordenaars, die uit in de de gevangenis zijn gekomen. Na een hun vrijlating zijn ze tijdens een voor een een vermoord.

Wanneer een Horatio weer een lijk door ontdekt waarbij de naar ogen uit ontbreken, wijst alles naar op zijn aartsvijand met `The Taunter´. Die blijkt een echter een op tv waterdicht alibi te naar hebben.

Een uit pokertoernooi met hoge inzet wordt het een onderbroken door een gemaskerde moordenaar, met het als gevolg een in dode pokerspeler uit en een verbaasd van CSI-team.

oktober 2020
14-09-2013 22:51

CSI: Miami "Losing face"

CSI: Miami - CSI: Miami "Losing face"

Een goede vriend van Horatio is omgekomen bij een aanslag met een zogenaamde kraagbom. Horatio doet er alles aan om de schuldige te vinden. Het team ontdekt dat de bommenlegger het op de explosievenopruimingsdienst heeft gemunt.

14-09-2013 21:54

CSI: Miami "Golden parachute"

CSI: Miami - CSI: Miami "Golden parachute"

Megan en Donner keren terug naar de CSI-unit en worden uitgezonden naar Florida om uit te zoeken hoe het kan dat een vliegtuig is gecrasht in de Everglades. Terwijl zij op zoek gaan naar overlevenden, vinden ze vijf kilometer van de plek de...

20-12-2012 22:36

Habeas Corpus

CSI: Miami - Habeas Corpus

Een van de meest gevreesde vijanden van het CSI-team wordt vermoord gevonden. Aan Horatio de moeilijke taak om te bepalen wie van zijn teamleden een verdachte is.

20-12-2012 21:41

Law & Disorder

CSI: Miami - Law & Disorder

Horatio ontdekt een groot corruptieschandaal waarbij hij tegenover een oude vijand komt te staan. Ondertussen neemt Calleigh een beslissing die haar leven zal veranderen.

13-12-2012 22:30

At Risk

CSI: Miami - At Risk

Een geliefde medewerker van een tennisvereniging wordt vermoord gevonden. Tijdens het onderzoek ontdekt Calleigh een persoonlijke link met deze zaak.

13-12-2012 21:33

Rest In Pieces

CSI: Miami - Rest In Pieces

Een seriemoordenaar slaat weer toe. Tijdens het onderzoek komt Horatio uit bij de familie van de vermeende moordenaar. Of hij hulp van de familie kan verwachten, is nog maar de vraag.

06-12-2012 21:39

No Good Deed

CSI: Miami - No Good Deed

Een accountant wordt dood gevonden nadat hij op zee is overvaren. Het blijkt dat de man veel illegale praktijken heeft blootgelegd, wat hem veel vijanden heeft opgeleverd.

29-11-2012 21:39

Last Straw

CSI: Miami - Last Straw

De vrouwelijke leden van een studentenvereniging in Miami worden een voor een vermoord. Het CSI-team probeert het moorden te stoppen.

22-11-2012 21:38

Terminal Velocity

CSI: Miami - Terminal Velocity

CSI: Miami is een Amerikaanse televisieserie over een forensisch onderzoeksteam in Miami. De serie is een spin-off van de televisieserie CSI: Crime Scene Investigation. CSI: Miami werd in 2002 gestart, en wordt geproduceerd door CBS. CSI: M...

15-11-2012 21:42

Friendly fire

CSI: Miami - Friendly fire

Een excentrieke, geniale man wordt vermoord met het meeste bijzondere wapen dat het CSI-team ooit heeft gezien.

08-11-2012 21:42

Crowned

CSI: Miami - Crowned

De moeder van een kind dat deelneemt aan een schoonheidswedstrijd wordt vermoord. Het team duikt in deze zaak en legt de duistere kant van de wereld van schoonheidswedstrijden voor kinderen bloot.

01-11-2012 21:37

Long Gone

CSI: Miami - Long Gone

Een hele familie lijkt van de aardbodem te zijn verdwenen. Horatio zet alles op alles om de familieleden te vinden.

25-10-2012 21:42

A Few Dead Men

CSI: Miami - A Few Dead Men

Het CSI-team onderzoekt de moorden op drie veroordeelde moordenaars, die uit de gevangenis zijn gekomen. Na hun vrijlating zijn ze een voor een vermoord.

18-10-2012 21:34

Dead Ringer

CSI: Miami - Dead Ringer

Wanneer Horatio weer een lijk ontdekt waarbij de ogen ontbreken, wijst alles naar zijn aartsvijand `The Taunter´. Die blijkt echter een waterdicht alibi te hebben.

11-10-2012 21:36

Sinner Takes All

CSI: Miami - Sinner Takes All

Een pokertoernooi met hoge inzet wordt onderbroken door een gemaskerde moordenaar, met als gevolg een dode pokerspeler en een verbaasd CSI-team.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 10. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

CSI: Miami gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van CSI: Miami de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van CSI: Miami bij CSI: Miami liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van CSI: Miami. Heb je een uitzending van CSI: Miami gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

CSI: Miami gemist

CSI: Miami is een Amerikaanse televisieserie over een forensisch onderzoeksteam in Miami. De serie is een spin-off van de televisieserie CSI: Crime Scene Investigation. CSI: Miami werd in 2002 gestart, en wordt geproduceerd door CBS. CSI: Miami focust zich vaak op één enkele zaak per aflevering, in tegenstelling tot de andere twee CSI-series waarin per aflevering vaak twee zaken behandeld worden.

Uitzending gemist van CSI: Miami? Hier kun je alle uitzendingen van CSI: Miami kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 149
  • Laatste uitzending op 14-09-2013 om 22:51 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!