Programma gemist?

Een goede met vriend op van Horatio is tijdens omgekomen bij een het aanslag met een zogenaamde kraagbom. Horatio van doet er alles tijdens aan om het de schuldige te op tv vinden. Het team ontdekt uit dat de bommenlegger op het op de in explosievenopruimingsdienst uit heeft gemunt.

Megan met en Donner keren op terug naar de CSI-unit en het door worden uitgezonden naar Florida om op uit te van zoeken hoe het kan dat de een op tv vliegtuig is in gecrasht in de Everglades. Terwijl naar zij een op zoek gaan naar de overlevenden, vinden ze vijf tijdens kilometer van op tv de plek het des onheils een slachtoffer. Zij vertelt door dat een iemand zelfmoord wilde plegen en op de van deur van het vliegtuig tijdens opende.

Een naar van de het meest gevreesde vijanden een van het CSI-team wordt vermoord gevonden. tijdens Aan het Horatio de moeilijke taak om op te bepalen wie van van tijdens zijn teamleden een met verdachte is.

Horatio ontdekt een tijdens groot corruptieschandaal waarbij uit van hij tegenover een oude door vijand komt te staan. Ondertussen van op tv neemt Calleigh een tijdens beslissing die haar leven tijdens zal veranderen.

Een op tv geliefde medewerker van een tennisvereniging uit wordt vermoord van gevonden. Tijdens het het onderzoek ontdekt Calleigh een met persoonlijke link met op tv deze een zaak.

Een door seriemoordenaar slaat weer toe. Tijdens naar het op tv onderzoek komt Horatio naar uit bij de het familie van de met vermeende moordenaar. Of hij hulp op door van de familie met kan verwachten, is nog maar de tijdens in vraag.

Een accountant wordt tijdens met dood gevonden nadat hij op met zee is in overvaren. Het blijkt dat de een man op veel illegale naar praktijken heeft blootgelegd, wat hem in veel vijanden heeft tijdens opgeleverd.

De vrouwelijke van leden door van een studentenvereniging naar in Miami worden tijdens een voor een vermoord. Het CSI-team van probeert het tijdens moorden te op tv stoppen.

Een excentrieke, geniale het man wordt met vermoord met op tv het meeste bijzondere tijdens wapen dat uit het CSI-team ooit de heeft gezien.

De moeder van met een kind dat de op deelneemt aan een uit schoonheidswedstrijd wordt vermoord. door Het team duikt door in deze zaak en in legt de duistere kant in van de door wereld van met schoonheidswedstrijden voor kinderen naar bloot.

Een uit hele familie lijkt van het de tijdens aardbodem te zijn verdwenen. tijdens Horatio zet een alles op alles in om de familieleden te de vinden.

Het CSI-team onderzoekt naar de moorden op tijdens drie tijdens veroordeelde moordenaars, door die uit de op tv gevangenis zijn gekomen. Na hun een vrijlating zijn het ze een in voor een vermoord.

Wanneer Horatio weer met een lijk ontdekt tijdens waarbij op tv de ogen ontbreken, wijst naar alles naar zijn naar aartsvijand `The op Taunter´. Die blijkt op echter een waterdicht een alibi te uit hebben.

Een pokertoernooi door met hoge naar inzet wordt onderbroken een door een de gemaskerde moordenaar, met als met gevolg een met dode pokerspeler en de een verbaasd CSI-team.

maart 2021
14-09-2013 22:51

CSI: Miami "Losing face"

CSI: Miami - CSI: Miami "Losing face"

Een goede vriend van Horatio is omgekomen bij een aanslag met een zogenaamde kraagbom. Horatio doet er alles aan om de schuldige te vinden. Het team ontdekt dat de bommenlegger het op de explosievenopruimingsdienst heeft gemunt.

14-09-2013 21:54

CSI: Miami "Golden parachute"

CSI: Miami - CSI: Miami "Golden parachute"

Megan en Donner keren terug naar de CSI-unit en worden uitgezonden naar Florida om uit te zoeken hoe het kan dat een vliegtuig is gecrasht in de Everglades. Terwijl zij op zoek gaan naar overlevenden, vinden ze vijf kilometer van de plek de...

20-12-2012 22:36

Habeas Corpus

CSI: Miami - Habeas Corpus

Een van de meest gevreesde vijanden van het CSI-team wordt vermoord gevonden. Aan Horatio de moeilijke taak om te bepalen wie van zijn teamleden een verdachte is.

20-12-2012 21:41

Law & Disorder

CSI: Miami - Law & Disorder

Horatio ontdekt een groot corruptieschandaal waarbij hij tegenover een oude vijand komt te staan. Ondertussen neemt Calleigh een beslissing die haar leven zal veranderen.

13-12-2012 22:30

At Risk

CSI: Miami - At Risk

Een geliefde medewerker van een tennisvereniging wordt vermoord gevonden. Tijdens het onderzoek ontdekt Calleigh een persoonlijke link met deze zaak.

13-12-2012 21:33

Rest In Pieces

CSI: Miami - Rest In Pieces

Een seriemoordenaar slaat weer toe. Tijdens het onderzoek komt Horatio uit bij de familie van de vermeende moordenaar. Of hij hulp van de familie kan verwachten, is nog maar de vraag.

06-12-2012 21:39

No Good Deed

CSI: Miami - No Good Deed

Een accountant wordt dood gevonden nadat hij op zee is overvaren. Het blijkt dat de man veel illegale praktijken heeft blootgelegd, wat hem veel vijanden heeft opgeleverd.

29-11-2012 21:39

Last Straw

CSI: Miami - Last Straw

De vrouwelijke leden van een studentenvereniging in Miami worden een voor een vermoord. Het CSI-team probeert het moorden te stoppen.

22-11-2012 21:38

Terminal Velocity

CSI: Miami - Terminal Velocity

CSI: Miami is een Amerikaanse televisieserie over een forensisch onderzoeksteam in Miami. De serie is een spin-off van de televisieserie CSI: Crime Scene Investigation. CSI: Miami werd in 2002 gestart, en wordt geproduceerd door CBS. CSI: M...

15-11-2012 21:42

Friendly fire

CSI: Miami - Friendly fire

Een excentrieke, geniale man wordt vermoord met het meeste bijzondere wapen dat het CSI-team ooit heeft gezien.

08-11-2012 21:42

Crowned

CSI: Miami - Crowned

De moeder van een kind dat deelneemt aan een schoonheidswedstrijd wordt vermoord. Het team duikt in deze zaak en legt de duistere kant van de wereld van schoonheidswedstrijden voor kinderen bloot.

01-11-2012 21:37

Long Gone

CSI: Miami - Long Gone

Een hele familie lijkt van de aardbodem te zijn verdwenen. Horatio zet alles op alles om de familieleden te vinden.

25-10-2012 21:42

A Few Dead Men

CSI: Miami - A Few Dead Men

Het CSI-team onderzoekt de moorden op drie veroordeelde moordenaars, die uit de gevangenis zijn gekomen. Na hun vrijlating zijn ze een voor een vermoord.

18-10-2012 21:34

Dead Ringer

CSI: Miami - Dead Ringer

Wanneer Horatio weer een lijk ontdekt waarbij de ogen ontbreken, wijst alles naar zijn aartsvijand `The Taunter´. Die blijkt echter een waterdicht alibi te hebben.

11-10-2012 21:36

Sinner Takes All

CSI: Miami - Sinner Takes All

Een pokertoernooi met hoge inzet wordt onderbroken door een gemaskerde moordenaar, met als gevolg een dode pokerspeler en een verbaasd CSI-team.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 10. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

CSI: Miami gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van CSI: Miami de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van CSI: Miami bij CSI: Miami liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van CSI: Miami. Heb je een uitzending van CSI: Miami gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

CSI: Miami gemist

CSI: Miami is een Amerikaanse televisieserie over een forensisch onderzoeksteam in Miami. De serie is een spin-off van de televisieserie CSI: Crime Scene Investigation. CSI: Miami werd in 2002 gestart, en wordt geproduceerd door CBS. CSI: Miami focust zich vaak op één enkele zaak per aflevering, in tegenstelling tot de andere twee CSI-series waarin per aflevering vaak twee zaken behandeld worden.

Uitzending gemist van CSI: Miami? Hier kun je alle uitzendingen van CSI: Miami kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 149
  • Laatste uitzending op 14-09-2013 om 22:51 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!