Programma gemist?

Een van goede vriend van Horatio op is door omgekomen bij een uit aanslag met een zogenaamde uit kraagbom. Horatio doet er naar alles aan de om de schuldige te vinden. uit Het met team ontdekt dat de bommenlegger een het tijdens op de explosievenopruimingsdienst heeft een gemunt.

Megan en Donner met keren terug naar op tv uit de CSI-unit en worden uitgezonden naar op tv Florida om in uit te zoeken naar hoe tijdens het kan dat tijdens een vliegtuig is gecrasht in de op tv op tv Everglades. Terwijl zij op een zoek gaan naar op overlevenden, vinden ze met vijf kilometer van de met plek des onheils een door slachtoffer. Zij vertelt naar uit dat iemand zelfmoord wilde plegen en naar de door deur van het vliegtuig naar opende.

Een van de een meest gevreesde een vijanden tijdens van het CSI-team wordt op vermoord gevonden. tijdens Aan Horatio de moeilijke taak door om op te bepalen wie uit van zijn teamleden een verdachte in is.

Horatio ontdekt een met groot corruptieschandaal waarbij een hij tijdens tegenover een oude in vijand komt naar te staan. Ondertussen neemt Calleigh een uit beslissing een die haar leven zal in veranderen.

Een met geliefde medewerker van een tennisvereniging het tijdens wordt vermoord gevonden. Tijdens het in onderzoek naar ontdekt Calleigh een van persoonlijke link met deze door zaak.

Een tijdens seriemoordenaar slaat weer toe. Tijdens tijdens het onderzoek komt op tv Horatio uit een bij de familie van in de vermeende in moordenaar. Of op tv hij hulp de van de familie kan verwachten, op is nog maar in de in vraag.

Een het accountant wordt dood gevonden met nadat uit hij op zee met is overvaren. Het op blijkt dat de man veel een illegale op tv praktijken heeft blootgelegd, wat hem op tv veel vijanden heeft van opgeleverd.

De van vrouwelijke leden tijdens van een studentenvereniging in van Miami worden op tv een voor een vermoord. Het van CSI-team probeert het moorden het te de stoppen.

Een het excentrieke, geniale man uit wordt vermoord tijdens met het meeste bijzondere wapen in dat met het CSI-team ooit uit heeft gezien.

De een moeder van een van kind dat deelneemt aan van een schoonheidswedstrijd van wordt vermoord. Het team tijdens duikt in deze zaak op tv een en legt de duistere uit kant van de wereld van uit met schoonheidswedstrijden voor kinderen met bloot.

Een de hele familie lijkt van tijdens de van aardbodem te zijn verdwenen. Horatio met zet alles op alles van de om de familieleden te door vinden.

Het CSI-team onderzoekt naar tijdens de moorden op drie veroordeelde uit moordenaars, die uit in de gevangenis zijn gekomen. met het Na hun vrijlating zijn ze een uit voor een door vermoord.

Wanneer Horatio op tv weer een lijk ontdekt naar waarbij de tijdens ogen ontbreken, wijst alles naar naar zijn aartsvijand een een `The Taunter´. Die blijkt in echter een waterdicht alibi te naar tijdens hebben.

Een pokertoernooi door met hoge inzet door wordt onderbroken door het een gemaskerde moordenaar, door met het als gevolg een dode pokerspeler en het een een verbaasd CSI-team.

november 2021
14-09-2013 22:51

CSI: Miami "Losing face"

CSI: Miami - CSI: Miami "Losing face"

Een goede vriend van Horatio is omgekomen bij een aanslag met een zogenaamde kraagbom. Horatio doet er alles aan om de schuldige te vinden. Het team ontdekt dat de bommenlegger het op de explosievenopruimingsdienst heeft gemunt.

14-09-2013 21:54

CSI: Miami "Golden parachute"

CSI: Miami - CSI: Miami "Golden parachute"

Megan en Donner keren terug naar de CSI-unit en worden uitgezonden naar Florida om uit te zoeken hoe het kan dat een vliegtuig is gecrasht in de Everglades. Terwijl zij op zoek gaan naar overlevenden, vinden ze vijf kilometer van de plek de...

20-12-2012 22:36

Habeas Corpus

CSI: Miami - Habeas Corpus

Een van de meest gevreesde vijanden van het CSI-team wordt vermoord gevonden. Aan Horatio de moeilijke taak om te bepalen wie van zijn teamleden een verdachte is.

20-12-2012 21:41

Law & Disorder

CSI: Miami - Law & Disorder

Horatio ontdekt een groot corruptieschandaal waarbij hij tegenover een oude vijand komt te staan. Ondertussen neemt Calleigh een beslissing die haar leven zal veranderen.

13-12-2012 22:30

At Risk

CSI: Miami - At Risk

Een geliefde medewerker van een tennisvereniging wordt vermoord gevonden. Tijdens het onderzoek ontdekt Calleigh een persoonlijke link met deze zaak.

13-12-2012 21:33

Rest In Pieces

CSI: Miami - Rest In Pieces

Een seriemoordenaar slaat weer toe. Tijdens het onderzoek komt Horatio uit bij de familie van de vermeende moordenaar. Of hij hulp van de familie kan verwachten, is nog maar de vraag.

06-12-2012 21:39

No Good Deed

CSI: Miami - No Good Deed

Een accountant wordt dood gevonden nadat hij op zee is overvaren. Het blijkt dat de man veel illegale praktijken heeft blootgelegd, wat hem veel vijanden heeft opgeleverd.

29-11-2012 21:39

Last Straw

CSI: Miami - Last Straw

De vrouwelijke leden van een studentenvereniging in Miami worden een voor een vermoord. Het CSI-team probeert het moorden te stoppen.

22-11-2012 21:38

Terminal Velocity

CSI: Miami - Terminal Velocity

CSI: Miami is een Amerikaanse televisieserie over een forensisch onderzoeksteam in Miami. De serie is een spin-off van de televisieserie CSI: Crime Scene Investigation. CSI: Miami werd in 2002 gestart, en wordt geproduceerd door CBS. CSI: M...

15-11-2012 21:42

Friendly fire

CSI: Miami - Friendly fire

Een excentrieke, geniale man wordt vermoord met het meeste bijzondere wapen dat het CSI-team ooit heeft gezien.

08-11-2012 21:42

Crowned

CSI: Miami - Crowned

De moeder van een kind dat deelneemt aan een schoonheidswedstrijd wordt vermoord. Het team duikt in deze zaak en legt de duistere kant van de wereld van schoonheidswedstrijden voor kinderen bloot.

01-11-2012 21:37

Long Gone

CSI: Miami - Long Gone

Een hele familie lijkt van de aardbodem te zijn verdwenen. Horatio zet alles op alles om de familieleden te vinden.

25-10-2012 21:42

A Few Dead Men

CSI: Miami - A Few Dead Men

Het CSI-team onderzoekt de moorden op drie veroordeelde moordenaars, die uit de gevangenis zijn gekomen. Na hun vrijlating zijn ze een voor een vermoord.

18-10-2012 21:34

Dead Ringer

CSI: Miami - Dead Ringer

Wanneer Horatio weer een lijk ontdekt waarbij de ogen ontbreken, wijst alles naar zijn aartsvijand `The Taunter´. Die blijkt echter een waterdicht alibi te hebben.

11-10-2012 21:36

Sinner Takes All

CSI: Miami - Sinner Takes All

Een pokertoernooi met hoge inzet wordt onderbroken door een gemaskerde moordenaar, met als gevolg een dode pokerspeler en een verbaasd CSI-team.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 10. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

CSI: Miami gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van CSI: Miami de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van CSI: Miami bij CSI: Miami liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van CSI: Miami. Heb je een uitzending van CSI: Miami gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

CSI: Miami gemist

CSI: Miami is een Amerikaanse televisieserie over een forensisch onderzoeksteam in Miami. De serie is een spin-off van de televisieserie CSI: Crime Scene Investigation. CSI: Miami werd in 2002 gestart, en wordt geproduceerd door CBS. CSI: Miami focust zich vaak op één enkele zaak per aflevering, in tegenstelling tot de andere twee CSI-series waarin per aflevering vaak twee zaken behandeld worden.

Uitzending gemist van CSI: Miami? Hier kun je alle uitzendingen van CSI: Miami kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 149
  • Laatste uitzending op 14-09-2013 om 22:51 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!