Programma gemist?

Een op tv goede vriend van Horatio is de omgekomen in bij een aanslag met een op zogenaamde een kraagbom. Horatio doet met er alles aan naar om de naar schuldige te vinden. naar Het team ontdekt tijdens dat de bommenlegger met het op de het explosievenopruimingsdienst heeft gemunt.

Megan een en Donner een keren terug naar de CSI-unit en tijdens worden uitgezonden naar de Florida om uit in tijdens te zoeken hoe het het kan dat een vliegtuig tijdens is het gecrasht in de Everglades. Terwijl door zij op tv op zoek gaan naar overlevenden, vinden een het ze vijf kilometer van de van plek des op tv onheils een slachtoffer. uit Zij vertelt op tv dat iemand zelfmoord wilde plegen en door de deur door van het vliegtuig het opende.

Een van de door op meest gevreesde vijanden van het CSI-team uit wordt vermoord naar gevonden. Aan Horatio in de moeilijke taak uit om te bepalen de wie van op tv zijn teamleden een verdachte een is.

Horatio het ontdekt een groot op tv corruptieschandaal waarbij hij tegenover een tijdens oude vijand op tv komt van te staan. Ondertussen neemt met Calleigh een een beslissing die haar de leven zal veranderen.

Een geliefde medewerker met van een tennisvereniging met wordt het vermoord gevonden. Tijdens het het onderzoek ontdekt Calleigh een op persoonlijke van link met in deze zaak.

Een seriemoordenaar slaat de op weer toe. Tijdens het onderzoek komt op tv Horatio uit een bij de familie naar van op tv de vermeende moordenaar. Of hij hulp het van de op tv familie met kan verwachten, is nog het maar de een vraag.

Een een accountant wordt van dood gevonden nadat hij op door zee is overvaren. de Het blijkt dat de de van man veel illegale praktijken met heeft blootgelegd, wat hem van veel vijanden heeft van opgeleverd.

De vrouwelijke een leden van een van studentenvereniging in Miami op worden naar een voor een vermoord. Het CSI-team met probeert een het moorden te in stoppen.

Een in excentrieke, geniale man wordt door vermoord met naar het meeste bijzondere wapen dat naar het CSI-team ooit met heeft tijdens gezien.

De moeder op van een met kind dat deelneemt aan tijdens een op tv schoonheidswedstrijd wordt vermoord. Het team duikt op tv in het deze zaak en legt de de duistere kant door van de de wereld van schoonheidswedstrijden met voor kinderen met bloot.

Een hele familie het lijkt van de de aardbodem te zijn een verdwenen. Horatio door zet alles op alles een om de het familieleden te met vinden.

Het naar CSI-team onderzoekt het de moorden op drie veroordeelde in moordenaars, die uit de tijdens gevangenis zijn in gekomen. Na hun tijdens vrijlating zijn ze een met op tv voor een vermoord.

Wanneer van Horatio weer een op tv lijk ontdekt waarbij tijdens de ogen tijdens ontbreken, wijst alles naar het zijn aartsvijand door `The Taunter´. Die blijkt echter naar een van waterdicht alibi te het hebben.

Een pokertoernooi door met hoge inzet van wordt van onderbroken door een met gemaskerde moordenaar, met van als gevolg een dode in pokerspeler en van een verbaasd CSI-team.

juli 2020
14-09-2013 22:51

CSI: Miami "Losing face"

CSI: Miami - CSI: Miami "Losing face"

Een goede vriend van Horatio is omgekomen bij een aanslag met een zogenaamde kraagbom. Horatio doet er alles aan om de schuldige te vinden. Het team ontdekt dat de bommenlegger het op de explosievenopruimingsdienst heeft gemunt.

14-09-2013 21:54

CSI: Miami "Golden parachute"

CSI: Miami - CSI: Miami "Golden parachute"

Megan en Donner keren terug naar de CSI-unit en worden uitgezonden naar Florida om uit te zoeken hoe het kan dat een vliegtuig is gecrasht in de Everglades. Terwijl zij op zoek gaan naar overlevenden, vinden ze vijf kilometer van de plek de...

20-12-2012 22:36

Habeas Corpus

CSI: Miami - Habeas Corpus

Een van de meest gevreesde vijanden van het CSI-team wordt vermoord gevonden. Aan Horatio de moeilijke taak om te bepalen wie van zijn teamleden een verdachte is.

20-12-2012 21:41

Law & Disorder

CSI: Miami - Law & Disorder

Horatio ontdekt een groot corruptieschandaal waarbij hij tegenover een oude vijand komt te staan. Ondertussen neemt Calleigh een beslissing die haar leven zal veranderen.

13-12-2012 22:30

At Risk

CSI: Miami - At Risk

Een geliefde medewerker van een tennisvereniging wordt vermoord gevonden. Tijdens het onderzoek ontdekt Calleigh een persoonlijke link met deze zaak.

13-12-2012 21:33

Rest In Pieces

CSI: Miami - Rest In Pieces

Een seriemoordenaar slaat weer toe. Tijdens het onderzoek komt Horatio uit bij de familie van de vermeende moordenaar. Of hij hulp van de familie kan verwachten, is nog maar de vraag.

06-12-2012 21:39

No Good Deed

CSI: Miami - No Good Deed

Een accountant wordt dood gevonden nadat hij op zee is overvaren. Het blijkt dat de man veel illegale praktijken heeft blootgelegd, wat hem veel vijanden heeft opgeleverd.

29-11-2012 21:39

Last Straw

CSI: Miami - Last Straw

De vrouwelijke leden van een studentenvereniging in Miami worden een voor een vermoord. Het CSI-team probeert het moorden te stoppen.

22-11-2012 21:38

Terminal Velocity

CSI: Miami - Terminal Velocity

CSI: Miami is een Amerikaanse televisieserie over een forensisch onderzoeksteam in Miami. De serie is een spin-off van de televisieserie CSI: Crime Scene Investigation. CSI: Miami werd in 2002 gestart, en wordt geproduceerd door CBS. CSI: M...

15-11-2012 21:42

Friendly fire

CSI: Miami - Friendly fire

Een excentrieke, geniale man wordt vermoord met het meeste bijzondere wapen dat het CSI-team ooit heeft gezien.

08-11-2012 21:42

Crowned

CSI: Miami - Crowned

De moeder van een kind dat deelneemt aan een schoonheidswedstrijd wordt vermoord. Het team duikt in deze zaak en legt de duistere kant van de wereld van schoonheidswedstrijden voor kinderen bloot.

01-11-2012 21:37

Long Gone

CSI: Miami - Long Gone

Een hele familie lijkt van de aardbodem te zijn verdwenen. Horatio zet alles op alles om de familieleden te vinden.

25-10-2012 21:42

A Few Dead Men

CSI: Miami - A Few Dead Men

Het CSI-team onderzoekt de moorden op drie veroordeelde moordenaars, die uit de gevangenis zijn gekomen. Na hun vrijlating zijn ze een voor een vermoord.

18-10-2012 21:34

Dead Ringer

CSI: Miami - Dead Ringer

Wanneer Horatio weer een lijk ontdekt waarbij de ogen ontbreken, wijst alles naar zijn aartsvijand `The Taunter´. Die blijkt echter een waterdicht alibi te hebben.

11-10-2012 21:36

Sinner Takes All

CSI: Miami - Sinner Takes All

Een pokertoernooi met hoge inzet wordt onderbroken door een gemaskerde moordenaar, met als gevolg een dode pokerspeler en een verbaasd CSI-team.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 10. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

CSI: Miami gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van CSI: Miami de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van CSI: Miami bij CSI: Miami liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van CSI: Miami. Heb je een uitzending van CSI: Miami gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

CSI: Miami gemist

CSI: Miami is een Amerikaanse televisieserie over een forensisch onderzoeksteam in Miami. De serie is een spin-off van de televisieserie CSI: Crime Scene Investigation. CSI: Miami werd in 2002 gestart, en wordt geproduceerd door CBS. CSI: Miami focust zich vaak op één enkele zaak per aflevering, in tegenstelling tot de andere twee CSI-series waarin per aflevering vaak twee zaken behandeld worden.

Uitzending gemist van CSI: Miami? Hier kun je alle uitzendingen van CSI: Miami kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 149
  • Laatste uitzending op 14-09-2013 om 22:51 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!