Programma gemist?

Een een goede vriend van door Horatio is omgekomen bij tijdens een aanslag met het een zogenaamde kraagbom. door Horatio doet naar er alles aan om de in schuldige te naar vinden. Het team ontdekt met tijdens dat de bommenlegger het op van de explosievenopruimingsdienst heeft op tv gemunt.

Megan en Donner op tv keren terug naar van de CSI-unit met en een worden uitgezonden naar Florida op tv om uit te zoeken tijdens hoe het kan dat de een vliegtuig is op gecrasht op in de Everglades. Terwijl zij in op van zoek gaan naar overlevenden, vinden met ze met vijf kilometer van de plek op des onheils een een slachtoffer. naar Zij vertelt dat iemand van zelfmoord wilde plegen in en de deur naar van het op tv vliegtuig opende.

Een met van de meest gevreesde vijanden op van het in CSI-team tijdens wordt vermoord gevonden. in Aan Horatio de door moeilijke taak om de te bepalen wie van met zijn teamleden een een verdachte is.

Horatio op tv ontdekt een groot corruptieschandaal naar waarbij hij tegenover op een oude vijand met komt te staan. door Ondertussen neemt Calleigh een uit beslissing naar die haar leven zal door veranderen.

Een de geliefde medewerker van op tv een tennisvereniging wordt met vermoord gevonden. Tijdens naar het onderzoek ontdekt Calleigh met een persoonlijke op link met deze op zaak.

Een seriemoordenaar slaat op tv weer toe. Tijdens van het onderzoek een komt Horatio uit tijdens bij in de familie van naar de vermeende moordenaar. Of hij op hulp naar van de familie kan verwachten, is een nog door maar de in vraag.

Een accountant een wordt dood op tv gevonden nadat hij op zee het is de overvaren. Het blijkt naar dat de man naar veel illegale praktijken uit heeft blootgelegd, op wat hem veel vijanden heeft uit opgeleverd.

De het vrouwelijke leden van een studentenvereniging van in Miami worden op tv een tijdens voor een vermoord. een Het CSI-team probeert het moorden met op te stoppen.

Een excentrieke, in geniale een man wordt vermoord met het meeste in bijzondere wapen dat tijdens het CSI-team ooit de heeft van gezien.

De moeder van met de een kind dat deelneemt de aan een in schoonheidswedstrijd wordt vermoord. Het van team duikt in het deze zaak en legt naar de duistere in kant van op tv de wereld van het schoonheidswedstrijden voor kinderen door bloot.

Een op hele familie lijkt tijdens van de aardbodem te zijn de verdwenen. Horatio tijdens zet alles tijdens op alles om de naar familieleden te naar vinden.

Het in CSI-team onderzoekt de moorden naar op tijdens drie veroordeelde moordenaars, van die uit de gevangenis zijn op gekomen. Na van hun vrijlating een zijn ze een voor een de vermoord.

Wanneer Horatio weer uit een lijk ontdekt naar van waarbij de ogen ontbreken, tijdens wijst alles naar zijn aartsvijand uit `The op Taunter´. Die blijkt echter een de in waterdicht alibi te de hebben.

Een van pokertoernooi met hoge inzet wordt tijdens naar onderbroken door een de gemaskerde moordenaar, met als gevolg een van dode door pokerspeler en een verbaasd een CSI-team.

april 2020
14-09-2013 22:51

CSI: Miami "Losing face"

CSI: Miami - CSI: Miami "Losing face"

Een goede vriend van Horatio is omgekomen bij een aanslag met een zogenaamde kraagbom. Horatio doet er alles aan om de schuldige te vinden. Het team ontdekt dat de bommenlegger het op de explosievenopruimingsdienst heeft gemunt.

14-09-2013 21:54

CSI: Miami "Golden parachute"

CSI: Miami - CSI: Miami "Golden parachute"

Megan en Donner keren terug naar de CSI-unit en worden uitgezonden naar Florida om uit te zoeken hoe het kan dat een vliegtuig is gecrasht in de Everglades. Terwijl zij op zoek gaan naar overlevenden, vinden ze vijf kilometer van de plek de...

20-12-2012 22:36

Habeas Corpus

CSI: Miami - Habeas Corpus

Een van de meest gevreesde vijanden van het CSI-team wordt vermoord gevonden. Aan Horatio de moeilijke taak om te bepalen wie van zijn teamleden een verdachte is.

20-12-2012 21:41

Law & Disorder

CSI: Miami - Law & Disorder

Horatio ontdekt een groot corruptieschandaal waarbij hij tegenover een oude vijand komt te staan. Ondertussen neemt Calleigh een beslissing die haar leven zal veranderen.

13-12-2012 22:30

At Risk

CSI: Miami - At Risk

Een geliefde medewerker van een tennisvereniging wordt vermoord gevonden. Tijdens het onderzoek ontdekt Calleigh een persoonlijke link met deze zaak.

13-12-2012 21:33

Rest In Pieces

CSI: Miami - Rest In Pieces

Een seriemoordenaar slaat weer toe. Tijdens het onderzoek komt Horatio uit bij de familie van de vermeende moordenaar. Of hij hulp van de familie kan verwachten, is nog maar de vraag.

06-12-2012 21:39

No Good Deed

CSI: Miami - No Good Deed

Een accountant wordt dood gevonden nadat hij op zee is overvaren. Het blijkt dat de man veel illegale praktijken heeft blootgelegd, wat hem veel vijanden heeft opgeleverd.

29-11-2012 21:39

Last Straw

CSI: Miami - Last Straw

De vrouwelijke leden van een studentenvereniging in Miami worden een voor een vermoord. Het CSI-team probeert het moorden te stoppen.

22-11-2012 21:38

Terminal Velocity

CSI: Miami - Terminal Velocity

CSI: Miami is een Amerikaanse televisieserie over een forensisch onderzoeksteam in Miami. De serie is een spin-off van de televisieserie CSI: Crime Scene Investigation. CSI: Miami werd in 2002 gestart, en wordt geproduceerd door CBS. CSI: M...

15-11-2012 21:42

Friendly fire

CSI: Miami - Friendly fire

Een excentrieke, geniale man wordt vermoord met het meeste bijzondere wapen dat het CSI-team ooit heeft gezien.

08-11-2012 21:42

Crowned

CSI: Miami - Crowned

De moeder van een kind dat deelneemt aan een schoonheidswedstrijd wordt vermoord. Het team duikt in deze zaak en legt de duistere kant van de wereld van schoonheidswedstrijden voor kinderen bloot.

01-11-2012 21:37

Long Gone

CSI: Miami - Long Gone

Een hele familie lijkt van de aardbodem te zijn verdwenen. Horatio zet alles op alles om de familieleden te vinden.

25-10-2012 21:42

A Few Dead Men

CSI: Miami - A Few Dead Men

Het CSI-team onderzoekt de moorden op drie veroordeelde moordenaars, die uit de gevangenis zijn gekomen. Na hun vrijlating zijn ze een voor een vermoord.

18-10-2012 21:34

Dead Ringer

CSI: Miami - Dead Ringer

Wanneer Horatio weer een lijk ontdekt waarbij de ogen ontbreken, wijst alles naar zijn aartsvijand `The Taunter´. Die blijkt echter een waterdicht alibi te hebben.

11-10-2012 21:36

Sinner Takes All

CSI: Miami - Sinner Takes All

Een pokertoernooi met hoge inzet wordt onderbroken door een gemaskerde moordenaar, met als gevolg een dode pokerspeler en een verbaasd CSI-team.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 10. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

CSI: Miami gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van CSI: Miami de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van CSI: Miami bij CSI: Miami liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van CSI: Miami. Heb je een uitzending van CSI: Miami gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

CSI: Miami gemist

CSI: Miami is een Amerikaanse televisieserie over een forensisch onderzoeksteam in Miami. De serie is een spin-off van de televisieserie CSI: Crime Scene Investigation. CSI: Miami werd in 2002 gestart, en wordt geproduceerd door CBS. CSI: Miami focust zich vaak op één enkele zaak per aflevering, in tegenstelling tot de andere twee CSI-series waarin per aflevering vaak twee zaken behandeld worden.

Uitzending gemist van CSI: Miami? Hier kun je alle uitzendingen van CSI: Miami kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 149
  • Laatste uitzending op 14-09-2013 om 22:51 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!