Programma gemist?

Een met goede vriend van Horatio met is omgekomen bij een op tv de aanslag met een zogenaamde kraagbom. de Horatio doet op tv er alles aan om van de schuldige te van vinden. Het team ontdekt naar door dat de bommenlegger het door op de explosievenopruimingsdienst van heeft gemunt.

Megan uit en Donner keren terug op tv naar de van CSI-unit en naar worden uitgezonden naar Florida om uit de te op tv zoeken hoe het kan dat een door een vliegtuig is gecrasht in in de Everglades. Terwijl zij van van op zoek gaan naar overlevenden, vinden een het ze vijf kilometer van uit de plek des onheils een in slachtoffer. Zij de vertelt dat iemand zelfmoord met naar wilde plegen en de deur in van het vliegtuig uit opende.

Een uit van de door meest gevreesde vijanden van tijdens het CSI-team uit wordt vermoord gevonden. Aan Horatio de op moeilijke van taak om uit te bepalen wie van op zijn teamleden een verdachte een is.

Horatio naar ontdekt een groot corruptieschandaal uit waarbij hij tegenover een van in oude vijand komt te op staan. Ondertussen neemt Calleigh een in beslissing tijdens die haar leven zal op veranderen.

Een uit geliefde medewerker door van een tennisvereniging wordt vermoord gevonden. naar Tijdens het in onderzoek van ontdekt Calleigh een persoonlijke link door met deze op tv zaak.

Een seriemoordenaar slaat op weer toe. door Tijdens naar het onderzoek komt op tv Horatio uit bij de familie op van de vermeende moordenaar. het Of op hij hulp door van de familie het kan verwachten, is nog maar een de op vraag.

Een accountant wordt de dood gevonden nadat op de hij op zee door is overvaren. Het blijkt dat van de man veel naar illegale in praktijken heeft blootgelegd, wat hem veel met uit vijanden heeft opgeleverd.

De vrouwelijke leden de van een studentenvereniging tijdens in Miami tijdens worden van een voor een vermoord. Het op CSI-team probeert het het moorden te uit stoppen.

Een op tv excentrieke, geniale man wordt vermoord door met tijdens het meeste bijzondere wapen van dat het de CSI-team ooit heeft het gezien.

De moeder de van een op tv kind dat deelneemt op tv aan een schoonheidswedstrijd wordt van vermoord. Het het team duikt in naar deze zaak door en legt de duistere kant van op de wereld van de van schoonheidswedstrijden voor kinderen met bloot.

Een hele familie het de lijkt van de met aardbodem te zijn op tv verdwenen. Horatio zet van alles op alles om de familieleden naar te uit vinden.

Het CSI-team op tv onderzoekt de moorden naar op drie veroordeelde de moordenaars, die uit de in gevangenis zijn van gekomen. Na door hun vrijlating zijn op tv ze een voor een het vermoord.

Wanneer Horatio weer door een de lijk ontdekt waarbij uit de ogen ontbreken, wijst alles met naar zijn op tv aartsvijand `The Taunter´. Die naar blijkt echter op een een waterdicht alibi te met hebben.

Een door pokertoernooi met uit hoge inzet wordt onderbroken het door een gemaskerde op moordenaar, met als tijdens gevolg een dode pokerspeler en op een verbaasd op CSI-team.

juni 2021
14-09-2013 22:51

CSI: Miami "Losing face"

CSI: Miami - CSI: Miami "Losing face"

Een goede vriend van Horatio is omgekomen bij een aanslag met een zogenaamde kraagbom. Horatio doet er alles aan om de schuldige te vinden. Het team ontdekt dat de bommenlegger het op de explosievenopruimingsdienst heeft gemunt.

14-09-2013 21:54

CSI: Miami "Golden parachute"

CSI: Miami - CSI: Miami "Golden parachute"

Megan en Donner keren terug naar de CSI-unit en worden uitgezonden naar Florida om uit te zoeken hoe het kan dat een vliegtuig is gecrasht in de Everglades. Terwijl zij op zoek gaan naar overlevenden, vinden ze vijf kilometer van de plek de...

20-12-2012 22:36

Habeas Corpus

CSI: Miami - Habeas Corpus

Een van de meest gevreesde vijanden van het CSI-team wordt vermoord gevonden. Aan Horatio de moeilijke taak om te bepalen wie van zijn teamleden een verdachte is.

20-12-2012 21:41

Law & Disorder

CSI: Miami - Law & Disorder

Horatio ontdekt een groot corruptieschandaal waarbij hij tegenover een oude vijand komt te staan. Ondertussen neemt Calleigh een beslissing die haar leven zal veranderen.

13-12-2012 22:30

At Risk

CSI: Miami - At Risk

Een geliefde medewerker van een tennisvereniging wordt vermoord gevonden. Tijdens het onderzoek ontdekt Calleigh een persoonlijke link met deze zaak.

13-12-2012 21:33

Rest In Pieces

CSI: Miami - Rest In Pieces

Een seriemoordenaar slaat weer toe. Tijdens het onderzoek komt Horatio uit bij de familie van de vermeende moordenaar. Of hij hulp van de familie kan verwachten, is nog maar de vraag.

06-12-2012 21:39

No Good Deed

CSI: Miami - No Good Deed

Een accountant wordt dood gevonden nadat hij op zee is overvaren. Het blijkt dat de man veel illegale praktijken heeft blootgelegd, wat hem veel vijanden heeft opgeleverd.

29-11-2012 21:39

Last Straw

CSI: Miami - Last Straw

De vrouwelijke leden van een studentenvereniging in Miami worden een voor een vermoord. Het CSI-team probeert het moorden te stoppen.

22-11-2012 21:38

Terminal Velocity

CSI: Miami - Terminal Velocity

CSI: Miami is een Amerikaanse televisieserie over een forensisch onderzoeksteam in Miami. De serie is een spin-off van de televisieserie CSI: Crime Scene Investigation. CSI: Miami werd in 2002 gestart, en wordt geproduceerd door CBS. CSI: M...

15-11-2012 21:42

Friendly fire

CSI: Miami - Friendly fire

Een excentrieke, geniale man wordt vermoord met het meeste bijzondere wapen dat het CSI-team ooit heeft gezien.

08-11-2012 21:42

Crowned

CSI: Miami - Crowned

De moeder van een kind dat deelneemt aan een schoonheidswedstrijd wordt vermoord. Het team duikt in deze zaak en legt de duistere kant van de wereld van schoonheidswedstrijden voor kinderen bloot.

01-11-2012 21:37

Long Gone

CSI: Miami - Long Gone

Een hele familie lijkt van de aardbodem te zijn verdwenen. Horatio zet alles op alles om de familieleden te vinden.

25-10-2012 21:42

A Few Dead Men

CSI: Miami - A Few Dead Men

Het CSI-team onderzoekt de moorden op drie veroordeelde moordenaars, die uit de gevangenis zijn gekomen. Na hun vrijlating zijn ze een voor een vermoord.

18-10-2012 21:34

Dead Ringer

CSI: Miami - Dead Ringer

Wanneer Horatio weer een lijk ontdekt waarbij de ogen ontbreken, wijst alles naar zijn aartsvijand `The Taunter´. Die blijkt echter een waterdicht alibi te hebben.

11-10-2012 21:36

Sinner Takes All

CSI: Miami - Sinner Takes All

Een pokertoernooi met hoge inzet wordt onderbroken door een gemaskerde moordenaar, met als gevolg een dode pokerspeler en een verbaasd CSI-team.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 10. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

CSI: Miami gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van CSI: Miami de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van CSI: Miami bij CSI: Miami liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van CSI: Miami. Heb je een uitzending van CSI: Miami gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

CSI: Miami gemist

CSI: Miami is een Amerikaanse televisieserie over een forensisch onderzoeksteam in Miami. De serie is een spin-off van de televisieserie CSI: Crime Scene Investigation. CSI: Miami werd in 2002 gestart, en wordt geproduceerd door CBS. CSI: Miami focust zich vaak op één enkele zaak per aflevering, in tegenstelling tot de andere twee CSI-series waarin per aflevering vaak twee zaken behandeld worden.

Uitzending gemist van CSI: Miami? Hier kun je alle uitzendingen van CSI: Miami kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 149
  • Laatste uitzending op 14-09-2013 om 22:51 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!