Programma gemist?

Een goede met vriend van Horatio op is omgekomen het bij een uit aanslag met een zogenaamde van kraagbom. Horatio doet er uit alles het aan om de schuldige met te vinden. van Het team ontdekt een dat de bommenlegger het het op de explosievenopruimingsdienst op heeft gemunt.

Megan en Donner de keren terug op tv naar de CSI-unit tijdens en worden met uitgezonden naar door Florida om uit met te zoeken hoe het kan dat door op tv een vliegtuig is gecrasht in met de op tv Everglades. Terwijl zij op zoek gaan door naar in overlevenden, vinden ze vijf het kilometer van de plek in des onheils naar een slachtoffer. Zij van vertelt dat iemand zelfmoord naar wilde plegen en met de deur tijdens van het vliegtuig uit opende.

Een uit van de meest in gevreesde vijanden van het op tv CSI-team wordt met vermoord gevonden. Aan de Horatio de moeilijke taak op om door te bepalen wie van zijn teamleden tijdens een verdachte door is.

Horatio ontdekt in een groot corruptieschandaal het waarbij met hij tegenover een oude vijand tijdens komt te staan. Ondertussen tijdens neemt Calleigh een naar beslissing die haar een een leven zal veranderen.

Een door geliefde medewerker van in een tennisvereniging wordt vermoord met gevonden. Tijdens het onderzoek in in ontdekt Calleigh een persoonlijke link op met in deze zaak.

Een seriemoordenaar het slaat weer toe. van Tijdens de het onderzoek komt Horatio uit tijdens bij de familie van het de vermeende op tv moordenaar. door Of hij hulp van op tv de familie het kan verwachten, is nog naar maar de in vraag.

Een naar accountant wordt dood gevonden op tv nadat hij op met zee van is overvaren. Het blijkt op dat de man in veel illegale praktijken heeft de blootgelegd, wat hem een veel vijanden heeft het opgeleverd.

De in vrouwelijke leden van naar een studentenvereniging in Miami op worden uit een voor een vermoord. met Het CSI-team probeert het van moorden te tijdens stoppen.

Een een excentrieke, geniale man wordt op tv vermoord met het meeste van bijzondere wapen dat de het naar CSI-team ooit heeft met gezien.

De het moeder van een kind een dat deelneemt aan een door schoonheidswedstrijd wordt vermoord. het Het team duikt op tv in op tv deze zaak en legt de de duistere kant uit van de een wereld van schoonheidswedstrijden voor door kinderen tijdens bloot.

Een hele familie naar op tv lijkt van de aardbodem te zijn op verdwenen. de Horatio zet alles op op tv alles om de de familieleden uit te vinden.

Het CSI-team onderzoekt de de moorden op tijdens drie naar veroordeelde moordenaars, die uit een de gevangenis tijdens zijn gekomen. Na naar hun vrijlating zijn ze een door voor een door vermoord.

Wanneer Horatio tijdens weer een de lijk ontdekt waarbij de ogen op tv in ontbreken, wijst alles naar in zijn aartsvijand het `The Taunter´. Die blijkt echter naar een waterdicht een alibi te in hebben.

Een het pokertoernooi met hoge inzet wordt de onderbroken door een door de gemaskerde moordenaar, met op als gevolg een dode de pokerspeler en een verbaasd tijdens CSI-team.

april 2021
14-09-2013 22:51

CSI: Miami "Losing face"

CSI: Miami - CSI: Miami "Losing face"

Een goede vriend van Horatio is omgekomen bij een aanslag met een zogenaamde kraagbom. Horatio doet er alles aan om de schuldige te vinden. Het team ontdekt dat de bommenlegger het op de explosievenopruimingsdienst heeft gemunt.

14-09-2013 21:54

CSI: Miami "Golden parachute"

CSI: Miami - CSI: Miami "Golden parachute"

Megan en Donner keren terug naar de CSI-unit en worden uitgezonden naar Florida om uit te zoeken hoe het kan dat een vliegtuig is gecrasht in de Everglades. Terwijl zij op zoek gaan naar overlevenden, vinden ze vijf kilometer van de plek de...

20-12-2012 22:36

Habeas Corpus

CSI: Miami - Habeas Corpus

Een van de meest gevreesde vijanden van het CSI-team wordt vermoord gevonden. Aan Horatio de moeilijke taak om te bepalen wie van zijn teamleden een verdachte is.

20-12-2012 21:41

Law & Disorder

CSI: Miami - Law & Disorder

Horatio ontdekt een groot corruptieschandaal waarbij hij tegenover een oude vijand komt te staan. Ondertussen neemt Calleigh een beslissing die haar leven zal veranderen.

13-12-2012 22:30

At Risk

CSI: Miami - At Risk

Een geliefde medewerker van een tennisvereniging wordt vermoord gevonden. Tijdens het onderzoek ontdekt Calleigh een persoonlijke link met deze zaak.

13-12-2012 21:33

Rest In Pieces

CSI: Miami - Rest In Pieces

Een seriemoordenaar slaat weer toe. Tijdens het onderzoek komt Horatio uit bij de familie van de vermeende moordenaar. Of hij hulp van de familie kan verwachten, is nog maar de vraag.

06-12-2012 21:39

No Good Deed

CSI: Miami - No Good Deed

Een accountant wordt dood gevonden nadat hij op zee is overvaren. Het blijkt dat de man veel illegale praktijken heeft blootgelegd, wat hem veel vijanden heeft opgeleverd.

29-11-2012 21:39

Last Straw

CSI: Miami - Last Straw

De vrouwelijke leden van een studentenvereniging in Miami worden een voor een vermoord. Het CSI-team probeert het moorden te stoppen.

22-11-2012 21:38

Terminal Velocity

CSI: Miami - Terminal Velocity

CSI: Miami is een Amerikaanse televisieserie over een forensisch onderzoeksteam in Miami. De serie is een spin-off van de televisieserie CSI: Crime Scene Investigation. CSI: Miami werd in 2002 gestart, en wordt geproduceerd door CBS. CSI: M...

15-11-2012 21:42

Friendly fire

CSI: Miami - Friendly fire

Een excentrieke, geniale man wordt vermoord met het meeste bijzondere wapen dat het CSI-team ooit heeft gezien.

08-11-2012 21:42

Crowned

CSI: Miami - Crowned

De moeder van een kind dat deelneemt aan een schoonheidswedstrijd wordt vermoord. Het team duikt in deze zaak en legt de duistere kant van de wereld van schoonheidswedstrijden voor kinderen bloot.

01-11-2012 21:37

Long Gone

CSI: Miami - Long Gone

Een hele familie lijkt van de aardbodem te zijn verdwenen. Horatio zet alles op alles om de familieleden te vinden.

25-10-2012 21:42

A Few Dead Men

CSI: Miami - A Few Dead Men

Het CSI-team onderzoekt de moorden op drie veroordeelde moordenaars, die uit de gevangenis zijn gekomen. Na hun vrijlating zijn ze een voor een vermoord.

18-10-2012 21:34

Dead Ringer

CSI: Miami - Dead Ringer

Wanneer Horatio weer een lijk ontdekt waarbij de ogen ontbreken, wijst alles naar zijn aartsvijand `The Taunter´. Die blijkt echter een waterdicht alibi te hebben.

11-10-2012 21:36

Sinner Takes All

CSI: Miami - Sinner Takes All

Een pokertoernooi met hoge inzet wordt onderbroken door een gemaskerde moordenaar, met als gevolg een dode pokerspeler en een verbaasd CSI-team.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 10. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

CSI: Miami gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van CSI: Miami de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van CSI: Miami bij CSI: Miami liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van CSI: Miami. Heb je een uitzending van CSI: Miami gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

CSI: Miami gemist

CSI: Miami is een Amerikaanse televisieserie over een forensisch onderzoeksteam in Miami. De serie is een spin-off van de televisieserie CSI: Crime Scene Investigation. CSI: Miami werd in 2002 gestart, en wordt geproduceerd door CBS. CSI: Miami focust zich vaak op één enkele zaak per aflevering, in tegenstelling tot de andere twee CSI-series waarin per aflevering vaak twee zaken behandeld worden.

Uitzending gemist van CSI: Miami? Hier kun je alle uitzendingen van CSI: Miami kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 149
  • Laatste uitzending op 14-09-2013 om 22:51 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!