Programma gemist?

Een een goede vriend van Horatio is door het omgekomen bij een aanslag met door een zogenaamde kraagbom. Horatio door doet er het alles aan van om de schuldige te vinden. op tv Het team ontdekt van dat een de bommenlegger het op de tijdens explosievenopruimingsdienst met heeft gemunt.

Megan op en Donner keren terug in naar uit de CSI-unit en worden uitgezonden door naar Florida om uit op tv naar te zoeken hoe het door kan dat een vliegtuig naar is gecrasht de in de Everglades. Terwijl een zij op van zoek gaan naar overlevenden, vinden in de ze vijf kilometer van de uit plek het des onheils een slachtoffer. Zij in vertelt dat iemand op zelfmoord wilde plegen naar en van de deur van het naar vliegtuig opende.

Een van in de meest naar gevreesde vijanden van het de CSI-team met wordt vermoord gevonden. in Aan Horatio de moeilijke taak om naar te tijdens bepalen wie met van zijn teamleden een verdachte op tv is.

Horatio ontdekt door een groot het corruptieschandaal waarbij hij tegenover naar een naar oude vijand komt te staan. met Ondertussen van neemt Calleigh een tijdens beslissing die haar een leven zal veranderen.

Een geliefde medewerker het naar van een tennisvereniging wordt vermoord gevonden. door Tijdens het onderzoek met ontdekt Calleigh een op op persoonlijke link met deze uit zaak.

Een seriemoordenaar het slaat weer toe. Tijdens op het op tv onderzoek komt Horatio uit bij van de familie van het tijdens de vermeende moordenaar. Of hij het hulp van met de familie kan een verwachten, is nog maar de van door vraag.

Een accountant tijdens wordt dood gevonden nadat op hij op in zee is naar overvaren. Het blijkt dat uit de man veel illegale het praktijken heeft blootgelegd, op tv wat hem op tv veel vijanden naar heeft opgeleverd.

De vrouwelijke leden naar van een studentenvereniging op tv in Miami met worden een voor een een vermoord. in Het CSI-team probeert door het moorden te van stoppen.

Een met excentrieke, geniale man wordt vermoord naar op met het meeste bijzondere wapen dat in het van CSI-team ooit het heeft gezien.

De uit moeder van het een kind dat deelneemt aan met een schoonheidswedstrijd op tv wordt vermoord. Het in team duikt in deze zaak van en door legt de naar duistere kant van de met wereld van schoonheidswedstrijden voor kinderen de uit bloot.

Een op tv hele familie door lijkt van de aardbodem de te zijn verdwenen. Horatio zet tijdens in alles op alles het om de familieleden te een vinden.

Het van CSI-team onderzoekt in de moorden op drie op veroordeelde moordenaars, die de uit de gevangenis tijdens zijn gekomen. Na van hun vrijlating zijn ze een met voor een op vermoord.

Wanneer met Horatio weer een door lijk ontdekt waarbij de van ogen ontbreken, wijst uit alles naar naar zijn aartsvijand `The Taunter´. Die in blijkt echter een de waterdicht uit alibi te een hebben.

Een tijdens pokertoernooi met een hoge inzet wordt onderbroken door een tijdens gemaskerde moordenaar, tijdens met als gevolg uit een naar dode pokerspeler en een verbaasd van CSI-team.

juni 2020
14-09-2013 22:51

CSI: Miami "Losing face"

CSI: Miami - CSI: Miami "Losing face"

Een goede vriend van Horatio is omgekomen bij een aanslag met een zogenaamde kraagbom. Horatio doet er alles aan om de schuldige te vinden. Het team ontdekt dat de bommenlegger het op de explosievenopruimingsdienst heeft gemunt.

14-09-2013 21:54

CSI: Miami "Golden parachute"

CSI: Miami - CSI: Miami "Golden parachute"

Megan en Donner keren terug naar de CSI-unit en worden uitgezonden naar Florida om uit te zoeken hoe het kan dat een vliegtuig is gecrasht in de Everglades. Terwijl zij op zoek gaan naar overlevenden, vinden ze vijf kilometer van de plek de...

20-12-2012 22:36

Habeas Corpus

CSI: Miami - Habeas Corpus

Een van de meest gevreesde vijanden van het CSI-team wordt vermoord gevonden. Aan Horatio de moeilijke taak om te bepalen wie van zijn teamleden een verdachte is.

20-12-2012 21:41

Law & Disorder

CSI: Miami - Law & Disorder

Horatio ontdekt een groot corruptieschandaal waarbij hij tegenover een oude vijand komt te staan. Ondertussen neemt Calleigh een beslissing die haar leven zal veranderen.

13-12-2012 22:30

At Risk

CSI: Miami - At Risk

Een geliefde medewerker van een tennisvereniging wordt vermoord gevonden. Tijdens het onderzoek ontdekt Calleigh een persoonlijke link met deze zaak.

13-12-2012 21:33

Rest In Pieces

CSI: Miami - Rest In Pieces

Een seriemoordenaar slaat weer toe. Tijdens het onderzoek komt Horatio uit bij de familie van de vermeende moordenaar. Of hij hulp van de familie kan verwachten, is nog maar de vraag.

06-12-2012 21:39

No Good Deed

CSI: Miami - No Good Deed

Een accountant wordt dood gevonden nadat hij op zee is overvaren. Het blijkt dat de man veel illegale praktijken heeft blootgelegd, wat hem veel vijanden heeft opgeleverd.

29-11-2012 21:39

Last Straw

CSI: Miami - Last Straw

De vrouwelijke leden van een studentenvereniging in Miami worden een voor een vermoord. Het CSI-team probeert het moorden te stoppen.

22-11-2012 21:38

Terminal Velocity

CSI: Miami - Terminal Velocity

CSI: Miami is een Amerikaanse televisieserie over een forensisch onderzoeksteam in Miami. De serie is een spin-off van de televisieserie CSI: Crime Scene Investigation. CSI: Miami werd in 2002 gestart, en wordt geproduceerd door CBS. CSI: M...

15-11-2012 21:42

Friendly fire

CSI: Miami - Friendly fire

Een excentrieke, geniale man wordt vermoord met het meeste bijzondere wapen dat het CSI-team ooit heeft gezien.

08-11-2012 21:42

Crowned

CSI: Miami - Crowned

De moeder van een kind dat deelneemt aan een schoonheidswedstrijd wordt vermoord. Het team duikt in deze zaak en legt de duistere kant van de wereld van schoonheidswedstrijden voor kinderen bloot.

01-11-2012 21:37

Long Gone

CSI: Miami - Long Gone

Een hele familie lijkt van de aardbodem te zijn verdwenen. Horatio zet alles op alles om de familieleden te vinden.

25-10-2012 21:42

A Few Dead Men

CSI: Miami - A Few Dead Men

Het CSI-team onderzoekt de moorden op drie veroordeelde moordenaars, die uit de gevangenis zijn gekomen. Na hun vrijlating zijn ze een voor een vermoord.

18-10-2012 21:34

Dead Ringer

CSI: Miami - Dead Ringer

Wanneer Horatio weer een lijk ontdekt waarbij de ogen ontbreken, wijst alles naar zijn aartsvijand `The Taunter´. Die blijkt echter een waterdicht alibi te hebben.

11-10-2012 21:36

Sinner Takes All

CSI: Miami - Sinner Takes All

Een pokertoernooi met hoge inzet wordt onderbroken door een gemaskerde moordenaar, met als gevolg een dode pokerspeler en een verbaasd CSI-team.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 10. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

CSI: Miami gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van CSI: Miami de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van CSI: Miami bij CSI: Miami liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van CSI: Miami. Heb je een uitzending van CSI: Miami gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

CSI: Miami gemist

CSI: Miami is een Amerikaanse televisieserie over een forensisch onderzoeksteam in Miami. De serie is een spin-off van de televisieserie CSI: Crime Scene Investigation. CSI: Miami werd in 2002 gestart, en wordt geproduceerd door CBS. CSI: Miami focust zich vaak op één enkele zaak per aflevering, in tegenstelling tot de andere twee CSI-series waarin per aflevering vaak twee zaken behandeld worden.

Uitzending gemist van CSI: Miami? Hier kun je alle uitzendingen van CSI: Miami kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 149
  • Laatste uitzending op 14-09-2013 om 22:51 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!