Programma gemist?

Hoe weet je de naar als ouder welke naar reclame een vlogger maakt naar die door jouw kind van wordt op tv gevolgd op YouTube? Sinds 2015 is de reclame voor ongezonde naar voeding naar voor kinderen verboden voor kinderen in onder de dertien uit jaar. Die regel het heeft door de branche zichzelf opgelegd in door een de strijd tegen overgewicht op tv en ongezonde voeding. Maar ja, naar hoe controleer in je wat kinderen online de of op tv op social tijdens media bekijken? Het op tv Voedingscentrum pleit voor veel strenger op toezicht. Gaat dat er in ook in komen? * Je wilt hulp, van psychische op tv hulp. Je gaat naar de uit huisarts. De huisarts tijdens verwijst je door tijdens naar tijdens een GGZ-instelling. Een jaar op tv later sta je nog de steeds met op de wachtlijst en ben naar met je de wanhoop naar nabij. De brancheorganisaties in de van GGZ door maakten in juni 2017 samen met met het ministerie van tijdens VWS landelijke het afspraken om de wachttijden met van aan te pakken. Voor 1 met juli 2018 zouden met de wachttijden binnen de uit afgesproken op tv norm vallen. Maar niks met is minder waar. Wat naar moet een er toch gebeuren om met de wachttijden met korter te door krijgen?

Ideaal voor in in het vliegtuig, op tegen het irritante gebrom, een of een om geklets van je een collega's te door kunnen negeren: een noise-cancelling koptelefoon. met Radar test een naar vijftal een noise-cancelling koptelefoons die op tv te koop zijn tussen een de op tv 60 en 350 een euro. Een techneut meet tijdens hoeveel geluid de op tv koptelefoons alsnog doorlaten, van via een nep kunsthoofd de waar een de microfoon in zit. uit En een muziekproducer een test het draagcomfort en in de kwaliteit van tijdens het geluid. met * Je hebt je droomhuis van gekocht. uit Niet zonder door slag of stoot, want met het huis de is verouderd en moet uit verbouwd worden. Daarom heb je het tijdens extra goed naar het op tv financiële plaatje gekeken. tijdens Het huis is verkocht de met energielabel A, dus in budget voor extra in isolering was niet het de nodig. Tot blijkt, wanneer je met eenmaal op tv met de verbouwing begint, de dat het op tv huis niet energielabel A van maar label D tijdens moet hebben. de Veel lager dus. Dat betekent dat op tv naar je én teveel hebt betaald voor op tv het huis de én in dat je extra moet gaan uit isoleren. Dubbel verlies dus. tijdens Maar bij met wie moet tijdens je nou aankloppen? naar Het systeem op tv van het aanvragen van een energielabel van staat al sinds het het jaar en dag ter discussie. op tv Hoe door werkt het systeem, is uit het wel betrouwbaar uit en moet het op eigenlijk niet op de in schop?

Het is lang de geleden naar dat we een in Nederland zo'n lange naar en warme zomer uit hebben gehad. En in hoe lekker dat naar ook was, die warmte de werd een ons soms ook een beetje teveel. uit op tv Massaal bestelden we van airconditioners en aircoolers. Ook bij een het bedrijf Bluegood.nl. Die naar neemt uit het tot op heden alleen in niet zo nauw op tv met tijdens het leveren van de bestelde met producten, terwijl de uit zomer nu op tv toch echt in op zijn einde is. een En als mensen de hun geld terugvragen, door schijnt het op annuleren van de koop een opeens alleen een mogelijk te naar zijn als het apparaat op tv al is geleverd. Klanten met voelen zich opgelicht, op maar zijn de ze dat ook? door * Je bent uit een trouwe werknemer, het al meer dan twintig de jaar werk je op tv voor hetzelfde in bedrijf. Nog even een en je gaat een met pensioen. En dan op tv kom in je erachter dat je tijdens opgebouwde pensioen verdwenen is, door als de sneeuw voor de zon, foetsie. door Tussen met de 100.000 euro en 150.000 euro. in Je werkgever, op tv het oude tijdens pensioenfonds, het in nieuwe pensioenfonds, niemand het weet waar het met geld is. Je bent ondertussen meer een dan 10.000 een euro kwijt naar aan advocaatkosten, maar je met bent geen steek met verder. het Hamvraag; wie is hiervoor op tv verantwoordelijk? En wie gaat ervoor op zorgen naar dat het met opgebouwde pensioen alsnog uitgekeerd de wordt? Radar heeft alle op tv partijen benaderd. de Gaan ze uit er uitkomen?

Sporters op zweren erbij: eiwitshakes. Voor het tijdens sporten, van tijdens het op sporten, na het sporten. Het door goedje van is razend populair, vooral onder de het jongere sporter. Want de wie het grote spieren wil, moet uit veel eiwitten tot zich naar nemen. Daarnaast zorgen naar de eiwitten met in de shakes voor met sneller herstel van in je spieren. Althans, het dat een doen de reclames van de met shakes je door geloven. Maar kloppen al door die de beweringen eigenlijk door wel? * Bij welke aanbieder betaal het je de tijdens laagste maandlasten voor je op tv hypotheek? Online stikt door het van in de vergelijkingssites waar tijdens je makkelijk naar je salaris door en hypotheeklasten in kunt vullen in om een daar achter te komen. De van uitkomsten van die sites naar verschillen met alleen nogal, naar soms wel tientjes per maand. Klinkt de weinig, maar over op op tv een looptijd van op twintig jaar kan dat het behoorlijk oplopen. uit Waar komen die de verschillen vandaan? * tijdens Je voelt je ellendig. De chemo door die je met kanker moet bestrijden een maakt je naar zieker en zieker. En in als gevolg van de door chemo ervaar uit je ook nog met eens op problemen aan je gebit. Die kosten met in worden wel door de verzekeraar vergoed, de zou uit je denken. Helaas blijkt naar dit vaak niet het een geval te zijn. uit naar En niet alleen met mensen die chemotherapie ondergaan van overkomt dit. Ook veel patiënten van in met Sjögren, een auto-immuunziekte, krijgen naar vaak een de afwijzing van hun zorgverzekeraar. een Terwijl hun gebitsproblemen de duidelijk het gevolg in zijn van tijdens hun ziekte. Patiëntenverenigingen het luiden de noodklok. Maar de wordt op die ook gehoord?

Het regent klachten op over uit fietsenwinkel.nl, één van de grootste door online fietsenwinkels in door met Nederland. Komt de van webshop met een met oplossing? En: je kunt het nu spotgoedkoop een op tv multifocale bril kopen. het Maar hoe tijdens goed zijn die brillen eigenlijk? Klachten het over fietsenwinkel.nl. Je uit fiets is een al acht keer ter van reparatie opgestuurd tijdens maar je kunt naar 'm een nog steeds niet gebruiken. de De medewerkers van het de klantenservice behandelen je van onvriendelijk naar en komen hun beloften niet uit na. Het regent een klachten uit over fietsenwinkel.nl, één van de op tv grootste online fietsenwinkels uit in van Nederland. Komt de online op shop met een van oplossing? * Multifocalebrillentest. Tegenwoordig met kan je uit spotgoedkoop een multifocale bril uit kopen. In de winkel het maar ook in online. Hoe uit staat het uit eigenlijk met de uit kwaliteit van deze brillen, krijg je met in wel waar voor door je geld? Want op tv zó goedkoop, dat kan toch bijna met niet? Radar tijdens koopt veertien op brillen en laat ze testen met door drie consumenten. in Wat is met hun een oordeel; zit de bril lekker, klopt de de sterkte? En in door wat zeggen de deskundigen over uit de door kwaliteit?

Welke het mogelijkheden zijn er om Nederlanders de op een naar betaalbare uit manier van het op gas af te halen? Wie gaat uit een de rekening betalen van de gigantische het opgave een waar Nederland voor staat? Antoinette op tv Hertsenberg neemt op tv een kijkje op het naar Deense op eiland Samsø, daar hebben van ze de transitie uit naar energie met neutraal in tien jaar op tijd gemaakt. Wat kunnen in wij van de in Denen leren? op tv Experts aan naar het woord Antoinette gaat in door deze eerste op tv aflevering in gesprek op tv met onder anderen een Laetita Ouillet, directeur naar energie van de TU Eindhoven, het door meteoroloog Reinier van de van Berg, hoogleraar tijdens Transitie Jan Rotmans, warmteregisseur Jan van van der het Meer, directeur Marjan de Minnesma van duurzaamheidsstichting het Urgenda, hoogleraar de Atmosferische Samenstelling Wouter Peters en minister tijdens Eric Wiebes van een uit Economische Zaken en Klimaat. Deel de I is de uitgezonden op maandag 14 mei 2018, in 20:30 naar uur op in NPO 1Deel II wordt uitgezonden een op maandag 21 met mei 2018, 20:30 uur op op NPO 1 Meer met tijdens informatie Meer info over over het de energietransitie-documentaire Praat mee op naar het in Radar Forum

Over naar dertig jaar een moet de CO2-uitstoot in Nederland vrijwel de nul zijn, tijdens dat in is in het klimaatakkoord op van Parijs afgesproken. En uit dat uit heeft nogal wat gevolgen naar voor de consument. Dat betekent op tv dat je geen op het cv ketel meer mag naar hebben, diesel-, benzine- de en LPG-auto’s niet van meer rond mogen het rijden, je elektrisch op tv moet gaan koken en dus een alles duurzaam zal een moeten naar gaan oplossen. Maar naar hoe krijgen we met dat voor elkaar? En op tv wat tijdens zal het ons gaan kosten? Antoinette naar Hertsenberg onderzoekt in met een nieuw Radar het Extra-tweeluik het de gevolgen van deze in zogenoemde energietransitie en door laat op tv zien hoe de consument naar hier zelf zijn steentje naar aan kan bijdragen. Radar het Extra is van te zien op uit maandag 14 uit en 21 een mei om 20:30 uur op de NPO op 1. Antoinette Hertsenberg reist in in de eerste aflevering af naar door in het Deense eilandje van Samsø, dat al jaren volledig energieneutraal in is. Wat kunnen door we van tijdens hen leren? Hertsenberg in legt ons land naar langs de duurzaamheidsladder. met Consumenten kunnen door zelf ook aanpassingen doen om op zelf een duurzaam te wonen. Hoe kun door je dat gaan in doen? En hoe het op gaat dit geregeld worden met in sociale huurwoningen? Antoinette met Hertsenberg bezoekt daarvoor van in de tweede aflevering met op tv onder meer een all naar electric stadsappartement tijdens en een dorpswoning die volledig gasvrij het is. op tv Hertsenberg spreekt tijdens voor Radar Extra onder op anderen met Eric Wiebes een (Minister van Economische Zaken uit en uit Klimaat), Reinier van de den Berg (meteoroloog) tijdens Jan Rotmans (professor duurzame van transitie), Marjan Minnesma (Urgenda), op tv Jan van der op Meer de (warmteregisseur) en het Laetitia Ouillet (Universiteit in Utrecht).

Voor uit zo'n 200 euro per maand het rondrijden in een het gloednieuwe op tv auto. Het kan met private het lease. Maar uit is private lease echt in zó voordelig? * op tv Je komt er op tv van ineens achter dat je tennisclub naar je persoonlijke gegevens heeft een doorgespeeld aan andere het bedrijven. door Dit gebeurt vaker dan je van denkt. van Mag een sportclub dit tijdens zomaar doen? met * Onderuit gezakt, juist rechtop op tv op met het hoofd naar achteren, uit hoofd tegen de het raam, je met hoofd leunend op je armen een op je schoot. van We zoeken op tv eindeloos naar door de ideale een slaaphouding terwijl we aan het reizen in zijn in de uit bus op of het met vliegtuig. Maar daar zijn natuurlijk oplossingen tijdens voor; tijdens neksjaals met ondersteuning, opblaasbare uit kussens op in alle vormen en maten. door Welk hulpmiddel zorgt ervoor op tv dat het je uitgerust op je eindbestemming tijdens op tv aankomt?

Sommige naar reclames zien een er mooi uit. Sommige proberen op grappig te zijn. uit En anderen de zijn domweg vervelend. In tijdens bijna al die reclames door wordt de waarheid tijdens in meer of met mindere de mate geweld tijdens aan gedaan. Wat mag van nou wel? En tijdens vooral: wat mag er op tv eigenlijk met niet? In Radar voorbeelden met van reclames tijdens die goedgekeurd zijn door de op tv Reclame Code uit Commissie, maar ook het van reclames die tijdens van de buis van zijn gehaald. Meer dan op een miljoen mensen in hebben een in aflossingsvrije hypotheek. Het uit leek zo voordelig, maar door nu lopen tienduizenden met mensen het risico het hun uit huis uitgezet te tijdens worden als ze niet op iets doen. Aan het eind door van de door looptijd moet je namelijk met uit je hypotheekschuld ineens aflossen met bij de bank. En daar naar met zijn weinig mensen zich op van bewust. De banken in beginnen door hun klanten nu een actief te informeren. Maar is dat van wel genoeg? op En op tv wat kan je zelf met als eigenaar van een de aflossingsvrije door hypotheek nog doen om de schade door te door beperken. Radar zet het door uiteen.

Onlineshoppen, op tv tegenwoordig eerder regel dan door uitzondering. 'Vandaag voor 22.30 een uur het besteld, morgen in huis', zo een staat ook tijdens op de site het van woonwebwinkel Lil. door Alleen blijkt uit door de klachten die Radar met over het bedrijf op krijgt van dat ze naar die belofte niet altijd nakomen. tijdens Ook werknemers doen met hun beklag bij Radar de en tijdens vertellen van naar binnenuit over de werkwijze en van hoe op tv ze zelf behandeld worden. Wat is naar er van aan de het hand bij woonwebwinkel uit Lil.nl? * Je kent het naar wel: net het te lang in de zon tijdens gezeten op tv en niet goed de genoeg gesmeerd, het met een pijnlijke, verbrande huid uit als door gevolg. Met de naar zomer in aantocht staan de uit schappen van de in drogisterijen inmiddels weer op vol met zonnebrandcrème met en niet te op tv vergeten, aftersun. Het eerste tijdens middel op waar je naar grijpt met als in je verbrand bent. met Een handig middel van fabrikanten om het in te met spelen op je van schuldgevoel. Maar werkt in aftersun tijdens wel?

Te naar laat worden opgehaald. Helemaal tijdens niet worden opgehaald. het Voor zijn neus uit wegrijden. En dat met terwijl het je zoon van 2 jaar oud de afhankelijk de is van het de regiotaxi die hem drie keer door per in week moet naar ophalen en wegbrengen naar het het revalidatiecentrum. Radar ontvangt klachten van uit verschillende een plaatsen de in Nederland over regiovervoer op tv voor mindervaliden. in Waar komen die problemen vandaan en in door belangrijker, hoe worden ze opgelost? de * op De woekerpolis-affaire, Radar zit er vanaf tijdens het begin bovenop. met Bij met het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (Kifid) de liggen een al een hele tijd tijdens ruim 700 woekerpolis-zaken een te wachten op van beoordeling. de Het Kifid heeft inmiddels uitspraak gedaan uit in vijf op tv zaken die volgens een de instantie het exemplarisch zijn in voor de ruim tijdens 700 dossiers. Wat gaat het met Kifid nu doen van met deze 700 zaken? op tv En de wat betekent dit naar voor de op tv woekerpolisbezitters?

februari 2019
15-10-2018 20:35

Radar

Radar - Radar

Hoe weet je als ouder welke reclame een vlogger maakt die door jouw kind wordt gevolgd op YouTube? Sinds 2015 is reclame voor ongezonde voeding voor kinderen verboden voor kinderen onder de dertien jaar. Die regel heeft de branche zichzelf ...

08-10-2018 20:35

Radar

Radar - Radar

Ideaal voor in het vliegtuig, tegen het irritante gebrom, of om geklets van je collega's te kunnen negeren: een noise-cancelling koptelefoon. Radar test een vijftal noise-cancelling koptelefoons die te koop zijn tussen de 60 en 350 euro. Ee...

01-10-2018 20:35

Radar

Radar - Radar

Het is lang geleden dat we in Nederland zo'n lange en warme zomer hebben gehad. En hoe lekker dat ook was, die warmte werd ons soms ook een beetje teveel. Massaal bestelden we airconditioners en aircoolers. Ook bij het bedrijf Bluegood.nl. ...

24-09-2018 20:30

Radar

Radar - Radar

Sporters zweren erbij: eiwitshakes. Voor het sporten, tijdens het sporten, na het sporten. Het goedje is razend populair, vooral onder de jongere sporter. Want wie grote spieren wil, moet veel eiwitten tot zich nemen. Daarnaast zorgen de ei...

17-09-2018 20:35

Radar

Radar - Radar

Het regent klachten over fietsenwinkel.nl, één van de grootste online fietsenwinkels in Nederland. Komt de webshop met een oplossing? En: je kunt nu spotgoedkoop een multifocale bril kopen. Maar hoe goed zijn die brillen eigenlijk? Klachten...

10-09-2018 20:35

Radar

Radar - Radar

TROS Radar is een Nederlands consumentenprogramma, dat wordt gepresenteerd door Antoinette Hertsenberg. Het maakt zich hard voor een betere behandeling van consumenten door bedrijven en overheid, en kijkt met een kritische blik naar de serv...

03-09-2018 20:35

Radar

Radar - Radar

Welke mogelijkheden zijn er om Nederlanders op een betaalbare manier van het gas af te halen? Wie gaat de rekening betalen van de gigantische opgave waar Nederland voor staat? Antoinette Hertsenberg neemt een kijkje op het Deense eiland Sam...

14-05-2018 20:35

Radar Extra: Nederland zonder gas

Radar - Radar Extra: Nederland zonder gas

Over dertig jaar moet de CO2-uitstoot in Nederland vrijwel nul zijn, dat is in het klimaatakkoord van Parijs afgesproken. En dat heeft nogal wat gevolgen voor de consument. Dat betekent dat je geen cv ketel meer mag hebben, diesel-, benzine...

07-05-2018 20:35

Radar

Radar - Radar

TROS Radar is een Nederlands consumentenprogramma, dat wordt gepresenteerd door Antoinette Hertsenberg. Het maakt zich hard voor een betere behandeling van consumenten door bedrijven en overheid, en kijkt met een kritische blik naar de serv...

30-04-2018 20:35

Radar

Radar - Radar

TROS Radar is een Nederlands consumentenprogramma, dat wordt gepresenteerd door Antoinette Hertsenberg. Het maakt zich hard voor een betere behandeling van consumenten door bedrijven en overheid, en kijkt met een kritische blik naar de serv...

23-04-2018 20:35

Radar

Radar - Radar

Voor zo'n 200 euro per maand rondrijden in een gloednieuwe auto. Het kan met private lease. Maar is private lease echt zó voordelig? * Je komt er ineens achter dat je tennisclub je persoonlijke gegevens heeft doorgespeeld aan andere bedrijv...

16-04-2018 20:35

Radar

Radar - Radar

Sommige reclames zien er mooi uit. Sommige proberen grappig te zijn. En anderen zijn domweg vervelend. In bijna al die reclames wordt de waarheid in meer of mindere mate geweld aan gedaan. Wat mag nou wel? En vooral: wat mag er eigenlijk ni...

09-04-2018 20:35

Radar

Radar - Radar

Onlineshoppen, tegenwoordig eerder regel dan uitzondering. 'Vandaag voor 22.30 uur besteld, morgen in huis', zo staat ook op de site van woonwebwinkel Lil. Alleen blijkt uit de klachten die Radar over het bedrijf krijgt dat ze die belofte n...

02-04-2018 20:30

Radar

Radar - Radar

Te laat worden opgehaald. Helemaal niet worden opgehaald. Voor zijn neus wegrijden. En dat terwijl je zoon van 2 jaar oud afhankelijk is van de regiotaxi die hem drie keer per week moet ophalen en wegbrengen naar het revalidatiecentrum. Rad...

26-03-2018 20:35

Radar

Radar - Radar

TROS Radar is een Nederlands consumentenprogramma, dat wordt gepresenteerd door Antoinette Hertsenberg. Het maakt zich hard voor een betere behandeling van consumenten door bedrijven en overheid, en kijkt met een kritische blik naar de serv...

Je bekijkt momenteel pagina 2 van 23. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Radar gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Radar de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Radar bij Radar liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Radar. Heb je een uitzending van Radar gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Radar gemist

TROS Radar is een Nederlands consumentenprogramma, dat wordt gepresenteerd door Antoinette Hertsenberg. Het maakt zich hard voor een betere behandeling van consumenten door bedrijven en overheid, en kijkt met een kritische blik naar de service die aan de consument wordt verleend.

Uitzending gemist van Radar? Hier kun je alle uitzendingen van Radar kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 340
  • Laatste uitzending op 11-02-2019 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord