Programma gemist?

Steeds meer gemeenten naar vervangen reguliere uit parkeerplaatsen voor een op tv parkeerplaats met uit laadpaal, speciaal bedoeld voor de in op elektrische rijder. Vaak tot ergernis van door buurtbewoners, want tijdens een reguliere auto parkeren uit op deze plek door mag een niet. Uit in de enquête van Radar van blijkt dat 94% in een op tv reguliere een auto rijdt en tijdens nog niet van plan met is om elektrisch te uit gaan rijden. de En met toch is het plaatsen van de door laadpalen onvermijdelijk en het zullen de er steeds meer naar bij komen. Maar wat zijn tijdens op tv de regels eigenlijk naar voor het plaatsen met van de palen? En zijn er tijdens met geen andere opties? * Het toedienen uit op tv van melatoninepillen bij door kinderen. Niks zo in vervelend als een kind dat de moeilijk in van slaap valt in of slechte nachten heeft. uit Natuurlijk voor het kind, een maar tijdens ook voor de ouders. Steeds door vaker geven ouders hun tijdens op kinderen melatonine, ook wel het uit slaaphormoon genoemd. door Het is een van het nature lichaamseigen stof naar die vrij verkrijgbaar is op als supplement bij tijdens de naar drogisterij. Het uit middel zorgt ervoor dat je slaperig tijdens wordt en van dus beter het in slaap valt. Maar is op tv op het wel verstandig dat ouders zelf uit een dokteren met de met melatoninepillen?

Het gebruik naar van online foto's is het niet op tv zonder risico's. op Je kunt enige tijd later een op claim de binnenkrijgen dat je de claim- de en proceskosten het moet betalen. Dit door kan je duizenden door euro's uit kosten als je op tv niet oplet. * In met 2025 moet alle Nederlandse daken op tv asbestvrij zijn. Daar uit wil de overheid een de graag bij helpen door subsidie te met verlenen een voor het verwijderen met van die asbest. tijdens Ware het een niet dat die subsidiepot met van 75 miljoen van euro anno 2019 al naar leeg in is. En dat in terwijl het verwijderen met van het gevaarlijke op asbest geen goedkope aangelegenheid een is. Hoe gaat de overheid een er op tv toch voor zorgen dat op tv alle huishoudens hun asbest naar laten de verwijderen?

In op tv mei 2018 kondigt Nationale naar Nederlanden aan met dat ze de risico-opslag op vanaf eind in 2018 verlaagt op de een hypotheekrente. naar Dat is goed nieuws voor mensen de die hun hypotheek op tv gedeeltelijk een hebben afgelost in of waarvan de de waarde van het huis van hoger is dan op tv de hypotheekschuld. Totdat diezelfde de mensen onlangs in het bericht krijgen met dat Nationale Nederlanden met het toch niet door gaat redden en in de klanten moeten wachten op tv tot het tweede kwartaal het van dit nieuwe op de jaar. Klanten lopen daardoor van honderden euro's per jaar het mis. De vraag is uit tijdens nu of Nationale Nederlanden het verlagen naar van de risico-opslag in van een het tweede kwartaal uit met terugwerkende kracht gaat met compenseren. * Je zus een heeft een tijdens nieuwe telefoon een en stuurt je tijdens een app van met de vraag of je zo de met snel mogelijk een op tv rekening van 2.000 euro voor haar het wil voorschieten. Zonder op aarzelen maak de je geld over. Pas het later kom met je erachter dat je de niet naar met je op zus te maken hebt, uit maar met een oplichter. in Oplichting via whatsapp door neemt in grote mate de toe. Hoe kan naar je als consument op tv voorkomen dat een je erin trapt? uit * De AVG stoort tijdens zich aan door bedrijven en naar instanties die doorslaan het in het beschermen van privacy tijdens van tijdens burgers.

Als op je op de zoek bent naar op een goede rijschool, vraag je de natuurlijk even wat het uit een slagingspercentage van de rijschool uit is. Want op hoe hoger hoe beter uit natuurlijk. Maar wat als tijdens blijkt dat het van slagingspercentage de in werkelijkheid veel lager is? Radar een onderzocht de van slagingspercentages van 53 een rijscholen de en de uitkomsten liegen er niet de om. Ook in behandelt Radar de door invoering naar van de nieuwe Europese door betaalrichtlijn PSD2. naar Begin 2019 gaat het Payment Services een Directive uit 2 (PSD2) van systeem ingevoerd worden. op tv Een systeem dat als een op tv klant de uitdrukkelijk toestemming geeft met banken verplicht zijn bankgegevens te van delen een met andere dienstverleners en uit bedrijven met een bankvergunning. Die uit nieuwe op tv aanbieders krijgen inzage in het op tv uit banksaldo of kunnen rekeningafschriften van ophalen van de betaalrekening op tv van consumenten. Vanaf het naar moment dat met het systeem bedacht is, naar op zijn er veel een partijen die zich zorgen het maken over een de waarborg van de een privacy.

Ondertussen van wemelt het door ervan: crowdfundingplatforms. Het is het een alternatieve manier in om een project van te financieren. een Je vermeldt welk bedrag je nodig door hebt met en zo kan tijdens iedereen die wil, investeren op tv in jouw project. Zo op tv kreeg van Boaz in korte tijd uit ruim 89.500 naar euro binnen via zo'n crowdfundingplatform uit om naar een medische door behandeling in Zweden te kunnen ondergaan. een Alleen kreeg op tv hij het van die 89.500 euro tijdens maar 82.500 euro uitgekeerd. Waar de is die 7.000 door euro dan met gebleven? * door Je huis is uit volledig afgebrand, de er is niks meer over. Tot naar overmaat van op tv ramp beland je in van een eindeloze discussie uit met je verzekeraar op uit waar je je opstalverzekering het hebt lopen. Om je de huis opnieuw te van laten de bouwen heb je in een bepaald bedrag nodig, maar de door verzekeraar op wil ruim een ton in minder uitkeren. Daardoor op tv kan uit je geen aannemer door vinden die het huis in op de staat zoals die tijdens was voor de uit brand naar wil herbouwen, terwijl op je een de garantie tegen onderverzekering uit hebt. Ondertussen lopen je hypotheekkosten gewoon een door. Hoe wapen een je jezelf met als consument tegen de door schade-experts van naar een op verzekeraar?

Colloïdaal zilverwater op is eigenlijk het natuurlijk antibioticum en tijdens helpt tegen met acne, blaasontsteking, eczeem, reuma, en uit ga zo een maar door. Dit product de mag door sinds 2016 niet meer de worden verkocht als voedingssupplement of van uit levensmiddel. Waarom is het dan toch op nog verkrijgbaar naar in op tv de winkel en ook online. Het naar is niet bewezen de is dat naar het middel ook echt uit iets doet. Sterker van nog, het tijdens is toxisch naar en kan daarom schadelijk het voor je naar zijn. Welke reclame in gaat het meeste onder je met van huid zitten, doet je ogen in wegrollen door en laat je zuchten van door irritatie. De laatste tijdens paar weken kon je uit de volgens jou uit meest een irritante reclame én irritante reclame met uit met een BN'er doorgeven via tijdens lodenleeuw.nl. We uit maken de genomineerden bekend met en dan door kan het stemmen de beginnen.

Vanavond tijdens is een extra lange op tv aflevering een van Radar te op tv zien over Onderzoek naar medische implantaten: uit The Implant de Files. Op initiatief van met Radar en Trouw van met hebben meer dan van 250 journalisten uit met 36 landen onderzoek gedaan door naar medische implantaten. Het met beeld dat telkens uit terugkeert: de controle op door medische naar hulpmiddelen en implantaten is het wereldwijd met zo gebrekkig dat ernstige bijwerkingen van lang onopgemerkt blijven van en levens in gevaar tijdens komen. En in dat dus van door gebrekkig toezicht tijdens van overheden. door De onderzoekers kwamen implantaten het tegen die op tv lekken, apparaatjes van die stroomstoten geven als het het van niet nodig is of juist uitvallen, in en hulpmiddelen naar die organen perforeren in waardoor patiënten het zwaar letsel oplopen of in zelfs in overlijden. Uit het onderzoek blijkt dat op tv medische hulpmiddelen, die de als 'veilig' op op de tijdens markt zijn gebracht, in de de afgelopen tijdens tien jaar kunnen worden gekoppeld aan op naar 1,7 miljoen gevallen in van letsel en in bijna 83.000 doden.

Vanavond onder uit andere in de Radar: - Maaltijdboxentest Gemak dient op tv de mens. En op tv de maaltijdboxen die een je tegenwoordig kan bestellen door met daarin ingrediënten naar en recepten voor van meerdere van maaltijden, zijn daar door een goed voorbeeld van. in Het aantal aanbieders van de op boxen is het in door korte tijd flink gestegen. tijdens Ruim de het keuze dus. Maar ja, hoeveel de zit erin en de is een het wel genoeg voor 2 personen? in En wat kost het zo’n op box, zijn de uit recepten makkelijk te begrijpen een en uit is het eigenlijk tijdens wel lekker? Radar vroeg een door culinair van journalist om 5 van weken lang 5 boxen te van testen door de alle maaltijden die er in in zitten te door koken. Het Voedingscentrum tijdens bekijkt de met voedingswaarden van de maaltijden. van Vanavond in van Radar de naar uitslag. - Hoge schuld bij een het CAK Mevrouw Bastiaansen is 93 door het jaar oud en uit heeft nog niet eerder in van haar leven schulden naar gemaakt. En dan op valt er tijdens een brief op de op tv deurmat van een het Centraal van Administratie Kantoor (CAK), de dat ze meer dan door 27.000 euro moet op terugbetalen. Sterker nog, het door bedrag wordt volgende de maand meteen van het haar rekening afgeschreven, naar zo de staat in de in brief. De toon is dreigend op en de het nieuws van de schuld het valt rauw uit op haar in dak. Door een van administratieve fout van het CAK heeft de ze namelijk jarenlang in een een te lage eigen de bijdrage betaald voor haar verzorgingstehuis. op Het van CAK dacht namelijk dat uit haar man op nog leefde, daar was een de lage eigen op tv bijdrage tijdens op gebaseerd. Maar haar man tijdens is al op in 2003 overleden. Hoe heeft door dit kunnen gebeuren? in En waarom hoort van ze dit nu het pas? Radar zoekt met het op uit.

Borstkanker. De het boodschap het komt lang geleden uit binnen als een een mokerslag. Gelukkig slaan de behandelingen op tv aan op en ben je nu een kankervrij. Wel laat een je elk jaar van borstcontroles uitvoeren. Omdat je in van door 2017 het hele jaar naar in het buitenland het zit, verhoog je een je eigen risico tot op 800 euro, omdat de je toch geen controles in in Nederland uit hebt. In naar 2018 ben op tv je weer terug. Omdat je weet op dat in je naast de tijdens borstcontrole ook de nog andere specialistische behandelingen moet ondergaan, tijdens van verlaag je weer je eigen tijdens risico. Want tijdens het is wel zo op tv logisch dat een behandeling de die je in op tv 2018 ondergaat, de wordt verrekend naar met je eigen door risico van 2018. Althans, dat uit denk je. met Want dan de krijg je een uit rekening op de mat waarin met staat dat de tijdens behandeling die naar gedaan is op tv in 2018 wordt in verrekend met het eigen risico tijdens naar van 2017, toen je helemaal niet het naar het op tv ziekenhuis bent geweest. op Waarom? Omdat er op nog een zogenaamd DBC- op tv zorgtraject openstaat. door * Niks zo vervelend op tv als post die van naar zoekraakt. Helemaal als je zzp'er in bent en qua inkomsten van afhankelijk van het de uit pakketten die je verstuurt. Gelukkig kan in je het van pakket verzekerd versturen, via het PostNL. Mocht op er iets gebeuren, uit krijg een je toch het verzekerde op tv bedrag terug, het denk je. Toch het krijg je maar op 60% van de aankoopwaarde uitgekeerd wanneer de je tijdens aanspraak maakt op uit de verzekering. Dat staat met nergens in de kleine uit lettertjes vermeld. Kan tijdens PostNL dit wel met in maken?

Hoe weet je het als door ouder welke reclame een vlogger de maakt die door op jouw een kind wordt gevolgd op tv op YouTube? met Sinds 2015 is reclame een voor ongezonde voeding in voor kinderen verboden voor kinderen van tijdens onder de dertien jaar. Die regel met heeft de door branche op tv zichzelf opgelegd in door de strijd tegen overgewicht en ongezonde de voeding. Maar in ja, in hoe controleer je wat kinderen online op of op in social media van bekijken? Het Voedingscentrum pleit een voor op tv veel strenger toezicht. Gaat dat met er ook komen? * de Je de wilt hulp, psychische door hulp. Je gaat van naar de door huisarts. De huisarts verwijst uit je door naar naar een GGZ-instelling. Een jaar met later sta in je nog in steeds op de wachtlijst en ben naar je uit de wanhoop nabij. De op tv brancheorganisaties naar in de GGZ maakten in uit juni 2017 samen tijdens met het ministerie van tijdens VWS landelijke van afspraken tijdens om de wachttijden aan te de pakken. uit Voor 1 juli tijdens 2018 zouden de de wachttijden binnen de afgesproken op norm vallen. Maar niks is op minder een waar. Wat moet er in toch gebeuren om de de wachttijden korter te van de krijgen?

Ideaal voor een in het op tv vliegtuig, tegen het van irritante gebrom, of met om geklets van je collega's tijdens op te kunnen negeren: een noise-cancelling koptelefoon. tijdens Radar test een op uit vijftal noise-cancelling koptelefoons die te uit koop zijn tussen de uit 60 uit en 350 euro. Een in techneut meet hoeveel de geluid de koptelefoons uit alsnog door doorlaten, via een nep kunsthoofd waar in naar een microfoon in zit. En een met muziekproducer een test het van draagcomfort en de kwaliteit een van het geluid. * van Je hebt van je droomhuis gekocht. Niet op tv zonder slag of op tv stoot, met want het huis is verouderd door en met moet verbouwd worden. Daarom naar heb je extra een goed naar het financiële van plaatje gekeken. van Het huis in is verkocht met het energielabel A, dus budget voor een extra isolering was van niet een nodig. Tot blijkt, wanneer op tv je eenmaal op met de verbouwing begint, dat tijdens het van huis niet energielabel A naar maar label D naar moet hebben. Veel lager op dus. uit Dat betekent dat je een én teveel een hebt betaald voor het huis én op tv dat je extra op tv moet gaan isoleren. op Dubbel verlies met dus. naar Maar bij wie moet in je nou aankloppen? Het met systeem van het met aanvragen van een met energielabel naar staat al sinds jaar met en dag ter het discussie. Hoe in werkt het systeem, naar is het wel met betrouwbaar en moet het eigenlijk niet met het op de schop?

juli 2019
28-01-2019 20:30

Radar

Radar - Radar

Steeds meer gemeenten vervangen reguliere parkeerplaatsen voor een parkeerplaats met laadpaal, speciaal bedoeld voor de elektrische rijder. Vaak tot ergernis van buurtbewoners, want een reguliere auto parkeren op deze plek mag niet. Uit de ...

21-01-2019 20:35

Radar

Radar - Radar

Het gebruik van online foto's is niet zonder risico's. Je kunt enige tijd later een claim binnenkrijgen dat je de claim- en proceskosten moet betalen. Dit kan je duizenden euro's kosten als je niet oplet. * In 2025 moet alle Nederlandse dak...

14-01-2019 20:35

Radar

Radar - Radar

In mei 2018 kondigt Nationale Nederlanden aan dat ze de risico-opslag vanaf eind 2018 verlaagt op de hypotheekrente. Dat is goed nieuws voor mensen die hun hypotheek gedeeltelijk hebben afgelost of waarvan de waarde van het huis hoger is da...

07-01-2019 20:35

Radar

Radar - Radar

Als je op zoek bent naar een goede rijschool, vraag je natuurlijk even wat het slagingspercentage van de rijschool is. Want hoe hoger hoe beter natuurlijk. Maar wat als blijkt dat het slagingspercentage in werkelijkheid veel lager is? Radar...

17-12-2018 20:35

Radar

Radar - Radar

TROS Radar is een Nederlands consumentenprogramma, dat wordt gepresenteerd door Antoinette Hertsenberg. Het maakt zich hard voor een betere behandeling van consumenten door bedrijven en overheid, en kijkt met een kritische blik naar de serv...

10-12-2018 20:35

Radar

Radar - Radar

Ondertussen wemelt het ervan: crowdfundingplatforms. Het is een alternatieve manier om een project te financieren. Je vermeldt welk bedrag je nodig hebt en zo kan iedereen die wil, investeren in jouw project. Zo kreeg Boaz in korte tijd rui...

03-12-2018 20:30

Radar

Radar - Radar

Colloïdaal zilverwater is eigenlijk natuurlijk antibioticum en helpt tegen acne, blaasontsteking, eczeem, reuma, en ga zo maar door. Dit product mag sinds 2016 niet meer worden verkocht als voedingssupplement of levensmiddel. Waarom is het ...

26-11-2018 20:35

Radar: toezicht medische implantaten faalt

Radar - Radar: toezicht medische implantaten faalt

Vanavond is een extra lange aflevering van Radar te zien over Onderzoek naar medische implantaten: The Implant Files. Op initiatief van Radar en Trouw hebben meer dan 250 journalisten uit 36 landen onderzoek gedaan naar medische implantaten...

19-11-2018 20:35

Radar: o.a. maaltijdboxentest

Radar - Radar: o.a. maaltijdboxentest

Vanavond onder andere in Radar: - Maaltijdboxentest Gemak dient de mens. En de maaltijdboxen die je tegenwoordig kan bestellen met daarin ingrediënten en recepten voor meerdere maaltijden, zijn daar een goed voorbeeld van. Het aantal aanb...

12-11-2018 20:35

Radar

Radar - Radar

Borstkanker. De boodschap komt lang geleden binnen als een mokerslag. Gelukkig slaan de behandelingen aan en ben je nu kankervrij. Wel laat je elk jaar borstcontroles uitvoeren. Omdat je in 2017 het hele jaar in het buitenland zit, verhoog ...

05-11-2018 20:35

Radar

Radar - Radar

TROS Radar is een Nederlands consumentenprogramma, dat wordt gepresenteerd door Antoinette Hertsenberg. Het maakt zich hard voor een betere behandeling van consumenten door bedrijven en overheid, en kijkt met een kritische blik naar de serv...

29-10-2018 20:30

Radar

Radar - Radar

TROS Radar is een Nederlands consumentenprogramma, dat wordt gepresenteerd door Antoinette Hertsenberg. Het maakt zich hard voor een betere behandeling van consumenten door bedrijven en overheid, en kijkt met een kritische blik naar de serv...

22-10-2018 20:35

Radar

Radar - Radar

TROS Radar is een Nederlands consumentenprogramma, dat wordt gepresenteerd door Antoinette Hertsenberg. Het maakt zich hard voor een betere behandeling van consumenten door bedrijven en overheid, en kijkt met een kritische blik naar de serv...

15-10-2018 20:35

Radar

Radar - Radar

Hoe weet je als ouder welke reclame een vlogger maakt die door jouw kind wordt gevolgd op YouTube? Sinds 2015 is reclame voor ongezonde voeding voor kinderen verboden voor kinderen onder de dertien jaar. Die regel heeft de branche zichzelf ...

08-10-2018 20:35

Radar

Radar - Radar

Ideaal voor in het vliegtuig, tegen het irritante gebrom, of om geklets van je collega's te kunnen negeren: een noise-cancelling koptelefoon. Radar test een vijftal noise-cancelling koptelefoons die te koop zijn tussen de 60 en 350 euro. Ee...

Je bekijkt momenteel pagina 2 van 24. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Radar gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Radar de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Radar bij Radar liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Radar. Heb je een uitzending van Radar gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Radar gemist

TROS Radar is een Nederlands consumentenprogramma, dat wordt gepresenteerd door Antoinette Hertsenberg. Het maakt zich hard voor een betere behandeling van consumenten door bedrijven en overheid, en kijkt met een kritische blik naar de service die aan de consument wordt verleend.

Uitzending gemist van Radar? Hier kun je alle uitzendingen van Radar kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 353
  • Laatste uitzending op 13-05-2019 om 19:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord