Programma gemist?

Consumentenmagazine met diverse door consumentenonderwerpen; van door financiële schandalen en tests, door met tot de warme/koude het douche en het Radar-testpanel. op Presentatie: Antoinette in Hertsenberg.

Consumentenmagazine met diverse uit consumentenonderwerpen; van financiële tijdens schandalen door en tests, tot uit de warme/koude douche en in het Radar-testpanel. De tijdens verwoestende bijwerkingen een van antidepressiva. In Nederland op tv slikken naar bijna een miljoen tijdens mensen antidepressiva, soms een voor 'aandoeningen' als door relatieproblemen en rouwverwerking. Meer dan tienduizend een gebruikers van of ervaringsdeskundigen vulden de een enquête in op door de website uit van Radar. in Hieruit blijkt dat uit een groot gedeelte last heeft van het bijwerkingen. door Soms zeer ernstige waardoor op gevaarlijke situaties op tv kunnen ontstaan zoals zelfmoordpogingen, agressiviteit een in in het verkeer of agressie naar in anderen. In de het in uitzending komen deskundigen aan het de woord die de enquêteresultaten op tv beoordelen met als schokkend en ontluisterend. op tv Alles over de soms in verwoestende bijwerkingen van in het antidepressiva. Presentatie: Antoinette door Hertsenberg.

Consumentenmagazine met diverse in consumentenonderwerpen; door van financiële van schandalen en tests, tot de warme/koude in douche en het een Radar-testpanel. Presentatie: Antoinette tijdens door Hertsenberg.

Consumentenmagazine met naar diverse de consumentenonderwerpen; van financiële de schandalen en tests, tot op tv de warme/koude met douche en het Radar-testpanel. Presentatie: Antoinette in een Hertsenberg.

Consumentenmagazine met uit diverse consumentenonderwerpen; van tijdens financiële schandalen van en tests, tot de warme/koude tijdens het douche en het Radar-testpanel. -Slachtofferindustrie. Als een je betrokken tijdens raakt bij een verkeersongeval van loop je het met risico twee uit keer van slachtoffer te zijn. Eén keer door van uit het ongeval zelf door én een keer doordat een letselschadebureau in tijdens zonder dat je op tv het weet van het twee walletjes eet en vooral aan de zijn de eigen belang lijkt te naar denken. Alles tijdens over deze op schimmige, miljoenenopbrengende slachtofferindustrie. Presentatie: Antoinette door Hertsenberg.

Consumentenmagazine met in diverse consumentenonderwerpen; het van financiële schandalen en tests, een tot de warme/koude tijdens douche en het de Radar-testpanel. Presentatie: Antoinette het door Hertsenberg.

Consumentenmagazine van met diverse consumentenonderwerpen; van financiële op tv schandalen en een tests, tot de de warme/koude douche en met het Radar-testpanel. -Antoinette Hertsenberg een reikt de naar Loden naar Leeuw uit: de het meest gevreesde prijs in in reclameland. Het is zover en in als vanouds zijn uit er twee uit categorieën: de prijs op voor de meest irritante door op tv reclame en de het prijs voor de meest met irritante BN'er in een reclame. in naar Wie wordt de op tv opvolger van oud-winnaars uit als Beau van Erven Dorens, Joop op de Braakhekke en Frits van Bom? -Blokverwarming. Extreem het hoge rekeningen en tijdens onbegrijpelijke facturen. Veel bewoners met door blokverwarming kregen dit jaar in de naar schrik van een hun leven toen de energierekening op op tv op de deurmat viel. Maar een wat is blokverwarming van eigenlijk? Wat veroorzaakt de het hoge rekeningen? En waar op tv kunnen bewoners terecht tijdens met met hun klacht? met De antwoorden. Presentatie: naar Antoinette Hertsenberg.

Consumentenmagazine op tv met diverse consumentenonderwerpen; van tijdens financiële schandalen en op tests, de tot de warme/koude douche en in het Radar-testpanel. met Presentatie: Antoinette naar Hertsenberg.

Consumentenmagazine het met diverse consumentenonderwerpen; van financiële op schandalen een en tests, tot de op warme/koude douche en op het Radar-testpanel. -Diervriendelijke de eendenlevers. Zijn de de eendenlevers die deze kerst een weer in massaal geconsumeerd gaan de worden diervriendelijk geproduceerd, de zoals de het restaurants beweren? Radar gaat op onderzoek het uit. -OpMaat op Hypotheek. Al van diverse keren naar besteedde Radar aandacht aan tijdens de OpMaat Hypotheek van de naar naar Rabobank. Recentelijk wilde uit de bank niet in onze op tv uitzending reageren omdat uit ze wachtte op het de aanbevelingen van de op Ombudsman van het uit Klachteninstituut Financiele een Dienstverlening in (Kifid). Deze aanbevelingen zijn inmiddels gereed door in en de Ombudsman concludeert dat het de Rabobank haar op klanten niet voldoende het heeft geïnformeerd over de op tv manier waarop tijdens de OpMaat hypotheek door in elkaar zat en in de naar risico's die daaraan verbonden waren. van in Radar laat haarfijn zien met waar de Rabobank in de de fout is gegaan met en hoe gedupeerden uit volgens de het Kifid gecompenseerd moeten naar worden. De Rabobank reageert naar in de studio op tv op van de aanbevelingen van tijdens de Ombudsman. de Presentatie: Antoinette Hertsenberg.

Consumentenmagazine met in diverse consumentenonderwerpen; van financiële het schandalen en tests, met tot naar de warme/koude met douche en het Radar-testpanel. uit Presentatie: Antoinette op Hertsenberg.

Consumentenmagazine met op diverse consumentenonderwerpen; van een financiële door schandalen en tests, tot de naar warme/koude douche en het een Radar-testpanel. Presentatie: Antoinette op tv met Hertsenberg.

Consumentenmagazine met diverse uit consumentenonderwerpen; van door financiële schandalen en tijdens tests, tot de naar warme/koude douche en het het op Radar-testpanel. Presentatie: Antoinette met Hertsenberg.

Consumentenmagazine met op diverse consumentenonderwerpen; van in financiële door schandalen en tests, tot de uit warme/koude de douche en het Radar-testpanel. uit -Letselschadeslachtoffers dupe van van gesteggel om uitkering. Drie jaar met geleden spraken een verzekeraars, in een van heus convenant, van af dat slachtoffers van van letselschade eerder van betaald zouden moeten worden. Inmiddels met komen bij Radar naar de het eerste signalen door binnen dat het het convenant niet wordt nageleefd. Zo zijn met slachtoffers van naar letselschade opnieuw op tv de dupe van door eindeloos gesteggel tussen van de verschillende partijen. van De verhalen van een deze mensen. van -Dailycom. Vorig jaar besteedden naar we al naar aandacht aan de absurd hoge afschrijvingen het de van telecombedrijf Dailycom. Een jaar later in de druppelen bij ons nog steeds van mailtjes binnen een met zo mogelijk nog absurdere tijdens uit verhalen. Wat moeten mensen met duizenden op euro's een beltegoed? De directeur van uit Dailycom is opnieuw in in de van studio om tekst en uitleg met een te geven. Presentatie: Antoinette op Hertsenberg.

Consumentenmagazine door met diverse naar consumentenonderwerpen; van financiële schandalen en tests, op tv tot de met warme/koude de douche en het Radar-testpanel. Presentatie: in Antoinette op tv Hertsenberg.

Consumentenmagazine de met diverse consumentenonderwerpen; van financiële tijdens op schandalen en tests, tot de de warme/koude douche en het de Radar-testpanel. We naar besteedden vorig seizoen een aandacht naar aan de problemen bij Ziggo. van Het telecombedrijf beloofde van toen beterschap, maar de naar afgelopen week regende van het klachten op de de door redactie. Een unieke tijdens persconferentie: niet de met journalisten, maar de ontevreden klanten het van Ziggo de stellen de kritische het vragen. op Presentatie: Antoinette Hertsenberg.

juli 2019
08-02-2010 20:30

Aflevering 124

Radar - Aflevering 124

Consumentenmagazine met diverse consumentenonderwerpen; van financiële schandalen en tests, tot de warme/koude douche en het Radar-testpanel. Presentatie: Antoinette Hertsenberg.

01-02-2010 20:30

Aflevering 123

Radar - Aflevering 123

Consumentenmagazine met diverse consumentenonderwerpen; van financiële schandalen en tests, tot de warme/koude douche en het Radar-testpanel. De verwoestende bijwerkingen van antidepressiva. In Nederland slikken bijna een miljoen mensen ant...

25-01-2010 20:30

Aflevering 122

Radar - Aflevering 122

Consumentenmagazine met diverse consumentenonderwerpen; van financiële schandalen en tests, tot de warme/koude douche en het Radar-testpanel. Presentatie: Antoinette Hertsenberg.

18-01-2010 20:30

Aflevering 121

Radar - Aflevering 121

Consumentenmagazine met diverse consumentenonderwerpen; van financiële schandalen en tests, tot de warme/koude douche en het Radar-testpanel. Presentatie: Antoinette Hertsenberg.

11-01-2010 20:30

Aflevering 121

Radar - Aflevering 121

Consumentenmagazine met diverse consumentenonderwerpen; van financiële schandalen en tests, tot de warme/koude douche en het Radar-testpanel. -Slachtofferindustrie. Als je betrokken raakt bij een verkeersongeval loop je het risico twee keer...

04-01-2010 20:30

Aflevering 121

Radar - Aflevering 121

Consumentenmagazine met diverse consumentenonderwerpen; van financiële schandalen en tests, tot de warme/koude douche en het Radar-testpanel. Presentatie: Antoinette Hertsenberg.

21-12-2009 20:30

Aflevering 120

Radar - Aflevering 120

Consumentenmagazine met diverse consumentenonderwerpen; van financiële schandalen en tests, tot de warme/koude douche en het Radar-testpanel. -Antoinette Hertsenberg reikt de Loden Leeuw uit: de meest gevreesde prijs in reclameland. Het is ...

14-12-2009 20:30

Aflevering 120

Radar - Aflevering 120

Consumentenmagazine met diverse consumentenonderwerpen; van financiële schandalen en tests, tot de warme/koude douche en het Radar-testpanel. Presentatie: Antoinette Hertsenberg.

07-12-2009 20:30

Aflevering 120

Radar - Aflevering 120

Consumentenmagazine met diverse consumentenonderwerpen; van financiële schandalen en tests, tot de warme/koude douche en het Radar-testpanel. -Diervriendelijke eendenlevers. Zijn de eendenlevers die deze kerst weer massaal geconsumeerd gaan...

30-11-2009 20:30

Aflevering 120

Radar - Aflevering 120

Consumentenmagazine met diverse consumentenonderwerpen; van financiële schandalen en tests, tot de warme/koude douche en het Radar-testpanel. Presentatie: Antoinette Hertsenberg.

16-11-2009 20:30

Aflevering 120

Radar - Aflevering 120

Consumentenmagazine met diverse consumentenonderwerpen; van financiële schandalen en tests, tot de warme/koude douche en het Radar-testpanel. Presentatie: Antoinette Hertsenberg.

09-11-2009 20:30

Aflevering 120

Radar - Aflevering 120

Consumentenmagazine met diverse consumentenonderwerpen; van financiële schandalen en tests, tot de warme/koude douche en het Radar-testpanel. Presentatie: Antoinette Hertsenberg.

02-11-2009 20:30

Aflevering 120

Radar - Aflevering 120

Consumentenmagazine met diverse consumentenonderwerpen; van financiële schandalen en tests, tot de warme/koude douche en het Radar-testpanel. -Letselschadeslachtoffers dupe van gesteggel om uitkering. Drie jaar geleden spraken verzekeraars,...

26-10-2009 20:30

Aflevering 120

Radar - Aflevering 120

Consumentenmagazine met diverse consumentenonderwerpen; van financiële schandalen en tests, tot de warme/koude douche en het Radar-testpanel. Presentatie: Antoinette Hertsenberg.

19-10-2009 20:30

Aflevering 120

Radar - Aflevering 120

Consumentenmagazine met diverse consumentenonderwerpen; van financiële schandalen en tests, tot de warme/koude douche en het Radar-testpanel. We besteedden vorig seizoen aandacht aan de problemen bij Ziggo. Het telecombedrijf beloofde toen ...

Je bekijkt momenteel pagina 23 van 24. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Radar gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Radar de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Radar bij Radar liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Radar. Heb je een uitzending van Radar gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Radar gemist

TROS Radar is een Nederlands consumentenprogramma, dat wordt gepresenteerd door Antoinette Hertsenberg. Het maakt zich hard voor een betere behandeling van consumenten door bedrijven en overheid, en kijkt met een kritische blik naar de service die aan de consument wordt verleend.

Uitzending gemist van Radar? Hier kun je alle uitzendingen van Radar kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 353
  • Laatste uitzending op 13-05-2019 om 19:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord