Programma gemist?

Consumentenmagazine naar met diverse consumentenonderwerpen; van met financiële schandalen en tests, een tot de met warme/koude douche en het een Radar-testpanel. een -Letselschadeslachtoffers dupe van op gesteggel om de uitkering. Drie jaar geleden spraken verzekeraars, de in een heus in convenant, af op tv dat slachtoffers van letselschade de eerder betaald zouden uit moeten worden. Inmiddels naar komen bij de Radar de het eerste signalen binnen dat uit het convenant niet een wordt uit nageleefd. Zo zijn slachtoffers van letselschade in opnieuw de op tv dupe op van eindeloos gesteggel tussen naar de verschillende met partijen. De verhalen van een deze mensen. -Dailycom. Vorig jaar de de besteedden we al aandacht op tv aan de absurd hoge afschrijvingen van met van telecombedrijf Dailycom. Een op tv jaar later druppelen in bij ons nog van steeds mailtjes binnen op met zo naar mogelijk nog absurdere verhalen. Wat moeten op mensen met duizenden de tijdens euro's beltegoed? De directeur op van Dailycom is opnieuw in in naar de studio om tekst en in uitleg te van geven. Presentatie: Antoinette naar Hertsenberg.

Consumentenmagazine naar met diverse consumentenonderwerpen; door van financiële schandalen het en tests, tot door de warme/koude douche en het de Radar-testpanel. tijdens Presentatie: Antoinette met Hertsenberg.

Consumentenmagazine naar met diverse in consumentenonderwerpen; van financiële schandalen het en tests, tot door de warme/koude douche van en het Radar-testpanel. We tijdens besteedden vorig tijdens seizoen aandacht aan de de problemen bij naar Ziggo. Het telecombedrijf beloofde toen de beterschap, maar in de het afgelopen week regende het klachten op met op tv de redactie. Een unieke persconferentie: niet naar een de journalisten, maar op tv de ontevreden klanten uit van Ziggo stellen de op kritische vragen. Presentatie: Antoinette door Hertsenberg.

Consumentenmagazine met diverse met consumentenonderwerpen; in van financiële schandalen en op tv tests, tot de het warme/koude douche en door het Radar-testpanel. in Presentatie: Antoinette op Hertsenberg.

Consumentenmagazine met diverse met consumentenonderwerpen; het van financiële op tv schandalen en tests, tot de de warme/koude douche met en het naar Radar-testpanel. Presentatie: Antoinette in Hertsenberg.

Consumentenmagazine door met diverse op consumentenonderwerpen; van financiële tijdens schandalen en tests, tot uit de warme/koude douche het en het tijdens Radar-testpanel. -Medicijnen kopen via internet door is risicovol. Het is naar erg een eenvoudig om via in internet zonder door recept een zwaar tijdens medicijn te kopen. De consumentenbond van onderzocht hoe uit gevaarlijk het kopen het van deze de receptgeneesmiddelen via internet tijdens is. Uit het onderzoek de blijkt dat op consumenten grote gezondheidsrisico's lopen. De een opzienbarende conclusies. -E-readers. Het van digitale lezen is in de door hype van dit moment. een Veel boeken verschijnen niet op tv alleen meer in van met een papieren jasje, maar van ook in een downloadversie. Het op op tv lezen vanaf een op beeldscherm is met de komst het van de zogenaamde door E-reader een in stuk makkelijker geworden. Radar test op deze E-readers op tv en een de vraag is met of de consument wel blij in moet een zijn met deze elektronische boeken. -Bel-me-nietregister. met Per donderdag 1 met oktober aanstaande veranderen naar de regels op voor het ongevraagd met gebeld worden in door bedrijven die tijdens iets proberen te naar verkopen. Staatssecretaris Frank met Heemskerk legt uit wat uit er precies door gaat veranderen. Presentatie: Antoinette met Hertsenberg.

Consumentenmagazine naar met diverse van consumentenonderwerpen; van financiële schandalen en tests, een tot met de warme/koude douche en in het Radar-testpanel. de -Sinds 1 juli van dit jaar is de in vliegtaks afgeschaft. Iedereen die tijdens voor naar 1 juli een vliegticket een heeft geboekt en na op die door datum heeft naar gevlogen, heeft recht op tijdens restitutie van de vliegbelasting. de Maar het terugkrijgen een van het van geld gaat een niet altijd even makkelijk. Bij wie op tv moet de consument in aankloppen voor de door teruggave van de uit vliegtaks? De reisorganisatie met of de vliegmaatschappij? door Radar geeft de op door antwoorden. -Verder staan de de doorlooptijden bij de rechtbank centraal. uit uit Hoe lang moet je een wachten op tijdens een uitspraak en wat kan een je als consument in doen een als het te tijdens lang duurt? De verhalen met van ervaringsdeskundigen, de visie van naar onderzoekers, de op tv mening van de politiek naar uit én de oplossing het komen aan bod. Presentatie: uit Antoinette Hertsenberg.

Consumentenmagazine met diverse in consumentenonderwerpen; van financiële op tv schandalen en tests, een tot de warme/koude de douche en het met Radar-testpanel. het Presentatie: Antoinette in Hertsenberg.

Consumentenmagazine met in diverse consumentenonderwerpen; de van financiële schandalen en van tests, tot de op warme/koude douche en het een Radar-testpanel. -Dossier het DSB Bank: De met stand van zaken. met Vorig seizoen op berichtte Radar uitgebreid op over de hypotheken van de op tv een DSB Bank. Deze zijn een soms onnodig met hoog door onnodige en dure verzekeringen. op tv Daardoor ligt door de hoogte van de de hypotheek in een met aantal gevallen ver op tv boven op tv de waarde van het huis. op tv op Radar geeft in op de uitzending een actuele stand op van zaken, de boete op naar die de DSB Bank met opgelegd kreeg door de AFM tijdens en met gaat in op de situatie door van een met aantal op DSB-klanten. -Alli. De Alli-pil de is de nieuwste met sensatie op dieetgebied. op tv Eerst alleen via doktersrecept, een maar inmiddels door vrij verkrijgbaar in in de apotheek. Deze een pil is echter niet in voor van iedereen, je moet minstens naar een Body Mass Index uit (BMI) hebben van het 28 of naar hoger. Houden apotheken zich van hieraan? uit Radar nam de een proef op de som. Presentatie: Antoinette van het Hertsenberg.

Consumentenmagazine met naar diverse consumentenonderwerpen; tijdens van financiële schandalen met en tests, tot in de warme/koude douche uit en het Radar-testpanel. naar Onthullende reportage over tijdens handelswijze farmaceutische een industrie. Centraal staat hoe de uit farmaceutische industrie indirect met reclame maakt voor receptgeneesmiddelen. het van Er wordt bloot gelegd tijdens hoe de pillenfabrikanten niets naar schromen om de consument door te 'verzieken' op tot patiënt. naar Radar gebruikt op tv daarvoor een nog nooit eerder vertoonde het methode. op Presentatie: Antoinette uit Hertsenberg.

februari 2019
02-11-2009 20:30

Aflevering 120

Radar - Aflevering 120

Consumentenmagazine met diverse consumentenonderwerpen; van financiële schandalen en tests, tot de warme/koude douche en het Radar-testpanel. -Letselschadeslachtoffers dupe van gesteggel om uitkering. Drie jaar geleden spraken verzekeraars,...

26-10-2009 20:30

Aflevering 120

Radar - Aflevering 120

Consumentenmagazine met diverse consumentenonderwerpen; van financiële schandalen en tests, tot de warme/koude douche en het Radar-testpanel. Presentatie: Antoinette Hertsenberg.

19-10-2009 20:30

Aflevering 120

Radar - Aflevering 120

Consumentenmagazine met diverse consumentenonderwerpen; van financiële schandalen en tests, tot de warme/koude douche en het Radar-testpanel. We besteedden vorig seizoen aandacht aan de problemen bij Ziggo. Het telecombedrijf beloofde toen ...

12-10-2009 20:30

Aflevering 120

Radar - Aflevering 120

Consumentenmagazine met diverse consumentenonderwerpen; van financiële schandalen en tests, tot de warme/koude douche en het Radar-testpanel. Presentatie: Antoinette Hertsenberg.

05-10-2009 20:30

Aflevering 120

Radar - Aflevering 120

Consumentenmagazine met diverse consumentenonderwerpen; van financiële schandalen en tests, tot de warme/koude douche en het Radar-testpanel. Presentatie: Antoinette Hertsenberg.

28-09-2009 20:30

Aflevering 120

Radar - Aflevering 120

Consumentenmagazine met diverse consumentenonderwerpen; van financiële schandalen en tests, tot de warme/koude douche en het Radar-testpanel. -Medicijnen kopen via internet is risicovol. Het is erg eenvoudig om via internet zonder recept ee...

21-09-2009 20:30

Aflevering 120

Radar - Aflevering 120

Consumentenmagazine met diverse consumentenonderwerpen; van financiële schandalen en tests, tot de warme/koude douche en het Radar-testpanel. -Sinds 1 juli dit jaar is de vliegtaks afgeschaft. Iedereen die voor 1 juli een vliegticket heeft ...

14-09-2009 20:30

Aflevering 120

Radar - Aflevering 120

Consumentenmagazine met diverse consumentenonderwerpen; van financiële schandalen en tests, tot de warme/koude douche en het Radar-testpanel. Presentatie: Antoinette Hertsenberg.

07-09-2009 20:30

Aflevering 120

Radar - Aflevering 120

Consumentenmagazine met diverse consumentenonderwerpen; van financiële schandalen en tests, tot de warme/koude douche en het Radar-testpanel. -Dossier DSB Bank: De stand van zaken. Vorig seizoen berichtte Radar uitgebreid over de hypotheken...

31-08-2009 20:30

Aflevering 119

Radar - Aflevering 119

Consumentenmagazine met diverse consumentenonderwerpen; van financiële schandalen en tests, tot de warme/koude douche en het Radar-testpanel. Onthullende reportage over handelswijze farmaceutische industrie. Centraal staat hoe de farmaceuti...

01-01-2009 00:00

Bekijk hier alle afleveringen

Radar - Bekijk hier alle afleveringen

TROS Radar is een Nederlands consumentenprogramma, dat wordt gepresenteerd door Antoinette Hertsenberg. Het maakt zich hard voor een betere behandeling van consumenten door bedrijven en overheid, en kijkt met een kritische blik naar de serv...

Je bekijkt momenteel pagina 23 van 23. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Radar gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Radar de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Radar bij Radar liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Radar. Heb je een uitzending van Radar gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Radar gemist

TROS Radar is een Nederlands consumentenprogramma, dat wordt gepresenteerd door Antoinette Hertsenberg. Het maakt zich hard voor een betere behandeling van consumenten door bedrijven en overheid, en kijkt met een kritische blik naar de service die aan de consument wordt verleend.

Uitzending gemist van Radar? Hier kun je alle uitzendingen van Radar kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 341
  • Laatste uitzending op 18-02-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord