Programma gemist?

Belvilla, een in van oorsprong Nederlands bedrijf, op verhuurt online vakantiehuisjes op van met een name door particulieren. Alleen al door in Europa verhuren ze 25.000 door huisjes, waarvan bijna 3.000 uit van in Nederland. Het het bedrijf is onlangs overgenomen door een het door Indiase OYO. Om op tv de grootste hotelketen een ter wereld te worden gaan ze het een ver in het opdringen een van een een nieuwe manier van werken aan van verhuurders. in Voorwaarden worden ingrijpend gewijzigd, door verhuurders worden tijdens bestookt met de vraag of Belvilla de met de prijs van het huisje in mag bepalen en op tv ook de bij een afwijzing daarvan komen door sommige huurders erachter met dat de uit prijs toch veranderd wordt. het Mag dit tijdens allemaal? En in wat wil Belvilla met verhuurders met die door willen het gaan met de de verhuur zoals een zij gewend naar waren?

Onderdelen naar zijn niet tijdens altijd op voorraad, de klantenservice uit is slecht bereikbaar, het je staat eindeloos in tijdens de het wacht wanneer tijdens je belt en als je met een app stuurt en het het contactformulier van wil invullen, krijg op tv je een foutmelding. van Problemen door die je niet zou verwachten een bij een bedrijf als naar tijdens Tesla, die luxe met elektrische auto's maakt die een een blikvanger zijn door op de weg. Toch staat het het online met bol van klachten over op de op service van Tesla. tijdens De vraag is met wat Tesla gaat doen om tijdens deze klachten op naar behoren op te met lossen. * Nu naar nog in surseance het van betaling, maar het het een faillissement lijkt in onafwendbaar voor reisorganisatie Thomas Cook. Reizigers naar die naar aan de hotelbalie moeten uit betalen om hun kamer met nog in te tijdens mogen, in gestrande reizigers en op afgelaste reizen. De in gevolgen zijn groot en door naar verwachting zijn zo'n tijdens 50.000 het mensen gedupeerd. Een deel tijdens van door die mensen zal door zich wenden tot de SGR, het in garantiefonds voor door reizigers. Alleen de blijkt uit het verleden, naar bijvoorbeeld na het faillissement door van het andere reisorganisaties, dat uitbetalen op van op tv de schade soms wel erg lang naar op zich laat uit wachten. De SGR uit geeft uitleg uit in de uit studio.

Multimediaal op consumentenplatform met Antoinette Hertsenberg met als gezicht. in Het programma signaleert misstanden en op tv onderzoekt een consumentenaangelegenheden in de breedste zin door van op tv het woord: op tv van de financiële wereld, een de telecomsecor tot supermarkten en met met de zorg. Naast het aan een de uit kaak stellen van zaken probeert met Radar in actief bedrijven en instanties te in bewegen met tot een oplossing te door komen.

Niks zo makkelijk van als via Thuisbezorgd tijdens een uit maaltijd bestellen en te laten van bezorgen. tijdens Alleen valt het eten het een op beetje tegen, dus besluit je een de volgende keer uit bij door een ander maar tijdens soortgelijk restaurant te bestellen. Maar uit dan zie je aan op tv de verpakking uit dat het het eten uit op dezelfde tent komt als waar van je de vorige keer, op tv toen met je ontevreden was, besteld had. het tijdens Het eten komt dus uit naar dezelfde uit keuken. Als je de website uit van Thuisbezorgd opent de zie je de restaurants door gerangschikt van in boven naar beneden. Is met de een nummer 1 door echt het beste restaurant of betaalt op tv dit restaurant Thuisbezorgd van om bovenaan te van staan? op tv Thuisbezorgd reageert in de op tv studio. het Uit onderzoek van Radar blijkt op dat klachten een over het functioneren uit van warmtepompinstallaties vaak uit niet naar tevredenheid door van de consument de worden afgehandeld. Bij maar liefst een 55 procent van de de van consumenten blijft het tijdens probleem bestaan, soms zelfs een na meerdere keren op klagen bij verschillende het instanties. Dat klagen door over een een niet functionerende warmtepomp weinig oplevert een ontdekt ook uit Marc Keijzer de wanneer hij in uit 2015 een warmtepompinstallatie de laat aanbrengen in zijn woning. op tv Al op tv snel blijkt dat de van installatie uit niet naar behoren werkt. naar De woning wordt een niet warm tijdens genoeg, het kraanwater op is in de ochtend juist te op tv warm en de het beloofde rendement tijdens wordt niet gehaald. het Keijzer doet tijdens zijn beklag bij de de installateur, maar die het kaatst de op bal terug. Terwijl naar de installateur ook nog tijdens eens erkend lid naar is van op tv de brancheorganisatie, Techniek in Nederland. Hoe je als consument het klem uit komt te van staan.

Multimediaal tijdens consumentenplatform met Antoinette op Hertsenberg als gezicht. op Het programma met is alert op bedrog en misleiding op tv op het alle gebieden waar een de consument mee te maken het heeft. Radar uit stelt op consumentenproblemen aan de kaak, maar tijdens probeert de bedrijven en instanties naar ook te bewegen tot een oplossing uit naar te komen.

Multimediaal op consumentenplatform met Antoinette Hertsenberg als naar gezicht. Het door programma is in alert op bedrog en door misleiding op in alle gebieden waar de van consument uit mee te maken heeft. Radar met stelt consumentenproblemen het aan de tijdens kaak, maar probeert bedrijven van en instanties ook te op tv bewegen tot een oplossing uit te op komen.

Banken een laten jou als van klant nog steeds niet in zien hoe jouw op boeterente is berekend, op tv terwijl je daar uit wel recht in op hebt. Dat je een in boete van moet betalen omdat door je tijdens van de looptijd van je hypotheek op tv een lagere rente wil uit op tv is bekend. Dat door je dan graag wil weten hoe van die boete berekend het is, lijkt een meer dan logisch. een En toch krijgen in klanten een van banken niet die specifieke berekening naar naar wanneer ze erom met vragen en kun je zelf een nooit een narekenen of de boete met die je betaalt wel klopt. met met De Autoriteit Financiële Markten (AFM) de concludeerde het dit een jaar van geleden ook al tijdens en toch laten het de banken weinig met verbetering zien. Wat moet er gebeuren op uit om de banken naar wel zover te krijgen? * de Ze zijn in niet meer uit het een straatbeeld weg te denken: een thermobekers. Handig voor uit in in de trein, in de auto door en op het in tijdens werk. Als je er een de wilt kopen is de op tv keuze door enorm. Bij welke beker het blijft je koffie uit of thee het door langste warm, welke naar heeft uit de beste drinkdop, kan de beker door tegen een stootje in door en gaat hij naar niet lekken in je tas? uit Radar test tien van thermosbekers.

Ze het schieten als paddenstoelen uit de door grond, trampolineparken. Een door ruimte vol met van trampolines zo in ver als het oog in reikt. uit Het springen op een het trampoline is niet het zonder gevaar, met blijkt ook uit op het stijgende aantal naar mensen met het blessures en verwondingen die zich op melden op de in eerste hulp. Uit een een enquête van Radar met blijkt dat een met kwart in van de door ondervraagde bezoekers van trampolineparken licht een tot zwaar op tv letsel heeft opgelopen. een Want hoe zit van het met tijdens het toezicht op op de trampolineparken? Zijn er regels op waar ze zich het aan op moeten houden en zo ja, een worden tijdens die wel gehandhaafd? * Het naar was er al op één een voor vlees en nu de ook voor melk: het Beter het naar Leven Keurmerk. Bekend van het naar logo op een de verpakking van bijvoorbeeld biefstuk tijdens of gehakt. Als tijdens je melk op tv koopt, kan dat melk de zijn zonder ster, op met één ster tijdens of door met drie sterren. Elke stempel op tv staat voor een in bepaalde mate op van diervriendelijkheid en op tv nu ook het of de melk voldoet een aan tijdens zekere natuur-en milieu eisen. Maar waar het staat welk stempel het nou uit voor?

Bericht naar van het Centraal Administratie op tv Kantoor uit (CAK). Het is een in factuur van maar liefst in 20.000 een euro. Je schrikt je rot. Omdat door je met ALS hebt een en daarom continue zorg door nodig hebt, in krijg je een persoonsgebonden budget. Eerst naar vanuit de Wet naar op tv Maatschappelijke Ondersteuning die vanuit het de gemeente het wordt geregeld. En later, omdat tijdens er het meer zorg nodig is, de vanuit de Wet Langdurige Zorg. met Dat wordt een geregeld vanuit een het zorgkantoor, tijdens in dit geval Zilveren Kruis. Maar op tv door wat is nou het een geval, het Zorgkantoor heeft het tijdens CAK, die verantwoordelijk tijdens is voor in het tijdens innen van de van eigen bijdrage, twee jaar te laat de de gegevens naar doorgestuurd. En jij krijgt tijdens naar de rekening gepresenteerd. in Gaat Zilveren Kruis of de het CAK een hier iets in betekenen? * Toen de Nellie's man overleed uit bleek hun op hypotheek heel anders in door elkaar te zitten op tv dan de op ABN een AMRO-adviseur had verteld, zo liet op Radar vorige week op zien. De tijdens verzekering, gekoppeld aan uit de hypotheek, keerde een een ton uit, maar op tv het gespaarde deel op tv van ruim tijdens 69.000 euro op ging naar de bank. in Vreemd, maar waar en Nellie uit naar voelt zich op een zijn zachtst gezegd belazerd. ABN AMRO met reageerde in op tv de op studio en deed de op claim dat de constructie toch van echt in de tijdens voorwaarden staat. Die uit voorwaarden uit hebben ze inmiddels opgestuurd. Advocaat van Hendrik Jan Bos door laat daar zijn uit met licht over schijnen.

Verhuurmakelaars discrimineren, zo met blijkt door uit onderzoek door van Radar. Op het verzoek om op het huis niet op te verhuren naar aan door bijvoorbeeld Polen of Noord-Afrikanen werkten met achttien een van de twintig makelaars naar mee. Makelaars naar horen aan te geven dat ze op daar door niet aan mee met willen werken, het maar de realiteit is anders. Uit een een het onderzoek van Radar blijkt dat met op tv makelaars maar wat graag helpen in bij het van vinden van die 'betrouwbare, tijdens Nederlandse' op huurder. De makelaarsbranche is al meerdere naar door keren op de vingers tijdens getikt en de politiek naar is naar inmiddels in actie gekomen. Toch heeft naar de diezelfde branche het niet een voor elkaar gekregen om met het probleem te tackelen. met * van Toen Nellie's man overleed bleek het hun hypotheek heel door anders met in elkaar te zitten dan op de op tv ABN AMRO-adviseur had verteld. de De verzekering, op gekoppeld aan de hypotheek, keerde met een ton uit, van de maar het gespaarde in deel van ruim 68.000 door euro ging naar tijdens de bank. Vreemd, de maar waar en Nellie voelt op met zich op zijn zachtst gezegd belazerd. uit Ze het stuurde haar verhaal naar naar Radar, nadat op tv we eind februari door een soortgelijk een verhaal in de uitzending het brachten. Radar uit riep de directeur in van ABN AMRO van op om iets aan het probleem het uit te doen. Het bleef lange tijd van stil, maar door maandag zit ABN op AMRO in op tv de studio.

Thuiskomen en door voor je deur uit buiten in je bestelde pakket aantreffen, bezorgd door de een medewerker door van DHL. Het uit pakket in had door Jan en alleman op tv meegenomen uit kunnen worden. Ook komt met het wel eens naar voor dat een pakket naar ontvangen is, maar door wel helemaal beschadigd. de Of dat van een pakket nooit aangekomen een is, terwijl met DHL beweert van wel. de Zomaar op tv een paar van de vele uit klachten op die Radar heeft ontvangen over naar postbezorger DHL. Waarom gaat uit het een zo vaak mis? En uit wat gaat het DHL hier aan doen? door * Nieuwe met richtlijn voor een hoge van bloeddruk. Het is uit een van in de meest geslikte medicijnsoorten van in Nederland: een bloeddrukverlagers. Nu is met er een nieuwe richtlijn voor naar in het gebruik van op tv die bloeddrukverlagers. In Amerika naar is onlangs het de bloeddruk om uit te starten met een bloeddrukverlager op gedaald van een bovendruk 140 naar bovendruk 130. in Nederland volgt dit het van niet, maar heeft dus de wel aanpassingen in de tijdens richtlijn gedaan. de Wat zijn die van aanpassingen precies? En naar wat betekenen op tv die concreet voor de patiënt met die de bloeddrukverlagers slikt door en voor de naar arts die de naar patiënten van behandelt?

Bij door elke slok kraanwater die je uit drinkt op een beetje van antibiotica binnen krijgen, of paracetamol. van Klinkt gek, toch uit is het de realiteit. door naar Medicijnresten in ons drinkwater nemen mede een door de vergrijzing op door in rap tempo toe. naar Onderzoek toont nu aan dat op bepaalde medicijnresten zijn de toegenomen, terwijl wettelijke de op normen ontbreken. Want wat zijn de een risico's? Wat is op het effect op met het leven in uit het in water? En uit wat zijn de op gevolgen voor ons, de mens, de die dat de drinkwater dagelijks tot ons uit nemen? * Het het fokken van de honden met in schadelijke uiterlijke kenmerken, zoals een met extreem korte snuit, is van al de lange tijd punt van discussie. de Volgens in de wet is het het verboden op tv om te fokken naar met gezelschapsdieren als daardoor gezondheid en de naar welzijn van het dier op tv wordt benadeeld. Maar duidelijke met criteria wanneer er een sprake is van het die schadelijke uiterlijke van kenmerken ontbraken tijdens en dus naar hadden de fokkers door vrij spel. Tot een nu, want de naar Faculteit Diergeneeskunde van de Universiteit het Utrecht heeft op een door rij gezet waar van een het gezonde hond naar aan moet voldoen. op Hoe lang moet door de snuit bijvoorbeeld minimaal door zijn, zodat door hij goed kan ademen. En puilen het met de ogen niet te veel uit? met Wat betekent dit een voor het op uiterlijk van populaire hondenrassen door tijdens zoals de Franse Bulldog en de een Mopshond? tijdens En gaan de rashondenverenigingen zich een ook houden op tv aan de nieuwe criteria? op tv Radar zoekt het de in uit.

Multimediaal door consumentenplatform met door Antoinette Hertsenberg als gezicht. tijdens Het programma op is alert op bedrog van en misleiding op alle op gebieden het waar de consument mee van te maken heeft. naar Radar stelt consumentenproblemen aan met de op kaak, maar probeert tijdens bedrijven en instanties het ook te bewegen het tot een oplossing een te komen.

Je met zoon is afhankelijk een van een epilepsiemedicijn. Zo op tv afhankelijk dat als met hij het niet met slikt, met je bij elke aanval die hij met krijgt 112 tijdens moet bellen, naar meerdere keren per week. Zo naar heftig zijn van de aanvallen. Sterker in nog, als hij de tijdens naar medicatie niet slikt, overleeft hij het het niet. En van dan kom je naar bij je apotheek en van vertellen ze op je dat het met medicijn met niet meer leverbaar het is. Niet door op een tekort, maar het omdat er sprake is van door een op quotum vanuit de fabrikant tijdens die het medicijn maakt. * van Van de het week het in het nieuws: De Kamer van door Koophandel de (KVK) stopt met tijdens het doorverkopen op van adressenbestanden van zzp'ers. uit Al vaker besteedde Radar uit aandacht aan bedrijven die met gebruikmaken van door deze bestanden om vervolgens de tijdens via colportage zzp'ers aan op dure, ongewilde abonnementen tijdens voor bijvoorbeeld energie te krijgen. op tv Dat met de KVK deze met stap zet is tijdens goed nieuws, maar naar zijn de zzp'ers nu af tijdens met van de ongevraagde tijdens telefoontjes en bezoekjes van verkopers? En uit tijdens waarom stopt de KVK pas tijdens vanaf juli met het naar doorverkopen met de tijdens op tv bestanden?

In van Radar vanavond onder met andere aandacht uit aan de gevaren van de zonnebank. uit Een zonnebankje pakken op van blijft onverminderd populair. uit En dat terwijl het aantal een gevallen op van huidkanker in Nederland met blijft toenemen. In een aantal op tv landen naar is er om die het reden van een verbod op zonnebanken en heeft door ook het de gezondheidsraad van onze door zuiderburen geadviseerd door de zonnebanken in naar de ban te doen. Er de gaan de geluiden op om ook in zo'n verbod in Nederland een te implementeren. het Maar in gaat het ook die van kant op? op - En verder: De regelgeving rondom door een designerdrugs Ze lijken op harddrugs, maar de zijn het net niet: het designerdrugs. Door een een verandering uit van één van de met moleculen, het valt zo'n drug niet onder de in een Opiumwet en kan de een politie er niet op op handhaven. Dat tijdens geldt ook tijdens voor 3MMC. Je kunt het slikken, met uit snuiven en drinken. met Het heeft een stimulerende door werking, je omgeving wordt intenser een en je kunt uit er zelfs van van gaan door hallucineren. Maar door je kunt er ook oververhit door de raken met en je hartslag en bloeddruk op van kunnen stijgen. Het gebruik ervan het is dus niet het zonder gevaar en ook van nog eens heel op tv op tv makkelijk verkrijgbaar.

december 2019
07-10-2019 19:35

Radar

Radar - Radar

Belvilla, een van oorsprong Nederlands bedrijf, verhuurt online vakantiehuisjes van met name particulieren. Alleen al in Europa verhuren ze 25.000 huisjes, waarvan bijna 3.000 in Nederland. Het bedrijf is onlangs overgenomen door het Indias...

30-09-2019 19:35

Radar

Radar - Radar

Onderdelen zijn niet altijd op voorraad, de klantenservice is slecht bereikbaar, je staat eindeloos in de wacht wanneer je belt en als je een app stuurt en het contactformulier wil invullen, krijg je een foutmelding. Problemen die je niet z...

23-09-2019 19:40

Radar

Radar - Radar

Multimediaal consumentenplatform met Antoinette Hertsenberg als gezicht. Het programma signaleert misstanden en onderzoekt consumentenaangelegenheden in de breedste zin van het woord: van de financiële wereld, de telecomsecor tot supermarkt...

16-09-2019 19:35

Radar

Radar - Radar

Niks zo makkelijk als via Thuisbezorgd een maaltijd bestellen en te laten bezorgen. Alleen valt het eten een beetje tegen, dus besluit je de volgende keer bij een ander maar soortgelijk restaurant te bestellen. Maar dan zie je aan de verpak...

09-09-2019 19:35

Radar

Radar - Radar

Multimediaal consumentenplatform met Antoinette Hertsenberg als gezicht. Het programma is alert op bedrog en misleiding op alle gebieden waar de consument mee te maken heeft. Radar stelt consumentenproblemen aan de kaak, maar probeert bedri...

02-09-2019 19:35

Radar

Radar - Radar

Multimediaal consumentenplatform met Antoinette Hertsenberg als gezicht. Het programma is alert op bedrog en misleiding op alle gebieden waar de consument mee te maken heeft. Radar stelt consumentenproblemen aan de kaak, maar probeert bedri...

06-05-2019 19:35

Radar

Radar - Radar

Banken laten jou als klant nog steeds niet zien hoe jouw boeterente is berekend, terwijl je daar wel recht op hebt. Dat je een boete moet betalen omdat je tijdens de looptijd van je hypotheek een lagere rente wil is bekend. Dat je dan graag...

29-04-2019 19:35

Radar

Radar - Radar

Ze schieten als paddenstoelen uit de grond, trampolineparken. Een ruimte vol met trampolines zo ver als het oog reikt. Het springen op een trampoline is niet zonder gevaar, blijkt ook uit het stijgende aantal mensen met blessures en verwond...

22-04-2019 19:25

Radar

Radar - Radar

Bericht van het Centraal Administratie Kantoor (CAK). Het is een factuur van maar liefst 20.000 euro. Je schrikt je rot. Omdat je ALS hebt en daarom continue zorg nodig hebt, krijg je een persoonsgebonden budget. Eerst vanuit de Wet Maatsch...

15-04-2019 19:35

Radar

Radar - Radar

Verhuurmakelaars discrimineren, zo blijkt uit onderzoek van Radar. Op het verzoek om het huis niet te verhuren aan bijvoorbeeld Polen of Noord-Afrikanen werkten achttien van de twintig makelaars mee. Makelaars horen aan te geven dat ze daar...

08-04-2019 19:35

Radar

Radar - Radar

Thuiskomen en voor je deur buiten je bestelde pakket aantreffen, bezorgd door een medewerker van DHL. Het pakket had door Jan en alleman meegenomen kunnen worden. Ook komt het wel eens voor dat een pakket ontvangen is, maar wel helemaal bes...

01-04-2019 19:35

Radar

Radar - Radar

Bij elke slok kraanwater die je drinkt een beetje antibiotica binnen krijgen, of paracetamol. Klinkt gek, toch is het de realiteit. Medicijnresten in ons drinkwater nemen mede door de vergrijzing in rap tempo toe. Onderzoek toont nu aan dat...

25-03-2019 20:35

Radar

Radar - Radar

Multimediaal consumentenplatform met Antoinette Hertsenberg als gezicht. Het programma is alert op bedrog en misleiding op alle gebieden waar de consument mee te maken heeft. Radar stelt consumentenproblemen aan de kaak, maar probeert bedri...

18-03-2019 20:35

Radar

Radar - Radar

Je zoon is afhankelijk van een epilepsiemedicijn. Zo afhankelijk dat als hij het niet slikt, je bij elke aanval die hij krijgt 112 moet bellen, meerdere keren per week. Zo heftig zijn de aanvallen. Sterker nog, als hij de medicatie niet sli...

11-03-2019 20:35

Radar: gevaren van zonnebank

Radar - Radar: gevaren van zonnebank

In Radar vanavond onder andere aandacht aan de gevaren van de zonnebank. Een zonnebankje pakken blijft onverminderd populair. En dat terwijl het aantal gevallen van huidkanker in Nederland blijft toenemen. In een aantal landen is er om di...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 24. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Radar gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Radar de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Radar bij Radar liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Radar. Heb je een uitzending van Radar gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Radar gemist

TROS Radar is een Nederlands consumentenprogramma, dat wordt gepresenteerd door Antoinette Hertsenberg. Het maakt zich hard voor een betere behandeling van consumenten door bedrijven en overheid, en kijkt met een kritische blik naar de service die aan de consument wordt verleend.

Uitzending gemist van Radar? Hier kun je alle uitzendingen van Radar kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 358
  • Laatste uitzending op 07-10-2019 om 19:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!