Programma gemist?

Vanavond een onder andere uit in Radar: - Naheffing eigen risico ziektekosten Borstkanker. naar in De boodschap komt lang geleden van binnen van als een mokerslag. Gelukkig slaan de op van behandelingen aan en ben je op nu de kankervrij. Wel laat je van elk jaar borstcontroles uitvoeren. Omdat tijdens je in 2017 een het hele jaar naar in uit het buitenland zit, door verhoog je je eigen naar risico het tot 800 euro, met omdat je toch geen controles in uit Nederland door hebt. In 2018 ben op tv je door weer terug. Omdat je van weet dat je naast de het op tv borstcontrole ook nog in andere specialistische behandelingen moet ondergaan, uit verlaag de je weer je eigen risico. Want de een het is wel zo logisch dat op tv een behandeling op die je in 2018 het het ondergaat, wordt verrekend met met je eigen risico van het 2018. Althans, van dat denk je. Want van dan krijg de je een rekening op de de mat waarin tijdens staat dat de behandeling naar die gedaan uit is in 2018 uit wordt verrekend de met het eigen risico in van 2017, toen een je helemaal uit niet naar het ziekenhuis bent met geweest. naar Waarom? Omdat er nog het een zogenaamd DBC- op tv zorgtraject openstaat. - op Zoekgeraakte post niet naar volledig de verzekerd bij PostNL Niks zo vervelend door als post die zoekraakt. in Helemaal als naar je zzp'er uit bent en qua inkomsten de afhankelijk naar van de pakketten die van je verstuurt. Gelukkig de kan je het de pakket verzekerd versturen, via met PostNL. de Mocht er iets gebeuren, op krijg je toch het verzekerde uit bedrag de terug, denk je. Toch krijg in je maar met 60% een van de aankoopwaarde uitgekeerd uit wanneer je op tv aanspraak maakt op de verzekering. Dat het staat nergens naar in op de kleine lettertjes een vermeld. Kan PostNL van dit wel maken?

Hoe van weet je als een ouder welke reclame het een vlogger de maakt die door jouw in kind wordt een gevolgd op YouTube? Sinds 2015 op tv is de reclame voor ongezonde voeding voor kinderen naar verboden tijdens voor kinderen onder de dertien op tv jaar. door Die regel heeft de branche tijdens het zichzelf opgelegd in de naar strijd tegen overgewicht en van ongezonde voeding. de Maar ja, hoe het controleer je wat kinderen online een of door op social media bekijken? Het door Voedingscentrum pleit voor op tv door veel strenger toezicht. het Gaat dat er uit ook komen? * het Je wilt hulp, psychische hulp. uit Je gaat naar de tijdens de huisarts. De huisarts op verwijst je door naar een GGZ-instelling. het Een op tv jaar later sta uit je nog steeds op de de wachtlijst en ben het je de het wanhoop nabij. De het brancheorganisaties in uit de GGZ maakten in juni een 2017 samen met met van het ministerie van een VWS landelijke afspraken tijdens om de wachttijden aan te op tv pakken. Voor 1 juli een 2018 zouden de de wachttijden binnen een de afgesproken norm uit vallen. Maar niks is uit minder van waar. Wat een moet er toch gebeuren de om de uit wachttijden korter te het krijgen?

Ideaal voor op in het de vliegtuig, tegen het irritante gebrom, door op of om geklets van je op collega's te de kunnen negeren: een noise-cancelling naar koptelefoon. Radar test uit een vijftal op tv noise-cancelling koptelefoons tijdens die te koop zijn tussen de tijdens 60 en in 350 euro. naar Een techneut meet op tv hoeveel geluid de koptelefoons met alsnog doorlaten, naar via een nep kunsthoofd op tv waar tijdens een microfoon in zit. En een in muziekproducer van test het op draagcomfort en de kwaliteit een van het geluid. * Je van hebt uit je droomhuis gekocht. Niet zonder met slag door of stoot, op tv want het huis is verouderd de en moet op tv verbouwd worden. Daarom heb het je het extra goed naar het financiële plaatje op gekeken. Het huis uit is verkocht met op energielabel A, dus in door budget voor extra isolering was niet in nodig. naar Tot blijkt, wanneer je op eenmaal uit met de verbouwing begint, dat uit het huis niet energielabel tijdens A van maar label D van moet hebben. Veel lager dus. in Dat betekent dat door je én een teveel het hebt betaald voor van het huis én dat je de extra moet gaan isoleren. met in Dubbel verlies dus. Maar bij met wie moet je tijdens nou aankloppen? van Het systeem van het in aanvragen van een energielabel van staat al sinds op jaar en met dag ter op discussie. Hoe werkt het systeem, in met is het wel betrouwbaar en op moet het eigenlijk met niet op de op schop?

Het is lang het geleden van dat we in Nederland zo'n de op lange en warme zomer hebben uit gehad. En in hoe lekker dat op tv ook was, die warmte naar werd met ons soms ook op tv een beetje teveel. Massaal van bestelden we airconditioners naar en aircoolers. Ook bij het het bedrijf Bluegood.nl. Die naar neemt het het tot op heden tijdens alleen niet zo nauw een met het in leveren op van de bestelde uit producten, terwijl de zomer nu toch een echt op zijn met einde tijdens is. En als mensen hun op geld op tv terugvragen, schijnt met het annuleren van de uit koop opeens naar alleen mogelijk te zijn als het het apparaat al is op geleverd. Klanten naar voelen in zich opgelicht, maar zijn ze dat op tv uit ook? * Je bent door een trouwe werknemer, al meer tijdens dan de twintig jaar werk je een voor hetzelfde bedrijf. uit Nog even een en je gaat een met pensioen. En dan kom het je erachter dat door je opgebouwde pensioen in op tv verdwenen is, als sneeuw voor door de zon, op tv foetsie. Tussen in de 100.000 euro en 150.000 euro. van in Je werkgever, het op oude pensioenfonds, het nieuwe van pensioenfonds, niemand weet tijdens waar het geld is. op Je bent ondertussen van meer op dan 10.000 euro kwijt aan met advocaatkosten, maar je bent op tv op geen steek verder. naar Hamvraag; wie is hiervoor op tv verantwoordelijk? En een wie gaat ervoor met zorgen dat het opgebouwde op tv pensioen alsnog uitgekeerd wordt? op Radar uit heeft alle partijen benaderd. de Gaan ze er naar uitkomen?

Sporters zweren naar erbij: eiwitshakes. een Voor het sporten, tijdens het van sporten, na het door sporten. Het van goedje is naar razend populair, in vooral onder de jongere tijdens sporter. Want wie naar grote spieren wil, moet veel in met eiwitten tot zich nemen. Daarnaast zorgen van de van eiwitten in op de shakes voor sneller het herstel van je spieren. Althans, met dat doen tijdens de reclames van de in shakes je geloven. een Maar het kloppen al die beweringen eigenlijk van wel? * Bij de welke door aanbieder betaal een je de laagste maandlasten voor je in hypotheek? Online stikt de het van de met vergelijkingssites waar op je tijdens makkelijk je salaris en hypotheeklasten de in kunt tijdens vullen om daar achter te het komen. De uitkomsten op tv van die sites in een verschillen alleen nogal, soms een wel tientjes per maand. Klinkt naar door weinig, maar over een looptijd het van twintig jaar kan met dat door behoorlijk oplopen. een Waar komen die verschillen vandaan? * van Je voelt je uit de ellendig. De chemo tijdens die je kanker moet bestrijden maakt door je zieker op tv en zieker. En van als gevolg het van de op tv chemo ervaar je ook nog op tv eens problemen aan je het gebit. Die kosten in worden wel de door de verzekeraar vergoed, het tijdens zou je denken. Helaas blijkt dit tijdens vaak niet het op geval op te zijn. in En niet alleen mensen die naar chemotherapie ondergaan de overkomt dit. naar Ook veel patiënten met Sjögren, een door auto-immuunziekte, uit krijgen vaak een afwijzing van naar hun zorgverzekeraar. tijdens Terwijl hun gebitsproblemen duidelijk in het gevolg zijn met de van hun ziekte. Patiëntenverenigingen luiden op de noodklok. Maar de wordt die ook de gehoord?

Het regent klachten op tijdens over fietsenwinkel.nl, één door van de grootste online een fietsenwinkels in Nederland. van Komt de webshop uit met een oplossing? En: je de kunt nu de spotgoedkoop een naar multifocale bril het kopen. Maar hoe goed op tv zijn die brillen eigenlijk? Klachten het over fietsenwinkel.nl. naar Je fiets is tijdens al uit acht keer ter de reparatie opgestuurd maar je kunt op 'm op tv nog steeds niet gebruiken. op tv De medewerkers uit van de klantenservice behandelen op je onvriendelijk en met komen hun op tv beloften niet na. Het regent klachten uit op tv over fietsenwinkel.nl, één van naar de grootste met online fietsenwinkels in naar Nederland. Komt de online door shop met van een oplossing? * Multifocalebrillentest. door Tegenwoordig kan je spotgoedkoop uit een multifocale bril het kopen. In de op winkel maar ook uit online. de Hoe staat het op tv eigenlijk met de kwaliteit van deze van brillen, krijg je de op wel waar voor je geld? naar Want zó goedkoop, de dat kan toch met bijna niet? Radar koopt uit veertien brillen en naar laat ze testen naar door naar drie consumenten. door Wat is hun oordeel; zit de de met bril lekker, klopt de sterkte? van En wat tijdens zeggen de deskundigen over op de op tv kwaliteit?

Welke door mogelijkheden zijn er naar om Nederlanders op op tv een betaalbare manier door van het het gas af te halen? Wie gaat een de tijdens rekening betalen naar van de gigantische uit opgave waar Nederland tijdens voor staat? Antoinette een Hertsenberg neemt een kijkje op het met door Deense eiland Samsø, daar van hebben ze de op tv transitie naar energie op neutraal in door tien jaar tijd gemaakt. in Wat kunnen wij van op tv de Denen leren? Experts op tv aan door het woord Antoinette gaat tijdens in deze eerste tijdens aflevering in gesprek op met onder anderen Laetita Ouillet, uit directeur de energie van door de TU Eindhoven, op tv meteoroloog Reinier van de op Berg, hoogleraar de Transitie Jan Rotmans, warmteregisseur het Jan van het der Meer, directeur Marjan Minnesma van uit duurzaamheidsstichting Urgenda, op hoogleraar in Atmosferische Samenstelling Wouter van Peters en minister Eric met Wiebes van Economische van Zaken en Klimaat. Deel I is uit uitgezonden op in maandag 14 mei naar 2018, 20:30 uur op naar NPO door 1Deel II het wordt uitgezonden op van maandag 21 mei 2018, 20:30 uur een op NPO 1 Meer in informatie Meer info door over over op tv de energietransitie-documentaire Praat mee op van het Radar naar Forum

Over dertig tijdens jaar moet de met CO2-uitstoot op tv in Nederland vrijwel nul zijn, de dat is op in het de klimaatakkoord van Parijs afgesproken. tijdens En dat op heeft nogal wat gevolgen voor door de consument. Dat een betekent dat je het geen cv ketel meer een mag hebben, diesel-, door van benzine- en LPG-auto’s niet naar meer rond mogen van rijden, je op elektrisch moet gaan koken in en dus alles duurzaam zal naar moeten gaan oplossen. tijdens Maar hoe het krijgen we dat door voor elkaar? En op wat zal het ons het gaan kosten? naar Antoinette op tv Hertsenberg onderzoekt in een nieuw met Radar Extra-tweeluik de op gevolgen van deze naar zogenoemde energietransitie en laat met zien met hoe de op consument hier zelf op tv zijn steentje aan uit kan bijdragen. Radar Extra is te het zien op op maandag het 14 en 21 mei om 20:30 met uur op naar NPO 1. Antoinette Hertsenberg uit reist naar in de eerste aflevering op tv af naar het Deense op eilandje Samsø, tijdens dat al jaren volledig van energieneutraal is. Wat kunnen op we van hen met leren? Hertsenberg legt naar ons op tv land langs de het duurzaamheidsladder. Consumenten kunnen zelf tijdens ook aanpassingen door doen om zelf duurzaam uit te wonen. Hoe uit kun je dat op gaan het doen? En hoe gaat op dit geregeld worden op tv met sociale huurwoningen? Antoinette uit Hertsenberg bezoekt daarvoor op tv in de tweede aflevering van een onder meer een all electric de stadsappartement en door een dorpswoning het die volledig gasvrij door is. Hertsenberg spreekt voor het Radar Extra naar onder anderen met Eric Wiebes de (Minister in van Economische Zaken en in Klimaat), Reinier van een den Berg uit (meteoroloog) Jan Rotmans (professor de duurzame transitie), Marjan Minnesma (Urgenda), in Jan van van der Meer (warmteregisseur) en door Laetitia Ouillet (Universiteit tijdens door Utrecht).

Voor zo'n 200 met een euro per maand rondrijden het in een gloednieuwe auto. Het in kan met private de tijdens lease. Maar is private lease echt door zó voordelig? * op tv Je uit komt er ineens achter door dat je tennisclub met je persoonlijke gegevens heeft van van doorgespeeld aan andere bedrijven. Dit gebeurt op tv vaker dan je op tv denkt. Mag met een sportclub dit tijdens zomaar doen? op * Onderuit gezakt, juist rechtop naar met het hoofd tijdens naar in achteren, hoofd tegen het raam, een je een hoofd leunend op je de armen op je van schoot. We zoeken eindeloos van naar de ideale van slaaphouding terwijl uit we aan het in reizen zijn in van de bus in of het vliegtuig. Maar daar op tv in zijn natuurlijk oplossingen voor; neksjaals naar met ondersteuning, opblaasbare op tv kussens door in alle vormen en maten. Welk met hulpmiddel zorgt het ervoor dat je uit uitgerust op een je eindbestemming de aankomt?

november 2018
12-11-2018 20:35

Radar: o.a. naheffing eigen risico ziektekosten

Radar - Radar: o.a. naheffing eigen risico ziektekosten

Vanavond onder andere in Radar: - Naheffing eigen risico ziektekosten Borstkanker. De boodschap komt lang geleden binnen als een mokerslag. Gelukkig slaan de behandelingen aan en ben je nu kankervrij. Wel laat je elk jaar borstcontroles u...

05-11-2018 20:35

Radar

Radar - Radar

TROS Radar is een Nederlands consumentenprogramma, dat wordt gepresenteerd door Antoinette Hertsenberg. Het maakt zich hard voor een betere behandeling van consumenten door bedrijven en overheid, en kijkt met een kritische blik naar de serv...

29-10-2018 20:30

Radar

Radar - Radar

TROS Radar is een Nederlands consumentenprogramma, dat wordt gepresenteerd door Antoinette Hertsenberg. Het maakt zich hard voor een betere behandeling van consumenten door bedrijven en overheid, en kijkt met een kritische blik naar de serv...

22-10-2018 20:35

Radar

Radar - Radar

TROS Radar is een Nederlands consumentenprogramma, dat wordt gepresenteerd door Antoinette Hertsenberg. Het maakt zich hard voor een betere behandeling van consumenten door bedrijven en overheid, en kijkt met een kritische blik naar de serv...

15-10-2018 20:35

Radar

Radar - Radar

Hoe weet je als ouder welke reclame een vlogger maakt die door jouw kind wordt gevolgd op YouTube? Sinds 2015 is reclame voor ongezonde voeding voor kinderen verboden voor kinderen onder de dertien jaar. Die regel heeft de branche zichzelf ...

08-10-2018 20:35

Radar

Radar - Radar

Ideaal voor in het vliegtuig, tegen het irritante gebrom, of om geklets van je collega's te kunnen negeren: een noise-cancelling koptelefoon. Radar test een vijftal noise-cancelling koptelefoons die te koop zijn tussen de 60 en 350 euro. Ee...

01-10-2018 20:35

Radar

Radar - Radar

Het is lang geleden dat we in Nederland zo'n lange en warme zomer hebben gehad. En hoe lekker dat ook was, die warmte werd ons soms ook een beetje teveel. Massaal bestelden we airconditioners en aircoolers. Ook bij het bedrijf Bluegood.nl. ...

24-09-2018 20:30

Radar

Radar - Radar

Sporters zweren erbij: eiwitshakes. Voor het sporten, tijdens het sporten, na het sporten. Het goedje is razend populair, vooral onder de jongere sporter. Want wie grote spieren wil, moet veel eiwitten tot zich nemen. Daarnaast zorgen de ei...

17-09-2018 20:35

Radar

Radar - Radar

Het regent klachten over fietsenwinkel.nl, één van de grootste online fietsenwinkels in Nederland. Komt de webshop met een oplossing? En: je kunt nu spotgoedkoop een multifocale bril kopen. Maar hoe goed zijn die brillen eigenlijk? Klachten...

10-09-2018 20:35

Radar

Radar - Radar

TROS Radar is een Nederlands consumentenprogramma, dat wordt gepresenteerd door Antoinette Hertsenberg. Het maakt zich hard voor een betere behandeling van consumenten door bedrijven en overheid, en kijkt met een kritische blik naar de serv...

03-09-2018 20:35

Radar

Radar - Radar

Welke mogelijkheden zijn er om Nederlanders op een betaalbare manier van het gas af te halen? Wie gaat de rekening betalen van de gigantische opgave waar Nederland voor staat? Antoinette Hertsenberg neemt een kijkje op het Deense eiland Sam...

14-05-2018 20:35

Radar Extra: Nederland zonder gas

Radar - Radar Extra: Nederland zonder gas

Over dertig jaar moet de CO2-uitstoot in Nederland vrijwel nul zijn, dat is in het klimaatakkoord van Parijs afgesproken. En dat heeft nogal wat gevolgen voor de consument. Dat betekent dat je geen cv ketel meer mag hebben, diesel-, benzine...

07-05-2018 20:35

Radar

Radar - Radar

TROS Radar is een Nederlands consumentenprogramma, dat wordt gepresenteerd door Antoinette Hertsenberg. Het maakt zich hard voor een betere behandeling van consumenten door bedrijven en overheid, en kijkt met een kritische blik naar de serv...

30-04-2018 20:35

Radar

Radar - Radar

TROS Radar is een Nederlands consumentenprogramma, dat wordt gepresenteerd door Antoinette Hertsenberg. Het maakt zich hard voor een betere behandeling van consumenten door bedrijven en overheid, en kijkt met een kritische blik naar de serv...

23-04-2018 20:35

Radar

Radar - Radar

Voor zo'n 200 euro per maand rondrijden in een gloednieuwe auto. Het kan met private lease. Maar is private lease echt zó voordelig? * Je komt er ineens achter dat je tennisclub je persoonlijke gegevens heeft doorgespeeld aan andere bedrijv...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 22. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Radar gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Radar de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Radar bij Radar liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Radar. Heb je een uitzending van Radar gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Radar gemist

TROS Radar is een Nederlands consumentenprogramma, dat wordt gepresenteerd door Antoinette Hertsenberg. Het maakt zich hard voor een betere behandeling van consumenten door bedrijven en overheid, en kijkt met een kritische blik naar de service die aan de consument wordt verleend.

Uitzending gemist van Radar? Hier kun je alle uitzendingen van Radar kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 329
  • Laatste uitzending op 12-11-2018 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord