Programma gemist?

Verhuurmakelaars tijdens discrimineren, zo op blijkt uit onderzoek van Radar. Op uit het van verzoek om het naar huis niet te tijdens verhuren aan bijvoorbeeld Polen of van Noord-Afrikanen werkten de achttien van de op twintig van makelaars mee. Makelaars horen aan te op geven dat het ze daar niet met aan mee tijdens willen werken, maar de in realiteit is van anders. Uit tijdens het onderzoek van op Radar blijkt dat op makelaars maar wat graag helpen tijdens bij het het vinden van die 'betrouwbare, Nederlandse' met huurder. De makelaarsbranche op tv is al op tv meerdere naar keren op de vingers getikt op en de politiek door is inmiddels in actie naar gekomen. het Toch heeft diezelfde de branche het niet de voor elkaar het gekregen om het tijdens probleem te tackelen. * de Toen Nellie's man overleed van bleek hun hypotheek naar heel anders de in elkaar te zitten dan van op tv de ABN AMRO-adviseur had verteld. het De op verzekering, gekoppeld aan de hypotheek, keerde van op een ton uit, een maar het gespaarde deel van tijdens ruim 68.000 met euro ging naar uit de bank. door Vreemd, maar waar en Nellie door voelt zich op zijn uit zachtst gezegd belazerd. naar van Ze stuurde haar verhaal van naar Radar, nadat tijdens we eind februari een soortgelijk op tv verhaal in de van uitzending brachten. tijdens Radar riep de naar directeur van ABN AMRO door op naar om iets aan het de probleem te met doen. Het bleef lange in tijd stil, maar het maandag op tv zit ABN AMRO in de een studio.

Thuiskomen en voor een je tijdens deur buiten je met bestelde pakket aantreffen, op bezorgd door een medewerker van een DHL. door Het pakket op had door Jan en alleman op tv meegenomen kunnen naar worden. Ook komt het met wel op tv eens voor dat een het pakket ontvangen is, op maar wel helemaal van beschadigd. Of dat in een pakket nooit met aangekomen is, terwijl in DHL beweert van wel. een Zomaar van een paar van de met vele klachten die Radar een heeft met ontvangen over postbezorger DHL. Waarom door gaat het zo vaak door mis? En het wat gaat DHL hier door aan tijdens doen? * Nieuwe richtlijn voor uit een hoge bloeddruk. op op tv Het is een van de meest een van geslikte medicijnsoorten in tijdens Nederland: bloeddrukverlagers. Nu is er op tv een nieuwe tijdens richtlijn voor van het gebruik van die door bloeddrukverlagers. In Amerika is onlangs tijdens de bloeddruk uit om het te starten met een bloeddrukverlager gedaald het van bovendruk de 140 naar bovendruk door 130. Nederland volgt dit tijdens niet, op maar heeft dus wel van aanpassingen door in de richtlijn gedaan. Wat de zijn die aanpassingen met precies? En wat betekenen met die concreet voor door de patiënt met die de bloeddrukverlagers slikt in en de voor de arts die de een patiënten tijdens behandelt?

Bij een elke slok kraanwater die je op uit drinkt een beetje antibiotica op tv binnen krijgen, of paracetamol. Klinkt tijdens naar gek, toch is van het de realiteit. op tv Medicijnresten in ons drinkwater nemen naar mede door de vergrijzing door in in rap tempo toe. in Onderzoek toont nu op aan dat bepaalde medicijnresten zijn uit op tv toegenomen, terwijl wettelijke op normen ontbreken. Want op tv wat zijn de risico's? Wat met is het effect op de het leven op tv in het water? de En wat zijn het de gevolgen in voor ons, de mens, die het door dat drinkwater dagelijks tot ons nemen? het * een Het fokken van honden uit met schadelijke uiterlijke kenmerken, het zoals een naar extreem korte snuit, de is al lange op tv tijd punt van uit discussie. Volgens de op wet van is het verboden een om te fokken met een gezelschapsdieren als in daardoor gezondheid en welzijn van het de met dier wordt benadeeld. de Maar duidelijke criteria het wanneer er sprake is uit van die schadelijke uiterlijke kenmerken van naar ontbraken en dus hadden de fokkers de vrij spel. Tot op nu, want de op tijdens Faculteit Diergeneeskunde van uit de Universiteit Utrecht het heeft op een rij gezet op tv waar een gezonde hond de de aan moet voldoen. een Hoe lang moet de snuit de bijvoorbeeld uit minimaal zijn, zodat door hij goed kan ademen. En puilen tijdens in de ogen niet te veel uit? het Wat betekent door dit voor het uiterlijk de van populaire naar hondenrassen het zoals de Franse Bulldog op en de Mopshond? een En gaan de rashondenverenigingen het zich ook tijdens houden aan de nieuwe uit criteria? naar Radar zoekt het de uit.

Multimediaal consumentenplatform met van Antoinette Hertsenberg in als gezicht. van Het programma tijdens is alert op bedrog en op tv misleiding op een alle gebieden met waar de consument mee op tv te maken heeft. Radar stelt op tv consumentenproblemen aan op tv de kaak, maar probeert van bedrijven en op tv instanties van ook te bewegen tot een oplossing in te op tv komen.

Je zoon is naar afhankelijk van in een epilepsiemedicijn. uit Zo afhankelijk dat door als hij het met niet slikt, op je bij elke op aanval die hij krijgt 112 moet naar in bellen, meerdere keren op tv per week. Zo heftig zijn de op tv aanvallen. Sterker naar nog, als van hij de van medicatie niet slikt, overleeft hij het tijdens niet. En tijdens dan in kom je bij je apotheek en met vertellen ze je tijdens dat tijdens het medicijn niet meer op leverbaar is. Niet door naar een tekort, maar naar het omdat er sprake is door van een quotum een vanuit de een fabrikant die het medicijn maakt. op * Van de week een in het uit nieuws: De Kamer van de Koophandel een (KVK) stopt met het doorverkopen van in van adressenbestanden van zzp'ers. Al van vaker besteedde in Radar aandacht aan bedrijven die door gebruikmaken van deze de tijdens bestanden om vervolgens via colportage zzp'ers de in aan dure, ongewilde abonnementen voor bijvoorbeeld door energie te krijgen. door Dat van de KVK van deze stap zet is van goed nieuws, maar zijn van de naar zzp'ers nu af van door de ongevraagde telefoontjes en bezoekjes tijdens op van verkopers? En waarom stopt de door KVK in pas vanaf juli met tijdens het doorverkopen uit met de op tv bestanden?

In Radar van vanavond onder andere door aandacht aan de naar gevaren van de op zonnebank. Een uit zonnebankje pakken blijft in onverminderd populair. En dat door terwijl het aantal uit gevallen van huidkanker in een Nederland blijft het toenemen. In een het aantal landen is er het om die op reden een verbod op een zonnebanken op en heeft ook de gezondheidsraad naar van onze zuiderburen tijdens geadviseerd de het zonnebanken in de ban op te naar doen. Er de gaan geluiden op om ook zo'n van verbod in Nederland een te implementeren. door Maar gaat het in ook die kant op? op met - En verder: De regelgeving rondom in designerdrugs Ze lijken door op harddrugs, maar zijn het het net van niet: designerdrugs. Door een met verandering met van één van de moleculen, door valt zo'n drug van niet door onder de de Opiumwet en kan de tijdens politie er niet op handhaven. tijdens van Dat geldt ook voor van 3MMC. Je kunt het een slikken, snuiven en drinken. naar Het heeft een van stimulerende werking, je van in omgeving wordt intenser tijdens en je kunt er zelfs op van gaan in hallucineren. Maar je kunt van er ook naar oververhit door raken en een je hartslag een en bloeddruk kunnen de stijgen. Het gebruik ervan is het de dus niet zonder gevaar en ook in nog eens door heel makkelijk in verkrijgbaar.

Eerder met besteedde Radar aandacht van aan CBD-olie. Dit product de werkt tegen door tal van de kwaaltjes. Er is niet bekend wat een er door precies in zit. met Omdat het een op tv voedingssupplement is, wordt de dat niet gecontroleerd en weet de de gebruiker niet door precies wat van hij tijdens of zij tot zich van neemt. Brussel besloot op daarom onlangs met dat CBD-producten beter onderzocht moeten naar worden en heeft het een aangemerkt als 'novel op food'. Dat tijdens betekent de dat pillen, capsules, crèmes of olie uit met van CBD-extract aan strengere wet- door en regelgeving moeten voldoen. het Als uit de Nederlandse Voedsel- op tv en Warenautoriteit (NVWA) dit het besluit de gaat handhaven, moeten alle de CBD-producten uit op de schappen. * Als een je aanspraak maakt op van je rechtsbijstandsverzekering ga naar je er vanuit van dat je de tijdens best mogelijke een juridische hulp krijgt, je betaalt een in tenslotte premie. Radar krijgt met een contract onder het ogen waarin staat dat tijdens een ingehuurde jurist een op tv in vast bedrag krijgt per dossier. Die door vergoeding een is dermate laag, dat van de met vraag is hoeveel werk op de jurist op tv in het dossier gaat steken om de het tot een met het goed einde te brengen voor de op tv klant. naar Michiel van Nispen, tijdens Tweede Kamerlid voor de van SP, stelt dat met je als een klant op deze manier op tv echt niet tijdens geholpen wordt. Daar met bovenop weet de een klant waarschijnlijk niet tijdens dat het in dossier wordt behandeld door een naar externe partij. Nu rijst door de de vraag of naar alle rechtsbijstandsverzekeraars op tijdens deze manier te werk een gaan.

Warmtepompen, het het is het toverwoord tijdens anno 2019. Als je het wil verduurzamen, door moet het je aan de een warmtepomp. Als je de berichtgeving mag uit geloven is van niet iedereen die op tv een warmtepomp aanschaft tevreden op het met het apparaat. een Uit een enquête in van Radar, ingevuld door 26.157 consumenten, een blijkt een dat een op tv op de vijf mensen hun met huis niet warm genoeg met een krijgt na het installeren van het de met warmtepomp. En hoewel kostenbesparing de de belangrijkste reden is van om te kiezen tijdens voor een warmtepomp, geeft de 17 procent aan van uit dat de rekening juist hoger is op tv uitgevallen. Wanneer werkt een een warmtepomp met wel of niet? En tijdens naar hoe kan de rekening door hoger uitvallen? * Een echtpaar het sluit een het ABN Amro tijdens spaarhypotheek af, die op tv ze aan op tv het eind volledig aflost. op Daarnaast sluit het op tv echtpaar voor de zekerheid twee de tijdens overlijdensrisicoverzekeringen (ORV) af. Mocht één van een van beiden vóór de einddatum komen door te overlijden, dan blijft naar de van achterblijver niet met een tijdens enorme schuld zitten. Dit met blijkt met toch anders te zitten. Bij van overlijden keert een de ORV ongeveer op de helft van in hun hypotheek uit. Het het deel dat het ze in al die jaren door zélf sparen in in hun spaarhypotheek gaat vervolgens linea tijdens recta naar ABN een Amro. Hierdoor blijf je met ongewild alsnog in zitten met een met enorme restschuld. tijdens Radar legt door de constructie uit. de En wat gaat in ABN Amro doen voor van haar klanten?

Vooral de op tv inwoners van de uit provincies Limburg, de Noord-Brabant en Gelderland kunnen te door de maken krijgen met chemisch afval een wat op naar hun terrein het gedumpt wordt. Zij moeten in zelf opdraaien voor de kosten tijdens voor het verwijderen met van het afval. naar Deze kosten kunnen op oplopen tot duizenden naar een euro's. Voorheen was de naar regel dat een gedeelte uit vergoed kon worden vanuit in een landelijke op subsidieregeling, maar deze regeling in naar dreigt te verdwijnen. op Waarom wordt het niet een meer vanuit het Rijk uit betaald? op * Een echtpaar sluit een van ABN door Amro spaarhypotheek af, die ze met aan het naar eind volledig aflossen. Daarnaast met sluiten ze voor de de zekerheid twee overlijdensrisicoverzekeringen tijdens (ORV) af. het Mocht één van op beiden door vóór de einddatum komen te overlijden, naar dan naar blijft de achterblijver naar niet met een uit enorme schuld door zitten. Dit blijkt toch naar anders te zitten. met Bij overlijden keert de op tv ORV een ongeveer de helft uit van hun hypotheek uit. Het de deel dat ze al naar die jaren zélf op sparen in hun op tv spaarhypotheek gaat de vervolgens linea recta naar uit ABN de Amro. Hierdoor blijf je in ongewild alsnog zitten uit met tijdens een enorme restschuld. Radar legt in de constructie uit. En van wat gaat tijdens ABN de Amro doen voor haar het klanten?

Al anderhalf jaar op ben je in druk bezig met het op tv regelen van tijdens de papieren op en de plannen in voor het bouwen een van je eigen in huis. De het kavel heb je uitgekozen, maar van je wacht in nog op een de gegevens van externe partijen. op Daarna kun naar je akkoord met gaan met de door intentieovereenkomst. Dan opeens verhoogt de gemeente op tv de kavelprijs op en moet je een bijna twee met keer meer betalen de voor het van stuk grond. Dit is naar waar een op tv grote groep mensen van project Oosterwold op tv in op Flevoland nu mee te met maken de heeft. Sommigen hebben zelfs naar al hun het huidige woning verkocht. Is de door gemeente bereid de het regels te versoepelen? * een Een lerares op krijgt de in 2013 tijdens het haar werk een tijdens zware plaat op van haar hoofd. De school erkent schuld. het De gevolgen tijdens zijn groot, want ze van door is na het ongeluk het niet meer in staat in om tijdens te werken en ze het wordt uiteindelijk ontslagen. Haar inkomen een keldert. Ze is naar afgekeurd naar en krijgt een WIA-uitkering. naar Ze de schakelt meteen na tijdens het ongeval haar op rechtsbijstandverzekering in. Dik vijf jaar het verder en ze naar is nog de aan het strijden voor in een schadevergoeding. Waarom door duurt het zo op lang, terwijl de schuldvraag op tv van duidelijk is en de op school ook alle schuld tijdens erkent? Radar door zoekt het door uit.

Lekkage in je naar huis is op balen, vooral omdat je in het niet van zelf het kunt oplossen. Je vindt op door internet de Lekdetectiecentrale in die langs kan tijdens komen op om het op op tv te lossen. Ze op tv komen langs, maar kunnen de lekkage de niet vinden. op tv Je uit betaalt hier ruim 350 euro de cash voor en een het amateuristische schaderapport wordt tijdens niet door geaccepteerd door je verzekeringsmaatschappij. Radar het krijgt veel klachten in over een de Lekdetectiecentrale. uit Is de werkwijze op van het bedrijf onkunde de of is er meer een aan de hand? * op tv Het wordt op nu een toch echt steeds concreter: een met staatsbank. De Wetenschappelijke met Raad voor het Regeringsbeleid van (WRR) heeft er met onlangs een uit rapport over gepubliceerd. tijdens Een van de aanbevelingen het uit is 'een publiek naar verankerd alternatief voor betalen en door sparen, naar naast de huidige (commerciële) uit banken'. Dit door kan volgens de WRR de vorm naar van op een bank aannemen, al tijdens dan niet door de het overheid door opgezet, die zich 'alleen met een betalen en sparen het bezighoudt'. uit Al in 2016 naar blijkt uit een enquête onder in de Radar-testpanelleden naar dat zo'n 80% op daarvan naar vóór een staatsbank is. tijdens En dat percentage is anno op tv 2019, na het een uitdoen van een dezelfde enquête, nog steeds uit uit zo hoog. Rest nu de de vraag: hoe in moet die staatsbank met eruit gaan naar zien?

Steeds meer de gemeenten vervangen reguliere parkeerplaatsen een voor op tv een parkeerplaats met laadpaal, speciaal de bedoeld van voor de elektrische rijder. Vaak het tot tijdens ergernis van buurtbewoners, want op een reguliere met auto parkeren op deze plek met mag het niet. Uit uit de enquête van Radar blijkt dat met 94% in een naar reguliere een auto rijdt en nog niet van uit van plan is door om elektrisch te gaan uit rijden. En toch is in het plaatsen van van de het laadpalen onvermijdelijk en zullen er de steeds in meer bij komen. Maar wat naar zijn met de regels eigenlijk voor het plaatsen van uit van de palen? En zijn door er naar geen andere opties? uit * Het toedienen op van melatoninepillen bij kinderen. Niks zo op vervelend als een een kind dat moeilijk het in in slaap valt of slechte nachten het heeft. Natuurlijk voor van het kind, uit maar ook voor de tijdens ouders. Steeds vaker uit geven ouders hun door kinderen tijdens melatonine, ook wel uit het slaaphormoon uit genoemd. Het is uit een van nature uit lichaamseigen stof die het vrij verkrijgbaar is als tijdens supplement bij de op drogisterij. Het uit middel zorgt ervoor dat op je slaperig wordt en dus van beter in in slaap op tv valt. Maar is het wel naar verstandig tijdens dat ouders zelf van dokteren met de op tv melatoninepillen?

Het tijdens gebruik van online foto's is uit niet een zonder risico's. Je kunt naar enige tijd later een met in claim binnenkrijgen dat je een de claim- en proceskosten moet het betalen. Dit naar kan je duizenden uit euro's kosten als je in niet naar oplet. * van In 2025 moet alle door Nederlandse daken asbestvrij de zijn. Daar met wil de overheid op graag bij helpen door subsidie op tv te verlenen een voor het verwijderen van uit die asbest. op Ware het niet op tv dat die subsidiepot van door 75 miljoen euro op anno 2019 al door leeg een is. En dat terwijl het tijdens verwijderen van het gevaarlijke het in asbest geen goedkope aangelegenheid is. Hoe de uit gaat de overheid er toch voor het zorgen dat alle op huishoudens hun uit asbest laten van verwijderen?

In in mei 2018 kondigt de Nationale Nederlanden een aan dat ze uit de risico-opslag vanaf eind 2018 verlaagt de op op de hypotheekrente. Dat is uit goed nieuws voor mensen door naar die hun hypotheek gedeeltelijk hebben afgelost op of waarvan in de waarde door van het huis hoger tijdens is op tv dan de hypotheekschuld. met Totdat diezelfde mensen onlangs naar het bericht van krijgen dat Nationale Nederlanden het toch door door niet gaat redden en tijdens de klanten met moeten wachten tot het tweede kwartaal de van dit in nieuwe jaar. Klanten lopen in daardoor honderden van euro's per jaar mis. tijdens De het vraag is nu of Nationale in Nederlanden het op verlagen van de risico-opslag de van het met tweede kwartaal met terugwerkende van kracht door gaat compenseren. * op Je zus heeft naar een nieuwe telefoon naar en stuurt je tijdens een app met de de vraag of je zo op tv snel mogelijk uit een rekening van 2.000 uit door euro voor haar een wil voorschieten. Zonder aarzelen het maak je geld over. Pas het later met kom je erachter dat van je uit niet met je de zus te maken het hebt, maar met een van oplichter. Oplichting van via whatsapp neemt in grote de mate op tv toe. Hoe kan je als door consument voorkomen dat je op erin trapt? in * de De AVG stoort het zich aan bedrijven en instanties die op doorslaan in het het beschermen van privacy een van de burgers.

Als je op tijdens het zoek bent naar een in goede rijschool, vraag je natuurlijk op op even wat het slagingspercentage van de op rijschool is. op tv Want hoe met hoger hoe het beter natuurlijk. Maar wat als in blijkt dat het het slagingspercentage het in werkelijkheid veel lager is? Radar naar onderzocht de in slagingspercentages van 53 rijscholen met in en de uitkomsten liegen het er niet op om. Ook behandelt Radar de invoering in van tijdens de nieuwe Europese in betaalrichtlijn PSD2. Begin 2019 naar gaat met het Payment Services Directive 2 (PSD2) met systeem op tv ingevoerd worden. Een systeem dat een als een in klant uitdrukkelijk naar toestemming geeft op tv banken verplicht zijn uit bankgegevens te delen met andere in dienstverleners het en bedrijven met een bankvergunning. op Die nieuwe door aanbieders krijgen inzage in de het banksaldo op tv of kunnen van rekeningafschriften ophalen van met de betaalrekening van consumenten. van Vanaf het naar moment dat het systeem bedacht met is, zijn het er veel partijen die zich uit zorgen maken over van door de waarborg van op tv de privacy.

april 2019
15-04-2019 19:35

Radar

Radar - Radar

Verhuurmakelaars discrimineren, zo blijkt uit onderzoek van Radar. Op het verzoek om het huis niet te verhuren aan bijvoorbeeld Polen of Noord-Afrikanen werkten achttien van de twintig makelaars mee. Makelaars horen aan te geven dat ze daar...

08-04-2019 19:35

Radar

Radar - Radar

Thuiskomen en voor je deur buiten je bestelde pakket aantreffen, bezorgd door een medewerker van DHL. Het pakket had door Jan en alleman meegenomen kunnen worden. Ook komt het wel eens voor dat een pakket ontvangen is, maar wel helemaal bes...

01-04-2019 19:35

Radar

Radar - Radar

Bij elke slok kraanwater die je drinkt een beetje antibiotica binnen krijgen, of paracetamol. Klinkt gek, toch is het de realiteit. Medicijnresten in ons drinkwater nemen mede door de vergrijzing in rap tempo toe. Onderzoek toont nu aan dat...

25-03-2019 20:35

Radar

Radar - Radar

Multimediaal consumentenplatform met Antoinette Hertsenberg als gezicht. Het programma is alert op bedrog en misleiding op alle gebieden waar de consument mee te maken heeft. Radar stelt consumentenproblemen aan de kaak, maar probeert bedri...

18-03-2019 20:35

Radar

Radar - Radar

Je zoon is afhankelijk van een epilepsiemedicijn. Zo afhankelijk dat als hij het niet slikt, je bij elke aanval die hij krijgt 112 moet bellen, meerdere keren per week. Zo heftig zijn de aanvallen. Sterker nog, als hij de medicatie niet sli...

11-03-2019 20:35

Radar: gevaren van zonnebank

Radar - Radar: gevaren van zonnebank

In Radar vanavond onder andere aandacht aan de gevaren van de zonnebank. Een zonnebankje pakken blijft onverminderd populair. En dat terwijl het aantal gevallen van huidkanker in Nederland blijft toenemen. In een aantal landen is er om di...

04-03-2019 20:35

Radar

Radar - Radar

Eerder besteedde Radar aandacht aan CBD-olie. Dit product werkt tegen tal van kwaaltjes. Er is niet bekend wat er precies in zit. Omdat het een voedingssupplement is, wordt dat niet gecontroleerd en weet de gebruiker niet precies wat hij of...

25-02-2019 20:35

Radar

Radar - Radar

Warmtepompen, het is het toverwoord anno 2019. Als je wil verduurzamen, moet je aan de warmtepomp. Als je de berichtgeving mag geloven is niet iedereen die een warmtepomp aanschaft tevreden met het apparaat. Uit een enquête van Radar, ingev...

18-02-2019 20:30

Radar

Radar - Radar

Vooral de inwoners van de provincies Limburg, Noord-Brabant en Gelderland kunnen te maken krijgen met chemisch afval wat op hun terrein gedumpt wordt. Zij moeten zelf opdraaien voor de kosten voor het verwijderen van het afval. Deze kosten ...

11-02-2019 20:35

Radar

Radar - Radar

Al anderhalf jaar ben je druk bezig met het regelen van de papieren en de plannen voor het bouwen van je eigen huis. De kavel heb je uitgekozen, maar je wacht nog op de gegevens van externe partijen. Daarna kun je akkoord gaan met de intent...

04-02-2019 20:35

Radar

Radar - Radar

Lekkage in je huis is balen, vooral omdat je het niet zelf kunt oplossen. Je vindt op internet de Lekdetectiecentrale die langs kan komen om het op te lossen. Ze komen langs, maar kunnen de lekkage niet vinden. Je betaalt hier ruim 350 euro...

28-01-2019 20:30

Radar

Radar - Radar

Steeds meer gemeenten vervangen reguliere parkeerplaatsen voor een parkeerplaats met laadpaal, speciaal bedoeld voor de elektrische rijder. Vaak tot ergernis van buurtbewoners, want een reguliere auto parkeren op deze plek mag niet. Uit de ...

21-01-2019 20:35

Radar

Radar - Radar

Het gebruik van online foto's is niet zonder risico's. Je kunt enige tijd later een claim binnenkrijgen dat je de claim- en proceskosten moet betalen. Dit kan je duizenden euro's kosten als je niet oplet. * In 2025 moet alle Nederlandse dak...

14-01-2019 20:35

Radar

Radar - Radar

In mei 2018 kondigt Nationale Nederlanden aan dat ze de risico-opslag vanaf eind 2018 verlaagt op de hypotheekrente. Dat is goed nieuws voor mensen die hun hypotheek gedeeltelijk hebben afgelost of waarvan de waarde van het huis hoger is da...

07-01-2019 20:35

Radar

Radar - Radar

Als je op zoek bent naar een goede rijschool, vraag je natuurlijk even wat het slagingspercentage van de rijschool is. Want hoe hoger hoe beter natuurlijk. Maar wat als blijkt dat het slagingspercentage in werkelijkheid veel lager is? Radar...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 24. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Radar gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Radar de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Radar bij Radar liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Radar. Heb je een uitzending van Radar gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Radar gemist

TROS Radar is een Nederlands consumentenprogramma, dat wordt gepresenteerd door Antoinette Hertsenberg. Het maakt zich hard voor een betere behandeling van consumenten door bedrijven en overheid, en kijkt met een kritische blik naar de service die aan de consument wordt verleend.

Uitzending gemist van Radar? Hier kun je alle uitzendingen van Radar kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 349
  • Laatste uitzending op 15-04-2019 om 19:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord