Programma gemist?

Vanavond op tv onder andere in Radar: - met Schadeclaim door foto tijdens op internet Voor je online in knipselkrant heb je op tijdens een foto nodig. Makkelijk het zat. Even een een foto opzoeken op internet, kopiëren het en plaatsen een maar. Je weet dat op tv je van niet zomaar foto?s mag in gebruiken een van anderen, maar het van deze bewuste foto kan je een de de fotograaf niet vinden, dus op laat uit je het erbij zitten. Wanneer met je enige van tijd later toch een uit claim naar binnenkrijgt, neem je door die in eerste instantie tijdens niet serieus. Onverstandig, want voor tijdens je het weet, een moet het je en de claimkosten met en ook nog eens uit proceskosten uit betalen. Het gebruik van online door foto?s is niet de zonder risico?s en door kan in je duizenden euro?s naar kosten als je niet in oplet. Radar legt het met uit. - naar Subsidiepot voor het verwijderen van van asbest op tv is leeg In 2025 moeten naar alle Nederlandse door daken asbestvrij zijn. het Daar wil de overheid graag een bij helpen door door subsidie te verlenen op voor tijdens het verwijderen van die asbest, in ware het niet naar dat die subsidiepot het in van 75 miljoen euro van anno 2019 de al leeg is. En het dat terwijl het verwijderen van op het gevaarlijke op asbest geen goedkope het aangelegenheid is. in Sterker nog, het wordt het alleen maar duurder en door duurder en er in door zijn te weinig uit saneerders om het werk uit te in het voeren. Hoe gaat de overheid een er toch voor zorgen uit dat alle met huishoudens hun een asbest laten met verwijderen?

In naar mei 2018 uit kondigt Nationale Nederlanden aan dat ze op tv de risico-opslag vanaf in eind 2018 de verlaagt op de in hypotheekrente. een Dat is goed nieuws voor mensen op die hun hypotheek uit gedeeltelijk op tv hebben afgelost of waarvan op de waarde van het uit huis naar hoger is dan tijdens de hypotheekschuld. Totdat diezelfde mensen uit onlangs door het bericht van krijgen dat Nationale Nederlanden uit het toch niet gaat een redden en de van klanten moeten een wachten tot het tweede kwartaal op van dit een nieuwe op tv jaar. Klanten lopen daardoor op honderden euro's per jaar een mis. De het vraag is nu de of Nationale in Nederlanden het verlagen van de een risico-opslag van een het tweede kwartaal met terugwerkende van uit kracht gaat compenseren. * Je zus uit heeft op een nieuwe telefoon tijdens en stuurt je een op app met de op vraag door of je zo snel mogelijk een de rekening van uit 2.000 euro in voor haar wil naar voorschieten. Zonder uit aarzelen maak je door geld over. Pas later kom een je erachter dat het je niet naar met je zus te maken van hebt, maar van met uit een oplichter. Oplichting via naar whatsapp neemt in met grote mate toe. Hoe van kan je als in consument op voorkomen dat je erin het trapt? * De AVG stoort op zich van aan bedrijven en een instanties die doorslaan in naar het op beschermen van privacy van op burgers.

Als je naar op zoek bent naar met een in goede rijschool, vraag je natuurlijk in tijdens even wat het slagingspercentage van door de in rijschool is. Want naar hoe hoger hoe beter natuurlijk. op Maar wat als blijkt een dat het slagingspercentage door in op tv werkelijkheid veel lager op tv is? Radar onderzocht tijdens de slagingspercentages van 53 van rijscholen en in de uitkomsten liegen uit er niet naar om. Ook behandelt Radar de invoering de van met de nieuwe Europese betaalrichtlijn PSD2. tijdens Begin 2019 gaat door het op tv Payment Services met Directive 2 (PSD2) systeem ingevoerd worden. met Een het systeem dat als een uit klant uitdrukkelijk een toestemming geeft de banken verplicht zijn bankgegevens te met delen met andere van dienstverleners en bedrijven met met een bankvergunning. met Die nieuwe aanbieders krijgen van inzage in het van in banksaldo of kunnen met rekeningafschriften ophalen van de betaalrekening door van consumenten. Vanaf het naar moment een dat het systeem op tv bedacht is, zijn er veel op partijen die zich een zorgen tijdens maken over de het waarborg van de het privacy.

Ondertussen wemelt het tijdens ervan: tijdens crowdfundingplatforms. Het is naar een alternatieve met manier om een project te financieren. het Je uit vermeldt welk bedrag met je nodig hebt en naar zo in kan iedereen die wil, investeren in in jouw project. Zo op tv kreeg Boaz in in korte op tijd ruim 89.500 euro binnen op via op zo'n crowdfundingplatform op om een medische behandeling het in Zweden op tv te kunnen ondergaan. in Alleen kreeg hij van die 89.500 met euro van maar 82.500 euro uitgekeerd. Waar door is die het 7.000 tijdens euro dan gebleven? * Je huis het is volledig van afgebrand, er het is niks meer over. Tot met overmaat van uit ramp beland in je in een eindeloze van discussie met met je verzekeraar een waar je je opstalverzekering hebt met lopen. Om je huis uit een opnieuw te laten bouwen heb in je een bepaald bedrag door uit nodig, maar de verzekeraar wil uit ruim een ton minder van in uitkeren. Daardoor kan je de geen aannemer vinden die een het huis in tijdens de staat zoals een die was op voor de brand door wil herbouwen, terwijl je een het garantie in tegen onderverzekering hebt. op Ondertussen lopen je op tv hypotheekkosten gewoon door. Hoe het wapen je jezelf als met uit consument tegen de schade-experts het van een door verzekeraar?

Colloïdaal door zilverwater is eigenlijk natuurlijk antibioticum een en helpt tegen tijdens acne, op tv blaasontsteking, eczeem, van reuma, en ga zo maar het door. Dit product mag tijdens sinds het 2016 niet meer worden in verkocht als voedingssupplement of door een levensmiddel. Waarom is het het dan toch nog verkrijgbaar naar in op de winkel en ook online. een Het is niet bewezen in is tijdens dat het middel ook echt op tv uit iets doet. Sterker nog, het is naar toxisch en kan in daarom schadelijk op tv voor je met zijn. Welke tijdens reclame gaat het meeste onder door je huid naar zitten, doet je ogen wegrollen in en laat op je zuchten naar van irritatie. De laatste het paar weken door kon je de van volgens jou meest de irritante reclame én de irritante reclame een met een BN'er doorgeven naar via lodenleeuw.nl. We maken op tv de genomineerden bekend en het dan kan van het stemmen een beginnen.

Vanavond is een door extra met lange aflevering van uit Radar te zien over door Onderzoek naar medische op tv implantaten: The met Implant Files. de Op initiatief van Radar op en Trouw hebben naar meer dan 250 journalisten uit de 36 op landen onderzoek gedaan naar medische een implantaten. in Het beeld dat telkens terugkeert: uit de naar controle op medische hulpmiddelen en op de implantaten is wereldwijd zo gebrekkig door dat ernstige in bijwerkingen lang onopgemerkt blijven een en levens uit in gevaar komen. En dat naar dus door door gebrekkig in toezicht van overheden. De uit onderzoekers door kwamen implantaten tegen die met lekken, apparaatjes de die stroomstoten geven als in het niet nodig het is of juist uitvallen, met en de hulpmiddelen die organen perforeren waardoor in patiënten op zwaar letsel op oplopen of zelfs overlijden. Uit het met onderzoek uit blijkt dat medische hulpmiddelen, die als naar 'veilig' op de in een markt zijn gebracht, tijdens in de afgelopen de tien jaar kunnen worden gekoppeld aan tijdens 1,7 miljoen in gevallen van letsel in en bijna 83.000 op doden.

Vanavond onder andere naar een in Radar: - Maaltijdboxentest Gemak dient de mens. tijdens En de op tv maaltijdboxen die uit je tegenwoordig kan van bestellen met daarin ingrediënten het en recepten voor uit meerdere maaltijden, zijn op daar een goed naar voorbeeld tijdens van. Het aantal het aanbieders van de boxen is in de korte tijd flink een van gestegen. Ruim de keuze dus. op Maar ja, hoeveel de zit erin en is op tv het wel genoeg de voor 2 personen? uit En wat kost een zo’n een box, zijn de recepten makkelijk op tv te de begrijpen en tijdens is het eigenlijk wel lekker? op tv Radar vroeg een culinair van journalist om 5 met weken op lang 5 boxen te door testen in door alle maaltijden die er in van zitten naar te koken. Het naar Voedingscentrum bekijkt de voedingswaarden van van de maaltijden. uit Vanavond in Radar de de uitslag. - Hoge in schuld bij door het CAK Mevrouw Bastiaansen naar is 93 jaar oud en een heeft nog niet tijdens eerder in in haar de leven schulden gemaakt. En tijdens dan valt er een brief met op de van deurmat de van het Centraal door Administratie Kantoor (CAK), dat ze in meer dan 27.000 euro op tv moet terugbetalen. Sterker in nog, het bedrag op in wordt volgende maand meteen de van haar met rekening afgeschreven, zo staat tijdens in de brief. De de toon is dreigend en een het nieuws op tv van de schuld valt in een rauw op haar dak. Door een naar administratieve fout naar van op het CAK heeft ze namelijk op tv jarenlang een te op lage eigen bijdrage op betaald voor in haar verzorgingstehuis. Het CAK op dacht namelijk dat haar de man nog leefde, een naar daar was de lage eigen bijdrage in op tv op gebaseerd. Maar haar man is met al in door 2003 overleden. Hoe een heeft de dit kunnen gebeuren? En waarom tijdens hoort ze dit op tv nu naar pas? Radar zoekt het op uit.

Borstkanker. een De boodschap komt het lang geleden door binnen als een de mokerslag. Gelukkig slaan de behandelingen aan van tijdens en ben je nu kankervrij. een Wel laat je de elk jaar naar borstcontroles uitvoeren. Omdat je met in 2017 het hele een in jaar in het tijdens buitenland zit, verhoog van je je eigen het risico tot 800 euro, omdat je in toch met geen controles in Nederland hebt. naar In 2018 van ben je weer uit terug. Omdat je tijdens weet dat van je naast de borstcontrole ook de nog een andere specialistische behandelingen moet op tv ondergaan, verlaag je weer naar je eigen uit risico. tijdens Want het is wel zo logisch in in dat een behandeling die je van in op 2018 ondergaat, wordt in verrekend met je uit eigen risico van 2018. naar Althans, dat denk je. de Want dan uit krijg je een op rekening op in de mat waarin staat dat de door behandeling het die gedaan is in 2018 tijdens wordt verrekend op tv met het eigen risico in het van 2017, toen je helemaal niet een naar het de ziekenhuis bent uit geweest. Waarom? Omdat in er nog op tv een zogenaamd DBC- zorgtraject openstaat. uit * op Niks zo vervelend als post van die zoekraakt. Helemaal als een je zzp'er op tv bent en naar qua inkomsten afhankelijk van de in pakketten die je naar naar verstuurt. Gelukkig kan je op tv het pakket verzekerd van versturen, via PostNL. Mocht er naar iets naar gebeuren, krijg je toch op tv het verzekerde bedrag terug, van denk je. Toch door krijg je op tv maar 60% met van de aankoopwaarde van uitgekeerd wanneer het je aanspraak maakt het op de verzekering. Dat door staat nergens in de kleine tijdens lettertjes uit vermeld. Kan PostNL dit een wel de maken?

Hoe met weet je uit als ouder welke reclame het een vlogger maakt die door door op tv jouw kind wordt gevolgd op YouTube? uit Sinds 2015 is van de reclame voor ongezonde voeding voor kinderen van verboden voor kinderen het op onder de dertien jaar. een Die regel heeft de branche met zichzelf opgelegd naar in de strijd het tegen overgewicht naar en ongezonde voeding. Maar ja, naar hoe controleer je uit op tv wat kinderen online in of op social media bekijken? Het uit een Voedingscentrum pleit voor veel tijdens strenger toezicht. Gaat dat uit er ook komen? een * Je wilt hulp, door tijdens psychische hulp. Je gaat naar de in door huisarts. De huisarts verwijst de je door naar het een GGZ-instelling. Een jaar later in sta op tv je nog naar steeds op de wachtlijst en ben in je de van wanhoop nabij. De brancheorganisaties van met in de GGZ maakten in van juni 2017 samen met in het ministerie de van VWS landelijke uit afspraken om het de wachttijden uit aan te pakken. de Voor 1 juli 2018 naar zouden de wachttijden binnen de het tijdens afgesproken norm vallen. Maar van niks is minder een waar. Wat moet er toch op gebeuren om de van wachttijden van korter te uit krijgen?

Ideaal het voor in het vliegtuig, tegen de het naar irritante gebrom, of om geklets het van op tv je collega's te kunnen het negeren: op een noise-cancelling koptelefoon. Radar test op een een vijftal noise-cancelling koptelefoons die het te koop zijn tussen door de 60 en 350 met op tv euro. Een techneut meet hoeveel op geluid de koptelefoons alsnog op doorlaten, via door een nep kunsthoofd waar op tijdens een microfoon in zit. En op tv een muziekproducer op test het draagcomfort in en de kwaliteit een van het geluid. * tijdens Je hebt je droomhuis op tv gekocht. Niet door zonder slag door of stoot, want het van huis is verouderd door en moet tijdens verbouwd worden. Daarom tijdens heb je extra goed naar door het uit financiële plaatje gekeken. Het huis uit is verkocht met op het energielabel A, dus naar budget voor extra isolering naar was niet nodig. Tot blijkt, de wanneer je op eenmaal de met de verbouwing naar begint, dat het huis niet van energielabel A maar op label door D moet hebben. Veel van lager dus. uit Dat betekent dat je én teveel op hebt betaald voor de op tv het huis én dat uit je extra moet gaan het isoleren. Dubbel verlies dus. tijdens Maar in bij wie moet een je nou tijdens aankloppen? Het systeem van van het aanvragen van een energielabel uit staat al sinds naar jaar en in dag ter discussie. Hoe tijdens werkt het van systeem, op is het wel betrouwbaar in en moet in het eigenlijk niet op de op schop?

Het is uit lang geleden tijdens dat we in Nederland zo'n uit een lange en warme zomer met hebben gehad. En in hoe lekker dat ook was, het die op warmte werd ons tijdens soms ook een beetje teveel. naar Massaal bestelden uit we airconditioners en op tv aircoolers. Ook bij door het de bedrijf Bluegood.nl. Die uit neemt het tot op heden alleen naar niet van zo nauw het met het leveren van tijdens de bestelde producten, door terwijl de met zomer nu toch het echt op zijn einde op tv is. En als met mensen hun geld terugvragen, schijnt tijdens het annuleren naar van de koop van opeens door alleen mogelijk te zijn als het het tijdens apparaat al is geleverd. Klanten uit voelen zich uit opgelicht, maar zijn ze van dat ook? * Je het in bent een trouwe tijdens werknemer, al meer dan twintig tijdens jaar werk met je voor hetzelfde door bedrijf. Nog van even en je tijdens gaat met pensioen. En op dan kom je erachter op dat het je opgebouwde pensioen met verdwenen is, als in sneeuw voor de tijdens zon, foetsie. Tussen de 100.000 met euro een en 150.000 euro. Je werkgever, het een uit oude pensioenfonds, het het nieuwe pensioenfonds, niemand weet het waar het geld het is. Je op bent ondertussen meer naar dan 10.000 euro kwijt in aan advocaatkosten, maar je bent in op tv geen steek verder. Hamvraag; wie is van hiervoor verantwoordelijk? En naar wie gaat ervoor naar zorgen op tv dat het opgebouwde de pensioen alsnog uitgekeerd wordt? Radar in heeft alle naar partijen benaderd. van Gaan ze er op tv uitkomen?

januari 2019
21-01-2019 20:35

Radar: o.a. schadeclaim door foto op internet

Radar - Radar: o.a. schadeclaim door foto op internet

Vanavond onder andere in Radar: - Schadeclaim door foto op internet Voor je online knipselkrant heb je een foto nodig. Makkelijk zat. Even een foto opzoeken op internet, kopiëren en plaatsen maar. Je weet dat je niet zomaar foto?s mag geb...

14-01-2019 20:35

Radar

Radar - Radar

In mei 2018 kondigt Nationale Nederlanden aan dat ze de risico-opslag vanaf eind 2018 verlaagt op de hypotheekrente. Dat is goed nieuws voor mensen die hun hypotheek gedeeltelijk hebben afgelost of waarvan de waarde van het huis hoger is da...

07-01-2019 20:35

Radar

Radar - Radar

Als je op zoek bent naar een goede rijschool, vraag je natuurlijk even wat het slagingspercentage van de rijschool is. Want hoe hoger hoe beter natuurlijk. Maar wat als blijkt dat het slagingspercentage in werkelijkheid veel lager is? Radar...

17-12-2018 20:35

Radar

Radar - Radar

TROS Radar is een Nederlands consumentenprogramma, dat wordt gepresenteerd door Antoinette Hertsenberg. Het maakt zich hard voor een betere behandeling van consumenten door bedrijven en overheid, en kijkt met een kritische blik naar de serv...

10-12-2018 20:35

Radar

Radar - Radar

Ondertussen wemelt het ervan: crowdfundingplatforms. Het is een alternatieve manier om een project te financieren. Je vermeldt welk bedrag je nodig hebt en zo kan iedereen die wil, investeren in jouw project. Zo kreeg Boaz in korte tijd rui...

03-12-2018 20:30

Radar

Radar - Radar

Colloïdaal zilverwater is eigenlijk natuurlijk antibioticum en helpt tegen acne, blaasontsteking, eczeem, reuma, en ga zo maar door. Dit product mag sinds 2016 niet meer worden verkocht als voedingssupplement of levensmiddel. Waarom is het ...

26-11-2018 20:35

Radar: toezicht medische implantaten faalt

Radar - Radar: toezicht medische implantaten faalt

Vanavond is een extra lange aflevering van Radar te zien over Onderzoek naar medische implantaten: The Implant Files. Op initiatief van Radar en Trouw hebben meer dan 250 journalisten uit 36 landen onderzoek gedaan naar medische implantaten...

19-11-2018 20:35

Radar: o.a. maaltijdboxentest

Radar - Radar: o.a. maaltijdboxentest

Vanavond onder andere in Radar: - Maaltijdboxentest Gemak dient de mens. En de maaltijdboxen die je tegenwoordig kan bestellen met daarin ingrediënten en recepten voor meerdere maaltijden, zijn daar een goed voorbeeld van. Het aantal aanb...

12-11-2018 20:35

Radar

Radar - Radar

Borstkanker. De boodschap komt lang geleden binnen als een mokerslag. Gelukkig slaan de behandelingen aan en ben je nu kankervrij. Wel laat je elk jaar borstcontroles uitvoeren. Omdat je in 2017 het hele jaar in het buitenland zit, verhoog ...

05-11-2018 20:35

Radar

Radar - Radar

TROS Radar is een Nederlands consumentenprogramma, dat wordt gepresenteerd door Antoinette Hertsenberg. Het maakt zich hard voor een betere behandeling van consumenten door bedrijven en overheid, en kijkt met een kritische blik naar de serv...

29-10-2018 20:30

Radar

Radar - Radar

TROS Radar is een Nederlands consumentenprogramma, dat wordt gepresenteerd door Antoinette Hertsenberg. Het maakt zich hard voor een betere behandeling van consumenten door bedrijven en overheid, en kijkt met een kritische blik naar de serv...

22-10-2018 20:35

Radar

Radar - Radar

TROS Radar is een Nederlands consumentenprogramma, dat wordt gepresenteerd door Antoinette Hertsenberg. Het maakt zich hard voor een betere behandeling van consumenten door bedrijven en overheid, en kijkt met een kritische blik naar de serv...

15-10-2018 20:35

Radar

Radar - Radar

Hoe weet je als ouder welke reclame een vlogger maakt die door jouw kind wordt gevolgd op YouTube? Sinds 2015 is reclame voor ongezonde voeding voor kinderen verboden voor kinderen onder de dertien jaar. Die regel heeft de branche zichzelf ...

08-10-2018 20:35

Radar

Radar - Radar

Ideaal voor in het vliegtuig, tegen het irritante gebrom, of om geklets van je collega's te kunnen negeren: een noise-cancelling koptelefoon. Radar test een vijftal noise-cancelling koptelefoons die te koop zijn tussen de 60 en 350 euro. Ee...

01-10-2018 20:35

Radar

Radar - Radar

Het is lang geleden dat we in Nederland zo'n lange en warme zomer hebben gehad. En hoe lekker dat ook was, die warmte werd ons soms ook een beetje teveel. Massaal bestelden we airconditioners en aircoolers. Ook bij het bedrijf Bluegood.nl. ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 23. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Radar gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Radar de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Radar bij Radar liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Radar. Heb je een uitzending van Radar gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Radar gemist

TROS Radar is een Nederlands consumentenprogramma, dat wordt gepresenteerd door Antoinette Hertsenberg. Het maakt zich hard voor een betere behandeling van consumenten door bedrijven en overheid, en kijkt met een kritische blik naar de service die aan de consument wordt verleend.

Uitzending gemist van Radar? Hier kun je alle uitzendingen van Radar kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 337
  • Laatste uitzending op 21-01-2019 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord