Programma gemist?

Je verhuist van uit met Beekbergen naar Leeuwarden en bent naar op zoek naar een het nieuwe het huisarts, maar krijgt door keer op keer te het horen op dat er een patiëntenstop is. Het in overkomt Elske en naar haar van man Wilko. Ook de huisartsen tijdens zelf tijdens spreken van een een crisissituatie. Om de kwaliteit van door een zorg te kunnen met waarborgen, hebben vrijwel naar alle praktijken in Leeuwarden van besloten geen op nieuwe patiënten in te van schrijven. In de de studio Joba met van den Berg, Tweede Kamerlid uit CDA. Zij maakt zich tijdens zorgen over door de situatie met en wil dat tijdens er meer huisartsen in komen in naar krimpregio's. * Koolmonoxide staat een bekend als op sluipmoordenaar. Een giftig gas, uit dat je het niet ruikt of proeft. Bij een koolmonoxidevergiftiging in denken we snel aan naar ernstige incidenten waarbij mensen in met het ziekenhuis met terechtkomen een of zelfs overlijden. Maar ook na met tijdens langdurige blootstelling aan op tv lagere concentraties koolmonoxide, op waar de koolmonoxidemelder niet op alarmeert, de met kunnen gezondheidsklachten optreden. een Wat kun je doen om toch het vroegtijdig een mogelijke op naar bron van koolmonoxide op tv in je huis vast de te stellen? En een wordt er genoeg van gedaan om ongelukken met naar koolmonoxide te tijdens voorkomen?

Op 7-jarige van leeftijd naar is je eierstok verwijderd in en op je 21e moet op je op met spoed geopereerd worden uit aan je uit enige, overgebleven een eierstok. Het risico bestaat dat naar deze een eierstok te zijner tijd ook van verwijderd moet worden. naar Omdat je een kinderwens met uit hebt, adviseert de een gynaecoloog om je door eicellen in te laten vriezen. de Een de behandeling van 10.000 euro die naar onder het de basisverzekering valt. De gynaecoloog schrijft in een in brief naar de zorgverzekeraar, maar van die weigert de de medisch noodzakelijke behandeling tijdens te vergoeden. Voor de de zekerheid door probeer je in het bij een andere de zorgverzekeraar. Geheel tegen de op tv verwachting in op tv vergoedt hij in deze behandeling volledig. naar Blijkbaar is de een basisverzekering toch niet gelijk naar voor iedereen. de Hoe kan naar dat en mag dat op wel? Radar zoekt het op uit. * Nog een in in paar weken en de naar gemeenteraadsverkiezingen staan voor de op deur. op tv Ook het moment om middels een op tv referendum aan te tijdens geven een of je op voor of tegen naar de Wet op de inlichtingen- en door veiligheidsdiensten 2017 (WIV), uit in naar de volksmond in de sleepwet genoemd, bent. op Maar weten we eigenlijk wel naar wat de door wet precies inhoudt? Mag van de van AIVD wel of niet een het hele met wijk afluisteren? een Mag ik zomaar naar afgetapt worden en wat gebeurt er het dan met mijn van gegevens? op tv In een uit debat tussen Rob Bertholee, tijdens directeur-generaal van tijdens de AIVD en het Quirine Eijkman, vicevoorzitter van het op College voor de het Rechten van de Mens, het proberen met we uitleg te geven van over en antwoorden uit te geven op vragen een over de naar sleepwet, door zodat iedereen een tijdens gefundeerde keuze voor of tegen kan op maken een tijdens het met referendum op 21 van maart.

ABN AMRO op zit vanavond aan tafel naar bij Antoinette tijdens Hertsenberg. Directeur Hypotheken tijdens Anton Bosch tijdens komt uitleggen waarom ze naar een op tv de Hoge Raad stappen uit nadat ABN AMRO door voor de tweede keer een op tv rechtszaak verloor een over de verhoogde door rente-opslag in Euribor-hypotheken. het * Je met vermoedt al door een tijd dat je intolerant van bent voor gluten. met En waarom door zou je naar van een dokter gaan als je met dat ook online op kan testen? de Weet op je meteen of er uit meer producten zijn op tv waar je niet tegen kan. uit met Stukje haar afknippen, op tijdens de post door doen en voor je het met weet heb op tv je de uitslagen van in de de mail. * Uit een in enquête van Radar onder meer op dan 40.000 testpanelleden op tijdens blijkt dat bijna 80% bereid is tijdens om statiegeld te op betalen voor blikjes het en kleine een petflessen. Waarom niet door als met we daarmee de stijgende met hoeveelheid zwerfaval kunnen door terugdringen?

Vitamines, in anti-griepmiddeltjes, weerstandverhogers: met de schappen bij de het drogisterijen staan er in vol mee. Door de van huidige griepepidemie koopt op de zieke door consument diezelfde schappen ook in snel leeg. Maar door doen de met middeltjes wel wat ze op door tijdens de verpakking of het in de reclame beweren. Radar zoekt van het uit. Sommige op incassoburo's overtreden keer het op keer de in tijdens regels: ze bedreigen, met ze intimideren en doen alsof ze op tv op tv bevoegdheden hebben die er het niet zijn. Wie met zorgt ervoor dat dit met stopt? Online vraag van je een theorie examen uit aan van voor je zoon zodat hij een de hopelijk snel op kan voor zijn van uit rij-examen. Je komt er alleen achter van dat de het datum achteraf gezien niet een goed uitkomt, het dus van bel je het CBR op om de afspraak te van verzetten. van Die schijnt alleen door niet achter de website de te zitten waar je het uit theorie examen op hebt aangevraagd. Maar wie in dan een wel?

Meestal uit bezoek je niet uit iemand voor de in lol in het van ziekenhuis. Des naar te vervelender als je aan op tv het einde tijdens van je met bezoek geconfronteerd wordt met hoge parkeerkosten. door Soms met wel ?36 voor een hele met naar dag. Dan loopt uit het flink op als je tijdens vaak naar het tijdens ziekenhuis moet. De kosten van het voor parkeren bij op ziekenhuizen verschillen per locatie. een Nine Kooiman van de SP op tv noemt door de parkeertarieven op een melkkoe voor de ziekenhuizen van en pleit daarom van voor het door afschaffen ervan. tijdens Ze licht haar plan maandagavond toe de in de van studio.

In het de tv-uitzending van maandag 8 tijdens januari in 2017: Onrust onder deelnemers op tv ABP Pensioenfonds Deelnemers door van het ABP Pensioenfonds schrokken toen in ze in kort geleden door bericht kregen dat uit het fonds van de ANW-compensatieregeling per februari uit 2018 afschaft. De compensatie de op tv is bedoeld voor de nabestaanden als het aanvulling op de Algemene tijdens Nabestaanden Wet. Vooral de ernstig en ongeneeslijk zieken de uit voelen zich overvallen door door het nieuws, een want dit kan hun nabestaanden een het honderden euro's per maand schelen. ABP een zegt het dat er een coulanceregeling komt op tv voor deze door groep mensen. Wat tijdens houdt die met regeling in? Het pensioenfonds uit komt met uitleg geven in de naar studio. Voedselhypes Suiker is slecht, stevia naar is beter. Zout het 'drinken' uit is goed voor je. door E-nummers zijn per een van definitie slecht. En eet vooral proteïnes, op véél tijdens proteïnes. Voedselhypes: je op tv kan er tegenwoordig tijdens niet omheen. Maar hoe tijdens weet van je nou wat je met wel met en niet moet geloven? Radar de gaat op zoek in de naar antwoorden. Te hoge boeterente: een hebben de op banken de een deadline gehaald? Hypotheekverstrekkers rekenen een van te hoge op tv boeterente als je je hypotheek op voortijdig uit oversluit. Het kan je duizenden van onterechte euro's van van kosten, liet Radar op al zien in 2016 naar en 2017. De banken op tv beloofden beterschap het en openheid van zaken: de begin 2018 zouden ze met naar alles op een rij hebben tijdens en het zou de klant weten waar het ze aan in toe is. Maar met is het de banken tijdens ook door gelukt? Radar heeft meer in dan dertig hypotheekverstrekkers in benaderd uit over deze vraag. Maandag op de uitkomsten. Maandag van 8 januari uit 2018 in Radar, op tv om 20:30 uur bij AVROTROS op het de NPO 1

Omdat uit je moeder dement in is, beschik je in over een gemachtigde pinpas door en bijbehorende met betaalrekening. Je koopt er door spullen van op tv voor je moeder. Dan klopt in de met gemeentelijke sociale dienst met bij je op de deur. in Of je het jouw bijstandsuitkering van een de afgelopen twee tijdens jaar, op wil terugbetalen. Inclusief boete een met bedrag van bijna ?30.000. naar Waarom? Omdat in jij volledig kunt beschikken uit met over het spaargeld van je moeder. uit Dus haar de geld wordt gezien uit als door jouw vermogen, omdat jij met die rekening beheert. En het je uit bijstandsuitkering wordt ook op tv nog eens stopgezet. op tv Hoe is dit mogelijk. tijdens Maandagavond in de Radar. We kunnen niet in meer zonder; tijdens internet op onze op smartphones of tablets. Tegenwoordig door kan je waar je tijdens ook bent tijdens op een openbaar wifi-netwerk. tijdens Maar met die zijn niet beveiligd waardoor jouw van van gegevens zo op straat op kunnen belanden. Maar je kunt van ook zelf je de verbinding beveiligen met het VPN, het een Virtueel met Privaat Netwerk. Hiermee kan op tv je internetten in op je smartphone zonder tijdens dat iemand jouw internetverkeer tijdens en dus misschien gevoelige door gegevens kan zien. op tv tijdens Maar waar moet je op letten? van een Radar zoekt het op uit.

Meerdere het woningen in één een complex die allemaal worden verwarmd in de door één grote ketel; blokverwarming. Veel door met hogere rekeningen dan je buurman, terwijl met het je minder verbruikt. En van een woningcorporatie die geen tijdens verklaring heeft. Hoe met kan de je als bewoner door met blokverwarming ervoor zorgen dat de door woningcorporatie uit actie onderneemt. tijdens De bank vindt de hypotheekschuld ten door opzichte in van de door waarde van je huis wel erg op tv hoog. uit Daarom rekent naar de bank een de zogenaamde risico-opslag bovenop het de afgesproken hypotheekrente. Als je de aflost op je tijdens huis, een spaarhypotheek hebt door of uit je huis is veel van meer uit waard geworden, loopt met de bank geen enkel risico meer door de en kan de opslag van omlaag. Zou je denken, met want door een groot aantal in banken laat de uit opslag staan. En dat met kost de consumenten duizenden van euro's.

maart 2018
12-03-2018 20:35

Radar

Radar - Radar

Je verhuist van Beekbergen naar Leeuwarden en bent op zoek naar een nieuwe huisarts, maar krijgt keer op keer te horen dat er een patiëntenstop is. Het overkomt Elske en haar man Wilko. Ook de huisartsen zelf spreken van een crisissituatie....

05-03-2018 20:35

Radar

Radar - Radar

Op 7-jarige leeftijd is je eierstok verwijderd en op je 21e moet je met spoed geopereerd worden aan je enige, overgebleven eierstok. Het risico bestaat dat deze eierstok te zijner tijd ook verwijderd moet worden. Omdat je een kinderwens heb...

26-02-2018 20:35

Radar

Radar - Radar

TROS Radar is een Nederlands consumentenprogramma, dat wordt gepresenteerd door Antoinette Hertsenberg. Het maakt zich hard voor een betere behandeling van consumenten door bedrijven en overheid, en kijkt met een kritische blik naar de serv...

19-02-2018 21:30

Radar

Radar - Radar

ABN AMRO zit vanavond aan tafel bij Antoinette Hertsenberg. Directeur Hypotheken Anton Bosch komt uitleggen waarom ze naar de Hoge Raad stappen nadat ABN AMRO voor de tweede keer een rechtszaak verloor over de verhoogde rente-opslag in Euri...

12-02-2018 21:35

Radar

Radar - Radar

Vitamines, anti-griepmiddeltjes, weerstandverhogers: de schappen bij de drogisterijen staan er vol mee. Door de huidige griepepidemie koopt de zieke consument diezelfde schappen ook snel leeg. Maar doen de middeltjes wel wat ze op de verpak...

05-02-2018 20:40

Radar

Radar - Radar

Meestal bezoek je niet iemand voor de lol in het ziekenhuis. Des te vervelender als je aan het einde van je bezoek geconfronteerd wordt met hoge parkeerkosten. Soms wel ?36 voor een hele dag. Dan loopt het flink op als je vaak naar het ziek...

29-01-2018 20:35

Radar

Radar - Radar

TROS Radar is een Nederlands consumentenprogramma, dat wordt gepresenteerd door Antoinette Hertsenberg. Het maakt zich hard voor een betere behandeling van consumenten door bedrijven en overheid, en kijkt met een kritische blik naar de serv...

22-01-2018 20:35

Radar

Radar - Radar

TROS Radar is een Nederlands consumentenprogramma, dat wordt gepresenteerd door Antoinette Hertsenberg. Het maakt zich hard voor een betere behandeling van consumenten door bedrijven en overheid, en kijkt met een kritische blik naar de serv...

15-01-2018 20:35

Radar

Radar - Radar

TROS Radar is een Nederlands consumentenprogramma, dat wordt gepresenteerd door Antoinette Hertsenberg. Het maakt zich hard voor een betere behandeling van consumenten door bedrijven en overheid, en kijkt met een kritische blik naar de serv...

08-01-2018 20:35

Radar

Radar - Radar

In de tv-uitzending van maandag 8 januari 2017: Onrust onder deelnemers ABP Pensioenfonds Deelnemers van het ABP Pensioenfonds schrokken toen ze kort geleden bericht kregen dat het fonds de ANW-compensatieregeling per februari 2018 afsc...

04-12-2017 20:35

Radar

Radar - Radar

TROS Radar is een Nederlands consumentenprogramma, dat wordt gepresenteerd door Antoinette Hertsenberg. Het maakt zich hard voor een betere behandeling van consumenten door bedrijven en overheid, en kijkt met een kritische blik naar de serv...

27-11-2017 20:35

Radar

Radar - Radar

Omdat je moeder dement is, beschik je over een gemachtigde pinpas en bijbehorende betaalrekening. Je koopt er spullen van voor je moeder. Dan klopt de gemeentelijke sociale dienst bij je op de deur. Of je jouw bijstandsuitkering van de afge...

20-11-2017 20:35

Radar

Radar - Radar

Meerdere woningen in één complex die allemaal worden verwarmd door één grote ketel; blokverwarming. Veel hogere rekeningen dan je buurman, terwijl je minder verbruikt. En een woningcorporatie die geen verklaring heeft. Hoe kan je als bewone...

13-11-2017 20:35

Radar

Radar - Radar

TROS Radar is een Nederlands consumentenprogramma, dat wordt gepresenteerd door Antoinette Hertsenberg. Het maakt zich hard voor een betere behandeling van consumenten door bedrijven en overheid, en kijkt met een kritische blik naar de serv...

06-11-2017 21:30

Radar

Radar - Radar

TROS Radar is een Nederlands consumentenprogramma, dat wordt gepresenteerd door Antoinette Hertsenberg. Het maakt zich hard voor een betere behandeling van consumenten door bedrijven en overheid, en kijkt met een kritische blik naar de serv...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 21. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Radar gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Radar de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Radar bij Radar liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Radar. Heb je een uitzending van Radar gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Radar gemist

TROS Radar is een Nederlands consumentenprogramma, dat wordt gepresenteerd door Antoinette Hertsenberg. Het maakt zich hard voor een betere behandeling van consumenten door bedrijven en overheid, en kijkt met een kritische blik naar de service die aan de consument wordt verleend.

Uitzending gemist van Radar? Hier kun je alle uitzendingen van Radar kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 309
  • Laatste uitzending op 12-03-2018 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord