Programma gemist?

Radar de is het multimediale naar consumentenplatform met Antoinette Hertsenberg als uit uit gezicht.

Radar uit is het multimediale consumentenplatform op tv met Antoinette Hertsenberg als van de gezicht.

Radar is het met multimediale consumentenplatform met met Antoinette het Hertsenberg als de gezicht.

Multimediaal van consumentenplatform met Antoinette Hertsenberg als op tv op gezicht.

Met mooie plaatjes tijdens op tv worden we lekker gemaakt om naar een door ticket te boeken naar bijvoorbeeld Bonaire met of Mexico. op tv Maar wat als je in op een andere het bestemming uitkomt op dan op het plaatje op te zien met is? Met: Met mooie op plaatjes worden we naar lekker gemaakt om de het een ticket te boeken door naar bijvoorbeeld Bonaire of door Mexico. Maar wat uit als je op tijdens een andere bestemming uitkomt de dan op tijdens het plaatje te op zien is? Is 'What naar you de see' wel echt 'What you door get'? * Drones op tv zijn van hot! Tijd van dus voor een in test. Zes drones op een speciaal in uitgezet van parcours. In Radar in de uitleg én de uitslag een naar van de test. * Tonijn een is nog het steeds razend naar populair. En dat terwijl het de vis al in jaren met van uitsterven wordt bedreigd. Radar door onderzoekt welke soort tonijn op tv je eigenlijk een krijgt voorgeschoteld in restaurants. met En weet de bediening door eigenlijk wel door wat uit voor vis ze de serveert?

Je het volgt een een MBO opleiding, maar hebt om een naar bepaalde uit reden extra begeleiding nodig om het je diploma een te kunnen op tv behalen. Je volgt een MBO op tv opleiding, naar maar hebt om een naar bepaalde uit reden extra begeleiding nodig om je een diploma te kunnen in behalen. Als de jouw opleiding de je dan laat van weten je op te moeten uitschrijven het omdat dat het hen uit niet lukt om een jou te begeleiden, in dan valt je toekomstdroom volledig tijdens in naar duigen. Hoe is het op tv gesteld op tv met de zorgplicht in het op tv MBO? De situatie het in de paardenslachterijen door in Argentinië de en rondom het met transport zijn nog altijd van erbarmelijk, zo tonen de de beelden op tv die deel uit maken een van een een onderzoek van Eyes van on Animals. het Paarden worden ziek tijdens en verwond vervoerd, een krijgen illegale medicatie en staan in soms uren tijdens onbeschermd in de brandende zon op tv met voor ze geslacht worden. uit Dit paardenvlees is verwerkt op tv in de een vleeskroketten en bitterballen die overal het in naar Nederland verkocht worden bij in diverse op tv horeca en landelijke op ketens.

Radar het is het multimediale met consumentenplatform met Antoinette Hertsenberg als uit in gezicht.

Misschien bent in je er via op via wel door mee in aanraking gekomen: tijdens de producten van in Forever op Living met aloë vera. Via uit netwerkmarketing worden deze gezondheidsproducten naar en tijdens cosmetica verkocht. de Met: Misschien bent uit je er via via wel het mee naar in aanraking gekomen: naar de producten van Forever Living met van uit aloë vera. Via het netwerkmarketing worden deze door gezondheidsproducten en cosmetica verkocht. Geen in winkels of op reclame, maar via met mond-op-mondreclame koop je op het van een bekenden. Er worden niet alleen door hele mooie verhalen de verteld over de met producten uit van Forever, ook wordt het het erg aantrekkelijk tijdens gemaakt om naar samen met Forever een op tv business te starten. door Radar neemt een op tv kijkje achter de schermen van een Forever uit Living Products. door Is deze wereld wel op tv zo rooskleurig als hij wordt met voorgespiegeld? * tijdens Een kind een eet en het drinkt jaarlijks zijn eigen lichaamsgewicht uit aan uit suiker. En dat is veel te het veel; van problemen als een slecht gebit, van met overgewicht en obesitas liggen met op de loer. het En zelfs het wanneer je als ouder hier bewust het mee om probeert uit te gaan, krijgt met je in kind gemakkelijk teveel het binnen. Want de suiker het zit overal in en tijdens de extra veel in producten speciaal op gemaakt voor in kinderen.

Multimediaal consumentenplatform dat van de misstanden signaleert en consumentenaangelegenheden op onderzoekt in de breedste zin een van door het woord.

Multimediale consumentenplatform dat op tv misstanden signaleert en tijdens consumentenaangelegenheden onderzoekt in de met de breedste zin tijdens van het woord. Multimediale consumentenplatform dat op misstanden signaleert en tijdens uit consumentenaangelegenheden onderzoekt in het de breedste zin van het woord: een van van de financiële wereld, naar de telecomsecor tot van supermarkten en tijdens de zorg. Naast met het aan de een kaak stellen van op tv zaken probeert Radar actief een bedrijven en instanties met te bewegen tot op tv een oplossing te door komen.

Radar is het in door multimediale consumentenplatform met Antoinette Hertsenberg als naar naar gezicht.

Hoeveel suiker, naar vet en zout op tv bevat een maaltijd door die een je klaarmaakt met een uit pakje? Kloppen de waarden op tv op uit de etiketten wel altijd? een Hoeveel suiker, vet en zout op tv een bevat een maaltijd in die je klaarmaakt door met een pakje? Kloppen de tijdens waarden op de door etiketten wel uit altijd? Of spelen de op fabrikanten het mooi weer door de ook alvast de naar ingrediënten die je zelf van toevoegt mee te door nemen. Radar gaat op onderzoek uit uit met het een maaltijdpakket. uit * Wordt over met het verschuiven van in de AOW-leeftijd wel helder door gecommuniceerd door door de pensioensector? Radar laat de zien welke grote een gevolgen verkeerde het voorlichting kan hebben. Bedrijven maken door reclame met hoe het simpel van een eenvoudig in je een zakcentje kan verdienen de met een apparaat tijdens dat rijp is met voor de sloop. door Hoe werkt een dit en doen door deze bedrijven wat naar ze beloven?

Radar naar voelt Seats en Sofas op tv wederom aan tijdens de tand. met Je bestelt een bank het bij Seats and Sofas en tijdens met verheugt je erg op op tv de levering. Als naar je bankstel dan de na ruim vijf maanden met nog steeds tijdens niet compleet geleverd op kan worden, besluit je uit op tv een wanhoop de bestelling te annuleren. Dit in kost je met dan wel door 1500 euro. Het is naar zeker uit niet de enige klacht over de op tv meubelgigant. de Radar voelt naar Seats en Sofas wederom op aan de tand. Het is op tv bijna een volkswijsheid. de van Als je een muurtje gaat de witten hoor je uit steevast: neem met niet de goedkoopste verf, daar naar krijg op tv je spijt van. Klopt deze het wijsheid? op Is de duurste latexverf ook in per definitie in de beste? Radar op trekt met de overals aan uit en test latexverf.

In op het VN-verdrag het staat dat mensen naar met een handicap ook gebruik van moeten kunnen met maken van uit het openbaar vervoer. Toch is dit de in een een land als Nederland van niet zo goed met geregeld van als je zou denken. Met: In met van het VN-verdrag staat dat mensen naar met uit een handicap ook gebruik moeten kunnen op maken van van het openbaar op vervoer. Toch uit is dit in een land van als de Nederland niet zo in goed geregeld als je zou het denken. Je naar bent met een op tv rolstoel afhankelijk van assistentie bij het het verlaten van op door de meeste treinen en op ruim tijdens driehonderd stations naar is deze assistentie niet op de mogelijk. Hoe heeft op tv dit kunnen gebeuren en hoe uit lossen op we dit op? * Ook op aandacht voor Bravecto, een uit middel op tv dat aan honden de gegeven wordt om teken en op tv van vloeien te bestrijden. Sommige hondenbezitters door vermoeden dat hun hond uit naar ernstige bijwerkingen heeft gekregen na gebruik, uit tijdens terwijl anderen bang een zijn dat hun van hond is overleden in aan de gevolgen. Volgens de fabrikant naar en de meeste dierenartsen met is het middel zeer veilig. Wie op heeft op tv er onderzoek gedaan en is een dat voldoende om uit in de veiligheid te uit waarborgen?

De schoolkeuze op tv staat voor de deur. tijdens Ouders en het leerlingen tijdens van groep 8 lopen het open dagen plat. Wat is de tijdens nou de beste in school? Met o.a.: De tijdens schoolkeuze staat voor de de deur. Ouders en het leerlingen van de groep 8 lopen van open dagen plat. een Wat is nou de met beste school? van Er zijn ranglijsten het en keurmerken, op tv maar in hoeverre moeten op die leidend zijn. Is de op tv op superschool die het beste met presteert ook met de school die jouw kind tijdens de kansen geeft die door het verdient? * van Iedereen checkt naar zijn het energierekening als die binnenkomt. Kloppen de op tv met meterstanden wel? Ja, dan met verdwijnt de rekening op tv meestal in een laatje. Maar het er de kan van alles het mis mee zijn. Want klopt een van het tarief voor de correctiefactor op gas wel? En op is de door kilowattuurprijs van je offerte in wel naar dezelfde als op de eindnota? naar En wordt met de energiebelasting een wel goed verrekend? Kortom, kan de je je eigen rekening naar wel van controleren?

juni 2017
15-05-2017 20:30

Radar

Radar - Radar

Radar is het multimediale consumentenplatform met Antoinette Hertsenberg als gezicht.

08-05-2017 20:30

Radar

Radar - Radar

Radar is het multimediale consumentenplatform met Antoinette Hertsenberg als gezicht.

01-05-2017 20:30

Radar

Radar - Radar

Radar is het multimediale consumentenplatform met Antoinette Hertsenberg als gezicht.

24-04-2017 20:30

Radar

Radar - Radar

Multimediaal consumentenplatform met Antoinette Hertsenberg als gezicht.

17-04-2017 20:20

Radar

Radar - Radar

Met mooie plaatjes worden we lekker gemaakt om een ticket te boeken naar bijvoorbeeld Bonaire of Mexico. Maar wat als je op een andere bestemming uitkomt dan op het plaatje te zien is? Met: Met mooie plaatjes worden we lekker gemaakt om een...

10-04-2017 20:30

Radar

Radar - Radar

Je volgt een MBO opleiding, maar hebt om een bepaalde reden extra begeleiding nodig om je diploma te kunnen behalen. Je volgt een MBO opleiding, maar hebt om een bepaalde reden extra begeleiding nodig om je diploma te kunnen behalen. Als jo...

03-04-2017 20:30

Radar

Radar - Radar

Radar is het multimediale consumentenplatform met Antoinette Hertsenberg als gezicht.

27-03-2017 20:30

Radar

Radar - Radar

Misschien bent je er via via wel mee in aanraking gekomen: de producten van Forever Living met aloë vera. Via netwerkmarketing worden deze gezondheidsproducten en cosmetica verkocht. Met: Misschien bent je er via via wel mee in aanraking ge...

20-03-2017 20:30

Radar

Radar - Radar

Multimediaal consumentenplatform dat misstanden signaleert en consumentenaangelegenheden onderzoekt in de breedste zin van het woord.

13-03-2017 20:30

Radar

Radar - Radar

Multimediale consumentenplatform dat misstanden signaleert en consumentenaangelegenheden onderzoekt in de breedste zin van het woord. Multimediale consumentenplatform dat misstanden signaleert en consumentenaangelegenheden onderzoekt in de ...

06-03-2017 20:30

Radar

Radar - Radar

Radar is het multimediale consumentenplatform met Antoinette Hertsenberg als gezicht.

27-02-2017 20:30

Radar

Radar - Radar

Hoeveel suiker, vet en zout bevat een maaltijd die je klaarmaakt met een pakje? Kloppen de waarden op de etiketten wel altijd? Hoeveel suiker, vet en zout bevat een maaltijd die je klaarmaakt met een pakje? Kloppen de waarden op de etikette...

20-02-2017 20:35

Radar

Radar - Radar

Radar voelt Seats en Sofas wederom aan de tand. Je bestelt een bank bij Seats and Sofas en verheugt je erg op de levering. Als je bankstel dan na ruim vijf maanden nog steeds niet compleet geleverd kan worden, besluit je uit wanhoop de best...

13-02-2017 20:30

Radar

Radar - Radar

In het VN-verdrag staat dat mensen met een handicap ook gebruik moeten kunnen maken van het openbaar vervoer. Toch is dit in een land als Nederland niet zo goed geregeld als je zou denken. Met: In het VN-verdrag staat dat mensen met een han...

06-02-2017 20:30

Radar

Radar - Radar

De schoolkeuze staat voor de deur. Ouders en leerlingen van groep 8 lopen open dagen plat. Wat is nou de beste school? Met o.a.: De schoolkeuze staat voor de deur. Ouders en leerlingen van groep 8 lopen open dagen plat. Wat is nou de beste ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 19. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Radar gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Radar de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Radar bij Radar liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Radar. Heb je een uitzending van Radar gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Radar gemist

TROS Radar is een Nederlands consumentenprogramma, dat wordt gepresenteerd door Antoinette Hertsenberg. Het maakt zich hard voor een betere behandeling van consumenten door bedrijven en overheid, en kijkt met een kritische blik naar de service die aan de consument wordt verleend.

Uitzending gemist van Radar? Hier kun je alle uitzendingen van Radar kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 285
  • Laatste uitzending op 15-05-2017 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord