Programma gemist?

Radar de is het met multimediale consumentenplatform met op tv Antoinette Hertsenberg als het gezicht.

Radar naar is het multimediale consumentenplatform met op tv Antoinette Hertsenberg met als naar gezicht.

Radar tijdens is het multimediale in consumentenplatform met Antoinette Hertsenberg als uit naar gezicht.

Multimediaal het consumentenplatform met op Antoinette Hertsenberg als het gezicht.

Met mooie plaatjes het worden met we lekker gemaakt om een van ticket op tv te boeken tijdens naar bijvoorbeeld Bonaire of Mexico. Maar uit wat als tijdens je op een een andere bestemming uitkomt dan in op een het plaatje te met zien is? de Met: Met mooie plaatjes worden op we lekker gemaakt tijdens om een ticket uit te naar boeken naar bijvoorbeeld door Bonaire of Mexico. Maar van wat als je op op een andere naar bestemming uitkomt dan op door het plaatje te zien op is? Is 'What uit you de see' wel echt 'What you naar get'? de * Drones in zijn hot! Tijd dus voor met een test. Zes uit drones van op een speciaal uitgezet op tv parcours. In Radar op tv de uitleg én naar de uitslag van in de test. * Tonijn is op nog steeds op razend populair. het En dat terwijl de naar vis al de jaren met tijdens uitsterven wordt bedreigd. Radar onderzoekt welke op in soort tonijn je eigenlijk krijgt met voorgeschoteld in restaurants. En naar weet de bediening van op eigenlijk wel wat naar voor vis ze van serveert?

Je het volgt een MBO naar opleiding, maar de hebt om een bepaalde reden op tv extra begeleiding een nodig om je diploma te op tv kunnen het behalen. Je van volgt een MBO opleiding, maar hebt met om een bepaalde een reden extra begeleiding tijdens tijdens nodig om je diploma te in kunnen behalen. van Als jouw op tv opleiding je dan laat weten je op te moeten met uitschrijven omdat dat het tijdens hen niet lukt de tijdens om jou te begeleiden, dan valt naar je toekomstdroom op tv volledig in naar duigen. Hoe is het uit gesteld met uit de zorgplicht in tijdens het MBO? De in situatie in de van paardenslachterijen in Argentinië en rondom op tv het op tv transport zijn nog altijd erbarmelijk, de zo tonen de in beelden uit die deel uit maken uit van naar een onderzoek van Eyes on het Animals. Paarden op worden ziek en verwond het vervoerd, krijgen illegale een medicatie en staan in soms uren in onbeschermd in de brandende in zon tijdens voor ze geslacht worden. met Dit paardenvlees naar is verwerkt in de met vleeskroketten en bitterballen die overal uit in naar Nederland verkocht worden bij op diverse uit horeca en landelijke door ketens.

Radar is een het op multimediale consumentenplatform met in Antoinette Hertsenberg als op tv gezicht.

Misschien bent met je van er via via wel mee op in naar aanraking gekomen: de producten van Forever een uit Living met aloë vera. Via netwerkmarketing een de worden deze gezondheidsproducten en cosmetica verkocht. van Met: met Misschien bent je naar er via via op tv wel mee in aanraking gekomen: uit de producten van naar Forever Living een met aloë vera. uit Via netwerkmarketing worden deze uit op gezondheidsproducten en cosmetica verkocht. Geen door winkels of op reclame, maar via mond-op-mondreclame koop tijdens je het van de bekenden. van Er worden niet van alleen hele mooie verhalen met verteld over de producten met uit van Forever, ook wordt op het erg aantrekkelijk een gemaakt om door samen met Forever een business te in starten. Radar neemt het een kijkje achter naar de in schermen van Forever Living met Products. Is deze wereld de wel door zo rooskleurig tijdens als hij wordt voorgespiegeld? op tv * Een tijdens kind eet en tijdens drinkt jaarlijks zijn eigen een lichaamsgewicht aan op tv suiker. En dat op is veel te van veel; problemen als een slecht op gebit, overgewicht en van obesitas op tv liggen op de loer. En door zelfs wanneer je van als op ouder hier bewust mee om het probeert naar te gaan, krijgt je kind gemakkelijk het een teveel binnen. Want de suiker zit van overal in en naar extra veel in met een producten speciaal gemaakt tijdens voor kinderen.

Multimediaal consumentenplatform in dat misstanden met signaleert en consumentenaangelegenheden naar onderzoekt in de breedste zin op een van het woord.

Multimediale consumentenplatform dat op tv misstanden signaleert uit en door consumentenaangelegenheden onderzoekt in de in breedste zin van het woord. op in Multimediale consumentenplatform dat misstanden signaleert de en consumentenaangelegenheden onderzoekt een in de breedste op zin van het door woord: met van de financiële wereld, het de telecomsecor op tot supermarkten en tijdens de zorg. Naast het aan de in met kaak stellen van zaken probeert Radar van op actief bedrijven en instanties te bewegen uit tot een oplossing door te de komen.

Radar tijdens is het de multimediale consumentenplatform met naar Antoinette Hertsenberg als tijdens gezicht.

Hoeveel suiker, op vet en zout bevat door een maaltijd die met je tijdens klaarmaakt met een pakje? van Kloppen de waarden op de de etiketten wel op tv altijd? op Hoeveel suiker, vet en zout naar een bevat een maaltijd die je op klaarmaakt tijdens met een pakje? Kloppen de een waarden de op de etiketten wel op tv altijd? Of spelen de fabrikanten een mooi weer door op tv ook alvast het de ingrediënten het die je met zelf toevoegt mee te nemen. van Radar uit gaat op onderzoek tijdens uit met een maaltijdpakket. met * Wordt op over het verschuiven van de in AOW-leeftijd wel naar helder gecommuniceerd op door de pensioensector? op tv Radar laat zien welke naar grote gevolgen verkeerde met voorlichting kan hebben. Bedrijven naar maken reclame met hoe de simpel een eenvoudig het je een zakcentje op tv kan verdienen met door een apparaat dat door rijp op is voor de het sloop. Hoe werkt een dit en doen tijdens deze bedrijven wat ze van beloven?

Radar van voelt Seats met en Sofas wederom aan naar de tand. op tv Je bestelt een bank bij Seats op tv and Sofas en op verheugt op tv je erg op uit de levering. Als je bankstel de dan na ruim met vijf naar maanden nog steeds niet op tv compleet in geleverd kan worden, besluit naar je uit wanhoop de bestelling de te annuleren. Dit de kost je de dan wel 1500 op euro. met Het is zeker niet de een enige klacht over een de meubelgigant. Radar voelt in op tv Seats en Sofas wederom aan de in tand. Het naar is bijna een een volkswijsheid. Als met je een muurtje op tv gaat witten hoor het je steevast: neem niet de met goedkoopste verf, daar met krijg het je spijt van. Klopt deze het met wijsheid? Is de uit duurste latexverf ook door per definitie de beste? tijdens Radar trekt de naar overals aan en test van latexverf.

In van het VN-verdrag op staat dat mensen met een het handicap ook gebruik van moeten op tv kunnen maken van het van openbaar vervoer. Toch is dit de in met een land als op tv Nederland niet zo goed geregeld met van als je zou denken. met Met: In een het VN-verdrag staat dat mensen met op tv door een handicap ook gebruik tijdens moeten kunnen maken naar van het openbaar vervoer. door Toch is de dit in een land als tijdens Nederland niet de zo het goed geregeld als je op zou denken. Je van bent met een rolstoel een afhankelijk door van assistentie bij op het verlaten van de meeste treinen door en de op ruim driehonderd op tv stations is deze tijdens assistentie niet mogelijk. Hoe door heeft op dit kunnen gebeuren van en hoe lossen uit we dit op? * Ook aandacht door voor Bravecto, een op op tv middel dat aan honden gegeven op tv wordt uit om teken en een vloeien te bestrijden. Sommige hondenbezitters vermoeden op tv dat hun hond uit ernstige bijwerkingen heeft uit gekregen met na gebruik, terwijl anderen bang de in zijn dat hun hond is van overleden aan de gevolgen. door Volgens de van fabrikant en meeste met dierenartsen is het door middel zeer op tv veilig. Wie heeft in er onderzoek gedaan en is een dat op tv voldoende om de op tv veiligheid te tijdens waarborgen?

De schoolkeuze het staat door voor de deur. Ouders en met leerlingen van groep 8 in lopen open dagen op plat. Wat is van nou de beste de school? Met naar o.a.: De op schoolkeuze staat voor het de deur. naar Ouders en leerlingen van groep met 8 lopen naar open dagen plat. Wat is van nou de beste de school? Er op zijn door ranglijsten en keurmerken, maar in uit hoeverre moeten tijdens die leidend zijn. Is de in superschool op tv die het beste presteert ook naar de school op die jouw kind de naar kansen geeft die een het het verdient? * Iedereen checkt met zijn het energierekening als die op tv binnenkomt. Kloppen de meterstanden wel? Ja, tijdens dan verdwijnt de van rekening tijdens meestal in een met laatje. Maar er tijdens kan van alles mis mee door zijn. Want klopt de het tarief de voor de correctiefactor gas het wel? En van is de kilowattuurprijs naar van je in offerte wel dezelfde als het op de eindnota? En op wordt uit de energiebelasting het wel goed verrekend? Kortom, kan met je de je eigen rekening tijdens wel controleren?

juli 2017
15-05-2017 20:30

Radar

Radar - Radar

Radar is het multimediale consumentenplatform met Antoinette Hertsenberg als gezicht.

08-05-2017 20:30

Radar

Radar - Radar

Radar is het multimediale consumentenplatform met Antoinette Hertsenberg als gezicht.

01-05-2017 20:30

Radar

Radar - Radar

Radar is het multimediale consumentenplatform met Antoinette Hertsenberg als gezicht.

24-04-2017 20:30

Radar

Radar - Radar

Multimediaal consumentenplatform met Antoinette Hertsenberg als gezicht.

17-04-2017 20:20

Radar

Radar - Radar

Met mooie plaatjes worden we lekker gemaakt om een ticket te boeken naar bijvoorbeeld Bonaire of Mexico. Maar wat als je op een andere bestemming uitkomt dan op het plaatje te zien is? Met: Met mooie plaatjes worden we lekker gemaakt om een...

10-04-2017 20:30

Radar

Radar - Radar

Je volgt een MBO opleiding, maar hebt om een bepaalde reden extra begeleiding nodig om je diploma te kunnen behalen. Je volgt een MBO opleiding, maar hebt om een bepaalde reden extra begeleiding nodig om je diploma te kunnen behalen. Als jo...

03-04-2017 20:30

Radar

Radar - Radar

Radar is het multimediale consumentenplatform met Antoinette Hertsenberg als gezicht.

27-03-2017 20:30

Radar

Radar - Radar

Misschien bent je er via via wel mee in aanraking gekomen: de producten van Forever Living met aloë vera. Via netwerkmarketing worden deze gezondheidsproducten en cosmetica verkocht. Met: Misschien bent je er via via wel mee in aanraking ge...

20-03-2017 20:30

Radar

Radar - Radar

Multimediaal consumentenplatform dat misstanden signaleert en consumentenaangelegenheden onderzoekt in de breedste zin van het woord.

13-03-2017 20:30

Radar

Radar - Radar

Multimediale consumentenplatform dat misstanden signaleert en consumentenaangelegenheden onderzoekt in de breedste zin van het woord. Multimediale consumentenplatform dat misstanden signaleert en consumentenaangelegenheden onderzoekt in de ...

06-03-2017 20:30

Radar

Radar - Radar

Radar is het multimediale consumentenplatform met Antoinette Hertsenberg als gezicht.

27-02-2017 20:30

Radar

Radar - Radar

Hoeveel suiker, vet en zout bevat een maaltijd die je klaarmaakt met een pakje? Kloppen de waarden op de etiketten wel altijd? Hoeveel suiker, vet en zout bevat een maaltijd die je klaarmaakt met een pakje? Kloppen de waarden op de etikette...

20-02-2017 20:35

Radar

Radar - Radar

Radar voelt Seats en Sofas wederom aan de tand. Je bestelt een bank bij Seats and Sofas en verheugt je erg op de levering. Als je bankstel dan na ruim vijf maanden nog steeds niet compleet geleverd kan worden, besluit je uit wanhoop de best...

13-02-2017 20:30

Radar

Radar - Radar

In het VN-verdrag staat dat mensen met een handicap ook gebruik moeten kunnen maken van het openbaar vervoer. Toch is dit in een land als Nederland niet zo goed geregeld als je zou denken. Met: In het VN-verdrag staat dat mensen met een han...

06-02-2017 20:30

Radar

Radar - Radar

De schoolkeuze staat voor de deur. Ouders en leerlingen van groep 8 lopen open dagen plat. Wat is nou de beste school? Met o.a.: De schoolkeuze staat voor de deur. Ouders en leerlingen van groep 8 lopen open dagen plat. Wat is nou de beste ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 19. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Radar gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Radar de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Radar bij Radar liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Radar. Heb je een uitzending van Radar gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Radar gemist

TROS Radar is een Nederlands consumentenprogramma, dat wordt gepresenteerd door Antoinette Hertsenberg. Het maakt zich hard voor een betere behandeling van consumenten door bedrijven en overheid, en kijkt met een kritische blik naar de service die aan de consument wordt verleend.

Uitzending gemist van Radar? Hier kun je alle uitzendingen van Radar kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 285
  • Laatste uitzending op 15-05-2017 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord