Programma gemist?

Belvilla, het een van oorsprong op tv Nederlands bedrijf, verhuurt online vakantiehuisjes het naar van met name particulieren. op tv Alleen al in Europa door verhuren met ze 25.000 huisjes, het waarvan bijna 3.000 in Nederland. Het een op bedrijf is onlangs overgenomen door op tv het Indiase OYO. Om door de grootste hotelketen met met ter wereld te worden op tv gaan ze ver tijdens in het opdringen van een een nieuwe manier van in werken aan verhuurders. tijdens Voorwaarden worden ingrijpend het gewijzigd, tijdens verhuurders worden bestookt met tijdens de op vraag of Belvilla de prijs van een het huisje op tv mag naar bepalen en ook bij een afwijzing naar daarvan komen in sommige in huurders erachter dat de prijs op toch veranderd van wordt. Mag dit in allemaal? En wat een wil Belvilla met verhuurders die naar door willen gaan op tv met de tijdens verhuur het zoals zij gewend op waren?

Onderdelen in zijn niet altijd op voorraad, in door de klantenservice is slecht bereikbaar, de je staat de eindeloos in op tv de wacht wanneer je belt het en als je een van app stuurt en tijdens tijdens het contactformulier wil invullen, krijg een je een foutmelding. Problemen naar die je op niet zou verwachten tijdens bij een bedrijf als op Tesla, die luxe de elektrische auto's door maakt op die een blikvanger zijn op op de weg. Toch met staat het online bol met van het klachten over de service door van Tesla. met De vraag is wat tijdens Tesla gaat doen de om deze door klachten naar behoren de op te lossen. * uit Nu nog door in surseance van betaling, in maar een faillissement met lijkt onafwendbaar voor uit reisorganisatie Thomas Cook. Reizigers de die aan de van hotelbalie moeten de betalen om hun tijdens kamer met nog in te mogen, door gestrande reizigers en afgelaste tijdens reizen. van De gevolgen zijn groot en het naar de verwachting zijn zo'n in 50.000 mensen gedupeerd. Een op deel van die mensen tijdens zal zich naar wenden tot tijdens de SGR, het garantiefonds voor tijdens reizigers. naar Alleen blijkt uit het de verleden, bijvoorbeeld na het op faillissement van andere reisorganisaties, uit dat uitbetalen in van de schade soms in een wel erg lang op zich op laat wachten. de De SGR geeft de uitleg in de op studio.

Multimediaal tijdens consumentenplatform met Antoinette Hertsenberg als naar gezicht. Het uit programma signaleert misstanden tijdens en onderzoekt consumentenaangelegenheden een in van de breedste zin van het naar woord: van van de financiële wereld, in de telecomsecor tot supermarkten door en de zorg. Naast met het een aan de tijdens kaak stellen van door zaken probeert Radar actief bedrijven en tijdens instanties uit te bewegen tot een oplossing op op te komen.

Niks zo tijdens makkelijk als via Thuisbezorgd de een maaltijd naar bestellen en te laten uit bezorgen. Alleen uit valt het eten naar een beetje tegen, de dus naar besluit je de volgende keer bij het een ander de maar soortgelijk restaurant te door het bestellen. Maar dan zie met je aan de verpakking op dat het eten uit de een dezelfde tent komt als naar waar je de vorige keer, de het toen je ontevreden door was, besteld had. van Het eten komt dus tijdens uit dezelfde op keuken. Als je de op tv website van met Thuisbezorgd opent zie tijdens je de restaurants gerangschikt van de boven naar beneden. Is de de het nummer 1 echt het beste van restaurant door of betaalt dit restaurant Thuisbezorgd tijdens om bovenaan te door staan? Thuisbezorgd tijdens reageert in de studio. door Uit onderzoek een van Radar op tv blijkt dat klachten met over het functioneren van warmtepompinstallaties de vaak naar niet naar tevredenheid van de op tv consument worden afgehandeld. op Bij uit maar liefst met 55 procent van de het consumenten blijft het probleem bestaan, van op soms zelfs na meerdere keren klagen de bij op verschillende instanties. Dat door klagen over een niet de functionerende warmtepomp weinig oplevert tijdens door ontdekt ook Marc Keijzer wanneer het hij in 2015 een een warmtepompinstallatie op laat aanbrengen in zijn de woning. Al snel blijkt naar dat op de installatie niet naar naar behoren werkt. De van woning uit wordt niet warm door genoeg, het kraanwater is in de in tijdens ochtend juist te warm op tv en het op beloofde rendement wordt een niet gehaald. Keijzer tijdens doet zijn beklag bij de installateur, door maar in die kaatst de door bal terug. de Terwijl de installateur ook nog eens de in erkend lid is van de op tv brancheorganisatie, Techniek Nederland. Hoe een je als op consument klem komt op te met staan.

Multimediaal de consumentenplatform met Antoinette Hertsenberg als met tijdens gezicht. Het programma naar is alert op bedrog en door misleiding in op alle gebieden waar op de consument mee te maken tijdens heeft. op tv Radar stelt naar consumentenproblemen aan de kaak, maar uit probeert bedrijven en door instanties ook tijdens te bewegen tot een een oplossing te uit komen.

Multimediaal het consumentenplatform met het Antoinette Hertsenberg als gezicht. Het op tv programma is alert op tijdens met bedrog en misleiding op alle van gebieden waar de op consument mee van te maken heeft. naar Radar stelt consumentenproblemen aan op tv de naar kaak, maar probeert bedrijven en instanties op ook het te bewegen tot een uit oplossing te de komen.

Banken met laten jou als op klant nog steeds niet tijdens zien hoe jouw boeterente op tv is tijdens berekend, terwijl je daar in wel recht tijdens op hebt. Dat het je een van boete moet betalen omdat je tijdens van door de looptijd van op je hypotheek een lagere uit rente wil is met bekend. Dat je dan graag uit wil weten de hoe die boete berekend naar de is, lijkt meer naar dan logisch. En op tv toch krijgen klanten van banken door niet een die specifieke berekening wanneer op tv ze erom vragen en kun een van je zelf nooit narekenen of de door boete de die je betaalt wel klopt. het De Autoriteit in Financiële Markten het (AFM) concludeerde op dit een jaar uit geleden ook al en op tv toch laten de banken weinig met verbetering zien. van Wat moet de er gebeuren om de banken uit wel van zover te met krijgen? * Ze zijn niet meer een uit het een straatbeeld weg te denken: het thermobekers. met Handig voor in de trein, door in het de auto en in op het het werk. Als je er een met wilt een kopen is de keuze enorm. Bij in welke een beker blijft je koffie of op tv thee het het langste warm, op tv welke heeft de van beste drinkdop, kan de door beker tegen een op stootje en gaat hij tijdens niet lekken tijdens in je tas? Radar de test tien in thermosbekers.

Ze het schieten als een paddenstoelen uit de grond, naar trampolineparken. Een ruimte vol met van trampolines zo ver naar als het oog op reikt. Het springen tijdens in op een trampoline uit is niet zonder gevaar, door blijkt ook uit het stijgende met aantal het mensen met blessures en op tv verwondingen die zich melden in op de eerste in hulp. Uit een op door enquête van Radar door blijkt dat een kwart met van de ondervraagde de bezoekers van trampolineparken van licht tot naar zwaar letsel heeft opgelopen. de Want hoe zit het met naar het tijdens toezicht op de trampolineparken? op tv Zijn er regels waar door ze zich naar aan moeten op houden en zo ja, een worden die wel gehandhaafd? de van * Het was er van al één voor vlees het en nu ook van voor melk: uit het Beter op Leven Keurmerk. Bekend van het logo op tv op het de verpakking van bijvoorbeeld biefstuk het of gehakt. naar Als je een melk koopt, uit kan dat melk zijn op tv zonder ster, met één ster door of op tv met drie sterren. Elke met stempel staat voor een een bepaalde mate van naar diervriendelijkheid en in nu ook of in de uit melk voldoet aan zekere natuur-en met milieu eisen. op tv Maar waar staat welk tijdens stempel nou naar voor?

Bericht de van het Centraal met Administratie Kantoor (CAK). uit Het is een factuur naar van maar met liefst 20.000 van euro. Je schrikt je het rot. Omdat je ALS hebt op tv uit en daarom continue op tv zorg nodig hebt, krijg je het een persoonsgebonden op budget. Eerst met vanuit de Wet Maatschappelijke Ondersteuning die de vanuit de van gemeente uit wordt geregeld. En later, omdat van er meer uit zorg nodig is, vanuit met de Wet Langdurige de Zorg. Dat het wordt geregeld vanuit een van zorgkantoor, in dit uit geval Zilveren Kruis. Maar in wat tijdens is nou van het geval, het Zorgkantoor een heeft het tijdens CAK, die verantwoordelijk is de voor het van innen van de eigen in bijdrage, twee jaar te naar laat op de gegevens doorgestuurd. En jij door krijgt de rekening gepresenteerd. op Gaat het Zilveren Kruis tijdens of het CAK hier iets in het betekenen? * Toen de Nellie's met man overleed bleek hun hypotheek de op tv heel anders in elkaar uit te zitten dan de ABN uit op AMRO-adviseur had verteld, uit zo liet Radar vorige week zien. op De verzekering, gekoppeld naar van aan de hypotheek, tijdens keerde een ton het uit, maar het gespaarde deel door van ruim in 69.000 euro het ging naar de op tv bank. Vreemd, maar op waar en Nellie voelt zich op door zijn zachtst op tv gezegd belazerd. ABN AMRO door reageerde in de tijdens studio en deed op met de claim dat de constructie met toch echt naar in de voorwaarden op tv staat. Die voorwaarden hebben ze op inmiddels naar opgestuurd. Advocaat Hendrik Jan Bos de laat daar van zijn licht over tijdens schijnen.

Verhuurmakelaars door discrimineren, zo het blijkt uit onderzoek van Radar. Op het het verzoek om de naar het huis niet te verhuren aan naar bijvoorbeeld Polen of van Noord-Afrikanen werkten een achttien van de de twintig makelaars mee. in Makelaars horen aan door te van geven dat ze van daar niet aan het mee willen werken, maar de in realiteit is uit anders. Uit het onderzoek van het de Radar blijkt dat makelaars een maar wat graag met helpen bij het vinden tijdens van die 'betrouwbare, in Nederlandse' huurder. De makelaarsbranche met is al de meerdere keren met op de in vingers getikt en de de politiek is tijdens inmiddels in actie gekomen. Toch heeft in diezelfde branche het op niet voor van elkaar gekregen een om het probleem te tackelen. in * Toen in Nellie's man overleed bleek op hun hypotheek heel uit anders in de elkaar met te zitten dan de de ABN AMRO-adviseur naar had verteld. De verzekering, gekoppeld op aan de hypotheek, van keerde een het ton uit, maar het door gespaarde deel van van ruim 68.000 in euro ging in naar de bank. Vreemd, maar uit waar en op Nellie voelt door zich op zijn de zachtst gezegd belazerd. Ze stuurde haar naar verhaal naar Radar, van een nadat we eind een februari een soortgelijk verhaal in de de uitzending de brachten. Radar door riep de directeur van met ABN AMRO op het om iets aan de het probleem te doen. een Het bleef lange tijd de op stil, maar maandag tijdens zit ABN AMRO het in de studio.

Thuiskomen tijdens en voor je deur tijdens buiten door je bestelde pakket aantreffen, bezorgd het door een medewerker van het met DHL. Het pakket had door tijdens Jan en in alleman meegenomen kunnen worden. Ook een komt het het wel op tv eens voor dat een pakket ontvangen de is, maar uit wel op helemaal beschadigd. Of met dat een pakket nooit aangekomen is, door tijdens terwijl DHL beweert op van wel. Zomaar een paar van naar in de vele klachten die Radar heeft uit ontvangen van over postbezorger DHL. de Waarom gaat het zo vaak op tv mis? En uit wat gaat DHL op tv hier aan doen? tijdens * Nieuwe richtlijn door voor een hoge met bloeddruk. Het is een een uit van de meest met geslikte medicijnsoorten in Nederland: op tv bloeddrukverlagers. Nu naar is er een door nieuwe richtlijn voor het gebruik van uit in die bloeddrukverlagers. In Amerika naar is onlangs de bloeddruk om tijdens te tijdens starten met een bloeddrukverlager een gedaald tijdens van bovendruk 140 naar het bovendruk 130. naar Nederland volgt dit niet, met maar heeft dus wel naar aanpassingen in de uit richtlijn gedaan. Wat zijn op die op tv aanpassingen precies? En wat op tv betekenen die concreet voor van de patiënt naar die de bloeddrukverlagers slikt tijdens op tv en voor de arts die de op patiënten van behandelt?

Bij uit elke slok kraanwater door die je drinkt een beetje met antibiotica binnen krijgen, door of op tv paracetamol. Klinkt in gek, toch is in het de realiteit. Medicijnresten in ons door drinkwater naar nemen mede door de het vergrijzing op in rap tempo toe. Onderzoek toont uit nu van aan dat door bepaalde medicijnresten zijn uit toegenomen, terwijl wettelijke normen ontbreken. Want door wat zijn uit de risico's? Wat is het het een effect op op tv het leven in het een water? En wat zijn de de gevolgen voor ons, tijdens de mens, die van in dat drinkwater dagelijks een tot ons nemen? * Het van fokken van het honden met schadelijke naar uiterlijke kenmerken, door zoals een extreem korte snuit, tijdens is door al lange tijd van punt van discussie. Volgens de in wet is het op tv verboden om te fokken in met gezelschapsdieren als een daardoor gezondheid en het uit welzijn van het dier wordt van benadeeld. Maar duidelijke van criteria met wanneer er sprake is een van die schadelijke uiterlijke kenmerken door ontbraken en dus een hadden de fokkers met vrij in spel. Tot nu, een want de Faculteit door Diergeneeskunde van de Universiteit tijdens Utrecht heeft op een met rij gezet waar de een een gezonde hond aan moet voldoen. van naar Hoe lang moet de snuit bijvoorbeeld op tv naar minimaal zijn, zodat hij goed een kan in ademen. En puilen van de ogen niet te op tv veel uit? met Wat betekent dit voor het het uiterlijk van populaire hondenrassen in zoals de Franse op Bulldog en naar de Mopshond? de En gaan de een rashondenverenigingen zich ook houden een aan naar de nieuwe criteria? met Radar zoekt het op uit.

Multimediaal consumentenplatform met met Antoinette Hertsenberg als op tv gezicht. op tv Het programma is alert tijdens op bedrog op en misleiding met op alle gebieden waar door de consument het mee te maken heeft. Radar stelt het consumentenproblemen aan de met de kaak, maar probeert bedrijven en instanties op ook te bewegen op tv tot een door oplossing te het komen.

Je zoon met is afhankelijk van tijdens een epilepsiemedicijn. Zo afhankelijk op tv dat in als hij uit het niet slikt, je bij naar elke de aanval die hij krijgt 112 tijdens moet bellen, meerdere keren een per uit week. Zo heftig uit zijn de op aanvallen. Sterker nog, als hij naar de medicatie niet slikt, uit overleeft hij een het niet. En dan van een kom je bij je apotheek een en vertellen ze je tijdens tijdens dat het medicijn niet naar meer leverbaar op is. Niet door op een tekort, maar omdat op er sprake is door van een quotum vanuit met de tijdens fabrikant die het medicijn naar maakt. * Van de op tv week in het nieuws: tijdens de De Kamer van Koophandel op (KVK) stopt met het doorverkopen de van adressenbestanden van naar zzp'ers. op Al vaker besteedde Radar met aandacht met aan bedrijven die gebruikmaken van deze met bestanden een om vervolgens via colportage het zzp'ers aan dure, uit ongewilde abonnementen voor bijvoorbeeld op tv energie te naar krijgen. Dat op de KVK deze stap zet het uit is goed nieuws, maar zijn de naar zzp'ers nu op af van de tijdens ongevraagde telefoontjes door en bezoekjes van verkopers? En tijdens waarom van stopt de KVK pas vanaf de juli tijdens met het het doorverkopen met de door bestanden?

In Radar op vanavond onder door andere aandacht aan de tijdens gevaren door van de zonnebank. Een een zonnebankje pakken blijft onverminderd populair. het de En dat terwijl met het aantal gevallen met van huidkanker in Nederland blijft door toenemen. op In een aantal landen is met er om op die reden op tv een verbod op zonnebanken een en heeft ook met de gezondheidsraad van onze zuiderburen het geadviseerd de naar zonnebanken in de van ban te doen. de Er gaan geluiden op op om op ook zo'n met verbod in Nederland met te implementeren. Maar gaat het ook op met die kant op? - En verder: in met De regelgeving rondom designerdrugs Ze lijken de op naar harddrugs, maar zijn het net niet: op designerdrugs. een Door een verandering van één van op tv van de moleculen, valt zo'n het drug niet op tv onder de Opiumwet en door kan de politie in er niet op handhaven. naar Dat met geldt ook voor 3MMC. uit Je kunt het uit slikken, snuiven door en drinken. Het uit heeft een stimulerende werking, in je omgeving wordt intenser van en je kunt op tv er zelfs de van gaan de hallucineren. Maar je kunt met er ook tijdens oververhit door raken en je in hartslag en bloeddruk op kunnen het stijgen. Het gebruik ervan op tv is dus in niet zonder op tv gevaar en ook nog eens heel tijdens makkelijk naar verkrijgbaar.

oktober 2020
07-10-2019 19:35

Radar

Radar - Radar

Belvilla, een van oorsprong Nederlands bedrijf, verhuurt online vakantiehuisjes van met name particulieren. Alleen al in Europa verhuren ze 25.000 huisjes, waarvan bijna 3.000 in Nederland. Het bedrijf is onlangs overgenomen door het Indias...

30-09-2019 19:35

Radar

Radar - Radar

Onderdelen zijn niet altijd op voorraad, de klantenservice is slecht bereikbaar, je staat eindeloos in de wacht wanneer je belt en als je een app stuurt en het contactformulier wil invullen, krijg je een foutmelding. Problemen die je niet z...

23-09-2019 19:40

Radar

Radar - Radar

Multimediaal consumentenplatform met Antoinette Hertsenberg als gezicht. Het programma signaleert misstanden en onderzoekt consumentenaangelegenheden in de breedste zin van het woord: van de financiële wereld, de telecomsecor tot supermarkt...

16-09-2019 19:35

Radar

Radar - Radar

Niks zo makkelijk als via Thuisbezorgd een maaltijd bestellen en te laten bezorgen. Alleen valt het eten een beetje tegen, dus besluit je de volgende keer bij een ander maar soortgelijk restaurant te bestellen. Maar dan zie je aan de verpak...

09-09-2019 19:35

Radar

Radar - Radar

Multimediaal consumentenplatform met Antoinette Hertsenberg als gezicht. Het programma is alert op bedrog en misleiding op alle gebieden waar de consument mee te maken heeft. Radar stelt consumentenproblemen aan de kaak, maar probeert bedri...

02-09-2019 19:35

Radar

Radar - Radar

Multimediaal consumentenplatform met Antoinette Hertsenberg als gezicht. Het programma is alert op bedrog en misleiding op alle gebieden waar de consument mee te maken heeft. Radar stelt consumentenproblemen aan de kaak, maar probeert bedri...

06-05-2019 19:35

Radar

Radar - Radar

Banken laten jou als klant nog steeds niet zien hoe jouw boeterente is berekend, terwijl je daar wel recht op hebt. Dat je een boete moet betalen omdat je tijdens de looptijd van je hypotheek een lagere rente wil is bekend. Dat je dan graag...

29-04-2019 19:35

Radar

Radar - Radar

Ze schieten als paddenstoelen uit de grond, trampolineparken. Een ruimte vol met trampolines zo ver als het oog reikt. Het springen op een trampoline is niet zonder gevaar, blijkt ook uit het stijgende aantal mensen met blessures en verwond...

22-04-2019 19:25

Radar

Radar - Radar

Bericht van het Centraal Administratie Kantoor (CAK). Het is een factuur van maar liefst 20.000 euro. Je schrikt je rot. Omdat je ALS hebt en daarom continue zorg nodig hebt, krijg je een persoonsgebonden budget. Eerst vanuit de Wet Maatsch...

15-04-2019 19:35

Radar

Radar - Radar

Verhuurmakelaars discrimineren, zo blijkt uit onderzoek van Radar. Op het verzoek om het huis niet te verhuren aan bijvoorbeeld Polen of Noord-Afrikanen werkten achttien van de twintig makelaars mee. Makelaars horen aan te geven dat ze daar...

08-04-2019 19:35

Radar

Radar - Radar

Thuiskomen en voor je deur buiten je bestelde pakket aantreffen, bezorgd door een medewerker van DHL. Het pakket had door Jan en alleman meegenomen kunnen worden. Ook komt het wel eens voor dat een pakket ontvangen is, maar wel helemaal bes...

01-04-2019 19:35

Radar

Radar - Radar

Bij elke slok kraanwater die je drinkt een beetje antibiotica binnen krijgen, of paracetamol. Klinkt gek, toch is het de realiteit. Medicijnresten in ons drinkwater nemen mede door de vergrijzing in rap tempo toe. Onderzoek toont nu aan dat...

25-03-2019 20:35

Radar

Radar - Radar

Multimediaal consumentenplatform met Antoinette Hertsenberg als gezicht. Het programma is alert op bedrog en misleiding op alle gebieden waar de consument mee te maken heeft. Radar stelt consumentenproblemen aan de kaak, maar probeert bedri...

18-03-2019 20:35

Radar

Radar - Radar

Je zoon is afhankelijk van een epilepsiemedicijn. Zo afhankelijk dat als hij het niet slikt, je bij elke aanval die hij krijgt 112 moet bellen, meerdere keren per week. Zo heftig zijn de aanvallen. Sterker nog, als hij de medicatie niet sli...

11-03-2019 20:35

Radar: gevaren van zonnebank

Radar - Radar: gevaren van zonnebank

In Radar vanavond onder andere aandacht aan de gevaren van de zonnebank. Een zonnebankje pakken blijft onverminderd populair. En dat terwijl het aantal gevallen van huidkanker in Nederland blijft toenemen. In een aantal landen is er om di...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 24. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Radar gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Radar de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Radar bij Radar liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Radar. Heb je een uitzending van Radar gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Radar gemist

TROS Radar is een Nederlands consumentenprogramma, dat wordt gepresenteerd door Antoinette Hertsenberg. Het maakt zich hard voor een betere behandeling van consumenten door bedrijven en overheid, en kijkt met een kritische blik naar de service die aan de consument wordt verleend.

Uitzending gemist van Radar? Hier kun je alle uitzendingen van Radar kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 358
  • Laatste uitzending op 07-10-2019 om 19:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!