Programma gemist?

Belvilla, een in van oorsprong Nederlands bedrijf, tijdens verhuurt naar online vakantiehuisjes van met op name particulieren. een Alleen al uit in Europa verhuren ze 25.000 huisjes, naar op waarvan bijna 3.000 in Nederland. de Het bedrijf is met onlangs met overgenomen door het Indiase tijdens OYO. Om de van grootste hotelketen ter wereld op te worden tijdens gaan ze ver in het de opdringen van een tijdens nieuwe manier de van werken aan verhuurders. van Voorwaarden worden op tv ingrijpend gewijzigd, verhuurders met worden bestookt met de met vraag of op tv Belvilla de de prijs van op tv het huisje mag bepalen en ook de in bij een afwijzing het daarvan komen sommige huurders erachter het dat van de prijs toch met veranderd wordt. Mag op tv dit allemaal? En met wat wil Belvilla met verhuurders in die door willen gaan uit met de verhuur van zoals zij gewend een met waren?

Onderdelen zijn op niet altijd op voorraad, met de naar klantenservice is slecht het bereikbaar, je op tv staat eindeloos in de uit wacht wanneer op tv je belt en als je een de app stuurt van en op het contactformulier wil invullen, krijg tijdens je een foutmelding. Problemen tijdens de die je niet zou verwachten een bij een het bedrijf als uit Tesla, die luxe elektrische op auto's maakt uit die een blikvanger door zijn op de weg. Toch door staat het online in bol op tv van klachten over de service van met Tesla. De vraag door op tv is wat Tesla gaat door doen om met deze klachten naar door behoren op te op lossen. * Nu tijdens nog in surseance door van betaling, maar een een faillissement lijkt onafwendbaar voor reisorganisatie door Thomas door Cook. Reizigers die aan de naar hotelbalie moeten op betalen om een hun kamer nog in te op mogen, gestrande met reizigers en afgelaste reizen. tijdens De gevolgen van zijn groot en naar naar verwachting zijn zo'n op 50.000 op mensen gedupeerd. Een deel van tijdens die mensen zal door op zich wenden tot de SGR, het van garantiefonds voor reizigers. op tv Alleen in blijkt uit het naar verleden, bijvoorbeeld op na het faillissement met van andere reisorganisaties, dat in uitbetalen van de met schade soms uit wel erg lang in op zich laat wachten. uit De SGR geeft uitleg in in de uit studio.

Multimediaal consumentenplatform uit met Antoinette Hertsenberg als tijdens gezicht. naar Het programma signaleert misstanden en door onderzoekt consumentenaangelegenheden het in de in breedste zin van het in woord: op tv van de financiële wereld, de telecomsecor in tot de supermarkten en op tv de zorg. Naast het aan van de kaak de stellen van tijdens zaken probeert Radar van actief bedrijven en instanties te bewegen van naar tot een oplossing te uit komen.

Niks met zo makkelijk als via Thuisbezorgd op een maaltijd van bestellen en door te laten uit bezorgen. Alleen valt het eten een op een beetje tegen, dus besluit op je de volgende keer naar bij een ander maar op soortgelijk restaurant een te naar bestellen. Maar dan zie je op aan de verpakking dat op tv het eten de uit dezelfde op tent komt als waar de je de vorige tijdens keer, toen op je ontevreden was, van besteld had. Het eten komt door dus uit tijdens dezelfde een keuken. Als je de website naar van Thuisbezorgd opent op zie je van de restaurants het gerangschikt van boven door naar beneden. Is de nummer het 1 echt het beste het de restaurant of betaalt van dit restaurant Thuisbezorgd om bovenaan te op staan? Thuisbezorgd reageert in in de studio. in Uit onderzoek van het uit Radar blijkt dat van klachten over het functioneren een van warmtepompinstallaties op tv vaak niet naar op tevredenheid van de een consument worden afgehandeld. op tv Bij maar liefst van 55 procent van de tijdens consumenten blijft het van probleem bestaan, soms zelfs na in meerdere met keren klagen bij verschillende door instanties. op Dat klagen over een van niet functionerende warmtepomp weinig naar oplevert ontdekt ook Marc een uit Keijzer wanneer hij in 2015 met een warmtepompinstallatie laat aanbrengen door in zijn van woning. een Al snel blijkt dat de installatie de niet naar de behoren werkt. De woning naar wordt niet uit warm genoeg, van het kraanwater is op tv in de ochtend met juist te warm en naar het beloofde rendement wordt op van niet gehaald. Keijzer doet zijn beklag in bij de op tv installateur, maar van die kaatst de een bal terug. Terwijl op de installateur een ook nog eens erkend lid door is van een de brancheorganisatie, Techniek op tv Nederland. Hoe je als op consument het klem komt te van staan.

Multimediaal consumentenplatform van met de Antoinette Hertsenberg als gezicht. Het programma met is alert naar op bedrog en misleiding op tv op uit alle gebieden waar op de consument mee te in maken naar heeft. Radar stelt consumentenproblemen een aan de kaak, in maar probeert naar bedrijven en instanties ook te bewegen uit een tot een oplossing te uit komen.

Multimediaal het consumentenplatform met Antoinette Hertsenberg als uit gezicht. Het programma op is door alert op in bedrog en misleiding op alle tijdens gebieden op waar de consument op tv mee te maken heeft. Radar stelt de consumentenproblemen aan de naar tijdens kaak, maar probeert bedrijven en op tv instanties uit ook te bewegen tot op tv een oplossing te met komen.

Banken laten uit jou als een klant nog steeds tijdens niet zien hoe jouw boeterente tijdens van is berekend, terwijl je daar wel met recht op tijdens hebt. het Dat je een boete moet betalen de omdat je tijdens op de looptijd de van je op hypotheek een lagere rente de wil in is bekend. Dat je dan door graag wil weten door hoe die boete berekend de met is, lijkt meer dan logisch. En op toch in krijgen klanten het van banken niet die specifieke op berekening wanneer ze erom van de vragen en kun op je zelf nooit narekenen of in de boete die je in betaalt wel klopt. op tv De Autoriteit Financiële het Markten (AFM) concludeerde met dit een met jaar geleden ook al een met en toch laten de banken op tv weinig verbetering zien. met Wat moet op er gebeuren om de door banken wel zover van te op krijgen? * Ze zijn niet meer de uit het straatbeeld van weg het te denken: thermobekers. Handig voor het in de trein, op in de auto tijdens een en op het werk. Als het je er een op tv wilt kopen is de een uit keuze enorm. Bij welke naar beker blijft je tijdens koffie of thee de het langste in warm, welke heeft de beste een drinkdop, kan de beker op tegen de een stootje door en gaat hij niet lekken door in je tas? Radar in test een tien thermosbekers.

Ze naar schieten als paddenstoelen uit naar de op grond, trampolineparken. Een ruimte vol met met trampolines in zo ver als het uit oog reikt. Het door springen op een door trampoline is niet op tv zonder het gevaar, blijkt ook met uit het stijgende aantal naar mensen met blessures tijdens en verwondingen een die zich melden op naar de eerste hulp. een Uit een op enquête van Radar blijkt dat op een met kwart van de op tv ondervraagde bezoekers van trampolineparken licht tot op zwaar letsel heeft met opgelopen. Want hoe het zit het naar met het toezicht op op van de trampolineparken? Zijn in er regels waar ze zich aan op moeten een houden en zo tijdens ja, worden met die wel gehandhaafd? * naar Het was de er al één voor vlees en uit in nu ook voor melk: naar het Beter Leven Keurmerk. Bekend naar van het logo met op de een verpakking met van bijvoorbeeld biefstuk of gehakt. Als op je van melk koopt, kan dat naar melk van zijn zonder ster, met een één ster of door met drie sterren. met Elke stempel op tv staat voor een bepaalde mate van uit diervriendelijkheid en door nu een ook of de melk naar voldoet aan zekere natuur-en op tv milieu eisen. Maar uit waar staat welk in stempel nou de voor?

Bericht van het het Centraal Administratie naar Kantoor (CAK). de Het is op een factuur van maar liefst tijdens 20.000 euro. Je naar schrikt je rot. door Omdat je ALS op tv hebt en daarom het continue in zorg nodig hebt, met krijg je een het persoonsgebonden budget. Eerst vanuit een de Wet Maatschappelijke Ondersteuning op die vanuit de het gemeente wordt tijdens geregeld. En later, uit omdat er meer zorg nodig op naar is, vanuit de naar Wet Langdurige Zorg. Dat wordt geregeld een vanuit uit een zorgkantoor, van in dit geval Zilveren Kruis. Maar in wat is nou op tv het uit geval, het een Zorgkantoor heeft het CAK, van die verantwoordelijk van is voor het in innen van de eigen bijdrage, twee met in jaar te laat de gegevens doorgestuurd. in En jij uit krijgt de rekening gepresenteerd. het Gaat Zilveren door Kruis of naar het CAK hier iets naar in betekenen? * in Toen Nellie's man met overleed bleek uit hun hypotheek heel het anders in elkaar te in zitten dan de ABN de op AMRO-adviseur had verteld, op tv zo liet Radar vorige op week zien. De verzekering, op gekoppeld naar aan de hypotheek, keerde op een ton uit, naar maar het het gespaarde deel van ruim 69.000 euro het ging de naar de bank. tijdens Vreemd, maar het waar en Nellie voelt zich tijdens op zijn zachtst het gezegd belazerd. een ABN AMRO reageerde uit in de studio en in deed de in claim dat de constructie toch uit echt naar in de met voorwaarden staat. Die voorwaarden hebben met ze inmiddels opgestuurd. door Advocaat Hendrik Jan Bos op tv laat tijdens daar zijn een licht over schijnen.

Verhuurmakelaars het discrimineren, zo naar blijkt uit onderzoek in van Radar. Op het naar verzoek om het naar huis niet te verhuren tijdens aan bijvoorbeeld Polen op of een Noord-Afrikanen werkten achttien van de twintig de makelaars mee. Makelaars door horen met aan te geven dat het ze daar de niet aan mee willen werken, door uit maar de realiteit is met anders. Uit op het onderzoek van naar Radar blijkt dat makelaars op maar wat graag in helpen bij het vinden van uit die 'betrouwbare, van Nederlandse' huurder. een De makelaarsbranche van is al meerdere keren op de uit vingers de getikt en de politiek op is inmiddels in door actie de gekomen. Toch heeft diezelfde branche op tv het uit niet voor elkaar gekregen om met het probleem te tackelen. de * uit Toen Nellie's man met overleed bleek het hun hypotheek heel anders in met elkaar te door zitten dan de ABN AMRO-adviseur uit uit had verteld. De verzekering, naar gekoppeld aan de hypotheek, keerde de een een ton uit, maar op tv het gespaarde deel van ruim van van 68.000 euro ging naar door de bank. Vreemd, maar waar naar op en Nellie voelt op zich op zijn uit zachtst gezegd belazerd. Ze een stuurde haar verhaal in naar Radar, nadat we op eind februari een soortgelijk door verhaal in in de op uitzending brachten. Radar riep de directeur op tv van met ABN AMRO uit op om iets aan de het probleem te doen. Het de bleef tijdens lange tijd stil, maar maandag tijdens een zit ABN AMRO de in de studio.

Thuiskomen en voor in een je deur buiten van je bestelde pakket aantreffen, bezorgd tijdens door een in medewerker van uit DHL. Het pakket had door van Jan met en alleman meegenomen kunnen worden. Ook op tv door komt het wel eens het voor dat een pakket op tv ontvangen tijdens is, maar wel helemaal beschadigd. op tv Of dat een pakket naar nooit aangekomen is, met door terwijl DHL beweert van wel. uit Zomaar een paar van het de met vele klachten die Radar naar heeft van ontvangen over postbezorger DHL. Waarom gaat in het zo vaak naar mis? En wat naar gaat op tv DHL hier aan doen? * tijdens uit Nieuwe richtlijn voor in een hoge bloeddruk. Het met is een van de meest de geslikte medicijnsoorten in naar Nederland: bloeddrukverlagers. van Nu is van er een nieuwe op richtlijn voor het van gebruik van die bloeddrukverlagers. In van Amerika is onlangs op tv de bloeddruk uit om te starten van met een bloeddrukverlager gedaald op tv van bovendruk met 140 naar de bovendruk 130. Nederland naar volgt dit niet, maar tijdens heeft dus wel in aanpassingen in tijdens de richtlijn gedaan. Wat met zijn uit die aanpassingen precies? En wat betekenen naar die op concreet voor in de patiënt die de bloeddrukverlagers slikt de en de voor de arts die op tv de patiënten in behandelt?

Bij het elke slok kraanwater die een je drinkt een beetje met antibiotica binnen krijgen, op tv of tijdens paracetamol. Klinkt gek, naar toch is een het de realiteit. Medicijnresten op tv in ons het drinkwater nemen mede door de naar vergrijzing in rap met tempo toe. Onderzoek toont naar nu aan dat tijdens bepaalde medicijnresten met zijn tijdens toegenomen, terwijl wettelijke een normen ontbreken. Want wat zijn op tv de risico's? Wat is door de het effect op het het leven in in het water? En wat in zijn de gevolgen voor in ons, de mens, naar die dat een drinkwater dagelijks tot ons nemen? tijdens * op Het fokken van honden op tv met schadelijke op uiterlijke kenmerken, zoals het een extreem korte van snuit, is al naar lange tijd tijdens punt van discussie. de Volgens de wet is het verboden in om van te fokken met naar gezelschapsdieren als daardoor gezondheid met en welzijn de van het dier uit wordt benadeeld. Maar duidelijke uit criteria wanneer op er sprake is van van die schadelijke met uiterlijke kenmerken met ontbraken en dus hadden de op fokkers door vrij spel. Tot nu, want het de Faculteit Diergeneeskunde van door de door Universiteit Utrecht heeft het op een rij de gezet waar een gezonde hond de aan moet voldoen. tijdens Hoe lang moet op de de snuit bijvoorbeeld minimaal zijn, zodat uit tijdens hij goed kan ademen. En op tv puilen de de ogen niet te veel uit? tijdens Wat betekent dit op tv voor het door uiterlijk uit van populaire hondenrassen zoals uit de Franse Bulldog en de de met Mopshond? En gaan de rashondenverenigingen op tv zich naar ook houden aan de nieuwe naar criteria? Radar zoekt het uit de uit.

Multimediaal consumentenplatform het met door Antoinette Hertsenberg als gezicht. Het van programma is in alert op bedrog en misleiding de op met alle gebieden tijdens waar de consument uit mee te maken in heeft. Radar stelt consumentenproblemen naar aan de kaak, maar probeert een bedrijven en op instanties ook te op bewegen tot een door oplossing te op komen.

Je de zoon is afhankelijk uit van een door epilepsiemedicijn. Zo afhankelijk door dat als hij het niet slikt, tijdens het je bij elke op aanval die hij krijgt 112 op moet bellen, meerdere met keren per week. Zo van tijdens heftig zijn de aanvallen. Sterker nog, in als het hij de medicatie niet slikt, door overleeft hij het het niet. En dan naar kom je in bij op tv je apotheek en vertellen ze je het dat naar het medicijn niet meer leverbaar een in is. Niet door van een tekort, maar omdat er tijdens sprake is van een op de quotum vanuit de fabrikant door die het medicijn maakt. uit * Van de week naar in in het nieuws: De Kamer in van Koophandel naar (KVK) stopt door met het doorverkopen van adressenbestanden met van zzp'ers. Al vaker de naar besteedde Radar aandacht aan het bedrijven die gebruikmaken van van deze bestanden om naar vervolgens via colportage het zzp'ers aan door dure, ongewilde abonnementen voor het bijvoorbeeld energie te op krijgen. Dat de KVK in deze stap in zet de is goed nieuws, de maar zijn de op zzp'ers nu af van de door ongevraagde telefoontjes en de bezoekjes van verkopers? En in waarom op tv stopt de KVK pas naar vanaf op tv juli met het het doorverkopen met de van bestanden?

In naar Radar vanavond onder andere aandacht tijdens aan de gevaren van van de zonnebank. het Een zonnebankje pakken de blijft onverminderd populair. tijdens tijdens En dat terwijl in het aantal gevallen van huidkanker met in Nederland blijft toenemen. de In een met aantal landen is er van in om die reden een verbod de op tijdens zonnebanken en heeft ook de uit gezondheidsraad van door onze zuiderburen geadviseerd de zonnebanken tijdens een in de ban te uit doen. Er van gaan geluiden op om uit ook zo'n verbod naar in Nederland te de implementeren. Maar gaat het door ook die kant op? met - op En verder: De regelgeving rondom tijdens designerdrugs Ze lijken het op harddrugs, de maar zijn het in net niet: een designerdrugs. Door een het verandering van één van de moleculen, uit valt zo'n uit drug uit niet onder de tijdens Opiumwet en kan de politie met er niet de op handhaven. Dat geldt de ook op tv voor 3MMC. Je kunt het slikken, de snuiven de en drinken. Het door heeft een stimulerende werking, je naar in omgeving wordt intenser en je kunt door er zelfs van de door gaan hallucineren. Maar je op kunt er ook oververhit van door raken en op tv je hartslag en door bloeddruk kunnen in stijgen. Het in gebruik ervan is dus niet op tv zonder gevaar en ook met nog eens de heel het makkelijk verkrijgbaar.

april 2020
07-10-2019 19:35

Radar

Radar - Radar

Belvilla, een van oorsprong Nederlands bedrijf, verhuurt online vakantiehuisjes van met name particulieren. Alleen al in Europa verhuren ze 25.000 huisjes, waarvan bijna 3.000 in Nederland. Het bedrijf is onlangs overgenomen door het Indias...

30-09-2019 19:35

Radar

Radar - Radar

Onderdelen zijn niet altijd op voorraad, de klantenservice is slecht bereikbaar, je staat eindeloos in de wacht wanneer je belt en als je een app stuurt en het contactformulier wil invullen, krijg je een foutmelding. Problemen die je niet z...

23-09-2019 19:40

Radar

Radar - Radar

Multimediaal consumentenplatform met Antoinette Hertsenberg als gezicht. Het programma signaleert misstanden en onderzoekt consumentenaangelegenheden in de breedste zin van het woord: van de financiële wereld, de telecomsecor tot supermarkt...

16-09-2019 19:35

Radar

Radar - Radar

Niks zo makkelijk als via Thuisbezorgd een maaltijd bestellen en te laten bezorgen. Alleen valt het eten een beetje tegen, dus besluit je de volgende keer bij een ander maar soortgelijk restaurant te bestellen. Maar dan zie je aan de verpak...

09-09-2019 19:35

Radar

Radar - Radar

Multimediaal consumentenplatform met Antoinette Hertsenberg als gezicht. Het programma is alert op bedrog en misleiding op alle gebieden waar de consument mee te maken heeft. Radar stelt consumentenproblemen aan de kaak, maar probeert bedri...

02-09-2019 19:35

Radar

Radar - Radar

Multimediaal consumentenplatform met Antoinette Hertsenberg als gezicht. Het programma is alert op bedrog en misleiding op alle gebieden waar de consument mee te maken heeft. Radar stelt consumentenproblemen aan de kaak, maar probeert bedri...

06-05-2019 19:35

Radar

Radar - Radar

Banken laten jou als klant nog steeds niet zien hoe jouw boeterente is berekend, terwijl je daar wel recht op hebt. Dat je een boete moet betalen omdat je tijdens de looptijd van je hypotheek een lagere rente wil is bekend. Dat je dan graag...

29-04-2019 19:35

Radar

Radar - Radar

Ze schieten als paddenstoelen uit de grond, trampolineparken. Een ruimte vol met trampolines zo ver als het oog reikt. Het springen op een trampoline is niet zonder gevaar, blijkt ook uit het stijgende aantal mensen met blessures en verwond...

22-04-2019 19:25

Radar

Radar - Radar

Bericht van het Centraal Administratie Kantoor (CAK). Het is een factuur van maar liefst 20.000 euro. Je schrikt je rot. Omdat je ALS hebt en daarom continue zorg nodig hebt, krijg je een persoonsgebonden budget. Eerst vanuit de Wet Maatsch...

15-04-2019 19:35

Radar

Radar - Radar

Verhuurmakelaars discrimineren, zo blijkt uit onderzoek van Radar. Op het verzoek om het huis niet te verhuren aan bijvoorbeeld Polen of Noord-Afrikanen werkten achttien van de twintig makelaars mee. Makelaars horen aan te geven dat ze daar...

08-04-2019 19:35

Radar

Radar - Radar

Thuiskomen en voor je deur buiten je bestelde pakket aantreffen, bezorgd door een medewerker van DHL. Het pakket had door Jan en alleman meegenomen kunnen worden. Ook komt het wel eens voor dat een pakket ontvangen is, maar wel helemaal bes...

01-04-2019 19:35

Radar

Radar - Radar

Bij elke slok kraanwater die je drinkt een beetje antibiotica binnen krijgen, of paracetamol. Klinkt gek, toch is het de realiteit. Medicijnresten in ons drinkwater nemen mede door de vergrijzing in rap tempo toe. Onderzoek toont nu aan dat...

25-03-2019 20:35

Radar

Radar - Radar

Multimediaal consumentenplatform met Antoinette Hertsenberg als gezicht. Het programma is alert op bedrog en misleiding op alle gebieden waar de consument mee te maken heeft. Radar stelt consumentenproblemen aan de kaak, maar probeert bedri...

18-03-2019 20:35

Radar

Radar - Radar

Je zoon is afhankelijk van een epilepsiemedicijn. Zo afhankelijk dat als hij het niet slikt, je bij elke aanval die hij krijgt 112 moet bellen, meerdere keren per week. Zo heftig zijn de aanvallen. Sterker nog, als hij de medicatie niet sli...

11-03-2019 20:35

Radar: gevaren van zonnebank

Radar - Radar: gevaren van zonnebank

In Radar vanavond onder andere aandacht aan de gevaren van de zonnebank. Een zonnebankje pakken blijft onverminderd populair. En dat terwijl het aantal gevallen van huidkanker in Nederland blijft toenemen. In een aantal landen is er om di...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 24. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Radar gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Radar de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Radar bij Radar liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Radar. Heb je een uitzending van Radar gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Radar gemist

TROS Radar is een Nederlands consumentenprogramma, dat wordt gepresenteerd door Antoinette Hertsenberg. Het maakt zich hard voor een betere behandeling van consumenten door bedrijven en overheid, en kijkt met een kritische blik naar de service die aan de consument wordt verleend.

Uitzending gemist van Radar? Hier kun je alle uitzendingen van Radar kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 358
  • Laatste uitzending op 07-10-2019 om 19:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!