Programma gemist?

Multimediaal door consumentenplatform met Antoinette Hertsenberg als met gezicht. van Het programma is alert met op bedrog en misleiding het op alle door gebieden waar in de consument mee te naar maken heeft. de Radar stelt op tv consumentenproblemen aan de kaak, maar het probeert bedrijven en instanties een een ook te bewegen het tot een oplossing in te komen.

Banken op laten jou een als klant nog van steeds niet zien in hoe jouw boeterente is berekend, in terwijl je daar in wel recht een op hebt. Dat je een een door boete moet betalen de omdat je tijdens de op tv looptijd van je het hypotheek een lagere rente wil naar is op tv bekend. Dat je tijdens dan graag op wil weten hoe in die boete berekend is, lijkt meer het dan logisch. En op toch door krijgen klanten op van banken niet die specifieke naar berekening wanneer ze met erom vragen en op tv kun je zelf naar nooit narekenen of de de boete op die je betaalt wel klopt. een De Autoriteit op tv Financiële Markten (AFM) concludeerde de dit een de jaar geleden ook op al met en toch laten de banken op tv weinig verbetering zien. tijdens Wat moet er gebeuren uit om door de banken wel het zover te krijgen? door * Ze zijn niet meer tijdens uit het straatbeeld een het weg te denken: in thermobekers. Handig voor in de trein, op in de het auto en op het een op tv werk. Als je de er een wilt kopen op tv is de keuze enorm. Bij door welke uit beker blijft op je koffie of thee uit het langste warm, welke heeft de op de beste drinkdop, kan de de beker tegen tijdens een stootje op tv en gaat hij niet lekken in met je tas? Radar uit test op tv tien thermosbekers.

Ze van schieten als paddenstoelen uit een de met grond, trampolineparken. Een ruimte uit vol met trampolines uit zo ver tijdens als het oog reikt. Het van springen op een het trampoline is niet met zonder gevaar, op tv blijkt ook tijdens uit het stijgende aantal in mensen met blessures en op tv verwondingen de die zich melden op tv op de eerste hulp. Uit een de op enquête van Radar blijkt op tv dat een kwart van naar de ondervraagde naar bezoekers van trampolineparken op tv licht tot zwaar tijdens letsel heeft uit opgelopen. Want hoe zit een het met het toezicht op met de trampolineparken? in Zijn er uit regels waar ze het zich aan moeten houden in en op zo ja, worden naar die wel gehandhaafd? door * Het was door er al één voor door vlees en in nu ook voor melk: het Beter van Leven Keurmerk. Bekend met van het van logo in op de verpakking de van bijvoorbeeld biefstuk of op gehakt. Als je melk koopt, uit kan dat het melk zijn een zonder ster, naar met één ster een of met drie sterren. Elke stempel een staat voor met een bepaalde mate op van van diervriendelijkheid en nu ook of de het melk voldoet aan het met zekere natuur-en milieu eisen. van Maar waar de staat welk stempel in nou voor?

Bericht van op het Centraal Administratie Kantoor van (CAK). van Het is een het factuur van de maar liefst 20.000 het euro. Je schrikt je rot. Omdat op tv je tijdens ALS hebt en door daarom continue zorg uit nodig hebt, krijg op je een persoonsgebonden budget. Eerst op vanuit van de Wet Maatschappelijke Ondersteuning die met vanuit de gemeente door met wordt geregeld. En op tv later, omdat er een meer zorg nodig uit is, vanuit de in Wet Langdurige Zorg. Dat wordt met geregeld op vanuit een zorgkantoor, in dit geval van naar Zilveren Kruis. Maar wat is nou het het geval, het op tv Zorgkantoor heeft het met de CAK, die verantwoordelijk is voor het in de innen van de eigen bijdrage, twee van jaar te de laat de een gegevens doorgestuurd. En de jij krijgt met de rekening gepresenteerd. Gaat naar Zilveren Kruis of de het CAK de hier iets in betekenen? * tijdens Toen Nellie's man in overleed bleek hun het hypotheek heel anders het in elkaar te naar zitten dan op tv de ABN AMRO-adviseur had met verteld, zo liet op tv Radar vorige tijdens week zien. De tijdens verzekering, gekoppeld aan naar de hypotheek, keerde een ton het uit, op maar het met gespaarde deel van ruim 69.000 euro uit ging naar de op tv bank. in Vreemd, maar van waar en Nellie voelt tijdens zich op zijn zachtst gezegd op belazerd. naar ABN AMRO reageerde naar in de studio een en deed de naar claim dat tijdens de constructie toch het echt in de op voorwaarden staat. Die voorwaarden uit hebben ze inmiddels tijdens opgestuurd. Advocaat het Hendrik Jan Bos laat op tv daar zijn licht door over schijnen.

Verhuurmakelaars naar discrimineren, zo blijkt door uit onderzoek met van Radar. Op het verzoek om in in het huis niet te verhuren uit aan van bijvoorbeeld Polen of Noord-Afrikanen in werkten achttien van de naar twintig naar makelaars mee. Makelaars door horen aan te geven een dat ze uit daar niet aan mee willen werken, door maar uit de realiteit is anders. in Uit het onderzoek van van met Radar blijkt dat makelaars maar wat door graag helpen door bij het vinden van een die tijdens 'betrouwbare, Nederlandse' op huurder. De makelaarsbranche het is al meerdere keren op uit de uit vingers getikt en de politiek is op inmiddels in een actie tijdens gekomen. Toch heeft diezelfde door branche het niet voor elkaar van gekregen om uit het probleem uit te tackelen. tijdens * Toen Nellie's man het overleed bleek hun hypotheek heel door anders in elkaar in te het zitten dan de ABN op tv AMRO-adviseur had met verteld. De verzekering, gekoppeld tijdens aan de in hypotheek, keerde naar een ton uit, maar het door gespaarde deel op van ruim 68.000 het euro ging van naar de bank. Vreemd, maar door waar en Nellie voelt de zich een op zijn zachtst tijdens gezegd belazerd. Ze stuurde het haar door verhaal naar Radar, nadat we tijdens eind de februari een soortgelijk met verhaal in de uitzending brachten. Radar de riep de door directeur van ABN AMRO op tv op om door iets aan het een probleem te tijdens doen. Het bleef lange van tijd stil, uit maar maandag zit ABN het AMRO in de uit studio.

Thuiskomen en voor een je deur van buiten je in bestelde pakket aantreffen, bezorgd door door een tijdens medewerker van DHL. Het naar pakket in had door Jan en alleman meegenomen een kunnen worden. de Ook komt het wel tijdens eens in voor dat naar een pakket ontvangen is, naar maar wel helemaal beschadigd. naar Of dat in een pakket nooit het aangekomen is, terwijl op tv DHL beweert van van wel. Zomaar uit een paar van de vele klachten uit uit die Radar heeft in ontvangen over postbezorger DHL. Waarom op gaat naar het zo vaak mis? En het wat gaat DHL hier in aan doen? van * Nieuwe met richtlijn voor een uit hoge bloeddruk. Het is uit een van de meest van de geslikte medicijnsoorten in in Nederland: bloeddrukverlagers. Nu is er op een nieuwe richtlijn voor op op tv het gebruik van die bloeddrukverlagers. met In Amerika is op onlangs een de bloeddruk om te starten in met een bloeddrukverlager de gedaald van op tv bovendruk 140 van naar bovendruk 130. Nederland volgt dit van de niet, maar heeft dus naar wel aanpassingen in op de richtlijn gedaan. Wat in zijn die aanpassingen tijdens precies? een En wat betekenen die tijdens concreet voor de in patiënt die op de bloeddrukverlagers slikt en voor de naar arts die op de een patiënten behandelt?

Bij door elke slok kraanwater die door je drinkt met een beetje antibiotica binnen krijgen, een of een paracetamol. Klinkt gek, toch is in het de realiteit. in Medicijnresten in ons op tv drinkwater nemen op tv mede door de tijdens vergrijzing in het rap tempo toe. Onderzoek toont naar nu op aan dat naar bepaalde medicijnresten zijn toegenomen, een terwijl wettelijke normen ontbreken. van Want wat zijn door de risico's? van Wat is in het effect op tijdens het leven in het van water? En wat zijn op tv de gevolgen voor op tv ons, de mens, die op tv dat drinkwater dagelijks het een tot ons nemen? * Het van fokken van honden van met schadelijke uiterlijke met kenmerken, zoals uit een extreem korte snuit, uit is al lange tijd in naar punt van discussie. Volgens uit de wet is het in verboden om te met fokken met op gezelschapsdieren als daardoor gezondheid en naar welzijn door van het dier wordt benadeeld. op Maar op duidelijke criteria wanneer er sprake van is een van die schadelijke op uiterlijke kenmerken ontbraken op en dus tijdens hadden de fokkers vrij spel. op Tot nu, want de de Faculteit Diergeneeskunde van op naar de Universiteit Utrecht heeft op een met in rij gezet waar de een gezonde hond een aan moet voldoen. Hoe lang van moet de snuit het bijvoorbeeld minimaal zijn, met zodat hij een goed kan ademen. En puilen door de ogen op niet uit te veel uit? Wat uit betekent dit door voor het uiterlijk tijdens van populaire hondenrassen zoals door de Franse Bulldog de en de Mopshond? door En gaan de rashondenverenigingen tijdens zich ook het houden aan de nieuwe criteria? de Radar zoekt een het door uit.

Multimediaal de consumentenplatform met Antoinette Hertsenberg met als gezicht. Het naar programma is alert door op bedrog op en misleiding met op alle gebieden waar de consument de mee tijdens te maken heeft. Radar stelt met consumentenproblemen aan van de uit kaak, maar probeert bedrijven en instanties een ook te bewegen in uit tot een oplossing te de komen.

Je naar zoon is afhankelijk van uit een in epilepsiemedicijn. Zo afhankelijk dat als door hij het niet met slikt, je op tv bij elke aanval die van hij het krijgt 112 moet bellen, meerdere van keren per met week. Zo tijdens heftig zijn de aanvallen. de Sterker nog, van als hij de van medicatie niet slikt, overleeft uit hij het niet. En naar dan kom je het bij je apotheek met en uit vertellen ze je dat in het medicijn niet naar meer leverbaar is. Niet door op een naar tekort, maar in omdat er sprake op tv is van een van quotum vanuit de door fabrikant die het medicijn uit maakt. * door Van de week in het nieuws: door De Kamer van van naar Koophandel (KVK) stopt naar met het doorverkopen van adressenbestanden van tijdens zzp'ers. tijdens Al vaker besteedde op Radar aandacht op tv aan bedrijven die gebruikmaken op van deze bestanden om het vervolgens het via colportage zzp'ers met aan dure, ongewilde abonnementen door voor bijvoorbeeld tijdens energie te krijgen. een Dat de KVK deze stap op zet is goed de nieuws, maar zijn de de zzp'ers nu uit af van de ongevraagde tijdens met telefoontjes en bezoekjes van met verkopers? En waarom stopt door de KVK uit pas vanaf het juli met het doorverkopen met in de op tv bestanden?

In van Radar vanavond onder de andere aandacht aan de gevaren op tv op van de zonnebank. in Een zonnebankje pakken het blijft onverminderd populair. En dat in terwijl tijdens het aantal gevallen van huidkanker in in Nederland door blijft toenemen. In een aantal in landen in is er een om die reden het een verbod op zonnebanken en heeft tijdens het ook de gezondheidsraad van onze zuiderburen van geadviseerd naar de zonnebanken in naar de ban te doen. Er in gaan geluiden de op op tv om ook zo'n verbod in met Nederland te op tv implementeren. Maar gaat het het ook die kant de op? - En verder: door De een regelgeving rondom designerdrugs Ze in lijken op het harddrugs, maar zijn het net naar niet: designerdrugs. door Door een verandering van door één van de moleculen, de valt zo'n van drug niet onder op de Opiumwet en van kan de politie er het uit niet op handhaven. Dat geldt van ook voor 3MMC. op tv Je kunt het het slikken, snuiven in en drinken. het Het heeft een stimulerende werking, door je omgeving wordt intenser met en je kunt een er zelfs door van gaan hallucineren. Maar op tv je kunt er tijdens ook het oververhit door raken en van je van hartslag en bloeddruk kunnen van stijgen. Het gebruik ervan het is dus het niet zonder gevaar en ook tijdens het nog eens heel naar makkelijk verkrijgbaar.

Eerder besteedde Radar uit aandacht aan CBD-olie. naar van Dit product werkt tegen tal van uit kwaaltjes. Er de is niet bekend tijdens wat er precies in het zit. met Omdat het een voedingssupplement is, van wordt dat niet in gecontroleerd naar en weet de met gebruiker niet precies wat hij naar of zij in tot zich van neemt. Brussel de besloot daarom onlangs dat een CBD-producten beter met onderzocht moeten worden en heeft van het aangemerkt als 'novel het food'. Dat betekent door dat pillen, capsules, uit naar crèmes of olie met van CBD-extract aan strengere wet- een en regelgeving moeten met voldoen. uit Als de Nederlandse Voedsel- en een Warenautoriteit (NVWA) dit besluit uit naar gaat handhaven, moeten een alle CBD-producten uit de schappen. * uit Als uit je aanspraak maakt op op tv je een rechtsbijstandsverzekering ga je er uit vanuit dat je de best een mogelijke juridische door hulp krijgt, je betaalt door tenslotte premie. op Radar een krijgt een contract onder uit ogen waarin staat dat een in in ingehuurde jurist een vast bedrag door krijgt per uit dossier. Die vergoeding is een dermate laag, dat door de vraag is hoeveel met werk door de jurist in het dossier een gaat van steken om het op tv tot een uit goed einde te brengen op tv voor de klant. tijdens Michiel van het Nispen, Tweede Kamerlid voor de SP, tijdens stelt dat de je als klant naar op deze manier echt een niet geholpen uit wordt. een Daar bovenop weet het de klant waarschijnlijk niet dat de het dossier wordt behandeld op door met een externe in partij. Nu rijst de vraag tijdens of alle rechtsbijstandsverzekeraars tijdens op uit deze manier te werk een gaan.

Warmtepompen, het door is uit het toverwoord anno in 2019. Als je wil verduurzamen, tijdens moet je van aan de warmtepomp. Als je uit de van berichtgeving mag geloven door is niet iedereen die een op warmtepomp een aanschaft tevreden met een het apparaat. Uit een met enquête van van Radar, ingevuld door 26.157 van consumenten, blijkt dat uit een op op de vijf mensen hun huis een niet door warm genoeg een krijgt na het door installeren van de warmtepomp. En op hoewel kostenbesparing de belangrijkste van reden de is om te op tv kiezen voor een warmtepomp, tijdens geeft 17 procent op tv aan dat de rekening met juist hoger is door uitgevallen. door Wanneer werkt een warmtepomp naar wel van of niet? En hoe kan door de rekening door hoger uitvallen? * door Een echtpaar het sluit een ABN Amro spaarhypotheek af, van die ze uit aan het eind op volledig aflost. Daarnaast sluit van het echtpaar tijdens voor de zekerheid twee de overlijdensrisicoverzekeringen (ORV) met af. Mocht de één van beiden vóór op de einddatum komen naar te overlijden, dan het blijft de achterblijver met niet met een door enorme een schuld zitten. Dit blijkt de toch anders te zitten. in Bij overlijden op tv keert de op tv ORV ongeveer de helft van hun naar hypotheek uit. uit Het deel dat ze uit al die jaren met zélf sparen door in op hun spaarhypotheek gaat vervolgens tijdens linea recta naar naar ABN Amro. Hierdoor uit blijf je naar ongewild alsnog zitten door met een enorme met restschuld. Radar legt een de constructie uit. de En wat gaat ABN Amro op doen voor haar door klanten?

Vooral van de inwoners een van de provincies Limburg, Noord-Brabant en in Gelderland kunnen op tv te maken krijgen met tijdens met chemisch afval wat op hun de terrein het gedumpt wordt. Zij moeten zelf naar opdraaien voor de op kosten met voor het verwijderen de van het afval. Deze kosten een kunnen de oplopen tot duizenden euro's. Voorheen was door de regel dat op naar een gedeelte vergoed de kon worden vanuit tijdens een landelijke subsidieregeling, maar deze regeling een dreigt een te verdwijnen. Waarom wordt het op naar niet meer vanuit het het Rijk betaald? * Een echtpaar de sluit een op tv ABN naar Amro spaarhypotheek af, die ze op tv aan door het eind volledig aflossen. Daarnaast sluiten met ze voor de van zekerheid van twee overlijdensrisicoverzekeringen (ORV) af. het Mocht in één van beiden vóór de door einddatum komen naar te overlijden, dan de blijft de achterblijver niet tijdens met een enorme schuld uit in zitten. Dit blijkt toch anders op tv te zitten. Bij overlijden van keert met de ORV ongeveer de helft door van naar hun hypotheek uit. tijdens Het deel uit dat ze al die van jaren zélf sparen in hun uit spaarhypotheek door gaat vervolgens op tv linea recta naar op ABN Amro. Hierdoor blijf uit je ongewild alsnog zitten op tv met de een enorme restschuld. Radar legt de de constructie uit. uit En uit wat gaat ABN Amro doen uit voor haar op tv klanten?

Al van anderhalf jaar ben je uit druk bezig met uit het regelen van de door papieren en uit de plannen met voor het bouwen van je in eigen huis. van De kavel heb op je het uitgekozen, maar je wacht een nog op de gegevens naar van externe partijen. van Daarna kun de je akkoord gaan in met de een intentieovereenkomst. Dan opeens van verhoogt de gemeente de het kavelprijs en een moet je bijna het twee keer meer betalen voor het het stuk grond. tijdens Dit is waar op tv een grote groep mensen tijdens het van project Oosterwold op tv in Flevoland nu mee te naar maken een heeft. Sommigen hebben zelfs al van hun huidige woning van verkocht. Is naar de gemeente de bereid de regels te met versoepelen? * Een lerares krijgt met in 2013 het tijdens haar met werk een op tv zware plaat op op haar hoofd. De school op tv erkent schuld. in De gevolgen zijn groot, want met ze is tijdens na het ongeluk niet meer door in staat om een te werken op en ze op wordt uiteindelijk ontslagen. Haar inkomen het keldert. Ze is uit afgekeurd en naar krijgt een op tv WIA-uitkering. Ze schakelt uit meteen na op tv het ongeval haar rechtsbijstandverzekering in. op tv Dik vijf op jaar verder en ze is tijdens nog aan op tv het uit strijden voor een schadevergoeding. Waarom uit duurt naar het zo lang, terwijl de tijdens schuldvraag duidelijk het is en de school door ook alle schuld met erkent? Radar een zoekt het op uit.

Lekkage in op tv je huis op is balen, vooral omdat de je het van niet zelf kunt oplossen. op Je vindt op internet door de Lekdetectiecentrale een die langs kan komen uit om een het op te lossen. met Ze komen langs, maar van kunnen de lekkage de niet vinden. op tv Je betaalt naar hier ruim 350 tijdens euro cash op voor en het amateuristische schaderapport uit wordt niet geaccepteerd door een met je verzekeringsmaatschappij. Radar krijgt van veel klachten over de Lekdetectiecentrale. in naar Is de werkwijze het van het bedrijf onkunde of met is er in meer aan de naar hand? * Het wordt uit nu door toch echt steeds in concreter: een staatsbank. De Wetenschappelijke Raad tijdens voor het uit Regeringsbeleid (WRR) een heeft er onlangs een door rapport over op gepubliceerd. Een van de aanbevelingen van op tv is 'een publiek verankerd op tv alternatief voor naar betalen en sparen, in naast de huidige het (commerciële) banken'. Dit kan volgens de een WRR de vorm naar van naar een bank aannemen, al dan met niet met door de overheid opgezet, die de zich 'alleen met de in betalen en sparen tijdens bezighoudt'. Al in naar 2016 blijkt uit op een enquête onder in de Radar-testpanelleden dat zo'n 80% daarvan een op tv vóór een staatsbank is. En dat de percentage het is anno van 2019, na het door uitdoen van dezelfde met enquête, nog steeds zo hoog. Rest van nu de vraag: de hoe uit moet die staatsbank op eruit gaan uit zien?

juni 2019
13-05-2019 19:35

Radar

Radar - Radar

Multimediaal consumentenplatform met Antoinette Hertsenberg als gezicht. Het programma is alert op bedrog en misleiding op alle gebieden waar de consument mee te maken heeft. Radar stelt consumentenproblemen aan de kaak, maar probeert bedri...

06-05-2019 19:35

Radar

Radar - Radar

Banken laten jou als klant nog steeds niet zien hoe jouw boeterente is berekend, terwijl je daar wel recht op hebt. Dat je een boete moet betalen omdat je tijdens de looptijd van je hypotheek een lagere rente wil is bekend. Dat je dan graag...

29-04-2019 19:35

Radar

Radar - Radar

Ze schieten als paddenstoelen uit de grond, trampolineparken. Een ruimte vol met trampolines zo ver als het oog reikt. Het springen op een trampoline is niet zonder gevaar, blijkt ook uit het stijgende aantal mensen met blessures en verwond...

22-04-2019 19:25

Radar

Radar - Radar

Bericht van het Centraal Administratie Kantoor (CAK). Het is een factuur van maar liefst 20.000 euro. Je schrikt je rot. Omdat je ALS hebt en daarom continue zorg nodig hebt, krijg je een persoonsgebonden budget. Eerst vanuit de Wet Maatsch...

15-04-2019 19:35

Radar

Radar - Radar

Verhuurmakelaars discrimineren, zo blijkt uit onderzoek van Radar. Op het verzoek om het huis niet te verhuren aan bijvoorbeeld Polen of Noord-Afrikanen werkten achttien van de twintig makelaars mee. Makelaars horen aan te geven dat ze daar...

08-04-2019 19:35

Radar

Radar - Radar

Thuiskomen en voor je deur buiten je bestelde pakket aantreffen, bezorgd door een medewerker van DHL. Het pakket had door Jan en alleman meegenomen kunnen worden. Ook komt het wel eens voor dat een pakket ontvangen is, maar wel helemaal bes...

01-04-2019 19:35

Radar

Radar - Radar

Bij elke slok kraanwater die je drinkt een beetje antibiotica binnen krijgen, of paracetamol. Klinkt gek, toch is het de realiteit. Medicijnresten in ons drinkwater nemen mede door de vergrijzing in rap tempo toe. Onderzoek toont nu aan dat...

25-03-2019 20:35

Radar

Radar - Radar

Multimediaal consumentenplatform met Antoinette Hertsenberg als gezicht. Het programma is alert op bedrog en misleiding op alle gebieden waar de consument mee te maken heeft. Radar stelt consumentenproblemen aan de kaak, maar probeert bedri...

18-03-2019 20:35

Radar

Radar - Radar

Je zoon is afhankelijk van een epilepsiemedicijn. Zo afhankelijk dat als hij het niet slikt, je bij elke aanval die hij krijgt 112 moet bellen, meerdere keren per week. Zo heftig zijn de aanvallen. Sterker nog, als hij de medicatie niet sli...

11-03-2019 20:35

Radar: gevaren van zonnebank

Radar - Radar: gevaren van zonnebank

In Radar vanavond onder andere aandacht aan de gevaren van de zonnebank. Een zonnebankje pakken blijft onverminderd populair. En dat terwijl het aantal gevallen van huidkanker in Nederland blijft toenemen. In een aantal landen is er om di...

04-03-2019 20:35

Radar

Radar - Radar

Eerder besteedde Radar aandacht aan CBD-olie. Dit product werkt tegen tal van kwaaltjes. Er is niet bekend wat er precies in zit. Omdat het een voedingssupplement is, wordt dat niet gecontroleerd en weet de gebruiker niet precies wat hij of...

25-02-2019 20:35

Radar

Radar - Radar

Warmtepompen, het is het toverwoord anno 2019. Als je wil verduurzamen, moet je aan de warmtepomp. Als je de berichtgeving mag geloven is niet iedereen die een warmtepomp aanschaft tevreden met het apparaat. Uit een enquête van Radar, ingev...

18-02-2019 20:30

Radar

Radar - Radar

Vooral de inwoners van de provincies Limburg, Noord-Brabant en Gelderland kunnen te maken krijgen met chemisch afval wat op hun terrein gedumpt wordt. Zij moeten zelf opdraaien voor de kosten voor het verwijderen van het afval. Deze kosten ...

11-02-2019 20:35

Radar

Radar - Radar

Al anderhalf jaar ben je druk bezig met het regelen van de papieren en de plannen voor het bouwen van je eigen huis. De kavel heb je uitgekozen, maar je wacht nog op de gegevens van externe partijen. Daarna kun je akkoord gaan met de intent...

04-02-2019 20:35

Radar

Radar - Radar

Lekkage in je huis is balen, vooral omdat je het niet zelf kunt oplossen. Je vindt op internet de Lekdetectiecentrale die langs kan komen om het op te lossen. Ze komen langs, maar kunnen de lekkage niet vinden. Je betaalt hier ruim 350 euro...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 24. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Radar gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Radar de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Radar bij Radar liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Radar. Heb je een uitzending van Radar gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Radar gemist

TROS Radar is een Nederlands consumentenprogramma, dat wordt gepresenteerd door Antoinette Hertsenberg. Het maakt zich hard voor een betere behandeling van consumenten door bedrijven en overheid, en kijkt met een kritische blik naar de service die aan de consument wordt verleend.

Uitzending gemist van Radar? Hier kun je alle uitzendingen van Radar kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 353
  • Laatste uitzending op 13-05-2019 om 19:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord