Programma gemist?
maart 2017
27-03-2017 20:30

Radar

Radar - Radar

Misschien bent je er via via wel mee in aanraking gekomen: de producten van Forever Living met aloë vera. Via netwerkmarketing worden deze gezondheidsproducten en cosmetica verkocht. Met: Misschien bent je er via via wel mee in aanraking gekomen: de producten van Forever Living met aloë vera. Via netwerkmarketing worden deze gezondheidsproducten en cosmetica verkocht. Geen winkels of reclame, maar via mond-op-mondreclame koop je het van bekenden. Er worden niet alleen hele mooie verhalen verteld over de producten van Forever, ook wordt het erg aantrekkelijk gemaakt om samen met Forever een business te starten. Radar neemt een kijkje achter de schermen van Forever Living Products. Is deze wereld wel zo rooskleurig als hij wordt voorgespiegeld? * Een kind eet en drinkt jaarlijks zijn eigen lichaamsgewicht aan suiker. En dat is veel te veel; problemen als een slecht gebit, overgewicht en obesitas liggen op de loer. En zelfs wanneer je als ouder hier bewust mee om probeert te gaan, krijgt je kind gemakkelijk teveel binnen. Want de suiker zit overal in en extra veel in producten speciaal gemaakt voor kinderen.

20-03-2017 20:30

Radar

Radar - Radar

Multimediaal consumentenplatform dat misstanden signaleert en consumentenaangelegenheden onderzoekt in de breedste zin van het woord.

13-03-2017 20:30

Radar

Radar - Radar

Multimediale consumentenplatform dat misstanden signaleert en consumentenaangelegenheden onderzoekt in de breedste zin van het woord. Multimediale consumentenplatform dat misstanden signaleert en consumentenaangelegenheden onderzoekt in de breedste zin van het woord: van de financiële wereld, de telecomsecor tot supermarkten en de zorg. Naast het aan de kaak stellen van zaken probeert Radar actief bedrijven en instanties te bewegen tot een oplossing te komen.

06-03-2017 20:30

Radar

Radar - Radar

Radar is het multimediale consumentenplatform met Antoinette Hertsenberg als gezicht.

27-02-2017 20:30

Radar

Radar - Radar

Hoeveel suiker, vet en zout bevat een maaltijd die je klaarmaakt met een pakje? Kloppen de waarden op de etiketten wel altijd? Hoeveel suiker, vet en zout bevat een maaltijd die je klaarmaakt met een pakje? Kloppen de waarden op de etiketten wel altijd? Of spelen de fabrikanten mooi weer door ook alvast de ingrediënten die je zelf toevoegt mee te nemen. Radar gaat op onderzoek uit met een maaltijdpakket. * Wordt over het verschuiven van de AOW-leeftijd wel helder gecommuniceerd door de pensioensector? Radar laat zien welke grote gevolgen verkeerde voorlichting kan hebben. Bedrijven maken reclame met hoe simpel een eenvoudig je een zakcentje kan verdienen met een apparaat dat rijp is voor de sloop. Hoe werkt dit en doen deze bedrijven wat ze beloven?

20-02-2017 20:35

Radar

Radar - Radar

Radar voelt Seats en Sofas wederom aan de tand. Je bestelt een bank bij Seats and Sofas en verheugt je erg op de levering. Als je bankstel dan na ruim vijf maanden nog steeds niet compleet geleverd kan worden, besluit je uit wanhoop de bestelling te annuleren. Dit kost je dan wel 1500 euro. Het is zeker niet de enige klacht over de meubelgigant. Radar voelt Seats en Sofas wederom aan de tand. Het is bijna een volkswijsheid. Als je een muurtje gaat witten hoor je steevast: neem niet de goedkoopste verf, daar krijg je spijt van. Klopt deze wijsheid? Is de duurste latexverf ook per definitie de beste? Radar trekt de overals aan en test latexverf.

13-02-2017 20:30

Radar

Radar - Radar

In het VN-verdrag staat dat mensen met een handicap ook gebruik moeten kunnen maken van het openbaar vervoer. Toch is dit in een land als Nederland niet zo goed geregeld als je zou denken. Met: In het VN-verdrag staat dat mensen met een handicap ook gebruik moeten kunnen maken van het openbaar vervoer. Toch is dit in een land als Nederland niet zo goed geregeld als je zou denken. Je bent met een rolstoel afhankelijk van assistentie bij het verlaten van de meeste treinen en op ruim driehonderd stations is deze assistentie niet mogelijk. Hoe heeft dit kunnen gebeuren en hoe lossen we dit op? * Ook aandacht voor Bravecto, een middel dat aan honden gegeven wordt om teken en vloeien te bestrijden. Sommige hondenbezitters vermoeden dat hun hond ernstige bijwerkingen heeft gekregen na gebruik, terwijl anderen bang zijn dat hun hond is overleden aan de gevolgen. Volgens de fabrikant en meeste dierenartsen is het middel zeer veilig. Wie heeft er onderzoek gedaan en is dat voldoende om de veiligheid te waarborgen?

06-02-2017 20:30

Radar

Radar - Radar

De schoolkeuze staat voor de deur. Ouders en leerlingen van groep 8 lopen open dagen plat. Wat is nou de beste school? Met o.a.: De schoolkeuze staat voor de deur. Ouders en leerlingen van groep 8 lopen open dagen plat. Wat is nou de beste school? Er zijn ranglijsten en keurmerken, maar in hoeverre moeten die leidend zijn. Is de superschool die het beste presteert ook de school die jouw kind de kansen geeft die het verdient? * Iedereen checkt zijn energierekening als die binnenkomt. Kloppen de meterstanden wel? Ja, dan verdwijnt de rekening meestal in een laatje. Maar er kan van alles mis mee zijn. Want klopt het tarief voor de correctiefactor gas wel? En is de kilowattuurprijs van je offerte wel dezelfde als op de eindnota? En wordt de energiebelasting wel goed verrekend? Kortom, kan je je eigen rekening wel controleren?

30-01-2017 20:35

Radar

Radar - Radar

Veel huisbezitters hebben nog altijd te maken met een ouderwetse erfpachtregeling. Een regeling waarbij de grond onder het huis van de gemeente blijft en woningbezitters de grond pachten. Veel huisbezitters hebben nog altijd te maken met een ouderwetse erfpachtregeling. Een regeling waarbij de grond onder het huis van de gemeente blijft en woningbezitters de grond pachten. De gemeente komt nu met een coulanceregeling om de erfpacht af te kopen, maar is dit wel zo coulant? * De meeste tonijn uit blik die je koopt is niet duurzaam gevangen. Dit komt uit een onderzoek van Greenpeace. Doordat er wordt gevist met behulp van lokvlotten, worden er niet alleen tonijnen gevangen maar bijvoorbeeld ook baby-tonijnen en bedreigde zijdehaaien. Ondanks de belofte die John West deed in 2011, worden er nog wel lokvlotten gebruikt.

23-01-2017 20:30

Radar

Radar - Radar

Multimediaal consumentenplatform met Antoinette Hertsenberg als gezicht.

16-01-2017 20:30

Radar

Radar - Radar

Op internet bieden verschillende partijen aan om je BKR-registratie te verwijderen, tegen een fikse vergoeding. Werkt dat? Verder: sigaretten, brood, het Mediateam en de uitreiking van de Warme of Koude Douche. BKR-registratie verwijderen Op internet zijn diverse partijen actief die voor veel geld aanbieden om terechte negatieve BKR-registraties te verwijderen ? ook als deze terecht zijn. BKR zelf waarschuwt hiervoor en zegt dat dit niet kan. Radar zoekt uit of het lukt om terechte BKR-registraties kwijt te raken. Hoe slecht is brood? Volgens de voedselgoeroes kunnen we beter minder of zelfs helemaal geen brood eten. Je wordt er dik van en het veroorzaakt buikpijn, of nog erger: suikerziekte en ADHD. Maar wat is brood nu eigenlijk, en is het echt zo slecht voor ons? Strafzaak tegen tabaksindustrie met financiering van artsen 1300 zieke (ex-)rokers willen een strafzaak aanspannen tegen de tabaksindustrie. Ze verwijten onder andere de vier fabrikanten die in Nederland actief zijn dat ze opzettelijk stoffen aan sigaretten hebben toegevoegd die het product meer verslavend maken. De zaak wordt mede gefinancierd door artsen. Longarts Wanda de Kanter geeft in de studio tekst en uitleg over deze bijzondere zaak. Douche: Karwei Karwei wil best thuisbezorgen op de 26ste verdieping, maar dan blijkt de bestelling niet in de lift te passen... Hoe reageren de medewerkers?

09-01-2017 20:30

Radar

Radar - Radar

Door nieuwe ontwikkelingen op het gebied van genetische manipulatie en genetische selectie kan het fokken van dieren veel sneller gaan, maar dat heeft o... Door nieuwe ontwikkelingen op het gebied van genetische manipulatie en genetische selectie kan het fokken van dieren veel sneller gaan, maar dat heeft ook consequenties. En: enkele uren blootstelling aan lawaai van meer dan 80 decibel kan leiden tot oorsuizen en overgevoeligheid voor geluid.

02-01-2017 20:30

Het beroepsonderwijs: Ze denken dat ik dom ben (2)

Radar - Het beroepsonderwijs: Ze denken dat ik dom ben (2)

Antoinette Hertsenberg onderzoekt het Nederlandse beroepsonderwijs. Hoe zit het systeem in elkaar en hoe kunnen we ervoor zorgen dat leerlingen weer gel... Een vmbo-advies wordt niet door alle ouders met enthousiasme ontvangen. Waarom is dat? En wat betekent dat negatieve imago voor de leerlingen? Antoinette Hertsenberg onderzoekt het Nederlandse beroepsonderwijs. Hoe zit het systeem in elkaar en hoe kunnen we ervoor zorgen dat leerlingen weer gelijke kansen krijgen?

12-12-2016 20:30

Radar

Radar - Radar

Radar is het multimediale consumentenplatform met Antoinette Hertsenberg als gezicht. Een woonboot zinkt tijdens het transport van de werf naar de ligplaats. De verzekeraar zegt dat de fout bij de transporteur ligt, en keert niet uit. Is dat terecht? En: Staatsverzekeraar a.s.r. betaalt in schikkingen tot wel tien keer meer compensatie dan bij de reguliere regeling.

05-12-2016 20:30

Radar

Radar - Radar

Vanavond in Radar: - Rechtsbijstandverzekering Ruim drie miljoen Nederlanders hebben een rechtsbijstandverzekering. Die verzekering is bedoeld als bescherming wanneer je te maken krijgt met een juridisch geschil. Maar hoe goed behartigt de verzekeraar jouw belangen? De juristen die zij inzetten willen wel héél graag schikken. En het is de vraag of het überhaupt wel zin heeft een rechtsbijstandverzekering te hebben. - Hoortoestellen Moet je genoegen nemen met een bepaald hoortoestel, omdat alleen dát apparaat vergoed wordt door jouw zorgverzekeraar? En wat als dit apparaat niet voldoende werkt? De concurrentie onder de verzekeraars is moordend, de tarieven blijven kelderen. Is de marktwerking niet doorgeschoten? - Loden Leeuw 2016: Nog een week om te stemmen De genomineerdern voor de Loden Leeuw 2016 zijn bekend en onze kijkers zijn al volop aan het stemmen! Vanavond zetten we de genomineerden nog eens op een rij. De Loden Leeuw is de prijs voor de Meest Irritante Reclame en voor de Meest Irritante Reclamemakende Bekende Nederlander van het jaar. De uitreiking is volgende week maandag, op 12 december. - Douche: Party Max In 2011 is Sabrina's kindje Jolie doodgeboren. Sindsdien laten zij en haar gezin elk jaar op Jolies geboortedag ballonnen de lucht in. Dit heeft voor hen een grote emotionele betekenis. De schrik slaat Sabrina dan ook om het hart wanneer de winkel waar zij de ballonnen altijd haalt, kort vóór deze belangrijke dag onverwachts gesloten blijkt te zijn. Hoe reageert Party Max op haar contactverzoek?

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 19. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Radar gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Radar de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Radar bij Radar liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Radar. Heb je een uitzending van Radar gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Radar gemist

TROS Radar is een Nederlands consumentenprogramma, dat wordt gepresenteerd door Antoinette Hertsenberg. Het maakt zich hard voor een betere behandeling van consumenten door bedrijven en overheid, en kijkt met een kritische blik naar de service die aan de consument wordt verleend.

Uitzending gemist van Radar? Hier kun je alle uitzendingen van Radar kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 278
  • Laatste uitzending op 27-03-2017 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord