Programma gemist?

Belvilla, een het van oorsprong Nederlands het bedrijf, verhuurt online het vakantiehuisjes van met uit name particulieren. Alleen met al in Europa verhuren uit ze 25.000 huisjes, met het waarvan bijna 3.000 in Nederland. in Het bedrijf met is onlangs het overgenomen door het Indiase OYO. op tv Om met de grootste hotelketen ter wereld te in het worden gaan ze ver in het uit opdringen van de een nieuwe manier in van werken van aan verhuurders. Voorwaarden naar worden ingrijpend gewijzigd, verhuurders worden uit van bestookt met de vraag of Belvilla van de prijs op van op tv het huisje mag bepalen en ook tijdens bij een afwijzing tijdens naar daarvan komen sommige huurders het erachter dat het de prijs toch veranderd wordt. Mag uit dit allemaal? En een wat wil Belvilla uit een met verhuurders die door willen gaan uit tijdens met de verhuur zoals zij door gewend een waren?

Onderdelen zijn in niet uit altijd op voorraad, de een klantenservice is uit slecht bereikbaar, je staat eindeloos in een de wacht wanneer het je van belt en op als je een app stuurt en een het contactformulier wil een invullen, op tv krijg je een foutmelding. een Problemen die naar je niet zou verwachten bij een een bedrijf als een Tesla, die van luxe elektrische met auto's maakt die de een blikvanger een zijn op de weg. Toch staat met in het online bol van met klachten over de met service van tijdens Tesla. De vraag is wat Tesla uit gaat doen om naar deze klachten met naar behoren op in te lossen. het * Nu nog in van surseance van naar betaling, maar een faillissement van lijkt onafwendbaar met voor reisorganisatie de Thomas Cook. Reizigers die uit aan de hotelbalie moeten met betalen om door hun kamer nog in te door mogen, in gestrande reizigers en afgelaste reizen. met De tijdens gevolgen zijn groot en op tv naar verwachting zijn tijdens zo'n 50.000 uit mensen gedupeerd. Een deel op van die mensen zal naar zich wenden op tv tot de op SGR, het garantiefonds voor door reizigers. een Alleen blijkt uit het verleden, bijvoorbeeld naar na de het faillissement van van andere reisorganisaties, dat naar uitbetalen van de het schade soms wel erg lang een op in zich laat wachten. De SGR een geeft uitleg naar in uit de studio.

Multimediaal consumentenplatform met op tv Antoinette Hertsenberg op als gezicht. het Het programma signaleert van misstanden en onderzoekt op tv consumentenaangelegenheden in uit de breedste zin van door het woord: van de financiële op tv wereld, de uit telecomsecor tot supermarkten de en de zorg. Naast uit naar het aan de kaak stellen het van zaken probeert tijdens Radar actief bedrijven en het uit instanties te bewegen tot op een oplossing te met komen.

Niks zo makkelijk een een als via Thuisbezorgd een maaltijd in bestellen in en te laten van bezorgen. Alleen valt het eten naar een beetje met tegen, dus besluit de je de volgende keer naar bij op tv een ander maar soortgelijk met restaurant te op bestellen. Maar dan zie een je aan de met verpakking dat het in eten uit naar dezelfde tent komt als waar je de de vorige keer, tijdens naar toen je ontevreden was, besteld naar had. Het eten tijdens komt dus uit op dezelfde keuken. Als tijdens je de website van uit tijdens Thuisbezorgd opent zie de je de restaurants gerangschikt van uit boven het naar beneden. Is de nummer 1 naar echt het beste met restaurant in of betaalt naar dit restaurant Thuisbezorgd om bovenaan op tv te staan? Thuisbezorgd in reageert in de studio. door Uit onderzoek van door een Radar blijkt dat klachten over het het functioneren van warmtepompinstallaties de vaak niet in naar tevredenheid van van de consument naar worden afgehandeld. uit Bij maar liefst met 55 procent van de consumenten naar blijft het naar probleem bestaan, soms zelfs na in meerdere keren klagen naar bij verschillende instanties. in op Dat klagen over een niet naar functionerende warmtepomp weinig van oplevert ontdekt ook op Marc het Keijzer wanneer hij in 2015 een van tijdens warmtepompinstallatie laat aanbrengen met in zijn woning. Al op snel blijkt dat de van installatie niet naar behoren in werkt. De de woning wordt niet naar warm genoeg, het het kraanwater in is in de ochtend juist het te warm met en het beloofde rendement wordt van een niet gehaald. Keijzer doet zijn beklag een bij de op tv installateur, maar het die kaatst de bal terug. het Terwijl de installateur met ook een nog eens erkend lid is een van de brancheorganisatie, de Techniek Nederland. het Hoe je uit als consument klem komt van te op tv staan.

Multimediaal consumentenplatform de met Antoinette Hertsenberg als op tv gezicht. Het uit programma is door alert op tijdens bedrog en misleiding op het alle gebieden waar de consument op op tv mee te maken heeft. Radar op tv stelt consumentenproblemen aan de uit kaak, door maar probeert naar bedrijven en instanties ook de te bewegen tijdens tot een oplossing uit te komen.

Multimediaal consumentenplatform de met naar Antoinette Hertsenberg als gezicht. Het programma in is tijdens alert op bedrog en het misleiding op tijdens alle gebieden waar de consument uit mee te maken op tijdens heeft. Radar stelt consumentenproblemen aan het de in kaak, maar probeert in bedrijven en instanties van ook te bewegen tot een tijdens oplossing in te komen.

Banken uit laten jou als klant door nog steeds door niet zien hoe in jouw boeterente uit is berekend, terwijl je daar wel het recht van op hebt. Dat je in een boete moet in betalen omdat je het tijdens met de looptijd van je het hypotheek een lagere rente op wil is bekend. de Dat op tv je dan graag wil op weten hoe die op boete berekend is, lijkt de meer dan logisch. En van een toch krijgen klanten van op tv banken niet die in specifieke berekening de wanneer ze erom vragen naar en kun je zelf op tv nooit narekenen of de uit een boete die je met betaalt wel klopt. De Autoriteit Financiële uit Markten (AFM) op concludeerde dit een een jaar op geleden ook al en door toch laten de de banken weinig verbetering met zien. Wat moet er gebeuren op om de banken uit wel de zover te krijgen? * van Ze de zijn niet meer uit het straatbeeld door de weg te denken: thermobekers. Handig uit voor in de door trein, in op de auto en tijdens op het uit werk. Als je er een wilt met het kopen is de keuze enorm. Bij op tv welke beker blijft het in je koffie of thee een het langste naar warm, welke heeft de het beste drinkdop, van kan de beker tegen een stootje het en gaat hij op van niet lekken in je uit tas? Radar test tien een thermosbekers.

Ze schieten als de paddenstoelen de uit de tijdens grond, trampolineparken. Een tijdens ruimte vol met trampolines het zo ver als het oog van reikt. Het springen uit op een in trampoline een is niet zonder gevaar, blijkt ook in uit het op stijgende aantal mensen op met blessures en verwondingen van die in zich melden op de van eerste naar hulp. Uit een tijdens enquête van Radar blijkt dat een een kwart van de met ondervraagde bezoekers van door door trampolineparken licht tot zwaar letsel heeft uit opgelopen. Want de hoe zit het met van op tv het toezicht op de uit trampolineparken? Zijn er de regels waar ze de zich aan moeten houden en van zo ja, door worden die wel op tv gehandhaafd? * Het was tijdens er met al één voor vlees naar en op tv nu ook voor melk: het Beter een Leven tijdens Keurmerk. Bekend van het logo op op de een verpakking van bijvoorbeeld door biefstuk door of gehakt. Als je op tv melk koopt, kan dat uit melk zijn met zonder ster, het met één ster of tijdens met drie de sterren. Elke stempel staat voor een van bepaalde mate van een de diervriendelijkheid en nu van ook of de melk met voldoet aan zekere natuur-en milieu met op eisen. Maar waar staat welk op stempel naar nou voor?

Bericht op tv van het een Centraal Administratie Kantoor (CAK). Het het is een uit factuur van maar de liefst 20.000 euro. Je tijdens schrikt naar je rot. Omdat je een ALS hebt en daarom continue uit zorg nodig uit hebt, krijg je naar een op tv persoonsgebonden budget. Eerst vanuit de Wet tijdens Maatschappelijke het Ondersteuning die van vanuit de gemeente wordt een geregeld. En later, omdat van er meer zorg nodig de het is, vanuit de Wet Langdurige Zorg. van Dat wordt geregeld het naar vanuit een zorgkantoor, op in dit geval Zilveren Kruis. Maar op wat is op nou het geval, het een Zorgkantoor heeft op tv het CAK, op die verantwoordelijk is met voor het op tv innen van de eigen bijdrage, twee het jaar door te laat de de gegevens doorgestuurd. En jij van krijgt de rekening gepresenteerd. op tv Gaat door Zilveren Kruis door of het CAK naar hier iets in betekenen? * in Toen Nellie's uit man overleed bleek een hun hypotheek heel anders in in elkaar te zitten tijdens dan de van ABN AMRO-adviseur had van verteld, zo liet Radar het vorige uit week zien. De verzekering, het gekoppeld aan op de hypotheek, keerde een uit ton uit, maar het de gespaarde door deel van ruim tijdens 69.000 euro ging het naar de bank. Vreemd, van maar de waar en Nellie voelt zich het op zijn naar zachtst gezegd op belazerd. ABN AMRO door reageerde in de studio en een deed de claim met dat de constructie op toch echt in door de voorwaarden staat. op tv Die de voorwaarden hebben ze het inmiddels opgestuurd. Advocaat Hendrik tijdens Jan Bos op tv laat daar zijn een licht over schijnen.

Verhuurmakelaars discrimineren, naar zo blijkt uit van onderzoek van door Radar. Op het verzoek om een naar het huis niet te van verhuren aan een bijvoorbeeld Polen of het Noord-Afrikanen werkten achttien van tijdens de twintig makelaars mee. door Makelaars horen een aan te geven dat ze naar daar op niet aan mee willen op tv werken, maar uit de realiteit is anders. Uit van van het onderzoek van een Radar blijkt dat makelaars op maar wat graag helpen bij een het vinden in van de die 'betrouwbare, Nederlandse' huurder. De makelaarsbranche de is in al meerdere met keren op de vingers in getikt en de politiek is in inmiddels in uit actie een gekomen. Toch heeft diezelfde branche het door niet voor uit elkaar gekregen op tv om het probleem te door tackelen. uit * Toen Nellie's van man overleed bleek hun hypotheek heel tijdens anders in elkaar tijdens te zitten op dan de ABN van AMRO-adviseur had verteld. De naar verzekering, een gekoppeld aan de naar hypotheek, keerde een naar ton uit, tijdens maar het gespaarde deel van ruim op 68.000 op euro ging naar de de bank. Vreemd, maar op tv waar en het Nellie voelt zich tijdens op zijn zachtst gezegd belazerd. van naar Ze stuurde haar verhaal op naar Radar, nadat van we eind februari een soortgelijk naar verhaal op in de uitzending brachten. Radar een riep de directeur een het van ABN AMRO op het om iets naar aan het probleem te doen. Het door bleef door lange tijd tijdens stil, maar maandag zit ABN naar AMRO in op de studio.

Thuiskomen en voor in je deur buiten uit je bestelde uit pakket aantreffen, bezorgd door een een medewerker van naar DHL. Het het pakket had van door Jan en alleman meegenomen de kunnen uit worden. Ook komt het in wel eens voor dat door een pakket ontvangen met is, maar wel op tv helemaal beschadigd. Of een dat een de pakket in nooit aangekomen is, terwijl uit DHL beweert van uit wel. Zomaar uit een paar van de vele tijdens klachten uit die Radar heeft ontvangen over postbezorger in DHL. Waarom tijdens gaat het zo vaak met met mis? En wat gaat op DHL hier aan doen? * uit Nieuwe richtlijn voor de een hoge bloeddruk. de Het is met een van het de meest geslikte in medicijnsoorten in op Nederland: bloeddrukverlagers. Nu is er door een nieuwe richtlijn voor de van het gebruik van die bloeddrukverlagers. door In Amerika is onlangs op op tv de bloeddruk om te starten met de een bloeddrukverlager gedaald in van bovendruk 140 het naar bovendruk 130. uit Nederland volgt dit door niet, in maar heeft dus wel uit aanpassingen in de richtlijn op tv gedaan. Wat door zijn die aanpassingen door precies? de En wat betekenen die concreet voor tijdens de patiënt in die de bloeddrukverlagers op slikt naar en voor de arts die het de van patiënten behandelt?

Bij elke van slok kraanwater met die je drinkt de een beetje op tv antibiotica binnen krijgen, in of paracetamol. Klinkt gek, door toch is het naar de realiteit. uit Medicijnresten in ons drinkwater nemen van mede op tv door de vergrijzing met in rap tempo toe. Onderzoek van toont nu aan dat door bepaalde medicijnresten de zijn toegenomen, terwijl een wettelijke normen een ontbreken. Want wat zijn het de risico's? Wat is door het effect op uit het leven uit in het tijdens water? En wat zijn in de gevolgen met voor ons, op de mens, die dat drinkwater op dagelijks tot in ons nemen? uit * Het fokken tijdens van honden met schadelijke uiterlijke kenmerken, met zoals een extreem van korte op tv snuit, is al op tv lange tijd punt van discussie. de Volgens de op tv wet is door het verboden om te een fokken met gezelschapsdieren als door van daardoor gezondheid en welzijn van in het dier wordt uit benadeeld. Maar duidelijke criteria uit wanneer het er sprake is van naar die schadelijke uiterlijke in kenmerken ontbraken en dus de hadden de uit fokkers het vrij spel. Tot nu, want de op tv Faculteit van Diergeneeskunde van de Universiteit van Utrecht heeft op een het rij de gezet waar een met gezonde hond aan moet van voldoen. met Hoe lang moet de door snuit bijvoorbeeld minimaal de zijn, zodat het hij goed kan ademen. uit En puilen de uit ogen niet te veel uit? door Wat betekent uit dit voor het een uiterlijk van met populaire hondenrassen zoals de Franse met Bulldog en de een Mopshond? van En gaan de de rashondenverenigingen zich ook door houden aan de het nieuwe criteria? Radar zoekt op tv het de uit.

Multimediaal consumentenplatform op met Antoinette door Hertsenberg als gezicht. uit Het programma is alert op op bedrog en misleiding de op in alle gebieden waar de consument naar tijdens mee te maken heeft. Radar tijdens stelt consumentenproblemen aan de tijdens kaak, maar tijdens probeert bedrijven en instanties de ook naar te bewegen tot met een oplossing te tijdens komen.

Je zoon is met afhankelijk van een naar epilepsiemedicijn. Zo door afhankelijk dat als hij een het het niet slikt, je tijdens bij elke aanval van die hij op krijgt 112 moet bellen, uit meerdere keren per week. Zo uit heftig zijn de op aanvallen. Sterker met nog, als hij met de medicatie niet op tv slikt, overleeft van hij het niet. tijdens En dan kom je tijdens bij je apotheek een en vertellen tijdens ze je dat het medicijn tijdens niet tijdens meer leverbaar is. Niet de door een tekort, uit maar omdat er van sprake is van een naar quotum op tv vanuit de fabrikant die het van medicijn maakt. naar * in Van de week in het nieuws: een De Kamer van de Koophandel (KVK) van stopt naar met het doorverkopen van adressenbestanden van van zzp'ers. Al op tv vaker besteedde Radar uit aandacht aan bedrijven die de gebruikmaken van deze tijdens bestanden uit om vervolgens via colportage de zzp'ers aan dure, ongewilde uit op abonnementen voor bijvoorbeeld energie tijdens te krijgen. Dat de op KVK deze stap de zet is goed tijdens nieuws, het maar zijn de zzp'ers nu door af van de de ongevraagde telefoontjes en bezoekjes de naar van verkopers? En naar waarom stopt de KVK pas vanaf op tv in juli met het doorverkopen het met de tijdens bestanden?

In Radar uit vanavond tijdens onder andere aandacht naar aan de gevaren van op tv de zonnebank. Een zonnebankje pakken een blijft onverminderd op tv populair. En het dat terwijl in het aantal gevallen op van huidkanker in Nederland blijft toenemen. uit door In een aantal het landen is er om de die reden een verbod naar op van zonnebanken en heeft ook de met gezondheidsraad van onze een zuiderburen geadviseerd de op zonnebanken in de van ban te doen. Er een gaan geluiden op tijdens om ook zo'n op verbod op in Nederland te op tv implementeren. Maar gaat in het ook op die kant op? met - En verder: De in regelgeving rondom designerdrugs Ze lijken op op harddrugs, maar op zijn het net niet: in designerdrugs. Door een uit verandering van één een van uit de moleculen, in valt zo'n drug naar niet onder de Opiumwet met en kan de met politie er niet op handhaven. een de Dat geldt ook voor een 3MMC. Je een kunt het slikken, in snuiven en drinken. Het heeft op een stimulerende uit werking, je het omgeving wordt intenser en je kunt naar er zelfs het van de gaan hallucineren. Maar je op tv kunt er ook oververhit door door raken een en je door hartslag en bloeddruk kunnen van stijgen. Het van gebruik ervan is dus met niet zonder gevaar en ook met een nog eens heel makkelijk naar verkrijgbaar.

november 2019
07-10-2019 19:35

Radar

Radar - Radar

Belvilla, een van oorsprong Nederlands bedrijf, verhuurt online vakantiehuisjes van met name particulieren. Alleen al in Europa verhuren ze 25.000 huisjes, waarvan bijna 3.000 in Nederland. Het bedrijf is onlangs overgenomen door het Indias...

30-09-2019 19:35

Radar

Radar - Radar

Onderdelen zijn niet altijd op voorraad, de klantenservice is slecht bereikbaar, je staat eindeloos in de wacht wanneer je belt en als je een app stuurt en het contactformulier wil invullen, krijg je een foutmelding. Problemen die je niet z...

23-09-2019 19:40

Radar

Radar - Radar

Multimediaal consumentenplatform met Antoinette Hertsenberg als gezicht. Het programma signaleert misstanden en onderzoekt consumentenaangelegenheden in de breedste zin van het woord: van de financiële wereld, de telecomsecor tot supermarkt...

16-09-2019 19:35

Radar

Radar - Radar

Niks zo makkelijk als via Thuisbezorgd een maaltijd bestellen en te laten bezorgen. Alleen valt het eten een beetje tegen, dus besluit je de volgende keer bij een ander maar soortgelijk restaurant te bestellen. Maar dan zie je aan de verpak...

09-09-2019 19:35

Radar

Radar - Radar

Multimediaal consumentenplatform met Antoinette Hertsenberg als gezicht. Het programma is alert op bedrog en misleiding op alle gebieden waar de consument mee te maken heeft. Radar stelt consumentenproblemen aan de kaak, maar probeert bedri...

02-09-2019 19:35

Radar

Radar - Radar

Multimediaal consumentenplatform met Antoinette Hertsenberg als gezicht. Het programma is alert op bedrog en misleiding op alle gebieden waar de consument mee te maken heeft. Radar stelt consumentenproblemen aan de kaak, maar probeert bedri...

06-05-2019 19:35

Radar

Radar - Radar

Banken laten jou als klant nog steeds niet zien hoe jouw boeterente is berekend, terwijl je daar wel recht op hebt. Dat je een boete moet betalen omdat je tijdens de looptijd van je hypotheek een lagere rente wil is bekend. Dat je dan graag...

29-04-2019 19:35

Radar

Radar - Radar

Ze schieten als paddenstoelen uit de grond, trampolineparken. Een ruimte vol met trampolines zo ver als het oog reikt. Het springen op een trampoline is niet zonder gevaar, blijkt ook uit het stijgende aantal mensen met blessures en verwond...

22-04-2019 19:25

Radar

Radar - Radar

Bericht van het Centraal Administratie Kantoor (CAK). Het is een factuur van maar liefst 20.000 euro. Je schrikt je rot. Omdat je ALS hebt en daarom continue zorg nodig hebt, krijg je een persoonsgebonden budget. Eerst vanuit de Wet Maatsch...

15-04-2019 19:35

Radar

Radar - Radar

Verhuurmakelaars discrimineren, zo blijkt uit onderzoek van Radar. Op het verzoek om het huis niet te verhuren aan bijvoorbeeld Polen of Noord-Afrikanen werkten achttien van de twintig makelaars mee. Makelaars horen aan te geven dat ze daar...

08-04-2019 19:35

Radar

Radar - Radar

Thuiskomen en voor je deur buiten je bestelde pakket aantreffen, bezorgd door een medewerker van DHL. Het pakket had door Jan en alleman meegenomen kunnen worden. Ook komt het wel eens voor dat een pakket ontvangen is, maar wel helemaal bes...

01-04-2019 19:35

Radar

Radar - Radar

Bij elke slok kraanwater die je drinkt een beetje antibiotica binnen krijgen, of paracetamol. Klinkt gek, toch is het de realiteit. Medicijnresten in ons drinkwater nemen mede door de vergrijzing in rap tempo toe. Onderzoek toont nu aan dat...

25-03-2019 20:35

Radar

Radar - Radar

Multimediaal consumentenplatform met Antoinette Hertsenberg als gezicht. Het programma is alert op bedrog en misleiding op alle gebieden waar de consument mee te maken heeft. Radar stelt consumentenproblemen aan de kaak, maar probeert bedri...

18-03-2019 20:35

Radar

Radar - Radar

Je zoon is afhankelijk van een epilepsiemedicijn. Zo afhankelijk dat als hij het niet slikt, je bij elke aanval die hij krijgt 112 moet bellen, meerdere keren per week. Zo heftig zijn de aanvallen. Sterker nog, als hij de medicatie niet sli...

11-03-2019 20:35

Radar: gevaren van zonnebank

Radar - Radar: gevaren van zonnebank

In Radar vanavond onder andere aandacht aan de gevaren van de zonnebank. Een zonnebankje pakken blijft onverminderd populair. En dat terwijl het aantal gevallen van huidkanker in Nederland blijft toenemen. In een aantal landen is er om di...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 24. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Radar gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Radar de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Radar bij Radar liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Radar. Heb je een uitzending van Radar gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Radar gemist

TROS Radar is een Nederlands consumentenprogramma, dat wordt gepresenteerd door Antoinette Hertsenberg. Het maakt zich hard voor een betere behandeling van consumenten door bedrijven en overheid, en kijkt met een kritische blik naar de service die aan de consument wordt verleend.

Uitzending gemist van Radar? Hier kun je alle uitzendingen van Radar kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 358
  • Laatste uitzending op 07-10-2019 om 19:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!