Programma gemist?

Belvilla, tijdens een van oorsprong op tv Nederlands bedrijf, van verhuurt online vakantiehuisjes een van met name in particulieren. Alleen al in Europa verhuren uit ze 25.000 in huisjes, waarvan bijna van 3.000 in met Nederland. Het van bedrijf is onlangs overgenomen tijdens door het op Indiase OYO. Om de grootste hotelketen uit ter in wereld te worden met gaan ze ver in met het opdringen een van een tijdens nieuwe manier van werken aan een verhuurders. tijdens Voorwaarden worden ingrijpend tijdens gewijzigd, verhuurders worden met bestookt met de door vraag of Belvilla de prijs het van op het huisje mag bepalen en door ook bij een afwijzing het daarvan door komen sommige huurders erachter dat het de prijs toch op veranderd wordt. tijdens Mag dit allemaal? de En wat op wil Belvilla met een verhuurders die naar door willen gaan met de verhuur tijdens op zoals zij gewend in waren?

Onderdelen op tv zijn niet het altijd op voorraad, de klantenservice is door uit slecht bereikbaar, je staat eindeloos in van met de wacht wanneer je belt het en als je een het app stuurt en in van het contactformulier wil invullen, krijg met je een op foutmelding. Problemen die je niet naar tijdens zou verwachten bij een bedrijf door als van Tesla, die luxe elektrische auto's door maakt die de een blikvanger zijn uit op de weg. Toch naar staat het in online bol van uit klachten over op de service van Tesla. van De vraag het is wat Tesla in gaat doen om deze tijdens klachten naar behoren op te tijdens lossen. tijdens * Nu met nog in surseance van op betaling, maar een faillissement lijkt het onafwendbaar voor reisorganisatie in Thomas Cook. van Reizigers die aan de uit het hotelbalie moeten betalen uit om hun kamer nog in te in op mogen, gestrande reizigers en afgelaste met reizen. naar De gevolgen zijn groot en naar naar verwachting zijn zo'n met met 50.000 mensen gedupeerd. Een tijdens deel van die mensen tijdens zal zich wenden tot in de het SGR, het garantiefonds op voor reizigers. Alleen van blijkt uit de het verleden, bijvoorbeeld naar na het faillissement van andere reisorganisaties, op tv dat op uitbetalen van de schade in soms wel erg lang het op zich op tv laat met wachten. De SGR geeft uitleg in door met de studio.

Multimediaal consumentenplatform met van Antoinette het Hertsenberg als gezicht. Het het programma signaleert misstanden uit en onderzoekt consumentenaangelegenheden tijdens in de breedste zin in van een het woord: van de financiële op tv wereld, de telecomsecor tijdens tot supermarkten en naar de de zorg. Naast het op aan de kaak stellen van van zaken probeert op Radar actief op bedrijven en instanties te bewegen met tot een oplossing op te het komen.

Niks in zo makkelijk als via Thuisbezorgd de een maaltijd bestellen het en te laten de bezorgen. het Alleen valt het eten het een beetje tegen, uit dus de besluit je de het volgende keer bij een door ander maar soortgelijk met restaurant te bestellen. Maar van dan door zie je aan de verpakking dat uit in het eten uit dezelfde tent een komt als een waar je de in vorige keer, toen je met ontevreden was, uit besteld had. Het eten op tv komt dus het uit dezelfde keuken. Als je een de website op van een Thuisbezorgd opent zie je de restaurants tijdens gerangschikt naar van boven van naar beneden. Is de nummer op 1 echt het op beste tijdens restaurant of betaalt dit restaurant Thuisbezorgd met om naar bovenaan te staan? uit Thuisbezorgd reageert in de door studio. het Uit onderzoek van Radar blijkt dat van naar klachten over het functioneren van warmtepompinstallaties in vaak niet naar op tv op tv tevredenheid van de tijdens consument worden afgehandeld. Bij maar de liefst 55 procent van een uit de consumenten blijft het het probleem bestaan, soms zelfs na een meerdere met keren klagen bij verschillende met instanties. Dat naar klagen over een niet het functionerende warmtepomp in weinig oplevert ontdekt in ook Marc Keijzer uit wanneer hij op in 2015 een warmtepompinstallatie laat aanbrengen naar het in zijn woning. uit Al snel blijkt dat de naar installatie niet naar behoren in werkt. De het woning wordt niet warm uit genoeg, het uit kraanwater is in de tijdens ochtend juist te tijdens op tv warm en het tijdens beloofde rendement wordt niet met gehaald. Keijzer doet zijn beklag met bij de installateur, uit maar die naar kaatst de bal in terug. Terwijl van de installateur met ook nog eens erkend lid van is van de brancheorganisatie, naar Techniek Nederland. op Hoe je met als consument klem komt op te op tv staan.

Multimediaal het consumentenplatform met Antoinette Hertsenberg als uit gezicht. het Het programma van is alert op door bedrog en misleiding op op alle gebieden door waar de consument mee te maken met heeft. naar Radar stelt consumentenproblemen aan door de kaak, maar probeert naar bedrijven en tijdens instanties ook te de bewegen met tot een oplossing te met komen.

Multimediaal uit consumentenplatform met een Antoinette Hertsenberg als in gezicht. Het programma is een alert op bedrog het en misleiding de op alle gebieden waar de consument een mee te maken uit heeft. Radar op tv stelt consumentenproblemen aan van de kaak, maar probeert met bedrijven en een instanties ook te bewegen op tv tot een de oplossing tijdens te komen.

Banken met laten jou als klant door nog op tv steeds niet zien hoe jouw op boeterente is berekend, uit terwijl met je daar wel naar recht op hebt. Dat je een uit boete door moet betalen omdat je uit tijdens de op tv looptijd van je hypotheek een tijdens een lagere rente wil is bekend. met Dat je dan graag van wil op tv weten hoe van die boete berekend is, lijkt met meer in dan logisch. En toch krijgen klanten uit van tijdens banken niet die de specifieke berekening wanneer met ze erom vragen en een kun je zelf tijdens nooit narekenen of de op tv boete die een je betaalt wel klopt. uit in De Autoriteit Financiële Markten (AFM) uit concludeerde dit een van jaar de geleden ook al uit en toch laten de in banken weinig verbetering zien. naar Wat moet er met gebeuren om de banken op tv wel zover te op krijgen? * het Ze zijn niet meer met uit het met straatbeeld weg door te denken: thermobekers. Handig voor tijdens in de op tv trein, in de auto de en op het het werk. Als de je er een in wilt op tv kopen is de keuze enorm. Bij de welke met beker blijft je koffie van of thee het langste op warm, welke met heeft de beste tijdens drinkdop, kan door de beker tegen de een stootje en een gaat hij niet lekken op tv in je tas? Radar door in test tien thermosbekers.

Ze schieten naar als het paddenstoelen uit de grond, door trampolineparken. Een tijdens ruimte vol met trampolines zo ver tijdens als het van oog op tv reikt. Het springen op een naar trampoline is niet van zonder gevaar, blijkt ook de uit het stijgende op aantal op mensen met blessures naar en verwondingen die een zich melden een op de eerste hulp. Uit het een enquête van Radar naar door blijkt dat een kwart van de in ondervraagde een bezoekers van trampolineparken licht tot naar zwaar de letsel heeft opgelopen. in Want hoe naar zit het met het de toezicht op de trampolineparken? het Zijn van er regels waar een ze zich aan moeten houden in en op tv zo ja, worden naar die wel gehandhaafd? * Het was door er al één door voor vlees in en nu ook voor in melk: het Beter met Leven Keurmerk. Bekend in van van het logo op in de verpakking van bijvoorbeeld in biefstuk of gehakt. Als door je melk koopt, door kan uit dat melk zijn een zonder ster, met één op ster door of met drie op sterren. Elke stempel een staat voor een door bepaalde mate van diervriendelijkheid door en nu op ook of de melk in voldoet aan zekere tijdens natuur-en milieu eisen. Maar uit waar staat welk met stempel nou het voor?

Bericht van uit het Centraal Administratie een Kantoor (CAK). Het tijdens is het een factuur van op tv maar liefst 20.000 euro. Je schrikt in je rot. van Omdat je ALS het hebt en door daarom continue zorg nodig hebt, een met krijg je een persoonsgebonden het budget. Eerst op vanuit de Wet Maatschappelijke Ondersteuning een die vanuit de gemeente een wordt uit geregeld. En later, omdat in er meer uit zorg nodig is, vanuit door de Wet Langdurige naar Zorg. Dat wordt naar geregeld vanuit een zorgkantoor, een in uit dit geval Zilveren uit Kruis. Maar wat is op nou in het geval, het Zorgkantoor met heeft het CAK, die in verantwoordelijk in is voor het uit innen van de eigen bijdrage, met twee jaar uit te laat de gegevens doorgestuurd. op van En jij krijgt de rekening een gepresenteerd. Gaat Zilveren op Kruis of het CAK uit hier iets een in betekenen? * Toen naar Nellie's man door overleed met bleek hun hypotheek uit heel anders in elkaar te zitten uit dan uit de ABN AMRO-adviseur had verteld, uit zo liet in Radar vorige week zien. in De het verzekering, gekoppeld aan de hypotheek, in door keerde een ton uit, maar uit het gespaarde deel een van ruim 69.000 euro tijdens op tv ging naar de bank. Vreemd, maar een waar en Nellie tijdens voelt zich op in zijn zachtst gezegd tijdens belazerd. met ABN AMRO reageerde naar in de studio en door deed de van claim dat een de constructie toch echt in een de voorwaarden staat. met Die op tv voorwaarden hebben ze op tv inmiddels opgestuurd. Advocaat een Hendrik Jan Bos laat daar zijn op licht over door schijnen.

Verhuurmakelaars op tv discrimineren, zo blijkt uit een onderzoek van Radar. op tv Op het verzoek uit om met het huis niet van te verhuren aan bijvoorbeeld de Polen of Noord-Afrikanen werkten achttien op tv van de in twintig makelaars mee. met Makelaars horen aan te met geven dat ze met daar op tv niet aan mee willen werken, in maar de tijdens realiteit naar is anders. Uit het onderzoek van op Radar met blijkt dat makelaars maar wat naar graag helpen bij van het vinden van met die 'betrouwbare, van Nederlandse' huurder. De de makelaarsbranche is tijdens al meerdere in keren op de vingers getikt en een de politiek is het inmiddels in in actie gekomen. Toch heeft uit op diezelfde branche het niet voor de elkaar de gekregen om het probleem een te tackelen. tijdens * Toen Nellie's man overleed bleek op tv het hun hypotheek heel anders in naar elkaar te tijdens zitten dan de op tv ABN AMRO-adviseur door had verteld. De verzekering, gekoppeld een aan de hypotheek, het keerde een ton uit, naar uit maar het gespaarde deel van op ruim 68.000 naar euro ging het naar de bank. Vreemd, maar waar een en Nellie op tv voelt zich op de zijn zachtst door gezegd belazerd. op tv Ze stuurde haar uit verhaal naar Radar, nadat we op tv eind februari een soortgelijk in verhaal in door de uit uitzending brachten. Radar riep de naar directeur van ABN tijdens AMRO op om tijdens iets aan het tijdens probleem te een doen. Het door bleef lange tijd stil, op maar maandag zit van ABN AMRO in de tijdens studio.

Thuiskomen naar en voor in je deur buiten in je bestelde pakket van aantreffen, bezorgd door op een medewerker van DHL. Het tijdens pakket had door naar Jan en alleman meegenomen tijdens kunnen het worden. Ook komt op tv het wel op eens voor dat de een pakket ontvangen is, maar wel op van helemaal beschadigd. Of dat een in pakket in nooit aangekomen is, terwijl DHL tijdens beweert met van wel. Zomaar een door paar van de vele de klachten die Radar heeft van ontvangen over op tv postbezorger DHL. naar Waarom gaat het op zo vaak mis? En uit wat gaat DHL hier uit aan door doen? * Nieuwe richtlijn door voor een de hoge bloeddruk. tijdens Het is een van met de meest geslikte medicijnsoorten in in Nederland: door bloeddrukverlagers. Nu op is er een nieuwe met richtlijn voor het op gebruik van die bloeddrukverlagers. een In naar Amerika is onlangs de bloeddruk om op tv te starten met tijdens naar een bloeddrukverlager gedaald van bovendruk van 140 naar bovendruk het 130. op tv Nederland volgt dit in niet, maar heeft op tv dus wel aanpassingen in de met richtlijn gedaan. Wat een zijn die aanpassingen op precies? En wat betekenen naar met die concreet voor het de patiënt die de op tv bloeddrukverlagers slikt en op voor de het arts die de patiënten in behandelt?

Bij op elke slok kraanwater die naar je drinkt een op tv beetje antibiotica van binnen krijgen, van of paracetamol. Klinkt gek, op toch is het uit de realiteit. Medicijnresten in ons een drinkwater uit nemen mede door de op tv vergrijzing in rap tempo door toe. het Onderzoek toont nu aan naar dat bepaalde tijdens medicijnresten zijn uit toegenomen, terwijl wettelijke de normen ontbreken. Want wat op zijn de risico's? op tv Wat is het van effect op het uit leven in het water? En uit tijdens wat zijn de gevolgen uit voor ons, de tijdens mens, die dat drinkwater het dagelijks tot ons in nemen? tijdens * Het fokken van honden op tv met schadelijke uiterlijke tijdens kenmerken, zoals een extreem het korte in snuit, is al lange tijd de uit punt van discussie. Volgens de van wet in is het verboden om te naar fokken met uit gezelschapsdieren als uit daardoor gezondheid en welzijn van in het dier uit wordt benadeeld. het Maar duidelijke criteria wanneer er het sprake is tijdens van die uit schadelijke uiterlijke kenmerken ontbraken en dus een hadden uit de fokkers vrij door spel. Tot nu, want door de de Faculteit Diergeneeskunde van tijdens de Universiteit Utrecht heeft op in een rij gezet waar van een tijdens gezonde hond aan moet de voldoen. van Hoe lang moet de snuit de bijvoorbeeld minimaal zijn, in zodat hij goed op tv kan uit ademen. En puilen de met ogen niet te veel uit? in van Wat betekent dit voor van het uiterlijk van de populaire hondenrassen zoals de het Franse Bulldog en de uit Mopshond? op En gaan de een rashondenverenigingen zich een ook houden aan tijdens de nieuwe criteria? Radar door zoekt het tijdens uit.

Multimediaal uit consumentenplatform met Antoinette Hertsenberg naar als gezicht. een Het programma is het alert op bedrog en een misleiding op alle gebieden de waar de door consument met mee te maken uit heeft. Radar stelt consumentenproblemen aan de uit kaak, maar tijdens probeert bedrijven het en instanties ook naar te bewegen tot een oplossing met door te komen.

Je door zoon is in afhankelijk van een epilepsiemedicijn. Zo afhankelijk naar in dat als hij het niet op tv slikt, je bij de elke aanval die op hij krijgt 112 moet met bellen, op meerdere keren per door week. Zo door heftig zijn de aanvallen. tijdens Sterker nog, als hij het de medicatie niet het slikt, overleeft hij van het niet. En door dan het kom je bij je door apotheek en vertellen ze het je dat het medicijn de niet door meer leverbaar het is. Niet door een tekort, maar uit het omdat er sprake is van de een quotum op vanuit de fabrikant die op het medicijn de maakt. * Van op de week in van het nieuws: De op Kamer van Koophandel (KVK) stopt het met met het doorverkopen op tv van adressenbestanden van zzp'ers. Al op vaker besteedde van Radar aandacht op tv aan bedrijven die uit gebruikmaken van deze met bestanden om vervolgens via colportage zzp'ers van van aan dure, ongewilde abonnementen voor bijvoorbeeld uit energie in te krijgen. door Dat de KVK door deze stap zet op is goed nieuws, maar van zijn de zzp'ers nu af in van de ongevraagde een telefoontjes met en bezoekjes van verkopers? En op waarom stopt van de KVK de pas vanaf op juli met het door doorverkopen met de het bestanden?

In door Radar vanavond onder andere op aandacht het aan de gevaren van de in zonnebank. Een zonnebankje de pakken blijft onverminderd een populair. En in dat terwijl het aantal gevallen de van huidkanker in de Nederland blijft toenemen. het In een aantal op landen op is er een om die reden een een verbod op zonnebanken en tijdens heeft ook de gezondheidsraad op tv van onze van zuiderburen geadviseerd de de zonnebanken in de van ban te op tv doen. Er door gaan geluiden op om ook zo'n naar verbod in het Nederland te implementeren. Maar op gaat het op ook die het kant op? - En verder: op De naar regelgeving rondom designerdrugs Ze tijdens lijken op harddrugs, maar zijn op tv het op tv net niet: designerdrugs. Door een een verandering van uit één van de moleculen, uit valt zo'n drug naar niet de onder de Opiumwet en kan op van de politie er niet op handhaven. het Dat geldt ook het van voor 3MMC. Je op tv kunt het slikken, snuiven en door drinken. Het op tv heeft een stimulerende werking, tijdens je omgeving de wordt intenser uit en je kunt er zelfs op tv van op tv gaan hallucineren. Maar je kunt met er ook oververhit door het raken en door je naar hartslag en bloeddruk kunnen uit stijgen. Het gebruik ervan in is uit dus niet zonder een gevaar en ook nog van eens heel makkelijk van verkrijgbaar.

april 2021
07-10-2019 19:35

Radar

Radar - Radar

Belvilla, een van oorsprong Nederlands bedrijf, verhuurt online vakantiehuisjes van met name particulieren. Alleen al in Europa verhuren ze 25.000 huisjes, waarvan bijna 3.000 in Nederland. Het bedrijf is onlangs overgenomen door het Indias...

30-09-2019 19:35

Radar

Radar - Radar

Onderdelen zijn niet altijd op voorraad, de klantenservice is slecht bereikbaar, je staat eindeloos in de wacht wanneer je belt en als je een app stuurt en het contactformulier wil invullen, krijg je een foutmelding. Problemen die je niet z...

23-09-2019 19:40

Radar

Radar - Radar

Multimediaal consumentenplatform met Antoinette Hertsenberg als gezicht. Het programma signaleert misstanden en onderzoekt consumentenaangelegenheden in de breedste zin van het woord: van de financiële wereld, de telecomsecor tot supermarkt...

16-09-2019 19:35

Radar

Radar - Radar

Niks zo makkelijk als via Thuisbezorgd een maaltijd bestellen en te laten bezorgen. Alleen valt het eten een beetje tegen, dus besluit je de volgende keer bij een ander maar soortgelijk restaurant te bestellen. Maar dan zie je aan de verpak...

09-09-2019 19:35

Radar

Radar - Radar

Multimediaal consumentenplatform met Antoinette Hertsenberg als gezicht. Het programma is alert op bedrog en misleiding op alle gebieden waar de consument mee te maken heeft. Radar stelt consumentenproblemen aan de kaak, maar probeert bedri...

02-09-2019 19:35

Radar

Radar - Radar

Multimediaal consumentenplatform met Antoinette Hertsenberg als gezicht. Het programma is alert op bedrog en misleiding op alle gebieden waar de consument mee te maken heeft. Radar stelt consumentenproblemen aan de kaak, maar probeert bedri...

06-05-2019 19:35

Radar

Radar - Radar

Banken laten jou als klant nog steeds niet zien hoe jouw boeterente is berekend, terwijl je daar wel recht op hebt. Dat je een boete moet betalen omdat je tijdens de looptijd van je hypotheek een lagere rente wil is bekend. Dat je dan graag...

29-04-2019 19:35

Radar

Radar - Radar

Ze schieten als paddenstoelen uit de grond, trampolineparken. Een ruimte vol met trampolines zo ver als het oog reikt. Het springen op een trampoline is niet zonder gevaar, blijkt ook uit het stijgende aantal mensen met blessures en verwond...

22-04-2019 19:25

Radar

Radar - Radar

Bericht van het Centraal Administratie Kantoor (CAK). Het is een factuur van maar liefst 20.000 euro. Je schrikt je rot. Omdat je ALS hebt en daarom continue zorg nodig hebt, krijg je een persoonsgebonden budget. Eerst vanuit de Wet Maatsch...

15-04-2019 19:35

Radar

Radar - Radar

Verhuurmakelaars discrimineren, zo blijkt uit onderzoek van Radar. Op het verzoek om het huis niet te verhuren aan bijvoorbeeld Polen of Noord-Afrikanen werkten achttien van de twintig makelaars mee. Makelaars horen aan te geven dat ze daar...

08-04-2019 19:35

Radar

Radar - Radar

Thuiskomen en voor je deur buiten je bestelde pakket aantreffen, bezorgd door een medewerker van DHL. Het pakket had door Jan en alleman meegenomen kunnen worden. Ook komt het wel eens voor dat een pakket ontvangen is, maar wel helemaal bes...

01-04-2019 19:35

Radar

Radar - Radar

Bij elke slok kraanwater die je drinkt een beetje antibiotica binnen krijgen, of paracetamol. Klinkt gek, toch is het de realiteit. Medicijnresten in ons drinkwater nemen mede door de vergrijzing in rap tempo toe. Onderzoek toont nu aan dat...

25-03-2019 20:35

Radar

Radar - Radar

Multimediaal consumentenplatform met Antoinette Hertsenberg als gezicht. Het programma is alert op bedrog en misleiding op alle gebieden waar de consument mee te maken heeft. Radar stelt consumentenproblemen aan de kaak, maar probeert bedri...

18-03-2019 20:35

Radar

Radar - Radar

Je zoon is afhankelijk van een epilepsiemedicijn. Zo afhankelijk dat als hij het niet slikt, je bij elke aanval die hij krijgt 112 moet bellen, meerdere keren per week. Zo heftig zijn de aanvallen. Sterker nog, als hij de medicatie niet sli...

11-03-2019 20:35

Radar: gevaren van zonnebank

Radar - Radar: gevaren van zonnebank

In Radar vanavond onder andere aandacht aan de gevaren van de zonnebank. Een zonnebankje pakken blijft onverminderd populair. En dat terwijl het aantal gevallen van huidkanker in Nederland blijft toenemen. In een aantal landen is er om di...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 24. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Radar gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Radar de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Radar bij Radar liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Radar. Heb je een uitzending van Radar gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Radar gemist

TROS Radar is een Nederlands consumentenprogramma, dat wordt gepresenteerd door Antoinette Hertsenberg. Het maakt zich hard voor een betere behandeling van consumenten door bedrijven en overheid, en kijkt met een kritische blik naar de service die aan de consument wordt verleend.

Uitzending gemist van Radar? Hier kun je alle uitzendingen van Radar kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 358
  • Laatste uitzending op 07-10-2019 om 19:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!