Programma gemist?

Belvilla, tijdens een van het oorsprong Nederlands bedrijf, verhuurt online een vakantiehuisjes van met name van particulieren. Alleen de al in een Europa verhuren ze 25.000 in huisjes, waarvan in bijna 3.000 in Nederland. Het uit bedrijf naar is onlangs overgenomen met door het op Indiase OYO. Om de grootste van hotelketen ter wereld te uit worden naar gaan ze door ver in het het opdringen van een nieuwe manier van door werken aan verhuurders. uit Voorwaarden met worden ingrijpend gewijzigd, verhuurders een worden door bestookt met de op vraag of Belvilla de prijs tijdens van het huisje mag met op tv bepalen en ook een bij een afwijzing naar daarvan komen sommige huurders op tv erachter dat de tijdens prijs toch met veranderd wordt. Mag dit van allemaal? En wat wil Belvilla op tv met verhuurders die door door met willen gaan met op de verhuur zoals zij tijdens gewend in waren?

Onderdelen zijn niet door altijd naar op voorraad, naar de klantenservice is slecht bereikbaar, je op tv op staat eindeloos in de wacht wanneer van je belt en naar met als je een app de stuurt en het van contactformulier wil op tv invullen, krijg je in een foutmelding. Problemen die je niet uit zou verwachten bij met het een bedrijf als Tesla, met die luxe elektrische auto's maakt op tv die op een blikvanger naar zijn op de het weg. Toch staat het online bol op door van klachten over de uit service van Tesla. De vraag het is wat Tesla van gaat met doen om deze van klachten naar van behoren op te lossen. * Nu het nog een in surseance het van betaling, maar het een faillissement lijkt onafwendbaar uit voor reisorganisatie Thomas Cook. Reizigers van die aan de naar hotelbalie moeten door betalen om de hun kamer nog uit in te mogen, het gestrande reizigers en afgelaste de reizen. De gevolgen zijn op tv uit groot en naar verwachting zijn op tv zo'n 50.000 in mensen gedupeerd. Een deel van tijdens die mensen uit zal zich wenden tot van de het SGR, het garantiefonds voor reizigers. door Alleen in blijkt uit tijdens het verleden, bijvoorbeeld een na het faillissement van andere reisorganisaties, door het dat uitbetalen van de schade een soms van wel erg lang naar op zich laat wachten. De SGR op tv geeft door uitleg in de op tv studio.

Multimediaal uit consumentenplatform met Antoinette Hertsenberg tijdens als gezicht. Het programma met naar signaleert misstanden en onderzoekt in consumentenaangelegenheden in de breedste op tv zin van op tv het woord: van de financiële met naar wereld, de telecomsecor tot naar supermarkten en tijdens de zorg. Naast het het aan de in kaak stellen van zaken probeert in Radar actief van bedrijven en instanties te uit bewegen tot op tv een oplossing te naar komen.

Niks zo makkelijk tijdens als via Thuisbezorgd de een in maaltijd bestellen en te laten in een bezorgen. Alleen valt het eten een van beetje tegen, op tv dus besluit je uit de volgende naar keer bij door een ander maar soortgelijk restaurant te het een bestellen. Maar dan zie je naar aan uit de verpakking dat het eten een uit op dezelfde tent komt als tijdens waar je de op vorige keer, toen je ontevreden een was, besteld op tv had. op Het eten komt dus uit van dezelfde keuken. Als je in de website van naar Thuisbezorgd opent zie op een je de restaurants gerangschikt van boven het naar beneden. Is de de nummer in 1 echt het op beste op tv restaurant of betaalt met dit restaurant Thuisbezorgd van om bovenaan te staan? Thuisbezorgd reageert op tv in de met studio. Uit onderzoek uit van Radar blijkt door dat met klachten over het uit functioneren van warmtepompinstallaties vaak op niet naar tevredenheid van het de consument worden door afgehandeld. Bij maar liefst met 55 procent van met de consumenten blijft naar het probleem bestaan, op tv soms zelfs na naar de meerdere keren klagen bij uit verschillende instanties. Dat op tv klagen over een niet functionerende tijdens het warmtepomp weinig oplevert ontdekt op tv ook Marc Keijzer wanneer met hij in 2015 een een warmtepompinstallatie laat aanbrengen met in zijn uit woning. Al snel uit blijkt dat de naar installatie niet naar een behoren uit werkt. De woning wordt niet warm van genoeg, het in kraanwater is in in de ochtend juist op tv te het warm en het beloofde rendement wordt op niet gehaald. naar Keijzer doet zijn met beklag bij de door installateur, maar het die kaatst op tv de bal terug. Terwijl de een installateur ook nog eens op erkend lid is van door van de brancheorganisatie, Techniek Nederland. een Hoe je als consument met klem komt te door met staan.

Multimediaal op tv consumentenplatform met Antoinette Hertsenberg als met gezicht. van Het programma is alert uit op bedrog en misleiding in op alle gebieden een waar op tv de consument mee te maken het heeft. Radar stelt uit tijdens consumentenproblemen aan de kaak, maar probeert tijdens bedrijven en instanties op met ook te bewegen tot een oplossing de te uit komen.

Multimediaal consumentenplatform naar met Antoinette Hertsenberg als op tv gezicht. Het programma naar is alert op de bedrog en in misleiding op alle gebieden op uit waar de consument mee op te maken heeft. Radar stelt het de consumentenproblemen aan de kaak, in maar probeert bedrijven naar en instanties in ook te bewegen in tot een oplossing te tijdens komen.

Banken laten jou door als klant met nog steeds niet in zien op tv hoe jouw boeterente is berekend, terwijl naar je daar een wel uit recht op hebt. op tv Dat je een boete moet tijdens betalen omdat je in tijdens uit de looptijd van je op hypotheek een lagere door rente wil is op tv bekend. Dat je uit dan graag wil weten een hoe die boete met berekend is, lijkt naar meer dan een logisch. En toch krijgen van klanten van banken met niet een die specifieke berekening wanneer ze op erom de vragen en kun je het zelf nooit narekenen of door de boete die op je naar betaalt wel klopt. De Autoriteit Financiële op tv Markten (AFM) concludeerde uit dit een jaar de geleden door ook al en toch laten in de banken met weinig verbetering het zien. Wat moet er een gebeuren om de banken van met wel zover te krijgen? * de Ze zijn niet het meer uit met het straatbeeld weg tijdens te denken: thermobekers. op Handig voor in een de trein, met in de auto en op het uit werk. Als je naar er een een wilt kopen is tijdens de keuze op enorm. Bij welke beker blijft op je met koffie of met thee het langste door warm, welke heeft de beste drinkdop, naar kan de de beker tegen een stootje op en gaat hij op tv niet lekken op in naar je tas? Radar test met tien thermosbekers.

Ze schieten tijdens als paddenstoelen uit een de door grond, trampolineparken. Een ruimte naar vol met door trampolines zo ver als het het oog reikt. Het uit springen op een trampoline van is op tv niet zonder gevaar, het blijkt ook uit het in stijgende aantal mensen met van blessures tijdens en verwondingen die zich melden een op een de eerste hulp. op tv Uit een naar enquête van Radar blijkt dat een het kwart tijdens van de ondervraagde bezoekers van het trampolineparken licht het tot zwaar letsel heeft van opgelopen. Want hoe de zit uit het met het door toezicht op de trampolineparken? Zijn het er de regels waar ze zich van aan naar moeten houden en zo tijdens ja, worden die naar wel gehandhaafd? * Het was uit er al één een voor vlees en met de nu ook voor melk: het Beter de Leven Keurmerk. Bekend een van het logo op tv op op de verpakking de van bijvoorbeeld biefstuk of gehakt. Als op tijdens je melk koopt, kan door dat melk zijn zonder van ster, met één ster van of met drie in sterren. Elke stempel van staat voor door een bepaalde mate van tijdens diervriendelijkheid en nu naar ook of tijdens de melk voldoet aan door zekere met natuur-en milieu eisen. Maar waar het staat welk stempel met nou in voor?

Bericht van een het Centraal Administratie van Kantoor (CAK). het Het is een factuur naar van maar liefst door 20.000 het euro. Je schrikt door je rot. Omdat je ALS hebt met en daarom continue van zorg nodig hebt, naar krijg door je een persoonsgebonden budget. Eerst tijdens vanuit de op tv Wet Maatschappelijke Ondersteuning die met vanuit met de gemeente wordt op geregeld. En later, omdat naar er meer zorg in nodig is, vanuit de door Wet Langdurige Zorg. in Dat wordt van geregeld een vanuit een zorgkantoor, in dit geval met met Zilveren Kruis. Maar wat is de nou het naar geval, het Zorgkantoor heeft het uit CAK, op die verantwoordelijk is voor het op tv innen van de op tv eigen op bijdrage, twee jaar te laat uit op tv de gegevens doorgestuurd. En op jij krijgt de rekening de gepresenteerd. op Gaat Zilveren Kruis of het CAK van hier de iets in betekenen? op * Toen Nellie's op tv man overleed bleek door hun hypotheek heel anders in in elkaar te zitten door dan de ABN het met AMRO-adviseur had verteld, zo van liet Radar vorige van week zien. De verzekering, gekoppeld een aan de hypotheek, tijdens op keerde een ton op tv uit, maar het uit gespaarde deel van de ruim 69.000 euro van ging naar de bank. Vreemd, maar het tijdens waar en Nellie voelt zich door op zijn zachtst gezegd uit belazerd. ABN AMRO door reageerde in de de studio en het deed de claim dat tijdens de constructie het toch echt in de de voorwaarden een staat. Die voorwaarden van hebben ze de inmiddels opgestuurd. Advocaat Hendrik Jan door Bos laat de daar zijn licht door over schijnen.

Verhuurmakelaars op tv discrimineren, zo blijkt uit onderzoek met van Radar. naar Op het verzoek op tv om uit het huis niet te verhuren aan van bijvoorbeeld Polen of met Noord-Afrikanen door werkten achttien van de twintig op makelaars mee. Makelaars tijdens horen aan te de geven dat de ze daar een niet aan mee willen naar werken, maar de door realiteit is anders. naar Uit het met onderzoek van Radar blijkt dat met in makelaars maar wat graag helpen op tv bij op het vinden van die op tv 'betrouwbare, Nederlandse' huurder. De makelaarsbranche uit is naar al meerdere keren tijdens op de een vingers getikt en de politiek tijdens is inmiddels naar in actie gekomen. in Toch heeft met diezelfde branche het de niet voor elkaar gekregen om het in probleem uit te tackelen. * Toen Nellie's op man overleed bleek op tv hun hypotheek naar heel anders in de elkaar te de zitten dan een de ABN AMRO-adviseur een had verteld. De verzekering, gekoppeld door aan de hypotheek, keerde tijdens een uit ton uit, maar uit het gespaarde deel naar van ruim 68.000 uit euro ging naar de bank. door Vreemd, maar waar een en tijdens Nellie voelt met zich op zijn zachtst gezegd op belazerd. Ze stuurde haar in verhaal naar Radar, de nadat we eind van februari een uit soortgelijk in verhaal in de tijdens uitzending brachten. Radar riep de directeur de tijdens van ABN AMRO op het om iets aan het uit probleem te met doen. Het de bleef lange tijd stil, maar maandag in zit ABN AMRO door in de met studio.

Thuiskomen uit en voor je door deur buiten naar je bestelde pakket aantreffen, bezorgd door met een het medewerker van DHL. Het het pakket had door met Jan en op tv alleman meegenomen kunnen op worden. Ook uit komt het wel eens een voor dat met een pakket ontvangen is, op maar wel helemaal beschadigd. Of in dat een tijdens pakket nooit aangekomen is, uit tijdens terwijl DHL beweert van wel. Zomaar in een paar tijdens van de vele klachten uit die Radar heeft in ontvangen tijdens over postbezorger DHL. Waarom het gaat het zo vaak op tv tijdens mis? En wat gaat DHL in hier het aan doen? * Nieuwe een richtlijn voor een hoge op tv bloeddruk. Het tijdens is een het van de meest geslikte medicijnsoorten een in Nederland: bloeddrukverlagers. van Nu is naar er een met nieuwe richtlijn voor het gebruik het van die bloeddrukverlagers. in In Amerika in is onlangs de bloeddruk om de te starten op tv met tijdens een bloeddrukverlager gedaald van tijdens bovendruk 140 naar naar bovendruk 130. op Nederland volgt dit niet, maar heeft door de dus wel aanpassingen in de richtlijn de gedaan. Wat het zijn die aanpassingen van precies? En tijdens wat betekenen het die concreet voor op de patiënt die de bloeddrukverlagers tijdens slikt en voor op tv de arts die de op tv patiënten een behandelt?

Bij het elke slok kraanwater die op je met drinkt een beetje op tv antibiotica binnen krijgen, of een paracetamol. Klinkt gek, toch uit is het de uit realiteit. Medicijnresten het in ons drinkwater uit nemen mede het door de vergrijzing in rap met tempo toe. Onderzoek op toont nu aan in dat bepaalde medicijnresten zijn van toegenomen, terwijl wettelijke met normen ontbreken. op tv Want op tv wat zijn de risico's? Wat een is uit het effect op het leven in naar het water? met En wat een zijn de gevolgen voor ons, uit de op mens, die dat door drinkwater dagelijks tot ons nemen? tijdens * Het de fokken uit van honden met schadelijke uiterlijke naar kenmerken, zoals een extreem een korte de snuit, is al lange tijd uit punt van discussie. van Volgens de wet naar is het verboden op tv tijdens om te fokken met op tv gezelschapsdieren als op tv daardoor gezondheid en welzijn een van het dier wordt benadeeld. het Maar duidelijke in criteria wanneer op tv er sprake het is van die schadelijke uiterlijke kenmerken tijdens de ontbraken en dus hadden door de fokkers het vrij spel. Tot nu, want door de Faculteit Diergeneeskunde door van de Universiteit Utrecht naar heeft op een op tv rij een gezet waar een gezonde hond op door aan moet voldoen. Hoe lang de moet naar de snuit bijvoorbeeld minimaal zijn, zodat van hij met goed kan ademen. uit En puilen de ogen tijdens niet te veel uit? met Wat in betekent dit voor het uit uiterlijk van populaire met hondenrassen zoals de de Franse in Bulldog en de Mopshond? En uit gaan de rashondenverenigingen zich van ook houden op tv aan de nieuwe criteria? met een Radar zoekt het van uit.

Multimediaal op tv consumentenplatform met Antoinette Hertsenberg als op gezicht. tijdens Het programma is alert uit op bedrog en misleiding op tv op alle de gebieden waar de een consument tijdens mee te maken heeft. tijdens Radar stelt consumentenproblemen aan met de kaak, naar maar probeert bedrijven en de instanties een ook te bewegen de tot een oplossing op tv te komen.

Je zoon is naar afhankelijk van een naar epilepsiemedicijn. Zo afhankelijk van dat als hij met het met niet slikt, je door bij elke aanval die hij het krijgt met 112 moet bellen, meerdere uit keren per naar week. Zo heftig de zijn de op tv aanvallen. Sterker nog, als hij tijdens de medicatie in niet slikt, met overleeft hij het op tv niet. En dan uit kom je bij je het apotheek en vertellen ze je het dat het medicijn een niet meer een leverbaar is. Niet door van een tekort, de maar omdat er sprake op naar is van een quotum vanuit de naar uit fabrikant die het medicijn maakt. de * Van van de week op in het nieuws: De naar Kamer van Koophandel (KVK) op stopt met het doorverkopen naar van op adressenbestanden van zzp'ers. Al vaker uit door besteedde Radar aandacht met aan bedrijven die gebruikmaken naar van deze bestanden van om vervolgens via colportage met zzp'ers aan dure, naar ongewilde abonnementen voor bijvoorbeeld met energie naar te krijgen. Dat het de KVK op tv deze stap zet is goed nieuws, tijdens maar het zijn de zzp'ers nu met af van de ongevraagde in telefoontjes en bezoekjes het van verkopers? En met waarom stopt met de uit KVK pas vanaf met juli met het op doorverkopen met de op tv bestanden?

In door Radar vanavond onder andere aandacht tijdens aan naar de gevaren van door de zonnebank. Een zonnebankje uit pakken blijft onverminderd populair. op En dat naar terwijl het aantal gevallen van van huidkanker in uit Nederland blijft toenemen. op tv In de een aantal van landen is er om die reden door een verbod uit op zonnebanken en heeft een ook de de gezondheidsraad van van onze zuiderburen geadviseerd de uit zonnebanken in door de ban te naar doen. Er gaan het geluiden op het om ook zo'n een verbod in Nederland te implementeren. Maar de gaat de het ook die kant uit op? door - En verder: De regelgeving door rondom designerdrugs Ze tijdens lijken op harddrugs, maar in zijn het de net niet: op tv designerdrugs. Door een verandering van door één van de tijdens moleculen, valt zo'n drug een niet onder de een Opiumwet en kan naar naar de politie er niet op handhaven. door Dat geldt ook tijdens tijdens voor 3MMC. Je kunt het slikken, door de snuiven en drinken. Het het heeft een stimulerende werking, in je omgeving op tv wordt intenser en je kunt een er zelfs van met tijdens gaan hallucineren. Maar je op kunt er ook oververhit op door raken en je op hartslag tijdens en bloeddruk tijdens kunnen stijgen. Het uit gebruik ervan is dus niet zonder de het gevaar en ook van nog eens heel makkelijk door verkrijgbaar.

oktober 2021
07-10-2019 19:35

Radar

Radar - Radar

Belvilla, een van oorsprong Nederlands bedrijf, verhuurt online vakantiehuisjes van met name particulieren. Alleen al in Europa verhuren ze 25.000 huisjes, waarvan bijna 3.000 in Nederland. Het bedrijf is onlangs overgenomen door het Indias...

30-09-2019 19:35

Radar

Radar - Radar

Onderdelen zijn niet altijd op voorraad, de klantenservice is slecht bereikbaar, je staat eindeloos in de wacht wanneer je belt en als je een app stuurt en het contactformulier wil invullen, krijg je een foutmelding. Problemen die je niet z...

23-09-2019 19:40

Radar

Radar - Radar

Multimediaal consumentenplatform met Antoinette Hertsenberg als gezicht. Het programma signaleert misstanden en onderzoekt consumentenaangelegenheden in de breedste zin van het woord: van de financiële wereld, de telecomsecor tot supermarkt...

16-09-2019 19:35

Radar

Radar - Radar

Niks zo makkelijk als via Thuisbezorgd een maaltijd bestellen en te laten bezorgen. Alleen valt het eten een beetje tegen, dus besluit je de volgende keer bij een ander maar soortgelijk restaurant te bestellen. Maar dan zie je aan de verpak...

09-09-2019 19:35

Radar

Radar - Radar

Multimediaal consumentenplatform met Antoinette Hertsenberg als gezicht. Het programma is alert op bedrog en misleiding op alle gebieden waar de consument mee te maken heeft. Radar stelt consumentenproblemen aan de kaak, maar probeert bedri...

02-09-2019 19:35

Radar

Radar - Radar

Multimediaal consumentenplatform met Antoinette Hertsenberg als gezicht. Het programma is alert op bedrog en misleiding op alle gebieden waar de consument mee te maken heeft. Radar stelt consumentenproblemen aan de kaak, maar probeert bedri...

06-05-2019 19:35

Radar

Radar - Radar

Banken laten jou als klant nog steeds niet zien hoe jouw boeterente is berekend, terwijl je daar wel recht op hebt. Dat je een boete moet betalen omdat je tijdens de looptijd van je hypotheek een lagere rente wil is bekend. Dat je dan graag...

29-04-2019 19:35

Radar

Radar - Radar

Ze schieten als paddenstoelen uit de grond, trampolineparken. Een ruimte vol met trampolines zo ver als het oog reikt. Het springen op een trampoline is niet zonder gevaar, blijkt ook uit het stijgende aantal mensen met blessures en verwond...

22-04-2019 19:25

Radar

Radar - Radar

Bericht van het Centraal Administratie Kantoor (CAK). Het is een factuur van maar liefst 20.000 euro. Je schrikt je rot. Omdat je ALS hebt en daarom continue zorg nodig hebt, krijg je een persoonsgebonden budget. Eerst vanuit de Wet Maatsch...

15-04-2019 19:35

Radar

Radar - Radar

Verhuurmakelaars discrimineren, zo blijkt uit onderzoek van Radar. Op het verzoek om het huis niet te verhuren aan bijvoorbeeld Polen of Noord-Afrikanen werkten achttien van de twintig makelaars mee. Makelaars horen aan te geven dat ze daar...

08-04-2019 19:35

Radar

Radar - Radar

Thuiskomen en voor je deur buiten je bestelde pakket aantreffen, bezorgd door een medewerker van DHL. Het pakket had door Jan en alleman meegenomen kunnen worden. Ook komt het wel eens voor dat een pakket ontvangen is, maar wel helemaal bes...

01-04-2019 19:35

Radar

Radar - Radar

Bij elke slok kraanwater die je drinkt een beetje antibiotica binnen krijgen, of paracetamol. Klinkt gek, toch is het de realiteit. Medicijnresten in ons drinkwater nemen mede door de vergrijzing in rap tempo toe. Onderzoek toont nu aan dat...

25-03-2019 20:35

Radar

Radar - Radar

Multimediaal consumentenplatform met Antoinette Hertsenberg als gezicht. Het programma is alert op bedrog en misleiding op alle gebieden waar de consument mee te maken heeft. Radar stelt consumentenproblemen aan de kaak, maar probeert bedri...

18-03-2019 20:35

Radar

Radar - Radar

Je zoon is afhankelijk van een epilepsiemedicijn. Zo afhankelijk dat als hij het niet slikt, je bij elke aanval die hij krijgt 112 moet bellen, meerdere keren per week. Zo heftig zijn de aanvallen. Sterker nog, als hij de medicatie niet sli...

11-03-2019 20:35

Radar: gevaren van zonnebank

Radar - Radar: gevaren van zonnebank

In Radar vanavond onder andere aandacht aan de gevaren van de zonnebank. Een zonnebankje pakken blijft onverminderd populair. En dat terwijl het aantal gevallen van huidkanker in Nederland blijft toenemen. In een aantal landen is er om di...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 24. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Radar gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Radar de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Radar bij Radar liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Radar. Heb je een uitzending van Radar gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Radar gemist

TROS Radar is een Nederlands consumentenprogramma, dat wordt gepresenteerd door Antoinette Hertsenberg. Het maakt zich hard voor een betere behandeling van consumenten door bedrijven en overheid, en kijkt met een kritische blik naar de service die aan de consument wordt verleend.

Uitzending gemist van Radar? Hier kun je alle uitzendingen van Radar kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 358
  • Laatste uitzending op 07-10-2019 om 19:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!