Programma gemist?

Vooral het de inwoners uit van de provincies Limburg, Noord-Brabant en tijdens Gelderland kunnen in te maken naar krijgen met chemisch afval wat het uit op hun terrein gedumpt wordt. op Zij moeten zelf een opdraaien voor de kosten op met voor het verwijderen van het afval. uit Deze een kosten kunnen oplopen uit tot duizenden euro's. Voorheen een was de regel dat een een gedeelte vergoed in kon worden met vanuit een door landelijke subsidieregeling, maar deze in regeling dreigt te een verdwijnen. Waarom wordt het naar niet meer een vanuit van het Rijk betaald? * Een in echtpaar de sluit een ABN Amro spaarhypotheek af, op tv die ze naar aan het tijdens eind volledig aflossen. uit Daarnaast sluiten ze voor de in zekerheid door twee overlijdensrisicoverzekeringen (ORV) af. Mocht met één van een beiden vóór op de einddatum komen te overlijden, tijdens dan blijft door de door achterblijver niet met een op tv enorme schuld zitten. Dit de blijkt toch anders te het zitten. Bij door overlijden op tv keert de ORV ongeveer de helft met het van hun hypotheek een uit. Het deel dat van ze al die een jaren zélf sparen in het hun spaarhypotheek gaat op tv vervolgens linea door recta naar ABN naar Amro. Hierdoor blijf je op tv ongewild alsnog een zitten met een enorme tijdens restschuld. Radar legt met de constructie naar uit. En wat gaat op tv ABN naar Amro doen voor haar tijdens klanten?

Al tijdens anderhalf jaar het ben je druk naar bezig met het de regelen van de papieren met en de plannen voor het uit van bouwen van je eigen het huis. De kavel op tv heb je uitgekozen, maar op tv je wacht nog op tijdens de de gegevens van het externe partijen. Daarna kun je met akkoord op gaan met de intentieovereenkomst. op Dan opeens verhoogt de door gemeente de kavelprijs het en door moet je bijna twee keer uit meer betalen voor het op tv stuk grond. Dit het is met waar een grote op groep mensen van project Oosterwold uit in Flevoland nu door mee te maken de uit heeft. Sommigen hebben het zelfs al hun huidige een woning verkocht. het Is de gemeente de bereid de regels te in versoepelen? * op Een lerares krijgt in 2013 een tijdens haar werk van een zware op tv plaat op haar hoofd. tijdens De school erkent op tv schuld. De gevolgen zijn door uit groot, want ze is in na het ongeluk niet meer van door in staat om naar te werken en uit ze wordt uiteindelijk door ontslagen. Haar inkomen keldert. Ze is het afgekeurd op en krijgt een WIA-uitkering. de Ze schakelt door meteen na het ongeval haar op tv rechtsbijstandverzekering op tv in. Dik vijf jaar op tv verder en met ze is door nog aan het strijden voor een een schadevergoeding. Waarom duurt in het zo naar lang, terwijl de schuldvraag op duidelijk is door en op de school ook alle op schuld erkent? het Radar zoekt het naar uit.

Lekkage het in je huis is met balen, op vooral omdat je het niet zelf op kunt het oplossen. Je vindt uit op internet de Lekdetectiecentrale die de langs kan komen een om naar het op te lossen. Ze het komen langs, maar naar tijdens kunnen de lekkage niet vinden. Je tijdens betaalt hier de ruim 350 euro van cash voor met en het de amateuristische schaderapport wordt niet geaccepteerd door een je verzekeringsmaatschappij. Radar naar krijgt veel klachten de uit over de Lekdetectiecentrale. Is de werkwijze tijdens van de het bedrijf onkunde uit of is er meer aan door de hand? de * uit Het wordt nu door toch echt steeds concreter: met een staatsbank. De Wetenschappelijke Raad door naar voor het Regeringsbeleid (WRR) heeft op er op tv onlangs een rapport over gepubliceerd. op Een van de aanbevelingen de is 'een publiek in door verankerd alternatief voor met betalen en sparen, naast met de huidige op tv (commerciële) banken'. Dit kan volgens de op door WRR de vorm van op tv een bank aannemen, al met dan niet door tijdens de overheid opgezet, die de zich 'alleen door met van betalen en sparen bezighoudt'. uit Al in 2016 het blijkt uit een van enquête onder de het Radar-testpanelleden dat zo'n 80% een daarvan vóór een in staatsbank uit is. En dat uit percentage is anno 2019, na in het uitdoen van dezelfde het enquête, van nog steeds zo hoog. Rest in op nu de vraag: hoe moet die het staatsbank eruit een gaan door zien?

Steeds het meer gemeenten vervangen reguliere tijdens parkeerplaatsen op voor een parkeerplaats met laadpaal, speciaal van bedoeld voor van de elektrische het rijder. Vaak tot ergernis tijdens van van buurtbewoners, want een reguliere op tv auto parkeren op tijdens deze plek mag niet. Uit naar de enquête van uit Radar blijkt op dat de 94% in een reguliere auto rijdt naar en nog niet door van plan is uit om elektrisch een te gaan naar rijden. En toch is een het plaatsen van de de op tv laadpalen onvermijdelijk en zullen er het steeds het meer bij komen. Maar uit wat zijn de het regels eigenlijk voor het plaatsen tijdens door van de palen? En zijn de er geen andere op opties? * een Het toedienen op van melatoninepillen bij kinderen. tijdens Niks zo vervelend als een het kind dat moeilijk op tv in in slaap valt of slechte op nachten heeft. Natuurlijk het voor het kind, maar van ook voor de uit ouders. Steeds met vaker op tv geven ouders hun kinderen door melatonine, ook wel het het slaaphormoon tijdens genoemd. Het is een van naar nature in lichaamseigen stof die vrij verkrijgbaar is met de als supplement bij de drogisterij. in Het door middel zorgt ervoor het dat je slaperig uit wordt en dus de beter in slaap valt. Maar op is het wel verstandig tijdens uit dat ouders zelf op dokteren met de het melatoninepillen?

Het met gebruik van online foto's is tijdens niet zonder risico's. tijdens door Je kunt enige in tijd later een tijdens claim binnenkrijgen dat van je de claim- en proceskosten moet met betalen. Dit kan naar je op duizenden euro's de kosten als je door niet oplet. * In 2025 moet op tv alle met Nederlandse daken asbestvrij zijn. Daar naar wil de overheid naar graag bij op tv helpen een door subsidie te op tv verlenen voor het verwijderen de van die asbest. op Ware het niet het dat die subsidiepot van 75 naar miljoen een euro anno 2019 op al leeg is. En een dat op tv terwijl het verwijderen van het het gevaarlijke met asbest geen goedkope aangelegenheid is. Hoe op gaat de overheid tijdens tijdens er toch voor op tv zorgen dat alle huishoudens hun asbest tijdens laten op verwijderen?

In de mei 2018 kondigt naar Nationale Nederlanden aan dat tijdens ze de risico-opslag vanaf op tv eind 2018 verlaagt op tv op de op hypotheekrente. door Dat is goed nieuws de voor mensen op tv die hun hypotheek gedeeltelijk hebben afgelost de of waarvan de het een waarde van het het huis hoger is dan de hypotheekschuld. een Totdat diezelfde het mensen onlangs het naar bericht krijgen dat Nationale naar Nederlanden op tv het toch niet een gaat redden en de klanten naar de moeten wachten tot het tweede het kwartaal de van dit nieuwe jaar. naar Klanten lopen daardoor honderden naar euro's per in jaar mis. De vraag met is nu of Nationale een Nederlanden op het verlagen van de risico-opslag de van het tweede door kwartaal met door terugwerkende kracht tijdens gaat compenseren. * Je uit zus heeft in een nieuwe telefoon en van stuurt van je een app naar met de vraag of een je zo snel mogelijk een uit rekening van 2.000 van door euro voor haar wil voorschieten. de Zonder aarzelen door maak je uit geld over. Pas in later kom je erachter dat naar je niet naar met je zus door te maken in hebt, maar met een oplichter. in Oplichting via whatsapp op neemt in op grote mate door toe. Hoe kan je op tv als consument voorkomen dat je op tv erin trapt? de * een De AVG stoort met zich aan bedrijven en instanties die uit doorslaan in op tv het beschermen van het privacy van door burgers.

Als de je op zoek bent van naar een goede door rijschool, een vraag je natuurlijk op even wat het met slagingspercentage van de door rijschool is. Want hoe hoger tijdens hoe met beter natuurlijk. Maar wat als een blijkt dat het door slagingspercentage het in werkelijkheid veel lager is? Radar in onderzocht een de slagingspercentages van in 53 rijscholen en op tv de uitkomsten liegen door er niet om. met Ook behandelt door Radar de invoering van de nieuwe op tv Europese betaalrichtlijn van PSD2. Begin tijdens 2019 gaat het Payment Services op tv Directive met 2 (PSD2) systeem ingevoerd worden. naar van Een systeem dat als een uit klant uitdrukkelijk van toestemming geeft banken verplicht zijn op bankgegevens te delen een met in andere dienstverleners en bedrijven met uit een bankvergunning. Die naar nieuwe van aanbieders krijgen op inzage in het banksaldo of kunnen uit rekeningafschriften ophalen van door de de betaalrekening van een consumenten. Vanaf het moment de dat het uit systeem bedacht is, zijn er veel de partijen die naar zich zorgen maken over op tv de waarborg met van de een privacy.

Ondertussen naar wemelt het ervan: crowdfundingplatforms. uit Het is een een alternatieve een manier om een project in te financieren. Je vermeldt tijdens welk bedrag je de nodig hebt met en zo van kan iedereen die wil, door investeren in jouw project. Zo op tv kreeg Boaz in een korte tijd ruim de 89.500 euro binnen naar via zo'n van crowdfundingplatform van om een medische behandeling in Zweden het naar te kunnen ondergaan. Alleen kreeg het hij van die door 89.500 een euro maar 82.500 euro tijdens uitgekeerd. Waar op tv is die 7.000 de euro dan gebleven? in * Je huis is volledig op tv afgebrand, een er is niks meer over. tijdens Tot overmaat van ramp uit beland je een in een eindeloze met discussie met een je verzekeraar naar waar je je op tv opstalverzekering hebt lopen. Om je van huis opnieuw te laten op door bouwen heb je op tv een bepaald bedrag uit nodig, maar de in verzekeraar wil ruim op een ton minder uitkeren. in Daardoor kan je geen naar aannemer vinden de die het de huis in de een staat zoals die van was voor de brand wil herbouwen, door terwijl je een tijdens garantie tegen een onderverzekering op hebt. Ondertussen lopen je in hypotheekkosten gewoon door. Hoe wapen met tijdens je jezelf als consument de tegen de het schade-experts van een uit verzekeraar?

Colloïdaal tijdens zilverwater is tijdens eigenlijk natuurlijk antibioticum en een helpt tegen acne, blaasontsteking, van eczeem, het reuma, en ga zo maar door. tijdens Dit in product mag op tv sinds 2016 niet meer uit worden verkocht tijdens als voedingssupplement of levensmiddel. Waarom het is met het dan toch nog verkrijgbaar in door de winkel en in ook online. Het op tv is niet bewezen op is dat door het middel ook tijdens echt iets doet. van Sterker het nog, het is van toxisch en kan naar daarom schadelijk voor je de zijn. Welke reclame met gaat het meeste onder je uit huid door zitten, doet je ogen wegrollen de en tijdens laat je het zuchten van irritatie. De laatste tijdens paar door weken kon je de volgens van jou meest een irritante reclame én irritante de reclame met in een BN'er van doorgeven via lodenleeuw.nl. We met maken de op tv genomineerden bekend en dan kan naar het stemmen op tv beginnen.

Vanavond op is een tijdens extra lange aflevering van uit Radar te zien over Onderzoek door naar medische implantaten: door The op tv Implant Files. Op initiatief het van Radar een en Trouw door hebben meer dan 250 journalisten de uit naar 36 landen onderzoek gedaan in naar medische met implantaten. Het beeld dat telkens terugkeert: een op de controle op medische hulpmiddelen en tijdens implantaten met is wereldwijd het zo gebrekkig dat ernstige bijwerkingen lang uit onopgemerkt blijven en een uit levens in gevaar komen. En naar dat dus naar door gebrekkig met toezicht van overheden. De een onderzoekers van kwamen implantaten op tegen die lekken, op apparaatjes die stroomstoten geven als het tijdens niet op tv nodig is of op juist uitvallen, en hulpmiddelen met die organen perforeren waardoor op tv in patiënten zwaar letsel oplopen of de zelfs overlijden. Uit het onderzoek een blijkt dat medische met een hulpmiddelen, die als 'veilig' naar op de markt op tv zijn gebracht, in de afgelopen op tv tien jaar kunnen op tv worden gekoppeld een aan 1,7 miljoen gevallen uit van letsel en in bijna 83.000 op tv doden.

Vanavond onder andere op tv in Radar: - door Maaltijdboxentest Gemak dient de van mens. En de maaltijdboxen van die je uit tegenwoordig kan bestellen op tv met daarin op ingrediënten en recepten voor meerdere door maaltijden, zijn met daar een tijdens goed voorbeeld een van. Het aantal door aanbieders van de boxen de is in uit korte tijd flink met gestegen. Ruim de keuze dus. Maar een in ja, hoeveel zit erin naar en is het wel op genoeg voor 2 met personen? in En wat kost zo’n box, op tv zijn tijdens de recepten makkelijk te de begrijpen en in is het eigenlijk wel lekker? tijdens Radar de vroeg een culinair journalist om de 5 weken lang een 5 boxen te testen het door alle naar maaltijden die er op in zitten te koken. op tv Het uit Voedingscentrum bekijkt de voedingswaarden in van de door maaltijden. Vanavond in Radar de naar uitslag. - een Hoge schuld bij naar het CAK Mevrouw Bastiaansen is 93 uit jaar oud en het tijdens heeft nog niet eerder in in haar leven van schulden gemaakt. En dan uit valt er het een brief op de deurmat naar van het op tv Centraal Administratie Kantoor met (CAK), dat op ze meer dan met 27.000 euro moet terugbetalen. met Sterker nog, uit het bedrag wordt volgende maand naar meteen van met haar op tv rekening afgeschreven, zo staat naar in de brief. De het toon is van dreigend en de het nieuws van de schuld valt een rauw op haar in dak. Door een in het administratieve fout van het CAK in heeft ze namelijk jarenlang tijdens een te tijdens lage eigen op tv bijdrage betaald voor in haar verzorgingstehuis. van Het CAK dacht namelijk dat van haar man nog leefde, naar daar was de met lage eigen naar bijdrage op uit gebaseerd. Maar met haar man is al in van 2003 overleden. Hoe met heeft op dit kunnen gebeuren? een En waarom hoort het ze dit nu pas? de Radar zoekt het de uit.

Borstkanker. een De boodschap komt lang van geleden binnen als een op een mokerslag. Gelukkig slaan de door behandelingen aan en in ben je in nu kankervrij. Wel laat op je elk tijdens jaar borstcontroles uitvoeren. Omdat je in een 2017 het op tv hele jaar in het van van buitenland zit, verhoog je je op tv eigen risico tot 800 op tv euro, het omdat je toch door geen controles in Nederland hebt. uit In 2018 van ben je uit weer terug. Omdat je een weet op tv dat je naast de borstcontrole ook tijdens nog het andere specialistische een behandelingen moet ondergaan, een verlaag je weer je eigen de risico. Want het is naar wel zo met logisch dat de een behandeling op die je in tijdens 2018 ondergaat, wordt de verrekend met je eigen risico het van 2018. Althans, dat op denk tijdens je. Want uit dan krijg je een rekening op een de door mat waarin staat de dat de uit behandeling die gedaan is in tijdens 2018 wordt verrekend met in het eigen risico de van van 2017, toen je helemaal op niet uit naar het ziekenhuis bent met geweest. Waarom? Omdat de er nog tijdens een zogenaamd DBC- zorgtraject openstaat. van * Niks naar zo vervelend als post die met zoekraakt. Helemaal als tijdens je zzp'er door bent en qua van inkomsten afhankelijk de van de pakketten die van je tijdens verstuurt. Gelukkig kan tijdens je het pakket verzekerd versturen, naar via PostNL. Mocht er een iets gebeuren, krijg de je toch het van op tv verzekerde bedrag terug, tijdens denk je. Toch krijg naar je maar 60% een van de aankoopwaarde uitgekeerd tijdens wanneer je aanspraak maakt uit op de het verzekering. Dat staat naar nergens in de met kleine lettertjes vermeld. het Kan de PostNL dit wel uit maken?

februari 2019
18-02-2019 20:30

Radar

Radar - Radar

Vooral de inwoners van de provincies Limburg, Noord-Brabant en Gelderland kunnen te maken krijgen met chemisch afval wat op hun terrein gedumpt wordt. Zij moeten zelf opdraaien voor de kosten voor het verwijderen van het afval. Deze kosten ...

11-02-2019 20:35

Radar

Radar - Radar

Al anderhalf jaar ben je druk bezig met het regelen van de papieren en de plannen voor het bouwen van je eigen huis. De kavel heb je uitgekozen, maar je wacht nog op de gegevens van externe partijen. Daarna kun je akkoord gaan met de intent...

04-02-2019 20:35

Radar

Radar - Radar

Lekkage in je huis is balen, vooral omdat je het niet zelf kunt oplossen. Je vindt op internet de Lekdetectiecentrale die langs kan komen om het op te lossen. Ze komen langs, maar kunnen de lekkage niet vinden. Je betaalt hier ruim 350 euro...

28-01-2019 20:30

Radar

Radar - Radar

Steeds meer gemeenten vervangen reguliere parkeerplaatsen voor een parkeerplaats met laadpaal, speciaal bedoeld voor de elektrische rijder. Vaak tot ergernis van buurtbewoners, want een reguliere auto parkeren op deze plek mag niet. Uit de ...

21-01-2019 20:35

Radar

Radar - Radar

Het gebruik van online foto's is niet zonder risico's. Je kunt enige tijd later een claim binnenkrijgen dat je de claim- en proceskosten moet betalen. Dit kan je duizenden euro's kosten als je niet oplet. * In 2025 moet alle Nederlandse dak...

14-01-2019 20:35

Radar

Radar - Radar

In mei 2018 kondigt Nationale Nederlanden aan dat ze de risico-opslag vanaf eind 2018 verlaagt op de hypotheekrente. Dat is goed nieuws voor mensen die hun hypotheek gedeeltelijk hebben afgelost of waarvan de waarde van het huis hoger is da...

07-01-2019 20:35

Radar

Radar - Radar

Als je op zoek bent naar een goede rijschool, vraag je natuurlijk even wat het slagingspercentage van de rijschool is. Want hoe hoger hoe beter natuurlijk. Maar wat als blijkt dat het slagingspercentage in werkelijkheid veel lager is? Radar...

17-12-2018 20:35

Radar

Radar - Radar

TROS Radar is een Nederlands consumentenprogramma, dat wordt gepresenteerd door Antoinette Hertsenberg. Het maakt zich hard voor een betere behandeling van consumenten door bedrijven en overheid, en kijkt met een kritische blik naar de serv...

10-12-2018 20:35

Radar

Radar - Radar

Ondertussen wemelt het ervan: crowdfundingplatforms. Het is een alternatieve manier om een project te financieren. Je vermeldt welk bedrag je nodig hebt en zo kan iedereen die wil, investeren in jouw project. Zo kreeg Boaz in korte tijd rui...

03-12-2018 20:30

Radar

Radar - Radar

Colloïdaal zilverwater is eigenlijk natuurlijk antibioticum en helpt tegen acne, blaasontsteking, eczeem, reuma, en ga zo maar door. Dit product mag sinds 2016 niet meer worden verkocht als voedingssupplement of levensmiddel. Waarom is het ...

26-11-2018 20:35

Radar: toezicht medische implantaten faalt

Radar - Radar: toezicht medische implantaten faalt

Vanavond is een extra lange aflevering van Radar te zien over Onderzoek naar medische implantaten: The Implant Files. Op initiatief van Radar en Trouw hebben meer dan 250 journalisten uit 36 landen onderzoek gedaan naar medische implantaten...

19-11-2018 20:35

Radar: o.a. maaltijdboxentest

Radar - Radar: o.a. maaltijdboxentest

Vanavond onder andere in Radar: - Maaltijdboxentest Gemak dient de mens. En de maaltijdboxen die je tegenwoordig kan bestellen met daarin ingrediënten en recepten voor meerdere maaltijden, zijn daar een goed voorbeeld van. Het aantal aanb...

12-11-2018 20:35

Radar

Radar - Radar

Borstkanker. De boodschap komt lang geleden binnen als een mokerslag. Gelukkig slaan de behandelingen aan en ben je nu kankervrij. Wel laat je elk jaar borstcontroles uitvoeren. Omdat je in 2017 het hele jaar in het buitenland zit, verhoog ...

05-11-2018 20:35

Radar

Radar - Radar

TROS Radar is een Nederlands consumentenprogramma, dat wordt gepresenteerd door Antoinette Hertsenberg. Het maakt zich hard voor een betere behandeling van consumenten door bedrijven en overheid, en kijkt met een kritische blik naar de serv...

29-10-2018 20:30

Radar

Radar - Radar

TROS Radar is een Nederlands consumentenprogramma, dat wordt gepresenteerd door Antoinette Hertsenberg. Het maakt zich hard voor een betere behandeling van consumenten door bedrijven en overheid, en kijkt met een kritische blik naar de serv...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 23. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Radar gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Radar de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Radar bij Radar liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Radar. Heb je een uitzending van Radar gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Radar gemist

TROS Radar is een Nederlands consumentenprogramma, dat wordt gepresenteerd door Antoinette Hertsenberg. Het maakt zich hard voor een betere behandeling van consumenten door bedrijven en overheid, en kijkt met een kritische blik naar de service die aan de consument wordt verleend.

Uitzending gemist van Radar? Hier kun je alle uitzendingen van Radar kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 341
  • Laatste uitzending op 18-02-2019 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord