Programma gemist?

Over het dertig jaar op moet de CO2-uitstoot met in Nederland vrijwel nul het zijn, dat is in met het klimaatakkoord van tijdens Parijs afgesproken. En op dat heeft nogal wat met door gevolgen voor de consument. Dat betekent van dat op je geen cv ketel meer uit mag de hebben, diesel-, benzine- en LPG-auto’s op niet meer rond op mogen een rijden, je elektrisch op tv moet gaan naar koken en dus de alles duurzaam zal van moeten gaan oplossen. naar Maar hoe krijgen we dat voor van elkaar? uit En wat zal het het ons met gaan kosten? Antoinette Hertsenberg de onderzoekt in een nieuw Radar het Extra-tweeluik uit de gevolgen van deze met zogenoemde de energietransitie en laat zien hoe met de consument hier in zelf zijn steentje aan van naar kan bijdragen. Radar Extra is een te zien tijdens op maandag 14 en 21 op tv mei om het 20:30 uur op naar NPO 1. Antoinette Hertsenberg van reist in door de eerste van aflevering af naar het een Deense eilandje Samsø, dat tijdens al op jaren volledig energieneutraal is. Wat kunnen uit uit we van hen leren? Hertsenberg legt in de ons land langs de de duurzaamheidsladder. Consumenten kunnen zelf op tv ook tijdens aanpassingen doen om zelf duurzaam te een de wonen. Hoe kun je dat door gaan doen? En hoe in gaat dit van geregeld worden met sociale met huurwoningen? Antoinette Hertsenberg in bezoekt met daarvoor in de tweede aflevering op tv onder het meer een all uit electric stadsappartement en een dorpswoning uit met die volledig gasvrij is. Hertsenberg uit spreekt voor Radar Extra een tijdens onder anderen met Eric Wiebes met (Minister van Economische Zaken naar en Klimaat), Reinier de van den op Berg (meteoroloog) Jan Rotmans uit (professor op duurzame transitie), Marjan een Minnesma (Urgenda), Jan van uit der Meer naar (warmteregisseur) en Laetitia Ouillet (Universiteit het het Utrecht).

Voor zo'n met 200 met euro per maand rondrijden in in een gloednieuwe op tv auto. Het kan met tijdens private uit lease. Maar is een private lease echt zó voordelig? naar * een Je komt er ineens door achter dat je tijdens tennisclub je uit persoonlijke gegevens heeft doorgespeeld aan met andere bedrijven. Dit gebeurt tijdens vaker dan het je denkt. Mag de een sportclub dit met zomaar doen? uit * Onderuit gezakt, juist op tv rechtop naar met het hoofd naar de achteren, hoofd tegen het door raam, je hoofd in leunend op tijdens je armen op op je schoot. We zoeken eindeloos een naar de het ideale slaaphouding terwijl tijdens we aan het reizen de op tv zijn in de bus of het door vliegtuig. Maar daar van op tv zijn natuurlijk oplossingen voor; neksjaals met met ondersteuning, opblaasbare kussens tijdens door in alle vormen en naar maten. Welk van hulpmiddel zorgt ervoor dat je uitgerust door op naar je eindbestemming op tv aankomt?

Sommige op tv reclames zien uit er mooi uit. Sommige proberen met grappig te door zijn. En anderen zijn domweg het vervelend. van In bijna al die reclames van wordt de waarheid een in meer door of mindere naar mate geweld aan tijdens gedaan. Wat mag naar nou wel? in En vooral: wat mag er eigenlijk op met niet? In Radar in voorbeelden van reclames die uit goedgekeurd zijn door op tv de Reclame van Code Commissie, maar een ook van reclames een die van de op buis zijn gehaald. van Meer dan een naar miljoen mensen hebben een aflossingsvrije door hypotheek. met Het leek zo voordelig, maar op nu lopen tienduizenden tijdens mensen van het risico hun in huis uitgezet te met worden als ze niet iets van doen. op Aan het eind van de looptijd met moet je met namelijk je hypotheekschuld op tv ineens aflossen het bij de bank. En daar een de zijn weinig mensen een zich van bewust. een De banken beginnen hun klanten op nu actief te informeren. uit Maar is dat door wel genoeg? En naar een wat kan je zelf als tijdens eigenaar van een in aflossingsvrije hypotheek nog doen door van om de schade te tijdens beperken. Radar tijdens zet het uiteen.

Onlineshoppen, tegenwoordig naar eerder met regel dan uitzondering. 'Vandaag naar voor 22.30 uur een besteld, morgen in huis', zo de staat op ook op de site van op tv woonwebwinkel de Lil. Alleen blijkt uit in de op klachten die Radar over het in bedrijf krijgt dat ze het die met belofte niet uit altijd nakomen. Ook werknemers in doen hun beklag naar bij Radar en vertellen tijdens van binnenuit over de in werkwijze en hoe op ze zelf uit behandeld worden. van Wat is er aan de op tv met hand bij woonwebwinkel in Lil.nl? * Je kent het van wel: uit net te lang in uit de zon gezeten en niet het het goed genoeg gesmeerd, de met een pijnlijke, verbrande de huid als op tv gevolg. Met de zomer in aantocht met staan op tv de schappen op tv van de drogisterijen inmiddels weer het vol met zonnebrandcrème uit en niet tijdens te vergeten, aftersun. Het een eerste middel waar in je naar tijdens grijpt als van je verbrand bent. Een handig middel de naar van fabrikanten om een in te spelen op het je schuldgevoel. Maar werkt de aftersun op tv wel?

Te op laat worden opgehaald. de Helemaal niet worden opgehaald. Voor uit zijn door neus wegrijden. tijdens En dat terwijl je in zoon van 2 jaar oud van afhankelijk is van op tv op de regiotaxi die hem drie keer op tv per week van moet ophalen en wegbrengen met naar met het revalidatiecentrum. Radar in ontvangt klachten door uit verschillende plaatsen in in Nederland over regiovervoer uit voor mindervaliden. Waar komen op die uit problemen vandaan en naar belangrijker, hoe worden ze van opgelost? * De woekerpolis-affaire, Radar naar door zit er vanaf het begin op tv bovenop. Bij van het Klachteninstituut Financiële het Dienstverlening (Kifid) liggen op tv al een hele tijd door ruim door 700 woekerpolis-zaken te wachten op beoordeling. door Het op tv Kifid heeft inmiddels uitspraak gedaan door in vijf een zaken uit die volgens de instantie exemplarisch zijn tijdens uit voor de ruim 700 dossiers. Wat tijdens gaat naar het Kifid op nu doen met deze 700 van zaken? uit En wat betekent dit het voor de van woekerpolisbezitters?

Je zoon raakt tijdens vanaf zijn 17e het van langzaamaan verslaafd aan de cocaïne. Hij door gaat van de naar ene instelling naar uit de naar andere, maar hij het valt telkens terug. naar Uiteindelijk gaat hij naar de een gespecialiseerde kliniek in in op tv Zuid-Afrika. Sindsdien gebruikt hij niet meer. uit op Kostenplaatje: 48.000 euro. het Je verzekeraar vergoedt op tv maar 26.000 euro, want de op tv zorg is niet een gecontracteerd. Een rechter uit in Leeuwarden met heeft recent in bepaald dat het de verschil tussen vergoedingen voor gecontracteerde de zorg en niet-gecontracteerde zorg tijdens niet uit groter mag zijn de dan 500 euro. Want meer door tijdens dan 500 euro zou betekenen dat met het naar een hinderpaal in is. Wat betekent deze het uitspraak? Want wat staat er uit nou eigenlijk in met de zorgpolissen van van de door verzekeraars? * In met Rotterdam mag je met van je dieselauto ouder van dan met 2001 niet de stad in, net naar als de in Utrecht. naar In Amsterdam geldt op tv sinds vorig jaar een milieuzone voor op tv op tv bestelauto's met dieselmotor op en in Maastricht overwegen ze op het van introduceren van een van milieuvignet. Zoveel steden, zoveel het regels. Je ziet door door de op bomen het bos niet meer. in Al langere tijd door wordt gesproken over de landelijke het milieuregels. Hoe staat het door daarmee?

Je verhuist door van op Beekbergen naar Leeuwarden en bent op op tv de zoek naar een in nieuwe huisarts, maar krijgt keer op het keer van te horen dat op tv er een door patiëntenstop is. Het overkomt Elske een en haar man van Wilko. Ook met de huisartsen zelf spreken van in een crisissituatie. in Om de een kwaliteit van zorg te uit kunnen door waarborgen, hebben vrijwel op tv alle praktijken in Leeuwarden besloten de geen nieuwe patiënten in op te van schrijven. In de studio met Joba de van den Berg, Tweede door Kamerlid CDA. Zij maakt van zich zorgen over op de situatie en wil uit dat er met meer huisartsen komen op in krimpregio's. * tijdens Koolmonoxide staat bekend naar als op sluipmoordenaar. Een giftig gas, dat tijdens je op tv niet ruikt of proeft. op Bij koolmonoxidevergiftiging denken in we snel het aan ernstige incidenten waarbij mensen in de door het ziekenhuis terechtkomen of het zelfs overlijden. Maar in ook na langdurige blootstelling aan tijdens lagere concentraties uit koolmonoxide, op waar de koolmonoxidemelder op niet op alarmeert, in kunnen gezondheidsklachten optreden. Wat op kun je doen om toch uit vroegtijdig een op mogelijke bron van koolmonoxide tijdens in je huis het vast te de stellen? op En wordt er genoeg gedaan de om naar ongelukken met koolmonoxide te op voorkomen?

Op 7-jarige leeftijd het is je eierstok van verwijderd en op tv op je tijdens 21e moet naar je met spoed geopereerd worden aan in je enige, op tv overgebleven eierstok. Het in risico bestaat dat deze een eierstok met te zijner tijd ook van verwijderd het moet worden. Omdat je een naar kinderwens tijdens hebt, adviseert de in gynaecoloog om je eicellen van in te laten vriezen. Een van behandeling op tv van 10.000 euro die naar onder op de basisverzekering valt. De de gynaecoloog schrijft het een brief naar de zorgverzekeraar, maar een van die weigert de medisch noodzakelijke naar behandeling te vergoeden. een Voor de zekerheid probeer tijdens je het van bij een andere uit zorgverzekeraar. van Geheel tegen de verwachting in naar vergoedt op hij deze behandeling met volledig. Blijkbaar is de basisverzekering door toch van niet gelijk voor iedereen. het Hoe kan dat en op tv mag dat wel? met Radar naar zoekt het uit. op * Nog een paar weken en op tv de gemeenteraadsverkiezingen tijdens staan voor de in deur. Ook het naar moment om uit middels een referendum de aan te een geven of je voor naar of tegen in de Wet op de inlichtingen- een en in veiligheidsdiensten 2017 (WIV), in de volksmond de door de sleepwet genoemd, bent. in Maar weten we eigenlijk wel door op tv wat de wet precies inhoudt? de Mag de AIVD wel een van of niet een hele van wijk afluisteren? van Mag ik zomaar afgetapt met worden en wat gebeurt er van dan uit met mijn uit gegevens? In een debat tussen op Rob Bertholee, op directeur-generaal van de de AIVD en Quirine Eijkman, op vicevoorzitter naar van het College voor met de Rechten van de Mens, op proberen op tv we uitleg te tijdens geven over en tijdens antwoorden te geven op vragen naar over de sleepwet, het zodat een iedereen een gefundeerde keuze het voor of tegen tijdens kan op tv maken tijdens het naar referendum op 21 uit maart.

ABN naar AMRO zit vanavond een aan tafel bij de Antoinette Hertsenberg. Directeur Hypotheken Anton in Bosch komt uitleggen de waarom ze uit naar de Hoge Raad op tv stappen in nadat ABN door AMRO voor de een tweede keer een rechtszaak verloor over in de verhoogde de rente-opslag in Euribor-hypotheken. naar * Je met vermoedt al een het tijd dat je intolerant uit bent voor gluten. naar En waarom zou je van naar uit een dokter gaan als je door dat ook tijdens online kan het testen? Weet je uit meteen of er van meer producten zijn waar het je niet tegen op kan. Stukje haar afknippen, naar op de van post doen en in voor het je het weet heb tijdens je de de uitslagen in de mail. * Uit de een enquête een van Radar onder tijdens meer dan 40.000 door testpanelleden blijkt op tv dat bijna met 80% bereid is om de statiegeld te betalen voor uit blikjes en de kleine petflessen. Waarom op tv niet als we door daarmee de stijgende hoeveelheid met zwerfaval kunnen op terugdringen?

Vitamines, anti-griepmiddeltjes, op weerstandverhogers: de van schappen bij de tijdens drogisterijen staan er vol mee. uit naar Door de huidige griepepidemie koopt met de in zieke consument diezelfde schappen ook snel een leeg. een Maar doen de middeltjes tijdens wel in wat ze op de verpakking in of in op tv de reclame beweren. Radar zoekt een in het uit. Sommige incassoburo's overtreden keer in op keer met de regels: ze bedreigen, door ze intimideren tijdens en doen alsof met ze bevoegdheden op hebben die er niet zijn. een met Wie zorgt ervoor dat dit van stopt? Online met vraag je een een theorie examen aan voor je op zoon op tv zodat hij door hopelijk snel op kan voor zijn in rij-examen. op Je komt er alleen achter naar dat de datum uit achteraf gezien niet met op goed uitkomt, dus bel op je het CBR het om de afspraak te door verzetten. Die schijnt alleen het niet tijdens achter de website te zitten van waar een je het theorie examen tijdens hebt aangevraagd. Maar wie de dan uit wel?

Meestal bezoek door je niet iemand op tv voor de de lol in het door ziekenhuis. Des te vervelender naar als je aan het tijdens einde van je tijdens in bezoek geconfronteerd wordt het met hoge parkeerkosten. Soms wel ?36 het voor een hele met dag. Dan van loopt het flink op door als op tv je vaak op naar het ziekenhuis moet. De met kosten naar voor parkeren bij ziekenhuizen verschillen het per locatie. naar Nine Kooiman van de in SP noemt de parkeertarieven tijdens een melkkoe voor in de ziekenhuizen van en pleit daarom op voor het afschaffen naar ervan. naar Ze licht haar plan op tv maandagavond toe met in de studio.

juni 2018
14-05-2018 20:35

Radar Extra: Nederland zonder gas

Radar - Radar Extra: Nederland zonder gas

Over dertig jaar moet de CO2-uitstoot in Nederland vrijwel nul zijn, dat is in het klimaatakkoord van Parijs afgesproken. En dat heeft nogal wat gevolgen voor de consument. Dat betekent dat je geen cv ketel meer mag hebben, diesel-, benzine...

07-05-2018 20:35

Radar

Radar - Radar

TROS Radar is een Nederlands consumentenprogramma, dat wordt gepresenteerd door Antoinette Hertsenberg. Het maakt zich hard voor een betere behandeling van consumenten door bedrijven en overheid, en kijkt met een kritische blik naar de serv...

30-04-2018 20:35

Radar

Radar - Radar

TROS Radar is een Nederlands consumentenprogramma, dat wordt gepresenteerd door Antoinette Hertsenberg. Het maakt zich hard voor een betere behandeling van consumenten door bedrijven en overheid, en kijkt met een kritische blik naar de serv...

23-04-2018 20:35

Radar

Radar - Radar

Voor zo'n 200 euro per maand rondrijden in een gloednieuwe auto. Het kan met private lease. Maar is private lease echt zó voordelig? * Je komt er ineens achter dat je tennisclub je persoonlijke gegevens heeft doorgespeeld aan andere bedrijv...

16-04-2018 20:35

Radar

Radar - Radar

Sommige reclames zien er mooi uit. Sommige proberen grappig te zijn. En anderen zijn domweg vervelend. In bijna al die reclames wordt de waarheid in meer of mindere mate geweld aan gedaan. Wat mag nou wel? En vooral: wat mag er eigenlijk ni...

09-04-2018 20:35

Radar

Radar - Radar

Onlineshoppen, tegenwoordig eerder regel dan uitzondering. 'Vandaag voor 22.30 uur besteld, morgen in huis', zo staat ook op de site van woonwebwinkel Lil. Alleen blijkt uit de klachten die Radar over het bedrijf krijgt dat ze die belofte n...

02-04-2018 20:30

Radar

Radar - Radar

Te laat worden opgehaald. Helemaal niet worden opgehaald. Voor zijn neus wegrijden. En dat terwijl je zoon van 2 jaar oud afhankelijk is van de regiotaxi die hem drie keer per week moet ophalen en wegbrengen naar het revalidatiecentrum. Rad...

26-03-2018 20:35

Radar

Radar - Radar

TROS Radar is een Nederlands consumentenprogramma, dat wordt gepresenteerd door Antoinette Hertsenberg. Het maakt zich hard voor een betere behandeling van consumenten door bedrijven en overheid, en kijkt met een kritische blik naar de serv...

19-03-2018 20:35

Radar

Radar - Radar

Je zoon raakt vanaf zijn 17e langzaamaan verslaafd aan de cocaïne. Hij gaat van de ene instelling naar de andere, maar hij valt telkens terug. Uiteindelijk gaat hij naar een gespecialiseerde kliniek in Zuid-Afrika. Sindsdien gebruikt hij ni...

12-03-2018 20:35

Radar

Radar - Radar

Je verhuist van Beekbergen naar Leeuwarden en bent op zoek naar een nieuwe huisarts, maar krijgt keer op keer te horen dat er een patiëntenstop is. Het overkomt Elske en haar man Wilko. Ook de huisartsen zelf spreken van een crisissituatie....

05-03-2018 20:35

Radar

Radar - Radar

Op 7-jarige leeftijd is je eierstok verwijderd en op je 21e moet je met spoed geopereerd worden aan je enige, overgebleven eierstok. Het risico bestaat dat deze eierstok te zijner tijd ook verwijderd moet worden. Omdat je een kinderwens heb...

26-02-2018 20:35

Radar

Radar - Radar

TROS Radar is een Nederlands consumentenprogramma, dat wordt gepresenteerd door Antoinette Hertsenberg. Het maakt zich hard voor een betere behandeling van consumenten door bedrijven en overheid, en kijkt met een kritische blik naar de serv...

19-02-2018 21:30

Radar

Radar - Radar

ABN AMRO zit vanavond aan tafel bij Antoinette Hertsenberg. Directeur Hypotheken Anton Bosch komt uitleggen waarom ze naar de Hoge Raad stappen nadat ABN AMRO voor de tweede keer een rechtszaak verloor over de verhoogde rente-opslag in Euri...

12-02-2018 21:35

Radar

Radar - Radar

Vitamines, anti-griepmiddeltjes, weerstandverhogers: de schappen bij de drogisterijen staan er vol mee. Door de huidige griepepidemie koopt de zieke consument diezelfde schappen ook snel leeg. Maar doen de middeltjes wel wat ze op de verpak...

05-02-2018 20:40

Radar

Radar - Radar

Meestal bezoek je niet iemand voor de lol in het ziekenhuis. Des te vervelender als je aan het einde van je bezoek geconfronteerd wordt met hoge parkeerkosten. Soms wel ?36 voor een hele dag. Dan loopt het flink op als je vaak naar het ziek...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 22. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Radar gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Radar de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Radar bij Radar liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Radar. Heb je een uitzending van Radar gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Radar gemist

TROS Radar is een Nederlands consumentenprogramma, dat wordt gepresenteerd door Antoinette Hertsenberg. Het maakt zich hard voor een betere behandeling van consumenten door bedrijven en overheid, en kijkt met een kritische blik naar de service die aan de consument wordt verleend.

Uitzending gemist van Radar? Hier kun je alle uitzendingen van Radar kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 318
  • Laatste uitzending op 14-05-2018 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord