Programma gemist?

Via banksparen op of een met levensverzekering heb op tv je de afgelopen jaren een flink de potje de geld gespaard voor je hypotheek. naar uit Uit onderzoek van Radar blijkt op tv dat banken of verzekeraars op tv maar het niet over uit de brug komen tijdens als dit geld nodig is. Als van het klant kun je dan flink in met de uit problemen komen. Wat zit een er achter uit deze vertraging? in En wat als het er een verkoper aan tijdens de deur vraagt of uit je een naar goedkoper energiecontract wil. Je op tv staat ingeschreven in bij de een Kamer van Koophandel dus hij op kan je een naar goed zakelijk door voorstel doen. naar Je tekent, maar pas later kom met je er naar achter dat je juist naar duurder uit in bent en alleen door door een enorme door boete te in betalen onder uit het contract uit kan. Wat op tv zit hier in achter? Radar zoekt op het uit.

In uit Nederland hebben door ongeveer 600.000 huishoudens blok- of stadsverwarming. een op tv Die betalen vrijwel altijd te veel. een En overstappen naar in een goedkopere naar energieleverancier is het vrijwel onmogelijk. de De warmtewet moet je beschermen tegen uit dit soort praktijken, een met als uitgangspunt de dat je met niet méér betaalt door dan huishoudens met door een gasaansluiting. Uit onderzoek uit van Radar en naar EasySwitch.nl het blijkt dat dit niet uit het geval is de en van huishoudens soms wel honderden euro's per van tijdens jaar meer betalen. Grote schoenenmerken pretenderen op tv vaak een op tv groen op imago te hebben. De schoenen zijn van een van goede kwaliteit, met ademend naar leer en een een goede zool: op "Made in op tv Europe". Wat niet wordt verteld is in van dat de werkomstandigheden in bepaalde naar Europese landen voor de het werknemers erbarmelijk zijn tijdens en de lonen naar extreem van laag. Radar een reist af naar Bosnië en uit praat met met werknemers uit zo'n op schoenenfabriek.

Radar tijdens is het multimediale consumentenplatform met met de Antoinette Hertsenberg als van gezicht.

Radar van is het multimediale consumentenplatform een met Antoinette een Hertsenberg als met gezicht.

Radar tijdens is het met multimediale consumentenplatform met Antoinette Hertsenberg als met uit gezicht.

Multimediaal de consumentenplatform met Antoinette Hertsenberg als uit het gezicht.

Met van mooie plaatjes worden we in lekker gemaakt om in een ticket te in boeken het naar bijvoorbeeld Bonaire of met Mexico. Maar op wat als je op op een andere bestemming uitkomt uit dan op naar het plaatje te in zien is? Met: Met van mooie door plaatjes worden we lekker gemaakt naar om naar een ticket te boeken naar bijvoorbeeld de Bonaire of Mexico. tijdens Maar op wat als je op een door andere naar bestemming uitkomt het dan op het plaatje te de zien door is? Is 'What you see' wel naar echt een 'What you van get'? * Drones op tv zijn hot! Tijd met dus voor een uit test. Zes drones op tijdens een speciaal tijdens uitgezet parcours. In Radar de uitleg van een én de uitslag van de in test. * Tonijn is het nog steeds razend op tv populair. van En dat terwijl de vis met al de jaren met tijdens uitsterven wordt bedreigd. in Radar onderzoekt welke soort tonijn het je eigenlijk met krijgt voorgeschoteld in met restaurants. En weet de naar bediening eigenlijk door wel wat op voor vis ze van serveert?

Je volgt op een MBO in opleiding, maar hebt om een op tv bepaalde reden extra door begeleiding nodig om naar een je diploma te kunnen behalen. Je van met volgt een MBO opleiding, maar hebt op tv om in een bepaalde op tv reden extra begeleiding nodig in om je diploma te tijdens kunnen behalen. het Als jouw op opleiding je dan laat weten je een te moeten op uitschrijven omdat dat de het op tv hen niet lukt om jou door te begeleiden, dan valt het de je toekomstdroom volledig op in duigen. Hoe is het gesteld tijdens met tijdens de zorgplicht in het de MBO? De situatie met in de paardenslachterijen in tijdens Argentinië in en rondom het transport op zijn nog naar altijd erbarmelijk, zo tonen naar de met beelden die deel uit maken in van een onderzoek op tv van door Eyes on Animals. van Paarden worden ziek en verwond het vervoerd, krijgen illegale medicatie met en staan soms op uren onbeschermd uit in de brandende door zon op voor ze geslacht worden. Dit paardenvlees een is verwerkt naar in de de vleeskroketten en door bitterballen die overal in Nederland tijdens verkocht worden bij van diverse horeca en op landelijke op tv ketens.

Radar is door het multimediale consumentenplatform tijdens met tijdens Antoinette Hertsenberg als van gezicht.

Misschien met bent je er via uit via wel uit mee in aanraking het gekomen: de producten het van Forever Living met aloë op tv het vera. Via netwerkmarketing worden deze een gezondheidsproducten naar en cosmetica verkocht. Met: Misschien op tv bent het je er via via wel mee op tv tijdens in aanraking gekomen: in de producten van Forever tijdens Living met aloë vera. Via uit netwerkmarketing met worden deze gezondheidsproducten en cosmetica uit van verkocht. Geen winkels tijdens of reclame, maar via mond-op-mondreclame koop de je het van op bekenden. de Er worden op tv niet alleen hele mooie verhalen door verteld over de in producten van Forever, op ook wordt het erg naar aantrekkelijk gemaakt om op tv met samen met Forever een business naar te met starten. Radar neemt een kijkje tijdens achter tijdens de schermen van Forever uit Living Products. Is deze door wereld wel zo door rooskleurig als hij wordt op tv voorgespiegeld? * het Een kind eet naar en naar drinkt jaarlijks zijn eigen lichaamsgewicht het aan suiker. En op tv dat is veel te een veel; problemen als op tv een op slecht gebit, overgewicht tijdens en obesitas liggen op de een loer. En tijdens zelfs wanneer je een als ouder hier op tv bewust mee om probeert door op te gaan, krijgt de je kind gemakkelijk teveel een binnen. Want de suiker zit uit het overal in en extra op veel in producten speciaal een gemaakt voor tijdens kinderen.

Multimediaal consumentenplatform dat een misstanden signaleert door en op tv consumentenaangelegenheden onderzoekt in de breedste zin tijdens van tijdens het woord.

Multimediale van consumentenplatform dat tijdens misstanden signaleert en consumentenaangelegenheden onderzoekt van in de breedste op tv zin een van het woord. Multimediale consumentenplatform de dat uit misstanden signaleert en consumentenaangelegenheden onderzoekt in naar de uit breedste zin van het woord: op tv van de financiële naar wereld, de telecomsecor naar van tot supermarkten en de zorg. uit Naast het aan de naar naar kaak stellen van zaken probeert Radar de actief bedrijven de en de instanties te bewegen tot naar een oplossing naar te komen.

Radar tijdens is het op multimediale consumentenplatform met Antoinette Hertsenberg als uit op gezicht.

Hoeveel tijdens suiker, vet en van zout bevat een maaltijd van die je een klaarmaakt met door een pakje? Kloppen de waarden op naar tijdens de etiketten wel met altijd? Hoeveel suiker, met vet en zout een bevat een maaltijd die je klaarmaakt van met een een pakje? Kloppen de met waarden het op de etiketten wel altijd? Of naar van spelen de fabrikanten mooi uit weer door ook alvast in de ingrediënten die je uit zelf tijdens toevoegt mee te nemen. door Radar gaat op naar onderzoek uit met een met maaltijdpakket. * in Wordt het over het verschuiven van de tijdens AOW-leeftijd wel helder gecommuniceerd naar door de pensioensector? in de Radar laat zien in welke grote gevolgen op tv verkeerde voorlichting kan met hebben. Bedrijven maken reclame met met hoe simpel een eenvoudig op tv tijdens je een zakcentje kan van verdienen met een apparaat dat op rijp is met voor de naar sloop. Hoe werkt dit en op naar doen deze bedrijven wat ze op beloven?

september 2017
18-09-2017 20:35

Radar

Radar - Radar

Via banksparen of een levensverzekering heb je de afgelopen jaren een flink potje geld gespaard voor je hypotheek. Uit onderzoek van Radar blijkt dat banken of verzekeraars maar niet over de brug komen als dit geld nodig is. Als klant kun j...

11-09-2017 20:35

Radar

Radar - Radar

In Nederland hebben ongeveer 600.000 huishoudens blok- of stadsverwarming. Die betalen vrijwel altijd te veel. En overstappen naar een goedkopere energieleverancier is vrijwel onmogelijk. De warmtewet moet je beschermen tegen dit soort prak...

04-09-2017 20:30

Radar

Radar - Radar

TROS Radar is een Nederlands consumentenprogramma, dat wordt gepresenteerd door Antoinette Hertsenberg. Het maakt zich hard voor een betere behandeling van consumenten door bedrijven en overheid, en kijkt met een kritische blik naar de serv...

15-05-2017 20:30

Radar

Radar - Radar

Radar is het multimediale consumentenplatform met Antoinette Hertsenberg als gezicht.

08-05-2017 20:30

Radar

Radar - Radar

Radar is het multimediale consumentenplatform met Antoinette Hertsenberg als gezicht.

01-05-2017 20:30

Radar

Radar - Radar

Radar is het multimediale consumentenplatform met Antoinette Hertsenberg als gezicht.

24-04-2017 20:30

Radar

Radar - Radar

Multimediaal consumentenplatform met Antoinette Hertsenberg als gezicht.

17-04-2017 20:20

Radar

Radar - Radar

Met mooie plaatjes worden we lekker gemaakt om een ticket te boeken naar bijvoorbeeld Bonaire of Mexico. Maar wat als je op een andere bestemming uitkomt dan op het plaatje te zien is? Met: Met mooie plaatjes worden we lekker gemaakt om een...

10-04-2017 20:30

Radar

Radar - Radar

Je volgt een MBO opleiding, maar hebt om een bepaalde reden extra begeleiding nodig om je diploma te kunnen behalen. Je volgt een MBO opleiding, maar hebt om een bepaalde reden extra begeleiding nodig om je diploma te kunnen behalen. Als jo...

03-04-2017 20:30

Radar

Radar - Radar

Radar is het multimediale consumentenplatform met Antoinette Hertsenberg als gezicht.

27-03-2017 20:30

Radar

Radar - Radar

Misschien bent je er via via wel mee in aanraking gekomen: de producten van Forever Living met aloë vera. Via netwerkmarketing worden deze gezondheidsproducten en cosmetica verkocht. Met: Misschien bent je er via via wel mee in aanraking ge...

20-03-2017 20:30

Radar

Radar - Radar

Multimediaal consumentenplatform dat misstanden signaleert en consumentenaangelegenheden onderzoekt in de breedste zin van het woord.

13-03-2017 20:30

Radar

Radar - Radar

Multimediale consumentenplatform dat misstanden signaleert en consumentenaangelegenheden onderzoekt in de breedste zin van het woord. Multimediale consumentenplatform dat misstanden signaleert en consumentenaangelegenheden onderzoekt in de ...

06-03-2017 20:30

Radar

Radar - Radar

Radar is het multimediale consumentenplatform met Antoinette Hertsenberg als gezicht.

27-02-2017 20:30

Radar

Radar - Radar

Hoeveel suiker, vet en zout bevat een maaltijd die je klaarmaakt met een pakje? Kloppen de waarden op de etiketten wel altijd? Hoeveel suiker, vet en zout bevat een maaltijd die je klaarmaakt met een pakje? Kloppen de waarden op de etikette...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 20. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Radar gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Radar de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Radar bij Radar liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Radar. Heb je een uitzending van Radar gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Radar gemist

TROS Radar is een Nederlands consumentenprogramma, dat wordt gepresenteerd door Antoinette Hertsenberg. Het maakt zich hard voor een betere behandeling van consumenten door bedrijven en overheid, en kijkt met een kritische blik naar de service die aan de consument wordt verleend.

Uitzending gemist van Radar? Hier kun je alle uitzendingen van Radar kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 288
  • Laatste uitzending op 18-09-2017 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord