Programma gemist?

Radar een is het de multimediale consumentenplatform met Antoinette Hertsenberg als tijdens het gezicht.

Radar in is het met multimediale consumentenplatform met Antoinette Hertsenberg het als naar gezicht.

Radar is een het een multimediale consumentenplatform met Antoinette Hertsenberg als tijdens naar gezicht.

Multimediaal door consumentenplatform met Antoinette Hertsenberg als van naar gezicht.

Met door mooie plaatjes tijdens worden we lekker gemaakt om een uit ticket te boeken uit naar op tv bijvoorbeeld Bonaire of Mexico. Maar van wat als je de op een van andere in bestemming uitkomt dan op het plaatje in te in zien is? Met: Met mooie in plaatjes worden we met de lekker gemaakt om een ticket de te met boeken naar bijvoorbeeld Bonaire of Mexico. een uit Maar wat als je op een een andere bestemming uitkomt naar dan op de het plaatje te de zien door is? Is 'What you see' wel de echt op 'What you get'? * Drones in de zijn hot! Tijd dus een voor een tijdens test. Zes drones op een naar speciaal uitgezet van parcours. In Radar in de uitleg uit én de uitslag van de test. door * naar Tonijn is nog steeds naar razend populair. En op tv dat uit terwijl de vis al de jaren met uitsterven wordt bedreigd. tijdens Radar onderzoekt welke het soort tonijn je met eigenlijk krijgt de voorgeschoteld in in restaurants. En in weet de bediening eigenlijk naar wel wat uit voor vis ze op tv serveert?

Je het volgt een MBO opleiding, maar de hebt om tijdens een bepaalde reden in extra begeleiding nodig om naar in je diploma te kunnen behalen. op tv Je in volgt een MBO opleiding, uit maar hebt om op een bepaalde reden extra begeleiding een nodig om je uit diploma te op kunnen behalen. in Als jouw opleiding je dan de laat van weten je naar te moeten uitschrijven op omdat dat het hen niet lukt de om jou te de uit begeleiden, dan valt uit je toekomstdroom volledig in duigen. Hoe door is het gesteld de met de zorgplicht met in het MBO? uit door De situatie in de de paardenslachterijen in tijdens Argentinië en rondom het transport tijdens zijn nog altijd de erbarmelijk, zo met tonen de beelden die deel een uit het maken van met een onderzoek van Eyes on op Animals. Paarden worden ziek in en verwond vervoerd, uit krijgen naar illegale medicatie en staan soms in de uren onbeschermd in de met brandende zon voor ze geslacht in worden. Dit paardenvlees het is verwerkt op in de vleeskroketten en de bitterballen die een overal in in Nederland verkocht worden de bij diverse horeca en op landelijke uit ketens.

Radar met is het multimediale consumentenplatform van met Antoinette Hertsenberg naar als naar gezicht.

Misschien bent je uit van er via via wel mee door in aanraking naar gekomen: de producten met van Forever met Living met aloë tijdens vera. Via netwerkmarketing worden tijdens deze gezondheidsproducten en een cosmetica verkocht. Met: Misschien van bent je er met via via met wel mee met in aanraking gekomen: de producten van op Forever Living met op tv aloë uit vera. Via netwerkmarketing worden deze in gezondheidsproducten een en cosmetica verkocht. Geen naar winkels of reclame, maar het met via mond-op-mondreclame koop je het het van bekenden. een Er worden niet alleen tijdens hele mooie verhalen een verteld over de door producten van Forever, met ook met wordt het erg aantrekkelijk gemaakt door om samen met Forever naar een business het te op tv starten. Radar neemt een kijkje achter uit de schermen met van Forever Living Products. met Is een deze wereld op wel zo rooskleurig op tv als hij wordt voorgespiegeld? * Een een kind eet een en drinkt het jaarlijks zijn eigen lichaamsgewicht aan in de suiker. En dat naar is veel te veel; van problemen als een slecht gebit, tijdens overgewicht en obesitas met liggen op de het loer. En zelfs in wanneer je door als ouder op hier bewust mee tijdens om probeert te gaan, krijgt het op je kind gemakkelijk teveel tijdens binnen. Want de suiker een zit overal in in en extra veel op tv in producten speciaal gemaakt het voor naar kinderen.

Multimediaal naar consumentenplatform dat misstanden signaleert op tv en consumentenaangelegenheden onderzoekt een in de een breedste zin van de het woord.

Multimediale consumentenplatform naar dat misstanden op signaleert en consumentenaangelegenheden onderzoekt tijdens in de breedste zin naar uit van het woord. de Multimediale consumentenplatform dat misstanden de signaleert en consumentenaangelegenheden onderzoekt in in de breedste een zin naar van het woord: van een de financiële wereld, de telecomsecor uit tot supermarkten en in de zorg. het Naast een het aan de kaak stellen van de zaken probeert Radar op tv actief bedrijven een en instanties te de bewegen tot in een oplossing op te komen.

Radar is het door multimediale van consumentenplatform met Antoinette Hertsenberg naar als een gezicht.

Hoeveel de suiker, vet en zout in bevat een maaltijd die tijdens een je klaarmaakt met een pakje? het Kloppen op de waarden op de etiketten wel op tv altijd? in Hoeveel suiker, vet en zout van bevat een met maaltijd die de je klaarmaakt met een uit pakje? op Kloppen de waarden op door de etiketten wel altijd? Of op spelen de uit fabrikanten van mooi weer door ook alvast de op tv ingrediënten op die je zelf toevoegt uit mee te op nemen. Radar gaat naar op onderzoek tijdens uit met een maaltijdpakket. * door Wordt over het verschuiven het van de een AOW-leeftijd tijdens wel helder gecommuniceerd door de pensioensector? het een Radar laat zien welke op tv grote gevolgen verkeerde voorlichting kan een hebben. Bedrijven tijdens maken reclame met hoe op tv simpel een eenvoudig op tv naar je een zakcentje kan verdienen door met een met apparaat dat rijp door is voor de sloop. Hoe uit werkt dit tijdens en doen deze de bedrijven wat ze op tv beloven?

Radar voelt een Seats en Sofas door wederom aan de tijdens tand. Je bestelt een naar van bank bij Seats and een Sofas en verheugt je met erg op de levering. door Als je bankstel uit dan na het ruim vijf maanden nog een steeds niet compleet de geleverd kan het worden, besluit je uit tijdens op wanhoop de bestelling van te annuleren. Dit kost je naar dan wel een 1500 euro. met Het is zeker niet de enige van klacht over de tijdens meubelgigant. Radar de voelt Seats en Sofas een wederom naar aan de tand. tijdens Het is bijna tijdens een volkswijsheid. tijdens Als je een muurtje gaat witten van hoor je steevast: van neem niet de op tv goedkoopste op tv verf, daar krijg je met spijt van. Klopt het deze wijsheid? in Is de duurste latexverf in ook per definitie uit de beste? Radar trekt naar de overals naar aan en test de latexverf.

In het op tv VN-verdrag staat dat mensen door met een handicap door ook gebruik moeten met kunnen tijdens maken van het het openbaar vervoer. de Toch is dit in een uit land als Nederland een niet zo het goed geregeld als tijdens je zou de denken. Met: In het VN-verdrag naar staat dat mensen de met een handicap een ook gebruik moeten kunnen met maken van door het openbaar vervoer. Toch van is dit op in een op land als Nederland niet van zo goed geregeld naar als je zou denken. van Je bent de met een rolstoel door afhankelijk in van assistentie bij het verlaten van de de meeste op treinen en een op ruim driehonderd tijdens stations is deze assistentie het niet mogelijk. Hoe heeft het met dit kunnen gebeuren en hoe een lossen we dit op? het * Ook het aandacht voor Bravecto, een een naar middel dat aan honden gegeven wordt op om een teken en vloeien van te bestrijden. Sommige hondenbezitters op vermoeden dat hun door hond ernstige een bijwerkingen heeft gekregen van na gebruik, terwijl anderen door bang zijn dat hun een de hond is overleden het aan de gevolgen. Volgens op tv de fabrikant door en meeste dierenartsen is het de middel zeer veilig. op tv Wie heeft er onderzoek door gedaan en op tv is dat voldoende in om de veiligheid door te uit waarborgen?

De schoolkeuze staat door het voor de deur. Ouders en leerlingen in van groep met 8 lopen open dagen van plat. Wat met is nou de beste door school? Met o.a.: op De schoolkeuze staat de voor de de deur. Ouders en leerlingen de in van groep 8 lopen open dagen op tijdens plat. Wat is in nou de beste school? Er op tv zijn ranglijsten en van keurmerken, maar door in hoeverre uit moeten die leidend op tv zijn. Is de superschool het die het van beste presteert ook een de school die jouw door kind de kansen geeft die van het verdient? * op tv Iedereen checkt een zijn energierekening als de die door binnenkomt. Kloppen de in meterstanden wel? Ja, de dan verdwijnt de naar rekening meestal in uit een laatje. Maar er kan van met naar alles mis mee tijdens zijn. Want klopt met het tarief voor de correctiefactor tijdens gas uit wel? En is de kilowattuurprijs van het je offerte wel naar dezelfde als op van de eindnota? met En wordt de op energiebelasting naar wel goed verrekend? Kortom, kan op tv je het je eigen rekening wel door controleren?

augustus 2017
15-05-2017 20:30

Radar

Radar - Radar

Radar is het multimediale consumentenplatform met Antoinette Hertsenberg als gezicht.

08-05-2017 20:30

Radar

Radar - Radar

Radar is het multimediale consumentenplatform met Antoinette Hertsenberg als gezicht.

01-05-2017 20:30

Radar

Radar - Radar

Radar is het multimediale consumentenplatform met Antoinette Hertsenberg als gezicht.

24-04-2017 20:30

Radar

Radar - Radar

Multimediaal consumentenplatform met Antoinette Hertsenberg als gezicht.

17-04-2017 20:20

Radar

Radar - Radar

Met mooie plaatjes worden we lekker gemaakt om een ticket te boeken naar bijvoorbeeld Bonaire of Mexico. Maar wat als je op een andere bestemming uitkomt dan op het plaatje te zien is? Met: Met mooie plaatjes worden we lekker gemaakt om een...

10-04-2017 20:30

Radar

Radar - Radar

Je volgt een MBO opleiding, maar hebt om een bepaalde reden extra begeleiding nodig om je diploma te kunnen behalen. Je volgt een MBO opleiding, maar hebt om een bepaalde reden extra begeleiding nodig om je diploma te kunnen behalen. Als jo...

03-04-2017 20:30

Radar

Radar - Radar

Radar is het multimediale consumentenplatform met Antoinette Hertsenberg als gezicht.

27-03-2017 20:30

Radar

Radar - Radar

Misschien bent je er via via wel mee in aanraking gekomen: de producten van Forever Living met aloë vera. Via netwerkmarketing worden deze gezondheidsproducten en cosmetica verkocht. Met: Misschien bent je er via via wel mee in aanraking ge...

20-03-2017 20:30

Radar

Radar - Radar

Multimediaal consumentenplatform dat misstanden signaleert en consumentenaangelegenheden onderzoekt in de breedste zin van het woord.

13-03-2017 20:30

Radar

Radar - Radar

Multimediale consumentenplatform dat misstanden signaleert en consumentenaangelegenheden onderzoekt in de breedste zin van het woord. Multimediale consumentenplatform dat misstanden signaleert en consumentenaangelegenheden onderzoekt in de ...

06-03-2017 20:30

Radar

Radar - Radar

Radar is het multimediale consumentenplatform met Antoinette Hertsenberg als gezicht.

27-02-2017 20:30

Radar

Radar - Radar

Hoeveel suiker, vet en zout bevat een maaltijd die je klaarmaakt met een pakje? Kloppen de waarden op de etiketten wel altijd? Hoeveel suiker, vet en zout bevat een maaltijd die je klaarmaakt met een pakje? Kloppen de waarden op de etikette...

20-02-2017 20:35

Radar

Radar - Radar

Radar voelt Seats en Sofas wederom aan de tand. Je bestelt een bank bij Seats and Sofas en verheugt je erg op de levering. Als je bankstel dan na ruim vijf maanden nog steeds niet compleet geleverd kan worden, besluit je uit wanhoop de best...

13-02-2017 20:30

Radar

Radar - Radar

In het VN-verdrag staat dat mensen met een handicap ook gebruik moeten kunnen maken van het openbaar vervoer. Toch is dit in een land als Nederland niet zo goed geregeld als je zou denken. Met: In het VN-verdrag staat dat mensen met een han...

06-02-2017 20:30

Radar

Radar - Radar

De schoolkeuze staat voor de deur. Ouders en leerlingen van groep 8 lopen open dagen plat. Wat is nou de beste school? Met o.a.: De schoolkeuze staat voor de deur. Ouders en leerlingen van groep 8 lopen open dagen plat. Wat is nou de beste ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 19. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Radar gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Radar de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Radar bij Radar liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Radar. Heb je een uitzending van Radar gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Radar gemist

TROS Radar is een Nederlands consumentenprogramma, dat wordt gepresenteerd door Antoinette Hertsenberg. Het maakt zich hard voor een betere behandeling van consumenten door bedrijven en overheid, en kijkt met een kritische blik naar de service die aan de consument wordt verleend.

Uitzending gemist van Radar? Hier kun je alle uitzendingen van Radar kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 285
  • Laatste uitzending op 15-05-2017 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord