Programma gemist?

Vanavond onder uit andere in Radar: - het Klachten op over fietsenwinkel.nl Je fiets is al een acht keer ter reparatie naar opgestuurd tijdens maar je kunt 'm tijdens nog steeds een niet gebruiken. De op tv medewerkers van de klantenservice een behandelen je een onvriendelijk en op tv komen hun beloften niet na. met Het regent naar klachten over fietsenwinkel.nl, één van tijdens de grootste tijdens online het fietsenwinkels in Nederland. Komt de online de op tv shop met een uit oplossing? - Multifocalebrillentest Tegenwoordig kan je spotgoedkoop op tv een multifocale naar bril kopen. In door de winkel maar naar ook online. Hoe de staat het eigenlijk met de van kwaliteit van deze van brillen, krijg je met tijdens wel waar voor je met geld? Want het zó goedkoop, dat kan met toch bijna niet? Radar koopt op het 14 brillen en een laat ze testen door drie op tv consumenten. Wat is hun in oordeel; zit de het bril lekker, naar klopt het de sterkte? En wat zeggen met de op tv deskundigen over de kwaliteit? - uit Hoe herken je een uit nepsite in van je 'zorgverzekeraar'? Nederlanders gaan op door zoek tijdens naar een nieuwe zorgverzekering, de en cybercriminelen spelen daar handig op tv op in, het waarschuwde Stichting Internet Domeinregistratie uit de Nederland (SIDN) vorige week. De stichting naar vertelt door in de uitzending een over het onderzoek tijdens naar nepsites door van zorgverzekeraars en Radar spreekt in na op tv de uitzending met de op tv stichting.

Welke de mogelijkheden zijn er met om Nederlanders op een betaalbare het in manier van het gas de af te halen? Wie gaat de de rekening op tv betalen van de gigantische de opgave waar Nederland naar voor staat? Antoinette door Hertsenberg neemt een op tv op tv kijkje op het Deense eiland uit Samsø, daar hebben de ze de transitie op tv naar energie het neutraal in tien jaar een tijd gemaakt. Wat op tv kunnen wij de van de Denen leren? naar Experts aan van het woord Antoinette gaat in uit deze eerste door aflevering in gesprek uit met onder anderen Laetita Ouillet, het directeur energie op van de TU het Eindhoven, meteoroloog Reinier op tv van de met Berg, hoogleraar Transitie Jan door Rotmans, warmteregisseur een Jan van der Meer, in directeur Marjan Minnesma van de duurzaamheidsstichting in Urgenda, hoogleraar in Atmosferische Samenstelling Wouter Peters en naar minister Eric Wiebes door van het Economische Zaken en Klimaat. Deel I is uit van uitgezonden op maandag 14 door mei 2018, 20:30 uur op van van NPO 1Deel II wordt uitgezonden het op maandag 21 mei door 2018, 20:30 uur naar op NPO op tv 1 Meer informatie Meer info over op over tijdens de energietransitie-documentaire Praat mee in op het met Radar Forum

Over dertig jaar de moet de CO2-uitstoot op in van Nederland vrijwel nul tijdens zijn, dat is in het het klimaatakkoord van naar Parijs afgesproken. van En dat heeft met nogal wat op tv gevolgen voor de van consument. Dat betekent dat je met geen cv ketel meer uit mag hebben, diesel-, door op benzine- en LPG-auto’s niet meer de rond van mogen rijden, je elektrisch moet een gaan uit koken en dus naar alles duurzaam zal moeten gaan in oplossen. Maar hoe krijgen de we dat het voor elkaar? de En wat zal het de ons gaan kosten? Antoinette uit de Hertsenberg onderzoekt in een naar nieuw Radar Extra-tweeluik de gevolgen een van deze op zogenoemde energietransitie en de laat de zien hoe de consument hier tijdens zelf op tv zijn steentje aan kan bijdragen. door Radar Extra is te uit zien op door maandag 14 op tv en 21 mei tijdens om 20:30 uur op een NPO 1. Antoinette de Hertsenberg reist in de het eerste aflevering op tv af naar de het Deense eilandje in Samsø, dat al jaren tijdens volledig energieneutraal tijdens is. Wat kunnen we van op hen leren? Hertsenberg legt het uit ons land langs naar de duurzaamheidsladder. Consumenten kunnen zelf ook van aanpassingen doen om een zelf op duurzaam te wonen. uit Hoe kun je van dat gaan naar doen? En hoe naar gaat dit geregeld worden met sociale naar huurwoningen? Antoinette op Hertsenberg bezoekt daarvoor in met in de tweede aflevering onder meer van een all electric uit stadsappartement tijdens en een dorpswoning die volledig gasvrij tijdens is. Hertsenberg spreekt van voor van Radar Extra onder anderen met op tv Eric Wiebes tijdens (Minister van Economische Zaken door en de Klimaat), Reinier het van den Berg (meteoroloog) op tv Jan Rotmans (professor tijdens duurzame transitie), Marjan Minnesma met (Urgenda), Jan van der tijdens Meer (warmteregisseur) tijdens en van Laetitia Ouillet (Universiteit de Utrecht).

Voor in zo'n 200 door euro per maand de rondrijden in een gloednieuwe auto. Het de op tv kan met private lease. door Maar is private van lease echt zó voordelig? * in Je komt er op tv op ineens achter dat je tennisclub je een persoonlijke gegevens heeft met doorgespeeld het aan andere uit bedrijven. Dit gebeurt vaker dan je het een denkt. Mag een sportclub dit tijdens zomaar doen? met * Onderuit gezakt, juist rechtop op door met het hoofd met naar achteren, hoofd tegen de het raam, uit je hoofd leunend op je armen een de op je schoot. in We zoeken eindeloos naar de ideale tijdens met slaaphouding terwijl we aan het tijdens reizen zijn in de de bus een of het vliegtuig. Maar daar uit tijdens zijn natuurlijk oplossingen voor; neksjaals van met ondersteuning, opblaasbare van kussens in in alle vormen en op maten. Welk hulpmiddel zorgt ervoor tijdens dat je met uitgerust de op je eindbestemming het aankomt?

Sommige met reclames zien door er mooi uit. Sommige proberen grappig van te zijn. En met anderen zijn het domweg van vervelend. In bijna in al die reclames wordt de waarheid in in meer of uit mindere op tv mate geweld in aan gedaan. Wat mag nou wel? een naar En vooral: wat door mag er eigenlijk niet? In Radar tijdens naar voorbeelden van reclames die met goedgekeurd zijn van door de Reclame Code door Commissie, maar ook van tijdens reclames die van de met buis zijn gehaald. naar Meer dan een het in miljoen mensen hebben een aflossingsvrije tijdens hypotheek. Het leek in zo voordelig, uit maar nu lopen tijdens tienduizenden mensen het in risico hun huis op uitgezet te worden als op ze niet iets tijdens doen. Aan het eind van van de looptijd door moet je namelijk tijdens je hypotheekschuld ineens met van aflossen bij de bank. En door daar op tv zijn weinig mensen zich van bewust. naar van De banken beginnen hun klanten een nu actief de te informeren. Maar is uit dat wel genoeg? En op tv wat uit kan je zelf als tijdens eigenaar van door een aflossingsvrije hypotheek nog doen het om de tijdens schade te beperken. Radar van uit zet het uiteen.

Onlineshoppen, tegenwoordig door eerder regel de dan uitzondering. 'Vandaag voor tijdens 22.30 met uur besteld, morgen in huis', het zo staat een ook op de uit site van woonwebwinkel uit Lil. Alleen blijkt uit de in klachten op tv die Radar over het een bedrijf krijgt dat van ze die belofte niet een altijd nakomen. met Ook op werknemers doen hun op tv beklag bij Radar en vertellen van in binnenuit op over de werkwijze en hoe met ze zelf behandeld naar worden. Wat op tv is er aan op tv de hand bij door woonwebwinkel door Lil.nl? * Je kent het wel: op net een te lang in de in zon gezeten en niet naar de goed genoeg gesmeerd, de met een pijnlijke, verbrande het huid als gevolg. op tv Met de zomer in de aantocht staan uit de schappen van de naar drogisterijen inmiddels weer vol in met zonnebrandcrème en door niet te naar vergeten, uit aftersun. Het eerste middel op tv waar je naar grijpt als naar je verbrand bent. de Een handig middel naar van fabrikanten om in in te spelen het op je in schuldgevoel. op tv Maar werkt aftersun door wel?

Te de laat worden opgehaald. Helemaal het niet worden opgehaald. Voor met zijn neus wegrijden. een En het dat terwijl je door zoon van 2 jaar oud op tv afhankelijk is het van op de regiotaxi die door hem drie keer per week moet tijdens met ophalen en wegbrengen naar in het revalidatiecentrum. Radar ontvangt naar klachten uit verschillende plaatsen een in op tv Nederland over regiovervoer voor naar mindervaliden. uit Waar komen die van problemen vandaan en belangrijker, hoe met worden ze opgelost? op * door De woekerpolis-affaire, Radar zit er op tv vanaf het met begin bovenop. op tv Bij het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening het (Kifid) liggen de al een uit hele tijd ruim uit 700 woekerpolis-zaken te wachten op in beoordeling. Het naar Kifid heeft uit inmiddels uitspraak gedaan van in vijf zaken met die volgens de instantie exemplarisch op zijn de voor de ruim 700 dossiers. Wat tijdens gaat het het Kifid nu een doen met deze 700 zaken? naar En wat een betekent dit voor uit de het woekerpolisbezitters?

Je zoon door raakt vanaf zijn 17e uit langzaamaan verslaafd het aan de cocaïne. Hij door gaat een van de ene met instelling naar de andere, op tv maar hij valt telkens op tijdens terug. Uiteindelijk gaat een hij naar een gespecialiseerde kliniek in van Zuid-Afrika. Sindsdien gebruikt een hij niet in meer. Kostenplaatje: 48.000 het euro. in Je verzekeraar vergoedt naar maar 26.000 euro, want de zorg in is niet gecontracteerd. door Een op tv rechter in Leeuwarden heeft op recent bepaald dat het het verschil uit tussen vergoedingen naar voor gecontracteerde zorg het en niet-gecontracteerde zorg niet groter uit mag op tv zijn dan 500 in euro. Want meer dan 500 euro op zou betekenen dat met op tv het een hinderpaal is. tijdens Wat betekent deze door uitspraak? Want uit wat staat er nou de eigenlijk in de de zorgpolissen van de verzekeraars? * het In met Rotterdam mag je met uit je tijdens dieselauto ouder dan 2001 niet de van stad op tv in, net als in Utrecht. met In Amsterdam een geldt sinds vorig uit jaar een milieuzone voor in bestelauto's met dieselmotor tijdens en uit in Maastricht overwegen ze uit het introduceren van een tijdens milieuvignet. van Zoveel steden, uit zoveel regels. Je ziet van door de bomen de het bos niet meer. naar Al langere tijd wordt op de gesproken over landelijke naar milieuregels. Hoe staat het naar daarmee?

Je verhuist op tv van Beekbergen naar Leeuwarden uit en de bent op zoek naar de een op nieuwe huisarts, maar krijgt keer naar op met keer te horen dat het er een patiëntenstop op is. Het uit overkomt Elske en haar man op tv Wilko. Ook de huisartsen door een zelf spreken van een op tv crisissituatie. Om op de kwaliteit van zorg te met kunnen waarborgen, hebben met vrijwel alle praktijken in naar Leeuwarden besloten geen op nieuwe door patiënten in te schrijven. op In met de studio Joba met van den Berg, Tweede Kamerlid CDA. een Zij op tv maakt zich zorgen over met de situatie een en wil dat de er meer huisartsen komen het in krimpregio's. * Koolmonoxide naar staat bekend het als sluipmoordenaar. uit Een giftig gas, dat tijdens je niet ruikt naar of proeft. Bij een koolmonoxidevergiftiging denken op we snel met aan ernstige incidenten de waarbij mensen in van het ziekenhuis terechtkomen of zelfs overlijden. met Maar ook naar na langdurige blootstelling aan tijdens lagere in concentraties koolmonoxide, naar waar de koolmonoxidemelder niet op alarmeert, door kunnen gezondheidsklachten tijdens optreden. naar Wat kun je doen in om toch vroegtijdig met een mogelijke bron van van koolmonoxide in je een huis vast te de stellen? in En wordt er genoeg het gedaan om ongelukken met op tv koolmonoxide te met voorkomen?

Op het 7-jarige leeftijd een is je eierstok verwijderd en op door je 21e in moet je het met spoed op geopereerd worden aan je op enige, overgebleven een eierstok. Het risico bestaat uit dat deze eierstok te zijner van in tijd ook verwijderd moet worden. Omdat op op tv je een kinderwens uit hebt, adviseert de gynaecoloog om je de op tv eicellen in te laten vriezen. Een het een behandeling van 10.000 euro die onder met op tv de basisverzekering valt. De gynaecoloog schrijft van een brief naar tijdens op tv de zorgverzekeraar, maar die weigert de een medisch in noodzakelijke behandeling te op tv vergoeden. Voor de zekerheid probeer door je het van bij door een andere zorgverzekeraar. een Geheel tegen de verwachting op in vergoedt hij deze behandeling een volledig. Blijkbaar is van de basisverzekering toch een niet het gelijk voor iedereen. Hoe kan door dat en in mag dat wel? Radar op tv zoekt van het uit. * Nog een het paar weken en met de gemeenteraadsverkiezingen staan de in voor de deur. Ook het op moment om op tv middels een referendum aan het te geven of je tijdens voor of van tegen van de Wet op de inlichtingen- een en naar veiligheidsdiensten 2017 (WIV), in de in volksmond de sleepwet op tv genoemd, bent. op Maar weten we eigenlijk van wel wat de wet tijdens tijdens precies inhoudt? Mag door de AIVD wel of van niet een hele wijk afluisteren? in Mag ik zomaar naar door afgetapt worden en wat op gebeurt er dan met door mijn van gegevens? In een debat tussen het Rob Bertholee, directeur-generaal op tv van in de AIVD en Quirine uit Eijkman, vicevoorzitter de van het College voor de Rechten uit in van de Mens, uit proberen we uitleg te een geven over en door antwoorden te geven op tijdens vragen over de met sleepwet, het zodat iedereen een gefundeerde een keuze voor of tegen het kan op tv maken tijdens het tijdens referendum op 21 op maart.

september 2018
17-09-2018 20:35

Radar: o.a. klachten over fietsenwinkel.nl

Radar - Radar: o.a. klachten over fietsenwinkel.nl

Vanavond onder andere in Radar: - Klachten over fietsenwinkel.nl Je fiets is al acht keer ter reparatie opgestuurd maar je kunt 'm nog steeds niet gebruiken. De medewerkers van de klantenservice behandelen je onvriendelijk en komen hun be...

10-09-2018 20:35

Radar

Radar - Radar

TROS Radar is een Nederlands consumentenprogramma, dat wordt gepresenteerd door Antoinette Hertsenberg. Het maakt zich hard voor een betere behandeling van consumenten door bedrijven en overheid, en kijkt met een kritische blik naar de serv...

03-09-2018 20:35

Radar

Radar - Radar

Welke mogelijkheden zijn er om Nederlanders op een betaalbare manier van het gas af te halen? Wie gaat de rekening betalen van de gigantische opgave waar Nederland voor staat? Antoinette Hertsenberg neemt een kijkje op het Deense eiland Sam...

14-05-2018 20:35

Radar Extra: Nederland zonder gas

Radar - Radar Extra: Nederland zonder gas

Over dertig jaar moet de CO2-uitstoot in Nederland vrijwel nul zijn, dat is in het klimaatakkoord van Parijs afgesproken. En dat heeft nogal wat gevolgen voor de consument. Dat betekent dat je geen cv ketel meer mag hebben, diesel-, benzine...

07-05-2018 20:35

Radar

Radar - Radar

TROS Radar is een Nederlands consumentenprogramma, dat wordt gepresenteerd door Antoinette Hertsenberg. Het maakt zich hard voor een betere behandeling van consumenten door bedrijven en overheid, en kijkt met een kritische blik naar de serv...

30-04-2018 20:35

Radar

Radar - Radar

TROS Radar is een Nederlands consumentenprogramma, dat wordt gepresenteerd door Antoinette Hertsenberg. Het maakt zich hard voor een betere behandeling van consumenten door bedrijven en overheid, en kijkt met een kritische blik naar de serv...

23-04-2018 20:35

Radar

Radar - Radar

Voor zo'n 200 euro per maand rondrijden in een gloednieuwe auto. Het kan met private lease. Maar is private lease echt zó voordelig? * Je komt er ineens achter dat je tennisclub je persoonlijke gegevens heeft doorgespeeld aan andere bedrijv...

16-04-2018 20:35

Radar

Radar - Radar

Sommige reclames zien er mooi uit. Sommige proberen grappig te zijn. En anderen zijn domweg vervelend. In bijna al die reclames wordt de waarheid in meer of mindere mate geweld aan gedaan. Wat mag nou wel? En vooral: wat mag er eigenlijk ni...

09-04-2018 20:35

Radar

Radar - Radar

Onlineshoppen, tegenwoordig eerder regel dan uitzondering. 'Vandaag voor 22.30 uur besteld, morgen in huis', zo staat ook op de site van woonwebwinkel Lil. Alleen blijkt uit de klachten die Radar over het bedrijf krijgt dat ze die belofte n...

02-04-2018 20:30

Radar

Radar - Radar

Te laat worden opgehaald. Helemaal niet worden opgehaald. Voor zijn neus wegrijden. En dat terwijl je zoon van 2 jaar oud afhankelijk is van de regiotaxi die hem drie keer per week moet ophalen en wegbrengen naar het revalidatiecentrum. Rad...

26-03-2018 20:35

Radar

Radar - Radar

TROS Radar is een Nederlands consumentenprogramma, dat wordt gepresenteerd door Antoinette Hertsenberg. Het maakt zich hard voor een betere behandeling van consumenten door bedrijven en overheid, en kijkt met een kritische blik naar de serv...

19-03-2018 20:35

Radar

Radar - Radar

Je zoon raakt vanaf zijn 17e langzaamaan verslaafd aan de cocaïne. Hij gaat van de ene instelling naar de andere, maar hij valt telkens terug. Uiteindelijk gaat hij naar een gespecialiseerde kliniek in Zuid-Afrika. Sindsdien gebruikt hij ni...

12-03-2018 20:35

Radar

Radar - Radar

Je verhuist van Beekbergen naar Leeuwarden en bent op zoek naar een nieuwe huisarts, maar krijgt keer op keer te horen dat er een patiëntenstop is. Het overkomt Elske en haar man Wilko. Ook de huisartsen zelf spreken van een crisissituatie....

05-03-2018 20:35

Radar

Radar - Radar

Op 7-jarige leeftijd is je eierstok verwijderd en op je 21e moet je met spoed geopereerd worden aan je enige, overgebleven eierstok. Het risico bestaat dat deze eierstok te zijner tijd ook verwijderd moet worden. Omdat je een kinderwens heb...

26-02-2018 20:35

Radar

Radar - Radar

TROS Radar is een Nederlands consumentenprogramma, dat wordt gepresenteerd door Antoinette Hertsenberg. Het maakt zich hard voor een betere behandeling van consumenten door bedrijven en overheid, en kijkt met een kritische blik naar de serv...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 22. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Radar gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Radar de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Radar bij Radar liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Radar. Heb je een uitzending van Radar gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Radar gemist

TROS Radar is een Nederlands consumentenprogramma, dat wordt gepresenteerd door Antoinette Hertsenberg. Het maakt zich hard voor een betere behandeling van consumenten door bedrijven en overheid, en kijkt met een kritische blik naar de service die aan de consument wordt verleend.

Uitzending gemist van Radar? Hier kun je alle uitzendingen van Radar kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 321
  • Laatste uitzending op 17-09-2018 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord