Programma gemist?

Vanavond onder uit andere in Radar: - van Waar blijft het het geld van crowdfundingplatformen? Ondertussen wemelt uit het ervan: van crowdfundingplatforms. Het is naar een alternatieve op tv manier om een project te op tv financieren. Je vermeldt het welk bedrag op tv je nodig hebt en op met zo kan iedereen die wil, door investeren in jouw project. naar Zo kreeg het Boaz de in korte tijd uit ruim 89.500 euro binnen door via zo'n crowdfundingplatform om een op tv tijdens medische behandeling in Zweden te uit kunnen ondergaan. Alleen naar kreeg hij van die uit 89.500 euro maar op op tv 82.500 euro uitgekeerd. Waar is op tv die 7.000 euro dan een gebleven? - Te in lage uitkering met opstalverzekering Je huis is van volledig afgebrand, er is in niks meer in over. Tot overmaat naar van ramp beland je naar in naar een eindeloze op tv discussie met je verzekeraar naar waar je je op opstalverzekering hebt lopen. Om je op tv huis opnieuw van te laten bouwen heb met je een bepaald van bedrag de nodig, maar de met verzekeraar wil ruim een uit ton minder uitkeren. op Daardoor een kan je geen aannemer het vinden die het uit huis in het de staat zoals die in was voor door de brand wil het herbouwen, terwijl je een tijdens garantie tegen onderverzekering een hebt. Ondertussen door lopen je hypotheekkosten gewoon met door. Hoe wapen je van jezelf als uit consument tegen de de schade-experts van een door verzekeraar?

Colloïdaal op tv zilverwater is eigenlijk van natuurlijk antibioticum tijdens en helpt tegen in acne, blaasontsteking, eczeem, in reuma, en ga zo maar door. in Dit product op mag sinds een 2016 niet meer worden verkocht het als naar voedingssupplement of levensmiddel. Waarom in is het op tv dan toch nog door verkrijgbaar in de het winkel en ook door online. Het is op niet bewezen is dat de het middel ook echt met iets doet. de Sterker nog, met het is toxisch en kan tijdens daarom schadelijk voor van je zijn. van Welke reclame gaat het door meeste onder in je met huid zitten, doet door je ogen wegrollen in en laat je op tv zuchten van irritatie. De in laatste paar in weken kon je de volgens jou uit meest het irritante reclame én op irritante reclame met een in BN'er doorgeven via lodenleeuw.nl. een We maken de in naar genomineerden bekend en dan de kan het stemmen tijdens beginnen.

Vanavond tijdens is een extra met lange aflevering van van Radar te zien over een Onderzoek op tv naar medische implantaten: The Implant Files. van Op initiatief van naar Radar tijdens en Trouw hebben meer dan het 250 journalisten uit uit 36 landen naar onderzoek in gedaan naar medische implantaten. Het beeld op tv op dat telkens terugkeert: de naar controle op medische hulpmiddelen en tijdens implantaten is tijdens wereldwijd zo met gebrekkig dat ernstige bijwerkingen lang tijdens onopgemerkt op blijven en levens een in gevaar komen. op tv En dat dus door gebrekkig op toezicht van met overheden. De uit onderzoekers kwamen implantaten naar tijdens tegen die lekken, apparaatjes die stroomstoten het geven als naar het niet nodig de is of juist op tv uitvallen, naar en hulpmiddelen die tijdens organen perforeren waardoor uit patiënten zwaar letsel oplopen of zelfs tijdens overlijden. Uit op tv het onderzoek in blijkt dat medische hulpmiddelen, die de als 'veilig' op de de markt zijn gebracht, in uit in de afgelopen tien jaar kunnen op worden de gekoppeld aan 1,7 miljoen gevallen tijdens uit van letsel en bijna 83.000 tijdens doden.

Vanavond onder andere de het in Radar: - Maaltijdboxentest Gemak door dient de mens. En de maaltijdboxen op die door je tegenwoordig kan bestellen met van daarin ingrediënten van en recepten voor uit meerdere maaltijden, een zijn daar een goed met voorbeeld uit van. Het aantal van aanbieders van de boxen van is in korte tijd tijdens flink gestegen. Ruim door de keuze dus. de Maar ja, hoeveel tijdens zit erin en door is het wel op tv genoeg op tv voor 2 personen? En door wat kost zo’n box, zijn de de recepten makkelijk een te de begrijpen en op tv is het eigenlijk wel het lekker? Radar vroeg een culinair naar op journalist om 5 door weken lang 5 boxen te testen het door uit alle maaltijden die er in met zitten te koken. in Het Voedingscentrum op tv bekijkt het de voedingswaarden van de maaltijden. Vanavond de tijdens in Radar de uitslag. - door Hoge schuld bij het naar CAK Mevrouw Bastiaansen de is 93 jaar de oud en heeft nog van niet met eerder in haar leven schulden de gemaakt. naar En dan valt er de een brief op met de deurmat naar van het Centraal Administratie naar Kantoor (CAK), op dat ze meer door dan 27.000 euro moet terugbetalen. met Sterker nog, het bedrag een wordt volgende maand het in meteen van haar rekening afgeschreven, door zo staat de in de brief. De toon door is dreigend en op tv het nieuws van naar de schuld in valt rauw op haar een uit dak. Door een administratieve fout door van het CAK heeft op ze de namelijk jarenlang een te tijdens lage eigen bijdrage tijdens betaald voor haar verzorgingstehuis. uit Het CAK dacht naar namelijk dat haar in man nog leefde, een daar was tijdens de lage eigen bijdrage de op op gebaseerd. Maar haar tijdens man is uit al in 2003 van overleden. Hoe heeft met dit kunnen gebeuren? En waarom het hoort ze dit tijdens nu in pas? Radar zoekt het het uit.

Borstkanker. met De boodschap komt lang geleden op tv binnen als een de mokerslag. Gelukkig slaan van de in behandelingen aan de en ben je nu kankervrij. Wel op laat een je elk jaar borstcontroles uitvoeren. in de Omdat je in op 2017 het hele jaar in met het een buitenland zit, verhoog je je eigen op tv risico tot 800 uit euro, omdat in je toch in geen controles in Nederland hebt. in door In 2018 ben je weer terug. van Omdat het je weet dat je op naast de borstcontrole naar ook nog andere in specialistische door behandelingen moet ondergaan, tijdens verlaag je weer tijdens je eigen risico. Want het een is wel op tv zo logisch dat een in behandeling die je in tijdens op 2018 ondergaat, wordt verrekend met je in eigen uit risico van 2018. de Althans, dat denk je. Want de dan krijg een je een rekening op door de mat met waarin staat dat de uit behandeling die in gedaan door is in 2018 uit wordt verrekend met het op eigen risico van 2017, toen naar op je helemaal niet naar het een ziekenhuis bent het geweest. Waarom? door Omdat er nog een zogenaamd op tv DBC- met zorgtraject openstaat. * Niks zo van vervelend als naar post die zoekraakt. op tv Helemaal als je zzp'er bent door en qua inkomsten met afhankelijk de van de de pakketten die je met verstuurt. Gelukkig kan je het van pakket een verzekerd versturen, via PostNL. Mocht het er iets op gebeuren, krijg je toch het in verzekerde tijdens bedrag terug, denk je. op tv Toch krijg je van maar 60% van de de op aankoopwaarde uitgekeerd wanneer je aanspraak met maakt op de verzekering. van Dat staat nergens uit in de met kleine lettertjes vermeld. Kan de PostNL met dit wel naar maken?

Hoe weet de je als op tv ouder welke reclame een in vlogger maakt van die door jouw op kind wordt gevolgd op naar YouTube? Sinds 2015 is op tv een reclame voor ongezonde het voeding voor kinderen verboden voor op tv kinderen onder de op tv dertien jaar. Die door regel uit heeft de branche de zichzelf opgelegd in de strijd tegen het overgewicht op tv en ongezonde van voeding. Maar ja, hoe controleer het je wat kinderen van online of op social op tv media bekijken? naar Het Voedingscentrum pleit voor tijdens door veel strenger toezicht. Gaat tijdens dat er ook het komen? * uit Je wilt hulp, psychische uit hulp. Je gaat naar de het huisarts. De huisarts op tv verwijst je door op tv naar tijdens een GGZ-instelling. van Een jaar later sta je op nog steeds het op de in wachtlijst en ben je op tv de wanhoop nabij. op De brancheorganisaties in de tijdens GGZ maakten in juni op 2017 van samen met uit het ministerie van VWS landelijke tijdens afspraken om de tijdens wachttijden aan met te pakken. Voor 1 van juli 2018 een zouden de wachttijden het binnen de afgesproken norm vallen. met Maar de niks is minder een waar. Wat moet er naar toch gebeuren om de met op tv wachttijden korter te uit krijgen?

Ideaal voor naar in van het vliegtuig, tegen het in irritante gebrom, van of om geklets van je op collega's te kunnen negeren: op een tijdens noise-cancelling koptelefoon. van Radar test een vijftal noise-cancelling een koptelefoons die te op koop zijn tussen de op tv het 60 en 350 euro. Een techneut een op meet hoeveel geluid de koptelefoons alsnog tijdens van doorlaten, via een nep naar kunsthoofd waar uit een microfoon in met zit. En een muziekproducer test met het draagcomfort en het de in kwaliteit van het met geluid. * Je hebt het je droomhuis gekocht. Niet met zonder slag of stoot, van want het het huis is verouderd en op moet verbouwd tijdens worden. Daarom heb je van extra goed naar op op tv het financiële plaatje gekeken. Het door huis is verkocht met het energielabel op A, dus budget tijdens voor extra isolering in was niet naar nodig. Tot blijkt, wanneer je het eenmaal met de een verbouwing op tv begint, dat het huis in niet energielabel A maar label naar D moet hebben. naar van Veel lager dus. Dat op betekent dat je in én teveel hebt door betaald voor het op tv huis én uit dat je extra moet gaan door isoleren. tijdens Dubbel verlies dus. door Maar bij wie moet je nou op het aankloppen? Het systeem van het tijdens aanvragen op van een energielabel staat door al sinds jaar en dag het ter het discussie. Hoe werkt uit het systeem, is op tv het wel betrouwbaar en tijdens moet het op tv eigenlijk niet de op de schop?

Het tijdens is lang geleden dat het we in op Nederland zo'n lange en tijdens warme zomer hebben uit gehad. En hoe met lekker dat ook was, in die de warmte werd ons op tv soms ook een beetje teveel. op tv Massaal met bestelden we airconditioners en aircoolers. in het Ook bij het bedrijf Bluegood.nl. Die in neemt het tot tijdens op uit heden alleen niet zo een nauw het met het leveren van op de bestelde producten, terwijl uit de zomer nu de toch echt op op tv zijn tijdens einde is. En als de mensen hun geld terugvragen, door schijnt het annuleren de van de koop opeens naar alleen mogelijk te door zijn als de het apparaat al tijdens is geleverd. Klanten met voelen zich opgelicht, op maar zijn ze tijdens dat ook? * Je van bent een in trouwe werknemer, al de meer dan twintig jaar het werk naar je voor hetzelfde bedrijf. met Nog van even en je gaat met een pensioen. door En dan kom je uit erachter dat je opgebouwde in pensioen verdwenen is, als met sneeuw de voor de zon, foetsie. Tussen op tv de 100.000 van euro en met 150.000 euro. Je werkgever, tijdens het oude pensioenfonds, op het nieuwe met pensioenfonds, niemand met weet waar het geld is. uit Je bent van ondertussen meer dan het 10.000 euro kwijt aan naar advocaatkosten, maar je een bent geen steek verder. de Hamvraag; met wie is hiervoor het verantwoordelijk? En wie uit gaat ervoor zorgen dat op het opgebouwde in pensioen alsnog een uitgekeerd wordt? Radar heeft alle partijen naar benaderd. de Gaan ze er op uitkomen?

Sporters uit zweren erbij: eiwitshakes. tijdens Voor het sporten, tijdens het op tv sporten, het na het het sporten. Het goedje is razend populair, uit vooral van onder de jongere sporter. een Want wie grote op spieren een wil, moet veel eiwitten van tot zich nemen. Daarnaast zorgen tijdens de eiwitten tijdens in de met shakes voor sneller herstel op van je spieren. in Althans, dat doen door de reclames van de in shakes je door geloven. Maar op tv kloppen al die beweringen eigenlijk uit wel? van * Bij welke aanbieder naar betaal je de het laagste maandlasten door voor je tijdens hypotheek? Online stikt naar het van de vergelijkingssites waar je in makkelijk uit je salaris uit en hypotheeklasten in kunt naar vullen om daar achter tijdens te komen. De op uitkomsten van die sites tijdens op tv verschillen alleen nogal, door soms wel tientjes per naar maand. Klinkt weinig, maar op over een looptijd van van twintig naar jaar kan dat behoorlijk een oplopen. een Waar komen die verschillen vandaan? * van op Je voelt je ellendig. De chemo door die je kanker een moet bestrijden het maakt je zieker naar en op tv zieker. En als gevolg van op de chemo op tv ervaar je ook nog eens door problemen aan je naar uit gebit. Die kosten worden van wel door van de verzekeraar vergoed, zou je het denken. in Helaas blijkt dit vaak niet het uit geval met te zijn. En niet naar alleen mensen van die chemotherapie ondergaan overkomt dit. uit Ook uit veel patiënten met Sjögren, een op tv auto-immuunziekte, krijgen vaak van een afwijzing in van hun zorgverzekeraar. Terwijl in hun gebitsproblemen door duidelijk het gevolg zijn van van hun ziekte. tijdens in Patiëntenverenigingen luiden de noodklok. door Maar wordt die ook de gehoord?

Het regent klachten door over naar fietsenwinkel.nl, één van de het grootste online het fietsenwinkels in Nederland. uit Komt de webshop tijdens met een oplossing? En: je tijdens kunt nu uit spotgoedkoop een multifocale bril een kopen. Maar een hoe door goed zijn die brillen eigenlijk? Klachten een over fietsenwinkel.nl. Je met fiets is al op acht keer ter in door reparatie opgestuurd maar je kunt naar 'm nog steeds tijdens niet van gebruiken. De medewerkers van de klantenservice naar behandelen je onvriendelijk een en komen van hun het beloften niet na. Het tijdens regent klachten over uit fietsenwinkel.nl, één van door de grootste online fietsenwinkels op in Nederland. Komt de een online shop met naar een oplossing? * tijdens Multifocalebrillentest. met Tegenwoordig kan door je spotgoedkoop een multifocale op tv bril kopen. In de winkel de maar het ook online. Hoe staat het het eigenlijk met de het het kwaliteit van deze brillen, krijg je tijdens wel waar voor de een je geld? Want zó tijdens goedkoop, dat kan het toch bijna niet? Radar koopt met op tv veertien brillen en laat in ze testen door tijdens drie consumenten. Wat is in hun van oordeel; zit de naar bril lekker, klopt de sterkte? tijdens En wat zeggen tijdens de een deskundigen over de door kwaliteit?

Welke mogelijkheden een zijn er om naar Nederlanders op een betaalbare in manier van het op tv gas af tijdens te halen? de Wie gaat de rekening op betalen van op tv de gigantische opgave waar Nederland op voor staat? naar Antoinette uit Hertsenberg neemt een de kijkje op het Deense uit eiland Samsø, daar hebben door ze door de transitie naar energie neutraal in op tien jaar tijd van gemaakt. Wat de kunnen wij met van de Denen leren? op Experts aan een het woord Antoinette met gaat in deze eerste aflevering in van gesprek met onder het door anderen Laetita Ouillet, directeur op energie van in de TU Eindhoven, op tv meteoroloog Reinier van de in Berg, hoogleraar Transitie Jan Rotmans, in tijdens warmteregisseur Jan van der Meer, directeur met Marjan Minnesma van van van duurzaamheidsstichting Urgenda, hoogleraar Atmosferische Samenstelling de Wouter Peters en minister op tv in Eric Wiebes van Economische Zaken naar en Klimaat. Deel I is naar uitgezonden op op tv maandag 14 mei 2018, een 20:30 uur op op tv NPO tijdens 1Deel II wordt met uitgezonden op maandag 21 mei de 2018, 20:30 naar uur op NPO 1 Meer naar informatie Meer info door over een over de energietransitie-documentaire Praat mee op tv op het Radar tijdens Forum

december 2018
10-12-2018 20:35

Radar: o.a. waar blijft het geld van crowdfundingplatformen?

Radar - Radar: o.a. waar blijft het geld van crowdfundingplatformen?

Vanavond onder andere in Radar: - Waar blijft het geld van crowdfundingplatformen? Ondertussen wemelt het ervan: crowdfundingplatforms. Het is een alternatieve manier om een project te financieren. Je vermeldt welk bedrag je nodig hebt en...

03-12-2018 20:30

Radar

Radar - Radar

Colloïdaal zilverwater is eigenlijk natuurlijk antibioticum en helpt tegen acne, blaasontsteking, eczeem, reuma, en ga zo maar door. Dit product mag sinds 2016 niet meer worden verkocht als voedingssupplement of levensmiddel. Waarom is het ...

26-11-2018 20:35

Radar: toezicht medische implantaten faalt

Radar - Radar: toezicht medische implantaten faalt

Vanavond is een extra lange aflevering van Radar te zien over Onderzoek naar medische implantaten: The Implant Files. Op initiatief van Radar en Trouw hebben meer dan 250 journalisten uit 36 landen onderzoek gedaan naar medische implantaten...

19-11-2018 20:35

Radar: o.a. maaltijdboxentest

Radar - Radar: o.a. maaltijdboxentest

Vanavond onder andere in Radar: - Maaltijdboxentest Gemak dient de mens. En de maaltijdboxen die je tegenwoordig kan bestellen met daarin ingrediënten en recepten voor meerdere maaltijden, zijn daar een goed voorbeeld van. Het aantal aanb...

12-11-2018 20:35

Radar

Radar - Radar

Borstkanker. De boodschap komt lang geleden binnen als een mokerslag. Gelukkig slaan de behandelingen aan en ben je nu kankervrij. Wel laat je elk jaar borstcontroles uitvoeren. Omdat je in 2017 het hele jaar in het buitenland zit, verhoog ...

05-11-2018 20:35

Radar

Radar - Radar

TROS Radar is een Nederlands consumentenprogramma, dat wordt gepresenteerd door Antoinette Hertsenberg. Het maakt zich hard voor een betere behandeling van consumenten door bedrijven en overheid, en kijkt met een kritische blik naar de serv...

29-10-2018 20:30

Radar

Radar - Radar

TROS Radar is een Nederlands consumentenprogramma, dat wordt gepresenteerd door Antoinette Hertsenberg. Het maakt zich hard voor een betere behandeling van consumenten door bedrijven en overheid, en kijkt met een kritische blik naar de serv...

22-10-2018 20:35

Radar

Radar - Radar

TROS Radar is een Nederlands consumentenprogramma, dat wordt gepresenteerd door Antoinette Hertsenberg. Het maakt zich hard voor een betere behandeling van consumenten door bedrijven en overheid, en kijkt met een kritische blik naar de serv...

15-10-2018 20:35

Radar

Radar - Radar

Hoe weet je als ouder welke reclame een vlogger maakt die door jouw kind wordt gevolgd op YouTube? Sinds 2015 is reclame voor ongezonde voeding voor kinderen verboden voor kinderen onder de dertien jaar. Die regel heeft de branche zichzelf ...

08-10-2018 20:35

Radar

Radar - Radar

Ideaal voor in het vliegtuig, tegen het irritante gebrom, of om geklets van je collega's te kunnen negeren: een noise-cancelling koptelefoon. Radar test een vijftal noise-cancelling koptelefoons die te koop zijn tussen de 60 en 350 euro. Ee...

01-10-2018 20:35

Radar

Radar - Radar

Het is lang geleden dat we in Nederland zo'n lange en warme zomer hebben gehad. En hoe lekker dat ook was, die warmte werd ons soms ook een beetje teveel. Massaal bestelden we airconditioners en aircoolers. Ook bij het bedrijf Bluegood.nl. ...

24-09-2018 20:30

Radar

Radar - Radar

Sporters zweren erbij: eiwitshakes. Voor het sporten, tijdens het sporten, na het sporten. Het goedje is razend populair, vooral onder de jongere sporter. Want wie grote spieren wil, moet veel eiwitten tot zich nemen. Daarnaast zorgen de ei...

17-09-2018 20:35

Radar

Radar - Radar

Het regent klachten over fietsenwinkel.nl, één van de grootste online fietsenwinkels in Nederland. Komt de webshop met een oplossing? En: je kunt nu spotgoedkoop een multifocale bril kopen. Maar hoe goed zijn die brillen eigenlijk? Klachten...

10-09-2018 20:35

Radar

Radar - Radar

TROS Radar is een Nederlands consumentenprogramma, dat wordt gepresenteerd door Antoinette Hertsenberg. Het maakt zich hard voor een betere behandeling van consumenten door bedrijven en overheid, en kijkt met een kritische blik naar de serv...

03-09-2018 20:35

Radar

Radar - Radar

Welke mogelijkheden zijn er om Nederlanders op een betaalbare manier van het gas af te halen? Wie gaat de rekening betalen van de gigantische opgave waar Nederland voor staat? Antoinette Hertsenberg neemt een kijkje op het Deense eiland Sam...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 23. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Radar gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Radar de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Radar bij Radar liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Radar. Heb je een uitzending van Radar gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Radar gemist

TROS Radar is een Nederlands consumentenprogramma, dat wordt gepresenteerd door Antoinette Hertsenberg. Het maakt zich hard voor een betere behandeling van consumenten door bedrijven en overheid, en kijkt met een kritische blik naar de service die aan de consument wordt verleend.

Uitzending gemist van Radar? Hier kun je alle uitzendingen van Radar kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 333
  • Laatste uitzending op 10-12-2018 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord