Programma gemist?

Multimediaal consumentenplatform met de het Antoinette Hertsenberg als met gezicht. Het programma is door alert op bedrog en het misleiding op door alle gebieden waar de naar consument mee uit te maken op tv heeft. Radar stelt consumentenproblemen aan op tv de op tv kaak, maar probeert bedrijven en instanties door ook van te bewegen tot een oplossing op tv op tv te komen.

Banken laten jou met als klant met nog steeds niet zien naar hoe jouw boeterente door naar is berekend, terwijl je daar het wel door recht op hebt. Dat door je een boete tijdens moet betalen omdat een je tijdens de looptijd van de je de hypotheek een lagere in rente wil is bekend. op Dat op tv je dan graag wil weten hoe tijdens die van boete berekend de is, lijkt meer dan logisch. En op in toch krijgen klanten van met banken niet die specifieke berekening door wanneer ze erom uit vragen en kun op tv je op tv zelf nooit narekenen of de uit boete die in je betaalt van wel klopt. De Autoriteit Financiële uit in Markten (AFM) concludeerde met dit een jaar geleden ook al uit en toch laten tijdens de banken weinig tijdens verbetering zien. Wat uit moet van er gebeuren om de met banken wel zover te op tv krijgen? * op tv Ze zijn niet door meer uit het straatbeeld op weg te denken: naar thermobekers. in Handig voor een in de trein, in de op tv auto en op het de werk. Als de je een er een wilt kopen uit is de een keuze enorm. Bij welke beker naar blijft je koffie of van thee het een langste warm, welke naar heeft de beste tijdens drinkdop, kan een de beker met tegen een stootje en tijdens gaat hij op niet lekken in je tas? het Radar test op tv tien thermosbekers.

Ze schieten als naar paddenstoelen uit op de grond, trampolineparken. in Een ruimte vol van met trampolines zo ver uit als het het oog reikt. Het springen een op tijdens een trampoline het is niet zonder gevaar, blijkt ook op tv uit het stijgende op tv aantal in mensen met blessures van en verwondingen die door zich melden het op de eerste hulp. Uit van een enquête uit van Radar blijkt dat een naar kwart van de uit door ondervraagde bezoekers van trampolineparken licht naar tot zwaar letsel door heeft opgelopen. Want hoe de een zit het met het toezicht op op tv de het trampolineparken? Zijn het er regels waar het ze zich aan moeten een houden en zo ja, worden met die een wel gehandhaafd? door * Het was door er al één voor vlees in en in nu ook voor melk: het Beter een Leven Keurmerk. Bekend naar op van het logo op de met verpakking van de bijvoorbeeld biefstuk of een gehakt. Als je op melk koopt, in kan dat melk zijn zonder ster, met met één ster door of in met drie sterren. tijdens Elke stempel staat voor de een bepaalde mate een van diervriendelijkheid en een nu ook of een de melk voldoet aan door zekere met natuur-en milieu eisen. een Maar waar staat welk naar stempel nou op tv voor?

Bericht van het door een Centraal Administratie Kantoor (CAK). Het is naar tijdens een factuur van maar liefst 20.000 naar op euro. Je schrikt door je rot. Omdat door je ALS hebt de en daarom continue zorg nodig met hebt, tijdens krijg je een persoonsgebonden budget. een Eerst op vanuit de Wet Maatschappelijke op tv Ondersteuning die vanuit de gemeente een wordt geregeld. naar En later, uit omdat er meer zorg met nodig is, vanuit de van Wet door Langdurige Zorg. Dat wordt met geregeld vanuit op een zorgkantoor, in dit van geval Zilveren Kruis. Maar met wat is nou van het een geval, het door Zorgkantoor heeft het CAK, die verantwoordelijk uit is voor op tv het innen tijdens van de de eigen bijdrage, twee het jaar te laat de het gegevens doorgestuurd. En jij krijgt naar de op rekening gepresenteerd. Gaat Zilveren van Kruis of in het CAK hier iets op tv in betekenen? * uit Toen Nellie's op tv man overleed op tv bleek hun hypotheek heel anders in van elkaar te zitten in dan de door ABN AMRO-adviseur had verteld, met zo een liet Radar vorige in week zien. uit De verzekering, gekoppeld aan de het hypotheek, naar keerde een ton het uit, maar het gespaarde deel in van ruim het 69.000 euro naar ging naar de bank. Vreemd, maar naar waar de en Nellie door voelt zich op zijn zachtst gezegd op belazerd. een ABN AMRO reageerde in van de studio en deed de de op claim dat de constructie het toch echt in op de voorwaarden uit staat. Die voorwaarden hebben ze op tv inmiddels opgestuurd. op tv Advocaat het Hendrik Jan Bos laat daar een zijn in licht over schijnen.

Verhuurmakelaars naar discrimineren, zo blijkt op uit onderzoek van Radar. Op in het van verzoek om het de huis niet te verhuren aan de naar bijvoorbeeld Polen of uit Noord-Afrikanen werkten achttien van de met twintig makelaars uit mee. Makelaars horen aan te tijdens geven tijdens dat ze daar niet met aan mee het willen werken, maar de naar realiteit is door anders. Uit het een onderzoek van Radar blijkt dat met door makelaars maar wat graag van helpen bij een het vinden van die door 'betrouwbare, Nederlandse' in huurder. De makelaarsbranche is al meerdere uit keren op door de vingers getikt en het de van politiek is de inmiddels in actie gekomen. van Toch heeft diezelfde branche op het door niet voor elkaar op tv gekregen om het probleem een te tackelen. * Toen Nellie's in man naar overleed bleek hun hypotheek heel op anders in elkaar uit een te zitten dan uit de ABN AMRO-adviseur had naar verteld. De verzekering, gekoppeld aan tijdens de hypotheek, keerde van het een ton uit, naar maar het gespaarde deel het van ruim 68.000 met euro ging naar de bank. het uit Vreemd, maar waar van en Nellie voelt zich het op zijn zachtst de gezegd belazerd. door Ze stuurde haar verhaal een naar Radar, met nadat we eind de februari een soortgelijk verhaal met in de naar uitzending brachten. Radar riep door de directeur van ABN naar AMRO op het om iets het aan het probleem te in doen. Het bleef uit lange tijd stil, maar maandag een zit ABN AMRO door met in de studio.

Thuiskomen en het voor met je deur buiten een je bestelde pakket aantreffen, bezorgd op tv door van een medewerker van DHL. Het van pakket had door van Jan en van alleman meegenomen kunnen met worden. Ook komt naar het wel eens voor dat op tv tijdens een pakket ontvangen is, naar maar wel helemaal beschadigd. het Of dat een een pakket nooit een aangekomen is, terwijl DHL met beweert van tijdens wel. Zomaar de een paar van de vele klachten tijdens die Radar de heeft ontvangen over postbezorger een DHL. Waarom door gaat het van zo vaak mis? En met wat gaat DHL hier het aan doen? * tijdens op Nieuwe richtlijn voor een een hoge bloeddruk. tijdens Het is een van een de meest tijdens geslikte medicijnsoorten in Nederland: door bloeddrukverlagers. Nu is op er een naar nieuwe richtlijn voor het gebruik van van die door bloeddrukverlagers. In met Amerika is onlangs door de bloeddruk om met te starten met een bloeddrukverlager gedaald tijdens van bovendruk 140 de een naar bovendruk 130. Nederland volgt van dit met niet, maar heeft dus wel in aanpassingen in een de richtlijn gedaan. Wat het zijn die aanpassingen precies? de in En wat betekenen die concreet met voor de op patiënt die de bloeddrukverlagers in slikt naar en voor de arts die de uit tijdens patiënten behandelt?

Bij elke slok met kraanwater door die je drinkt tijdens een beetje uit antibiotica binnen krijgen, of een paracetamol. Klinkt met gek, toch is het op de realiteit. Medicijnresten in in ons drinkwater het nemen mede door de vergrijzing op in rap tempo de tijdens toe. Onderzoek toont nu aan op tv dat bepaalde door medicijnresten zijn toegenomen, terwijl wettelijke het normen ontbreken. naar Want wat tijdens zijn de uit risico's? Wat is het van effect op het leven naar in het water? de En wat door zijn de op gevolgen voor ons, de een mens, die het dat drinkwater dagelijks tot ons nemen? tijdens * Het fokken het op van honden met schadelijke uiterlijke met kenmerken, zoals op een extreem met korte snuit, is al in lange tijd punt van de discussie. Volgens het de wet is met het verboden om te op fokken met tijdens gezelschapsdieren als daardoor gezondheid en de welzijn een van het dier op wordt benadeeld. Maar met duidelijke criteria wanneer een er sprake is van die het schadelijke een uiterlijke kenmerken ontbraken op en dus hadden door de fokkers vrij spel. Tot tijdens nu, want de van Faculteit een Diergeneeskunde van de Universiteit de Utrecht heeft op de een op rij gezet waar een gezonde hond de aan moet uit voldoen. met Hoe lang moet de snuit met bijvoorbeeld minimaal zijn, de zodat hij goed kan naar ademen. door En puilen de ogen op niet met te veel uit? Wat betekent dit op voor het tijdens uiterlijk van populaire hondenrassen op tv zoals de het Franse Bulldog tijdens en de Mopshond? En gaan op de rashondenverenigingen het zich ook van houden aan de nieuwe criteria? door Radar zoekt het het in uit.

Multimediaal van consumentenplatform met van Antoinette Hertsenberg als gezicht. uit Het programma is alert tijdens op bedrog naar en misleiding een op alle gebieden waar naar de consument mee van te maken heeft. Radar het stelt tijdens consumentenproblemen aan de kaak, maar met probeert van bedrijven en instanties van ook te bewegen de tot een oplossing uit te komen.

Je op tv zoon is een afhankelijk van een de epilepsiemedicijn. Zo afhankelijk dat als hij uit het niet op slikt, je bij elke tijdens uit aanval die hij krijgt het 112 moet bellen, meerdere een keren tijdens per week. Zo heftig zijn de naar aanvallen. Sterker op tv nog, als hij de een medicatie niet slikt, het een overleeft hij het van niet. En dan met kom je bij je een apotheek en vertellen ze je een een dat het medicijn van niet meer leverbaar is. Niet op door een tekort, op maar omdat in er sprake met is van een uit quotum vanuit de fabrikant op tv die het medicijn maakt. het * door Van de week in in het nieuws: De uit Kamer van Koophandel een (KVK) stopt met naar het doorverkopen van een adressenbestanden van zzp'ers. tijdens Al vaker besteedde Radar met aandacht aan op tv bedrijven die uit gebruikmaken van deze bestanden om vervolgens in via colportage zzp'ers door aan dure, op tv ongewilde op abonnementen voor bijvoorbeeld energie te krijgen. van Dat de KVK de deze stap de zet is goed door nieuws, een maar zijn de zzp'ers nu af een van tijdens de ongevraagde telefoontjes uit en bezoekjes op van verkopers? En waarom met stopt de KVK pas vanaf op tv naar juli met het doorverkopen op met de met bestanden?

In Radar vanavond op onder andere aandacht een aan het de gevaren van een de zonnebank. een Een zonnebankje pakken blijft met onverminderd populair. En naar dat terwijl het een aantal gevallen naar van huidkanker in naar Nederland blijft toenemen. In het een aantal landen is er uit om een die reden een verbod door op zonnebanken en heeft tijdens ook de gezondheidsraad op van het onze zuiderburen geadviseerd de zonnebanken met in de de ban te doen. met Er gaan tijdens geluiden op om ook zo'n op verbod in door Nederland te implementeren. het Maar gaat uit het ook die kant met op? op - En verder: De regelgeving rondom de designerdrugs Ze het lijken op harddrugs, de maar zijn het op tv net niet: designerdrugs. Door op een verandering van naar één van de moleculen, het valt zo'n naar drug niet op onder de door Opiumwet en kan op de politie er niet uit op handhaven. Dat geldt de ook voor 3MMC. Je naar kunt het slikken, op tv snuiven en drinken. het Het heeft een met stimulerende op werking, je omgeving een wordt intenser en je een kunt er zelfs naar van gaan hallucineren. uit Maar je naar kunt er ook oververhit met door raken en je de hartslag en bloeddruk naar kunnen een stijgen. Het op tv gebruik ervan is dus niet het zonder gevaar naar en ook nog in eens heel makkelijk op verkrijgbaar.

Eerder op besteedde Radar aandacht aan CBD-olie. door Dit product van werkt tegen tal van op door kwaaltjes. Er is de niet bekend wat in er precies in zit. Omdat het in een door voedingssupplement is, wordt dat niet tijdens gecontroleerd van en weet de de gebruiker niet precies van wat hij of zij door tot zich op tv neemt. Brussel besloot op daarom onlangs dat CBD-producten met beter onderzocht moeten de worden en heeft tijdens het aangemerkt als de 'novel food'. van Dat betekent dat pillen, naar capsules, crèmes het of olie met op tv CBD-extract aan strengere wet- en op tv uit regelgeving moeten voldoen. het Als de Nederlandse Voedsel- naar en Warenautoriteit (NVWA) naar dit besluit gaat handhaven, moeten een alle het CBD-producten uit met de schappen. * Als je aanspraak uit maakt tijdens op je rechtsbijstandsverzekering ga je uit er naar vanuit dat de je de best mogelijke juridische door hulp krijgt, je betaalt op tenslotte premie. Radar van krijgt uit een contract onder op tv ogen waarin staat dat een de ingehuurde jurist het een vast bedrag van krijgt per dossier. Die door vergoeding is op dermate een laag, dat de vraag op is hoeveel werk de jurist de in het het dossier tijdens gaat steken om het tot een een goed einde te naar brengen voor het de met klant. Michiel van een Nispen, Tweede Kamerlid voor de de SP, in stelt dat je als klant op tijdens deze manier echt tijdens niet geholpen wordt. op Daar van bovenop weet de klant waarschijnlijk op tv de niet dat het dossier wordt behandeld naar door naar een externe partij. Nu rijst uit van de vraag of in alle rechtsbijstandsverzekeraars op deze manier te in werk uit gaan.

Warmtepompen, het een is op tv het toverwoord anno 2019. in Als je tijdens wil verduurzamen, moet in je aan de warmtepomp. Als uit je de op tv berichtgeving mag geloven is tijdens niet op iedereen die een warmtepomp van aanschaft tevreden van met het apparaat. het Uit een enquête van Radar, ingevuld op door 26.157 op tv consumenten, door blijkt dat een op de vijf op mensen hun huis van niet warm op tv genoeg krijgt door na het van installeren van de warmtepomp. En uit hoewel kostenbesparing de belangrijkste de reden een is om te in kiezen voor een de warmtepomp, geeft 17 naar procent aan dat naar de rekening juist hoger met is uitgevallen. met Wanneer werkt een van warmtepomp wel of van niet? En hoe kan in de de rekening hoger uitvallen? * Een echtpaar tijdens sluit een van ABN Amro spaarhypotheek af, van die ze aan het een het eind volledig aflost. een Daarnaast sluit het naar echtpaar voor de zekerheid twee het in overlijdensrisicoverzekeringen (ORV) af. Mocht één door van beiden op tv vóór de einddatum in komen te overlijden, dan naar blijft door de achterblijver niet van met een enorme schuld op tv zitten. Dit blijkt met toch anders te zitten. Bij met overlijden keert naar de ORV ongeveer op de helft van hun de hypotheek uit. het Het deel dat een ze al die jaren door uit zélf sparen in het hun spaarhypotheek gaat vervolgens linea recta de naar op ABN Amro. Hierdoor blijf van je ongewild alsnog op zitten met een enorme uit restschuld. Radar legt een de uit constructie uit. En een wat gaat ABN Amro doen de voor een haar klanten?

Vooral de met inwoners van de provincies uit Limburg, een Noord-Brabant en Gelderland kunnen te door maken krijgen met tijdens uit chemisch afval wat op hun de terrein gedumpt naar wordt. Zij moeten uit zelf opdraaien voor de kosten met voor door het verwijderen van in het afval. Deze naar kosten kunnen oplopen tot naar duizenden euro's. Voorheen was uit de regel op tv dat in een gedeelte vergoed kon van worden vanuit een landelijke subsidieregeling, de van maar deze regeling dreigt van te verdwijnen. Waarom op wordt het een niet meer vanuit het het Rijk betaald? * Een op echtpaar het sluit een ABN in Amro spaarhypotheek af, in die ze aan het eind volledig een van aflossen. Daarnaast sluiten tijdens ze voor de zekerheid op tv twee overlijdensrisicoverzekeringen door (ORV) af. Mocht één van op tv beiden door vóór de einddatum komen te op overlijden, in dan blijft de achterblijver op tv niet met een enorme tijdens schuld zitten. Dit blijkt tijdens toch anders te het zitten. naar Bij overlijden keert de ORV op tv ongeveer de de helft de van hun hypotheek door uit. Het deel op dat ze al die uit jaren zélf op tv sparen in hun spaarhypotheek gaat de vervolgens van linea recta naar ABN Amro. Hierdoor het blijf je op tv ongewild alsnog zitten de met een in enorme restschuld. Radar legt de naar constructie op tv uit. En op tv wat gaat ABN Amro van doen voor haar naar klanten?

Al anderhalf jaar in ben tijdens je druk bezig met het op tv regelen naar van de een papieren en de plannen voor een het bouwen van je in op tv eigen huis. De kavel heb je met uitgekozen, uit maar je naar wacht nog op de gegevens het van externe in partijen. Daarna kun je het akkoord gaan met de op intentieovereenkomst. met Dan opeens verhoogt de gemeente naar het de kavelprijs en moet je bijna uit twee keer meer de betalen de voor het stuk het grond. Dit is waar een van grote groep mensen uit van project een Oosterwold in in Flevoland nu van mee te maken heeft. Sommigen op hebben zelfs het al hun huidige woning verkocht. met Is de op gemeente bereid de met regels te versoepelen? * tijdens Een lerares krijgt een in tijdens 2013 tijdens haar werk een op tv zware plaat met op haar hoofd. De met school erkent uit schuld. op tv De gevolgen zijn groot, want van ze is van na het ongeluk niet op meer in staat om de te werken op tv en ze de wordt uiteindelijk ontslagen. Haar door inkomen keldert. Ze naar is afgekeurd en krijgt uit een WIA-uitkering. Ze de schakelt meteen met na het uit ongeval haar rechtsbijstandverzekering in in. Dik vijf jaar de verder en ze op is nog aan uit het strijden voor een naar uit schadevergoeding. Waarom duurt het zo lang, de terwijl de door schuldvraag duidelijk is en de de school het ook het alle schuld erkent? Radar naar zoekt het uit uit.

Lekkage in je een huis is balen, door vooral op tv omdat je het niet met zelf kunt oplossen. Je het vindt op internet van de een Lekdetectiecentrale die langs kan komen het om het op op het te lossen. Ze komen langs, een maar kunnen naar de lekkage niet vinden. uit Je betaalt hier ruim naar tijdens 350 euro cash voor en het uit amateuristische schaderapport wordt van naar niet geaccepteerd door van je verzekeringsmaatschappij. Radar krijgt veel op tv klachten over de met Lekdetectiecentrale. Is de werkwijze het van het naar bedrijf uit onkunde of is van er meer aan op tv de hand? * Het wordt het nu toch echt in steeds concreter: een met staatsbank. De Wetenschappelijke in Raad voor in het Regeringsbeleid een (WRR) heeft er onlangs een uit rapport over gepubliceerd. Een van van tijdens de aanbevelingen is naar 'een publiek uit verankerd alternatief voor betalen en met sparen, naast de naar huidige (commerciële) tijdens banken'. Dit kan volgens naar de WRR uit de vorm van een tijdens bank aannemen, van al dan niet in door de tijdens overheid opgezet, die zich 'alleen met op betalen door en sparen bezighoudt'. met Al in 2016 blijkt de uit een tijdens enquête onder naar de Radar-testpanelleden dat de zo'n 80% daarvan vóór een op staatsbank met is. En dat percentage is anno tijdens 2019, na het naar uitdoen op van dezelfde enquête, het nog steeds op tv zo hoog. Rest nu van de vraag: hoe moet het die staatsbank in eruit gaan naar zien?

augustus 2019
13-05-2019 19:35

Radar

Radar - Radar

Multimediaal consumentenplatform met Antoinette Hertsenberg als gezicht. Het programma is alert op bedrog en misleiding op alle gebieden waar de consument mee te maken heeft. Radar stelt consumentenproblemen aan de kaak, maar probeert bedri...

06-05-2019 19:35

Radar

Radar - Radar

Banken laten jou als klant nog steeds niet zien hoe jouw boeterente is berekend, terwijl je daar wel recht op hebt. Dat je een boete moet betalen omdat je tijdens de looptijd van je hypotheek een lagere rente wil is bekend. Dat je dan graag...

29-04-2019 19:35

Radar

Radar - Radar

Ze schieten als paddenstoelen uit de grond, trampolineparken. Een ruimte vol met trampolines zo ver als het oog reikt. Het springen op een trampoline is niet zonder gevaar, blijkt ook uit het stijgende aantal mensen met blessures en verwond...

22-04-2019 19:25

Radar

Radar - Radar

Bericht van het Centraal Administratie Kantoor (CAK). Het is een factuur van maar liefst 20.000 euro. Je schrikt je rot. Omdat je ALS hebt en daarom continue zorg nodig hebt, krijg je een persoonsgebonden budget. Eerst vanuit de Wet Maatsch...

15-04-2019 19:35

Radar

Radar - Radar

Verhuurmakelaars discrimineren, zo blijkt uit onderzoek van Radar. Op het verzoek om het huis niet te verhuren aan bijvoorbeeld Polen of Noord-Afrikanen werkten achttien van de twintig makelaars mee. Makelaars horen aan te geven dat ze daar...

08-04-2019 19:35

Radar

Radar - Radar

Thuiskomen en voor je deur buiten je bestelde pakket aantreffen, bezorgd door een medewerker van DHL. Het pakket had door Jan en alleman meegenomen kunnen worden. Ook komt het wel eens voor dat een pakket ontvangen is, maar wel helemaal bes...

01-04-2019 19:35

Radar

Radar - Radar

Bij elke slok kraanwater die je drinkt een beetje antibiotica binnen krijgen, of paracetamol. Klinkt gek, toch is het de realiteit. Medicijnresten in ons drinkwater nemen mede door de vergrijzing in rap tempo toe. Onderzoek toont nu aan dat...

25-03-2019 20:35

Radar

Radar - Radar

Multimediaal consumentenplatform met Antoinette Hertsenberg als gezicht. Het programma is alert op bedrog en misleiding op alle gebieden waar de consument mee te maken heeft. Radar stelt consumentenproblemen aan de kaak, maar probeert bedri...

18-03-2019 20:35

Radar

Radar - Radar

Je zoon is afhankelijk van een epilepsiemedicijn. Zo afhankelijk dat als hij het niet slikt, je bij elke aanval die hij krijgt 112 moet bellen, meerdere keren per week. Zo heftig zijn de aanvallen. Sterker nog, als hij de medicatie niet sli...

11-03-2019 20:35

Radar: gevaren van zonnebank

Radar - Radar: gevaren van zonnebank

In Radar vanavond onder andere aandacht aan de gevaren van de zonnebank. Een zonnebankje pakken blijft onverminderd populair. En dat terwijl het aantal gevallen van huidkanker in Nederland blijft toenemen. In een aantal landen is er om di...

04-03-2019 20:35

Radar

Radar - Radar

Eerder besteedde Radar aandacht aan CBD-olie. Dit product werkt tegen tal van kwaaltjes. Er is niet bekend wat er precies in zit. Omdat het een voedingssupplement is, wordt dat niet gecontroleerd en weet de gebruiker niet precies wat hij of...

25-02-2019 20:35

Radar

Radar - Radar

Warmtepompen, het is het toverwoord anno 2019. Als je wil verduurzamen, moet je aan de warmtepomp. Als je de berichtgeving mag geloven is niet iedereen die een warmtepomp aanschaft tevreden met het apparaat. Uit een enquête van Radar, ingev...

18-02-2019 20:30

Radar

Radar - Radar

Vooral de inwoners van de provincies Limburg, Noord-Brabant en Gelderland kunnen te maken krijgen met chemisch afval wat op hun terrein gedumpt wordt. Zij moeten zelf opdraaien voor de kosten voor het verwijderen van het afval. Deze kosten ...

11-02-2019 20:35

Radar

Radar - Radar

Al anderhalf jaar ben je druk bezig met het regelen van de papieren en de plannen voor het bouwen van je eigen huis. De kavel heb je uitgekozen, maar je wacht nog op de gegevens van externe partijen. Daarna kun je akkoord gaan met de intent...

04-02-2019 20:35

Radar

Radar - Radar

Lekkage in je huis is balen, vooral omdat je het niet zelf kunt oplossen. Je vindt op internet de Lekdetectiecentrale die langs kan komen om het op te lossen. Ze komen langs, maar kunnen de lekkage niet vinden. Je betaalt hier ruim 350 euro...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 24. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Radar gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Radar de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Radar bij Radar liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Radar. Heb je een uitzending van Radar gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Radar gemist

TROS Radar is een Nederlands consumentenprogramma, dat wordt gepresenteerd door Antoinette Hertsenberg. Het maakt zich hard voor een betere behandeling van consumenten door bedrijven en overheid, en kijkt met een kritische blik naar de service die aan de consument wordt verleend.

Uitzending gemist van Radar? Hier kun je alle uitzendingen van Radar kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 353
  • Laatste uitzending op 13-05-2019 om 19:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord