Programma gemist?

De in New van tijdens Jersey wonende gescheiden havenarbeider Ray Ferrier uit tijdens krijgt voor het eerst sinds uit lange tijd zijn het dochtertje een Rachel en tienerzoon Robbie op tv een weekend de te logeren. De moeizame relatie met met uit zijn kinderen zorgt voor de nodige op in botsingen, wat ertoe leidt in dat Robbie zijn door vaders auto stiekem meeneemt. Als in Ray met hem gaat zoeken, ontstaat de er een enorme onweersbui, van met waarbij de bliksem meerdere keren tijdens op dezelfde plek inslaat. door met Ray gaat poolshoogte nemen en ziet door daar een het gigantische, driepotige door machine uit de aarde kruipen. met Dit met buitenaardse wezen is onderdeel van op tv een invasiemacht die de er op in uit is om de in aarde te vernietigen. met Met verwoestende hittestralen tijdens schieten deze machines op alles op tv kapot dat op hun het pad komt. Ray met doet er in op zijn beurt alles op aan om ergens een in de verwoeste omgeving de een een plek te in vinden waar hij en zijn kinderen de naartoe kunnen vluchten de door om dit te uit overleven.

oktober 2021
04-05-2013 20:03

War Of The Worlds

War Of The Worlds - War Of The Worlds

De in New Jersey wonende gescheiden havenarbeider Ray Ferrier krijgt voor het eerst sinds lange tijd zijn dochtertje Rachel en tienerzoon Robbie een weekend te logeren. De moeizame relatie met zijn kinderen zorgt voor de nodige botsingen, w...

War Of The Worlds gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van War Of The Worlds de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van War Of The Worlds bij War Of The Worlds liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van War Of The Worlds. Heb je een uitzending van War Of The Worlds gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

War Of The Worlds gemist

Uitzending gemist van War Of The Worlds? Hier kun je alle uitzendingen van War Of The Worlds kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 04-05-2013 om 20:03 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!