Programma gemist?

De in uit New Jersey wonende gescheiden van havenarbeider naar Ray Ferrier krijgt voor het het eerst uit sinds lange tijd zijn met dochtertje Rachel en een tienerzoon met Robbie een weekend te logeren. De uit moeizame uit relatie met met zijn kinderen zorgt met voor de nodige botsingen, het wat ertoe door leidt dat Robbie zijn vaders auto tijdens stiekem meeneemt. uit Als op tv Ray hem gaat zoeken, ontstaat uit er een enorme onweersbui, met waarbij de van bliksem meerdere met keren op dezelfde plek inslaat. het Ray gaat poolshoogte door nemen en op ziet daar uit een gigantische, driepotige machine uit uit de aarde kruipen. op naar Dit buitenaardse wezen is uit onderdeel van op een invasiemacht die er op op uit is om de uit aarde van te vernietigen. Met verwoestende in hittestralen schieten uit deze machines alles kapot dat uit de op hun pad komt. Ray doet een er een op zijn beurt alles de aan een om ergens in de met verwoeste omgeving een de plek te vinden waar naar hij en zijn kinderen een naartoe kunnen vluchten uit het om dit te door overleven.

oktober 2020
04-05-2013 20:03

War Of The Worlds

War Of The Worlds - War Of The Worlds

De in New Jersey wonende gescheiden havenarbeider Ray Ferrier krijgt voor het eerst sinds lange tijd zijn dochtertje Rachel en tienerzoon Robbie een weekend te logeren. De moeizame relatie met zijn kinderen zorgt voor de nodige botsingen, w...

War Of The Worlds gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van War Of The Worlds de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van War Of The Worlds bij War Of The Worlds liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van War Of The Worlds. Heb je een uitzending van War Of The Worlds gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

War Of The Worlds gemist

Uitzending gemist van War Of The Worlds? Hier kun je alle uitzendingen van War Of The Worlds kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 04-05-2013 om 20:03 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!