Programma gemist?

De in New in een Jersey wonende gescheiden havenarbeider de Ray Ferrier de krijgt voor het eerst het sinds lange tijd zijn tijdens dochtertje Rachel uit en tienerzoon Robbie met een weekend in te logeren. De moeizame de relatie met tijdens zijn kinderen zorgt voor de met nodige botsingen, op wat ertoe leidt dat uit Robbie zijn vaders auto de stiekem op meeneemt. Als Ray hem naar gaat zoeken, ontstaat er tijdens het een enorme onweersbui, waarbij de bliksem met van meerdere keren op een dezelfde plek inslaat. Ray gaat het poolshoogte op nemen en ziet daar een de gigantische, driepotige machine van uit de aarde op tv kruipen. Dit door buitenaardse wezen is onderdeel van op tv een met invasiemacht die er tijdens op uit is om de de aarde te vernietigen. uit Met op verwoestende hittestralen schieten deze op tv machines alles van kapot dat op de hun pad komt. Ray doet in er op een zijn beurt in alles aan om ergens in in de verwoeste tijdens omgeving een van plek te vinden door waar hij het en zijn kinderen naartoe kunnen vluchten met om met dit te op overleven.

juni 2021
04-05-2013 20:03

War Of The Worlds

War Of The Worlds - War Of The Worlds

De in New Jersey wonende gescheiden havenarbeider Ray Ferrier krijgt voor het eerst sinds lange tijd zijn dochtertje Rachel en tienerzoon Robbie een weekend te logeren. De moeizame relatie met zijn kinderen zorgt voor de nodige botsingen, w...

War Of The Worlds gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van War Of The Worlds de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van War Of The Worlds bij War Of The Worlds liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van War Of The Worlds. Heb je een uitzending van War Of The Worlds gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

War Of The Worlds gemist

Uitzending gemist van War Of The Worlds? Hier kun je alle uitzendingen van War Of The Worlds kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 04-05-2013 om 20:03 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!