Programma gemist?

De in New een Jersey wonende gescheiden met havenarbeider Ray Ferrier het krijgt voor het het van eerst sinds lange tijd zijn dochtertje in Rachel en tienerzoon de Robbie een weekend door op tv te logeren. De moeizame tijdens relatie met op zijn kinderen zorgt de voor de nodige botsingen, wat ertoe naar leidt dat Robbie in zijn naar vaders auto stiekem meeneemt. Als naar Ray hem met gaat zoeken, ontstaat er uit een enorme onweersbui, uit een waarbij de bliksem meerdere in keren op dezelfde plek inslaat. van Ray gaat poolshoogte het nemen en ziet naar daar een uit gigantische, driepotige een machine uit de aarde kruipen. uit op Dit buitenaardse wezen uit is onderdeel van van een invasiemacht die op er op uit is een om de uit aarde te vernietigen. Met verwoestende door hittestralen schieten met deze machines in alles kapot dat op hun op pad met komt. Ray doet er op zijn in beurt naar alles aan om op tv ergens in de verwoeste omgeving van een plek een te van vinden waar hij het en zijn kinderen naartoe het kunnen vluchten om dit uit te de overleven.

maart 2021
04-05-2013 20:03

War Of The Worlds

War Of The Worlds - War Of The Worlds

De in New Jersey wonende gescheiden havenarbeider Ray Ferrier krijgt voor het eerst sinds lange tijd zijn dochtertje Rachel en tienerzoon Robbie een weekend te logeren. De moeizame relatie met zijn kinderen zorgt voor de nodige botsingen, w...

War Of The Worlds gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van War Of The Worlds de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van War Of The Worlds bij War Of The Worlds liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van War Of The Worlds. Heb je een uitzending van War Of The Worlds gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

War Of The Worlds gemist

Uitzending gemist van War Of The Worlds? Hier kun je alle uitzendingen van War Of The Worlds kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 04-05-2013 om 20:03 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!