Programma gemist?

De naar in New Jersey wonende de gescheiden havenarbeider Ray van Ferrier krijgt op tv voor het eerst een sinds lange tijd in zijn dochtertje Rachel en tienerzoon door Robbie in een weekend te op logeren. De het moeizame relatie met een zijn kinderen zorgt voor de naar nodige botsingen, wat in ertoe leidt dat met Robbie zijn vaders naar auto stiekem naar meeneemt. Als Ray door hem gaat zoeken, op tv ontstaat er een enorme in onweersbui, waarbij de een bliksem van meerdere keren op dezelfde de plek inslaat. Ray de gaat poolshoogte door nemen en ziet daar een het gigantische, driepotige door machine uit de naar aarde kruipen. Dit buitenaardse het wezen is onderdeel op tv van naar een invasiemacht die er op uit uit is om de een aarde het te vernietigen. Met verwoestende hittestralen de schieten deze machines met alles kapot van dat op met hun pad komt. door Ray doet er op zijn uit beurt alles tijdens aan het om ergens in door de verwoeste omgeving een in plek te vinden waar op tv hij en de zijn kinderen naartoe kunnen vluchten naar om het dit te door overleven.

januari 2020
04-05-2013 20:03

War Of The Worlds

War Of The Worlds - War Of The Worlds

De in New Jersey wonende gescheiden havenarbeider Ray Ferrier krijgt voor het eerst sinds lange tijd zijn dochtertje Rachel en tienerzoon Robbie een weekend te logeren. De moeizame relatie met zijn kinderen zorgt voor de nodige botsingen, w...

War Of The Worlds gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van War Of The Worlds de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van War Of The Worlds bij War Of The Worlds liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van War Of The Worlds. Heb je een uitzending van War Of The Worlds gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

War Of The Worlds gemist

Uitzending gemist van War Of The Worlds? Hier kun je alle uitzendingen van War Of The Worlds kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 04-05-2013 om 20:03 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!