Programma gemist?

De in de New in Jersey wonende gescheiden havenarbeider in Ray Ferrier een krijgt voor het eerst met sinds lange tijd zijn dochtertje op tv op tv Rachel en tienerzoon Robbie een op weekend te op logeren. De moeizame het relatie met het zijn kinderen zorgt voor de de nodige botsingen, wat ertoe met leidt dat met Robbie zijn vaders auto op stiekem meeneemt. in Als een Ray hem gaat zoeken, ontstaat op tv er een enorme onweersbui, door waarbij van de bliksem de meerdere keren op dezelfde met plek inslaat. Ray gaat poolshoogte het nemen en een ziet daar een het gigantische, driepotige op tv machine uit de het aarde kruipen. Dit door buitenaardse wezen is de onderdeel van een invasiemacht die door op er op uit is een om de aarde te vernietigen. de Met verwoestende hittestralen het schieten deze met machines naar alles kapot dat op van hun pad komt. Ray doet op er op op tv zijn beurt alles van aan om ergens in in de verwoeste omgeving tijdens een door plek te vinden waar de hij en zijn uit kinderen naartoe kunnen door vluchten om met dit te de overleven.

juli 2020
04-05-2013 20:03

War Of The Worlds

War Of The Worlds - War Of The Worlds

De in New Jersey wonende gescheiden havenarbeider Ray Ferrier krijgt voor het eerst sinds lange tijd zijn dochtertje Rachel en tienerzoon Robbie een weekend te logeren. De moeizame relatie met zijn kinderen zorgt voor de nodige botsingen, w...

War Of The Worlds gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van War Of The Worlds de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van War Of The Worlds bij War Of The Worlds liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van War Of The Worlds. Heb je een uitzending van War Of The Worlds gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

War Of The Worlds gemist

Uitzending gemist van War Of The Worlds? Hier kun je alle uitzendingen van War Of The Worlds kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 04-05-2013 om 20:03 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!