Programma gemist?

De in New uit Jersey op tv wonende gescheiden op tv havenarbeider Ray Ferrier krijgt naar voor het eerst op sinds lange tijd van zijn dochtertje op Rachel en tienerzoon Robbie een in weekend te logeren. door De moeizame uit relatie met zijn kinderen zorgt de voor het de nodige botsingen, in wat ertoe leidt naar dat Robbie zijn vaders een auto naar stiekem meeneemt. Als Ray hem gaat in zoeken, ontstaat er op tv een enorme onweersbui, door waarbij de met bliksem van meerdere keren op dezelfde plek een inslaat. uit Ray gaat poolshoogte de nemen en ziet daar een gigantische, het driepotige machine uit op tv de aarde uit kruipen. uit Dit buitenaardse wezen is in onderdeel van een invasiemacht de die er op op uit is om uit de in aarde te vernietigen. Met verwoestende op hittestralen naar schieten deze machines het alles kapot dat op hun naar pad komt. het Ray doet op er op zijn beurt een alles aan om ergens uit in de verwoeste van omgeving een in plek te vinden naar waar hij en zijn kinderen met naartoe kunnen vluchten in om dit te een het overleven.

april 2021
04-05-2013 20:03

War Of The Worlds

War Of The Worlds - War Of The Worlds

De in New Jersey wonende gescheiden havenarbeider Ray Ferrier krijgt voor het eerst sinds lange tijd zijn dochtertje Rachel en tienerzoon Robbie een weekend te logeren. De moeizame relatie met zijn kinderen zorgt voor de nodige botsingen, w...

War Of The Worlds gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van War Of The Worlds de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van War Of The Worlds bij War Of The Worlds liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van War Of The Worlds. Heb je een uitzending van War Of The Worlds gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

War Of The Worlds gemist

Uitzending gemist van War Of The Worlds? Hier kun je alle uitzendingen van War Of The Worlds kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 04-05-2013 om 20:03 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!