Programma gemist?

De in New op tv met Jersey wonende gescheiden havenarbeider Ray Ferrier uit krijgt voor het het eerst sinds op lange een tijd zijn dochtertje met Rachel en tienerzoon Robbie het een weekend te logeren. De naar moeizame relatie met met zijn kinderen zorgt op voor op de nodige botsingen, wat tijdens ertoe leidt tijdens dat Robbie het zijn vaders auto stiekem naar meeneemt. Als Ray hem door gaat zoeken, ontstaat het er uit een enorme onweersbui, het waarbij de bliksem meerdere keren op van dezelfde plek inslaat. op Ray gaat poolshoogte uit in nemen en ziet daar op tv een gigantische, driepotige machine uit het de aarde kruipen. op tv Dit in buitenaardse wezen is onderdeel de van een tijdens invasiemacht die naar er op uit is om de het aarde van te vernietigen. Met verwoestende uit hittestralen schieten deze machines naar alles kapot dat tijdens op op hun pad komt. Ray op tv doet er op zijn met beurt alles in aan om ergens in op tv de verwoeste omgeving de een plek te op vinden waar het hij en zijn kinderen de naartoe kunnen naar vluchten om tijdens dit te het overleven.

oktober 2019
04-05-2013 20:03

War Of The Worlds

War Of The Worlds - War Of The Worlds

De in New Jersey wonende gescheiden havenarbeider Ray Ferrier krijgt voor het eerst sinds lange tijd zijn dochtertje Rachel en tienerzoon Robbie een weekend te logeren. De moeizame relatie met zijn kinderen zorgt voor de nodige botsingen, w...

War Of The Worlds gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van War Of The Worlds de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van War Of The Worlds bij War Of The Worlds liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van War Of The Worlds. Heb je een uitzending van War Of The Worlds gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

War Of The Worlds gemist

Uitzending gemist van War Of The Worlds? Hier kun je alle uitzendingen van War Of The Worlds kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 04-05-2013 om 20:03 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!