Programma gemist?

De uit volgende comedians betreden het naar podium: Allan Havey van (Verenigde Staten), op tv Berit Companjen (Nederland), Jermaine Fowler op tv (Verenigde Staten) en een René van Meurs het op (Nederland).

De een volgende comedians door betreden het podium: de Gina Yashere (Groot-Brittannië), Victor het Luis van Es in (Nederland), Rayen Panday (Nederland) in en Dan een Naturman (Verenigde van Staten).

De volgende comedians het een betreden het podium: op tv Mike Vecchione (Verenigde Staten), Eric van van der Woude (Nederland), het Dara het Faizi (Nederland) tijdens en Jessica Kirson (Verenigde naar Staten).

Dit uit keer betreden de volgende comedians de het podium: met Alex op tv Agnew (België), Tammy de Pescatelli (Verenigde Staten), Rajko in Disseldorp (Nederland) van en Chris Turner de (Groot-Brittannië)

Dit door keer betreden de volgende op tv comedians het op podium: Stephen Grant (Groot-Brittannië), Erin van naar Jackson (Verenigde Staten), Wouter Monden (Nederland) een een en Martijn Koning met (Nederland).

Dit keer betreden uit de volgende comedians tijdens het podium: Shazia het Mirza op (Groot-Brittannië), Alex Ploeg (Nederland), tijdens Fuad Hassen (Nederland) op en naar Mike Yard (Verenigde het Staten).

Stand-upcomedyshow waarin de op tv allerbeste nationale uit en internationale stand-upcomedians op van een podium bijeenkomen. met In iedere van show laten een drie tophumoristen uit binnen- in en buitenland zien wat op ze van waard zijn.

Stand-upcomedyshow uit waarin de allerbeste nationale en tijdens internationale het stand-upcomedians op op tv een podium bijeenkomen. in In iedere show laten drie op tv tophumoristen uit naar binnen- en buitenland in zien wat ze door waard zijn.

april 2020
22-06-2013 21:57

The Comedy Factory "Aflevering 8"

The Comedy Factory - The Comedy Factory "Aflevering 8"

De volgende comedians betreden het podium: Allan Havey (Verenigde Staten), Berit Companjen (Nederland), Jermaine Fowler (Verenigde Staten) en René van Meurs (Nederland).

15-06-2013 21:57

The Comedy Factory "Aflevering 7"

The Comedy Factory - The Comedy Factory "Aflevering 7"

De volgende comedians betreden het podium: Gina Yashere (Groot-Brittannië), Victor Luis van Es (Nederland), Rayen Panday (Nederland) en Dan Naturman (Verenigde Staten).

08-06-2013 22:03

The Comedy Factory "Aflevering 6"

The Comedy Factory - The Comedy Factory "Aflevering 6"

De volgende comedians betreden het podium: Mike Vecchione (Verenigde Staten), Eric van der Woude (Nederland), Dara Faizi (Nederland) en Jessica Kirson (Verenigde Staten).

01-06-2013 22:04

The Comedy Factory "Aflevering 5"

The Comedy Factory - The Comedy Factory "Aflevering 5"

Dit keer betreden de volgende comedians het podium: Alex Agnew (België), Tammy Pescatelli (Verenigde Staten), Rajko Disseldorp (Nederland) en Chris Turner (Groot-Brittannië)

25-05-2013 22:05

The Comedy Factory "Aflevering 4"

The Comedy Factory - The Comedy Factory "Aflevering 4"

Dit keer betreden de volgende comedians het podium: Stephen Grant (Groot-Brittannië), Erin Jackson (Verenigde Staten), Wouter Monden (Nederland) en Martijn Koning (Nederland).

18-05-2013 22:09

The Comedy Factory "Aflevering 3"

The Comedy Factory - The Comedy Factory "Aflevering 3"

Dit keer betreden de volgende comedians het podium: Shazia Mirza (Groot-Brittannië), Alex Ploeg (Nederland), Fuad Hassen (Nederland) en Mike Yard (Verenigde Staten).

11-05-2013 22:02

The Comedy Factory "Aflevering 2"

The Comedy Factory - The Comedy Factory "Aflevering 2"

Stand-upcomedyshow waarin de allerbeste nationale en internationale stand-upcomedians op een podium bijeenkomen. In iedere show laten drie tophumoristen uit binnen- en buitenland zien wat ze waard zijn.

04-05-2013 22:14

The Comedy Factory "Aflevering 1"

The Comedy Factory - The Comedy Factory "Aflevering 1"

Stand-upcomedyshow waarin de allerbeste nationale en internationale stand-upcomedians op een podium bijeenkomen. In iedere show laten drie tophumoristen uit binnen- en buitenland zien wat ze waard zijn.

The Comedy Factory gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Comedy Factory de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Comedy Factory bij The Comedy Factory liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Comedy Factory. Heb je een uitzending van The Comedy Factory gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Comedy Factory gemist

Uitzending gemist van The Comedy Factory? Hier kun je alle uitzendingen van The Comedy Factory kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 22-06-2013 om 21:57 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!