Programma gemist?

De met volgende comedians betreden het op podium: Allan Havey (Verenigde uit in Staten), Berit Companjen (Nederland), Jermaine Fowler tijdens (Verenigde Staten) op tv en met René van Meurs van (Nederland).

De volgende een comedians betreden in het podium: door Gina Yashere (Groot-Brittannië), naar Victor Luis van Es (Nederland), Rayen tijdens Panday (Nederland) en in Dan Naturman met (Verenigde op tv Staten).

De een volgende comedians betreden het in podium: in Mike Vecchione (Verenigde Staten), Eric met van der Woude met (Nederland), Dara Faizi (Nederland) het op en Jessica Kirson (Verenigde het Staten).

Dit keer de betreden de volgende comedians in uit het podium: Alex van Agnew (België), Tammy Pescatelli (Verenigde Staten), een Rajko in Disseldorp (Nederland) en Chris op tv Turner op tv (Groot-Brittannië)

Dit keer betreden door de naar volgende comedians het podium: tijdens Stephen Grant (Groot-Brittannië), Erin van op Jackson (Verenigde Staten), Wouter Monden (Nederland) een en Martijn Koning door het (Nederland).

Dit de keer betreden de volgende comedians op tv het de podium: Shazia Mirza (Groot-Brittannië), naar Alex Ploeg (Nederland), Fuad in naar Hassen (Nederland) en uit Mike Yard (Verenigde het Staten).

Stand-upcomedyshow een waarin de allerbeste op tv nationale en internationale stand-upcomedians naar op een podium van bijeenkomen. door In iedere show laten naar drie tophumoristen naar uit binnen- en buitenland een zien wat ze waard van zijn.

Stand-upcomedyshow waarin de een allerbeste in nationale en internationale het stand-upcomedians op een naar podium bijeenkomen. tijdens In iedere show laten drie tophumoristen naar door uit binnen- en buitenland van zien wat ze waard naar zijn.

februari 2021
22-06-2013 21:57

The Comedy Factory "Aflevering 8"

The Comedy Factory - The Comedy Factory "Aflevering 8"

De volgende comedians betreden het podium: Allan Havey (Verenigde Staten), Berit Companjen (Nederland), Jermaine Fowler (Verenigde Staten) en René van Meurs (Nederland).

15-06-2013 21:57

The Comedy Factory "Aflevering 7"

The Comedy Factory - The Comedy Factory "Aflevering 7"

De volgende comedians betreden het podium: Gina Yashere (Groot-Brittannië), Victor Luis van Es (Nederland), Rayen Panday (Nederland) en Dan Naturman (Verenigde Staten).

08-06-2013 22:03

The Comedy Factory "Aflevering 6"

The Comedy Factory - The Comedy Factory "Aflevering 6"

De volgende comedians betreden het podium: Mike Vecchione (Verenigde Staten), Eric van der Woude (Nederland), Dara Faizi (Nederland) en Jessica Kirson (Verenigde Staten).

01-06-2013 22:04

The Comedy Factory "Aflevering 5"

The Comedy Factory - The Comedy Factory "Aflevering 5"

Dit keer betreden de volgende comedians het podium: Alex Agnew (België), Tammy Pescatelli (Verenigde Staten), Rajko Disseldorp (Nederland) en Chris Turner (Groot-Brittannië)

25-05-2013 22:05

The Comedy Factory "Aflevering 4"

The Comedy Factory - The Comedy Factory "Aflevering 4"

Dit keer betreden de volgende comedians het podium: Stephen Grant (Groot-Brittannië), Erin Jackson (Verenigde Staten), Wouter Monden (Nederland) en Martijn Koning (Nederland).

18-05-2013 22:09

The Comedy Factory "Aflevering 3"

The Comedy Factory - The Comedy Factory "Aflevering 3"

Dit keer betreden de volgende comedians het podium: Shazia Mirza (Groot-Brittannië), Alex Ploeg (Nederland), Fuad Hassen (Nederland) en Mike Yard (Verenigde Staten).

11-05-2013 22:02

The Comedy Factory "Aflevering 2"

The Comedy Factory - The Comedy Factory "Aflevering 2"

Stand-upcomedyshow waarin de allerbeste nationale en internationale stand-upcomedians op een podium bijeenkomen. In iedere show laten drie tophumoristen uit binnen- en buitenland zien wat ze waard zijn.

04-05-2013 22:14

The Comedy Factory "Aflevering 1"

The Comedy Factory - The Comedy Factory "Aflevering 1"

Stand-upcomedyshow waarin de allerbeste nationale en internationale stand-upcomedians op een podium bijeenkomen. In iedere show laten drie tophumoristen uit binnen- en buitenland zien wat ze waard zijn.

The Comedy Factory gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Comedy Factory de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Comedy Factory bij The Comedy Factory liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Comedy Factory. Heb je een uitzending van The Comedy Factory gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Comedy Factory gemist

Uitzending gemist van The Comedy Factory? Hier kun je alle uitzendingen van The Comedy Factory kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 22-06-2013 om 21:57 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!