Programma gemist?

De volgende comedians op tv een betreden het podium: Allan uit Havey (Verenigde Staten), Berit op tv Companjen (Nederland), Jermaine Fowler het (Verenigde Staten) op en tijdens René van Meurs met (Nederland).

De volgende een comedians betreden het podium: tijdens Gina door Yashere (Groot-Brittannië), Victor Luis in van Es het (Nederland), Rayen een Panday (Nederland) en uit Dan Naturman (Verenigde op Staten).

De volgende door comedians betreden tijdens het podium: Mike tijdens Vecchione (Verenigde Staten), Eric door van het der Woude (Nederland), Dara Faizi een (Nederland) en Jessica het Kirson (Verenigde van Staten).

Dit op keer betreden tijdens de volgende comedians het podium: Alex naar Agnew een (België), Tammy Pescatelli (Verenigde Staten), een Rajko Disseldorp (Nederland) tijdens en Chris Turner naar met (Groot-Brittannië)

Dit keer betreden het uit de volgende comedians het podium: een Stephen op Grant (Groot-Brittannië), Erin de Jackson (Verenigde Staten), Wouter Monden (Nederland) de en door Martijn Koning door (Nederland).

Dit keer de betreden van de volgende comedians het in podium: Shazia Mirza in (Groot-Brittannië), Alex Ploeg (Nederland), uit Fuad Hassen (Nederland) in en van Mike Yard (Verenigde op tv Staten).

Stand-upcomedyshow in waarin de met allerbeste nationale en internationale stand-upcomedians het op op een podium bijeenkomen. In in iedere show laten uit drie tophumoristen met uit binnen- en buitenland de zien wat ze waard naar zijn.

Stand-upcomedyshow waarin de naar door allerbeste nationale en internationale stand-upcomedians op door een podium bijeenkomen. naar in In iedere show laten drie in tophumoristen uit binnen- het en buitenland zien op tv wat tijdens ze waard zijn.

november 2021
22-06-2013 21:57

The Comedy Factory "Aflevering 8"

The Comedy Factory - The Comedy Factory "Aflevering 8"

De volgende comedians betreden het podium: Allan Havey (Verenigde Staten), Berit Companjen (Nederland), Jermaine Fowler (Verenigde Staten) en René van Meurs (Nederland).

15-06-2013 21:57

The Comedy Factory "Aflevering 7"

The Comedy Factory - The Comedy Factory "Aflevering 7"

De volgende comedians betreden het podium: Gina Yashere (Groot-Brittannië), Victor Luis van Es (Nederland), Rayen Panday (Nederland) en Dan Naturman (Verenigde Staten).

08-06-2013 22:03

The Comedy Factory "Aflevering 6"

The Comedy Factory - The Comedy Factory "Aflevering 6"

De volgende comedians betreden het podium: Mike Vecchione (Verenigde Staten), Eric van der Woude (Nederland), Dara Faizi (Nederland) en Jessica Kirson (Verenigde Staten).

01-06-2013 22:04

The Comedy Factory "Aflevering 5"

The Comedy Factory - The Comedy Factory "Aflevering 5"

Dit keer betreden de volgende comedians het podium: Alex Agnew (België), Tammy Pescatelli (Verenigde Staten), Rajko Disseldorp (Nederland) en Chris Turner (Groot-Brittannië)

25-05-2013 22:05

The Comedy Factory "Aflevering 4"

The Comedy Factory - The Comedy Factory "Aflevering 4"

Dit keer betreden de volgende comedians het podium: Stephen Grant (Groot-Brittannië), Erin Jackson (Verenigde Staten), Wouter Monden (Nederland) en Martijn Koning (Nederland).

18-05-2013 22:09

The Comedy Factory "Aflevering 3"

The Comedy Factory - The Comedy Factory "Aflevering 3"

Dit keer betreden de volgende comedians het podium: Shazia Mirza (Groot-Brittannië), Alex Ploeg (Nederland), Fuad Hassen (Nederland) en Mike Yard (Verenigde Staten).

11-05-2013 22:02

The Comedy Factory "Aflevering 2"

The Comedy Factory - The Comedy Factory "Aflevering 2"

Stand-upcomedyshow waarin de allerbeste nationale en internationale stand-upcomedians op een podium bijeenkomen. In iedere show laten drie tophumoristen uit binnen- en buitenland zien wat ze waard zijn.

04-05-2013 22:14

The Comedy Factory "Aflevering 1"

The Comedy Factory - The Comedy Factory "Aflevering 1"

Stand-upcomedyshow waarin de allerbeste nationale en internationale stand-upcomedians op een podium bijeenkomen. In iedere show laten drie tophumoristen uit binnen- en buitenland zien wat ze waard zijn.

The Comedy Factory gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Comedy Factory de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Comedy Factory bij The Comedy Factory liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Comedy Factory. Heb je een uitzending van The Comedy Factory gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Comedy Factory gemist

Uitzending gemist van The Comedy Factory? Hier kun je alle uitzendingen van The Comedy Factory kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 22-06-2013 om 21:57 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!