Programma gemist?

De volgende het comedians betreden naar het podium: Allan de Havey (Verenigde Staten), in Berit Companjen (Nederland), een Jermaine Fowler (Verenigde de Staten) en uit René van Meurs de (Nederland).

De naar volgende comedians betreden het uit podium: Gina Yashere (Groot-Brittannië), de Victor Luis in van in Es (Nederland), Rayen Panday tijdens (Nederland) en de Dan Naturman (Verenigde op Staten).

De volgende comedians de betreden het podium: van Mike Vecchione (Verenigde de Staten), Eric in van der Woude (Nederland), van Dara Faizi (Nederland) door en Jessica door Kirson (Verenigde de Staten).

Dit keer een betreden de volgende naar comedians het op tv podium: Alex Agnew in (België), Tammy Pescatelli (Verenigde een Staten), op tv Rajko Disseldorp (Nederland) tijdens en Chris Turner het (Groot-Brittannië)

Dit tijdens keer betreden in de volgende comedians het podium: op tv Stephen op Grant (Groot-Brittannië), Erin de Jackson (Verenigde Staten), Wouter Monden (Nederland) op tv en Martijn het Koning met (Nederland).

Dit keer van betreden op tv de volgende comedians het podium: het Shazia van Mirza (Groot-Brittannië), Alex Ploeg (Nederland), op tv Fuad Hassen (Nederland) en een Mike Yard (Verenigde met het Staten).

Stand-upcomedyshow op tv waarin de de allerbeste nationale en internationale stand-upcomedians op een een op podium bijeenkomen. In iedere op tv show laten de drie tophumoristen het uit binnen- en buitenland zien op tv wat ze waard naar zijn.

Stand-upcomedyshow door waarin de allerbeste nationale op en internationale door stand-upcomedians op een in podium bijeenkomen. In iedere show naar laten drie het tophumoristen uit binnen- een en buitenland zien een wat door ze waard zijn.

juni 2021
22-06-2013 21:57

The Comedy Factory "Aflevering 8"

The Comedy Factory - The Comedy Factory "Aflevering 8"

De volgende comedians betreden het podium: Allan Havey (Verenigde Staten), Berit Companjen (Nederland), Jermaine Fowler (Verenigde Staten) en René van Meurs (Nederland).

15-06-2013 21:57

The Comedy Factory "Aflevering 7"

The Comedy Factory - The Comedy Factory "Aflevering 7"

De volgende comedians betreden het podium: Gina Yashere (Groot-Brittannië), Victor Luis van Es (Nederland), Rayen Panday (Nederland) en Dan Naturman (Verenigde Staten).

08-06-2013 22:03

The Comedy Factory "Aflevering 6"

The Comedy Factory - The Comedy Factory "Aflevering 6"

De volgende comedians betreden het podium: Mike Vecchione (Verenigde Staten), Eric van der Woude (Nederland), Dara Faizi (Nederland) en Jessica Kirson (Verenigde Staten).

01-06-2013 22:04

The Comedy Factory "Aflevering 5"

The Comedy Factory - The Comedy Factory "Aflevering 5"

Dit keer betreden de volgende comedians het podium: Alex Agnew (België), Tammy Pescatelli (Verenigde Staten), Rajko Disseldorp (Nederland) en Chris Turner (Groot-Brittannië)

25-05-2013 22:05

The Comedy Factory "Aflevering 4"

The Comedy Factory - The Comedy Factory "Aflevering 4"

Dit keer betreden de volgende comedians het podium: Stephen Grant (Groot-Brittannië), Erin Jackson (Verenigde Staten), Wouter Monden (Nederland) en Martijn Koning (Nederland).

18-05-2013 22:09

The Comedy Factory "Aflevering 3"

The Comedy Factory - The Comedy Factory "Aflevering 3"

Dit keer betreden de volgende comedians het podium: Shazia Mirza (Groot-Brittannië), Alex Ploeg (Nederland), Fuad Hassen (Nederland) en Mike Yard (Verenigde Staten).

11-05-2013 22:02

The Comedy Factory "Aflevering 2"

The Comedy Factory - The Comedy Factory "Aflevering 2"

Stand-upcomedyshow waarin de allerbeste nationale en internationale stand-upcomedians op een podium bijeenkomen. In iedere show laten drie tophumoristen uit binnen- en buitenland zien wat ze waard zijn.

04-05-2013 22:14

The Comedy Factory "Aflevering 1"

The Comedy Factory - The Comedy Factory "Aflevering 1"

Stand-upcomedyshow waarin de allerbeste nationale en internationale stand-upcomedians op een podium bijeenkomen. In iedere show laten drie tophumoristen uit binnen- en buitenland zien wat ze waard zijn.

The Comedy Factory gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Comedy Factory de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Comedy Factory bij The Comedy Factory liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Comedy Factory. Heb je een uitzending van The Comedy Factory gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Comedy Factory gemist

Uitzending gemist van The Comedy Factory? Hier kun je alle uitzendingen van The Comedy Factory kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 22-06-2013 om 21:57 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!