Programma gemist?

De volgende door comedians de betreden het podium: Allan Havey (Verenigde naar Staten), op tv Berit Companjen (Nederland), Jermaine Fowler het (Verenigde met Staten) en René van met Meurs van (Nederland).

De volgende comedians door betreden in het podium: Gina Yashere naar (Groot-Brittannië), Victor uit Luis van op tv Es (Nederland), Rayen Panday tijdens (Nederland) en Dan Naturman (Verenigde van naar Staten).

De naar volgende comedians betreden op het podium: Mike Vecchione (Verenigde uit Staten), Eric de van der Woude door (Nederland), Dara Faizi uit (Nederland) van en Jessica Kirson (Verenigde naar Staten).

Dit keer door betreden de volgende comedians door van het podium: Alex Agnew het (België), Tammy Pescatelli (Verenigde het Staten), Rajko Disseldorp (Nederland) met de en Chris Turner een (Groot-Brittannië)

Dit keer betreden op een de volgende comedians het podium: Stephen uit Grant (Groot-Brittannië), Erin tijdens naar Jackson (Verenigde Staten), Wouter Monden de (Nederland) uit en Martijn Koning uit (Nederland).

Dit het keer betreden de volgende comedians met het podium: Shazia in Mirza in (Groot-Brittannië), Alex Ploeg (Nederland), van Fuad Hassen met (Nederland) en Mike Yard van (Verenigde naar Staten).

Stand-upcomedyshow waarin het de met allerbeste nationale en internationale stand-upcomedians op op een podium tijdens bijeenkomen. In door iedere show van laten drie tophumoristen de uit binnen- en van buitenland zien wat ze de waard zijn.

Stand-upcomedyshow waarin de de allerbeste door nationale en internationale een stand-upcomedians op een uit podium bijeenkomen. In uit iedere show laten van drie tophumoristen uit in binnen- en buitenland de zien wat ze waard met zijn.

december 2019
22-06-2013 21:57

The Comedy Factory "Aflevering 8"

The Comedy Factory - The Comedy Factory "Aflevering 8"

De volgende comedians betreden het podium: Allan Havey (Verenigde Staten), Berit Companjen (Nederland), Jermaine Fowler (Verenigde Staten) en René van Meurs (Nederland).

15-06-2013 21:57

The Comedy Factory "Aflevering 7"

The Comedy Factory - The Comedy Factory "Aflevering 7"

De volgende comedians betreden het podium: Gina Yashere (Groot-Brittannië), Victor Luis van Es (Nederland), Rayen Panday (Nederland) en Dan Naturman (Verenigde Staten).

08-06-2013 22:03

The Comedy Factory "Aflevering 6"

The Comedy Factory - The Comedy Factory "Aflevering 6"

De volgende comedians betreden het podium: Mike Vecchione (Verenigde Staten), Eric van der Woude (Nederland), Dara Faizi (Nederland) en Jessica Kirson (Verenigde Staten).

01-06-2013 22:04

The Comedy Factory "Aflevering 5"

The Comedy Factory - The Comedy Factory "Aflevering 5"

Dit keer betreden de volgende comedians het podium: Alex Agnew (België), Tammy Pescatelli (Verenigde Staten), Rajko Disseldorp (Nederland) en Chris Turner (Groot-Brittannië)

25-05-2013 22:05

The Comedy Factory "Aflevering 4"

The Comedy Factory - The Comedy Factory "Aflevering 4"

Dit keer betreden de volgende comedians het podium: Stephen Grant (Groot-Brittannië), Erin Jackson (Verenigde Staten), Wouter Monden (Nederland) en Martijn Koning (Nederland).

18-05-2013 22:09

The Comedy Factory "Aflevering 3"

The Comedy Factory - The Comedy Factory "Aflevering 3"

Dit keer betreden de volgende comedians het podium: Shazia Mirza (Groot-Brittannië), Alex Ploeg (Nederland), Fuad Hassen (Nederland) en Mike Yard (Verenigde Staten).

11-05-2013 22:02

The Comedy Factory "Aflevering 2"

The Comedy Factory - The Comedy Factory "Aflevering 2"

Stand-upcomedyshow waarin de allerbeste nationale en internationale stand-upcomedians op een podium bijeenkomen. In iedere show laten drie tophumoristen uit binnen- en buitenland zien wat ze waard zijn.

04-05-2013 22:14

The Comedy Factory "Aflevering 1"

The Comedy Factory - The Comedy Factory "Aflevering 1"

Stand-upcomedyshow waarin de allerbeste nationale en internationale stand-upcomedians op een podium bijeenkomen. In iedere show laten drie tophumoristen uit binnen- en buitenland zien wat ze waard zijn.

The Comedy Factory gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Comedy Factory de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Comedy Factory bij The Comedy Factory liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Comedy Factory. Heb je een uitzending van The Comedy Factory gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Comedy Factory gemist

Uitzending gemist van The Comedy Factory? Hier kun je alle uitzendingen van The Comedy Factory kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 22-06-2013 om 21:57 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!