Programma gemist?

De in volgende comedians betreden het podium: op Allan Havey (Verenigde op tv van Staten), Berit Companjen (Nederland), Jermaine de Fowler (Verenigde naar Staten) en René het van Meurs van (Nederland).

De volgende comedians uit tijdens betreden het podium: Gina Yashere (Groot-Brittannië), in Victor Luis met van het Es (Nederland), Rayen Panday (Nederland) uit en het Dan Naturman (Verenigde door Staten).

De volgende comedians naar met betreden het podium: Mike Vecchione (Verenigde naar met Staten), Eric van der de Woude (Nederland), Dara Faizi (Nederland) uit en met Jessica Kirson (Verenigde op tv Staten).

Dit keer betreden op tv de volgende met comedians op het podium: Alex Agnew (België), op Tammy Pescatelli door (Verenigde Staten), Rajko Disseldorp op (Nederland) uit en Chris Turner door (Groot-Brittannië)

Dit keer op tv betreden de naar volgende comedians het podium: uit Stephen met Grant (Groot-Brittannië), Erin door Jackson (Verenigde Staten), Wouter Monden (Nederland) een en uit Martijn Koning op (Nederland).

Dit keer betreden door de naar volgende comedians het podium: Shazia uit Mirza (Groot-Brittannië), de Alex Ploeg (Nederland), met Fuad Hassen van (Nederland) en een Mike Yard (Verenigde in Staten).

Stand-upcomedyshow waarin tijdens de uit allerbeste nationale en internationale stand-upcomedians op op een een podium bijeenkomen. In iedere show de laten drie tophumoristen van uit binnen- en in buitenland zien met wat ze waard op zijn.

Stand-upcomedyshow op waarin de allerbeste nationale en door internationale stand-upcomedians op tv op op een podium bijeenkomen. In iedere show het laten drie uit tophumoristen door uit binnen- en buitenland zien wat een ze met waard zijn.

november 2020
22-06-2013 21:57

The Comedy Factory "Aflevering 8"

The Comedy Factory - The Comedy Factory "Aflevering 8"

De volgende comedians betreden het podium: Allan Havey (Verenigde Staten), Berit Companjen (Nederland), Jermaine Fowler (Verenigde Staten) en René van Meurs (Nederland).

15-06-2013 21:57

The Comedy Factory "Aflevering 7"

The Comedy Factory - The Comedy Factory "Aflevering 7"

De volgende comedians betreden het podium: Gina Yashere (Groot-Brittannië), Victor Luis van Es (Nederland), Rayen Panday (Nederland) en Dan Naturman (Verenigde Staten).

08-06-2013 22:03

The Comedy Factory "Aflevering 6"

The Comedy Factory - The Comedy Factory "Aflevering 6"

De volgende comedians betreden het podium: Mike Vecchione (Verenigde Staten), Eric van der Woude (Nederland), Dara Faizi (Nederland) en Jessica Kirson (Verenigde Staten).

01-06-2013 22:04

The Comedy Factory "Aflevering 5"

The Comedy Factory - The Comedy Factory "Aflevering 5"

Dit keer betreden de volgende comedians het podium: Alex Agnew (België), Tammy Pescatelli (Verenigde Staten), Rajko Disseldorp (Nederland) en Chris Turner (Groot-Brittannië)

25-05-2013 22:05

The Comedy Factory "Aflevering 4"

The Comedy Factory - The Comedy Factory "Aflevering 4"

Dit keer betreden de volgende comedians het podium: Stephen Grant (Groot-Brittannië), Erin Jackson (Verenigde Staten), Wouter Monden (Nederland) en Martijn Koning (Nederland).

18-05-2013 22:09

The Comedy Factory "Aflevering 3"

The Comedy Factory - The Comedy Factory "Aflevering 3"

Dit keer betreden de volgende comedians het podium: Shazia Mirza (Groot-Brittannië), Alex Ploeg (Nederland), Fuad Hassen (Nederland) en Mike Yard (Verenigde Staten).

11-05-2013 22:02

The Comedy Factory "Aflevering 2"

The Comedy Factory - The Comedy Factory "Aflevering 2"

Stand-upcomedyshow waarin de allerbeste nationale en internationale stand-upcomedians op een podium bijeenkomen. In iedere show laten drie tophumoristen uit binnen- en buitenland zien wat ze waard zijn.

04-05-2013 22:14

The Comedy Factory "Aflevering 1"

The Comedy Factory - The Comedy Factory "Aflevering 1"

Stand-upcomedyshow waarin de allerbeste nationale en internationale stand-upcomedians op een podium bijeenkomen. In iedere show laten drie tophumoristen uit binnen- en buitenland zien wat ze waard zijn.

The Comedy Factory gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Comedy Factory de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Comedy Factory bij The Comedy Factory liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Comedy Factory. Heb je een uitzending van The Comedy Factory gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Comedy Factory gemist

Uitzending gemist van The Comedy Factory? Hier kun je alle uitzendingen van The Comedy Factory kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 22-06-2013 om 21:57 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!