Programma gemist?

De van volgende comedians betreden op tv het podium: Allan Havey (Verenigde op tv uit Staten), Berit Companjen (Nederland), tijdens Jermaine Fowler (Verenigde Staten) en naar René van Meurs het van (Nederland).

De met volgende comedians betreden het podium: de Gina Yashere de (Groot-Brittannië), Victor Luis tijdens van Es (Nederland), Rayen op Panday (Nederland) een en Dan Naturman (Verenigde door met Staten).

De volgende op comedians naar betreden het podium: Mike met Vecchione (Verenigde het Staten), Eric van in der Woude (Nederland), door Dara Faizi (Nederland) tijdens en Jessica Kirson (Verenigde op Staten).

Dit de keer betreden naar de volgende comedians het podium: op Alex Agnew (België), Tammy uit Pescatelli op tv (Verenigde Staten), Rajko Disseldorp door (Nederland) en Chris een Turner van (Groot-Brittannië)

Dit keer betreden op de met volgende comedians het een podium: Stephen Grant (Groot-Brittannië), van Erin in Jackson (Verenigde Staten), op tv Wouter Monden (Nederland) en Martijn Koning op tv in (Nederland).

Dit op keer betreden naar de volgende comedians het podium: Shazia tijdens in Mirza (Groot-Brittannië), Alex Ploeg uit (Nederland), Fuad Hassen door (Nederland) en Mike Yard door (Verenigde uit Staten).

Stand-upcomedyshow waarin de de allerbeste nationale met en internationale op stand-upcomedians op een podium bijeenkomen. uit In iedere op show laten drie tophumoristen op tv uit binnen- en de buitenland zien de wat ze waard met zijn.

Stand-upcomedyshow waarin de op tv allerbeste op tv nationale en internationale stand-upcomedians de op een podium bijeenkomen. het In iedere show de laten in drie tophumoristen uit binnen- en in buitenland zien wat in een ze waard zijn.

augustus 2020
22-06-2013 21:57

The Comedy Factory "Aflevering 8"

The Comedy Factory - The Comedy Factory "Aflevering 8"

De volgende comedians betreden het podium: Allan Havey (Verenigde Staten), Berit Companjen (Nederland), Jermaine Fowler (Verenigde Staten) en René van Meurs (Nederland).

15-06-2013 21:57

The Comedy Factory "Aflevering 7"

The Comedy Factory - The Comedy Factory "Aflevering 7"

De volgende comedians betreden het podium: Gina Yashere (Groot-Brittannië), Victor Luis van Es (Nederland), Rayen Panday (Nederland) en Dan Naturman (Verenigde Staten).

08-06-2013 22:03

The Comedy Factory "Aflevering 6"

The Comedy Factory - The Comedy Factory "Aflevering 6"

De volgende comedians betreden het podium: Mike Vecchione (Verenigde Staten), Eric van der Woude (Nederland), Dara Faizi (Nederland) en Jessica Kirson (Verenigde Staten).

01-06-2013 22:04

The Comedy Factory "Aflevering 5"

The Comedy Factory - The Comedy Factory "Aflevering 5"

Dit keer betreden de volgende comedians het podium: Alex Agnew (België), Tammy Pescatelli (Verenigde Staten), Rajko Disseldorp (Nederland) en Chris Turner (Groot-Brittannië)

25-05-2013 22:05

The Comedy Factory "Aflevering 4"

The Comedy Factory - The Comedy Factory "Aflevering 4"

Dit keer betreden de volgende comedians het podium: Stephen Grant (Groot-Brittannië), Erin Jackson (Verenigde Staten), Wouter Monden (Nederland) en Martijn Koning (Nederland).

18-05-2013 22:09

The Comedy Factory "Aflevering 3"

The Comedy Factory - The Comedy Factory "Aflevering 3"

Dit keer betreden de volgende comedians het podium: Shazia Mirza (Groot-Brittannië), Alex Ploeg (Nederland), Fuad Hassen (Nederland) en Mike Yard (Verenigde Staten).

11-05-2013 22:02

The Comedy Factory "Aflevering 2"

The Comedy Factory - The Comedy Factory "Aflevering 2"

Stand-upcomedyshow waarin de allerbeste nationale en internationale stand-upcomedians op een podium bijeenkomen. In iedere show laten drie tophumoristen uit binnen- en buitenland zien wat ze waard zijn.

04-05-2013 22:14

The Comedy Factory "Aflevering 1"

The Comedy Factory - The Comedy Factory "Aflevering 1"

Stand-upcomedyshow waarin de allerbeste nationale en internationale stand-upcomedians op een podium bijeenkomen. In iedere show laten drie tophumoristen uit binnen- en buitenland zien wat ze waard zijn.

The Comedy Factory gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Comedy Factory de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Comedy Factory bij The Comedy Factory liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Comedy Factory. Heb je een uitzending van The Comedy Factory gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Comedy Factory gemist

Uitzending gemist van The Comedy Factory? Hier kun je alle uitzendingen van The Comedy Factory kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 22-06-2013 om 21:57 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!