Programma gemist?

22:35,Documentaire over de op tv op geschiedenis van de Nederlandse door onderduikbaby Anneke, die na 65 door jaar in geconfronteerd wordt van met haar beladen uit verleden.

september 2021
04-05-2013 22:35

Za 4 mei 2013

De Baby - Za 4 mei 2013

22:35,Documentaire over de geschiedenis van de Nederlandse onderduikbaby Anneke, die na 65 jaar geconfronteerd wordt met haar beladen verleden.

De Baby gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Baby de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Baby bij De Baby liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Baby. Heb je een uitzending van De Baby gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Baby gemist

Documentaire over de geschiedenis van de Nederlandse onderduikbaby Anneke, die na 65 jaar geconfronteerd wordt met haar beladen verleden. In 1942 wordt de Joodse baby Anneke door haar ouders afgegeven aan een koerierster. Doordat ze als familie niet samen kunnen onderduiken, wordt Anneke bij een pleeggezin ondergebracht. Wanneer vlak na de oorlog bekend wordt dat haar ouders zijn vermoord, wordt Anneke naar haar oom en tante in de Verenigde Staten overgebracht. Onafhankelijk van elkaar zoeken 65 jaar later twee Nederlanders contact met Anneke: Cora, de koerierster die haar uit Amsterdam naar Den Haag smokkelde en Fred, haar onderduikbroer. Beiden vertellen Anneke bijzonderheden over de tijd dat zij als baby in Amsterdam en Voorburg leefde. Verhalen en details die haar verwarren en steeds onzekerder maken, maar gaandeweg krijgt Anneke ook een beter beeld van haar afkomst.

Uitzending gemist van De Baby? Hier kun je alle uitzendingen van De Baby kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 04-05-2013 om 22:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!