Programma gemist?
december 2021
05-05-2013 16:00

One Direction: van onbekende schooljongens naar wereldberoemde idolen

Documentaire: One Direction - One Direction: van onbekende schooljongens naar wereldberoemde idolen

Gillende meiden, optredens door heel Europa en enorme populariteit. Het overkwam de jongens van de boyband One Direction van het ene op het andere moment. In deze documentaire is te zien hoe de tieners zich in korte tijd ontwikkellen tot ee...

Documentaire: One Direction gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Documentaire: One Direction de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Documentaire: One Direction bij Documentaire: One Direction liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NET 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Documentaire: One Direction. Heb je een uitzending van Documentaire: One Direction gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Documentaire: One Direction gemist

Gillende meiden, optredens door heel Europa en enorme populariteit. Het overkwam de jongens van de boyband One Direction van het ene op het andere moment. In deze documentaire is te zien hoe de tieners zich in korte tijd ontwikkellen tot een internationaal succes. Deze grappige, opwindende, maar ook ontroerende beelden laten zien hoe de vijf jongens omgingen met alle plotselinge hysterica en veranderingen in hun levens.

Uitzending gemist van Documentaire: One Direction? Hier kun je alle uitzendingen van Documentaire: One Direction kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 05-05-2013 om 16:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!