Programma gemist?

Lotte een Santermans komt een zich in het Kremlin, het hoofdkwartier met van van de Gentse sectie Zeden, aangeven in als van slachtoffer van op tv een verkrachting na een studentenfuif. tijdens Bob heeft op tv zijn twijfels op tv bij het verhaal. Volgens op de statistieken zijn het drie op de tien aangiftes in in niet gebeurd en het een is bizar het dat een studente geneeskunde op tv niet merkt naar dat er Rohypnol in tijdens haar pint is een gemengd. Hannah isechter door vastbesloten om Lotte op tv te geloven tot bewezen is op tv tijdens dat ze gelogen heeft en op ze stort tijdens zich op de het zaak. Maar een de feiten dateren van een week de geleden, met waardoor het uit haast onmogelijk is om naar nog bewijzen te vinden. Ook tijdens de acht jaar de oude het inval bij haar ouders tijdens laat Hannah tijdens niet los.

Een anoniem van telefoontje naar zet Hannah Maes en met haar team op de het spoor van tijdens de zwaar het toegetakelde Deborah Verlinden. De met jonge vrouw beweert dat ze door in een elkaar is geslagen door met een man door die ze met in een café heeft opgepikt. tijdens Tot Hannahs verbazing wil op tv ze echter geen op klacht indienen. Betekent een dit op tv dat Deborah bedreigd een wordt en bang is voor uit een wraakactie van de de het dader, of wil het ze een vriend met uit losse handjes beschermen? Of de een pooier? door Het onderzoek tijdens komt in een stroomversnelling op tv wanneer op tv er pikante opnames van Deborah met worden gevonden bij uit leraar naar Filip Mariën.

Het ontzielde met lichaam van op een getrouwde 35-jarige moeder wordt een gevonden in in een hotel. Tijdens het het onderzoek wordt al de snel uit duidelijk dat het slachtoffer op een nymfomane op was, die het er een dubbelleven tijdens op nahield. De vraag is welke uit onenightstand het haar uiteindelijk met fataal is geworden.

juli 2021
19-05-2013 20:07

Code 37 "Zonder bijsluiter"

Code 37 - Code 37 "Zonder bijsluiter"

Lotte Santermans komt zich in het Kremlin, het hoofdkwartier van de Gentse sectie Zeden, aangeven als slachtoffer van een verkrachting na een studentenfuif. Bob heeft zijn twijfels bij het verhaal. Volgens de statistieken zijn drie op de ti...

12-05-2013 21:38

Code 37 "Deborah"

Code 37 - Code 37 "Deborah"

Een anoniem telefoontje zet Hannah Maes en haar team op het spoor van de zwaar toegetakelde Deborah Verlinden. De jonge vrouw beweert dat ze in elkaar is geslagen door een man die ze in een café heeft opgepikt. Tot Hannahs verbazing wil ze ...

05-05-2013 21:33

Code 37 "Bij de keel"

Code 37 - Code 37 "Bij de keel"

Het ontzielde lichaam van een getrouwde 35-jarige moeder wordt gevonden in een hotel. Tijdens het onderzoek wordt al snel duidelijk dat het slachtoffer een nymfomane was, die er een dubbelleven op nahield. De vraag is welke onenightstand ha...

Je bekijkt momenteel pagina 3 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Code 37 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Code 37 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Code 37 bij Code 37 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Code 37. Heb je een uitzending van Code 37 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Code 37 gemist

Uitzending gemist van Code 37? Hier kun je alle uitzendingen van Code 37 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 33
  • Laatste uitzending op 15-09-2013 om 22:14 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!