Programma gemist?

Hannah door besluit om de Iris Nys op te zoeken en in de haar link met Erwin op Struelens met de haar te bespreken. De naar vrouw is naar echter minder behulpzaam dan het Hannah had tijdens verwacht. Intussen krijgt de afdeling met Zeden te met maken met een klacht van op tv ongewenste intimiteiten in op op het werk. Lotte beweert dat een haar het zus Eva seksueel wordt met geïntimideerd op de bouwwerf uit waar ze door werkt. Eva de ontkent echter plots alle uit aanklachten, waardoor Hannah denkt tijdens dat ze iemand van probeert te tijdens beschermen. Kevin, met Charles en Bob ondervragen op de collega´s de van Eva, maar dat loopt tijdens niet zo van makkelijk als ze door hadden gehoopt. van Hannah en Koen beleven romantische door momenten.

Wanneer uit gigolo Pieter tijdens een van door zijn opdrachten wordt door verkracht, staan Hannah op van Maes en haar team in voor een groot raadsel. van Er ontwikkelt zich uit een op tv web van intriges waarbij alle sporen tijdens leiden naar het Kaat en Matilde, van twee met van de vaste klanten van het Pieter. Ondertussen naar krijgt Hannah het een nieuwe mysterieuze tip die kan op leiden tot de een doorbraak in op tv haar de privéonderzoek.

Terwijl de vonk op tv in tussen Hannah en Koen nu tijdens echt tijdens overslaat, worden de eigenzinnige agente en op tv haar team door geconfronteerd met een van nieuwe zedenzaak. Wanneer op Charles en Kevin door de door onzekere Lien Buggenhout naakt betrappen in de haar wagen, lijkt op een het op het eerste naar gezicht om een zaak tijdens van openbare zedenschennis op te gaan. door Lien is echter een de oude door bekende van Greet Adriaans en zij door staat er van op dat Hannah het de zaak met tot op de bodem uitspit. op tv Het onderzoek leidt het al op tv snel naar de collega´s van een de naar Gentse financiële recherche, tijdens geleid door een commissaris Kurt Van met Hees. Hannah betrekt op eindelijk haar vader door in haar privéonderzoek.

Kevin en Hannah op worden opgeroepen een als blijkt op dat Lisa, een een patiënte van de psychiatrische de instelling Levensadem, het in haar slaap op tv werd verkracht. Lisa´s naar oom Serge in eist dat Hannah en met haar team de instelling in laten sluiten en in verdenkt bovendien de uit directeur het van het misdrijf. Hannah is ervan naar overtuigd dat van de verkrachter binnen met de op tv instelling moet worden gezocht en de vraagt de medische een rapporten naar van alle patiënten tijdens op. Terwijl Bob het en Charles een analyse maken door van de bewakingsbeelden, ontdekt door Hannah in dat Lisa een naar tweede keer naar werd verkracht.

Margot, een drankverslaafde door vrouw die voor een een het sekslijn werkt, zoekt hulp op bij Hannah nadat op ze het tijdens haar laatste gesprek met van de op dood werd bedreigd. uit De sectie zeden besluit om de een lucratieve sekshandel, die de de gerund wordt door de op tv duistere John Vervoort, binnenstebuiten van te naar keren. Wanneer Margo in een ondergrondse een parking wordt verkracht, het krijgt Hannah het in naar aan de stok met haar overste, in met hoofdcommissaris Greet Adriaens. uit Ondertussen wordt ook Nathalie, een de dochter het van Margot, bedreigd. door Terwijl Bob dag en nacht op de wacht naar houdt bij de tijdens bevallige Nathalie, lijken alle door sporen in de het richting van John het Vervoort te uit wijzen.

Bob, Kevin in en de Charles zijn blij dat er de eindelijk een einde van is gekomen aan de van op rusteloze zoektocht van Hannah. Na de de dood van commissaris de Vermaelen op tv is het team benieuwd wie in hun nieuwe naar chef in zal worden. Veel tijd om door na te tijdens denken krijgen een ze echter niet, op want een jong op meisje heeft zich verhangen in een op internaat. op Hannah ontdekt een al snel dat het met slachtoffer verkracht en verdoofd werd. naar Het door zedenteam wil de zaak in tot op de bodem door uitspitten op tv en onderzoekt de rol naar van het zuster Adelheid, het oerconservatieve uit hoofd van het met meisjesinternaat.

Een bekende schrijver uit wordt tijdens aangerand in door een sekscinema. Hij had er een op tv afspraakje met uit Roos, een jonge studente van naar die bijklust als naar prostituee. Al snel wordt duidelijk dat het er wel met meer studentes een actief zijn in de prostitutie. van Voldoende reden met voor Hannah en haar de team van om undercover een te gaan in naar club Sin City, een vrijhaven het voor iedereen door die het tijdens daglicht schuwt en voor meisjes in die er op tv hun klanten oppikken. op Wanneer Hannah en haar team door tijdens ontdekken dat de eigenaar het van zowel de tijdens sekscinema als met van Sin City de het oom van naar Roos is, neemt van de zaak een persoonlijke een wending.

Een bekende schrijver de wordt aangerand in in op een sekscinema. Hij had er een het afspraakje met van Roos, een jonge met studente die met bijklust als prostituee. Al op snel op tv wordt duidelijk dat er het wel meer studentes het actief zijn in de op tv prostitutie. de Voldoende reden voor Hannah en haar van team tijdens om undercover te gaan in in naar club Sin City, een vrijhaven voor in naar iedereen die het het daglicht schuwt en in voor meisjes die er het hun klanten oppikken. Wanneer Hannah in de en haar team ontdekken dat tijdens de eigenaar van het zowel de sekscinema in als een van Sin City van de oom van Roos een is, neemt de uit zaak een persoonlijke op wending.

Hannah door blijft verwoed op zoek naar met de met verkrachter van de met comateuze Elke én de de moordenaar van met Vicky. Hannah krijgt op tv steeds meer moeite in om haar van emoties onder controle met te houden en drijft haar dienst van tot het van uiterste. een Het team onderzoekt het verband tussen de het van leegstaande pand en het een huis waar Vicky werd van door vermoord. Wanneer het spoor een hen opnieuw naar De uit Oase op tv leidt, besluit de zedensectie een een huiszoeking te organiseren. van Christine, die reeds door geruime in tijd in de instelling tijdens verblijft, tipt het de team over de uit mysterieuze kelder op van de instelling. Intussen op tv begint Robert er stilaan met bovenop het te komen en komt Hannah meer tijdens te weten over op haar broer Bart. naar Net wanneer uit Hannah op tv in de handen van de verkrachter van dreigt het te vallen, bereikt haar uit missie een nieuw dramatisch met tijdens hoogtepunt.

De van twintigjarige Elke op tv Verbiest is het slachtoffer geworden met van een de gruwelijke groepsverkrachting en in is daarna door voor dood achtergelaten. door Hannah Maes en haar team zetten een naar alles op alles door om de zaak op te helderen de en komen een op het spoor van met instelling op De Oase en oprichter het Jules Uitdenhouwe. Wanneer de Hannah en Bob tijdens een kijkje gaan nemen de naar in de instellin,g uit lopen ze er het ook Vicky Renders tegen de het lijf. Omdat met er verschillende DNA-sporen gevonden van zijn bij Elke, de wordt de op tv zaak steeds complexer. Terwijl Hannah de vreest voor het uit geesteswelzijn van tijdens haar naar vriendin Vicky, neemt het haar eigen missie haar steeds meer in in op zijn bezit.

Het team van met Hannah tijdens Maes wordt opgeroepen nadat in de veertienjarige Pieter Verhaelen van een zelfmoordpoging heeft op ondernomen. Via het Guy met Terlingen, zijn leider bij met de jeugdbeweging, komen ze naar te op weten dat Pieter seksueel misbruikt werd de en dat dit op tv waarschijnlijk in de aanleiding is voor zijn op tv wanhoopsdaad. Hannah in sluit niets met uit en naast de op tv rol van van Guy onderzoekt de ze ook een spoor dat leidt naar naar uit Jef Denolf, een met uitgetreden priester die een op verleden van kindermisbruik met van zich meedraagt. tijdens Ondertussen zet door commissaris Mark Vermaelen het Charles op een andere case uit omdat hij op vindt dat in de ervaren naar speurder te emotioneel naar betrokken is bij de in zaak. Nadat Hannah uit de schokkende dvd van haar op de vader onder ogen heeft gekregen, leidt uit van haar queeste haar in naar een nieuwe op tv climax.

Hannah, Bob, Charles uit in en Kevin worden opgeroepen voor een tijdens geval van geweldpleging het in sm-club op tv Sub uit Space. Eigenares Sonja Ramaekers het is daar overvallen en mishandeld. tijdens Sonja, die een uit kennis blijkt te met zijn van het Bob, staat bekend op als de een meest strenge meesteres in de de streek. Haar man op door Yves verdenkt hun portier op tv Alek Dewulf ervan van de feiten het te hebben gepleegd, maar de het man tijdens ontkent alles. Het team van de uit van zedensectie ontdekt dat het ook baron De Hénaut op tv een vaste klant uit is in op de Sub Space met en onderzoekt zijn rol uit in het verhaal. Hannah op Maes ontvangt door een pakket met een op tv schokkende een inhoud.

Een door aantal kassamedewerksters dient met een klacht van in na lastiggevallen te zijn naar op de parking het van op een Gentse supermarkt. Ze werden gedwongen een om de een carwash binnen te rijden tijdens en onder het bedreiging van een mes op toe het te kijken hoe uit de dader zichzelf tijdens bevredigde. Als blijkt met dat Kevin aan de het persoonsbeschrijving van de het man voldoet en heel door met wat sporen naar hem op tv leiden, zet commissaris van Vermaelen het met computerbrein van zijn dienst tijdelijk van op tijdens non-actief. Hannah Maes is overtuigd van een de in onschuld van haar tijdens collega en zet samen met tijdens de rest van naar het team door alles op alles tijdens om naar de dader te pakken te krijgen. door Ondertussen met krijgt Hannah een schokkende het foto van haar een vader onder op ogen en krijgt ze het opnieuw een bericht op van haar door mysterieuze informant.

Twee tieners de zijn door in een kraakpand uit in Gent getuige van een het geval van van wurgseks, waarbij de jonge junkie in Jane door het leven laat. De uit jongens filmden het in gebeuren het en alarmeren Hannah Maes op tv en haar het team van de uit zedensectie. Bob en Charles vermoeden op tv dat de dader nog van meer slachtoffers maakte van en een dat hij de beelden een van de moorden tijdens gebruikt voor in zogenaamde snuffmovies. met Een rondvraag in de videotheken de in de buurt op tv brengt door de zedensectie op het van spoor van de gemaskerde dader, op tv met als schuilnaam op Skully. Terwijl een Hannah de op rol van een oud-vrijwilliger van bij Poverello uit onderzoekt, ontvangt ze een naar vreemde brief het in verband met de haar vader.

Hannah en haar op team onderzoeken op tv een uit reeks misbruiken waarbij in de slachtoffers thuis genadeloos door werden neergeslagen en verkracht. Hoewel in slachtoffer Nathalie Van met Espen op de sectie Zeden op het op een goede spoor probeert in te zetten, verloopt het onderzoek moeizaam. door van In de pers wordt al op tv snel het op tv verband gelegd met de serieverkrachter op tv van Brussel. met Hierdoor naar krijgt het team in van de zedenrecherche versterking op van Jef De Roo, die met de de zaak in in de hoofdstad leidt. Ook de zijn vrouw van was een van de slachtoffers. Hij het in komt in conflict met het Hannah, die het met niet pikt van dat haar territorium wordt ingepikt. Wanneer naar naar het volgende slachtoffer van het de serieverkrachter iemand is die in op Hannah zeer nauw aan de het hart ligt, uit besluit ze van tot het uiterste te naar gaan om de een zaak op te op tv lossen.

april 2018
15-09-2013 22:14

Code 37 "Teamwork"

Code 37 - Code 37 "Teamwork"

Hannah besluit om Iris Nys op te zoeken en haar link met Erwin Struelens met haar te bespreken. De vrouw is echter minder behulpzaam dan Hannah had verwacht. Intussen krijgt de afdeling Zeden te maken met een klacht van ongewenste intimitei...

08-09-2013 22:42

Code 37 "Gigolo"

Code 37 - Code 37 "Gigolo"

Wanneer gigolo Pieter tijdens een van zijn opdrachten wordt verkracht, staan Hannah Maes en haar team voor een groot raadsel. Er ontwikkelt zich een web van intriges waarbij alle sporen leiden naar Kaat en Matilde, twee van de vaste klanten...

08-09-2013 21:33

Code 37 "Ons kent ons"

Code 37 - Code 37 "Ons kent ons"

Terwijl de vonk tussen Hannah en Koen nu echt overslaat, worden de eigenzinnige agente en haar team geconfronteerd met een nieuwe zedenzaak. Wanneer Charles en Kevin de onzekere Lien Buggenhout naakt betrappen in haar wagen, lijkt het op he...

01-09-2013 22:44

Code 37 "Schemerzone"

Code 37 - Code 37 "Schemerzone"

Kevin en Hannah worden opgeroepen als blijkt dat Lisa, een patiënte van de psychiatrische instelling Levensadem, in haar slaap werd verkracht. Lisa´s oom Serge eist dat Hannah en haar team de instelling laten sluiten en verdenkt bovendien d...

01-09-2013 21:35

Code 37 "Triple X"

Code 37 - Code 37 "Triple X"

Margot, een drankverslaafde vrouw die voor een sekslijn werkt, zoekt hulp bij Hannah nadat ze tijdens haar laatste gesprek met de dood werd bedreigd. De sectie zeden besluit om de lucratieve sekshandel, die gerund wordt door de duistere Joh...

25-08-2013 22:35

Code 37 "Virgin suicides"

Code 37 - Code 37 "Virgin suicides"

Bob, Kevin en Charles zijn blij dat er eindelijk een einde is gekomen aan de rusteloze zoektocht van Hannah. Na de dood van commissaris Vermaelen is het team benieuwd wie hun nieuwe chef zal worden. Veel tijd om na te denken krijgen ze echt...

25-08-2013 21:32

Code 37 "De nachtwacht (part 2)"

Code 37 - Code 37 "De nachtwacht (part 2)"

Een bekende schrijver wordt aangerand in een sekscinema. Hij had er een afspraakje met Roos, een jonge studente die bijklust als prostituee. Al snel wordt duidelijk dat er wel meer studentes actief zijn in de prostitutie. Voldoende reden vo...

18-08-2013 22:35

Code 37 "De nachtwacht (part 1)"

Code 37 - Code 37 "De nachtwacht (part 1)"

Een bekende schrijver wordt aangerand in een sekscinema. Hij had er een afspraakje met Roos, een jonge studente die bijklust als prostituee. Al snel wordt duidelijk dat er wel meer studentes actief zijn in de prostitutie. Voldoende reden vo...

18-08-2013 21:35

Code 37 "De Oase (2)"

Code 37 - Code 37 "De Oase (2)"

Hannah blijft verwoed op zoek naar de verkrachter van de comateuze Elke én de moordenaar van Vicky. Hannah krijgt steeds meer moeite om haar emoties onder controle te houden en drijft haar dienst tot het uiterste. Het team onderzoekt het ve...

11-08-2013 22:37

Code 37 "De Oase (1)"

Code 37 - Code 37 "De Oase (1)"

De twintigjarige Elke Verbiest is het slachtoffer geworden van een gruwelijke groepsverkrachting en is daarna voor dood achtergelaten. Hannah Maes en haar team zetten alles op alles om de zaak op te helderen en komen op het spoor van instel...

11-08-2013 21:33

Code 37 "Buren"

Code 37 - Code 37 "Buren"

Het team van Hannah Maes wordt opgeroepen nadat de veertienjarige Pieter Verhaelen een zelfmoordpoging heeft ondernomen. Via Guy Terlingen, zijn leider bij de jeugdbeweging, komen ze te weten dat Pieter seksueel misbruikt werd en dat dit wa...

04-08-2013 22:37

Code 37 "Edge play"

Code 37 - Code 37 "Edge play"

Hannah, Bob, Charles en Kevin worden opgeroepen voor een geval van geweldpleging in sm-club Sub Space. Eigenares Sonja Ramaekers is daar overvallen en mishandeld. Sonja, die een kennis blijkt te zijn van Bob, staat bekend als de meest stren...

04-08-2013 21:32

Code 37 "Carwash"

Code 37 - Code 37 "Carwash"

Een aantal kassamedewerksters dient een klacht in na lastiggevallen te zijn op de parking van een Gentse supermarkt. Ze werden gedwongen om de carwash binnen te rijden en onder bedreiging van een mes toe te kijken hoe de dader zichzelf bevr...

28-07-2013 22:44

Code 37 "Gekraakt"

Code 37 - Code 37 "Gekraakt"

Twee tieners zijn in een kraakpand in Gent getuige van een geval van wurgseks, waarbij de jonge junkie Jane het leven laat. De jongens filmden het gebeuren en alarmeren Hannah Maes en haar team van de zedensectie. Bob en Charles vermoeden d...

28-07-2013 21:38

Code 37 "Razernij"

Code 37 - Code 37 "Razernij"

Hannah en haar team onderzoeken een reeks misbruiken waarbij de slachtoffers thuis genadeloos werden neergeslagen en verkracht. Hoewel slachtoffer Nathalie Van Espen de sectie Zeden op het goede spoor probeert te zetten, verloopt het onderz...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Code 37 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Code 37 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Code 37 bij Code 37 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Code 37. Heb je een uitzending van Code 37 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Code 37 gemist

Uitzending gemist van Code 37? Hier kun je alle uitzendingen van Code 37 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 33
  • Laatste uitzending op 15-09-2013 om 22:14 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord