Programma gemist?

Hannah besluit om naar Iris Nys op op te zoeken en tijdens haar door link met Erwin Struelens uit met haar te van bespreken. door De vrouw is echter de minder behulpzaam dan tijdens Hannah had verwacht. Intussen krijgt uit de afdeling door Zeden te maken uit met een klacht van een ongewenste intimiteiten naar op het werk. Lotte het op tv beweert dat haar zus een Eva seksueel wordt geïntimideerd op naar de met bouwwerf waar ze werkt. het Eva met ontkent echter plots alle aanklachten, waardoor in Hannah denkt met dat een ze iemand probeert te beschermen. naar Kevin, Charles en Bob van de ondervragen de collega´s met van Eva, maar de dat loopt niet op zo makkelijk als ze hadden op tv gehoopt. Hannah en Koen in beleven romantische een momenten.

Wanneer op gigolo Pieter tijdens een door van zijn opdrachten wordt naar verkracht, staan Hannah in Maes uit en haar team tijdens voor een groot raadsel. het Er ontwikkelt naar zich een web van intriges het waarbij met alle sporen leiden naar door Kaat en Matilde, op tv twee van de vaste in klanten met van Pieter. tijdens Ondertussen krijgt Hannah naar een nieuwe mysterieuze in tip die kan leiden een tot een doorbraak in haar een uit privéonderzoek.

Terwijl de tijdens vonk tussen Hannah en door Koen een nu echt tijdens overslaat, worden de het eigenzinnige agente en op haar team geconfronteerd met een nieuwe uit zedenzaak. Wanneer met Charles en Kevin van de onzekere Lien Buggenhout van op naakt betrappen in door haar wagen, lijkt het op op het door eerste gezicht om een door zaak van openbare op tv zedenschennis te gaan. Lien is de echter een tijdens oude bekende op tv van Greet tijdens Adriaans en zij staat van er op van dat Hannah de zaak tot een op de op bodem uitspit. het Het onderzoek leidt al snel naar uit met de collega´s van de Gentse financiële door door recherche, geleid door commissaris op tv Kurt Van Hees. Hannah op tv betrekt eindelijk haar het vader in van haar privéonderzoek.

Kevin en van Hannah worden opgeroepen als met blijkt in dat Lisa, een tijdens patiënte van het de psychiatrische instelling Levensadem, in haar door slaap werd met verkracht. een Lisa´s oom Serge de eist dat Hannah en haar team in op de instelling laten een sluiten en verdenkt op tv bovendien de directeur van het het misdrijf. Hannah met is ervan tijdens overtuigd dat de tijdens verkrachter binnen de instelling moet worden van gezocht en naar vraagt de medische op tv rapporten tijdens van alle patiënten op. Terwijl Bob in en Charles het een het analyse maken van de door bewakingsbeelden, ontdekt Hannah de dat Lisa de een tweede keer werd op verkracht.

Margot, uit een drankverslaafde op tv vrouw die voor van een sekslijn werkt, zoekt tijdens hulp bij Hannah nadat in ze de tijdens haar laatste gesprek met de tijdens dood het werd bedreigd. De sectie in zeden besluit op om de lucratieve sekshandel, die op tv gerund in wordt door de duistere op John Vervoort, binnenstebuiten te op tv keren. Wanneer Margo naar naar in een ondergrondse parking naar wordt verkracht, krijgt het Hannah het aan de de stok met haar overste, de hoofdcommissaris van Greet Adriaens. het Ondertussen wordt ook Nathalie, de dochter in met van Margot, bedreigd. Terwijl Bob een dag en de nacht de wacht houdt het bij de de bevallige Nathalie, lijken alle sporen het in de richting het van het John Vervoort te van wijzen.

Bob, op tv Kevin en Charles zijn blij op in dat er eindelijk op tv een einde is gekomen uit aan de een rusteloze zoektocht van Hannah. Na de een dood met van commissaris Vermaelen is uit het team benieuwd in wie op tv hun nieuwe chef zal de worden. Veel tijd het om na te met denken krijgen in ze echter niet, want een jong de meisje op heeft zich een verhangen in een op tv internaat. Hannah ontdekt al op tv snel dat het de slachtoffer verkracht en verdoofd van werd. Het een zedenteam wil op tv de zaak tot op de door bodem uit uitspitten en onderzoekt de rol op van een zuster Adelheid, het oerconservatieve door hoofd van het uit meisjesinternaat.

Een van bekende schrijver wordt aangerand door in een de sekscinema. Hij had er een een afspraakje met op Roos, een jonge studente met die bijklust met als prostituee. Al snel een van wordt duidelijk dat er wel het meer met studentes actief zijn in de prostitutie. naar Voldoende uit reden voor Hannah en haar in team om undercover op tv te gaan tijdens in club Sin City, de een vrijhaven van voor iedereen een die het daglicht schuwt en uit voor een meisjes die met er hun klanten oppikken. door Wanneer Hannah en het haar team ontdekken dat de op eigenaar in van zowel de sekscinema als naar van Sin City het de oom van van een Roos is, neemt de zaak een door persoonlijke uit wending.

Een bekende schrijver op tv wordt op tv aangerand in een de sekscinema. Hij had er tijdens een afspraakje met met Roos, een van jonge studente die door bijklust als met prostituee. Al snel wordt duidelijk dat door er wel tijdens meer studentes de actief zijn in in de prostitutie. op tv Voldoende reden voor Hannah door en haar team met om undercover te gaan in uit op club Sin City, een op vrijhaven voor iedereen op tv die het tijdens daglicht schuwt en voor naar meisjes die er uit hun klanten op tv oppikken. Wanneer Hannah en haar door team ontdekken dat in de eigenaar van met zowel de sekscinema de als van door Sin City de oom van op tv Roos door is, neemt de zaak een op tv persoonlijke op tv wending.

Hannah blijft een verwoed op zoek met naar naar de verkrachter van de comateuze naar Elke door én de moordenaar van Vicky. Hannah de krijgt van steeds meer moeite om haar naar emoties onder controle naar te houden en in drijft haar dienst op tot het het uiterste. door Het team onderzoekt van het verband tussen het leegstaande pand door en het uit huis waar Vicky werd van vermoord. van Wanneer het spoor op hen opnieuw naar een De Oase leidt, besluit een de zedensectie een van huiszoeking te organiseren. Christine, met die op tv reeds geruime een tijd in de instelling verblijft, een tipt uit het team over door de mysterieuze kelder van de op tv instelling. Intussen begint Robert het er stilaan met bovenop te komen en van komt van Hannah meer te naar weten over haar broer een Bart. Net wanneer naar Hannah in op de handen van de verkrachter in dreigt te vallen, een de bereikt haar missie een nieuw dramatisch een tijdens hoogtepunt.

De twintigjarige het Elke op tv Verbiest is het slachtoffer van geworden van een gruwelijke groepsverkrachting op tv en is daarna met voor dood het achtergelaten. Hannah Maes in en haar team zetten in alles op naar alles naar om de zaak op van te helderen en komen op met het spoor uit van instelling De van Oase en op oprichter Jules Uitdenhouwe. Wanneer door Hannah het en Bob een kijkje door gaan nemen in de op tv instellin,g op tv lopen ze er door ook Vicky Renders met tegen het lijf. Omdat er verschillende door DNA-sporen in gevonden zijn bij Elke, wordt tijdens de zaak uit steeds complexer. op tv Terwijl Hannah vreest op tv voor het geesteswelzijn van tijdens haar vriendin van Vicky, neemt tijdens haar eigen missie haar steeds meer het in van zijn bezit.

Het een team van Hannah Maes het wordt opgeroepen van nadat de veertienjarige Pieter naar Verhaelen een op tv zelfmoordpoging heeft ondernomen. Via Guy het Terlingen, zijn een leider bij de jeugdbeweging, uit komen naar ze te weten het dat Pieter seksueel misbruikt werd op tv en dat dit door waarschijnlijk de aanleiding op is voor het zijn wanhoopsdaad. Hannah tijdens sluit niets door uit en naar naast de rol van Guy onderzoekt de ze tijdens ook een spoor dat van leidt met naar Jef Denolf, een uitgetreden priester naar die een verleden het de van kindermisbruik met uit zich meedraagt. Ondertussen van zet commissaris Mark Vermaelen op tv Charles op een andere met case op tv omdat hij vindt uit dat de ervaren speurder door te emotioneel betrokken is het bij de zaak. het Nadat Hannah op tv de schokkende dvd van van haar vader onder ogen op heeft tijdens gekregen, leidt haar in queeste haar naar met een nieuwe in climax.

Hannah, op tv Bob, Charles en Kevin worden in opgeroepen voor een op het geval van geweldpleging van in sm-club Sub Space. Eigenares Sonja in Ramaekers in is daar overvallen tijdens en mishandeld. Sonja, die een van kennis de blijkt te zijn van van Bob, staat bekend naar als naar de meest strenge meesteres in de het streek. door Haar man in Yves verdenkt hun portier Alek een Dewulf ervan door de feiten te hebben gepleegd, tijdens een maar de man van ontkent alles. Het uit team van de zedensectie ontdekt dat het ook baron De het Hénaut een van vaste klant is in van de in Sub Space en onderzoekt tijdens zijn rol in het het verhaal. Hannah Maes op ontvangt uit een pakket met een het schokkende door inhoud.

Een aantal kassamedewerksters van dient een met klacht in na naar lastiggevallen op tv te zijn op de op tv parking van met een Gentse supermarkt. Ze werden gedwongen op om de carwash door het binnen te rijden en onder bedreiging naar een van een mes toe te kijken met in hoe de dader zichzelf bevredigde. uit Als blijkt dat op Kevin aan de persoonsbeschrijving door van de met man voldoet en heel naar wat sporen tijdens naar op hem leiden, zet commissaris Vermaelen het van een computerbrein van zijn dienst tijdelijk van op non-actief. uit Hannah Maes is overtuigd de van de onschuld het van haar collega en door zet samen met het de rest op tv van uit het team alles op op tv alles om de in dader te van pakken te krijgen. het Ondertussen krijgt Hannah een schokkende de foto van haar vader door onder ogen en uit krijgt ze opnieuw door een van bericht van haar in mysterieuze informant.

Twee tieners zijn een in een in kraakpand op in Gent getuige van een geval met van wurgseks, op tv waarbij de jonge een junkie Jane het leven in naar laat. De jongens van filmden het gebeuren en van alarmeren Hannah Maes en haar op team in van de zedensectie. Bob op en Charles op vermoeden dat de dader nog met door meer slachtoffers maakte en dat hij in de op beelden van een de moorden gebruikt voor zogenaamde het snuffmovies. tijdens Een rondvraag in de naar videotheken in de tijdens buurt brengt de zedensectie op op het spoor van naar de uit gemaskerde dader, met met als schuilnaam door Skully. Terwijl Hannah de in rol van een het oud-vrijwilliger bij met Poverello onderzoekt, ontvangt ze op tv een vreemde brief in van verband met haar op tv vader.

Hannah en de haar team onderzoeken een tijdens op reeks misbruiken waarbij de slachtoffers in thuis genadeloos werden naar neergeslagen en de verkracht. Hoewel slachtoffer Nathalie naar Van Espen de uit sectie met Zeden op het goede in spoor probeert te zetten, verloopt in het onderzoek naar moeizaam. In de door pers van wordt al snel het verband van gelegd met de serieverkrachter uit van Brussel. de Hierdoor krijgt het het team het van de zedenrecherche versterking van op Jef De naar Roo, die van de zaak in de hoofdstad leidt. naar Ook zijn tijdens vrouw was een van van de slachtoffers. Hij op komt de in conflict met Hannah, die de de het niet pikt een dat haar territorium wordt ingepikt. Wanneer de het volgende de slachtoffer op van de serieverkrachter iemand door is die Hannah door zeer nauw aan het naar hart ligt, besluit met ze tot het uiterste in te gaan om van de zaak een op te het lossen.

juni 2019
15-09-2013 22:14

Code 37 "Teamwork"

Code 37 - Code 37 "Teamwork"

Hannah besluit om Iris Nys op te zoeken en haar link met Erwin Struelens met haar te bespreken. De vrouw is echter minder behulpzaam dan Hannah had verwacht. Intussen krijgt de afdeling Zeden te maken met een klacht van ongewenste intimitei...

08-09-2013 22:42

Code 37 "Gigolo"

Code 37 - Code 37 "Gigolo"

Wanneer gigolo Pieter tijdens een van zijn opdrachten wordt verkracht, staan Hannah Maes en haar team voor een groot raadsel. Er ontwikkelt zich een web van intriges waarbij alle sporen leiden naar Kaat en Matilde, twee van de vaste klanten...

08-09-2013 21:33

Code 37 "Ons kent ons"

Code 37 - Code 37 "Ons kent ons"

Terwijl de vonk tussen Hannah en Koen nu echt overslaat, worden de eigenzinnige agente en haar team geconfronteerd met een nieuwe zedenzaak. Wanneer Charles en Kevin de onzekere Lien Buggenhout naakt betrappen in haar wagen, lijkt het op he...

01-09-2013 22:44

Code 37 "Schemerzone"

Code 37 - Code 37 "Schemerzone"

Kevin en Hannah worden opgeroepen als blijkt dat Lisa, een patiënte van de psychiatrische instelling Levensadem, in haar slaap werd verkracht. Lisa´s oom Serge eist dat Hannah en haar team de instelling laten sluiten en verdenkt bovendien d...

01-09-2013 21:35

Code 37 "Triple X"

Code 37 - Code 37 "Triple X"

Margot, een drankverslaafde vrouw die voor een sekslijn werkt, zoekt hulp bij Hannah nadat ze tijdens haar laatste gesprek met de dood werd bedreigd. De sectie zeden besluit om de lucratieve sekshandel, die gerund wordt door de duistere Joh...

25-08-2013 22:35

Code 37 "Virgin suicides"

Code 37 - Code 37 "Virgin suicides"

Bob, Kevin en Charles zijn blij dat er eindelijk een einde is gekomen aan de rusteloze zoektocht van Hannah. Na de dood van commissaris Vermaelen is het team benieuwd wie hun nieuwe chef zal worden. Veel tijd om na te denken krijgen ze echt...

25-08-2013 21:32

Code 37 "De nachtwacht (part 2)"

Code 37 - Code 37 "De nachtwacht (part 2)"

Een bekende schrijver wordt aangerand in een sekscinema. Hij had er een afspraakje met Roos, een jonge studente die bijklust als prostituee. Al snel wordt duidelijk dat er wel meer studentes actief zijn in de prostitutie. Voldoende reden vo...

18-08-2013 22:35

Code 37 "De nachtwacht (part 1)"

Code 37 - Code 37 "De nachtwacht (part 1)"

Een bekende schrijver wordt aangerand in een sekscinema. Hij had er een afspraakje met Roos, een jonge studente die bijklust als prostituee. Al snel wordt duidelijk dat er wel meer studentes actief zijn in de prostitutie. Voldoende reden vo...

18-08-2013 21:35

Code 37 "De Oase (2)"

Code 37 - Code 37 "De Oase (2)"

Hannah blijft verwoed op zoek naar de verkrachter van de comateuze Elke én de moordenaar van Vicky. Hannah krijgt steeds meer moeite om haar emoties onder controle te houden en drijft haar dienst tot het uiterste. Het team onderzoekt het ve...

11-08-2013 22:37

Code 37 "De Oase (1)"

Code 37 - Code 37 "De Oase (1)"

De twintigjarige Elke Verbiest is het slachtoffer geworden van een gruwelijke groepsverkrachting en is daarna voor dood achtergelaten. Hannah Maes en haar team zetten alles op alles om de zaak op te helderen en komen op het spoor van instel...

11-08-2013 21:33

Code 37 "Buren"

Code 37 - Code 37 "Buren"

Het team van Hannah Maes wordt opgeroepen nadat de veertienjarige Pieter Verhaelen een zelfmoordpoging heeft ondernomen. Via Guy Terlingen, zijn leider bij de jeugdbeweging, komen ze te weten dat Pieter seksueel misbruikt werd en dat dit wa...

04-08-2013 22:37

Code 37 "Edge play"

Code 37 - Code 37 "Edge play"

Hannah, Bob, Charles en Kevin worden opgeroepen voor een geval van geweldpleging in sm-club Sub Space. Eigenares Sonja Ramaekers is daar overvallen en mishandeld. Sonja, die een kennis blijkt te zijn van Bob, staat bekend als de meest stren...

04-08-2013 21:32

Code 37 "Carwash"

Code 37 - Code 37 "Carwash"

Een aantal kassamedewerksters dient een klacht in na lastiggevallen te zijn op de parking van een Gentse supermarkt. Ze werden gedwongen om de carwash binnen te rijden en onder bedreiging van een mes toe te kijken hoe de dader zichzelf bevr...

28-07-2013 22:44

Code 37 "Gekraakt"

Code 37 - Code 37 "Gekraakt"

Twee tieners zijn in een kraakpand in Gent getuige van een geval van wurgseks, waarbij de jonge junkie Jane het leven laat. De jongens filmden het gebeuren en alarmeren Hannah Maes en haar team van de zedensectie. Bob en Charles vermoeden d...

28-07-2013 21:38

Code 37 "Razernij"

Code 37 - Code 37 "Razernij"

Hannah en haar team onderzoeken een reeks misbruiken waarbij de slachtoffers thuis genadeloos werden neergeslagen en verkracht. Hoewel slachtoffer Nathalie Van Espen de sectie Zeden op het goede spoor probeert te zetten, verloopt het onderz...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Code 37 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Code 37 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Code 37 bij Code 37 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Code 37. Heb je een uitzending van Code 37 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Code 37 gemist

Uitzending gemist van Code 37? Hier kun je alle uitzendingen van Code 37 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 33
  • Laatste uitzending op 15-09-2013 om 22:14 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord