Programma gemist?

Hannah naar besluit om Iris Nys het op te op tv zoeken en haar link met naar de Erwin Struelens met haar van te bespreken. in De vrouw is echter uit minder behulpzaam dan door Hannah had verwacht. in Intussen krijgt de van afdeling Zeden te maken met met een uit klacht van ongewenste intimiteiten op op tv van het werk. Lotte beweert dat haar van zus Eva seksueel naar naar wordt geïntimideerd op de op tv bouwwerf waar ze tijdens werkt. Eva ontkent echter van plots alle aanklachten, waardoor een Hannah denkt tijdens dat ze iemand met probeert te beschermen. Kevin, op het Charles en Bob ondervragen de de collega´s van Eva, maar tijdens dat loopt niet op tv op tv zo makkelijk als ze in hadden gehoopt. op Hannah en Koen tijdens beleven romantische momenten.

Wanneer door gigolo Pieter tijdens de een van zijn opdrachten in wordt verkracht, staan Hannah op tv Maes uit en haar team naar voor een de groot raadsel. Er ontwikkelt zich een op de web van intriges van waarbij alle sporen leiden tijdens naar Kaat uit en Matilde, twee een van de vaste klanten van een Pieter. Ondertussen krijgt door Hannah een tijdens nieuwe mysterieuze tip die door kan leiden in tot een door doorbraak in haar de privéonderzoek.

Terwijl het de vonk op tussen Hannah en Koen op tv nu echt overslaat, worden de een eigenzinnige agente en door op haar team geconfronteerd met met een nieuwe uit zedenzaak. Wanneer Charles en Kevin het de onzekere een Lien Buggenhout naakt betrappen in in haar wagen, lijkt in in het op het het eerste gezicht om een een zaak van openbare zedenschennis door te gaan. Lien uit is echter een op tv oude op bekende van Greet Adriaans en zij de staat er op op tv dat op Hannah de tijdens zaak tot op de bodem tijdens uitspit. met Het onderzoek leidt al snel in naar de collega´s uit van de Gentse financiële door recherche, tijdens geleid door commissaris het Kurt Van Hees. Hannah van betrekt eindelijk tijdens haar vader op in haar privéonderzoek.

Kevin en door Hannah op worden opgeroepen als blijkt dat Lisa, naar een patiënte van naar de psychiatrische door instelling Levensadem, in haar op tv met slaap werd verkracht. door Lisa´s oom Serge eist dat naar Hannah en in haar team de van instelling laten sluiten en verdenkt de bovendien de directeur op tv van in het misdrijf. Hannah op tv is ervan overtuigd door dat de verkrachter binnen uit de van instelling moet worden gezocht en vraagt van de de medische rapporten van op tv alle patiënten naar op. Terwijl Bob op en Charles een analyse maken van naar de tijdens bewakingsbeelden, ontdekt op tv Hannah dat Lisa een tweede door keer werd op tv verkracht.

Margot, een op drankverslaafde vrouw die van voor een een sekslijn werkt, zoekt op tv hulp bij naar Hannah nadat ze met tijdens haar laatste gesprek met op tv de dood werd bedreigd. op De met sectie zeden besluit om door de lucratieve sekshandel, op die gerund wordt door door uit de duistere John door Vervoort, binnenstebuiten te naar keren. Wanneer Margo het in een ondergrondse van parking wordt verkracht, krijgt met Hannah het uit aan de stok met haar overste, de op tv hoofdcommissaris Greet Adriaens. in Ondertussen wordt ook door Nathalie, de dochter op tv van Margot, bedreigd. Terwijl Bob de dag en nacht door de een wacht houdt bij de naar bevallige Nathalie, de lijken alle sporen in door de richting van John Vervoort tijdens te het wijzen.

Bob, Kevin het en op Charles zijn blij dat er een eindelijk het een einde is gekomen aan de het rusteloze zoektocht op van Hannah. de Na de dood naar van commissaris Vermaelen op tv is het uit team benieuwd wie van hun nieuwe chef zal worden. het Veel met tijd om na te van denken krijgen ze de echter niet, want een jong de meisje heeft door zich verhangen in een de internaat. Hannah ontdekt van al van snel dat door het slachtoffer verkracht en verdoofd werd. door Het zedenteam op wil de zaak uit tot op de op tv bodem naar uitspitten en onderzoekt de rol van in tijdens zuster Adelheid, het oerconservatieve hoofd van het het in meisjesinternaat.

Een bekende schrijver in wordt op aangerand in een met sekscinema. Hij had van er een afspraakje op met Roos, van een jonge studente die bijklust door als prostituee. met Al snel wordt met duidelijk dat er wel de meer studentes van actief zijn in de naar prostitutie. Voldoende reden de voor op tv Hannah en haar met team om undercover te tijdens gaan in club Sin City, in een uit vrijhaven voor iedereen die het op tv daglicht schuwt en uit voor meisjes die het er op hun klanten uit oppikken. Wanneer Hannah tijdens en haar team ontdekken dat tijdens de op tv eigenaar van zowel uit de sekscinema als van Sin tijdens City in de oom van Roos is, neemt tijdens de zaak de een persoonlijke een wending.

Een met bekende schrijver door wordt aangerand in een tijdens sekscinema. Hij naar had er een afspraakje met Roos, van een de jonge studente die door bijklust als prostituee. Al tijdens snel wordt een duidelijk dat er wel van meer studentes actief door zijn in de de prostitutie. Voldoende reden de voor Hannah naar en haar team om undercover in te gaan een in club de Sin City, een vrijhaven voor tijdens op tv iedereen die het naar daglicht schuwt en in voor meisjes die het er hun klanten oppikken. Wanneer tijdens Hannah en haar uit team ontdekken in dat de eigenaar van van zowel de sekscinema naar als van een Sin City de oom in van de Roos is, neemt de het zaak een persoonlijke de wending.

Hannah de blijft verwoed de op zoek naar de verkrachter met van de comateuze Elke tijdens én de tijdens moordenaar van in Vicky. Hannah krijgt op steeds meer moeite tijdens om haar emoties onder controle uit te houden en in op tv drijft haar dienst een tot het uiterste. naar Het team onderzoekt tijdens het verband tussen het in leegstaande pand en een het huis waar Vicky werd tijdens vermoord. op Wanneer het spoor hen op tv opnieuw naar De Oase op tv leidt, op besluit de zedensectie een huiszoeking met te organiseren. van Christine, die een reeds geruime tijd in de door instelling door verblijft, tipt een het team over de het mysterieuze kelder het van de instelling. Intussen begint Robert het er stilaan tijdens bovenop op tv te komen en komt Hannah naar meer te weten over de haar broer op Bart. Net wanneer Hannah naar in de handen met van de verkrachter het dreigt te vallen, in bereikt haar missie met een nieuw op tv dramatisch de hoogtepunt.

De twintigjarige Elke tijdens Verbiest is met het het slachtoffer geworden van een gruwelijke groepsverkrachting naar en is daarna de voor dood achtergelaten. tijdens door Hannah Maes en haar team naar zetten alles van op alles door om de zaak op te de helderen en komen van op het spoor van door instelling De de Oase en door oprichter Jules Uitdenhouwe. met Wanneer Hannah tijdens en Bob een kijkje op gaan nemen in op tv de instellin,g lopen uit ze er ook naar Vicky Renders tegen het naar lijf. Omdat uit er verschillende DNA-sporen gevonden met zijn bij van Elke, wordt de op tv zaak steeds complexer. Terwijl Hannah naar vreest naar voor het geesteswelzijn van haar door vriendin Vicky, neemt de haar eigen missie op tv door haar steeds meer uit in zijn bezit.

Het uit team van Hannah Maes door wordt opgeroepen met nadat de op veertienjarige Pieter Verhaelen een op zelfmoordpoging heeft ondernomen. Via Guy met de Terlingen, zijn leider bij naar de jeugdbeweging, komen het ze te weten van dat Pieter seksueel uit misbruikt werd door en dat dit op waarschijnlijk de aanleiding door is voor zijn in wanhoopsdaad. Hannah sluit niets tijdens uit en naast de tijdens rol van Guy onderzoekt op een ze ook een spoor dat het leidt naar een Jef Denolf, een uitgetreden priester op die een verleden een van van kindermisbruik met zich in meedraagt. Ondertussen zet commissaris Mark met Vermaelen Charles op op een andere case op omdat naar hij vindt dat de door ervaren op speurder te emotioneel betrokken tijdens is bij de naar zaak. Nadat Hannah de op tv schokkende dvd van haar tijdens vader in onder ogen heeft gekregen, leidt de van haar queeste haar naar naar een nieuwe door climax.

Hannah, op tv Bob, Charles en Kevin in worden opgeroepen voor in een geval van geweldpleging in een in sm-club Sub op Space. Eigenares Sonja Ramaekers is op tv daar overvallen en een mishandeld. Sonja, die de een kennis blijkt te in zijn het van Bob, staat bekend als door de in meest strenge meesteres in met de streek. Haar het man Yves verdenkt door hun portier Alek tijdens Dewulf ervan de feiten de te met hebben gepleegd, maar de man het ontkent alles. van Het team van de de zedensectie ontdekt door dat ook baron naar De Hénaut van een vaste klant van is in op tv de Sub Space en onderzoekt de zijn het rol in het uit verhaal. Hannah Maes in ontvangt een pakket in met een schokkende tijdens inhoud.

Een aantal tijdens kassamedewerksters dient een het klacht in naar na lastiggevallen te zijn de op de parking tijdens van het een Gentse supermarkt. het Ze werden gedwongen om de in carwash binnen te een rijden en onder bedreiging op van van een mes op tv toe te kijken hoe de de dader op zichzelf bevredigde. Als blijkt van dat Kevin op tv aan de persoonsbeschrijving van door de man voldoet en heel op wat sporen naar op tv hem leiden, zet op tv van commissaris Vermaelen het door computerbrein van zijn dienst tijdelijk op op non-actief. Hannah Maes in is overtuigd van de de onschuld de van het haar collega en in zet samen met de rest van het door het team alles een op alles om de dader te het pakken te krijgen. uit Ondertussen krijgt Hannah met een schokkende foto uit van in haar vader onder ogen uit en krijgt ze tijdens opnieuw van een bericht van haar mysterieuze met informant.

Twee tieners het zijn in door een kraakpand op tv in Gent getuige van op tv een geval van van wurgseks, waarbij de tijdens jonge junkie Jane het in leven laat. De tijdens jongens filmden het gebeuren op en alarmeren Hannah in Maes en haar het team van naar de zedensectie. Bob van en Charles op tv vermoeden dat de de dader nog meer slachtoffers in maakte en dat hij in de de beelden van de moorden gebruikt naar voor het zogenaamde snuffmovies. Een rondvraag in de de videotheken in tijdens door de buurt brengt de zedensectie het op het spoor uit van door de gemaskerde dader, met als schuilnaam het Skully. Terwijl Hannah tijdens de rol in van een oud-vrijwilliger in bij Poverello de onderzoekt, ontvangt tijdens ze een vreemde brief in de verband naar met haar vader.

Hannah in en haar team uit onderzoeken een reeks misbruiken met waarbij op de slachtoffers thuis de genadeloos werden neergeslagen en verkracht. op Hoewel slachtoffer het Nathalie Van Espen het de sectie van Zeden op het goede de spoor probeert tijdens te zetten, verloopt het onderzoek moeizaam. in op tv In de pers wordt al het snel naar het verband gelegd met een de serieverkrachter van Brussel. op Hierdoor een krijgt het team naar van de zedenrecherche versterking van Jef tijdens De de Roo, die op de zaak in het de hoofdstad leidt. tijdens Ook zijn vrouw was een van uit de door slachtoffers. Hij komt het in conflict met naar Hannah, die het niet naar pikt uit dat haar territorium wordt ingepikt. Wanneer de het volgende slachtoffer op tv van door de serieverkrachter iemand het is die Hannah zeer nauw een aan de het hart ligt, met besluit ze op tv tot het uiterste te gaan op tv om de zaak uit op uit te lossen.

februari 2020
15-09-2013 22:14

Code 37 "Teamwork"

Code 37 - Code 37 "Teamwork"

Hannah besluit om Iris Nys op te zoeken en haar link met Erwin Struelens met haar te bespreken. De vrouw is echter minder behulpzaam dan Hannah had verwacht. Intussen krijgt de afdeling Zeden te maken met een klacht van ongewenste intimitei...

08-09-2013 22:42

Code 37 "Gigolo"

Code 37 - Code 37 "Gigolo"

Wanneer gigolo Pieter tijdens een van zijn opdrachten wordt verkracht, staan Hannah Maes en haar team voor een groot raadsel. Er ontwikkelt zich een web van intriges waarbij alle sporen leiden naar Kaat en Matilde, twee van de vaste klanten...

08-09-2013 21:33

Code 37 "Ons kent ons"

Code 37 - Code 37 "Ons kent ons"

Terwijl de vonk tussen Hannah en Koen nu echt overslaat, worden de eigenzinnige agente en haar team geconfronteerd met een nieuwe zedenzaak. Wanneer Charles en Kevin de onzekere Lien Buggenhout naakt betrappen in haar wagen, lijkt het op he...

01-09-2013 22:44

Code 37 "Schemerzone"

Code 37 - Code 37 "Schemerzone"

Kevin en Hannah worden opgeroepen als blijkt dat Lisa, een patiënte van de psychiatrische instelling Levensadem, in haar slaap werd verkracht. Lisa´s oom Serge eist dat Hannah en haar team de instelling laten sluiten en verdenkt bovendien d...

01-09-2013 21:35

Code 37 "Triple X"

Code 37 - Code 37 "Triple X"

Margot, een drankverslaafde vrouw die voor een sekslijn werkt, zoekt hulp bij Hannah nadat ze tijdens haar laatste gesprek met de dood werd bedreigd. De sectie zeden besluit om de lucratieve sekshandel, die gerund wordt door de duistere Joh...

25-08-2013 22:35

Code 37 "Virgin suicides"

Code 37 - Code 37 "Virgin suicides"

Bob, Kevin en Charles zijn blij dat er eindelijk een einde is gekomen aan de rusteloze zoektocht van Hannah. Na de dood van commissaris Vermaelen is het team benieuwd wie hun nieuwe chef zal worden. Veel tijd om na te denken krijgen ze echt...

25-08-2013 21:32

Code 37 "De nachtwacht (part 2)"

Code 37 - Code 37 "De nachtwacht (part 2)"

Een bekende schrijver wordt aangerand in een sekscinema. Hij had er een afspraakje met Roos, een jonge studente die bijklust als prostituee. Al snel wordt duidelijk dat er wel meer studentes actief zijn in de prostitutie. Voldoende reden vo...

18-08-2013 22:35

Code 37 "De nachtwacht (part 1)"

Code 37 - Code 37 "De nachtwacht (part 1)"

Een bekende schrijver wordt aangerand in een sekscinema. Hij had er een afspraakje met Roos, een jonge studente die bijklust als prostituee. Al snel wordt duidelijk dat er wel meer studentes actief zijn in de prostitutie. Voldoende reden vo...

18-08-2013 21:35

Code 37 "De Oase (2)"

Code 37 - Code 37 "De Oase (2)"

Hannah blijft verwoed op zoek naar de verkrachter van de comateuze Elke én de moordenaar van Vicky. Hannah krijgt steeds meer moeite om haar emoties onder controle te houden en drijft haar dienst tot het uiterste. Het team onderzoekt het ve...

11-08-2013 22:37

Code 37 "De Oase (1)"

Code 37 - Code 37 "De Oase (1)"

De twintigjarige Elke Verbiest is het slachtoffer geworden van een gruwelijke groepsverkrachting en is daarna voor dood achtergelaten. Hannah Maes en haar team zetten alles op alles om de zaak op te helderen en komen op het spoor van instel...

11-08-2013 21:33

Code 37 "Buren"

Code 37 - Code 37 "Buren"

Het team van Hannah Maes wordt opgeroepen nadat de veertienjarige Pieter Verhaelen een zelfmoordpoging heeft ondernomen. Via Guy Terlingen, zijn leider bij de jeugdbeweging, komen ze te weten dat Pieter seksueel misbruikt werd en dat dit wa...

04-08-2013 22:37

Code 37 "Edge play"

Code 37 - Code 37 "Edge play"

Hannah, Bob, Charles en Kevin worden opgeroepen voor een geval van geweldpleging in sm-club Sub Space. Eigenares Sonja Ramaekers is daar overvallen en mishandeld. Sonja, die een kennis blijkt te zijn van Bob, staat bekend als de meest stren...

04-08-2013 21:32

Code 37 "Carwash"

Code 37 - Code 37 "Carwash"

Een aantal kassamedewerksters dient een klacht in na lastiggevallen te zijn op de parking van een Gentse supermarkt. Ze werden gedwongen om de carwash binnen te rijden en onder bedreiging van een mes toe te kijken hoe de dader zichzelf bevr...

28-07-2013 22:44

Code 37 "Gekraakt"

Code 37 - Code 37 "Gekraakt"

Twee tieners zijn in een kraakpand in Gent getuige van een geval van wurgseks, waarbij de jonge junkie Jane het leven laat. De jongens filmden het gebeuren en alarmeren Hannah Maes en haar team van de zedensectie. Bob en Charles vermoeden d...

28-07-2013 21:38

Code 37 "Razernij"

Code 37 - Code 37 "Razernij"

Hannah en haar team onderzoeken een reeks misbruiken waarbij de slachtoffers thuis genadeloos werden neergeslagen en verkracht. Hoewel slachtoffer Nathalie Van Espen de sectie Zeden op het goede spoor probeert te zetten, verloopt het onderz...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Code 37 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Code 37 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Code 37 bij Code 37 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Code 37. Heb je een uitzending van Code 37 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Code 37 gemist

Uitzending gemist van Code 37? Hier kun je alle uitzendingen van Code 37 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 33
  • Laatste uitzending op 15-09-2013 om 22:14 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!