Programma gemist?

Hannah op tv besluit om Iris een Nys op te op tv zoeken en haar link met een Erwin Struelens met in naar haar te bespreken. de De vrouw is echter minder van behulpzaam dan Hannah op tv had tijdens verwacht. Intussen krijgt de afdeling naar Zeden tijdens te maken met op een klacht van het ongewenste intimiteiten op het werk. uit Lotte beweert dat een haar zus Eva het seksueel wordt geïntimideerd de op de de bouwwerf waar ze werkt. in Eva ontkent echter door plots op tv alle aanklachten, waardoor Hannah denkt uit dat ze iemand probeert tijdens te beschermen. Kevin, op Charles door en Bob ondervragen op de collega´s met van Eva, maar dat loopt uit niet zo een makkelijk als van ze hadden gehoopt. een Hannah en Koen op beleven romantische momenten.

Wanneer gigolo op tv Pieter tijdens de een van in zijn opdrachten wordt verkracht, staan Hannah van Maes uit en haar team uit voor een groot raadsel. op Er ontwikkelt zich een op tv web tijdens van intriges waarbij alle uit sporen leiden naar Kaat met en naar Matilde, twee van de vaste de klanten van op tv Pieter. Ondertussen tijdens krijgt Hannah een nieuwe mysterieuze op tip die naar kan leiden tot door een naar doorbraak in haar het privéonderzoek.

Terwijl op tv de vonk tussen met Hannah en Koen tijdens nu echt overslaat, door worden de eigenzinnige naar agente en de haar team geconfronteerd met naar een nieuwe door zedenzaak. Wanneer Charles door en Kevin de onzekere Lien Buggenhout naar naakt betrappen de in haar wagen, door lijkt het op het door eerste gezicht om in tijdens een zaak van openbare zedenschennis te een uit gaan. Lien is echter een oude een met bekende van Greet Adriaans en het zij staat uit er op een dat Hannah de zaak tijdens tot op de bodem uitspit. in Het met onderzoek leidt van al snel naar in de collega´s van de Gentse financiële tijdens recherche, geleid door een commissaris Kurt op Van Hees. in Hannah betrekt eindelijk haar de vader in haar door privéonderzoek.

Kevin en de Hannah worden opgeroepen met als blijkt op dat Lisa, een uit patiënte van het de psychiatrische instelling op Levensadem, in haar slaap werd verkracht. door Lisa´s een oom Serge eist dat met Hannah de en haar team de van instelling laten in sluiten en verdenkt het bovendien de directeur van het misdrijf. met Hannah is ervan met door overtuigd dat de verkrachter in binnen de instelling moet worden naar naar gezocht en vraagt de medische rapporten uit van alle patiënten uit op. naar Terwijl Bob het en Charles een analyse maken van uit de bewakingsbeelden, ontdekt een in Hannah dat Lisa een het tweede keer de werd verkracht.

Margot, uit een drankverslaafde vrouw die voor de een sekslijn werkt, naar zoekt hulp bij van Hannah nadat ze een tijdens haar laatste naar gesprek in met de tijdens dood werd bedreigd. De sectie zeden de besluit de om de een lucratieve sekshandel, die gerund wordt door naar uit de duistere John Vervoort, uit binnenstebuiten te tijdens keren. Wanneer Margo in in een ondergrondse van parking wordt verkracht, krijgt Hannah op tv het aan het de stok met haar een overste, hoofdcommissaris Greet uit Adriaens. Ondertussen tijdens wordt ook een Nathalie, de dochter tijdens van Margot, bedreigd. Terwijl Bob dag op en nacht de in uit wacht houdt bij de het bevallige Nathalie, lijken alle sporen een op in de richting van naar John Vervoort te op tv wijzen.

Bob, Kevin een en Charles de zijn blij door dat er eindelijk een einde op is naar gekomen aan de rusteloze door zoektocht van Hannah. Na de naar dood van commissaris van Vermaelen is het op uit team benieuwd wie van hun nieuwe chef van zal worden. Veel tijd uit om na te denken tijdens krijgen ze echter op niet, want een jong uit meisje heeft zich uit verhangen in een op tv internaat. Hannah ontdekt in al snel de dat het slachtoffer naar verkracht en verdoofd werd. een Het zedenteam wil met de zaak tot het op naar de bodem met uitspitten en onderzoekt de een rol van tijdens zuster Adelheid, het op tv oerconservatieve hoofd van het de meisjesinternaat.

Een een bekende schrijver wordt aangerand uit in een sekscinema. Hij op tv had op er een afspraakje met Roos, op uit een jonge studente die naar bijklust als prostituee. van Al snel wordt duidelijk op tv dat er wel meer uit studentes actief op tv zijn in de prostitutie. op tv van Voldoende reden voor in Hannah en haar team uit om undercover te de gaan in club Sin door City, een vrijhaven voor tijdens iedereen die door het tijdens daglicht schuwt en voor meisjes op tv die er hun op tv klanten naar oppikken. Wanneer Hannah en haar in team naar ontdekken dat de door eigenaar van zowel in de sekscinema als van Sin in City de oom een van met Roos is, neemt tijdens de zaak een persoonlijke de wending.

Een bekende schrijver in wordt een aangerand in een een sekscinema. Hij had er met een afspraakje een met Roos, een van jonge studente die met bijklust als in prostituee. Al snel wordt duidelijk dat in er wel meer tijdens studentes op actief zijn met in de prostitutie. het Voldoende reden voor Hannah en naar haar team het om undercover te gaan in in op tv club Sin City, een met vrijhaven voor iedereen die door het daglicht schuwt tijdens en voor meisjes op die er hun klanten het oppikken. Wanneer van Hannah en haar team naar ontdekken dat op de eigenaar uit van zowel de in sekscinema als van naar Sin City de oom een van Roos is, tijdens neemt de zaak een de persoonlijke de wending.

Hannah blijft door verwoed op zoek uit naar de verkrachter op van de comateuze in Elke het én de moordenaar van Vicky. het Hannah door krijgt steeds meer moeite om door haar emoties naar onder controle te houden op tv en drijft tijdens haar dienst tot het uiterste. op Het team onderzoekt het door het verband tussen uit het leegstaande pand en het huis uit waar Vicky werd op tv vermoord. Wanneer op het naar spoor hen opnieuw naar De naar Oase van leidt, besluit de uit zedensectie een huiszoeking te in organiseren. Christine, uit die reeds geruime tijd in de op instelling een verblijft, tipt het team op tv over de mysterieuze het kelder het van de instelling. Intussen begint tijdens Robert er stilaan bovenop uit in te komen en komt Hannah meer op tv te weten het over haar broer uit Bart. Net tijdens wanneer Hannah in de op handen op tv van de verkrachter tijdens dreigt te vallen, de bereikt haar missie een nieuw dramatisch tijdens een hoogtepunt.

De twintigjarige de Elke Verbiest is de het slachtoffer geworden met van de een gruwelijke groepsverkrachting en een is daarna voor dood door achtergelaten. Hannah een Maes en haar team van zetten alles naar op alles om de van zaak op te helderen een en komen door op het spoor de van instelling een De Oase tijdens en oprichter Jules Uitdenhouwe. Wanneer tijdens Hannah en Bob door een uit kijkje gaan nemen in de instellin,g naar lopen ze er in op ook Vicky Renders tegen het lijf. op tv Omdat er verschillende de DNA-sporen uit gevonden zijn bij de Elke, wordt de naar zaak steeds complexer. Terwijl uit Hannah de vreest voor het geesteswelzijn van een haar vriendin Vicky, neemt het in haar eigen missie haar steeds meer de in zijn het bezit.

Het team van tijdens in Hannah Maes wordt op opgeroepen nadat de veertienjarige Pieter Verhaelen tijdens een zelfmoordpoging heeft door ondernomen. Via van Guy Terlingen, zijn leider naar bij de jeugdbeweging, naar komen ze te de weten de dat Pieter seksueel misbruikt werd op en in dat dit waarschijnlijk de de aanleiding is voor zijn het wanhoopsdaad. Hannah op sluit niets uit en op naast de rol het van op Guy onderzoekt ze ook naar een spoor dat in leidt op naar Jef Denolf, een uitgetreden priester de de die een verleden de van kindermisbruik met zich meedraagt. tijdens Ondertussen in zet commissaris Mark Vermaelen Charles door op in een andere case omdat hij vindt in dat de het ervaren speurder te naar emotioneel betrokken is tijdens bij de tijdens zaak. Nadat tijdens Hannah de schokkende dvd de van haar vader onder op tv ogen heeft gekregen, in leidt op tv haar queeste haar naar met een nieuwe met climax.

Hannah, Bob, met Charles en Kevin worden op tv opgeroepen voor een in geval van op geweldpleging in tijdens sm-club Sub Space. Eigenares met Sonja Ramaekers uit is daar overvallen een en mishandeld. Sonja, die uit een kennis blijkt uit te zijn van Bob, tijdens tijdens staat bekend als door de meest strenge meesteres in een de tijdens streek. Haar man Yves verdenkt uit hun tijdens portier Alek Dewulf ervan de een feiten te door hebben gepleegd, maar de man naar op ontkent alles. Het team met van de door zedensectie ontdekt dat ook in baron De Hénaut een vaste van klant is in van de met Sub Space en onderzoekt de zijn uit rol in het verhaal. het Hannah Maes ontvangt een uit pakket van met een schokkende op tv inhoud.

Een aantal kassamedewerksters in dient in een klacht in na lastiggevallen door met te zijn op van de parking van op een Gentse supermarkt. naar Ze werden gedwongen om door de carwash binnen te rijden naar en onder op tv bedreiging in van een mes toe te kijken door hoe de uit dader zichzelf bevredigde. op tv Als blijkt op tv dat Kevin aan de persoonsbeschrijving naar op van de man voldoet tijdens en heel tijdens wat sporen naar hem naar leiden, zet commissaris Vermaelen het door computerbrein met van zijn op dienst tijdelijk op uit non-actief. Hannah Maes de is overtuigd van de tijdens onschuld van haar met collega en zet samen met de de rest op tv van het team alles naar op op alles om het de dader te pakken te krijgen. het Ondertussen door krijgt Hannah een schokkende foto tijdens van haar op vader onder ogen in en krijgt ze tijdens opnieuw een bericht op tv van een haar mysterieuze informant.

Twee van tieners zijn door in een kraakpand in naar Gent getuige het van een geval tijdens van wurgseks, waarbij de van jonge junkie Jane de het leven laat. De jongens op filmden de het gebeuren en alarmeren de Hannah Maes en tijdens haar team van de op de zedensectie. Bob en Charles vermoeden op dat de dader nog de meer naar slachtoffers maakte uit en dat hij op tv de beelden van de moorden gebruikt uit voor zogenaamde het snuffmovies. het Een rondvraag in de videotheken in naar de buurt door brengt de zedensectie met op het spoor de van de uit gemaskerde dader, met als met schuilnaam een Skully. Terwijl Hannah de rol de van een met oud-vrijwilliger bij Poverello door onderzoekt, ontvangt ze een vreemde op brief in in verband met haar uit vader.

Hannah op tv en haar team onderzoeken het een met reeks misbruiken waarbij de slachtoffers uit thuis door genadeloos werden neergeslagen en uit verkracht. Hoewel de slachtoffer Nathalie Van Espen de tijdens sectie Zeden met op het goede spoor probeert uit te door zetten, verloopt op tv het onderzoek moeizaam. In de naar pers wordt al snel de door het verband gelegd in met de serieverkrachter van het Brussel. Hierdoor op krijgt het team van de tijdens zedenrecherche versterking van uit Jef De Roo, die een op de zaak in de op hoofdstad leidt. Ook de zijn vrouw was een een van de in slachtoffers. Hij komt in conflict uit met Hannah, die tijdens het niet de pikt dat haar territorium door wordt naar ingepikt. Wanneer het volgende slachtoffer de van de serieverkrachter de iemand naar is die Hannah zeer nauw op aan het op hart van ligt, besluit ze tot door het uiterste te gaan tijdens om de naar zaak op te met lossen.

september 2018
15-09-2013 22:14

Code 37 "Teamwork"

Code 37 - Code 37 "Teamwork"

Hannah besluit om Iris Nys op te zoeken en haar link met Erwin Struelens met haar te bespreken. De vrouw is echter minder behulpzaam dan Hannah had verwacht. Intussen krijgt de afdeling Zeden te maken met een klacht van ongewenste intimitei...

08-09-2013 22:42

Code 37 "Gigolo"

Code 37 - Code 37 "Gigolo"

Wanneer gigolo Pieter tijdens een van zijn opdrachten wordt verkracht, staan Hannah Maes en haar team voor een groot raadsel. Er ontwikkelt zich een web van intriges waarbij alle sporen leiden naar Kaat en Matilde, twee van de vaste klanten...

08-09-2013 21:33

Code 37 "Ons kent ons"

Code 37 - Code 37 "Ons kent ons"

Terwijl de vonk tussen Hannah en Koen nu echt overslaat, worden de eigenzinnige agente en haar team geconfronteerd met een nieuwe zedenzaak. Wanneer Charles en Kevin de onzekere Lien Buggenhout naakt betrappen in haar wagen, lijkt het op he...

01-09-2013 22:44

Code 37 "Schemerzone"

Code 37 - Code 37 "Schemerzone"

Kevin en Hannah worden opgeroepen als blijkt dat Lisa, een patiënte van de psychiatrische instelling Levensadem, in haar slaap werd verkracht. Lisa´s oom Serge eist dat Hannah en haar team de instelling laten sluiten en verdenkt bovendien d...

01-09-2013 21:35

Code 37 "Triple X"

Code 37 - Code 37 "Triple X"

Margot, een drankverslaafde vrouw die voor een sekslijn werkt, zoekt hulp bij Hannah nadat ze tijdens haar laatste gesprek met de dood werd bedreigd. De sectie zeden besluit om de lucratieve sekshandel, die gerund wordt door de duistere Joh...

25-08-2013 22:35

Code 37 "Virgin suicides"

Code 37 - Code 37 "Virgin suicides"

Bob, Kevin en Charles zijn blij dat er eindelijk een einde is gekomen aan de rusteloze zoektocht van Hannah. Na de dood van commissaris Vermaelen is het team benieuwd wie hun nieuwe chef zal worden. Veel tijd om na te denken krijgen ze echt...

25-08-2013 21:32

Code 37 "De nachtwacht (part 2)"

Code 37 - Code 37 "De nachtwacht (part 2)"

Een bekende schrijver wordt aangerand in een sekscinema. Hij had er een afspraakje met Roos, een jonge studente die bijklust als prostituee. Al snel wordt duidelijk dat er wel meer studentes actief zijn in de prostitutie. Voldoende reden vo...

18-08-2013 22:35

Code 37 "De nachtwacht (part 1)"

Code 37 - Code 37 "De nachtwacht (part 1)"

Een bekende schrijver wordt aangerand in een sekscinema. Hij had er een afspraakje met Roos, een jonge studente die bijklust als prostituee. Al snel wordt duidelijk dat er wel meer studentes actief zijn in de prostitutie. Voldoende reden vo...

18-08-2013 21:35

Code 37 "De Oase (2)"

Code 37 - Code 37 "De Oase (2)"

Hannah blijft verwoed op zoek naar de verkrachter van de comateuze Elke én de moordenaar van Vicky. Hannah krijgt steeds meer moeite om haar emoties onder controle te houden en drijft haar dienst tot het uiterste. Het team onderzoekt het ve...

11-08-2013 22:37

Code 37 "De Oase (1)"

Code 37 - Code 37 "De Oase (1)"

De twintigjarige Elke Verbiest is het slachtoffer geworden van een gruwelijke groepsverkrachting en is daarna voor dood achtergelaten. Hannah Maes en haar team zetten alles op alles om de zaak op te helderen en komen op het spoor van instel...

11-08-2013 21:33

Code 37 "Buren"

Code 37 - Code 37 "Buren"

Het team van Hannah Maes wordt opgeroepen nadat de veertienjarige Pieter Verhaelen een zelfmoordpoging heeft ondernomen. Via Guy Terlingen, zijn leider bij de jeugdbeweging, komen ze te weten dat Pieter seksueel misbruikt werd en dat dit wa...

04-08-2013 22:37

Code 37 "Edge play"

Code 37 - Code 37 "Edge play"

Hannah, Bob, Charles en Kevin worden opgeroepen voor een geval van geweldpleging in sm-club Sub Space. Eigenares Sonja Ramaekers is daar overvallen en mishandeld. Sonja, die een kennis blijkt te zijn van Bob, staat bekend als de meest stren...

04-08-2013 21:32

Code 37 "Carwash"

Code 37 - Code 37 "Carwash"

Een aantal kassamedewerksters dient een klacht in na lastiggevallen te zijn op de parking van een Gentse supermarkt. Ze werden gedwongen om de carwash binnen te rijden en onder bedreiging van een mes toe te kijken hoe de dader zichzelf bevr...

28-07-2013 22:44

Code 37 "Gekraakt"

Code 37 - Code 37 "Gekraakt"

Twee tieners zijn in een kraakpand in Gent getuige van een geval van wurgseks, waarbij de jonge junkie Jane het leven laat. De jongens filmden het gebeuren en alarmeren Hannah Maes en haar team van de zedensectie. Bob en Charles vermoeden d...

28-07-2013 21:38

Code 37 "Razernij"

Code 37 - Code 37 "Razernij"

Hannah en haar team onderzoeken een reeks misbruiken waarbij de slachtoffers thuis genadeloos werden neergeslagen en verkracht. Hoewel slachtoffer Nathalie Van Espen de sectie Zeden op het goede spoor probeert te zetten, verloopt het onderz...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Code 37 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Code 37 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Code 37 bij Code 37 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Code 37. Heb je een uitzending van Code 37 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Code 37 gemist

Uitzending gemist van Code 37? Hier kun je alle uitzendingen van Code 37 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 33
  • Laatste uitzending op 15-09-2013 om 22:14 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord