Programma gemist?

Hannah besluit om op Iris Nys uit op op tv te zoeken en uit haar link met Erwin Struelens met door haar te de bespreken. De vrouw in is echter op minder behulpzaam dan Hannah had tijdens verwacht. met Intussen krijgt de de afdeling Zeden op tv te maken met een klacht van van ongewenste intimiteiten de op het werk. Lotte op tv beweert dat op tv haar zus Eva seksueel in wordt op geïntimideerd op de een bouwwerf waar ze werkt. Eva het ontkent echter plots uit naar alle aanklachten, waardoor Hannah denkt dat in ze iemand probeert met te beschermen. Kevin, op tv Charles een en Bob ondervragen de tijdens collega´s van Eva, een maar dat loopt op tv niet op tv zo makkelijk als ze hadden uit gehoopt. Hannah op tv en Koen beleven romantische van momenten.

Wanneer met gigolo Pieter tijdens op tv een van zijn op opdrachten wordt verkracht, staan Hannah met Maes en haar van team voor een tijdens met groot raadsel. Er ontwikkelt zich een de web van intriges naar met waarbij alle sporen leiden naar tijdens Kaat en Matilde, twee op tv van van de vaste klanten van Pieter. op tv Ondertussen krijgt Hannah in een van nieuwe mysterieuze tip die op tv kan leiden tot in een doorbraak met in haar de privéonderzoek.

Terwijl door de vonk tussen naar Hannah en Koen door nu echt overslaat, worden de de eigenzinnige met agente en haar team de geconfronteerd met uit een nieuwe zedenzaak. een Wanneer Charles en op Kevin de het onzekere Lien Buggenhout door naakt betrappen in op tv haar wagen, lijkt het tijdens op het eerste gezicht om naar met een zaak van in openbare zedenschennis te gaan. Lien is door tijdens echter een oude in bekende van Greet op tv Adriaans en zij staat tijdens er op de dat Hannah de zaak de tot op naar de bodem uitspit. Het onderzoek op tv leidt al snel naar tijdens de het collega´s van de uit Gentse financiële recherche, geleid door door commissaris de Kurt Van Hees. naar Hannah betrekt eindelijk haar naar vader in door haar privéonderzoek.

Kevin op tv en Hannah worden opgeroepen op tv als blijkt het dat Lisa, een patiënte de van de psychiatrische instelling een Levensadem, uit in haar door slaap werd verkracht. Lisa´s door oom Serge eist dat Hannah op tv en haar in team de met instelling laten sluiten en verdenkt op bovendien de directeur van in van het misdrijf. naar Hannah is ervan overtuigd dat de door verkrachter binnen de door instelling moet worden in gezocht en vraagt op tv de medische van rapporten van alle van patiënten op. door Terwijl Bob en Charles een in analyse uit maken van de bewakingsbeelden, ontdekt een Hannah naar dat Lisa een naar tweede keer werd naar verkracht.

Margot, de een drankverslaafde vrouw op die voor een sekslijn met werkt, zoekt hulp in bij in Hannah nadat ze tijdens de haar laatste gesprek met de de dood werd naar bedreigd. De sectie van zeden besluit om met de lucratieve met sekshandel, die gerund wordt in door de uit duistere John Vervoort, binnenstebuiten met te keren. Wanneer een Margo in een in ondergrondse parking wordt verkracht, door krijgt Hannah het naar aan de stok van op tv met haar overste, op hoofdcommissaris Greet Adriaens. Ondertussen wordt ook met Nathalie, door de dochter van in Margot, bedreigd. Terwijl Bob dag een en nacht de op tv wacht op tv houdt bij de bevallige Nathalie, van in lijken alle sporen in de het richting van tijdens John Vervoort te op wijzen.

Bob, door Kevin en Charles zijn blij het dat er eindelijk door een einde is met gekomen aan de van rusteloze zoektocht tijdens van Hannah. Na de door dood in van commissaris Vermaelen is de het team benieuwd met wie hun nieuwe chef de zal worden. Veel tijdens tijd met om na te denken krijgen van op ze echter niet, want een door jong het meisje heeft zich verhangen in een tijdens internaat. Hannah in ontdekt al snel een dat het de slachtoffer verkracht en op tv verdoofd werd. Het zedenteam wil op tv de zaak tot met op de bodem op tv uitspitten en onderzoekt op de rol van tijdens zuster Adelheid, een het met oerconservatieve hoofd van het met meisjesinternaat.

Een naar bekende schrijver wordt aangerand op tv in een de sekscinema. Hij het had er een afspraakje met een Roos, een jonge in studente die bijklust als in prostituee. met Al snel wordt duidelijk op dat met er wel meer studentes actief zijn een in de van prostitutie. Voldoende in reden voor op tv Hannah en haar in team om undercover het te gaan in het club Sin City, een vrijhaven tijdens voor iedereen de die het uit daglicht schuwt en voor meisjes die van er op hun klanten oppikken. van Wanneer Hannah en haar team de ontdekken dat de in van eigenaar van zowel naar de sekscinema als van het Sin City de oom op van door Roos is, neemt de door zaak een persoonlijke een wending.

Een de bekende schrijver wordt op tv aangerand in de een sekscinema. Hij op had er een afspraakje van met Roos, een jonge de studente die bijklust naar als prostituee. Al een snel wordt duidelijk dat een er wel op meer studentes actief het zijn in de prostitutie. met Voldoende in reden voor Hannah en door haar in team om undercover te gaan met in van club Sin City, een vrijhaven door voor iedereen die het op tv daglicht schuwt met en voor in meisjes die door er hun klanten oppikken. Wanneer Hannah een in en haar team ontdekken door dat de eigenaar van zowel met de sekscinema als door van de Sin City de de oom van Roos uit is, neemt het de zaak een persoonlijke in wending.

Hannah het blijft verwoed uit op zoek naar de in verkrachter van de comateuze Elke uit én de door moordenaar van Vicky. door Hannah krijgt door steeds meer moeite om een haar emoties de onder controle te houden en met drijft haar dienst de tot door het uiterste. Het een team onderzoekt het verband tussen op tv het het leegstaande pand en op het huis van waar Vicky werd vermoord. Wanneer op tv het spoor tijdens hen opnieuw naar De op tv Oase leidt, door besluit de zedensectie een een huiszoeking naar te organiseren. Christine, die reeds geruime op tijd in de van instelling verblijft, het tipt het team over uit van de mysterieuze kelder van met de instelling. Intussen begint uit Robert naar er stilaan bovenop te de komen en komt Hannah meer in te weten over met haar uit broer Bart. Net wanneer Hannah op in door de handen van de verkrachter uit dreigt tijdens te vallen, de bereikt haar missie een op nieuw dramatisch door hoogtepunt.

De twintigjarige naar Elke Verbiest is de het slachtoffer geworden van op tv een een gruwelijke groepsverkrachting en in is daarna voor dood achtergelaten. op tv Hannah uit Maes en haar team op tv zetten alles op alles het om uit de zaak op te het helderen en uit komen op het spoor van uit tijdens instelling De Oase en oprichter Jules naar Uitdenhouwe. Wanneer Hannah van en Bob een op tv tijdens kijkje gaan nemen in op tv de instellin,g lopen ze op tv er tijdens ook Vicky Renders tegen van het lijf. tijdens Omdat er verschillende DNA-sporen gevonden de zijn bij door Elke, wordt de zaak steeds door complexer. Terwijl Hannah met vreest op tv voor het geesteswelzijn van tijdens haar vriendin Vicky, het neemt tijdens haar eigen missie haar uit steeds meer in het zijn bezit.

Het door team van in Hannah Maes wordt uit opgeroepen nadat de veertienjarige Pieter naar Verhaelen een zelfmoordpoging heeft uit ondernomen. Via van Guy op tv Terlingen, zijn leider bij op tv de jeugdbeweging, komen met ze te weten dat tijdens Pieter seksueel misbruikt werd de en dat een dit waarschijnlijk de aanleiding een is voor zijn met wanhoopsdaad. Hannah op sluit een niets uit en naast de het rol van Guy onderzoekt op ze uit ook een spoor dat leidt naar naar Jef Denolf, van een uitgetreden uit priester die een van verleden van in kindermisbruik met zich meedraagt. tijdens Ondertussen zet commissaris door Mark van Vermaelen Charles op een naar andere case omdat hij de vindt dat de ervaren door speurder te het emotioneel betrokken is bij tijdens de zaak. een Nadat een Hannah de schokkende dvd op tv van haar vader onder ogen met heeft gekregen, in leidt haar door queeste haar naar op tv een nieuwe door climax.

Hannah, tijdens Bob, Charles en Kevin worden van opgeroepen voor een door geval van geweldpleging met in op sm-club Sub op tv Space. Eigenares Sonja op Ramaekers is daar overvallen door en mishandeld. Sonja, met die een kennis blijkt te op zijn van Bob, in staat bekend als tijdens de meest strenge het meesteres in de het streek. naar Haar man Yves van verdenkt hun van portier Alek Dewulf ervan de van feiten op tv te hebben gepleegd, maar de man naar ontkent alles. de Het de team van de zedensectie tijdens ontdekt dat door ook baron De Hénaut in een vaste klant is in het de Sub Space in en onderzoekt het zijn rol het in het verhaal. Hannah door Maes op tv ontvangt een pakket met een schokkende met naar inhoud.

Een met aantal kassamedewerksters dient een klacht van in van na lastiggevallen op tv te zijn op de parking uit van een op tv Gentse supermarkt. Ze werden in gedwongen om van de carwash uit binnen te rijden het en onder bedreiging van een mes tijdens toe uit te kijken het hoe de dader zichzelf bevredigde. Als naar naar blijkt dat Kevin aan de een persoonsbeschrijving van de de man voldoet en het heel wat sporen door naar hem leiden, met zet commissaris op tv Vermaelen het computerbrein van het zijn door dienst tijdelijk op non-actief. Hannah tijdens Maes is in overtuigd van de onschuld tijdens van haar collega door en zet samen met het de rest van op tv het team alles uit op in alles om de met dader te pakken te door krijgen. Ondertussen krijgt in Hannah een met schokkende foto van van haar vader tijdens onder ogen en krijgt ze naar opnieuw een bericht van naar een haar mysterieuze informant.

Twee het tieners zijn in van een kraakpand in Gent tijdens getuige van een op tv geval van wurgseks, met waarbij de jonge tijdens junkie Jane het leven uit laat. naar De jongens door filmden het gebeuren en alarmeren Hannah op Maes en de haar team van de het zedensectie. in Bob en met Charles vermoeden dat de dader op tv nog meer van slachtoffers maakte de en dat hij de beelden van door de op tv moorden gebruikt door voor zogenaamde snuffmovies. Een rondvraag door in de in videotheken in de buurt uit brengt de zedensectie in op het door spoor van de gemaskerde dader, de het met als schuilnaam Skully. Terwijl Hannah het de het rol van een een oud-vrijwilliger bij op tv Poverello onderzoekt, ontvangt naar ze een vreemde door brief in verband een met haar vader.

Hannah de en haar de team onderzoeken een reeks misbruiken door waarbij de slachtoffers met thuis in genadeloos werden neergeslagen en verkracht. van Hoewel tijdens slachtoffer Nathalie Van tijdens Espen de sectie Zeden op tijdens het een goede spoor probeert te van zetten, verloopt het onderzoek het moeizaam. van In de pers wordt al snel uit het verband van gelegd tijdens met de serieverkrachter van Brussel. Hierdoor het een krijgt het team van de het zedenrecherche het versterking van Jef De Roo, die door op de zaak in in de hoofdstad leidt. Ook zijn vrouw naar was een tijdens van op tv de slachtoffers. Hij komt in conflict met met Hannah, die van het een niet pikt dat haar territorium tijdens wordt ingepikt. Wanneer het het volgende naar slachtoffer van de op serieverkrachter iemand met is die Hannah zeer naar nauw aan het hart op uit ligt, besluit ze door tot het uiterste te gaan met om de zaak in op te door lossen.

december 2019
15-09-2013 22:14

Code 37 "Teamwork"

Code 37 - Code 37 "Teamwork"

Hannah besluit om Iris Nys op te zoeken en haar link met Erwin Struelens met haar te bespreken. De vrouw is echter minder behulpzaam dan Hannah had verwacht. Intussen krijgt de afdeling Zeden te maken met een klacht van ongewenste intimitei...

08-09-2013 22:42

Code 37 "Gigolo"

Code 37 - Code 37 "Gigolo"

Wanneer gigolo Pieter tijdens een van zijn opdrachten wordt verkracht, staan Hannah Maes en haar team voor een groot raadsel. Er ontwikkelt zich een web van intriges waarbij alle sporen leiden naar Kaat en Matilde, twee van de vaste klanten...

08-09-2013 21:33

Code 37 "Ons kent ons"

Code 37 - Code 37 "Ons kent ons"

Terwijl de vonk tussen Hannah en Koen nu echt overslaat, worden de eigenzinnige agente en haar team geconfronteerd met een nieuwe zedenzaak. Wanneer Charles en Kevin de onzekere Lien Buggenhout naakt betrappen in haar wagen, lijkt het op he...

01-09-2013 22:44

Code 37 "Schemerzone"

Code 37 - Code 37 "Schemerzone"

Kevin en Hannah worden opgeroepen als blijkt dat Lisa, een patiënte van de psychiatrische instelling Levensadem, in haar slaap werd verkracht. Lisa´s oom Serge eist dat Hannah en haar team de instelling laten sluiten en verdenkt bovendien d...

01-09-2013 21:35

Code 37 "Triple X"

Code 37 - Code 37 "Triple X"

Margot, een drankverslaafde vrouw die voor een sekslijn werkt, zoekt hulp bij Hannah nadat ze tijdens haar laatste gesprek met de dood werd bedreigd. De sectie zeden besluit om de lucratieve sekshandel, die gerund wordt door de duistere Joh...

25-08-2013 22:35

Code 37 "Virgin suicides"

Code 37 - Code 37 "Virgin suicides"

Bob, Kevin en Charles zijn blij dat er eindelijk een einde is gekomen aan de rusteloze zoektocht van Hannah. Na de dood van commissaris Vermaelen is het team benieuwd wie hun nieuwe chef zal worden. Veel tijd om na te denken krijgen ze echt...

25-08-2013 21:32

Code 37 "De nachtwacht (part 2)"

Code 37 - Code 37 "De nachtwacht (part 2)"

Een bekende schrijver wordt aangerand in een sekscinema. Hij had er een afspraakje met Roos, een jonge studente die bijklust als prostituee. Al snel wordt duidelijk dat er wel meer studentes actief zijn in de prostitutie. Voldoende reden vo...

18-08-2013 22:35

Code 37 "De nachtwacht (part 1)"

Code 37 - Code 37 "De nachtwacht (part 1)"

Een bekende schrijver wordt aangerand in een sekscinema. Hij had er een afspraakje met Roos, een jonge studente die bijklust als prostituee. Al snel wordt duidelijk dat er wel meer studentes actief zijn in de prostitutie. Voldoende reden vo...

18-08-2013 21:35

Code 37 "De Oase (2)"

Code 37 - Code 37 "De Oase (2)"

Hannah blijft verwoed op zoek naar de verkrachter van de comateuze Elke én de moordenaar van Vicky. Hannah krijgt steeds meer moeite om haar emoties onder controle te houden en drijft haar dienst tot het uiterste. Het team onderzoekt het ve...

11-08-2013 22:37

Code 37 "De Oase (1)"

Code 37 - Code 37 "De Oase (1)"

De twintigjarige Elke Verbiest is het slachtoffer geworden van een gruwelijke groepsverkrachting en is daarna voor dood achtergelaten. Hannah Maes en haar team zetten alles op alles om de zaak op te helderen en komen op het spoor van instel...

11-08-2013 21:33

Code 37 "Buren"

Code 37 - Code 37 "Buren"

Het team van Hannah Maes wordt opgeroepen nadat de veertienjarige Pieter Verhaelen een zelfmoordpoging heeft ondernomen. Via Guy Terlingen, zijn leider bij de jeugdbeweging, komen ze te weten dat Pieter seksueel misbruikt werd en dat dit wa...

04-08-2013 22:37

Code 37 "Edge play"

Code 37 - Code 37 "Edge play"

Hannah, Bob, Charles en Kevin worden opgeroepen voor een geval van geweldpleging in sm-club Sub Space. Eigenares Sonja Ramaekers is daar overvallen en mishandeld. Sonja, die een kennis blijkt te zijn van Bob, staat bekend als de meest stren...

04-08-2013 21:32

Code 37 "Carwash"

Code 37 - Code 37 "Carwash"

Een aantal kassamedewerksters dient een klacht in na lastiggevallen te zijn op de parking van een Gentse supermarkt. Ze werden gedwongen om de carwash binnen te rijden en onder bedreiging van een mes toe te kijken hoe de dader zichzelf bevr...

28-07-2013 22:44

Code 37 "Gekraakt"

Code 37 - Code 37 "Gekraakt"

Twee tieners zijn in een kraakpand in Gent getuige van een geval van wurgseks, waarbij de jonge junkie Jane het leven laat. De jongens filmden het gebeuren en alarmeren Hannah Maes en haar team van de zedensectie. Bob en Charles vermoeden d...

28-07-2013 21:38

Code 37 "Razernij"

Code 37 - Code 37 "Razernij"

Hannah en haar team onderzoeken een reeks misbruiken waarbij de slachtoffers thuis genadeloos werden neergeslagen en verkracht. Hoewel slachtoffer Nathalie Van Espen de sectie Zeden op het goede spoor probeert te zetten, verloopt het onderz...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Code 37 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Code 37 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Code 37 bij Code 37 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Code 37. Heb je een uitzending van Code 37 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Code 37 gemist

Uitzending gemist van Code 37? Hier kun je alle uitzendingen van Code 37 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 33
  • Laatste uitzending op 15-09-2013 om 22:14 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!