Programma gemist?

Hannah besluit tijdens om Iris Nys van op te van zoeken en haar uit link met Erwin Struelens met de haar uit te bespreken. De vrouw is de op tv echter minder behulpzaam dan Hannah het had verwacht. Intussen krijgt van de afdeling naar Zeden te maken met op tv een klacht met van tijdens ongewenste intimiteiten op het werk. Lotte op een beweert dat haar zus Eva seksueel met wordt naar geïntimideerd op de bouwwerf de waar ze werkt. van Eva ontkent echter op tv plots alle aanklachten, waardoor van Hannah denkt dat op tv ze een iemand probeert te beschermen. Kevin, met op Charles en Bob ondervragen de de collega´s van Eva, maar tijdens dat loopt niet op zo uit makkelijk als ze tijdens hadden gehoopt. Hannah en Koen tijdens beleven het romantische momenten.

Wanneer gigolo Pieter tijdens tijdens een op van zijn opdrachten wordt het verkracht, staan Hannah in Maes in en haar in team voor een groot raadsel. op tv Er ontwikkelt zich op tv een web op tv van intriges waarbij alle sporen uit leiden naar Kaat in en Matilde, tijdens twee het van de vaste klanten van Pieter. in Ondertussen krijgt Hannah een een nieuwe met mysterieuze tip naar die kan leiden tijdens tot een van doorbraak in haar een privéonderzoek.

Terwijl de de vonk het tussen Hannah en Koen nu echt in overslaat, worden de naar eigenzinnige de agente en haar in team geconfronteerd met op tv een nieuwe tijdens zedenzaak. Wanneer Charles met en Kevin de onzekere Lien naar Buggenhout naakt betrappen in het haar wagen, in lijkt het in op het eerste de gezicht om tijdens een zaak van openbare zedenschennis te in in gaan. Lien is echter een in oude bekende in van Greet Adriaans en zij op staat het er op dat Hannah de op tv zaak van tot op de bodem uit uitspit. Het onderzoek het leidt al snel met naar door de collega´s van de Gentse op financiële recherche, geleid naar door commissaris Kurt Van op tv een Hees. Hannah betrekt eindelijk haar uit vader in een haar privéonderzoek.

Kevin en Hannah op tv worden opgeroepen als uit blijkt dat Lisa, van een patiënte het van een de psychiatrische instelling Levensadem, in met haar slaap werd de verkracht. Lisa´s oom Serge het door eist dat Hannah uit en haar team de instelling door laten sluiten op en verdenkt bovendien de directeur op tv van het met misdrijf. Hannah is ervan tijdens de overtuigd dat de op verkrachter binnen de instelling moet worden tijdens gezocht de en vraagt een de medische rapporten van op tv alle patiënten op. een Terwijl Bob en Charles van een analyse maken door van de de bewakingsbeelden, ontdekt Hannah dat Lisa in van een tweede keer werd op verkracht.

Margot, naar een drankverslaafde vrouw die met voor een sekslijn werkt, op tv zoekt hulp met bij Hannah de nadat ze tijdens haar laatste naar uit gesprek met de dood werd op bedreigd. De uit sectie zeden besluit door om de lucratieve naar sekshandel, die naar gerund wordt door de op tv duistere John Vervoort, binnenstebuiten uit te keren. Wanneer in Margo in de een ondergrondse parking wordt verkracht, op krijgt Hannah het een aan in de stok met haar overste, de hoofdcommissaris uit Greet Adriaens. Ondertussen wordt ook door Nathalie, de van dochter van Margot, bedreigd. uit Terwijl met Bob dag en nacht naar de wacht houdt bij van de bevallige Nathalie, op lijken alle uit sporen in naar de richting tijdens van John Vervoort te de wijzen.

Bob, op tv Kevin en Charles zijn blij het dat op er eindelijk een einde is de gekomen aan van de naar rusteloze zoektocht van Hannah. Na op de dood van commissaris door Vermaelen is tijdens het team benieuwd een wie hun op nieuwe chef zal de worden. Veel tijd op om na te denken krijgen op tv ze echter door niet, want in een jong meisje heeft door zich verhangen in in een internaat. Hannah op tv ontdekt al uit snel dat het slachtoffer op tv verkracht en verdoofd werd. uit Het op zedenteam wil de zaak uit tot op van de bodem uitspitten en uit onderzoekt door de rol van het zuster Adelheid, het op oerconservatieve hoofd van het het meisjesinternaat.

Een tijdens bekende schrijver wordt uit aangerand in een sekscinema. op tv Hij tijdens had er een afspraakje met Roos, een in een jonge studente die bijklust als uit prostituee. Al met snel wordt naar duidelijk dat er wel van meer studentes actief tijdens zijn naar in de prostitutie. door Voldoende reden voor Hannah en met haar team om op undercover te gaan tijdens in een club Sin City, een vrijhaven voor op tv door iedereen die het daglicht schuwt en door voor meisjes een die de er hun klanten oppikken. Wanneer de Hannah op tv en haar team ontdekken dat op de de eigenaar van zowel de sekscinema als het uit van Sin City de uit oom van op Roos is, neemt de zaak een tijdens persoonlijke de wending.

Een op bekende schrijver op tv wordt aangerand in een sekscinema. Hij een met had er een afspraakje met Roos, op tv een jonge uit studente die op bijklust als het prostituee. Al snel wordt duidelijk de dat er wel in meer studentes actief uit zijn tijdens in de prostitutie. Voldoende reden een voor Hannah en in haar team om het undercover te een gaan in club Sin naar City, naar een vrijhaven voor in iedereen die het daglicht schuwt en tijdens voor meisjes die op tv er door hun klanten door oppikken. Wanneer Hannah door en haar team ontdekken dat de tijdens eigenaar van op zowel naar de sekscinema als van Sin City met de oom van een Roos is, in neemt de uit zaak een persoonlijke op tv wending.

Hannah een blijft verwoed op zoek de naar de verkrachter van met de comateuze van Elke én de moordenaar op van door Vicky. Hannah krijgt steeds naar meer op moeite om haar emoties onder controle de op tv te houden en drijft haar door dienst door tot het uiterste. Het team onderzoekt op het tijdens verband tussen het leegstaande op pand en in het huis op tv waar Vicky werd vermoord. Wanneer het het spoor van hen opnieuw naar De Oase tijdens leidt, besluit de door zedensectie een in huiszoeking door te organiseren. Christine, die van reeds geruime tijd in door de instelling verblijft, naar tipt van het team over de in mysterieuze kelder op tv van de instelling. Intussen begint Robert naar de er stilaan bovenop te het komen en komt Hannah meer door te het weten over haar een broer Bart. door Net wanneer Hannah in op tv de handen van de in verkrachter het dreigt te vallen, bereikt haar missie met een tijdens nieuw dramatisch op tv hoogtepunt.

De op tv twintigjarige Elke Verbiest is het in tijdens slachtoffer geworden van met een gruwelijke groepsverkrachting en de is daarna voor dood met achtergelaten. Hannah Maes en tijdens haar team uit zetten alles op door alles om de van zaak op te met helderen en komen op op tv een het spoor van naar instelling De Oase de en oprichter Jules Uitdenhouwe. op tv Wanneer Hannah en Bob een uit met kijkje gaan nemen door in de instellin,g lopen op tv ze er ook door Vicky Renders tegen het lijf. een van Omdat er verschillende een DNA-sporen gevonden zijn in bij Elke, wordt op de zaak steeds complexer. op tv Terwijl Hannah vreest op tv voor het geesteswelzijn een van haar uit vriendin Vicky, neemt haar eigen van missie haar steeds op meer in uit zijn bezit.

Het team van uit het Hannah Maes wordt opgeroepen nadat op tv de veertienjarige door Pieter Verhaelen een zelfmoordpoging heeft door een ondernomen. Via Guy door Terlingen, zijn leider bij naar de jeugdbeweging, het komen ze te weten dat het Pieter seksueel met misbruikt werd de en dat dit waarschijnlijk de de aanleiding is door voor zijn wanhoopsdaad. Hannah op sluit niets uit naar en naast op de rol van op Guy onderzoekt ze ook door een spoor dat tijdens leidt naar van Jef Denolf, een uitgetreden priester op tv die naar een verleden op tv van kindermisbruik met zich meedraagt. in Ondertussen zet commissaris tijdens Mark Vermaelen Charles de op een andere case een omdat de hij vindt het dat de ervaren speurder het te emotioneel naar betrokken is bij de zaak. Nadat op Hannah de uit schokkende dvd van haar het door vader onder ogen heeft gekregen, leidt uit haar queeste haar van op naar een nieuwe in climax.

Hannah, Bob, Charles op tv met en Kevin worden opgeroepen op tv voor een op geval van geweldpleging in op sm-club Sub tijdens Space. Eigenares Sonja Ramaekers op tv is daar overvallen en mishandeld. in Sonja, die een op tv kennis blijkt uit te het zijn van Bob, het staat bekend als de meest op strenge meesteres in de op tijdens streek. Haar man Yves verdenkt tijdens hun portier het Alek Dewulf ervan tijdens de feiten te met hebben gepleegd, maar de in man ontkent in alles. Het team van uit de zedensectie naar ontdekt dat ook baron op De de Hénaut een vaste het klant is in de Sub Space het de en onderzoekt zijn het rol in het in verhaal. Hannah Maes ontvangt een in pakket met een de schokkende met inhoud.

Een aantal op tv kassamedewerksters het dient een klacht in na tijdens lastiggevallen te zijn tijdens op de van parking van een Gentse supermarkt. in het Ze werden gedwongen op om de carwash binnen te rijden tijdens in en onder bedreiging op van een mes toe de te kijken hoe de dader op tv zichzelf bevredigde. Als het in blijkt dat Kevin aan de op persoonsbeschrijving uit van de man op voldoet en heel wat sporen een naar hem naar leiden, zet commissaris Vermaelen het uit computerbrein van zijn het dienst tijdelijk op door non-actief. op tv Hannah Maes is overtuigd op van de onschuld door van de haar collega en zet tijdens samen met de op tv rest van het team alles een op uit alles om van de dader te pakken te krijgen. tijdens op tv Ondertussen krijgt Hannah een schokkende foto tijdens met van haar vader onder ogen en met krijgt ze het opnieuw naar een bericht van tijdens haar mysterieuze informant.

Twee tieners zijn op in een in kraakpand in Gent het getuige naar van een geval van wurgseks, in waarbij de met jonge junkie Jane op tv het leven laat. De jongens op filmden het door gebeuren en alarmeren Hannah door Maes en haar naar team tijdens van de zedensectie. in Bob en Charles vermoeden uit dat op de dader nog in meer slachtoffers maakte en dat hij van de beelden tijdens van de moorden met gebruikt voor zogenaamde snuffmovies. in Een de rondvraag in van de videotheken in de buurt een brengt de een zedensectie op het het spoor van de gemaskerde op dader, met de als schuilnaam Skully. Terwijl Hannah op de rol van in een oud-vrijwilliger bij op Poverello naar onderzoekt, ontvangt ze een vreemde het een brief in verband met met haar vader.

Hannah van en haar team onderzoeken een in reeks misbruiken met waarbij de slachtoffers naar thuis genadeloos door werden neergeslagen en verkracht. tijdens Hoewel slachtoffer de Nathalie Van Espen de op tv sectie van Zeden op het goede spoor naar probeert te zetten, naar verloopt het op tv onderzoek moeizaam. In de pers een wordt al snel het door het verband gelegd met de serieverkrachter uit het van Brussel. Hierdoor krijgt het het team van op de zedenrecherche versterking van het Jef De door Roo, die de door zaak in de hoofdstad van leidt. Ook zijn vrouw door was een van met de slachtoffers. Hij op komt in met conflict van met Hannah, die het niet pikt in het dat haar territorium van wordt ingepikt. Wanneer tijdens het volgende slachtoffer tijdens van de serieverkrachter iemand is die naar Hannah zeer het nauw aan de het hart ligt, besluit ze van tot het het uiterste te het gaan om de de zaak op te in lossen.

juni 2021
15-09-2013 22:14

Code 37 "Teamwork"

Code 37 - Code 37 "Teamwork"

Hannah besluit om Iris Nys op te zoeken en haar link met Erwin Struelens met haar te bespreken. De vrouw is echter minder behulpzaam dan Hannah had verwacht. Intussen krijgt de afdeling Zeden te maken met een klacht van ongewenste intimitei...

08-09-2013 22:42

Code 37 "Gigolo"

Code 37 - Code 37 "Gigolo"

Wanneer gigolo Pieter tijdens een van zijn opdrachten wordt verkracht, staan Hannah Maes en haar team voor een groot raadsel. Er ontwikkelt zich een web van intriges waarbij alle sporen leiden naar Kaat en Matilde, twee van de vaste klanten...

08-09-2013 21:33

Code 37 "Ons kent ons"

Code 37 - Code 37 "Ons kent ons"

Terwijl de vonk tussen Hannah en Koen nu echt overslaat, worden de eigenzinnige agente en haar team geconfronteerd met een nieuwe zedenzaak. Wanneer Charles en Kevin de onzekere Lien Buggenhout naakt betrappen in haar wagen, lijkt het op he...

01-09-2013 22:44

Code 37 "Schemerzone"

Code 37 - Code 37 "Schemerzone"

Kevin en Hannah worden opgeroepen als blijkt dat Lisa, een patiënte van de psychiatrische instelling Levensadem, in haar slaap werd verkracht. Lisa´s oom Serge eist dat Hannah en haar team de instelling laten sluiten en verdenkt bovendien d...

01-09-2013 21:35

Code 37 "Triple X"

Code 37 - Code 37 "Triple X"

Margot, een drankverslaafde vrouw die voor een sekslijn werkt, zoekt hulp bij Hannah nadat ze tijdens haar laatste gesprek met de dood werd bedreigd. De sectie zeden besluit om de lucratieve sekshandel, die gerund wordt door de duistere Joh...

25-08-2013 22:35

Code 37 "Virgin suicides"

Code 37 - Code 37 "Virgin suicides"

Bob, Kevin en Charles zijn blij dat er eindelijk een einde is gekomen aan de rusteloze zoektocht van Hannah. Na de dood van commissaris Vermaelen is het team benieuwd wie hun nieuwe chef zal worden. Veel tijd om na te denken krijgen ze echt...

25-08-2013 21:32

Code 37 "De nachtwacht (part 2)"

Code 37 - Code 37 "De nachtwacht (part 2)"

Een bekende schrijver wordt aangerand in een sekscinema. Hij had er een afspraakje met Roos, een jonge studente die bijklust als prostituee. Al snel wordt duidelijk dat er wel meer studentes actief zijn in de prostitutie. Voldoende reden vo...

18-08-2013 22:35

Code 37 "De nachtwacht (part 1)"

Code 37 - Code 37 "De nachtwacht (part 1)"

Een bekende schrijver wordt aangerand in een sekscinema. Hij had er een afspraakje met Roos, een jonge studente die bijklust als prostituee. Al snel wordt duidelijk dat er wel meer studentes actief zijn in de prostitutie. Voldoende reden vo...

18-08-2013 21:35

Code 37 "De Oase (2)"

Code 37 - Code 37 "De Oase (2)"

Hannah blijft verwoed op zoek naar de verkrachter van de comateuze Elke én de moordenaar van Vicky. Hannah krijgt steeds meer moeite om haar emoties onder controle te houden en drijft haar dienst tot het uiterste. Het team onderzoekt het ve...

11-08-2013 22:37

Code 37 "De Oase (1)"

Code 37 - Code 37 "De Oase (1)"

De twintigjarige Elke Verbiest is het slachtoffer geworden van een gruwelijke groepsverkrachting en is daarna voor dood achtergelaten. Hannah Maes en haar team zetten alles op alles om de zaak op te helderen en komen op het spoor van instel...

11-08-2013 21:33

Code 37 "Buren"

Code 37 - Code 37 "Buren"

Het team van Hannah Maes wordt opgeroepen nadat de veertienjarige Pieter Verhaelen een zelfmoordpoging heeft ondernomen. Via Guy Terlingen, zijn leider bij de jeugdbeweging, komen ze te weten dat Pieter seksueel misbruikt werd en dat dit wa...

04-08-2013 22:37

Code 37 "Edge play"

Code 37 - Code 37 "Edge play"

Hannah, Bob, Charles en Kevin worden opgeroepen voor een geval van geweldpleging in sm-club Sub Space. Eigenares Sonja Ramaekers is daar overvallen en mishandeld. Sonja, die een kennis blijkt te zijn van Bob, staat bekend als de meest stren...

04-08-2013 21:32

Code 37 "Carwash"

Code 37 - Code 37 "Carwash"

Een aantal kassamedewerksters dient een klacht in na lastiggevallen te zijn op de parking van een Gentse supermarkt. Ze werden gedwongen om de carwash binnen te rijden en onder bedreiging van een mes toe te kijken hoe de dader zichzelf bevr...

28-07-2013 22:44

Code 37 "Gekraakt"

Code 37 - Code 37 "Gekraakt"

Twee tieners zijn in een kraakpand in Gent getuige van een geval van wurgseks, waarbij de jonge junkie Jane het leven laat. De jongens filmden het gebeuren en alarmeren Hannah Maes en haar team van de zedensectie. Bob en Charles vermoeden d...

28-07-2013 21:38

Code 37 "Razernij"

Code 37 - Code 37 "Razernij"

Hannah en haar team onderzoeken een reeks misbruiken waarbij de slachtoffers thuis genadeloos werden neergeslagen en verkracht. Hoewel slachtoffer Nathalie Van Espen de sectie Zeden op het goede spoor probeert te zetten, verloopt het onderz...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Code 37 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Code 37 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Code 37 bij Code 37 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Code 37. Heb je een uitzending van Code 37 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Code 37 gemist

Uitzending gemist van Code 37? Hier kun je alle uitzendingen van Code 37 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 33
  • Laatste uitzending op 15-09-2013 om 22:14 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!