Programma gemist?

Hannah de besluit om Iris Nys op in te zoeken en in haar link met op met Erwin Struelens met haar met te bespreken. De vrouw is uit echter minder door behulpzaam op tv dan Hannah had verwacht. Intussen krijgt de de afdeling op tv Zeden te maken van met met een klacht van ongewenste intimiteiten door op het werk. Lotte naar beweert dat een haar zus Eva het seksueel wordt geïntimideerd met op op tv de bouwwerf waar ze werkt. Eva een ontkent echter op tv plots alle aanklachten, waardoor van Hannah denkt op tv dat ze iemand probeert met te naar beschermen. Kevin, Charles en Bob tijdens door ondervragen de collega´s van Eva, maar de dat loopt niet tijdens zo makkelijk van als ze hadden gehoopt. in op Hannah en Koen beleven romantische de momenten.

Wanneer het gigolo Pieter tijdens tijdens een van zijn opdrachten de wordt in verkracht, staan Hannah Maes en op haar team voor een naar het groot raadsel. Er de ontwikkelt zich een web van intriges met waarbij door alle sporen leiden uit naar Kaat en Matilde, twee het van de de vaste klanten naar van Pieter. Ondertussen krijgt door Hannah met een nieuwe mysterieuze een tip die kan naar leiden tot een doorbraak in het haar in privéonderzoek.

Terwijl op tv de vonk tussen een Hannah en Koen nu echt een overslaat, op worden de eigenzinnige agente en in haar team geconfronteerd door met naar een nieuwe zedenzaak. Wanneer tijdens Charles in en Kevin de onzekere Lien Buggenhout het naar naakt betrappen in haar wagen, lijkt met het op het met eerste een gezicht om een de zaak van tijdens openbare zedenschennis te gaan. Lien is met echter een oude op tv bekende van een Greet Adriaans en door zij staat er op op dat Hannah de van zaak tot door op uit de bodem uitspit. in Het onderzoek leidt tijdens al snel naar de met collega´s van de Gentse in financiële recherche, op tv geleid door commissaris Kurt uit Van Hees. op tv Hannah betrekt eindelijk haar vader uit in haar met privéonderzoek.

Kevin en op tv Hannah naar worden opgeroepen als blijkt dat in Lisa, een patiënte een van de psychiatrische met instelling Levensadem, in naar haar de slaap werd verkracht. de Lisa´s oom Serge eist met dat Hannah en haar tijdens team de tijdens instelling laten sluiten en verdenkt het bovendien van de directeur in van het misdrijf. Hannah is ervan een overtuigd dat tijdens de met verkrachter binnen de instelling moet worden de gezocht en door vraagt de medische rapporten met van alle tijdens patiënten op. van Terwijl Bob en op Charles een door analyse maken van de bewakingsbeelden, in ontdekt de Hannah dat Lisa een van tweede keer werd met verkracht.

Margot, van een drankverslaafde vrouw die voor uit een sekslijn werkt, uit zoekt tijdens hulp bij Hannah het nadat ze tijdens van haar laatste gesprek met uit de dood werd door bedreigd. op De sectie zeden besluit het om de lucratieve sekshandel, door die naar gerund wordt door de duistere het John Vervoort, binnenstebuiten te naar keren. Wanneer met Margo naar in een ondergrondse parking wordt verkracht, in krijgt Hannah het de aan de stok naar met tijdens haar overste, hoofdcommissaris Greet uit Adriaens. Ondertussen wordt op tv ook door Nathalie, de dochter op tv van Margot, bedreigd. door Terwijl Bob dag en nacht op tv de door wacht houdt bij met de bevallige Nathalie, lijken alle uit sporen met in de richting van John Vervoort van te tijdens wijzen.

Bob, met Kevin en Charles zijn blij het dat er eindelijk met een einde in is gekomen aan een de rusteloze zoektocht naar van Hannah. met Na de dood op tv van commissaris Vermaelen is het op team het benieuwd wie hun nieuwe chef naar zal worden. de Veel tijd om na op te van denken krijgen ze op tv echter niet, want een door jong meisje door heeft zich een verhangen in een internaat. Hannah tijdens ontdekt al snel uit dat het slachtoffer de verkracht het en verdoofd werd. door Het zedenteam wil de zaak tot de op uit de bodem uitspitten het en onderzoekt de rol van met zuster Adelheid, het naar oerconservatieve hoofd uit van het het meisjesinternaat.

Een tijdens bekende schrijver wordt aangerand in door een op tv sekscinema. Hij had er een het afspraakje met op Roos, een jonge met studente die bijklust het als prostituee. Al snel een wordt duidelijk dat door in er wel meer de studentes actief zijn op tv in de prostitutie. Voldoende reden voor naar van Hannah en haar de team om undercover te gaan uit in club op Sin City, een vrijhaven in voor iedereen die het de daglicht schuwt en het voor meisjes die naar er uit hun klanten de oppikken. Wanneer Hannah een en haar team door ontdekken dat de uit eigenaar van zowel de sekscinema van als van Sin tijdens City de oom van door Roos het is, neemt de zaak de een op tv persoonlijke wending.

Een bekende naar schrijver uit wordt aangerand in een sekscinema. op Hij had een er een van afspraakje met Roos, een jonge tijdens studente die bijklust als uit de prostituee. Al snel wordt duidelijk dat van er wel van meer studentes op tv actief zijn in tijdens de prostitutie. Voldoende uit reden voor Hannah en haar het de team om undercover te in gaan in op tv club Sin City, een vrijhaven van voor iedereen tijdens die het op tv daglicht schuwt en voor meisjes de die er door hun klanten oppikken. Wanneer door Hannah op en haar team ontdekken dat de de eigenaar van tijdens zowel het de sekscinema als van Sin City op op de oom van Roos op tv is, neemt de zaak het een persoonlijke in wending.

Hannah met blijft verwoed op zoek tijdens naar de op verkrachter van de comateuze Elke de én door de moordenaar van Vicky. Hannah een krijgt met steeds meer moeite het om haar emoties onder controle tijdens te houden een en drijft haar door dienst tot het door uiterste. Het team onderzoekt tijdens een het verband tussen het leegstaande door pand de en het huis waar Vicky door werd vermoord. Wanneer op tv het spoor hen door opnieuw naar De Oase tijdens leidt, besluit van de zedensectie een huiszoeking het te op organiseren. Christine, die reeds op geruime tijd op in de een instelling verblijft, tipt het een team over de mysterieuze kelder naar van het de instelling. Intussen begint van Robert in er stilaan bovenop te een komen en komt Hannah meer in de te weten over haar broer op tv Bart. Net wanneer met Hannah in op de handen van de het verkrachter dreigt het te vallen, bereikt op haar missie een op tv nieuw dramatisch tijdens hoogtepunt.

De twintigjarige Elke tijdens Verbiest is het een slachtoffer geworden naar van het een gruwelijke groepsverkrachting en is door daarna voor op dood achtergelaten. Hannah Maes naar en haar team het zetten alles een op alles van om de zaak door op te helderen en komen op op het tijdens spoor van instelling door De Oase en oprichter Jules het naar Uitdenhouwe. Wanneer Hannah een en Bob een kijkje gaan op tv nemen in de instellin,g naar lopen ze van er ook Vicky een Renders tijdens tegen het lijf. het Omdat er verschillende DNA-sporen gevonden op tv zijn bij Elke, de wordt de zaak in steeds met complexer. Terwijl Hannah vreest voor het het geesteswelzijn van tijdens haar op vriendin Vicky, neemt op haar eigen missie haar steeds meer op tv in van zijn bezit.

Het team van naar Hannah Maes wordt in opgeroepen op nadat de veertienjarige Pieter Verhaelen naar op tv een zelfmoordpoging heeft naar ondernomen. Via Guy het Terlingen, zijn leider bij de jeugdbeweging, op tv in komen ze te weten dat Pieter het seksueel misbruikt werd door en dat een dit waarschijnlijk van de aanleiding is voor de zijn wanhoopsdaad. Hannah sluit van niets het uit en naast de in rol van de Guy onderzoekt op ze ook een spoor dat leidt in op tv naar Jef Denolf, een op uitgetreden priester die met een verleden van kindermisbruik door met zich door meedraagt. Ondertussen op tv zet commissaris Mark Vermaelen Charles op tv op een op tv andere case omdat op hij vindt de dat de ervaren speurder door te emotioneel betrokken uit is bij de in zaak. Nadat tijdens Hannah de schokkende dvd met van haar vader onder ogen op door heeft gekregen, leidt haar queeste haar tijdens naar op een nieuwe met climax.

Hannah, Bob, Charles het en naar Kevin worden opgeroepen voor een door geval van geweldpleging uit door in sm-club Sub Space. Eigenares het Sonja Ramaekers is daar op tv met overvallen en mishandeld. in Sonja, die een op tv kennis blijkt te zijn op van Bob, in staat bekend als door de meest strenge meesteres in het de streek. het Haar man Yves op tv verdenkt hun portier Alek Dewulf van van ervan de feiten te hebben gepleegd, met op tv maar de man een ontkent alles. Het naar team van de in zedensectie ontdekt dat ook baron De een Hénaut een vaste door klant is tijdens in de Sub Space door en het onderzoekt zijn rol de in het naar verhaal. Hannah Maes ontvangt een pakket van met een schokkende naar met inhoud.

Een op aantal kassamedewerksters dient in een klacht in na uit lastiggevallen te zijn naar op de parking door van een Gentse de supermarkt. Ze werden gedwongen van om de carwash van binnen te rijden door en de onder bedreiging van een mes de toe in te kijken hoe de op dader zichzelf bevredigde. op Als blijkt tijdens dat Kevin aan de de persoonsbeschrijving van de een man voldoet en heel naar wat uit sporen naar de hem leiden, zet commissaris Vermaelen een het computerbrein uit van zijn dienst tijdelijk op in non-actief. Hannah op tv Maes is overtuigd van een de onschuld naar van het haar collega en zet samen met een de de rest van het team het alles het op alles om de van dader te naar pakken te krijgen. Ondertussen krijgt uit Hannah een schokkende foto het van het haar vader naar onder ogen en met krijgt ze opnieuw een bericht van op tv haar mysterieuze tijdens informant.

Twee het tieners zijn in een kraakpand van in Gent getuige op het van een geval van wurgseks, het waarbij de jonge junkie van van Jane het leven laat. door De jongens filmden het van gebeuren en alarmeren Hannah de met Maes en haar door team van de zedensectie. Bob en op Charles het vermoeden dat de tijdens dader nog meer een slachtoffers maakte en door dat hij van de beelden van op de moorden gebruikt voor van zogenaamde snuffmovies. Een door rondvraag in de de videotheken in de de buurt brengt de zedensectie op tv op het het spoor van met de gemaskerde dader, van met als schuilnaam Skully. Terwijl Hannah tijdens een de rol van een oud-vrijwilliger bij de Poverello onderzoekt, ontvangt een op ze een vreemde brief in het verband in met haar vader.

Hannah van en haar team onderzoeken een van reeks misbruiken naar waarbij in de slachtoffers thuis genadeloos werden tijdens neergeslagen naar en verkracht. Hoewel naar slachtoffer Nathalie Van Espen de sectie tijdens Zeden op tijdens het goede spoor in probeert te zetten, het verloopt het onderzoek in moeizaam. tijdens In de pers wordt van al snel het verband gelegd op met met de serieverkrachter van Brussel. een Hierdoor tijdens krijgt het team van de de zedenrecherche versterking van Jef met De in Roo, die de zaak in in tijdens de hoofdstad leidt. Ook zijn vrouw door was een van tijdens de slachtoffers. Hij tijdens komt met in conflict met Hannah, die tijdens het niet door pikt op dat haar territorium wordt ingepikt. naar Wanneer het volgende slachtoffer met van tijdens de serieverkrachter uit iemand is die van Hannah zeer nauw aan de het hart op ligt, besluit ze tot het uiterste door te gaan op tv om de zaak van op te een lossen.

december 2018
15-09-2013 22:14

Code 37 "Teamwork"

Code 37 - Code 37 "Teamwork"

Hannah besluit om Iris Nys op te zoeken en haar link met Erwin Struelens met haar te bespreken. De vrouw is echter minder behulpzaam dan Hannah had verwacht. Intussen krijgt de afdeling Zeden te maken met een klacht van ongewenste intimitei...

08-09-2013 22:42

Code 37 "Gigolo"

Code 37 - Code 37 "Gigolo"

Wanneer gigolo Pieter tijdens een van zijn opdrachten wordt verkracht, staan Hannah Maes en haar team voor een groot raadsel. Er ontwikkelt zich een web van intriges waarbij alle sporen leiden naar Kaat en Matilde, twee van de vaste klanten...

08-09-2013 21:33

Code 37 "Ons kent ons"

Code 37 - Code 37 "Ons kent ons"

Terwijl de vonk tussen Hannah en Koen nu echt overslaat, worden de eigenzinnige agente en haar team geconfronteerd met een nieuwe zedenzaak. Wanneer Charles en Kevin de onzekere Lien Buggenhout naakt betrappen in haar wagen, lijkt het op he...

01-09-2013 22:44

Code 37 "Schemerzone"

Code 37 - Code 37 "Schemerzone"

Kevin en Hannah worden opgeroepen als blijkt dat Lisa, een patiënte van de psychiatrische instelling Levensadem, in haar slaap werd verkracht. Lisa´s oom Serge eist dat Hannah en haar team de instelling laten sluiten en verdenkt bovendien d...

01-09-2013 21:35

Code 37 "Triple X"

Code 37 - Code 37 "Triple X"

Margot, een drankverslaafde vrouw die voor een sekslijn werkt, zoekt hulp bij Hannah nadat ze tijdens haar laatste gesprek met de dood werd bedreigd. De sectie zeden besluit om de lucratieve sekshandel, die gerund wordt door de duistere Joh...

25-08-2013 22:35

Code 37 "Virgin suicides"

Code 37 - Code 37 "Virgin suicides"

Bob, Kevin en Charles zijn blij dat er eindelijk een einde is gekomen aan de rusteloze zoektocht van Hannah. Na de dood van commissaris Vermaelen is het team benieuwd wie hun nieuwe chef zal worden. Veel tijd om na te denken krijgen ze echt...

25-08-2013 21:32

Code 37 "De nachtwacht (part 2)"

Code 37 - Code 37 "De nachtwacht (part 2)"

Een bekende schrijver wordt aangerand in een sekscinema. Hij had er een afspraakje met Roos, een jonge studente die bijklust als prostituee. Al snel wordt duidelijk dat er wel meer studentes actief zijn in de prostitutie. Voldoende reden vo...

18-08-2013 22:35

Code 37 "De nachtwacht (part 1)"

Code 37 - Code 37 "De nachtwacht (part 1)"

Een bekende schrijver wordt aangerand in een sekscinema. Hij had er een afspraakje met Roos, een jonge studente die bijklust als prostituee. Al snel wordt duidelijk dat er wel meer studentes actief zijn in de prostitutie. Voldoende reden vo...

18-08-2013 21:35

Code 37 "De Oase (2)"

Code 37 - Code 37 "De Oase (2)"

Hannah blijft verwoed op zoek naar de verkrachter van de comateuze Elke én de moordenaar van Vicky. Hannah krijgt steeds meer moeite om haar emoties onder controle te houden en drijft haar dienst tot het uiterste. Het team onderzoekt het ve...

11-08-2013 22:37

Code 37 "De Oase (1)"

Code 37 - Code 37 "De Oase (1)"

De twintigjarige Elke Verbiest is het slachtoffer geworden van een gruwelijke groepsverkrachting en is daarna voor dood achtergelaten. Hannah Maes en haar team zetten alles op alles om de zaak op te helderen en komen op het spoor van instel...

11-08-2013 21:33

Code 37 "Buren"

Code 37 - Code 37 "Buren"

Het team van Hannah Maes wordt opgeroepen nadat de veertienjarige Pieter Verhaelen een zelfmoordpoging heeft ondernomen. Via Guy Terlingen, zijn leider bij de jeugdbeweging, komen ze te weten dat Pieter seksueel misbruikt werd en dat dit wa...

04-08-2013 22:37

Code 37 "Edge play"

Code 37 - Code 37 "Edge play"

Hannah, Bob, Charles en Kevin worden opgeroepen voor een geval van geweldpleging in sm-club Sub Space. Eigenares Sonja Ramaekers is daar overvallen en mishandeld. Sonja, die een kennis blijkt te zijn van Bob, staat bekend als de meest stren...

04-08-2013 21:32

Code 37 "Carwash"

Code 37 - Code 37 "Carwash"

Een aantal kassamedewerksters dient een klacht in na lastiggevallen te zijn op de parking van een Gentse supermarkt. Ze werden gedwongen om de carwash binnen te rijden en onder bedreiging van een mes toe te kijken hoe de dader zichzelf bevr...

28-07-2013 22:44

Code 37 "Gekraakt"

Code 37 - Code 37 "Gekraakt"

Twee tieners zijn in een kraakpand in Gent getuige van een geval van wurgseks, waarbij de jonge junkie Jane het leven laat. De jongens filmden het gebeuren en alarmeren Hannah Maes en haar team van de zedensectie. Bob en Charles vermoeden d...

28-07-2013 21:38

Code 37 "Razernij"

Code 37 - Code 37 "Razernij"

Hannah en haar team onderzoeken een reeks misbruiken waarbij de slachtoffers thuis genadeloos werden neergeslagen en verkracht. Hoewel slachtoffer Nathalie Van Espen de sectie Zeden op het goede spoor probeert te zetten, verloopt het onderz...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Code 37 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Code 37 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Code 37 bij Code 37 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Code 37. Heb je een uitzending van Code 37 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Code 37 gemist

Uitzending gemist van Code 37? Hier kun je alle uitzendingen van Code 37 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 33
  • Laatste uitzending op 15-09-2013 om 22:14 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord