Programma gemist?

Hannah met besluit om Iris Nys met op te zoeken op en door haar link met Erwin van Struelens met haar te bespreken. een een De vrouw is door echter minder behulpzaam door dan Hannah had verwacht. Intussen tijdens krijgt de afdeling Zeden door te maken met op een klacht van uit ongewenste intimiteiten op het het werk. tijdens Lotte beweert dat haar naar het zus Eva seksueel wordt geïntimideerd op op de bouwwerf waar tijdens ze de werkt. Eva ontkent echter op tv plots alle aanklachten, de waardoor Hannah uit denkt dat op tv ze iemand probeert een te beschermen. Kevin, Charles en Bob door ondervragen de het collega´s van tijdens Eva, maar met dat loopt niet zo makkelijk door als ze met hadden gehoopt. naar Hannah en Koen een beleven romantische momenten.

Wanneer op gigolo Pieter tijdens een van naar zijn opdrachten op wordt verkracht, staan Hannah de naar Maes en haar door team voor een groot met raadsel. Er ontwikkelt zich een in web tijdens van intriges waarbij de alle sporen leiden naar naar Kaat op en Matilde, twee op van de vaste klanten van tijdens Pieter. Ondertussen het krijgt Hannah van een nieuwe mysterieuze het tip die kan het leiden tot een doorbraak op in haar de privéonderzoek.

Terwijl met de vonk naar tussen Hannah en Koen nu echt met overslaat, door worden de eigenzinnige agente en in haar team met geconfronteerd met de een nieuwe zedenzaak. Wanneer op tv Charles het en Kevin de naar onzekere Lien Buggenhout naakt betrappen in op tv haar wagen, van lijkt het op op tv het eerste op tv gezicht om de een zaak van openbare door zedenschennis te een gaan. Lien is echter een uit oude uit bekende van Greet Adriaans een en zij staat er op op dat Hannah de op tv zaak tot op uit op de bodem uitspit. Het in onderzoek leidt al snel naar op tv van de collega´s van de Gentse het financiële recherche, geleid door op commissaris in Kurt Van Hees. Hannah betrekt tijdens op tv eindelijk haar vader in haar met privéonderzoek.

Kevin en uit Hannah worden op opgeroepen als blijkt dat de Lisa, een uit patiënte van de psychiatrische instelling van Levensadem, in haar naar slaap werd de verkracht. Lisa´s oom een Serge eist dat Hannah van en uit haar team de de instelling laten sluiten en verdenkt in bovendien de op directeur van het een misdrijf. Hannah is ervan tijdens overtuigd de dat de van verkrachter binnen de instelling moet op tv worden gezocht het en vraagt het de medische rapporten uit van alle patiënten op. Terwijl Bob uit en de Charles een de analyse maken van de bewakingsbeelden, ontdekt op tv Hannah dat Lisa de op een tweede keer de werd verkracht.

Margot, een op tv drankverslaafde vrouw van die voor een de sekslijn werkt, de zoekt hulp bij Hannah naar nadat ze tijdens naar haar laatste gesprek met op de dood werd met bedreigd. De het sectie zeden op tv besluit om de lucratieve het sekshandel, die gerund wordt door een de duistere John op Vervoort, binnenstebuiten door te keren. Wanneer op Margo van in een ondergrondse parking een wordt verkracht, krijgt Hannah het op uit aan de stok in met haar overste, hoofdcommissaris de Greet Adriaens. Ondertussen wordt ook uit Nathalie, de uit dochter van Margot, op bedreigd. Terwijl een Bob dag en nacht een de wacht het houdt bij met de bevallige Nathalie, lijken naar alle sporen in tijdens de richting van John Vervoort de te het wijzen.

Bob, Kevin en het Charles op zijn blij een dat er eindelijk een einde is uit met gekomen aan de rusteloze zoektocht van naar uit Hannah. Na de dood van commissaris met Vermaelen is het het team benieuwd van wie hun nieuwe chef in zal de worden. Veel de tijd om na te op denken krijgen ze echter door niet, want de een jong meisje op heeft zich in verhangen in een met internaat. Hannah ontdekt uit al snel dat het slachtoffer door verkracht en in verdoofd werd. Het zedenteam op tv wil tijdens de zaak tot de op de bodem uitspitten en tijdens onderzoekt in de rol van zuster met Adelheid, het oerconservatieve de hoofd van het tijdens meisjesinternaat.

Een naar bekende schrijver wordt aangerand het in een van sekscinema. Hij had naar er een afspraakje met met Roos, een jonge studente met die bijklust als tijdens prostituee. door Al snel wordt duidelijk tijdens dat er uit wel meer studentes naar actief zijn op tv in de prostitutie. Voldoende reden voor uit naar Hannah en haar team om undercover op te gaan de in club Sin van City, een de vrijhaven voor iedereen die het op tv daglicht schuwt en naar voor meisjes door die er van hun klanten oppikken. Wanneer op tv Hannah op tv en haar team ontdekken dat van de met eigenaar van zowel de sekscinema als het van Sin van City de oom van de Roos uit is, neemt de zaak een het naar persoonlijke wending.

Een bekende van schrijver van wordt aangerand in een van sekscinema. Hij had er een in afspraakje met Roos, de een jonge naar studente met die bijklust als prostituee. een Al snel op tv wordt duidelijk dat er wel meer van studentes door actief zijn in door de prostitutie. Voldoende de reden voor Hannah en in haar team om met undercover te gaan naar in naar club Sin City, een vrijhaven een voor het iedereen die het daglicht door schuwt en voor meisjes uit die er hun uit klanten oppikken. naar Wanneer Hannah en haar in team op ontdekken dat de door eigenaar van zowel door de sekscinema als van Sin City op door de oom van Roos op is, neemt de zaak met een persoonlijke met wending.

Hannah blijft met verwoed op zoek naar op tv de verkrachter van in de een comateuze Elke én op tv de moordenaar van Vicky. door Hannah de krijgt steeds meer op moeite om haar emoties onder in controle te houden en door uit drijft haar dienst op tv tot het uiterste. met Het team onderzoekt een het verband tussen het leegstaande de pand en uit het huis waar Vicky werd een vermoord. Wanneer het door naar spoor hen opnieuw tijdens naar De Oase leidt, besluit de in met zedensectie een huiszoeking te organiseren. van Christine, die reeds door geruime tijd in de de instelling verblijft, het tipt op tv het team over de een mysterieuze kelder van een de instelling. Intussen het begint Robert er stilaan bovenop naar te komen en tijdens komt door Hannah meer van te weten over haar broer de Bart. Net wanneer uit Hannah het in de handen van de in verkrachter dreigt te een vallen, bereikt haar missie in een nieuw in dramatisch op hoogtepunt.

De met twintigjarige Elke Verbiest in is het slachtoffer geworden van de een gruwelijke naar groepsverkrachting en is daarna met voor dood achtergelaten. in Hannah door Maes en haar team het zetten alles op alles de om de zaak een in op te helderen en komen op op het met spoor van instelling in De Oase en oprichter op tv Jules Uitdenhouwe. Wanneer Hannah naar en de Bob een kijkje gaan de nemen in de een instellin,g uit lopen ze er ook uit Vicky Renders tegen uit het lijf. Omdat van er verschillende DNA-sporen gevonden de zijn bij in Elke, wordt de in zaak steeds complexer. Terwijl Hannah in vreest voor uit het geesteswelzijn van haar in vriendin Vicky, op tv neemt haar eigen missie met op haar steeds meer in zijn met bezit.

Het de team van een Hannah Maes wordt naar opgeroepen nadat de veertienjarige Pieter Verhaelen tijdens een zelfmoordpoging heeft op ondernomen. een Via Guy Terlingen, zijn leider het in bij de jeugdbeweging, komen ze te door weten dat Pieter in seksueel uit misbruikt werd met en dat dit waarschijnlijk de aanleiding met is voor zijn uit wanhoopsdaad. Hannah sluit het niets uit naar en naast de naar rol het van Guy onderzoekt op ze ook een op spoor dat leidt naar het Jef Denolf, op een uitgetreden priester die uit een verleden van kindermisbruik de met zich meedraagt. Ondertussen in zet commissaris op Mark Vermaelen Charles naar op een andere case de omdat hij een vindt dat de de ervaren speurder te emotioneel op tv betrokken op tv is bij de op tv zaak. Nadat naar Hannah de schokkende dvd van haar in vader de onder ogen heeft op gekregen, leidt haar queeste haar met naar naar een nieuwe uit climax.

Hannah, Bob, door Charles en Kevin worden naar opgeroepen het voor een geval de van geweldpleging de in sm-club Sub van Space. Eigenares Sonja Ramaekers uit is daar overvallen en door mishandeld. met Sonja, die een in kennis blijkt te zijn van een Bob, met staat bekend als de meest in strenge meesteres op tv in de streek. uit Haar man Yves verdenkt door hun van portier Alek Dewulf ervan de feiten naar te hebben de gepleegd, maar de man uit ontkent alles. op Het team van de van op tv zedensectie ontdekt dat ook met baron De Hénaut een vaste het klant is door in de Sub in Space en onderzoekt door zijn rol in het een verhaal. naar Hannah Maes ontvangt een het pakket met een een schokkende naar inhoud.

Een aantal de kassamedewerksters dient een uit klacht een in na lastiggevallen het te zijn op in de parking van een Gentse supermarkt. naar op Ze werden gedwongen om de het carwash binnen in te rijden en onder bedreiging een tijdens van een mes toe te kijken met hoe naar de dader zichzelf in bevredigde. Als naar blijkt dat Kevin aan een de persoonsbeschrijving op tv van de man een voldoet en heel wat het sporen naar hem leiden, van zet commissaris Vermaelen het in door computerbrein van zijn in dienst tijdelijk op non-actief. op Hannah Maes is overtuigd van een de onschuld een van in haar collega en zet samen van met het de rest van het tijdens team alles op alles op om tijdens de dader te pakken te krijgen. op tv Ondertussen krijgt tijdens Hannah een schokkende foto een de van haar vader onder een ogen en met krijgt ze opnieuw een bericht door van haar mysterieuze de informant.

Twee op tv tieners zijn in naar een kraakpand in Gent het getuige van uit een geval van wurgseks, tijdens waarbij de een jonge junkie Jane het van leven laat. De met jongens op tv filmden het gebeuren op en alarmeren Hannah tijdens Maes en haar team van in de zedensectie. Bob en in Charles vermoeden dat tijdens de op tv dader nog van meer slachtoffers maakte en naar dat hij de beelden in van de uit moorden gebruikt voor zogenaamde snuffmovies. door Een een rondvraag in de videotheken in door de buurt van brengt de de zedensectie op het op tv spoor van de gemaskerde in dader, met in als schuilnaam Skully. uit Terwijl Hannah de rol van het een op tv oud-vrijwilliger bij Poverello onderzoekt, op ontvangt ze een een vreemde brief de in verband met haar een vader.

Hannah en haar in team het onderzoeken een reeks misbruiken waarbij door de slachtoffers het thuis op genadeloos werden neergeslagen en op verkracht. Hoewel de slachtoffer Nathalie Van Espen in de sectie Zeden op tv op het goede spoor probeert door te het zetten, verloopt het onderzoek moeizaam. uit In de pers tijdens wordt al snel uit het verband gelegd op tv met de serieverkrachter de van een Brussel. Hierdoor krijgt het team de van de door zedenrecherche versterking van Jef op De van Roo, die de zaak in de de hoofdstad naar leidt. Ook zijn vrouw uit was op een van de slachtoffers. op tv Hij komt in de conflict met tijdens Hannah, die het niet pikt uit dat de haar territorium wordt ingepikt. Wanneer tijdens het volgende met slachtoffer van met de serieverkrachter iemand is uit die Hannah zeer nauw op aan het de hart ligt, de besluit ze tot het uiterste op door te gaan om uit de zaak op te uit lossen.

juli 2018
15-09-2013 22:14

Code 37 "Teamwork"

Code 37 - Code 37 "Teamwork"

Hannah besluit om Iris Nys op te zoeken en haar link met Erwin Struelens met haar te bespreken. De vrouw is echter minder behulpzaam dan Hannah had verwacht. Intussen krijgt de afdeling Zeden te maken met een klacht van ongewenste intimitei...

08-09-2013 22:42

Code 37 "Gigolo"

Code 37 - Code 37 "Gigolo"

Wanneer gigolo Pieter tijdens een van zijn opdrachten wordt verkracht, staan Hannah Maes en haar team voor een groot raadsel. Er ontwikkelt zich een web van intriges waarbij alle sporen leiden naar Kaat en Matilde, twee van de vaste klanten...

08-09-2013 21:33

Code 37 "Ons kent ons"

Code 37 - Code 37 "Ons kent ons"

Terwijl de vonk tussen Hannah en Koen nu echt overslaat, worden de eigenzinnige agente en haar team geconfronteerd met een nieuwe zedenzaak. Wanneer Charles en Kevin de onzekere Lien Buggenhout naakt betrappen in haar wagen, lijkt het op he...

01-09-2013 22:44

Code 37 "Schemerzone"

Code 37 - Code 37 "Schemerzone"

Kevin en Hannah worden opgeroepen als blijkt dat Lisa, een patiënte van de psychiatrische instelling Levensadem, in haar slaap werd verkracht. Lisa´s oom Serge eist dat Hannah en haar team de instelling laten sluiten en verdenkt bovendien d...

01-09-2013 21:35

Code 37 "Triple X"

Code 37 - Code 37 "Triple X"

Margot, een drankverslaafde vrouw die voor een sekslijn werkt, zoekt hulp bij Hannah nadat ze tijdens haar laatste gesprek met de dood werd bedreigd. De sectie zeden besluit om de lucratieve sekshandel, die gerund wordt door de duistere Joh...

25-08-2013 22:35

Code 37 "Virgin suicides"

Code 37 - Code 37 "Virgin suicides"

Bob, Kevin en Charles zijn blij dat er eindelijk een einde is gekomen aan de rusteloze zoektocht van Hannah. Na de dood van commissaris Vermaelen is het team benieuwd wie hun nieuwe chef zal worden. Veel tijd om na te denken krijgen ze echt...

25-08-2013 21:32

Code 37 "De nachtwacht (part 2)"

Code 37 - Code 37 "De nachtwacht (part 2)"

Een bekende schrijver wordt aangerand in een sekscinema. Hij had er een afspraakje met Roos, een jonge studente die bijklust als prostituee. Al snel wordt duidelijk dat er wel meer studentes actief zijn in de prostitutie. Voldoende reden vo...

18-08-2013 22:35

Code 37 "De nachtwacht (part 1)"

Code 37 - Code 37 "De nachtwacht (part 1)"

Een bekende schrijver wordt aangerand in een sekscinema. Hij had er een afspraakje met Roos, een jonge studente die bijklust als prostituee. Al snel wordt duidelijk dat er wel meer studentes actief zijn in de prostitutie. Voldoende reden vo...

18-08-2013 21:35

Code 37 "De Oase (2)"

Code 37 - Code 37 "De Oase (2)"

Hannah blijft verwoed op zoek naar de verkrachter van de comateuze Elke én de moordenaar van Vicky. Hannah krijgt steeds meer moeite om haar emoties onder controle te houden en drijft haar dienst tot het uiterste. Het team onderzoekt het ve...

11-08-2013 22:37

Code 37 "De Oase (1)"

Code 37 - Code 37 "De Oase (1)"

De twintigjarige Elke Verbiest is het slachtoffer geworden van een gruwelijke groepsverkrachting en is daarna voor dood achtergelaten. Hannah Maes en haar team zetten alles op alles om de zaak op te helderen en komen op het spoor van instel...

11-08-2013 21:33

Code 37 "Buren"

Code 37 - Code 37 "Buren"

Het team van Hannah Maes wordt opgeroepen nadat de veertienjarige Pieter Verhaelen een zelfmoordpoging heeft ondernomen. Via Guy Terlingen, zijn leider bij de jeugdbeweging, komen ze te weten dat Pieter seksueel misbruikt werd en dat dit wa...

04-08-2013 22:37

Code 37 "Edge play"

Code 37 - Code 37 "Edge play"

Hannah, Bob, Charles en Kevin worden opgeroepen voor een geval van geweldpleging in sm-club Sub Space. Eigenares Sonja Ramaekers is daar overvallen en mishandeld. Sonja, die een kennis blijkt te zijn van Bob, staat bekend als de meest stren...

04-08-2013 21:32

Code 37 "Carwash"

Code 37 - Code 37 "Carwash"

Een aantal kassamedewerksters dient een klacht in na lastiggevallen te zijn op de parking van een Gentse supermarkt. Ze werden gedwongen om de carwash binnen te rijden en onder bedreiging van een mes toe te kijken hoe de dader zichzelf bevr...

28-07-2013 22:44

Code 37 "Gekraakt"

Code 37 - Code 37 "Gekraakt"

Twee tieners zijn in een kraakpand in Gent getuige van een geval van wurgseks, waarbij de jonge junkie Jane het leven laat. De jongens filmden het gebeuren en alarmeren Hannah Maes en haar team van de zedensectie. Bob en Charles vermoeden d...

28-07-2013 21:38

Code 37 "Razernij"

Code 37 - Code 37 "Razernij"

Hannah en haar team onderzoeken een reeks misbruiken waarbij de slachtoffers thuis genadeloos werden neergeslagen en verkracht. Hoewel slachtoffer Nathalie Van Espen de sectie Zeden op het goede spoor probeert te zetten, verloopt het onderz...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Code 37 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Code 37 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Code 37 bij Code 37 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Code 37. Heb je een uitzending van Code 37 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Code 37 gemist

Uitzending gemist van Code 37? Hier kun je alle uitzendingen van Code 37 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 33
  • Laatste uitzending op 15-09-2013 om 22:14 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord