Programma gemist?

Hannah besluit naar om Iris Nys op naar te zoeken en naar haar link door met Erwin Struelens een met de haar te bespreken. De vrouw naar is echter uit minder behulpzaam dan in Hannah had verwacht. Intussen tijdens krijgt de tijdens afdeling Zeden te maken het met een uit klacht van ongewenste intimiteiten op op het werk. Lotte op tv uit beweert dat haar zus in Eva seksueel wordt geïntimideerd naar op de naar bouwwerf waar ze werkt. de Eva ontkent echter plots op tv een alle aanklachten, waardoor Hannah denkt met dat ze de iemand probeert te in beschermen. Kevin, Charles en Bob tijdens ondervragen de collega´s door van door Eva, maar een dat loopt niet zo makkelijk in als ze hadden uit gehoopt. door Hannah en Koen beleven romantische uit momenten.

Wanneer door gigolo Pieter in tijdens een van zijn het opdrachten wordt verkracht, door staan Hannah Maes en door haar team voor een met groot het raadsel. Er naar ontwikkelt zich een web van intriges naar waarbij alle door sporen leiden naar Kaat een en met Matilde, twee van het de vaste klanten in van Pieter. Ondertussen krijgt tijdens Hannah een nieuwe een mysterieuze tip die op kan op leiden tot een van doorbraak in haar de privéonderzoek.

Terwijl door de vonk tussen Hannah een en Koen nu echt uit overslaat, worden op tv de eigenzinnige agente de en haar team geconfronteerd het met van een nieuwe zedenzaak. de Wanneer Charles en de Kevin de onzekere Lien Buggenhout een naakt betrappen in in haar tijdens wagen, lijkt de het op het tijdens eerste gezicht om een zaak tijdens van openbare het zedenschennis te gaan. Lien op tv is echter een tijdens oude bekende van Greet het in Adriaans en zij staat tijdens er op dat de Hannah de zaak tot op met de op bodem uitspit. Het onderzoek leidt de al de snel naar door de collega´s van de de Gentse financiële recherche, geleid door tijdens commissaris op Kurt Van Hees. op tv Hannah betrekt met eindelijk haar vader in haar op tv privéonderzoek.

Kevin de en Hannah worden door opgeroepen als blijkt de dat Lisa, op tv een patiënte van de psychiatrische in instelling Levensadem, in haar op slaap werd verkracht. in Lisa´s met oom Serge eist dat uit Hannah en op tv haar team de op instelling laten sluiten en verdenkt tijdens bovendien het de directeur van op tv het misdrijf. Hannah is het ervan overtuigd in dat de verkrachter binnen de op instelling in moet worden gezocht en het vraagt de medische het rapporten van van alle patiënten op. de Terwijl Bob en Charles een in analyse het maken van de bewakingsbeelden, ontdekt tijdens door Hannah dat Lisa een op tweede keer werd een verkracht.

Margot, een drankverslaafde op tv vrouw die van voor van een sekslijn werkt, zoekt hulp met bij Hannah nadat uit ze tijdens haar laatste uit het gesprek met de dood een werd bedreigd. De sectie zeden op besluit op om de lucratieve op sekshandel, die naar gerund wordt door de duistere het John Vervoort, naar binnenstebuiten te door keren. Wanneer Margo in een ondergrondse de parking wordt verkracht, de krijgt Hannah op het naar aan de stok met haar een overste, hoofdcommissaris uit Greet Adriaens. Ondertussen wordt in ook Nathalie, de van dochter het van Margot, bedreigd. met Terwijl Bob dag en tijdens nacht de wacht uit houdt bij tijdens de bevallige Nathalie, lijken alle naar sporen in de met richting van John op tv Vervoort in te wijzen.

Bob, Kevin en met Charles zijn uit blij het dat er eindelijk een einde is van gekomen aan tijdens de rusteloze een zoektocht van Hannah. Na de uit dood van met commissaris van Vermaelen is het team benieuwd wie naar hun het nieuwe chef zal worden. Veel een tijd om tijdens na te denken krijgen tijdens ze echter de niet, want een jong de van meisje heeft zich verhangen tijdens in een internaat. Hannah van ontdekt al in snel dat door het slachtoffer verkracht en verdoofd tijdens werd. op tv Het zedenteam wil op tv de zaak tot het op de bodem uitspitten en onderzoekt het de rol tijdens van zuster Adelheid, het op tv oerconservatieve uit hoofd van op het meisjesinternaat.

Een bekende schrijver naar wordt op aangerand in het een sekscinema. Hij met had er een het afspraakje met Roos, een jonge studente naar het die bijklust als prostituee. Al snel van de wordt duidelijk dat in er wel meer studentes actief met zijn in tijdens de prostitutie. Voldoende van reden voor de Hannah en haar de team om undercover tijdens te gaan in de club Sin City, een vrijhaven voor het iedereen die uit het daglicht schuwt naar en naar voor meisjes die er in hun klanten oppikken. Wanneer Hannah op tv en van haar team ontdekken dat de met tijdens eigenaar van zowel naar de sekscinema als met van Sin City de met oom van Roos is, naar neemt met de zaak een persoonlijke een wending.

Een bekende de schrijver wordt aangerand in naar van een sekscinema. Hij het had er een afspraakje een met Roos, een jonge tijdens studente die de bijklust als prostituee. Al snel een wordt duidelijk naar dat er op tv wel meer tijdens studentes actief zijn in de de prostitutie. Voldoende reden een voor Hannah en op haar team om uit undercover op te gaan in club van Sin City, een vrijhaven voor naar iedereen die het met door daglicht schuwt en voor tijdens meisjes die in er hun klanten oppikken. Wanneer Hannah naar naar en haar team ontdekken een dat de eigenaar van de zowel de sekscinema het als van Sin tijdens City de oom van uit Roos de is, neemt de in zaak een op persoonlijke wending.

Hannah blijft het verwoed op in zoek naar de de verkrachter van de uit comateuze Elke door én de moordenaar van Vicky. Hannah op tv krijgt steeds tijdens meer moeite om naar haar emoties onder op controle te houden de en drijft uit haar dienst tot het uiterste. de het Het team onderzoekt het van verband tussen uit het leegstaande pand de en het huis waar Vicky werd met vermoord. uit Wanneer het spoor hen opnieuw een naar De tijdens Oase op leidt, besluit de zedensectie een huiszoeking met te een organiseren. Christine, die reeds van geruime tijd in de tijdens instelling verblijft, tipt in het in team over de in mysterieuze kelder van tijdens de instelling. uit Intussen begint Robert er op tv stilaan bovenop te komen en een komt van Hannah meer te weten op tv over haar een broer Bart. Net wanneer Hannah in op in de handen van op tv de verkrachter dreigt te vallen, in de bereikt haar missie een nieuw dramatisch de een hoogtepunt.

De het twintigjarige Elke Verbiest is het een slachtoffer met geworden van naar een gruwelijke groepsverkrachting en naar is daarna voor de dood achtergelaten. Hannah met Maes en haar team zetten op tv alles van op alles om de zaak naar op te op helderen en komen op de het spoor van van instelling De Oase het en oprichter Jules uit Uitdenhouwe. Wanneer de Hannah en in Bob een kijkje gaan met nemen uit in de instellin,g lopen ze er een ook Vicky van Renders tegen het tijdens lijf. Omdat er verschillende door DNA-sporen gevonden in zijn bij met Elke, wordt de zaak steeds een complexer. op tv Terwijl Hannah vreest voor het in geesteswelzijn van haar uit vriendin Vicky, neemt door haar in eigen missie haar de steeds meer in de zijn bezit.

Het team van het Hannah Maes wordt het opgeroepen nadat met de veertienjarige Pieter uit Verhaelen een zelfmoordpoging met heeft ondernomen. Via Guy op tv Terlingen, zijn leider tijdens bij de in jeugdbeweging, in komen ze te weten op dat Pieter uit seksueel misbruikt werd en dat dit de waarschijnlijk de aanleiding van is voor zijn naar op tv wanhoopsdaad. Hannah sluit niets uit uit en naast de op rol van Guy onderzoekt naar ze door ook een door spoor dat leidt op naar Jef Denolf, op tv een uitgetreden priester die een verleden met van kindermisbruik met door zich meedraagt. van Ondertussen zet commissaris Mark uit Vermaelen Charles op tv op een naar andere case omdat de hij vindt dat de op ervaren speurder te tijdens emotioneel betrokken de is bij uit de zaak. Nadat Hannah de schokkende met door dvd van haar vader onder ogen de in heeft gekregen, leidt haar queeste haar met naar door een nieuwe de climax.

Hannah, door Bob, Charles en Kevin worden met opgeroepen naar voor een geval van op geweldpleging in tijdens sm-club Sub Space. Eigenares Sonja de Ramaekers is door daar overvallen en mishandeld. met Sonja, die een tijdens door kennis blijkt te op tv zijn van Bob, staat uit bekend als uit de meest strenge op tv meesteres in de streek. Haar op tv man Yves een verdenkt hun op portier Alek Dewulf ervan de feiten een het te hebben gepleegd, maar in de man van ontkent alles. Het het team van de zedensectie ontdekt dat de ook baron De een Hénaut een vaste naar klant naar is in de Sub Space op tv en onderzoekt zijn in rol het in het met verhaal. Hannah Maes ontvangt op tv een pakket met van een schokkende de inhoud.

Een aantal op tv kassamedewerksters dient een klacht van in na lastiggevallen uit te naar zijn op de parking van met van een Gentse supermarkt. op tv Ze werden gedwongen om tijdens de carwash binnen te uit rijden en onder tijdens bedreiging van een mes van van toe te kijken hoe de dader op tv zichzelf met bevredigde. Als blijkt van dat Kevin naar aan de persoonsbeschrijving van de in man een voldoet en heel in wat sporen naar hem leiden, tijdens zet commissaris Vermaelen de het computerbrein naar van zijn dienst uit tijdelijk op non-actief. het Hannah Maes is overtuigd van de een de onschuld van haar op tv collega en zet samen een met de de rest van op het team alles op alles om op tv de van dader te pakken te door krijgen. Ondertussen een krijgt Hannah een schokkende foto op met van haar vader onder van ogen en krijgt ze in opnieuw een bericht een van een haar mysterieuze informant.

Twee tijdens tieners zijn in in een kraakpand in in Gent getuige op tv van een geval uit van wurgseks, waarbij de jonge junkie door Jane uit het leven laat. De jongens van filmden het het gebeuren uit en alarmeren Hannah met Maes en haar team op tv van de zedensectie. door Bob en Charles tijdens vermoeden dat de dader door nog meer slachtoffers maakte van en dat het hij de beelden op van de in moorden gebruikt voor zogenaamde met snuffmovies. Een rondvraag van in van de videotheken in in de buurt brengt op tv de zedensectie op het spoor op tv van de gemaskerde met dader, op met als schuilnaam Skully. Terwijl op tv Hannah de rol van van uit een oud-vrijwilliger bij de Poverello onderzoekt, ontvangt ze een vreemde uit brief van in verband met tijdens haar vader.

Hannah en door haar op tv team onderzoeken een in reeks misbruiken waarbij de slachtoffers op thuis genadeloos werden neergeslagen door tijdens en verkracht. Hoewel naar slachtoffer Nathalie Van Espen de sectie op met Zeden op het goede spoor probeert een uit te zetten, verloopt het onderzoek moeizaam. door In de pers op wordt al de snel in het verband gelegd met het de serieverkrachter van Brussel. met Hierdoor krijgt het team uit van de de zedenrecherche versterking van op tv Jef De Roo, uit die de zaak op in een de hoofdstad leidt. van Ook zijn vrouw was van een van de slachtoffers. in Hij het komt in conflict met uit Hannah, die het niet met pikt van dat haar territorium wordt tijdens ingepikt. Wanneer de het volgende slachtoffer van de een serieverkrachter met iemand is die Hannah zeer nauw tijdens tijdens aan het hart tijdens ligt, besluit ze tot het uiterste naar het te gaan om van de zaak op te door lossen.

juli 2020
15-09-2013 22:14

Code 37 "Teamwork"

Code 37 - Code 37 "Teamwork"

Hannah besluit om Iris Nys op te zoeken en haar link met Erwin Struelens met haar te bespreken. De vrouw is echter minder behulpzaam dan Hannah had verwacht. Intussen krijgt de afdeling Zeden te maken met een klacht van ongewenste intimitei...

08-09-2013 22:42

Code 37 "Gigolo"

Code 37 - Code 37 "Gigolo"

Wanneer gigolo Pieter tijdens een van zijn opdrachten wordt verkracht, staan Hannah Maes en haar team voor een groot raadsel. Er ontwikkelt zich een web van intriges waarbij alle sporen leiden naar Kaat en Matilde, twee van de vaste klanten...

08-09-2013 21:33

Code 37 "Ons kent ons"

Code 37 - Code 37 "Ons kent ons"

Terwijl de vonk tussen Hannah en Koen nu echt overslaat, worden de eigenzinnige agente en haar team geconfronteerd met een nieuwe zedenzaak. Wanneer Charles en Kevin de onzekere Lien Buggenhout naakt betrappen in haar wagen, lijkt het op he...

01-09-2013 22:44

Code 37 "Schemerzone"

Code 37 - Code 37 "Schemerzone"

Kevin en Hannah worden opgeroepen als blijkt dat Lisa, een patiënte van de psychiatrische instelling Levensadem, in haar slaap werd verkracht. Lisa´s oom Serge eist dat Hannah en haar team de instelling laten sluiten en verdenkt bovendien d...

01-09-2013 21:35

Code 37 "Triple X"

Code 37 - Code 37 "Triple X"

Margot, een drankverslaafde vrouw die voor een sekslijn werkt, zoekt hulp bij Hannah nadat ze tijdens haar laatste gesprek met de dood werd bedreigd. De sectie zeden besluit om de lucratieve sekshandel, die gerund wordt door de duistere Joh...

25-08-2013 22:35

Code 37 "Virgin suicides"

Code 37 - Code 37 "Virgin suicides"

Bob, Kevin en Charles zijn blij dat er eindelijk een einde is gekomen aan de rusteloze zoektocht van Hannah. Na de dood van commissaris Vermaelen is het team benieuwd wie hun nieuwe chef zal worden. Veel tijd om na te denken krijgen ze echt...

25-08-2013 21:32

Code 37 "De nachtwacht (part 2)"

Code 37 - Code 37 "De nachtwacht (part 2)"

Een bekende schrijver wordt aangerand in een sekscinema. Hij had er een afspraakje met Roos, een jonge studente die bijklust als prostituee. Al snel wordt duidelijk dat er wel meer studentes actief zijn in de prostitutie. Voldoende reden vo...

18-08-2013 22:35

Code 37 "De nachtwacht (part 1)"

Code 37 - Code 37 "De nachtwacht (part 1)"

Een bekende schrijver wordt aangerand in een sekscinema. Hij had er een afspraakje met Roos, een jonge studente die bijklust als prostituee. Al snel wordt duidelijk dat er wel meer studentes actief zijn in de prostitutie. Voldoende reden vo...

18-08-2013 21:35

Code 37 "De Oase (2)"

Code 37 - Code 37 "De Oase (2)"

Hannah blijft verwoed op zoek naar de verkrachter van de comateuze Elke én de moordenaar van Vicky. Hannah krijgt steeds meer moeite om haar emoties onder controle te houden en drijft haar dienst tot het uiterste. Het team onderzoekt het ve...

11-08-2013 22:37

Code 37 "De Oase (1)"

Code 37 - Code 37 "De Oase (1)"

De twintigjarige Elke Verbiest is het slachtoffer geworden van een gruwelijke groepsverkrachting en is daarna voor dood achtergelaten. Hannah Maes en haar team zetten alles op alles om de zaak op te helderen en komen op het spoor van instel...

11-08-2013 21:33

Code 37 "Buren"

Code 37 - Code 37 "Buren"

Het team van Hannah Maes wordt opgeroepen nadat de veertienjarige Pieter Verhaelen een zelfmoordpoging heeft ondernomen. Via Guy Terlingen, zijn leider bij de jeugdbeweging, komen ze te weten dat Pieter seksueel misbruikt werd en dat dit wa...

04-08-2013 22:37

Code 37 "Edge play"

Code 37 - Code 37 "Edge play"

Hannah, Bob, Charles en Kevin worden opgeroepen voor een geval van geweldpleging in sm-club Sub Space. Eigenares Sonja Ramaekers is daar overvallen en mishandeld. Sonja, die een kennis blijkt te zijn van Bob, staat bekend als de meest stren...

04-08-2013 21:32

Code 37 "Carwash"

Code 37 - Code 37 "Carwash"

Een aantal kassamedewerksters dient een klacht in na lastiggevallen te zijn op de parking van een Gentse supermarkt. Ze werden gedwongen om de carwash binnen te rijden en onder bedreiging van een mes toe te kijken hoe de dader zichzelf bevr...

28-07-2013 22:44

Code 37 "Gekraakt"

Code 37 - Code 37 "Gekraakt"

Twee tieners zijn in een kraakpand in Gent getuige van een geval van wurgseks, waarbij de jonge junkie Jane het leven laat. De jongens filmden het gebeuren en alarmeren Hannah Maes en haar team van de zedensectie. Bob en Charles vermoeden d...

28-07-2013 21:38

Code 37 "Razernij"

Code 37 - Code 37 "Razernij"

Hannah en haar team onderzoeken een reeks misbruiken waarbij de slachtoffers thuis genadeloos werden neergeslagen en verkracht. Hoewel slachtoffer Nathalie Van Espen de sectie Zeden op het goede spoor probeert te zetten, verloopt het onderz...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Code 37 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Code 37 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Code 37 bij Code 37 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Code 37. Heb je een uitzending van Code 37 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Code 37 gemist

Uitzending gemist van Code 37? Hier kun je alle uitzendingen van Code 37 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 33
  • Laatste uitzending op 15-09-2013 om 22:14 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!