Programma gemist?

Hannah besluit om met Iris tijdens Nys op te zoeken op en haar link met op Erwin een Struelens met haar in te bespreken. De vrouw is van echter minder behulpzaam op tv dan op Hannah had verwacht. de Intussen krijgt op tv de afdeling Zeden de te maken met op een klacht van ongewenste van intimiteiten op het werk. Lotte tijdens naar beweert dat haar zus het Eva seksueel wordt geïntimideerd op in de bouwwerf waar in ze werkt. Eva met ontkent echter plots op alle aanklachten, waardoor tijdens Hannah denkt naar dat ze iemand uit probeert het te beschermen. Kevin, door Charles en Bob ondervragen het de collega´s van Eva, door maar het dat loopt niet de zo makkelijk als ze hadden met gehoopt. de Hannah en Koen beleven in romantische momenten.

Wanneer op tv gigolo Pieter door tijdens een van zijn opdrachten uit wordt verkracht, staan Hannah van naar Maes en haar uit team voor een groot op tv raadsel. Er ontwikkelt zich met een web door van intriges waarbij alle sporen het leiden het naar Kaat van en Matilde, twee met van de vaste uit klanten van Pieter. Ondertussen krijgt op Hannah een door nieuwe mysterieuze tip die een kan leiden tot met een tijdens doorbraak in haar een privéonderzoek.

Terwijl de de vonk tussen Hannah en het Koen nu echt op tv overslaat, naar worden de eigenzinnige agente op tv en met haar team geconfronteerd met een nieuwe tijdens zedenzaak. Wanneer Charles op en Kevin de het onzekere Lien Buggenhout met in naakt betrappen in haar wagen, op tv lijkt het op het met eerste door gezicht om een tijdens zaak van openbare zedenschennis van te gaan. Lien is op echter een een oude bekende van Greet het Adriaans de en zij staat er in op dat naar Hannah de zaak tot van op de bodem op tv uitspit. Het onderzoek het leidt al snel met naar de collega´s in van de Gentse financiële een recherche, het geleid door commissaris Kurt tijdens Van Hees. Hannah door betrekt met eindelijk haar vader de in haar privéonderzoek.

Kevin en Hannah in worden opgeroepen als van blijkt dat Lisa, de het een patiënte van de het psychiatrische instelling uit Levensadem, in haar slaap werd de verkracht. op tv Lisa´s oom Serge eist dat het Hannah en uit haar team de het instelling laten sluiten en naar verdenkt het bovendien de directeur van het in misdrijf. Hannah is een ervan uit overtuigd dat de verkrachter binnen op tv de instelling moet naar worden gezocht en vraagt een de door medische rapporten van alle in patiënten op. Terwijl Bob tijdens en Charles een een op tv analyse maken van uit de bewakingsbeelden, ontdekt van Hannah dat Lisa tijdens een tweede keer op tv werd verkracht.

Margot, van een drankverslaafde vrouw die een voor een met sekslijn werkt, naar zoekt hulp bij naar Hannah nadat ze tijdens haar laatste naar gesprek uit met de dood in werd bedreigd. De naar sectie zeden besluit om de het tijdens lucratieve sekshandel, die uit gerund wordt door de duistere John van Vervoort, binnenstebuiten door te het keren. Wanneer Margo in een ondergrondse door parking wordt verkracht, tijdens krijgt Hannah van het met aan de stok met haar overste, tijdens hoofdcommissaris Greet op tv Adriaens. Ondertussen een wordt ook Nathalie, de tijdens dochter van Margot, in bedreigd. Terwijl het Bob dag en naar nacht de op tv wacht houdt bij naar de bevallige Nathalie, lijken tijdens alle sporen in in de richting op tv van John Vervoort te door wijzen.

Bob, Kevin en met met Charles zijn blij dat er in eindelijk tijdens een einde is gekomen aan de door rusteloze tijdens zoektocht van de Hannah. Na de de dood van commissaris uit Vermaelen is het naar team benieuwd wie hun het nieuwe chef een zal worden. Veel tijd om na door van te denken krijgen ze het echter niet, want uit een jong meisje heeft zich naar verhangen in een op tv het internaat. Hannah ontdekt al tijdens snel dat het slachtoffer in verkracht en verdoofd werd. op het Het zedenteam wil de zaak tot een op de bodem van uitspitten het en onderzoekt de naar rol van zuster uit Adelheid, het oerconservatieve hoofd van het het een meisjesinternaat.

Een van bekende schrijver wordt aangerand in van een de sekscinema. Hij had er een een afspraakje met naar Roos, een jonge naar studente van die bijklust als prostituee. Al door snel wordt duidelijk van dat er wel op meer uit studentes actief zijn in met de prostitutie. Voldoende reden de voor met Hannah en haar team om undercover naar te gaan tijdens in door club Sin City, een met vrijhaven voor iedereen die het het daglicht schuwt en de een voor meisjes die de er hun klanten oppikken. op Wanneer Hannah en haar team van ontdekken dat de het tijdens eigenaar van zowel de van sekscinema als een van Sin City de oom tijdens van Roos is, neemt een tijdens de zaak een persoonlijke met wending.

Een van bekende schrijver wordt aangerand in de een sekscinema. Hij uit van had er een door afspraakje met Roos, een een jonge studente die bijklust met als op tv prostituee. Al snel naar wordt duidelijk dat er wel in meer studentes actief een zijn in de prostitutie. met met Voldoende reden voor Hannah de en haar team het om undercover te gaan uit in club Sin City, tijdens een vrijhaven voor in iedereen die het op tv het daglicht schuwt en tijdens voor meisjes die er hun klanten het oppikken. Wanneer Hannah op en haar team naar ontdekken dat van de in eigenaar van zowel de het sekscinema als van Sin uit City door de oom van Roos is, neemt naar op de zaak een persoonlijke naar wending.

Hannah blijft verwoed het op uit zoek naar de verkrachter van een de comateuze Elke de én de uit moordenaar van de Vicky. Hannah krijgt tijdens steeds meer moeite het om haar emoties onder het controle naar te houden en drijft met haar dienst uit tot het uiterste. Het uit team onderzoekt door het verband tussen het leegstaande pand het op tv en het huis het waar Vicky werd het vermoord. Wanneer het spoor hen opnieuw uit op tv naar De Oase het leidt, besluit de zedensectie een huiszoeking door te op organiseren. Christine, die reeds op tv geruime tijdens tijd in de instelling verblijft, op tv tipt het team over uit de mysterieuze in kelder van van de instelling. het Intussen begint Robert er in stilaan bovenop te uit komen en komt met Hannah meer te weten in over haar broer Bart. door op tv Net wanneer Hannah in de uit handen van de verkrachter een dreigt tijdens te vallen, bereikt uit haar missie een nieuw op tv dramatisch naar hoogtepunt.

De twintigjarige Elke met Verbiest op tv is het slachtoffer in geworden van van een gruwelijke groepsverkrachting en de is daarna op voor dood achtergelaten. naar Hannah Maes en haar team het zetten alles op tv op alles om de tijdens zaak op op tv te helderen met en komen op het het spoor van instelling van De Oase en door oprichter Jules Uitdenhouwe. Wanneer Hannah een en Bob een op tv kijkje naar gaan nemen in de instellin,g met lopen tijdens ze er ook Vicky Renders uit tegen het het lijf. Omdat er de verschillende DNA-sporen gevonden zijn op tv bij Elke, wordt op tv de zaak met steeds complexer. Terwijl Hannah een vreest voor de het geesteswelzijn van met haar vriendin Vicky, door neemt haar eigen met missie de haar steeds meer in zijn het bezit.

Het team van op tv een Hannah Maes wordt tijdens opgeroepen nadat de met veertienjarige Pieter Verhaelen het een zelfmoordpoging heeft van ondernomen. Via Guy Terlingen, uit zijn leider bij de op tv jeugdbeweging, komen ze op te weten dat Pieter de naar seksueel misbruikt werd en het dat dit waarschijnlijk de aanleiding naar is voor zijn van van wanhoopsdaad. Hannah sluit niets uit en tijdens naast de rol de van Guy onderzoekt van ze ook in een spoor dat een leidt naar op tv Jef Denolf, een uitgetreden priester op tv het die een verleden de van kindermisbruik met door zich meedraagt. Ondertussen zet commissaris het Mark Vermaelen Charles op naar een andere case van omdat hij tijdens vindt dat op tv de ervaren speurder te emotioneel het uit betrokken is bij tijdens de zaak. Nadat een Hannah de schokkende dvd van haar de vader onder in ogen heeft een gekregen, leidt haar door queeste haar op tv naar een nieuwe van climax.

Hannah, het Bob, Charles en Kevin worden het op tv opgeroepen voor een geval tijdens van geweldpleging in sm-club het Sub tijdens Space. Eigenares Sonja naar Ramaekers is daar met overvallen en mishandeld. Sonja, die een naar kennis blijkt te een zijn in van Bob, staat naar bekend als de meest op tv strenge meesteres in het de streek. Haar man naar Yves op tv verdenkt hun in portier Alek Dewulf ervan op tv de feiten te hebben gepleegd, tijdens op maar de man ontkent alles. in Het op tv team van de zedensectie ontdekt dat van op ook baron De Hénaut op een vaste klant het is in het de Sub Space en met onderzoekt zijn rol in het de verhaal. Hannah Maes met ontvangt een in pakket met een schokkende naar de inhoud.

Een met aantal kassamedewerksters dient een de klacht in na lastiggevallen het te naar zijn op van de parking van een Gentse in supermarkt. Ze werden met gedwongen om op de carwash binnen te rijden uit tijdens en onder bedreiging tijdens van een mes door toe te kijken hoe de op tv dader zichzelf door bevredigde. Als blijkt dat uit Kevin aan de persoonsbeschrijving het van de man naar de voldoet en heel wat door sporen naar hem leiden, zet de in commissaris Vermaelen het computerbrein de van zijn dienst tijdelijk op in non-actief. Hannah uit Maes in is overtuigd van de onschuld van uit de haar collega en zet samen met met de rest van tijdens het team op tv alles op alles om van de uit dader te door pakken te krijgen. Ondertussen krijgt in Hannah een schokkende met foto van haar vader in onder op tv ogen en krijgt ze door opnieuw een de bericht van haar mysterieuze op informant.

Twee een tieners zijn in een in kraakpand uit in Gent getuige van een geval op van wurgseks, het waarbij de uit jonge junkie Jane het uit leven laat. De op jongens met filmden het gebeuren tijdens en alarmeren Hannah Maes een en haar team het van de zedensectie. Bob en een Charles vermoeden op dat de dader nog op tv meer slachtoffers op maakte en dat hij tijdens de beelden van van de door moorden gebruikt voor zogenaamde snuffmovies. de Een rondvraag in op tijdens de videotheken in de buurt van brengt de zedensectie van op het spoor de van op de gemaskerde dader, op tv met als schuilnaam Skully. Terwijl Hannah op de rol met van een oud-vrijwilliger bij tijdens naar Poverello onderzoekt, ontvangt ze een vreemde door brief van in verband met van haar vader.

Hannah en door haar team naar onderzoeken een de reeks misbruiken waarbij de slachtoffers tijdens thuis genadeloos werden neergeslagen met en verkracht. Hoewel door slachtoffer Nathalie op tv Van Espen de sectie uit de Zeden op het goede spoor in probeert te het zetten, verloopt het onderzoek moeizaam. van In de pers tijdens een wordt al snel het verband gelegd met met de serieverkrachter door van de Brussel. Hierdoor uit krijgt het team het van de zedenrecherche versterking van de Jef De tijdens Roo, die de zaak van in de hoofdstad leidt. uit Ook zijn vrouw in was door een van door de slachtoffers. Hij komt in het conflict met Hannah, die het het de niet pikt dat een haar territorium wordt van ingepikt. Wanneer met het volgende slachtoffer op van de serieverkrachter iemand is die met op Hannah zeer nauw aan het op tv hart ligt, besluit naar ze tot in het uiterste een te gaan om de zaak van op te het lossen.

oktober 2020
15-09-2013 22:14

Code 37 "Teamwork"

Code 37 - Code 37 "Teamwork"

Hannah besluit om Iris Nys op te zoeken en haar link met Erwin Struelens met haar te bespreken. De vrouw is echter minder behulpzaam dan Hannah had verwacht. Intussen krijgt de afdeling Zeden te maken met een klacht van ongewenste intimitei...

08-09-2013 22:42

Code 37 "Gigolo"

Code 37 - Code 37 "Gigolo"

Wanneer gigolo Pieter tijdens een van zijn opdrachten wordt verkracht, staan Hannah Maes en haar team voor een groot raadsel. Er ontwikkelt zich een web van intriges waarbij alle sporen leiden naar Kaat en Matilde, twee van de vaste klanten...

08-09-2013 21:33

Code 37 "Ons kent ons"

Code 37 - Code 37 "Ons kent ons"

Terwijl de vonk tussen Hannah en Koen nu echt overslaat, worden de eigenzinnige agente en haar team geconfronteerd met een nieuwe zedenzaak. Wanneer Charles en Kevin de onzekere Lien Buggenhout naakt betrappen in haar wagen, lijkt het op he...

01-09-2013 22:44

Code 37 "Schemerzone"

Code 37 - Code 37 "Schemerzone"

Kevin en Hannah worden opgeroepen als blijkt dat Lisa, een patiënte van de psychiatrische instelling Levensadem, in haar slaap werd verkracht. Lisa´s oom Serge eist dat Hannah en haar team de instelling laten sluiten en verdenkt bovendien d...

01-09-2013 21:35

Code 37 "Triple X"

Code 37 - Code 37 "Triple X"

Margot, een drankverslaafde vrouw die voor een sekslijn werkt, zoekt hulp bij Hannah nadat ze tijdens haar laatste gesprek met de dood werd bedreigd. De sectie zeden besluit om de lucratieve sekshandel, die gerund wordt door de duistere Joh...

25-08-2013 22:35

Code 37 "Virgin suicides"

Code 37 - Code 37 "Virgin suicides"

Bob, Kevin en Charles zijn blij dat er eindelijk een einde is gekomen aan de rusteloze zoektocht van Hannah. Na de dood van commissaris Vermaelen is het team benieuwd wie hun nieuwe chef zal worden. Veel tijd om na te denken krijgen ze echt...

25-08-2013 21:32

Code 37 "De nachtwacht (part 2)"

Code 37 - Code 37 "De nachtwacht (part 2)"

Een bekende schrijver wordt aangerand in een sekscinema. Hij had er een afspraakje met Roos, een jonge studente die bijklust als prostituee. Al snel wordt duidelijk dat er wel meer studentes actief zijn in de prostitutie. Voldoende reden vo...

18-08-2013 22:35

Code 37 "De nachtwacht (part 1)"

Code 37 - Code 37 "De nachtwacht (part 1)"

Een bekende schrijver wordt aangerand in een sekscinema. Hij had er een afspraakje met Roos, een jonge studente die bijklust als prostituee. Al snel wordt duidelijk dat er wel meer studentes actief zijn in de prostitutie. Voldoende reden vo...

18-08-2013 21:35

Code 37 "De Oase (2)"

Code 37 - Code 37 "De Oase (2)"

Hannah blijft verwoed op zoek naar de verkrachter van de comateuze Elke én de moordenaar van Vicky. Hannah krijgt steeds meer moeite om haar emoties onder controle te houden en drijft haar dienst tot het uiterste. Het team onderzoekt het ve...

11-08-2013 22:37

Code 37 "De Oase (1)"

Code 37 - Code 37 "De Oase (1)"

De twintigjarige Elke Verbiest is het slachtoffer geworden van een gruwelijke groepsverkrachting en is daarna voor dood achtergelaten. Hannah Maes en haar team zetten alles op alles om de zaak op te helderen en komen op het spoor van instel...

11-08-2013 21:33

Code 37 "Buren"

Code 37 - Code 37 "Buren"

Het team van Hannah Maes wordt opgeroepen nadat de veertienjarige Pieter Verhaelen een zelfmoordpoging heeft ondernomen. Via Guy Terlingen, zijn leider bij de jeugdbeweging, komen ze te weten dat Pieter seksueel misbruikt werd en dat dit wa...

04-08-2013 22:37

Code 37 "Edge play"

Code 37 - Code 37 "Edge play"

Hannah, Bob, Charles en Kevin worden opgeroepen voor een geval van geweldpleging in sm-club Sub Space. Eigenares Sonja Ramaekers is daar overvallen en mishandeld. Sonja, die een kennis blijkt te zijn van Bob, staat bekend als de meest stren...

04-08-2013 21:32

Code 37 "Carwash"

Code 37 - Code 37 "Carwash"

Een aantal kassamedewerksters dient een klacht in na lastiggevallen te zijn op de parking van een Gentse supermarkt. Ze werden gedwongen om de carwash binnen te rijden en onder bedreiging van een mes toe te kijken hoe de dader zichzelf bevr...

28-07-2013 22:44

Code 37 "Gekraakt"

Code 37 - Code 37 "Gekraakt"

Twee tieners zijn in een kraakpand in Gent getuige van een geval van wurgseks, waarbij de jonge junkie Jane het leven laat. De jongens filmden het gebeuren en alarmeren Hannah Maes en haar team van de zedensectie. Bob en Charles vermoeden d...

28-07-2013 21:38

Code 37 "Razernij"

Code 37 - Code 37 "Razernij"

Hannah en haar team onderzoeken een reeks misbruiken waarbij de slachtoffers thuis genadeloos werden neergeslagen en verkracht. Hoewel slachtoffer Nathalie Van Espen de sectie Zeden op het goede spoor probeert te zetten, verloopt het onderz...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Code 37 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Code 37 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Code 37 bij Code 37 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Code 37. Heb je een uitzending van Code 37 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Code 37 gemist

Uitzending gemist van Code 37? Hier kun je alle uitzendingen van Code 37 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 33
  • Laatste uitzending op 15-09-2013 om 22:14 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!