Programma gemist?

Hannah besluit om uit Iris Nys het op te uit zoeken en haar link door met Erwin uit Struelens met haar op tv te bespreken. De vrouw is met echter het minder behulpzaam dan Hannah had met verwacht. naar Intussen krijgt de naar afdeling Zeden naar te maken met een klacht van in ongewenste het intimiteiten op het van werk. Lotte beweert dat op haar zus Eva van seksueel wordt tijdens geïntimideerd op van de bouwwerf waar ze werkt. een Eva met ontkent echter plots alle aanklachten, waardoor een door Hannah denkt dat ze iemand het probeert te beschermen. met Kevin, Charles en van Bob de ondervragen de collega´s van Eva, maar naar dat loopt niet op tv op zo makkelijk als ze hadden gehoopt. in Hannah en Koen de beleven op romantische momenten.

Wanneer gigolo naar Pieter tijdens een van uit zijn opdrachten wordt door verkracht, het staan Hannah Maes en haar door team naar voor een met groot raadsel. Er naar ontwikkelt zich een web van op tv intriges waarbij alle sporen een leiden naar Kaat door en uit Matilde, twee van de met vaste tijdens klanten van Pieter. Ondertussen krijgt met Hannah een op nieuwe mysterieuze tip op tv die kan leiden op tot een doorbraak door in haar de privéonderzoek.

Terwijl de op tv vonk uit tussen Hannah en Koen nu echt met overslaat, naar worden de in eigenzinnige agente en haar het team geconfronteerd met een een nieuwe zedenzaak. Wanneer Charles in uit en Kevin de onzekere Lien uit Buggenhout naakt betrappen in uit haar naar wagen, lijkt het uit op het het eerste gezicht om tijdens een zaak van openbare op zedenschennis te in gaan. Lien is uit echter een oude bekende op van Greet door Adriaans en zij staat er uit op dat het Hannah de zaak tot het op van de bodem uitspit. Het onderzoek van leidt al het snel naar de collega´s uit van tijdens de Gentse financiële recherche, geleid door door commissaris Kurt een Van met Hees. Hannah betrekt eindelijk haar met vader in het haar privéonderzoek.

Kevin en in Hannah worden van opgeroepen als blijkt dat Lisa, op een patiënte van op tv de met psychiatrische instelling op Levensadem, in haar slaap werd verkracht. de Lisa´s oom op tv Serge eist door dat Hannah en naar haar team de instelling laten met van sluiten en verdenkt bovendien het de directeur met van het misdrijf. Hannah is met ervan het overtuigd dat de het verkrachter binnen de instelling moet worden een gezocht en vraagt tijdens de medische door rapporten van alle naar patiënten op. Terwijl Bob naar en Charles de een op analyse maken van op de bewakingsbeelden, ontdekt Hannah dat op Lisa een tweede op keer werd uit verkracht.

Margot, uit een drankverslaafde vrouw van die voor een in sekslijn werkt, zoekt hulp met bij Hannah nadat op tv ze een tijdens haar laatste naar gesprek met de dood werd door bedreigd. De de sectie zeden besluit om een de lucratieve een sekshandel, die gerund wordt door het de uit duistere John Vervoort, binnenstebuiten te tijdens keren. tijdens Wanneer Margo in een ondergrondse op tv op tv parking wordt verkracht, op krijgt Hannah het aan van de stok naar met haar overste, van hoofdcommissaris Greet Adriaens. Ondertussen in wordt ook de Nathalie, de dochter van Margot, bedreigd. uit Terwijl Bob van dag en nacht de in door wacht houdt bij de bevallige door Nathalie, van lijken alle sporen in de in richting in van John Vervoort te naar wijzen.

Bob, Kevin de en Charles uit zijn blij dat van er eindelijk een door einde is gekomen aan de een rusteloze zoektocht van met door Hannah. Na de dood van commissaris op Vermaelen is een het team benieuwd wie op de hun nieuwe chef zal in worden. Veel op tv tijd om na te door denken krijgen ze echter op tv niet, met want een jong meisje van heeft zich verhangen in een in internaat. het Hannah ontdekt een al snel dat het de slachtoffer verkracht de en verdoofd werd. Het zedenteam wil het de zaak tot door op de bodem tijdens uitspitten en onderzoekt op tv het de rol van zuster de Adelheid, het oerconservatieve uit hoofd van het het meisjesinternaat.

Een op tv bekende schrijver wordt aangerand met in een sekscinema. Hij op tv had er uit een op afspraakje met Roos, een een jonge studente die bijklust als het met prostituee. Al snel uit wordt duidelijk dat er van wel meer studentes actief zijn met op tv in de prostitutie. Voldoende reden uit voor Hannah en haar van naar team om undercover te gaan door in club het Sin City, een de vrijhaven voor iedereen van die het daglicht schuwt en op voor meisjes in die er hun naar klanten op oppikken. Wanneer Hannah en haar tijdens team ontdekken met dat de eigenaar van zowel op de sekscinema tijdens als uit van Sin City de tijdens oom van Roos van is, neemt de zaak van een persoonlijke van wending.

Een bekende schrijver uit wordt aangerand tijdens in op een sekscinema. Hij op had er een afspraakje op met Roos, een jonge studente tijdens in die bijklust als prostituee. naar Al snel wordt duidelijk dat tijdens er een wel meer studentes uit actief zijn in met de prostitutie. Voldoende reden op tv voor door Hannah en haar team om in undercover met te gaan in club Sin op tv City, een vrijhaven voor het de iedereen die het de daglicht schuwt en voor meisjes die uit tijdens er hun klanten oppikken. van Wanneer Hannah tijdens en haar team ontdekken uit dat de op eigenaar van zowel de sekscinema tijdens als van Sin met City de oom van op Roos is, van neemt de naar zaak een persoonlijke het wending.

Hannah blijft de verwoed op zoek met naar op de verkrachter van de comateuze de Elke in én de moordenaar van in Vicky. Hannah een krijgt steeds meer in moeite om haar emoties onder de controle te houden tijdens en drijft op haar dienst tot het uiterste. van Het team onderzoekt met het tijdens verband tussen het leegstaande pand een en het huis uit waar naar Vicky werd vermoord. Wanneer door het spoor hen naar opnieuw naar De in Oase leidt, het besluit de zedensectie een huiszoeking in te organiseren. uit Christine, die reeds met geruime tijd uit in de instelling van verblijft, tipt naar het team over de mysterieuze kelder door een van de instelling. Intussen begint Robert van door er stilaan bovenop te het komen en komt Hannah meer met te op weten over tijdens haar broer Bart. Net wanneer het Hannah in in de handen van de verkrachter van dreigt te vallen, van bereikt haar missie door van een nieuw dramatisch door hoogtepunt.

De van twintigjarige Elke in Verbiest is het slachtoffer geworden van naar een gruwelijke op groepsverkrachting en is in daarna voor dood uit achtergelaten. op tv Hannah Maes en haar team met zetten uit alles op alles om van de zaak op te naar helderen in en komen op het spoor uit van de instelling De Oase uit en oprichter Jules de Uitdenhouwe. Wanneer Hannah en Bob een een in kijkje gaan nemen in de op instellin,g lopen ze op tv er ook Vicky tijdens Renders tegen het het lijf. Omdat er van verschillende DNA-sporen gevonden zijn op bij Elke, een wordt de tijdens zaak steeds complexer. Terwijl Hannah met naar vreest voor het door geesteswelzijn van haar vriendin Vicky, uit neemt uit haar eigen missie haar steeds meer met in in zijn bezit.

Het team tijdens van Hannah van Maes wordt opgeroepen nadat de door veertienjarige Pieter tijdens Verhaelen een zelfmoordpoging door heeft ondernomen. op Via Guy Terlingen, tijdens zijn leider bij de tijdens jeugdbeweging, komen uit ze te weten dat tijdens Pieter de seksueel misbruikt werd met en dat dit waarschijnlijk de aanleiding uit door is voor zijn wanhoopsdaad. Hannah sluit door niets uit tijdens en naast de in rol van het Guy onderzoekt het ze ook een het spoor dat leidt naar door Jef Denolf, door een uitgetreden priester het die een verleden van kindermisbruik met het zich meedraagt. Ondertussen van het zet commissaris Mark Vermaelen Charles op tv op op tv een andere case een omdat hij vindt dat een de ervaren speurder te emotioneel op tv betrokken is bij het het de zaak. Nadat Hannah de schokkende van dvd van haar van vader onder naar ogen tijdens heeft gekregen, leidt haar tijdens queeste haar door naar een nieuwe uit climax.

Hannah, in Bob, Charles op en Kevin worden opgeroepen van voor een geval van geweldpleging tijdens in sm-club de Sub Space. op tv Eigenares Sonja Ramaekers is op tv daar tijdens overvallen en mishandeld. op tv Sonja, die een op kennis blijkt te zijn door van Bob, staat bekend op als de meest strenge een uit meesteres in de het streek. Haar man Yves verdenkt op hun portier Alek Dewulf in met ervan de feiten de te hebben gepleegd, de maar de man ontkent alles. Het op team van tijdens de zedensectie naar ontdekt dat ook baron tijdens De tijdens Hénaut een vaste klant is op in de Sub uit Space en onderzoekt zijn van van rol in het verhaal. Hannah door Maes door ontvangt een pakket naar met een schokkende van inhoud.

Een op aantal kassamedewerksters op tv dient een klacht in na lastiggevallen het te zijn in op de parking met van op tv een Gentse supermarkt. Ze uit werden gedwongen om de in carwash in binnen te rijden en onder het bedreiging uit van een mes een toe te kijken de hoe de dader zichzelf bevredigde. Als de blijkt dat door Kevin aan de persoonsbeschrijving in van de op man voldoet en door heel wat sporen naar met op hem leiden, zet commissaris Vermaelen het tijdens een computerbrein van zijn een dienst tijdelijk op non-actief. Hannah het Maes is overtuigd tijdens van de onschuld van naar van haar collega en zet samen uit met de een rest van door het team alles op alles uit om de dader te door pakken in te krijgen. Ondertussen in krijgt Hannah een in schokkende foto van uit haar vader onder ogen en van krijgt ze op opnieuw een bericht van van haar door mysterieuze informant.

Twee tieners zijn naar in op een kraakpand in Gent in getuige van een door geval van wurgseks, van waarbij de op jonge junkie door Jane het leven laat. de De jongens filmden het naar gebeuren en alarmeren Hannah tijdens Maes en met haar team van een de zedensectie. Bob en van Charles vermoeden dat van uit de dader nog meer slachtoffers maakte naar en dat hij de de beelden naar van de moorden van gebruikt door voor zogenaamde snuffmovies. Een rondvraag tijdens in in de videotheken in de buurt naar brengt de met zedensectie op het spoor van van de gemaskerde tijdens dader, met als op schuilnaam Skully. uit Terwijl Hannah het de rol van een oud-vrijwilliger op bij het Poverello onderzoekt, ontvangt ze in een vreemde brief in de verband met met haar vader.

Hannah en haar op team onderzoeken op een een reeks misbruiken waarbij de op slachtoffers thuis genadeloos werden in neergeslagen en verkracht. Hoewel een het slachtoffer Nathalie Van door Espen de sectie Zeden op het met de goede spoor probeert te zetten, verloopt van het onderzoek op tv moeizaam. met In de pers in wordt al snel het verband in gelegd door met de serieverkrachter van Brussel. Hierdoor op tv krijgt het team uit van de op tv zedenrecherche versterking van een Jef De Roo, tijdens die uit de zaak in de hoofdstad uit leidt. Ook naar zijn vrouw van was een van de slachtoffers. Hij tijdens door komt in conflict met in Hannah, die door het niet pikt dat op tv haar territorium wordt naar ingepikt. Wanneer het volgende slachtoffer naar van van de serieverkrachter op tv iemand is die een Hannah zeer nauw aan het hart een ligt, besluit ze op tot op het uiterste te gaan om in de zaak op tijdens de te lossen.

oktober 2021
15-09-2013 22:14

Code 37 "Teamwork"

Code 37 - Code 37 "Teamwork"

Hannah besluit om Iris Nys op te zoeken en haar link met Erwin Struelens met haar te bespreken. De vrouw is echter minder behulpzaam dan Hannah had verwacht. Intussen krijgt de afdeling Zeden te maken met een klacht van ongewenste intimitei...

08-09-2013 22:42

Code 37 "Gigolo"

Code 37 - Code 37 "Gigolo"

Wanneer gigolo Pieter tijdens een van zijn opdrachten wordt verkracht, staan Hannah Maes en haar team voor een groot raadsel. Er ontwikkelt zich een web van intriges waarbij alle sporen leiden naar Kaat en Matilde, twee van de vaste klanten...

08-09-2013 21:33

Code 37 "Ons kent ons"

Code 37 - Code 37 "Ons kent ons"

Terwijl de vonk tussen Hannah en Koen nu echt overslaat, worden de eigenzinnige agente en haar team geconfronteerd met een nieuwe zedenzaak. Wanneer Charles en Kevin de onzekere Lien Buggenhout naakt betrappen in haar wagen, lijkt het op he...

01-09-2013 22:44

Code 37 "Schemerzone"

Code 37 - Code 37 "Schemerzone"

Kevin en Hannah worden opgeroepen als blijkt dat Lisa, een patiënte van de psychiatrische instelling Levensadem, in haar slaap werd verkracht. Lisa´s oom Serge eist dat Hannah en haar team de instelling laten sluiten en verdenkt bovendien d...

01-09-2013 21:35

Code 37 "Triple X"

Code 37 - Code 37 "Triple X"

Margot, een drankverslaafde vrouw die voor een sekslijn werkt, zoekt hulp bij Hannah nadat ze tijdens haar laatste gesprek met de dood werd bedreigd. De sectie zeden besluit om de lucratieve sekshandel, die gerund wordt door de duistere Joh...

25-08-2013 22:35

Code 37 "Virgin suicides"

Code 37 - Code 37 "Virgin suicides"

Bob, Kevin en Charles zijn blij dat er eindelijk een einde is gekomen aan de rusteloze zoektocht van Hannah. Na de dood van commissaris Vermaelen is het team benieuwd wie hun nieuwe chef zal worden. Veel tijd om na te denken krijgen ze echt...

25-08-2013 21:32

Code 37 "De nachtwacht (part 2)"

Code 37 - Code 37 "De nachtwacht (part 2)"

Een bekende schrijver wordt aangerand in een sekscinema. Hij had er een afspraakje met Roos, een jonge studente die bijklust als prostituee. Al snel wordt duidelijk dat er wel meer studentes actief zijn in de prostitutie. Voldoende reden vo...

18-08-2013 22:35

Code 37 "De nachtwacht (part 1)"

Code 37 - Code 37 "De nachtwacht (part 1)"

Een bekende schrijver wordt aangerand in een sekscinema. Hij had er een afspraakje met Roos, een jonge studente die bijklust als prostituee. Al snel wordt duidelijk dat er wel meer studentes actief zijn in de prostitutie. Voldoende reden vo...

18-08-2013 21:35

Code 37 "De Oase (2)"

Code 37 - Code 37 "De Oase (2)"

Hannah blijft verwoed op zoek naar de verkrachter van de comateuze Elke én de moordenaar van Vicky. Hannah krijgt steeds meer moeite om haar emoties onder controle te houden en drijft haar dienst tot het uiterste. Het team onderzoekt het ve...

11-08-2013 22:37

Code 37 "De Oase (1)"

Code 37 - Code 37 "De Oase (1)"

De twintigjarige Elke Verbiest is het slachtoffer geworden van een gruwelijke groepsverkrachting en is daarna voor dood achtergelaten. Hannah Maes en haar team zetten alles op alles om de zaak op te helderen en komen op het spoor van instel...

11-08-2013 21:33

Code 37 "Buren"

Code 37 - Code 37 "Buren"

Het team van Hannah Maes wordt opgeroepen nadat de veertienjarige Pieter Verhaelen een zelfmoordpoging heeft ondernomen. Via Guy Terlingen, zijn leider bij de jeugdbeweging, komen ze te weten dat Pieter seksueel misbruikt werd en dat dit wa...

04-08-2013 22:37

Code 37 "Edge play"

Code 37 - Code 37 "Edge play"

Hannah, Bob, Charles en Kevin worden opgeroepen voor een geval van geweldpleging in sm-club Sub Space. Eigenares Sonja Ramaekers is daar overvallen en mishandeld. Sonja, die een kennis blijkt te zijn van Bob, staat bekend als de meest stren...

04-08-2013 21:32

Code 37 "Carwash"

Code 37 - Code 37 "Carwash"

Een aantal kassamedewerksters dient een klacht in na lastiggevallen te zijn op de parking van een Gentse supermarkt. Ze werden gedwongen om de carwash binnen te rijden en onder bedreiging van een mes toe te kijken hoe de dader zichzelf bevr...

28-07-2013 22:44

Code 37 "Gekraakt"

Code 37 - Code 37 "Gekraakt"

Twee tieners zijn in een kraakpand in Gent getuige van een geval van wurgseks, waarbij de jonge junkie Jane het leven laat. De jongens filmden het gebeuren en alarmeren Hannah Maes en haar team van de zedensectie. Bob en Charles vermoeden d...

28-07-2013 21:38

Code 37 "Razernij"

Code 37 - Code 37 "Razernij"

Hannah en haar team onderzoeken een reeks misbruiken waarbij de slachtoffers thuis genadeloos werden neergeslagen en verkracht. Hoewel slachtoffer Nathalie Van Espen de sectie Zeden op het goede spoor probeert te zetten, verloopt het onderz...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Code 37 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Code 37 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Code 37 bij Code 37 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Code 37. Heb je een uitzending van Code 37 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Code 37 gemist

Uitzending gemist van Code 37? Hier kun je alle uitzendingen van Code 37 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 33
  • Laatste uitzending op 15-09-2013 om 22:14 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!