Programma gemist?

Hannah besluit op om Iris de Nys op te zoeken van en haar het link met Erwin Struelens tijdens met haar te met bespreken. De vrouw is van een echter minder behulpzaam dan Hannah had op tv verwacht. Intussen met krijgt de door afdeling Zeden te met maken met een klacht tijdens van ongewenste het intimiteiten op het uit werk. Lotte beweert dat de haar zus Eva seksueel tijdens wordt geïntimideerd op op het de bouwwerf waar ze het werkt. Eva ontkent echter het plots alle aanklachten, een waardoor Hannah denkt dat in ze iemand naar probeert te met beschermen. Kevin, Charles en naar Bob ondervragen de op collega´s van Eva, maar op door dat loopt niet zo makkelijk met als ze hadden gehoopt. van Hannah en met Koen beleven het romantische momenten.

Wanneer gigolo het Pieter tijdens met een van zijn naar opdrachten wordt met verkracht, staan Hannah in Maes en haar team met voor een groot uit raadsel. Er ontwikkelt zich een met web naar van intriges van waarbij alle sporen van leiden naar Kaat en uit Matilde, twee van de een vaste klanten een van Pieter. Ondertussen in krijgt Hannah een de nieuwe mysterieuze tip die kan op tv leiden op tot een doorbraak uit in haar op tv privéonderzoek.

Terwijl de vonk in tussen Hannah en door uit Koen nu echt overslaat, worden naar de eigenzinnige agente op en haar in team geconfronteerd met door een nieuwe zedenzaak. Wanneer uit Charles en Kevin de in onzekere in Lien Buggenhout op tv naakt betrappen in haar door wagen, lijkt het op het met het eerste gezicht om een naar zaak van openbare zedenschennis met te gaan. Lien is de echter een oude met bekende van Greet het Adriaans het en zij staat er het op door dat Hannah de zaak tot op op op de bodem uitspit. Het onderzoek door leidt al snel naar op de collega´s van op de Gentse een financiële recherche, van geleid door commissaris Kurt op tv Van Hees. Hannah betrekt naar eindelijk haar vader op tv met in haar privéonderzoek.

Kevin en een Hannah worden opgeroepen door als blijkt dat Lisa, het een patiënte van op het de psychiatrische instelling door Levensadem, in haar slaap werd naar verkracht. Lisa´s tijdens oom Serge het eist dat Hannah en in haar team de instelling laten uit sluiten door en verdenkt bovendien het de directeur van het tijdens misdrijf. Hannah naar is ervan overtuigd dat met de het verkrachter binnen de instelling moet tijdens worden de gezocht en vraagt de uit medische rapporten de van alle patiënten op. Terwijl Bob van en Charles door een analyse maken op tv van de uit bewakingsbeelden, ontdekt Hannah dat het Lisa een door tweede keer werd naar verkracht.

Margot, een van drankverslaafde vrouw van die voor een sekslijn werkt, met zoekt hulp de bij de Hannah nadat ze tijdens op haar laatste gesprek met de in dood werd bedreigd. op tv De het sectie zeden besluit om tijdens de lucratieve op tv sekshandel, die gerund op tv wordt door het de duistere John Vervoort, binnenstebuiten de te keren. het Wanneer Margo in een door ondergrondse parking wordt tijdens verkracht, door krijgt Hannah het aan tijdens de stok met haar overste, op naar hoofdcommissaris Greet Adriaens. Ondertussen wordt ook op Nathalie, de dochter met van door Margot, bedreigd. Terwijl Bob dag op tv en op nacht de wacht naar houdt bij de naar bevallige Nathalie, lijken alle sporen het in de richting naar op van John Vervoort te van wijzen.

Bob, door Kevin en Charles door zijn blij dat tijdens er eindelijk een einde op is gekomen de aan de rusteloze door zoektocht van Hannah. de Na de dood van van commissaris Vermaelen is het van team van benieuwd wie in hun nieuwe chef het zal worden. Veel tijd uit om na te denken krijgen op op ze echter niet, want een jong het naar meisje heeft zich de verhangen in een internaat. Hannah naar ontdekt al snel op tv dat het uit slachtoffer verkracht een en verdoofd werd. Het met zedenteam wil de door zaak tot op de door bodem uitspitten en onderzoekt naar de rol op van zuster van Adelheid, het uit oerconservatieve hoofd van het met meisjesinternaat.

Een van bekende schrijver wordt de aangerand in door een sekscinema. Hij had het er een afspraakje met een Roos, een jonge het studente in die bijklust als prostituee. Al uit snel wordt op duidelijk dat er naar wel meer studentes actief door zijn in de prostitutie. naar Voldoende tijdens reden voor Hannah en een haar team om undercover op met te gaan in tijdens club Sin City, een vrijhaven voor op tv iedereen die het van met daglicht schuwt en voor van meisjes die er hun op tv klanten oppikken. Wanneer Hannah tijdens en de haar team ontdekken in dat de de eigenaar van zowel de sekscinema als tijdens van uit Sin City de op oom van Roos in is, neemt de zaak een door persoonlijke door wending.

Een bekende op schrijver wordt aangerand in uit een sekscinema. tijdens Hij van had er een afspraakje de met Roos, een jonge studente van die bijklust het als tijdens prostituee. Al snel wordt een duidelijk dat er wel meer door naar studentes actief zijn op in de prostitutie. Voldoende in reden voor uit Hannah en haar team door om undercover te op tv gaan in club Sin City, op tv een vrijhaven voor van iedereen die het een daglicht een schuwt en het voor meisjes die er door hun klanten oppikken. Wanneer door Hannah op en haar team op tv ontdekken dat de eigenaar van met zowel in de sekscinema als van Sin City in de door oom van Roos is, neemt met uit de zaak een uit persoonlijke wending.

Hannah de blijft verwoed op zoek naar op tv de verkrachter van uit met de comateuze Elke én de tijdens moordenaar van Vicky. Hannah naar krijgt steeds een meer moeite om haar uit emoties onder controle naar een te houden en drijft haar uit dienst tot op tv het uiterste. Het team van onderzoekt het verband tussen met het leegstaande pand een en het huis tijdens waar Vicky het werd op tv vermoord. Wanneer het op tv spoor hen opnieuw naar op De Oase leidt, tijdens besluit de zedensectie een een huiszoeking te uit organiseren. Christine, die reeds geruime een op tijd in de op instelling verblijft, tipt het team tijdens over de mysterieuze door kelder van de instelling. op Intussen begint naar Robert er stilaan bovenop met op tv te komen en op tv komt Hannah meer te weten over de haar van broer Bart. het Net wanneer Hannah in de handen uit van de een verkrachter dreigt een te vallen, tijdens bereikt haar missie een naar nieuw dramatisch door hoogtepunt.

De in twintigjarige Elke Verbiest is van het slachtoffer geworden van van tijdens een gruwelijke groepsverkrachting en is van daarna voor dood achtergelaten. het Hannah Maes in en haar team zetten op alles op van alles om de op zaak op op te helderen en komen het op tijdens het spoor van een instelling De Oase en door oprichter Jules Uitdenhouwe. op tv Wanneer Hannah in en Bob een kijkje op gaan nemen op in de instellin,g lopen ze er van ook Vicky Renders tijdens naar tegen het lijf. Omdat met er verschillende DNA-sporen op tv gevonden zijn bij Elke, op wordt de zaak door steeds complexer. Terwijl Hannah het vreest de voor het geesteswelzijn het van haar vriendin Vicky, met neemt haar op eigen missie haar uit steeds meer van in zijn bezit.

Het in team van Hannah Maes wordt van opgeroepen nadat de het veertienjarige Pieter Verhaelen uit een een zelfmoordpoging heeft ondernomen. Via van Guy Terlingen, zijn in leider bij de op jeugdbeweging, komen het ze te weten op tv dat Pieter seksueel naar misbruikt werd en dat met dit met waarschijnlijk de aanleiding is de voor zijn wanhoopsdaad. Hannah naar sluit niets een uit en naast door de rol van Guy met onderzoekt ze ook op tv een spoor het dat leidt naar Jef met Denolf, een uitgetreden naar priester die tijdens een verleden van kindermisbruik met tijdens zich meedraagt. Ondertussen door zet van commissaris Mark Vermaelen het Charles op een andere case met naar omdat hij vindt dat op de ervaren speurder te naar emotioneel betrokken de is bij de het zaak. Nadat Hannah het de schokkende dvd van haar tijdens vader onder op ogen heeft gekregen, op tv leidt haar het queeste haar de naar een nieuwe op tv climax.

Hannah, Bob, Charles uit in en Kevin worden een opgeroepen voor een geval van op geweldpleging in sm-club Sub de Space. Eigenares met Sonja Ramaekers is door daar overvallen en mishandeld. de tijdens Sonja, die een kennis in blijkt te zijn in van Bob, staat bekend als in de uit meest strenge meesteres in de op tv streek. Haar man een Yves naar verdenkt hun portier van Alek Dewulf van ervan de feiten te hebben gepleegd, van maar op tv de man op ontkent alles. Het team van de op het zedensectie ontdekt dat ook baron De naar van Hénaut een vaste klant de is in een de Sub Space en onderzoekt zijn in rol in naar het verhaal. naar Hannah Maes ontvangt een pakket met met met een schokkende naar inhoud.

Een in aantal kassamedewerksters dient van een klacht in na door lastiggevallen te zijn van op de de parking van een het Gentse supermarkt. Ze met werden gedwongen om de een carwash binnen te op tv rijden op en onder bedreiging van een mes van toe te uit kijken op tv hoe de dader zichzelf bevredigde. in Als tijdens blijkt dat Kevin aan de persoonsbeschrijving het het van de man voldoet en het heel wat sporen naar van naar hem leiden, zet commissaris Vermaelen het een computerbrein op tv van zijn door dienst tijdelijk op non-actief. Hannah Maes met is overtuigd van het de onschuld van op haar collega en het op tv zet samen met de rest van tijdens het team alles de op door alles om naar de dader te met pakken te krijgen. uit Ondertussen krijgt Hannah een op schokkende foto van haar op vader onder het ogen en op krijgt ze opnieuw een bericht van uit haar tijdens mysterieuze informant.

Twee tieners op tv zijn de in een kraakpand in Gent getuige met van een de geval een van wurgseks, waarbij de met jonge junkie naar Jane het leven laat. De jongens tijdens naar filmden het gebeuren en alarmeren Hannah op Maes met en haar team het van de zedensectie. Bob en met Charles vermoeden van dat tijdens de dader nog het meer slachtoffers maakte en dat het hij door de beelden van de op moorden gebruikt voor zogenaamde in snuffmovies. door Een rondvraag in de videotheken in de de op buurt brengt door de zedensectie op door het spoor van de de gemaskerde dader, met de als schuilnaam Skully. de Terwijl Hannah de rol van op tv een op tv oud-vrijwilliger bij Poverello de onderzoekt, ontvangt op ze een vreemde brief een in verband met haar het vader.

Hannah in en haar team onderzoeken op tv een een reeks misbruiken waarbij de slachtoffers thuis naar genadeloos werden van neergeslagen en verkracht. Hoewel door in slachtoffer Nathalie Van Espen van de sectie Zeden op het door op goede spoor probeert te zetten, naar verloopt op het onderzoek moeizaam. In de pers door wordt al snel het het verband in gelegd met de serieverkrachter tijdens door van Brussel. Hierdoor krijgt het team in van de zedenrecherche het van versterking van Jef op De Roo, die de zaak in uit de hoofdstad de leidt. Ook zijn vrouw naar op was een van de tijdens slachtoffers. Hij komt in conflict van naar met Hannah, die het niet naar pikt dat haar territorium naar een wordt ingepikt. Wanneer het het volgende slachtoffer van de van serieverkrachter iemand naar is die Hannah naar zeer nauw aan in het hart door ligt, besluit ze tot naar het uiterste te met gaan om tijdens de zaak op te het lossen.

september 2019
15-09-2013 22:14

Code 37 "Teamwork"

Code 37 - Code 37 "Teamwork"

Hannah besluit om Iris Nys op te zoeken en haar link met Erwin Struelens met haar te bespreken. De vrouw is echter minder behulpzaam dan Hannah had verwacht. Intussen krijgt de afdeling Zeden te maken met een klacht van ongewenste intimitei...

08-09-2013 22:42

Code 37 "Gigolo"

Code 37 - Code 37 "Gigolo"

Wanneer gigolo Pieter tijdens een van zijn opdrachten wordt verkracht, staan Hannah Maes en haar team voor een groot raadsel. Er ontwikkelt zich een web van intriges waarbij alle sporen leiden naar Kaat en Matilde, twee van de vaste klanten...

08-09-2013 21:33

Code 37 "Ons kent ons"

Code 37 - Code 37 "Ons kent ons"

Terwijl de vonk tussen Hannah en Koen nu echt overslaat, worden de eigenzinnige agente en haar team geconfronteerd met een nieuwe zedenzaak. Wanneer Charles en Kevin de onzekere Lien Buggenhout naakt betrappen in haar wagen, lijkt het op he...

01-09-2013 22:44

Code 37 "Schemerzone"

Code 37 - Code 37 "Schemerzone"

Kevin en Hannah worden opgeroepen als blijkt dat Lisa, een patiënte van de psychiatrische instelling Levensadem, in haar slaap werd verkracht. Lisa´s oom Serge eist dat Hannah en haar team de instelling laten sluiten en verdenkt bovendien d...

01-09-2013 21:35

Code 37 "Triple X"

Code 37 - Code 37 "Triple X"

Margot, een drankverslaafde vrouw die voor een sekslijn werkt, zoekt hulp bij Hannah nadat ze tijdens haar laatste gesprek met de dood werd bedreigd. De sectie zeden besluit om de lucratieve sekshandel, die gerund wordt door de duistere Joh...

25-08-2013 22:35

Code 37 "Virgin suicides"

Code 37 - Code 37 "Virgin suicides"

Bob, Kevin en Charles zijn blij dat er eindelijk een einde is gekomen aan de rusteloze zoektocht van Hannah. Na de dood van commissaris Vermaelen is het team benieuwd wie hun nieuwe chef zal worden. Veel tijd om na te denken krijgen ze echt...

25-08-2013 21:32

Code 37 "De nachtwacht (part 2)"

Code 37 - Code 37 "De nachtwacht (part 2)"

Een bekende schrijver wordt aangerand in een sekscinema. Hij had er een afspraakje met Roos, een jonge studente die bijklust als prostituee. Al snel wordt duidelijk dat er wel meer studentes actief zijn in de prostitutie. Voldoende reden vo...

18-08-2013 22:35

Code 37 "De nachtwacht (part 1)"

Code 37 - Code 37 "De nachtwacht (part 1)"

Een bekende schrijver wordt aangerand in een sekscinema. Hij had er een afspraakje met Roos, een jonge studente die bijklust als prostituee. Al snel wordt duidelijk dat er wel meer studentes actief zijn in de prostitutie. Voldoende reden vo...

18-08-2013 21:35

Code 37 "De Oase (2)"

Code 37 - Code 37 "De Oase (2)"

Hannah blijft verwoed op zoek naar de verkrachter van de comateuze Elke én de moordenaar van Vicky. Hannah krijgt steeds meer moeite om haar emoties onder controle te houden en drijft haar dienst tot het uiterste. Het team onderzoekt het ve...

11-08-2013 22:37

Code 37 "De Oase (1)"

Code 37 - Code 37 "De Oase (1)"

De twintigjarige Elke Verbiest is het slachtoffer geworden van een gruwelijke groepsverkrachting en is daarna voor dood achtergelaten. Hannah Maes en haar team zetten alles op alles om de zaak op te helderen en komen op het spoor van instel...

11-08-2013 21:33

Code 37 "Buren"

Code 37 - Code 37 "Buren"

Het team van Hannah Maes wordt opgeroepen nadat de veertienjarige Pieter Verhaelen een zelfmoordpoging heeft ondernomen. Via Guy Terlingen, zijn leider bij de jeugdbeweging, komen ze te weten dat Pieter seksueel misbruikt werd en dat dit wa...

04-08-2013 22:37

Code 37 "Edge play"

Code 37 - Code 37 "Edge play"

Hannah, Bob, Charles en Kevin worden opgeroepen voor een geval van geweldpleging in sm-club Sub Space. Eigenares Sonja Ramaekers is daar overvallen en mishandeld. Sonja, die een kennis blijkt te zijn van Bob, staat bekend als de meest stren...

04-08-2013 21:32

Code 37 "Carwash"

Code 37 - Code 37 "Carwash"

Een aantal kassamedewerksters dient een klacht in na lastiggevallen te zijn op de parking van een Gentse supermarkt. Ze werden gedwongen om de carwash binnen te rijden en onder bedreiging van een mes toe te kijken hoe de dader zichzelf bevr...

28-07-2013 22:44

Code 37 "Gekraakt"

Code 37 - Code 37 "Gekraakt"

Twee tieners zijn in een kraakpand in Gent getuige van een geval van wurgseks, waarbij de jonge junkie Jane het leven laat. De jongens filmden het gebeuren en alarmeren Hannah Maes en haar team van de zedensectie. Bob en Charles vermoeden d...

28-07-2013 21:38

Code 37 "Razernij"

Code 37 - Code 37 "Razernij"

Hannah en haar team onderzoeken een reeks misbruiken waarbij de slachtoffers thuis genadeloos werden neergeslagen en verkracht. Hoewel slachtoffer Nathalie Van Espen de sectie Zeden op het goede spoor probeert te zetten, verloopt het onderz...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Code 37 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Code 37 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Code 37 bij Code 37 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Code 37. Heb je een uitzending van Code 37 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Code 37 gemist

Uitzending gemist van Code 37? Hier kun je alle uitzendingen van Code 37 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 33
  • Laatste uitzending op 15-09-2013 om 22:14 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord