Programma gemist?

Hannah besluit een om Iris van Nys op te zoeken en van haar link met naar door Erwin Struelens met op haar te bespreken. De vrouw de is een echter minder behulpzaam naar dan Hannah had verwacht. op tv Intussen krijgt de afdeling op tv Zeden door te maken met van een klacht van ongewenste intimiteiten van op naar het werk. Lotte beweert dat met haar zus op Eva seksueel door wordt geïntimideerd op de de bouwwerf waar ze werkt. op Eva met ontkent echter plots alle aanklachten, waardoor in Hannah denkt naar dat op tv ze iemand probeert te beschermen. Kevin, het met Charles en Bob ondervragen de collega´s in van in Eva, maar dat loopt niet met door zo makkelijk als ze hadden het gehoopt. Hannah en Koen uit van beleven romantische momenten.

Wanneer naar gigolo Pieter een tijdens een van zijn naar opdrachten wordt verkracht, op tv staan Hannah Maes en haar door team voor een op tv uit groot raadsel. Er ontwikkelt zich de een met web van intriges door waarbij alle sporen op tv leiden naar Kaat met en Matilde, twee van uit de vaste klanten van Pieter. de Ondertussen krijgt Hannah naar een nieuwe mysterieuze de tip die kan met leiden tot een door doorbraak in haar met met privéonderzoek.

Terwijl tijdens de vonk een tussen Hannah en met Koen nu echt op tv overslaat, worden de eigenzinnige agente de en in haar team geconfronteerd met naar een nieuwe zedenzaak. Wanneer op tv Charles en Kevin op de onzekere van Lien Buggenhout naakt betrappen op tv in haar wagen, tijdens lijkt het op het een eerste op tv gezicht om tijdens een zaak van openbare tijdens zedenschennis te gaan. in Lien is echter met een oude bekende op van Greet op Adriaans en zij van staat er op dat Hannah de in zaak tot de op de bodem uitspit. uit een Het onderzoek leidt al de snel naar de de collega´s van op de Gentse financiële recherche, met geleid door van commissaris Kurt Van Hees. Hannah op tv betrekt eindelijk haar een vader in haar in privéonderzoek.

Kevin en Hannah tijdens worden opgeroepen de als blijkt dat Lisa, tijdens een patiënte van een de psychiatrische een instelling Levensadem, van in haar slaap werd tijdens verkracht. Lisa´s oom Serge in eist dat een Hannah met en haar team de instelling laten door sluiten en in verdenkt bovendien de van directeur van door het misdrijf. Hannah is ervan tijdens overtuigd dat van de verkrachter binnen de de instelling moet worden tijdens naar gezocht en vraagt de met medische rapporten van op tv alle patiënten op. Terwijl de Bob en Charles een in analyse maken van de de bewakingsbeelden, een ontdekt Hannah een dat Lisa naar een tweede keer werd met verkracht.

Margot, tijdens een drankverslaafde het vrouw die voor een sekslijn werkt, tijdens zoekt op hulp bij Hannah nadat ze in tijdens naar haar laatste op tv gesprek met de door dood werd bedreigd. De sectie zeden van besluit om de de in lucratieve sekshandel, die gerund wordt uit door het de duistere John Vervoort, binnenstebuiten te door keren. Wanneer Margo het in in een ondergrondse parking wordt verkracht, met krijgt met Hannah het aan de stok een met door haar overste, hoofdcommissaris Greet Adriaens. het Ondertussen wordt het ook Nathalie, de de dochter van van Margot, bedreigd. tijdens Terwijl Bob dag en nacht de met wacht houdt van bij de bevallige van Nathalie, lijken alle sporen in in van de richting van tijdens John Vervoort in te wijzen.

Bob, Kevin door en Charles naar zijn blij dat er eindelijk op een einde naar is gekomen aan de door rusteloze door zoektocht van op Hannah. Na de door dood van commissaris Vermaelen is van het uit team benieuwd wie hun het nieuwe chef de zal worden. Veel tijd om na op tv in te denken krijgen ze echter naar niet, met want een jong meisje heeft zich uit verhangen in naar een internaat. Hannah tijdens ontdekt van al snel dat het slachtoffer van verkracht uit en verdoofd werd. Het van zedenteam wil de zaak naar tot op de het bodem uitspitten en op tv onderzoekt de rol van op zuster Adelheid, op het oerconservatieve hoofd van in het een meisjesinternaat.

Een bekende door schrijver wordt aangerand in in een sekscinema. Hij uit op tv had er een afspraakje met op tv Roos, een jonge studente uit die bijklust als naar prostituee. van Al snel wordt duidelijk dat het er op wel meer studentes met actief zijn tijdens in de prostitutie. Voldoende reden uit voor Hannah en door haar team een om undercover te uit gaan in club door Sin City, een het vrijhaven voor naar iedereen die het daglicht schuwt en op tv voor meisjes die tijdens op er hun klanten oppikken. met Wanneer Hannah en van haar team in ontdekken dat de eigenaar van het zowel de sekscinema in als van met Sin City de op oom van Roos het is, neemt in de zaak een persoonlijke het wending.

Een bekende door schrijver wordt aangerand in in met een sekscinema. Hij had er het een afspraakje met Roos, op een jonge met studente in die bijklust als prostituee. Al met snel wordt duidelijk in dat er wel meer tijdens studentes actief van zijn in in de prostitutie. Voldoende reden het voor Hannah en met haar team in om undercover te gaan op in in club Sin City, een van vrijhaven voor iedereen met die het door daglicht schuwt en voor meisjes die op er hun uit klanten uit oppikken. Wanneer Hannah een en haar team ontdekken dat de op eigenaar van het zowel de sekscinema met als van Sin met City de oom van het uit Roos is, neemt de zaak een van persoonlijke de wending.

Hannah van blijft verwoed op zoek naar tijdens op tv de verkrachter van de in comateuze Elke uit én de moordenaar van tijdens Vicky. Hannah krijgt de steeds meer op moeite om haar emoties onder controle een te houden en tijdens door drijft haar dienst naar tot het uiterste. Het door team onderzoekt op het verband tussen het leegstaande door pand de en het huis met waar Vicky werd een vermoord. Wanneer het spoor hen naar opnieuw naar De uit Oase met leidt, besluit de zedensectie uit een huiszoeking te organiseren. Christine, het die op reeds geruime tijd door in de instelling een verblijft, tipt het het team over met de mysterieuze kelder het van de instelling. Intussen begint tijdens Robert er stilaan door bovenop te komen op en komt Hannah op tv meer te weten in over haar broer door Bart. Net wanneer naar Hannah in de handen door van de van verkrachter dreigt uit te vallen, uit bereikt haar missie door een nieuw dramatisch het hoogtepunt.

De twintigjarige uit Elke Verbiest op is het op slachtoffer geworden van een op tv gruwelijke groepsverkrachting en uit is daarna voor naar dood achtergelaten. Hannah Maes en op haar team door zetten alles op in alles om de zaak een op in te helderen en komen op door het spoor het van instelling De Oase op een en oprichter Jules Uitdenhouwe. Wanneer door Hannah en Bob een in kijkje gaan in nemen in de een instellin,g lopen ze op tv er ook Vicky door Renders tegen tijdens het lijf. Omdat er verschillende de van DNA-sporen gevonden zijn bij Elke, door wordt naar de zaak steeds met complexer. Terwijl Hannah vreest voor op tv het geesteswelzijn van met haar vriendin Vicky, neemt tijdens het haar eigen missie haar op steeds meer in zijn met bezit.

Het team van naar Hannah Maes wordt op opgeroepen nadat tijdens de veertienjarige Pieter Verhaelen op een de zelfmoordpoging heeft in ondernomen. Via Guy Terlingen, zijn op leider bij de jeugdbeweging, met komen ze van te de weten dat Pieter door seksueel misbruikt werd en dat dit tijdens waarschijnlijk de op tv aanleiding is voor in zijn met wanhoopsdaad. Hannah sluit niets uit en een naast de rol in het van Guy onderzoekt ze ook een uit spoor dat met leidt naar Jef Denolf, op een uitgetreden priester op tv die op een verleden door van kindermisbruik met zich meedraagt. Ondertussen de zet commissaris door Mark Vermaelen de Charles op een andere case de tijdens omdat hij vindt dat de ervaren van speurder uit te emotioneel betrokken is van bij uit de zaak. Nadat Hannah van de schokkende dvd van de haar tijdens vader onder ogen heeft gekregen, in leidt in haar queeste haar op tv naar een nieuwe het climax.

Hannah, Bob, door Charles en Kevin uit worden opgeroepen voor een op geval van de geweldpleging in sm-club van Sub Space. Eigenares in Sonja Ramaekers tijdens is daar overvallen en mishandeld. tijdens Sonja, die uit een kennis van blijkt te zijn van uit Bob, staat het bekend als op de meest strenge meesteres uit in de streek. Haar man naar Yves in verdenkt hun portier Alek Dewulf tijdens op tv ervan de feiten te op tv hebben gepleegd, maar van de man ontkent alles. op Het team van de een zedensectie ontdekt dat op tv ook baron met De Hénaut naar een vaste klant de is in de Sub Space op en op onderzoekt zijn rol in het op van verhaal. Hannah Maes ontvangt een pakket een met uit een schokkende de inhoud.

Een een aantal kassamedewerksters dient op een klacht in na lastiggevallen een te uit zijn op de van parking van in een Gentse supermarkt. Ze werden gedwongen door om de carwash van binnen naar te rijden en onder bedreiging in de van een mes toe te in kijken hoe de de dader zichzelf tijdens bevredigde. Als blijkt dat naar Kevin aan de persoonsbeschrijving in van een de man voldoet en door heel het wat sporen naar het hem leiden, zet commissaris Vermaelen het van computerbrein van zijn door een dienst tijdelijk op non-actief. Hannah Maes op tv is overtuigd van uit de onschuld van door haar collega en door zet samen met met de rest door van het op team alles in op alles om van de dader te pakken te tijdens krijgen. met Ondertussen krijgt Hannah een in schokkende foto van tijdens haar vader onder ogen van en de krijgt ze opnieuw een een bericht van haar mysterieuze het informant.

Twee met tieners zijn door in een kraakpand met in Gent getuige de van een geval van tijdens wurgseks, waarbij naar de jonge junkie Jane het leven op tv laat. De in jongens filmden het gebeuren een en alarmeren de Hannah Maes uit en haar team op tv van de de zedensectie. Bob en Charles door vermoeden dat een de dader nog meer slachtoffers op tv maakte en dat uit hij de met beelden van de uit moorden gebruikt voor zogenaamde snuffmovies. het tijdens Een rondvraag in de videotheken in met de door buurt brengt de de zedensectie op het spoor een van de gemaskerde dader, met met de als schuilnaam Skully. op Terwijl Hannah de rol van tijdens uit een oud-vrijwilliger bij Poverello uit onderzoekt, ontvangt van ze een vreemde door brief in verband met haar met vader.

Hannah een en haar team onderzoeken van een reeks op tv misbruiken waarbij de de slachtoffers thuis genadeloos tijdens werden neergeslagen van en verkracht. Hoewel slachtoffer Nathalie Van een Espen de uit sectie met Zeden op het goede spoor een probeert op te zetten, verloopt op tv het onderzoek moeizaam. In uit de pers wordt al snel met een het verband gelegd het met de serieverkrachter van Brussel. Hierdoor uit krijgt met het team van de van zedenrecherche versterking van uit Jef tijdens De Roo, die de zaak in van de hoofdstad leidt. van Ook zijn vrouw met was met een van de slachtoffers. naar Hij komt in van conflict met Hannah, uit die het niet pikt met dat van haar territorium wordt ingepikt. Wanneer de het volgende slachtoffer uit van van de serieverkrachter iemand een is die Hannah zeer het nauw aan naar het hart ligt, besluit door ze tot het door uiterste te gaan op tv om de zaak op de te het lossen.

februari 2021
15-09-2013 22:14

Code 37 "Teamwork"

Code 37 - Code 37 "Teamwork"

Hannah besluit om Iris Nys op te zoeken en haar link met Erwin Struelens met haar te bespreken. De vrouw is echter minder behulpzaam dan Hannah had verwacht. Intussen krijgt de afdeling Zeden te maken met een klacht van ongewenste intimitei...

08-09-2013 22:42

Code 37 "Gigolo"

Code 37 - Code 37 "Gigolo"

Wanneer gigolo Pieter tijdens een van zijn opdrachten wordt verkracht, staan Hannah Maes en haar team voor een groot raadsel. Er ontwikkelt zich een web van intriges waarbij alle sporen leiden naar Kaat en Matilde, twee van de vaste klanten...

08-09-2013 21:33

Code 37 "Ons kent ons"

Code 37 - Code 37 "Ons kent ons"

Terwijl de vonk tussen Hannah en Koen nu echt overslaat, worden de eigenzinnige agente en haar team geconfronteerd met een nieuwe zedenzaak. Wanneer Charles en Kevin de onzekere Lien Buggenhout naakt betrappen in haar wagen, lijkt het op he...

01-09-2013 22:44

Code 37 "Schemerzone"

Code 37 - Code 37 "Schemerzone"

Kevin en Hannah worden opgeroepen als blijkt dat Lisa, een patiënte van de psychiatrische instelling Levensadem, in haar slaap werd verkracht. Lisa´s oom Serge eist dat Hannah en haar team de instelling laten sluiten en verdenkt bovendien d...

01-09-2013 21:35

Code 37 "Triple X"

Code 37 - Code 37 "Triple X"

Margot, een drankverslaafde vrouw die voor een sekslijn werkt, zoekt hulp bij Hannah nadat ze tijdens haar laatste gesprek met de dood werd bedreigd. De sectie zeden besluit om de lucratieve sekshandel, die gerund wordt door de duistere Joh...

25-08-2013 22:35

Code 37 "Virgin suicides"

Code 37 - Code 37 "Virgin suicides"

Bob, Kevin en Charles zijn blij dat er eindelijk een einde is gekomen aan de rusteloze zoektocht van Hannah. Na de dood van commissaris Vermaelen is het team benieuwd wie hun nieuwe chef zal worden. Veel tijd om na te denken krijgen ze echt...

25-08-2013 21:32

Code 37 "De nachtwacht (part 2)"

Code 37 - Code 37 "De nachtwacht (part 2)"

Een bekende schrijver wordt aangerand in een sekscinema. Hij had er een afspraakje met Roos, een jonge studente die bijklust als prostituee. Al snel wordt duidelijk dat er wel meer studentes actief zijn in de prostitutie. Voldoende reden vo...

18-08-2013 22:35

Code 37 "De nachtwacht (part 1)"

Code 37 - Code 37 "De nachtwacht (part 1)"

Een bekende schrijver wordt aangerand in een sekscinema. Hij had er een afspraakje met Roos, een jonge studente die bijklust als prostituee. Al snel wordt duidelijk dat er wel meer studentes actief zijn in de prostitutie. Voldoende reden vo...

18-08-2013 21:35

Code 37 "De Oase (2)"

Code 37 - Code 37 "De Oase (2)"

Hannah blijft verwoed op zoek naar de verkrachter van de comateuze Elke én de moordenaar van Vicky. Hannah krijgt steeds meer moeite om haar emoties onder controle te houden en drijft haar dienst tot het uiterste. Het team onderzoekt het ve...

11-08-2013 22:37

Code 37 "De Oase (1)"

Code 37 - Code 37 "De Oase (1)"

De twintigjarige Elke Verbiest is het slachtoffer geworden van een gruwelijke groepsverkrachting en is daarna voor dood achtergelaten. Hannah Maes en haar team zetten alles op alles om de zaak op te helderen en komen op het spoor van instel...

11-08-2013 21:33

Code 37 "Buren"

Code 37 - Code 37 "Buren"

Het team van Hannah Maes wordt opgeroepen nadat de veertienjarige Pieter Verhaelen een zelfmoordpoging heeft ondernomen. Via Guy Terlingen, zijn leider bij de jeugdbeweging, komen ze te weten dat Pieter seksueel misbruikt werd en dat dit wa...

04-08-2013 22:37

Code 37 "Edge play"

Code 37 - Code 37 "Edge play"

Hannah, Bob, Charles en Kevin worden opgeroepen voor een geval van geweldpleging in sm-club Sub Space. Eigenares Sonja Ramaekers is daar overvallen en mishandeld. Sonja, die een kennis blijkt te zijn van Bob, staat bekend als de meest stren...

04-08-2013 21:32

Code 37 "Carwash"

Code 37 - Code 37 "Carwash"

Een aantal kassamedewerksters dient een klacht in na lastiggevallen te zijn op de parking van een Gentse supermarkt. Ze werden gedwongen om de carwash binnen te rijden en onder bedreiging van een mes toe te kijken hoe de dader zichzelf bevr...

28-07-2013 22:44

Code 37 "Gekraakt"

Code 37 - Code 37 "Gekraakt"

Twee tieners zijn in een kraakpand in Gent getuige van een geval van wurgseks, waarbij de jonge junkie Jane het leven laat. De jongens filmden het gebeuren en alarmeren Hannah Maes en haar team van de zedensectie. Bob en Charles vermoeden d...

28-07-2013 21:38

Code 37 "Razernij"

Code 37 - Code 37 "Razernij"

Hannah en haar team onderzoeken een reeks misbruiken waarbij de slachtoffers thuis genadeloos werden neergeslagen en verkracht. Hoewel slachtoffer Nathalie Van Espen de sectie Zeden op het goede spoor probeert te zetten, verloopt het onderz...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Code 37 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Code 37 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Code 37 bij Code 37 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Code 37. Heb je een uitzending van Code 37 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Code 37 gemist

Uitzending gemist van Code 37? Hier kun je alle uitzendingen van Code 37 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 33
  • Laatste uitzending op 15-09-2013 om 22:14 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!