Programma gemist?

Hannah besluit om op naar Iris Nys op het te zoeken en haar door link met Erwin door Struelens met haar de te bespreken. De vrouw de is echter minder naar behulpzaam dan Hannah een had verwacht. Intussen in krijgt de afdeling op Zeden te in maken met een tijdens klacht van ongewenste intimiteiten op op het op werk. Lotte naar beweert dat haar op zus Eva seksueel door wordt geïntimideerd op de bouwwerf waar van in ze werkt. Eva ontkent echter een plots alle de aanklachten, waardoor Hannah op tv denkt dat ze iemand probeert naar te beschermen. Kevin, tijdens Charles uit en Bob ondervragen tijdens de collega´s van Eva, maar door in dat loopt niet zo makkelijk het als ze hadden op tv gehoopt. van Hannah en Koen een beleven romantische momenten.

Wanneer gigolo op tv Pieter tijdens een van van zijn opdrachten uit wordt verkracht, staan het Hannah Maes uit en haar team voor van een groot raadsel. Er naar ontwikkelt zich een uit op web van intriges waarbij alle sporen het leiden naar door Kaat en Matilde, tijdens twee van het de vaste klanten van Pieter. een Ondertussen krijgt Hannah in op tv een nieuwe mysterieuze tip die door kan leiden uit tot een uit doorbraak in haar van privéonderzoek.

Terwijl de op vonk tussen uit Hannah en Koen nu echt in overslaat, worden de op met eigenzinnige agente en in haar team geconfronteerd van met een nieuwe door zedenzaak. Wanneer Charles en Kevin een de onzekere de Lien Buggenhout tijdens naakt betrappen in in haar wagen, lijkt het op het het op tv eerste gezicht om een zaak de van tijdens openbare zedenschennis te in gaan. Lien is echter een oude door bekende van naar Greet Adriaans en zij op tv staat er op de dat Hannah de uit zaak tot op met met de bodem uitspit. Het onderzoek de leidt al snel naar tijdens de collega´s op tv van de Gentse financiële met recherche, geleid van door commissaris tijdens Kurt Van Hees. Hannah door betrekt eindelijk haar op tv vader in het haar privéonderzoek.

Kevin en Hannah op op worden opgeroepen als blijkt uit dat Lisa, met een patiënte van de uit psychiatrische instelling Levensadem, van in haar slaap uit werd verkracht. Lisa´s tijdens oom Serge eist dat Hannah in in en haar team naar de instelling laten door sluiten en verdenkt bovendien de directeur de van het misdrijf. uit naar Hannah is ervan overtuigd dat door de verkrachter binnen de de instelling moet worden het een gezocht en vraagt de medische een rapporten van uit alle patiënten op. met Terwijl Bob en in Charles een analyse maken op van de bewakingsbeelden, ontdekt in Hannah op dat Lisa een tweede keer door werd naar verkracht.

Margot, een drankverslaafde met vrouw die voor op een van sekslijn werkt, zoekt hulp bij uit Hannah nadat uit ze tijdens een haar laatste gesprek in met de dood werd op bedreigd. het De sectie zeden besluit in om de lucratieve tijdens sekshandel, die gerund wordt door door de op duistere John Vervoort, binnenstebuiten te van keren. Wanneer met Margo in van een ondergrondse parking wordt op verkracht, krijgt met Hannah het aan de de stok met haar tijdens overste, hoofdcommissaris Greet Adriaens. het Ondertussen wordt uit ook Nathalie, de op tv dochter tijdens van Margot, bedreigd. Terwijl op Bob dag en nacht naar de wacht van houdt bij de bevallige door Nathalie, lijken op alle sporen op in de richting van John Vervoort naar te met wijzen.

Bob, op Kevin en Charles zijn blij in dat er op eindelijk uit een einde is door gekomen aan de de rusteloze zoektocht van Hannah. Na tijdens de van dood van commissaris Vermaelen is het het door team benieuwd wie hun nieuwe chef op zal naar worden. Veel tijd om de na te denken met krijgen op tv ze echter niet, want in een jong meisje heeft een zich verhangen tijdens in een internaat. door Hannah ontdekt al door snel dat het slachtoffer tijdens verkracht en de verdoofd werd. Het op tv zedenteam wil het de zaak tot op de naar bodem uitspitten en in onderzoekt de rol een van zuster Adelheid, het op oerconservatieve de hoofd van het uit meisjesinternaat.

Een bekende schrijver in wordt in aangerand in een sekscinema. de Hij had de er een afspraakje met uit Roos, een jonge studente door die bijklust als naar prostituee. op Al snel wordt de duidelijk dat er wel meer tijdens studentes actief het zijn in de prostitutie. de naar Voldoende reden voor het Hannah en haar team om de undercover te van gaan in club Sin City, het een vrijhaven naar voor iedereen die een het daglicht met schuwt en voor meisjes het die er naar hun klanten oppikken. op tv Wanneer Hannah en haar team naar ontdekken dat de naar eigenaar van met zowel het de sekscinema als een van Sin City tijdens de oom van Roos is, neemt op de zaak de een persoonlijke het wending.

Een het bekende schrijver wordt aangerand naar in een op tv sekscinema. Hij had naar er een afspraakje met met Roos, een door jonge studente die bijklust als in prostituee. Al met snel wordt duidelijk uit dat er wel op tv meer studentes actief van zijn in de prostitutie. tijdens Voldoende naar reden voor met Hannah en haar team de om undercover met te gaan in club Sin tijdens City, een door vrijhaven voor iedereen die het op daglicht van schuwt en voor meisjes die naar er hun klanten de met oppikken. Wanneer Hannah en haar in team ontdekken met dat de eigenaar van het zowel de sekscinema tijdens als van Sin tijdens City de oom van uit Roos is, naar neemt de zaak een een persoonlijke van wending.

Hannah door blijft verwoed op naar zoek naar de verkrachter van door de op comateuze Elke op tv én de moordenaar van op tv Vicky. Hannah krijgt steeds meer uit met moeite om haar emoties onder naar controle op tv te houden en drijft tijdens haar dienst tot het door uiterste. Het van team onderzoekt het verband op tussen met het leegstaande pand de en het huis waar Vicky van werd vermoord. Wanneer op het uit spoor hen opnieuw naar De het Oase leidt, besluit een de zedensectie een een huiszoeking te organiseren. op Christine, die tijdens reeds geruime het tijd in de van instelling verblijft, tipt het team in over de naar mysterieuze kelder van met de instelling. Intussen begint tijdens Robert er stilaan bovenop een te komen en met komt Hannah de meer door te weten over naar haar broer Bart. met Net wanneer Hannah in uit de handen van op de verkrachter dreigt het te vallen, bereikt haar missie op een tijdens nieuw dramatisch met hoogtepunt.

De twintigjarige Elke uit Verbiest is van het op tv slachtoffer geworden van in een gruwelijke groepsverkrachting en is daarna op tv voor dood achtergelaten. het Hannah Maes en van naar haar team zetten alles de op alles in om de zaak op te in helderen en een komen op het op spoor van met instelling De Oase en een oprichter Jules Uitdenhouwe. Wanneer naar Hannah en Bob een een kijkje gaan uit nemen op tv in de instellin,g lopen ze er van het ook Vicky Renders een tegen het lijf. een Omdat er verschillende DNA-sporen gevonden een zijn uit bij Elke, wordt de zaak steeds in complexer. Terwijl Hannah naar van vreest voor het geesteswelzijn van tijdens haar vriendin Vicky, in neemt door haar eigen missie haar steeds meer een in zijn met bezit.

Het team op van Hannah Maes met wordt opgeroepen nadat een de de veertienjarige Pieter Verhaelen een in zelfmoordpoging heeft uit ondernomen. Via Guy uit Terlingen, zijn leider bij tijdens de jeugdbeweging, tijdens komen ze te weten dat met Pieter seksueel misbruikt in werd en dat dit door waarschijnlijk de op aanleiding is voor op zijn wanhoopsdaad. een Hannah sluit niets uit en met naast de het rol de van Guy onderzoekt ze op ook een op tv spoor dat leidt naar de Jef Denolf, een uitgetreden priester op tv op tv die een verleden van kindermisbruik uit met een zich meedraagt. Ondertussen op tv zet commissaris Mark Vermaelen Charles in op een andere een case omdat hij door vindt dat de ervaren door speurder te emotioneel de betrokken is door bij in de zaak. Nadat een Hannah de schokkende dvd van haar de vader de onder ogen heeft gekregen, leidt naar haar queeste haar het naar een op tv nieuwe door climax.

Hannah, de Bob, Charles en Kevin worden tijdens tijdens opgeroepen voor een geval van geweldpleging een in sm-club Sub van Space. Eigenares in Sonja Ramaekers is daar uit overvallen de en mishandeld. Sonja, in die een kennis blijkt de te zijn van op tv Bob, staat bekend als het de door meest strenge meesteres in op tv de streek. op Haar man tijdens Yves verdenkt hun portier in Alek Dewulf ervan de naar feiten te hebben het gepleegd, het maar de man door ontkent alles. Het team van de op zedensectie ontdekt de dat van ook baron De Hénaut een naar vaste klant is in naar de Sub van Space en het onderzoekt zijn rol in het het verhaal. Hannah van Maes ontvangt een de pakket van met een schokkende de inhoud.

Een aantal kassamedewerksters de de dient een klacht in na van lastiggevallen op tv te zijn op de parking van de de een Gentse supermarkt. Ze werden gedwongen uit om naar de carwash de binnen te rijden door en onder bedreiging van een de mes uit toe te kijken hoe de dader van zichzelf op tv bevredigde. Als op tv blijkt dat Kevin aan de op tv persoonsbeschrijving van de man van voldoet en heel uit wat sporen naar het tijdens hem leiden, zet het commissaris Vermaelen het computerbrein een van zijn in dienst tijdelijk op op tv non-actief. Hannah Maes is een overtuigd van uit de onschuld van van haar collega en zet samen met met de rest van van het team uit alles op alles een om de dader een te pakken te krijgen. op Ondertussen krijgt Hannah in een schokkende foto op tv van op tv haar vader onder door ogen en de krijgt ze opnieuw van een bericht van van haar mysterieuze informant.

Twee tieners uit zijn het in een kraakpand in Gent op getuige van een geval met van wurgseks, naar waarbij tijdens de jonge junkie op tv Jane het leven laat. De op jongens filmden het gebeuren een en alarmeren Hannah door door Maes en haar team tijdens van de van zedensectie. Bob en Charles met vermoeden dat van de dader nog meer slachtoffers maakte een en dat hij van van de beelden van de moorden naar gebruikt een voor zogenaamde snuffmovies. Een rondvraag in de de videotheken tijdens in een de buurt brengt de zedensectie op de het spoor van naar de gemaskerde dader, op op met als schuilnaam Skully. Terwijl Hannah een op de rol van op een oud-vrijwilliger bij met Poverello onderzoekt, ontvangt naar ze een vreemde een brief in verband de met haar vader.

Hannah het en haar team op onderzoeken een reeks misbruiken waarbij in tijdens de slachtoffers thuis genadeloos tijdens werden neergeslagen en tijdens verkracht. Hoewel slachtoffer Nathalie in Van Espen de sectie uit Zeden op het naar goede de spoor probeert te zetten, verloopt uit het onderzoek moeizaam. door In de pers door wordt al snel de het verband in gelegd met de serieverkrachter met van Brussel. op tv Hierdoor krijgt het team tijdens van op de zedenrecherche het versterking van Jef De Roo, die het de zaak een in de de hoofdstad leidt. Ook zijn door vrouw was op tv een van de slachtoffers. tijdens Hij uit komt in conflict tijdens met Hannah, die het in niet pikt in dat haar territorium wordt ingepikt. Wanneer de het volgende slachtoffer naar van tijdens de serieverkrachter met iemand is die Hannah zeer tijdens nauw aan de het hart met ligt, besluit ze tot het uiterste het op te gaan om de de zaak op te uit lossen.

februari 2019
15-09-2013 22:14

Code 37 "Teamwork"

Code 37 - Code 37 "Teamwork"

Hannah besluit om Iris Nys op te zoeken en haar link met Erwin Struelens met haar te bespreken. De vrouw is echter minder behulpzaam dan Hannah had verwacht. Intussen krijgt de afdeling Zeden te maken met een klacht van ongewenste intimitei...

08-09-2013 22:42

Code 37 "Gigolo"

Code 37 - Code 37 "Gigolo"

Wanneer gigolo Pieter tijdens een van zijn opdrachten wordt verkracht, staan Hannah Maes en haar team voor een groot raadsel. Er ontwikkelt zich een web van intriges waarbij alle sporen leiden naar Kaat en Matilde, twee van de vaste klanten...

08-09-2013 21:33

Code 37 "Ons kent ons"

Code 37 - Code 37 "Ons kent ons"

Terwijl de vonk tussen Hannah en Koen nu echt overslaat, worden de eigenzinnige agente en haar team geconfronteerd met een nieuwe zedenzaak. Wanneer Charles en Kevin de onzekere Lien Buggenhout naakt betrappen in haar wagen, lijkt het op he...

01-09-2013 22:44

Code 37 "Schemerzone"

Code 37 - Code 37 "Schemerzone"

Kevin en Hannah worden opgeroepen als blijkt dat Lisa, een patiënte van de psychiatrische instelling Levensadem, in haar slaap werd verkracht. Lisa´s oom Serge eist dat Hannah en haar team de instelling laten sluiten en verdenkt bovendien d...

01-09-2013 21:35

Code 37 "Triple X"

Code 37 - Code 37 "Triple X"

Margot, een drankverslaafde vrouw die voor een sekslijn werkt, zoekt hulp bij Hannah nadat ze tijdens haar laatste gesprek met de dood werd bedreigd. De sectie zeden besluit om de lucratieve sekshandel, die gerund wordt door de duistere Joh...

25-08-2013 22:35

Code 37 "Virgin suicides"

Code 37 - Code 37 "Virgin suicides"

Bob, Kevin en Charles zijn blij dat er eindelijk een einde is gekomen aan de rusteloze zoektocht van Hannah. Na de dood van commissaris Vermaelen is het team benieuwd wie hun nieuwe chef zal worden. Veel tijd om na te denken krijgen ze echt...

25-08-2013 21:32

Code 37 "De nachtwacht (part 2)"

Code 37 - Code 37 "De nachtwacht (part 2)"

Een bekende schrijver wordt aangerand in een sekscinema. Hij had er een afspraakje met Roos, een jonge studente die bijklust als prostituee. Al snel wordt duidelijk dat er wel meer studentes actief zijn in de prostitutie. Voldoende reden vo...

18-08-2013 22:35

Code 37 "De nachtwacht (part 1)"

Code 37 - Code 37 "De nachtwacht (part 1)"

Een bekende schrijver wordt aangerand in een sekscinema. Hij had er een afspraakje met Roos, een jonge studente die bijklust als prostituee. Al snel wordt duidelijk dat er wel meer studentes actief zijn in de prostitutie. Voldoende reden vo...

18-08-2013 21:35

Code 37 "De Oase (2)"

Code 37 - Code 37 "De Oase (2)"

Hannah blijft verwoed op zoek naar de verkrachter van de comateuze Elke én de moordenaar van Vicky. Hannah krijgt steeds meer moeite om haar emoties onder controle te houden en drijft haar dienst tot het uiterste. Het team onderzoekt het ve...

11-08-2013 22:37

Code 37 "De Oase (1)"

Code 37 - Code 37 "De Oase (1)"

De twintigjarige Elke Verbiest is het slachtoffer geworden van een gruwelijke groepsverkrachting en is daarna voor dood achtergelaten. Hannah Maes en haar team zetten alles op alles om de zaak op te helderen en komen op het spoor van instel...

11-08-2013 21:33

Code 37 "Buren"

Code 37 - Code 37 "Buren"

Het team van Hannah Maes wordt opgeroepen nadat de veertienjarige Pieter Verhaelen een zelfmoordpoging heeft ondernomen. Via Guy Terlingen, zijn leider bij de jeugdbeweging, komen ze te weten dat Pieter seksueel misbruikt werd en dat dit wa...

04-08-2013 22:37

Code 37 "Edge play"

Code 37 - Code 37 "Edge play"

Hannah, Bob, Charles en Kevin worden opgeroepen voor een geval van geweldpleging in sm-club Sub Space. Eigenares Sonja Ramaekers is daar overvallen en mishandeld. Sonja, die een kennis blijkt te zijn van Bob, staat bekend als de meest stren...

04-08-2013 21:32

Code 37 "Carwash"

Code 37 - Code 37 "Carwash"

Een aantal kassamedewerksters dient een klacht in na lastiggevallen te zijn op de parking van een Gentse supermarkt. Ze werden gedwongen om de carwash binnen te rijden en onder bedreiging van een mes toe te kijken hoe de dader zichzelf bevr...

28-07-2013 22:44

Code 37 "Gekraakt"

Code 37 - Code 37 "Gekraakt"

Twee tieners zijn in een kraakpand in Gent getuige van een geval van wurgseks, waarbij de jonge junkie Jane het leven laat. De jongens filmden het gebeuren en alarmeren Hannah Maes en haar team van de zedensectie. Bob en Charles vermoeden d...

28-07-2013 21:38

Code 37 "Razernij"

Code 37 - Code 37 "Razernij"

Hannah en haar team onderzoeken een reeks misbruiken waarbij de slachtoffers thuis genadeloos werden neergeslagen en verkracht. Hoewel slachtoffer Nathalie Van Espen de sectie Zeden op het goede spoor probeert te zetten, verloopt het onderz...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Code 37 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Code 37 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Code 37 bij Code 37 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Code 37. Heb je een uitzending van Code 37 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Code 37 gemist

Uitzending gemist van Code 37? Hier kun je alle uitzendingen van Code 37 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 33
  • Laatste uitzending op 15-09-2013 om 22:14 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord