Programma gemist?

Hannah besluit om door in Iris Nys op te zoeken en op haar link op met Erwin Struelens met in haar in te bespreken. De door vrouw is echter op tv minder behulpzaam dan de Hannah had verwacht. Intussen krijgt van de afdeling Zeden het het te maken met een klacht van tijdens ongewenste intimiteiten de op het werk. in Lotte beweert de dat haar zus Eva het seksueel wordt geïntimideerd tijdens op de bouwwerf waar de ze werkt. op tv Eva ontkent tijdens echter plots van alle aanklachten, waardoor Hannah denkt dat tijdens ze op iemand probeert te beschermen. Kevin, in Charles en tijdens Bob ondervragen de van collega´s van Eva, een maar dat loopt niet van zo een makkelijk als ze het hadden gehoopt. Hannah en naar Koen beleven romantische op momenten.

Wanneer gigolo Pieter naar tijdens een van het zijn naar opdrachten wordt verkracht, staan Hannah het Maes en van haar team voor van een groot raadsel. Er van op ontwikkelt zich een web van een intriges waarbij alle naar sporen een leiden naar Kaat en met Matilde, twee van de vaste de klanten van van Pieter. Ondertussen krijgt Hannah in een nieuwe mysterieuze tijdens tip die tijdens kan op leiden tot een doorbraak in haar een uit privéonderzoek.

Terwijl in de vonk tussen op tv Hannah en Koen op nu echt overslaat, worden de op tv eigenzinnige op agente en haar van team geconfronteerd met een uit nieuwe zedenzaak. in Wanneer Charles en Kevin de op onzekere een Lien Buggenhout met naakt betrappen in haar wagen, lijkt uit het op op het eerste uit gezicht om een zaak met van naar openbare zedenschennis te gaan. een Lien is echter een naar oude bekende in van Greet Adriaans tijdens en zij op tv staat er op dat Hannah de in van zaak tot op in de bodem uitspit. Het het onderzoek leidt al snel het naar de van collega´s van de Gentse in financiële op recherche, geleid door commissaris uit Kurt Van Hees. Hannah betrekt uit eindelijk haar met vader in haar de privéonderzoek.

Kevin en Hannah een op worden opgeroepen als blijkt dat Lisa, het een patiënte het van de psychiatrische met instelling Levensadem, van in haar uit slaap werd verkracht. Lisa´s het oom Serge op eist dat Hannah en haar team door de instelling tijdens laten op tv sluiten en verdenkt bovendien tijdens de directeur van het van misdrijf. van Hannah is ervan overtuigd in dat de uit verkrachter binnen de instelling met moet worden gezocht uit en vraagt de medische tijdens rapporten van alle op patiënten op. Terwijl uit Bob en door Charles een analyse uit maken van de bewakingsbeelden, ontdekt uit Hannah dat Lisa door een tweede keer de werd de verkracht.

Margot, uit een drankverslaafde vrouw door die voor een uit sekslijn werkt, naar zoekt hulp bij naar Hannah nadat ze tijdens haar naar laatste gesprek naar met de dood een werd bedreigd. De sectie naar zeden besluit om een de lucratieve op sekshandel, die gerund wordt van door de duistere John met Vervoort, op tv binnenstebuiten te de keren. Wanneer Margo in een een ondergrondse parking van wordt verkracht, krijgt de Hannah het aan de een stok met haar met overste, door hoofdcommissaris Greet Adriaens. Ondertussen wordt ook het Nathalie, de dochter door van Margot, uit bedreigd. naar Terwijl Bob dag in en nacht de uit wacht houdt bij de bevallige Nathalie, de lijken in alle sporen in de een richting naar van John Vervoort te het wijzen.

Bob, een Kevin en Charles een zijn blij het dat er eindelijk een einde is een van gekomen aan de rusteloze zoektocht van door de Hannah. Na de dood van commissaris een Vermaelen in is het team door benieuwd wie hun nieuwe uit chef zal naar worden. Veel tijd om in na uit te denken krijgen ze echter niet, het in want een jong meisje een heeft zich verhangen in een het internaat. in Hannah ontdekt al het snel dat het het slachtoffer verkracht en verdoofd van werd. Het zedenteam wil door de zaak de tot op de bodem een uitspitten op tv en onderzoekt de de rol van zuster Adelheid, het de met oerconservatieve hoofd van het naar meisjesinternaat.

Een door bekende schrijver wordt van aangerand in een sekscinema. Hij met had er in een afspraakje het met Roos, een jonge studente met die bijklust als met prostituee. Al met snel wordt duidelijk van dat tijdens er wel meer studentes actief zijn van op in de prostitutie. uit Voldoende reden voor Hannah op en haar team met om undercover te in gaan in club de Sin City, een vrijhaven voor in iedereen die het door daglicht schuwt door en voor meisjes een die er hun klanten tijdens oppikken. Wanneer naar Hannah en met haar team ontdekken dat de in eigenaar van door zowel de tijdens sekscinema als van het Sin City de de oom van Roos is, op tv neemt de zaak een door persoonlijke door wending.

Een door bekende schrijver wordt aangerand in tijdens met een sekscinema. Hij had er een in naar afspraakje met Roos, een een jonge studente die uit bijklust als uit prostituee. Al snel wordt duidelijk het dat door er wel meer een studentes actief zijn in de met prostitutie. Voldoende een reden voor Hannah van en haar team om undercover van naar te gaan in club Sin City, de een vrijhaven voor het in iedereen die het op daglicht schuwt en voor meisjes die op er tijdens hun klanten een oppikken. Wanneer Hannah en op haar team ontdekken dat op de eigenaar van zowel met de sekscinema als een tijdens van Sin City de oom van van het Roos is, neemt de tijdens zaak een persoonlijke tijdens wending.

Hannah uit blijft verwoed de op zoek naar de verkrachter van op de het comateuze Elke én de moordenaar met van uit Vicky. Hannah krijgt steeds meer op tv moeite om het haar emoties onder een controle op te houden en drijft met haar dienst tot met het uiterste. Het team onderzoekt door met het verband tussen tijdens het leegstaande pand en het huis naar waar Vicky naar werd vermoord. Wanneer het op uit spoor hen opnieuw naar De Oase de leidt, besluit de de zedensectie een huiszoeking door te organiseren. in Christine, die reeds geruime een tijd in naar de de instelling verblijft, tipt het op tv team over de mysterieuze kelder op tv de van de instelling. Intussen begint Robert door er stilaan bovenop uit te komen en door komt Hannah meer in uit te weten over haar uit broer Bart. het Net wanneer Hannah in de handen door van de verkrachter het op tv dreigt te vallen, bereikt haar missie door een tijdens nieuw dramatisch in hoogtepunt.

De tijdens twintigjarige Elke de Verbiest is het met slachtoffer geworden van een gruwelijke uit groepsverkrachting door en is daarna het voor dood achtergelaten. uit Hannah Maes en naar haar team zetten een alles op alles het om de zaak op te van helderen en een komen op door het spoor van instelling De Oase in en oprichter tijdens Jules Uitdenhouwe. Wanneer op Hannah en Bob een naar naar kijkje gaan nemen in de instellin,g de lopen ze door er ook Vicky Renders het tegen van het lijf. Omdat op er verschillende DNA-sporen in gevonden zijn bij Elke, het wordt de tijdens zaak steeds de complexer. Terwijl Hannah vreest door voor het geesteswelzijn van naar haar vriendin Vicky, neemt tijdens haar eigen tijdens missie haar steeds naar meer in zijn door bezit.

Het een team van een Hannah Maes wordt opgeroepen nadat de naar veertienjarige Pieter Verhaelen naar op tv een zelfmoordpoging heeft ondernomen. naar Via Guy Terlingen, zijn de leider bij de jeugdbeweging, door komen ze te tijdens tijdens weten dat Pieter het seksueel misbruikt werd en op dat dit waarschijnlijk naar de aanleiding in is voor zijn wanhoopsdaad. Hannah uit sluit niets tijdens uit en naast met de rol van Guy onderzoekt naar ze ook een een spoor dat leidt met het naar Jef Denolf, op tv een uitgetreden priester die een verleden de uit van kindermisbruik met zich meedraagt. op Ondertussen uit zet commissaris Mark het Vermaelen Charles op de een andere case omdat hij vindt door dat naar de ervaren speurder te emotioneel op een betrokken is bij de zaak. Nadat van met Hannah de schokkende dvd van haar door vader onder de ogen heeft gekregen, leidt tijdens haar queeste haar naar naar een nieuwe naar van climax.

Hannah, met Bob, Charles op tv en Kevin worden opgeroepen voor het een geval van in geweldpleging in een sm-club Sub Space. Eigenares Sonja van Ramaekers de is daar het overvallen en mishandeld. naar Sonja, die een kennis blijkt een te zijn van Bob, de een staat bekend als de op meest strenge meesteres door in de op streek. Haar man Yves verdenkt op tv hun een portier Alek Dewulf ervan de de feiten te op tv hebben gepleegd, maar de een man op ontkent alles. Het team van de het zedensectie ontdekt op dat ook baron tijdens De Hénaut een vaste naar klant is uit in de Sub naar Space en onderzoekt zijn uit rol door in het verhaal. door Hannah Maes in ontvangt een pakket met een een schokkende naar inhoud.

Een op tv aantal kassamedewerksters dient in een klacht in in na lastiggevallen de te zijn op de parking met van een Gentse supermarkt. op tv een Ze werden gedwongen om met de carwash binnen naar te rijden en onder de bedreiging het van een mes toe te een kijken hoe de dader een zichzelf bevredigde. Als een blijkt dat naar Kevin aan in de persoonsbeschrijving van door de man voldoet op en heel wat sporen van naar uit hem leiden, zet met commissaris Vermaelen het computerbrein van zijn door dienst een tijdelijk op non-actief. Hannah Maes het is overtuigd tijdens van de onschuld tijdens van van haar collega en zet het samen met de rest het van het het team alles op alles het om de dader een te de pakken te krijgen. Ondertussen krijgt Hannah op tv naar een schokkende foto van haar vader op naar onder ogen en krijgt van ze opnieuw in een bericht van haar mysterieuze naar informant.

Twee op tieners zijn in door een kraakpand in Gent op getuige van een van geval van de wurgseks, waarbij met de jonge junkie Jane het leven van laat. De de jongens filmden door het gebeuren een en alarmeren Hannah Maes en op tv haar team van tijdens de zedensectie. Bob en het Charles vermoeden dat het de dader een nog meer slachtoffers maakte het uit en dat hij de beelden van van de op tv moorden gebruikt voor zogenaamde een snuffmovies. Een op rondvraag in uit de videotheken in van de buurt brengt de zedensectie op een het spoor van de de gemaskerde een dader, uit met als schuilnaam door Skully. Terwijl Hannah de rol uit van een oud-vrijwilliger bij met Poverello door onderzoekt, ontvangt ze een tijdens vreemde brief in verband op tv met een haar vader.

Hannah en op haar team door onderzoeken een een reeks misbruiken waarbij de slachtoffers thuis een op genadeloos werden neergeslagen en in verkracht. Hoewel slachtoffer op Nathalie Van Espen de sectie door Zeden op van het op tv goede spoor probeert te zetten, uit verloopt het onderzoek moeizaam. van In de pers uit de wordt al snel het verband gelegd de uit met de serieverkrachter van Brussel. op Hierdoor uit krijgt het team op tv van de zedenrecherche versterking door van Jef De op Roo, die de zaak in in naar de hoofdstad leidt. Ook zijn in vrouw was een naar van de slachtoffers. met Hij komt in conflict op met Hannah, die op tv naar het niet pikt dat haar uit territorium wordt ingepikt. Wanneer een het volgende tijdens slachtoffer van de serieverkrachter op tv tijdens iemand is die Hannah zeer in nauw aan naar het hart ligt, besluit ze op tv tot tijdens het uiterste de te gaan om de zaak een op van te lossen.

juli 2021
15-09-2013 22:14

Code 37 "Teamwork"

Code 37 - Code 37 "Teamwork"

Hannah besluit om Iris Nys op te zoeken en haar link met Erwin Struelens met haar te bespreken. De vrouw is echter minder behulpzaam dan Hannah had verwacht. Intussen krijgt de afdeling Zeden te maken met een klacht van ongewenste intimitei...

08-09-2013 22:42

Code 37 "Gigolo"

Code 37 - Code 37 "Gigolo"

Wanneer gigolo Pieter tijdens een van zijn opdrachten wordt verkracht, staan Hannah Maes en haar team voor een groot raadsel. Er ontwikkelt zich een web van intriges waarbij alle sporen leiden naar Kaat en Matilde, twee van de vaste klanten...

08-09-2013 21:33

Code 37 "Ons kent ons"

Code 37 - Code 37 "Ons kent ons"

Terwijl de vonk tussen Hannah en Koen nu echt overslaat, worden de eigenzinnige agente en haar team geconfronteerd met een nieuwe zedenzaak. Wanneer Charles en Kevin de onzekere Lien Buggenhout naakt betrappen in haar wagen, lijkt het op he...

01-09-2013 22:44

Code 37 "Schemerzone"

Code 37 - Code 37 "Schemerzone"

Kevin en Hannah worden opgeroepen als blijkt dat Lisa, een patiënte van de psychiatrische instelling Levensadem, in haar slaap werd verkracht. Lisa´s oom Serge eist dat Hannah en haar team de instelling laten sluiten en verdenkt bovendien d...

01-09-2013 21:35

Code 37 "Triple X"

Code 37 - Code 37 "Triple X"

Margot, een drankverslaafde vrouw die voor een sekslijn werkt, zoekt hulp bij Hannah nadat ze tijdens haar laatste gesprek met de dood werd bedreigd. De sectie zeden besluit om de lucratieve sekshandel, die gerund wordt door de duistere Joh...

25-08-2013 22:35

Code 37 "Virgin suicides"

Code 37 - Code 37 "Virgin suicides"

Bob, Kevin en Charles zijn blij dat er eindelijk een einde is gekomen aan de rusteloze zoektocht van Hannah. Na de dood van commissaris Vermaelen is het team benieuwd wie hun nieuwe chef zal worden. Veel tijd om na te denken krijgen ze echt...

25-08-2013 21:32

Code 37 "De nachtwacht (part 2)"

Code 37 - Code 37 "De nachtwacht (part 2)"

Een bekende schrijver wordt aangerand in een sekscinema. Hij had er een afspraakje met Roos, een jonge studente die bijklust als prostituee. Al snel wordt duidelijk dat er wel meer studentes actief zijn in de prostitutie. Voldoende reden vo...

18-08-2013 22:35

Code 37 "De nachtwacht (part 1)"

Code 37 - Code 37 "De nachtwacht (part 1)"

Een bekende schrijver wordt aangerand in een sekscinema. Hij had er een afspraakje met Roos, een jonge studente die bijklust als prostituee. Al snel wordt duidelijk dat er wel meer studentes actief zijn in de prostitutie. Voldoende reden vo...

18-08-2013 21:35

Code 37 "De Oase (2)"

Code 37 - Code 37 "De Oase (2)"

Hannah blijft verwoed op zoek naar de verkrachter van de comateuze Elke én de moordenaar van Vicky. Hannah krijgt steeds meer moeite om haar emoties onder controle te houden en drijft haar dienst tot het uiterste. Het team onderzoekt het ve...

11-08-2013 22:37

Code 37 "De Oase (1)"

Code 37 - Code 37 "De Oase (1)"

De twintigjarige Elke Verbiest is het slachtoffer geworden van een gruwelijke groepsverkrachting en is daarna voor dood achtergelaten. Hannah Maes en haar team zetten alles op alles om de zaak op te helderen en komen op het spoor van instel...

11-08-2013 21:33

Code 37 "Buren"

Code 37 - Code 37 "Buren"

Het team van Hannah Maes wordt opgeroepen nadat de veertienjarige Pieter Verhaelen een zelfmoordpoging heeft ondernomen. Via Guy Terlingen, zijn leider bij de jeugdbeweging, komen ze te weten dat Pieter seksueel misbruikt werd en dat dit wa...

04-08-2013 22:37

Code 37 "Edge play"

Code 37 - Code 37 "Edge play"

Hannah, Bob, Charles en Kevin worden opgeroepen voor een geval van geweldpleging in sm-club Sub Space. Eigenares Sonja Ramaekers is daar overvallen en mishandeld. Sonja, die een kennis blijkt te zijn van Bob, staat bekend als de meest stren...

04-08-2013 21:32

Code 37 "Carwash"

Code 37 - Code 37 "Carwash"

Een aantal kassamedewerksters dient een klacht in na lastiggevallen te zijn op de parking van een Gentse supermarkt. Ze werden gedwongen om de carwash binnen te rijden en onder bedreiging van een mes toe te kijken hoe de dader zichzelf bevr...

28-07-2013 22:44

Code 37 "Gekraakt"

Code 37 - Code 37 "Gekraakt"

Twee tieners zijn in een kraakpand in Gent getuige van een geval van wurgseks, waarbij de jonge junkie Jane het leven laat. De jongens filmden het gebeuren en alarmeren Hannah Maes en haar team van de zedensectie. Bob en Charles vermoeden d...

28-07-2013 21:38

Code 37 "Razernij"

Code 37 - Code 37 "Razernij"

Hannah en haar team onderzoeken een reeks misbruiken waarbij de slachtoffers thuis genadeloos werden neergeslagen en verkracht. Hoewel slachtoffer Nathalie Van Espen de sectie Zeden op het goede spoor probeert te zetten, verloopt het onderz...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Code 37 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Code 37 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Code 37 bij Code 37 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Code 37. Heb je een uitzending van Code 37 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Code 37 gemist

Uitzending gemist van Code 37? Hier kun je alle uitzendingen van Code 37 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 33
  • Laatste uitzending op 15-09-2013 om 22:14 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!