Programma gemist?

Hannah naar besluit om Iris Nys met op te zoeken op tv en uit haar link met uit Erwin Struelens met haar te bespreken. door De vrouw naar is echter minder het behulpzaam dan Hannah had met verwacht. Intussen krijgt uit de afdeling uit Zeden te maken met met in een klacht van ongewenste intimiteiten het op het tijdens werk. Lotte een beweert dat haar zus in Eva seksueel wordt geïntimideerd op in de van bouwwerf waar ze werkt. Eva van ontkent in echter plots op tv alle aanklachten, waardoor Hannah uit denkt dat ze iemand probeert door te beschermen. de Kevin, Charles het en Bob ondervragen de collega´s op de van Eva, maar dat in loopt niet de zo makkelijk als ze naar hadden gehoopt. tijdens Hannah en Koen beleven romantische uit momenten.

Wanneer gigolo op tv Pieter tijdens naar een van zijn opdrachten wordt in verkracht, staan Hannah de Maes en haar de in team voor een groot op tv raadsel. Er ontwikkelt zich een het web van door intriges waarbij uit alle sporen leiden naar een Kaat en Matilde, twee op tv op van de vaste klanten van de Pieter. op tv Ondertussen krijgt Hannah door een nieuwe mysterieuze tip met die kan leiden de tot een doorbraak in het haar de privéonderzoek.

Terwijl in de vonk tussen op tv Hannah en op Koen nu echt overslaat, uit worden de eigenzinnige agente een en haar door team geconfronteerd met een op nieuwe zedenzaak. het Wanneer Charles en de Kevin de onzekere Lien in Buggenhout naakt door betrappen in haar wagen, de lijkt het op door het tijdens eerste gezicht om op een zaak van in openbare zedenschennis te op gaan. Lien is echter een oude tijdens bekende de van Greet Adriaans en door zij staat van er op dat een Hannah de zaak het tot op de bodem uitspit. de Het onderzoek leidt de al snel naar een de collega´s van van in de Gentse financiële recherche, geleid door met commissaris Kurt een Van Hees. Hannah het betrekt in eindelijk haar vader met in haar privéonderzoek.

Kevin in en Hannah tijdens worden opgeroepen als blijkt dat uit Lisa, een patiënte van in de psychiatrische instelling het Levensadem, in van haar slaap werd van verkracht. Lisa´s oom door Serge eist dat Hannah door uit en haar team de instelling laten met sluiten en een verdenkt bovendien door de directeur van het in misdrijf. uit Hannah is ervan overtuigd dat de de de verkrachter binnen de instelling op moet worden gezocht door en vraagt de met medische rapporten door van alle patiënten van op. Terwijl Bob in en Charles een analyse maken van een de de bewakingsbeelden, ontdekt Hannah dat Lisa het tijdens een tweede keer werd uit verkracht.

Margot, een drankverslaafde door vrouw die de voor een sekslijn werkt, tijdens zoekt hulp bij het Hannah de nadat ze tijdens een haar laatste van gesprek met de dood werd naar bedreigd. De sectie van zeden besluit tijdens om de lucratieve sekshandel, met die gerund wordt door naar op de duistere John Vervoort, een binnenstebuiten te keren. Wanneer in Margo in tijdens een ondergrondse naar parking wordt verkracht, krijgt Hannah in het aan de de stok naar met haar overste, op tv hoofdcommissaris Greet Adriaens. het Ondertussen wordt ook Nathalie, de dochter op tv van Margot, bedreigd. met uit Terwijl Bob dag en op nacht de wacht houdt uit bij de bevallige met Nathalie, lijken op alle sporen in de richting door van van John Vervoort te van wijzen.

Bob, Kevin en met Charles zijn blij met dat er eindelijk in van een einde is gekomen aan door de rusteloze zoektocht van op op Hannah. Na de dood van de commissaris Vermaelen is het uit team benieuwd met wie hun nieuwe het chef zal het worden. Veel tijd om na de te denken door krijgen ze echter het niet, want op tv een jong meisje heeft op zich verhangen in uit een op internaat. Hannah ontdekt al op snel dat naar het slachtoffer verkracht en een verdoofd werd. Het zedenteam wil op een de zaak tot op de door bodem uitspitten en het onderzoekt de rol door van een zuster Adelheid, het in oerconservatieve hoofd van het tijdens meisjesinternaat.

Een door bekende schrijver op tv wordt aangerand in op een sekscinema. Hij had er een door afspraakje met met Roos, tijdens een jonge studente het die bijklust als prostituee. Al het snel met wordt duidelijk dat er uit wel meer studentes door actief zijn in de het prostitutie. Voldoende reden voor de op Hannah en haar team om undercover door te tijdens gaan in met club Sin City, een vrijhaven op voor iedereen de die het daglicht schuwt door en voor meisjes op die er hun de klanten oppikken. van Wanneer Hannah en haar door team tijdens ontdekken dat de eigenaar van zowel in de sekscinema als op tv van Sin City op de oom van uit Roos is, neemt op door de zaak een persoonlijke van wending.

Een bekende het schrijver wordt tijdens aangerand in een sekscinema. Hij op had er het een afspraakje met Roos, door een jonge studente met in die bijklust als prostituee. Al in snel een wordt duidelijk dat er wel op tv meer studentes actief in zijn in de prostitutie. de Voldoende van reden voor Hannah en een haar in team om undercover naar te gaan in club met Sin City, op tv een vrijhaven voor iedereen die het met daglicht schuwt van en in voor meisjes die er hun klanten uit oppikken. op tv Wanneer Hannah met en haar team ontdekken dat de op tv de eigenaar van zowel de sekscinema het als van in Sin City de oom van met Roos is, neemt tijdens de zaak in een persoonlijke door wending.

Hannah de blijft verwoed het op zoek naar de naar verkrachter van de comateuze op tv Elke én de moordenaar in van met Vicky. Hannah krijgt steeds meer het moeite om de haar emoties tijdens onder controle met te houden en drijft haar op dienst tot uit het uiterste. Het een team onderzoekt het naar verband tussen op het leegstaande pand uit en het huis waar tijdens Vicky werd op vermoord. Wanneer het spoor hen op opnieuw naar De op tv Oase leidt, besluit uit de zedensectie een het huiszoeking uit te organiseren. Christine, die reeds door geruime tijd tijdens in de tijdens instelling verblijft, tipt van het team over de mysterieuze het kelder met van de instelling. Intussen begint van Robert met er stilaan bovenop van te komen en komt Hannah het meer te weten uit over haar naar broer Bart. een Net wanneer Hannah in de op handen van de uit verkrachter in dreigt te vallen, bereikt het haar missie een op tv nieuw dramatisch het hoogtepunt.

De van twintigjarige Elke uit Verbiest is het slachtoffer door geworden van een gruwelijke groepsverkrachting door en op is daarna op voor dood achtergelaten. Hannah Maes en op tv haar team het zetten alles op alles van het om de zaak op in te helderen en komen op naar van het spoor van instelling De het Oase en het oprichter Jules Uitdenhouwe. een Wanneer Hannah en uit Bob een kijkje gaan op tv nemen in de instellin,g met lopen ze naar er uit ook Vicky Renders het tegen het lijf. Omdat er door verschillende DNA-sporen gevonden zijn uit bij met Elke, wordt de zaak op tv steeds complexer. Terwijl Hannah van vreest in voor het geesteswelzijn naar van haar vriendin Vicky, op tv neemt haar eigen van missie door haar steeds meer op tv in zijn bezit.

Het team van van van Hannah Maes wordt opgeroepen op tv nadat de veertienjarige Pieter op tv Verhaelen het een zelfmoordpoging heeft op tv ondernomen. Via Guy op tv Terlingen, zijn leider bij de tijdens jeugdbeweging, komen ze op te weten dat Pieter van seksueel misbruikt werd op en dat dit van met waarschijnlijk de aanleiding is voor op tv zijn wanhoopsdaad. van Hannah sluit niets door uit en een naast de rol van een Guy onderzoekt ze het ook een spoor op tv dat leidt naar in Jef Denolf, het een uitgetreden priester die een verleden tijdens van kindermisbruik van met de zich meedraagt. Ondertussen zet commissaris Mark op tv Vermaelen Charles de op een tijdens andere case omdat de hij vindt door dat de ervaren het speurder te emotioneel betrokken is naar bij de zaak. van Nadat van Hannah de schokkende dvd van haar in op tv vader onder ogen heeft gekregen, het leidt haar queeste haar het een naar een nieuwe op climax.

Hannah, op Bob, Charles en Kevin op worden tijdens opgeroepen voor een geval van op geweldpleging in sm-club op Sub Space. Eigenares Sonja uit Ramaekers uit is daar overvallen en mishandeld. op tv uit Sonja, die een kennis blijkt de te zijn van met Bob, staat bekend met als van de meest strenge meesteres in een de streek. Haar man tijdens Yves verdenkt het hun portier Alek Dewulf op ervan de een feiten te een hebben gepleegd, tijdens maar de man ontkent op tv alles. Het team van de tijdens de zedensectie ontdekt dat ook het baron De Hénaut een uit vaste klant is op in de Sub Space in en onderzoekt zijn in naar rol in het de verhaal. Hannah Maes ontvangt met een pakket met met een schokkende van inhoud.

Een aantal van kassamedewerksters het dient een klacht in door na lastiggevallen te het zijn op de parking van van een Gentse een supermarkt. Ze werden op gedwongen met om de carwash binnen uit te rijden en van onder bedreiging van een naar mes op toe te kijken hoe de dader op zichzelf tijdens bevredigde. Als blijkt dat door Kevin aan de persoonsbeschrijving op tv van door de man voldoet en op heel op wat sporen naar hem op tv leiden, zet commissaris Vermaelen op tv het van computerbrein van zijn dienst met tijdelijk op non-actief. Hannah het Maes is van overtuigd van de onschuld van tijdens haar collega met en uit zet samen met de rest van de het team alles een op door alles om de dader uit te met pakken te krijgen. Ondertussen krijgt door Hannah een schokkende het foto van van haar vader onder ogen uit en krijgt ze opnieuw op tv een bericht tijdens van haar mysterieuze met informant.

Twee op tieners zijn in in een kraakpand in een Gent getuige van een geval op naar van wurgseks, waarbij de jonge uit junkie Jane het naar leven naar laat. De jongens filmden op het gebeuren en alarmeren op Hannah Maes op en haar team met van de op zedensectie. Bob en op Charles vermoeden dat de de dader nog van meer slachtoffers maakte en tijdens dat hij de beelden in van de moorden met gebruikt op voor zogenaamde snuffmovies. Een rondvraag in op tv de videotheken in het de van buurt brengt de zedensectie op op van het spoor van naar de gemaskerde dader, een met als schuilnaam uit Skully. Terwijl Hannah de rol van de in een oud-vrijwilliger bij Poverello de onderzoekt, ontvangt ze een een vreemde op brief in verband op met haar vader.

Hannah en de haar team onderzoeken het een reeks misbruiken het waarbij de een slachtoffers thuis genadeloos werden neergeslagen het en het verkracht. Hoewel slachtoffer door Nathalie Van op tv Espen de sectie Zeden van op het goede uit spoor probeert te zetten, verloopt op een het onderzoek moeizaam. In de pers tijdens door wordt al snel met het verband gelegd met de serieverkrachter de van op Brussel. Hierdoor uit krijgt het team de van de zedenrecherche versterking van Jef het de De Roo, die de zaak in een de hoofdstad leidt. naar Ook zijn tijdens vrouw op tv was een van door de slachtoffers. Hij van komt in conflict met Hannah, die het het niet van pikt dat haar op tv territorium wordt naar ingepikt. Wanneer het van volgende slachtoffer van de een serieverkrachter iemand naar is die naar Hannah zeer nauw aan het hart van ligt, besluit ze de tot van het uiterste te gaan om de de zaak uit op te door lossen.

juli 2017
15-09-2013 22:14

Code 37 "Teamwork"

Code 37 - Code 37 "Teamwork"

Hannah besluit om Iris Nys op te zoeken en haar link met Erwin Struelens met haar te bespreken. De vrouw is echter minder behulpzaam dan Hannah had verwacht. Intussen krijgt de afdeling Zeden te maken met een klacht van ongewenste intimitei...

08-09-2013 22:42

Code 37 "Gigolo"

Code 37 - Code 37 "Gigolo"

Wanneer gigolo Pieter tijdens een van zijn opdrachten wordt verkracht, staan Hannah Maes en haar team voor een groot raadsel. Er ontwikkelt zich een web van intriges waarbij alle sporen leiden naar Kaat en Matilde, twee van de vaste klanten...

08-09-2013 21:33

Code 37 "Ons kent ons"

Code 37 - Code 37 "Ons kent ons"

Terwijl de vonk tussen Hannah en Koen nu echt overslaat, worden de eigenzinnige agente en haar team geconfronteerd met een nieuwe zedenzaak. Wanneer Charles en Kevin de onzekere Lien Buggenhout naakt betrappen in haar wagen, lijkt het op he...

01-09-2013 22:44

Code 37 "Schemerzone"

Code 37 - Code 37 "Schemerzone"

Kevin en Hannah worden opgeroepen als blijkt dat Lisa, een patiënte van de psychiatrische instelling Levensadem, in haar slaap werd verkracht. Lisa´s oom Serge eist dat Hannah en haar team de instelling laten sluiten en verdenkt bovendien d...

01-09-2013 21:35

Code 37 "Triple X"

Code 37 - Code 37 "Triple X"

Margot, een drankverslaafde vrouw die voor een sekslijn werkt, zoekt hulp bij Hannah nadat ze tijdens haar laatste gesprek met de dood werd bedreigd. De sectie zeden besluit om de lucratieve sekshandel, die gerund wordt door de duistere Joh...

25-08-2013 22:35

Code 37 "Virgin suicides"

Code 37 - Code 37 "Virgin suicides"

Bob, Kevin en Charles zijn blij dat er eindelijk een einde is gekomen aan de rusteloze zoektocht van Hannah. Na de dood van commissaris Vermaelen is het team benieuwd wie hun nieuwe chef zal worden. Veel tijd om na te denken krijgen ze echt...

25-08-2013 21:32

Code 37 "De nachtwacht (part 2)"

Code 37 - Code 37 "De nachtwacht (part 2)"

Een bekende schrijver wordt aangerand in een sekscinema. Hij had er een afspraakje met Roos, een jonge studente die bijklust als prostituee. Al snel wordt duidelijk dat er wel meer studentes actief zijn in de prostitutie. Voldoende reden vo...

18-08-2013 22:35

Code 37 "De nachtwacht (part 1)"

Code 37 - Code 37 "De nachtwacht (part 1)"

Een bekende schrijver wordt aangerand in een sekscinema. Hij had er een afspraakje met Roos, een jonge studente die bijklust als prostituee. Al snel wordt duidelijk dat er wel meer studentes actief zijn in de prostitutie. Voldoende reden vo...

18-08-2013 21:35

Code 37 "De Oase (2)"

Code 37 - Code 37 "De Oase (2)"

Hannah blijft verwoed op zoek naar de verkrachter van de comateuze Elke én de moordenaar van Vicky. Hannah krijgt steeds meer moeite om haar emoties onder controle te houden en drijft haar dienst tot het uiterste. Het team onderzoekt het ve...

11-08-2013 22:37

Code 37 "De Oase (1)"

Code 37 - Code 37 "De Oase (1)"

De twintigjarige Elke Verbiest is het slachtoffer geworden van een gruwelijke groepsverkrachting en is daarna voor dood achtergelaten. Hannah Maes en haar team zetten alles op alles om de zaak op te helderen en komen op het spoor van instel...

11-08-2013 21:33

Code 37 "Buren"

Code 37 - Code 37 "Buren"

Het team van Hannah Maes wordt opgeroepen nadat de veertienjarige Pieter Verhaelen een zelfmoordpoging heeft ondernomen. Via Guy Terlingen, zijn leider bij de jeugdbeweging, komen ze te weten dat Pieter seksueel misbruikt werd en dat dit wa...

04-08-2013 22:37

Code 37 "Edge play"

Code 37 - Code 37 "Edge play"

Hannah, Bob, Charles en Kevin worden opgeroepen voor een geval van geweldpleging in sm-club Sub Space. Eigenares Sonja Ramaekers is daar overvallen en mishandeld. Sonja, die een kennis blijkt te zijn van Bob, staat bekend als de meest stren...

04-08-2013 21:32

Code 37 "Carwash"

Code 37 - Code 37 "Carwash"

Een aantal kassamedewerksters dient een klacht in na lastiggevallen te zijn op de parking van een Gentse supermarkt. Ze werden gedwongen om de carwash binnen te rijden en onder bedreiging van een mes toe te kijken hoe de dader zichzelf bevr...

28-07-2013 22:44

Code 37 "Gekraakt"

Code 37 - Code 37 "Gekraakt"

Twee tieners zijn in een kraakpand in Gent getuige van een geval van wurgseks, waarbij de jonge junkie Jane het leven laat. De jongens filmden het gebeuren en alarmeren Hannah Maes en haar team van de zedensectie. Bob en Charles vermoeden d...

28-07-2013 21:38

Code 37 "Razernij"

Code 37 - Code 37 "Razernij"

Hannah en haar team onderzoeken een reeks misbruiken waarbij de slachtoffers thuis genadeloos werden neergeslagen en verkracht. Hoewel slachtoffer Nathalie Van Espen de sectie Zeden op het goede spoor probeert te zetten, verloopt het onderz...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Code 37 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Code 37 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Code 37 bij Code 37 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Code 37. Heb je een uitzending van Code 37 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Code 37 gemist

Uitzending gemist van Code 37? Hier kun je alle uitzendingen van Code 37 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 33
  • Laatste uitzending op 15-09-2013 om 22:14 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord