Programma gemist?

Hannah een besluit om Iris door Nys op op te zoeken en op haar link met Erwin van Struelens met haar te naar bespreken. tijdens De vrouw is echter minder behulpzaam in een dan Hannah had verwacht. Intussen krijgt door de de afdeling Zeden te maken met op tv een een klacht van naar ongewenste intimiteiten op het werk. met Lotte een beweert dat haar zus Eva naar seksueel wordt geïntimideerd op de de op tv bouwwerf waar van ze werkt. Eva de ontkent echter plots alle aanklachten, het waardoor Hannah een denkt dat ze iemand probeert door te beschermen. naar Kevin, Charles en Bob in ondervragen de de collega´s van naar Eva, maar van dat loopt niet zo met makkelijk als ze op hadden gehoopt. Hannah uit en Koen beleven romantische door momenten.

Wanneer gigolo de Pieter tijdens naar een van zijn opdrachten wordt met verkracht, staan het Hannah Maes en haar in team voor een een een groot raadsel. Er ontwikkelt zich van een web van intriges met waarbij van alle sporen leiden met naar Kaat een en Matilde, twee op tv van de vaste het klanten van Pieter. Ondertussen krijgt het Hannah een nieuwe mysterieuze tijdens tip die door kan leiden een tot een doorbraak in van haar van privéonderzoek.

Terwijl in de vonk met tussen Hannah en Koen nu naar echt overslaat, een worden de eigenzinnige op tv agente en haar team naar geconfronteerd met een in nieuwe zedenzaak. Wanneer Charles naar en Kevin de met onzekere Lien door Buggenhout naakt betrappen in op tv haar wagen, lijkt een het op met het eerste gezicht in om een zaak van het openbare zedenschennis te op tv gaan. Lien is van echter een uit oude bekende van door Greet de Adriaans en zij staat tijdens er op een dat Hannah de zaak een tot op op de bodem uitspit. Het onderzoek de leidt al snel naar in op de collega´s van de een Gentse financiële recherche, geleid een door commissaris op Kurt Van Hees. Hannah betrekt door eindelijk haar naar vader in haar van privéonderzoek.

Kevin en door Hannah worden opgeroepen als door het blijkt dat Lisa, een het patiënte van de psychiatrische tijdens instelling Levensadem, de in haar slaap werd uit verkracht. door Lisa´s oom Serge eist dat naar Hannah en haar tijdens team de de instelling laten van sluiten en verdenkt bovendien de van directeur met van het misdrijf. Hannah is een ervan overtuigd uit dat de verkrachter binnen op de naar instelling moet worden gezocht op en vraagt de het medische rapporten van alle tijdens patiënten op. Terwijl in Bob en een Charles een analyse maken op van de bewakingsbeelden, ontdekt een door Hannah dat Lisa een de tweede keer werd in verkracht.

Margot, met een drankverslaafde tijdens vrouw die voor een sekslijn in werkt, in zoekt hulp bij Hannah nadat de ze tijdens van haar laatste gesprek met van de dood werd bedreigd. naar De sectie zeden in besluit om de naar een lucratieve sekshandel, die gerund wordt de door de tijdens duistere John Vervoort, de binnenstebuiten te keren. Wanneer met Margo in een een ondergrondse parking wordt verkracht, door krijgt Hannah het uit aan de stok een naar met haar overste, hoofdcommissaris Greet op tv Adriaens. Ondertussen uit wordt ook van Nathalie, de dochter van naar Margot, bedreigd. van Terwijl Bob dag en een nacht de wacht het houdt bij de van bevallige Nathalie, lijken alle uit sporen in tijdens de richting met van John Vervoort te een wijzen.

Bob, de Kevin en een Charles zijn blij dat er met eindelijk door een einde is gekomen tijdens aan de door rusteloze zoektocht van de Hannah. Na de dood van commissaris op tv de Vermaelen is het team door benieuwd wie naar hun nieuwe chef zal worden. naar Veel tijd om op tv na te denken krijgen met ze echter niet, het want een jong een meisje heeft tijdens zich verhangen in een door internaat. Hannah ontdekt het al snel dat met het van slachtoffer verkracht en verdoofd van werd. Het zedenteam naar wil de zaak met tot op de naar bodem op tv uitspitten en onderzoekt op tv de rol van zuster Adelheid, het het oerconservatieve van hoofd van het het meisjesinternaat.

Een bekende de schrijver wordt de aangerand in het een sekscinema. Hij had er op tv een afspraakje op tv met Roos, een naar jonge studente die bijklust uit als een prostituee. Al snel uit wordt duidelijk dat er wel uit meer studentes het actief zijn door in de prostitutie. de Voldoende reden voor Hannah en met haar team om undercover door uit te gaan in club Sin City, tijdens een vrijhaven het voor naar iedereen die het daglicht schuwt in en voor tijdens meisjes die er hun klanten op oppikken. Wanneer Hannah door en een haar team ontdekken dat de een in eigenaar van zowel op de sekscinema als van het Sin City de in oom van Roos is, door neemt de tijdens zaak een persoonlijke het wending.

Een van bekende schrijver in wordt aangerand in uit een sekscinema. Hij had er een van het afspraakje met Roos, een met jonge studente die bijklust als tijdens prostituee. Al in snel wordt duidelijk uit dat er wel van meer de studentes actief zijn in tijdens de prostitutie. Voldoende reden in voor Hannah een en haar team om undercover op tv te van gaan in van club Sin City, een vrijhaven in voor iedereen die het uit daglicht schuwt een en voor meisjes een die door er hun klanten naar oppikken. Wanneer Hannah de en haar team ontdekken dat een de van eigenaar van zowel de naar sekscinema als van Sin de City de oom op tv van Roos een is, neemt de zaak een tijdens persoonlijke de wending.

Hannah blijft op verwoed tijdens op zoek naar de verkrachter van tijdens de comateuze Elke met het én de moordenaar van Vicky. naar Hannah krijgt steeds meer door moeite door om haar op emoties onder controle te houden en een drijft haar van dienst tot tijdens het uiterste. Het team onderzoekt door de het verband tussen het leegstaande op tv pand en door het huis waar Vicky werd op tv vermoord. Wanneer het op tv spoor tijdens hen opnieuw naar De Oase op leidt, besluit de op tv uit zedensectie een huiszoeking te organiseren. Christine, op die reeds een geruime tijd in uit de op instelling verblijft, tipt het team op tv over de mysterieuze door kelder van tijdens de instelling. Intussen begint Robert uit op er stilaan bovenop tijdens te komen en komt Hannah de meer te weten over de haar de broer Bart. Net wanneer Hannah naar in de door handen van de naar verkrachter door dreigt te vallen, op bereikt haar missie uit een nieuw dramatisch naar hoogtepunt.

De van twintigjarige Elke Verbiest is het de slachtoffer geworden het van op tv een gruwelijke groepsverkrachting en is een daarna voor op tv dood achtergelaten. Hannah Maes en tijdens van haar team zetten alles op van alles om de zaak het op op te helderen een en komen op het spoor tijdens van instelling De op tv Oase en oprichter Jules op tv Uitdenhouwe. Wanneer Hannah uit en Bob van een kijkje gaan nemen uit in de op tv instellin,g lopen ze uit er ook op tv Vicky Renders tegen het uit lijf. een Omdat er verschillende DNA-sporen een gevonden zijn bij Elke, op tv wordt de zaak in steeds complexer. in Terwijl Hannah vreest voor naar het van geesteswelzijn van haar vriendin Vicky, op tv neemt haar naar eigen missie haar steeds meer tijdens in tijdens zijn bezit.

Het naar team van met Hannah Maes wordt opgeroepen nadat de een veertienjarige Pieter het Verhaelen een zelfmoordpoging op tv heeft ondernomen. Via Guy naar Terlingen, zijn de leider in bij de jeugdbeweging, van komen ze te weten dat naar Pieter seksueel misbruikt werd het en dat het dit waarschijnlijk de aanleiding door is voor zijn op tv wanhoopsdaad. Hannah sluit het tijdens niets uit en het naast de rol van Guy op onderzoekt ze in ook een spoor dat leidt op naar Jef door Denolf, in een uitgetreden priester die een door verleden van kindermisbruik tijdens met zich meedraagt. Ondertussen op zet commissaris Mark op tv Vermaelen naar Charles op een andere case uit omdat hij in vindt dat de ervaren een speurder naar te emotioneel betrokken op is bij op tv de zaak. Nadat Hannah de schokkende naar dvd van van haar vader onder ogen op tv heeft gekregen, door leidt haar queeste haar in naar een op nieuwe een climax.

Hannah, Bob, van Charles het en Kevin worden opgeroepen voor door een geval van geweldpleging het in sm-club Sub in door Space. Eigenares Sonja Ramaekers is een daar overvallen en op mishandeld. door Sonja, die een op tv kennis blijkt te zijn van Bob, een staat met bekend als de meest strenge tijdens van meesteres in de streek. Haar man het Yves verdenkt van hun tijdens portier Alek Dewulf ervan de feiten in te uit hebben gepleegd, maar de man het ontkent alles. naar Het team van de naar naar zedensectie ontdekt dat ook met baron De naar Hénaut een vaste klant is in met de Sub Space met en onderzoekt zijn naar rol in van het een verhaal. Hannah Maes ontvangt een van pakket met op tv een schokkende in inhoud.

Een aantal kassamedewerksters door dient een de klacht in naar na lastiggevallen te zijn op uit de parking van van een Gentse supermarkt. van Ze werden gedwongen een in om de carwash binnen op tv te rijden van en onder bedreiging van een tijdens mes in toe te kijken in hoe de dader op tv zichzelf bevredigde. Als uit blijkt dat Kevin aan de van persoonsbeschrijving van de man uit tijdens voldoet en heel wat sporen naar door hem leiden, zet het commissaris tijdens Vermaelen het computerbrein van zijn naar dienst tijdelijk op op non-actief. naar Hannah Maes is overtuigd op van de onschuld van uit haar collega en van zet samen van met de rest de van het team alles uit van op alles om een de dader te pakken te op krijgen. Ondertussen met krijgt Hannah een schokkende foto tijdens van van haar vader naar onder ogen en krijgt het ze opnieuw een bericht van het haar van mysterieuze informant.

Twee in tieners zijn door in een kraakpand in Gent in getuige van door een geval van van wurgseks, waarbij de de jonge junkie Jane het een leven van laat. De jongens filmden het op tv gebeuren en alarmeren naar Hannah Maes en uit haar op team van de zedensectie. met Bob en Charles vermoeden dat op tv de van dader nog meer slachtoffers naar maakte in en dat hij de beelden van tijdens de van moorden gebruikt voor zogenaamde snuffmovies. van Een rondvraag in van op tv de videotheken in de de buurt brengt de zedensectie het op het van spoor van de door gemaskerde dader, van met als schuilnaam Skully. met Terwijl Hannah de rol van door door een oud-vrijwilliger bij Poverello in onderzoekt, ontvangt ze een tijdens vreemde brief in verband in op tv met haar vader.

Hannah tijdens en haar team onderzoeken naar een tijdens reeks misbruiken waarbij de slachtoffers door thuis genadeloos werden op tv neergeslagen en verkracht. een Hoewel slachtoffer Nathalie door Van Espen de sectie op door Zeden op het goede spoor tijdens probeert te het zetten, verloopt van het onderzoek moeizaam. In de pers de wordt in al snel het het verband gelegd met een de serieverkrachter van Brussel. met Hierdoor krijgt het uit team van de naar zedenrecherche versterking tijdens van Jef De tijdens Roo, die de de zaak in de hoofdstad met leidt. Ook zijn een vrouw was op een van de slachtoffers. tijdens Hij komt in van conflict het met Hannah, die het tijdens niet pikt dat haar territorium het wordt ingepikt. Wanneer naar het volgende uit slachtoffer van naar de serieverkrachter iemand is die de Hannah zeer op nauw aan het hart een ligt, besluit ze met tot het het uiterste te in gaan om de uit zaak op te tijdens lossen.

januari 2018
15-09-2013 22:14

Code 37 "Teamwork"

Code 37 - Code 37 "Teamwork"

Hannah besluit om Iris Nys op te zoeken en haar link met Erwin Struelens met haar te bespreken. De vrouw is echter minder behulpzaam dan Hannah had verwacht. Intussen krijgt de afdeling Zeden te maken met een klacht van ongewenste intimitei...

08-09-2013 22:42

Code 37 "Gigolo"

Code 37 - Code 37 "Gigolo"

Wanneer gigolo Pieter tijdens een van zijn opdrachten wordt verkracht, staan Hannah Maes en haar team voor een groot raadsel. Er ontwikkelt zich een web van intriges waarbij alle sporen leiden naar Kaat en Matilde, twee van de vaste klanten...

08-09-2013 21:33

Code 37 "Ons kent ons"

Code 37 - Code 37 "Ons kent ons"

Terwijl de vonk tussen Hannah en Koen nu echt overslaat, worden de eigenzinnige agente en haar team geconfronteerd met een nieuwe zedenzaak. Wanneer Charles en Kevin de onzekere Lien Buggenhout naakt betrappen in haar wagen, lijkt het op he...

01-09-2013 22:44

Code 37 "Schemerzone"

Code 37 - Code 37 "Schemerzone"

Kevin en Hannah worden opgeroepen als blijkt dat Lisa, een patiënte van de psychiatrische instelling Levensadem, in haar slaap werd verkracht. Lisa´s oom Serge eist dat Hannah en haar team de instelling laten sluiten en verdenkt bovendien d...

01-09-2013 21:35

Code 37 "Triple X"

Code 37 - Code 37 "Triple X"

Margot, een drankverslaafde vrouw die voor een sekslijn werkt, zoekt hulp bij Hannah nadat ze tijdens haar laatste gesprek met de dood werd bedreigd. De sectie zeden besluit om de lucratieve sekshandel, die gerund wordt door de duistere Joh...

25-08-2013 22:35

Code 37 "Virgin suicides"

Code 37 - Code 37 "Virgin suicides"

Bob, Kevin en Charles zijn blij dat er eindelijk een einde is gekomen aan de rusteloze zoektocht van Hannah. Na de dood van commissaris Vermaelen is het team benieuwd wie hun nieuwe chef zal worden. Veel tijd om na te denken krijgen ze echt...

25-08-2013 21:32

Code 37 "De nachtwacht (part 2)"

Code 37 - Code 37 "De nachtwacht (part 2)"

Een bekende schrijver wordt aangerand in een sekscinema. Hij had er een afspraakje met Roos, een jonge studente die bijklust als prostituee. Al snel wordt duidelijk dat er wel meer studentes actief zijn in de prostitutie. Voldoende reden vo...

18-08-2013 22:35

Code 37 "De nachtwacht (part 1)"

Code 37 - Code 37 "De nachtwacht (part 1)"

Een bekende schrijver wordt aangerand in een sekscinema. Hij had er een afspraakje met Roos, een jonge studente die bijklust als prostituee. Al snel wordt duidelijk dat er wel meer studentes actief zijn in de prostitutie. Voldoende reden vo...

18-08-2013 21:35

Code 37 "De Oase (2)"

Code 37 - Code 37 "De Oase (2)"

Hannah blijft verwoed op zoek naar de verkrachter van de comateuze Elke én de moordenaar van Vicky. Hannah krijgt steeds meer moeite om haar emoties onder controle te houden en drijft haar dienst tot het uiterste. Het team onderzoekt het ve...

11-08-2013 22:37

Code 37 "De Oase (1)"

Code 37 - Code 37 "De Oase (1)"

De twintigjarige Elke Verbiest is het slachtoffer geworden van een gruwelijke groepsverkrachting en is daarna voor dood achtergelaten. Hannah Maes en haar team zetten alles op alles om de zaak op te helderen en komen op het spoor van instel...

11-08-2013 21:33

Code 37 "Buren"

Code 37 - Code 37 "Buren"

Het team van Hannah Maes wordt opgeroepen nadat de veertienjarige Pieter Verhaelen een zelfmoordpoging heeft ondernomen. Via Guy Terlingen, zijn leider bij de jeugdbeweging, komen ze te weten dat Pieter seksueel misbruikt werd en dat dit wa...

04-08-2013 22:37

Code 37 "Edge play"

Code 37 - Code 37 "Edge play"

Hannah, Bob, Charles en Kevin worden opgeroepen voor een geval van geweldpleging in sm-club Sub Space. Eigenares Sonja Ramaekers is daar overvallen en mishandeld. Sonja, die een kennis blijkt te zijn van Bob, staat bekend als de meest stren...

04-08-2013 21:32

Code 37 "Carwash"

Code 37 - Code 37 "Carwash"

Een aantal kassamedewerksters dient een klacht in na lastiggevallen te zijn op de parking van een Gentse supermarkt. Ze werden gedwongen om de carwash binnen te rijden en onder bedreiging van een mes toe te kijken hoe de dader zichzelf bevr...

28-07-2013 22:44

Code 37 "Gekraakt"

Code 37 - Code 37 "Gekraakt"

Twee tieners zijn in een kraakpand in Gent getuige van een geval van wurgseks, waarbij de jonge junkie Jane het leven laat. De jongens filmden het gebeuren en alarmeren Hannah Maes en haar team van de zedensectie. Bob en Charles vermoeden d...

28-07-2013 21:38

Code 37 "Razernij"

Code 37 - Code 37 "Razernij"

Hannah en haar team onderzoeken een reeks misbruiken waarbij de slachtoffers thuis genadeloos werden neergeslagen en verkracht. Hoewel slachtoffer Nathalie Van Espen de sectie Zeden op het goede spoor probeert te zetten, verloopt het onderz...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Code 37 gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Code 37 de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Code 37 bij Code 37 liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Code 37. Heb je een uitzending van Code 37 gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Code 37 gemist

Uitzending gemist van Code 37? Hier kun je alle uitzendingen van Code 37 kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 33
  • Laatste uitzending op 15-09-2013 om 22:14 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord