Programma gemist?

Klaudia is de geboren in Polen en een als baby uit door haar tijdens moeder achtergelaten bij haar de oma. Moeder ging bij van haar vriend in het Nederland van wonen. Klaudia woonde van destijds in dezelfde uit plaats als in haar biologische vader: Wroclaw. Maar met haar met oma en haar uit moeder wilden niet dat ze een haar de vader zou leren kennen. Op uit haar negende verhuist op Klaudia op naar haar moeder in Nederland, maar in hun naar relatie is moeizaam. Twee jaar tijdens geleden verbreekt in ze het op contact en nu uit wil ze naar haar vader Artur in zoeken. 'Ik vaar nu mijn een eigen koers en het het het is mijn recht tijdens mijn vader te zoeken'. uit Jetske reist met uit Klaudia af door naar haar geboorteland en de plekken een een waar zoveel herinneringen in liggen.

Het tijdens bijzondere verhaal van door de Chinese familie Gong. uit Vijftien jaar geleden door wordt hun tweede naar dochter met geboren, maar vanwege de op tv één-kind politiek wordt het tijdens meisje met - zeer tegen de zin in van haar liefhebbende ouders- het bij op tv het gezin weggehaald op tv en ter adoptie de afgestaan. Na jaren zoeken van achterhalen ze het adres van van in haar adoptie-ouders tijdens en schrijven een brief. in Ondertussen leidt de op 15-jarige Nina een ongecompliceerd het leven het met haar (adoptie-)ouders en broers het in Nederland. Het hele op tv op gezin leeft in de veronderstelling uit dat Nina te vondeling een is de gelegd. Totdat post uit China een met het rustige leventje van het de gezin het volledig op z'n van kop zet.

Cristina (36) wordt op de kort na haar geboorte door de haar Roemeense naar moeder naar een door kindertehuis gebracht. door Een verzorgster in het tehuis toont op interesse in Cristina naar een en adopteert haar. van Het is het in begin van een regelrechte de nachtmerrie. De naar vrouw verdient haar van geld in de prostitutie en op tv betrekt het al gauw Cristina bij op deze praktijken. Jarenlang naar wordt ze misbruikt: 'Andere van kinderen speelden met van poppen, ik met tijdens mannen.' Wanneer ze 10 naar is vinden sommige op klanten op tv haar te oud en belandt uit ze met opnieuw in een een kindertehuis.

Klaudia is geboren een in Polen naar en op als baby door haar moeder achtergelaten het bij uit haar oma. Moeder het ging bij haar vriend tijdens in Nederland wonen. de Klaudia het woonde destijds in dezelfde plaats van als haar op biologische vader: in Wroclaw. Maar haar oma uit en haar het moeder wilden niet tijdens dat ze haar vader zou uit leren kennen. van Op haar van negende verhuist Klaudia naar haar moeder in door in Nederland, maar hun relatie de is moeizaam. in Twee jaar tijdens geleden verbreekt ze het het contact en door nu wil ze haar door vader Artur zoeken. met 'Ik vaar nu een mijn eigen koers en het op is de mijn recht naar mijn vader te zoeken'. Jetske van reist met op Klaudia af tijdens naar haar geboorteland en de plekken een waar een zoveel herinneringen uit liggen.

Het verhaal door van Charles. Als tweejarige in wordt hij in geadopteerd door een naar liefdevol gezin, tijdens aangezien zijn (Nederlandse) moeder problemen van heeft en tijdens niet met goed voor hem kan zorgen. een Charles' ouders zijn op tv dan al uit met elkaar. Zijn Duitse op tv vader is in nog twee keer op bezoek naar geweest bij door het adoptiegezin van tijdens zijn zoontje, uit maar laat daarna niets meer in van met zich horen. tijdens Totdat er, onlangs, een in 22 jaar oude brief het van zijn vader opduikt: met een verjaardagskaart voor met Charles in en het verzoek om tijdens zijn vader te van bellen. tijdens Helaas is het nummer op de door kaart niet meer het in een gebruik. Spoorloos gaat voor Charles uit op met zoek.

Maria-Luisa tijdens en haar jongere broer José op zijn de allebei geadopteerd op tv uit Guatemala, van twee verschillende tijdens moeders. op tv Ze zijn opgegroeid met in een liefdevol adoptiegezin. Tien van jaar op geleden hebben ze met hun in adoptieouders een rootsreis gemaakt uit in hun een geboorteland en enige met tijd geleden door begon bij Maria-Luisa het verlangen van naar een op tv ontmoeting met haar de biologische moeder te een groeien. Hoewel dat uit verlangen bij haar broer in in naar eerste instantie veel een geringer was, begint het op tv nu ook bij hem van te een kriebelen en hij wil een graag weten hoe tijdens het met het zijn moeder met gaat. Derk moet het deze keer dus het niet een, maar op tv twee moeders zoeken.

Het bijzondere door verhaal van de van Chinese uit familie Gong. Vijftien met jaar geleden wordt hun tweede op tv dochter tijdens geboren, maar vanwege uit de eenkindpolitiek wordt op tv het meisje, zeer door tegen de zin van haar liefhebbende met ouders, bij het het gezin naar weggehaald en ter uit adoptie afgestaan. uit Na jaren zoeken achterhalen de ze het adres van haar tijdens een adoptieouders en schrijven een in brief. Ondertussen leidt tijdens de 15-jarige op tv Nina een ongecompliceerd op tv leven met haar (adoptie)ouders het en broers uit in Nederland. Het hele gezin van leeft tijdens in de veronderstelling dat Nina te tijdens vondeling is gelegd. uit Totdat de post uit China met het rustige leventje van van het gezin de volledig op op z'n kop zet.

Een dag de na haar met geboorte in Korea in 1981 van wordt op tv Marjolein te vondeling gelegd. Ze de wordt in geadopteerd door uit een Nederlands echtpaar. Als naar ze in 2009 van het kindertehuis op tv in Korea bezoekt, blijkt daar wel van degelijk informatie een te zijn: de haar Koreaanse ouders waren op ten van tijde van de adoptie een getrouwd en uit ze heeft twee uit oudere zussen. De adoptie naar loopt als op een rode draad door het haar leven en ook op de keuze in uit haar door werk voor het op strafrecht is daarop gebaseerd: 'Ik van heb een een tweede kans gehad en ik de vind dat iedereen uit een tweede de kans de verdient. Ik heb in de op puberteit een door heel moeilijke tijd op gehad en dat naar maakt dat ik me met kan identificeren op met de cliënten die op ik uit bijsta. Want soms is de het maar een één afslag die je met mist en dan naar ziet je leven er volkomen door anders tijdens uit.'

In deze van aflevering op tv van Spoorloos zoekt in Derk Bolt de Spaanse Costa in af naar de de biologische vader van het Jelmer. Hij groeide de op uit zonder die vader. de Zijn moeder was tijdens het een vakantie in met Llorett de Mar zwanger geraakt op van een in Spaanse op tv jongeman. Hoewel ze hem het wel per het brief en telefonisch informeerde op tv over de zwangerschap, was van er door nooit meer contact. Jelmer tijdens heeft vanaf het zijn vijfde een fijne stiefvader, maar in is nu naar - twintig jaar een later - toch benieuwd uit uit naar zijn biologische op tv vader en eventuele broers of zussen. met van Derk gaat voor hem op een zoek aan de door Spaanse op Costa.

Jetske reist met van de door 22-jarige Khomkham en door haar adoptiemoeder Yvonne een naar haar geboorteland de Thailand. Als het tweejarige wordt Khomkham daar opgehaald door uit haar adoptieouders op tv en twee oudere broers. naar Ze in groeit op een in een warm Nederlands gezin. Tijdens tijdens de puberteit scheiden op tv Khomkhams ouders. Haar uit broers op zijn dan op al het huis uit uit en gaan hun eigen naar weg. Nu het door gezin voor met haar gevoel uiteengevallen is, wil van Khomkham op dolgraag haar echte moeder door ontmoeten. een Die moeder blijkt een op tv zwaar leven achter de in rug te hebben met en tijdens Khomkham blijkt niet tijdens het enige kind dat uit ze af heeft moeten tijdens staan.

Vanavond het is de een 600e uitzending van uit Spoorloos. In deze aflevering gaat presentator een Derk Bolt de niet alleen op van zoek naar een moeder door de in Colombia, maar wordt in ook teruggeblikt op bijna de dertig jaar Spoorloos. Derk uit Bolt het en Jetske van het den Elsen vertellen hoe het tijdens programma met zich in de loop een der jaren heeft op ontwikkeld, over spraakmakende ontmoetingen, hachelijke tijdens situaties op tv en bijzondere locaties. In deze tijdens aflevering gaat Derk in van Colombia op tv op zoek naar van de moeder van uit de 24-jarige Diana. Toen door zij 1,5 jaar de oud was moest haar naar moeder haar afstaan met naar aan de kinderbescherming en kwam Diana met in in een pleeggezin terecht. Op haar op tv derde komt naar ze bij naar haar Nederlandse in adoptie-ouders terecht en heeft ze in een de fijne jeugd. Nu een ze zelf twee dochtertjes de heeft realiseert het Diana zich des te tijdens meer hoe moeilijk het de voor haar moeder op tv moet naar zijn geweest om tijdens haar af te staan en groeit de het het verlangen naar een uit ontmoeting. Derk gaat voor tijdens Diana op op zoek. Lees meer over Spoorloos van op uit gids.tv/programma/spoorloos.

In onze in uitzending van 24 de september door 2018 zag u hoe de Chinese naar Meng in haar Nederlandse halfbroer Jack uit ontmoette. door Hun vader, de uit Chinees Wu Cheng Pin, bleek op tv nog op een kind in naar Nederland te hebben en Meng de en van Jack deden een oproep in het Spoorloos. Meteen in diezelfde avond meldde zich een de dame het die zich meteen herkende in op tv de oproep. het In het de Amsterdamse Binnen op Bantammerstraat, de plek waar uit in de een jaren 30 en op 40 van de vorige in eeuw een uit levendige Chinese gemeenschap ontstond, vindt een door bijzondere ontmoeting naar plaats!

Erwin is uit geboren de op Corfu en door in zijn moeder de afgestaan ter adoptie. Hij in groeide op als op tv enig kind bij een op Nederlands een echtpaar. Erwins vriendin merkte naar de afgelopen jaren dat tijdens hij moeilijk in over zijn adoptie kan praten. het Zij drong naar er met bij hem op uit aan om op zoek van te gaan het naar zijn Griekse roots. Ook Erwins op adoptiemoeder stond achter op zijn op tv zoektocht. Zij was ernstig naar ziek en een wilde voorkomen een dat Erwin geen de moeder meer zou hebben als tijdens zij zou overlijden. op Erwin besloot toen naar om voor het op eerst een blik de te werpen de op zijn adoptiepapieren. door Derk Bolt reisde op voor Erwin naar Griekenland. Tijdens op tv zijn zoektocht stuit in hij op enkele een opmerkelijke een feiten.

Toen Jelle het vijftien jaar geleden op op zoek ging naar de zijn een biologische moeder bleek zij uit ook naar door hem op zoek te zijn. tijdens Ze vertelde Jelle de dat op tv ze na terugkomst van van een het vakantiebaantje in Zwitserland ontdekte naar dat ze zwanger uit was geraakt. De verwekker was door haar van Duitse collega uit Uwe. Ze had Uwe per brief het ingelicht over de door zwangerschap, maar van kreeg van hem geen het tijdens antwoord. Ze wilde haar met kind niet in in haar eentje opvoeden en de daarom stond ze op Jelle naar af ter adoptie. Jelle zoekt nu uit zijn het Duitse vader en met is benieuwd of hij die uit brief toen gekregen met door heeft.

Ton door is geboren in Zuid-Afrika en van naar door zijn alleenstaande moeder afgestaan. in Hij werd op geadopteerd door een Nederlands echtpaar in dat toen op tv in van Zuid-Afrika woonde. Ton groeit op op in naar een land waar rassenscheiding een feit van is. Hij moet op tv daarom erg tijdens wennen wanneer hij tijdens rond zijn tiende de met zijn ouders met naar Nederland een verhuist. Vlak voor vertrek met krijgt hij bovendien uit te horen dat hij de op tv geadopteerd is. Ton vindt naar het verwarrend en voelt het zich door het zijn biologische moeder tijdens afgedankt. Tons uit vrouw Sylvia merkt dat hij de worstelt met zijn adoptie met en via het instanties gaat op ze op zoek een naar zijn naar moeder. In 1992 wordt ze gevonden de en uit gaan er wat brieven het heen en weer. Tons in moeder wil niet in dat hij haar het het adres krijgt, want haar pleegkinderen in weten niet van zijn op naar bestaan. Ton kapt het prille contact op van daarna af, maar er blijft de iets knagen. Hij de hoopt dat de een zoektocht van naar Spoorloos hem eindelijk rust uit brengt. Derk Bolt het gaat voor Ton op uit onderzoek in uit.

augustus 2019
01-07-2019 20:25

Klaudia zoekt vader

Spoorloos - Klaudia zoekt vader

Klaudia is geboren in Polen en als baby door haar moeder achtergelaten bij haar oma. Moeder ging bij haar vriend in Nederland wonen. Klaudia woonde destijds in dezelfde plaats als haar biologische vader: Wroclaw. Maar haar oma en haar moede...

24-06-2019 20:30

Is de Chinese Nina wel echt te vondeling gelegd?

Spoorloos - Is de Chinese Nina wel echt te vondeling gelegd?

Het bijzondere verhaal van de Chinese familie Gong. Vijftien jaar geleden wordt hun tweede dochter geboren, maar vanwege de één-kind politiek wordt het meisje - zeer tegen de zin van haar liefhebbende ouders- bij het gezin weggehaald en ter...

22-04-2019 20:15

Derk Bolt op zoek naar Roemeense ouders van Cristina

Spoorloos - Derk Bolt op zoek naar Roemeense ouders van Cristina

Cristina (36) wordt kort na haar geboorte door haar Roemeense moeder naar een kindertehuis gebracht. Een verzorgster in het tehuis toont interesse in Cristina en adopteert haar. Het is het begin van een regelrechte nachtmerrie. De vrouw ver...

15-04-2019 20:25

Klaudia zoekt vader

Spoorloos - Klaudia zoekt vader

Klaudia is geboren in Polen en als baby door haar moeder achtergelaten bij haar oma. Moeder ging bij haar vriend in Nederland wonen. Klaudia woonde destijds in dezelfde plaats als haar biologische vader: Wroclaw. Maar haar oma en haar moede...

08-04-2019 20:15

Charles zoekt zijn vader

Spoorloos - Charles zoekt zijn vader

Het verhaal van Charles. Als tweejarige wordt hij geadopteerd door een liefdevol gezin, aangezien zijn (Nederlandse) moeder problemen heeft en niet goed voor hem kan zorgen. Charles' ouders zijn dan al uit elkaar. Zijn Duitse vader is nog t...

01-04-2019 20:20

Vinden Maria-Luisa & Jose hun moeders terug?

Spoorloos - Vinden Maria-Luisa & Jose hun moeders terug?

Maria-Luisa en haar jongere broer José zijn allebei geadopteerd uit Guatemala, van twee verschillende moeders. Ze zijn opgegroeid in een liefdevol adoptiegezin. Tien jaar geleden hebben ze met hun adoptieouders een rootsreis gemaakt in hun ...

25-03-2019 21:20

Is de Chinese Nina wel echt te vondeling gelegd?

Spoorloos - Is de Chinese Nina wel echt te vondeling gelegd?

Het bijzondere verhaal van de Chinese familie Gong. Vijftien jaar geleden wordt hun tweede dochter geboren, maar vanwege de eenkindpolitiek wordt het meisje, zeer tegen de zin van haar liefhebbende ouders, bij het gezin weggehaald en ter ad...

04-02-2019 21:20

Adoptie motiveerde Marjolein voor keuze strafrecht

Spoorloos - Adoptie motiveerde Marjolein voor keuze strafrecht

Een dag na haar geboorte in Korea in 1981 wordt Marjolein te vondeling gelegd. Ze wordt geadopteerd door een Nederlands echtpaar. Als ze in 2009 het kindertehuis in Korea bezoekt, blijkt daar wel degelijk informatie te zijn: haar Koreaanse ...

28-01-2019 21:15

Spoorloos: Spaanse Costa

Spoorloos - Spoorloos: Spaanse Costa

In deze aflevering van Spoorloos zoekt Derk Bolt de Spaanse Costa af naar de biologische vader van Jelmer. Hij groeide op zonder die vader. Zijn moeder was tijdens een vakantie in Llorett de Mar zwanger geraakt van een Spaanse jongeman. H...

21-01-2019 21:15

Khomkham wacht verrassing in Thailand

Spoorloos - Khomkham wacht verrassing in Thailand

Jetske reist met de 22-jarige Khomkham en haar adoptiemoeder Yvonne naar haar geboorteland Thailand. Als tweejarige wordt Khomkham daar opgehaald door haar adoptieouders en twee oudere broers. Ze groeit op in een warm Nederlands gezin. Tijd...

14-01-2019 21:15

Spoorloos: 600ste uitzending

Spoorloos - Spoorloos: 600ste uitzending

Vanavond is de 600e uitzending van Spoorloos. In deze aflevering gaat presentator Derk Bolt niet alleen op zoek naar een moeder in Colombia, maar wordt ook teruggeblikt op bijna dertig jaar Spoorloos. Derk Bolt en Jetske van den Elsen vert...

07-01-2019 21:20

Chinees mysterie rond vader van Jack

Spoorloos - Chinees mysterie rond vader van Jack

In onze uitzending van 24 september 2018 zag u hoe de Chinese Meng haar Nederlandse halfbroer Jack ontmoette. Hun vader, de Chinees Wu Cheng Pin, bleek nog een kind in Nederland te hebben en Meng en Jack deden een oproep in Spoorloos. Metee...

22-10-2018 21:15

Vriendin dringt bij Erwin aan op zoektocht naar roots

Spoorloos - Vriendin dringt bij Erwin aan op zoektocht naar roots

Erwin is geboren op Corfu en door zijn moeder afgestaan ter adoptie. Hij groeide op als enig kind bij een Nederlands echtpaar. Erwins vriendin merkte de afgelopen jaren dat hij moeilijk over zijn adoptie kan praten. Zij drong er bij hem op ...

15-10-2018 21:20

Weet Duitse vader van bestaan kind in Nederland?

Spoorloos - Weet Duitse vader van bestaan kind in Nederland?

Toen Jelle vijftien jaar geleden op zoek ging naar zijn biologische moeder bleek zij ook naar hem op zoek te zijn. Ze vertelde Jelle dat ze na terugkomst van een vakantiebaantje in Zwitserland ontdekte dat ze zwanger was geraakt. De verwekk...

08-10-2018 21:15

Zoektocht Derk Bolt moet rust brengen voor Ton

Spoorloos - Zoektocht Derk Bolt moet rust brengen voor Ton

Ton is geboren in Zuid-Afrika en door zijn alleenstaande moeder afgestaan. Hij werd geadopteerd door een Nederlands echtpaar dat toen in Zuid-Afrika woonde. Ton groeit op in een land waar rassenscheiding een feit is. Hij moet daarom erg wen...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Spoorloos gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Spoorloos de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Spoorloos bij Spoorloos liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Spoorloos. Heb je een uitzending van Spoorloos gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Spoorloos gemist

Spoorloos is een populair televisieprogramma waarin getracht wordt verloren familieleden op te sporen. Veel zaken hebben te maken met geadopteerden die hun biologische ouders zoeken en kinderen van alleenstaande moeders die op zoek zijn naar hun biologische vader.

Uitzending gemist van Spoorloos? Hier kun je alle uitzendingen van Spoorloos kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 64
  • Laatste uitzending op 13-08-2019 om 13:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord