Programma gemist?

Erwin naar is geboren op Corfu en uit door op tv zijn moeder op tv afgestaan ter adoptie. Hij groeide op het als enig een kind bij op een Nederlands echtpaar. van Erwins vriendin van merkte de afgelopen het jaren dat hij het moeilijk over zijn adoptie in kan praten. een Zij drong er op tv bij hem op aan om uit op zoek te in gaan naar naar zijn Griekse roots. Ook Erwins van van adoptiemoeder stond achter zijn in zoektocht. Zij was op ernstig ziek met en wilde voorkomen in dat Erwin geen moeder meer zou het hebben als met zij van zou overlijden. Erwin van besloot toen om het voor het eerst een blik te op werpen op zijn tijdens adoptiepapieren. Derk door Bolt reisde voor Erwin op op naar Griekenland. Tijdens zijn zoektocht een stuit in hij op enkele opmerkelijke het feiten.

Toen Jelle door vijftien jaar geleden van op zoek in ging naar zijn biologische moeder uit bleek uit zij ook naar hem op het zoek te zijn. naar Ze vertelde Jelle naar dat ze de na terugkomst van door een vakantiebaantje in door Zwitserland uit ontdekte dat ze zwanger was door geraakt. De uit verwekker was haar een Duitse collega Uwe. Ze had het van Uwe per brief naar ingelicht over de zwangerschap, op maar kreeg van door hem geen antwoord. Ze door wilde haar kind op niet in haar eentje naar opvoeden het en daarom stond ze met Jelle af ter door adoptie. op tv Jelle zoekt nu zijn op tv Duitse vader uit en is benieuwd of hij tijdens die tijdens brief toen gekregen op tv heeft.

Ton is geboren in in Zuid-Afrika met en op door zijn alleenstaande op tv moeder afgestaan. Hij werd geadopteerd met door een Nederlands echtpaar door dat toen van in Zuid-Afrika op tv woonde. Ton groeit op in door op tv een land waar rassenscheiding uit een feit is. Hij moet op tv het daarom erg wennen wanneer met hij rond zijn tiende met door zijn in ouders naar Nederland verhuist. Vlak op voor op vertrek krijgt hij bovendien te op tv horen van dat hij het geadopteerd is. Ton het vindt het verwarrend en voelt zich op tv door zijn op tv biologische op moeder afgedankt. Tons vrouw door Sylvia merkt dat hij de worstelt met zijn door adoptie en via instanties met op tv gaat ze op tijdens zoek naar zijn van moeder. In 1992 wordt het ze gevonden en op gaan er wat tijdens brieven heen het en weer. Tons moeder wil niet de dat hij met haar door adres krijgt, want haar pleegkinderen weten het niet op van zijn bestaan. Ton tijdens kapt tijdens het prille contact daarna af, maar de er uit blijft iets knagen. Hij van hoopt dat met de zoektocht van Spoorloos het hem op tv eindelijk rust brengt. Derk Bolt gaat met voor in Ton op onderzoek met uit.

Martin is de twee jaar naar wanneer zijn met moeder haar man en kind tijdens verlaat. een Martin belandt daarop in een kindertehuis in in Den Bosch. van Hij ziet zijn met een moeder nog één van keer, als hij veertien jaar oud door is. Ze op tv woont met dan in Heidelberg, een waar ze met een Amerikaanse militair door vier kinderen op heeft gekregen. het Martin vindt door het onverteerbaar dat zijn het moeder hem heeft naar achtergelaten en dat het haar vier jongere kinderen wel tijdens bij haar mochten een blijven de wonen. Op zijn tijdens vraag waarom de zij weg is gegaan krijgt het hij de geen antwoord. Jarenlang schrijven met ze nog brieven, maar de wanneer Martin door zelf vader wordt verbreekt uit hij het contact. Als van Martins echtgenote de na 46 jaar huwelijk naar door overlijdt, ontstaat bij hem de behoefte met om zijn eigen met familie op te zoeken. Hij hoopt in van zijn moeder op tv alsnog antwoord te op tv krijgen op tijdens zijn vragen.

Kort na de tijdens geboorte van op Jack in 1942 trouwde een zijn moeder Elisabeth met met in Jacks vader uit Cheng Pin Wu, een een Chinese handelsreiziger die door in Nederland was neergestreken. Het op tv huwelijk hield geen met een stand en in 1948 vertrok met Cheng Pin het weer naar China. door Jack voelde nooit de uit behoefte om naar met hem van op zoek te gaan. Zijn in moeder had hem namelijk door verteld dat Cheng naar Pin het een vreselijke man was, ze in had op tv zelfs alle op tv foto's waar hij op stond uit in het fotoalbum op tv gehaald en verscheurd. Op op de één kinderfoto van Jack is van slechts uit de schaduw van zijn vader te tijdens zien. op Het bericht van uit Spoorloos aan Jack dat de zijn Chinese halfzus van Meng naar hem op naar het zoek is zet dan ook een zijn in hele leven op zijn kop. op En er met staan hem nog meer met verrassingen op te wachten.

Derk Bolt reist naar in door deze aflevering van Spoorloos met af een naar de Dominicaanse Republiek. Na zijn een geboorte in het met ziekenhuis van de Paramaribo woont Mitchell in met zijn moeder bij zijn uit opa met en oma van van vaders kant. Als hij het negen maanden uit oud is, verdwijnt met zijn moeder uit zijn door leven; zij naar keert terug naar de Dominicaanse in door Republiek waar ze vandaan komt. Mitchell tijdens op tv wordt door zijn oma, tijdens de moeder naar van zijn vader, opgevoed. Bij haar van op tv heeft hij het in altijd goed gehad. uit Hij is acht wanneer hij door de zijn vader naar van Nederland wordt het gehaald. In tijdens de puberteit gaat de het mis met met hem en naar Mitchell belandt op het verkeerde door pad. Juist in de uit moeilijke tijdens jaren die volgen, denkt door hij steeds vaker een aan zijn moeder, zeker de als op hij de Dominicaanse Republiek bezoekt. naar Leeft door ze nog en op tv waarom heeft ze op hem destijds achtergelaten? een Derk gaat met voor Mitchell op tijdens zoek.

Sandra uit was één jaar toen ze, op samen met haar het een kleine adoptiebroertje Marco, op naar Nederland kwam en het liefdevol opgroeide. Toen ze op op haar zevende met te horen kreeg op dat ze op geadopteerd is, op tv veranderde alles. Als twintiger met reisde ze de met een vriendin naar op tv Griekenland en naar voelde ze zich voor tijdens het eerst echt thuis. Het met was met het begin tijdens van haar eigen zoektocht op naar haar biologische moeder. Akar van was het twee jaar op tv toen hij vanuit Thailand met in Nederland terechtkwam. Akar op was ziek naar toen hij geadopteerd werd het en moest in Nederland tijdens meteen een met grote operatie ondergaan uit aan zijn longen. naar Eind juni 2017 sloeg door in het noodlot toe en werd er de acute leukemie van bij Akar geconstateerd. Momenteel tijdens herstelt in hij van stamceldonatie. Het op is altijd Akars naar grote wens het geweest om uit zijn biologische familie te op vinden.

Derk de gaat in Guatemala op zoek naar naar de in biologische moeder van Sebastiann. in Sebastiann het is geadopteerd toen hij één op tv jaar met oud was en heeft naar enkele jaren geleden met het zijn familie een op tv reis naar door zijn geboorteland door gemaakt. Sinds die reis een en de geboorte van door zijn eigen van kinderen is de wens tijdens om zijn door biologische moeder terug te het vinden alleen maar door in sterker geworden. Derk ziet op tv zich geconfronteerd met een lastige in zoektocht, een want zelfs uit Sebastianns oma blijkt tijdens niet te weten waar een haar dochter momenteel woont... op Tien jaar uit geleden verhuisde de op vader van Sarah en Maud tijdens naar Zwitserland, om het met daar te gaan werken. Na de de scheiding, enkele met jaren daarvoor, was het naar contact met vader naar Ton al marginaal. in een Na zijn vertrek naar uit het buitenland door ontvingen de meisjes nog enkele verjaardagskaarten, op tv maar vier een jaar tijdens geleden hield ook dat op en uit in sindsdien ontbreekt ieder spoor van Ton. het Inmiddels hebben Sarah het en Maud hun de in vader al twaalf door jaar niet meer op gezien en weten ze zelfs met niet uit meer of hij nog leeft. de Spoorloos gaat op een zoek...

Nadia de en Chris zijn een al tieners wanneer ze er het achter uit komen dat hun op Portugese vader in eigenlijk hun stiefvader is. Hun van biologische vader Hamid was van het land van uitgezet toen Nadia nog tijdens geen op tv jaar oud was en de haar moeder tijdens zwanger van Chris. in Hun moeder ontmoette de in Marokkaan Hamid in het de Kralingse Bos in met Rotterdam. uit Hij was illegaal in tijdens Nederland. Ze raakten de aan de praat door en uit kregen een relatie. Toen uit Hamid het land tijdens werd uitgezet onderhield moeder geen op tv contact meer naar met hem. een De negatieve verhalen naar van hun moeder naar heeft het beeld over uit hun Marokkaanse vader de beïnvloed. tijdens Nadia en Chris op tv willen graag zijn kant van het op tv verhaal op horen.

Kevin is de geboren van in Roemenië en komt enkele met weken na het zijn geboorte bij een pleeggezin naar met terecht en belandt daarna op bij een lief adoptiegezin in op tv met Brabant. Nu Kevin iets ouder op wordt vraagt hij het zich steeds meer af het waarom de hij is afgestaan. Hij wil op tv graag weten van waarom hij is uit afgestaan en van op wie hij lijkt. naar Ook tijdens zouden broers en uit zussen meer dan welkom naar zijn. Jetske reist samen tijdens met deze de enthousiaste jonge vlogger naar zijn in tijdens geboorteland.

Claudia door is na haar geboorte in tijdens Duitsland meteen tijdens afgestaan naar en geadopteerd door haar Nederlandse een ouders. Wanneer in ze achttien is tijdens weet ze in contact te krijgen tijdens met haar Duitse moeder. Zij vertelt de waarom ze Claudia van heeft afgestaan: tijdens van door de zwangerschap heeft ze door met twee handlangers een overval de gepleegd. Bij met deze overval valt de een uit dode en moeder bestuurt de vluchtauto. op tv Het drietal de wordt gepakt op en moeder moet vijf het jaar van de cel in. Ze zou onder met naar druk zijn gezet om haar door kindje een meteen na de bevalling af te een staan. op tv Wie Claudia's vader is, door wil moeder niet tijdens vertellen. op tv Claudia's adoptiepapieren bieden Derk met voldoende houvast voor een op tv zoektocht.

Dit uit keer twee op zoektochten. Allereerst het op verhaal van Thomas. tijdens In de zoektocht naar op tv de ouders van van de uit een Roemenië geadopteerde André, stuitte Spoorloos-correspondente Janneke tijdens het in eerste instantie op een een ander Roemeens tijdens echtpaar dat een ook een zoon met het de naam André naar had afgestaan. Na onderzoek van bleek dat de niet om dezelfde jongen een te gaan; hun met zoon uit bleek in Ierland met geadopteerd. Er werd contact door gelegd en met de Ierse zoon, in Thomas, reageerde enthousiast en op tv reist met zijn op tv Ierse adoptiegezin af uit naar Roemenië voor een ontmoeting van met zijn tijdens ouders, broer en zusje. op Dan tijdens volgt Daniels zoektocht. Daniel is in de naar zoon van een Argentijnse een moeder op en een Marokkaanse vader en werd in geboren met in Amsterdam, waar beide ouders naar werkten. Toen een Daniel twee jaar in oud op tv was kwam vader zonder werk te tijdens door zitten en moest de hij het land verlaten. Vader Mohamed het is vertrokken de en de heeft nooit meer iets van zich een laten horen. Daniel met met heeft wat foto's van op tv zijn vader, maar uit dat is alles... met Onlangs hoorde Daniel van de zijn moeder op tv dat hij twee halfbroers door heeft in Frankrijk; met Mohamed was eerder getrouwd naar met de een Française. Daniel wil zijn een vader leren op tv kennen voordat een het te laat is. Hij van wil weten waarom de tijdens hij weg is gegaan en nooit de meer de contact heeft opgenomen met zijn in een zoon.

Natalie tijdens is twee weken voor haar de een eerste verjaardag, vanuit haar geboorteland Guatemala, van in Nederland terechtgekomen. op Haar adoptiegezin met telt met dan al twee biologische kinderen door en daar komt, na in Natalie, nog een tijdens zusje bij. een Als enige in het het van gezin met een kleurtje, het voelt Natalie op zich altijd al anders de en is naar ze erg bezig op met haar adoptie. op tv Met de gegevens op de haar adoptiepapieren komt Natalie het zelf niet het veel verder en dus reist naar Derk af tijdens naar Guatemala, op zoek met op tv naar haar moeder...

Jeroen wordt geboren op tv in Costa tijdens Rica en van groeit, als middelste van door 3 geadopteerde door jongens, op het in een liefdevol gezin, het in een met klein dorp in het oosten van de het land. Al tijdens op jonge naar leeftijd wist uit Jeroen dat door hij meer wilde zien van de uit wereld met en alles uit het leven een wilde halen. het Inmiddels een leidt hij een aangenaam uit luxe leventje en het nu durft hij eindelijk door toe naar te geven aan de nieuwsgierigheid naar naar naar zijn afkomst; van wie heeft hij in zijn grenzeloze ambitie, tijdens zijn de extraverte karakter en uit hoe Costa Ricaans is hij tijdens eigenlijk? Gaat een uit ontmoeting door met zijn biologische het moeder de antwoorden de geven?

Jaqueline door en haar jongere uit broertje Jeferson waren in vier en twee uit jaar oud toen ze uit door hun op biologische moeder naar een uit kindertehuis gebracht zijn. Twee in jaar later kwamen in ze, vanuit hun op tv van geboorteland Brazilië, bij hun adoptie-ouders het in Friesland een terecht. Twaalf jaar het geleden, tijdens een vakantie in in met São Paulo, bezochten ze uit het ziekenhuis waar de ze geboren zijn het en het kindertehuis waar op tv ze gewoond hebben, maar van nu pas door zijn ze er op tv klaar de voor om hun biologische moeder een te ontmoeten. de Ze zijn op nieuwsgierig naar haar door verhaal en benieuwd met of er gelijkenissen zijn. Derk gaat naar op zoek de in in Brazilië.

november 2018
22-10-2018 21:15

Vriendin dringt bij Erwin aan op zoektocht naar roots

Spoorloos - Vriendin dringt bij Erwin aan op zoektocht naar roots

Erwin is geboren op Corfu en door zijn moeder afgestaan ter adoptie. Hij groeide op als enig kind bij een Nederlands echtpaar. Erwins vriendin merkte de afgelopen jaren dat hij moeilijk over zijn adoptie kan praten. Zij drong er bij hem op ...

15-10-2018 21:20

Weet Duitse vader van bestaan kind in Nederland?

Spoorloos - Weet Duitse vader van bestaan kind in Nederland?

Toen Jelle vijftien jaar geleden op zoek ging naar zijn biologische moeder bleek zij ook naar hem op zoek te zijn. Ze vertelde Jelle dat ze na terugkomst van een vakantiebaantje in Zwitserland ontdekte dat ze zwanger was geraakt. De verwekk...

08-10-2018 21:15

Zoektocht Derk Bolt moet rust brengen voor Ton

Spoorloos - Zoektocht Derk Bolt moet rust brengen voor Ton

Ton is geboren in Zuid-Afrika en door zijn alleenstaande moeder afgestaan. Hij werd geadopteerd door een Nederlands echtpaar dat toen in Zuid-Afrika woonde. Ton groeit op in een land waar rassenscheiding een feit is. Hij moet daarom erg wen...

01-10-2018 21:20

Heeft Martin's moeder nu wel antwoord op zijn vragen?

Spoorloos - Heeft Martin's moeder nu wel antwoord op zijn vragen?

Martin is twee jaar wanneer zijn moeder haar man en kind verlaat. Martin belandt daarop in een kindertehuis in Den Bosch. Hij ziet zijn moeder nog één keer, als hij veertien jaar oud is. Ze woont dan in Heidelberg, waar ze met een Amerikaan...

24-09-2018 21:15

Chinese vader van Jack is een schim op een foto

Spoorloos - Chinese vader van Jack is een schim op een foto

Kort na de geboorte van Jack in 1942 trouwde zijn moeder Elisabeth met Jacks vader Cheng Pin Wu, een Chinese handelsreiziger die in Nederland was neergestreken. Het huwelijk hield geen stand en in 1948 vertrok Cheng Pin weer naar China. Jac...

17-09-2018 21:20

Spoorloos: moeder laat zoon achter

Spoorloos - Spoorloos: moeder laat zoon achter

Derk Bolt reist in deze aflevering van Spoorloos af naar de Dominicaanse Republiek. Na zijn geboorte in het ziekenhuis van Paramaribo woont Mitchell met zijn moeder bij zijn opa en oma van vaders kant. Als hij negen maanden oud is, verdwij...

10-09-2018 21:15

Spoorloos: Griekse moeder gezocht

Spoorloos - Spoorloos: Griekse moeder gezocht

Sandra was één jaar toen ze, samen met haar kleine adoptiebroertje Marco, naar Nederland kwam en liefdevol opgroeide. Toen ze op haar zevende te horen kreeg dat ze geadopteerd is, veranderde alles. Als twintiger reisde ze met een vriendin n...

03-09-2018 21:15

Onvindbare moeder voor Derk; zelfs familie tast in het duister.

Spoorloos - Onvindbare moeder voor Derk; zelfs familie tast in het duister.

Derk gaat in Guatemala op zoek naar de biologische moeder van Sebastiann. Sebastiann is geadopteerd toen hij één jaar oud was en heeft enkele jaren geleden met zijn familie een reis door zijn geboorteland gemaakt. Sinds die reis en de geboo...

28-05-2018 21:30

Nieuwsgierig naar het verhaal van hun vader

Spoorloos - Nieuwsgierig naar het verhaal van hun vader

Nadia en Chris zijn al tieners wanneer ze er achter komen dat hun Portugese vader eigenlijk hun stiefvader is. Hun biologische vader Hamid was het land uitgezet toen Nadia nog geen jaar oud was en haar moeder zwanger van Chris. Hun moeder o...

21-05-2018 21:15

Reis naar Roemenie

Spoorloos - Reis naar Roemenie

Kevin is geboren in Roemenië en komt enkele weken na zijn geboorte bij een pleeggezin terecht en belandt daarna bij een lief adoptiegezin in Brabant. Nu Kevin iets ouder wordt vraagt hij zich steeds meer af waarom hij is afgestaan. Hij wil ...

14-05-2018 21:20

Dossier van een overvalster

Spoorloos - Dossier van een overvalster

Claudia is na haar geboorte in Duitsland meteen afgestaan en geadopteerd door haar Nederlandse ouders. Wanneer ze achttien is weet ze contact te krijgen met haar Duitse moeder. Zij vertelt waarom ze Claudia heeft afgestaan: tijdens de zwang...

07-05-2018 21:20

Voordat het te laat is..

Spoorloos - Voordat het te laat is..

Dit keer twee zoektochten. Allereerst het verhaal van Thomas. In de zoektocht naar de ouders van de uit Roemenië geadopteerde André, stuitte Spoorloos-correspondente Janneke in eerste instantie op een ander Roemeens echtpaar dat ook een zoo...

30-04-2018 21:15

Op zoek in Guatamala

Spoorloos - Op zoek in Guatamala

Natalie is twee weken voor haar eerste verjaardag, vanuit haar geboorteland Guatemala, in Nederland terechtgekomen. Haar adoptiegezin telt dan al twee biologische kinderen en daar komt, na Natalie, nog een zusje bij. Als enige in het gezin ...

23-04-2018 21:20

Krijgt Jeroen antwoord?

Spoorloos - Krijgt Jeroen antwoord?

Jeroen wordt geboren in Costa Rica en groeit, als middelste van 3 geadopteerde jongens, op in een liefdevol gezin, in een klein dorp in het oosten van het land. Al op jonge leeftijd wist Jeroen dat hij meer wilde zien van de wereld en alles...

16-04-2018 21:20

Jaqueline en Jeferson

Spoorloos - Jaqueline en Jeferson

Jaqueline en haar jongere broertje Jeferson waren vier en twee jaar oud toen ze door hun biologische moeder naar een kindertehuis gebracht zijn. Twee jaar later kwamen ze, vanuit hun geboorteland Brazilië, bij hun adoptie-ouders in Frieslan...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Spoorloos gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Spoorloos de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Spoorloos bij Spoorloos liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Spoorloos. Heb je een uitzending van Spoorloos gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Spoorloos gemist

Spoorloos is een populair televisieprogramma waarin getracht wordt verloren familieleden op te sporen. Veel zaken hebben te maken met geadopteerden die hun biologische ouders zoeken en kinderen van alleenstaande moeders die op zoek zijn naar hun biologische vader.

Uitzending gemist van Spoorloos? Hier kun je alle uitzendingen van Spoorloos kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 52
  • Laatste uitzending op 22-10-2018 om 21:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord