Programma gemist?

Aflevering het 3 - Realityreeks (2019) met uit Derk het Bolt en Jetske van door den Elsen. Khomkham wacht verrassing op in op tv Thailand. Jetske reist met de tijdens 22-jarige Khomkham met en haar adoptiemoeder Yvonne naar op haar geboorteland door Thailand. Als van tweejarige werd naar Khomkham daar opgehaald door in haar adoptieouders en twee het oudere van broers. Ze groeide op de in een warm Nederlands gezin. met Nu het een gezin voor de haar gevoel uiteengevallen is, wil naar naar Khomkham dolgraag haar echte moeder van ontmoeten. Die moeder blijkt tijdens een met zwaar leven achter een de rug te hebben en door Khomkham blijkt niet het in het enige kind dat door ze af heeft moeten van staan.

Vanavond is de uit 600e het uitzending van Spoorloos. In deze op aflevering gaat met presentator Derk Bolt niet naar naar alleen op zoek naar een moeder het in een Colombia, maar wordt van ook teruggeblikt de op bijna dertig jaar Spoorloos. Derk door Bolt naar en Jetske van den Elsen vertellen op tv hoe de het programma naar zich in de loop in der jaren in heeft ontwikkeld, over spraakmakende ontmoetingen, op hachelijke het situaties en bijzondere in locaties. In deze aflevering gaat Derk het in Colombia op zoek met tijdens naar de moeder van de 24-jarige de Diana. een Toen zij 1,5 jaar op oud was moest in haar moeder op haar afstaan aan de tijdens kinderbescherming en met kwam Diana tijdens in een pleeggezin terecht. Op haar door derde komt tijdens ze bij van haar Nederlandse in adoptie-ouders terecht en heeft ze een naar fijne jeugd. door Nu ze zelf twee het op tv dochtertjes heeft realiseert Diana zich naar des in te meer hoe door moeilijk het voor haar in moeder moet naar zijn geweest om van haar af te staan naar en groeit het verlangen naar naar een ontmoeting. het Derk gaat voor op Diana op zoek. Lees met meer over Spoorloos op op tv tijdens gids.tv/programma/spoorloos.

In onze in uitzending van 24 een september 2018 op zag u hoe het de Chinese Meng met haar Nederlandse halfbroer naar Jack ontmoette. Hun door vader, de op tv Chinees Wu Cheng Pin, naar bleek nog een een kind in naar Nederland te hebben met en Meng en naar Jack deden een oproep naar in Spoorloos. Meteen diezelfde naar avond de meldde zich een dame die op tv zich meteen uit herkende in de uit oproep. In de Amsterdamse Binnen tijdens Bantammerstraat, de op plek waar in in de jaren 30 door en 40 van de door vorige door eeuw een levendige Chinese gemeenschap op tv tijdens ontstond, vindt een bijzondere ontmoeting door plaats!

Erwin is geboren naar op uit Corfu en door van zijn moeder van afgestaan ter adoptie. Hij groeide naar op als enig kind tijdens bij een Nederlands op tv echtpaar. in Erwins vriendin merkte de in afgelopen jaren dat op hij het moeilijk over zijn een adoptie kan praten. Zij drong er het naar bij hem op van aan om op zoek met te gaan met naar zijn Griekse met roots. Ook Erwins adoptiemoeder stond achter uit zijn zoektocht. op Zij op tv was ernstig ziek en wilde op tv voorkomen in dat Erwin geen moeder op meer zou hebben als een zij zou overlijden. de Erwin besloot tijdens toen om in voor het eerst een op tv blik te de werpen op zijn op tv adoptiepapieren. Derk Bolt op reisde voor Erwin naar Griekenland. Tijdens op in zijn zoektocht stuit hij op enkele tijdens opmerkelijke in feiten.

Toen Jelle vijftien het jaar geleden tijdens op zoek van ging naar zijn biologische moeder het bleek de zij ook naar op hem op zoek met te zijn. Ze naar vertelde Jelle dat ze na van terugkomst van op een naar vakantiebaantje in Zwitserland ontdekte dat ze naar zwanger was geraakt. met De verwekker tijdens was haar Duitse met collega op Uwe. Ze had Uwe per uit brief het ingelicht over de op zwangerschap, maar kreeg naar van hem geen antwoord. Ze wilde de haar kind niet het in haar eentje de met opvoeden en daarom stond ze een Jelle af ter adoptie. het Jelle van zoekt nu zijn Duitse vader tijdens en is op benieuwd of hij die door van brief toen gekregen op tv heeft.

Ton is uit geboren in Zuid-Afrika een en met door zijn alleenstaande naar moeder afgestaan. Hij in werd geadopteerd door een Nederlands echtpaar van dat toen in de Zuid-Afrika woonde. door Ton tijdens groeit op in met een land waar rassenscheiding een feit een is. Hij op tv moet daarom erg wennen op tv wanneer met hij rond zijn uit tiende met een zijn ouders naar Nederland op tv verhuist. Vlak voor op vertrek krijgt hij bovendien te naar horen dat hij de geadopteerd is. Ton naar vindt het tijdens verwarrend en voelt een zich door zijn met biologische moeder in afgedankt. Tons vrouw Sylvia op merkt dat hij worstelt de met zijn adoptie met en via uit instanties gaat ze naar op uit zoek naar zijn moeder. In uit 1992 wordt op ze gevonden op tv en gaan er wat op tv brieven heen en weer. Tons in moeder wil op niet dat uit hij haar adres krijgt, want van naar haar pleegkinderen weten niet op van zijn op bestaan. Ton kapt het prille contact de daarna af, maar door door er blijft iets knagen. Hij hoopt het dat de zoektocht in een van Spoorloos hem op tv eindelijk rust brengt. Derk door Bolt gaat voor Ton op door onderzoek in uit.

Martin is het twee jaar uit wanneer zijn moeder haar op tv man en kind verlaat. tijdens Martin belandt daarop de in in een kindertehuis een in Den Bosch. Hij ziet het zijn moeder nog één tijdens keer, op tv als hij veertien door jaar oud is. uit Ze woont dan in de Heidelberg, waar ze met van een op tv Amerikaanse militair tijdens vier kinderen heeft gekregen. naar Martin vindt het van onverteerbaar dat zijn moeder hem door heeft achtergelaten op en dat de haar vier op tv jongere kinderen wel op tv bij haar mochten blijven naar wonen. Op zijn uit vraag waarom zij de weg is gegaan op krijgt hij op geen antwoord. Jarenlang schrijven naar ze nog brieven, maar wanneer in Martin zelf vader een wordt verbreekt hij de van het contact. Als uit Martins echtgenote na 46 op tv jaar huwelijk overlijdt, ontstaat bij uit hem op tv de behoefte om zijn eigen het tijdens familie te zoeken. Hij hoopt door van zijn met moeder alsnog antwoord te krijgen door op op zijn vragen.

Kort op tv na de geboorte van Jack door in op 1942 trouwde zijn moeder op tv Elisabeth met Jacks vader tijdens Cheng naar Pin Wu, een het Chinese handelsreiziger die een in Nederland een was neergestreken. Het van huwelijk hield geen stand op en in 1948 vertrok van Cheng Pin weer naar in China. met Jack voelde door nooit de behoefte om naar hem door op tv op zoek te op tv gaan. Zijn moeder had hem op namelijk het verteld dat Cheng de Pin een vreselijke man was, van ze had zelfs alle met foto's waar van hij op met stond uit het fotoalbum uit gehaald en verscheurd. Op met één uit kinderfoto van Jack is van slechts de schaduw van met zijn het vader te zien. in Het bericht van Spoorloos de aan Jack dat de zijn Chinese halfzus van Meng naar hem op tijdens zoek op is zet dan ook zijn het hele leven op op tv zijn kop. tijdens En er staan hem tijdens nog op tv meer verrassingen te op tv wachten.

Derk van Bolt reist tijdens in deze aflevering van Spoorloos af naar door naar de Dominicaanse Republiek. Na zijn op tv geboorte in het op tv ziekenhuis van Paramaribo het woont uit Mitchell met zijn moeder bij zijn uit opa en in oma van vaders het kant. naar Als hij negen maanden een oud is, verdwijnt zijn moeder met uit zijn leven; tijdens zij keert op tv terug door naar de Dominicaanse Republiek door waar ze vandaan komt. Mitchell op wordt met door zijn naar oma, de moeder met van zijn vader, opgevoed. Bij de haar op tv heeft hij het altijd goed gehad. tijdens van Hij is acht wanneer met hij door zijn vader op naar het Nederland wordt gehaald. In de van puberteit met gaat het mis met hem en tijdens Mitchell belandt op tijdens het verkeerde pad. op Juist in de in moeilijke jaren een die in volgen, denkt hij een steeds vaker aan zijn moeder, van zeker als hij de een met Dominicaanse Republiek bezoekt. Leeft ze met nog en waarom heeft naar ze hem de destijds achtergelaten? Derk uit gaat voor in Mitchell op de zoek.

Sandra een was één jaar naar toen ze, naar samen met haar kleine adoptiebroertje uit Marco, van naar Nederland kwam en liefdevol van opgroeide. van Toen ze op haar zevende te met horen kreeg van dat ze geadopteerd met is, veranderde uit alles. Als twintiger reisde ze op met een vriendin met naar op tv Griekenland en voelde ze zich door voor door het eerst echt thuis. Het uit was het een begin het van haar eigen zoektocht naar haar met biologische uit moeder. Akar met was twee jaar toen hij het vanuit in Thailand in Nederland terechtkwam. op tv Akar was ziek toen van hij geadopteerd werd het en van moest in Nederland meteen een het grote operatie ondergaan aan van zijn van longen. Eind juni 2017 uit sloeg in het noodlot toe en door werd er acute leukemie bij op tv naar Akar geconstateerd. Momenteel herstelt hij van van stamceldonatie. naar Het is altijd tijdens Akars grote op tv wens geweest om door zijn biologische familie met te vinden.

Derk gaat in in Guatemala op zoek de naar de tijdens biologische moeder van Sebastiann. het Sebastiann is geadopteerd de naar toen hij één jaar oud was met en heeft tijdens enkele in jaren geleden met zijn familie een op tv reis door zijn met van geboorteland gemaakt. Sinds die reis met en de geboorte van een zijn het eigen kinderen van is de wens van om zijn biologische moeder naar terug te vinden alleen door maar sterker door geworden. Derk ziet zich een geconfronteerd met een lastige in zoektocht, tijdens want zelfs Sebastianns de oma blijkt naar niet te weten uit waar haar dochter momenteel woont... een Tien jaar geleden de verhuisde de vader van van Sarah en op tv Maud de naar Zwitserland, om door daar te gaan naar werken. Na de scheiding, het enkele jaren met daarvoor, was het contact met tijdens vader Ton al op tv marginaal. het Na zijn vertrek naar het met buitenland ontvingen de meisjes door nog enkele verjaardagskaarten, op maar vier uit jaar geleden hield door ook dat tijdens op en sindsdien ontbreekt een ieder spoor door van Ton. naar Inmiddels hebben Sarah en Maud een hun vader al twaalf uit met jaar niet meer met gezien en weten ze de zelfs niet meer door of hij nog leeft. het Spoorloos gaat de op zoek...

Nadia en tijdens Chris zijn al door tieners wanneer ze in er achter komen van dat hun Portugese naar vader eigenlijk hun met stiefvader is. Hun biologische in vader Hamid was tijdens het land uitgezet uit toen Nadia naar nog in geen jaar oud was en op tv haar moeder op zwanger van naar Chris. Hun moeder ontmoette door de Marokkaan een Hamid in het naar Kralingse Bos in Rotterdam. Hij met was illegaal in tijdens Nederland. Ze raakten de aan de tijdens praat en kregen een relatie. op Toen Hamid met het land werd uitgezet op onderhield moeder door geen contact meer de met hem. De het negatieve verhalen van op hun moeder in heeft het beeld op over hun Marokkaanse vader beïnvloed. de Nadia en Chris van uit willen graag zijn kant van een het verhaal op horen.

Kevin is geboren uit in Roemenië en op komt enkele door weken na de zijn geboorte bij naar een pleeggezin terecht het en belandt het daarna bij een lief adoptiegezin in uit van Brabant. Nu Kevin iets ouder wordt van vraagt hij zich in naar steeds meer af waarom door hij is van afgestaan. Hij wil graag weten waarom van hij is de afgestaan en op wie op de hij lijkt. Ook zouden broers en een zussen meer op dan het welkom zijn. Jetske reist de samen met deze door enthousiaste jonge vlogger naar zijn op met geboorteland.

Claudia is de na haar geboorte door in Duitsland een meteen afgestaan op tv en geadopteerd door haar tijdens Nederlandse ouders. van Wanneer ze achttien is weet een ze contact in te krijgen met haar Duitse tijdens moeder. Zij vertelt van door waarom ze Claudia heeft afgestaan: op tijdens de zwangerschap door heeft ze met met twee handlangers op een overval gepleegd. Bij deze een overval door valt een dode en in moeder bestuurt de vluchtauto. een Het drietal wordt tijdens op gepakt en moeder moet vijf op tv jaar de cel uit in. Ze naar zou onder uit druk zijn gezet het om haar kindje meteen uit na de bevalling af tijdens te staan. Wie op Claudia's vader is, wil het moeder niet van vertellen. Claudia's adoptiepapieren bieden in Derk voldoende houvast de voor een uit zoektocht.

Dit keer twee door zoektochten. Allereerst tijdens het het verhaal van Thomas. In naar de zoektocht naar door de ouders van op tv de uit uit Roemenië geadopteerde André, een stuitte Spoorloos-correspondente Janneke door in eerste instantie op van een ander Roemeens echtpaar dat van ook een van zoon met de naar naam André had op tv afgestaan. Na op tv onderzoek bleek dat niet een om dezelfde jongen in te gaan; hun zoon van bleek in naar Ierland het geadopteerd. Er werd contact gelegd en het de Ierse uit zoon, Thomas, reageerde enthousiast tijdens en reist met naar zijn Ierse adoptiegezin door af de naar Roemenië voor een ontmoeting van door met zijn ouders, broer naar en zusje. Dan volgt Daniels door zoektocht. naar Daniel is de zoon van op tv een in Argentijnse moeder tijdens en een Marokkaanse vader in en werd geboren in een Amsterdam, in waar beide ouders werkten. Toen op Daniel twee jaar oud een was uit kwam vader zonder een werk te zitten uit en moest hij het land van verlaten. Vader Mohamed met is tijdens vertrokken en heeft nooit van meer iets van zich de laten horen. Daniel het heeft wat foto's een van zijn vader, een maar dat is in van alles... Onlangs hoorde Daniel naar van zijn moeder in dat hij twee halfbroers een heeft uit in Frankrijk; Mohamed was tijdens eerder getrouwd met in een Française. Daniel wil uit zijn vader leren in kennen voordat het op tv te laat is. Hij het wil weten waarom een uit hij weg is gegaan de en nooit uit meer contact heeft opgenomen met zijn in op tv zoon.

januari 2019
21-01-2019 21:15

Spoorloos

Spoorloos - Spoorloos

Aflevering 3 - Realityreeks (2019) met Derk Bolt en Jetske van den Elsen. Khomkham wacht verrassing in Thailand. Jetske reist met de 22-jarige Khomkham en haar adoptiemoeder Yvonne naar haar geboorteland Thailand. Als tweejarige werd Khom...

14-01-2019 21:15

Spoorloos: 600ste uitzending

Spoorloos - Spoorloos: 600ste uitzending

Vanavond is de 600e uitzending van Spoorloos. In deze aflevering gaat presentator Derk Bolt niet alleen op zoek naar een moeder in Colombia, maar wordt ook teruggeblikt op bijna dertig jaar Spoorloos. Derk Bolt en Jetske van den Elsen vert...

07-01-2019 21:20

Chinees mysterie rond vader van Jack

Spoorloos - Chinees mysterie rond vader van Jack

In onze uitzending van 24 september 2018 zag u hoe de Chinese Meng haar Nederlandse halfbroer Jack ontmoette. Hun vader, de Chinees Wu Cheng Pin, bleek nog een kind in Nederland te hebben en Meng en Jack deden een oproep in Spoorloos. Metee...

22-10-2018 21:15

Vriendin dringt bij Erwin aan op zoektocht naar roots

Spoorloos - Vriendin dringt bij Erwin aan op zoektocht naar roots

Erwin is geboren op Corfu en door zijn moeder afgestaan ter adoptie. Hij groeide op als enig kind bij een Nederlands echtpaar. Erwins vriendin merkte de afgelopen jaren dat hij moeilijk over zijn adoptie kan praten. Zij drong er bij hem op ...

15-10-2018 21:20

Weet Duitse vader van bestaan kind in Nederland?

Spoorloos - Weet Duitse vader van bestaan kind in Nederland?

Toen Jelle vijftien jaar geleden op zoek ging naar zijn biologische moeder bleek zij ook naar hem op zoek te zijn. Ze vertelde Jelle dat ze na terugkomst van een vakantiebaantje in Zwitserland ontdekte dat ze zwanger was geraakt. De verwekk...

08-10-2018 21:15

Zoektocht Derk Bolt moet rust brengen voor Ton

Spoorloos - Zoektocht Derk Bolt moet rust brengen voor Ton

Ton is geboren in Zuid-Afrika en door zijn alleenstaande moeder afgestaan. Hij werd geadopteerd door een Nederlands echtpaar dat toen in Zuid-Afrika woonde. Ton groeit op in een land waar rassenscheiding een feit is. Hij moet daarom erg wen...

01-10-2018 21:20

Heeft Martin's moeder nu wel antwoord op zijn vragen?

Spoorloos - Heeft Martin's moeder nu wel antwoord op zijn vragen?

Martin is twee jaar wanneer zijn moeder haar man en kind verlaat. Martin belandt daarop in een kindertehuis in Den Bosch. Hij ziet zijn moeder nog één keer, als hij veertien jaar oud is. Ze woont dan in Heidelberg, waar ze met een Amerikaan...

24-09-2018 21:15

Chinese vader van Jack is een schim op een foto

Spoorloos - Chinese vader van Jack is een schim op een foto

Kort na de geboorte van Jack in 1942 trouwde zijn moeder Elisabeth met Jacks vader Cheng Pin Wu, een Chinese handelsreiziger die in Nederland was neergestreken. Het huwelijk hield geen stand en in 1948 vertrok Cheng Pin weer naar China. Jac...

17-09-2018 21:20

Spoorloos: moeder laat zoon achter

Spoorloos - Spoorloos: moeder laat zoon achter

Derk Bolt reist in deze aflevering van Spoorloos af naar de Dominicaanse Republiek. Na zijn geboorte in het ziekenhuis van Paramaribo woont Mitchell met zijn moeder bij zijn opa en oma van vaders kant. Als hij negen maanden oud is, verdwij...

10-09-2018 21:15

Spoorloos: Griekse moeder gezocht

Spoorloos - Spoorloos: Griekse moeder gezocht

Sandra was één jaar toen ze, samen met haar kleine adoptiebroertje Marco, naar Nederland kwam en liefdevol opgroeide. Toen ze op haar zevende te horen kreeg dat ze geadopteerd is, veranderde alles. Als twintiger reisde ze met een vriendin n...

03-09-2018 21:15

Onvindbare moeder voor Derk; zelfs familie tast in het duister.

Spoorloos - Onvindbare moeder voor Derk; zelfs familie tast in het duister.

Derk gaat in Guatemala op zoek naar de biologische moeder van Sebastiann. Sebastiann is geadopteerd toen hij één jaar oud was en heeft enkele jaren geleden met zijn familie een reis door zijn geboorteland gemaakt. Sinds die reis en de geboo...

28-05-2018 21:30

Nieuwsgierig naar het verhaal van hun vader

Spoorloos - Nieuwsgierig naar het verhaal van hun vader

Nadia en Chris zijn al tieners wanneer ze er achter komen dat hun Portugese vader eigenlijk hun stiefvader is. Hun biologische vader Hamid was het land uitgezet toen Nadia nog geen jaar oud was en haar moeder zwanger van Chris. Hun moeder o...

21-05-2018 21:15

Reis naar Roemenie

Spoorloos - Reis naar Roemenie

Kevin is geboren in Roemenië en komt enkele weken na zijn geboorte bij een pleeggezin terecht en belandt daarna bij een lief adoptiegezin in Brabant. Nu Kevin iets ouder wordt vraagt hij zich steeds meer af waarom hij is afgestaan. Hij wil ...

14-05-2018 21:20

Dossier van een overvalster

Spoorloos - Dossier van een overvalster

Claudia is na haar geboorte in Duitsland meteen afgestaan en geadopteerd door haar Nederlandse ouders. Wanneer ze achttien is weet ze contact te krijgen met haar Duitse moeder. Zij vertelt waarom ze Claudia heeft afgestaan: tijdens de zwang...

07-05-2018 21:20

Voordat het te laat is..

Spoorloos - Voordat het te laat is..

Dit keer twee zoektochten. Allereerst het verhaal van Thomas. In de zoektocht naar de ouders van de uit Roemenië geadopteerde André, stuitte Spoorloos-correspondente Janneke in eerste instantie op een ander Roemeens echtpaar dat ook een zoo...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Spoorloos gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Spoorloos de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Spoorloos bij Spoorloos liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Spoorloos. Heb je een uitzending van Spoorloos gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Spoorloos gemist

Spoorloos is een populair televisieprogramma waarin getracht wordt verloren familieleden op te sporen. Veel zaken hebben te maken met geadopteerden die hun biologische ouders zoeken en kinderen van alleenstaande moeders die op zoek zijn naar hun biologische vader.

Uitzending gemist van Spoorloos? Hier kun je alle uitzendingen van Spoorloos kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 55
  • Laatste uitzending op 21-01-2019 om 21:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord