Programma gemist?

Floortje was het nog geen drie maanden van oud toen ze uit geadopteerd werd op en haar geboorteland Chili in verruilde voor in Nederland. Behoefte met aan het zoeken naar met biologische familie had door ze tijdens lange tijd niet, maar dat op tv veranderde toen tijdens haar zoon geboren uit werd. Nu is ze er door aan toe om een familie te tijdens ontmoeten en tijdens dus reist Derk naar de Chili om tijdens voor haar tijdens te zoeken. * Tobias is op op zoek naar van zijn met biologische vader. Zijn moeder leert 29 het jaar geleden, de tijdens het stappen in in Amsterdam, de een leuke Spanjaard van kennen. Na een gezellig de nachtje samen is hij van 's ochtends op van het door vliegtuig gestapt naar huis, naar hij woont in tijdens Frankrijk. Drie jaar geleden in op tv is Tobias' moeder overleden en naar nu voelt hij door een sterke behoefte het en door nieuwsgierigheid om zijn vader te een leren op kennen.

De door Vietnamese Luong van is haar hele familie kwijtgeraakt bij in een aanval/bombardement tijdens van de Rode op tv Khmer, toen ze tijdens met haar moeder, naar broers en de zusjes naar Cambodja reisde. Na naar vele omzwervingen het belandt ze in in Amsterdam, in waar ze bij toeval van een een nieuwe op tv collega hoort dat hij het haar broer kent. Na de 32 het jaar vindt ze haar hele in op tv familie terug. Shira een is geboren in Thailand en met is drie jaar geleden uit voor een het eerst teruggegaan naar haar op tv geboorteland. Sindsdien is in het ze heel nieuwsgierig naar haar op tv achtergrond naar en hoe het haar familie op tv in tijdens Thailand vergaat.

Somna naar wordt 22 het jaar geleden geboren tijdens in Roemenië. Ze wordt direct op door haar moeder afgestaan van en ruim twee naar jaar later geadopteerd. naar in Als jonge puber is ze dusdanig in onhandelbaar dat ze het het uit huis geplaatst wordt. Inmiddels in gaat het goed uit met op haar en hoopt ze dat naar haar grote met wens, haar uit biologische moeder ontmoeten, in vervulling van kan gaan. van * Shira is geboren in op tv Thailand een en is drie jaar geleden door voor het eerst in terug een geweest naar haar op tv geboorteland. Sindsdien op tv is ze heel nieuwsgierig in naar haar achtergrond naar en hoe het haar naar familie op tv vergaat in Thailand.

Mara de is geboren in Zuid-Korea en door naar heeft tot haar achtste op verschillende door met plaatsen gewoond; bij familie met en in een kindertehuis. Vlak met voordat ze van geadopteerd op werd, gaf haar in vader haar een rood tasje en het zei dat ze een tijdens 'm goed moest bewaren, in omdat er op tv een adres in stond. op tv Hij zei: een 'Voor áls je me tijdens ooit weer naar gaat zoeken.' Samen met het Jetske reist Mara, met met dit tasje, voor het de eerst weer naar met naar Zuid-Korea. * In 2016 door doet Rick een oproep in van tijdens Spoorloos; hij zoekt zijn biologische het vader. Tot zijn achtste tijdens op tv jaar weet hij tijdens niet beter dan dat de van tweede in man van zijn moeder, Karel, zijn een vader is. Als naar hij te een horen van krijgt dat dit niet het het geval is, begint een een jarenlange zoektocht. In naar 2016 doet op Rick een tijdens oproep in Spoorloos. Helaas uit in eerste instantie door zonder succes. Tot DNA in hem naar uiteindelijk op in het juiste spoor zet... richting op Scandinavië.

Seb door is op tweejarige op leeftijd geadopteerd uit Colombia. Zijn een jongere halbroer een David kwam in in een gezin een in Zweden terecht. De broers op tv zijn totaal verschillend, uit maar hebben één op overeenkomst: ze naar willen door samen hun biologische moeder naar vinden. Derk gaat voor hen het op zoek in uit Colombia. * In van van april van dit jaar op tv gingen we voor naar Rob op zoek op tv naar zijn biologische uit vader. Wat Rob weet over op tv hem is door dat hij vrachtwagenchauffeur uit was en op met een blauwe truck tijdens met witte letters reed; van door niet veel informatie dus. Maar na de Robs de oproep in een Spoorloos volgenden er naar veel reacties... en een uit nieuwe DNA-test.

Klaudia is het geboren tijdens in Polen en als door baby door van haar moeder achtergelaten bij haar oma. naar de Moeder ging bij haar vriend op tv in Nederland wonen. Klaudia door woonde destijds in naar in dezelfde plaats als het haar biologische vader: op tv Wroclaw. Maar haar op oma en haar moeder wilden niet van dat ze door haar vader tijdens zou leren kennen. uit Op haar negende verhuist Klaudia op naar haar van moeder in Nederland, op maar door hun relatie is moeizaam. Twee jaar tijdens geleden verbreekt in ze het contact op tv en nu op wil ze haar vader tijdens Artur tijdens zoeken. 'Ik vaar nu mijn op eigen koers en het in is mijn uit recht in mijn vader te een zoeken'. Jetske reist met Klaudia tijdens af naar haar door geboorteland en uit de plekken op tv waar zoveel herinneringen de liggen.

Het bijzondere op verhaal uit van de Chinese familie van Gong. Vijftien jaar geleden uit wordt hun tijdens tweede dochter geboren, naar maar vanwege de tijdens één-kind politiek wordt het de meisje - zeer tegen van de door zin van haar liefhebbende uit ouders- met bij het gezin het weggehaald en ter tijdens adoptie afgestaan. Na jaren de zoeken achterhalen ze het een adres van haar op tv adoptie-ouders en schrijven een een brief. Ondertussen het leidt de 15-jarige Nina een een in ongecompliceerd leven met door haar (adoptie-)ouders het en broers in uit Nederland. Het hele gezin leeft in van het de veronderstelling dat naar Nina te vondeling is gelegd. Totdat een post uit van China het rustige leventje op van het op gezin volledig op op z'n door kop zet.

Cristina op (36) wordt kort door na haar geboorte door haar met Roemeense tijdens moeder naar een in kindertehuis gebracht. Een het verzorgster in het tehuis een toont met interesse in Cristina en adopteert haar. op Het is een het begin van uit een regelrechte nachtmerrie. De door van vrouw verdient haar geld in uit de prostitutie en betrekt tijdens al gauw Cristina door bij deze praktijken. op Jarenlang wordt met ze misbruikt: in 'Andere kinderen speelden op tv met poppen, ik van met mannen.' met Wanneer ze 10 is vinden de sommige klanten een haar te op tv oud en belandt ze door opnieuw in tijdens een kindertehuis.

Klaudia is geboren door in Polen naar en als baby door in haar naar moeder achtergelaten bij haar oma. met Moeder het ging bij haar vriend in op Nederland wonen. door Klaudia woonde van destijds in dezelfde de plaats als haar biologische vader: van een Wroclaw. Maar haar oma en het haar moeder wilden niet de dat ze haar uit vader zou in leren kennen. Op haar met door negende verhuist Klaudia naar van haar moeder in Nederland, tijdens maar hun relatie in is met moeizaam. Twee jaar geleden verbreekt ze tijdens met het contact en op nu wil ze haar naar vader Artur zoeken. 'Ik in vaar nu mijn een eigen koers en op het is mijn recht uit mijn op tv vader te zoeken'. de Jetske reist met Klaudia van af naar haar in geboorteland op tv en de plekken waar tijdens zoveel herinneringen van liggen.

Het verhaal van tijdens Charles. Als het tweejarige wordt met hij geadopteerd door van een liefdevol tijdens gezin, aangezien zijn (Nederlandse) moeder op problemen heeft en niet in op tv goed voor hem op tv kan zorgen. Charles' ouders zijn in dan al uit de elkaar. Zijn Duitse vader naar is nog twee door keer op tv op bezoek geweest bij het van adoptiegezin met van zijn zoontje, maar laat het daarna niets uit meer van naar zich horen. Totdat er, door onlangs, door een 22 jaar oude tijdens brief van zijn van vader opduikt: op een verjaardagskaart voor Charles en het het verzoek om tijdens zijn vader te door bellen. met Helaas is het nummer op uit de kaart niet meer naar in gebruik. op Spoorloos tijdens gaat voor Charles op op zoek.

Maria-Luisa en haar uit jongere broer uit José zijn allebei geadopteerd op tv uit Guatemala, het van tijdens twee verschillende moeders. Ze met zijn opgegroeid in een liefdevol met adoptiegezin. op Tien jaar geleden hebben ze uit met uit hun adoptieouders een rootsreis door gemaakt in hun geboorteland door en enige met tijd geleden begon bij van Maria-Luisa het van verlangen van naar een ontmoeting met tijdens haar biologische moeder te het groeien. Hoewel dat met verlangen bij haar broer op in eerste instantie van veel een geringer was, begint naar het nu ook bij hem tijdens te door kriebelen en hij wil graag het weten hoe het het met de zijn moeder door gaat. Derk moet door deze keer dus het niet een, maar in twee moeders zoeken.

Het met bijzondere verhaal van in de Chinese familie Gong. Vijftien uit in jaar geleden wordt hun tweede dochter naar geboren, maar door vanwege de op eenkindpolitiek wordt het meisje, zeer in tegen de zin de van het haar liefhebbende ouders, in bij het de gezin weggehaald en ter adoptie afgestaan. een Na jaren zoeken in achterhalen ze door het adres van op haar adoptieouders en schrijven het een brief. met Ondertussen leidt de 15-jarige op Nina een ongecompliceerd tijdens leven met haar door (adoptie)ouders en de broers in Nederland. Het uit in hele gezin leeft in de veronderstelling op tv dat Nina door te vondeling is in gelegd. van Totdat post uit China het op tv rustige leventje door van het van gezin volledig op z'n kop de zet.

Een dag na op tv haar geboorte uit in Korea in 1981 van de wordt Marjolein te vondeling gelegd. het Ze wordt geadopteerd door met een tijdens Nederlands echtpaar. Als ze op tv in 2009 het op tv kindertehuis in Korea op tv bezoekt, blijkt met daar wel degelijk informatie tijdens te zijn: haar van Koreaanse ouders door waren ten van tijde van de adoptie getrouwd een en ze op tv heeft twee oudere zussen. De in met adoptie loopt als een rode het draad door haar de leven en ook de tijdens op keuze in haar op werk voor het strafrecht is in daarop gebaseerd: tijdens 'Ik heb de een tweede kans gehad en op ik tijdens vind dat iedereen van een tweede kans verdient. het Ik heb in de puberteit met een op heel moeilijke tijd gehad het en dat in maakt dat ik me kan op tv in identificeren met de van cliënten die ik bijsta. Want op tv soms van is het maar één afslag met die je mist in en dan een ziet je leven met er volkomen anders op tv uit.'

In deze aflevering op van de Spoorloos zoekt Derk op tv Bolt de Spaanse Costa in af naar de biologische naar vader het van Jelmer. Hij het groeide op op tv zonder die vader. Zijn moeder was uit tijdens een naar vakantie in naar Llorett de Mar zwanger geraakt een van een een Spaanse jongeman. een Hoewel ze hem naar wel per brief en het telefonisch informeerde van over de zwangerschap, was er naar nooit een meer contact. Jelmer van heeft vanaf zijn vijfde een met op tv fijne stiefvader, maar is op tv nu - twintig jaar het later - toch tijdens benieuwd naar zijn van biologische vader en eventuele tijdens broers of van zussen. uit Derk gaat voor hem op uit zoek aan de van Spaanse op Costa.

Jetske uit reist met de 22-jarige Khomkham de met en haar adoptiemoeder Yvonne naar haar van geboorteland op tv Thailand. Als in tweejarige wordt Khomkham door daar opgehaald door het haar adoptieouders en twee oudere op tv broers. Ze groeit uit op in een door warm naar Nederlands gezin. Tijdens de puberteit op scheiden Khomkhams met ouders. Haar broers zijn uit dan al het tijdens huis uit en op tv gaan hun eigen tijdens weg. Nu het door gezin in voor haar gevoel uiteengevallen is, wil van Khomkham op dolgraag haar echte moeder ontmoeten. uit Die moeder met blijkt een zwaar tijdens leven achter op tv de rug van te hebben en Khomkham blijkt niet de het enige het kind tijdens dat ze af van heeft moeten staan.

juli 2020
30-09-2019 20:15

Geboren uit een onenightstand

Spoorloos - Geboren uit een onenightstand

Floortje was nog geen drie maanden oud toen ze geadopteerd werd en haar geboorteland Chili verruilde voor Nederland. Behoefte aan het zoeken naar biologische familie had ze lange tijd niet, maar dat veranderde toen haar zoon geboren werd. N...

23-09-2019 20:25

Luong raakte haar hele familie kwijt

Spoorloos - Luong raakte haar hele familie kwijt

De Vietnamese Luong is haar hele familie kwijtgeraakt bij een aanval/bombardement van de Rode Khmer, toen ze met haar moeder, broers en zusjes naar Cambodja reisde. Na vele omzwervingen belandt ze in Amsterdam, waar ze bij toeval van een ni...

16-09-2019 20:15

Verdwenen uit Roemenië; waar is Somna's moeder?

Spoorloos - Verdwenen uit Roemenië; waar is Somna's moeder?

Somna wordt 22 jaar geleden geboren in Roemenië. Ze wordt direct door haar moeder afgestaan en ruim twee jaar later geadopteerd. Als jonge puber is ze dusdanig onhandelbaar dat ze uit huis geplaatst wordt. Inmiddels gaat het goed met haar e...

09-09-2019 20:15

40 jaar durende zoektocht ten einde

Spoorloos - 40 jaar durende zoektocht ten einde

Mara is geboren in Zuid-Korea en heeft tot haar achtste op verschillende plaatsen gewoond; bij familie en in een kindertehuis. Vlak voordat ze geadopteerd werd, gaf haar vader haar een rood tasje en zei dat ze 'm goed moest bewaren, omdat e...

02-09-2019 20:20

Seb en broer David bundelen de krachten

Spoorloos - Seb en broer David bundelen de krachten

Seb is op tweejarige leeftijd geadopteerd uit Colombia. Zijn jongere halbroer David kwam in een gezin in Zweden terecht. De broers zijn totaal verschillend, maar hebben één overeenkomst: ze willen samen hun biologische moeder vinden. Derk g...

01-07-2019 20:25

Klaudia zoekt vader

Spoorloos - Klaudia zoekt vader

Klaudia is geboren in Polen en als baby door haar moeder achtergelaten bij haar oma. Moeder ging bij haar vriend in Nederland wonen. Klaudia woonde destijds in dezelfde plaats als haar biologische vader: Wroclaw. Maar haar oma en haar moede...

24-06-2019 20:30

Is de Chinese Nina wel echt te vondeling gelegd?

Spoorloos - Is de Chinese Nina wel echt te vondeling gelegd?

Het bijzondere verhaal van de Chinese familie Gong. Vijftien jaar geleden wordt hun tweede dochter geboren, maar vanwege de één-kind politiek wordt het meisje - zeer tegen de zin van haar liefhebbende ouders- bij het gezin weggehaald en ter...

22-04-2019 20:15

Derk Bolt op zoek naar Roemeense ouders van Cristina

Spoorloos - Derk Bolt op zoek naar Roemeense ouders van Cristina

Cristina (36) wordt kort na haar geboorte door haar Roemeense moeder naar een kindertehuis gebracht. Een verzorgster in het tehuis toont interesse in Cristina en adopteert haar. Het is het begin van een regelrechte nachtmerrie. De vrouw ver...

15-04-2019 20:25

Klaudia zoekt vader

Spoorloos - Klaudia zoekt vader

Klaudia is geboren in Polen en als baby door haar moeder achtergelaten bij haar oma. Moeder ging bij haar vriend in Nederland wonen. Klaudia woonde destijds in dezelfde plaats als haar biologische vader: Wroclaw. Maar haar oma en haar moede...

08-04-2019 20:15

Charles zoekt zijn vader

Spoorloos - Charles zoekt zijn vader

Het verhaal van Charles. Als tweejarige wordt hij geadopteerd door een liefdevol gezin, aangezien zijn (Nederlandse) moeder problemen heeft en niet goed voor hem kan zorgen. Charles' ouders zijn dan al uit elkaar. Zijn Duitse vader is nog t...

01-04-2019 20:20

Vinden Maria-Luisa & Jose hun moeders terug?

Spoorloos - Vinden Maria-Luisa & Jose hun moeders terug?

Maria-Luisa en haar jongere broer José zijn allebei geadopteerd uit Guatemala, van twee verschillende moeders. Ze zijn opgegroeid in een liefdevol adoptiegezin. Tien jaar geleden hebben ze met hun adoptieouders een rootsreis gemaakt in hun ...

25-03-2019 21:20

Is de Chinese Nina wel echt te vondeling gelegd?

Spoorloos - Is de Chinese Nina wel echt te vondeling gelegd?

Het bijzondere verhaal van de Chinese familie Gong. Vijftien jaar geleden wordt hun tweede dochter geboren, maar vanwege de eenkindpolitiek wordt het meisje, zeer tegen de zin van haar liefhebbende ouders, bij het gezin weggehaald en ter ad...

04-02-2019 21:20

Adoptie motiveerde Marjolein voor keuze strafrecht

Spoorloos - Adoptie motiveerde Marjolein voor keuze strafrecht

Een dag na haar geboorte in Korea in 1981 wordt Marjolein te vondeling gelegd. Ze wordt geadopteerd door een Nederlands echtpaar. Als ze in 2009 het kindertehuis in Korea bezoekt, blijkt daar wel degelijk informatie te zijn: haar Koreaanse ...

28-01-2019 21:15

Spoorloos: Spaanse Costa

Spoorloos - Spoorloos: Spaanse Costa

In deze aflevering van Spoorloos zoekt Derk Bolt de Spaanse Costa af naar de biologische vader van Jelmer. Hij groeide op zonder die vader. Zijn moeder was tijdens een vakantie in Llorett de Mar zwanger geraakt van een Spaanse jongeman. H...

21-01-2019 21:15

Khomkham wacht verrassing in Thailand

Spoorloos - Khomkham wacht verrassing in Thailand

Jetske reist met de 22-jarige Khomkham en haar adoptiemoeder Yvonne naar haar geboorteland Thailand. Als tweejarige wordt Khomkham daar opgehaald door haar adoptieouders en twee oudere broers. Ze groeit op in een warm Nederlands gezin. Tijd...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Spoorloos gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Spoorloos de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Spoorloos bij Spoorloos liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Spoorloos. Heb je een uitzending van Spoorloos gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Spoorloos gemist

Spoorloos is een populair televisieprogramma waarin getracht wordt verloren familieleden op te sporen. Veel zaken hebben te maken met geadopteerden die hun biologische ouders zoeken en kinderen van alleenstaande moeders die op zoek zijn naar hun biologische vader.

Uitzending gemist van Spoorloos? Hier kun je alle uitzendingen van Spoorloos kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 69
  • Laatste uitzending op 30-09-2019 om 20:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!