Programma gemist?

Floortje met was nog geen drie met maanden oud toen het ze geadopteerd werd op en haar geboorteland uit Chili verruilde een voor Nederland. Behoefte aan door het zoeken naar tijdens biologische familie had uit ze op tv lange tijd niet, maar dat op tv veranderde toen haar zoon de geboren werd. Nu naar een is ze er op tv aan toe om de familie te ontmoeten naar en dus reist Derk met naar Chili een om voor haar te zoeken. * op Tobias is op op zoek naar zijn een biologische tijdens vader. Zijn moeder leert naar 29 jaar geleden, tijdens tijdens het stappen in het Amsterdam, een op leuke Spanjaard op kennen. Na een uit gezellig nachtje het samen is hij 's door ochtends op het op tv vliegtuig gestapt naar huis, met hij woont in Frankrijk. de op Drie jaar geleden is Tobias' de moeder overleden van en nu de voelt hij een sterke een behoefte en nieuwsgierigheid om zijn met in vader te leren een kennen.

De een Vietnamese Luong is haar hele het familie kwijtgeraakt bij de een aanval/bombardement de van de Rode in Khmer, toen tijdens ze met haar moeder, broers naar op en zusjes naar Cambodja reisde. Na de vele een omzwervingen belandt van ze in Amsterdam, waar uit ze bij toeval van een de tijdens nieuwe collega hoort uit dat hij haar broer kent. Na naar 32 jaar vindt van naar ze haar hele familie terug. Shira op op is geboren in Thailand het en is drie jaar in geleden voor het eerst op tv teruggegaan naar haar met geboorteland. van Sindsdien is ze heel uit nieuwsgierig naar haar achtergrond op en hoe het in haar van familie in door Thailand vergaat.

Somna wordt 22 het jaar geleden geboren door in Roemenië. Ze op wordt direct van door haar moeder afgestaan tijdens en ruim uit twee in jaar later geadopteerd. Als jonge door puber tijdens is ze dusdanig van onhandelbaar dat ze uit huis uit geplaatst wordt. Inmiddels door gaat het goed in met haar en op hoopt ze dat op haar grote het wens, haar biologische op tv moeder ontmoeten, in vervulling kan met gaan. * door Shira een is geboren in naar Thailand en is drie het jaar geleden door voor het eerst terug geweest op tv naar haar geboorteland. op Sindsdien uit is ze heel nieuwsgierig naar op tv haar achtergrond uit en hoe een het haar familie vergaat in door Thailand.

Mara de is geboren in door Zuid-Korea en heeft tot de haar op tv achtste op verschillende de plaatsen gewoond; bij familie door en in op een kindertehuis. Vlak voordat van ze geadopteerd werd, gaf het haar vader in haar een op tv rood tasje en zei dat ze tijdens op tv 'm goed moest bewaren, omdat uit er een adres in uit stond. Hij op zei: op 'Voor áls je me naar ooit weer van gaat zoeken.' Samen met uit Jetske reist tijdens Mara, met dit op tv tasje, voor het met eerst weer naar Zuid-Korea. * een In 2016 met doet Rick een oproep in in Spoorloos; uit hij zoekt door zijn biologische vader. in Tot zijn achtste jaar weet hij met op tv niet beter dan dat de tweede tijdens man de van zijn op moeder, Karel, zijn vader is. Als van hij het te horen krijgt naar dat dit niet het op geval is, begint in een jarenlange zoektocht. door In 2016 doet Rick door met een oproep in Spoorloos. het Helaas in eerste instantie in zonder de succes. Tot DNA hem uiteindelijk op een een het juiste spoor op zet... richting Scandinavië.

Seb is met op tweejarige leeftijd geadopteerd het uit Colombia. de Zijn jongere op tv halbroer David kwam door in een gezin in Zweden met op tv terecht. De broers zijn totaal verschillend, in maar op hebben één overeenkomst: ze op tv willen samen hun het biologische moeder vinden. de Derk gaat voor hen in op op tv zoek in Colombia. * op In april door van dit jaar naar gingen we voor het Rob op zoek van naar zijn biologische vader. het Wat Rob weet door over tijdens hem is dat hij vrachtwagenchauffeur naar was en op een naar blauwe truck met met witte letters met reed; niet veel informatie door dus. Maar na van Robs oproep in in Spoorloos uit volgenden er veel reacties... van en een nieuwe van DNA-test.

Klaudia is een geboren in Polen en uit als een baby door haar van moeder achtergelaten bij haar van oma. Moeder ging door bij haar vriend in in Nederland wonen. in Klaudia woonde destijds in naar dezelfde door plaats als haar door biologische vader: Wroclaw. op tv Maar haar het oma en haar met moeder wilden niet het dat ze haar vader zou leren de kennen. een Op haar tijdens negende verhuist Klaudia naar haar de moeder in door Nederland, maar hun relatie is in moeizaam. in Twee jaar geleden verbreekt de ze naar het contact en nu op tv wil ze tijdens haar vader Artur zoeken. 'Ik de vaar nu mijn naar eigen koers en naar het is een mijn recht door mijn vader te zoeken'. Jetske reist tijdens met Klaudia af een naar haar geboorteland van op tv en de plekken met waar zoveel herinneringen met liggen.

Het op tv bijzondere verhaal een van de Chinese familie Gong. de Vijftien de jaar geleden wordt hun tweede door dochter van geboren, maar vanwege de één-kind naar politiek wordt naar het meisje - zeer het tegen de door zin van tijdens haar liefhebbende ouders- uit bij het gezin weggehaald en van ter door adoptie afgestaan. Na met jaren zoeken achterhalen uit ze het adres een van haar adoptie-ouders en schrijven de een brief. de Ondertussen leidt de 15-jarige tijdens Nina een ongecompliceerd in leven met haar (adoptie-)ouders uit en broers door in Nederland. Het in hele gezin leeft in door de het veronderstelling dat Nina te in vondeling is gelegd. Totdat met post uit naar China het door rustige leventje op tv van het gezin het volledig op z'n kop van zet.

Cristina (36) wordt tijdens kort na haar van geboorte door haar op Roemeense moeder uit naar een kindertehuis gebracht. door Een tijdens verzorgster in tijdens het tehuis toont interesse in het Cristina en adopteert uit haar. Het is het naar begin van op een het regelrechte nachtmerrie. De door vrouw verdient haar geld een in de prostitutie en betrekt door al op gauw Cristina bij op deze praktijken. Jarenlang naar wordt ze misbruikt: tijdens 'Andere kinderen speelden met tijdens poppen, ik met met mannen.' Wanneer ze uit 10 naar is vinden sommige klanten haar te de oud en belandt de ze tijdens opnieuw in de een kindertehuis.

Klaudia op tv is geboren in in Polen en in als baby door haar moeder in achtergelaten bij haar in oma. Moeder van ging bij het haar vriend in Nederland wonen. uit Klaudia woonde destijds in door dezelfde tijdens plaats als haar tijdens biologische vader: op tv Wroclaw. Maar haar oma en haar uit in moeder wilden niet dat ze haar de het vader zou leren kennen. door Op haar het negende verhuist Klaudia naar haar moeder op tv in Nederland, het maar hun relatie is het moeizaam. Twee jaar van de geleden verbreekt ze het contact en uit nu wil ze in tijdens haar vader Artur in zoeken. 'Ik vaar nu mijn eigen het naar koers en het is van mijn recht mijn vader in te van zoeken'. Jetske reist met Klaudia af in naar een haar geboorteland en de plekken op waar het zoveel herinneringen de liggen.

Het op verhaal van een Charles. Als tweejarige wordt hij naar geadopteerd door van een liefdevol gezin, aangezien zijn een (Nederlandse) moeder op problemen op tv heeft en niet goed voor hem tijdens kan zorgen. naar Charles' ouders het zijn dan met al uit elkaar. Zijn Duitse vader met met is nog twee keer van op bezoek geweest bij het door adoptiegezin van zijn uit zoontje, door maar laat daarna niets tijdens meer van zich in horen. Totdat er, onlangs, uit een met 22 jaar oude brief op tv van zijn op vader opduikt: de een verjaardagskaart voor Charles en het van een verzoek om zijn vader te tijdens bellen. Helaas is het tijdens nummer op de in kaart niet meer het op tv in gebruik. Spoorloos gaat voor een Charles op op tv zoek.

Maria-Luisa en haar op tv een jongere broer José een zijn allebei geadopteerd uit Guatemala, van naar twee verschillende moeders. naar Ze zijn opgegroeid een in in een liefdevol adoptiegezin. tijdens Tien jaar geleden naar hebben ze met uit hun adoptieouders een rootsreis een gemaakt in hun geboorteland naar met en enige tijd geleden het begon bij Maria-Luisa het uit verlangen naar een op ontmoeting met haar biologische in moeder het te groeien. naar Hoewel dat verlangen bij haar broer naar in de eerste instantie veel geringer was, uit van begint het nu ook het bij hem te met kriebelen en het hij wil graag weten hoe het in van met zijn moeder de gaat. Derk moet deze van keer dus niet van een, maar in twee moeders zoeken.

Het bijzondere verhaal in van de Chinese van van familie Gong. Vijftien jaar geleden op tv wordt hun door tweede dochter geboren, maar vanwege het de eenkindpolitiek van wordt het meisje, door zeer tegen uit de zin uit van haar liefhebbende ouders, bij op tv het gezin weggehaald en in ter adoptie afgestaan. de in Na jaren zoeken achterhalen ze een het adres van de haar uit adoptieouders en schrijven een brief. Ondertussen uit in leidt de 15-jarige Nina een een ongecompliceerd door leven met haar door (adoptie)ouders en broers in uit Nederland. Het van hele gezin leeft uit in de veronderstelling dat Nina te een de vondeling is gelegd. Totdat naar post uit een China het rustige leventje van het op gezin tijdens volledig op z'n op kop zet.

Een op tv dag na haar geboorte tijdens in Korea in 1981 door wordt Marjolein te op tv vondeling tijdens gelegd. Ze wordt geadopteerd tijdens door een door Nederlands echtpaar. op tv Als ze in 2009 tijdens het kindertehuis in Korea bezoekt, naar blijkt daar wel een met degelijk informatie te zijn: haar het Koreaanse van ouders waren ten tijde van door de adoptie getrouwd door en ze van heeft twee van oudere zussen. De met adoptie loopt als een op rode draad door een haar leven en ook de door keuze van in haar werk voor het de strafrecht is in daarop gebaseerd: een 'Ik heb een tweede kans met gehad op tv en ik vind een dat iedereen een tweede kans uit door verdient. Ik heb de in de puberteit een heel door moeilijke tijd gehad het en dat maakt de dat ik me in kan identificeren met van de cliënten een die ik bijsta. Want soms uit is het op tv maar één van afslag die je mist op tv en dan tijdens ziet je leven een er volkomen op anders uit.'

In de deze aflevering de van Spoorloos zoekt Derk in Bolt de Spaanse van Costa af naar door de biologische vader van Jelmer. naar Hij groeide van op uit zonder die vader. de Zijn moeder was tijdens een vakantie een op in Llorett de Mar zwanger in geraakt van een door Spaanse jongeman. Hoewel het ze hem de wel per brief uit en telefonisch informeerde uit over de zwangerschap, met was er nooit op meer contact. Jelmer van heeft vanaf zijn vijfde een tijdens fijne door stiefvader, maar is nu - van twintig jaar een later - toch het benieuwd naar zijn in biologische vader en eventuele de een broers of zussen. naar Derk gaat voor naar hem op zoek de aan de Spaanse in Costa.

Jetske reist met met de 22-jarige met Khomkham met en haar adoptiemoeder een Yvonne naar haar geboorteland Thailand. een Als tweejarige wordt van Khomkham daar op opgehaald door haar het adoptieouders en twee oudere op tv broers. Ze groeit op het in een door warm Nederlands gezin. op tv Tijdens de puberteit scheiden uit Khomkhams ouders. Haar van tijdens broers zijn dan al het huis van uit en gaan een hun eigen weg. met Nu het gezin een voor haar gevoel een uiteengevallen tijdens is, wil Khomkham van dolgraag haar van echte moeder ontmoeten. naar Die moeder blijkt een zwaar met leven achter de rug in te hebben en met de Khomkham blijkt niet het enige uit kind dat op tv ze af heeft moeten naar staan.

november 2019
30-09-2019 20:15

Geboren uit een onenightstand

Spoorloos - Geboren uit een onenightstand

Floortje was nog geen drie maanden oud toen ze geadopteerd werd en haar geboorteland Chili verruilde voor Nederland. Behoefte aan het zoeken naar biologische familie had ze lange tijd niet, maar dat veranderde toen haar zoon geboren werd. N...

23-09-2019 20:25

Luong raakte haar hele familie kwijt

Spoorloos - Luong raakte haar hele familie kwijt

De Vietnamese Luong is haar hele familie kwijtgeraakt bij een aanval/bombardement van de Rode Khmer, toen ze met haar moeder, broers en zusjes naar Cambodja reisde. Na vele omzwervingen belandt ze in Amsterdam, waar ze bij toeval van een ni...

16-09-2019 20:15

Verdwenen uit Roemenië; waar is Somna's moeder?

Spoorloos - Verdwenen uit Roemenië; waar is Somna's moeder?

Somna wordt 22 jaar geleden geboren in Roemenië. Ze wordt direct door haar moeder afgestaan en ruim twee jaar later geadopteerd. Als jonge puber is ze dusdanig onhandelbaar dat ze uit huis geplaatst wordt. Inmiddels gaat het goed met haar e...

09-09-2019 20:15

40 jaar durende zoektocht ten einde

Spoorloos - 40 jaar durende zoektocht ten einde

Mara is geboren in Zuid-Korea en heeft tot haar achtste op verschillende plaatsen gewoond; bij familie en in een kindertehuis. Vlak voordat ze geadopteerd werd, gaf haar vader haar een rood tasje en zei dat ze 'm goed moest bewaren, omdat e...

02-09-2019 20:20

Seb en broer David bundelen de krachten

Spoorloos - Seb en broer David bundelen de krachten

Seb is op tweejarige leeftijd geadopteerd uit Colombia. Zijn jongere halbroer David kwam in een gezin in Zweden terecht. De broers zijn totaal verschillend, maar hebben één overeenkomst: ze willen samen hun biologische moeder vinden. Derk g...

01-07-2019 20:25

Klaudia zoekt vader

Spoorloos - Klaudia zoekt vader

Klaudia is geboren in Polen en als baby door haar moeder achtergelaten bij haar oma. Moeder ging bij haar vriend in Nederland wonen. Klaudia woonde destijds in dezelfde plaats als haar biologische vader: Wroclaw. Maar haar oma en haar moede...

24-06-2019 20:30

Is de Chinese Nina wel echt te vondeling gelegd?

Spoorloos - Is de Chinese Nina wel echt te vondeling gelegd?

Het bijzondere verhaal van de Chinese familie Gong. Vijftien jaar geleden wordt hun tweede dochter geboren, maar vanwege de één-kind politiek wordt het meisje - zeer tegen de zin van haar liefhebbende ouders- bij het gezin weggehaald en ter...

22-04-2019 20:15

Derk Bolt op zoek naar Roemeense ouders van Cristina

Spoorloos - Derk Bolt op zoek naar Roemeense ouders van Cristina

Cristina (36) wordt kort na haar geboorte door haar Roemeense moeder naar een kindertehuis gebracht. Een verzorgster in het tehuis toont interesse in Cristina en adopteert haar. Het is het begin van een regelrechte nachtmerrie. De vrouw ver...

15-04-2019 20:25

Klaudia zoekt vader

Spoorloos - Klaudia zoekt vader

Klaudia is geboren in Polen en als baby door haar moeder achtergelaten bij haar oma. Moeder ging bij haar vriend in Nederland wonen. Klaudia woonde destijds in dezelfde plaats als haar biologische vader: Wroclaw. Maar haar oma en haar moede...

08-04-2019 20:15

Charles zoekt zijn vader

Spoorloos - Charles zoekt zijn vader

Het verhaal van Charles. Als tweejarige wordt hij geadopteerd door een liefdevol gezin, aangezien zijn (Nederlandse) moeder problemen heeft en niet goed voor hem kan zorgen. Charles' ouders zijn dan al uit elkaar. Zijn Duitse vader is nog t...

01-04-2019 20:20

Vinden Maria-Luisa & Jose hun moeders terug?

Spoorloos - Vinden Maria-Luisa & Jose hun moeders terug?

Maria-Luisa en haar jongere broer José zijn allebei geadopteerd uit Guatemala, van twee verschillende moeders. Ze zijn opgegroeid in een liefdevol adoptiegezin. Tien jaar geleden hebben ze met hun adoptieouders een rootsreis gemaakt in hun ...

25-03-2019 21:20

Is de Chinese Nina wel echt te vondeling gelegd?

Spoorloos - Is de Chinese Nina wel echt te vondeling gelegd?

Het bijzondere verhaal van de Chinese familie Gong. Vijftien jaar geleden wordt hun tweede dochter geboren, maar vanwege de eenkindpolitiek wordt het meisje, zeer tegen de zin van haar liefhebbende ouders, bij het gezin weggehaald en ter ad...

04-02-2019 21:20

Adoptie motiveerde Marjolein voor keuze strafrecht

Spoorloos - Adoptie motiveerde Marjolein voor keuze strafrecht

Een dag na haar geboorte in Korea in 1981 wordt Marjolein te vondeling gelegd. Ze wordt geadopteerd door een Nederlands echtpaar. Als ze in 2009 het kindertehuis in Korea bezoekt, blijkt daar wel degelijk informatie te zijn: haar Koreaanse ...

28-01-2019 21:15

Spoorloos: Spaanse Costa

Spoorloos - Spoorloos: Spaanse Costa

In deze aflevering van Spoorloos zoekt Derk Bolt de Spaanse Costa af naar de biologische vader van Jelmer. Hij groeide op zonder die vader. Zijn moeder was tijdens een vakantie in Llorett de Mar zwanger geraakt van een Spaanse jongeman. H...

21-01-2019 21:15

Khomkham wacht verrassing in Thailand

Spoorloos - Khomkham wacht verrassing in Thailand

Jetske reist met de 22-jarige Khomkham en haar adoptiemoeder Yvonne naar haar geboorteland Thailand. Als tweejarige wordt Khomkham daar opgehaald door haar adoptieouders en twee oudere broers. Ze groeit op in een warm Nederlands gezin. Tijd...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Spoorloos gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Spoorloos de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Spoorloos bij Spoorloos liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Spoorloos. Heb je een uitzending van Spoorloos gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Spoorloos gemist

Spoorloos is een populair televisieprogramma waarin getracht wordt verloren familieleden op te sporen. Veel zaken hebben te maken met geadopteerden die hun biologische ouders zoeken en kinderen van alleenstaande moeders die op zoek zijn naar hun biologische vader.

Uitzending gemist van Spoorloos? Hier kun je alle uitzendingen van Spoorloos kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 69
  • Laatste uitzending op 30-09-2019 om 20:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!