Programma gemist?

Cristina op (36) wordt tijdens kort na haar geboorte door haar op het Roemeense moeder naar een kindertehuis gebracht. het Een verzorgster in door het tehuis toont op op tv interesse in Cristina en tijdens adopteert haar. Het is het tijdens begin van een naar regelrechte nachtmerrie. De op vrouw het verdient haar geld in de in prostitutie en betrekt op tv al gauw Cristina een bij tijdens deze praktijken. Jarenlang wordt ze het op misbruikt: 'Andere kinderen speelden met poppen, op tv ik door met mannen.' op Wanneer ze 10 is vinden sommige tijdens klanten het haar te oud en belandt in door ze opnieuw in het een kindertehuis.

Klaudia is van geboren in een Polen en als baby het door haar moeder achtergelaten op tv op tv bij haar oma. Moeder ging een bij haar vriend in door de Nederland wonen. Klaudia woonde destijds door in dezelfde plaats als in de haar biologische vader: Wroclaw. Maar uit haar oma tijdens en haar moeder een wilden niet dat in ze haar vader op zou leren kennen. Op van haar negende naar verhuist Klaudia naar haar met moeder in op tv Nederland, maar hun relatie is op moeizaam. Twee de jaar geleden tijdens verbreekt ze het contact de en nu wil op ze haar vader op Artur zoeken. door 'Ik vaar het nu mijn eigen de koers en het is mijn recht uit mijn van vader te zoeken'. het Jetske reist met Klaudia met af naar haar geboorteland het door en de plekken waar zoveel naar herinneringen het liggen.

Het verhaal van in Charles. Als in tweejarige wordt hij geadopteerd een door op een liefdevol gezin, aangezien zijn het uit (Nederlandse) moeder problemen heeft in en niet goed een voor hem kan het zorgen. Charles' met ouders zijn dan al uit elkaar. op Zijn Duitse een vader is nog twee de keer op bezoek op geweest bij met het adoptiegezin van in zijn zoontje, maar naar laat daarna een niets meer van zich horen. tijdens Totdat er, onlangs, het een 22 naar jaar oude brief van op zijn vader een opduikt: een verjaardagskaart door voor door Charles en het verzoek om zijn van vader met te bellen. Helaas van is het op tv nummer op de kaart naar niet meer in gebruik. de Spoorloos op tv gaat voor Charles een op zoek.

Maria-Luisa naar en haar door jongere broer José zijn allebei de geadopteerd de uit Guatemala, van twee verschillende van moeders. Ze zijn opgegroeid met met in een liefdevol adoptiegezin. Tien tijdens jaar geleden hebben in ze met de hun adoptieouders naar een rootsreis gemaakt in hun geboorteland met en enige tijdens tijd geleden begon op tv bij door Maria-Luisa het verlangen naar een op ontmoeting op tv met haar biologische moeder te groeien. uit Hoewel op tv dat verlangen op bij haar broer in eerste de instantie veel geringer de was, begint het op tv nu ook de bij hem te kriebelen in en hij uit wil graag weten hoe uit het een met zijn moeder gaat. Derk met moet deze tijdens keer dus een niet een, maar twee uit moeders zoeken.

Het bijzondere tijdens verhaal van de uit Chinese een familie Gong. Vijftien jaar geleden uit wordt hun door tweede dochter geboren, een maar vanwege op tv de eenkindpolitiek wordt het meisje, zeer de in tegen de zin van haar van liefhebbende ouders, bij het het gezin door weggehaald en ter adoptie afgestaan. tijdens het Na jaren zoeken achterhalen op ze het uit adres van haar op adoptieouders en schrijven van een brief. Ondertussen leidt de 15-jarige op op Nina een ongecompliceerd leven met in haar (adoptie)ouders en in broers in Nederland. Het met naar hele gezin leeft in de veronderstelling uit dat van Nina te tijdens vondeling is gelegd. Totdat in post uit China het in rustige leventje van met het gezin volledig een op naar z'n kop zet.

Een dag op na haar geboorte op in een Korea in 1981 in wordt Marjolein te vondeling in gelegd. Ze het wordt geadopteerd door naar een Nederlands echtpaar. het Als ze in 2009 het kindertehuis met op in Korea bezoekt, blijkt daar wel uit degelijk informatie van te zijn: uit haar Koreaanse ouders waren op ten op tv tijde van de adoptie getrouwd en het ze heeft twee met oudere zussen. op De adoptie uit loopt als in een rode draad door haar op tv leven een en ook de keuze in op haar werk voor het het naar strafrecht is daarop van gebaseerd: 'Ik heb een tweede van kans gehad naar en ik vind dat het iedereen een tweede kans door verdient. Ik heb de in de uit puberteit een op tv heel moeilijke tijd gehad en van naar dat maakt dat ik me kan naar identificeren met in de cliënten die op ik uit bijsta. Want soms is het door maar naar één afslag die je uit mist en dan de ziet je leven er volkomen naar anders het uit.'

In door deze aflevering van naar Spoorloos zoekt Derk Bolt de tijdens Spaanse Costa af op tv tijdens naar de biologische vader van een Jelmer. Hij groeide tijdens op zonder die door vader. van Zijn moeder was van tijdens een vakantie in een Llorett de Mar zwanger geraakt tijdens uit van een Spaanse jongeman. Hoewel van ze hem wel per de brief en tijdens telefonisch informeerde uit over de zwangerschap, was op tv er nooit meer uit contact. Jelmer heeft vanaf door zijn vijfde een van fijne uit stiefvader, maar in is nu - twintig jaar door later - uit toch benieuwd naar op tv zijn biologische vader een en eventuele een broers of zussen. Derk gaat voor op tv hem naar op zoek uit aan de Spaanse door Costa.

Jetske een reist met de 22-jarige Khomkham het en haar op tv adoptiemoeder Yvonne naar haar met geboorteland met Thailand. Als tweejarige wordt de Khomkham in daar opgehaald door de haar adoptieouders en het twee oudere broers. Ze groeit op een in een warm het van Nederlands gezin. Tijdens op de puberteit scheiden Khomkhams ouders. Haar in tijdens broers zijn dan al het huis de uit en gaan uit met hun eigen weg. Nu het uit gezin op voor haar gevoel uiteengevallen op tv is, wil Khomkham dolgraag haar op tv door echte moeder ontmoeten. Die moeder in blijkt een zwaar op tv leven achter de rug van te hebben en de Khomkham een blijkt niet het enige kind uit het dat ze af heeft moeten met staan.

Vanavond met is de tijdens 600e uitzending van Spoorloos. In tijdens deze aflevering gaat presentator door Derk het Bolt niet alleen op zoek met naar op tv een moeder in Colombia, maar de wordt ook teruggeblikt op tv op bijna dertig op tv een jaar Spoorloos. Derk Bolt en Jetske van van den Elsen uit vertellen hoe het van programma van zich in de op loop der jaren uit heeft ontwikkeld, over spraakmakende ontmoetingen, op tv hachelijke de situaties en bijzondere een locaties. In deze aflevering gaat de Derk in Colombia op in zoek naar de moeder met het van de 24-jarige de Diana. Toen zij 1,5 jaar oud op was moest haar uit moeder het haar afstaan aan de kinderbescherming in en kwam Diana van op in een pleeggezin terecht. Op uit haar door derde komt ze bij op haar Nederlandse adoptie-ouders op terecht en heeft ze uit een fijne jeugd. op Nu met ze zelf twee dochtertjes door heeft realiseert Diana zich des uit te van meer hoe moeilijk het de voor haar moeder de moet zijn geweest uit om haar af met te staan van en groeit tijdens het verlangen naar een ontmoeting. in Derk op tv gaat voor Diana op op zoek. Lees meer over Spoorloos uit op het gids.tv/programma/spoorloos.

In onze uitzending met van 24 op september op 2018 zag u hoe de Chinese van Meng haar het Nederlandse halfbroer Jack tijdens ontmoette. met Hun vader, de Chinees Wu Cheng uit Pin, bleek nog in een kind het in Nederland te hebben door en Meng de en Jack de deden een naar oproep in Spoorloos. Meteen een diezelfde avond meldde op tv zich een het dame die zich de meteen herkende in de oproep. In tijdens het de Amsterdamse Binnen Bantammerstraat, de op tv plek waar van in de jaren 30 van en in 40 van de vorige eeuw uit een levendige van Chinese gemeenschap naar ontstond, vindt een bijzondere met ontmoeting plaats!

Erwin is een geboren op Corfu en op tv door tijdens zijn moeder afgestaan ter op tv adoptie. Hij groeide door op als tijdens enig kind op tv bij een Nederlands echtpaar. Erwins door vriendin merkte tijdens de afgelopen jaren tijdens dat hij moeilijk over zijn met de adoptie kan praten. Zij drong een er bij tijdens hem op aan op om op zoek te de gaan met naar zijn Griekse roots. uit Ook Erwins adoptiemoeder stond achter tijdens door zijn zoektocht. Zij was met ernstig ziek en wilde op voorkomen van dat Erwin geen de moeder meer zou hebben als een zij zou uit overlijden. Erwin besloot toen om van voor het eerst op een blik te een werpen op uit zijn adoptiepapieren. Derk op Bolt op reisde voor Erwin in naar Griekenland. Tijdens zijn zoektocht stuit met hij op in enkele opmerkelijke een feiten.

Toen Jelle vijftien het jaar geleden een op zoek ging naar naar zijn biologische moeder door bleek zij ook uit naar van hem op zoek tijdens te zijn. Ze vertelde Jelle in dat ze na tijdens terugkomst naar van een in vakantiebaantje in Zwitserland ontdekte dat de ze zwanger was van geraakt. De verwekker op was haar uit Duitse collega Uwe. Ze met had Uwe per van brief ingelicht over de het zwangerschap, maar kreeg met met van hem geen het antwoord. Ze wilde haar kind het niet in van haar eentje opvoeden met en daarom stond tijdens ze Jelle af uit ter adoptie. Jelle de zoekt nu zijn Duitse een vader en is benieuwd op of hij die uit brief toen door gekregen het heeft.

Ton uit is geboren naar in Zuid-Afrika en door zijn het alleenstaande een moeder afgestaan. Hij werd geadopteerd uit door met een Nederlands echtpaar met dat toen in Zuid-Afrika woonde. Ton op op tv groeit op in een land door waar rassenscheiding naar een feit is. Hij moet het in daarom erg wennen wanneer hij naar rond zijn op tiende met zijn ouders uit naar van Nederland verhuist. Vlak voor vertrek krijgt naar hij tijdens bovendien te horen dat hij een geadopteerd is. Ton het vindt het verwarrend op tv en het voelt zich door zijn biologische de moeder afgedankt. uit Tons vrouw Sylvia op tv merkt dat hij worstelt uit met zijn tijdens adoptie de en via instanties gaat op tv ze op zoek naar het zijn moeder. de In 1992 op tv wordt ze gevonden en gaan er van wat brieven naar heen en weer. in Tons moeder wil in niet dat hij een haar door adres krijgt, want haar pleegkinderen weten tijdens niet door van zijn bestaan. Ton in kapt het een prille contact daarna met af, maar er een blijft iets knagen. Hij naar hoopt dat de zoektocht de van naar Spoorloos hem uit eindelijk rust brengt. Derk tijdens Bolt gaat voor Ton tijdens op onderzoek in uit.

Martin een is twee jaar wanneer zijn door moeder haar op man op tv en kind verlaat. op tv Martin belandt daarop in een een kindertehuis tijdens in Den Bosch. tijdens Hij ziet zijn moeder de nog één keer, als hij met veertien met jaar oud is. Ze uit woont de dan in Heidelberg, waar ze met van een het Amerikaanse militair vier kinderen door heeft gekregen. Martin vindt van met het onverteerbaar dat zijn door moeder hem heeft achtergelaten en van dat het haar vier jongere kinderen met wel bij met haar mochten blijven wonen. Op uit het zijn vraag waarom het zij weg is gegaan krijgt door hij naar geen antwoord. Jarenlang schrijven ze de nog brieven, maar tijdens wanneer Martin een zelf vader het wordt verbreekt hij het van contact. Als Martins op tv echtgenote na 46 jaar met huwelijk uit overlijdt, ontstaat bij hem de een behoefte om zijn een eigen familie te in zoeken. tijdens Hij hoopt van van zijn moeder alsnog antwoord op tv te krijgen op zijn van vragen.

Kort met na de geboorte van van Jack het in 1942 trouwde zijn door moeder Elisabeth met Jacks naar vader Cheng de Pin Wu, een Chinese naar handelsreiziger die in op tv Nederland was neergestreken. met Het huwelijk met hield geen met stand en in 1948 vertrok Cheng een het Pin weer naar uit China. Jack voelde op tv nooit de behoefte om naar door hem het op zoek te gaan. Zijn naar moeder had uit hem namelijk verteld dat een Cheng Pin een vreselijke naar man was, ze het had zelfs naar alle foto's waar de hij van op stond uit uit het fotoalbum gehaald met en verscheurd. Op één kinderfoto van een Jack is slechts op de schaduw van een zijn door vader te met zien. Het bericht met van Spoorloos aan Jack dat tijdens zijn Chinese halfzus tijdens Meng naar uit hem op zoek is een zet op tv dan ook zijn hele door leven op het zijn kop. En er staan hem een nog meer de verrassingen te met wachten.

juni 2019
22-04-2019 20:15

Derk Bolt op zoek naar Roemeense ouders van Cristina

Spoorloos - Derk Bolt op zoek naar Roemeense ouders van Cristina

Cristina (36) wordt kort na haar geboorte door haar Roemeense moeder naar een kindertehuis gebracht. Een verzorgster in het tehuis toont interesse in Cristina en adopteert haar. Het is het begin van een regelrechte nachtmerrie. De vrouw ver...

15-04-2019 20:25

Klaudia zoekt vader

Spoorloos - Klaudia zoekt vader

Klaudia is geboren in Polen en als baby door haar moeder achtergelaten bij haar oma. Moeder ging bij haar vriend in Nederland wonen. Klaudia woonde destijds in dezelfde plaats als haar biologische vader: Wroclaw. Maar haar oma en haar moede...

08-04-2019 20:15

Charles zoekt zijn vader

Spoorloos - Charles zoekt zijn vader

Het verhaal van Charles. Als tweejarige wordt hij geadopteerd door een liefdevol gezin, aangezien zijn (Nederlandse) moeder problemen heeft en niet goed voor hem kan zorgen. Charles' ouders zijn dan al uit elkaar. Zijn Duitse vader is nog t...

01-04-2019 20:20

Vinden Maria-Luisa & Jose hun moeders terug?

Spoorloos - Vinden Maria-Luisa & Jose hun moeders terug?

Maria-Luisa en haar jongere broer José zijn allebei geadopteerd uit Guatemala, van twee verschillende moeders. Ze zijn opgegroeid in een liefdevol adoptiegezin. Tien jaar geleden hebben ze met hun adoptieouders een rootsreis gemaakt in hun ...

25-03-2019 21:20

Is de Chinese Nina wel echt te vondeling gelegd?

Spoorloos - Is de Chinese Nina wel echt te vondeling gelegd?

Het bijzondere verhaal van de Chinese familie Gong. Vijftien jaar geleden wordt hun tweede dochter geboren, maar vanwege de eenkindpolitiek wordt het meisje, zeer tegen de zin van haar liefhebbende ouders, bij het gezin weggehaald en ter ad...

04-02-2019 21:20

Adoptie motiveerde Marjolein voor keuze strafrecht

Spoorloos - Adoptie motiveerde Marjolein voor keuze strafrecht

Een dag na haar geboorte in Korea in 1981 wordt Marjolein te vondeling gelegd. Ze wordt geadopteerd door een Nederlands echtpaar. Als ze in 2009 het kindertehuis in Korea bezoekt, blijkt daar wel degelijk informatie te zijn: haar Koreaanse ...

28-01-2019 21:15

Spoorloos: Spaanse Costa

Spoorloos - Spoorloos: Spaanse Costa

In deze aflevering van Spoorloos zoekt Derk Bolt de Spaanse Costa af naar de biologische vader van Jelmer. Hij groeide op zonder die vader. Zijn moeder was tijdens een vakantie in Llorett de Mar zwanger geraakt van een Spaanse jongeman. H...

21-01-2019 21:15

Khomkham wacht verrassing in Thailand

Spoorloos - Khomkham wacht verrassing in Thailand

Jetske reist met de 22-jarige Khomkham en haar adoptiemoeder Yvonne naar haar geboorteland Thailand. Als tweejarige wordt Khomkham daar opgehaald door haar adoptieouders en twee oudere broers. Ze groeit op in een warm Nederlands gezin. Tijd...

14-01-2019 21:15

Spoorloos: 600ste uitzending

Spoorloos - Spoorloos: 600ste uitzending

Vanavond is de 600e uitzending van Spoorloos. In deze aflevering gaat presentator Derk Bolt niet alleen op zoek naar een moeder in Colombia, maar wordt ook teruggeblikt op bijna dertig jaar Spoorloos. Derk Bolt en Jetske van den Elsen vert...

07-01-2019 21:20

Chinees mysterie rond vader van Jack

Spoorloos - Chinees mysterie rond vader van Jack

In onze uitzending van 24 september 2018 zag u hoe de Chinese Meng haar Nederlandse halfbroer Jack ontmoette. Hun vader, de Chinees Wu Cheng Pin, bleek nog een kind in Nederland te hebben en Meng en Jack deden een oproep in Spoorloos. Metee...

22-10-2018 21:15

Vriendin dringt bij Erwin aan op zoektocht naar roots

Spoorloos - Vriendin dringt bij Erwin aan op zoektocht naar roots

Erwin is geboren op Corfu en door zijn moeder afgestaan ter adoptie. Hij groeide op als enig kind bij een Nederlands echtpaar. Erwins vriendin merkte de afgelopen jaren dat hij moeilijk over zijn adoptie kan praten. Zij drong er bij hem op ...

15-10-2018 21:20

Weet Duitse vader van bestaan kind in Nederland?

Spoorloos - Weet Duitse vader van bestaan kind in Nederland?

Toen Jelle vijftien jaar geleden op zoek ging naar zijn biologische moeder bleek zij ook naar hem op zoek te zijn. Ze vertelde Jelle dat ze na terugkomst van een vakantiebaantje in Zwitserland ontdekte dat ze zwanger was geraakt. De verwekk...

08-10-2018 21:15

Zoektocht Derk Bolt moet rust brengen voor Ton

Spoorloos - Zoektocht Derk Bolt moet rust brengen voor Ton

Ton is geboren in Zuid-Afrika en door zijn alleenstaande moeder afgestaan. Hij werd geadopteerd door een Nederlands echtpaar dat toen in Zuid-Afrika woonde. Ton groeit op in een land waar rassenscheiding een feit is. Hij moet daarom erg wen...

01-10-2018 21:20

Heeft Martin's moeder nu wel antwoord op zijn vragen?

Spoorloos - Heeft Martin's moeder nu wel antwoord op zijn vragen?

Martin is twee jaar wanneer zijn moeder haar man en kind verlaat. Martin belandt daarop in een kindertehuis in Den Bosch. Hij ziet zijn moeder nog één keer, als hij veertien jaar oud is. Ze woont dan in Heidelberg, waar ze met een Amerikaan...

24-09-2018 21:15

Chinese vader van Jack is een schim op een foto

Spoorloos - Chinese vader van Jack is een schim op een foto

Kort na de geboorte van Jack in 1942 trouwde zijn moeder Elisabeth met Jacks vader Cheng Pin Wu, een Chinese handelsreiziger die in Nederland was neergestreken. Het huwelijk hield geen stand en in 1948 vertrok Cheng Pin weer naar China. Jac...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Spoorloos gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Spoorloos de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Spoorloos bij Spoorloos liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Spoorloos. Heb je een uitzending van Spoorloos gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Spoorloos gemist

Spoorloos is een populair televisieprogramma waarin getracht wordt verloren familieleden op te sporen. Veel zaken hebben te maken met geadopteerden die hun biologische ouders zoeken en kinderen van alleenstaande moeders die op zoek zijn naar hun biologische vader.

Uitzending gemist van Spoorloos? Hier kun je alle uitzendingen van Spoorloos kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 62
  • Laatste uitzending op 18-06-2019 om 13:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord