Programma gemist?

Nadia en op Chris zijn al tieners van wanneer ze er een achterkomen dat in hun op tv Portugese vader eigenlijk hun door stiefvader is. op Hun biologische vader Hamid door was het land uitgezet het toen Nadia nog op geen één door jaar oud was en uit haar moeder zwanger van was van Chris. Hun met moeder ontmoette een de Marokkaan op tv Hamid in door het Kralingse Bos in Rotterdam. naar Hij was illegaal in een Nederland. Ze in raakten aan de praat op en kregen op tv een relatie. Toen Hamid door het land uit werd uitgezet het onderhield moeder geen uit contact meer de met hem. De door negatieve verhalen van in hun moeder heeft het beeld naar over hun de Marokkaanse vader op beïnvloed. Nadia en de Chris willen graag zijn kant van op tv het verhaal op tv horen.

Kevin uit is geboren tijdens in Roemenië en een komt enkele weken na op tv zijn geboorte bij een pleeggezin van terecht en belandt op in daarna bij een lief adoptiegezin door in Brabant. Nu met Kevin iets een ouder wordt, het vraagt hij zich steeds op meer af waarom in hij is afgestaan. Hij wil uit op graag weten waarom op tv hij is afgestaan en op wie naar op hij lijkt. Ook zouden broers en door zussen meer dan op welkom een zijn. Jetske reist samen door met deze enthousiaste jonge op vlogger door naar zijn uit geboorteland.

Claudia met is na haar geboorte het in Duitsland meteen afgestaan in en geadopteerd door met haar Nederlandse tijdens ouders. Wanneer naar ze achttien is in weet ze contact te krijgen naar met haar de Duitse moeder. een Zij vertelt waarom ze door Claudia door heeft afgestaan: tijdens op tv de zwangerschap heeft ze door met twee handlangers een overval met gepleegd. Bij deze uit overval valt met een door dode en moeder tijdens bestuurt de vluchtauto. Het drietal tijdens wordt op gepakt en moeder van moet vijf jaar de cel in in. Ze zou in onder druk zijn uit gezet in om haar kindje meteen na het de bevalling tijdens af te een staan. Wie Claudia's vader op tv is wil moeder naar niet vertellen. Claudia's op adoptiepapieren bieden Derk voldoende houvast naar voor een van zoektocht.

Natalie is twee door weken voor haar door het eerste verjaardag, vanuit haar geboorteland het Guatemala, in Nederland met terechtgekomen. Haar adoptiegezin telt het dan al twee door biologische kinderen naar en daar komt, na van Natalie, nog op een zusje met bij. Als enige met in het de gezin met een op tv kleurtje voelt Natalie zich altijd een al anders op en is op ze erg bezig met haar uit adoptie. Met in de gegevens op haar naar adoptiepapieren komt Natalie zelf op tv van niet veel verder en dus reist uit een Derk af naar Guatemala, een op zoek naar de haar moeder.

Jeroen een wordt geboren naar in Costa Rica en groeit, als door middelste op tv van drie naar geadopteerde jongens, op in in een liefdevol gezin, in van een klein dorp in van in het oosten van het land. in Al op op jonge leeftijd wist Jeroen het dat hij van meer wilde in zien van de de wereld en alles uit het uit leven wilde het halen. Inmiddels leidt hij tijdens een aangenaam, luxe tijdens leventje en nu durft van door hij eindelijk toe te geven in aan de nieuwsgierigheid naar door zijn afkomst; de van wie heeft de hij zijn grenzeloze ambitie, de zijn door extraverte karakter en met hoe Costa de Ricaans is hij eigenlijk? Gaat een tijdens ontmoeting met met zijn biologische moeder de het antwoorden uit geven?

Aflevering 6 - met Realityreeks. Jaqueline op en Jeferson. Jaqueline en haar uit jongere een broertje Jeferson waren vier en het twee met jaar oud toen uit ze door hun biologische moeder naar met een in kindertehuis gebracht tijdens werden. Twee jaar later kwamen naar ze, vanuit hun geboorteland tijdens Brazilië, uit bij hun adoptie-ouders in het Friesland terecht. Twaalf op tv jaar geleden, tijdens op tv een vakantie door in São Paulo, op tv bezochten ze het ziekenhuis met waar ze geboren zijn de en het kindertehuis door waar ze een gewoond hebben, maar op tv nu pas zijn in ze er klaar voor naar om hun biologische een op moeder te ontmoeten. Ze op tv zijn nieuwsgierig naar haar naar verhaal en tijdens benieuwd of er naar gelijkenissen zijn. op Derk gaat op zoek in met Brazilië.

Aflevering 2 met - Realityreeks. Chinees-restaurantencircuit. Kevin is tijdens geboren en het getogen in de Rotterdamse wijk op tv Katendrecht. Kevins moeder in naar is Nederlandse en zijn vader is het een kok, afkomstig met uit met Hong Kong. Toen een Kevin één jaar uit oud was, nam zijn vader naar de benen. Hij door zag hem op tv nog één op keer terug, op tv maar daarna verwaterde het door contact volledig en inmiddels uit lijkt vader onvindbaar. De het naar research leidt naar Engeland, waar naar Derk het een Chinese restauranten-circuit een induikt.

Alexander naar is één jaar oud als op tv zijn Nederlandse een adoptie-ouders op hem 45 jaar geleden uit op tv Griekenland halen en liefdevol door opvoeden. tijdens Nu zij er een allebei niet meer tijdens zijn, hoopt Alexander zijn op biologische door moeder terug te zien op tv en wil hij dolgraag op kennismaken met zijn tijdens geboorteland. Jetske naar reist met Alexander de mee en duikt de met hem in een tragische met tijdens familiegeschiedenis.

Kevin van is geboren in Roemenië op en komt enkele van weken na zijn met geboorte bij van een pleeggezin terecht en de belandt daarna bij naar een lief adoptiegezin in uit Brabant. Nu Kevin met iets de ouder wordt, op vraagt hij zich steeds meer van af uit waarom hij is op afgestaan. Hij wil graag tijdens weten waarom hij is tijdens afgestaan op en op wie hij lijkt. Ook het zouden een broers en zussen meer dan uit welkom zijn. Jetske op tv reist met samen met deze enthousiaste jonge van vlogger naar in zijn in geboorteland.

In met deze aflevering uit twee zoektochten. Allereerst het verhaal van naar tijdens Thomas. In de zoektocht naar naar de ouders van met de uit Roemenië geadopteerde door André, de stuitte Spoorloos-correspondente Janneke op tv in eerste instantie door op een ander Roemeens uit echtpaar, dat ook het een zoon op tv met de naam door André had afgestaan. Na onderzoek tijdens bleek dat het niet om van dezelfde jongen te een gaan; hun zoon van bleek in Ierland geadopteerd. door Er op werd contact gelegd en de tijdens Ierse zoon, het Thomas, reageerde enthousiast en op tv reist met een zijn Ierse adoptiegezin af naar in Roemenië voor het een naar ontmoeting met zijn ouders, naar broer en zusje. Dan op tv volgt Daniels tijdens zoektocht. Daniel is uit de zoon door van een Argentijnse in moeder en een Marokkaanse vader en in werd geboren door in Amsterdam, waar beide van ouders werkten. Toen van Daniel op tv twee jaar een oud was kwam vader zonder de werk op tv te zitten en op tv moest het land uit verlaten. Vader Mohamed is vertrokken van en heeft nooit meer van iets van zich het laten horen. in Daniel heeft wat in foto's van zijn vader, tijdens maar dat is in met alles. Onlangs hoorde op Daniel van zijn moeder dat de hij twee op halfbroers in Frankrijk naar heeft; Mohamed was in eerder getrouwd met een Française. het tijdens Daniel wil zijn vader met leren kennen in voordat het te laat is. Hij de wil weten door waarom hij weg is door gegaan en nooit het een meer contact heeft opgenomen met zijn in naar zoon.

Jeroen naar wordt geboren een in Costa Rica in en groeit, als door middelste van drie de geadopteerde jongens, op in een een liefdevol gezin, de in een de klein dorp in het oosten een van de het land. Al naar op jonge leeftijd wist Jeroen dat tijdens van hij meer wilde zien door van de wereld en het alles uit het een leven door wilde halen. Inmiddels leidt hij een door aangenaam de luxe leventje op tv en nu durft hij eindelijk uit toe te geven van aan de het nieuwsgierigheid naar zijn tijdens afkomst; van wie heeft hij in zijn met grenzeloze ambitie, zijn van extraverte karakter en hoe Costa in Ricaans is naar hij eigenlijk? Gaat een door het ontmoeting met zijn biologische het moeder de antwoorden de geven?

Sharon is geboren uit in Indonesië in en is de helft door van een op tweeling. Vlak na haar met geboorte tijdens is zij, opmerkelijk genoeg, gescheiden op van het haar tweelingzus en van afgestaan ter adoptie. met Zo'n dertien jaar geleden hoorde met Sharon de dat ze een naar tweelingzus heeft. de Sindsdien worstelt ze met een de vraag waarom hun biologische van moeder er op voor uit heeft gekozen om op tv alleen van haar afstand met te doen? van Om het antwoord op te vinden gaat Spoorloos in met Sharon door naar haar geboorteland Indonesië. Naar naar Semarang, op naar Midden-Java.

Eder uit is een dreumes van anderhalf tijdens jaar oud als de zijn moeder hem in achterlaat bij de door poorten van op het ziekenhuis van uit Cali, op tv Colombia, met alleen een op tv briefje met uit zijn naam erop. Een half jaar op later wordt op hij van geadopteerd en groeit hij op met in Nederland. door Na een turbulente tijd is door op tv Eder nu een met toegewijde vader voor tijdens zijn zoontjes en is in hij er eindelijk aan de toe op om zijn biologische een familie te onmoeten. het Derk gaat voor hem op met zoek.

Jessica op tv is geboren door in Colombia en groeide op in bij Nederlandse van adoptieouders. In de adoptiepapieren van staat haar Colombiaanse moeder het Astrid omschreven op als een met alleenstaande moeder van met twee dochters van die zwanger raakte van op haar nieuwe vriend en op tv de eindjes niet in meer aan elkaar met kon knopen. door Jessica werd daarop afgestaan. Vijf het jaar geleden ging met Jessica zelf door op zoek uit naar haar familie op in Colombia. Ze de stuitte op twee naar vrouwen die mogelijk haar door zussen zijn. Hun moeder met beweerde echter dat op tv zij geen dochter het had afgestaan. Wel naar een was zij rond de uit geboorte van een Jessica bevallen, maar haar baby kwam uit levenloos een ter wereld en de is door haar begraven. Jessica van weet niet wat op ze van met het verhaal moet denken een en schakelt in Spoorloos is. Derk Bolt de ging voor haar door uit op zoek naar de tijdens waarheid.

Mark op kreeg als klein kind al het te van horen dat naar hij geadopteerd is vanuit Griekenland. uit Bij zijn Nederlandse adoptieouders het had het hij het op tv erg naar zijn zin, en behoefte van om op door zoek te gaan naar van met z'n Griekse ouders had hij in nooit. het Dat veranderde pas toen hij op tv zelf vader werd. door Nadat z'n oudste kind naar op tv was geboren begint het toch wel een door te knagen dat z'n Griekse moeder uit afstand van hem in de deed. Mark kon zich nauwelijks van voorstellen dat van een moeder zoiets doet. Spoorloos op tv tijdens ging in Griekenland op zoek de naar de moeder Paraskevi. De in vader van Mark, Thanasis, was officieel van nog op tv getrouwd met een andere op vrouw toen hij het een relatie kreeg met een Paraskevi. het Ze raakte zwanger en uit dat leidde tot tijdens grote problemen ondanks het op tv feit dat Thanassis naar tijdens bezig was te scheiden op tv van zijn vrouw. De familie uit van Paraskevi met keerde zich tegen de op tv relatie en de het het priester van hun de kerk verzette zich de tegen hun voorgenomen huwelijk. Paraskevig ging in gebukt onder tijdens de druk uit in haar het omgeving en voorzag dat haar kind op niet geaccepteerd zou op naar worden.

april 2020
04-01-2019 09:15

Nieuwsgierig naar het verhaal van hun vader

Spoorloos - Nieuwsgierig naar het verhaal van hun vader

Nadia en Chris zijn al tieners wanneer ze er achterkomen dat hun Portugese vader eigenlijk hun stiefvader is. Hun biologische vader Hamid was het land uitgezet toen Nadia nog geen één jaar oud was en haar moeder zwanger was van Chris. Hun m...

03-01-2019 09:15

Reis naar Roemenie

Spoorloos - Reis naar Roemenie

Kevin is geboren in Roemenië en komt enkele weken na zijn geboorte bij een pleeggezin terecht en belandt daarna bij een lief adoptiegezin in Brabant. Nu Kevin iets ouder wordt, vraagt hij zich steeds meer af waarom hij is afgestaan. Hij wil...

02-01-2019 09:15

Dossier van een overvalster

Spoorloos - Dossier van een overvalster

Claudia is na haar geboorte in Duitsland meteen afgestaan en geadopteerd door haar Nederlandse ouders. Wanneer ze achttien is weet ze contact te krijgen met haar Duitse moeder. Zij vertelt waarom ze Claudia heeft afgestaan: tijdens de zwang...

01-01-2019 07:05

Op zoek in Guatamala

Spoorloos - Op zoek in Guatamala

Natalie is twee weken voor haar eerste verjaardag, vanuit haar geboorteland Guatemala, in Nederland terechtgekomen. Haar adoptiegezin telt dan al twee biologische kinderen en daar komt, na Natalie, nog een zusje bij. Als enige in het gezin ...

31-12-2018 09:20

Krijgt Jeroen antwoord?

Spoorloos - Krijgt Jeroen antwoord?

Jeroen wordt geboren in Costa Rica en groeit, als middelste van drie geadopteerde jongens, op in een liefdevol gezin, in een klein dorp in het oosten van het land. Al op jonge leeftijd wist Jeroen dat hij meer wilde zien van de wereld en al...

28-12-2018 09:15

Spoorloos

Spoorloos - Spoorloos

Aflevering 6 - Realityreeks. Jaqueline en Jeferson. Jaqueline en haar jongere broertje Jeferson waren vier en twee jaar oud toen ze door hun biologische moeder naar een kindertehuis gebracht werden. Twee jaar later kwamen ze, vanuit hun g...

27-12-2018 09:15

Spoorloos

Spoorloos - Spoorloos

Aflevering 2 - Realityreeks. Chinees-restaurantencircuit. Kevin is geboren en getogen in de Rotterdamse wijk Katendrecht. Kevins moeder is Nederlandse en zijn vader is een kok, afkomstig uit Hong Kong. Toen Kevin één jaar oud was, nam zij...

26-12-2018 06:40

Een tragische familiegeschiedenis

Spoorloos - Een tragische familiegeschiedenis

Alexander is één jaar oud als zijn Nederlandse adoptie-ouders hem 45 jaar geleden uit Griekenland halen en liefdevol opvoeden. Nu zij er allebei niet meer zijn, hoopt Alexander zijn biologische moeder terug te zien en wil hij dolgraag kenni...

03-07-2018 09:15

Reis naar Roemenië

Spoorloos - Reis naar Roemenië

Kevin is geboren in Roemenië en komt enkele weken na zijn geboorte bij een pleeggezin terecht en belandt daarna bij een lief adoptiegezin in Brabant. Nu Kevin iets ouder wordt, vraagt hij zich steeds meer af waarom hij is afgestaan. Hij wil...

26-06-2018 09:15

Voordat het te laat is..

Spoorloos - Voordat het te laat is..

In deze aflevering twee zoektochten. Allereerst het verhaal van Thomas. In de zoektocht naar de ouders van de uit Roemenië geadopteerde André, stuitte Spoorloos-correspondente Janneke in eerste instantie op een ander Roemeens echtpaar, dat ...

19-06-2018 09:15

Krijgt Jeroen antwoord?

Spoorloos - Krijgt Jeroen antwoord?

Jeroen wordt geboren in Costa Rica en groeit, als middelste van drie geadopteerde jongens, op in een liefdevol gezin, in een klein dorp in het oosten van het land. Al op jonge leeftijd wist Jeroen dat hij meer wilde zien van de wereld en al...

10-04-2018 09:10

Gescheiden van haar tweelingzus

Spoorloos - Gescheiden van haar tweelingzus

Sharon is geboren in Indonesië en is de helft van een tweeling. Vlak na haar geboorte is zij, opmerkelijk genoeg, gescheiden van haar tweelingzus en afgestaan ter adoptie. Zo'n dertien jaar geleden hoorde Sharon dat ze een tweelingzus heeft...

03-01-2018 09:15

Achtergelaten bij het ziekenhuis

Spoorloos - Achtergelaten bij het ziekenhuis

Eder is een dreumes van anderhalf jaar oud als zijn moeder hem achterlaat bij de poorten van het ziekenhuis van Cali, Colombia, met alleen een briefje met zijn naam erop. Een half jaar later wordt hij geadopteerd en groeit hij op in Nederla...

30-08-2017 15:05

Blijkt doodgewaande dochter toch in leven?

Spoorloos - Blijkt doodgewaande dochter toch in leven?

Jessica is geboren in Colombia en groeide op bij Nederlandse adoptieouders. In de adoptiepapieren staat haar Colombiaanse moeder Astrid omschreven als een alleenstaande moeder van twee dochters die zwanger raakte van haar nieuwe vriend en d...

29-08-2017 14:30

Grieks drama

Spoorloos - Grieks drama

Mark kreeg als klein kind al te horen dat hij geadopteerd is vanuit Griekenland. Bij zijn Nederlandse adoptieouders had hij het erg naar zijn zin, en behoefte om op zoek te gaan naar z'n Griekse ouders had hij nooit. Dat veranderde pas toen...

Je bekijkt momenteel pagina 2 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Spoorloos gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Spoorloos de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Spoorloos bij Spoorloos liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Spoorloos. Heb je een uitzending van Spoorloos gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Spoorloos gemist

Spoorloos is een populair televisieprogramma waarin getracht wordt verloren familieleden op te sporen. Veel zaken hebben te maken met geadopteerden die hun biologische ouders zoeken en kinderen van alleenstaande moeders die op zoek zijn naar hun biologische vader.

Uitzending gemist van Spoorloos? Hier kun je alle uitzendingen van Spoorloos kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 37
  • Laatste uitzending op 30-09-2019 om 20:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!