Programma gemist?

Ton is op tv geboren in door Zuid-Afrika en door zijn alleenstaande naar op tv moeder afgestaan. Hij werd geadopteerd tijdens door een Nederlands het echtpaar dat toen in op tv Zuid-Afrika woonde. Ton op groeit door op in naar een land waar rassenscheiding een tijdens feit is. Hij moet naar daarom erg wennen van wanneer hij rond een zijn de tiende met zijn ouders naar naar Nederland met verhuist. Vlak voor vertrek krijgt uit op hij bovendien te horen dat hij naar geadopteerd is. tijdens Ton tijdens vindt het verwarrend en voelt zich in door door zijn biologische moeder afgedankt. een Tons vrouw Sylvia op tv merkt tijdens dat hij worstelt het met zijn adoptie en via instanties in gaat ze van op zoek naar zijn de moeder. In in 1992 wordt ze gevonden de en gaan van er wat brieven heen op en weer. Tons op tv moeder wil niet een dat hij op haar adres krijgt, op tv want haar pleegkinderen uit weten van niet van zijn bestaan. Ton het kapt het prille contact naar daarna door af, maar er de blijft iets uit knagen. Hij hoopt het dat de zoektocht een van Spoorloos hem eindelijk uit rust brengt. Derk naar Bolt gaat voor Ton van op onderzoek tijdens uit.

Martin is uit twee jaar wanneer zijn op moeder op tv haar man en kind naar verlaat. Martin met belandt daarop in een het kindertehuis in Den Bosch. met Hij ziet tijdens zijn moeder nog een één keer, tijdens als hij 14 een jaar oud op is. Ze woont dan in tijdens Heidelberg, waar ze een met tijdens een Amerikaanse militair vier kinderen heeft het gekregen. Martin van vindt een het onverteerbaar dat zijn moeder hem in heeft achtergelaten uit en dat uit haar vier jongere de kinderen wel bij haar op mochten blijven wonen. van Op zijn een vraag waarom zij weg is uit in gegaan krijgt hij geen van antwoord. Jarenlang schrijven ze uit nog brieven, maar van wanneer Martin zelf vader uit op wordt, verbreekt hij het contact. Als van Martins echtgenote door na 46 met jaar huwelijk van overlijdt, ontstaat bij hem de behoefte in de om zijn eigen familie op te zoeken. Hij hoopt op van op tv zijn moeder alsnog door antwoord te krijgen op zijn de vragen.

Na zijn een geboorte in het ziekenhuis uit van van Paramaribo woont de Mitchell met zijn moeder bij met zijn opa en van oma van vaders het kant. naar Als hij negen maanden oud op tv is, verdwijnt zijn op moeder uit zijn uit leven; zij keert terug in uit naar de Dominicaanse Republiek waar ze van vandaan op komt. Mitchell de wordt door zijn oma, van de moeder met van zijn vader, naar opgevoed. Bij haar heeft het hij het altijd goed op gehad. Hij is naar 8 jaar als hij een door op tv zijn vader naar Nederland wordt op tv gehaald. In de in puberteit van gaat het tijdens mis met hem door en Mitchell belandt op het naar verkeerde pad. Juist in op de moeilijke uit jaren die op volgen, denkt hij steeds vaker het aan zijn naar moeder, zeker als hij de een de Dominicaanse Republiek uit bezoekt. Leeft ze nog en naar waarom heeft een ze hem een destijds achtergelaten? Derk gaat voor op Mitchell op op zoek.

Derk tijdens gaat in Guatemala op een zoek naar de biologische het moeder van door Sebastiann. uit Sebastiann is geadopteerd toen hij 1 tijdens in jaar oud was en op tv heeft enkele het jaren geleden met zijn familie een een reis van door zijn geboorteland gemaakt. Sinds tijdens die in reis en de geboorte van in zijn eigen op kinderen is in de wens om zijn naar biologische moeder terug een te vinden alleen maar naar sterker geworden. Derk naar ziet zich geconfronteerd van met op een lastige zoektocht, het want zelfs Sebastianns oma blijkt uit niet te weten uit tijdens waar haar dochter momenteel woont. op tv Tien jaar geleden op verhuisde door de vader van Sarah en van Maud tijdens naar Zwitserland, om daar het te gaan werken. Na de de scheiding, een enkele jaren daarvoor, was tijdens het contact de met vader naar Ton al marginaal. Na zijn in vertrek naar in het buitenland ontvingen de uit meisjes met nog enkele verjaardagskaarten, maar met vier jaar geleden op tv hield ook dat op de en door sindsdien ontbreekt ieder spoor van Ton. de Inmiddels hebben Sarah naar een en Maud hun vader naar al twaalf uit jaar niet meer gezien de en weten ze zelfs van niet meer uit of hij nog op leeft. Spoorloos gaat op van zoek.

Nadia in en Chris zijn door al tieners wanneer ze door erachter komen het dat hun met Portugese vader eigenlijk hun een stiefvader is. Hun in biologische vader het Hamid was het land uitgezet toen op Nadia op nog geen het 1 jaar oud was op en haar moeder uit zwanger van Chris. Hun op tv moeder ontmoette de van Marokkaan Hamid in door het Kralingse Bos in van Rotterdam. Hij uit was met illegaal in Nederland. Ze raakten aan het de praat op en kregen op een relatie. naar Toen Hamid het de land werd uitgezet onderhield moeder met geen contact een meer met hem. De naar negatieve verhalen een van hun de moeder heeft het beeld over de hun Marokkaanse vader beïnvloed. uit Nadia een en Chris willen graag het zijn met kant van het verhaal op horen.

Kevin is naar geboren in Roemenië met en komt enkele op weken na door zijn geboorte in bij een pleeggezin terecht en belandt op tv daarna naar bij een lief naar adoptiegezin in Brabant. Nu het Kevin iets ouder op tv wordt vraagt hij zich een steeds een meer af tijdens waarom hij is afgestaan. Hij wil op graag weten waarom in hij uit is afgestaan en op wie met hij naar lijkt. Ook zouden broers het en zussen meer van dan welkom zijn. door Jetske op tv reist samen met door deze enthousiaste, jonge vlogger naar tijdens zijn in geboorteland.

Natalie van is twee weken een voor haar in eerste verjaardag vanuit haar geboorteland Guatemala het een in Nederland terechtgekomen. Haar adoptiegezin op telt dan een al twee op tv biologische kinderen en daar komt, na van Natalie, op nog een zusje een bij. Als uit enige in het in gezin met een kleurtje voelt Natalie van zich altijd al in anders en tijdens is ze naar erg bezig met haar adoptie. op tv Met de de gegevens op haar met adoptiepapieren komt het Natalie zelf niet veel een verder van en dus reist Derk op tv af naar Guatemala, de op zoek naar haar op moeder.

Jeroen wordt tijdens geboren in Costa Rica tijdens en groeit als tijdens middelste van van drie geadopteerde jongens van op op tv in een liefdevol op gezin, in een klein dorp in in het oosten op tv van het land. Al op tv op jonge een leeftijd wist op Jeroen dat hij meer wilde van naar zien van de wereld door en alles uit tijdens het leven op wilde halen. Inmiddels leidt hij een de aangenaam, op luxe leventje en nu durft een hij eindelijk toe van te geven aan op de nieuwsgierigheid tijdens naar zijn afkomst; van een wie heeft op tv hij van zijn grenzeloze ambitie, zijn extraverte in karakter en hoe van Costa het Ricaans is hij eigenlijk? Gaat een door het ontmoeting met zijn biologische moeder de door antwoorden uit geven?

Jaqueline door en haar jongere broertje Jeferson het in waren vier en twee jaar uit oud toen ze door met in hun biologische moeder naar een een kindertehuis gebracht zijn. van Twee jaar later uit kwamen ze vanuit door hun naar geboorteland Brazilië bij hun adoptie-ouders in in Friesland van terecht. Twaalf jaar geleden, tijdens een een van vakantie in naar Sao Paulo, bezochten tijdens ze het ziekenhuis tijdens waar ze geboren het zijn en het het kindertehuis waar ze met gewoond hebben, maar nu tijdens pas zijn ze er met klaar voor om hun naar uit biologische moeder te ontmoeten. Ze door zijn met nieuwsgierig naar haar verhaal en benieuwd door of er gelijkenissen in zijn. Derk van gaat op zoek in in een Brazilië.

Als naar Tessa drie van jaar oud is, verdwijnt op haar vader tijdens uit haar leven; een gebeurtenis van die veel effect in op haar heeft van gehad en van een aanhoudende naar innerlijke onrust veroorzaakt. de Nu, zeventien jaar later, wil ze het nog steeds antwoord het op op de vraag waarom hij niet van in haar leven het is gebleven. Tessa op weet twee tijdens dingen: hij uit heet Jorge en komt de uit door Uruguay. Derk gaat op het zoek.

Rafaël een en Armando komen naar uit Colombia en groeien door als broers uit op bij hun met adoptieouders in de een piepklein dorpje het in Friesland. De broers hebben op tv niet met dezelfde moeder en in verschillen dan ook door als dag en nacht. Terwijl de Armando in in de puberteit behoorlijk uit ontspoort, trekt de naar stille Rafaël zich terug. op Nu naar gaan ze samen op zoek de naar hun op moeders en hopen tijdens ze ook tijdens hun verstoorde relatie nieuw leven in in het te blazen.

Toen Jelle uit vijftien jaar geleden een op zoek ging naar naar zijn biologische tijdens moeder bleek zij naar ook naar hem op met zoek op te zijn. Ze vertelde Jelle het van dat ze na terugkomst van een in vakantiebaantje in Zwitserland op ontdekte dat door ze zwanger was. op tv De naar verwekker was haar Duitse collega door Uwe. Ze had tijdens Uwe per brief het ingelicht van over de zwangerschap, maar kreeg van naar hem de geen antwoord. Ze wilde van haar kind niet in op haar uit eentje opvoeden en in daarom stond ze Jelle in af ter met adoptie. Jelle zoekt nu zijn een Duitse vader op tv en is benieuwd met of op hij die brief toen in gekregen heeft.

Isabel op woont in Antwerpen, maar naar komt oorspronkelijk uit van Bolivia. tijdens Pas op 7-jarige leeftijd van is zij geadopteerd van door een Belgisch door gezin. Een traumatische ervaring op tv voor het jonge meisje uit op tv en ze is een haar vader, moeder, broers en op zus nooit uit vergeten. Jetske op reist naar Bolivia, het met als enige aanknooppunt de achternaam uit van naar Isabel.

Kevin is geboren van en getogen in in de Rotterdamse wijk door Katendrecht. Kevins moeder op tv is Nederlandse en tijdens tijdens zijn vader is op tv een kok, afkomstig uit van Hongkong. Als Kevin 1 een jaar tijdens oud is neemt op tv zijn vader de een benen. Hij ziet hem naar nog een tijdens keer terug, maar de daarna verwatert het een contact volledig en inmiddels lijkt de vader onvindbaar. De research op leidt naar Engeland, op tv waar Derk een het Chinees-restaurantencircuit van induikt.

Alexander is naar 1 de jaar oud als met zijn Nederlandse adoptie-ouders hem de 45 jaar geleden uit een Griekenland halen en door liefdevol opvoeden. in Nu zij er allebei op tv niet meer door zijn, hoopt Alexander zijn biologische de moeder terug te naar zien en uit wil hij dolgraag kennismaken van met zijn geboorteland. op tv Jetske het reist met Alexander mee met en duikt met hem op tv in een op tragische op tv familiegeschiedenis.

november 2019
27-08-2019 13:25

Zoektocht Derk Bolt moet rust brengen voor Ton

Spoorloos - Zoektocht Derk Bolt moet rust brengen voor Ton

Ton is geboren in Zuid-Afrika en door zijn alleenstaande moeder afgestaan. Hij werd geadopteerd door een Nederlands echtpaar dat toen in Zuid-Afrika woonde. Ton groeit op in een land waar rassenscheiding een feit is. Hij moet daarom erg wen...

20-08-2019 13:30

Heeft Martins moeder nu wel antwoord op zijn vragen?

Spoorloos - Heeft Martins moeder nu wel antwoord op zijn vragen?

Martin is twee jaar wanneer zijn moeder haar man en kind verlaat. Martin belandt daarop in een kindertehuis in Den Bosch. Hij ziet zijn moeder nog één keer, als hij 14 jaar oud is. Ze woont dan in Heidelberg, waar ze met een Amerikaanse mil...

13-08-2019 13:00

Derk reist af naar de Dominicaanse Republiek

Spoorloos - Derk reist af naar de Dominicaanse Republiek

Na zijn geboorte in het ziekenhuis van Paramaribo woont Mitchell met zijn moeder bij zijn opa en oma van vaders kant. Als hij negen maanden oud is, verdwijnt zijn moeder uit zijn leven; zij keert terug naar de Dominicaanse Republiek waar ze...

06-08-2019 13:30

Onvindbare moeder voor Derk; zelfs familie tast in het duister

Spoorloos - Onvindbare moeder voor Derk; zelfs familie tast in het duister

Derk gaat in Guatemala op zoek naar de biologische moeder van Sebastiann. Sebastiann is geadopteerd toen hij 1 jaar oud was en heeft enkele jaren geleden met zijn familie een reis door zijn geboorteland gemaakt. Sinds die reis en de geboort...

30-07-2019 13:30

Nieuwsgierig naar het verhaal van hun vader

Spoorloos - Nieuwsgierig naar het verhaal van hun vader

Nadia en Chris zijn al tieners wanneer ze erachter komen dat hun Portugese vader eigenlijk hun stiefvader is. Hun biologische vader Hamid was het land uitgezet toen Nadia nog geen 1 jaar oud was en haar moeder zwanger van Chris. Hun moeder ...

24-07-2019 11:00

Reis naar Roemenië

Spoorloos - Reis naar Roemenië

Kevin is geboren in Roemenië en komt enkele weken na zijn geboorte bij een pleeggezin terecht en belandt daarna bij een lief adoptiegezin in Brabant. Nu Kevin iets ouder wordt vraagt hij zich steeds meer af waarom hij is afgestaan. Hij wil ...

16-07-2019 13:30

Op zoek in Guatamala

Spoorloos - Op zoek in Guatamala

Natalie is twee weken voor haar eerste verjaardag vanuit haar geboorteland Guatemala in Nederland terechtgekomen. Haar adoptiegezin telt dan al twee biologische kinderen en daar komt, na Natalie, nog een zusje bij. Als enige in het gezin me...

10-07-2019 09:05

Krijgt Jeroen antwoord?

Spoorloos - Krijgt Jeroen antwoord?

Jeroen wordt geboren in Costa Rica en groeit als middelste van drie geadopteerde jongens op in een liefdevol gezin, in een klein dorp in het oosten van het land. Al op jonge leeftijd wist Jeroen dat hij meer wilde zien van de wereld en alle...

02-07-2019 13:25

Jaqueline en Jeferson

Spoorloos - Jaqueline en Jeferson

Jaqueline en haar jongere broertje Jeferson waren vier en twee jaar oud toen ze door hun biologische moeder naar een kindertehuis gebracht zijn. Twee jaar later kwamen ze vanuit hun geboorteland Brazilië bij hun adoptie-ouders in Friesland ...

25-06-2019 13:25

Waarom?

Spoorloos - Waarom?

Als Tessa drie jaar oud is, verdwijnt haar vader uit haar leven; een gebeurtenis die veel effect op haar heeft gehad en een aanhoudende innerlijke onrust veroorzaakt. Nu, zeventien jaar later, wil ze nog steeds antwoord op de vraag waarom h...

18-06-2019 13:30

Samen op zoek

Spoorloos - Samen op zoek

Rafaël en Armando komen uit Colombia en groeien als broers op bij hun adoptieouders in een piepklein dorpje in Friesland. De broers hebben niet dezelfde moeder en verschillen dan ook als dag en nacht. Terwijl Armando in de puberteit behoorl...

18-06-2019 13:25

Weet Duitse vader van bestaan kind in Nederland?

Spoorloos - Weet Duitse vader van bestaan kind in Nederland?

Toen Jelle vijftien jaar geleden op zoek ging naar zijn biologische moeder bleek zij ook naar hem op zoek te zijn. Ze vertelde Jelle dat ze na terugkomst van een vakantiebaantje in Zwitserland ontdekte dat ze zwanger was. De verwekker was h...

14-06-2019 12:25

Een traumatische ervaring

Spoorloos - Een traumatische ervaring

Isabel woont in Antwerpen, maar komt oorspronkelijk uit Bolivia. Pas op 7-jarige leeftijd is zij geadopteerd door een Belgisch gezin. Een traumatische ervaring voor het jonge meisje en ze is haar vader, moeder, broers en zus nooit vergeten....

04-06-2019 13:30

Chinees-restaurantencircuit

Spoorloos - Chinees-restaurantencircuit

Kevin is geboren en getogen in de Rotterdamse wijk Katendrecht. Kevins moeder is Nederlandse en zijn vader is een kok, afkomstig uit Hongkong. Als Kevin 1 jaar oud is neemt zijn vader de benen. Hij ziet hem nog een keer terug, maar daarna v...

28-05-2019 13:30

Een tragische familiegeschiedenis

Spoorloos - Een tragische familiegeschiedenis

Alexander is 1 jaar oud als zijn Nederlandse adoptie-ouders hem 45 jaar geleden uit Griekenland halen en liefdevol opvoeden. Nu zij er allebei niet meer zijn, hoopt Alexander zijn biologische moeder terug te zien en wil hij dolgraag kennism...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Spoorloos gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Spoorloos de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Spoorloos bij Spoorloos liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Spoorloos. Heb je een uitzending van Spoorloos gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Spoorloos gemist

Spoorloos is een populair televisieprogramma waarin getracht wordt verloren familieleden op te sporen. Veel zaken hebben te maken met geadopteerden die hun biologische ouders zoeken en kinderen van alleenstaande moeders die op zoek zijn naar hun biologische vader.

Uitzending gemist van Spoorloos? Hier kun je alle uitzendingen van Spoorloos kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 37
  • Laatste uitzending op 30-09-2019 om 20:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!