Programma gemist?

Natalie de is twee een weken voor haar eerste naar verjaardag vanuit haar naar geboorteland Guatemala in naar Nederland terechtgekomen. Haar adoptiegezin uit telt dan op tv al twee in biologische kinderen en daar op komt, na Natalie, nog het een zusje bij. Als op enige in het de door gezin met een kleurtje een voelt Natalie zich altijd door al anders en is naar uit ze erg bezig met haar adoptie. naar Met van de gegevens op haar het adoptiepapieren komt Natalie van zelf niet veel verder van de en dus reist de Derk af naar Guatemala, op zoek in naar haar met moeder.

Jeroen het wordt geboren in Costa op Rica en het groeit als middelste van door drie geadopteerde door jongens op tijdens in een liefdevol gezin, in met een klein dorp in een uit het oosten van het naar land. Al uit op jonge leeftijd van wist Jeroen dat hij meer uit wilde een zien van de wereld in en alles uit het in leven wilde halen. het Inmiddels een leidt hij een aangenaam, naar luxe leventje en nu durft uit hij eindelijk toe uit te met geven aan de tijdens nieuwsgierigheid naar tijdens zijn afkomst; van wie de heeft hij op tv zijn grenzeloze ambitie, zijn op extraverte karakter op en hoe Costa Ricaans tijdens is hij eigenlijk? Gaat een van ontmoeting met zijn van naar biologische moeder de antwoorden op geven?

Jaqueline in en haar jongere op tv broertje Jeferson waren vier en op tv twee in jaar oud toen ze door uit op tv hun biologische moeder naar op een kindertehuis tijdens gebracht zijn. Twee jaar later met kwamen ze vanuit op hun geboorteland Brazilië bij tijdens hun adoptie-ouders in het Friesland terecht. Twaalf uit jaar geleden, uit tijdens het een vakantie in Sao Paulo, van bezochten ze het ziekenhuis door in waar ze geboren zijn en het met kindertehuis waar door ze gewoond naar hebben, maar in nu pas zijn ze van er klaar voor om van hun het biologische moeder te ontmoeten. van Ze zijn nieuwsgierig naar haar op tv het verhaal en benieuwd of van er gelijkenissen met zijn. Derk gaat op uit zoek in uit Brazilië.

Als in Tessa drie jaar oud is, naar verdwijnt op haar vader uit haar een leven; een gebeurtenis die naar veel naar effect op haar van heeft gehad en een aanhoudende op met innerlijke onrust veroorzaakt. Nu, zeventien jaar naar later, uit wil ze naar nog steeds antwoord op de op vraag in waarom hij niet in door haar leven op tv is gebleven. Tessa weet de twee dingen: hij in heet Jorge en het komt uit Uruguay. Derk gaat in op van zoek.

Rafaël in en Armando van komen uit Colombia en groeien als uit broers op in bij hun adoptieouders in van door een piepklein dorpje in de Friesland. De broers hebben het niet dezelfde moeder op tv en verschillen dan ook uit als van dag en nacht. van Terwijl Armando in op de puberteit behoorlijk ontspoort, trekt van de stille door Rafaël van zich terug. Nu op gaan ze samen op zoek naar tijdens hun moeders en naar op tv hopen ze ook het hun verstoorde relatie van nieuw leven in te naar blazen.

Toen Jelle uit vijftien jaar tijdens geleden op zoek een ging naar zijn biologische moeder een het bleek zij ook naar hem op op zoek te in zijn. op Ze vertelde Jelle dat ze na op terugkomst van een uit vakantiebaantje het in Zwitserland ontdekte dat de ze de zwanger was. De verwekker was met haar Duitse collega Uwe. op Ze had op Uwe per brief een ingelicht over de zwangerschap, naar maar kreeg van op hem geen naar antwoord. in Ze wilde haar kind een niet in haar tijdens eentje opvoeden en daarom stond naar ze op Jelle af ter adoptie. in Jelle zoekt nu door zijn Duitse vader en tijdens met is benieuwd of hij die brief op op toen gekregen heeft.

Isabel woont in in Antwerpen, maar het komt oorspronkelijk uit Bolivia. een Pas het op 7-jarige leeftijd is zij op in geadopteerd door een Belgisch gezin. Een op tv traumatische ervaring voor op tv het jonge een meisje de en ze is in haar vader, moeder, op tv broers en zus nooit van vergeten. Jetske het reist naar Bolivia, een met als enige aanknooppunt naar de achternaam van op tv Isabel.

Kevin is tijdens geboren en getogen in de de Rotterdamse uit wijk Katendrecht. Kevins moeder het is Nederlandse met en een zijn vader is uit een kok, afkomstig uit Hongkong. op Als Kevin 1 de jaar oud is in neemt zijn vader de van benen. naar Hij ziet hem nog door een keer terug, een maar daarna door verwatert het contact volledig tijdens en inmiddels lijkt van vader onvindbaar. De de research leidt naar Engeland, uit waar Derk naar het Chinees-restaurantencircuit op tv induikt.

Alexander van is 1 jaar uit oud als de zijn Nederlandse adoptie-ouders hem met 45 jaar geleden uit Griekenland tijdens halen en liefdevol met de opvoeden. Nu zij er allebei niet door meer een zijn, hoopt naar Alexander zijn biologische moeder naar terug te zien en wil een hij de dolgraag kennismaken met zijn geboorteland. op tv Jetske reist met naar uit Alexander mee en naar duikt met hem in een tijdens tragische van familiegeschiedenis.

Nadia de en Chris zijn van al tieners tijdens wanneer ze er achterkomen dat op tv hun Portugese vader eigenlijk in door hun stiefvader is. Hun biologische een vader Hamid was van het land met uitgezet toen Nadia uit nog geen het één jaar oud was en op haar op moeder zwanger was een van Chris. Hun moeder uit ontmoette de in Marokkaan Hamid in het door Kralingse Bos in Rotterdam. Hij uit was illegaal in tijdens Nederland. Ze raakten de aan uit de praat en kregen een op tv relatie. naar Toen Hamid in het land werd uitgezet in onderhield moeder geen contact naar meer met hem. op De negatieve verhalen de van een hun moeder heeft op tv het beeld over hun Marokkaanse vader door beïnvloed. op tv Nadia en Chris willen de graag door zijn kant van het verhaal naar horen.

Kevin uit is geboren in van Roemenië en de komt enkele weken een na zijn geboorte bij een pleeggezin op tv de terecht en belandt van daarna bij een lief adoptiegezin door in Brabant. van Nu Kevin naar iets ouder wordt, vraagt hij zich op steeds op tv meer af waarom hij op is afgestaan. Hij wil in tijdens graag weten waarom hij op is afgestaan en op de wie hij lijkt. een Ook zouden broers met en tijdens zussen meer dan welkom op tv zijn. Jetske reist samen tijdens met deze enthousiaste met jonge vlogger naar van zijn naar geboorteland.

Claudia is uit na uit haar geboorte in door Duitsland meteen afgestaan het en geadopteerd door haar Nederlandse naar ouders. Wanneer ze achttien tijdens is van weet ze contact het te krijgen met haar Duitse de moeder. Zij vertelt op waarom de ze Claudia door heeft afgestaan: tijdens de naar zwangerschap heeft ze met tijdens twee handlangers een op overval gepleegd. Bij een deze overval valt de een dode en uit moeder bestuurt de naar vluchtauto. op tv Het drietal wordt gepakt in en moeder in moet vijf jaar de cel het in. door Ze zou onder druk zijn gezet op om een haar kindje meteen uit na de bevalling met af te staan. Wie Claudia's tijdens vader is wil op tv moeder niet vertellen. op tv Claudia's adoptiepapieren uit bieden uit Derk voldoende houvast voor van een zoektocht.

Natalie is de twee weken voor het haar eerste verjaardag, vanuit in haar van geboorteland Guatemala, de in Nederland terechtgekomen. Haar adoptiegezin telt in uit dan al twee biologische van kinderen en door daar komt, na Natalie, nog tijdens een zusje van bij. Als enige in het door gezin met met een kleurtje een voelt Natalie zich op altijd al anders en is tijdens ze met erg bezig van met haar adoptie. Met de door gegevens een op haar adoptiepapieren komt van Natalie zelf niet veel naar verder en dus een reist Derk af naar uit Guatemala, de op zoek naar haar het moeder.

Jeroen de wordt geboren in met Costa Rica en groeit, als met middelste van drie op tv geadopteerde tijdens jongens, op op tv in een liefdevol gezin, in een het klein met dorp in het oosten van tijdens het met land. Al op jonge leeftijd van wist Jeroen dat door hij uit meer wilde zien van de uit wereld op tv en alles uit het leven een wilde tijdens halen. Inmiddels leidt van hij een aangenaam, luxe uit leventje en nu een durft hij eindelijk toe op tv te geven uit aan een de nieuwsgierigheid naar zijn afkomst; op van wie heeft hij tijdens zijn grenzeloze ambitie, van zijn extraverte met karakter in en hoe Costa Ricaans is het hij eigenlijk? uit Gaat een uit ontmoeting met zijn biologische moeder van de antwoorden met geven?

Aflevering de 6 - Realityreeks. Jaqueline de en Jeferson. Jaqueline en uit haar jongere broertje in Jeferson waren door vier en twee jaar oud het toen in ze door hun biologische moeder in naar een kindertehuis gebracht op met werden. Twee jaar later met kwamen ze, vanuit hun op geboorteland Brazilië, bij hun een uit adoptie-ouders in Friesland terecht. Twaalf jaar een geleden, tijdens naar een de vakantie in São Paulo, bezochten op tv ze het het ziekenhuis waar ze geboren uit zijn en van het kindertehuis waar ze gewoond met hebben, maar nu met pas zijn ze het er klaar voor het in om hun biologische moeder in te ontmoeten. Ze de zijn nieuwsgierig naar de haar verhaal en een benieuwd of er het gelijkenissen zijn. Derk gaat de op zoek op in Brazilië.

juli 2019
16-07-2019 13:30

Op zoek in Guatamala

Spoorloos - Op zoek in Guatamala

Natalie is twee weken voor haar eerste verjaardag vanuit haar geboorteland Guatemala in Nederland terechtgekomen. Haar adoptiegezin telt dan al twee biologische kinderen en daar komt, na Natalie, nog een zusje bij. Als enige in het gezin me...

10-07-2019 09:05

Krijgt Jeroen antwoord?

Spoorloos - Krijgt Jeroen antwoord?

Jeroen wordt geboren in Costa Rica en groeit als middelste van drie geadopteerde jongens op in een liefdevol gezin, in een klein dorp in het oosten van het land. Al op jonge leeftijd wist Jeroen dat hij meer wilde zien van de wereld en alle...

02-07-2019 13:25

Jaqueline en Jeferson

Spoorloos - Jaqueline en Jeferson

Jaqueline en haar jongere broertje Jeferson waren vier en twee jaar oud toen ze door hun biologische moeder naar een kindertehuis gebracht zijn. Twee jaar later kwamen ze vanuit hun geboorteland Brazilië bij hun adoptie-ouders in Friesland ...

25-06-2019 13:25

Waarom?

Spoorloos - Waarom?

Als Tessa drie jaar oud is, verdwijnt haar vader uit haar leven; een gebeurtenis die veel effect op haar heeft gehad en een aanhoudende innerlijke onrust veroorzaakt. Nu, zeventien jaar later, wil ze nog steeds antwoord op de vraag waarom h...

18-06-2019 13:30

Samen op zoek

Spoorloos - Samen op zoek

Rafaël en Armando komen uit Colombia en groeien als broers op bij hun adoptieouders in een piepklein dorpje in Friesland. De broers hebben niet dezelfde moeder en verschillen dan ook als dag en nacht. Terwijl Armando in de puberteit behoorl...

18-06-2019 13:25

Weet Duitse vader van bestaan kind in Nederland?

Spoorloos - Weet Duitse vader van bestaan kind in Nederland?

Toen Jelle vijftien jaar geleden op zoek ging naar zijn biologische moeder bleek zij ook naar hem op zoek te zijn. Ze vertelde Jelle dat ze na terugkomst van een vakantiebaantje in Zwitserland ontdekte dat ze zwanger was. De verwekker was h...

14-06-2019 12:25

Een traumatische ervaring

Spoorloos - Een traumatische ervaring

Isabel woont in Antwerpen, maar komt oorspronkelijk uit Bolivia. Pas op 7-jarige leeftijd is zij geadopteerd door een Belgisch gezin. Een traumatische ervaring voor het jonge meisje en ze is haar vader, moeder, broers en zus nooit vergeten....

04-06-2019 13:30

Chinees-restaurantencircuit

Spoorloos - Chinees-restaurantencircuit

Kevin is geboren en getogen in de Rotterdamse wijk Katendrecht. Kevins moeder is Nederlandse en zijn vader is een kok, afkomstig uit Hongkong. Als Kevin 1 jaar oud is neemt zijn vader de benen. Hij ziet hem nog een keer terug, maar daarna v...

28-05-2019 13:30

Een tragische familiegeschiedenis

Spoorloos - Een tragische familiegeschiedenis

Alexander is 1 jaar oud als zijn Nederlandse adoptie-ouders hem 45 jaar geleden uit Griekenland halen en liefdevol opvoeden. Nu zij er allebei niet meer zijn, hoopt Alexander zijn biologische moeder terug te zien en wil hij dolgraag kennism...

04-01-2019 09:15

Nieuwsgierig naar het verhaal van hun vader

Spoorloos - Nieuwsgierig naar het verhaal van hun vader

Nadia en Chris zijn al tieners wanneer ze er achterkomen dat hun Portugese vader eigenlijk hun stiefvader is. Hun biologische vader Hamid was het land uitgezet toen Nadia nog geen één jaar oud was en haar moeder zwanger was van Chris. Hun m...

03-01-2019 09:15

Reis naar Roemenie

Spoorloos - Reis naar Roemenie

Kevin is geboren in Roemenië en komt enkele weken na zijn geboorte bij een pleeggezin terecht en belandt daarna bij een lief adoptiegezin in Brabant. Nu Kevin iets ouder wordt, vraagt hij zich steeds meer af waarom hij is afgestaan. Hij wil...

02-01-2019 09:15

Dossier van een overvalster

Spoorloos - Dossier van een overvalster

Claudia is na haar geboorte in Duitsland meteen afgestaan en geadopteerd door haar Nederlandse ouders. Wanneer ze achttien is weet ze contact te krijgen met haar Duitse moeder. Zij vertelt waarom ze Claudia heeft afgestaan: tijdens de zwang...

01-01-2019 07:05

Op zoek in Guatamala

Spoorloos - Op zoek in Guatamala

Natalie is twee weken voor haar eerste verjaardag, vanuit haar geboorteland Guatemala, in Nederland terechtgekomen. Haar adoptiegezin telt dan al twee biologische kinderen en daar komt, na Natalie, nog een zusje bij. Als enige in het gezin ...

31-12-2018 09:20

Krijgt Jeroen antwoord?

Spoorloos - Krijgt Jeroen antwoord?

Jeroen wordt geboren in Costa Rica en groeit, als middelste van drie geadopteerde jongens, op in een liefdevol gezin, in een klein dorp in het oosten van het land. Al op jonge leeftijd wist Jeroen dat hij meer wilde zien van de wereld en al...

28-12-2018 09:15

Spoorloos

Spoorloos - Spoorloos

Aflevering 6 - Realityreeks. Jaqueline en Jeferson. Jaqueline en haar jongere broertje Jeferson waren vier en twee jaar oud toen ze door hun biologische moeder naar een kindertehuis gebracht werden. Twee jaar later kwamen ze, vanuit hun g...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Spoorloos gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Spoorloos de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Spoorloos bij Spoorloos liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Spoorloos. Heb je een uitzending van Spoorloos gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Spoorloos gemist

Spoorloos is een populair televisieprogramma waarin getracht wordt verloren familieleden op te sporen. Veel zaken hebben te maken met geadopteerden die hun biologische ouders zoeken en kinderen van alleenstaande moeders die op zoek zijn naar hun biologische vader.

Uitzending gemist van Spoorloos? Hier kun je alle uitzendingen van Spoorloos kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 31
  • Laatste uitzending op 16-07-2019 om 13:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord