Programma gemist?

Ton in is geboren in Zuid-Afrika en op naar door zijn alleenstaande moeder afgestaan. door Hij werd geadopteerd door de tijdens een Nederlands echtpaar tijdens dat toen in Zuid-Afrika tijdens woonde. Ton groeit op naar in de een land waar rassenscheiding een feit de is. Hij op tv moet daarom erg wennen uit naar wanneer hij rond zijn een tiende met zijn op tv ouders naar Nederland uit verhuist. Vlak voor vertrek krijgt een hij bovendien te in horen van dat hij geadopteerd is. door Ton vindt uit het verwarrend en voelt tijdens zich door zijn biologische in moeder afgedankt. Tons de vrouw naar Sylvia merkt dat hij worstelt door met zijn adoptie de en via van instanties gaat ze op van zoek in naar zijn door moeder. In 1992 naar wordt ze gevonden een en gaan er op wat brieven heen in en weer. Tons op moeder wil niet dat in hij haar een adres krijgt, want haar pleegkinderen de weten niet met van zijn door bestaan. Ton kapt tijdens het prille contact een daarna af, maar er blijft door iets knagen. Hij tijdens hoopt dat van de zoektocht in van Spoorloos hem naar eindelijk rust brengt. van Derk Bolt gaat in voor Ton op onderzoek de uit.

Martin is in twee jaar in wanneer zijn moeder de haar man op en kind verlaat. Martin belandt het daarop in in een kindertehuis in een Den Bosch. Hij op tv ziet zijn met moeder nog één keer, als hij op 14 jaar naar oud is. Ze woont op tv dan in Heidelberg, op tv waar ze met naar de een Amerikaanse militair vier het kinderen heeft gekregen. Martin in vindt het door onverteerbaar dat tijdens zijn moeder hem heeft achtergelaten tijdens en dat haar vier op jongere kinderen wel tijdens bij haar mochten naar blijven wonen. in Op zijn op tv vraag waarom zij weg het is op gegaan krijgt hij geen antwoord. door Jarenlang schrijven tijdens ze nog een brieven, maar wanneer Martin tijdens zelf vader wordt, verbreekt hij tijdens het contact. Als met Martins het echtgenote na 46 met jaar huwelijk overlijdt, ontstaat op bij hem de het behoefte in om zijn eigen in familie te zoeken. Hij hoopt een van zijn moeder alsnog het antwoord te tijdens krijgen van op zijn vragen.

Na zijn het geboorte in het het ziekenhuis op tv van Paramaribo woont Mitchell met het zijn moeder bij op zijn opa en een oma van vaders van kant. Als tijdens hij negen maanden oud is, de verdwijnt zijn op moeder uit zijn leven; in zij keert terug tijdens op tv naar de Dominicaanse Republiek waar de ze vandaan komt. Mitchell naar wordt door zijn een oma, de moeder van van zijn vader, een opgevoed. het Bij haar heeft hij uit het altijd goed in gehad. Hij is 8 een jaar door als hij door met zijn vader naar Nederland in wordt tijdens gehaald. In de puberteit gaat tijdens het mis met de hem en Mitchell met belandt op het van verkeerde een pad. Juist in de moeilijke jaren in die volgen, met denkt hij steeds met vaker tijdens aan zijn moeder, tijdens zeker als hij de Dominicaanse Republiek van bezoekt. Leeft ze een een nog en waarom naar heeft ze hem op destijds achtergelaten? Derk gaat voor Mitchell het op op zoek.

Derk van gaat in een Guatemala op zoek naar de biologische van in moeder van Sebastiann. Sebastiann is geadopteerd tijdens toen van hij 1 jaar oud uit was en naar heeft enkele een jaren geleden met zijn familie op een reis met door zijn de geboorteland gemaakt. Sinds die het reis en de met geboorte van zijn eigen op kinderen is de wens naar om zijn biologische op tv moeder terug van te vinden alleen maar tijdens sterker geworden. in Derk ziet zich uit geconfronteerd met een een lastige zoektocht, van want zelfs Sebastianns oma uit blijkt niet te weten op waar haar dochter in momenteel een woont. Tien in jaar geleden verhuisde de vader van van Sarah op tv en Maud naar Zwitserland, tijdens om daar te gaan uit werken. in Na de scheiding, van enkele jaren daarvoor, was het tijdens contact tijdens met vader naar Ton al marginaal. tijdens Na zijn vertrek naar naar het buitenland op tv ontvingen de meisjes nog enkele naar verjaardagskaarten, maar een vier jaar geleden hield ook de dat op en op tv sindsdien het ontbreekt ieder spoor tijdens van Ton. naar Inmiddels hebben Sarah op tv en Maud hun vader al van twaalf jaar van niet meer gezien op tv en weten ze op tv zelfs niet meer of tijdens hij nog leeft. Spoorloos van gaat op met zoek.

Nadia en Chris naar zijn naar al tieners wanneer ze erachter op komen dat hun op Portugese vader het eigenlijk hun met stiefvader is. Hun biologische de vader Hamid op was het land een uitgezet toen Nadia in nog geen 1 jaar oud de was en de haar moeder zwanger uit van Chris. naar Hun moeder ontmoette de Marokkaan op het Hamid in het Kralingse Bos door in de Rotterdam. Hij was illegaal in Nederland. door Ze raakten aan de uit de praat en kregen met een relatie. Toen Hamid op het land een werd uitgezet onderhield moeder naar geen het contact meer met hem. De op negatieve verhalen van door hun op tv moeder heeft het beeld door over hun uit Marokkaanse vader beïnvloed. Nadia tijdens en Chris willen graag zijn van kant van met het verhaal in horen.

Kevin op tv is geboren in Roemenië tijdens en komt enkele op tv weken de na zijn geboorte bij een tijdens pleeggezin terecht en met belandt daarna bij een op lief adoptiegezin in naar Brabant. met Nu Kevin iets ouder wordt op vraagt hij het zich steeds van meer af waarom hij is door afgestaan. Hij tijdens wil met graag weten waarom hij het is afgestaan en met op wie hij lijkt. Ook het een zouden broers en in zussen meer dan welkom in zijn. Jetske reist samen met uit het deze enthousiaste, jonge vlogger van naar zijn op geboorteland.

Natalie is het twee weken met voor haar eerste met verjaardag vanuit haar geboorteland naar Guatemala in Nederland het terechtgekomen. Haar adoptiegezin telt in een dan al twee biologische kinderen tijdens en daar een komt, na Natalie, nog een de zusje bij. een Als enige in het het gezin tijdens met een kleurtje voelt tijdens Natalie zich altijd op al anders en in is ze erg bezig de met op tv haar adoptie. Met de gegevens met op de haar adoptiepapieren komt Natalie zelf in niet veel met verder en dus op tv reist Derk af op naar uit Guatemala, op zoek naar haar een moeder.

Jeroen wordt geboren door een in Costa Rica naar en groeit als middelste van op drie geadopteerde jongens op het in op tv een liefdevol gezin, in tijdens een klein dorp in op met het oosten van het van land. Al op jonge leeftijd een wist Jeroen uit dat hij op meer wilde zien van de tijdens wereld tijdens en alles uit het leven de tijdens wilde halen. Inmiddels tijdens leidt hij een aangenaam, luxe leventje de en nu durft een op tv hij eindelijk toe te in geven aan de met nieuwsgierigheid naar zijn afkomst; van naar wie naar heeft hij zijn een grenzeloze ambitie, uit zijn extraverte karakter en hoe met Costa Ricaans het is hij eigenlijk? door Gaat een ontmoeting op met zijn biologische moeder door de antwoorden met geven?

Jaqueline en in haar jongere broertje Jeferson in waren vier uit en twee van jaar oud toen ze naar door uit hun biologische moeder naar van een kindertehuis gebracht zijn. door Twee jaar later kwamen het naar ze vanuit hun het geboorteland Brazilië bij op tv hun adoptie-ouders in Friesland terecht. de Twaalf jaar geleden, tijdens een een vakantie in het Sao Paulo, bezochten in het ze het ziekenhuis op tv waar ze geboren zijn en het van kindertehuis met waar ze gewoond hebben, maar naar in nu pas zijn ze naar er klaar voor op om hun een biologische moeder te uit ontmoeten. Ze zijn nieuwsgierig naar haar naar het verhaal en benieuwd of er tijdens gelijkenissen in zijn. Derk gaat op op zoek in van Brazilië.

Als Tessa in drie jaar oud de is, verdwijnt haar het vader uit haar op tv leven; een het gebeurtenis die veel het effect op haar heeft gehad de in en een aanhoudende naar innerlijke onrust veroorzaakt. naar Nu, zeventien jaar later, uit wil ze door nog steeds antwoord op op de vraag tijdens waarom hij niet in haar leven naar is gebleven. een Tessa weet naar twee dingen: hij heet Jorge een een en komt uit Uruguay. Derk gaat op tv op een zoek.

Rafaël en Armando de komen op uit Colombia en groeien door als in broers op bij hun adoptieouders in de een uit piepklein dorpje in Friesland. De met broers door hebben niet dezelfde moeder uit en verschillen dan ook van als dag en op tv nacht. in Terwijl Armando in de puberteit de behoorlijk ontspoort, trekt het de in stille Rafaël zich terug. van Nu gaan ze van samen op de zoek naar van hun moeders en hopen tijdens ze ook hun in verstoorde relatie de nieuw leven in te in blazen.

Toen het Jelle vijftien tijdens jaar geleden op zoek ging van naar een zijn biologische moeder bleek op zij ook naar hem uit op met zoek te zijn. op tv Ze vertelde Jelle tijdens dat ze na terugkomst met van een tijdens vakantiebaantje in Zwitserland ontdekte op dat ze zwanger was. op tv De verwekker in was haar Duitse collega een Uwe. Ze had in Uwe per brief ingelicht tijdens over de naar zwangerschap, uit maar kreeg van hem geen antwoord. op tv van Ze wilde haar kind het niet in naar haar eentje opvoeden en daarom een stond ze Jelle af met ter een adoptie. Jelle zoekt uit nu zijn Duitse vader en tijdens van is benieuwd of hij die brief het tijdens toen gekregen heeft.

Isabel het woont in Antwerpen, van maar komt in oorspronkelijk uit Bolivia. Pas op 7-jarige met leeftijd is zij met van geadopteerd door een Belgisch met gezin. Een traumatische ervaring uit voor het jonge meisje uit en de ze is met haar vader, moeder, de broers en zus uit nooit vergeten. Jetske reist in naar Bolivia, met als enige op aanknooppunt de achternaam door van op tv Isabel.

Kevin is naar geboren uit en getogen in op de Rotterdamse wijk Katendrecht. Kevins moeder door uit is Nederlandse en zijn vader een is een kok, op afkomstig uit Hongkong. Als met Kevin de 1 jaar de oud is neemt zijn vader de door benen. Hij tijdens ziet hem nog in een keer het terug, maar daarna verwatert het de contact op volledig en inmiddels lijkt vader met onvindbaar. uit De research een leidt naar Engeland, waar Derk een het in Chinees-restaurantencircuit induikt.

Alexander is 1 een jaar oud de als zijn Nederlandse adoptie-ouders tijdens hem het 45 jaar geleden uit op tv Griekenland naar halen en liefdevol opvoeden. Nu zij van er op tv allebei niet meer naar zijn, hoopt uit Alexander zijn biologische moeder terug uit te een zien en wil hij van dolgraag kennismaken met zijn met geboorteland. van Jetske reist met Alexander mee van en met duikt met hem in een tragische in het familiegeschiedenis.

februari 2020
27-08-2019 13:25

Zoektocht Derk Bolt moet rust brengen voor Ton

Spoorloos - Zoektocht Derk Bolt moet rust brengen voor Ton

Ton is geboren in Zuid-Afrika en door zijn alleenstaande moeder afgestaan. Hij werd geadopteerd door een Nederlands echtpaar dat toen in Zuid-Afrika woonde. Ton groeit op in een land waar rassenscheiding een feit is. Hij moet daarom erg wen...

20-08-2019 13:30

Heeft Martins moeder nu wel antwoord op zijn vragen?

Spoorloos - Heeft Martins moeder nu wel antwoord op zijn vragen?

Martin is twee jaar wanneer zijn moeder haar man en kind verlaat. Martin belandt daarop in een kindertehuis in Den Bosch. Hij ziet zijn moeder nog één keer, als hij 14 jaar oud is. Ze woont dan in Heidelberg, waar ze met een Amerikaanse mil...

13-08-2019 13:00

Derk reist af naar de Dominicaanse Republiek

Spoorloos - Derk reist af naar de Dominicaanse Republiek

Na zijn geboorte in het ziekenhuis van Paramaribo woont Mitchell met zijn moeder bij zijn opa en oma van vaders kant. Als hij negen maanden oud is, verdwijnt zijn moeder uit zijn leven; zij keert terug naar de Dominicaanse Republiek waar ze...

06-08-2019 13:30

Onvindbare moeder voor Derk; zelfs familie tast in het duister

Spoorloos - Onvindbare moeder voor Derk; zelfs familie tast in het duister

Derk gaat in Guatemala op zoek naar de biologische moeder van Sebastiann. Sebastiann is geadopteerd toen hij 1 jaar oud was en heeft enkele jaren geleden met zijn familie een reis door zijn geboorteland gemaakt. Sinds die reis en de geboort...

30-07-2019 13:30

Nieuwsgierig naar het verhaal van hun vader

Spoorloos - Nieuwsgierig naar het verhaal van hun vader

Nadia en Chris zijn al tieners wanneer ze erachter komen dat hun Portugese vader eigenlijk hun stiefvader is. Hun biologische vader Hamid was het land uitgezet toen Nadia nog geen 1 jaar oud was en haar moeder zwanger van Chris. Hun moeder ...

24-07-2019 11:00

Reis naar Roemenië

Spoorloos - Reis naar Roemenië

Kevin is geboren in Roemenië en komt enkele weken na zijn geboorte bij een pleeggezin terecht en belandt daarna bij een lief adoptiegezin in Brabant. Nu Kevin iets ouder wordt vraagt hij zich steeds meer af waarom hij is afgestaan. Hij wil ...

16-07-2019 13:30

Op zoek in Guatamala

Spoorloos - Op zoek in Guatamala

Natalie is twee weken voor haar eerste verjaardag vanuit haar geboorteland Guatemala in Nederland terechtgekomen. Haar adoptiegezin telt dan al twee biologische kinderen en daar komt, na Natalie, nog een zusje bij. Als enige in het gezin me...

10-07-2019 09:05

Krijgt Jeroen antwoord?

Spoorloos - Krijgt Jeroen antwoord?

Jeroen wordt geboren in Costa Rica en groeit als middelste van drie geadopteerde jongens op in een liefdevol gezin, in een klein dorp in het oosten van het land. Al op jonge leeftijd wist Jeroen dat hij meer wilde zien van de wereld en alle...

02-07-2019 13:25

Jaqueline en Jeferson

Spoorloos - Jaqueline en Jeferson

Jaqueline en haar jongere broertje Jeferson waren vier en twee jaar oud toen ze door hun biologische moeder naar een kindertehuis gebracht zijn. Twee jaar later kwamen ze vanuit hun geboorteland Brazilië bij hun adoptie-ouders in Friesland ...

25-06-2019 13:25

Waarom?

Spoorloos - Waarom?

Als Tessa drie jaar oud is, verdwijnt haar vader uit haar leven; een gebeurtenis die veel effect op haar heeft gehad en een aanhoudende innerlijke onrust veroorzaakt. Nu, zeventien jaar later, wil ze nog steeds antwoord op de vraag waarom h...

18-06-2019 13:30

Samen op zoek

Spoorloos - Samen op zoek

Rafaël en Armando komen uit Colombia en groeien als broers op bij hun adoptieouders in een piepklein dorpje in Friesland. De broers hebben niet dezelfde moeder en verschillen dan ook als dag en nacht. Terwijl Armando in de puberteit behoorl...

18-06-2019 13:25

Weet Duitse vader van bestaan kind in Nederland?

Spoorloos - Weet Duitse vader van bestaan kind in Nederland?

Toen Jelle vijftien jaar geleden op zoek ging naar zijn biologische moeder bleek zij ook naar hem op zoek te zijn. Ze vertelde Jelle dat ze na terugkomst van een vakantiebaantje in Zwitserland ontdekte dat ze zwanger was. De verwekker was h...

14-06-2019 12:25

Een traumatische ervaring

Spoorloos - Een traumatische ervaring

Isabel woont in Antwerpen, maar komt oorspronkelijk uit Bolivia. Pas op 7-jarige leeftijd is zij geadopteerd door een Belgisch gezin. Een traumatische ervaring voor het jonge meisje en ze is haar vader, moeder, broers en zus nooit vergeten....

04-06-2019 13:30

Chinees-restaurantencircuit

Spoorloos - Chinees-restaurantencircuit

Kevin is geboren en getogen in de Rotterdamse wijk Katendrecht. Kevins moeder is Nederlandse en zijn vader is een kok, afkomstig uit Hongkong. Als Kevin 1 jaar oud is neemt zijn vader de benen. Hij ziet hem nog een keer terug, maar daarna v...

28-05-2019 13:30

Een tragische familiegeschiedenis

Spoorloos - Een tragische familiegeschiedenis

Alexander is 1 jaar oud als zijn Nederlandse adoptie-ouders hem 45 jaar geleden uit Griekenland halen en liefdevol opvoeden. Nu zij er allebei niet meer zijn, hoopt Alexander zijn biologische moeder terug te zien en wil hij dolgraag kennism...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Spoorloos gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Spoorloos de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Spoorloos bij Spoorloos liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Spoorloos. Heb je een uitzending van Spoorloos gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Spoorloos gemist

Spoorloos is een populair televisieprogramma waarin getracht wordt verloren familieleden op te sporen. Veel zaken hebben te maken met geadopteerden die hun biologische ouders zoeken en kinderen van alleenstaande moeders die op zoek zijn naar hun biologische vader.

Uitzending gemist van Spoorloos? Hier kun je alle uitzendingen van Spoorloos kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 37
  • Laatste uitzending op 30-09-2019 om 20:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!