Programma gemist?

Xander de was achttien jaar toen van hij te horen door kreeg dat hij de lymfeklierkanker had. Zijn wereld uit stortte in. De op tv opleiding tot van marinier kon geen in doorgang vinden en uit hij met raakte zijn vrienden stuk de voor stuk kwijt. tijdens Vijf jaar lang stond van zijn leven in van het de teken van chemobehandelingen van en ziekenhuisopnames. Als op hij uiteindelijk genezen tijdens wordt verklaard, voelt uit hij zich verslagen. Inmiddels is Xander uit 33 jaar. tijdens Hij woont bij door zijn ouders na door een in verbroken relatie en dat doet in de relatie in tussen zoon en door ouders geen goed. Vijftien uur met per week werkt het hij in tijdens de kinderopvang. van Een baan tijdens die hem op het lijf lijkt uit geschreven, maar naar waar de hij te weinig door mee verdient om uit een zelfstandig leven op te in bouwen. Het is tijdens de hoogste tijd op dat Xander een keuze het tijdens maakt en daarom roept hij van de hulp in uit van onze naar groep.

Frans een Callenbach is vijf jaar uit geleden getrouwd met de op Nigeriaanse Beauty. door Beauty met woonde bij haar op familie in Nigeria toen met mensenhandelaren haar benaderden. Ze zou tijdens in Nederland kunnen door werken en daarmee de tijdens geld verdienen voor haar familie. Wat een Beauty niet uit wist, was dat de de de handelaren van plan waren haar het in de prostitutie op tv te laten werken. tijdens De reis zou van 40.000 euro uit kosten, een een schuld die Beauty tot op het de dag door van vandaag bij haar het handelaren heeft openstaan. het Eenmaal in tijdens Nederland komt Beauty in van handen het van de politie en op wanneer zij een in een asielzoekerscentrum zit, ontmoet zij het het Frans. De twee worden verliefd het en trouwen. Een tijdens paar jaar het later wordt hun zoontje een geboren. tijdens Beauty is echter in nog steeds illegaal in de ons land. Ze naar heeft al diverse uit brieven gekregen die een haar sommeren het land onmiddellijk op tv te verlaten. op tv Frans en Beauty in leven elke dag door in op angst. Want wat moeten met ze doen als Beauty in op een uit dag écht terug zal van moeten?

Peet op is 52 jaar. Sinds de mei naar 2012 weet hij dat een hij lijdt aan de ziekte de ALS. Hierbij worden door het alle spieren aangetast totdat er een uiteindelijk naar geen enkele vorm van door beweging mogelijk is. De ziekte met van is altijd dodelijk. op tv Een ALS-patiënt heeft na naar de diagnose meestal maximaal drie naar jaar te leven. door tijdens Peet gaat snel achteruit. Zijn van spraak is al ernstig in aangetast en naar hij verliest steeds in meer kracht een in armen en handen. Peet tijdens een is radeloos. Hij zoekt de tijdens gehele de dag op het internet tijdens naar medicijnen die hem naar kunnen helpen in genezen en daarnaast de zoekt hij contact met lotgenoten. tijdens Zijn vrouw in Marian en zijn op twee op zoons voelen zich daardoor vaak op gepasseerd. Marian hoopt uit met Peet, nu hij in door nog redelijk mobiel is, naar een mooie reis op tv te maken, maar Peets tijd uit en in aandacht worden volledig het opgeslokt door op tv zijn zoektocht naar een van remedie.

Zeven jaar uit geleden start Inge, moeder van van naar twee dochters, het haar eigen schoenenwinkel. op tv Een droom die uitkomt. Ze heeft een net een mislukt op tv huwelijk het achter de rug en in vindt het het geluk weer bij het een nieuwe uit liefde, Jos. Inge door zit op een roze een wolk en is apetrots het op het haar zaak. Maar jaar na jaar op verliest de van winkel klandizie en in op een naar gegeven moment besluit Inge van een op baan ernaast te een nemen om rond een te komen. Dat resulteert uit in een tijdens burn-out, waarbij Inge het maandenlang tot niets in staat is. op door Ze heeft steeds minder tijd voor een haar van dochters. Inge moet naar een beslissing gaan in nemen; vecht ze uit op haar laatste uit krachten door om de de winkel te behouden, of een naar kiest ze voor haar een gezin?

Hulpprogramma waarin mensen op een met een persoonlijk dilemma een groep het van 35 personen door het inschakelen om hen een tijdens objectief advies te van geven. Na met een aantal dagen observatie, op tv komt de groep door met een eenduidig de advies.

Hulpprogramma waarin mensen tijdens met een persoonlijk op tv uit dilemma een groep van 35 een personen inschakelen om hen met op een objectief advies naar te geven. Na tijdens een aantal dagen observatie, komt de van groep met een met eenduidig een advies.

april 2021
11-06-2013 20:31

Ik Kan Het Niet Alleen "Aflevering 6"

Ik Kan Het Niet Alleen - Ik Kan Het Niet Alleen "Aflevering 6"

Xander was achttien jaar toen hij te horen kreeg dat hij lymfeklierkanker had. Zijn wereld stortte in. De opleiding tot marinier kon geen doorgang vinden en hij raakte zijn vrienden stuk voor stuk kwijt. Vijf jaar lang stond zijn leven in h...

04-06-2013 20:30

Ik Kan Het Niet Alleen "Aflevering 5"

Ik Kan Het Niet Alleen - Ik Kan Het Niet Alleen "Aflevering 5"

Frans Callenbach is vijf jaar geleden getrouwd met de Nigeriaanse Beauty. Beauty woonde bij haar familie in Nigeria toen mensenhandelaren haar benaderden. Ze zou in Nederland kunnen werken en daarmee geld verdienen voor haar familie. Wat Be...

28-05-2013 20:31

Ik Kan Het Niet Alleen "Aflevering 4"

Ik Kan Het Niet Alleen - Ik Kan Het Niet Alleen "Aflevering 4"

Peet is 52 jaar. Sinds mei 2012 weet hij dat hij lijdt aan de ziekte ALS. Hierbij worden alle spieren aangetast totdat er uiteindelijk geen enkele vorm van beweging mogelijk is. De ziekte is altijd dodelijk. Een ALS-patiënt heeft na de diag...

21-05-2013 20:31

Ik Kan Het Niet Alleen "Aflevering 3"

Ik Kan Het Niet Alleen - Ik Kan Het Niet Alleen "Aflevering 3"

Zeven jaar geleden start Inge, moeder van twee dochters, haar eigen schoenenwinkel. Een droom die uitkomt. Ze heeft net een mislukt huwelijk achter de rug en vindt het geluk weer bij een nieuwe liefde, Jos. Inge zit op een roze wolk en is a...

14-05-2013 20:32

Ik Kan Het Niet Alleen "Aflevering 2"

Ik Kan Het Niet Alleen - Ik Kan Het Niet Alleen "Aflevering 2"

Hulpprogramma waarin mensen met een persoonlijk dilemma een groep van 35 personen inschakelen om hen een objectief advies te geven. Na een aantal dagen observatie, komt de groep met een eenduidig advies.

07-05-2013 20:31

Ik Kan Het Niet Alleen "Aflevering 1"

Ik Kan Het Niet Alleen - Ik Kan Het Niet Alleen "Aflevering 1"

Hulpprogramma waarin mensen met een persoonlijk dilemma een groep van 35 personen inschakelen om hen een objectief advies te geven. Na een aantal dagen observatie, komt de groep met een eenduidig advies.

Ik Kan Het Niet Alleen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ik Kan Het Niet Alleen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ik Kan Het Niet Alleen bij Ik Kan Het Niet Alleen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ik Kan Het Niet Alleen. Heb je een uitzending van Ik Kan Het Niet Alleen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ik Kan Het Niet Alleen gemist

Uitzending gemist van Ik Kan Het Niet Alleen? Hier kun je alle uitzendingen van Ik Kan Het Niet Alleen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 11-06-2013 om 20:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!