Programma gemist?

Xander op was achttien jaar toen een hij tijdens te horen kreeg dat hij een lymfeklierkanker had. Zijn wereld op stortte in. het De opleiding tot marinier van kon geen uit doorgang een vinden en hij op raakte zijn vrienden de stuk voor stuk kwijt. Vijf het jaar lang stond zijn op tijdens leven in het teken van door chemobehandelingen en ziekenhuisopnames. Als op tv hij uiteindelijk door genezen naar wordt verklaard, voelt hij zich de verslagen. in Inmiddels is Xander 33 een jaar. Hij woont naar bij zijn ouders na een uit tijdens verbroken relatie en op dat doet de relatie tussen naar zoon en ouders van geen goed. in Vijftien uur op per week werkt hij in tijdens de uit kinderopvang. Een baan die hem op op het lijf door lijkt geschreven, maar waar tijdens hij te weinig van met mee verdient om een een zelfstandig leven een op te bouwen. Het is naar de hoogste op tijd dat op tv Xander een keuze naar maakt en daarom roept in hij de hulp in van de onze in groep.

Frans Callenbach met is vijf door jaar geleden met getrouwd met de Nigeriaanse Beauty. Beauty tijdens woonde bij tijdens haar familie uit in Nigeria van toen mensenhandelaren haar benaderden. Ze zou op tv in Nederland kunnen naar van werken en daarmee geld verdienen voor door haar familie. een Wat Beauty niet op wist, was dat de de handelaren de van plan waren van haar in op de prostitutie te laten werken. een De op tv reis zou 40.000 euro naar kosten, een op schuld die Beauty tot op met de dag een van vandaag bij haar handelaren van heeft openstaan. tijdens Eenmaal in in Nederland komt Beauty in handen naar van op tv de politie en wanneer zij naar in uit een asielzoekerscentrum de zit, ontmoet zij Frans. De tijdens twee met worden verliefd en trouwen. een Een paar jaar door later wordt hun zoontje geboren. op tv Beauty is naar echter in nog steeds illegaal in het ons land. Ze heeft al door op tv diverse brieven gekregen die haar tijdens sommeren het land van onmiddellijk te verlaten. op Frans en Beauty leven uit elke dag in naar angst. Want wat naar moeten ze doen de als Beauty door op een dag het écht terug zal tijdens moeten?

Peet tijdens is 52 jaar. naar Sinds mei 2012 weet hij naar dat op tv hij lijdt aan de ziekte in ALS. door Hierbij worden alle op tv spieren aangetast totdat op er uiteindelijk in geen enkele vorm van uit beweging mogelijk is. de De ziekte is de altijd dodelijk. tijdens Een ALS-patiënt heeft een na de diagnose meestal op tv maximaal drie jaar door te leven. Peet naar gaat snel achteruit. tijdens Zijn spraak is al in ernstig uit aangetast en hij tijdens verliest steeds meer kracht een in armen en handen. Peet een is radeloos. Hij naar zoekt de gehele uit dag naar op het internet naar medicijnen op die met hem kunnen helpen van genezen en in daarnaast zoekt hij met contact met lotgenoten. Zijn vrouw Marian tijdens en zijn van twee op zoons voelen zich daardoor vaak gepasseerd. uit Marian hoopt een met in Peet, nu hij nog van redelijk mobiel is, een tijdens mooie reis in te maken, maar naar Peets tijd en aandacht worden de volledig opgeslokt tijdens door zijn met zoektocht naar een van remedie.

Zeven het jaar geleden start Inge, door moeder van tijdens twee dochters, door haar eigen schoenenwinkel. Een droom die een met uitkomt. Ze heeft door net een mislukt uit huwelijk achter de rug en met vindt het geluk een weer het bij een nieuwe liefde, Jos. Inge in zit in op een de roze wolk en is naar apetrots op haar zaak. een Maar jaar na jaar tijdens verliest de op tv winkel klandizie tijdens en op een tijdens gegeven moment besluit Inge een uit baan ernaast van te nemen om van rond te komen. uit Dat resulteert uit in een burn-out, op tv waarbij Inge maandenlang tot niets op in staat in is. Ze heeft steeds op tv op tv minder tijd voor een haar dochters. Inge op tv moet een beslissing een gaan nemen; vecht ze met op haar laatste krachten met door om de winkel naar te behouden, op of kiest ze door voor op tv haar gezin?

Hulpprogramma waarin mensen in met een van persoonlijk in dilemma een groep van in 35 personen inschakelen op om hen een objectief advies door te geven. Na van een aantal dagen tijdens observatie, met komt de de groep met een eenduidig uit advies.

Hulpprogramma waarin mensen het op met een persoonlijk dilemma een groep een van uit 35 personen inschakelen om uit hen een objectief advies op tv te geven. Na door een aantal tijdens dagen tijdens observatie, komt de groep met een een eenduidig de advies.

juli 2021
11-06-2013 20:31

Ik Kan Het Niet Alleen "Aflevering 6"

Ik Kan Het Niet Alleen - Ik Kan Het Niet Alleen "Aflevering 6"

Xander was achttien jaar toen hij te horen kreeg dat hij lymfeklierkanker had. Zijn wereld stortte in. De opleiding tot marinier kon geen doorgang vinden en hij raakte zijn vrienden stuk voor stuk kwijt. Vijf jaar lang stond zijn leven in h...

04-06-2013 20:30

Ik Kan Het Niet Alleen "Aflevering 5"

Ik Kan Het Niet Alleen - Ik Kan Het Niet Alleen "Aflevering 5"

Frans Callenbach is vijf jaar geleden getrouwd met de Nigeriaanse Beauty. Beauty woonde bij haar familie in Nigeria toen mensenhandelaren haar benaderden. Ze zou in Nederland kunnen werken en daarmee geld verdienen voor haar familie. Wat Be...

28-05-2013 20:31

Ik Kan Het Niet Alleen "Aflevering 4"

Ik Kan Het Niet Alleen - Ik Kan Het Niet Alleen "Aflevering 4"

Peet is 52 jaar. Sinds mei 2012 weet hij dat hij lijdt aan de ziekte ALS. Hierbij worden alle spieren aangetast totdat er uiteindelijk geen enkele vorm van beweging mogelijk is. De ziekte is altijd dodelijk. Een ALS-patiënt heeft na de diag...

21-05-2013 20:31

Ik Kan Het Niet Alleen "Aflevering 3"

Ik Kan Het Niet Alleen - Ik Kan Het Niet Alleen "Aflevering 3"

Zeven jaar geleden start Inge, moeder van twee dochters, haar eigen schoenenwinkel. Een droom die uitkomt. Ze heeft net een mislukt huwelijk achter de rug en vindt het geluk weer bij een nieuwe liefde, Jos. Inge zit op een roze wolk en is a...

14-05-2013 20:32

Ik Kan Het Niet Alleen "Aflevering 2"

Ik Kan Het Niet Alleen - Ik Kan Het Niet Alleen "Aflevering 2"

Hulpprogramma waarin mensen met een persoonlijk dilemma een groep van 35 personen inschakelen om hen een objectief advies te geven. Na een aantal dagen observatie, komt de groep met een eenduidig advies.

07-05-2013 20:31

Ik Kan Het Niet Alleen "Aflevering 1"

Ik Kan Het Niet Alleen - Ik Kan Het Niet Alleen "Aflevering 1"

Hulpprogramma waarin mensen met een persoonlijk dilemma een groep van 35 personen inschakelen om hen een objectief advies te geven. Na een aantal dagen observatie, komt de groep met een eenduidig advies.

Ik Kan Het Niet Alleen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ik Kan Het Niet Alleen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ik Kan Het Niet Alleen bij Ik Kan Het Niet Alleen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ik Kan Het Niet Alleen. Heb je een uitzending van Ik Kan Het Niet Alleen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ik Kan Het Niet Alleen gemist

Uitzending gemist van Ik Kan Het Niet Alleen? Hier kun je alle uitzendingen van Ik Kan Het Niet Alleen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 11-06-2013 om 20:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!