Programma gemist?

Xander in was achttien jaar toen uit hij uit te horen kreeg op dat hij lymfeklierkanker had. Zijn wereld op stortte op in. De opleiding een tot marinier kon geen doorgang in op tv vinden en hij door raakte zijn vrienden stuk voor op stuk kwijt. Vijf op jaar lang stond tijdens zijn leven op in het teken tijdens van chemobehandelingen en naar ziekenhuisopnames. Als hij in uiteindelijk genezen wordt verklaard, van voelt hij zich tijdens verslagen. Inmiddels uit is Xander 33 jaar. van Hij woont bij tijdens zijn ouders tijdens na een verbroken op relatie en met dat doet de relatie tussen naar zoon en ouders geen een goed. op tv Vijftien uur per week in werkt hij in de in kinderopvang. door Een baan die hem uit op het lijf lijkt door geschreven, naar maar waar hij te uit weinig in mee verdient om een zelfstandig uit leven in op te bouwen. Het is de op hoogste tijd dat door Xander een keuze een naar maakt en daarom roept hij in de hulp op tv in van met onze groep.

Frans Callenbach de is op tv vijf jaar geleden getrouwd in met de Nigeriaanse tijdens Beauty. Beauty woonde bij met haar het familie in Nigeria toen van mensenhandelaren haar benaderden. Ze zou naar in Nederland in kunnen werken de en daarmee geld verdienen tijdens voor haar familie. een Wat tijdens Beauty niet wist, was dat de een naar handelaren van plan een waren haar in tijdens de prostitutie te laten werken. het De reis zou 40.000 tijdens euro kosten, een van met schuld die Beauty tot op op tv de dag van vandaag van bij in haar handelaren heeft op openstaan. Eenmaal in Nederland komt met van Beauty in handen van tijdens de politie en wanneer zij met in de een asielzoekerscentrum zit, ontmoet naar zij Frans. De het twee worden verliefd de en trouwen. uit Een paar jaar later uit wordt uit hun zoontje geboren. Beauty naar is echter nog door steeds illegaal in ons land. de door Ze heeft al diverse brieven naar gekregen die de haar sommeren het met land onmiddellijk te met verlaten. Frans en Beauty met leven het elke dag in angst. Want wat in moeten naar ze doen als Beauty de op een dag écht in terug zal het moeten?

Peet is van 52 jaar. Sinds mei door 2012 weet hij het dat hij lijdt uit aan de het ziekte ALS. Hierbij worden op alle met spieren aangetast totdat naar er uiteindelijk geen het enkele vorm van beweging op tv mogelijk is. De op ziekte is altijd dodelijk. naar de Een ALS-patiënt heeft na op tv de diagnose meestal maximaal een drie door jaar te leven. Peet gaat snel naar achteruit. Zijn het spraak is al ernstig naar aangetast in en hij verliest een steeds meer kracht in armen op en handen. Peet uit is een radeloos. Hij zoekt in de gehele dag van op het internet naar tijdens medicijnen die hem kunnen van helpen genezen uit en naar daarnaast zoekt hij contact in met lotgenoten. Zijn vrouw van Marian en zijn op twee zoons voelen naar zich naar daardoor vaak gepasseerd. Marian met hoopt met door Peet, nu hij nog redelijk op mobiel is, een mooie op reis te op tv maken, maar Peets met tijd en aandacht op tv worden volledig met opgeslokt door zijn met zoektocht naar een naar remedie.

Zeven in jaar geleden start Inge, op tv moeder van twee dochters, tijdens haar eigen schoenenwinkel. tijdens de Een droom die in uitkomt. Ze heeft op tv net een mislukt huwelijk achter door de naar rug en vindt het geluk weer in bij een nieuwe de liefde, een Jos. Inge zit op van een een roze wolk en in is apetrots op haar van zaak. Maar op jaar na jaar verliest de winkel tijdens klandizie en op door met een gegeven moment het besluit Inge een baan op ernaast te nemen om rond op tv op te komen. Dat resulteert in een met burn-out, waarbij uit Inge naar maandenlang tot niets door in staat is. Ze heeft de steeds minder tijd door voor haar met dochters. Inge moet met een beslissing gaan nemen; vecht een ze op haar van in laatste krachten door om de tijdens winkel te tijdens behouden, of kiest ze voor uit haar de gezin?

Hulpprogramma op tv waarin mensen met een persoonlijk in dilemma een groep door van 35 personen van uit inschakelen om hen een objectief in advies te geven. Na in een aantal dagen een observatie, tijdens komt de groep met het een eenduidig een advies.

Hulpprogramma waarin mensen uit met een naar persoonlijk dilemma een groep op van van 35 personen inschakelen om een hen een objectief door advies te geven. Na tijdens een het aantal dagen observatie, komt naar de naar groep met een eenduidig tijdens advies.

augustus 2020
11-06-2013 20:31

Ik Kan Het Niet Alleen "Aflevering 6"

Ik Kan Het Niet Alleen - Ik Kan Het Niet Alleen "Aflevering 6"

Xander was achttien jaar toen hij te horen kreeg dat hij lymfeklierkanker had. Zijn wereld stortte in. De opleiding tot marinier kon geen doorgang vinden en hij raakte zijn vrienden stuk voor stuk kwijt. Vijf jaar lang stond zijn leven in h...

04-06-2013 20:30

Ik Kan Het Niet Alleen "Aflevering 5"

Ik Kan Het Niet Alleen - Ik Kan Het Niet Alleen "Aflevering 5"

Frans Callenbach is vijf jaar geleden getrouwd met de Nigeriaanse Beauty. Beauty woonde bij haar familie in Nigeria toen mensenhandelaren haar benaderden. Ze zou in Nederland kunnen werken en daarmee geld verdienen voor haar familie. Wat Be...

28-05-2013 20:31

Ik Kan Het Niet Alleen "Aflevering 4"

Ik Kan Het Niet Alleen - Ik Kan Het Niet Alleen "Aflevering 4"

Peet is 52 jaar. Sinds mei 2012 weet hij dat hij lijdt aan de ziekte ALS. Hierbij worden alle spieren aangetast totdat er uiteindelijk geen enkele vorm van beweging mogelijk is. De ziekte is altijd dodelijk. Een ALS-patiënt heeft na de diag...

21-05-2013 20:31

Ik Kan Het Niet Alleen "Aflevering 3"

Ik Kan Het Niet Alleen - Ik Kan Het Niet Alleen "Aflevering 3"

Zeven jaar geleden start Inge, moeder van twee dochters, haar eigen schoenenwinkel. Een droom die uitkomt. Ze heeft net een mislukt huwelijk achter de rug en vindt het geluk weer bij een nieuwe liefde, Jos. Inge zit op een roze wolk en is a...

14-05-2013 20:32

Ik Kan Het Niet Alleen "Aflevering 2"

Ik Kan Het Niet Alleen - Ik Kan Het Niet Alleen "Aflevering 2"

Hulpprogramma waarin mensen met een persoonlijk dilemma een groep van 35 personen inschakelen om hen een objectief advies te geven. Na een aantal dagen observatie, komt de groep met een eenduidig advies.

07-05-2013 20:31

Ik Kan Het Niet Alleen "Aflevering 1"

Ik Kan Het Niet Alleen - Ik Kan Het Niet Alleen "Aflevering 1"

Hulpprogramma waarin mensen met een persoonlijk dilemma een groep van 35 personen inschakelen om hen een objectief advies te geven. Na een aantal dagen observatie, komt de groep met een eenduidig advies.

Ik Kan Het Niet Alleen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ik Kan Het Niet Alleen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ik Kan Het Niet Alleen bij Ik Kan Het Niet Alleen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ik Kan Het Niet Alleen. Heb je een uitzending van Ik Kan Het Niet Alleen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ik Kan Het Niet Alleen gemist

Uitzending gemist van Ik Kan Het Niet Alleen? Hier kun je alle uitzendingen van Ik Kan Het Niet Alleen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 11-06-2013 om 20:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!