Programma gemist?

Xander was achttien van jaar toen met hij te horen kreeg van dat hij lymfeklierkanker het uit had. Zijn wereld stortte in. naar De opleiding uit tot marinier kon geen in doorgang vinden op tv en hij raakte zijn vrienden met stuk voor op stuk een kwijt. Vijf jaar lang stond naar zijn leven in uit het teken op van chemobehandelingen en ziekenhuisopnames. van Als hij uiteindelijk genezen op tv wordt verklaard, voelt op hij zich verslagen. naar Inmiddels is door Xander 33 jaar. Hij in woont bij op zijn ouders van na een verbroken relatie en van tijdens dat doet de op relatie tussen zoon uit en ouders geen goed. op tv Vijftien uur van per week werkt hij een in de kinderopvang. Een baan uit die hem op op het lijf de lijkt geschreven, door maar waar tijdens hij te weinig mee verdient uit om op tv een zelfstandig leven op te bouwen. van Het is de een hoogste tijd van dat Xander een een keuze met maakt en daarom roept de hij de hulp in van van onze van groep.

Frans Callenbach de is vijf jaar in geleden getrouwd met naar de Nigeriaanse Beauty. uit Beauty woonde bij haar van familie van in Nigeria toen mensenhandelaren door haar benaderden. van Ze zou in Nederland kunnen met werken naar en daarmee van geld verdienen voor haar tijdens familie. Wat Beauty uit niet wist, het was dat de handelaren van uit plan waren haar in in de op tv prostitutie te op tv laten werken. De door reis zou 40.000 euro kosten, de een schuld die Beauty op tv tot op de op tv het dag van vandaag bij haar op handelaren heeft met openstaan. Eenmaal door in Nederland komt de Beauty in handen van de politie door en op wanneer zij in een asielzoekerscentrum het zit, tijdens ontmoet zij tijdens Frans. De twee worden een verliefd en trouwen. Een op tv paar jaar later in wordt hun zoontje met geboren. in Beauty is echter het nog steeds illegaal in naar ons land. Ze uit heeft al diverse de brieven gekregen die haar sommeren een het land in onmiddellijk te het verlaten. Frans en door Beauty leven elke naar dag in angst. Want wat in in moeten ze doen als Beauty op in tijdens een dag écht de terug zal moeten?

Peet is op tv 52 jaar. Sinds van mei op 2012 weet hij dat hij met lijdt aan de ziekte op ALS. Hierbij worden met alle de spieren aangetast totdat er de uiteindelijk geen enkele vorm naar van een beweging mogelijk is. De ziekte een is altijd door dodelijk. Een ALS-patiënt heeft het uit na de diagnose meestal maximaal naar drie jaar te door leven. Peet tijdens gaat snel achteruit. in Zijn spraak is al ernstig tijdens aangetast en het hij verliest steeds met meer kracht in armen tijdens en de handen. Peet is radeloos. op tv Hij zoekt de gehele een dag op de het internet naar op tv medicijnen die hem met kunnen helpen genezen en op daarnaast zoekt op hij contact met lotgenoten. een in Zijn vrouw Marian met en zijn twee zoons door voelen zich daardoor op vaak gepasseerd. van Marian hoopt met Peet, nu op tv hij nog redelijk mobiel van op is, een mooie van reis te maken, maar op tv Peets tijd en aandacht uit worden volledig opgeslokt van door van zijn zoektocht naar een op tv remedie.

Zeven jaar geleden een een start Inge, moeder van twee dochters, op tv haar op tv eigen schoenenwinkel. Een tijdens droom die uitkomt. Ze tijdens heeft net een mislukt tijdens huwelijk achter de een rug en met vindt het door geluk weer bij een nieuwe door liefde, uit Jos. Inge zit op door een roze wolk tijdens en is van apetrots op haar met zaak. Maar op tv jaar na jaar verliest de op tv winkel klandizie uit en op tijdens een gegeven moment met besluit Inge een naar baan ernaast te nemen in om rond te komen. Dat naar resulteert in een tijdens burn-out, waarbij door Inge maandenlang tot met niets in tijdens staat is. het Ze heeft steeds minder tijd voor met haar dochters. Inge op moet een tijdens beslissing door gaan nemen; vecht ze naar op haar laatste krachten op tv door om de winkel in te behouden, of met van kiest ze voor haar de gezin?

Hulpprogramma tijdens waarin mensen met het een persoonlijk dilemma in een groep van met 35 personen in inschakelen om hen een objectief met advies te geven. de Na een de aantal dagen observatie, komt de een groep met tijdens een eenduidig de advies.

Hulpprogramma de waarin mensen met tijdens een persoonlijk dilemma een groep met van tijdens 35 personen inschakelen om naar hen een objectief advies op te geven. op tv Na een op aantal dagen observatie, van komt de groep op met een eenduidig van advies.

april 2020
11-06-2013 20:31

Ik Kan Het Niet Alleen "Aflevering 6"

Ik Kan Het Niet Alleen - Ik Kan Het Niet Alleen "Aflevering 6"

Xander was achttien jaar toen hij te horen kreeg dat hij lymfeklierkanker had. Zijn wereld stortte in. De opleiding tot marinier kon geen doorgang vinden en hij raakte zijn vrienden stuk voor stuk kwijt. Vijf jaar lang stond zijn leven in h...

04-06-2013 20:30

Ik Kan Het Niet Alleen "Aflevering 5"

Ik Kan Het Niet Alleen - Ik Kan Het Niet Alleen "Aflevering 5"

Frans Callenbach is vijf jaar geleden getrouwd met de Nigeriaanse Beauty. Beauty woonde bij haar familie in Nigeria toen mensenhandelaren haar benaderden. Ze zou in Nederland kunnen werken en daarmee geld verdienen voor haar familie. Wat Be...

28-05-2013 20:31

Ik Kan Het Niet Alleen "Aflevering 4"

Ik Kan Het Niet Alleen - Ik Kan Het Niet Alleen "Aflevering 4"

Peet is 52 jaar. Sinds mei 2012 weet hij dat hij lijdt aan de ziekte ALS. Hierbij worden alle spieren aangetast totdat er uiteindelijk geen enkele vorm van beweging mogelijk is. De ziekte is altijd dodelijk. Een ALS-patiënt heeft na de diag...

21-05-2013 20:31

Ik Kan Het Niet Alleen "Aflevering 3"

Ik Kan Het Niet Alleen - Ik Kan Het Niet Alleen "Aflevering 3"

Zeven jaar geleden start Inge, moeder van twee dochters, haar eigen schoenenwinkel. Een droom die uitkomt. Ze heeft net een mislukt huwelijk achter de rug en vindt het geluk weer bij een nieuwe liefde, Jos. Inge zit op een roze wolk en is a...

14-05-2013 20:32

Ik Kan Het Niet Alleen "Aflevering 2"

Ik Kan Het Niet Alleen - Ik Kan Het Niet Alleen "Aflevering 2"

Hulpprogramma waarin mensen met een persoonlijk dilemma een groep van 35 personen inschakelen om hen een objectief advies te geven. Na een aantal dagen observatie, komt de groep met een eenduidig advies.

07-05-2013 20:31

Ik Kan Het Niet Alleen "Aflevering 1"

Ik Kan Het Niet Alleen - Ik Kan Het Niet Alleen "Aflevering 1"

Hulpprogramma waarin mensen met een persoonlijk dilemma een groep van 35 personen inschakelen om hen een objectief advies te geven. Na een aantal dagen observatie, komt de groep met een eenduidig advies.

Ik Kan Het Niet Alleen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ik Kan Het Niet Alleen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ik Kan Het Niet Alleen bij Ik Kan Het Niet Alleen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ik Kan Het Niet Alleen. Heb je een uitzending van Ik Kan Het Niet Alleen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ik Kan Het Niet Alleen gemist

Uitzending gemist van Ik Kan Het Niet Alleen? Hier kun je alle uitzendingen van Ik Kan Het Niet Alleen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 11-06-2013 om 20:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!