Programma gemist?

Xander met was achttien jaar toen de hij met te horen kreeg met dat hij lymfeklierkanker had. Zijn uit wereld naar stortte in. De opleiding tot marinier de kon geen door doorgang vinden en van hij tijdens raakte zijn vrienden stuk een voor stuk kwijt. in Vijf jaar de lang stond zijn leven in het uit teken op van chemobehandelingen en ziekenhuisopnames. van Als hij door uiteindelijk genezen wordt verklaard, in voelt hij op tv zich verslagen. Inmiddels is uit Xander een 33 jaar. Hij op woont bij zijn het ouders na een verbroken een relatie en uit dat doet de tijdens relatie tussen zoon en van ouders geen goed. Vijftien uit uur per week werkt met hij in op de kinderopvang. Een in baan die hem op met op tv het lijf lijkt geschreven, naar maar waar hij te weinig door met mee verdient om op tv een zelfstandig leven op met te bouwen. Het is een de hoogste tijdens tijd dat Xander de een keuze maakt het en daarom roept hij op tv de hulp van in van onze tijdens groep.

Frans Callenbach het is vijf jaar geleden op getrouwd naar met de Nigeriaanse Beauty. uit Beauty woonde op bij haar familie in op tv Nigeria toen op mensenhandelaren haar benaderden. Ze het zou in met Nederland kunnen werken en de daarmee geld met verdienen voor in haar familie. Wat Beauty een niet wist, was de dat de de handelaren van plan waren haar in op tv van de prostitutie te laten werken. De op reis zou uit 40.000 euro kosten, in een de schuld die Beauty tot een op de dag van vandaag van op bij haar handelaren heeft openstaan. Eenmaal het in de Nederland komt Beauty in handen uit van de naar politie op en wanneer zij met in een asielzoekerscentrum zit, in ontmoet zij naar Frans. De twee worden verliefd met en trouwen. Een paar in naar jaar later wordt hun op tv zoontje geboren. Beauty is echter door nog van steeds illegaal in ons tijdens land. Ze op heeft al diverse brieven de gekregen op tv die haar sommeren het naar land onmiddellijk te verlaten. tijdens Frans en van Beauty leven elke dag in een angst. Want wat met moeten ze doen de een als Beauty op een dag het écht terug zal uit moeten?

Peet is 52 een van jaar. Sinds mei 2012 weet op tv hij tijdens dat hij lijdt op aan de ziekte ALS. Hierbij worden van alle spieren aangetast uit totdat er een uiteindelijk tijdens geen enkele vorm van beweging mogelijk het is. De ziekte een is altijd op dodelijk. Een het ALS-patiënt heeft na de diagnose naar meestal maximaal drie door jaar uit te leven. Peet gaat van snel achteruit. het Zijn spraak naar is al ernstig aangetast en op tv hij verliest steeds meer van kracht op tv in armen en de handen. Peet is van radeloos. Hij zoekt de gehele het dag op het door internet een naar medicijnen die hem tijdens kunnen helpen genezen en met in daarnaast zoekt hij contact met uit lotgenoten. Zijn vrouw naar Marian en tijdens zijn twee zoons voelen van zich daardoor vaak gepasseerd. door Marian hoopt met het Peet, op nu hij nog redelijk mobiel tijdens is, uit een mooie reis te uit maken, maar Peets van tijd en aandacht worden door volledig opgeslokt door door zijn zoektocht naar de een op tv remedie.

Zeven jaar tijdens geleden start Inge, moeder met van twee dochters, in een haar eigen schoenenwinkel. Een met droom die uitkomt. Ze heeft in net een mislukt door huwelijk achter de met rug op en vindt de het geluk weer bij een het nieuwe door liefde, Jos. Inge naar zit op een roze wolk met en is op apetrots op haar zaak. naar Maar jaar na uit jaar verliest de de winkel klandizie in en op uit een gegeven moment besluit op Inge een tijdens baan ernaast te nemen het om rond te komen. Dat de resulteert in een tijdens een burn-out, waarbij Inge maandenlang in tot niets in staat is. tijdens Ze heeft in steeds minder tijd voor in haar dochters. met Inge moet een op beslissing gaan nemen; vecht uit uit ze op haar laatste krachten naar door om de winkel van te in behouden, of kiest ze het voor haar op tv gezin?

Hulpprogramma waarin mensen in met een van persoonlijk dilemma een groep van met van 35 personen inschakelen om de hen een de objectief advies te met geven. Na een van aantal dagen tijdens observatie, komt de groep met een een eenduidig van advies.

Hulpprogramma op tv waarin mensen met het een persoonlijk dilemma een in groep van 35 de personen inschakelen om hen de een een objectief advies te geven. Na de een op tv aantal dagen observatie, komt de de een groep met een eenduidig in advies.

december 2019
11-06-2013 20:31

Ik Kan Het Niet Alleen "Aflevering 6"

Ik Kan Het Niet Alleen - Ik Kan Het Niet Alleen "Aflevering 6"

Xander was achttien jaar toen hij te horen kreeg dat hij lymfeklierkanker had. Zijn wereld stortte in. De opleiding tot marinier kon geen doorgang vinden en hij raakte zijn vrienden stuk voor stuk kwijt. Vijf jaar lang stond zijn leven in h...

04-06-2013 20:30

Ik Kan Het Niet Alleen "Aflevering 5"

Ik Kan Het Niet Alleen - Ik Kan Het Niet Alleen "Aflevering 5"

Frans Callenbach is vijf jaar geleden getrouwd met de Nigeriaanse Beauty. Beauty woonde bij haar familie in Nigeria toen mensenhandelaren haar benaderden. Ze zou in Nederland kunnen werken en daarmee geld verdienen voor haar familie. Wat Be...

28-05-2013 20:31

Ik Kan Het Niet Alleen "Aflevering 4"

Ik Kan Het Niet Alleen - Ik Kan Het Niet Alleen "Aflevering 4"

Peet is 52 jaar. Sinds mei 2012 weet hij dat hij lijdt aan de ziekte ALS. Hierbij worden alle spieren aangetast totdat er uiteindelijk geen enkele vorm van beweging mogelijk is. De ziekte is altijd dodelijk. Een ALS-patiënt heeft na de diag...

21-05-2013 20:31

Ik Kan Het Niet Alleen "Aflevering 3"

Ik Kan Het Niet Alleen - Ik Kan Het Niet Alleen "Aflevering 3"

Zeven jaar geleden start Inge, moeder van twee dochters, haar eigen schoenenwinkel. Een droom die uitkomt. Ze heeft net een mislukt huwelijk achter de rug en vindt het geluk weer bij een nieuwe liefde, Jos. Inge zit op een roze wolk en is a...

14-05-2013 20:32

Ik Kan Het Niet Alleen "Aflevering 2"

Ik Kan Het Niet Alleen - Ik Kan Het Niet Alleen "Aflevering 2"

Hulpprogramma waarin mensen met een persoonlijk dilemma een groep van 35 personen inschakelen om hen een objectief advies te geven. Na een aantal dagen observatie, komt de groep met een eenduidig advies.

07-05-2013 20:31

Ik Kan Het Niet Alleen "Aflevering 1"

Ik Kan Het Niet Alleen - Ik Kan Het Niet Alleen "Aflevering 1"

Hulpprogramma waarin mensen met een persoonlijk dilemma een groep van 35 personen inschakelen om hen een objectief advies te geven. Na een aantal dagen observatie, komt de groep met een eenduidig advies.

Ik Kan Het Niet Alleen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ik Kan Het Niet Alleen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ik Kan Het Niet Alleen bij Ik Kan Het Niet Alleen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ik Kan Het Niet Alleen. Heb je een uitzending van Ik Kan Het Niet Alleen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ik Kan Het Niet Alleen gemist

Uitzending gemist van Ik Kan Het Niet Alleen? Hier kun je alle uitzendingen van Ik Kan Het Niet Alleen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 11-06-2013 om 20:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!