Programma gemist?

Xander door was achttien jaar op tv toen hij te horen kreeg een dat hij lymfeklierkanker op tv had. Zijn het wereld tijdens stortte in. De opleiding een tot marinier kon geen doorgang op op tv vinden en hij op raakte zijn vrienden op tv stuk voor stuk kwijt. door Vijf jaar lang stond uit zijn op tv leven in het het teken van chemobehandelingen en van ziekenhuisopnames. Als in hij uiteindelijk genezen wordt verklaard, voelt van hij zich uit verslagen. Inmiddels in is Xander 33 jaar. Hij tijdens woont bij zijn op tv ouders in na een verbroken het relatie en uit dat doet de relatie tussen zoon de en op tv ouders geen goed. Vijftien uur een per week uit werkt hij met in de kinderopvang. Een baan tijdens tijdens die hem op het lijf lijkt naar van geschreven, maar waar door hij te weinig mee verdient om tijdens een zelfstandig leven het op te uit bouwen. in Het is de hoogste een tijd dat Xander een met keuze maakt en het daarom roept hij het de hulp met in van tijdens onze groep.

Frans Callenbach uit is het vijf jaar geleden getrouwd op tv met de een Nigeriaanse Beauty. Beauty woonde bij haar het familie in Nigeria uit een toen mensenhandelaren haar benaderden. naar Ze zou in Nederland kunnen tijdens werken en uit daarmee geld naar verdienen voor haar familie. Wat de Beauty in niet wist, op tv was dat de handelaren de van plan tijdens waren haar in de prostitutie te uit laten van werken. De reis door zou 40.000 euro in kosten, een schuld op die Beauty tot op de tijdens dag van op tv vandaag bij haar op handelaren heeft met openstaan. Eenmaal in Nederland met komt Beauty op in handen van uit de politie en wanneer op tv zij in een een asielzoekerscentrum zit, ontmoet op zij Frans. De twee een worden op tv verliefd en trouwen. Een paar de jaar later wordt de in hun zoontje geboren. Beauty tijdens is echter nog steeds tijdens illegaal in op tv ons land. de Ze heeft al diverse uit brieven gekregen die haar sommeren een het land uit onmiddellijk te verlaten. het Frans en Beauty leven de in elke dag in angst. op Want wat moeten ze doen de als Beauty op het een een dag écht terug naar zal moeten?

Peet is tijdens 52 naar jaar. Sinds mei van 2012 weet hij dat hij een lijdt aan de ziekte uit ALS. Hierbij een worden op alle spieren aangetast tijdens totdat er uiteindelijk geen van enkele vorm van naar beweging mogelijk is. naar De ziekte is naar altijd dodelijk. Een ALS-patiënt heeft tijdens na de op tv diagnose meestal maximaal drie op tv jaar op te leven. Peet gaat snel tijdens de achteruit. Zijn spraak is al de ernstig aangetast en uit hij verliest tijdens steeds meer kracht in armen uit op en handen. Peet is radeloos. op tv Hij zoekt de op tv gehele dag het op het internet naar uit medicijnen die hem kunnen op de helpen genezen en daarnaast op zoekt hij met contact met lotgenoten. Zijn vrouw Marian uit een en zijn twee tijdens zoons voelen zich daardoor vaak gepasseerd. een Marian op hoopt met Peet, nu hij het nog door redelijk mobiel is, uit een mooie reis te maken, van op maar Peets tijd en aandacht de worden volledig opgeslokt een door zijn op tv zoektocht naar een door remedie.

Zeven jaar naar geleden met start Inge, moeder van twee dochters, met tijdens haar eigen schoenenwinkel. Een uit droom die uitkomt. Ze heeft in net een mislukt door huwelijk achter de met rug een en vindt het geluk op tv weer bij een nieuwe door liefde, Jos. de Inge zit in op een roze uit wolk en is tijdens apetrots op op tv haar zaak. Maar op jaar na jaar op verliest de winkel klandizie en in op een gegeven moment uit besluit Inge het een baan uit ernaast te nemen om op tv rond te komen. Dat naar resulteert tijdens in een burn-out, waarbij Inge op uit maandenlang tot niets in staat is. op tv Ze heeft steeds op tv minder tijd met voor haar dochters. op tv Inge moet een beslissing op tv gaan nemen; vecht naar ze op haar de laatste krachten met door in om de winkel op tv te behouden, of kiest met ze voor in haar gezin?

Hulpprogramma de waarin mensen met door een persoonlijk een dilemma een groep van met 35 personen inschakelen om van hen een objectief advies een te geven. het Na een aantal dagen de observatie, komt de tijdens groep met een een van eenduidig advies.

Hulpprogramma door waarin mensen met een naar persoonlijk dilemma door een groep tijdens van 35 personen uit inschakelen om hen een het objectief advies te geven. in Na met een aantal dagen van observatie, komt de groep met een op tv het eenduidig advies.

november 2020
11-06-2013 20:31

Ik Kan Het Niet Alleen "Aflevering 6"

Ik Kan Het Niet Alleen - Ik Kan Het Niet Alleen "Aflevering 6"

Xander was achttien jaar toen hij te horen kreeg dat hij lymfeklierkanker had. Zijn wereld stortte in. De opleiding tot marinier kon geen doorgang vinden en hij raakte zijn vrienden stuk voor stuk kwijt. Vijf jaar lang stond zijn leven in h...

04-06-2013 20:30

Ik Kan Het Niet Alleen "Aflevering 5"

Ik Kan Het Niet Alleen - Ik Kan Het Niet Alleen "Aflevering 5"

Frans Callenbach is vijf jaar geleden getrouwd met de Nigeriaanse Beauty. Beauty woonde bij haar familie in Nigeria toen mensenhandelaren haar benaderden. Ze zou in Nederland kunnen werken en daarmee geld verdienen voor haar familie. Wat Be...

28-05-2013 20:31

Ik Kan Het Niet Alleen "Aflevering 4"

Ik Kan Het Niet Alleen - Ik Kan Het Niet Alleen "Aflevering 4"

Peet is 52 jaar. Sinds mei 2012 weet hij dat hij lijdt aan de ziekte ALS. Hierbij worden alle spieren aangetast totdat er uiteindelijk geen enkele vorm van beweging mogelijk is. De ziekte is altijd dodelijk. Een ALS-patiënt heeft na de diag...

21-05-2013 20:31

Ik Kan Het Niet Alleen "Aflevering 3"

Ik Kan Het Niet Alleen - Ik Kan Het Niet Alleen "Aflevering 3"

Zeven jaar geleden start Inge, moeder van twee dochters, haar eigen schoenenwinkel. Een droom die uitkomt. Ze heeft net een mislukt huwelijk achter de rug en vindt het geluk weer bij een nieuwe liefde, Jos. Inge zit op een roze wolk en is a...

14-05-2013 20:32

Ik Kan Het Niet Alleen "Aflevering 2"

Ik Kan Het Niet Alleen - Ik Kan Het Niet Alleen "Aflevering 2"

Hulpprogramma waarin mensen met een persoonlijk dilemma een groep van 35 personen inschakelen om hen een objectief advies te geven. Na een aantal dagen observatie, komt de groep met een eenduidig advies.

07-05-2013 20:31

Ik Kan Het Niet Alleen "Aflevering 1"

Ik Kan Het Niet Alleen - Ik Kan Het Niet Alleen "Aflevering 1"

Hulpprogramma waarin mensen met een persoonlijk dilemma een groep van 35 personen inschakelen om hen een objectief advies te geven. Na een aantal dagen observatie, komt de groep met een eenduidig advies.

Ik Kan Het Niet Alleen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ik Kan Het Niet Alleen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ik Kan Het Niet Alleen bij Ik Kan Het Niet Alleen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ik Kan Het Niet Alleen. Heb je een uitzending van Ik Kan Het Niet Alleen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ik Kan Het Niet Alleen gemist

Uitzending gemist van Ik Kan Het Niet Alleen? Hier kun je alle uitzendingen van Ik Kan Het Niet Alleen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 11-06-2013 om 20:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!