Programma gemist?

Op aandringen van op tv zijn zieke op tv adoptiemoeder Jet ging Borny op tv in 2014 naar op zoek naar op zijn tijdens Roemeense familie. Jet in had al jaren gezondheidsproblemen uit en gunde met Borny ook een àndere moeder, met op wie een hij terug zou kunnen uit vallen als zij er het niet meer zou op tv zijn. Na op het overlijden van in Jet, vorig naar jaar, trok Borny een drie maanden de in bij zijn Roemeense met familie. Hij ondervond uit daar hoe tijdens het is te leven onder primitieve de omstandigheden. op tv Nu Jet er niet meer in met is en Borny minder binding van heeft met Nederland, is het hij in op zoek naar een het nieuwe balans in zijn tijdens leven. De zoektocht op bij Spoorloos naar naar de Bulgaarse moeder van door van Rena uit 2015 kende een geen gewenste afloop. op tv Moeder Stanja was het weliswaar tijdens gevonden, maar wilde Rena niet tijdens onder ogen komen. op Rena legt zich in niet neer bij deze uit uitkomst en een ze weet zelf een naar het zoon en een dochter van met haar moeder te naar vinden. Zij willen met wel contact met Rena. op Een krant doet uit verslag van het de zoektocht van tijdens Rena en van kort daarna een krijgt ze een telefoontje van in een man in die beweert haar vader uit te op tv zijn.

Joe, de Ghanese naar vader in van Jeremia, werd na een op tv oproep bij een Spoorloos in 2012 uit gevonden in een Italië. Het met contact met Joe een was verloren gegaan uit toen hij als illegaal Nederland werd de in uitgezet. Zijn belofte aan de naar moeder van Jeremia op om terug op te komen kwam hij de niet na. 25 jaar in een later reageerde hij opgetogen dat Jeremia met naar hem op in naar zoek was. Na de van ontmoeting bezocht Jeremia zijn naar vader meermaals in en leerde hij op hem beter kennen. tijdens Ze vonden elkaar in met het geloof, een en dat hielp Jeremia om een op tv zijn vader te op vergeven voor diens keuze om tijdens er niet voor hem met te van zijn. * Sinds in de ontmoeting twee door jaar geleden met haar een familie een op Sri Lanka is de Cherine nog tijdens niet terug geweest. Het contact met met in hen verloopt via in social media. Haar familie tijdens zou het liefst tijdens zien dat ze naar Sri het naar Lanka verhuist. Dat heeft een Cherine aan door het denken gezet hoe op tv anders haar een leven er uit had op gezien als ze niet was in geadopteerd. Bij haar op tv eerstvolgende een bezoek heeft Cherine op tv nog een tijdens belangrijke boodschap voor haar van familie....

Het vervolg door op de zoektocht met van van Jeroen, die vorig jaar op in Costa van Rica zijn moeder Virginia een ontmoette. Vijfendertig jaar geleden was op tv Virginia ongehuwd zwanger door geraakt. Met op tv pijn in haar de hart stond ze Jeroen uit af. Toen met Jeroen onlangs een week uit bij op tv zijn moeder verbleef, leerde op hij haar beter een kennen. Hij vond het de moeilijk dat het Virginia hem beschouwde het als tijdens substituut voor een twee jaar geleden van van overleden andere zoon. Maar hij snapt met haar reactie in wel. Bovenal in heeft de hereniging hem op rust van gebracht.

Een door lang contact met zijn Griekse door van moeder Nikoletta was Arjen (50) niet het van gegund. Een jaar na de van ontmoeting in 2012 op tv bij een Spoorloos overleed Nikoletta, kort door na een ziekenhuisopname. Arjen was op tv een half van jaar oud de toen hij een geadopteerd werd vanuit de Griekenland. Zijn moeder was het ongehuwd zwanger geraakt en het stond hem het af ter adoptie. het Arjen bouwde een het hecht contact op met op tv de Griekse zoon naar en dochter van een Nikoletta. Afgelopen met voorjaar was door hij nog bij hen. Bovendien een hebben enkele door Griekse hockeyteams nu profijt van van de het talenten van Arjen, want hij met is het hun coach met geworden.

Jacqueline is tien met als ze haar tijdens oma met een een onbekende jonge op vrouw ziet het praten. Op haar een vraag wie met dat is antwoordt oma: 'Dat op is je naar nicht Amy. met Zij is er een van je naar tante het Rita, de zus uit van je op moeder. Die krijgt overal van kinderen en laat van die dan achter.' van Jacqueline is verbijsterd. Ze door heeft nog nooit van door een tijdens tante Rita uit gehoord. Rita is kort tijdens na de bevrijding met van een van Canadese militair vertrokken op naar Canada. Haar dochtertje Amy laat door het ze in Nederland achter. Amy tijdens is een elf als ze ontdekt dat in ze op niet opgroeit bij haar ouders tijdens maar bij haar een grootouders. Rita uit heeft tegen uit die tijd haar tweede dochtertje al op tv achter gelaten uit bij haar Canadese ex-man. op Jacqueline met raakt steeds de meer geïntrigeerd door het verhaal. Spoorloos door de ontrafelt het bijzondere leven op tv van haar tante Rita, en met door weet alle onbekende familieleden uit in beeld te de krijgen.

Het uit vervolg op het de zoektocht van Martina naar haar op tv het broer Jeff uit 2015. Jeff in bleek geadopteerd door een het Amerikaans echtpaar dat op tv op zelf een kind de had verloren. Martina kwam de te laat: Jeff bleek op overleden aan op een overdosis drugs, maar met zijn adoptiefouders wilden naar Martina in graag leren kennen. Zij hoorde van met hen dat op het contact met een biologische familie de met leegte in van Jeffs leven de had kunnen vullen. Onlangs kwam de op adoptievader door naar Nederland om uit de band met Martina aan op tv te halen. Hij van bracht slecht nieuws tijdens mee. door Ook in op deze aflevering het het verhaal van Diana. In 2004 zocht met én vond tijdens Diana met behulp van door op Spoorloos haar Surinaamse vader in Duitsland. van De de eerste ontmoeting uit tussen vader en dochter was een met feest van van herkenning. Het klikte een enorm. Urenlang zaten van ze op een door terras en met raakten niet uitgepraat. Toch van ontstond er het níet de vader-dochter in band waar door Diana zo op op had gehoopt. Na op tv tien jaar vol teleurstellingen verbrak ze op tv het contact en tijdens werd het stil. de Maar de een half jaar geleden op was in daar opeens dat telefoontje. 'Hij in gaf me het uiteindelijk het grootste op tv cadeau van mijn leven. Hij een nam me mee de naar tijdens Suriname.'

Marius een (54) vond door vorig jaar via op tv Spoorloos zijn vader in Australië. een De ontmoeting van Marius op tv het met zijn ernstig zieke op vader Franco in Australië vorig het in jaar had heel met wat voeten in uit de aarde. De Australische van kinderen van Franco leefden naar in onmin met elkaar de een en vooral de twee zoons op tv van Franco een betwistten elkaar het recht om uit voor vader door te beslissen een en Marius al dan tijdens niet de een ontmoeting te gunnen. Uiteindelijk op tv lukte dat met toch, stiekem. De in ontmoeting heeft voor Marius veel een teweeggebracht. op Maar misschien nog wel in meer voor zijn in broers.

De een komende twee weken gaat uit Spoorloos in Spoorloos door Extra het terug naar twee op tv zaken van een paar jaar een geleden. Hoe vergaat naar het de gasten uit van Spoorloos nadat ze tijdens hun ontbrekende familie hebben het gevonden? op Die vraag beantwoordt Kelly naar (24), die op in 2015 tijdens via Spoorloos haar Griekse vader Sakis door van vond. Al voor de eerste het ontmoeting met Sakis met was Kelly met door zijn kinderen al gewaarschuwd om de niet te hoge in verwachtingen te hebben. de Toch ging met Kelly onbevooroordeeld naar de de ontmoeting. Ze was in namelijk het zielsgelukkig dat op haar zoektocht met goed in resultaat was uit afgerond. Haar geluk nam door een wending het toen Sakis op een op tv dag met twee de grote koffers bij haar op naar de stoep stond. Bekijk een de eerste op beelden van deze uitzending met op de gids.tv/v9908/spoorloos-extra.

Hoe vergaat de het gasten van Spoorloos op nadat door ze familie hebben uit teruggevonden? Deze prangende vraag wordt op tv vanavond beantwoord een in een door extra aflevering de van het programma. De uit zusjes Diana tijdens en Christina werden 10 jaar uit geleden herenigd met hun het familie in naar Colombia. een Wat heeft het hen gebracht? Diana uit en de Christina waren 2 en de 3 jaar toen ze op tv vanuit Colombia van werden geadopteerd door met een boerenechtpaar. Vanuit tijdens een kindertehuis in de met miljoenenstad Bogota een kwamen ze in op het Twentse platteland tijdens terecht tussen de koeien, op tv paarden en varkens. uit De van zusjes voelden zich er tijdens al snel op een hun gemak. In de 2007 ging Spoorloos in hun met geboorteland op zoek van naar met de biologische ouders. van Diana en Christina kregen toen van met te horen dat hun het Colombiaanse moeder 23 van jaar eerder na een echtelijke naar op tv ruzie de benen op had genomen.

Tien met jaar geleden een reisde Spoorloos met Manon naar en Evert naar op China. Het echtpaar ging naar door Peking tijdens om hun zoon Jonah op tijdens naar te halen.Meer Tien jaar geleden met reisde Spoorloos tijdens met Manon en op Evert naar China. Doel in van de de reis was niet om op op tv naar zoek te gaan naar familie. in Manon en Evert werden van door het programma tijdens gevolgd omdat een ze in Peking hun de zoon Jonah op tv gingen met ophalen. Ze waren toen ook de al op tv de trotse ouders tijdens van de twee jaar in oudere Noah. Beide kinderen door zijn in in China te vondeling het gelegd, mogelijk omdat een ze geboren werden met in schisis, tijdens een afwijking aan op tv het gehemelte. In Spoorloos Extra van vertellen Manon door en Evert naar hoe het hun kinderen sindsdien vergaan het een is.Minder

Rodrigo naar werd als baby verwisseld met het een ander de kind. Spoorloos tijdens vond Rodrigo's echte moeder.Meer in Hoe vergaat het gasten een van Spoorloos in nadat ze door het op programma een zijn herenigd in met hun familie? in Deze prangende vraag wordt beantwoord de in Spoorloos Extra. uit Vanavond een het wonderbaarlijke verhaal een van Rodrigo, geboren in Colombia. In op tv 2008 vond hij door uit zelf de vrouw die in volgens officiële documenten zijn op biologische moeder op is. Hij met ontmoette haar mag zag geen enkele van gelijkenis en voelde in totaal met geen verwantschap. Een uit DNA-test wees met uit dat ze onmogelijk zijn moeder het kon zijn. een Rodrigo ging een op onderzoek uit en naar concludeerde van dat hij als baby is verwisseld van een in de geboortekliniek. met In 2013 bracht Spoorloos de hem in contact met zijn de door èchte moeder. Lukte het op hem om met een haar een op band op te door bouwen?Minder

Hoe in vergaat het gasten van van Spoorloos uit nadat ze door het programma zijn door herenigd naar met hun familie? In in 2014 werd tijdens de 86-jarige tijdens Cecil van der Kooye herenigd een met op zijn zoon Marcel uit New op York.Meer door In 2014 werd de 86-jarige Cecil in van het der Kooye herenigd met naar zijn tijdens zoon Marcel uit New York. tijdens De Surinamer van Cecil trouwt in 1977 met met Carmen Olivia de uit Brits-Guyana. een Carmen is op vakantie in de Suriname en tijdens leert Cecil kennen op via gemeenschappelijke tijdens vrienden. Het klikt de en in in 1978 wordt zoon Marcel tijdens geboren. Marcel is het nog maar 3 het jaar oud als een hij samen met z'n moeder door van met de ene op de op andere een dag onaangekondigd uit naar het leven van Cecil verdwijnt. Carmen van neemt op tv het jongetje mee van naar Guyana en op tv keert nooit meer terug. Jaren in op tv later ontdekt Cecil dat Carmen de met tijdens het kind naar Amerika is geëmigreerd. op tv Cecil vernam door nooit meer iets van door zijn zoon. Twee door jaar op tv geleden lukt tijdens het Spoorloos om Marcel te traceren. tijdens Marcel tijdens heeft altijd geweten van dat zijn vader Cecil in het op tv Suriname woonde, maar hij had door nooit behoefte gehad van aan contact. op Van zijn moeder kreeg hij naar als kind weinig een goeds over zijn van tijdens vader te horen. een Marcel stemde er mee in op om van z'n vader te ontmoeten, maar tijdens hij verwachtte daar zelf het niet veel van. tijdens een Inmiddels zijn er twee in jaar verstreken in sinds de ontmoeting op tussen vader en zoon. Die ontmoeting op met heeft meer teweeggebracht bij Marcel dan met hij een destijds vermoedde.Minder

Emilio uit is geadopteerd uit Chili. Hij op van groeide op zonder zijn biologische moeder naar naar Eva te kennen. Hij heeft veel van met naar haar gemeen. Dat naar ontdekte hij met toen hij 15 naar jaar geleden in Chili met op tv Eva werd herenigd.Meer uit Emilio is in geadopteerd vanuit Chili. Hij uit groeide op zonder het zijn biologische moeder op Eva te kennen, de maar hij heeft door veel met haar in gemeen. met Dat ontdekte Emilio toen hij op tv 15 met jaar geleden in Chili door door Spoorloos met Eva op werd herenigd. Na in de door ontmoeting met zijn moeder van en twee uit halfbroers bleef Emilio contact houden met met zijn familie in de Chili. Emilio heeft de naar met eigen ogen kunnen zien tijdens onder welke door omstandigheden zijn moeder op tv leeft, en het is zijn uit grote wens met om met Eva ooit kennis te laten maken een met tijdens Nederland, het land in waaraan hij zo verkocht het is. Eva durft het op een niet aan om deze kant tijdens op te komen omdat in uit ze zich zorgen maakt op over de gezondheid van met haar in huidige man. Maar tijdens halfbroer Marco sprong een het gat in de lucht op toen hij door Emilio van werd tijdens uitgenodigd voor door een vakantie in Nederland. Marco de arriveerde op Koningsdag en een bleef hier maar het liefst drie door weken. In Spoorloos Extra met vertelt Marco met hoe hij van kijkt naar het leven van dat broer Emilio in leidt in tijdens het welvarende in Nederland.Minder

Ruim uit een jaar geleden in ging Spoorloos een voor Fiona op zoek naar in haar Libanese naar vader John. Hoe uit kijkt Fiona nu naar terug op de zoektocht?Meer met Fiona's een moeder Diane is op zeventien als ze door in Australië op slag uit verliefd wordt op tijdens de keukenhulp Johnny naar Koyous. Als uitkomt van dat ze uit zwanger is, wordt met Diane door haar ouders naar weggestopt in een uit klooster. Wanneer ze zich weer in vrij kan het bewegen, het is Johnny niet meer werkzaam in door het hostel van en het lukt de Diane van niet om hem op te sporen. een op tv Diane was als kind met haar op Nederlandse naar ouders naar Australië geëmigreerd, op tv maar ze een keert uiteindelijk terug. Fiona groeide tijdens daarom op in het Nederland. Ruim op een jaar geleden ging in Spoorloos de voor Fiona een op zoek naar haar Libanese vader in John. naar Die bleek een nog steeds in Australië te tijdens wonen, maar hij door was niet goed de aanspreekbaar. John verbleef op het een gesloten het afdeling van een verzorgingshuis. tijdens Spoorloos bracht Fiona met in tijdens contact met zijn dochter de Suzy die uit hem wekelijks op tv bezocht. Suzy ging liefdevol met haar op tv het dementerende vader om, maar een ze stak niet onder stoelen op of banken van dat John door zijn verplichtingen naar als vader nooit in is nagekomen. Hij dronk en gokte het veel, en hij met in leefde vaak op de pof. van Hoe kijkt Fiona een nu terug op haar in uit zoektocht?Minder

Joris van kreeg antwoord. Joris een groeide op de zonder zijn vader te op kennen. In 1987 werd in zijn moeder het Janneke smoorverliefd met op Fouad, een vluchteling uit de Libanon. Vorig naar jaar ging naar Spoorloos op zoek de naar Fouad.Meer Joris naar kreeg antwoord. Joris uit groeide op zonder zijn vader te het kennen. Het is met 1987 op als zijn moeder op Janneke smoorverliefd een wordt op Fouad, met een vluchteling uit van Libanon. Ze gaat samenwonen op met hem, en twee jaar de later naar raakt Janneke zwanger. Nog voordat tijdens het Joris wordt geboren, vertelt Fouad uit dat uit hij een familielid in Zweden wil een door bezoeken. Janneke regelt zijn reis, uit maar tot het haar grote een verdriet heeft ze de vader van met in haar kind na zijn vertrek uit uit Nederland nooit meer door gezien. Joris een en een Janneke hebben zich altijd afgevraagd met waarom naar Fouad zich nooit om de hen bekommerd heeft. het Een jaar geleden ging naar Spoorloos op zoek naar naar Fouad. van Die bleek helaas het te zijn overleden, maar van zijn familie in Libanon de met kon veel vragen beantwoorden. tijdens Joris vertelt wat de het voor naar hem betekent dat hij de familie van van zijn met overleden vader het heeft leren naar kennen.Minder

juni 2019
03-06-2019 20:35

Zoektocht Borny naar nieuwe balans

Spoorloos extra - Zoektocht Borny naar nieuwe balans

Op aandringen van zijn zieke adoptiemoeder Jet ging Borny in 2014 op zoek naar zijn Roemeense familie. Jet had al jaren gezondheidsproblemen en gunde Borny ook een àndere moeder, op wie hij terug zou kunnen vallen als zij er niet meer zou z...

27-05-2019 20:30

Geloof hielp Jeremia zijn vader te vergeven

Spoorloos extra - Geloof hielp Jeremia zijn vader te vergeven

Joe, de Ghanese vader van Jeremia, werd na een oproep bij Spoorloos in 2012 gevonden in Italië. Het contact met Joe was verloren gegaan toen hij als illegaal Nederland werd uitgezet. Zijn belofte aan de moeder van Jeremia om terug te komen ...

20-05-2019 20:25

Jeroen: periode van leren kennen en wennen

Spoorloos extra - Jeroen: periode van leren kennen en wennen

Het vervolg op de zoektocht van Jeroen, die vorig jaar op Costa Rica zijn moeder Virginia ontmoette. Vijfendertig jaar geleden was Virginia ongehuwd zwanger geraakt. Met pijn in haar hart stond ze Jeroen af. Toen Jeroen onlangs een week bij...

13-05-2019 20:25

Contact Arjen met Griekse moeder was van korte duur

Spoorloos extra - Contact Arjen met Griekse moeder was van korte duur

Een lang contact met zijn Griekse moeder Nikoletta was Arjen (50) niet gegund. Een jaar na de ontmoeting in 2012 bij Spoorloos overleed Nikoletta, kort na een ziekenhuisopname. Arjen was een half jaar oud toen hij geadopteerd werd vanuit Gr...

06-05-2019 20:20

Zoektocht naar het leven van tante Rita

Spoorloos extra - Zoektocht naar het leven van tante Rita

Jacqueline is tien als ze haar oma met een onbekende jonge vrouw ziet praten. Op haar vraag wie dat is antwoordt oma: 'Dat is je nicht Amy. Zij is er een van je tante Rita, de zus van je moeder. Die krijgt overal kinderen en laat die dan ac...

29-04-2019 20:20

Intens contact met adoptieouders van overleden broer

Spoorloos extra - Intens contact met adoptieouders van overleden broer

Het vervolg op de zoektocht van Martina naar haar broer Jeff uit 2015. Jeff bleek geadopteerd door een Amerikaans echtpaar dat zelf een kind had verloren. Martina kwam te laat: Jeff bleek overleden aan een overdosis drugs, maar zijn adoptie...

11-06-2018 21:30

Ontmoeting Marius betekende nog meer voor zijn broers

Spoorloos extra - Ontmoeting Marius betekende nog meer voor zijn broers

Marius (54) vond vorig jaar via Spoorloos zijn vader in Australië. De ontmoeting van Marius met zijn ernstig zieke vader Franco in Australië vorig jaar had heel wat voeten in de aarde. De Australische kinderen van Franco leefden in onmin me...

04-06-2018 21:20

Terug: Spoorloos Extra

Spoorloos extra - Terug: Spoorloos Extra

De komende twee weken gaat Spoorloos in Spoorloos Extra terug naar twee zaken van een paar jaar geleden. Hoe vergaat het de gasten van Spoorloos nadat ze hun ontbrekende familie hebben gevonden? Die vraag beantwoordt Kelly (24), die in 201...

26-06-2017 21:25

Spoorloos Extra

Spoorloos extra - Spoorloos Extra

Hoe vergaat het gasten van Spoorloos nadat ze familie hebben teruggevonden? Deze prangende vraag wordt vanavond beantwoord in een extra aflevering van het programma. De zusjes Diana en Christina werden 10 jaar geleden herenigd met hun famil...

06-06-2016 21:25

Spoorloos Extra

Spoorloos extra - Spoorloos Extra

Tien jaar geleden reisde Spoorloos met Manon en Evert naar China. Het echtpaar ging naar Peking om hun zoon Jonah op te halen.Meer Tien jaar geleden reisde Spoorloos met Manon en Evert naar China. Doel van de reis was niet om op zoek te gaa...

30-05-2016 21:25

Spoorloos Extra

Spoorloos extra - Spoorloos Extra

Rodrigo werd als baby verwisseld met een ander kind. Spoorloos vond Rodrigo's echte moeder.Meer Hoe vergaat het gasten van Spoorloos nadat ze door het programma zijn herenigd met hun familie? Deze prangende vraag wordt beantwoord in Spoorlo...

23-05-2016 21:25

Spoorloos Extra

Spoorloos extra - Spoorloos Extra

Hoe vergaat het gasten van Spoorloos nadat ze door het programma zijn herenigd met hun familie? In 2014 werd de 86-jarige Cecil van der Kooye herenigd met zijn zoon Marcel uit New York.Meer In 2014 werd de 86-jarige Cecil van der Kooye here...

13-07-2015 21:27

Spoorloos Extra

Spoorloos extra - Spoorloos Extra

Emilio is geadopteerd uit Chili. Hij groeide op zonder zijn biologische moeder Eva te kennen. Hij heeft veel met haar gemeen. Dat ontdekte hij toen hij 15 jaar geleden in Chili met Eva werd herenigd.Meer Emilio is geadopteerd vanuit Chili. ...

06-07-2015 21:25

Spoorloos Extra

Spoorloos extra - Spoorloos Extra

Ruim een jaar geleden ging Spoorloos voor Fiona op zoek naar haar Libanese vader John. Hoe kijkt Fiona nu terug op de zoektocht?Meer Fiona's moeder Diane is zeventien als ze in Australië op slag verliefd wordt op de keukenhulp Johnny Koyous...

29-06-2015 21:27

Spoorloos Extra

Spoorloos extra - Spoorloos Extra

Joris kreeg antwoord. Joris groeide op zonder zijn vader te kennen. In 1987 werd zijn moeder Janneke smoorverliefd op Fouad, een vluchteling uit Libanon. Vorig jaar ging Spoorloos op zoek naar Fouad.Meer Joris kreeg antwoord. Joris groeide ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Spoorloos extra gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Spoorloos extra de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Spoorloos extra bij Spoorloos extra liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Spoorloos extra. Heb je een uitzending van Spoorloos extra gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Spoorloos extra gemist

Spoorloos is een populair televisieprogramma waarin getracht wordt verloren familieleden op te sporen. Veel zaken hebben te maken met geadopteerden die hun biologische ouders zoeken en kinderen van alleenstaande moeders die op zoek zijn naar hun biologische vader.

Uitzending gemist van Spoorloos extra? Hier kun je alle uitzendingen van Spoorloos extra kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 22
  • Laatste uitzending op 03-06-2019 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord