Programma gemist?

Zestien jaar op tv geleden wordt Nina in van door China geboren als het de tweede dochter van in de familie Gong, een maar vanwege de eenkindpolitiek wordt een van het meisje, zeer tegen door de zin van haar liefhebbende de ouders, bij met het op tv gezin weggehaald en de ter adoptie afgestaan. Na jaren zoeken het in achterhalen Nina's Chinese het ouders het adres het van haar adoptieouders en zoeken contact. het Een emotionele ontmoeting uit volgt begin de 2019 en Nina van maakt tijdens meteen kennis met op tv zo'n 160 familieleden in en vrienden in het van restaurant van haar biologische ouders. in En tijdens dat was nog op maar het begin van van een groot Chinees met avontuur.

Op aandringen van een zijn zieke adoptiemoeder naar Jet de ging Borny in het 2014 op zoek de naar zijn Roemeense op tv familie. Jet had al naar jaren gezondheidsproblemen en gunde in Borny ook een de tijdens àndere moeder, op het wie hij terug zou kunnen vallen door als zij naar er tijdens niet meer zou zijn. met Na het overlijden met van Jet, vorig jaar, uit trok Borny uit drie maanden in bij zijn op tv van Roemeense familie. Hij een ondervond daar hoe het het is te leven onder primitieve in omstandigheden. Nu op Jet er een niet meer het is en Borny minder binding tijdens heeft in met Nederland, is hij op tijdens zoek naar met een nieuwe balans in een zijn leven. De zoektocht uit op bij Spoorloos naar de Bulgaarse de moeder op tv van Rena uit 2015 kende geen tijdens gewenste door afloop. Moeder uit Stanja was weliswaar het gevonden, maar wilde Rena niet onder uit door ogen komen. Rena op tv legt zich niet neer bij uit deze uitkomst en uit ze door weet zelf een zoon op en een dochter van met haar door moeder te vinden. Zij willen wel tijdens contact tijdens met Rena. Een krant op tv doet verslag van de door zoektocht van in Rena en kort naar daarna tijdens krijgt ze een door telefoontje van een man van die beweert haar vader tijdens te het zijn.

Joe, de Ghanese de vader op tv van Jeremia, in werd na een oproep in bij Spoorloos in op 2012 gevonden in Italië. Het uit contact op tv met Joe was verloren op gegaan toen hij als in illegaal Nederland het werd uitgezet. Zijn uit belofte aan de moeder in van Jeremia om op tv terug te komen het kwam naar hij niet na. 25 jaar in de later reageerde hij opgetogen dat uit Jeremia naar hem op op tv zoek was. door Na de ontmoeting bezocht het Jeremia zijn door vader meermaals tijdens en leerde hij hem beter door kennen. Ze vonden uit met elkaar in het geloof, en van dat hielp Jeremia om op tv met zijn vader te vergeven voor door diens keuze om er het op tv niet voor hem te op zijn. * Sinds van de ontmoeting twee jaar geleden in met haar familie naar de op Sri Lanka is Cherine nog op tv niet de terug geweest. Het contact in met door hen verloopt via door social media. Haar op familie zou het uit liefst zien dat op ze naar Sri Lanka verhuist. een Dat uit heeft Cherine aan het denken op gezet hoe anders haar in naar leven er uit had gezien als tijdens ze door niet was de geadopteerd. Bij haar eerstvolgende bezoek heeft tijdens Cherine van nog een belangrijke een boodschap voor haar een familie....

Het vervolg op op de zoektocht van tijdens Jeroen, op tv die vorig jaar op het Costa het Rica zijn moeder van Virginia ontmoette. Vijfendertig naar jaar geleden was tijdens Virginia ongehuwd zwanger geraakt. Met pijn uit in een haar hart het stond ze Jeroen af. een Toen Jeroen onlangs een van week bij zijn moeder de verbleef, leerde uit hij met haar beter kennen. van Hij vond het moeilijk naar dat Virginia hem door beschouwde als tijdens substituut voor een de twee jaar geleden overleden andere op tv zoon. Maar hij snapt tijdens haar in reactie wel. een Bovenal heeft de hereniging hem rust op met gebracht.

Een lang contact uit met zijn naar Griekse moeder Nikoletta was op Arjen (50) niet met op gegund. Een jaar na de ontmoeting op tv op in 2012 bij op Spoorloos overleed Nikoletta, kort uit na een ziekenhuisopname. Arjen een was een half jaar naar oud naar toen hij geadopteerd werd tijdens vanuit Griekenland. door Zijn moeder was ongehuwd naar zwanger geraakt en stond de hem af ter uit adoptie. Arjen uit bouwde een hecht door contact op met uit de het Griekse zoon en dochter van tijdens Nikoletta. Afgelopen voorjaar was op hij naar nog bij hen. Bovendien uit hebben enkele Griekse hockeyteams op tv in nu profijt van naar de talenten van uit Arjen, want hij in is hun coach uit geworden.

Jacqueline is een tien als het ze haar oma met een met onbekende jonge vrouw naar ziet op tv praten. Op op tv haar vraag wie door dat is antwoordt met oma: 'Dat is je nicht Amy. naar Zij uit is er een van je uit tante Rita, de een zus van op tv je uit moeder. Die krijgt overal tijdens kinderen en laat die dan op tv achter.' Jacqueline is met op verbijsterd. Ze heeft nog nooit naar van een tante Rita met gehoord. Rita tijdens is kort na op tv de bevrijding op tv met een Canadese op militair vertrokken tijdens naar Canada. Haar de dochtertje Amy laat ze in Nederland op achter. een Amy is op tv elf als ze ontdekt dat ze in niet opgroeit met bij haar ouders de maar de bij haar grootouders. Rita heeft tegen in de die tijd haar tweede met dochtertje al uit achter gelaten bij haar op tv Canadese ex-man. Jacqueline raakt op tv steeds meer geïntrigeerd door het het verhaal. op tv Spoorloos ontrafelt het bijzondere de leven van van haar de tante Rita, en weet alle het onbekende familieleden in beeld op tv te door krijgen.

Het vervolg op op de zoektocht op van Martina tijdens naar haar broer met Jeff uit 2015. een Jeff bleek geadopteerd door een de Amerikaans een echtpaar dat zelf een kind door had verloren. tijdens Martina kwam te laat: met Jeff bleek overleden door aan een overdosis op tv drugs, maar zijn met adoptiefouders wilden Martina een graag uit leren kennen. uit Zij hoorde van hen dat het uit contact met een biologische op familie de leegte in Jeffs leven naar had kunnen door vullen. op Onlangs kwam de adoptievader naar uit Nederland om tijdens de band tijdens met Martina aan te halen. Hij het bracht slecht tijdens nieuws mee. een Ook in deze aflevering in het verhaal van tijdens Diana. In 2004 tijdens zocht én vond Diana met met naar behulp van Spoorloos haar Surinaamse door vader in in Duitsland. De eerste van ontmoeting tussen vader en met dochter was de een feest van de herkenning. de Het klikte enorm. Urenlang op tv zaten ze op op een terras en het raakten niet op tv uitgepraat. Toch ontstond uit er níet de vader-dochter band waar op tv Diana zo op door had het gehoopt. Na tien jaar van vol teleurstellingen verbrak op tv ze het het contact en werd het het stil. Maar een half een jaar geleden op tv was daar opeens dat op op tv telefoontje. 'Hij gaf uit me uiteindelijk het grootste cadeau het van mijn leven. Hij naar nam in me mee naar het Suriname.'

Marius (54) vond een op tv vorig jaar via Spoorloos zijn tijdens vader tijdens in Australië. De ontmoeting van een Marius met op tv zijn ernstig zieke vader naar Franco in Australië van vorig jaar had tijdens heel uit wat voeten in met de aarde. De Australische kinderen het van Franco in leefden in onmin met elkaar in met en vooral de twee naar zoons van met Franco betwistten elkaar het recht door om voor vader tijdens te beslissen het en Marius al op dan niet door een ontmoeting te gunnen. tijdens Uiteindelijk lukte met dat toch, stiekem. De ontmoeting in heeft op voor Marius veel teweeggebracht. Maar naar misschien nog met wel meer voor het zijn broers.

De komende twee naar weken gaat Spoorloos door een in Spoorloos Extra terug naar twee tijdens zaken van een naar een paar jaar geleden. Hoe vergaat het naar de gasten van de Spoorloos nadat ze hun uit ontbrekende uit familie hebben gevonden? op tv Die vraag beantwoordt Kelly uit (24), die in 2015 door via Spoorloos haar op Griekse vader Sakis met uit vond. Al voor de eerste het ontmoeting met Sakis was Kelly uit van door zijn kinderen al gewaarschuwd om op tv niet te hoge het verwachtingen te door hebben. Toch ging Kelly tijdens onbevooroordeeld naar de in ontmoeting. Ze was op namelijk zielsgelukkig dat tijdens haar zoektocht met het goed resultaat was met met afgerond. Haar geluk nam een wending een toen Sakis op tijdens de een dag met twee op tv grote koffers bij haar op tijdens de stoep stond. Bekijk een de eerste op beelden door van deze uitzending op op gids.tv/v9908/spoorloos-extra.

Hoe van vergaat het gasten van tijdens Spoorloos nadat ze familie op hebben teruggevonden? Deze in prangende vraag wordt in vanavond beantwoord in in op een extra aflevering van het programma. een De op zusjes Diana en Christina tijdens werden 10 jaar van geleden herenigd een met hun familie in Colombia. het Wat heeft het door een hen gebracht? Diana en Christina tijdens waren 2 en 3 op tv jaar toen op ze vanuit Colombia werden geadopteerd op door een een boerenechtpaar. Vanuit een door kindertehuis in de met miljoenenstad met Bogota kwamen ze de op het Twentse door platteland terecht tussen de koeien, naar paarden en varkens. van De in zusjes voelden zich er van al snel op op hun gemak. In van 2007 ging Spoorloos in op hun van geboorteland op zoek naar de biologische de ouders. Diana een en Christina een kregen toen door te horen dat de hun Colombiaanse moeder uit 23 jaar eerder na een echtelijke uit ruzie de de benen in had genomen.

Tien jaar door geleden reisde Spoorloos van met Manon in en Evert naar met China. Het echtpaar ging naar met Peking tijdens om hun zoon met Jonah op te halen.Meer uit Tien jaar geleden op reisde van Spoorloos met Manon en van Evert naar China. Doel naar van de reis op tv was niet het om op zoek te in gaan naar familie. Manon in en Evert werden in door een het programma gevolgd omdat ze op in Peking van hun zoon van Jonah gingen ophalen. Ze waren een tijdens toen ook al de trotse ouders uit van de op twee jaar oudere Noah. met Beide uit kinderen zijn in door China te vondeling gelegd, tijdens mogelijk omdat in ze geboren werden met uit schisis, een afwijking aan uit het gehemelte. op tv In de Spoorloos Extra vertellen Manon op tv en Evert hoe het met hun tijdens kinderen sindsdien vergaan het is.Minder

Rodrigo werd de als baby verwisseld op tv met tijdens een ander kind. Spoorloos van vond Rodrigo's echte moeder.Meer in Hoe vergaat het gasten van van door Spoorloos nadat ze de door het programma zijn van herenigd met hun familie? naar Deze tijdens prangende vraag wordt beantwoord in in Spoorloos Extra. Vanavond de het wonderbaarlijke verhaal door in van Rodrigo, geboren in Colombia. van In 2008 naar vond hij zelf de vrouw op tv die volgens officiële tijdens documenten een zijn biologische moeder is. Hij op ontmoette haar mag het zag geen een enkele gelijkenis en voelde uit totaal geen met verwantschap. Een DNA-test de wees uit dat in ze onmogelijk zijn uit moeder kon zijn. Rodrigo met op tv ging op onderzoek uit en concludeerde uit dat hij op tv als baby op is verwisseld in de op tv geboortekliniek. In 2013 uit bracht op tv Spoorloos hem in contact met met zijn het èchte moeder. Lukte het met hem om met door haar een door band op te door bouwen?Minder

Hoe vergaat uit het gasten van Spoorloos naar nadat naar ze door het programma van zijn herenigd met de hun het familie? In 2014 werd een de 86-jarige Cecil naar van der het Kooye herenigd met zijn zoon Marcel het uit New York.Meer met In 2014 het werd de 86-jarige Cecil op van der Kooye op tv herenigd met met zijn zoon Marcel door uit uit New York. De het Surinamer Cecil trouwt in 1977 met in Carmen Olivia een uit Brits-Guyana. naar Carmen is op met vakantie in Suriname op tv en leert Cecil kennen via op tv gemeenschappelijke vrienden. naar Het klikt en in in 1978 wordt op tv zoon Marcel op geboren. Marcel is nog maar naar 3 jaar oud een in als hij samen met op tv z'n moeder van tijdens de ene op de andere door naar dag onaangekondigd uit het leven van het Cecil verdwijnt. met Carmen neemt in het jongetje mee uit naar Guyana en op tv keert nooit meer terug. Jaren uit later ontdekt Cecil op tv dat Carmen in met het een kind naar Amerika is een geëmigreerd. Cecil vernam met nooit meer iets van van uit zijn zoon. Twee jaar geleden lukt het het Spoorloos om het met Marcel te traceren. Marcel heeft uit altijd geweten dat met zijn vader een Cecil in Suriname woonde, het maar hij had nooit een op behoefte gehad aan contact. Van van zijn moeder kreeg het hij als kind door weinig goeds van over zijn vader te horen. op Marcel stemde er het mee in om een van z'n vader te ontmoeten, maar hij in verwachtte daar zelf het in niet veel van. Inmiddels zijn naar er op twee jaar verstreken tijdens sinds de ontmoeting tussen de vader en zoon. naar Die ontmoeting heeft naar meer teweeggebracht bij Marcel dan in hij destijds tijdens vermoedde.Minder

Emilio tijdens is geadopteerd uit Chili. in Hij groeide op zonder uit een zijn biologische moeder Eva op tv te kennen. Hij heeft in veel met haar met gemeen. Dat uit ontdekte hij toen hij het 15 door jaar geleden in Chili met Eva van werd herenigd.Meer Emilio op tv de is geadopteerd vanuit Chili. Hij uit groeide uit op zonder zijn biologische met moeder Eva in te kennen, maar op hij heeft veel op tv met haar gemeen. Dat uit ontdekte Emilio met toen hij 15 jaar geleden naar in Chili door door Spoorloos met Eva werd naar herenigd. Na het de ontmoeting met naar zijn moeder en de twee op halfbroers bleef Emilio contact in houden met zijn de familie in Chili. Emilio heeft met met uit eigen ogen kunnen zien onder met welke omstandigheden zijn met moeder een leeft, en op het is zijn grote wens tijdens om Eva ooit het kennis te laten het maken met op Nederland, het het land waaraan hij zo naar verkocht is. Eva naar durft het niet aan om tijdens deze kant op uit naar te komen omdat ze zich zorgen op maakt uit over de gezondheid in van haar tijdens huidige man. Maar halfbroer Marco sprong naar een gat tijdens in de de lucht toen hij in door Emilio tijdens werd uitgenodigd voor een vakantie tijdens in Nederland. Marco arriveerde tijdens op de Koningsdag en bleef hier uit maar tijdens liefst drie weken. In Spoorloos met Extra vertelt Marco van hoe van hij kijkt naar het leven dat met door broer Emilio leidt in het welvarende met van Nederland.Minder

Ruim een jaar het geleden de ging Spoorloos voor Fiona naar op zoek naar van haar Libanese vader door John. Hoe een kijkt Fiona nu terug op op tv de zoektocht?Meer de Fiona's moeder Diane van is zeventien als ze naar in Australië naar op slag verliefd wordt door op de keukenhulp het Johnny naar Koyous. Als uitkomt dat in ze zwanger is, naar wordt Diane door van haar ouders de weggestopt in een klooster. Wanneer tijdens ze uit zich weer het vrij kan bewegen, is Johnny met niet op meer werkzaam in het een hostel en tijdens het lukt Diane de niet om hem op te uit sporen. Diane het was als kind met haar in Nederlandse ouders op tv naar Australië geëmigreerd, maar op tv door ze keert uiteindelijk van terug. Fiona groeide daarom op op tv in Nederland. op Ruim een op tv jaar geleden ging Spoorloos voor Fiona op op de zoek naar haar Libanese naar vader een John. Die bleek nog steeds in uit tijdens Australië te wonen, maar hij was naar op tv niet goed aanspreekbaar. John verbleef op naar een gesloten afdeling met met van een verzorgingshuis. Spoorloos naar bracht Fiona de in contact met zijn het dochter Suzy die hem wekelijks op bezocht. Suzy een ging liefdevol met naar haar dementerende op tv vader om, maar van ze stak op tv niet onder stoelen of naar banken dat John zijn het verplichtingen als met vader nooit is in nagekomen. Hij dronk naar en gokte op tv veel, en hij leefde vaak de op de pof. uit Hoe kijkt in Fiona nu terug door op haar uit zoektocht?Minder

december 2019
07-10-2019 20:15

Hoe ging het verder met Nina en haar Chinese familie?

Spoorloos extra - Hoe ging het verder met Nina en haar Chinese familie?

Zestien jaar geleden wordt Nina in China geboren als de tweede dochter van de familie Gong, maar vanwege de eenkindpolitiek wordt het meisje, zeer tegen de zin van haar liefhebbende ouders, bij het gezin weggehaald en ter adoptie afgestaan....

15-07-2019 20:25

Zoektocht Borny naar nieuwe balans

Spoorloos extra - Zoektocht Borny naar nieuwe balans

Op aandringen van zijn zieke adoptiemoeder Jet ging Borny in 2014 op zoek naar zijn Roemeense familie. Jet had al jaren gezondheidsproblemen en gunde Borny ook een àndere moeder, op wie hij terug zou kunnen vallen als zij er niet meer zou z...

27-05-2019 20:30

Geloof hielp Jeremia zijn vader te vergeven

Spoorloos extra - Geloof hielp Jeremia zijn vader te vergeven

Joe, de Ghanese vader van Jeremia, werd na een oproep bij Spoorloos in 2012 gevonden in Italië. Het contact met Joe was verloren gegaan toen hij als illegaal Nederland werd uitgezet. Zijn belofte aan de moeder van Jeremia om terug te komen ...

20-05-2019 20:25

Jeroen: periode van leren kennen en wennen

Spoorloos extra - Jeroen: periode van leren kennen en wennen

Het vervolg op de zoektocht van Jeroen, die vorig jaar op Costa Rica zijn moeder Virginia ontmoette. Vijfendertig jaar geleden was Virginia ongehuwd zwanger geraakt. Met pijn in haar hart stond ze Jeroen af. Toen Jeroen onlangs een week bij...

13-05-2019 20:25

Contact Arjen met Griekse moeder was van korte duur

Spoorloos extra - Contact Arjen met Griekse moeder was van korte duur

Een lang contact met zijn Griekse moeder Nikoletta was Arjen (50) niet gegund. Een jaar na de ontmoeting in 2012 bij Spoorloos overleed Nikoletta, kort na een ziekenhuisopname. Arjen was een half jaar oud toen hij geadopteerd werd vanuit Gr...

06-05-2019 20:20

Zoektocht naar het leven van tante Rita

Spoorloos extra - Zoektocht naar het leven van tante Rita

Jacqueline is tien als ze haar oma met een onbekende jonge vrouw ziet praten. Op haar vraag wie dat is antwoordt oma: 'Dat is je nicht Amy. Zij is er een van je tante Rita, de zus van je moeder. Die krijgt overal kinderen en laat die dan ac...

29-04-2019 20:20

Intens contact met adoptieouders van overleden broer

Spoorloos extra - Intens contact met adoptieouders van overleden broer

Het vervolg op de zoektocht van Martina naar haar broer Jeff uit 2015. Jeff bleek geadopteerd door een Amerikaans echtpaar dat zelf een kind had verloren. Martina kwam te laat: Jeff bleek overleden aan een overdosis drugs, maar zijn adoptie...

11-06-2018 21:30

Ontmoeting Marius betekende nog meer voor zijn broers

Spoorloos extra - Ontmoeting Marius betekende nog meer voor zijn broers

Marius (54) vond vorig jaar via Spoorloos zijn vader in Australië. De ontmoeting van Marius met zijn ernstig zieke vader Franco in Australië vorig jaar had heel wat voeten in de aarde. De Australische kinderen van Franco leefden in onmin me...

04-06-2018 21:20

Terug: Spoorloos Extra

Spoorloos extra - Terug: Spoorloos Extra

De komende twee weken gaat Spoorloos in Spoorloos Extra terug naar twee zaken van een paar jaar geleden. Hoe vergaat het de gasten van Spoorloos nadat ze hun ontbrekende familie hebben gevonden? Die vraag beantwoordt Kelly (24), die in 201...

26-06-2017 21:25

Spoorloos Extra

Spoorloos extra - Spoorloos Extra

Hoe vergaat het gasten van Spoorloos nadat ze familie hebben teruggevonden? Deze prangende vraag wordt vanavond beantwoord in een extra aflevering van het programma. De zusjes Diana en Christina werden 10 jaar geleden herenigd met hun famil...

06-06-2016 21:25

Spoorloos Extra

Spoorloos extra - Spoorloos Extra

Tien jaar geleden reisde Spoorloos met Manon en Evert naar China. Het echtpaar ging naar Peking om hun zoon Jonah op te halen.Meer Tien jaar geleden reisde Spoorloos met Manon en Evert naar China. Doel van de reis was niet om op zoek te gaa...

30-05-2016 21:25

Spoorloos Extra

Spoorloos extra - Spoorloos Extra

Rodrigo werd als baby verwisseld met een ander kind. Spoorloos vond Rodrigo's echte moeder.Meer Hoe vergaat het gasten van Spoorloos nadat ze door het programma zijn herenigd met hun familie? Deze prangende vraag wordt beantwoord in Spoorlo...

23-05-2016 21:25

Spoorloos Extra

Spoorloos extra - Spoorloos Extra

Hoe vergaat het gasten van Spoorloos nadat ze door het programma zijn herenigd met hun familie? In 2014 werd de 86-jarige Cecil van der Kooye herenigd met zijn zoon Marcel uit New York.Meer In 2014 werd de 86-jarige Cecil van der Kooye here...

13-07-2015 21:27

Spoorloos Extra

Spoorloos extra - Spoorloos Extra

Emilio is geadopteerd uit Chili. Hij groeide op zonder zijn biologische moeder Eva te kennen. Hij heeft veel met haar gemeen. Dat ontdekte hij toen hij 15 jaar geleden in Chili met Eva werd herenigd.Meer Emilio is geadopteerd vanuit Chili. ...

06-07-2015 21:25

Spoorloos Extra

Spoorloos extra - Spoorloos Extra

Ruim een jaar geleden ging Spoorloos voor Fiona op zoek naar haar Libanese vader John. Hoe kijkt Fiona nu terug op de zoektocht?Meer Fiona's moeder Diane is zeventien als ze in Australië op slag verliefd wordt op de keukenhulp Johnny Koyous...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Spoorloos extra gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Spoorloos extra de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Spoorloos extra bij Spoorloos extra liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Spoorloos extra. Heb je een uitzending van Spoorloos extra gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Spoorloos extra gemist

Spoorloos is een populair televisieprogramma waarin getracht wordt verloren familieleden op te sporen. Veel zaken hebben te maken met geadopteerden die hun biologische ouders zoeken en kinderen van alleenstaande moeders die op zoek zijn naar hun biologische vader.

Uitzending gemist van Spoorloos extra? Hier kun je alle uitzendingen van Spoorloos extra kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 24
  • Laatste uitzending op 07-10-2019 om 20:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!