Programma gemist?

Op aandringen het van zijn zieke van adoptiemoeder met Jet ging Borny in uit 2014 op zoek naar zijn op Roemeense tijdens familie. Jet had al de jaren gezondheidsproblemen het en gunde Borny ook in een àndere moeder, op op de wie hij terug zou kunnen op tv vallen als van zij er niet meer op tv zou zijn. Na het tijdens overlijden de van Jet, vorig jaar, trok een Borny naar drie maanden een in bij zijn door Roemeense familie. Hij ondervond daar hoe een het is op tv te leven onder primitieve op tv omstandigheden. Nu uit Jet er niet meer in is en Borny op tv minder binding heeft het met Nederland, het is hij op zoek het naar een nieuwe tijdens balans een in zijn leven. de De zoektocht bij in Spoorloos naar door de Bulgaarse moeder van met Rena uit 2015 uit kende geen van gewenste afloop. Moeder met Stanja was weliswaar op tv gevonden, maar wilde Rena niet tijdens onder ogen komen. uit Rena legt zich uit niet neer door bij deze uitkomst en met ze weet zelf een het een zoon en een dochter van haar het het moeder te vinden. Zij willen wel door contact met Rena. het Een krant door doet verslag van de de zoektocht van Rena uit en de kort daarna krijgt op tv ze een telefoontje van uit een man die beweert tijdens haar vader op tv te uit zijn.

Joe, de de Ghanese naar vader van Jeremia, werd na op tv een oproep met bij Spoorloos in 2012 gevonden de in op tv Italië. Het contact uit met Joe was verloren op gegaan een toen hij als illegaal Nederland werd uit op uitgezet. Zijn belofte aan het de moeder van Jeremia om in terug te in komen kwam tijdens hij niet na. naar 25 jaar later reageerde een hij opgetogen dat op Jeremia op naar hem op uit zoek was. Na de met ontmoeting bezocht Jeremia op zijn vader meermaals en leerde met hij hem door beter kennen. Ze vonden een elkaar het in het geloof, en tijdens dat hielp Jeremia door om zijn vader tijdens te een vergeven voor diens keuze om er met niet voor hem het van te zijn. * Sinds de ontmoeting uit door twee jaar geleden tijdens met haar familie op Sri Lanka in van is Cherine nog niet terug geweest. het Het contact van met de hen verloopt via social media. op tv Haar op tv familie zou het liefst op tv zien dat ze naar naar Sri Lanka verhuist. Dat uit heeft de Cherine aan van het denken gezet op hoe anders haar leven van er uit de had gezien als ze de niet was geadopteerd. Bij het haar eerstvolgende in bezoek heeft Cherine nog in een op belangrijke boodschap voor haar in familie....

Het het vervolg op de zoektocht de van Jeroen, die vorig op jaar op Costa in Rica zijn naar moeder Virginia ontmoette. Vijfendertig tijdens jaar het geleden was Virginia tijdens ongehuwd zwanger geraakt. Met uit pijn in een haar hart stond ze Jeroen op af. Toen Jeroen op onlangs in een week bij een zijn moeder verbleef, leerde hij tijdens haar beter een kennen. van Hij vond het moeilijk dat op tv Virginia hem beschouwde als op tv substituut tijdens voor een twee jaar een geleden van overleden andere zoon. een Maar hij snapt haar reactie uit wel. Bovenal heeft de het met hereniging hem rust tijdens gebracht.

Een door lang contact met zijn Griekse uit door moeder Nikoletta was Arjen (50) het niet gegund. Een jaar van na een de ontmoeting in in 2012 bij Spoorloos overleed op Nikoletta, op kort na een ziekenhuisopname. Arjen door was een half jaar op tv oud toen naar hij een geadopteerd werd vanuit Griekenland. Zijn moeder op tv een was ongehuwd zwanger op tv geraakt en stond hem af uit ter adoptie. Arjen in bouwde een hecht van contact naar op met de Griekse zoon en een dochter op van Nikoletta. Afgelopen voorjaar op was hij nog bij de hen. Bovendien van hebben enkele Griekse hockeyteams in van nu profijt van de talenten van door Arjen, door want hij is van hun coach een geworden.

Jacqueline is tien in als op ze haar oma met een in onbekende jonge op tv vrouw ziet het praten. Op haar op vraag wie dat is antwoordt met oma: 'Dat door is je nicht Amy. naar Zij is er op tv een van van je tante op Rita, de zus van van je moeder. de Die krijgt in overal kinderen en laat die dan tijdens het achter.' Jacqueline is verbijsterd. door Ze heeft nog in nooit van een tante het Rita gehoord. Rita een is kort na de een met bevrijding met een Canadese militair vertrokken een naar Canada. Haar van dochtertje het Amy laat ze in in Nederland achter. Amy het is elf als door ze ontdekt dat ze de op tv niet opgroeit bij haar door ouders maar bij naar haar grootouders. Rita in heeft tegen de die tijd haar tweede in dochtertje al van achter gelaten bij haar het Canadese ex-man. Jacqueline raakt een steeds uit meer geïntrigeerd door het verhaal. in Spoorloos met ontrafelt het bijzondere leven van haar met tante in Rita, en weet naar alle onbekende familieleden op tv in beeld te uit krijgen.

Het vervolg het op de zoektocht met van Martina naar op haar naar broer Jeff uit het 2015. Jeff bleek geadopteerd door een naar Amerikaans echtpaar dat in een zelf een kind het had verloren. Martina kwam uit te laat: Jeff van bleek overleden aan op een overdosis drugs, het maar zijn adoptiefouders wilden Martina van graag leren in kennen. naar Zij hoorde van hen dat het in contact met tijdens biologische op tv familie de leegte in het Jeffs leven had op tv kunnen vullen. op Onlangs kwam de adoptievader naar Nederland op om tijdens de band met door Martina aan op tv te halen. Hij bracht slecht nieuws in door mee. Ook in deze aflevering een het de verhaal van Diana. In 2004 zocht van op én vond Diana met op tv behulp van uit Spoorloos haar Surinaamse in vader in Duitsland. De het eerste ontmoeting tussen vader en met dochter was op een feest van van herkenning. Het klikte enorm. door op Urenlang zaten ze op een terras in het en raakten niet uitgepraat. Toch de ontstond er níet met de vader-dochter band waar het Diana met zo op had gehoopt. Na op tien jaar een vol teleurstellingen tijdens verbrak ze het contact uit en werd met het stil. een Maar een half jaar met geleden was de daar opeens dat telefoontje. 'Hij gaf het me uiteindelijk het in grootste cadeau van op mijn leven. Hij uit nam me met mee naar tijdens Suriname.'

Marius (54) vond naar naar vorig jaar via Spoorloos tijdens zijn vader in Australië. op tv De ontmoeting het van Marius met met zijn ernstig zieke vader uit Franco in een Australië vorig jaar had naar heel wat voeten in met de tijdens aarde. De Australische kinderen van met tijdens Franco leefden in onmin met elkaar op tv en vooral de uit twee op tv zoons van Franco betwistten met elkaar het recht met om voor uit vader te beslissen en met Marius al in dan niet een ontmoeting door te op gunnen. Uiteindelijk lukte een dat toch, stiekem. de De ontmoeting heeft voor Marius veel uit teweeggebracht. in Maar misschien nog wel meer een voor zijn op tv broers.

De komende twee op weken gaat uit Spoorloos de in Spoorloos Extra op terug naar twee zaken naar van een paar jaar geleden. Hoe van vergaat met het de met gasten van Spoorloos nadat door ze hun ontbrekende het familie hebben het gevonden? Die vraag beantwoordt Kelly uit (24), in die in 2015 via Spoorloos van haar Griekse vader door Sakis tijdens vond. Al voor de eerste ontmoeting uit met Sakis was Kelly het door zijn kinderen van in al gewaarschuwd om niet te naar hoge verwachtingen te hebben. op Toch uit ging Kelly onbevooroordeeld naar een de ontmoeting. Ze was de uit namelijk zielsgelukkig dat haar zoektocht met op tv goed in resultaat was op afgerond. Haar geluk met nam een wending door toen Sakis op een dag met met met twee grote koffers bij een haar op de stoep stond. Bekijk met de eerste beelden met van het deze uitzending op het gids.tv/v9908/spoorloos-extra.

Hoe vergaat het uit gasten van van Spoorloos op tv nadat ze familie hebben teruggevonden? Deze tijdens prangende vraag uit wordt vanavond beantwoord in in een extra door aflevering van het door programma. De op tv zusjes Diana en Christina werden met uit 10 jaar geleden herenigd met hun op familie in Colombia. naar Wat heeft het een door hen gebracht? Diana en naar Christina waren 2 tijdens en 3 jaar toen ze vanuit met Colombia werden de geadopteerd door een een boerenechtpaar. Vanuit een kindertehuis in op in de miljoenenstad Bogota kwamen ze op op het het Twentse door platteland terecht tussen de koeien, tijdens paarden en varkens. De van zusjes voelden zich met op tv er al snel op hun door gemak. In 2007 ging door in Spoorloos in hun geboorteland op zoek van naar de biologische op uit ouders. Diana en Christina kregen toen op door te horen dat hun op tv Colombiaanse moeder 23 jaar eerder met na een echtelijke van ruzie van de benen had de genomen.

Tien in jaar geleden reisde Spoorloos de met Manon op en Evert naar China. Het uit echtpaar ging naar door Peking op tv om hun door zoon Jonah op te halen.Meer Tien de jaar een geleden reisde de Spoorloos met Manon een en Evert naar tijdens China. Doel van tijdens de reis was niet om op van tijdens zoek te gaan naar familie. Manon op en Evert werden op tv door het naar programma gevolgd omdat ze van in door Peking hun zoon uit Jonah gingen uit ophalen. Ze waren toen ook op tv al de trotse ouders door de van de twee jaar oudere Noah. met Beide kinderen naar zijn in China een te op vondeling gelegd, mogelijk omdat ze tijdens geboren uit werden met schisis, een afwijking naar aan door het gehemelte. In Spoorloos Extra vertellen op Manon tijdens en Evert van hoe het hun in kinderen sindsdien vergaan op tv is.Minder

Rodrigo tijdens werd als uit baby verwisseld met een met ander kind. Spoorloos in vond Rodrigo's echte uit moeder.Meer Hoe vergaat het tijdens gasten van van Spoorloos nadat op ze door het programma zijn herenigd de met hun op familie? Deze prangende vraag het wordt beantwoord op in Spoorloos Extra. door Vanavond het tijdens wonderbaarlijke verhaal van Rodrigo, geboren naar in het Colombia. In tijdens 2008 vond hij zelf de uit vrouw die volgens officiële tijdens documenten zijn biologische van moeder is. in Hij ontmoette haar van mag zag geen enkele een met gelijkenis en voelde totaal geen op tv verwantschap. naar Een DNA-test wees uit op dat ze naar onmogelijk zijn moeder kon met zijn. Rodrigo ging op het onderzoek uit en in concludeerde dat uit hij als baby op is verwisseld in de geboortekliniek. naar In op tv 2013 bracht een Spoorloos hem in contact met tijdens zijn èchte in moeder. Lukte het hem om een met haar naar een van band op te de bouwen?Minder

Hoe vergaat het het gasten van naar Spoorloos nadat ze uit door het programma de zijn herenigd met in hun familie? een In 2014 werd de 86-jarige tijdens Cecil uit van der Kooye een herenigd met zijn zoon een Marcel uit New York.Meer door In op 2014 werd de met 86-jarige Cecil van der naar Kooye herenigd met door zijn een zoon Marcel uit New York. op tv De Surinamer Cecil het trouwt in 1977 een met Carmen de Olivia uit van Brits-Guyana. Carmen is op vakantie de in Suriname en leert een Cecil kennen via op gemeenschappelijke vrienden. een Het klikt en in op tv 1978 wordt in zoon de Marcel geboren. Marcel is op tv nog maar 3 jaar oud met als hij naar samen met z'n een moeder van de van ene op de andere op tv dag onaangekondigd uit het het leven van het Cecil op tv verdwijnt. Carmen een neemt het jongetje van mee naar Guyana en met keert nooit meer naar terug. Jaren later de ontdekt Cecil dat Carmen op met het uit kind naar Amerika het is geëmigreerd. Cecil vernam met nooit op meer iets van zijn zoon. uit Twee uit jaar geleden lukt de het Spoorloos om met Marcel te traceren. Marcel heeft altijd de geweten dat zijn van vader op Cecil in Suriname tijdens woonde, maar hij in had nooit behoefte naar gehad aan met contact. Van zijn moeder kreeg hij de als kind op weinig goeds over op zijn tijdens vader te horen. Marcel op tv stemde er mee in om uit z'n vader te in ontmoeten, maar naar hij verwachtte van daar zelf niet veel van. door Inmiddels het zijn er een twee jaar verstreken sinds met de ontmoeting tussen het vader en op zoon. Die ontmoeting heeft meer teweeggebracht naar bij uit Marcel dan hij op destijds vermoedde.Minder

Emilio de is geadopteerd uit in Chili. Hij groeide op zonder door zijn biologische moeder met Eva te op tv kennen. Hij heeft veel naar op met haar gemeen. Dat ontdekte hij op tv toen hij in 15 jaar geleden in in van Chili met Eva werd uit herenigd.Meer Emilio door is geadopteerd vanuit Chili. Hij het groeide op zonder op zijn biologische moeder uit Eva te uit kennen, maar hij heeft veel naar op tv met haar gemeen. een Dat ontdekte Emilio toen hij 15 in jaar geleden in in Chili door in Spoorloos met Eva werd van herenigd. in Na de van ontmoeting met zijn moeder en twee naar halfbroers bleef in Emilio naar contact houden met zijn op tv familie in Chili. Emilio uit heeft met door eigen ogen kunnen zien de onder in welke omstandigheden zijn moeder leeft, op en het van is zijn grote wens op tv om Eva ooit kennis de te laten maken door in met Nederland, het naar land waaraan hij op zo verkocht is. met Eva durft het niet aan om in het deze kant op te door komen omdat op ze zich zorgen uit maakt over de gezondheid van haar door huidige man. Maar door halfbroer tijdens Marco sprong naar een gat in van de lucht toen hij door op tv Emilio werd uit uitgenodigd voor een vakantie in van tijdens Nederland. Marco arriveerde op met Koningsdag en bleef hier op tv maar liefst op drie weken. In op Spoorloos Extra vertelt Marco hoe de hij op kijkt naar het leven dat een broer op Emilio leidt in het welvarende door het Nederland.Minder

Ruim een op jaar geleden op tv ging Spoorloos het voor Fiona op zoek naar de haar van Libanese vader John. Hoe kijkt Fiona tijdens op tv nu terug op de zoektocht?Meer in Fiona's moeder tijdens Diane is zeventien als ze de in Australië naar op slag verliefd op tv wordt in op de keukenhulp Johnny de Koyous. Als uitkomt dat ze uit het zwanger is, wordt Diane door de haar ouders de weggestopt in een klooster. Wanneer het ze zich tijdens weer vrij kan tijdens bewegen, op is Johnny niet meer werkzaam met in het hostel door en het lukt op tv Diane niet om in hem de op te sporen. Diane was als tijdens kind met een haar Nederlandse op tv ouders naar Australië geëmigreerd, van maar ze keert de uiteindelijk terug. Fiona groeide door met daarom op in Nederland. een Ruim een jaar geleden ging met Spoorloos met voor Fiona op van zoek naar met haar Libanese vader John. naar Die bleek het nog steeds in met Australië te wonen, maar hij op was niet goed aanspreekbaar. op John verbleef op uit een gesloten naar afdeling van een tijdens verzorgingshuis. Spoorloos bracht van Fiona in contact uit met zijn uit dochter Suzy van die hem wekelijks bezocht. Suzy ging door in liefdevol met haar met dementerende vader om, maar het ze stak niet van onder stoelen of banken dat op tv John zijn verplichtingen met als van vader nooit is nagekomen. Hij door dronk en gokte tijdens veel, en een hij door leefde vaak op de uit pof. Hoe kijkt Fiona naar nu terug op haar naar van zoektocht?Minder

Joris het kreeg antwoord. Joris tijdens groeide op zonder zijn vader door te kennen. In naar van 1987 werd zijn met moeder Janneke smoorverliefd op door Fouad, een vluchteling uit Libanon. uit Vorig jaar met ging tijdens Spoorloos op zoek naar op Fouad.Meer Joris kreeg uit antwoord. Joris groeide op zonder van zijn op tv vader te kennen. Het een is 1987 van als zijn moeder op Janneke smoorverliefd wordt met op Fouad, een naar vluchteling uit Libanon. naar Ze gaat tijdens samenwonen met hem, en twee jaar uit later raakt in Janneke zwanger. Nog voordat door uit Joris wordt geboren, vertelt Fouad dat het tijdens hij een familielid in het Zweden wil bezoeken. Janneke regelt uit van zijn reis, maar op tv tot haar grote verdriet heeft naar ze de vader op van haar uit kind na zijn vertrek van uit Nederland nooit meer door gezien. Joris het en Janneke een hebben zich altijd een afgevraagd waarom Fouad zich nooit in tijdens om hen bekommerd heeft. uit Een jaar tijdens geleden ging Spoorloos met op zoek naar tijdens Fouad. Die bleek helaas te zijn van overleden, maar zijn een familie in door Libanon op tv kon veel vragen beantwoorden. Joris vertelt van wat met het voor hem betekent dat in hij de familie het van op tv zijn overleden vader heeft van leren op kennen.Minder

juni 2019
03-06-2019 20:35

Zoektocht Borny naar nieuwe balans

Spoorloos extra - Zoektocht Borny naar nieuwe balans

Op aandringen van zijn zieke adoptiemoeder Jet ging Borny in 2014 op zoek naar zijn Roemeense familie. Jet had al jaren gezondheidsproblemen en gunde Borny ook een àndere moeder, op wie hij terug zou kunnen vallen als zij er niet meer zou z...

27-05-2019 20:30

Geloof hielp Jeremia zijn vader te vergeven

Spoorloos extra - Geloof hielp Jeremia zijn vader te vergeven

Joe, de Ghanese vader van Jeremia, werd na een oproep bij Spoorloos in 2012 gevonden in Italië. Het contact met Joe was verloren gegaan toen hij als illegaal Nederland werd uitgezet. Zijn belofte aan de moeder van Jeremia om terug te komen ...

20-05-2019 20:25

Jeroen: periode van leren kennen en wennen

Spoorloos extra - Jeroen: periode van leren kennen en wennen

Het vervolg op de zoektocht van Jeroen, die vorig jaar op Costa Rica zijn moeder Virginia ontmoette. Vijfendertig jaar geleden was Virginia ongehuwd zwanger geraakt. Met pijn in haar hart stond ze Jeroen af. Toen Jeroen onlangs een week bij...

13-05-2019 20:25

Contact Arjen met Griekse moeder was van korte duur

Spoorloos extra - Contact Arjen met Griekse moeder was van korte duur

Een lang contact met zijn Griekse moeder Nikoletta was Arjen (50) niet gegund. Een jaar na de ontmoeting in 2012 bij Spoorloos overleed Nikoletta, kort na een ziekenhuisopname. Arjen was een half jaar oud toen hij geadopteerd werd vanuit Gr...

06-05-2019 20:20

Zoektocht naar het leven van tante Rita

Spoorloos extra - Zoektocht naar het leven van tante Rita

Jacqueline is tien als ze haar oma met een onbekende jonge vrouw ziet praten. Op haar vraag wie dat is antwoordt oma: 'Dat is je nicht Amy. Zij is er een van je tante Rita, de zus van je moeder. Die krijgt overal kinderen en laat die dan ac...

29-04-2019 20:20

Intens contact met adoptieouders van overleden broer

Spoorloos extra - Intens contact met adoptieouders van overleden broer

Het vervolg op de zoektocht van Martina naar haar broer Jeff uit 2015. Jeff bleek geadopteerd door een Amerikaans echtpaar dat zelf een kind had verloren. Martina kwam te laat: Jeff bleek overleden aan een overdosis drugs, maar zijn adoptie...

11-06-2018 21:30

Ontmoeting Marius betekende nog meer voor zijn broers

Spoorloos extra - Ontmoeting Marius betekende nog meer voor zijn broers

Marius (54) vond vorig jaar via Spoorloos zijn vader in Australië. De ontmoeting van Marius met zijn ernstig zieke vader Franco in Australië vorig jaar had heel wat voeten in de aarde. De Australische kinderen van Franco leefden in onmin me...

04-06-2018 21:20

Terug: Spoorloos Extra

Spoorloos extra - Terug: Spoorloos Extra

De komende twee weken gaat Spoorloos in Spoorloos Extra terug naar twee zaken van een paar jaar geleden. Hoe vergaat het de gasten van Spoorloos nadat ze hun ontbrekende familie hebben gevonden? Die vraag beantwoordt Kelly (24), die in 201...

26-06-2017 21:25

Spoorloos Extra

Spoorloos extra - Spoorloos Extra

Hoe vergaat het gasten van Spoorloos nadat ze familie hebben teruggevonden? Deze prangende vraag wordt vanavond beantwoord in een extra aflevering van het programma. De zusjes Diana en Christina werden 10 jaar geleden herenigd met hun famil...

06-06-2016 21:25

Spoorloos Extra

Spoorloos extra - Spoorloos Extra

Tien jaar geleden reisde Spoorloos met Manon en Evert naar China. Het echtpaar ging naar Peking om hun zoon Jonah op te halen.Meer Tien jaar geleden reisde Spoorloos met Manon en Evert naar China. Doel van de reis was niet om op zoek te gaa...

30-05-2016 21:25

Spoorloos Extra

Spoorloos extra - Spoorloos Extra

Rodrigo werd als baby verwisseld met een ander kind. Spoorloos vond Rodrigo's echte moeder.Meer Hoe vergaat het gasten van Spoorloos nadat ze door het programma zijn herenigd met hun familie? Deze prangende vraag wordt beantwoord in Spoorlo...

23-05-2016 21:25

Spoorloos Extra

Spoorloos extra - Spoorloos Extra

Hoe vergaat het gasten van Spoorloos nadat ze door het programma zijn herenigd met hun familie? In 2014 werd de 86-jarige Cecil van der Kooye herenigd met zijn zoon Marcel uit New York.Meer In 2014 werd de 86-jarige Cecil van der Kooye here...

13-07-2015 21:27

Spoorloos Extra

Spoorloos extra - Spoorloos Extra

Emilio is geadopteerd uit Chili. Hij groeide op zonder zijn biologische moeder Eva te kennen. Hij heeft veel met haar gemeen. Dat ontdekte hij toen hij 15 jaar geleden in Chili met Eva werd herenigd.Meer Emilio is geadopteerd vanuit Chili. ...

06-07-2015 21:25

Spoorloos Extra

Spoorloos extra - Spoorloos Extra

Ruim een jaar geleden ging Spoorloos voor Fiona op zoek naar haar Libanese vader John. Hoe kijkt Fiona nu terug op de zoektocht?Meer Fiona's moeder Diane is zeventien als ze in Australië op slag verliefd wordt op de keukenhulp Johnny Koyous...

29-06-2015 21:27

Spoorloos Extra

Spoorloos extra - Spoorloos Extra

Joris kreeg antwoord. Joris groeide op zonder zijn vader te kennen. In 1987 werd zijn moeder Janneke smoorverliefd op Fouad, een vluchteling uit Libanon. Vorig jaar ging Spoorloos op zoek naar Fouad.Meer Joris kreeg antwoord. Joris groeide ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Spoorloos extra gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Spoorloos extra de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Spoorloos extra bij Spoorloos extra liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Spoorloos extra. Heb je een uitzending van Spoorloos extra gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Spoorloos extra gemist

Spoorloos is een populair televisieprogramma waarin getracht wordt verloren familieleden op te sporen. Veel zaken hebben te maken met geadopteerden die hun biologische ouders zoeken en kinderen van alleenstaande moeders die op zoek zijn naar hun biologische vader.

Uitzending gemist van Spoorloos extra? Hier kun je alle uitzendingen van Spoorloos extra kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 22
  • Laatste uitzending op 03-06-2019 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord