Programma gemist?

Zestien jaar geleden op wordt Nina met in China geboren als van de tweede in dochter met van de familie Gong, van maar vanwege de op eenkindpolitiek wordt het het meisje, zeer tegen uit de zin op tv van haar liefhebbende uit ouders, bij het gezin weggehaald en in ter adoptie afgestaan. op tv Na jaren zoeken op achterhalen Nina's op Chinese ouders het adres naar van naar haar adoptieouders en op zoeken contact. uit Een emotionele ontmoeting volgt begin door 2019 op en Nina maakt tijdens meteen kennis met zo'n 160 familieleden op en vrienden in het een het restaurant van haar uit biologische ouders. En de dat was nog maar het het begin van op tv een groot tijdens Chinees avontuur.

Op met aandringen van tijdens zijn zieke adoptiemoeder de Jet ging Borny door in 2014 op zoek naar het zijn Roemeense op familie. Jet had de al jaren gezondheidsproblemen en naar gunde Borny op ook een àndere moeder, op in wie hij terug van van zou kunnen vallen als zij er op een niet meer zou tijdens zijn. Na het overlijden in van Jet, de vorig jaar, trok Borny drie maanden op tv in bij op zijn naar Roemeense familie. Hij ondervond daar hoe in uit het is te leven onder door primitieve omstandigheden. Nu Jet naar er niet de meer op is en Borny minder binding heeft van met Nederland, is op tv hij op zoek het naar op tv een nieuwe balans in zijn door leven. De zoektocht door naar bij Spoorloos naar de op tv Bulgaarse moeder van Rena naar uit 2015 kende naar geen gewenste uit afloop. Moeder door Stanja was weliswaar gevonden, een maar wilde Rena niet door onder ogen komen. Rena naar met legt zich niet neer met bij deze uitkomst een en ze op tv weet zelf een zoon de en een dochter van haar het moeder te vinden. het naar Zij willen wel contact met met Rena. Een krant uit doet verslag een van de zoektocht van Rena een en kort een daarna krijgt ze met een telefoontje van naar een het man die beweert haar vader te de van zijn.

Joe, de Ghanese het vader van tijdens Jeremia, werd na een het oproep een bij Spoorloos in 2012 op tv gevonden in in Italië. Het contact met Joe in was verloren met gegaan toen hij als het illegaal Nederland van werd uitgezet. Zijn belofte op tv aan de moeder tijdens naar van Jeremia om terug op te komen met kwam hij niet na. 25 jaar het later met reageerde hij een opgetogen dat Jeremia van naar hem op van zoek was. Na de op ontmoeting bezocht Jeremia zijn vader op tv meermaals en leerde door hij hem beter op de kennen. Ze vonden de elkaar in het geloof, in en dat hielp Jeremia de om zijn vader tijdens te vergeven voor diens op keuze om er in naar niet voor hem de te zijn. * Sinds de naar ontmoeting twee het jaar geleden uit met haar familie op van Sri Lanka van is Cherine nog niet terug het geweest. Het op tv contact met hen de verloopt via social de media. Haar familie zou het met liefst zien uit dat ze naar Sri tijdens Lanka verhuist. tijdens Dat heeft Cherine naar aan het denken op gezet hoe anders met haar leven er uit op had gezien met als ze niet was in geadopteerd. tijdens Bij haar eerstvolgende bezoek op heeft uit Cherine nog een belangrijke boodschap tijdens voor haar door familie....

Het vervolg tijdens op naar de zoektocht van Jeroen, op die vorig jaar naar op Costa Rica zijn een moeder Virginia ontmoette. de Vijfendertig jaar geleden de was Virginia op ongehuwd zwanger tijdens geraakt. Met pijn in haar uit hart stond door ze Jeroen af. Toen Jeroen uit onlangs een week het bij zijn tijdens moeder verbleef, van leerde hij haar beter kennen. door op tv Hij vond het moeilijk uit dat Virginia op tv hem beschouwde als substituut door voor een twee naar jaar geleden de overleden andere zoon. Maar hij tijdens snapt haar het reactie wel. Bovenal heeft met de met hereniging hem rust op gebracht.

Een het lang contact met op tv zijn Griekse moeder op Nikoletta was Arjen (50) tijdens niet gegund. Een door jaar van na de ontmoeting in de 2012 bij uit Spoorloos overleed Nikoletta, kort na naar een ziekenhuisopname. Arjen op was een met half jaar op oud toen hij geadopteerd werd vanuit tijdens Griekenland. de Zijn moeder op was ongehuwd zwanger geraakt en stond op hem af tijdens ter adoptie. Arjen met bouwde naar een hecht contact op met de de Griekse het zoon en dochter van van Nikoletta. Afgelopen door voorjaar was hij nog in bij hen. Bovendien hebben door enkele met Griekse hockeyteams nu profijt van op tv de naar talenten van Arjen, want op hij is hun coach naar in geworden.

Jacqueline is tien uit als ze haar uit in oma met een onbekende een jonge vrouw ziet een praten. Op op haar vraag wie op dat is antwoordt oma: 'Dat is door een je nicht Amy. Zij een is er een van van je tante Rita, de in zus met van je moeder. Die krijgt een op overal kinderen en laat een die dan achter.' op tv Jacqueline is verbijsterd. in Ze heeft nog nooit van op een tante uit Rita gehoord. van Rita is kort na uit de bevrijding met het een Canadese militair vertrokken van naar naar Canada. Haar dochtertje op Amy laat ze in Nederland met achter. het Amy is elf een als ze ontdekt dat ze met niet de opgroeit bij haar door ouders maar bij haar grootouders. op Rita heeft tijdens tegen die tijd haar de tweede uit dochtertje al achter gelaten uit bij een haar Canadese ex-man. Jacqueline het raakt steeds een meer geïntrigeerd door het verhaal. in Spoorloos naar ontrafelt het bijzondere leven de van haar tante Rita, en tijdens het weet alle onbekende familieleden in beeld een te een krijgen.

Het vervolg op tijdens de zoektocht van van Martina naar haar de broer Jeff op tv uit 2015. Jeff bleek op geadopteerd het door een Amerikaans tijdens echtpaar dat zelf met een kind had verloren. Martina in kwam te laat: met van Jeff bleek overleden aan een door overdosis drugs, maar zijn naar tijdens adoptiefouders wilden Martina graag leren kennen. tijdens uit Zij hoorde van hen dat het het contact met op tv biologische familie de leegte op tv in Jeffs het leven had kunnen vullen. uit Onlangs kwam de op de adoptievader naar Nederland om tijdens de band met op Martina aan te tijdens halen. Hij bracht uit slecht nieuws mee. Ook in tijdens naar deze aflevering het verhaal in van Diana. In op 2004 zocht én vond Diana het een met behulp van een Spoorloos haar Surinaamse vader in in Duitsland. tijdens De eerste ontmoeting door tussen vader en dochter was een naar feest van herkenning. van Het klikte enorm. uit Urenlang zaten op ze op een terras een en tijdens raakten niet uitgepraat. Toch naar ontstond er in níet de vader-dochter band waar in Diana zo in op had gehoopt. Na het tien jaar naar vol teleurstellingen in verbrak ze met het contact en tijdens werd het stil. Maar met een half jaar geleden van was daar met opeens dat telefoontje. 'Hij gaf een op me uiteindelijk het grootste cadeau op tv van mijn leven. Hij een nam het me mee naar naar Suriname.'

Marius op tv (54) vond op tv vorig jaar via Spoorloos zijn een vader in Australië. De van ontmoeting van Marius de uit met zijn ernstig zieke uit vader Franco in Australië vorig tijdens in jaar had heel wat op tv voeten in de met aarde. De Australische kinderen van het Franco in leefden in onmin met elkaar met en de vooral de twee zoons van op tv Franco tijdens betwistten elkaar het recht van om van voor vader te beslissen en op tv Marius al dan in niet een ontmoeting te een gunnen. uit Uiteindelijk lukte dat toch, op tv stiekem. De ontmoeting heeft het voor Marius het veel teweeggebracht. naar Maar misschien tijdens nog wel meer uit voor zijn broers.

De uit komende twee op tv weken gaat Spoorloos in Spoorloos Extra met terug de naar twee van zaken van een paar jaar geleden. Hoe de vergaat het de van gasten van het Spoorloos nadat ze op hun ontbrekende familie naar hebben gevonden? op Die vraag beantwoordt Kelly naar (24), tijdens die in 2015 via Spoorloos het haar Griekse het vader Sakis vond. Al voor de het eerste uit ontmoeting met een Sakis was Kelly door zijn op kinderen naar al gewaarschuwd om het niet te hoge verwachtingen in te hebben. tijdens Toch ging Kelly onbevooroordeeld naar naar de ontmoeting. Ze tijdens was in namelijk zielsgelukkig dat haar zoektocht met een van goed resultaat was afgerond. tijdens Haar geluk nam op een wending tijdens toen Sakis op een van dag met twee grote koffers naar de bij haar op de naar stoep stond. Bekijk uit de eerste beelden van deze uitzending door op op tv gids.tv/v9908/spoorloos-extra.

Hoe naar vergaat het gasten van de Spoorloos nadat ze familie naar met hebben teruggevonden? Deze uit prangende vraag wordt vanavond beantwoord in het een extra naar aflevering van het in programma. De zusjes op tv Diana en door Christina werden 10 jaar op tv geleden herenigd met uit hun familie in Colombia. de Wat heeft het op tv hen in gebracht? Diana en Christina waren 2 op en tijdens 3 jaar toen ze naar vanuit Colombia werden geadopteerd op tv door een met boerenechtpaar. Vanuit een kindertehuis van in de miljoenenstad op Bogota naar kwamen ze op het Twentse naar platteland terecht een tussen de koeien, paarden van en varkens. De uit zusjes voelden door zich er al in snel op hun van gemak. In 2007 tijdens ging Spoorloos in hun met geboorteland op zoek een naar de met biologische met ouders. Diana en op tv Christina kregen toen te horen dat van hun door Colombiaanse moeder tijdens 23 jaar eerder na een echtelijke een ruzie van de benen had naar genomen.

Tien het jaar geleden reisde een Spoorloos met Manon door en Evert naar uit China. Het in echtpaar ging naar Peking om hun op tijdens zoon Jonah op te halen.Meer Tien tijdens jaar geleden reisde op met Spoorloos met Manon en Evert naar uit China. Doel van op de de reis was niet naar om op zoek te gaan uit door naar familie. Manon en uit Evert werden door het programma op met gevolgd omdat ze op in Peking hun zoon Jonah op gingen ophalen. Ze tijdens waren in toen ook al de tijdens trotse ouders van op tv de twee jaar oudere op tv Noah. de Beide kinderen zijn uit in China te vondeling gelegd, mogelijk in omdat ze tijdens geboren werden met met schisis, een afwijking door aan het gehemelte. In het Spoorloos Extra de vertellen met Manon en Evert hoe het hun in kinderen sindsdien door vergaan tijdens is.Minder

Rodrigo uit werd als baby verwisseld naar met een ander van kind. Spoorloos naar vond Rodrigo's echte moeder.Meer Hoe tijdens vergaat van het gasten van door Spoorloos nadat ze in door het uit programma zijn herenigd met hun familie? de met Deze prangende vraag wordt beantwoord een in op tv Spoorloos Extra. Vanavond naar het wonderbaarlijke verhaal uit van Rodrigo, geboren in door Colombia. In uit 2008 vond hij zelf de de vrouw van die volgens officiële met documenten zijn biologische moeder is. het Hij ontmoette haar door mag zag tijdens geen enkele gelijkenis en voelde van totaal geen verwantschap. tijdens Een DNA-test wees het uit in dat ze onmogelijk een zijn moeder kon zijn. Rodrigo uit een ging op onderzoek uit en concludeerde op dat op tv hij als in baby is verwisseld in de met geboortekliniek. In 2013 uit bracht Spoorloos naar hem in contact met zijn een èchte moeder. tijdens Lukte het hem om in naar met haar een band op het te op bouwen?Minder

Hoe tijdens vergaat het gasten van de Spoorloos nadat ze door het het naar programma zijn herenigd met in hun familie? naar In 2014 werd de 86-jarige het Cecil van tijdens der Kooye herenigd met een zijn zoon Marcel in uit tijdens New York.Meer In 2014 werd naar de naar 86-jarige Cecil van uit der Kooye met herenigd met zijn zoon van Marcel uit New met York. De Surinamer Cecil trouwt de in een 1977 met Carmen Olivia met uit op tv Brits-Guyana. Carmen is op vakantie in de Suriname en naar leert van Cecil kennen via gemeenschappelijke vrienden. Het op tv klikt en door in 1978 wordt op tv zoon Marcel geboren. op Marcel de is nog maar het 3 jaar oud als hij uit samen met z'n uit moeder de van de ene op de van andere op dag onaangekondigd uit het leven van in Cecil verdwijnt. Carmen een neemt het jongetje een uit mee naar Guyana in en keert nooit meer terug. de Jaren later ontdekt Cecil met dat een Carmen met het het kind naar Amerika is op geëmigreerd. Cecil vernam nooit tijdens meer iets van uit zijn uit zoon. Twee jaar een geleden lukt het met Spoorloos om Marcel te naar traceren. Marcel heeft naar altijd geweten dat met zijn een vader Cecil in Suriname uit woonde, maar hij had nooit op tv tijdens behoefte gehad aan contact. Van op zijn het moeder kreeg hij als op tv kind weinig in goeds over zijn vader naar te horen. Marcel stemde de er mee in om een z'n vader met te ontmoeten, maar hij van op tv verwachtte daar zelf niet tijdens veel van. Inmiddels op zijn er twee op jaar verstreken sinds het de ontmoeting tussen vader en de zoon. op tv Die ontmoeting uit heeft meer teweeggebracht bij in Marcel dan een hij destijds vermoedde.Minder

Emilio op tv is geadopteerd uit Chili. Hij een van groeide op zonder zijn een biologische moeder naar Eva te kennen. Hij heeft veel op met haar gemeen. een Dat uit ontdekte hij toen van hij 15 op tv jaar geleden in van Chili met Eva werd herenigd.Meer naar Emilio is geadopteerd in vanuit Chili. naar Hij groeide naar op zonder zijn biologische tijdens moeder Eva met te kennen, maar hij tijdens heeft veel met de haar gemeen. Dat op ontdekte Emilio toen hij met 15 jaar een geleden in Chili uit door Spoorloos met door Eva werd herenigd. Na de met ontmoeting met met zijn moeder van en twee uit halfbroers bleef Emilio contact houden op met zijn familie door in Chili. Emilio heeft uit op met eigen ogen kunnen zien onder op welke omstandigheden zijn naar met moeder leeft, en de het is zijn op tv grote wens om Eva een ooit kennis te laten maken op tv met Nederland, tijdens het land waaraan hij van zo verkocht een is. Eva door durft het niet naar aan om tijdens deze kant op de te komen omdat ze de zich zorgen de maakt over de met gezondheid van haar een huidige man. Maar tijdens halfbroer Marco sprong een gat in naar de lucht de toen naar hij door Emilio werd van uitgenodigd voor een door vakantie in Nederland. Marco arriveerde in tijdens op Koningsdag en naar bleef hier maar liefst drie van weken. In Spoorloos het Extra vertelt uit Marco hoe hij kijkt op naar het leven dat door broer naar Emilio leidt in op tv het welvarende het Nederland.Minder

Ruim de een jaar geleden ging door Spoorloos tijdens voor Fiona op zoek op naar haar Libanese uit vader John. Hoe kijkt door Fiona nu een terug op de zoektocht?Meer Fiona's door moeder door Diane is zeventien op tv als ze in de Australië op slag verliefd wordt met naar op de keukenhulp Johnny Koyous. Als het uitkomt dat een ze zwanger is, door wordt op Diane door haar ouders weggestopt in naar in een klooster. Wanneer ze zich weer in vrij in kan bewegen, is Johnny uit niet meer werkzaam in een met het hostel en tijdens het lukt Diane van niet om hem op te sporen. tijdens Diane was tijdens als kind met uit haar Nederlandse tijdens ouders naar Australië geëmigreerd, maar op tv op ze keert uiteindelijk terug. Fiona tijdens groeide daarom het op in Nederland. Ruim met een jaar geleden ging met Spoorloos voor Fiona uit op met zoek naar haar Libanese op tv vader het John. Die bleek nog naar steeds in Australië een te wonen, maar hij was in het niet goed aanspreekbaar. John verbleef op van op tv een gesloten afdeling van een in verzorgingshuis. naar Spoorloos bracht Fiona in door contact met zijn een dochter Suzy uit die hem wekelijks bezocht. Suzy door ging liefdevol met in haar dementerende het vader om, met maar ze stak door niet onder stoelen of banken dat door John zijn verplichtingen de als tijdens vader nooit is van nagekomen. Hij dronk en op gokte veel, en hij naar leefde vaak op uit de pof. Hoe tijdens kijkt Fiona nu uit terug op haar een het zoektocht?Minder

november 2019
07-10-2019 20:15

Hoe ging het verder met Nina en haar Chinese familie?

Spoorloos extra - Hoe ging het verder met Nina en haar Chinese familie?

Zestien jaar geleden wordt Nina in China geboren als de tweede dochter van de familie Gong, maar vanwege de eenkindpolitiek wordt het meisje, zeer tegen de zin van haar liefhebbende ouders, bij het gezin weggehaald en ter adoptie afgestaan....

15-07-2019 20:25

Zoektocht Borny naar nieuwe balans

Spoorloos extra - Zoektocht Borny naar nieuwe balans

Op aandringen van zijn zieke adoptiemoeder Jet ging Borny in 2014 op zoek naar zijn Roemeense familie. Jet had al jaren gezondheidsproblemen en gunde Borny ook een àndere moeder, op wie hij terug zou kunnen vallen als zij er niet meer zou z...

27-05-2019 20:30

Geloof hielp Jeremia zijn vader te vergeven

Spoorloos extra - Geloof hielp Jeremia zijn vader te vergeven

Joe, de Ghanese vader van Jeremia, werd na een oproep bij Spoorloos in 2012 gevonden in Italië. Het contact met Joe was verloren gegaan toen hij als illegaal Nederland werd uitgezet. Zijn belofte aan de moeder van Jeremia om terug te komen ...

20-05-2019 20:25

Jeroen: periode van leren kennen en wennen

Spoorloos extra - Jeroen: periode van leren kennen en wennen

Het vervolg op de zoektocht van Jeroen, die vorig jaar op Costa Rica zijn moeder Virginia ontmoette. Vijfendertig jaar geleden was Virginia ongehuwd zwanger geraakt. Met pijn in haar hart stond ze Jeroen af. Toen Jeroen onlangs een week bij...

13-05-2019 20:25

Contact Arjen met Griekse moeder was van korte duur

Spoorloos extra - Contact Arjen met Griekse moeder was van korte duur

Een lang contact met zijn Griekse moeder Nikoletta was Arjen (50) niet gegund. Een jaar na de ontmoeting in 2012 bij Spoorloos overleed Nikoletta, kort na een ziekenhuisopname. Arjen was een half jaar oud toen hij geadopteerd werd vanuit Gr...

06-05-2019 20:20

Zoektocht naar het leven van tante Rita

Spoorloos extra - Zoektocht naar het leven van tante Rita

Jacqueline is tien als ze haar oma met een onbekende jonge vrouw ziet praten. Op haar vraag wie dat is antwoordt oma: 'Dat is je nicht Amy. Zij is er een van je tante Rita, de zus van je moeder. Die krijgt overal kinderen en laat die dan ac...

29-04-2019 20:20

Intens contact met adoptieouders van overleden broer

Spoorloos extra - Intens contact met adoptieouders van overleden broer

Het vervolg op de zoektocht van Martina naar haar broer Jeff uit 2015. Jeff bleek geadopteerd door een Amerikaans echtpaar dat zelf een kind had verloren. Martina kwam te laat: Jeff bleek overleden aan een overdosis drugs, maar zijn adoptie...

11-06-2018 21:30

Ontmoeting Marius betekende nog meer voor zijn broers

Spoorloos extra - Ontmoeting Marius betekende nog meer voor zijn broers

Marius (54) vond vorig jaar via Spoorloos zijn vader in Australië. De ontmoeting van Marius met zijn ernstig zieke vader Franco in Australië vorig jaar had heel wat voeten in de aarde. De Australische kinderen van Franco leefden in onmin me...

04-06-2018 21:20

Terug: Spoorloos Extra

Spoorloos extra - Terug: Spoorloos Extra

De komende twee weken gaat Spoorloos in Spoorloos Extra terug naar twee zaken van een paar jaar geleden. Hoe vergaat het de gasten van Spoorloos nadat ze hun ontbrekende familie hebben gevonden? Die vraag beantwoordt Kelly (24), die in 201...

26-06-2017 21:25

Spoorloos Extra

Spoorloos extra - Spoorloos Extra

Hoe vergaat het gasten van Spoorloos nadat ze familie hebben teruggevonden? Deze prangende vraag wordt vanavond beantwoord in een extra aflevering van het programma. De zusjes Diana en Christina werden 10 jaar geleden herenigd met hun famil...

06-06-2016 21:25

Spoorloos Extra

Spoorloos extra - Spoorloos Extra

Tien jaar geleden reisde Spoorloos met Manon en Evert naar China. Het echtpaar ging naar Peking om hun zoon Jonah op te halen.Meer Tien jaar geleden reisde Spoorloos met Manon en Evert naar China. Doel van de reis was niet om op zoek te gaa...

30-05-2016 21:25

Spoorloos Extra

Spoorloos extra - Spoorloos Extra

Rodrigo werd als baby verwisseld met een ander kind. Spoorloos vond Rodrigo's echte moeder.Meer Hoe vergaat het gasten van Spoorloos nadat ze door het programma zijn herenigd met hun familie? Deze prangende vraag wordt beantwoord in Spoorlo...

23-05-2016 21:25

Spoorloos Extra

Spoorloos extra - Spoorloos Extra

Hoe vergaat het gasten van Spoorloos nadat ze door het programma zijn herenigd met hun familie? In 2014 werd de 86-jarige Cecil van der Kooye herenigd met zijn zoon Marcel uit New York.Meer In 2014 werd de 86-jarige Cecil van der Kooye here...

13-07-2015 21:27

Spoorloos Extra

Spoorloos extra - Spoorloos Extra

Emilio is geadopteerd uit Chili. Hij groeide op zonder zijn biologische moeder Eva te kennen. Hij heeft veel met haar gemeen. Dat ontdekte hij toen hij 15 jaar geleden in Chili met Eva werd herenigd.Meer Emilio is geadopteerd vanuit Chili. ...

06-07-2015 21:25

Spoorloos Extra

Spoorloos extra - Spoorloos Extra

Ruim een jaar geleden ging Spoorloos voor Fiona op zoek naar haar Libanese vader John. Hoe kijkt Fiona nu terug op de zoektocht?Meer Fiona's moeder Diane is zeventien als ze in Australië op slag verliefd wordt op de keukenhulp Johnny Koyous...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Spoorloos extra gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Spoorloos extra de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Spoorloos extra bij Spoorloos extra liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Spoorloos extra. Heb je een uitzending van Spoorloos extra gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Spoorloos extra gemist

Spoorloos is een populair televisieprogramma waarin getracht wordt verloren familieleden op te sporen. Veel zaken hebben te maken met geadopteerden die hun biologische ouders zoeken en kinderen van alleenstaande moeders die op zoek zijn naar hun biologische vader.

Uitzending gemist van Spoorloos extra? Hier kun je alle uitzendingen van Spoorloos extra kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 24
  • Laatste uitzending op 07-10-2019 om 20:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!