Programma gemist?

Mijn op tv Vrouw VIPS "Aflevering 1",Judith Osborn, met de door partner van Bert uit van der Veer, door ruilt een in week van huis tijdens en gezin met Melisa Schaufeli, partner op op van Andy van der in Meijde. Wanneer Melisa aankomt uit bij het op tv huis van Bert, heeft een zij in eerste met instantie het geen idee bij wie zij met terecht is gekomen. een Uiteindelijk wordt duidelijk uit bij met wie zij een week een moet bivakkeren en is in zij het enigszins van slag. Judith heeft een in op tv brief achtergelaten voor Melisa waarin staat met dat op zij er geen probleem het mee tijdens heeft als Melisa bij Bert tijdens in van bed kruipt. In door het andere huishouden op raakt Judith bij aankomst in shock; in een kinderloze uit vrouw uit in een huis met drie van kleine kinderen. Judith kan een het van tempo van het Melisa nog maar net aan en de met vliegt van klus naar klus, terwijl een Andy vanaf de in bank toekijkt. op Als de de rollen halverwege de week in worden omgedraaid, moet Andy het keihard aan van de bak. Na een het week worden de de stellen weer op herenigd en blijkt op tv hoe van hevig ze hebben verlangd uit naar hun partner, of naar niet.

Mijn Vrouw een VIPS "Aflevering een 6",De vrouw van van volkszanger Dries op tv Roelvink ruilt met schrijfster Mylène uit de op tv la Haye. De goedlachse zanger blijkt in er behoorlijk wat op tv aparte `gebruiksaanwijzingen´ tijdens op na de te houden, ontdekt Mylène al een gauw. op tv Zo doet hij het niets in het huishouden, ontvangt op tv hij op tv nooit bezoek en mag zijn van koffie nooit in uit een het bruine kop. door Ondertussen vertrekt Honoria, de met vrouw van van Dries, naar het door hoge Noorden, waar ze een in week verblijft op door de Friese boerderij op tv bij Fedde, de met partner van Mylène. Dat met is op tv even omschakelen, gezien ze het het de stadse leven is gewend de van de door populaire P.C. Hooftstraat waar tijdens zij en Dries een wonen. En waar Honoria enorm van van het schoonmaken in en de opruimen is, treft ze bij in Fedde en een zijn zoon een echt in op tv mannenhuishouden aan. Lukt het op haar om zich in te de tijdens houden? En hoe lang duur het op voordat op tv Dries Mylène tot waanzin op tv drijft?

Mijn Vrouw op tv VIPS "Aflevering 5",In deze een aflevering: Gaston op Starreveld en Masia versus de Nelli Cooman en een op Ronald.

Mijn naar Vrouw VIPS "Aflevering 4",De vrouw met van van volkszanger Mick tijdens Harren, Pascale Harren, ruilt met `Echt het Gooisch door Meisje´ Pauline Wingelaar. het Mick en Pascale het wonen met de hun drie kinderen van in een rijtjeshuis in Purmerend, een waar het naar altijd een naar zoete inval is. Dat belooft in gezellig te worden uit dus voor in Pauline. Pascale op een haar beurt is voor enkele uit dagen naar de vrouw van makelaar Harmen met Bisschop van Tuinen, in de vriend van van de Pauline, en komt in het chique tijdens Naarden-Vesting terecht, waar van de door hele dag geluncht en geborreld een wordt. uit Kan Pascale Pauline van goed vervangen? Ze de weet immers bijzonder weinig van van de etiquette en Harmen in moet uitleggen welke kaasjes ze een moet halen een voor de kaasfondue. op Hoe vergaat het Pauline op tv in het tijdens volkse Purmerend, een waar ze een gezin én hondje met met Ivy moet verzorgen? Een bijzonder tijdrovende naar klus, aangezien de op hond niet het buiten uitgelaten wordt, op tv maar met op een speciale plek uit binnen zijn behoefte uit mag doen en naar elke dag naar veel verzorging nodig door heeft.

Mijn een Vrouw VIPS "Aflevering 3",De vrouw tijdens van tattookoning van Henk Schiffmacher, Louise,ruilt door een week een van huis en partner met met van voormalig model Rosalie naar van Breemen. Louise wordt het gek van eenzaamheid, omdat op de tijdens inmiddels ex-man van Rosalie alleen maar op op reis is. tijdens En Rosalie de houdt het op slechts een paar dagen tijdens vol met op de, in haar ogen, onbehoorlijke met Henk Schiffmacher een en verlaat het op tv huis.

Mijn uit Vrouw VIPS met "Aflevering 2",In deze aflevering: Kim Kötter door en Jaap Reesema het versus op tv Willibrord Frequin en het Gesina.

december 2019
22-06-2013 22:57

Jouw Vrouw

Jouw Vrouw - Jouw Vrouw

Mijn Vrouw VIPS "Aflevering 1",Judith Osborn, de partner van Bert van der Veer, ruilt een week van huis en gezin met Melisa Schaufeli, partner van Andy van der Meijde. Wanneer Melisa aankomt bij het huis van Bert, heeft zij in eerste instan...

13-06-2013 20:32

Jouw Vrouw

Jouw Vrouw - Jouw Vrouw

Mijn Vrouw VIPS "Aflevering 6",De vrouw van volkszanger Dries Roelvink ruilt met schrijfster Mylène de la Haye. De goedlachse zanger blijkt er behoorlijk wat aparte `gebruiksaanwijzingen´ op na te houden, ontdekt Mylène al gauw. Zo doet hij...

06-06-2013 20:31

Jouw Vrouw

Jouw Vrouw - Jouw Vrouw

Mijn Vrouw VIPS "Aflevering 5",In deze aflevering: Gaston Starreveld en Masia versus Nelli Cooman en Ronald.

30-05-2013 20:29

Jouw Vrouw

Jouw Vrouw - Jouw Vrouw

Mijn Vrouw VIPS "Aflevering 4",De vrouw van volkszanger Mick Harren, Pascale Harren, ruilt met `Echt Gooisch Meisje´ Pauline Wingelaar. Mick en Pascale wonen met hun drie kinderen in een rijtjeshuis in Purmerend, waar het altijd een zoete i...

23-05-2013 20:31

Jouw Vrouw

Jouw Vrouw - Jouw Vrouw

Mijn Vrouw VIPS "Aflevering 3",De vrouw van tattookoning Henk Schiffmacher, Louise,ruilt een week van huis en partner met voormalig model Rosalie van Breemen. Louise wordt gek van eenzaamheid, omdat de inmiddels ex-man van Rosalie alleen ma...

16-05-2013 20:32

Jouw Vrouw

Jouw Vrouw - Jouw Vrouw

Mijn Vrouw VIPS "Aflevering 2",In deze aflevering: Kim Kötter en Jaap Reesema versus Willibrord Frequin en Gesina.

Jouw Vrouw gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Jouw Vrouw de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Jouw Vrouw bij Jouw Vrouw liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Jouw Vrouw. Heb je een uitzending van Jouw Vrouw gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Jouw Vrouw gemist

Mijn Vrouw VIPS,

Uitzending gemist van Jouw Vrouw? Hier kun je alle uitzendingen van Jouw Vrouw kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 22-06-2013 om 22:57 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!