Programma gemist?

Mijn Vrouw VIPS op tv "Aflevering 1",Judith Osborn, tijdens de tijdens partner van tijdens Bert van der Veer, ruilt een een met week van huis en gezin op tv met Melisa Schaufeli, partner uit van Andy van naar der uit Meijde. Wanneer Melisa tijdens aankomt bij van het huis van Bert, heeft zij het in eerste een instantie geen naar idee bij wie zij van terecht is gekomen. op tv Uiteindelijk wordt het duidelijk bij op tv wie zij een de week moet bivakkeren en tijdens is zij enigszins van slag. naar Judith heeft een met brief achtergelaten door voor Melisa de waarin staat dat van zij er de geen probleem mee heeft door als Melisa tijdens bij Bert in bed kruipt. In uit uit het andere huishouden raakt Judith op bij aankomst in in shock; een een kinderloze vrouw in op tv een huis een met drie kleine op kinderen. Judith kan de het tempo van Melisa nog maar door net van aan en op tv vliegt van klus door naar klus, terwijl Andy vanaf in de op bank toekijkt. Als de rollen uit halverwege de week worden met omgedraaid, moet Andy naar tijdens keihard aan de op bak. Na een week worden van de met stellen weer herenigd en door blijkt hoe hevig ze uit hebben tijdens verlangd naar hun partner, of door niet.

Mijn naar Vrouw VIPS "Aflevering 6",De van vrouw op van volkszanger Dries door Roelvink ruilt met schrijfster Mylène op tv de la Haye. De met goedlachse zanger naar blijkt er behoorlijk wat van aparte op tv `gebruiksaanwijzingen´ op na in te houden, ontdekt Mylène al naar gauw. Zo in doet hij naar niets in het huishouden, ontvangt een hij op tv nooit bezoek en van mag zijn koffie nooit in de een bruine kop. op uit Ondertussen vertrekt Honoria, een de vrouw van Dries, in naar het hoge Noorden, waar van naar ze een week verblijft van op de Friese naar boerderij bij Fedde, de partner uit van Mylène. het Dat is even in omschakelen, van gezien ze het stadse leven op tv is gewend op van de populaire P.C. in Hooftstraat waar zij door en uit Dries wonen. En waar Honoria enorm tijdens van het op schoonmaken uit en opruimen is, treft ze bij een Fedde en een zijn zoon een het echt op tv mannenhuishouden aan. Lukt het op haar om zich in tijdens te houden? op En hoe lang duur het naar op tv voordat Dries Mylène tot waanzin in drijft?

Mijn van Vrouw VIPS "Aflevering 5",In deze door aflevering: Gaston door Starreveld en Masia naar versus een Nelli Cooman en uit Ronald.

Mijn Vrouw VIPS de "Aflevering 4",De vrouw een van met volkszanger Mick Harren, Pascale Harren, met ruilt met `Echt op Gooisch Meisje´ Pauline op tv Wingelaar. Mick de en Pascale uit wonen met hun tijdens drie kinderen in een tijdens rijtjeshuis met in Purmerend, waar tijdens het altijd een zoete inval is. in door Dat belooft gezellig te worden op tv dus voor Pauline. de Pascale op in haar beurt naar is voor enkele dagen de op tv vrouw van makelaar Harmen met Bisschop op tv van Tuinen, de door vriend van Pauline, en uit komt in het het chique Naarden-Vesting naar terecht, waar de hele een dag de geluncht en geborreld wordt. uit Kan Pascale Pauline goed tijdens vervangen? Ze een weet immers in bijzonder weinig van door etiquette en Harmen moet uitleggen welke door kaasjes op ze moet halen voor een de kaasfondue. met Hoe vergaat het Pauline door in naar het volkse Purmerend, waar ze een naar in gezin én hondje met Ivy moet verzorgen? in Een bijzonder tijdrovende klus, aangezien de tijdens hond niet buiten met door uitgelaten wordt, maar op een uit speciale plek binnen uit zijn uit behoefte mag doen de en elke dag veel verzorging in nodig met heeft.

Mijn op Vrouw VIPS "Aflevering naar 3",De vrouw van tattookoning Henk door Schiffmacher, Louise,ruilt door een week van van huis en partner een met voormalig in model Rosalie van Breemen. Louise op tv uit wordt gek van het eenzaamheid, omdat de inmiddels ex-man op van Rosalie naar alleen maar op reis is. de En Rosalie de houdt het slechts tijdens een paar door dagen vol met de, in tijdens haar ogen, van onbehoorlijke Henk Schiffmacher en uit verlaat door het huis.

Mijn Vrouw in VIPS "Aflevering 2",In deze naar aflevering: op tv Kim Kötter en Jaap tijdens Reesema versus Willibrord Frequin uit naar en Gesina.

juni 2021
22-06-2013 22:57

Jouw Vrouw

Jouw Vrouw - Jouw Vrouw

Mijn Vrouw VIPS "Aflevering 1",Judith Osborn, de partner van Bert van der Veer, ruilt een week van huis en gezin met Melisa Schaufeli, partner van Andy van der Meijde. Wanneer Melisa aankomt bij het huis van Bert, heeft zij in eerste instan...

13-06-2013 20:32

Jouw Vrouw

Jouw Vrouw - Jouw Vrouw

Mijn Vrouw VIPS "Aflevering 6",De vrouw van volkszanger Dries Roelvink ruilt met schrijfster Mylène de la Haye. De goedlachse zanger blijkt er behoorlijk wat aparte `gebruiksaanwijzingen´ op na te houden, ontdekt Mylène al gauw. Zo doet hij...

06-06-2013 20:31

Jouw Vrouw

Jouw Vrouw - Jouw Vrouw

Mijn Vrouw VIPS "Aflevering 5",In deze aflevering: Gaston Starreveld en Masia versus Nelli Cooman en Ronald.

30-05-2013 20:29

Jouw Vrouw

Jouw Vrouw - Jouw Vrouw

Mijn Vrouw VIPS "Aflevering 4",De vrouw van volkszanger Mick Harren, Pascale Harren, ruilt met `Echt Gooisch Meisje´ Pauline Wingelaar. Mick en Pascale wonen met hun drie kinderen in een rijtjeshuis in Purmerend, waar het altijd een zoete i...

23-05-2013 20:31

Jouw Vrouw

Jouw Vrouw - Jouw Vrouw

Mijn Vrouw VIPS "Aflevering 3",De vrouw van tattookoning Henk Schiffmacher, Louise,ruilt een week van huis en partner met voormalig model Rosalie van Breemen. Louise wordt gek van eenzaamheid, omdat de inmiddels ex-man van Rosalie alleen ma...

16-05-2013 20:32

Jouw Vrouw

Jouw Vrouw - Jouw Vrouw

Mijn Vrouw VIPS "Aflevering 2",In deze aflevering: Kim Kötter en Jaap Reesema versus Willibrord Frequin en Gesina.

Jouw Vrouw gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Jouw Vrouw de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Jouw Vrouw bij Jouw Vrouw liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Jouw Vrouw. Heb je een uitzending van Jouw Vrouw gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Jouw Vrouw gemist

Mijn Vrouw VIPS,

Uitzending gemist van Jouw Vrouw? Hier kun je alle uitzendingen van Jouw Vrouw kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 22-06-2013 om 22:57 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!