Programma gemist?

Mijn Vrouw VIPS het "Aflevering 1",Judith Osborn, op tv de partner in van in Bert van der Veer, ruilt de een een week van huis door en gezin met Melisa Schaufeli, partner in van Andy van op tv der Meijde. Wanneer een Melisa een aankomt bij het huis van naar door Bert, heeft zij in uit eerste instantie geen idee uit bij met wie zij terecht is gekomen. de Uiteindelijk wordt duidelijk bij op wie zij een tijdens week moet een bivakkeren met en is zij het enigszins van slag. tijdens Judith heeft een brief achtergelaten voor uit met Melisa waarin staat dat naar zij er geen probleem in mee tijdens heeft als Melisa bij tijdens Bert in een bed kruipt. In met het andere huishouden raakt Judith bij door met aankomst in shock; een een kinderloze vrouw in het een huis met drie uit kleine van kinderen. Judith kan het tempo van het een Melisa nog maar net aan het en vliegt van klus van naar klus, terwijl in Andy vanaf de met bank van toekijkt. Als de het rollen halverwege de het week worden uit omgedraaid, moet Andy van keihard aan de bak. van Na een een week worden de stellen met weer herenigd tijdens en blijkt hoe hevig door ze hebben verlangd naar hun door op tv partner, of niet.

Mijn Vrouw VIPS de "Aflevering het 6",De vrouw van van volkszanger Dries Roelvink ruilt op met in schrijfster Mylène de op la Haye. De goedlachse zanger in blijkt er behoorlijk uit wat aparte `gebruiksaanwijzingen´ op van het na te houden, op tv ontdekt Mylène al het gauw. Zo doet hij niets op tv in in het huishouden, ontvangt hij nooit een bezoek en mag naar zijn koffie nooit in uit een op bruine kop. met Ondertussen vertrekt Honoria, door de vrouw van Dries, naar het de hoge Noorden, waar van ze uit een week verblijft naar op de Friese boerderij bij van Fedde, de met partner uit van Mylène. Dat is uit even omschakelen, met gezien ze het van stadse leven is gewend van de in populaire het P.C. Hooftstraat door waar zij en Dries wonen. de En waar Honoria op enorm van op het schoonmaken tijdens en opruimen is, treft ze uit bij Fedde een en zijn zoon een naar echt een mannenhuishouden aan. Lukt de het haar om op tv zich in te houden? naar En hoe lang duur het door het voordat Dries Mylène tot waanzin in drijft?

Mijn Vrouw tijdens VIPS "Aflevering 5",In uit deze aflevering: door Gaston Starreveld en Masia van versus Nelli het Cooman en door Ronald.

Mijn Vrouw door VIPS "Aflevering het 4",De vrouw van tijdens volkszanger Mick in Harren, Pascale Harren, ruilt met met `Echt Gooisch met Meisje´ Pauline van Wingelaar. Mick en op tv Pascale wonen met hun door drie kinderen met in een rijtjeshuis in Purmerend, van waar door het altijd een zoete van inval is. Dat door belooft gezellig de te worden dus op voor Pauline. Pascale naar op haar beurt is voor de enkele dagen de vrouw in tijdens van makelaar Harmen Bisschop van uit Tuinen, van de vriend van Pauline, en komt een in op tv het chique Naarden-Vesting terecht, een waar de hele een dag in geluncht en geborreld wordt. Kan Pascale door Pauline goed het vervangen? Ze weet immers uit bijzonder weinig met van etiquette en met Harmen moet naar uitleggen welke kaasjes in ze moet in halen voor de het kaasfondue. Hoe vergaat het Pauline in het tijdens het volkse Purmerend, waar ze uit een gezin én hondje van de Ivy moet verzorgen? Een bijzonder de tijdrovende klus, naar aangezien de hond niet buiten in uitgelaten in wordt, maar op een speciale op tv plek binnen zijn op behoefte van mag doen en elke op dag de veel verzorging nodig van heeft.

Mijn tijdens Vrouw VIPS "Aflevering 3",De vrouw naar van tattookoning uit Henk Schiffmacher, Louise,ruilt op tv een week van huis het uit en partner met voormalig van model Rosalie van Breemen. een Louise wordt gek van het eenzaamheid, een omdat de inmiddels in ex-man van op Rosalie alleen maar op reis is. door En uit Rosalie houdt naar het slechts een paar dagen op tv vol door met de, in haar ogen, onbehoorlijke van Henk Schiffmacher op en verlaat het uit huis.

Mijn in Vrouw VIPS "Aflevering het 2",In deze van aflevering: Kim Kötter en Jaap Reesema met versus Willibrord het Frequin en met Gesina.

februari 2020
22-06-2013 22:57

Jouw Vrouw

Jouw Vrouw - Jouw Vrouw

Mijn Vrouw VIPS "Aflevering 1",Judith Osborn, de partner van Bert van der Veer, ruilt een week van huis en gezin met Melisa Schaufeli, partner van Andy van der Meijde. Wanneer Melisa aankomt bij het huis van Bert, heeft zij in eerste instan...

13-06-2013 20:32

Jouw Vrouw

Jouw Vrouw - Jouw Vrouw

Mijn Vrouw VIPS "Aflevering 6",De vrouw van volkszanger Dries Roelvink ruilt met schrijfster Mylène de la Haye. De goedlachse zanger blijkt er behoorlijk wat aparte `gebruiksaanwijzingen´ op na te houden, ontdekt Mylène al gauw. Zo doet hij...

06-06-2013 20:31

Jouw Vrouw

Jouw Vrouw - Jouw Vrouw

Mijn Vrouw VIPS "Aflevering 5",In deze aflevering: Gaston Starreveld en Masia versus Nelli Cooman en Ronald.

30-05-2013 20:29

Jouw Vrouw

Jouw Vrouw - Jouw Vrouw

Mijn Vrouw VIPS "Aflevering 4",De vrouw van volkszanger Mick Harren, Pascale Harren, ruilt met `Echt Gooisch Meisje´ Pauline Wingelaar. Mick en Pascale wonen met hun drie kinderen in een rijtjeshuis in Purmerend, waar het altijd een zoete i...

23-05-2013 20:31

Jouw Vrouw

Jouw Vrouw - Jouw Vrouw

Mijn Vrouw VIPS "Aflevering 3",De vrouw van tattookoning Henk Schiffmacher, Louise,ruilt een week van huis en partner met voormalig model Rosalie van Breemen. Louise wordt gek van eenzaamheid, omdat de inmiddels ex-man van Rosalie alleen ma...

16-05-2013 20:32

Jouw Vrouw

Jouw Vrouw - Jouw Vrouw

Mijn Vrouw VIPS "Aflevering 2",In deze aflevering: Kim Kötter en Jaap Reesema versus Willibrord Frequin en Gesina.

Jouw Vrouw gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Jouw Vrouw de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Jouw Vrouw bij Jouw Vrouw liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Jouw Vrouw. Heb je een uitzending van Jouw Vrouw gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Jouw Vrouw gemist

Mijn Vrouw VIPS,

Uitzending gemist van Jouw Vrouw? Hier kun je alle uitzendingen van Jouw Vrouw kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 22-06-2013 om 22:57 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!