Programma gemist?

Mijn Vrouw VIPS in "Aflevering een 1",Judith Osborn, de een partner van Bert van der van Veer, ruilt een uit week op van huis en met gezin met Melisa in Schaufeli, partner van tijdens Andy van der Meijde. op Wanneer Melisa aankomt bij een het op huis van de Bert, heeft zij in tijdens eerste instantie in geen idee bij wie zij op tv terecht is gekomen. Uiteindelijk de wordt op tv duidelijk bij wie met zij een week moet bivakkeren met en is zij van enigszins van met slag. door Judith heeft een brief van achtergelaten voor Melisa tijdens waarin staat naar dat zij er geen op tv probleem mee heeft van als Melisa in bij Bert in bed op tv kruipt. In het andere uit huishouden raakt in Judith bij op tv aankomst in shock; een in kinderloze vrouw uit in een huis met op tv drie kleine van kinderen. Judith kan van het tempo van Melisa door nog maar naar net aan en op vliegt van klus naar klus, terwijl in Andy uit vanaf de bank toekijkt. Als op tv met de rollen halverwege uit de week worden omgedraaid, de moet Andy keihard aan de met bak. de Na een week het worden de stellen een weer herenigd op tv en blijkt hoe hevig in ze hebben verlangd een naar hun partner, of met niet.

Mijn Vrouw VIPS in "Aflevering naar 6",De vrouw van van volkszanger Dries Roelvink ruilt met in schrijfster Mylène in de la door Haye. De goedlachse tijdens zanger blijkt er behoorlijk van wat aparte `gebruiksaanwijzingen´ op in na te op tv houden, ontdekt in Mylène al gauw. Zo door doet hij in niets in het huishouden, het ontvangt naar hij nooit bezoek door en mag zijn koffie nooit in uit een bruine een kop. Ondertussen vertrekt Honoria, op tv de van vrouw van Dries, naar naar het hoge Noorden, waar naar een ze een week verblijft tijdens op de Friese boerderij door bij Fedde, de op tv partner naar van Mylène. Dat de is even omschakelen, tijdens gezien ze het stadse leven op is het gewend van de populaire P.C. het Hooftstraat waar zij uit en de Dries wonen. En waar Honoria naar enorm van het van schoonmaken en opruimen is, de treft ze bij met in Fedde en zijn zoon een echt tijdens mannenhuishouden aan. op Lukt het tijdens haar om zich naar in te houden? En tijdens hoe lang duur tijdens het voordat de Dries Mylène tot naar waanzin drijft?

Mijn Vrouw in VIPS het "Aflevering 5",In deze aflevering: Gaston Starreveld van en het Masia versus Nelli Cooman op en door Ronald.

Mijn Vrouw van VIPS "Aflevering 4",De op vrouw van uit volkszanger Mick naar Harren, Pascale Harren, ruilt met door `Echt Gooisch met Meisje´ Pauline Wingelaar. door Mick en Pascale wonen op met hun op drie kinderen in uit een rijtjeshuis in door Purmerend, waar de het altijd een zoete inval de is. Dat belooft een gezellig te worden met dus voor Pauline. Pascale van op naar haar beurt is voor enkele in dagen door de vrouw van makelaar Harmen door Bisschop van in Tuinen, de vriend van uit Pauline, en komt op tv in naar het chique Naarden-Vesting het terecht, waar de hele de dag geluncht en geborreld van wordt. uit Kan Pascale Pauline goed vervangen? van uit Ze weet immers bijzonder weinig tijdens van etiquette en op Harmen moet uitleggen met welke kaasjes ze het moet halen voor van de uit kaasfondue. Hoe vergaat het naar Pauline in het op volkse Purmerend, waar ze een een van gezin én hondje op tv Ivy moet verzorgen? Een een bijzonder tijdrovende klus, aangezien van de hond niet buiten op tv uitgelaten wordt, maar het een op een speciale plek binnen zijn van behoefte naar mag doen en elke dag in veel verzorging de nodig naar heeft.

Mijn de Vrouw VIPS in "Aflevering 3",De vrouw van met tattookoning Henk met Schiffmacher, Louise,ruilt een week van met huis en partner met door voormalig model Rosalie de van op tv Breemen. Louise wordt gek van in eenzaamheid, omdat op de een inmiddels ex-man van Rosalie alleen met maar het op reis is. een En Rosalie houdt het het slechts een paar dagen vol van met de, op in met haar ogen, onbehoorlijke Henk Schiffmacher uit en verlaat het uit huis.

Mijn Vrouw VIPS met het "Aflevering 2",In deze aflevering: tijdens Kim Kötter tijdens en Jaap Reesema versus Willibrord op tv Frequin en op tv Gesina.

juli 2020
22-06-2013 22:57

Jouw Vrouw

Jouw Vrouw - Jouw Vrouw

Mijn Vrouw VIPS "Aflevering 1",Judith Osborn, de partner van Bert van der Veer, ruilt een week van huis en gezin met Melisa Schaufeli, partner van Andy van der Meijde. Wanneer Melisa aankomt bij het huis van Bert, heeft zij in eerste instan...

13-06-2013 20:32

Jouw Vrouw

Jouw Vrouw - Jouw Vrouw

Mijn Vrouw VIPS "Aflevering 6",De vrouw van volkszanger Dries Roelvink ruilt met schrijfster Mylène de la Haye. De goedlachse zanger blijkt er behoorlijk wat aparte `gebruiksaanwijzingen´ op na te houden, ontdekt Mylène al gauw. Zo doet hij...

06-06-2013 20:31

Jouw Vrouw

Jouw Vrouw - Jouw Vrouw

Mijn Vrouw VIPS "Aflevering 5",In deze aflevering: Gaston Starreveld en Masia versus Nelli Cooman en Ronald.

30-05-2013 20:29

Jouw Vrouw

Jouw Vrouw - Jouw Vrouw

Mijn Vrouw VIPS "Aflevering 4",De vrouw van volkszanger Mick Harren, Pascale Harren, ruilt met `Echt Gooisch Meisje´ Pauline Wingelaar. Mick en Pascale wonen met hun drie kinderen in een rijtjeshuis in Purmerend, waar het altijd een zoete i...

23-05-2013 20:31

Jouw Vrouw

Jouw Vrouw - Jouw Vrouw

Mijn Vrouw VIPS "Aflevering 3",De vrouw van tattookoning Henk Schiffmacher, Louise,ruilt een week van huis en partner met voormalig model Rosalie van Breemen. Louise wordt gek van eenzaamheid, omdat de inmiddels ex-man van Rosalie alleen ma...

16-05-2013 20:32

Jouw Vrouw

Jouw Vrouw - Jouw Vrouw

Mijn Vrouw VIPS "Aflevering 2",In deze aflevering: Kim Kötter en Jaap Reesema versus Willibrord Frequin en Gesina.

Jouw Vrouw gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Jouw Vrouw de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Jouw Vrouw bij Jouw Vrouw liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Jouw Vrouw. Heb je een uitzending van Jouw Vrouw gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Jouw Vrouw gemist

Mijn Vrouw VIPS,

Uitzending gemist van Jouw Vrouw? Hier kun je alle uitzendingen van Jouw Vrouw kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 22-06-2013 om 22:57 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!