Programma gemist?

Mijn Vrouw VIPS op tv "Aflevering tijdens 1",Judith Osborn, de partner de van Bert van der tijdens Veer, ruilt van een week van huis in en gezin met het Melisa Schaufeli, partner van van Andy van op tv der Meijde. Wanneer van uit Melisa aankomt bij het huis van met Bert, heeft zij op in eerste van instantie geen idee van bij wie zij de terecht is gekomen. Uiteindelijk een wordt duidelijk door bij een wie zij een week op tv moet bivakkeren en door is zij enigszins met van slag. op tv Judith heeft een brief achtergelaten een voor Melisa door waarin staat dat zij er het geen in probleem mee heeft als Melisa uit bij Bert in van met bed kruipt. In het andere huishouden de raakt tijdens Judith bij aankomst in shock; van een kinderloze vrouw met een in een huis tijdens met drie kleine kinderen. Judith kan met het tempo op van Melisa tijdens nog maar tijdens net aan en vliegt van klus het naar klus, naar terwijl naar Andy vanaf de bank toekijkt. van Als de de rollen halverwege de week van worden omgedraaid, door moet Andy keihard het aan de bak. Na een met week worden op tv de stellen weer herenigd in en het blijkt hoe hevig ze op tv hebben verlangd naar hun tijdens partner, of een niet.

Mijn Vrouw VIPS met "Aflevering 6",De vrouw tijdens van volkszanger Dries met Roelvink ruilt het met schrijfster van Mylène de door la Haye. De de goedlachse zanger blijkt van er behoorlijk wat aparte uit `gebruiksaanwijzingen´ op na te de houden, ontdekt Mylène al op gauw. tijdens Zo doet hij niets door in het huishouden, uit ontvangt hij nooit bezoek door en mag zijn in koffie nooit in op een uit bruine kop. Ondertussen tijdens vertrekt Honoria, een de vrouw van door Dries, naar het hoge op Noorden, waar het ze een week verblijft van op de de Friese boerderij bij uit Fedde, de partner van Mylène. Dat door is even omschakelen, de een gezien ze het stadse leven naar is gewend uit van de populaire P.C. Hooftstraat op waar zij en in de Dries wonen. En op waar Honoria enorm van tijdens het schoonmaken en opruimen het is, treft ze bij de tijdens Fedde en zijn zoon een uit echt met mannenhuishouden aan. Lukt het op haar om zich in te door houden? van En hoe lang duur met het het voordat Dries Mylène tot waanzin door drijft?

Mijn Vrouw op VIPS op tv "Aflevering 5",In deze aflevering: door Gaston Starreveld en Masia op versus in Nelli Cooman en een Ronald.

Mijn Vrouw VIPS uit "Aflevering 4",De vrouw door op tv van volkszanger Mick Harren, een Pascale Harren, op ruilt met `Echt Gooisch een Meisje´ Pauline Wingelaar. de Mick en Pascale wonen met naar hun op tv drie kinderen uit in een rijtjeshuis in van Purmerend, waar het altijd een met van zoete inval is. Dat belooft gezellig de tijdens te worden dus voor Pauline. Pascale de op haar een beurt is van voor enkele dagen naar de vrouw naar van makelaar Harmen Bisschop van op tv Tuinen, de vriend tijdens van Pauline, het en komt naar in het chique Naarden-Vesting de terecht, waar de hele dag een geluncht en geborreld op tv wordt. uit Kan Pascale Pauline door goed vervangen? met Ze weet immers door bijzonder weinig van etiquette en Harmen op moet uitleggen welke met in kaasjes ze moet halen voor uit de kaasfondue. Hoe vergaat een het Pauline in de het het volkse Purmerend, waar ze een het gezin een én hondje naar Ivy moet verzorgen? Een bijzonder de tijdrovende klus, aangezien de op tv hond niet buiten door uitgelaten uit wordt, maar op op een speciale plek binnen zijn door behoefte mag een doen en elke dag een veel verzorging in nodig de heeft.

Mijn Vrouw met VIPS op tv "Aflevering 3",De vrouw van door tattookoning Henk Schiffmacher, Louise,ruilt een op week van huis uit naar en partner met voormalig op tv model Rosalie een van Breemen. Louise wordt gek van door eenzaamheid, tijdens omdat de inmiddels ex-man van naar Rosalie alleen met maar op reis is. tijdens En uit Rosalie houdt op het slechts een paar dagen op vol van met de, in haar ogen, onbehoorlijke op tv het Henk Schiffmacher en verlaat het het huis.

Mijn Vrouw op tv VIPS "Aflevering op tv 2",In deze de aflevering: Kim Kötter en Jaap tijdens Reesema versus Willibrord tijdens Frequin het en Gesina.

maart 2021
22-06-2013 22:57

Jouw Vrouw

Jouw Vrouw - Jouw Vrouw

Mijn Vrouw VIPS "Aflevering 1",Judith Osborn, de partner van Bert van der Veer, ruilt een week van huis en gezin met Melisa Schaufeli, partner van Andy van der Meijde. Wanneer Melisa aankomt bij het huis van Bert, heeft zij in eerste instan...

13-06-2013 20:32

Jouw Vrouw

Jouw Vrouw - Jouw Vrouw

Mijn Vrouw VIPS "Aflevering 6",De vrouw van volkszanger Dries Roelvink ruilt met schrijfster Mylène de la Haye. De goedlachse zanger blijkt er behoorlijk wat aparte `gebruiksaanwijzingen´ op na te houden, ontdekt Mylène al gauw. Zo doet hij...

06-06-2013 20:31

Jouw Vrouw

Jouw Vrouw - Jouw Vrouw

Mijn Vrouw VIPS "Aflevering 5",In deze aflevering: Gaston Starreveld en Masia versus Nelli Cooman en Ronald.

30-05-2013 20:29

Jouw Vrouw

Jouw Vrouw - Jouw Vrouw

Mijn Vrouw VIPS "Aflevering 4",De vrouw van volkszanger Mick Harren, Pascale Harren, ruilt met `Echt Gooisch Meisje´ Pauline Wingelaar. Mick en Pascale wonen met hun drie kinderen in een rijtjeshuis in Purmerend, waar het altijd een zoete i...

23-05-2013 20:31

Jouw Vrouw

Jouw Vrouw - Jouw Vrouw

Mijn Vrouw VIPS "Aflevering 3",De vrouw van tattookoning Henk Schiffmacher, Louise,ruilt een week van huis en partner met voormalig model Rosalie van Breemen. Louise wordt gek van eenzaamheid, omdat de inmiddels ex-man van Rosalie alleen ma...

16-05-2013 20:32

Jouw Vrouw

Jouw Vrouw - Jouw Vrouw

Mijn Vrouw VIPS "Aflevering 2",In deze aflevering: Kim Kötter en Jaap Reesema versus Willibrord Frequin en Gesina.

Jouw Vrouw gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Jouw Vrouw de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Jouw Vrouw bij Jouw Vrouw liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Jouw Vrouw. Heb je een uitzending van Jouw Vrouw gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Jouw Vrouw gemist

Mijn Vrouw VIPS,

Uitzending gemist van Jouw Vrouw? Hier kun je alle uitzendingen van Jouw Vrouw kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 22-06-2013 om 22:57 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!