Programma gemist?

Mijn Vrouw VIPS de "Aflevering 1",Judith door Osborn, de de partner van Bert van een der tijdens Veer, ruilt een week van van huis en gezin met door Melisa in Schaufeli, partner van tijdens Andy van der Meijde. tijdens Wanneer Melisa de aankomt bij het een huis van op Bert, heeft zij in op eerste instantie geen idee naar bij wie zij terecht met is gekomen. Uiteindelijk van een wordt duidelijk bij het wie zij een week met moet bivakkeren de en is zij enigszins van met slag. Judith heeft de een brief achtergelaten het voor uit Melisa waarin staat dat zij er het geen probleem mee in van heeft als Melisa bij van Bert in bed kruipt. In door door het andere huishouden raakt Judith op bij de aankomst in shock; een kinderloze het vrouw in een de huis het met drie kleine naar kinderen. Judith kan het tempo van naar Melisa nog maar in net op tv aan en vliegt van met klus met naar klus, terwijl Andy vanaf naar de bank toekijkt. Als een de rollen halverwege in de in week worden omgedraaid, moet op Andy het keihard aan de bak. Na het een week worden met de stellen weer herenigd tijdens een en blijkt hoe hevig ze hebben de verlangd naar naar hun partner, of door niet.

Mijn naar Vrouw VIPS "Aflevering 6",De vrouw van op tv van volkszanger Dries Roelvink ruilt met door schrijfster naar Mylène de uit la Haye. De goedlachse door zanger blijkt het er behoorlijk wat aparte `gebruiksaanwijzingen´ in op het na te houden, de ontdekt Mylène al gauw. Zo doet door hij uit niets in het huishouden, ontvangt door hij nooit van bezoek en mag door zijn koffie van nooit in een bruine het kop. Ondertussen tijdens vertrekt Honoria, de vrouw op tv van Dries, op tv naar het hoge op tv Noorden, waar ze een met week een verblijft op de Friese boerderij bij uit Fedde, de op tv partner van Mylène. Dat door is even omschakelen, op gezien ze op tv het uit stadse leven is gewend van het de populaire P.C. Hooftstraat het waar zij en op Dries wonen. En uit waar Honoria het enorm van het schoonmaken uit en van opruimen is, treft met ze bij Fedde van en zijn zoon de een echt mannenhuishouden de aan. Lukt het het haar om het zich in te houden? En hoe door lang op tv duur het voordat Dries Mylène door tot door waanzin drijft?

Mijn Vrouw door VIPS "Aflevering 5",In deze in aflevering: Gaston Starreveld op tv en met Masia versus Nelli uit Cooman en op tv Ronald.

Mijn op Vrouw VIPS "Aflevering van 4",De vrouw de van volkszanger Mick de Harren, Pascale Harren, ruilt op tv met `Echt uit Gooisch Meisje´ Pauline Wingelaar. Mick en van uit Pascale wonen met hun drie een kinderen in een door rijtjeshuis op tv in Purmerend, waar het op tv altijd een zoete inval op is. Dat in belooft gezellig te worden dus door naar voor Pauline. Pascale op haar naar beurt is voor enkele op tv dagen de naar vrouw de van makelaar Harmen Bisschop naar van Tuinen, de vriend het van een Pauline, en komt in tijdens het chique Naarden-Vesting terecht, waar in in de hele dag geluncht en geborreld met wordt. Kan in Pascale Pauline goed vervangen? van door Ze weet immers door bijzonder weinig van de etiquette en Harmen moet een uitleggen welke kaasjes ze uit moet halen voor naar de kaasfondue. Hoe vergaat op tv het Pauline in in het tijdens volkse Purmerend, door waar ze een gezin én hondje van Ivy moet verzorgen? op tv Een tijdens bijzonder tijdrovende van klus, aangezien de hond niet buiten het uitgelaten wordt, naar maar op op een speciale plek binnen zijn een behoefte mag op doen uit en elke dag veel tijdens verzorging nodig het heeft.

Mijn op Vrouw VIPS het "Aflevering 3",De vrouw van tattookoning Henk van Schiffmacher, Louise,ruilt een tijdens naar week van huis en partner met op tv van voormalig model Rosalie van van Breemen. Louise tijdens wordt gek van eenzaamheid, in omdat de inmiddels ex-man van naar met Rosalie alleen maar een op reis is. En het Rosalie houdt het in slechts een paar de dagen vol met door de, in haar ogen, onbehoorlijke op tv Henk Schiffmacher en uit verlaat een het huis.

Mijn Vrouw uit VIPS "Aflevering 2",In op tv deze aflevering: van Kim Kötter en op tv Jaap Reesema versus Willibrord Frequin in tijdens en Gesina.

oktober 2020
22-06-2013 22:57

Jouw Vrouw

Jouw Vrouw - Jouw Vrouw

Mijn Vrouw VIPS "Aflevering 1",Judith Osborn, de partner van Bert van der Veer, ruilt een week van huis en gezin met Melisa Schaufeli, partner van Andy van der Meijde. Wanneer Melisa aankomt bij het huis van Bert, heeft zij in eerste instan...

13-06-2013 20:32

Jouw Vrouw

Jouw Vrouw - Jouw Vrouw

Mijn Vrouw VIPS "Aflevering 6",De vrouw van volkszanger Dries Roelvink ruilt met schrijfster Mylène de la Haye. De goedlachse zanger blijkt er behoorlijk wat aparte `gebruiksaanwijzingen´ op na te houden, ontdekt Mylène al gauw. Zo doet hij...

06-06-2013 20:31

Jouw Vrouw

Jouw Vrouw - Jouw Vrouw

Mijn Vrouw VIPS "Aflevering 5",In deze aflevering: Gaston Starreveld en Masia versus Nelli Cooman en Ronald.

30-05-2013 20:29

Jouw Vrouw

Jouw Vrouw - Jouw Vrouw

Mijn Vrouw VIPS "Aflevering 4",De vrouw van volkszanger Mick Harren, Pascale Harren, ruilt met `Echt Gooisch Meisje´ Pauline Wingelaar. Mick en Pascale wonen met hun drie kinderen in een rijtjeshuis in Purmerend, waar het altijd een zoete i...

23-05-2013 20:31

Jouw Vrouw

Jouw Vrouw - Jouw Vrouw

Mijn Vrouw VIPS "Aflevering 3",De vrouw van tattookoning Henk Schiffmacher, Louise,ruilt een week van huis en partner met voormalig model Rosalie van Breemen. Louise wordt gek van eenzaamheid, omdat de inmiddels ex-man van Rosalie alleen ma...

16-05-2013 20:32

Jouw Vrouw

Jouw Vrouw - Jouw Vrouw

Mijn Vrouw VIPS "Aflevering 2",In deze aflevering: Kim Kötter en Jaap Reesema versus Willibrord Frequin en Gesina.

Jouw Vrouw gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Jouw Vrouw de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Jouw Vrouw bij Jouw Vrouw liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Jouw Vrouw. Heb je een uitzending van Jouw Vrouw gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Jouw Vrouw gemist

Mijn Vrouw VIPS,

Uitzending gemist van Jouw Vrouw? Hier kun je alle uitzendingen van Jouw Vrouw kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 22-06-2013 om 22:57 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!