Programma gemist?
augustus 2021
01-01-2009 00:00

Bekijk hier alle afleveringen

't Vrije Schaep (met de 5 Pooten) - Bekijk hier alle afleveringen

't Schaep met de 5 pooten was een komische Nederlandse televisieserie van regisseur Joes Odufré, die vanaf 5 december 1969 door de KRO werd uitgezonden. De afleveringen werden geschreven door Eli Asser; de muziek was van Harry Bannink. 't S...

't Vrije Schaep (met de 5 Pooten) gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 't Vrije Schaep (met de 5 Pooten) de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 't Vrije Schaep (met de 5 Pooten) bij 't Vrije Schaep (met de 5 Pooten) liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 't Vrije Schaep (met de 5 Pooten). Heb je een uitzending van 't Vrije Schaep (met de 5 Pooten) gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

't Vrije Schaep (met de 5 Pooten) gemist

't Schaep met de 5 pooten was een komische Nederlandse televisieserie van regisseur Joes Odufré, die vanaf 5 december 1969 door de KRO werd uitgezonden. De afleveringen werden geschreven door Eli Asser; de muziek was van Harry Bannink. 't Schaep met de 5 pooten was de naam van een Amsterdams buurtcafé waarin stamgasten de nieuwste buurtroddels doornamen en commentaar leverden op de rond 1970 snel veranderende tijdgeest. De hoofdrollen werden gespeeld door Piet Römer als Kootje de Beer, Leen Jongewaard als Lukas Blijdschap en Adèle Bloemendaal als Dora Lefèvre.

Uitzending gemist van 't Vrije Schaep (met de 5 Pooten)? Hier kun je alle uitzendingen van 't Vrije Schaep (met de 5 Pooten) kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 01-01-2009 om 00:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!