Programma gemist?

Live vanuit het op tv Vondelpark door in Amsterdam. door Met het laatste nieuws, prangende de kwesties en in prominente gasten. de Dit seizoen is er speciale naar aandacht voor de ondernemerschap en economie. * Vice-fractievoorzitter de op Madeleine van Toorenburg van het CDA. een Nederland dreigt af tijdens te glijden naar tot een narcostaat als uit we niet oppassen. op Zijn een we drugsgebruik normaal gaan vinden? het We vragen de het de prominente CDA-politicus. op tv * Schrijver uit en columnist Leon de op Winter over president op Donald Trump. door Hoe luistert hij met naar alle het verhalen die over uit de Amerikaanse president de ronde uit doen? tijdens * Joost Eerdmans de van Leefbaar Rotterdam met en hoofdredacteur Arendo Joustra van in Elsevier Weekblad door komen vertellen over naar Pim tijdens Fortuyn. Wat zien we terug een van zijn tijdens gedachtegoed in de hedendaagse politiek? tijdens * Zanger met Daniël Lohues over uit zijn tijdens nieuwe album Vlier. De Drentse muzikant uit in en tekstdichter bezingt het leven en in komt praten over in op zijn liefde voor Nedersaksen en op Amerika.

Minister voor Rechtsbescherming naar Sander Dekker op tv is te gast. De op VVD-bewindsman komt vertellen uit over van de buurtrechter. De de 'rijdende rechter' wordt werkelijkheid, met binnenkort begint een het experiment met tijdens deze vorm van rechtspraak. op tv * Zakenvrouw Annemarie door van tijdens Gaal komt langs bij het Rick Nieman. Voor een een gesprek over hoe mensen met met hun in geld omgaan. Ook uit bracht van ze onlangs een verzameling uit met in de meest uit inspirerende citaten. * Voormalig een SP-leider tijdens Emile Roemer wordt de de eerste SP-burgemeester van een Nederland. In Heerlen gaat het de oud-politicus aan in de het slag als tijdelijk burgemeester. Hij op tv een vertelt over het leven door na de naar politiek. * Journalisten Barbara Rijlaarsdam en tijdens Teri van der de Heijden uit schreven een op fascinerend boek over het Blokker-imperium. Over op tv de turbulente het geschiedenis op tv van de winkelketen in een huishoudartikelen.

De door zondag begint met met Rick Nieman. Met nieuws, prangende de kwesties en tijdens prominente gasten. naar Te gast: Staatssecretaris Mona de Keijzer naar van Economische Zaken over uit het beschermen van Hollandse bedrijven een en op tv over ruimtevaart. Journalist op tv Hans Knoop over de Mossad, door de naar geheime dienst van tijdens Israël. Nick en Simon over op hun nieuwe door tv-programma Sing It en van van hun muzikale plannen. Professor Paul Iske tijdens door van het Instituut tijdens voor Briljante Mislukkingen over het nut op van fouten tijdens maken.

Te gast bij tijdens door WNL Op Zondg zijn Madeleine op tv van Toorenburg, op tv Hans van Balen, Mr. uit Frank Visser, tijdens Piet Zwart en de Wierd Duk.

Rick Nieman naar in gesprek met met Mark Harbers, het Anna van den door Breemer, Frank Welkenhuysen, Eppo van naar uit Nispen en Inez op tv Weski.

VVD-prominent uit Ed Nijpels over van de toekomst van energie. door * Zakenman de John Fentener van op Vlissingen over startups en familiebedrijven. door * Columnist Roos een Schlikker over op tv rages en hypes op de van het schoolplein. * Schrijver Ronald Giphart door en wijnkenner tijdens Harold Hamersma de over hun culinaire de wijnreis.

VVD-fractievoorzitter Klaas door Dijkhoff over de de raadsverkiezingen. AIVD-baas Rob Bertholee in over uit de nieuwe inlichtingenwet. Olav Mol op de en Jack Plooij over de de Formule de 1. Breinprofessor Margriet Sitskoorn over op het oerbrein en dierlijke op tv door instincten.

Te gast: in CDA-leider Sybrand met Buma over de tijdens gemeenteraadsverkiezingen, ondernemer Atilay tijdens Uslu van reisorganisatie uit Corendon, opiniepeiler Maurice een de Hond de met de laatste op peiling, campagnestrateeg Jan Driessen over de de de verkiezingscampagnes en sociale media en journalist door Fidan Ekiz naar over met Hollandse tradities.

D66-leider Alexander naar Pechtold over de op gemeenteraadsverkiezingen. * van Misdaadverslaggever John tijdens van den Heuvel: wie is het de op baas in de onderwereld. door * Regisseur Martin Koolhoven over de film-attributen op tv en de Oscars. * tijdens Boswachter Hanne Tersmette over tijdens van de mooiste natuur in in Nederland.

Te gast de zijn Minister van op tv Defensie, Ank de Bijleveld, ex-wereldkampioene door kickboksen, Lucia Rijker, verslaggever de Wierd Duk en tijdens choreograaf Euvgenia tijdens Parakhina.

Vanavond zendt WNL het Op Zondag op de special door 'Rick Nieman in gesprek in met minister-president het Mark Rutte' uit op NPO naar 1. Een persoonlijk gesprek het met een de premier zoals naar we hem niet het vaak zien. uit Niet alleen over de met politieke actualiteit, maar op ook over wat het hem beweegt. Een blik achter met de dikke de deuren van het van Torentje. Over zijn drijfveren, op over door het politieke met spel en over beslissen uit tijdens crisissituaties. Daarnaast de vertelt de de premier over zijn belevenissen een tijdens internationale topontmoetingen. Wat op tv gebeurt er als de met camera’s weg in zijn? In op de uitzending van 55 minuten worden de verschillende onderwerpen een besproken, vanuit de met persoonlijke het blik van de minister-president. Een reconstructie het van de naar belangrijke naar momenten uit zeven jaar premierschap. naar Verschillende onderwerpen komen een aan bod, zoals van de met stand van Nederland, de economie, van veiligheid en in internationale betrekkingen.

De zondag uit begint door met Rick Nieman. Met nieuws, vrolijke op tv kwesties en prominente uit gasten. Partijleider Henk met op tv Krol van 50Plus strijdt tegen de naar aflosboete. Anna op tv Dijkman over de in nieuwe serie het Stand van het Nederland. Jeroen van Koningsbrugge en Dennis door van uit de Ven over uit politieserie Smeris. Architect Koen Olthuis uit met een tijdens fascinerend verhaal over drijvende een op steden.

Te gast: in Wopke Hoekstra, het Henk Jan Beltman, met Andrea Maier, uit Roos Schlikker en Steven in Pont .

Te gast: Staatssecretaris tijdens Tamara door van Ark van Sociale een Zaken met en Werkgelegenheid (VVD), Presentator naar Jort Kelder over het de mooiste pronkstukken, met Business-journalist Hella uit Hueck over de alsmaar de dalende spaarrente en de sportpresentator Wilfred Genee uit en data-analist op Tijs Rokers over een de klassieker Ajax-Feyenoord

mei 2018
06-05-2018 09:30

WNL Op Zondag

WNL op Zondag - WNL Op Zondag

Live vanuit het Vondelpark in Amsterdam. Met het laatste nieuws, prangende kwesties en prominente gasten. Dit seizoen is er speciale aandacht voor ondernemerschap en economie. * Vice-fractievoorzitter Madeleine van Toorenburg van het CDA. N...

29-04-2018 09:30

WNL Op Zondag

WNL op Zondag - WNL Op Zondag

Minister voor Rechtsbescherming Sander Dekker is te gast. De VVD-bewindsman komt vertellen over de buurtrechter. De 'rijdende rechter' wordt werkelijkheid, binnenkort begint een experiment met deze vorm van rechtspraak. * Zakenvrouw Annemar...

22-04-2018 09:30

WNL Op Zondag

WNL op Zondag - WNL Op Zondag

De zondag begint met Rick Nieman. Met nieuws, prangende kwesties en prominente gasten. Te gast: Staatssecretaris Mona Keijzer van Economische Zaken over het beschermen van Hollandse bedrijven en over ruimtevaart. Journalist Hans Knoop over ...

15-04-2018 09:30

WNL Op Zondag

WNL op Zondag - WNL Op Zondag

Te gast bij WNL Op Zondg zijn Madeleine van Toorenburg, Hans van Balen, Mr. Frank Visser, Piet Zwart en Wierd Duk.

01-04-2018 09:30

WNL Op Zondag

WNL op Zondag - WNL Op Zondag

Rick Nieman in gesprek met Mark Harbers, Anna van den Breemer, Frank Welkenhuysen, Eppo van Nispen en Inez Weski.

25-03-2018 09:30

WNL Op Zondag

WNL op Zondag - WNL Op Zondag

VVD-prominent Ed Nijpels over de toekomst van energie. * Zakenman John Fentener van Vlissingen over startups en familiebedrijven. * Columnist Roos Schlikker over rages en hypes op het schoolplein. * Schrijver Ronald Giphart en wijnkenner Ha...

18-03-2018 09:30

WNL Op Zondag

WNL op Zondag - WNL Op Zondag

VVD-fractievoorzitter Klaas Dijkhoff over de raadsverkiezingen. AIVD-baas Rob Bertholee over de nieuwe inlichtingenwet. Olav Mol en Jack Plooij over de Formule 1. Breinprofessor Margriet Sitskoorn over het oerbrein en dierlijke instincten.

11-03-2018 09:30

WNL Op Zondag

WNL op Zondag - WNL Op Zondag

Te gast: CDA-leider Sybrand Buma over de gemeenteraadsverkiezingen, ondernemer Atilay Uslu van reisorganisatie Corendon, opiniepeiler Maurice de Hond met de laatste peiling, campagnestrateeg Jan Driessen over de verkiezingscampagnes en soci...

04-03-2018 23:15

WNL Op Zondag

WNL op Zondag - WNL Op Zondag

D66-leider Alexander Pechtold over de gemeenteraadsverkiezingen. * Misdaadverslaggever John van den Heuvel: wie is de baas in de onderwereld. * Regisseur Martin Koolhoven over film-attributen en de Oscars. * Boswachter Hanne Tersmette over ...

25-02-2018 23:10

WNL Op Zondag

WNL op Zondag - WNL Op Zondag

Te gast zijn Minister van Defensie, Ank Bijleveld, ex-wereldkampioene kickboksen, Lucia Rijker, verslaggever Wierd Duk en choreograaf Euvgenia Parakhina.

18-02-2018 23:05

WNL Op Zondag: interview Mark Rutte

WNL op Zondag - WNL Op Zondag: interview Mark Rutte

Vanavond zendt WNL Op Zondag de special 'Rick Nieman in gesprek met minister-president Mark Rutte' uit op NPO 1. Een persoonlijk gesprek met de premier zoals we hem niet vaak zien. Niet alleen over de politieke actualiteit, maar ook over w...

11-02-2018 23:05

WNL Op Zondag

WNL op Zondag - WNL Op Zondag

WNL op zondag is een rechts georienteerd opinieprogramma. Volgens vaste formule wordt hier elke zondagochtend politiek, ondernemerschap en media & cultuur besproken met prominente gasten. Kenmerkend in de ochtendshow is de paarse bank van W...

04-02-2018 09:30

WNL Op Zondag

WNL op Zondag - WNL Op Zondag

De zondag begint met Rick Nieman. Met nieuws, vrolijke kwesties en prominente gasten. Partijleider Henk Krol van 50Plus strijdt tegen de aflosboete. Anna Dijkman over de nieuwe serie Stand van Nederland. Jeroen van Koningsbrugge en Dennis v...

28-01-2018 09:30

WNL Op Zondag

WNL op Zondag - WNL Op Zondag

Te gast: Wopke Hoekstra, Henk Jan Beltman, Andrea Maier, Roos Schlikker en Steven Pont .

21-01-2018 09:30

WNL Op Zondag

WNL op Zondag - WNL Op Zondag

Te gast: Staatssecretaris Tamara van Ark van Sociale Zaken en Werkgelegenheid (VVD), Presentator Jort Kelder over de mooiste pronkstukken, Business-journalist Hella Hueck over de alsmaar dalende spaarrente en sportpresentator Wilfred Genee ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 12. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

WNL op Zondag gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van WNL op Zondag de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van WNL op Zondag bij WNL op Zondag liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van WNL op Zondag. Heb je een uitzending van WNL op Zondag gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

WNL op Zondag gemist

WNL op zondag is een rechts georienteerd opinieprogramma. Volgens vaste formule wordt hier elke zondagochtend politiek, ondernemerschap en media & cultuur besproken met prominente gasten. Kenmerkend in de ochtendshow is de paarse bank van WNL. De presentatie is voorlopig in handen van Eva Jinek.

Uitzending gemist van WNL op Zondag? Hier kun je alle uitzendingen van WNL op Zondag kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 170
  • Laatste uitzending op 06-05-2018 om 09:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord