Programma gemist?

Rechts georiënteerde ochtendshow. een Volgens vaste formule door wordt hier politiek, het ondernemerschap, media & de cultuur en opinies op tv met besproken met prominente de gasten.

Te gast uit zijn Kajsa het Ollongren, Antoinette de Hertsenberg, Henri Kruithof, tijdens Ronald Giphart en Kluun. De formatie op gaat een tijdens nieuwe ronde in. van Sommige politieke leiders spreken tijdens in zich duidelijk uit, anderen door houden de kaarten een tegen de borst. Voormalig met VVD-campagnestrateeg Henri naar Kruithof over het ragfijne een spel rond de uit formatie. De uit Amsterdamse loco-burgemeester op tv Kajsa Ollongren wil Amsterdam aantrekkelijk op maken voor startups op tv en het internationale ondernemingen. Ook het is de D66-wethouder net terug door uit New tijdens York waar tijdens ze een congres het over de deeleconomie bezocht. Antoinette het Hertsenberg komt deze een week met van een speciale uit uitzending van Radar over 50-plussers. tijdens Hoe door komt het dat veel op tv 50-plussers buiten een de boot vallen? En hoe kunnen met met zijn profiteren van de groeiende economie? tijdens met Ronald Giphart en Kluun schreven het naar boek 'Het eeuwige uit gezeik. een Waarom we nooit naar wereldkampioen werden, maar in 2022 de in wel'. Op hun eigen wijze de analyseren op ze waarom het Oranje maar niet door lukt om de tijdens wereldtitel binnen in te de slepen.

Te het gast zijn Hans Wiegel, Tom uit van in Grieken, Michiel Vos, Jan Driessen op tv de en Roos Schlikker. Met: een VVD-erelid Hans Wiegel in is te gast op tv bij Rick Nieman. Voor een naar goed gesprek over het de voortgang van in in de formatie. De voormalige partijleider van het met de liberalen over het door spel van tijdens het formeren. Welke signalen geven met de onderhandelaars af? van * Partijleider Tom van uit Grieken van het van Vlaams Belang komt een met het op tv boek naar 'Toekomst in eigen handen, het opstand tegen de elites'. Volgens naar de Vlaamse naar politicus zijn Geert een Wilders en Marine op le Pen de nog lang niet uitgespeeld. * een Amerikadeskundige Michiel het Vos en de campagnestrateeg Jan de Driessen over de commotie rond president door Donald Trump. Klopt op het beeld het dat de media het schets van de president? de Of tijdens denkt de in gemiddelde Amerikaan daar heel anders de over? * Schrijfster Roos tijdens Schlikker een komt met haar romandebuut 'Huisje, van van Boompje, Beest'. Over een Vinex-wijk, over een tijdens een vermeende pedofiel, door over het rumoer wat dan een losbreekt.

Te gast zijn het minister het Melanie Schultz, Marlijn Weerdenburg, het Salomon Kroonenberg, van Hans van Baalen en uit Chazia een Mourali.

Te de gast zijn minister Ronald Plasterk, op Joost Eerdmans, een Rik van de Westelaken het en regisseur Dick het Maas samen uit met zijn vrouw, op regisseur uit Esmé Lammers. Te gast zijn: door Minister Ronald in Plasterk over de op tv verkiezingen in Curaçao tijdens . Wat zijn door de gevolgen voor tijdens het koninkrijk? tijdens * Vijftien jaar geleden werd Pim uit Fortuyn de vermoord. Oud-LPF Kamerlid Joost een Eerdmans naar kijkt terug op het leven en uit in werk van de met roemruchte politicus. * Rik een van de Westelaken over naar zijn tijdens spraakmakende nieuwe tv-programma waarin hij bijzondere door leefgemeenschappen tijdens bezoekt. * Regisseur Dick met Maas schreef het met boek 'Buurman, wat doet naar u tijdens nu?'. Samen met zijn vrouw, het regisseur Esmé Lammers, op tv uit bespreken we de kunst de van het in film maken.

Te gast een zijn: Prins door Constantijn van Oranje, Hans in de Boer, op tv Jörgen Raymann, op Frits Huffnagel en Elske Doets. de Met: Prins Constantijn de van Oranje, een hij is special envoy van door door StartupDelta. De prins vertelt over het de een plannen en ambities naar van StartupDelta. * door Hans de Boer, voorzitter van de VNO-NCW, over zijn verlanglijstje een voor een het komende kabinet. * Cabaretier de een Jörgen Raymann over naar zijn nieuwe boek 'Raymann zoekt raad'. naar * VVD-prominent in Frits Huffnagel en zakenvrouw van van het op jaar in Elske Doets over de eerste uit 100 dagen van president door het Donald Trump. * tijdens En we gaan het hebben een over de het laatste nieuws over de op tv verkiezingen in in Frankrijk

Bij in Rick op de bank zitten een in Annemarie Jorritsma, Arendo tijdens Joustra, Marianne Zwagerman en in Derk Bolt.

Te gast zijn met door Khadija Arib, Anna Dijkman, Arnold op Karskens, Eric van het Tijn in en Omri Tindal. Kamervoorzitter Khadija Arib op tv bij Rick de Nieman. Deze week werd door PvdA-politica naar Khadija Arib opnieuw in verkozen tot voorzitter van de het in Tweede Kamer. Vriend en vijand prezen door haar manier op tv van optreden. Bij tijdens Rick Nieman een vertelt Arib over het een voorzitterschap en haar een ambities het voor de komende periode. * Financieel een journalist Anna Dijkman met is een van op de op tv makers van het naar tv-programma Stand op van het Land. tijdens Deze keer neemt de ze de dating-industrie uit onder de loep. Ook gaat een ze in op actuele uit economische naar ontwikkelingen. * Oorlogsverslaggever met Arnold Karskens keerde terug naar een het strijdveld rond op Mosul tijdens in Irak. Hij doet tijdens verslag en geeft de een analyse van de in strijd tegen IS. het * Binnenkort wordt tijdens het muziekspektakel The op tv tijdens Passion weer opgevoerd, deze tijdens keer vanuit met Leeuwarden. Hitproducer Eric van Tijn naar is de man naar achter de muziek-arrangementen van tijdens The op tv Passion. Zanger Omri in Tindal, bekend van The met Voice of Holland, speelt het van de rol van uit Petrus.

Te gast uit bij Rick Nieman in zijn nieuw Kamerlid van Lilian Marijnissen en het Dilan Yesilgöz, journalist met Jeroen Smit, gezondheidsexpert tijdens Pim naar Christiaans en schrijver tijdens Mano Bouzamour.

Vandaag te tijdens gast zijn Hans in Wiegel, oud-partijleider VVD, Thierry tijdens door Baudet, Forum voor Democratie, Hans Goedkoop, uit historicus, Daan Nieber, op tv op presentatoren en Sofie van den Enk, naar tijdens presentator. WNL OP ZONDAG de 19 MAART 2017 VVD-ERELID HANS in naar WIEGEL BIJ RICK NIEMAN op tv De zondag begint met Rick uit Nieman. Live vanuit in met het Vondelpark in een Amsterdam presenteert hij tijdens WNL Op Zondag. Met het van laatste nieuws, in vrolijke kwesties en prominente op tv gasten. uit Dit seizoen is er speciale aandacht uit een voor het zakenleven en ondernemerschap. VVD-erelid in Hans Wiegel is van deze zondag op tv te gast bij in WNL Op Zondag. Met door de tijdens voormalige partijleider de kijken we terug op naar de verkiezingen en met vooruit op de formatie. het Welk op tv schaakspel wordt er gespeeld van tijdens de het formatie? Thierry Baudet van het naar Forum voor Democratie is naar de op opvallendste nieuwkomer in met de Tweede Kamer. Wat is door zijn ambitie op als nieuw met Kamerlid en tijdens waarom pleit hij het voor een zakenkabinet? Rick het Nieman gaat daarover met hem naar in gesprek. naar Historicus en tv-maker uit Hans Goedkoop, bekend van met in Andere Tijden, komt van vertellen over de nieuwe documentaireserie van 'Goede Hoop'. Daarin onderzoekt naar hij de de geschiedenis van tijdens Nederland met Zuid-Afrika. Van van aartsvader Jan van naar Riebeeck tot op Nelson Mandela. Presentatoren de Daan Nieber en Sofie van door den Enk naar komen met een van gloednieuw het consumentenprogramma: De Medicijnmannen. op tv Daarin gaan ze zoek naar door de waarheid achter de in marketing uit van drogisterijproducten. een Over middelen tegen haaruitval, uit kalknagels en slaapproblemen. WNL Op een Zondag een met Rick Nieman tijdens Zondagmorgen, 09.30 uur, op NPO1

Te op gast zijn premier de Mark Rutte, zakenvrouw Annemarie tijdens van Gaal, het Wierd Duk, politiek door commentator, en presentatoren op tv Daan Nieber van en Sofie van een den Enk.

Rechts georiënteerde op ochtendshow. Volgens vaste met formule door wordt hier politiek, ondernemerschap, media een & cultuur op en opinies besproken met op tv prominente met gasten.

Op op tv zondagmorgen 26 februari komt op tv Rick Nieman met van een speciale editie van met op tv WNL Op Zondag waarin topvrouwen uit naar de Nederlandse door politiek met met elkaar in debat gaan. de Mona Keijzer (CDA), Fleur uit van Agema (PVV), Jeanine Hennis (VVD), Renske naar Leijten (SP) en met Stientje van met Veldhoven (D66) naar hebben hun deelname toegezegd. naar Zij zijn de de nummers 2 op de van kieslijst, de met runner-ups, de het First Ladies op van hun partij. Live vanuit het Vondelpark naar in Amsterdam naar kruisen zij op tv de degens over naar de grote thema’s een van deze in verkiezingen: normen en waarden, zorg, in veiligheid, integratie met en banen. Naast CDA, het SP en D66, is in het van ook het de eerste tv-debat waaraan PVV en naar VVD wél op tv meedoen. De politici verheugen zich van op in het debat. Mona door Keijzer (CDA): met “Zondagmorgen, ontbijtje op de in bank, lekker kopje koffie op en dan uit kijken naar op tv de First Ladies op tv van de Nederlandse politiek. Het de vrouwendebat: tijdens ik ben er klaar op voor, kom maar met op.”

Rechts naar georiënteerde ochtendshow. Volgens vaste een formule wordt hier politiek, op tv ondernemerschap, media & van cultuur naar en opinies besproken met door prominente tijdens gasten.

PVV-leider van Geert Wilders een geeft bij Omroep WNL zijn tijdens eerste grote televisie-interview van van een deze campagne. In een speciale uitzending van van de het programma van WNL Op Zondag voert presentator Rick op tv in Nieman een één-op-één-gesprek op met de lijsttrekker van de met PVV. Wilders de gaat al maanden een aan kop in een de peilingen. En op nu 15 maart steeds met dichterbij komt begint naar de verkiezingskoorts echt op te de tijdens lopen. Alle grote het thema’s van deze naar campagne komen tijdens het gesprek het dan ook een aan bod: veiligheid, de uit islamisering van de een samenleving, Donald met Trump, de uit Nederlandse identiteit en nog veel met meer. Het uit interview wordt vandaag twee keer uit uitgezonden: om 9.00 uur een en tijdens om 23.00 uur de op NPO in 1.

juli 2017
28-05-2017 09:30

WNL Op Zondag

WNL op Zondag - WNL Op Zondag

Rechts georiënteerde ochtendshow. Volgens vaste formule wordt hier politiek, ondernemerschap, media & cultuur en opinies besproken met prominente gasten.

21-05-2017 09:30

WNL Op Zondag

WNL op Zondag - WNL Op Zondag

Te gast zijn Kajsa Ollongren, Antoinette Hertsenberg, Henri Kruithof, Ronald Giphart en Kluun. De formatie gaat een nieuwe ronde in. Sommige politieke leiders spreken zich duidelijk uit, anderen houden de kaarten tegen de borst. Voormalig V...

14-05-2017 09:30

WNL Op Zondag

WNL op Zondag - WNL Op Zondag

Te gast zijn Hans Wiegel, Tom van Grieken, Michiel Vos, Jan Driessen en Roos Schlikker. Met: VVD-erelid Hans Wiegel is te gast bij Rick Nieman. Voor een goed gesprek over de voortgang van de formatie. De voormalige partijleider van de liber...

07-05-2017 09:30

WNL Op Zondag

WNL op Zondag - WNL Op Zondag

Te gast zijn minister Melanie Schultz, Marlijn Weerdenburg, Salomon Kroonenberg, Hans van Baalen en Chazia Mourali.

30-04-2017 09:30

WNL Op Zondag

WNL op Zondag - WNL Op Zondag

Te gast zijn minister Ronald Plasterk, Joost Eerdmans, Rik van de Westelaken en regisseur Dick Maas samen met zijn vrouw, regisseur Esmé Lammers. Te gast zijn: Minister Ronald Plasterk over de verkiezingen in Curaçao . Wat zijn de gevolgen ...

23-04-2017 09:30

WNL Op Zondag

WNL op Zondag - WNL Op Zondag

Te gast zijn: Prins Constantijn van Oranje, Hans de Boer, Jörgen Raymann, Frits Huffnagel en Elske Doets. Met: Prins Constantijn van Oranje, hij is special envoy van StartupDelta. De prins vertelt over de plannen en ambities van StartupDelt...

16-04-2017 09:30

WNL Op Zondag

WNL op Zondag - WNL Op Zondag

Bij Rick op de bank zitten Annemarie Jorritsma, Arendo Joustra, Marianne Zwagerman en Derk Bolt.

02-04-2017 09:30

WNL Op Zondag

WNL op Zondag - WNL Op Zondag

Te gast zijn Khadija Arib, Anna Dijkman, Arnold Karskens, Eric van Tijn en Omri Tindal. Kamervoorzitter Khadija Arib bij Rick Nieman. Deze week werd PvdA-politica Khadija Arib opnieuw verkozen tot voorzitter van de Tweede Kamer. Vriend en v...

26-03-2017 09:30

WNL Op Zondag

WNL op Zondag - WNL Op Zondag

Te gast bij Rick Nieman zijn nieuw Kamerlid Lilian Marijnissen en Dilan Yesilgöz, journalist Jeroen Smit, gezondheidsexpert Pim Christiaans en schrijver Mano Bouzamour.

19-03-2017 09:30

WNL Op Zondag

WNL op Zondag - WNL Op Zondag

Vandaag te gast zijn Hans Wiegel, oud-partijleider VVD, Thierry Baudet, Forum voor Democratie, Hans Goedkoop, historicus, Daan Nieber, presentatoren en Sofie van den Enk, presentator. WNL OP ZONDAG 19 MAART 2017 VVD-ERELID HANS WIEGEL BIJ R...

12-03-2017 09:30

WNL Op Zondag

WNL op Zondag - WNL Op Zondag

Te gast zijn premier Mark Rutte, zakenvrouw Annemarie van Gaal, Wierd Duk, politiek commentator, en presentatoren Daan Nieber en Sofie van den Enk.

05-03-2017 09:30

WNL Op Zondag

WNL op Zondag - WNL Op Zondag

Rechts georiënteerde ochtendshow. Volgens vaste formule wordt hier politiek, ondernemerschap, media & cultuur en opinies besproken met prominente gasten.

26-02-2017 09:30

WNL Op Zondag

WNL op Zondag - WNL Op Zondag

Op zondagmorgen 26 februari komt Rick Nieman met een speciale editie van WNL Op Zondag waarin topvrouwen uit de Nederlandse politiek met elkaar in debat gaan. Mona Keijzer (CDA), Fleur Agema (PVV), Jeanine Hennis (VVD), Renske Leijten (SP) ...

19-02-2017 09:30

WNL Op Zondag

WNL op Zondag - WNL Op Zondag

Rechts georiënteerde ochtendshow. Volgens vaste formule wordt hier politiek, ondernemerschap, media & cultuur en opinies besproken met prominente gasten.

12-02-2017 09:00

WNL Op Zondag

WNL op Zondag - WNL Op Zondag

PVV-leider Geert Wilders geeft bij Omroep WNL zijn eerste grote televisie-interview van deze campagne. In een speciale uitzending van het programma WNL Op Zondag voert presentator Rick Nieman een één-op-één-gesprek met de lijsttrekker van d...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 10. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

WNL op Zondag gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van WNL op Zondag de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van WNL op Zondag bij WNL op Zondag liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van WNL op Zondag. Heb je een uitzending van WNL op Zondag gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

WNL op Zondag gemist

WNL op zondag is een rechts georienteerd opinieprogramma. Volgens vaste formule wordt hier elke zondagochtend politiek, ondernemerschap en media & cultuur besproken met prominente gasten. Kenmerkend in de ochtendshow is de paarse bank van WNL. De presentatie is voorlopig in handen van Eva Jinek.

Uitzending gemist van WNL op Zondag? Hier kun je alle uitzendingen van WNL op Zondag kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 136
  • Laatste uitzending op 28-05-2017 om 09:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord