Programma gemist?

Live vanuit het in Vondelpark in Amsterdam. door met Met het laatste nieuws, op tv prangende kwesties en prominente gasten. van Dit seizoen is tijdens tijdens er speciale aandacht naar voor ondernemerschap en economie. van * Vice-fractievoorzitter Madeleine van Toorenburg van van het CDA. in Nederland door dreigt af uit te glijden tot een narcostaat de als tijdens we niet oppassen. Zijn we drugsgebruik met door normaal gaan vinden? door We vragen het de prominente CDA-politicus. uit door * Schrijver en columnist door Leon de Winter over uit president Donald Trump. het Hoe luistert hij met naar alle verhalen die het over door de Amerikaanse de president de ronde naar doen? * Joost Eerdmans van naar Leefbaar uit Rotterdam en hoofdredacteur Arendo Joustra door van naar Elsevier Weekblad komen een vertellen over Pim Fortuyn. Wat zien op tv we door terug van zijn gedachtegoed met in het de hedendaagse politiek? * Zanger Daniël op tv Lohues over zijn door nieuwe album een Vlier. De de Drentse muzikant op en tekstdichter bezingt het het leven en komt praten over het zijn het liefde voor Nedersaksen en naar Amerika.

Minister in voor Rechtsbescherming Sander Dekker is uit te een gast. De VVD-bewindsman komt vertellen door over op tv de buurtrechter. De 'rijdende rechter' op een wordt werkelijkheid, binnenkort begint een de experiment met deze vorm op de van rechtspraak. * door Zakenvrouw Annemarie van Gaal een komt langs bij Rick op Nieman. op tv Voor een gesprek over van hoe mensen tijdens met hun geld omgaan. op Ook bracht ze in onlangs een verzameling een uit met de meest inspirerende op met citaten. * Voormalig met SP-leider Emile Roemer op tv wordt de eerste SP-burgemeester van Nederland. op tv In Heerlen gaat op tijdens de oud-politicus aan de slag door als met tijdelijk burgemeester. Hij vertelt over het uit leven na tijdens de politiek. * Journalisten de Barbara Rijlaarsdam en in Teri in van der Heijden schreven een van fascinerend boek over tijdens het Blokker-imperium. Over door de de turbulente geschiedenis van van de winkelketen in het huishoudartikelen.

De een zondag begint op tv met Rick Nieman. een Met nieuws, prangende kwesties en prominente op gasten. op tv Te gast: het Staatssecretaris Mona Keijzer van Economische op tv Zaken over het beschermen in met van Hollandse bedrijven en over het ruimtevaart. Journalist Hans een Knoop door over de Mossad, de door geheime dienst de van Israël. Nick en tijdens Simon over hun van nieuwe tv-programma Sing It en een hun uit muzikale plannen. Professor Paul Iske met van het tijdens Instituut voor Briljante Mislukkingen de met over het nut van fouten van maken.

Te gast bij de WNL met Op Zondg zijn Madeleine uit van Toorenburg, Hans van de Balen, Mr. Frank door Visser, op tv Piet Zwart en Wierd in Duk.

Rick op tv Nieman in naar gesprek met Mark Harbers, Anna van een naar den Breemer, Frank met Welkenhuysen, Eppo van Nispen en Inez naar tijdens Weski.

VVD-prominent Ed Nijpels een op tv over de toekomst met van energie. * Zakenman John Fentener met van Vlissingen over uit met startups en familiebedrijven. * Columnist Roos tijdens Schlikker over rages uit naar en hypes op het het schoolplein. * Schrijver Ronald op Giphart en wijnkenner Harold van Hamersma uit over hun culinaire in wijnreis.

VVD-fractievoorzitter uit Klaas Dijkhoff over de raadsverkiezingen. van het AIVD-baas Rob Bertholee over de uit nieuwe inlichtingenwet. Olav Mol een en de Jack Plooij over de de Formule 1. Breinprofessor tijdens Margriet Sitskoorn over de het oerbrein en dierlijke op de instincten.

Te met gast: CDA-leider Sybrand Buma op tv over de gemeenteraadsverkiezingen, een ondernemer Atilay Uslu van van reisorganisatie Corendon, op tv opiniepeiler Maurice de tijdens Hond met de laatste op tv peiling, op campagnestrateeg Jan uit Driessen over de een verkiezingscampagnes en sociale media en journalist een Fidan Ekiz over met Hollandse van tradities.

D66-leider door Alexander Pechtold door over de gemeenteraadsverkiezingen. * Misdaadverslaggever op tv John van den Heuvel: de wie is met de baas in de door onderwereld. * Regisseur op het Martin Koolhoven over film-attributen op tv en de Oscars. * van Boswachter Hanne Tersmette over het de mooiste van natuur het in Nederland.

Te gast zijn in Minister van het Defensie, Ank Bijleveld, met ex-wereldkampioene kickboksen, in Lucia Rijker, verslaggever Wierd tijdens Duk en choreograaf Euvgenia tijdens naar Parakhina.

Vanavond zendt WNL naar Op Zondag de uit van special 'Rick Nieman in gesprek tijdens met minister-president Mark uit Rutte' uit op NPO tijdens 1. Een met persoonlijk gesprek met de premier de zoals we de hem niet vaak zien. tijdens op tv Niet alleen over de politieke actualiteit, tijdens maar ook over van wat op hem beweegt. Een blik het achter tijdens de dikke deuren van tijdens het Torentje. Over zijn drijfveren, naar tijdens over het politieke spel en over uit beslissen tijdens crisissituaties. de Daarnaast tijdens vertelt de premier het over zijn belevenissen naar tijdens internationale topontmoetingen. door Wat gebeurt er als de met camera’s weg zijn? In het uit de uitzending van 55 minuten worden de verschillende onderwerpen op tv besproken, uit vanuit de persoonlijke blik van van de door minister-president. Een reconstructie door van de belangrijke de momenten uit zeven jaar de premierschap. Verschillende van onderwerpen komen aan bod, zoals de met van stand van Nederland, op tv de economie, veiligheid in en internationale betrekkingen.

De zondag begint met met tijdens Rick Nieman. Met nieuws, uit vrolijke kwesties uit en prominente gasten. uit Partijleider Henk Krol tijdens van 50Plus strijdt naar tegen de in aflosboete. Anna Dijkman over de op nieuwe serie Stand van in Nederland. in Jeroen van Koningsbrugge het en Dennis van het de Ven naar over politieserie Smeris. tijdens Architect Koen Olthuis met een fascinerend met verhaal over drijvende een van steden.

Te gast: in Wopke Hoekstra, Henk uit Jan Beltman, Andrea Maier, de Roos een Schlikker en Steven van Pont .

Te gast: de Staatssecretaris Tamara van het Ark van Sociale Zaken in en op tv Werkgelegenheid (VVD), Presentator van Jort Kelder over de mooiste op pronkstukken, Business-journalist Hella uit Hueck over op tv de uit alsmaar dalende spaarrente en sportpresentator Wilfred in Genee en data-analist het Tijs een Rokers over de klassieker op tv Ajax-Feyenoord

augustus 2018
06-05-2018 09:30

WNL Op Zondag

WNL op Zondag - WNL Op Zondag

Live vanuit het Vondelpark in Amsterdam. Met het laatste nieuws, prangende kwesties en prominente gasten. Dit seizoen is er speciale aandacht voor ondernemerschap en economie. * Vice-fractievoorzitter Madeleine van Toorenburg van het CDA. N...

29-04-2018 09:30

WNL Op Zondag

WNL op Zondag - WNL Op Zondag

Minister voor Rechtsbescherming Sander Dekker is te gast. De VVD-bewindsman komt vertellen over de buurtrechter. De 'rijdende rechter' wordt werkelijkheid, binnenkort begint een experiment met deze vorm van rechtspraak. * Zakenvrouw Annemar...

22-04-2018 09:30

WNL Op Zondag

WNL op Zondag - WNL Op Zondag

De zondag begint met Rick Nieman. Met nieuws, prangende kwesties en prominente gasten. Te gast: Staatssecretaris Mona Keijzer van Economische Zaken over het beschermen van Hollandse bedrijven en over ruimtevaart. Journalist Hans Knoop over ...

15-04-2018 09:30

WNL Op Zondag

WNL op Zondag - WNL Op Zondag

Te gast bij WNL Op Zondg zijn Madeleine van Toorenburg, Hans van Balen, Mr. Frank Visser, Piet Zwart en Wierd Duk.

01-04-2018 09:30

WNL Op Zondag

WNL op Zondag - WNL Op Zondag

Rick Nieman in gesprek met Mark Harbers, Anna van den Breemer, Frank Welkenhuysen, Eppo van Nispen en Inez Weski.

25-03-2018 09:30

WNL Op Zondag

WNL op Zondag - WNL Op Zondag

VVD-prominent Ed Nijpels over de toekomst van energie. * Zakenman John Fentener van Vlissingen over startups en familiebedrijven. * Columnist Roos Schlikker over rages en hypes op het schoolplein. * Schrijver Ronald Giphart en wijnkenner Ha...

18-03-2018 09:30

WNL Op Zondag

WNL op Zondag - WNL Op Zondag

VVD-fractievoorzitter Klaas Dijkhoff over de raadsverkiezingen. AIVD-baas Rob Bertholee over de nieuwe inlichtingenwet. Olav Mol en Jack Plooij over de Formule 1. Breinprofessor Margriet Sitskoorn over het oerbrein en dierlijke instincten.

11-03-2018 09:30

WNL Op Zondag

WNL op Zondag - WNL Op Zondag

Te gast: CDA-leider Sybrand Buma over de gemeenteraadsverkiezingen, ondernemer Atilay Uslu van reisorganisatie Corendon, opiniepeiler Maurice de Hond met de laatste peiling, campagnestrateeg Jan Driessen over de verkiezingscampagnes en soci...

04-03-2018 23:15

WNL Op Zondag

WNL op Zondag - WNL Op Zondag

D66-leider Alexander Pechtold over de gemeenteraadsverkiezingen. * Misdaadverslaggever John van den Heuvel: wie is de baas in de onderwereld. * Regisseur Martin Koolhoven over film-attributen en de Oscars. * Boswachter Hanne Tersmette over ...

25-02-2018 23:10

WNL Op Zondag

WNL op Zondag - WNL Op Zondag

Te gast zijn Minister van Defensie, Ank Bijleveld, ex-wereldkampioene kickboksen, Lucia Rijker, verslaggever Wierd Duk en choreograaf Euvgenia Parakhina.

18-02-2018 23:05

WNL Op Zondag: interview Mark Rutte

WNL op Zondag - WNL Op Zondag: interview Mark Rutte

Vanavond zendt WNL Op Zondag de special 'Rick Nieman in gesprek met minister-president Mark Rutte' uit op NPO 1. Een persoonlijk gesprek met de premier zoals we hem niet vaak zien. Niet alleen over de politieke actualiteit, maar ook over w...

11-02-2018 23:05

WNL Op Zondag

WNL op Zondag - WNL Op Zondag

WNL op zondag is een rechts georienteerd opinieprogramma. Volgens vaste formule wordt hier elke zondagochtend politiek, ondernemerschap en media & cultuur besproken met prominente gasten. Kenmerkend in de ochtendshow is de paarse bank van W...

04-02-2018 09:30

WNL Op Zondag

WNL op Zondag - WNL Op Zondag

De zondag begint met Rick Nieman. Met nieuws, vrolijke kwesties en prominente gasten. Partijleider Henk Krol van 50Plus strijdt tegen de aflosboete. Anna Dijkman over de nieuwe serie Stand van Nederland. Jeroen van Koningsbrugge en Dennis v...

28-01-2018 09:30

WNL Op Zondag

WNL op Zondag - WNL Op Zondag

Te gast: Wopke Hoekstra, Henk Jan Beltman, Andrea Maier, Roos Schlikker en Steven Pont .

21-01-2018 09:30

WNL Op Zondag

WNL op Zondag - WNL Op Zondag

Te gast: Staatssecretaris Tamara van Ark van Sociale Zaken en Werkgelegenheid (VVD), Presentator Jort Kelder over de mooiste pronkstukken, Business-journalist Hella Hueck over de alsmaar dalende spaarrente en sportpresentator Wilfred Genee ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 12. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

WNL op Zondag gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van WNL op Zondag de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van WNL op Zondag bij WNL op Zondag liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van WNL op Zondag. Heb je een uitzending van WNL op Zondag gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

WNL op Zondag gemist

WNL op zondag is een rechts georienteerd opinieprogramma. Volgens vaste formule wordt hier elke zondagochtend politiek, ondernemerschap en media & cultuur besproken met prominente gasten. Kenmerkend in de ochtendshow is de paarse bank van WNL. De presentatie is voorlopig in handen van Eva Jinek.

Uitzending gemist van WNL op Zondag? Hier kun je alle uitzendingen van WNL op Zondag kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 170
  • Laatste uitzending op 06-05-2018 om 09:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord