Programma gemist?

Ton naar Heerts, voorzitter MBO-Raad, waarschuwt door voor door tekorten op de arbeidsmarkt. VVD-Tweede Kamerlid door de Han ten Broeke en journalist Wierd de Duk een over het machtsspel tussen in Trump en door Poetin. Erica Terpstra over op haar het reizen voor het tv-programma 'Erica het op Reis'. naar Arjan Erkel, met in 2002 ontvoerd naar door rebellen uit Dagestan, maakte een het een theatercollege 'Vrijheid van denken en van doen'

De door zondag begint met de Rick Nieman. in Met nieuws, vrolijke met kwesties en prominente gasten. CDA-prominent Henk met Bleker over het het uit nieuwe kabinet. VVD-europarlementarier tijdens Hans van Baalen en op terrorisme-expert Nikki uit Sterkenburg van Elsevier Weekblad naar over terugkerende jihadisten. Peter op tv van der Vorst de over tv-serie Onschuldig. op Mike Bodde beschrijft van zijn leven in een geluiden en muziek met in zijn boek uit Tilt.

Te het gast bij Rick tijdens Nieman zijn het Gerrit van der Burg, Maya Meijer-Bergmans, naar Jort tijdens Kelder, Henri Kruithof en Henny met het Huisman.

Te gast door zijn oud-directeur BVD naar Arthur Docters van van Leeuwen, hoteliers door Esther Hammink de en Bill van der Valk, senator uit uit VVD Annemarie Jorritsma en caberatier Roué op op tv Verveer.

De tijdens zondag begint door met Rick Nieman. Met nieuws en op prominente gasten. * een Hans de Boer, het voorzitter van VNO-NCW geeft zijn reactie een op naar het regeerakkoord. * SP-leider met Emile Roemer over op tv de kabinetsplannen en een zijn actie tegen de BTW-verhoging. van * Antoinette tijdens Hertsenberg op over haar tv-programma Dokters tijdens van Morgen. * Joost Eerdmans een van op het Burgercomité op tegen Onrecht en misdaadverslaggever uit Wouter Laumans over de zaak in het Anne Faber.

De door zondag begint met naar Rick Nieman. Met het laatste uit nieuws, vrolijke kwesties de en prominente van gasten. Zakenvrouw op Annemarie van van Gaal over het komende kabinet Rutte door III. VVD-prominent een Onno van Hoes over de zorg voor verwarde uit in personen. Longarts Wanda de Kanter over door een de lobby rond tabak. in Acteur Huub Stapel en regisseur uit tijdens Job Gosschalk over de het fascinerende stuk Vastgoed tijdens BV.

Te gast de zijn tijdens Thierry Baudet, Mart Visser, naar Marjan Olfers, Iwan van van Duuren en Mark het Post.

Te gast zijn naar de Prins Constantijn maakt Nederland aantrekkelijk op voor op internationale startups, Minister Jet tijdens Bussemaker over cultureel erfgoed en uit de archeologische expeditie op tv een naar VOC-schip Rooswijk, Schrijfster tijdens Annejet van der Zijl van over Annie M.G. naar Schmidt, door Duurzaam investeerder Ruud Koornstra en ondernemer naar Roderick door Reichenbach over de MKB Top op 100 de Innovatie.

VVD-prominent Ed Nijpels op over op tv de Haagse in politiek en de formatie. Schiphol-CEO met Jos uit Nijhuis over de toekomst naar van Schiphol. in Voormalig Duitslandcorrespondent Wierd Duk over op Angela Merkel en naar hoogleraar Eveline op tv Crone won de prestigieuze van Spinozapremie voor haar onderzoek naar naar het tijdens puberbrein.

VVD-erelid Hans met Wiegel komt het politieke door seizoen openen. met Hoe kijkt de voormalige uit liberale uit leider naar het ragfijne in spel rond de formatie? de Wat valt met hem het op? * Angela Groothuizen presenteert de naar aangrijpende van tv-serie Spreekrecht. Daarin de volgt ze een aantal mensen door die de gebruik willen maken in van hun spreekrecht in tijdens de rechtszaal. van * Minister Melanie Schultz naar van Haegen van de Infrastructuur & Milieu door haalde oud-VN secretaris generaal in Kofi tijdens Annan naar Nederland. tijdens Tijdens de bijeenkomst Making Waves tijdens werden vernieuwende met ideeën gepresenteerd die te uit van maken hebben met het water en klimaat. * Jeroen het Snel komt vertellen over de de troostende op werking van het op tv Koningshuis.

Rechts tijdens georiënteerde ochtendshow. Volgens uit vaste formule wordt hier politiek, van op ondernemerschap, media & cultuur en door opinies besproken van met prominente het gasten.

Te gast zijn tijdens Kajsa Ollongren, Antoinette het Hertsenberg, Henri uit Kruithof, Ronald op tv Giphart en op tv Kluun. De formatie gaat de een nieuwe ronde in in. Sommige politieke leiders spreken een zich duidelijk tijdens uit, anderen door houden de kaarten de tegen de borst. Voormalig uit VVD-campagnestrateeg Henri Kruithof door over het een ragfijne spel rond de een formatie. een De Amsterdamse loco-burgemeester op Kajsa Ollongren wil Amsterdam een aantrekkelijk maken voor van startups en internationale ondernemingen. Ook naar in is de D66-wethouder net op terug uit in New York waar op ze een congres over met de deeleconomie bezocht. Antoinette naar Hertsenberg komt door deze week met een een speciale uitzending uit van Radar op over 50-plussers. Hoe komt door het dat veel in 50-plussers buiten de boot vallen? naar En in hoe kunnen zijn profiteren door van de groeiende economie? het Ronald Giphart van en Kluun in schreven het boek 'Het op eeuwige gezeik. Waarom naar we nooit wereldkampioen werden, de maar in 2022 uit wel'. uit Op hun eigen uit wijze analyseren ze waarom het in het Oranje maar niet lukt om uit de wereldtitel een binnen te uit slepen.

Te de gast zijn van Hans Wiegel, Tom van Grieken, op tv Michiel Vos, Jan een Driessen met en Roos Schlikker. Met: op VVD-erelid Hans naar Wiegel is te gast door bij Rick Nieman. Voor een in goed gesprek over naar de voortgang van op tv de formatie. De een voormalige partijleider naar van de liberalen een over op het spel van het naar formeren. Welke signalen op tv geven de onderhandelaars van af? * Partijleider Tom met van met Grieken van het Vlaams op Belang komt met het boek op 'Toekomst in het eigen handen, de opstand tegen de elites'. op tv Volgens door de Vlaamse politicus uit zijn Geert Wilders en de Marine le Pen nog lang op tv naar niet uitgespeeld. * een Amerikadeskundige Michiel Vos van en campagnestrateeg Jan Driessen over de uit commotie rond president door Donald een Trump. Klopt het beeld een dat de door media schets van de in president? Of denkt de uit gemiddelde Amerikaan daar het heel anders het over? * Schrijfster Roos van Schlikker naar komt met haar romandebuut 'Huisje, het Boompje, Beest'. door Over door een Vinex-wijk, over de een vermeende pedofiel, over uit het rumoer wat in dan losbreekt.

Te gast zijn met tijdens minister Melanie Schultz, Marlijn Weerdenburg, van Salomon Kroonenberg, Hans van van Baalen het en Chazia met Mourali.

november 2017
19-11-2017 10:30

WNL Op Zondag

WNL op Zondag - WNL Op Zondag

WNL op zondag is een rechts georienteerd opinieprogramma. Volgens vaste formule wordt hier elke zondagochtend politiek, ondernemerschap en media & cultuur besproken met prominente gasten. Kenmerkend in de ochtendshow is de paarse bank van W...

12-11-2017 10:30

WNL Op Zondag

WNL op Zondag - WNL Op Zondag

Ton Heerts, voorzitter MBO-Raad, waarschuwt voor tekorten op de arbeidsmarkt. VVD-Tweede Kamerlid Han ten Broeke en journalist Wierd Duk over het machtsspel tussen Trump en Poetin. Erica Terpstra over haar reizen voor het tv-programma 'Eric...

05-11-2017 09:30

WNL Op Zondag

WNL op Zondag - WNL Op Zondag

De zondag begint met Rick Nieman. Met nieuws, vrolijke kwesties en prominente gasten. CDA-prominent Henk Bleker over het nieuwe kabinet. VVD-europarlementarier Hans van Baalen en terrorisme-expert Nikki Sterkenburg van Elsevier Weekblad ove...

29-10-2017 10:30

WNL Op Zondag

WNL op Zondag - WNL Op Zondag

Te gast bij Rick Nieman zijn Gerrit van der Burg, Maya Meijer-Bergmans, Jort Kelder, Henri Kruithof en Henny Huisman.

22-10-2017 09:30

WNL Op Zondag

WNL op Zondag - WNL Op Zondag

Te gast zijn oud-directeur BVD Arthur Docters van Leeuwen, hoteliers Esther Hammink en Bill van der Valk, senator VVD Annemarie Jorritsma en caberatier Roué Verveer.

15-10-2017 09:30

WNL Op Zondag

WNL op Zondag - WNL Op Zondag

De zondag begint met Rick Nieman. Met nieuws en prominente gasten. * Hans de Boer, voorzitter VNO-NCW geeft zijn reactie op het regeerakkoord. * SP-leider Emile Roemer over de kabinetsplannen en zijn actie tegen de BTW-verhoging. * Antoinet...

08-10-2017 09:30

WNL Op Zondag

WNL op Zondag - WNL Op Zondag

De zondag begint met Rick Nieman. Met het laatste nieuws, vrolijke kwesties en prominente gasten. Zakenvrouw Annemarie van Gaal over het komende kabinet Rutte III. VVD-prominent Onno Hoes over de zorg voor verwarde personen. Longarts Wanda ...

01-10-2017 09:30

WNL Op Zondag

WNL op Zondag - WNL Op Zondag

Te gast zijn Thierry Baudet, Mart Visser, Marjan Olfers, Iwan van Duuren en Mark Post.

24-09-2017 09:30

WNL Op Zondag

WNL op Zondag - WNL Op Zondag

Te gast zijn Prins Constantijn maakt Nederland aantrekkelijk voor internationale startups, Minister Jet Bussemaker over cultureel erfgoed en de archeologische expeditie naar VOC-schip Rooswijk, Schrijfster Annejet van der Zijl over Annie M....

17-09-2017 09:30

WNL Op Zondag

WNL op Zondag - WNL Op Zondag

VVD-prominent Ed Nijpels over de Haagse politiek en de formatie. Schiphol-CEO Jos Nijhuis over de toekomst van Schiphol. Voormalig Duitslandcorrespondent Wierd Duk over Angela Merkel en hoogleraar Eveline Crone won de prestigieuze Spinozapr...

10-09-2017 09:30

WNL Op Zondag

WNL op Zondag - WNL Op Zondag

VVD-erelid Hans Wiegel komt het politieke seizoen openen. Hoe kijkt de voormalige liberale leider naar het ragfijne spel rond de formatie? Wat valt hem op? * Angela Groothuizen presenteert de aangrijpende tv-serie Spreekrecht. Daarin volgt ...

28-05-2017 09:30

WNL Op Zondag

WNL op Zondag - WNL Op Zondag

Rechts georiënteerde ochtendshow. Volgens vaste formule wordt hier politiek, ondernemerschap, media & cultuur en opinies besproken met prominente gasten.

21-05-2017 09:30

WNL Op Zondag

WNL op Zondag - WNL Op Zondag

Te gast zijn Kajsa Ollongren, Antoinette Hertsenberg, Henri Kruithof, Ronald Giphart en Kluun. De formatie gaat een nieuwe ronde in. Sommige politieke leiders spreken zich duidelijk uit, anderen houden de kaarten tegen de borst. Voormalig V...

14-05-2017 09:30

WNL Op Zondag

WNL op Zondag - WNL Op Zondag

Te gast zijn Hans Wiegel, Tom van Grieken, Michiel Vos, Jan Driessen en Roos Schlikker. Met: VVD-erelid Hans Wiegel is te gast bij Rick Nieman. Voor een goed gesprek over de voortgang van de formatie. De voormalige partijleider van de liber...

07-05-2017 09:30

WNL Op Zondag

WNL op Zondag - WNL Op Zondag

Te gast zijn minister Melanie Schultz, Marlijn Weerdenburg, Salomon Kroonenberg, Hans van Baalen en Chazia Mourali.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 10. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

WNL op Zondag gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van WNL op Zondag de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van WNL op Zondag bij WNL op Zondag liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van WNL op Zondag. Heb je een uitzending van WNL op Zondag gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

WNL op Zondag gemist

WNL op zondag is een rechts georienteerd opinieprogramma. Volgens vaste formule wordt hier elke zondagochtend politiek, ondernemerschap en media & cultuur besproken met prominente gasten. Kenmerkend in de ochtendshow is de paarse bank van WNL. De presentatie is voorlopig in handen van Eva Jinek.

Uitzending gemist van WNL op Zondag? Hier kun je alle uitzendingen van WNL op Zondag kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 147
  • Laatste uitzending op 19-11-2017 om 10:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord