Programma gemist?

Staatssecretaris in Raymond Knops van Koninkrijksrelaties met over de op tv Antillen. * uit CDA-prominent Henk Bleker over boerenprotesten en uit milieumaatregelen. * Museumdirecteur van Cathelijne Broers en het naar cabaretier Roué Verveer over De Grote in Suriname-tentoonstelling in een De Nieuwe Kerk. door * een Directeur Eppo van Nispen tot Sevenaer in van het de Nederlands Instituut het voor Beeld en door Geluid kiest de mooiste het fragmenten uit een de geschiedenis van de Gouden op tv op tv Televizier-Ring.

Rechts georiënteerde de ochtendshow. Volgens op vaste formule wordt hier door politiek, een ondernemerschap, media & het cultuur en opinies besproken met naar prominente met gasten.

Zorgminister met Bruno Bruins de (VVD) over de Nationale Sportweek en door hoge medicijnprijzen. * het op tv President-directeur Marjan van Loon van Shell met Nederland over klimaatmaatregelen. de * op tv Misdaadverslaggever Wouter Laumans naar en voorzitter Jan Struijs in van een de Nederlandse Politie Bond tijdens over narcoterreur en de een mocromaffia. uit * Rusland-correspondent en van schrijver Pieter Waterdrinker over de tijdens Romanovs.

Te gast: door Thierry Baudet op over het nieuwe met politieke seizoen, Elma Drayer geeft in haar tijdens opinie over met het fenomeen 'identiteitspolitiek', Hans tijdens de Boer geeft uit een vooruitblik op op Prinsjesdag en van Erica Veenendaal en Jacqueline van Zuidweg over uit de gevolgen van het een negatieve rente.

Rob Jetten met over de van opening van het politieke op jaar. * Afshin Ellian door en Ahmed de Marcouch over de aanpak in van radicalisering met in Arnhem. * Edith een Schippers tijdens over 150 jaar van biotechnologische innovatie. de * Hans goedkoop over het de nieuwe NTR-serie over het op door interbellum.

Minister-president van Mark Rutte over de Europese het een verkiezingen. * Europees lijsttrekker Malik het Azmani (VVD) * op Astronaut André Kuipers over het de het ruimterace naar de door maan. * Jörgen Raymann op tv over nieuwe met manieren van werken. * Programmamaker een Fidan Ekiz over naar het de vrije woord.

Minister op Sigrid Kaag naar over Nederland als handelsland. * de AIVD-baas Dick Schoof uit over de veiligheidsdienst. op tv * Demograaf Jan een Latten door en columnist Roos Schlikker naar over de babybonus. * Zakenvrouw door Rahma el Mouden op over door haar autobiografie.

CDA-leider in Sybrand Buma en Europees lijsttrekker de Esther de de Lange over de Europese tijdens een verkiezingen. * Hoofdredacteur het van Elsevier Arendo tijdens Joustra over links populisme. * de Professor Margriet Sitskoorn naar over het manipuleren van van je brein. * op tv Presentator uit Ellie Lust over haar in tv-avonturen de in Jordanië en in Zuid-Korea.

CDA-prominent naar Elco Brinkman, voormalig partijleider en in minister, door brengt binnenkort zijn memoires Bouwen in tijdens en bewaren uit. * tijdens Tweede Kamerlid FVD Theo tijdens Hiddema heeft het over op tv de met rumoer binnen de partij. in * Nieuwspresentator Amber Brantsen het van en coureur Jan Lammers tijdens over hun populaire podcast over uit Formule met 1. * tijdens Zanger Frans Bauer heeft het het over zijn in nieuwe hitsingle en een zijn nieuwe het tv-plannen.

D66-leider Rob Jetten uit en Europees lijsttrekker uit het Sophie in 't Veld over de het Europese verkiezingen. * van in VVD-voorzitter Christianne van der een Wal wil naar meer discussie binnen de VVD * door Slaapprofessor naar Eus van Someren het over feiten en fabels rond naar slapen. * met Journalist Yoeri Albrecht over in de Time uit 100 Meest Invloedrijke tijdens Personen.

Thierry Baudet van de Forum van voor Democratie door en Europees lijsttrekker Derk Jan Eppink tijdens over de van Europese verkiezingen * de Voormalig Commandant der Strijdkrachten van Dick Berlijn over van in de Navo en tijdens het Europees leger een * Onderwijsexpert Samira Bouchibti over op tv de door stand van het op onderwijs * Presentator Roderick het Veelo over met Hollandse helden

De naar zondag begint in met Rick Nieman. Met nieuws, vrolijke een kwesties en prominente op uit gasten. * Minister het Wopke Hoekstra van van Financiën over de staatskas. op * Prins Pieter-Christiaan in van Oranje naar over drones. * MKB het Nederland-voorzitter Jacco Vonhof en uit zakenvrouw Jacqueline Zuidweg naar over arbeidsmigratie. * de Couturier Jan Taminiau tijdens over vakmanschap door en ondernemerschap.

VVD-prominent Hans een Wiegel op is te gast de bij Rick Nieman. De door voormalig vice-premier kijkt terug op een de in statenverkiezingen. Wat op tv betekent de uitslag voor de verhoudingen het binnen de politiek? naar * Prins Pieter-Christiaan op een van Oranje is uit een van de initiatiefnemers van een uit met bijzonder project: een door duurzaam testcentrum voor onbemande drones. de Bij WNL Op Zondag naar tijdens vertelt hij over dit tijdens concept. * Commodore van Elanor Boekholt-O'Sullivan van het van Defensie Cyber Commando in is te het gast bij WNL Op uit Zondag. De eerste van vrouwelijke cybergeneraal vertelt door over cybercommando's en de op digitale krijgsmacht. tijdens * Joost op Eerdmans van het Burgercomité met tegen van Onrecht en hoofdredacteur Esther Voet naar van het door Nieuw Israëlietisch Weekblad zijn door te gast over de op nasleep van de in aanslag de in Utrecht. op tv Welke vragen zijn tot nu tijdens toe op tv onbeantwoord gebleven?

Minister-president door Mark Rutte is te op tv gast. Nederland het gaat over het drie dagen naar de tijdens stembus. De partijleider van de de VVD gaat in tijdens tijdens op de komende statenverkiezingen, de plannen het van het door kabinet in en de internationale politiek. * uit Wereldkampioen kickboksen Rico de Verhoeven probeert in op tal van van manieren jongeren te inspireren door onder het motto: door vecht voor je idealen. door Maar wie van zijn uit z'n eigen voorbeelden en inspirerende helden? de * Hoofdredacteur Arendo naar op tv Joustra van Elsevier Weekblad, zakenvrouw het Rahma in el Mouden en hoofdredacteur Sander Schimmelpenninck de van in Quote -ook presentator met van tv-serie De Opvolgers- over een in de komende statenverkiezingen. Wat viel hen met op de in de op campagne? Ook gaan zij in in op de vraag: wat op is met het thema van deze op verkiezingen? Of uit sterker, waar zouden deze verkiezingen de uit eigenlijk over moeten op gaan?

VVD-fractieleider Klaas Dijkhoff met is te gast. een Nederland op gaat over tien de dagen naar de een stembus. De voorman van de op tv VVD gaat met in op de door komende statenverkiezingen uit en de van plannen van de liberalen. de Staatssecretaris Barbara Visser naar van Defensie tijdens en luitenant-kolonel Gwenda Nielen een over 75 met jaar vrouwen in de krijgsmacht. De naar door bewindsvrouw houdt een pleidooi voor door meer naar vrouwen bij defensie. tijdens Presentator en historicus Hans Goedkoop over uit de historische op tv banden tussen Engeland op en Nederland. naar Over Johan naar de Witt en geheime handelsverdragen, in zeeoorlogen en met de perikelen tussen het de Stuarts en de in Oranjes. Cybersecuritydeskundige Ronald uit Prins over de uit vraag: Wat als het naar internet plat komt in te liggen? Deze van week op bestaat het World Wide Web met dertig jaar. naar Wat als naar het internet door wordt getroffen door door grootschalige en gecoördineerde cyberaanvallen? Is op Nederland daar op goed op de voorbereid?

december 2020
06-10-2019 08:30

WNL Op Zondag

WNL op Zondag - WNL Op Zondag

Staatssecretaris Raymond Knops van Koninkrijksrelaties over de Antillen. * CDA-prominent Henk Bleker over boerenprotesten en milieumaatregelen. * Museumdirecteur Cathelijne Broers en cabaretier Roué Verveer over De Grote Suriname-tentoonste...

29-09-2019 08:30

WNL Op Zondag

WNL op Zondag - WNL Op Zondag

Rechts georiënteerde ochtendshow. Volgens vaste formule wordt hier politiek, ondernemerschap, media & cultuur en opinies besproken met prominente gasten.

22-09-2019 08:30

WNL Op Zondag

WNL op Zondag - WNL Op Zondag

Zorgminister Bruno Bruins (VVD) over de Nationale Sportweek en hoge medicijnprijzen. * President-directeur Marjan van Loon van Shell Nederland over klimaatmaatregelen. * Misdaadverslaggever Wouter Laumans en voorzitter Jan Struijs van de Ne...

15-09-2019 08:30

WNL Op Zondag

WNL op Zondag - WNL Op Zondag

Te gast: Thierry Baudet over het nieuwe politieke seizoen, Elma Drayer geeft haar opinie over het fenomeen 'identiteitspolitiek', Hans de Boer geeft een vooruitblik op Prinsjesdag en Erica Veenendaal en Jacqueline Zuidweg over de gevolgen v...

08-09-2019 08:30

WNL Op Zondag

WNL op Zondag - WNL Op Zondag

Rob Jetten over de opening van het politieke jaar. * Afshin Ellian en Ahmed Marcouch over de aanpak van radicalisering in Arnhem. * Edith Schippers over 150 jaar biotechnologische innovatie. * Hans goedkoop over de nieuwe NTR-serie over het...

19-05-2019 08:30

WNL Op Zondag

WNL op Zondag - WNL Op Zondag

Minister-president Mark Rutte over de Europese verkiezingen. * Europees lijsttrekker Malik Azmani (VVD) * Astronaut André Kuipers over de ruimterace naar de maan. * Jörgen Raymann over nieuwe manieren van werken. * Programmamaker Fidan Ekiz...

12-05-2019 08:30

WNL Op Zondag

WNL op Zondag - WNL Op Zondag

Minister Sigrid Kaag over Nederland als handelsland. * AIVD-baas Dick Schoof over de veiligheidsdienst. * Demograaf Jan Latten en columnist Roos Schlikker over de babybonus. * Zakenvrouw Rahma el Mouden over haar autobiografie.

05-05-2019 08:30

WNL Op Zondag

WNL op Zondag - WNL Op Zondag

CDA-leider Sybrand Buma en Europees lijsttrekker Esther de Lange over de Europese verkiezingen. * Hoofdredacteur van Elsevier Arendo Joustra over links populisme. * Professor Margriet Sitskoorn over het manipuleren van je brein. * Presentat...

28-04-2019 08:30

WNL Op Zondag

WNL op Zondag - WNL Op Zondag

CDA-prominent Elco Brinkman, voormalig partijleider en minister, brengt binnenkort zijn memoires Bouwen en bewaren uit. * Tweede Kamerlid FVD Theo Hiddema heeft het over de rumoer binnen de partij. * Nieuwspresentator Amber Brantsen en cour...

21-04-2019 08:30

WNL Op Zondag

WNL op Zondag - WNL Op Zondag

D66-leider Rob Jetten en Europees lijsttrekker Sophie in 't Veld over de Europese verkiezingen. * VVD-voorzitter Christianne van der Wal wil meer discussie binnen de VVD * Slaapprofessor Eus van Someren over feiten en fabels rond slapen. * ...

14-04-2019 08:30

WNL Op Zondag

WNL op Zondag - WNL Op Zondag

Thierry Baudet van Forum voor Democratie en Europees lijsttrekker Derk Jan Eppink over de Europese verkiezingen * Voormalig Commandant der Strijdkrachten Dick Berlijn over de Navo en het Europees leger * Onderwijsexpert Samira Bouchibti ove...

31-03-2019 08:30

WNL Op Zondag

WNL op Zondag - WNL Op Zondag

De zondag begint met Rick Nieman. Met nieuws, vrolijke kwesties en prominente gasten. * Minister Wopke Hoekstra van Financiën over de staatskas. * Prins Pieter-Christiaan van Oranje over drones. * MKB Nederland-voorzitter Jacco Vonhof en za...

24-03-2019 09:30

WNL Op Zondag

WNL op Zondag - WNL Op Zondag

VVD-prominent Hans Wiegel is te gast bij Rick Nieman. De voormalig vice-premier kijkt terug op de statenverkiezingen. Wat betekent de uitslag voor de verhoudingen binnen de politiek? * Prins Pieter-Christiaan van Oranje is een van de initia...

17-03-2019 09:30

WNL Op Zondag

WNL op Zondag - WNL Op Zondag

Minister-president Mark Rutte is te gast. Nederland gaat over drie dagen naar de stembus. De partijleider van de VVD gaat in op de komende statenverkiezingen, de plannen van het kabinet en de internationale politiek. * Wereldkampioen kickbo...

10-03-2019 09:30

WNL Op Zondag

WNL op Zondag - WNL Op Zondag

VVD-fractieleider Klaas Dijkhoff is te gast. Nederland gaat over tien dagen naar de stembus. De voorman van de VVD gaat in op de komende statenverkiezingen en de plannen van de liberalen. Staatssecretaris Barbara Visser van Defensie en luit...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 14. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

WNL op Zondag gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van WNL op Zondag de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van WNL op Zondag bij WNL op Zondag liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van WNL op Zondag. Heb je een uitzending van WNL op Zondag gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

WNL op Zondag gemist

WNL op zondag is een rechts georienteerd opinieprogramma. Volgens vaste formule wordt hier elke zondagochtend politiek, ondernemerschap en media & cultuur besproken met prominente gasten. Kenmerkend in de ochtendshow is de paarse bank van WNL. De presentatie is voorlopig in handen van Eva Jinek.

Uitzending gemist van WNL op Zondag? Hier kun je alle uitzendingen van WNL op Zondag kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 210
  • Laatste uitzending op 06-10-2019 om 08:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!