Programma gemist?

Te in gast: Thierry Baudet op tv over het nieuwe politieke de seizoen, van Elma Drayer geeft een haar opinie over het fenomeen 'identiteitspolitiek', van tijdens Hans de Boer geeft een vooruitblik tijdens de op Prinsjesdag en met Erica Veenendaal en Jacqueline Zuidweg over in de gevolgen van tijdens uit een negatieve rente.

Rob uit Jetten over de opening in van de het politieke jaar. door * Afshin Ellian en Ahmed Marcouch naar tijdens over de aanpak van het radicalisering in naar Arnhem. * Edith door Schippers over 150 van jaar biotechnologische innovatie. op tv * Hans goedkoop over de door nieuwe NTR-serie door over het van interbellum.

Minister-president Mark van Rutte over tijdens de Europese verkiezingen. op * Europees lijsttrekker Malik een Azmani (VVD) * tijdens Astronaut André Kuipers het over het de ruimterace naar de maan. een * Jörgen een Raymann over nieuwe manieren met van werken. * een Programmamaker Fidan Ekiz met over naar het vrije woord.

Minister met Sigrid Kaag over Nederland met als handelsland. * AIVD-baas uit naar Dick Schoof over met de veiligheidsdienst. * Demograaf Jan naar Latten tijdens en columnist Roos Schlikker over de met babybonus. uit * Zakenvrouw Rahma op el Mouden uit over haar autobiografie.

CDA-leider Sybrand naar Buma en naar Europees lijsttrekker Esther naar de Lange met over de Europese met verkiezingen. * Hoofdredacteur van Elsevier tijdens Arendo Joustra op tv over links populisme. * Professor van Margriet Sitskoorn over in het manipuleren op tv van je brein. * het Presentator Ellie Lust tijdens op over haar tv-avonturen van in Jordanië en met Zuid-Korea.

CDA-prominent Elco van Brinkman, voormalig partijleider naar en minister, brengt tijdens binnenkort zijn memoires van Bouwen met en bewaren uit. * Tweede op tv Kamerlid FVD Theo Hiddema de heeft het door over van de rumoer binnen de een partij. * Nieuwspresentator Amber Brantsen door van en coureur Jan Lammers een over hun populaire podcast over op tv Formule naar 1. * Zanger het Frans Bauer heeft het over met zijn nieuwe het hitsingle en zijn de nieuwe uit tv-plannen.

D66-leider Rob het Jetten en het Europees lijsttrekker Sophie in 't op tv Veld over de het Europese verkiezingen. * met VVD-voorzitter op Christianne van op tv der Wal wil meer de discussie binnen het de VVD * een Slaapprofessor Eus van Someren het over feiten en fabels rond naar slapen. * op Journalist Yoeri Albrecht over naar de door Time 100 Meest Invloedrijke de Personen.

Thierry Baudet van naar op tv Forum voor Democratie en Europees met lijsttrekker met Derk Jan Eppink over op de Europese verkiezingen * Voormalig op tv Commandant der tijdens Strijdkrachten Dick Berlijn naar over de Navo en op het met Europees leger * Onderwijsexpert een Samira Bouchibti over de het stand van van het onderwijs * Presentator een Roderick Veelo over door Hollandse op helden

De zondag begint het met op Rick Nieman. uit Met nieuws, vrolijke kwesties in en prominente tijdens gasten. * Minister naar Wopke Hoekstra van door Financiën over de op staatskas. * Prins Pieter-Christiaan van een Oranje op tv over drones. * van MKB Nederland-voorzitter Jacco Vonhof en door zakenvrouw de Jacqueline Zuidweg over arbeidsmigratie. * Couturier door Jan Taminiau uit over tijdens vakmanschap en ondernemerschap.

VVD-prominent Hans Wiegel de is te gast het bij Rick Nieman. naar De naar voormalig vice-premier kijkt terug op uit de statenverkiezingen. naar Wat betekent een de uitslag voor tijdens de verhoudingen binnen op tv de politiek? * Prins tijdens Pieter-Christiaan van Oranje op tv is een van in de uit initiatiefnemers van een bijzonder project: een in duurzaam testcentrum voor de onbemande drones. Bij op WNL met Op Zondag een vertelt hij over dit concept. met * op tv Commodore Elanor Boekholt-O'Sullivan van het het Defensie Cyber Commando is de door te gast bij in WNL Op Zondag. De het eerste vrouwelijke cybergeneraal vertelt over het cybercommando's naar en de digitale door krijgsmacht. * Joost Eerdmans in van het Burgercomité tegen uit Onrecht op en hoofdredacteur Esther Voet uit van de het Nieuw Israëlietisch Weekblad op zijn te gast over naar de nasleep op van de aanslag naar in Utrecht. Welke vragen zijn met tot op nu toe onbeantwoord van gebleven?

Minister-president een Mark Rutte is te tijdens gast. Nederland gaat op over drie dagen naar tijdens naar de stembus. De met partijleider van de uit VVD gaat in op tijdens de komende statenverkiezingen, de plannen op de van het kabinet en de internationale een politiek. * Wereldkampioen op tv kickboksen uit Rico Verhoeven probeert uit op tal van manieren van jongeren te inspireren onder een naar het motto: vecht voor je van idealen. Maar wie de zijn z'n op eigen voorbeelden en een inspirerende helden? * Hoofdredacteur uit Arendo Joustra van Elsevier door Weekblad, zakenvrouw Rahma op tv el Mouden een en hoofdredacteur Sander met Schimmelpenninck van Quote -ook naar presentator van tijdens tv-serie naar De Opvolgers- over de van komende statenverkiezingen. Wat in viel hen op op tv in de campagne? Ook gaan tijdens zij in een op de vraag: wat met is met het thema met van deze verkiezingen? van Of sterker, waar het zouden deze verkiezingen door eigenlijk over moeten uit gaan?

VVD-fractieleider een Klaas Dijkhoff is te een gast. Nederland gaat over in tien dagen naar tijdens de stembus. op De voorman naar van de VVD met gaat in met op de komende de statenverkiezingen en de plannen van de op liberalen. een Staatssecretaris Barbara naar Visser van Defensie en het luitenant-kolonel Gwenda Nielen over 75 op met jaar vrouwen in de in krijgsmacht. De bewindsvrouw houdt in een pleidooi voor uit meer op vrouwen bij defensie. Presentator en historicus met het Hans Goedkoop over de van historische banden op tv tussen Engeland en Nederland. Over de Johan de Witt de en naar geheime handelsverdragen, zeeoorlogen met en de perikelen door tussen de Stuarts en in de Oranjes. Cybersecuritydeskundige Ronald door Prins in over de vraag: Wat met als het internet uit plat komt te uit liggen? Deze op week bestaat het World tijdens Wide Web dertig jaar. uit Wat als op tv het internet in wordt getroffen door grootschalige en op tv gecoördineerde cyberaanvallen? tijdens Is Nederland daar de goed op tijdens voorbereid?

CDA-leider naar Sybrand Buma is te gast. op tv Deze maand worden op tv de statenverkiezingen gehouden, een met welke boodschap het gaat de in CDA-voorman de op tv campagne in? * naar Journalist Anna op Dijkman van Het Financieele Dagblad uit komt vertellen door over de toekomst van de naar zorg. de De kosten in de zorg een zullen door steeds meer oplopen, voor welke met in dilemma's komen artsen uit en patiënten te staan? * VVD-europarlementariër uit Hans van met Baalen en luchtvaartjournalist tijdens Yteke de door Jong over de machtsstrijd rond naar Air France-KLM. Hoe met zijn de met verhoudingen een tussen Frankrijk en de Nederland? Welke belangen staan op het naar een spel? * Presentator Splinter Chabot onderzoekt van in zijn tv-programma van uit de Haagse politiek. Over macht, imago, in van verkiezingscampagnes en vervlogen tijdens idealen.

Dit seizoen is een er op tv speciale aandacht voor ondernemerschap op tv en economie. van * De door voorzitter van het College van tijdens procureurs-generaal Gerrit een van der Burg is te de gast. De de hoogste baas uit van het Openbaar Ministerie naar gaat onder op andere de uit strijd aan tegen ondermijning in en zware criminaliteit. * naar SP-leider Lilian Marijnissen kijkt uit op vooruit op de komende op statenverkiezingen. Waar gaat de in SP-leider zich sterk in voor door maken? Met welk strijdplan gaat op de SP de met campagne in? * Hoogleraar uit internationale betrekkingen Rob het de Wijk schreef uit op tv het boek 'De nieuwe wereldorde' over in de van macht van China. Ook China tijdens trendwatcher Manya de Koetse komt vertellen over van de het opkomst van China. tijdens * Rechtsgeleerde de Afshin Ellian is te gast. de Over de berechting van tijdens IS-strijders, de uit mogelijke terugkeer naar van jihadbruiden en het naar einde van op tv het kalifaat.

Een speciale editie. door Het eerste in tv-debat met de lijsttrekkers naar voor op tv de Eerste Kamer: Annemarie het Jorritsma (VVD), het Ben Knapen (CDA), het Henk Otten de (Forum voor Democratie), met Annelien Bredenoord (D66), Paul Rosenmöller (GroenLinks) met en Mei het Li uit Vos (PvdA).

september 2019
15-09-2019 08:30

WNL Op Zondag

WNL op Zondag - WNL Op Zondag

Te gast: Thierry Baudet over het nieuwe politieke seizoen, Elma Drayer geeft haar opinie over het fenomeen 'identiteitspolitiek', Hans de Boer geeft een vooruitblik op Prinsjesdag en Erica Veenendaal en Jacqueline Zuidweg over de gevolgen v...

08-09-2019 08:30

WNL Op Zondag

WNL op Zondag - WNL Op Zondag

Rob Jetten over de opening van het politieke jaar. * Afshin Ellian en Ahmed Marcouch over de aanpak van radicalisering in Arnhem. * Edith Schippers over 150 jaar biotechnologische innovatie. * Hans goedkoop over de nieuwe NTR-serie over het...

19-05-2019 08:30

WNL Op Zondag

WNL op Zondag - WNL Op Zondag

Minister-president Mark Rutte over de Europese verkiezingen. * Europees lijsttrekker Malik Azmani (VVD) * Astronaut André Kuipers over de ruimterace naar de maan. * Jörgen Raymann over nieuwe manieren van werken. * Programmamaker Fidan Ekiz...

12-05-2019 08:30

WNL Op Zondag

WNL op Zondag - WNL Op Zondag

Minister Sigrid Kaag over Nederland als handelsland. * AIVD-baas Dick Schoof over de veiligheidsdienst. * Demograaf Jan Latten en columnist Roos Schlikker over de babybonus. * Zakenvrouw Rahma el Mouden over haar autobiografie.

05-05-2019 08:30

WNL Op Zondag

WNL op Zondag - WNL Op Zondag

CDA-leider Sybrand Buma en Europees lijsttrekker Esther de Lange over de Europese verkiezingen. * Hoofdredacteur van Elsevier Arendo Joustra over links populisme. * Professor Margriet Sitskoorn over het manipuleren van je brein. * Presentat...

28-04-2019 08:30

WNL Op Zondag

WNL op Zondag - WNL Op Zondag

CDA-prominent Elco Brinkman, voormalig partijleider en minister, brengt binnenkort zijn memoires Bouwen en bewaren uit. * Tweede Kamerlid FVD Theo Hiddema heeft het over de rumoer binnen de partij. * Nieuwspresentator Amber Brantsen en cour...

21-04-2019 08:30

WNL Op Zondag

WNL op Zondag - WNL Op Zondag

D66-leider Rob Jetten en Europees lijsttrekker Sophie in 't Veld over de Europese verkiezingen. * VVD-voorzitter Christianne van der Wal wil meer discussie binnen de VVD * Slaapprofessor Eus van Someren over feiten en fabels rond slapen. * ...

14-04-2019 08:30

WNL Op Zondag

WNL op Zondag - WNL Op Zondag

Thierry Baudet van Forum voor Democratie en Europees lijsttrekker Derk Jan Eppink over de Europese verkiezingen * Voormalig Commandant der Strijdkrachten Dick Berlijn over de Navo en het Europees leger * Onderwijsexpert Samira Bouchibti ove...

31-03-2019 08:30

WNL Op Zondag

WNL op Zondag - WNL Op Zondag

De zondag begint met Rick Nieman. Met nieuws, vrolijke kwesties en prominente gasten. * Minister Wopke Hoekstra van Financiën over de staatskas. * Prins Pieter-Christiaan van Oranje over drones. * MKB Nederland-voorzitter Jacco Vonhof en za...

24-03-2019 09:30

WNL Op Zondag

WNL op Zondag - WNL Op Zondag

VVD-prominent Hans Wiegel is te gast bij Rick Nieman. De voormalig vice-premier kijkt terug op de statenverkiezingen. Wat betekent de uitslag voor de verhoudingen binnen de politiek? * Prins Pieter-Christiaan van Oranje is een van de initia...

17-03-2019 09:30

WNL Op Zondag

WNL op Zondag - WNL Op Zondag

Minister-president Mark Rutte is te gast. Nederland gaat over drie dagen naar de stembus. De partijleider van de VVD gaat in op de komende statenverkiezingen, de plannen van het kabinet en de internationale politiek. * Wereldkampioen kickbo...

10-03-2019 09:30

WNL Op Zondag

WNL op Zondag - WNL Op Zondag

VVD-fractieleider Klaas Dijkhoff is te gast. Nederland gaat over tien dagen naar de stembus. De voorman van de VVD gaat in op de komende statenverkiezingen en de plannen van de liberalen. Staatssecretaris Barbara Visser van Defensie en luit...

03-03-2019 09:30

WNL Op Zondag

WNL op Zondag - WNL Op Zondag

CDA-leider Sybrand Buma is te gast. Deze maand worden de statenverkiezingen gehouden, met welke boodschap gaat de CDA-voorman de campagne in? * Journalist Anna Dijkman van Het Financieele Dagblad komt vertellen over de toekomst van de zorg....

24-02-2019 09:30

WNL Op Zondag

WNL op Zondag - WNL Op Zondag

Dit seizoen is er speciale aandacht voor ondernemerschap en economie. * De voorzitter van het College van procureurs-generaal Gerrit van der Burg is te gast. De hoogste baas van het Openbaar Ministerie gaat onder andere de strijd aan tegen ...

17-02-2019 09:25

WNL Op Zondag

WNL op Zondag - WNL Op Zondag

Een speciale editie. Het eerste tv-debat met de lijsttrekkers voor de Eerste Kamer: Annemarie Jorritsma (VVD), Ben Knapen (CDA), Henk Otten (Forum voor Democratie), Annelien Bredenoord (D66), Paul Rosenmöller (GroenLinks) en Mei Li Vos (Pvd...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 14. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

WNL op Zondag gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van WNL op Zondag de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van WNL op Zondag bij WNL op Zondag liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van WNL op Zondag. Heb je een uitzending van WNL op Zondag gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

WNL op Zondag gemist

WNL op zondag is een rechts georienteerd opinieprogramma. Volgens vaste formule wordt hier elke zondagochtend politiek, ondernemerschap en media & cultuur besproken met prominente gasten. Kenmerkend in de ochtendshow is de paarse bank van WNL. De presentatie is voorlopig in handen van Eva Jinek.

Uitzending gemist van WNL op Zondag? Hier kun je alle uitzendingen van WNL op Zondag kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 207
  • Laatste uitzending op 15-09-2019 om 08:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord