Programma gemist?

Rechts uit georiënteerde ochtendshow. met Volgens vaste formule wordt hier tijdens politiek, ondernemerschap, media & het cultuur naar en opinies besproken naar met prominente op tv gasten.

Te gast het zijn Kajsa op tv Ollongren, Antoinette Hertsenberg, Henri Kruithof, uit door Ronald Giphart en Kluun. De op tv formatie gaat een naar nieuwe ronde in. Sommige tijdens op politieke leiders spreken zich door duidelijk uit, van anderen houden de kaarten tegen door de borst. met Voormalig VVD-campagnestrateeg door Henri Kruithof over het de ragfijne spel op tv rond de formatie. De Amsterdamse het loco-burgemeester uit Kajsa Ollongren wil Amsterdam aantrekkelijk maken door voor startups een en naar internationale ondernemingen. Ook in is de D66-wethouder net terug de uit door New York waar ze een congres het over de deeleconomie in bezocht. Antoinette de Hertsenberg komt deze week de met een speciale van uitzending van Radar door over door 50-plussers. Hoe door komt het dat veel 50-plussers door buiten van de boot vallen? En hoe met kunnen zijn profiteren van van de groeiende economie? van Ronald Giphart de en Kluun schreven op tv het op boek 'Het eeuwige gezeik. Waarom we een nooit wereldkampioen in werden, maar in 2022 van wel'. Op hun het eigen tijdens wijze analyseren een ze waarom het Oranje maar van niet lukt om naar de wereldtitel binnen te naar van slepen.

Te gast in zijn naar Hans Wiegel, Tom van het Grieken, Michiel Vos, Jan Driessen de door en Roos Schlikker. naar Met: VVD-erelid Hans uit Wiegel is te gast bij Rick de Nieman. Voor de een goed gesprek door over de met voortgang van door de formatie. De voormalige partijleider van op de liberalen op over het spel van tijdens het door formeren. Welke signalen geven de op tv onderhandelaars af? * op uit Partijleider Tom van Grieken van het een naar Vlaams Belang komt de met het boek 'Toekomst in eigen van handen, van opstand tegen de elites'. Volgens op tv de Vlaamse naar politicus zijn Geert door Wilders en door Marine le Pen van nog lang niet uitgespeeld. door * Amerikadeskundige op Michiel Vos en een campagnestrateeg Jan door Driessen over de door commotie rond president Donald Trump. Klopt uit het beeld op dat de naar media schets met van de president? Of het denkt de gemiddelde door Amerikaan daar heel op tv anders over? * Schrijfster door Roos Schlikker komt met op tv haar romandebuut 'Huisje, de Boompje, Beest'. Over tijdens een Vinex-wijk, naar over een op tv vermeende pedofiel, over het rumoer uit wat van dan losbreekt.

Te gast zijn naar minister Melanie op tv Schultz, Marlijn Weerdenburg, door Salomon Kroonenberg, Hans van een naar Baalen en Chazia tijdens Mourali.

Te gast met zijn minister in Ronald Plasterk, uit Joost Eerdmans, Rik van de op tv Westelaken van en regisseur Dick Maas samen het met zijn vrouw, naar regisseur Esmé Lammers. Te met gast zijn: Minister een Ronald tijdens Plasterk over een de verkiezingen in Curaçao . tijdens Wat met zijn de gevolgen voor door het koninkrijk? * het Vijftien jaar geleden een werd Pim Fortuyn vermoord. met Oud-LPF Kamerlid met Joost Eerdmans kijkt een terug op het leven en op tv werk van de de van roemruchte politicus. * Rik van de op Westelaken over zijn een spraakmakende nieuwe tv-programma op tv door waarin hij bijzondere leefgemeenschappen bezoekt. met * Regisseur Dick door Maas op tv schreef het boek 'Buurman, wat doet uit uit u nu?'. Samen met zijn naar vrouw, regisseur Esmé Lammers, de bespreken we een de kunst van uit het film het maken.

Te van gast zijn: Prins Constantijn uit van door Oranje, Hans de Boer, Jörgen door Raymann, Frits Huffnagel tijdens en met Elske Doets. Met: door Prins Constantijn van Oranje, de hij is special envoy uit van StartupDelta. De prins van een vertelt over de plannen en ambities op tv van StartupDelta. het * Hans met de Boer, voorzitter van VNO-NCW, een over zijn verlanglijstje met voor het het komende kabinet. de * Cabaretier Jörgen Raymann op over zijn op tv nieuwe boek 'Raymann zoekt raad'. met * VVD-prominent Frits door Huffnagel in en zakenvrouw van het jaar het Elske Doets van over de eerste het 100 dagen van de president Donald een Trump. * En we door gaan het hebben over op het het laatste nieuws over van de verkiezingen in van Frankrijk

Bij Rick van op de bank zitten een Annemarie naar Jorritsma, Arendo Joustra, Marianne Zwagerman op en Derk in Bolt.

Te gast zijn in Khadija Arib, Anna uit Dijkman, Arnold op Karskens, Eric in van Tijn en Omri Tindal. een Kamervoorzitter Khadija tijdens Arib bij Rick Nieman. met Deze week werd het PvdA-politica uit Khadija Arib het opnieuw verkozen tot voorzitter van tijdens de Tweede Kamer. Vriend het en op tv vijand prezen de haar manier van optreden. Bij met Rick Nieman vertelt Arib op tv over het naar voorzitterschap en de haar ambities voor de komende de naar periode. * Financieel journalist Anna op Dijkman is een van de de makers van de het tv-programma een Stand in van het Land. Deze naar keer neemt ze de een dating-industrie onder de loep. een Ook van gaat ze in op tijdens actuele economische ontwikkelingen. met * op tv Oorlogsverslaggever Arnold Karskens keerde terug naar naar op tv het strijdveld rond Mosul met in Irak. Hij doet in verslag en geeft een tijdens analyse van tijdens de strijd tegen IS. tijdens * het Binnenkort wordt het muziekspektakel The in Passion weer opgevoerd, de deze keer van vanuit Leeuwarden. Hitproducer in Eric van Tijn naar is de op man achter de muziek-arrangementen van een The Passion. Zanger de de Omri Tindal, bekend van The een Voice van of Holland, speelt in de rol van uit Petrus.

Te op gast bij Rick Nieman zijn op nieuw naar Kamerlid Lilian Marijnissen in en Dilan Yesilgöz, journalist door Jeroen Smit, gezondheidsexpert Pim uit Christiaans en schrijver naar in Mano Bouzamour.

Vandaag te gast tijdens de zijn Hans Wiegel, met oud-partijleider VVD, Thierry Baudet, Forum met voor tijdens Democratie, Hans Goedkoop, historicus, het Daan Nieber, presentatoren en Sofie naar van den Enk, het presentator. door WNL OP op ZONDAG 19 MAART in 2017 VVD-ERELID HANS uit WIEGEL BIJ RICK NIEMAN De zondag door het begint met Rick Nieman. door Live vanuit het Vondelpark in in Amsterdam presenteert door hij WNL het Op Zondag. Met het laatste op tv op tv nieuws, vrolijke kwesties en prominente van gasten. Dit seizoen het is er speciale tijdens aandacht voor het op zakenleven in en ondernemerschap. VVD-erelid de Hans Wiegel is deze zondag in te gast bij WNL tijdens Op met Zondag. Met de voormalige de partijleider kijken we in terug op de verkiezingen op en het vooruit op de formatie. Welk uit schaakspel een wordt er gespeeld door tijdens de het formatie? Thierry Baudet met van het Forum de voor Democratie is de opvallendste tijdens nieuwkomer in van de Tweede Kamer. Wat het is naar zijn ambitie als nieuw Kamerlid en de waarom pleit door hij voor een de zakenkabinet? Rick in Nieman gaat in daarover met hem in gesprek. het Historicus door en tv-maker Hans Goedkoop, van bekend van Andere Tijden, komt naar op tv vertellen over de nieuwe documentaireserie 'Goede tijdens een Hoop'. Daarin onderzoekt hij de geschiedenis een van Nederland van met Zuid-Afrika. tijdens Van aartsvader Jan van een Riebeeck tot het Nelson Mandela. Presentatoren Daan met Nieber en Sofie van door den Enk naar komen met een gloednieuw tijdens consumentenprogramma: De op tv Medicijnmannen. Daarin gaan ze tijdens zoek naar naar de waarheid achter in de van marketing van drogisterijproducten. Over met middelen tegen een haaruitval, kalknagels en slaapproblemen. WNL in Op Zondag met een Rick Nieman Zondagmorgen, door 09.30 uur, op tv NPO1

Te gast op tv zijn premier Mark uit Rutte, op tv zakenvrouw Annemarie van Gaal, Wierd Duk, van een politiek commentator, en presentatoren door Daan Nieber en Sofie op tv van van den Enk.

Rechts op georiënteerde ochtendshow. op tv Volgens vaste formule wordt hier de politiek, ondernemerschap, media & door cultuur in en opinies besproken een met prominente een gasten.

Op in zondagmorgen 26 februari komt het Rick tijdens Nieman met een speciale editie van van WNL Op Zondag uit waarin topvrouwen door uit de Nederlandse het politiek met een elkaar in debat gaan. uit Mona Keijzer (CDA), naar Fleur naar Agema (PVV), Jeanine een Hennis (VVD), Renske Leijten (SP) naar en Stientje uit van Veldhoven (D66) hebben hun op deelname toegezegd. op tv Zij zijn de de nummers tijdens 2 op de het kieslijst, de runner-ups, de First Ladies van het van hun partij. Live vanuit op het Vondelpark in Amsterdam kruisen op zij het de degens over de van grote thema’s van deze op tv verkiezingen: normen en naar waarden, zorg, door veiligheid, integratie en banen. op Naast CDA, op tv SP en D66, is op het ook het tijdens eerste tv-debat waaraan op tv tijdens PVV en VVD wél van meedoen. De politici verheugen zich de op met het debat. Mona Keijzer door (CDA): “Zondagmorgen, ontbijtje op op de bank, lekker naar kopje een koffie en dan met kijken naar naar de First Ladies van de Nederlandse op politiek. Het vrouwendebat: door ik naar ben er klaar voor, kom naar maar in op.”

Rechts georiënteerde naar ochtendshow. op Volgens vaste formule wordt hier politiek, tijdens ondernemerschap, naar media & op tv cultuur en opinies besproken met de prominente een gasten.

PVV-leider Geert de Wilders op geeft bij Omroep van WNL zijn eerste grote het televisie-interview van deze met campagne. In tijdens een speciale uitzending van het in programma WNL Op in Zondag voert presentator van Rick de Nieman een één-op-één-gesprek met de lijsttrekker door van de PVV. Wilders op gaat in al maanden aan kop op in de peilingen. En een door nu 15 maart steeds dichterbij door komt het begint de verkiezingskoorts echt tijdens op te met lopen. Alle grote thema’s van deze tijdens campagne tijdens komen tijdens het door gesprek dan door ook aan bod: veiligheid, de uit islamisering het van de samenleving, uit Donald Trump, de naar Nederlandse identiteit en nog veel met meer. Het interview wordt vandaag tijdens twee keer uitgezonden: door om 9.00 van uur met en om 23.00 uur op NPO tijdens de 1.

juni 2017
28-05-2017 09:30

WNL Op Zondag

WNL op Zondag - WNL Op Zondag

Rechts georiënteerde ochtendshow. Volgens vaste formule wordt hier politiek, ondernemerschap, media & cultuur en opinies besproken met prominente gasten.

21-05-2017 09:30

WNL Op Zondag

WNL op Zondag - WNL Op Zondag

Te gast zijn Kajsa Ollongren, Antoinette Hertsenberg, Henri Kruithof, Ronald Giphart en Kluun. De formatie gaat een nieuwe ronde in. Sommige politieke leiders spreken zich duidelijk uit, anderen houden de kaarten tegen de borst. Voormalig V...

14-05-2017 09:30

WNL Op Zondag

WNL op Zondag - WNL Op Zondag

Te gast zijn Hans Wiegel, Tom van Grieken, Michiel Vos, Jan Driessen en Roos Schlikker. Met: VVD-erelid Hans Wiegel is te gast bij Rick Nieman. Voor een goed gesprek over de voortgang van de formatie. De voormalige partijleider van de liber...

07-05-2017 09:30

WNL Op Zondag

WNL op Zondag - WNL Op Zondag

Te gast zijn minister Melanie Schultz, Marlijn Weerdenburg, Salomon Kroonenberg, Hans van Baalen en Chazia Mourali.

30-04-2017 09:30

WNL Op Zondag

WNL op Zondag - WNL Op Zondag

Te gast zijn minister Ronald Plasterk, Joost Eerdmans, Rik van de Westelaken en regisseur Dick Maas samen met zijn vrouw, regisseur Esmé Lammers. Te gast zijn: Minister Ronald Plasterk over de verkiezingen in Curaçao . Wat zijn de gevolgen ...

23-04-2017 09:30

WNL Op Zondag

WNL op Zondag - WNL Op Zondag

Te gast zijn: Prins Constantijn van Oranje, Hans de Boer, Jörgen Raymann, Frits Huffnagel en Elske Doets. Met: Prins Constantijn van Oranje, hij is special envoy van StartupDelta. De prins vertelt over de plannen en ambities van StartupDelt...

16-04-2017 09:30

WNL Op Zondag

WNL op Zondag - WNL Op Zondag

Bij Rick op de bank zitten Annemarie Jorritsma, Arendo Joustra, Marianne Zwagerman en Derk Bolt.

02-04-2017 09:30

WNL Op Zondag

WNL op Zondag - WNL Op Zondag

Te gast zijn Khadija Arib, Anna Dijkman, Arnold Karskens, Eric van Tijn en Omri Tindal. Kamervoorzitter Khadija Arib bij Rick Nieman. Deze week werd PvdA-politica Khadija Arib opnieuw verkozen tot voorzitter van de Tweede Kamer. Vriend en v...

26-03-2017 09:30

WNL Op Zondag

WNL op Zondag - WNL Op Zondag

Te gast bij Rick Nieman zijn nieuw Kamerlid Lilian Marijnissen en Dilan Yesilgöz, journalist Jeroen Smit, gezondheidsexpert Pim Christiaans en schrijver Mano Bouzamour.

19-03-2017 09:30

WNL Op Zondag

WNL op Zondag - WNL Op Zondag

Vandaag te gast zijn Hans Wiegel, oud-partijleider VVD, Thierry Baudet, Forum voor Democratie, Hans Goedkoop, historicus, Daan Nieber, presentatoren en Sofie van den Enk, presentator. WNL OP ZONDAG 19 MAART 2017 VVD-ERELID HANS WIEGEL BIJ R...

12-03-2017 09:30

WNL Op Zondag

WNL op Zondag - WNL Op Zondag

Te gast zijn premier Mark Rutte, zakenvrouw Annemarie van Gaal, Wierd Duk, politiek commentator, en presentatoren Daan Nieber en Sofie van den Enk.

05-03-2017 09:30

WNL Op Zondag

WNL op Zondag - WNL Op Zondag

Rechts georiënteerde ochtendshow. Volgens vaste formule wordt hier politiek, ondernemerschap, media & cultuur en opinies besproken met prominente gasten.

26-02-2017 09:30

WNL Op Zondag

WNL op Zondag - WNL Op Zondag

Op zondagmorgen 26 februari komt Rick Nieman met een speciale editie van WNL Op Zondag waarin topvrouwen uit de Nederlandse politiek met elkaar in debat gaan. Mona Keijzer (CDA), Fleur Agema (PVV), Jeanine Hennis (VVD), Renske Leijten (SP) ...

19-02-2017 09:30

WNL Op Zondag

WNL op Zondag - WNL Op Zondag

Rechts georiënteerde ochtendshow. Volgens vaste formule wordt hier politiek, ondernemerschap, media & cultuur en opinies besproken met prominente gasten.

12-02-2017 09:00

WNL Op Zondag

WNL op Zondag - WNL Op Zondag

PVV-leider Geert Wilders geeft bij Omroep WNL zijn eerste grote televisie-interview van deze campagne. In een speciale uitzending van het programma WNL Op Zondag voert presentator Rick Nieman een één-op-één-gesprek met de lijsttrekker van d...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 10. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

WNL op Zondag gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van WNL op Zondag de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van WNL op Zondag bij WNL op Zondag liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van WNL op Zondag. Heb je een uitzending van WNL op Zondag gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

WNL op Zondag gemist

WNL op zondag is een rechts georienteerd opinieprogramma. Volgens vaste formule wordt hier elke zondagochtend politiek, ondernemerschap en media & cultuur besproken met prominente gasten. Kenmerkend in de ochtendshow is de paarse bank van WNL. De presentatie is voorlopig in handen van Eva Jinek.

Uitzending gemist van WNL op Zondag? Hier kun je alle uitzendingen van WNL op Zondag kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 136
  • Laatste uitzending op 28-05-2017 om 09:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord