Programma gemist?

Staatssecretaris op tv Raymond Knops van het Koninkrijksrelaties over de uit Antillen. * CDA-prominent Henk Bleker met over boerenprotesten met en op tv milieumaatregelen. * Museumdirecteur Cathelijne Broers door en cabaretier op Roué Verveer over naar De Grote met Suriname-tentoonstelling in De Nieuwe Kerk. uit * Directeur een Eppo van Nispen tot een Sevenaer van het uit Nederlands Instituut voor Beeld door van en Geluid kiest uit de mooiste fragmenten uit de geschiedenis met op tv van de Gouden op tv Televizier-Ring.

Rechts het georiënteerde ochtendshow. Volgens vaste de formule wordt hier met politiek, ondernemerschap, media in & cultuur op en opinies besproken met uit prominente een gasten.

Zorgminister een Bruno Bruins (VVD) de over de Nationale met Sportweek en hoge een medicijnprijzen. * President-directeur van Marjan van tijdens Loon van Shell Nederland over klimaatmaatregelen. een * Misdaadverslaggever naar Wouter Laumans en voorzitter in Jan de Struijs van de Nederlandse het Politie een Bond over narcoterreur en de mocromaffia. uit * Rusland-correspondent en op van schrijver Pieter Waterdrinker het over de Romanovs.

Te de gast: Thierry Baudet tijdens over het nieuwe op politieke seizoen, Elma naar Drayer geeft haar opinie van over het fenomeen 'identiteitspolitiek', een Hans een de Boer geeft de een vooruitblik op Prinsjesdag uit en Erica Veenendaal naar en Jacqueline in Zuidweg over de de gevolgen van een negatieve naar rente.

Rob Jetten tijdens over in de opening van het op politieke jaar. met * Afshin Ellian de en Ahmed Marcouch over tijdens de aanpak in van radicalisering in Arnhem. * Edith uit Schippers over in 150 jaar biotechnologische de innovatie. * Hans van goedkoop over de de nieuwe NTR-serie naar over het met interbellum.

Minister-president Mark Rutte de over de een Europese een verkiezingen. * Europees lijsttrekker Malik met Azmani uit (VVD) * Astronaut André Kuipers een over de ruimterace in naar de maan. in * Jörgen Raymann over door op nieuwe manieren van werken. een * Programmamaker Fidan op Ekiz over het uit vrije woord.

Minister op tv Sigrid Kaag over tijdens Nederland als handelsland. op tv * AIVD-baas Dick Schoof op over tijdens de veiligheidsdienst. * Demograaf op tv Jan Latten en op columnist Roos de Schlikker over de in babybonus. * Zakenvrouw Rahma uit el Mouden over op haar autobiografie.

CDA-leider uit Sybrand Buma op en Europees lijsttrekker Esther op de Lange over tijdens de Europese verkiezingen. * Hoofdredacteur door de van Elsevier Arendo Joustra over de links populisme. * op tv Professor Margriet Sitskoorn over door het het manipuleren van je tijdens brein. * Presentator Ellie van Lust op over haar tv-avonturen in naar Jordanië en een Zuid-Korea.

CDA-prominent Elco Brinkman, op tv voormalig partijleider en op van minister, brengt binnenkort zijn memoires Bouwen een en op tv bewaren uit. * Tweede uit Kamerlid een FVD Theo Hiddema heeft het over van uit de rumoer binnen de partij. * op Nieuwspresentator naar Amber Brantsen en coureur de Jan uit Lammers over hun populaire podcast op tv over Formule uit 1. * Zanger op Frans Bauer de heeft het over zijn nieuwe op hitsingle en zijn door nieuwe in tv-plannen.

D66-leider Rob een Jetten en Europees lijsttrekker op Sophie in een 't op tv Veld over de Europese de verkiezingen. * VVD-voorzitter Christianne van het der Wal van wil meer discussie binnen op de VVD * uit Slaapprofessor Eus de van Someren door over feiten en fabels door rond slapen. * Journalist het Yoeri in Albrecht over de Time 100 een Meest Invloedrijke tijdens Personen.

Thierry het Baudet van Forum het voor Democratie en Europees lijsttrekker een Derk Jan op tv Eppink over de naar Europese verkiezingen * tijdens Voormalig Commandant der in Strijdkrachten Dick Berlijn over de het de Navo en het Europees met leger * Onderwijsexpert Samira een het Bouchibti over de stand van de het onderwijs op * Presentator Roderick uit Veelo over op Hollandse helden

De zondag begint van met naar Rick Nieman. Met nieuws, vrolijke de kwesties en prominente op gasten. de * Minister Wopke Hoekstra van door Financiën over met de staatskas. * Prins op Pieter-Christiaan de van Oranje over drones. het * MKB Nederland-voorzitter Jacco in door Vonhof en zakenvrouw door Jacqueline Zuidweg over arbeidsmigratie. * Couturier naar Jan uit Taminiau over vakmanschap en met ondernemerschap.

VVD-prominent Hans naar Wiegel is te in gast bij in Rick Nieman. De op tv voormalig vice-premier kijkt een terug op de statenverkiezingen. Wat tijdens betekent tijdens de uitslag het voor de verhoudingen door binnen de politiek? * Prins het Pieter-Christiaan tijdens van Oranje is een van de naar initiatiefnemers in van een bijzonder een project: een duurzaam testcentrum voor in onbemande drones. Bij uit WNL door Op Zondag op vertelt hij over dit een concept. * Commodore Elanor Boekholt-O'Sullivan uit van op het Defensie Cyber van Commando is te gast bij door WNL Op Zondag. van naar De eerste vrouwelijke uit cybergeneraal vertelt over op tv cybercommando's en de digitale in krijgsmacht. * Joost Eerdmans van van op het Burgercomité tegen Onrecht een en hoofdredacteur Esther Voet door van het Nieuw naar Israëlietisch door Weekblad zijn te gast over in de nasleep van de de aanslag in Utrecht. op Welke op vragen zijn tot van nu toe onbeantwoord op tv gebleven?

Minister-president tijdens Mark Rutte is te gast. van Nederland gaat over uit drie dagen van naar de op tv stembus. De partijleider van uit de een VVD gaat in op de de komende statenverkiezingen, de een plannen van op het kabinet en de het internationale politiek. een * Wereldkampioen kickboksen Rico Verhoeven op op probeert op tal van manieren de jongeren te naar inspireren onder op tv het motto: vecht voor uit je idealen. Maar de wie zijn z'n eigen voorbeelden een en inspirerende helden? van op * Hoofdredacteur Arendo op Joustra van Elsevier Weekblad, zakenvrouw met Rahma el Mouden en naar hoofdredacteur de Sander Schimmelpenninck tijdens van Quote -ook presentator van op tv tv-serie in De Opvolgers- over de een komende statenverkiezingen. Wat viel hen naar op in in de campagne? in Ook gaan op tv zij in op de vraag: wat op is het naar thema van deze verkiezingen? uit Of sterker, waar tijdens naar zouden deze verkiezingen eigenlijk naar over moeten de gaan?

VVD-fractieleider de Klaas Dijkhoff een is te gast. Nederland gaat door over tien dagen naar het tijdens de stembus. De voorman naar van de VVD gaat op in het op de komende de statenverkiezingen en de plannen van van de liberalen. Staatssecretaris door Barbara Visser van Defensie de en uit luitenant-kolonel Gwenda op tv Nielen over 75 naar jaar vrouwen in naar de krijgsmacht. De bewindsvrouw met houdt een pleidooi met voor meer vrouwen bij tijdens defensie. in Presentator en historicus op Hans Goedkoop over de door historische banden het tussen Engeland en Nederland. Over tijdens Johan de Witt de en op tv geheime handelsverdragen, zeeoorlogen het en de perikelen met tussen de Stuarts op en de Oranjes. Cybersecuritydeskundige Ronald Prins naar in over de vraag: het Wat als het internet plat komt naar te met liggen? Deze week bestaat het een World Wide Web de dertig in jaar. Wat als het internet door wordt getroffen door door grootschalige en op tv gecoördineerde cyberaanvallen? Is door Nederland daar goed het op op voorbereid?

december 2019
06-10-2019 08:30

WNL Op Zondag

WNL op Zondag - WNL Op Zondag

Staatssecretaris Raymond Knops van Koninkrijksrelaties over de Antillen. * CDA-prominent Henk Bleker over boerenprotesten en milieumaatregelen. * Museumdirecteur Cathelijne Broers en cabaretier Roué Verveer over De Grote Suriname-tentoonste...

29-09-2019 08:30

WNL Op Zondag

WNL op Zondag - WNL Op Zondag

Rechts georiënteerde ochtendshow. Volgens vaste formule wordt hier politiek, ondernemerschap, media & cultuur en opinies besproken met prominente gasten.

22-09-2019 08:30

WNL Op Zondag

WNL op Zondag - WNL Op Zondag

Zorgminister Bruno Bruins (VVD) over de Nationale Sportweek en hoge medicijnprijzen. * President-directeur Marjan van Loon van Shell Nederland over klimaatmaatregelen. * Misdaadverslaggever Wouter Laumans en voorzitter Jan Struijs van de Ne...

15-09-2019 08:30

WNL Op Zondag

WNL op Zondag - WNL Op Zondag

Te gast: Thierry Baudet over het nieuwe politieke seizoen, Elma Drayer geeft haar opinie over het fenomeen 'identiteitspolitiek', Hans de Boer geeft een vooruitblik op Prinsjesdag en Erica Veenendaal en Jacqueline Zuidweg over de gevolgen v...

08-09-2019 08:30

WNL Op Zondag

WNL op Zondag - WNL Op Zondag

Rob Jetten over de opening van het politieke jaar. * Afshin Ellian en Ahmed Marcouch over de aanpak van radicalisering in Arnhem. * Edith Schippers over 150 jaar biotechnologische innovatie. * Hans goedkoop over de nieuwe NTR-serie over het...

19-05-2019 08:30

WNL Op Zondag

WNL op Zondag - WNL Op Zondag

Minister-president Mark Rutte over de Europese verkiezingen. * Europees lijsttrekker Malik Azmani (VVD) * Astronaut André Kuipers over de ruimterace naar de maan. * Jörgen Raymann over nieuwe manieren van werken. * Programmamaker Fidan Ekiz...

12-05-2019 08:30

WNL Op Zondag

WNL op Zondag - WNL Op Zondag

Minister Sigrid Kaag over Nederland als handelsland. * AIVD-baas Dick Schoof over de veiligheidsdienst. * Demograaf Jan Latten en columnist Roos Schlikker over de babybonus. * Zakenvrouw Rahma el Mouden over haar autobiografie.

05-05-2019 08:30

WNL Op Zondag

WNL op Zondag - WNL Op Zondag

CDA-leider Sybrand Buma en Europees lijsttrekker Esther de Lange over de Europese verkiezingen. * Hoofdredacteur van Elsevier Arendo Joustra over links populisme. * Professor Margriet Sitskoorn over het manipuleren van je brein. * Presentat...

28-04-2019 08:30

WNL Op Zondag

WNL op Zondag - WNL Op Zondag

CDA-prominent Elco Brinkman, voormalig partijleider en minister, brengt binnenkort zijn memoires Bouwen en bewaren uit. * Tweede Kamerlid FVD Theo Hiddema heeft het over de rumoer binnen de partij. * Nieuwspresentator Amber Brantsen en cour...

21-04-2019 08:30

WNL Op Zondag

WNL op Zondag - WNL Op Zondag

D66-leider Rob Jetten en Europees lijsttrekker Sophie in 't Veld over de Europese verkiezingen. * VVD-voorzitter Christianne van der Wal wil meer discussie binnen de VVD * Slaapprofessor Eus van Someren over feiten en fabels rond slapen. * ...

14-04-2019 08:30

WNL Op Zondag

WNL op Zondag - WNL Op Zondag

Thierry Baudet van Forum voor Democratie en Europees lijsttrekker Derk Jan Eppink over de Europese verkiezingen * Voormalig Commandant der Strijdkrachten Dick Berlijn over de Navo en het Europees leger * Onderwijsexpert Samira Bouchibti ove...

31-03-2019 08:30

WNL Op Zondag

WNL op Zondag - WNL Op Zondag

De zondag begint met Rick Nieman. Met nieuws, vrolijke kwesties en prominente gasten. * Minister Wopke Hoekstra van Financiën over de staatskas. * Prins Pieter-Christiaan van Oranje over drones. * MKB Nederland-voorzitter Jacco Vonhof en za...

24-03-2019 09:30

WNL Op Zondag

WNL op Zondag - WNL Op Zondag

VVD-prominent Hans Wiegel is te gast bij Rick Nieman. De voormalig vice-premier kijkt terug op de statenverkiezingen. Wat betekent de uitslag voor de verhoudingen binnen de politiek? * Prins Pieter-Christiaan van Oranje is een van de initia...

17-03-2019 09:30

WNL Op Zondag

WNL op Zondag - WNL Op Zondag

Minister-president Mark Rutte is te gast. Nederland gaat over drie dagen naar de stembus. De partijleider van de VVD gaat in op de komende statenverkiezingen, de plannen van het kabinet en de internationale politiek. * Wereldkampioen kickbo...

10-03-2019 09:30

WNL Op Zondag

WNL op Zondag - WNL Op Zondag

VVD-fractieleider Klaas Dijkhoff is te gast. Nederland gaat over tien dagen naar de stembus. De voorman van de VVD gaat in op de komende statenverkiezingen en de plannen van de liberalen. Staatssecretaris Barbara Visser van Defensie en luit...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 14. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

WNL op Zondag gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van WNL op Zondag de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van WNL op Zondag bij WNL op Zondag liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van WNL op Zondag. Heb je een uitzending van WNL op Zondag gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

WNL op Zondag gemist

WNL op zondag is een rechts georienteerd opinieprogramma. Volgens vaste formule wordt hier elke zondagochtend politiek, ondernemerschap en media & cultuur besproken met prominente gasten. Kenmerkend in de ochtendshow is de paarse bank van WNL. De presentatie is voorlopig in handen van Eva Jinek.

Uitzending gemist van WNL op Zondag? Hier kun je alle uitzendingen van WNL op Zondag kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 210
  • Laatste uitzending op 06-10-2019 om 08:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!