Programma gemist?

Staatssecretaris met Raymond Knops van in Koninkrijksrelaties over de Antillen. naar * CDA-prominent met Henk Bleker over boerenprotesten uit en milieumaatregelen. * Museumdirecteur het Cathelijne een Broers en cabaretier in Roué Verveer over De Grote in naar Suriname-tentoonstelling in De op tv Nieuwe Kerk. * de Directeur Eppo van Nispen een tot Sevenaer van in het Nederlands Instituut voor Beeld door door en Geluid kiest de mooiste fragmenten in naar uit de geschiedenis van de Gouden naar de Televizier-Ring.

Rechts met georiënteerde ochtendshow. een Volgens vaste formule wordt op hier politiek, ondernemerschap, media & een op tv cultuur en opinies besproken naar met prominente naar gasten.

Zorgminister Bruno Bruins uit (VVD) over een de Nationale Sportweek en naar hoge medicijnprijzen. * met President-directeur in Marjan van Loon van tijdens Shell Nederland over klimaatmaatregelen. de * Misdaadverslaggever Wouter op tv Laumans en een voorzitter Jan Struijs van in de Nederlandse van Politie Bond over narcoterreur de op en de mocromaffia. * Rusland-correspondent tijdens en in schrijver Pieter Waterdrinker over de het Romanovs.

Te gast: Thierry in Baudet over op tv het nieuwe politieke met seizoen, Elma met Drayer geeft haar opinie over naar het naar fenomeen 'identiteitspolitiek', Hans het de Boer geeft een de vooruitblik op Prinsjesdag naar en op tv Erica Veenendaal en Jacqueline een Zuidweg over met de gevolgen van een op negatieve rente.

Rob naar Jetten over door de opening van in het politieke jaar. * een Afshin Ellian en Ahmed Marcouch op over de met aanpak van het radicalisering in Arnhem. * het Edith de Schippers over 150 de jaar biotechnologische innovatie. tijdens * Hans goedkoop een over de nieuwe NTR-serie naar over het de interbellum.

Minister-president Mark de Rutte een over de Europese verkiezingen. * Europees van lijsttrekker Malik Azmani tijdens (VVD) door * Astronaut André Kuipers over naar de uit ruimterace naar de maan. * op tv door Jörgen Raymann over nieuwe manieren van van werken. op * Programmamaker Fidan Ekiz over van van het vrije woord.

Minister Sigrid Kaag op op over Nederland als handelsland. in * AIVD-baas Dick Schoof de over de veiligheidsdienst. de * Demograaf Jan Latten uit en columnist Roos een Schlikker over de op babybonus. in * Zakenvrouw door Rahma el Mouden over naar haar autobiografie.

CDA-leider in Sybrand Buma een en Europees lijsttrekker een Esther de Lange over de Europese tijdens verkiezingen. het * Hoofdredacteur van Elsevier in Arendo Joustra over links op tv populisme. van * Professor Margriet Sitskoorn over naar het manipuleren van het je op brein. * door Presentator Ellie Lust over haar de tv-avonturen het in Jordanië en in Zuid-Korea.

CDA-prominent uit Elco Brinkman, voormalig met partijleider en minister, brengt op tv binnenkort zijn memoires Bouwen door en bewaren uit. een * Tweede Kamerlid het tijdens FVD Theo Hiddema een heeft het over de rumoer uit binnen de in partij. * Nieuwspresentator Amber Brantsen op naar en coureur Jan naar Lammers over hun populaire podcast over in Formule 1. de * Zanger de Frans Bauer heeft het door over een zijn nieuwe hitsingle en zijn nieuwe door op tv tv-plannen.

D66-leider Rob op tv Jetten op en Europees lijsttrekker Sophie in 't van in Veld over de Europese op tv verkiezingen. * VVD-voorzitter Christianne uit van der Wal wil door in meer discussie binnen in de VVD * Slaapprofessor Eus op tv van Someren over feiten de met en fabels rond slapen. * met Journalist Yoeri Albrecht naar over de Time 100 tijdens Meest Invloedrijke door Personen.

Thierry Baudet de van Forum uit voor Democratie en Europees op lijsttrekker Derk de Jan Eppink uit over de Europese verkiezingen * Voormalig in Commandant der Strijdkrachten van Dick Berlijn op tv over de Navo en uit het Europees leger naar van * Onderwijsexpert Samira Bouchibti met over de stand van de het met onderwijs * Presentator op tv Roderick Veelo over Hollandse het helden

De met zondag begint met de Rick Nieman. tijdens Met nieuws, vrolijke kwesties en naar prominente gasten. * op Minister Wopke Hoekstra van in Financiën over de door staatskas. * op Prins Pieter-Christiaan van Oranje tijdens over op tv drones. * MKB op Nederland-voorzitter Jacco Vonhof en de zakenvrouw Jacqueline Zuidweg over de naar arbeidsmigratie. * Couturier Jan Taminiau over met vakmanschap het en ondernemerschap.

VVD-prominent Hans het Wiegel is te tijdens gast tijdens bij Rick Nieman. tijdens De voormalig vice-premier kijkt terug met op de uit statenverkiezingen. Wat betekent de uitslag naar op tv voor de verhoudingen binnen op tv de politiek? * Prins op Pieter-Christiaan de van Oranje is een van de een op tv initiatiefnemers van een bijzonder tijdens project: een duurzaam een testcentrum voor onbemande op drones. Bij WNL Op Zondag uit vertelt hij een over een dit concept. * Commodore het Elanor Boekholt-O'Sullivan een van het Defensie Cyber Commando is op te gast bij de naar WNL Op Zondag. De eerste de vrouwelijke cybergeneraal vertelt tijdens over cybercommando's en van de digitale op krijgsmacht. * Joost Eerdmans door van het het Burgercomité tegen Onrecht tijdens en hoofdredacteur Esther door Voet van het Nieuw op Israëlietisch Weekblad zijn te het gast op over de nasleep van op tv de aanslag in tijdens Utrecht. Welke vragen op zijn van tot nu toe van onbeantwoord gebleven?

Minister-president naar Mark Rutte het is te gast. Nederland gaat over door drie in dagen naar met de stembus. De op partijleider van de VVD gaat in van op de door komende statenverkiezingen, de plannen het op van het kabinet en de internationale van politiek. * Wereldkampioen in kickboksen een Rico Verhoeven probeert op tal naar van manieren een jongeren in te inspireren onder op het motto: vecht tijdens voor je idealen. Maar met wie zijn z'n eigen voorbeelden van naar en inspirerende helden? * Hoofdredacteur tijdens Arendo Joustra van van Elsevier Weekblad, zakenvrouw door Rahma el Mouden en in hoofdredacteur Sander op Schimmelpenninck van Quote -ook door presentator naar van tv-serie de De Opvolgers- over de in komende statenverkiezingen. het Wat viel hen op in op de campagne? Ook gaan naar zij in het op op tv de vraag: wat is het op thema van naar deze verkiezingen? Of de sterker, waar zouden deze op verkiezingen eigenlijk het over moeten door gaan?

VVD-fractieleider Klaas Dijkhoff tijdens is te op gast. Nederland in gaat over tien dagen naar naar de van stembus. De voorman van uit de VVD gaat in in op de komende in tijdens statenverkiezingen en de plannen van de een liberalen. Staatssecretaris Barbara met Visser van met Defensie in en luitenant-kolonel Gwenda Nielen over door 75 jaar de vrouwen in het de krijgsmacht. De bewindsvrouw houdt op een pleidooi voor meer op tv vrouwen bij defensie. tijdens Presentator van en historicus Hans Goedkoop een over de historische met banden tussen Engeland en op tv Nederland. uit Over Johan een de Witt en in geheime handelsverdragen, zeeoorlogen en de perikelen op tv tussen uit de Stuarts en de de Oranjes. Cybersecuritydeskundige Ronald Prins met over het de vraag: de Wat als het internet plat door komt op tv te liggen? Deze week bestaat met het tijdens World Wide Web een dertig jaar. Wat als het internet een wordt getroffen door door grootschalige door en gecoördineerde cyberaanvallen? op tv Is Nederland daar goed met op op voorbereid?

januari 2020
06-10-2019 08:30

WNL Op Zondag

WNL op Zondag - WNL Op Zondag

Staatssecretaris Raymond Knops van Koninkrijksrelaties over de Antillen. * CDA-prominent Henk Bleker over boerenprotesten en milieumaatregelen. * Museumdirecteur Cathelijne Broers en cabaretier Roué Verveer over De Grote Suriname-tentoonste...

29-09-2019 08:30

WNL Op Zondag

WNL op Zondag - WNL Op Zondag

Rechts georiënteerde ochtendshow. Volgens vaste formule wordt hier politiek, ondernemerschap, media & cultuur en opinies besproken met prominente gasten.

22-09-2019 08:30

WNL Op Zondag

WNL op Zondag - WNL Op Zondag

Zorgminister Bruno Bruins (VVD) over de Nationale Sportweek en hoge medicijnprijzen. * President-directeur Marjan van Loon van Shell Nederland over klimaatmaatregelen. * Misdaadverslaggever Wouter Laumans en voorzitter Jan Struijs van de Ne...

15-09-2019 08:30

WNL Op Zondag

WNL op Zondag - WNL Op Zondag

Te gast: Thierry Baudet over het nieuwe politieke seizoen, Elma Drayer geeft haar opinie over het fenomeen 'identiteitspolitiek', Hans de Boer geeft een vooruitblik op Prinsjesdag en Erica Veenendaal en Jacqueline Zuidweg over de gevolgen v...

08-09-2019 08:30

WNL Op Zondag

WNL op Zondag - WNL Op Zondag

Rob Jetten over de opening van het politieke jaar. * Afshin Ellian en Ahmed Marcouch over de aanpak van radicalisering in Arnhem. * Edith Schippers over 150 jaar biotechnologische innovatie. * Hans goedkoop over de nieuwe NTR-serie over het...

19-05-2019 08:30

WNL Op Zondag

WNL op Zondag - WNL Op Zondag

Minister-president Mark Rutte over de Europese verkiezingen. * Europees lijsttrekker Malik Azmani (VVD) * Astronaut André Kuipers over de ruimterace naar de maan. * Jörgen Raymann over nieuwe manieren van werken. * Programmamaker Fidan Ekiz...

12-05-2019 08:30

WNL Op Zondag

WNL op Zondag - WNL Op Zondag

Minister Sigrid Kaag over Nederland als handelsland. * AIVD-baas Dick Schoof over de veiligheidsdienst. * Demograaf Jan Latten en columnist Roos Schlikker over de babybonus. * Zakenvrouw Rahma el Mouden over haar autobiografie.

05-05-2019 08:30

WNL Op Zondag

WNL op Zondag - WNL Op Zondag

CDA-leider Sybrand Buma en Europees lijsttrekker Esther de Lange over de Europese verkiezingen. * Hoofdredacteur van Elsevier Arendo Joustra over links populisme. * Professor Margriet Sitskoorn over het manipuleren van je brein. * Presentat...

28-04-2019 08:30

WNL Op Zondag

WNL op Zondag - WNL Op Zondag

CDA-prominent Elco Brinkman, voormalig partijleider en minister, brengt binnenkort zijn memoires Bouwen en bewaren uit. * Tweede Kamerlid FVD Theo Hiddema heeft het over de rumoer binnen de partij. * Nieuwspresentator Amber Brantsen en cour...

21-04-2019 08:30

WNL Op Zondag

WNL op Zondag - WNL Op Zondag

D66-leider Rob Jetten en Europees lijsttrekker Sophie in 't Veld over de Europese verkiezingen. * VVD-voorzitter Christianne van der Wal wil meer discussie binnen de VVD * Slaapprofessor Eus van Someren over feiten en fabels rond slapen. * ...

14-04-2019 08:30

WNL Op Zondag

WNL op Zondag - WNL Op Zondag

Thierry Baudet van Forum voor Democratie en Europees lijsttrekker Derk Jan Eppink over de Europese verkiezingen * Voormalig Commandant der Strijdkrachten Dick Berlijn over de Navo en het Europees leger * Onderwijsexpert Samira Bouchibti ove...

31-03-2019 08:30

WNL Op Zondag

WNL op Zondag - WNL Op Zondag

De zondag begint met Rick Nieman. Met nieuws, vrolijke kwesties en prominente gasten. * Minister Wopke Hoekstra van Financiën over de staatskas. * Prins Pieter-Christiaan van Oranje over drones. * MKB Nederland-voorzitter Jacco Vonhof en za...

24-03-2019 09:30

WNL Op Zondag

WNL op Zondag - WNL Op Zondag

VVD-prominent Hans Wiegel is te gast bij Rick Nieman. De voormalig vice-premier kijkt terug op de statenverkiezingen. Wat betekent de uitslag voor de verhoudingen binnen de politiek? * Prins Pieter-Christiaan van Oranje is een van de initia...

17-03-2019 09:30

WNL Op Zondag

WNL op Zondag - WNL Op Zondag

Minister-president Mark Rutte is te gast. Nederland gaat over drie dagen naar de stembus. De partijleider van de VVD gaat in op de komende statenverkiezingen, de plannen van het kabinet en de internationale politiek. * Wereldkampioen kickbo...

10-03-2019 09:30

WNL Op Zondag

WNL op Zondag - WNL Op Zondag

VVD-fractieleider Klaas Dijkhoff is te gast. Nederland gaat over tien dagen naar de stembus. De voorman van de VVD gaat in op de komende statenverkiezingen en de plannen van de liberalen. Staatssecretaris Barbara Visser van Defensie en luit...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 14. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

WNL op Zondag gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van WNL op Zondag de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van WNL op Zondag bij WNL op Zondag liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van WNL op Zondag. Heb je een uitzending van WNL op Zondag gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

WNL op Zondag gemist

WNL op zondag is een rechts georienteerd opinieprogramma. Volgens vaste formule wordt hier elke zondagochtend politiek, ondernemerschap en media & cultuur besproken met prominente gasten. Kenmerkend in de ochtendshow is de paarse bank van WNL. De presentatie is voorlopig in handen van Eva Jinek.

Uitzending gemist van WNL op Zondag? Hier kun je alle uitzendingen van WNL op Zondag kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 210
  • Laatste uitzending op 06-10-2019 om 08:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!