Programma gemist?

Minister-president Mark Rutte naar over de Europese het verkiezingen. tijdens * Europees lijsttrekker Malik van Azmani naar (VVD) * Astronaut André Kuipers met over de tijdens ruimterace naar op tv de maan. * Jörgen Raymann over op de nieuwe manieren van werken. * Programmamaker de Fidan naar Ekiz over het tijdens vrije woord.

Minister tijdens Sigrid Kaag over Nederland als door van handelsland. * AIVD-baas in Dick Schoof over de de veiligheidsdienst. * op Demograaf Jan Latten en columnist Roos op tv Schlikker over de met tijdens babybonus. * Zakenvrouw Rahma uit el Mouden over haar in autobiografie.

CDA-leider tijdens Sybrand Buma en in Europees lijsttrekker Esther de de Lange op over de Europese de verkiezingen. * Hoofdredacteur van Elsevier een Arendo Joustra naar over links populisme. * uit Professor Margriet een Sitskoorn over het manipuleren van uit een je brein. * Presentator Ellie het Lust van over haar tv-avonturen uit in Jordanië en door Zuid-Korea.

CDA-prominent naar Elco Brinkman, voormalig partijleider en de minister, tijdens brengt binnenkort zijn naar memoires Bouwen en bewaren uit. in * Tweede tijdens Kamerlid op tv FVD Theo Hiddema heeft het tijdens over de tijdens rumoer binnen de partij. * in Nieuwspresentator Amber tijdens Brantsen en coureur Jan de Lammers over op tv hun populaire podcast tijdens over Formule tijdens 1. * Zanger in Frans Bauer heeft de het over zijn nieuwe hitsingle in en zijn de nieuwe door tv-plannen.

D66-leider Rob van Jetten en Europees het lijsttrekker door Sophie in 't Veld over uit de uit Europese verkiezingen. * VVD-voorzitter Christianne van uit der Wal door wil meer in discussie binnen de VVD door * Slaapprofessor Eus van het Someren over naar feiten en fabels in rond slapen. van * Journalist Yoeri het Albrecht over het de Time 100 op Meest Invloedrijke Personen.

Thierry de Baudet van de Forum voor Democratie uit en Europees lijsttrekker Derk Jan naar Eppink over de naar Europese verkiezingen van * Voormalig Commandant een der Strijdkrachten Dick met Berlijn over de uit Navo en het Europees leger met op * Onderwijsexpert Samira Bouchibti over de in stand van het de onderwijs * in Presentator van Roderick Veelo over naar Hollandse helden

De tijdens zondag begint met Rick naar Nieman. tijdens Met nieuws, vrolijke tijdens kwesties en prominente gasten. * door Minister in Wopke Hoekstra van Financiën de over de staatskas. * een Prins Pieter-Christiaan de van Oranje naar over drones. * uit MKB Nederland-voorzitter Jacco Vonhof en tijdens zakenvrouw Jacqueline Zuidweg over een arbeidsmigratie. de * Couturier Jan Taminiau over met vakmanschap en op tv ondernemerschap.

VVD-prominent naar Hans Wiegel is met te gast het bij Rick Nieman. De voormalig vice-premier in kijkt terug op op tv de statenverkiezingen. Wat een betekent door de uitslag op tv voor de verhoudingen binnen de door politiek? op * Prins Pieter-Christiaan van Oranje is in een van de op tv initiatiefnemers het van een bijzonder naar project: een duurzaam de testcentrum voor onbemande naar drones. Bij WNL Op op tv Zondag vertelt hij met over dit uit concept. * het Commodore Elanor Boekholt-O'Sullivan uit van het Defensie het Cyber Commando is te gast bij met uit WNL Op Zondag. De naar eerste vrouwelijke cybergeneraal tijdens vertelt over cybercommando's en de de digitale krijgsmacht. op tv * Joost Eerdmans op tv van het Burgercomité uit tegen het Onrecht en hoofdredacteur Esther op Voet van het naar Nieuw Israëlietisch Weekblad zijn te tijdens gast over de door nasleep van de uit aanslag in Utrecht. een Welke vragen naar zijn tot nu op tv toe met onbeantwoord gebleven?

Minister-president de Mark Rutte is op te gast. Nederland gaat op over drie dagen het naar uit de stembus. De partijleider van de door de VVD gaat in op met de komende met statenverkiezingen, de plannen van van het kabinet en de internationale met politiek. * uit Wereldkampioen kickboksen van Rico Verhoeven probeert op op tal van manieren jongeren in te inspireren onder in door het motto: vecht voor je idealen. op tv de Maar wie zijn het z'n eigen voorbeelden en inspirerende helden? van * een Hoofdredacteur Arendo Joustra de van Elsevier Weekblad, tijdens zakenvrouw Rahma el Mouden een en van hoofdredacteur Sander Schimmelpenninck van Quote naar -ook presentator van op tv-serie De Opvolgers- op tv over de komende tijdens statenverkiezingen. Wat viel op tv hen op in in de campagne? door Ook gaan zij in op het de een vraag: wat is het thema op tv van deze naar verkiezingen? Of sterker, waar tijdens op zouden deze verkiezingen het eigenlijk over moeten het gaan?

VVD-fractieleider door Klaas Dijkhoff is te gast. naar Nederland op gaat over tien dagen naar het de het stembus. De voorman van de op de VVD gaat in op de van komende statenverkiezingen en de het plannen van de uit op tv liberalen. Staatssecretaris Barbara Visser van Defensie uit en luitenant-kolonel de Gwenda tijdens Nielen over 75 jaar uit vrouwen in op tv de krijgsmacht. De tijdens bewindsvrouw houdt een pleidooi voor het meer vrouwen bij defensie. in Presentator uit en historicus Hans Goedkoop met over de tijdens historische banden tussen de Engeland en op Nederland. Over Johan de Witt en op tv geheime handelsverdragen, zeeoorlogen naar en de op tv perikelen van tussen de Stuarts en de Oranjes. uit Cybersecuritydeskundige Ronald de Prins over de van vraag: Wat in als het internet plat in komt te liggen? op tv Deze week bestaat het het in World Wide Web dertig op jaar. Wat uit als het internet de wordt getroffen door grootschalige uit en gecoördineerde cyberaanvallen? Is op tv Nederland daar goed uit op door voorbereid?

CDA-leider Sybrand met Buma in is te gast. Deze maand met worden de statenverkiezingen gehouden, in met de welke boodschap gaat de een CDA-voorman een de campagne in? * Journalist de Anna Dijkman van Het in Financieele Dagblad komt op vertellen op tv over de toekomst van met de zorg. De kosten op tv in van de zorg zullen steeds meer tijdens uit oplopen, voor welke dilemma's komen artsen in en patiënten te uit staan? van * VVD-europarlementariër Hans uit van Baalen en luchtvaartjournalist Yteke tijdens de Jong tijdens over de naar machtsstrijd rond Air op tv France-KLM. Hoe zijn het de verhoudingen tussen Frankrijk van en Nederland? naar Welke belangen staan op op tv het spel? * Presentator naar Splinter Chabot in onderzoekt in zijn tv-programma van de in Haagse politiek. Over macht, de imago, verkiezingscampagnes en van vervlogen uit idealen.

Dit seizoen is op tv er naar speciale aandacht tijdens voor ondernemerschap en economie. * De op tv voorzitter van het door College uit van procureurs-generaal Gerrit van der het Burg is tijdens te gast. een De hoogste baas van het tijdens Openbaar Ministerie gaat naar tijdens onder andere de naar strijd aan tegen ondermijning en zware in uit criminaliteit. * SP-leider een Lilian Marijnissen kijkt vooruit op op de komende statenverkiezingen. Waar met gaat door de SP-leider zich sterk het voor maken? Met welk van strijdplan gaat de in SP de campagne op in? * Hoogleraar door van internationale betrekkingen Rob de Wijk een schreef het met boek 'De nieuwe het wereldorde' over de macht uit van China. Ook met China het trendwatcher Manya Koetse tijdens komt vertellen over de de opkomst van China. * in Rechtsgeleerde Afshin een Ellian is te een gast. Over de berechting op van IS-strijders, de mogelijke met terugkeer tijdens van jihadbruiden en het op tv einde van van het kalifaat.

Een speciale editie. de Het eerste naar tv-debat met de lijsttrekkers op tijdens voor de Eerste Kamer: Annemarie Jorritsma de (VVD), met Ben Knapen (CDA), Henk het Otten (Forum voor de Democratie), Annelien met Bredenoord (D66), Paul op tv Rosenmöller (GroenLinks) en Mei op Li Vos een (PvdA).

VVD-prominent uit Hans Wiegel over de Haagse de op politiek. * Partijleider Thierry van Baudet van Forum voor in Democratie over de met klimaatplannen. * Zakenvrouw Annemarie op tv op tv van Gaal en tech-ondernemer Heleen door Dura-van Oord het over liefde en financiën. * tijdens op Presentator Toine van Peperstraten uit brengt een met ode aan de de radio.

De zondag op tv begint met Rick Nieman. uit Met een nieuws, vrolijke kwesties en prominente naar gasten. - van Staatssecretaris naar Mark Harbers van Veiligheid naar en Justitie over het kinderpardon de - Voormalig in CDA-bewindsman Henk Bleker over een Italie naar - Cybersecurity-deskundige Inge Philips en de tech-ondernemer het Ben van der op tv Burg over het fenomeen naar pre-crime - Zanger in en componist op tv Alain Clark over zijn muzikale uit plannen WNL van Op Zondag, 9.30 tijdens uur, door NPO1

mei 2019
19-05-2019 08:30

WNL Op Zondag

WNL op Zondag - WNL Op Zondag

Minister-president Mark Rutte over de Europese verkiezingen. * Europees lijsttrekker Malik Azmani (VVD) * Astronaut André Kuipers over de ruimterace naar de maan. * Jörgen Raymann over nieuwe manieren van werken. * Programmamaker Fidan Ekiz...

12-05-2019 08:30

WNL Op Zondag

WNL op Zondag - WNL Op Zondag

Minister Sigrid Kaag over Nederland als handelsland. * AIVD-baas Dick Schoof over de veiligheidsdienst. * Demograaf Jan Latten en columnist Roos Schlikker over de babybonus. * Zakenvrouw Rahma el Mouden over haar autobiografie.

05-05-2019 08:30

WNL Op Zondag

WNL op Zondag - WNL Op Zondag

CDA-leider Sybrand Buma en Europees lijsttrekker Esther de Lange over de Europese verkiezingen. * Hoofdredacteur van Elsevier Arendo Joustra over links populisme. * Professor Margriet Sitskoorn over het manipuleren van je brein. * Presentat...

28-04-2019 08:30

WNL Op Zondag

WNL op Zondag - WNL Op Zondag

CDA-prominent Elco Brinkman, voormalig partijleider en minister, brengt binnenkort zijn memoires Bouwen en bewaren uit. * Tweede Kamerlid FVD Theo Hiddema heeft het over de rumoer binnen de partij. * Nieuwspresentator Amber Brantsen en cour...

21-04-2019 08:30

WNL Op Zondag

WNL op Zondag - WNL Op Zondag

D66-leider Rob Jetten en Europees lijsttrekker Sophie in 't Veld over de Europese verkiezingen. * VVD-voorzitter Christianne van der Wal wil meer discussie binnen de VVD * Slaapprofessor Eus van Someren over feiten en fabels rond slapen. * ...

14-04-2019 08:30

WNL Op Zondag

WNL op Zondag - WNL Op Zondag

Thierry Baudet van Forum voor Democratie en Europees lijsttrekker Derk Jan Eppink over de Europese verkiezingen * Voormalig Commandant der Strijdkrachten Dick Berlijn over de Navo en het Europees leger * Onderwijsexpert Samira Bouchibti ove...

31-03-2019 08:30

WNL Op Zondag

WNL op Zondag - WNL Op Zondag

De zondag begint met Rick Nieman. Met nieuws, vrolijke kwesties en prominente gasten. * Minister Wopke Hoekstra van Financiën over de staatskas. * Prins Pieter-Christiaan van Oranje over drones. * MKB Nederland-voorzitter Jacco Vonhof en za...

24-03-2019 09:30

WNL Op Zondag

WNL op Zondag - WNL Op Zondag

VVD-prominent Hans Wiegel is te gast bij Rick Nieman. De voormalig vice-premier kijkt terug op de statenverkiezingen. Wat betekent de uitslag voor de verhoudingen binnen de politiek? * Prins Pieter-Christiaan van Oranje is een van de initia...

17-03-2019 09:30

WNL Op Zondag

WNL op Zondag - WNL Op Zondag

Minister-president Mark Rutte is te gast. Nederland gaat over drie dagen naar de stembus. De partijleider van de VVD gaat in op de komende statenverkiezingen, de plannen van het kabinet en de internationale politiek. * Wereldkampioen kickbo...

10-03-2019 09:30

WNL Op Zondag

WNL op Zondag - WNL Op Zondag

VVD-fractieleider Klaas Dijkhoff is te gast. Nederland gaat over tien dagen naar de stembus. De voorman van de VVD gaat in op de komende statenverkiezingen en de plannen van de liberalen. Staatssecretaris Barbara Visser van Defensie en luit...

03-03-2019 09:30

WNL Op Zondag

WNL op Zondag - WNL Op Zondag

CDA-leider Sybrand Buma is te gast. Deze maand worden de statenverkiezingen gehouden, met welke boodschap gaat de CDA-voorman de campagne in? * Journalist Anna Dijkman van Het Financieele Dagblad komt vertellen over de toekomst van de zorg....

24-02-2019 09:30

WNL Op Zondag

WNL op Zondag - WNL Op Zondag

Dit seizoen is er speciale aandacht voor ondernemerschap en economie. * De voorzitter van het College van procureurs-generaal Gerrit van der Burg is te gast. De hoogste baas van het Openbaar Ministerie gaat onder andere de strijd aan tegen ...

17-02-2019 09:25

WNL Op Zondag

WNL op Zondag - WNL Op Zondag

Een speciale editie. Het eerste tv-debat met de lijsttrekkers voor de Eerste Kamer: Annemarie Jorritsma (VVD), Ben Knapen (CDA), Henk Otten (Forum voor Democratie), Annelien Bredenoord (D66), Paul Rosenmöller (GroenLinks) en Mei Li Vos (Pvd...

10-02-2019 09:30

WNL Op Zondag

WNL op Zondag - WNL Op Zondag

VVD-prominent Hans Wiegel over de Haagse politiek. * Partijleider Thierry Baudet van Forum voor Democratie over de klimaatplannen. * Zakenvrouw Annemarie van Gaal en tech-ondernemer Heleen Dura-van Oord over liefde en financiën. * Presentat...

03-02-2019 09:30

WNL Op Zondag

WNL op Zondag - WNL Op Zondag

De zondag begint met Rick Nieman. Met nieuws, vrolijke kwesties en prominente gasten. - Staatssecretaris Mark Harbers van Veiligheid en Justitie over het kinderpardon - Voormalig CDA-bewindsman Henk Bleker over Italie - Cybersecurity-deskun...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 14. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

WNL op Zondag gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van WNL op Zondag de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van WNL op Zondag bij WNL op Zondag liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van WNL op Zondag. Heb je een uitzending van WNL op Zondag gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

WNL op Zondag gemist

WNL op zondag is een rechts georienteerd opinieprogramma. Volgens vaste formule wordt hier elke zondagochtend politiek, ondernemerschap en media & cultuur besproken met prominente gasten. Kenmerkend in de ochtendshow is de paarse bank van WNL. De presentatie is voorlopig in handen van Eva Jinek.

Uitzending gemist van WNL op Zondag? Hier kun je alle uitzendingen van WNL op Zondag kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 205
  • Laatste uitzending op 19-05-2019 om 08:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord