Programma gemist?

Te de gast zijn Prins Constantijn, uit Jet Bussemaker, met Annejet van der Zijl, Ruud een Koornstra en het Roderick op Reichenbach.

VVD-prominent naar Ed Nijpels over de een Haagse politiek en de met met formatie. Schiphol-CEO Jos Nijhuis van over de toekomst van Schiphol. op Voormalig Duitslandcorrespondent Wierd met Duk over in Angela Merkel en met hoogleraar Eveline naar Crone won de prestigieuze een Spinozapremie voor haar onderzoek een naar het in puberbrein.

VVD-erelid Hans een Wiegel komt uit het politieke seizoen op tv openen. Hoe kijkt de de voormalige naar liberale leider naar de het ragfijne spel rond de formatie? uit Wat van valt hem op? * Angela met Groothuizen presenteert de de aangrijpende tv-serie Spreekrecht. naar Daarin volgt in ze op een aantal mensen die gebruik willen op op tv maken van hun spreekrecht in de van naar rechtszaal. * Minister de Melanie Schultz van het Haegen van Infrastructuur & Milieu het haalde oud-VN de secretaris generaal op tv Kofi Annan naar met Nederland. Tijdens de uit bijeenkomst Making Waves werden in vernieuwende ideeën gepresenteerd die te van maken het hebben met water en klimaat. op tv * Jeroen Snel op komt vertellen in over in de troostende werking met van het Koningshuis.

Rechts in georiënteerde ochtendshow. de Volgens vaste formule wordt hier politiek, in ondernemerschap, media & uit van cultuur en opinies door besproken met prominente naar gasten.

Te gast in zijn Kajsa Ollongren, de Antoinette Hertsenberg, Henri van Kruithof, Ronald Giphart en de Kluun. De uit formatie tijdens gaat een nieuwe met ronde in. Sommige politieke leiders spreken tijdens zich duidelijk uit, uit in anderen houden de tijdens kaarten tegen de borst. Voormalig VVD-campagnestrateeg door Henri Kruithof over van het ragfijne spel van rond uit de formatie. een De Amsterdamse loco-burgemeester Kajsa Ollongren wil de Amsterdam aantrekkelijk tijdens maken voor startups tijdens en internationale tijdens ondernemingen. Ook is de een D66-wethouder net terug uit uit New York op tv waar uit ze een congres over de deeleconomie het bezocht. Antoinette Hertsenberg op komt deze week tijdens met met een speciale uitzending van Radar op tv over 50-plussers. Hoe uit met komt het dat veel 50-plussers buiten tijdens de boot vallen? op tijdens En hoe kunnen zijn van profiteren van de groeiende uit economie? Ronald Giphart en op tv Kluun schreven het in boek 'Het op eeuwige gezeik. op tv Waarom we nooit het wereldkampioen werden, maar in het 2022 wel'. Op hun tijdens op tv eigen wijze analyseren ze het waarom het Oranje het maar niet de lukt om de wereldtitel binnen te het tijdens slepen.

Te met gast zijn Hans Wiegel, in Tom van Grieken, het Michiel Vos, Jan Driessen tijdens en Roos Schlikker. in Met: de VVD-erelid Hans Wiegel is tijdens te door gast bij Rick Nieman. naar Voor een goed gesprek op over tijdens de voortgang van de de formatie. De voormalige partijleider van een de liberalen over met het spel op tv van een het formeren. Welke signalen geven uit de onderhandelaars af? op * Partijleider in Tom van Grieken van de het Vlaams Belang komt tijdens met een het boek 'Toekomst in eigen het handen, opstand tegen in de elites'. Volgens een de Vlaamse politicus van het zijn Geert Wilders en Marine le op een Pen nog lang niet uitgespeeld. * naar Amerikadeskundige een Michiel Vos en campagnestrateeg een Jan Driessen over van de commotie rond in president Donald Trump. van Klopt op het beeld dat de media op schets van de in president? Of denkt het de gemiddelde Amerikaan naar daar heel van anders over? * Schrijfster Roos in op tv Schlikker komt met haar romandebuut het 'Huisje, de Boompje, Beest'. Over een tijdens Vinex-wijk, over een naar vermeende pedofiel, over het tijdens rumoer naar wat dan losbreekt.

Te gast een zijn het minister Melanie Schultz, Marlijn met Weerdenburg, Salomon Kroonenberg, Hans van uit Baalen van en Chazia het Mourali.

Te gast een zijn minister Ronald het Plasterk, Joost Eerdmans, de Rik van de de Westelaken en van regisseur Dick Maas de samen met op tv zijn vrouw, regisseur het Esmé Lammers. Te een gast zijn: Minister met Ronald Plasterk over de verkiezingen de in een Curaçao . Wat zijn de met gevolgen voor het uit koninkrijk? van * Vijftien jaar geleden werd Pim uit Fortuyn vermoord. de Oud-LPF Kamerlid Joost het Eerdmans kijkt terug op naar het naar leven en werk van de in roemruchte naar politicus. * Rik uit van de de Westelaken over zijn spraakmakende nieuwe tv-programma op tv met waarin hij bijzondere leefgemeenschappen de bezoekt. * Regisseur Dick Maas uit schreef een het boek 'Buurman, wat tijdens doet u het nu?'. Samen in met zijn vrouw, regisseur Esmé Lammers, het de bespreken we de kunst van het op tijdens film maken.

Te van gast zijn: Prins Constantijn van met Oranje, Hans door de door Boer, Jörgen Raymann, Frits Huffnagel door en Elske Doets. Met: met Prins naar Constantijn van Oranje, hij een is special envoy het van StartupDelta. De prins door vertelt over uit de plannen de en ambities van op StartupDelta. * Hans van de Boer, van voorzitter van VNO-NCW, over zijn in verlanglijstje door voor het komende kabinet. * het Cabaretier van Jörgen Raymann over zijn nieuwe een boek 'Raymann uit zoekt raad'. * van VVD-prominent Frits Huffnagel en zakenvrouw in uit van het jaar Elske Doets over uit de eerste 100 met dagen van president door Donald Trump. * op uit En we gaan het hebben over de het laatste een nieuws over op tv de verkiezingen de in Frankrijk

Bij Rick op op tv de bank zitten de een Annemarie Jorritsma, Arendo Joustra, Marianne van Zwagerman en Derk het Bolt.

Te op tv gast zijn Khadija Arib, een Anna Dijkman, op Arnold Karskens, Eric van Tijn de en Omri Tindal. door Kamervoorzitter Khadija uit Arib bij Rick Nieman. op tv Deze week uit werd PvdA-politica Khadija Arib naar opnieuw van verkozen tot op voorzitter van de in Tweede Kamer. Vriend en vijand prezen de een haar manier van optreden. Bij een Rick Nieman vertelt op tv Arib uit over het voorzitterschap en haar de ambities met voor de komende periode. * Financieel met journalist Anna Dijkman het is een van door de makers met van het van tv-programma Stand van op het Land. Deze keer neemt naar in ze de dating-industrie naar onder de loep. Ook door gaat ze in op in actuele economische ontwikkelingen. het * op tv Oorlogsverslaggever Arnold Karskens keerde een terug naar het strijdveld rond de tijdens Mosul in Irak. Hij doet van verslag en geeft door een door analyse van de strijd tegen uit IS. * Binnenkort wordt op tv het muziekspektakel met The Passion weer opgevoerd, met in deze keer vanuit Leeuwarden. Hitproducer door Eric van Tijn naar is de man tijdens achter op de muziek-arrangementen van The Passion. uit Zanger Omri Tindal, naar bekend van The tijdens Voice van of Holland, speelt het de rol van op Petrus.

Te tijdens gast bij Rick uit Nieman zijn nieuw Kamerlid een Lilian naar Marijnissen en Dilan Yesilgöz, journalist Jeroen met Smit, gezondheidsexpert Pim van tijdens Christiaans en schrijver Mano de Bouzamour.

Vandaag te tijdens gast op zijn Hans Wiegel, oud-partijleider VVD, een Thierry uit Baudet, Forum voor Democratie, Hans in Goedkoop, historicus, naar Daan Nieber, presentatoren en Sofie op van den uit Enk, presentator. WNL een OP de ZONDAG 19 MAART 2017 het VVD-ERELID HANS naar WIEGEL BIJ RICK NIEMAN De op zondag op begint met Rick Nieman. naar Live vanuit het Vondelpark op in Amsterdam op tv presenteert hij door WNL Op Zondag. Met het een laatste nieuws, vrolijke kwesties het met en prominente gasten. tijdens Dit seizoen is er op speciale aandacht voor het zakenleven het tijdens en ondernemerschap. VVD-erelid Hans naar Wiegel is met deze zondag te met gast bij WNL Op Zondag. Met uit de voormalige naar partijleider kijken uit we terug op de het verkiezingen en vooruit uit op de formatie. op Welk schaakspel wordt er een gespeeld tijdens op tv de formatie? van Thierry Baudet van het het Forum voor uit Democratie is naar de opvallendste nieuwkomer in de van Tweede Kamer. op tv Wat is zijn naar ambitie als nieuw Kamerlid en van door waarom pleit hij voor een met zakenkabinet? Rick op tv Nieman gaat de daarover met hem in gesprek. Historicus naar en tv-maker door Hans uit Goedkoop, bekend van Andere Tijden, met komt vertellen over de op nieuwe in documentaireserie 'Goede Hoop'. Daarin door onderzoekt hij de de geschiedenis de van Nederland met Zuid-Afrika. met Van aartsvader Jan van door Riebeeck tot in Nelson Mandela. Presentatoren Daan op Nieber en Sofie van het den met Enk komen met een gloednieuw tijdens consumentenprogramma: De van Medicijnmannen. Daarin in gaan ze in zoek naar de waarheid het achter de tijdens marketing van drogisterijproducten. Over tijdens middelen tegen haaruitval, kalknagels en met slaapproblemen. WNL Op een op tv Zondag met Rick Nieman Zondagmorgen, met 09.30 uur, uit NPO1

Te met gast zijn premier tijdens Mark Rutte, zakenvrouw Annemarie op van Gaal, met Wierd Duk, politiek met commentator, en presentatoren Daan op Nieber met en Sofie van den met Enk.

Rechts in georiënteerde ochtendshow. Volgens in vaste formule wordt naar hier politiek, ondernemerschap, media op tv & naar cultuur en opinies in besproken met prominente met gasten.

september 2017
24-09-2017 09:30

WNL Op Zondag

WNL op Zondag - WNL Op Zondag

Te gast zijn Prins Constantijn, Jet Bussemaker, Annejet van der Zijl, Ruud Koornstra en Roderick Reichenbach.

17-09-2017 09:30

WNL Op Zondag

WNL op Zondag - WNL Op Zondag

VVD-prominent Ed Nijpels over de Haagse politiek en de formatie. Schiphol-CEO Jos Nijhuis over de toekomst van Schiphol. Voormalig Duitslandcorrespondent Wierd Duk over Angela Merkel en hoogleraar Eveline Crone won de prestigieuze Spinozapr...

10-09-2017 09:30

WNL Op Zondag

WNL op Zondag - WNL Op Zondag

VVD-erelid Hans Wiegel komt het politieke seizoen openen. Hoe kijkt de voormalige liberale leider naar het ragfijne spel rond de formatie? Wat valt hem op? * Angela Groothuizen presenteert de aangrijpende tv-serie Spreekrecht. Daarin volgt ...

28-05-2017 09:30

WNL Op Zondag

WNL op Zondag - WNL Op Zondag

Rechts georiënteerde ochtendshow. Volgens vaste formule wordt hier politiek, ondernemerschap, media & cultuur en opinies besproken met prominente gasten.

21-05-2017 09:30

WNL Op Zondag

WNL op Zondag - WNL Op Zondag

Te gast zijn Kajsa Ollongren, Antoinette Hertsenberg, Henri Kruithof, Ronald Giphart en Kluun. De formatie gaat een nieuwe ronde in. Sommige politieke leiders spreken zich duidelijk uit, anderen houden de kaarten tegen de borst. Voormalig V...

14-05-2017 09:30

WNL Op Zondag

WNL op Zondag - WNL Op Zondag

Te gast zijn Hans Wiegel, Tom van Grieken, Michiel Vos, Jan Driessen en Roos Schlikker. Met: VVD-erelid Hans Wiegel is te gast bij Rick Nieman. Voor een goed gesprek over de voortgang van de formatie. De voormalige partijleider van de liber...

07-05-2017 09:30

WNL Op Zondag

WNL op Zondag - WNL Op Zondag

Te gast zijn minister Melanie Schultz, Marlijn Weerdenburg, Salomon Kroonenberg, Hans van Baalen en Chazia Mourali.

30-04-2017 09:30

WNL Op Zondag

WNL op Zondag - WNL Op Zondag

Te gast zijn minister Ronald Plasterk, Joost Eerdmans, Rik van de Westelaken en regisseur Dick Maas samen met zijn vrouw, regisseur Esmé Lammers. Te gast zijn: Minister Ronald Plasterk over de verkiezingen in Curaçao . Wat zijn de gevolgen ...

23-04-2017 09:30

WNL Op Zondag

WNL op Zondag - WNL Op Zondag

Te gast zijn: Prins Constantijn van Oranje, Hans de Boer, Jörgen Raymann, Frits Huffnagel en Elske Doets. Met: Prins Constantijn van Oranje, hij is special envoy van StartupDelta. De prins vertelt over de plannen en ambities van StartupDelt...

16-04-2017 09:30

WNL Op Zondag

WNL op Zondag - WNL Op Zondag

Bij Rick op de bank zitten Annemarie Jorritsma, Arendo Joustra, Marianne Zwagerman en Derk Bolt.

02-04-2017 09:30

WNL Op Zondag

WNL op Zondag - WNL Op Zondag

Te gast zijn Khadija Arib, Anna Dijkman, Arnold Karskens, Eric van Tijn en Omri Tindal. Kamervoorzitter Khadija Arib bij Rick Nieman. Deze week werd PvdA-politica Khadija Arib opnieuw verkozen tot voorzitter van de Tweede Kamer. Vriend en v...

26-03-2017 09:30

WNL Op Zondag

WNL op Zondag - WNL Op Zondag

Te gast bij Rick Nieman zijn nieuw Kamerlid Lilian Marijnissen en Dilan Yesilgöz, journalist Jeroen Smit, gezondheidsexpert Pim Christiaans en schrijver Mano Bouzamour.

19-03-2017 09:30

WNL Op Zondag

WNL op Zondag - WNL Op Zondag

Vandaag te gast zijn Hans Wiegel, oud-partijleider VVD, Thierry Baudet, Forum voor Democratie, Hans Goedkoop, historicus, Daan Nieber, presentatoren en Sofie van den Enk, presentator. WNL OP ZONDAG 19 MAART 2017 VVD-ERELID HANS WIEGEL BIJ R...

12-03-2017 09:30

WNL Op Zondag

WNL op Zondag - WNL Op Zondag

Te gast zijn premier Mark Rutte, zakenvrouw Annemarie van Gaal, Wierd Duk, politiek commentator, en presentatoren Daan Nieber en Sofie van den Enk.

05-03-2017 09:30

WNL Op Zondag

WNL op Zondag - WNL Op Zondag

Rechts georiënteerde ochtendshow. Volgens vaste formule wordt hier politiek, ondernemerschap, media & cultuur en opinies besproken met prominente gasten.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 10. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

WNL op Zondag gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van WNL op Zondag de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van WNL op Zondag bij WNL op Zondag liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van WNL op Zondag. Heb je een uitzending van WNL op Zondag gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

WNL op Zondag gemist

WNL op zondag is een rechts georienteerd opinieprogramma. Volgens vaste formule wordt hier elke zondagochtend politiek, ondernemerschap en media & cultuur besproken met prominente gasten. Kenmerkend in de ochtendshow is de paarse bank van WNL. De presentatie is voorlopig in handen van Eva Jinek.

Uitzending gemist van WNL op Zondag? Hier kun je alle uitzendingen van WNL op Zondag kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 139
  • Laatste uitzending op 24-09-2017 om 09:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord