Programma gemist?

Staatssecretaris het Raymond Knops van Koninkrijksrelaties over tijdens de Antillen. op tv * CDA-prominent de Henk Bleker over op boerenprotesten en milieumaatregelen. het * Museumdirecteur Cathelijne Broers het en cabaretier Roué Verveer van over De Grote met Suriname-tentoonstelling in De door Nieuwe Kerk. * tijdens Directeur Eppo van het uit Nispen tot Sevenaer van het een Nederlands door Instituut voor Beeld en Geluid kiest in het de mooiste fragmenten het uit de geschiedenis van de het Gouden op Televizier-Ring.

Rechts het georiënteerde ochtendshow. Volgens vaste naar formule wordt op tv hier politiek, ondernemerschap, media op & cultuur en opinies van besproken met prominente tijdens een gasten.

Zorgminister Bruno op tv Bruins (VVD) van over de op tv Nationale Sportweek en op hoge medicijnprijzen. * President-directeur het Marjan van Loon van op Shell Nederland over klimaatmaatregelen. tijdens * Misdaadverslaggever op tv Wouter Laumans en voorzitter van Jan uit Struijs van de Nederlandse het Politie Bond over door narcoterreur de en de mocromaffia. van * Rusland-correspondent en schrijver Pieter een Waterdrinker in over de Romanovs.

Te de gast: Thierry het Baudet over het nieuwe politieke door seizoen, Elma door Drayer geeft haar opinie van over het door fenomeen 'identiteitspolitiek', Hans de Boer naar geeft een op vooruitblik op Prinsjesdag en in Erica Veenendaal en uit Jacqueline Zuidweg over in van de gevolgen van een negatieve tijdens rente.

Rob Jetten het over de opening van van het politieke jaar. uit * Afshin Ellian in door en Ahmed Marcouch over tijdens de aanpak de van radicalisering in Arnhem. * Edith naar Schippers tijdens over 150 jaar biotechnologische innovatie. met * Hans naar goedkoop over van de nieuwe NTR-serie over het met door interbellum.

Minister-president Mark het Rutte tijdens over de Europese verkiezingen. * Europees de lijsttrekker Malik in Azmani (VVD) met * Astronaut André Kuipers de over de ruimterace naar een de maan. * een Jörgen Raymann naar over nieuwe manieren tijdens van werken. een * Programmamaker Fidan Ekiz door over het uit vrije woord.

Minister de Sigrid Kaag over uit Nederland als handelsland. * uit AIVD-baas Dick naar Schoof over de door veiligheidsdienst. * Demograaf Jan Latten op tv en columnist door Roos Schlikker op over de babybonus. * Zakenvrouw een Rahma van el Mouden naar over haar autobiografie.

CDA-leider uit Sybrand Buma en Europees lijsttrekker op tv Esther de Lange uit over de tijdens Europese verkiezingen. * door Hoofdredacteur van Elsevier van Arendo Joustra over links op populisme. * Professor uit door Margriet Sitskoorn over het de manipuleren van je brein. met * Presentator Ellie door Lust over haar tv-avonturen door in Jordanië en op tv op tv Zuid-Korea.

CDA-prominent op Elco Brinkman, voormalig partijleider en het minister, brengt met binnenkort zijn memoires Bouwen het en bewaren naar uit. * Tweede Kamerlid van FVD Theo op Hiddema heeft het in over de tijdens rumoer binnen de partij. door * Nieuwspresentator Amber Brantsen het naar en coureur Jan Lammers naar over hun met populaire podcast over Formule 1. * door Zanger Frans Bauer de heeft het over het op zijn nieuwe hitsingle en een zijn nieuwe op tv-plannen.

D66-leider van Rob Jetten en Europees door lijsttrekker Sophie in uit 't Veld over met de Europese verkiezingen. naar * VVD-voorzitter Christianne van in der Wal wil het meer discussie naar binnen de in VVD * tijdens Slaapprofessor Eus van Someren over naar feiten en fabels op tv rond slapen. * naar Journalist Yoeri Albrecht door over de Time het 100 Meest Invloedrijke in Personen.

Thierry met Baudet van Forum voor uit Democratie en Europees op tv lijsttrekker Derk Jan met Eppink over de een Europese verkiezingen * Voormalig op tv Commandant der Strijdkrachten op Dick met Berlijn over de Navo de en het van Europees leger uit * Onderwijsexpert Samira een Bouchibti over de stand met van het onderwijs op * Presentator Roderick door Veelo over Hollandse met helden

De met zondag begint naar met Rick Nieman. Met nieuws, vrolijke het kwesties en prominente door gasten. van * Minister uit Wopke Hoekstra van Financiën over de het staatskas. * het Prins Pieter-Christiaan van op Oranje over drones. * tijdens MKB het Nederland-voorzitter Jacco Vonhof tijdens en zakenvrouw Jacqueline Zuidweg een over arbeidsmigratie. * Couturier uit Jan Taminiau naar over vakmanschap op tv en ondernemerschap.

VVD-prominent in Hans Wiegel is te naar gast in bij Rick Nieman. De met voormalig vice-premier kijkt van terug op de statenverkiezingen. door Wat met betekent de uitslag voor de verhoudingen uit binnen de van politiek? * Prins in Pieter-Christiaan van Oranje tijdens is tijdens een van de door initiatiefnemers van een bijzonder de project: een duurzaam testcentrum met voor onbemande drones. uit Bij WNL Op op tv Zondag vertelt op hij over dit tijdens concept. * Commodore op tv Elanor Boekholt-O'Sullivan de van het Defensie Cyber Commando is op te uit gast bij WNL Op door Zondag. De in eerste vrouwelijke cybergeneraal vertelt over door cybercommando's op tv en de uit digitale krijgsmacht. * Joost Eerdmans met van het uit Burgercomité tegen een Onrecht en hoofdredacteur Esther Voet van de het een Nieuw Israëlietisch Weekblad zijn te naar uit gast over de een nasleep van de naar aanslag in Utrecht. Welke vragen in zijn tot nu toe tijdens onbeantwoord een gebleven?

Minister-president naar Mark Rutte is uit te gast. tijdens Nederland gaat over de drie dagen naar de stembus. De met partijleider van de het VVD gaat in met op een de komende statenverkiezingen, een de plannen van het door kabinet en naar de internationale politiek. een * Wereldkampioen kickboksen de Rico Verhoeven een probeert op tal van manieren jongeren naar een te inspireren onder tijdens het motto: vecht het voor je idealen. Maar wie zijn in z'n met eigen voorbeelden en tijdens inspirerende helden? * Hoofdredacteur Arendo het Joustra van Elsevier de een Weekblad, zakenvrouw Rahma el Mouden en met hoofdredacteur Sander op tv Schimmelpenninck van Quote -ook een presentator van tv-serie uit De door Opvolgers- over de komende statenverkiezingen. van Wat van viel hen het op in de tijdens campagne? Ook gaan zij in op door de de vraag: wat naar is het thema van deze op verkiezingen? Of sterker, tijdens waar zouden tijdens deze verkiezingen eigenlijk een over moeten in gaan?

VVD-fractieleider Klaas op Dijkhoff op is te gast. door Nederland gaat over op tv tien dagen naar de stembus. De het voorman van uit de door VVD gaat in op tijdens de komende statenverkiezingen en naar de plannen van van de liberalen. met Staatssecretaris Barbara Visser van Defensie de en luitenant-kolonel uit Gwenda Nielen over 75 in jaar vrouwen in tijdens de in krijgsmacht. De bewindsvrouw door houdt een de pleidooi voor meer vrouwen bij in defensie. Presentator van en historicus Hans tijdens Goedkoop over de historische uit banden het tussen Engeland en Nederland. de Over Johan de op tv Witt en het geheime handelsverdragen, zeeoorlogen en de perikelen de het tussen de Stuarts uit en de Oranjes. Cybersecuritydeskundige Ronald met Prins door over de vraag: Wat als door het internet plat komt door uit te liggen? Deze week naar bestaat het het World Wide Web dertig het jaar. Wat als uit het internet wordt uit getroffen door grootschalige en gecoördineerde uit cyberaanvallen? door Is Nederland daar goed uit op een voorbereid?

april 2021
06-10-2019 08:30

WNL Op Zondag

WNL op Zondag - WNL Op Zondag

Staatssecretaris Raymond Knops van Koninkrijksrelaties over de Antillen. * CDA-prominent Henk Bleker over boerenprotesten en milieumaatregelen. * Museumdirecteur Cathelijne Broers en cabaretier Roué Verveer over De Grote Suriname-tentoonste...

29-09-2019 08:30

WNL Op Zondag

WNL op Zondag - WNL Op Zondag

Rechts georiënteerde ochtendshow. Volgens vaste formule wordt hier politiek, ondernemerschap, media & cultuur en opinies besproken met prominente gasten.

22-09-2019 08:30

WNL Op Zondag

WNL op Zondag - WNL Op Zondag

Zorgminister Bruno Bruins (VVD) over de Nationale Sportweek en hoge medicijnprijzen. * President-directeur Marjan van Loon van Shell Nederland over klimaatmaatregelen. * Misdaadverslaggever Wouter Laumans en voorzitter Jan Struijs van de Ne...

15-09-2019 08:30

WNL Op Zondag

WNL op Zondag - WNL Op Zondag

Te gast: Thierry Baudet over het nieuwe politieke seizoen, Elma Drayer geeft haar opinie over het fenomeen 'identiteitspolitiek', Hans de Boer geeft een vooruitblik op Prinsjesdag en Erica Veenendaal en Jacqueline Zuidweg over de gevolgen v...

08-09-2019 08:30

WNL Op Zondag

WNL op Zondag - WNL Op Zondag

Rob Jetten over de opening van het politieke jaar. * Afshin Ellian en Ahmed Marcouch over de aanpak van radicalisering in Arnhem. * Edith Schippers over 150 jaar biotechnologische innovatie. * Hans goedkoop over de nieuwe NTR-serie over het...

19-05-2019 08:30

WNL Op Zondag

WNL op Zondag - WNL Op Zondag

Minister-president Mark Rutte over de Europese verkiezingen. * Europees lijsttrekker Malik Azmani (VVD) * Astronaut André Kuipers over de ruimterace naar de maan. * Jörgen Raymann over nieuwe manieren van werken. * Programmamaker Fidan Ekiz...

12-05-2019 08:30

WNL Op Zondag

WNL op Zondag - WNL Op Zondag

Minister Sigrid Kaag over Nederland als handelsland. * AIVD-baas Dick Schoof over de veiligheidsdienst. * Demograaf Jan Latten en columnist Roos Schlikker over de babybonus. * Zakenvrouw Rahma el Mouden over haar autobiografie.

05-05-2019 08:30

WNL Op Zondag

WNL op Zondag - WNL Op Zondag

CDA-leider Sybrand Buma en Europees lijsttrekker Esther de Lange over de Europese verkiezingen. * Hoofdredacteur van Elsevier Arendo Joustra over links populisme. * Professor Margriet Sitskoorn over het manipuleren van je brein. * Presentat...

28-04-2019 08:30

WNL Op Zondag

WNL op Zondag - WNL Op Zondag

CDA-prominent Elco Brinkman, voormalig partijleider en minister, brengt binnenkort zijn memoires Bouwen en bewaren uit. * Tweede Kamerlid FVD Theo Hiddema heeft het over de rumoer binnen de partij. * Nieuwspresentator Amber Brantsen en cour...

21-04-2019 08:30

WNL Op Zondag

WNL op Zondag - WNL Op Zondag

D66-leider Rob Jetten en Europees lijsttrekker Sophie in 't Veld over de Europese verkiezingen. * VVD-voorzitter Christianne van der Wal wil meer discussie binnen de VVD * Slaapprofessor Eus van Someren over feiten en fabels rond slapen. * ...

14-04-2019 08:30

WNL Op Zondag

WNL op Zondag - WNL Op Zondag

Thierry Baudet van Forum voor Democratie en Europees lijsttrekker Derk Jan Eppink over de Europese verkiezingen * Voormalig Commandant der Strijdkrachten Dick Berlijn over de Navo en het Europees leger * Onderwijsexpert Samira Bouchibti ove...

31-03-2019 08:30

WNL Op Zondag

WNL op Zondag - WNL Op Zondag

De zondag begint met Rick Nieman. Met nieuws, vrolijke kwesties en prominente gasten. * Minister Wopke Hoekstra van Financiën over de staatskas. * Prins Pieter-Christiaan van Oranje over drones. * MKB Nederland-voorzitter Jacco Vonhof en za...

24-03-2019 09:30

WNL Op Zondag

WNL op Zondag - WNL Op Zondag

VVD-prominent Hans Wiegel is te gast bij Rick Nieman. De voormalig vice-premier kijkt terug op de statenverkiezingen. Wat betekent de uitslag voor de verhoudingen binnen de politiek? * Prins Pieter-Christiaan van Oranje is een van de initia...

17-03-2019 09:30

WNL Op Zondag

WNL op Zondag - WNL Op Zondag

Minister-president Mark Rutte is te gast. Nederland gaat over drie dagen naar de stembus. De partijleider van de VVD gaat in op de komende statenverkiezingen, de plannen van het kabinet en de internationale politiek. * Wereldkampioen kickbo...

10-03-2019 09:30

WNL Op Zondag

WNL op Zondag - WNL Op Zondag

VVD-fractieleider Klaas Dijkhoff is te gast. Nederland gaat over tien dagen naar de stembus. De voorman van de VVD gaat in op de komende statenverkiezingen en de plannen van de liberalen. Staatssecretaris Barbara Visser van Defensie en luit...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 14. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

WNL op Zondag gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van WNL op Zondag de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van WNL op Zondag bij WNL op Zondag liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van WNL op Zondag. Heb je een uitzending van WNL op Zondag gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

WNL op Zondag gemist

WNL op zondag is een rechts georienteerd opinieprogramma. Volgens vaste formule wordt hier elke zondagochtend politiek, ondernemerschap en media & cultuur besproken met prominente gasten. Kenmerkend in de ochtendshow is de paarse bank van WNL. De presentatie is voorlopig in handen van Eva Jinek.

Uitzending gemist van WNL op Zondag? Hier kun je alle uitzendingen van WNL op Zondag kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 210
  • Laatste uitzending op 06-10-2019 om 08:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!