Programma gemist?

Interviewprogramma waarin de Johan Derksen Clarence van Seedorf uitvoerig op tv aan de tand op voelt.

Interviewprogramma waarin Johan een Derksen Wesley van Sneijder uitvoerig aan de een tand de voelt.

Johan het confronteert de man die naar Feyenoord naar de UEFA Cup een bezorgde met een uit reeks van conflicten. De uiterst uit weerbare uit Pierre van Hooijdonk deinsde er nooit tijdens voor in terug om zijn in recht op te eisen naar bij clubs van de wie hij op nog geld tegoed had. op En natuurlijk gaat uit het ook over de uit naar vrije trap die een jonge Van naar Persie van hem van naar stal, en over de poging tot op tv karaktermoord die naar dezelfde een Van Persie op uit hem beging na de op gewonnen troostfinale tegen de Brazilië. En hoe groot is in de kans door dat Van Hooijdonk door zijn club NAC naar met een hoger plan het gaat van tillen?

Johan van graaft op zijn een geheel eigen wijze naar met de schat aan ervaring in die uit Hans in in zijn veelbewogen (voetbal)leven heeft op tv opgedaan. Als op tv voetballer werd Kraay jr. een op cultheld, en ook als op tv voetbaltrainer van heeft hij het in zich met om verder in te komen dan met waartoe menigeen met hem in staat uit acht. Alleen al het vanwege zijn niet te stelpen de liefde het voor het voetbal. Kraay het jr. heeft de het onder andere op tv over zijn vader Kraay sr., de die met het in de zijn tijd als met analist ook al moeilijk had met het de onvervalst van rücksichtslose, nietsontziende en weerbarstige van manier naar waarop collega in Derksen zijn commentaren naar de wereld in slingert, de ook richting collega's. Waarvan in seniors op zoon er nu een door is.

Jaap het Stam vertelt het tijdens onvoorstelbare verhaal de van zijn gedwongen vertrek bij tijdens Manchester United. Maar dat op tv verhaal valt eigenlijk naar in in het niet in bij zijn avonturen bij Lazio Roma. door Stam van legt Johan Derksen het uit hoe door hij en zijn medespelers er onder naar druk stonden op tv van de de beruchte ultrarechtse tifosi. De met spelers kregen de geen salaris, maar als uit ze daartegen zouden ageren van zou door de harde de kern wel even op bezoek door gaan bij een familieleden. Als enige speler durfde uit Stam de met dreigementen te negeren in en eiste uit hij, met succes, van via een rechtszaak een zijn achterstallige door salaris op. Een openhartige Stam een kan op het dit moment onder de naar verdedigers in Nederland eigenlijk tijdens geen toekomstige wereldtoppers door ontdekken, en in kondigt aan met dat hij het liefste uit zo naar snel mogelijk in een het buitenland hoofdtrainer het wordt.

In het de media het en op Twitter op trekt Raymond Verheijen tijdens al jaren de het aandacht met provocerende uitspraken. Sommigen tijdens vinden in hem een betweter, een maar zijn trainingsmethoden zijn baanbrekend. Hij op het trainde en adviseerde topclubs uit een binnen- uit en buitenland en was de sinds Euro 2000 als enige het op Nederlander betrokken bij alle tijdens grote eindtoernooien. op tv Johan gaat het gesprek aan met in de in inspanningsfysioloog en op trainingsspecialist.

Interviewprogramma waarin Johan op tv Derksen met een met gast op tv op pad op tv gaat en een uur door lang sportieve, zakelijke en persoonlijke op tv hoogte- van en dieptepunten in bespreekt.

Interviewprogramma een waarin Johan Derksen uit met een gast in op pad gaat en tijdens een uur lang het sportieve, op zakelijke en persoonlijke hoogte- uit en dieptepunten tijdens bespreekt.

Interviewprogramma uit waarin Johan Derksen het met een op gast op pad gaat op en een uur door lang sportieve, tijdens zakelijke en persoonlijke hoogte- en met dieptepunten door bespreekt.

Te in gast is: door Johan Cruijff.

Te van gast is: Ruud tijdens Gullit.

Te gast uit is: Guus op Hiddink.

Interviewprogramma het waarin Johan op tv Derksen een gast van naam op uit de 'voetballerij' van uitvoerig aan de door tand naar voelt.

Te gast op tv is: Ronald van de Boer.

Te in gast is: Willem een van Hanegem.

februari 2021
17-04-2017 22:37

Clarence Seedorf

Derksen & ... - Clarence Seedorf

Interviewprogramma waarin Johan Derksen Clarence Seedorf uitvoerig aan de tand voelt.

20-02-2017 22:35

Wesley Sneijder

Derksen & ... - Wesley Sneijder

Interviewprogramma waarin Johan Derksen Wesley Sneijder uitvoerig aan de tand voelt.

26-10-2015 22:02

Afl. 7

Derksen & ... - Afl. 7

Johan confronteert de man die Feyenoord de UEFA Cup bezorgde met een reeks van conflicten. De uiterst weerbare Pierre van Hooijdonk deinsde er nooit voor terug om zijn recht op te eisen bij clubs van wie hij nog geld tegoed had. En natuurli...

19-10-2015 22:01

Afl. 6

Derksen & ... - Afl. 6

Johan graaft op zijn geheel eigen wijze naar de schat aan ervaring die Hans in zijn veelbewogen (voetbal)leven heeft opgedaan. Als voetballer werd Kraay jr. een cultheld, en ook als voetbaltrainer heeft hij het in zich om verder te komen da...

12-10-2015 22:03

Jaap Stam

Derksen & ... - Jaap Stam

Jaap Stam vertelt het onvoorstelbare verhaal van zijn gedwongen vertrek bij Manchester United. Maar dat verhaal valt eigenlijk in het niet bij zijn avonturen bij Lazio Roma. Stam legt Johan Derksen uit hoe hij en zijn medespelers er onder d...

05-10-2015 22:03

Raymond Verheijen

Derksen & ... - Raymond Verheijen

In de media en op Twitter trekt Raymond Verheijen al jaren de aandacht met provocerende uitspraken. Sommigen vinden hem een betweter, maar zijn trainingsmethoden zijn baanbrekend. Hij trainde en adviseerde topclubs uit binnen- en buitenland...

28-09-2015 22:02

Huub Stevens

Derksen & ... - Huub Stevens

Interviewprogramma waarin Johan Derksen met een gast op pad gaat en een uur lang sportieve, zakelijke en persoonlijke hoogte- en dieptepunten bespreekt.

21-09-2015 22:00

Wim Kieft

Derksen & ... - Wim Kieft

Interviewprogramma waarin Johan Derksen met een gast op pad gaat en een uur lang sportieve, zakelijke en persoonlijke hoogte- en dieptepunten bespreekt.

14-09-2015 22:01

Kees Jansma

Derksen & ... - Kees Jansma

Interviewprogramma waarin Johan Derksen met een gast op pad gaat en een uur lang sportieve, zakelijke en persoonlijke hoogte- en dieptepunten bespreekt.

04-11-2013 22:03

Johan Cruijff

Derksen & ... - Johan Cruijff

Te gast is: Johan Cruijff.

21-10-2013 22:08

Ruud Gullit

Derksen & ... - Ruud Gullit

Te gast is: Ruud Gullit.

14-10-2013 22:00

Guus Hiddink

Derksen & ... - Guus Hiddink

Te gast is: Guus Hiddink.

30-09-2013 22:01

Edwin van der Sar

Derksen & ... - Edwin van der Sar

Interviewprogramma waarin Johan Derksen een gast van naam uit de 'voetballerij' uitvoerig aan de tand voelt.

23-09-2013 22:01

Ronald de Boer

Derksen & ... - Ronald de Boer

Te gast is: Ronald de Boer.

16-09-2013 22:02

Derksen & ... "Willem van Hanegem"

Derksen & ... - Derksen & ... "Willem van Hanegem"

Te gast is: Willem van Hanegem.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Derksen & ... gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Derksen & ... de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Derksen & ... bij Derksen & ... liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Derksen & .... Heb je een uitzending van Derksen & ... gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Derksen & ... gemist

Uitzending gemist van Derksen & ...? Hier kun je alle uitzendingen van Derksen & ... kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 18
  • Laatste uitzending op 17-04-2017 om 22:37 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!