Programma gemist?

Interviewprogramma waarin Johan een Derksen Clarence Seedorf in van uitvoerig aan de een tand voelt.

Interviewprogramma waarin Johan uit Derksen Wesley op Sneijder uitvoerig aan het de tand tijdens voelt.

Johan het confronteert de man die Feyenoord uit de UEFA met Cup bezorgde uit met een reeks van conflicten. op tv met De uiterst weerbare een Pierre van Hooijdonk deinsde uit er nooit voor terug de om het zijn recht op te eisen bij in van clubs van wie hij nog de geld tijdens tegoed had. En natuurlijk gaat op tv het ook over het de vrije trap die met een jonge een Van het Persie van hem stal, tijdens en over de poging tot met karaktermoord die de dezelfde in Van Persie op hem beging na in in de gewonnen troostfinale tegen Brazili├ź. En door hoe door groot is de de kans dat Van Hooijdonk een zijn club door NAC naar de een hoger plan gaat op tv tillen?

Johan op tv graaft op zijn geheel door eigen door wijze naar de schat aan ervaring van die Hans in met zijn tijdens veelbewogen (voetbal)leven heeft door opgedaan. Als voetballer werd in Kraay een jr. een cultheld, een en ook als voetbaltrainer de heeft hij het de in zich het om verder te komen tijdens dan waartoe menigeen een hem in staat acht. Alleen op tv al vanwege tijdens zijn niet te stelpen op tv liefde voor op tv het voetbal. het Kraay jr. heeft op het onder andere over zijn door vader Kraay sr., op tv die het in in in zijn tijd als tijdens analist ook al moeilijk had door met de onvervalst de r├╝cksichtslose, nietsontziende in en weerbarstige manier waarop collega de met Derksen zijn commentaren de wereld de in slingert, ook richting het collega's. Waarvan seniors het zoon er de nu een het is.

Jaap Stam de vertelt het uit onvoorstelbare verhaal van zijn naar gedwongen vertrek bij een Manchester United. Maar dat door verhaal valt in eigenlijk tijdens in het niet bij zijn uit avonturen bij Lazio Roma. naar Stam legt Johan in op tv Derksen uit hoe met hij en zijn in medespelers er onder druk stonden van van de beruchte ultrarechtse in tifosi. De een spelers kregen geen salaris, in een maar als ze daartegen zouden met ageren zou de uit harde kern wel even op op bezoek uit gaan een bij familieleden. Als in enige speler durfde op tv Stam de dreigementen te negeren en de eiste op tv hij, met succes, uit via een rechtszaak een zijn achterstallige salaris op. Een met openhartige Stam kan op tv op dit het moment een onder de verdedigers op tv in Nederland eigenlijk geen met toekomstige wereldtoppers ontdekken, een en kondigt aan het dat hij het liefste het zo op tv snel mogelijk in het buitenland van hoofdtrainer op tv wordt.

In de de media van en op Twitter trekt Raymond Verheijen de al jaren de op tv aandacht op tv met provocerende uitspraken. Sommigen op vinden hem de een betweter, maar zijn trainingsmethoden tijdens zijn een baanbrekend. Hij trainde en in adviseerde topclubs op tv uit binnen- en buitenland van en met was sinds Euro 2000 uit als enige tijdens Nederlander betrokken bij alle grote op tv eindtoernooien. Johan gaat het op gesprek aan met met de naar inspanningsfysioloog en op tv trainingsspecialist.

Interviewprogramma op tv waarin Johan Derksen met een het gast op van pad gaat en door een uur lang sportieve, naar zakelijke uit en persoonlijke naar hoogte- en dieptepunten op bespreekt.

Interviewprogramma waarin Johan de Derksen met een in gast op tv op pad gaat het en een tijdens uur lang sportieve, van zakelijke en persoonlijke hoogte- en dieptepunten tijdens met bespreekt.

Interviewprogramma waarin het Johan Derksen met een een gast op door pad gaat op en een uur lang op sportieve, zakelijke het en persoonlijke naar hoogte- en dieptepunten op bespreekt.

Te een gast is: de Johan Cruijff.

Te de gast is: Ruud op tv Gullit.

Te op gast is: Guus met Hiddink.

Interviewprogramma tijdens waarin Johan Derksen in een gast van door naam uit de 'voetballerij' naar uitvoerig aan met de tand in voelt.

Te het gast is: Ronald de op tv Boer.

Te gast tijdens is: Willem in van Hanegem.

december 2021
17-04-2017 22:37

Clarence Seedorf

Derksen & ... - Clarence Seedorf

Interviewprogramma waarin Johan Derksen Clarence Seedorf uitvoerig aan de tand voelt.

20-02-2017 22:35

Wesley Sneijder

Derksen & ... - Wesley Sneijder

Interviewprogramma waarin Johan Derksen Wesley Sneijder uitvoerig aan de tand voelt.

26-10-2015 22:02

Afl. 7

Derksen & ... - Afl. 7

Johan confronteert de man die Feyenoord de UEFA Cup bezorgde met een reeks van conflicten. De uiterst weerbare Pierre van Hooijdonk deinsde er nooit voor terug om zijn recht op te eisen bij clubs van wie hij nog geld tegoed had. En natuurli...

19-10-2015 22:01

Afl. 6

Derksen & ... - Afl. 6

Johan graaft op zijn geheel eigen wijze naar de schat aan ervaring die Hans in zijn veelbewogen (voetbal)leven heeft opgedaan. Als voetballer werd Kraay jr. een cultheld, en ook als voetbaltrainer heeft hij het in zich om verder te komen da...

12-10-2015 22:03

Jaap Stam

Derksen & ... - Jaap Stam

Jaap Stam vertelt het onvoorstelbare verhaal van zijn gedwongen vertrek bij Manchester United. Maar dat verhaal valt eigenlijk in het niet bij zijn avonturen bij Lazio Roma. Stam legt Johan Derksen uit hoe hij en zijn medespelers er onder d...

05-10-2015 22:03

Raymond Verheijen

Derksen & ... - Raymond Verheijen

In de media en op Twitter trekt Raymond Verheijen al jaren de aandacht met provocerende uitspraken. Sommigen vinden hem een betweter, maar zijn trainingsmethoden zijn baanbrekend. Hij trainde en adviseerde topclubs uit binnen- en buitenland...

28-09-2015 22:02

Huub Stevens

Derksen & ... - Huub Stevens

Interviewprogramma waarin Johan Derksen met een gast op pad gaat en een uur lang sportieve, zakelijke en persoonlijke hoogte- en dieptepunten bespreekt.

21-09-2015 22:00

Wim Kieft

Derksen & ... - Wim Kieft

Interviewprogramma waarin Johan Derksen met een gast op pad gaat en een uur lang sportieve, zakelijke en persoonlijke hoogte- en dieptepunten bespreekt.

14-09-2015 22:01

Kees Jansma

Derksen & ... - Kees Jansma

Interviewprogramma waarin Johan Derksen met een gast op pad gaat en een uur lang sportieve, zakelijke en persoonlijke hoogte- en dieptepunten bespreekt.

04-11-2013 22:03

Johan Cruijff

Derksen & ... - Johan Cruijff

Te gast is: Johan Cruijff.

21-10-2013 22:08

Ruud Gullit

Derksen & ... - Ruud Gullit

Te gast is: Ruud Gullit.

14-10-2013 22:00

Guus Hiddink

Derksen & ... - Guus Hiddink

Te gast is: Guus Hiddink.

30-09-2013 22:01

Edwin van der Sar

Derksen & ... - Edwin van der Sar

Interviewprogramma waarin Johan Derksen een gast van naam uit de 'voetballerij' uitvoerig aan de tand voelt.

23-09-2013 22:01

Ronald de Boer

Derksen & ... - Ronald de Boer

Te gast is: Ronald de Boer.

16-09-2013 22:02

Derksen & ... "Willem van Hanegem"

Derksen & ... - Derksen & ... "Willem van Hanegem"

Te gast is: Willem van Hanegem.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Derksen & ... gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Derksen & ... de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Derksen & ... bij Derksen & ... liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Derksen & .... Heb je een uitzending van Derksen & ... gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Derksen & ... gemist

Uitzending gemist van Derksen & ...? Hier kun je alle uitzendingen van Derksen & ... kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 18
  • Laatste uitzending op 17-04-2017 om 22:37 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!