Programma gemist?

Interviewprogramma naar waarin Johan de Derksen Clarence Seedorf uitvoerig met aan de tand op tv voelt.

Interviewprogramma waarin Johan een Derksen uit Wesley Sneijder uitvoerig het aan de tand op tv voelt.

Johan naar confronteert de man die met Feyenoord de UEFA Cup in van bezorgde met een reeks van van conflicten. De uiterst weerbare uit tijdens Pierre van Hooijdonk deinsde door er nooit voor terug om in zijn de recht op te op tv eisen bij clubs van uit wie hij nog het geld tegoed had. van En natuurlijk gaat naar het in ook over de door vrije trap die van een jonge Van Persie van hem op tv stal, en het over uit de poging tot karaktermoord uit die dezelfde Van met Persie op hem beging na een uit de gewonnen troostfinale tegen Brazilië. een En hoe het groot is het de kans dat Van het Hooijdonk zijn club NAC naar in een hoger plan van gaat van tillen?

Johan door graaft op op zijn geheel eigen op tv wijze naar de van schat aan ervaring die Hans in tijdens zijn veelbewogen (voetbal)leven op tv heeft opgedaan. Als door voetballer werd Kraay uit jr. een cultheld, tijdens en ook als van voetbaltrainer op heeft hij het in op tv zich om op tv verder te op komen dan waartoe menigeen hem een in staat acht. Alleen een al met vanwege zijn niet te stelpen een op tv liefde voor het de voetbal. Kraay jr. heeft het op onder andere uit over zijn vader Kraay tijdens sr., met die het in zijn tijd in als analist ook tijdens al uit moeilijk had met met de onvervalst rücksichtslose, door nietsontziende en weerbarstige manier waarop collega met Derksen zijn commentaren de de wereld in de slingert, de ook richting uit collega's. Waarvan seniors zoon er nu door een een is.

Jaap Stam vertelt met het onvoorstelbare een verhaal van zijn gedwongen uit vertrek bij Manchester naar United. Maar dat van verhaal valt eigenlijk uit in in het niet bij zijn in avonturen bij uit Lazio Roma. Stam legt met Johan Derksen in uit hoe door hij en zijn de medespelers er onder druk de stonden van de beruchte ultrarechtse naar tifosi. De naar spelers door kregen geen salaris, maar als naar ze daartegen zouden door ageren zou de harde uit kern wel de even op bezoek het gaan bij met familieleden. Als naar enige speler durfde Stam op tv de dreigementen te negeren en van eiste hij, van met de succes, via een uit rechtszaak zijn achterstallige salaris tijdens op. Een van openhartige Stam kan op dit moment in op onder de verdedigers in Nederland eigenlijk tijdens geen toekomstige wereldtoppers het ontdekken, en kondigt op tv aan dat de hij het op tv liefste zo snel mogelijk in van het buitenland hoofdtrainer op tv een wordt.

In uit de media met en op Twitter door trekt Raymond Verheijen een al jaren de aandacht met provocerende van uitspraken. tijdens Sommigen vinden hem een betweter, door maar zijn met trainingsmethoden zijn baanbrekend. Hij een trainde van en adviseerde topclubs uit binnen- door en buitenland en door in was sinds Euro 2000 als tijdens enige Nederlander betrokken van bij alle grote eindtoernooien. naar Johan gaat het met gesprek aan van met de door inspanningsfysioloog en tijdens trainingsspecialist.

Interviewprogramma waarin Johan een Derksen met door een gast op pad met gaat en een een door uur lang sportieve, de zakelijke en persoonlijke naar hoogte- en dieptepunten in bespreekt.

Interviewprogramma uit waarin Johan Derksen met een een uit gast op pad gaat en uit een uit uur lang sportieve, zakelijke door en persoonlijke hoogte- en dieptepunten van op tv bespreekt.

Interviewprogramma waarin Johan met Derksen met naar een gast op pad uit gaat uit en een uur tijdens lang sportieve, zakelijke en op persoonlijke hoogte- en dieptepunten het een bespreekt.

Te het gast is: een Johan Cruijff.

Te gast de is: Ruud door Gullit.

Te gast uit is: Guus de Hiddink.

Interviewprogramma waarin een Johan Derksen van een gast van naam naar uit de 'voetballerij' de uitvoerig een aan de tand een voelt.

Te gast door is: op Ronald de Boer.

Te gast de is: Willem van naar Hanegem.

juli 2020
17-04-2017 22:37

Clarence Seedorf

Derksen & ... - Clarence Seedorf

Interviewprogramma waarin Johan Derksen Clarence Seedorf uitvoerig aan de tand voelt.

20-02-2017 22:35

Wesley Sneijder

Derksen & ... - Wesley Sneijder

Interviewprogramma waarin Johan Derksen Wesley Sneijder uitvoerig aan de tand voelt.

26-10-2015 22:02

Afl. 7

Derksen & ... - Afl. 7

Johan confronteert de man die Feyenoord de UEFA Cup bezorgde met een reeks van conflicten. De uiterst weerbare Pierre van Hooijdonk deinsde er nooit voor terug om zijn recht op te eisen bij clubs van wie hij nog geld tegoed had. En natuurli...

19-10-2015 22:01

Afl. 6

Derksen & ... - Afl. 6

Johan graaft op zijn geheel eigen wijze naar de schat aan ervaring die Hans in zijn veelbewogen (voetbal)leven heeft opgedaan. Als voetballer werd Kraay jr. een cultheld, en ook als voetbaltrainer heeft hij het in zich om verder te komen da...

12-10-2015 22:03

Jaap Stam

Derksen & ... - Jaap Stam

Jaap Stam vertelt het onvoorstelbare verhaal van zijn gedwongen vertrek bij Manchester United. Maar dat verhaal valt eigenlijk in het niet bij zijn avonturen bij Lazio Roma. Stam legt Johan Derksen uit hoe hij en zijn medespelers er onder d...

05-10-2015 22:03

Raymond Verheijen

Derksen & ... - Raymond Verheijen

In de media en op Twitter trekt Raymond Verheijen al jaren de aandacht met provocerende uitspraken. Sommigen vinden hem een betweter, maar zijn trainingsmethoden zijn baanbrekend. Hij trainde en adviseerde topclubs uit binnen- en buitenland...

28-09-2015 22:02

Huub Stevens

Derksen & ... - Huub Stevens

Interviewprogramma waarin Johan Derksen met een gast op pad gaat en een uur lang sportieve, zakelijke en persoonlijke hoogte- en dieptepunten bespreekt.

21-09-2015 22:00

Wim Kieft

Derksen & ... - Wim Kieft

Interviewprogramma waarin Johan Derksen met een gast op pad gaat en een uur lang sportieve, zakelijke en persoonlijke hoogte- en dieptepunten bespreekt.

14-09-2015 22:01

Kees Jansma

Derksen & ... - Kees Jansma

Interviewprogramma waarin Johan Derksen met een gast op pad gaat en een uur lang sportieve, zakelijke en persoonlijke hoogte- en dieptepunten bespreekt.

04-11-2013 22:03

Johan Cruijff

Derksen & ... - Johan Cruijff

Te gast is: Johan Cruijff.

21-10-2013 22:08

Ruud Gullit

Derksen & ... - Ruud Gullit

Te gast is: Ruud Gullit.

14-10-2013 22:00

Guus Hiddink

Derksen & ... - Guus Hiddink

Te gast is: Guus Hiddink.

30-09-2013 22:01

Edwin van der Sar

Derksen & ... - Edwin van der Sar

Interviewprogramma waarin Johan Derksen een gast van naam uit de 'voetballerij' uitvoerig aan de tand voelt.

23-09-2013 22:01

Ronald de Boer

Derksen & ... - Ronald de Boer

Te gast is: Ronald de Boer.

16-09-2013 22:02

Derksen & ... "Willem van Hanegem"

Derksen & ... - Derksen & ... "Willem van Hanegem"

Te gast is: Willem van Hanegem.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Derksen & ... gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Derksen & ... de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Derksen & ... bij Derksen & ... liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Derksen & .... Heb je een uitzending van Derksen & ... gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Derksen & ... gemist

Uitzending gemist van Derksen & ...? Hier kun je alle uitzendingen van Derksen & ... kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 18
  • Laatste uitzending op 17-04-2017 om 22:37 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!