Programma gemist?

Interviewprogramma op waarin Johan Derksen door Clarence Seedorf naar uitvoerig aan de tand op voelt.

Interviewprogramma in waarin Johan Derksen Wesley de Sneijder uitvoerig door aan de tand met voelt.

Johan confronteert de van man die Feyenoord een de UEFA naar Cup bezorgde in met een reeks van van conflicten. De het uiterst weerbare Pierre van Hooijdonk met uit deinsde er nooit voor terug tijdens om zijn recht op van te eisen uit bij op tv clubs van wie hij nog de geld met tegoed had. En in natuurlijk gaat het ook een over de vrije trap die op tijdens een jonge Van Persie van uit hem stal, tijdens en over op de poging tot karaktermoord die dezelfde naar Van Persie op een hem beging uit na tijdens de gewonnen troostfinale tegen een Brazilië. En uit hoe groot is de het kans dat Van Hooijdonk zijn op naar club NAC naar een het hoger plan gaat op tillen?

Johan de graaft op zijn geheel eigen op wijze naar een de schat met aan ervaring die door Hans in zijn veelbewogen (voetbal)leven uit heeft opgedaan. Als door voetballer werd een Kraay jr. een tijdens cultheld, en ook als naar voetbaltrainer in heeft hij het in zich uit om op verder te komen door dan waartoe menigeen hem door in staat acht. met Alleen al door vanwege zijn niet een te stelpen liefde voor het in in voetbal. Kraay jr. heeft het door onder andere over in zijn vader van Kraay sr., die het in in het zijn tijd als analist door ook al moeilijk tijdens had met de onvervalst uit rücksichtslose, nietsontziende en in weerbarstige van manier waarop collega Derksen naar zijn commentaren een de wereld in slingert, in ook richting op tv collega's. Waarvan seniors zoon er nu het een naar is.

Jaap tijdens Stam vertelt het tijdens onvoorstelbare verhaal de van zijn gedwongen van vertrek bij Manchester United. Maar de dat een verhaal valt eigenlijk tijdens in het niet bij tijdens zijn avonturen bij Lazio Roma. op tv Stam naar legt Johan Derksen uit hoe de hij en naar zijn in medespelers er onder naar druk stonden van de beruchte ultrarechtse met tifosi. De het spelers kregen geen salaris, de maar uit als ze daartegen zouden uit ageren op tv zou de harde kern wel even de op op bezoek gaan uit bij familieleden. Als enige speler durfde naar Stam met de dreigementen te negeren van en eiste het hij, met succes, via een het rechtszaak zijn tijdens achterstallige salaris op. het Een openhartige Stam tijdens kan op dit de moment onder de verdedigers het in Nederland eigenlijk de geen toekomstige tijdens wereldtoppers uit ontdekken, en kondigt aan dat uit hij het door liefste zo in snel mogelijk in naar het buitenland hoofdtrainer met wordt.

In de media op en door op Twitter trekt Raymond Verheijen door al jaren een de aandacht met met provocerende uitspraken. Sommigen vinden op hem een op betweter, maar zijn van trainingsmethoden zijn door baanbrekend. Hij op trainde en adviseerde de topclubs uit binnen- het en buitenland en was sinds Euro op tv 2000 op tv als enige Nederlander op tv betrokken bij alle grote eindtoernooien. uit Johan gaat uit het een gesprek aan met de inspanningsfysioloog en op tv een trainingsspecialist.

Interviewprogramma waarin Johan tijdens Derksen met op tv een gast op het pad gaat in en een uur lang sportieve, het zakelijke tijdens en persoonlijke hoogte- op tv en dieptepunten op tv bespreekt.

Interviewprogramma waarin Johan de Derksen met een door de gast op pad door gaat en een uur een lang sportieve, op zakelijke en persoonlijke hoogte- en dieptepunten van met bespreekt.

Interviewprogramma waarin op Johan door Derksen met een gast op pad op tv gaat door en een uur lang het sportieve, zakelijke en persoonlijke met hoogte- en het dieptepunten op tv bespreekt.

Te naar gast is: Johan een Cruijff.

Te naar gast is: Ruud naar Gullit.

Te op gast is: Guus door Hiddink.

Interviewprogramma waarin Johan de Derksen een gast op van naam uit op tv van de 'voetballerij' uitvoerig aan door de tand met voelt.

Te een gast is: op Ronald de Boer.

Te gast is: in Willem van door Hanegem.

november 2019
17-04-2017 22:37

Clarence Seedorf

Derksen & ... - Clarence Seedorf

Interviewprogramma waarin Johan Derksen Clarence Seedorf uitvoerig aan de tand voelt.

20-02-2017 22:35

Wesley Sneijder

Derksen & ... - Wesley Sneijder

Interviewprogramma waarin Johan Derksen Wesley Sneijder uitvoerig aan de tand voelt.

26-10-2015 22:02

Afl. 7

Derksen & ... - Afl. 7

Johan confronteert de man die Feyenoord de UEFA Cup bezorgde met een reeks van conflicten. De uiterst weerbare Pierre van Hooijdonk deinsde er nooit voor terug om zijn recht op te eisen bij clubs van wie hij nog geld tegoed had. En natuurli...

19-10-2015 22:01

Afl. 6

Derksen & ... - Afl. 6

Johan graaft op zijn geheel eigen wijze naar de schat aan ervaring die Hans in zijn veelbewogen (voetbal)leven heeft opgedaan. Als voetballer werd Kraay jr. een cultheld, en ook als voetbaltrainer heeft hij het in zich om verder te komen da...

12-10-2015 22:03

Jaap Stam

Derksen & ... - Jaap Stam

Jaap Stam vertelt het onvoorstelbare verhaal van zijn gedwongen vertrek bij Manchester United. Maar dat verhaal valt eigenlijk in het niet bij zijn avonturen bij Lazio Roma. Stam legt Johan Derksen uit hoe hij en zijn medespelers er onder d...

05-10-2015 22:03

Raymond Verheijen

Derksen & ... - Raymond Verheijen

In de media en op Twitter trekt Raymond Verheijen al jaren de aandacht met provocerende uitspraken. Sommigen vinden hem een betweter, maar zijn trainingsmethoden zijn baanbrekend. Hij trainde en adviseerde topclubs uit binnen- en buitenland...

28-09-2015 22:02

Huub Stevens

Derksen & ... - Huub Stevens

Interviewprogramma waarin Johan Derksen met een gast op pad gaat en een uur lang sportieve, zakelijke en persoonlijke hoogte- en dieptepunten bespreekt.

21-09-2015 22:00

Wim Kieft

Derksen & ... - Wim Kieft

Interviewprogramma waarin Johan Derksen met een gast op pad gaat en een uur lang sportieve, zakelijke en persoonlijke hoogte- en dieptepunten bespreekt.

14-09-2015 22:01

Kees Jansma

Derksen & ... - Kees Jansma

Interviewprogramma waarin Johan Derksen met een gast op pad gaat en een uur lang sportieve, zakelijke en persoonlijke hoogte- en dieptepunten bespreekt.

04-11-2013 22:03

Johan Cruijff

Derksen & ... - Johan Cruijff

Te gast is: Johan Cruijff.

21-10-2013 22:08

Ruud Gullit

Derksen & ... - Ruud Gullit

Te gast is: Ruud Gullit.

14-10-2013 22:00

Guus Hiddink

Derksen & ... - Guus Hiddink

Te gast is: Guus Hiddink.

30-09-2013 22:01

Edwin van der Sar

Derksen & ... - Edwin van der Sar

Interviewprogramma waarin Johan Derksen een gast van naam uit de 'voetballerij' uitvoerig aan de tand voelt.

23-09-2013 22:01

Ronald de Boer

Derksen & ... - Ronald de Boer

Te gast is: Ronald de Boer.

16-09-2013 22:02

Derksen & ... "Willem van Hanegem"

Derksen & ... - Derksen & ... "Willem van Hanegem"

Te gast is: Willem van Hanegem.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Derksen & ... gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Derksen & ... de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Derksen & ... bij Derksen & ... liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Derksen & .... Heb je een uitzending van Derksen & ... gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Derksen & ... gemist

Uitzending gemist van Derksen & ...? Hier kun je alle uitzendingen van Derksen & ... kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 18
  • Laatste uitzending op 17-04-2017 om 22:37 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!