Programma gemist?

Interviewprogramma waarin van Johan Derksen Clarence het Seedorf uitvoerig aan de uit op tv tand voelt.

Interviewprogramma in waarin Johan op Derksen Wesley Sneijder een uitvoerig aan de tand naar voelt.

Johan door confronteert de man die Feyenoord tijdens de van UEFA Cup bezorgde op met een door reeks van conflicten. De tijdens uiterst weerbare een Pierre van Hooijdonk deinsde er met nooit voor met terug om op tv zijn recht op te eisen bij in clubs van wie de de hij nog geld tegoed had. de En natuurlijk gaat het het ook over op de uit vrije trap die een jonge Van het Persie van de hem stal, en de over een de poging tot karaktermoord naar die dezelfde Van in Persie op hem beging een na de gewonnen tijdens troostfinale tegen door Brazilië. En hoe groot is van de op kans dat Van Hooijdonk met zijn club NAC op naar een hoger plan op gaat van tillen?

Johan in graaft op zijn geheel eigen met wijze een naar de schat op tv aan ervaring die uit Hans in zijn de veelbewogen (voetbal)leven heeft op tv opgedaan. Als voetballer werd door Kraay door jr. een cultheld, naar en ook als voetbaltrainer heeft hij naar het in tijdens zich om verder op te komen tijdens dan waartoe menigeen hem in uit staat acht. Alleen op tv al vanwege in zijn de niet te stelpen op liefde voor het voetbal. Kraay jr. door heeft het een onder op tv andere over zijn vader Kraay door sr., die het in tijdens zijn met tijd als analist ook al de moeilijk had een met de op tv onvervalst rücksichtslose, met nietsontziende en weerbarstige in manier waarop collega een Derksen zijn commentaren de wereld in uit slingert, ook op richting collega's. op Waarvan seniors zoon er nu van een door is.

Jaap Stam vertelt het in het onvoorstelbare verhaal van zijn van gedwongen in vertrek bij Manchester United. Maar dat door verhaal een valt eigenlijk in het op tv niet de bij zijn avonturen bij Lazio het Roma. Stam een legt Johan Derksen uit tijdens hoe van hij en zijn medespelers er op onder druk stonden met van de een beruchte ultrarechtse op tv tifosi. De spelers kregen een geen salaris, maar uit als ze daartegen zouden ageren tijdens zou de harde van het kern wel even op bezoek de gaan bij familieleden. Als tijdens het enige speler durfde Stam de dreigementen tijdens te negeren en het eiste in hij, met een succes, via een rechtszaak zijn achterstallige door salaris op. Een van het openhartige Stam kan op dit moment met onder de verdedigers van in Nederland eigenlijk een geen toekomstige wereldtoppers op van ontdekken, en kondigt aan naar dat hij het met liefste zo snel mogelijk in tijdens het de buitenland hoofdtrainer door wordt.

In de media op tv en op Twitter op tv trekt de Raymond Verheijen al jaren door de aandacht met provocerende in uitspraken. op tv Sommigen vinden de hem een betweter, maar zijn trainingsmethoden uit op zijn baanbrekend. Hij trainde en adviseerde een topclubs uit binnen- door en buitenland in en was sinds Euro op 2000 door als enige Nederlander betrokken de bij alle door grote eindtoernooien. Johan op gaat het gesprek een aan met de inspanningsfysioloog op en met trainingsspecialist.

Interviewprogramma waarin tijdens Johan Derksen met een het gast op pad in gaat en in een op uur lang sportieve, de zakelijke en persoonlijke hoogte- en dieptepunten op de bespreekt.

Interviewprogramma naar waarin Johan Derksen op tv met een gast in op pad op tv gaat en een uur de lang sportieve, zakelijke en uit persoonlijke hoogte- door en dieptepunten op tv bespreekt.

Interviewprogramma waarin Johan uit Derksen met op een gast op pad in gaat en van een door uur lang sportieve, met zakelijke en persoonlijke hoogte- en dieptepunten op van bespreekt.

Te gast in is: Johan uit Cruijff.

Te naar gast is: uit Ruud Gullit.

Te gast op is: Guus door Hiddink.

Interviewprogramma op waarin Johan uit Derksen een gast op tv van naam uit de 'voetballerij' uitvoerig de aan de het tand op voelt.

Te uit gast is: Ronald de het Boer.

Te tijdens gast is: van Willem van Hanegem.

oktober 2020
17-04-2017 22:37

Clarence Seedorf

Derksen & ... - Clarence Seedorf

Interviewprogramma waarin Johan Derksen Clarence Seedorf uitvoerig aan de tand voelt.

20-02-2017 22:35

Wesley Sneijder

Derksen & ... - Wesley Sneijder

Interviewprogramma waarin Johan Derksen Wesley Sneijder uitvoerig aan de tand voelt.

26-10-2015 22:02

Afl. 7

Derksen & ... - Afl. 7

Johan confronteert de man die Feyenoord de UEFA Cup bezorgde met een reeks van conflicten. De uiterst weerbare Pierre van Hooijdonk deinsde er nooit voor terug om zijn recht op te eisen bij clubs van wie hij nog geld tegoed had. En natuurli...

19-10-2015 22:01

Afl. 6

Derksen & ... - Afl. 6

Johan graaft op zijn geheel eigen wijze naar de schat aan ervaring die Hans in zijn veelbewogen (voetbal)leven heeft opgedaan. Als voetballer werd Kraay jr. een cultheld, en ook als voetbaltrainer heeft hij het in zich om verder te komen da...

12-10-2015 22:03

Jaap Stam

Derksen & ... - Jaap Stam

Jaap Stam vertelt het onvoorstelbare verhaal van zijn gedwongen vertrek bij Manchester United. Maar dat verhaal valt eigenlijk in het niet bij zijn avonturen bij Lazio Roma. Stam legt Johan Derksen uit hoe hij en zijn medespelers er onder d...

05-10-2015 22:03

Raymond Verheijen

Derksen & ... - Raymond Verheijen

In de media en op Twitter trekt Raymond Verheijen al jaren de aandacht met provocerende uitspraken. Sommigen vinden hem een betweter, maar zijn trainingsmethoden zijn baanbrekend. Hij trainde en adviseerde topclubs uit binnen- en buitenland...

28-09-2015 22:02

Huub Stevens

Derksen & ... - Huub Stevens

Interviewprogramma waarin Johan Derksen met een gast op pad gaat en een uur lang sportieve, zakelijke en persoonlijke hoogte- en dieptepunten bespreekt.

21-09-2015 22:00

Wim Kieft

Derksen & ... - Wim Kieft

Interviewprogramma waarin Johan Derksen met een gast op pad gaat en een uur lang sportieve, zakelijke en persoonlijke hoogte- en dieptepunten bespreekt.

14-09-2015 22:01

Kees Jansma

Derksen & ... - Kees Jansma

Interviewprogramma waarin Johan Derksen met een gast op pad gaat en een uur lang sportieve, zakelijke en persoonlijke hoogte- en dieptepunten bespreekt.

04-11-2013 22:03

Johan Cruijff

Derksen & ... - Johan Cruijff

Te gast is: Johan Cruijff.

21-10-2013 22:08

Ruud Gullit

Derksen & ... - Ruud Gullit

Te gast is: Ruud Gullit.

14-10-2013 22:00

Guus Hiddink

Derksen & ... - Guus Hiddink

Te gast is: Guus Hiddink.

30-09-2013 22:01

Edwin van der Sar

Derksen & ... - Edwin van der Sar

Interviewprogramma waarin Johan Derksen een gast van naam uit de 'voetballerij' uitvoerig aan de tand voelt.

23-09-2013 22:01

Ronald de Boer

Derksen & ... - Ronald de Boer

Te gast is: Ronald de Boer.

16-09-2013 22:02

Derksen & ... "Willem van Hanegem"

Derksen & ... - Derksen & ... "Willem van Hanegem"

Te gast is: Willem van Hanegem.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Derksen & ... gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Derksen & ... de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Derksen & ... bij Derksen & ... liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Derksen & .... Heb je een uitzending van Derksen & ... gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Derksen & ... gemist

Uitzending gemist van Derksen & ...? Hier kun je alle uitzendingen van Derksen & ... kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 18
  • Laatste uitzending op 17-04-2017 om 22:37 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!