Programma gemist?

Interviewprogramma waarin Johan van de Derksen Clarence Seedorf uitvoerig uit aan de tand uit voelt.

Interviewprogramma naar waarin Johan Derksen tijdens Wesley Sneijder uitvoerig naar aan de het tand voelt.

Johan in confronteert de man tijdens die Feyenoord de op UEFA Cup in bezorgde met een reeks van van conflicten. tijdens De uiterst weerbare Pierre een van Hooijdonk deinsde er van nooit voor terug op om het zijn recht op te eisen bij tijdens clubs van de wie hij nog geld het door tegoed had. En natuurlijk door gaat het ook in over de vrije in trap die een uit jonge Van een Persie van hem stal, en het over de de poging tot de karaktermoord die dezelfde Van Persie op tv op hem tijdens beging na de de gewonnen troostfinale tegen in Brazilië. En hoe groot het is de kans dat van Van van Hooijdonk zijn club van NAC naar een hoger plan op gaat tijdens tillen?

Johan graaft op op zijn geheel tijdens eigen wijze op naar de schat aan door ervaring uit die Hans in zijn veelbewogen (voetbal)leven in een heeft opgedaan. Als een voetballer werd Kraay jr. een cultheld, de en op ook als voetbaltrainer heeft door hij van het in zich door om verder te komen dan door waartoe uit menigeen hem in staat acht. Alleen naar al vanwege op tv zijn niet te op stelpen liefde een voor het tijdens voetbal. Kraay jr. heeft het door onder andere over zijn met vader Kraay sr., het die naar het in een zijn tijd als analist met ook al moeilijk had met door de onvervalst uit rücksichtslose, naar nietsontziende en weerbarstige met manier waarop collega Derksen zijn commentaren uit op de wereld in slingert, ook het richting collega's. Waarvan seniors naar in zoon er nu een met is.

Jaap met Stam vertelt het onvoorstelbare verhaal in met van zijn gedwongen vertrek naar bij Manchester United. Maar de dat op tv verhaal valt eigenlijk in het niet een bij zijn naar avonturen bij in Lazio Roma. uit Stam legt Johan tijdens Derksen uit hoe hij en zijn naar de medespelers er onder druk in stonden van de uit beruchte ultrarechtse tifosi. tijdens De spelers naar kregen geen salaris, maar als ze de daartegen zouden ageren een zou de harde het kern wel even op tv op de bezoek gaan met bij familieleden. Als op tv enige speler durfde Stam de dreigementen uit met te negeren en eiste van hij, met succes, via van een rechtszaak zijn achterstallige naar salaris op. Een in van openhartige Stam kan op dit het moment onder de het verdedigers in Nederland in eigenlijk geen uit toekomstige wereldtoppers ontdekken, en een kondigt aan dat hij tijdens het het liefste zo snel op tv mogelijk in het de buitenland hoofdtrainer uit wordt.

In de naar media en op tv op Twitter trekt op Raymond Verheijen al van jaren de naar aandacht met provocerende uitspraken. Sommigen het vinden hem een betweter, het maar een zijn trainingsmethoden zijn op tv baanbrekend. Hij met trainde en adviseerde topclubs uit binnen- het een en buitenland en was tijdens sinds Euro 2000 naar als enige Nederlander betrokken bij de alle grote tijdens eindtoernooien. Johan gaat een het gesprek aan de met de inspanningsfysioloog met en met trainingsspecialist.

Interviewprogramma van waarin Johan van Derksen met een gast door op pad gaat door en een uur lang uit sportieve, zakelijke en persoonlijke uit hoogte- en dieptepunten van naar bespreekt.

Interviewprogramma naar waarin Johan Derksen met op een gast op pad het gaat en een het uur lang sportieve, met zakelijke uit en persoonlijke hoogte- en dieptepunten door tijdens bespreekt.

Interviewprogramma tijdens waarin Johan Derksen met een op gast met op pad gaat en een in uur door lang sportieve, de zakelijke en persoonlijke hoogte- en dieptepunten op op bespreekt.

Te uit gast is: Johan in Cruijff.

Te naar gast is: op tv Ruud Gullit.

Te gast is: naar Guus het Hiddink.

Interviewprogramma de waarin Johan tijdens Derksen een gast van door naam uit het de 'voetballerij' uitvoerig uit aan de tand uit voelt.

Te naar gast is: Ronald de op Boer.

Te naar gast is: Willem van op Hanegem.

juni 2021
17-04-2017 22:37

Clarence Seedorf

Derksen & ... - Clarence Seedorf

Interviewprogramma waarin Johan Derksen Clarence Seedorf uitvoerig aan de tand voelt.

20-02-2017 22:35

Wesley Sneijder

Derksen & ... - Wesley Sneijder

Interviewprogramma waarin Johan Derksen Wesley Sneijder uitvoerig aan de tand voelt.

26-10-2015 22:02

Afl. 7

Derksen & ... - Afl. 7

Johan confronteert de man die Feyenoord de UEFA Cup bezorgde met een reeks van conflicten. De uiterst weerbare Pierre van Hooijdonk deinsde er nooit voor terug om zijn recht op te eisen bij clubs van wie hij nog geld tegoed had. En natuurli...

19-10-2015 22:01

Afl. 6

Derksen & ... - Afl. 6

Johan graaft op zijn geheel eigen wijze naar de schat aan ervaring die Hans in zijn veelbewogen (voetbal)leven heeft opgedaan. Als voetballer werd Kraay jr. een cultheld, en ook als voetbaltrainer heeft hij het in zich om verder te komen da...

12-10-2015 22:03

Jaap Stam

Derksen & ... - Jaap Stam

Jaap Stam vertelt het onvoorstelbare verhaal van zijn gedwongen vertrek bij Manchester United. Maar dat verhaal valt eigenlijk in het niet bij zijn avonturen bij Lazio Roma. Stam legt Johan Derksen uit hoe hij en zijn medespelers er onder d...

05-10-2015 22:03

Raymond Verheijen

Derksen & ... - Raymond Verheijen

In de media en op Twitter trekt Raymond Verheijen al jaren de aandacht met provocerende uitspraken. Sommigen vinden hem een betweter, maar zijn trainingsmethoden zijn baanbrekend. Hij trainde en adviseerde topclubs uit binnen- en buitenland...

28-09-2015 22:02

Huub Stevens

Derksen & ... - Huub Stevens

Interviewprogramma waarin Johan Derksen met een gast op pad gaat en een uur lang sportieve, zakelijke en persoonlijke hoogte- en dieptepunten bespreekt.

21-09-2015 22:00

Wim Kieft

Derksen & ... - Wim Kieft

Interviewprogramma waarin Johan Derksen met een gast op pad gaat en een uur lang sportieve, zakelijke en persoonlijke hoogte- en dieptepunten bespreekt.

14-09-2015 22:01

Kees Jansma

Derksen & ... - Kees Jansma

Interviewprogramma waarin Johan Derksen met een gast op pad gaat en een uur lang sportieve, zakelijke en persoonlijke hoogte- en dieptepunten bespreekt.

04-11-2013 22:03

Johan Cruijff

Derksen & ... - Johan Cruijff

Te gast is: Johan Cruijff.

21-10-2013 22:08

Ruud Gullit

Derksen & ... - Ruud Gullit

Te gast is: Ruud Gullit.

14-10-2013 22:00

Guus Hiddink

Derksen & ... - Guus Hiddink

Te gast is: Guus Hiddink.

30-09-2013 22:01

Edwin van der Sar

Derksen & ... - Edwin van der Sar

Interviewprogramma waarin Johan Derksen een gast van naam uit de 'voetballerij' uitvoerig aan de tand voelt.

23-09-2013 22:01

Ronald de Boer

Derksen & ... - Ronald de Boer

Te gast is: Ronald de Boer.

16-09-2013 22:02

Derksen & ... "Willem van Hanegem"

Derksen & ... - Derksen & ... "Willem van Hanegem"

Te gast is: Willem van Hanegem.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Derksen & ... gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Derksen & ... de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Derksen & ... bij Derksen & ... liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Derksen & .... Heb je een uitzending van Derksen & ... gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Derksen & ... gemist

Uitzending gemist van Derksen & ...? Hier kun je alle uitzendingen van Derksen & ... kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 18
  • Laatste uitzending op 17-04-2017 om 22:37 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!