Programma gemist?

Interviewprogramma waarin Johan van Derksen op Clarence Seedorf op uitvoerig aan de tand in voelt.

Interviewprogramma naar waarin Johan Derksen het Wesley Sneijder uitvoerig aan de door tand de voelt.

Johan een confronteert de in man die Feyenoord de UEFA Cup op tv bezorgde met een door reeks in van conflicten. De uiterst een weerbare Pierre van uit Hooijdonk door deinsde er nooit voor op tv terug om zijn door recht op te eisen bij tijdens op tv clubs van wie hij nog geld tijdens tegoed had. tijdens En natuurlijk van gaat het ook over de het de vrije trap die een door jonge Van Persie door van hem van stal, en over de poging tot met karaktermoord die het dezelfde op tv Van Persie op hem op beging na de gewonnen van troostfinale naar tegen Brazilië. En hoe groot is op tv de kans dat van Van Hooijdonk zijn uit club de NAC naar een hoger plan met gaat uit tillen?

Johan een graaft op naar zijn geheel eigen wijze naar op de schat het aan ervaring die tijdens Hans in in zijn veelbewogen (voetbal)leven heeft opgedaan. Als op tv naar voetballer werd Kraay jr. op tv een cultheld, en op ook als voetbaltrainer heeft hij tijdens het in uit zich door om verder te door komen dan waartoe menigeen hem in naar staat acht. Alleen met in al vanwege zijn niet te stelpen in liefde voor het met voetbal. Kraay jr. in heeft de het onder andere tijdens over zijn vader met Kraay sr., die het in naar zijn tijd als naar de analist ook al moeilijk had met door de de onvervalst rücksichtslose, nietsontziende en uit weerbarstige manier waarop de collega met Derksen zijn commentaren de door wereld in slingert, ook het richting collega's. Waarvan op tv seniors zoon er met nu naar een is.

Jaap Stam vertelt van van het onvoorstelbare verhaal door van zijn gedwongen tijdens vertrek bij Manchester United. Maar een dat verhaal valt tijdens eigenlijk in naar het niet bij zijn avonturen naar bij Lazio op Roma. Stam op tv legt Johan Derksen uit hoe met hij door en zijn medespelers er onder het druk het stonden van de beruchte naar ultrarechtse tifosi. De spelers tijdens kregen geen salaris, door maar naar als ze daartegen zouden ageren een zou de in harde kern wel even in uit op bezoek gaan bij familieleden. uit Als enige op tv speler durfde Stam op de dreigementen te negeren door en eiste van hij, met succes, via een het rechtszaak zijn achterstallige in naar salaris op. Een openhartige Stam door kan op dit moment op tijdens onder de verdedigers het in Nederland eigenlijk geen toekomstige wereldtoppers met ontdekken, van en kondigt aan dat in hij het liefste zo met snel naar mogelijk in het buitenland een hoofdtrainer door wordt.

In naar de media en op Twitter tijdens trekt Raymond Verheijen met al uit jaren de aandacht met het provocerende uitspraken. Sommigen vinden het op tv hem een betweter, maar zijn trainingsmethoden door zijn naar baanbrekend. Hij trainde en adviseerde de topclubs uit binnen- op en op tv buitenland en was op tv sinds Euro 2000 als met enige de Nederlander betrokken bij alle grote het eindtoernooien. Johan gaat van het gesprek aan met naar de inspanningsfysioloog door en uit trainingsspecialist.

Interviewprogramma op waarin Johan Derksen met met een op gast op pad gaat en een van uur lang de sportieve, zakelijke op en persoonlijke hoogte- door en dieptepunten op bespreekt.

Interviewprogramma op tv waarin Johan Derksen van met een gast op pad met gaat en met een uur op lang sportieve, zakelijke en het persoonlijke hoogte- en het dieptepunten tijdens bespreekt.

Interviewprogramma met waarin Johan Derksen met een een een gast op pad gaat van en een uur lang het sportieve, zakelijke uit en persoonlijke hoogte- en dieptepunten van naar bespreekt.

Te op tv gast is: uit Johan Cruijff.

Te gast tijdens is: Ruud tijdens Gullit.

Te gast een is: Guus tijdens Hiddink.

Interviewprogramma met waarin Johan Derksen een gast op van naam uit een de 'voetballerij' uit uitvoerig aan de tand op tijdens voelt.

Te van gast is: uit Ronald de Boer.

Te een gast is: Willem het van Hanegem.

februari 2020
17-04-2017 22:37

Clarence Seedorf

Derksen & ... - Clarence Seedorf

Interviewprogramma waarin Johan Derksen Clarence Seedorf uitvoerig aan de tand voelt.

20-02-2017 22:35

Wesley Sneijder

Derksen & ... - Wesley Sneijder

Interviewprogramma waarin Johan Derksen Wesley Sneijder uitvoerig aan de tand voelt.

26-10-2015 22:02

Afl. 7

Derksen & ... - Afl. 7

Johan confronteert de man die Feyenoord de UEFA Cup bezorgde met een reeks van conflicten. De uiterst weerbare Pierre van Hooijdonk deinsde er nooit voor terug om zijn recht op te eisen bij clubs van wie hij nog geld tegoed had. En natuurli...

19-10-2015 22:01

Afl. 6

Derksen & ... - Afl. 6

Johan graaft op zijn geheel eigen wijze naar de schat aan ervaring die Hans in zijn veelbewogen (voetbal)leven heeft opgedaan. Als voetballer werd Kraay jr. een cultheld, en ook als voetbaltrainer heeft hij het in zich om verder te komen da...

12-10-2015 22:03

Jaap Stam

Derksen & ... - Jaap Stam

Jaap Stam vertelt het onvoorstelbare verhaal van zijn gedwongen vertrek bij Manchester United. Maar dat verhaal valt eigenlijk in het niet bij zijn avonturen bij Lazio Roma. Stam legt Johan Derksen uit hoe hij en zijn medespelers er onder d...

05-10-2015 22:03

Raymond Verheijen

Derksen & ... - Raymond Verheijen

In de media en op Twitter trekt Raymond Verheijen al jaren de aandacht met provocerende uitspraken. Sommigen vinden hem een betweter, maar zijn trainingsmethoden zijn baanbrekend. Hij trainde en adviseerde topclubs uit binnen- en buitenland...

28-09-2015 22:02

Huub Stevens

Derksen & ... - Huub Stevens

Interviewprogramma waarin Johan Derksen met een gast op pad gaat en een uur lang sportieve, zakelijke en persoonlijke hoogte- en dieptepunten bespreekt.

21-09-2015 22:00

Wim Kieft

Derksen & ... - Wim Kieft

Interviewprogramma waarin Johan Derksen met een gast op pad gaat en een uur lang sportieve, zakelijke en persoonlijke hoogte- en dieptepunten bespreekt.

14-09-2015 22:01

Kees Jansma

Derksen & ... - Kees Jansma

Interviewprogramma waarin Johan Derksen met een gast op pad gaat en een uur lang sportieve, zakelijke en persoonlijke hoogte- en dieptepunten bespreekt.

04-11-2013 22:03

Johan Cruijff

Derksen & ... - Johan Cruijff

Te gast is: Johan Cruijff.

21-10-2013 22:08

Ruud Gullit

Derksen & ... - Ruud Gullit

Te gast is: Ruud Gullit.

14-10-2013 22:00

Guus Hiddink

Derksen & ... - Guus Hiddink

Te gast is: Guus Hiddink.

30-09-2013 22:01

Edwin van der Sar

Derksen & ... - Edwin van der Sar

Interviewprogramma waarin Johan Derksen een gast van naam uit de 'voetballerij' uitvoerig aan de tand voelt.

23-09-2013 22:01

Ronald de Boer

Derksen & ... - Ronald de Boer

Te gast is: Ronald de Boer.

16-09-2013 22:02

Derksen & ... "Willem van Hanegem"

Derksen & ... - Derksen & ... "Willem van Hanegem"

Te gast is: Willem van Hanegem.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Derksen & ... gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Derksen & ... de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Derksen & ... bij Derksen & ... liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Derksen & .... Heb je een uitzending van Derksen & ... gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Derksen & ... gemist

Uitzending gemist van Derksen & ...? Hier kun je alle uitzendingen van Derksen & ... kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 18
  • Laatste uitzending op 17-04-2017 om 22:37 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!