Programma gemist?

Interviewprogramma in waarin Johan Derksen Clarence Seedorf uit uitvoerig met aan de tand uit voelt.

Interviewprogramma waarin op tv Johan Derksen Wesley op Sneijder uitvoerig aan de tijdens in tand voelt.

Johan naar confronteert de man die Feyenoord tijdens de uit UEFA Cup bezorgde met een van reeks van het conflicten. De door uiterst weerbare Pierre van op tv Hooijdonk deinsde met er nooit voor het terug om zijn tijdens recht op te eisen op tv bij tijdens clubs van wie hij nog geld in tegoed uit had. En het natuurlijk gaat het ook over uit de vrije trap door die een jonge naar Van Persie van hem tijdens stal, en de over uit de poging tot karaktermoord die dezelfde door Van Persie op tijdens hem beging de na naar de gewonnen troostfinale tegen Brazilië. naar En hoe groot het is tijdens de kans dat door Van Hooijdonk zijn club NAC in naar een hoger plan uit gaat uit tillen?

Johan graaft met op zijn tijdens geheel eigen wijze naar de naar schat aan ervaring uit op tv die Hans in zijn veelbewogen door (voetbal)leven het heeft opgedaan. Als voetballer werd Kraay uit een jr. een cultheld, en ook naar als voetbaltrainer heeft hij met het in uit zich om verder naar te komen dan waartoe uit menigeen hem het in met staat acht. Alleen op tv al vanwege zijn niet te op tv stelpen met liefde voor het voetbal. Kraay jr. op heeft het naar onder andere over zijn het vader Kraay sr., tijdens die het in op zijn op tijd als analist ook al met moeilijk had met met de het onvervalst rücksichtslose, nietsontziende en tijdens weerbarstige manier met waarop collega een Derksen zijn commentaren de op tv wereld in de slingert, ook richting collega's. Waarvan seniors tijdens zoon er een nu een naar is.

Jaap Stam vertelt de met het onvoorstelbare verhaal van zijn van gedwongen vertrek een bij Manchester United. Maar dat de verhaal valt eigenlijk op in het niet een bij zijn het avonturen bij een Lazio Roma. Stam legt Johan met van Derksen uit hoe hij naar en zijn medespelers op er onder druk stonden van met in de beruchte ultrarechtse tifosi. van De spelers kregen geen salaris, een op tv maar als ze daartegen zouden een ageren zou uit de harde kern wel even uit op bezoek met gaan door bij familieleden. Als in enige speler durfde met Stam de dreigementen te negeren in en eiste hij, door met succes, via een een rechtszaak zijn achterstallige in salaris op. Een een openhartige Stam het kan tijdens op dit moment onder de het verdedigers in in Nederland eigenlijk geen toekomstige wereldtoppers door ontdekken, het en kondigt aan dat op tv hij met het liefste zo snel in mogelijk in het buitenland hoofdtrainer van in wordt.

In de door media op en op Twitter trekt door Raymond Verheijen het al jaren de aandacht op met provocerende uitspraken. Sommigen vinden een hem een de betweter, maar op zijn trainingsmethoden zijn baanbrekend. met Hij trainde en van adviseerde het topclubs uit binnen- en buitenland van en was met sinds Euro op 2000 als enige Nederlander betrokken bij het alle uit grote eindtoernooien. Johan gaat het op gesprek aan met met op tv de inspanningsfysioloog en een trainingsspecialist.

Interviewprogramma de waarin Johan Derksen met een het gast op uit pad naar gaat en een met uur lang sportieve, zakelijke en persoonlijke uit hoogte- en dieptepunten tijdens een bespreekt.

Interviewprogramma waarin uit Johan Derksen met een naar gast op tijdens pad gaat en naar een uur lang naar sportieve, zakelijke en op tv persoonlijke hoogte- van en dieptepunten de bespreekt.

Interviewprogramma waarin Johan het Derksen met een met gast op een pad gaat en de een uur op lang sportieve, zakelijke en het persoonlijke hoogte- en dieptepunten naar uit bespreekt.

Te gast uit is: Johan een Cruijff.

Te door gast is: Ruud door Gullit.

Te het gast is: Guus op tv Hiddink.

Interviewprogramma waarin Johan naar Derksen een gast tijdens van naam de uit de 'voetballerij' uitvoerig op aan de tand naar op voelt.

Te de gast is: Ronald naar de Boer.

Te gast het is: op Willem van Hanegem.

juli 2021
17-04-2017 22:37

Clarence Seedorf

Derksen & ... - Clarence Seedorf

Interviewprogramma waarin Johan Derksen Clarence Seedorf uitvoerig aan de tand voelt.

20-02-2017 22:35

Wesley Sneijder

Derksen & ... - Wesley Sneijder

Interviewprogramma waarin Johan Derksen Wesley Sneijder uitvoerig aan de tand voelt.

26-10-2015 22:02

Afl. 7

Derksen & ... - Afl. 7

Johan confronteert de man die Feyenoord de UEFA Cup bezorgde met een reeks van conflicten. De uiterst weerbare Pierre van Hooijdonk deinsde er nooit voor terug om zijn recht op te eisen bij clubs van wie hij nog geld tegoed had. En natuurli...

19-10-2015 22:01

Afl. 6

Derksen & ... - Afl. 6

Johan graaft op zijn geheel eigen wijze naar de schat aan ervaring die Hans in zijn veelbewogen (voetbal)leven heeft opgedaan. Als voetballer werd Kraay jr. een cultheld, en ook als voetbaltrainer heeft hij het in zich om verder te komen da...

12-10-2015 22:03

Jaap Stam

Derksen & ... - Jaap Stam

Jaap Stam vertelt het onvoorstelbare verhaal van zijn gedwongen vertrek bij Manchester United. Maar dat verhaal valt eigenlijk in het niet bij zijn avonturen bij Lazio Roma. Stam legt Johan Derksen uit hoe hij en zijn medespelers er onder d...

05-10-2015 22:03

Raymond Verheijen

Derksen & ... - Raymond Verheijen

In de media en op Twitter trekt Raymond Verheijen al jaren de aandacht met provocerende uitspraken. Sommigen vinden hem een betweter, maar zijn trainingsmethoden zijn baanbrekend. Hij trainde en adviseerde topclubs uit binnen- en buitenland...

28-09-2015 22:02

Huub Stevens

Derksen & ... - Huub Stevens

Interviewprogramma waarin Johan Derksen met een gast op pad gaat en een uur lang sportieve, zakelijke en persoonlijke hoogte- en dieptepunten bespreekt.

21-09-2015 22:00

Wim Kieft

Derksen & ... - Wim Kieft

Interviewprogramma waarin Johan Derksen met een gast op pad gaat en een uur lang sportieve, zakelijke en persoonlijke hoogte- en dieptepunten bespreekt.

14-09-2015 22:01

Kees Jansma

Derksen & ... - Kees Jansma

Interviewprogramma waarin Johan Derksen met een gast op pad gaat en een uur lang sportieve, zakelijke en persoonlijke hoogte- en dieptepunten bespreekt.

04-11-2013 22:03

Johan Cruijff

Derksen & ... - Johan Cruijff

Te gast is: Johan Cruijff.

21-10-2013 22:08

Ruud Gullit

Derksen & ... - Ruud Gullit

Te gast is: Ruud Gullit.

14-10-2013 22:00

Guus Hiddink

Derksen & ... - Guus Hiddink

Te gast is: Guus Hiddink.

30-09-2013 22:01

Edwin van der Sar

Derksen & ... - Edwin van der Sar

Interviewprogramma waarin Johan Derksen een gast van naam uit de 'voetballerij' uitvoerig aan de tand voelt.

23-09-2013 22:01

Ronald de Boer

Derksen & ... - Ronald de Boer

Te gast is: Ronald de Boer.

16-09-2013 22:02

Derksen & ... "Willem van Hanegem"

Derksen & ... - Derksen & ... "Willem van Hanegem"

Te gast is: Willem van Hanegem.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Derksen & ... gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Derksen & ... de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Derksen & ... bij Derksen & ... liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Derksen & .... Heb je een uitzending van Derksen & ... gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Derksen & ... gemist

Uitzending gemist van Derksen & ...? Hier kun je alle uitzendingen van Derksen & ... kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 18
  • Laatste uitzending op 17-04-2017 om 22:37 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!