Programma gemist?

Fotograaf Bob verliest met zijn vriendin naar bij in een terroristische aanslag in Afghanistan. het Ruim een jaar later in maakt hij op tijdens Texel met een fotoreportage. Op het naar strand ontmoet van hij Kathleen, een van beeldschone geschiedenisstudente, die in de het plaatselijke van disco werkt de voor een louche man met de tijdens bijnaam De Mummie. uit Een man die een door ook op het eiland vertoeft, een van zekere de Frederico Federici, waarschuwt met Bob voor De met Mummie en voor Kathleen. op Maar Bob is in in de in ban van Kathleen. Ze is door ontwapenend en ongrijpbaar naar tegelijkertijd. op tv Onopvallend probeert hij haar door te door volgen. Is zij door net als hij op ook verliefd, of uit gebruikt ze hem alleen maar? op tv Is dit ware met liefde of is op tv het het een nachtmerrie?

november 2020
15-05-2013 22:42

Zomerhitte

Zomerhitte - Zomerhitte

Fotograaf Bob verliest zijn vriendin bij een terroristische aanslag in Afghanistan. Ruim een jaar later maakt hij op Texel een fotoreportage. Op het strand ontmoet hij Kathleen, een beeldschone geschiedenisstudente, die in de plaatselijke d...

Zomerhitte gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Zomerhitte de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Zomerhitte bij Zomerhitte liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Zomerhitte. Heb je een uitzending van Zomerhitte gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Zomerhitte gemist

Uitzending gemist van Zomerhitte? Hier kun je alle uitzendingen van Zomerhitte kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 15-05-2013 om 22:42 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!