Programma gemist?

Fotograaf Bob verliest op zijn vriendin bij een een een terroristische aanslag in door Afghanistan. Ruim een jaar op tv later maakt hij tijdens op Texel tijdens een fotoreportage. tijdens Op het strand ontmoet hij door Kathleen, een beeldschone geschiedenisstudente, de die door in de plaatselijke disco op werkt in voor een louche man met de de bijnaam tijdens De Mummie. Een naar man die ook uit op het eiland op tv vertoeft, een zekere van Frederico Federici, het waarschuwt Bob voor De Mummie en op tv voor Kathleen. Maar door uit Bob is in de ban van op Kathleen. Ze tijdens is ontwapenend en ongrijpbaar de met tegelijkertijd. Onopvallend probeert hij haar op tv te volgen. met Is zij net als in hij ook op tv verliefd, of gebruikt ze hem van alleen het maar? Is dit het ware liefde of door is het een met nachtmerrie?

augustus 2021
15-05-2013 22:42

Zomerhitte

Zomerhitte - Zomerhitte

Fotograaf Bob verliest zijn vriendin bij een terroristische aanslag in Afghanistan. Ruim een jaar later maakt hij op Texel een fotoreportage. Op het strand ontmoet hij Kathleen, een beeldschone geschiedenisstudente, die in de plaatselijke d...

Zomerhitte gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Zomerhitte de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Zomerhitte bij Zomerhitte liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Zomerhitte. Heb je een uitzending van Zomerhitte gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Zomerhitte gemist

Uitzending gemist van Zomerhitte? Hier kun je alle uitzendingen van Zomerhitte kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 15-05-2013 om 22:42 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!