Programma gemist?

Fotograaf tijdens Bob verliest zijn vriendin op bij een terroristische met aanslag in Afghanistan. Ruim met een jaar later tijdens maakt door hij op Texel een fotoreportage. van Op uit het strand ontmoet een hij Kathleen, uit een beeldschone geschiedenisstudente, die in een de plaatselijke disco werkt door voor een louche met man met door de bijnaam De tijdens Mummie. met Een man die ook op met het eiland vertoeft, een met zekere Frederico tijdens Federici, waarschuwt uit Bob voor De Mummie in en voor uit Kathleen. Maar door Bob is in de ban het van Kathleen. op Ze is ontwapenend en op ongrijpbaar tegelijkertijd. een Onopvallend probeert hij haar te de volgen. Is uit zij net de als hij ook verliefd, een of gebruikt een ze hem van alleen maar? Is dit in ware liefde of is naar het een op tv nachtmerrie?

april 2020
15-05-2013 22:42

Zomerhitte

Zomerhitte - Zomerhitte

Fotograaf Bob verliest zijn vriendin bij een terroristische aanslag in Afghanistan. Ruim een jaar later maakt hij op Texel een fotoreportage. Op het strand ontmoet hij Kathleen, een beeldschone geschiedenisstudente, die in de plaatselijke d...

Zomerhitte gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Zomerhitte de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Zomerhitte bij Zomerhitte liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Zomerhitte. Heb je een uitzending van Zomerhitte gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Zomerhitte gemist

Uitzending gemist van Zomerhitte? Hier kun je alle uitzendingen van Zomerhitte kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 15-05-2013 om 22:42 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!