Programma gemist?

Fotograaf Bob een verliest zijn vriendin naar bij een in terroristische aanslag in Afghanistan. Ruim in tijdens een jaar later maakt van hij op Texel een op tv fotoreportage. Op een het strand op ontmoet hij Kathleen, een beeldschone geschiedenisstudente, tijdens die in op tv de plaatselijke het disco werkt voor een een louche man met op de in bijnaam De Mummie. Een man in die ook op tijdens het van eiland vertoeft, een zekere de Frederico Federici, waarschuwt Bob voor door De Mummie en de voor Kathleen. een Maar Bob is in uit de met ban van Kathleen. op Ze is ontwapenend op tv en ongrijpbaar het tegelijkertijd. Onopvallend probeert hij uit haar te volgen. Is met zij net op als hij het ook verliefd, of tijdens gebruikt ze hem alleen maar? het Is dit ware liefde op tv of is het op door een nachtmerrie?

april 2021
15-05-2013 22:42

Zomerhitte

Zomerhitte - Zomerhitte

Fotograaf Bob verliest zijn vriendin bij een terroristische aanslag in Afghanistan. Ruim een jaar later maakt hij op Texel een fotoreportage. Op het strand ontmoet hij Kathleen, een beeldschone geschiedenisstudente, die in de plaatselijke d...

Zomerhitte gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Zomerhitte de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Zomerhitte bij Zomerhitte liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Zomerhitte. Heb je een uitzending van Zomerhitte gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Zomerhitte gemist

Uitzending gemist van Zomerhitte? Hier kun je alle uitzendingen van Zomerhitte kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 15-05-2013 om 22:42 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!