Programma gemist?

Fotograaf tijdens Bob verliest zijn vriendin op bij het een terroristische aanslag in de Afghanistan. Ruim een jaar later het maakt met hij op op Texel een fotoreportage. Op het strand het ontmoet hij Kathleen, op tv een de beeldschone geschiedenisstudente, die naar in de plaatselijke disco op tv werkt voor een louche op man met de uit bijnaam De Mummie. met Een man naar die ook door op het eiland vertoeft, van een zekere Frederico tijdens Federici, in waarschuwt Bob voor De het Mummie en voor Kathleen. Maar van het Bob is in door de ban van Kathleen. Ze is door ontwapenend en op ongrijpbaar tegelijkertijd. in Onopvallend probeert hij haar op te volgen. Is zij het tijdens net als hij ook verliefd, uit of gebruikt ze hem door alleen maar? van Is dit ware van liefde of uit is het de een nachtmerrie?

augustus 2020
15-05-2013 22:42

Zomerhitte

Zomerhitte - Zomerhitte

Fotograaf Bob verliest zijn vriendin bij een terroristische aanslag in Afghanistan. Ruim een jaar later maakt hij op Texel een fotoreportage. Op het strand ontmoet hij Kathleen, een beeldschone geschiedenisstudente, die in de plaatselijke d...

Zomerhitte gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Zomerhitte de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Zomerhitte bij Zomerhitte liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Zomerhitte. Heb je een uitzending van Zomerhitte gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Zomerhitte gemist

Uitzending gemist van Zomerhitte? Hier kun je alle uitzendingen van Zomerhitte kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 15-05-2013 om 22:42 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!