Programma gemist?

Fotograaf Bob verliest van zijn vriendin met bij een terroristische aanslag met in Afghanistan. Ruim tijdens een jaar het later maakt van hij op Texel een van fotoreportage. uit Op het strand ontmoet het hij Kathleen, een op beeldschone geschiedenisstudente, die in de het plaatselijke disco door werkt door voor een louche door man met de bijnaam door De Mummie. Een door man die van ook op het op eiland vertoeft, een zekere Frederico Federici, een waarschuwt op tv Bob voor De Mummie en door voor Kathleen. door Maar met Bob is in de ban door van Kathleen. met Ze is ontwapenend en ongrijpbaar een tegelijkertijd. met Onopvallend probeert in hij haar te volgen. Is zij tijdens net als op hij ook verliefd, of tijdens gebruikt ze hem de alleen maar? op tv Is met dit ware liefde of in is het een naar nachtmerrie?

oktober 2019
15-05-2013 22:42

Zomerhitte

Zomerhitte - Zomerhitte

Fotograaf Bob verliest zijn vriendin bij een terroristische aanslag in Afghanistan. Ruim een jaar later maakt hij op Texel een fotoreportage. Op het strand ontmoet hij Kathleen, een beeldschone geschiedenisstudente, die in de plaatselijke d...

Zomerhitte gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Zomerhitte de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Zomerhitte bij Zomerhitte liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Zomerhitte. Heb je een uitzending van Zomerhitte gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Zomerhitte gemist

Uitzending gemist van Zomerhitte? Hier kun je alle uitzendingen van Zomerhitte kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 15-05-2013 om 22:42 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!