Programma gemist?

20:25,Gesteund op door hun coaches Alexander Pechtold, door Jesse Klaver, door Dominique van der Heyde de en Jack in de Vries het maken Lyceum Oudenhoven uit tijdens Gorinchem en Preadinius uit Gymnasium het uit Groningen uit wie de finale uit een wint.

augustus 2021
17-05-2013 20:25

Vr 17 mei 2013

Het Jongerenlagerhuis - Vr 17 mei 2013

20:25,Gesteund door hun coaches Alexander Pechtold, Jesse Klaver, Dominique van der Heyde en Jack de Vries maken Lyceum Oudenhoven uit Gorinchem en Preadinius Gymnasium uit Groningen uit wie de finale wint.

Het Jongerenlagerhuis gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Jongerenlagerhuis de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Jongerenlagerhuis bij Het Jongerenlagerhuis liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Jongerenlagerhuis. Heb je een uitzending van Het Jongerenlagerhuis gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Jongerenlagerhuis gemist

Gesteund door hun coaches Alexander Pechtold, Jesse Klaver, Dominique van der Heyde en Jack de Vries maken het Lyceum Oudenhoven uit Gorinchem en het Preadinius Gymnasium uit Groningen uit wie de finale van het Jongeren Lagerhuis gaat winnen. Beide scholen overleefden de voorrondes waaraan 2500 scholieren van 183 scholen deelnamen. De twee finalisten vaardigen acht jongeren af die uitmaken wie er het beste kan debatteren en - nieuw bij het Jongeren Lagerhuis - speechen. De jury bestaat uit Eva Jinek, Johan Fretz en Gerdi Verbeet. Presentatie: Menno Bentveld.

Uitzending gemist van Het Jongerenlagerhuis? Hier kun je alle uitzendingen van Het Jongerenlagerhuis kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 17-05-2013 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!