Programma gemist?

Op op tv Kos verblijven Sanne uit Heijen en Saar naar Koningsberger in door een familiehotel waar ze door de laatste battle een voor de kiezen op krijgen. In Apeldoorn zoekt op Arno naar op tv een bed in de Camperchallenge. op tv Sanne is met door Sita nog steeds tijdens in de Ardennen. tijdens Deze week de logeren ze naar in een prachtige boerderij naar in de streek Herve. door Voor de met rubriek Vakantiepark Van De op Week gaan met we op naar de Veluwe. En Sanne tijdens laat je op zien hoe je in van Nederland op een in leuke plek snel door een houten vakantiehuis kunt een door neerzetten.

Sanne is met een Saar het Koningsberger in de op tv hoofdstad van het Griekse eiland op tv uit Kos. Arno gaat deurtjes tijdens tellen in een nieuwe tijdens camperchallenge. van Sanne bezoekt de Second Home in Beurs en verblijft met met zangeres Sita de in een vakantievilla in in de Ardennen. Verder naar besteden we uit aandacht aan in een camping op de Veluwe van en nemen tijdens we een kijkje een bij een trampolinepark Jumpskillz.

We beginnen in weer in door Griekenland en wel op het uit eiland Kos. Sanne het het en Saar Koningsberger brengen naar een weekendje door van bij Club Robinson in naar het zuiden in van het eiland. tijdens Arno gaat in Nederland op op door zoek naar vakantietips van voor het hele tijdens gezin. We leren meer over kampeerwagens met en tijdens Arno doet de wekelijkse naar camper-challenge. Ook besteedt uit hij aandacht aan de op tv rubriek van Camping van de Week. in In een de Ardennen volgen we Sanne uit en zangeres Sita uit voor de de tweede week naar op rij.

Sanne van bezoekt met Saar in Koningsberger een uniek vakantieconcept uit op het op tv Griekse eiland Kos. Met een zangeres Sita logeert ze in vervolgens in van een chalet in het Luxemburg. Arno gaat met het presentatrice door Chimène van Oosterhout naar in Camping De een Krabbeplaat aan het Brielse Meer op tv in naar Zuid-Holland. Ook bezoekt Arno de een Vakantiebeurs naar in Utrecht.

Vakantiemagazine in waarin Sanne Heijen een en Arno Raymakers met een tijdens van aantal bekende Nederlanders naar populaire vakantiebestemmingen op tv afreizen met in Spanje, Griekenland, een Duitsland en op tv Nederland.

Vakantiemagazine van waarin Sanne Heijen en door Arno Raymakers met een naar aantal bekende Nederlanders uit naar door populaire vakantiebestemmingen afreizen in met Spanje, Griekenland, het Duitsland en door Nederland.

Olympisch met kampioen Nicolien Sauerbreij moet deze tijdens keer met de het mountainbike op het zoek naar een zoutmeer op in Spanje. Saar met tijdens Koningsberger krijgt een sup-challenge voor de tijdens kiezen van op het een eiland Kos. Sita in en Rachel zijn verwikkeld met in een op selfie-challenge in Phantasialand. En Jeremy tijdens Sno door gaat op dinosaurusjacht in tijdens Bourtange. Wie haalt van deze week het meeste een geld uit op voor Stichting Het Vergeten de Kind?

Het boardtalent van de tijdens Olympisch kampioen Nicolien Sauerbreij komt door goed in van pas bij op tv de flyboard-challenge aan in de Costa Blanca. Sita tijdens en Rachel van K-otic uit krijgen een de hardloopquiz voor de hun kiezen in een pretpark in met Duitsland. Actrice Saar een Koningsberger moet bubbels op tv aan de uit man brengen in een op tv luxe op tv resort op Kos. Presentatrice met Chimène van Oosterhout wordt de in geconfronteerd met een ridderlijke speurtocht in op het door Muiderslot.

Deze van keer draait het het om 'where to relax'. Arno door neemt je met mee naar het rustgevende met Luxemburg. tijdens Daar gaat de hij op bezoek op bij de Nederlandse familie het Vermeulen, die hier de een hotel naar en camping runt. Verder kom je het alles te weten de uit over de camper, een huis uit op wielen waarmee een je in het alle vrijheid kunt in toeren. In de Roemeense naar stad Cluj door in Transsylvanië geniet op Sanne van het ondergrondse naar uitgaansleven. En de wil je nou echt even de van je hoofd leeg maken? Ga uit dan naar trampolinespringen. Sanne laat je zien tijdens hoe het dat moet! Tot slot kunnen we de van uit top tot teen ontspannen in het een tijdens luxe vakantiehuis in de de Ardennen.

Deze keer draait een het naar om 'where to van have fun'. Arno het neemt je mee de naar het op tv Duitse Sauerland, waar uit hij op een mountainbike op door de in bossen scheurt en op naar een camping met in Nederlandse eigenaar zijn skills naar laat zien op door de pumptrack! Sanne blijft door in van eigen land en laat een naar grappige, de maar ook op slimme manier van uit vakantie vieren zien... in je het eigen op tv achtertuin!

Deze naar keer draait het om door 'where to go'. het Arno naar neemt je mee naar een een bijzonder vakantiehuis op in een eiland in door Vinkeveen. Ook van brengt hij je op de het hoogte een van leuke, nieuwe op tv vakantiegadgets. Sanne gaat op ontdekkingsreis op in door de Roemeense in stad Cluj in Transsylvanië een en bezoekt in eigen het land van ook nog een prachtige terrassencamping door in Limburg. En naar in het Brabantse uit Oertijdmuseum op tv wordt ze weer een het beetje kind.

De aflevering op tv staat volledig in het een teken van 'where op tv to in stay'. Zo neemt Arno op van de Veluwe in een kijkje in een tijdens een trendy glampingtent en checkt Sanne een de mooiste vakantiehuizen in in het het zonnige Spanje. Ook zien we uit dat je voor uit op tv een ultieme wellness-ervaring Nederland niet hoeft een te op verlaten. Verder krijg met je tips voor een vakantiehuis op een in je eigen naar achtertuin en tonen we van hoe je zelfs van in het in buitenland de leukste Nederlandse tv-programma's kunt tijdens bekijken. met En vlogster Kiki laat de uit hotspots van door Rome in zien.

Deze keer draait tijdens het om een 'where to relax'. uit Arno neemt op tv je mee naar het rustgevende een de Luxemburg. Daar hij op de bezoek gaat bij de met Nederlandse familie in Vermeulen, die van hier een hotel en camping runt. in Verder door kom je alles te weten door over de uit camper, van een huis op wielen in waarmee je in alle vrijheid in het kunt toeren. In de Roemeense in stad Cluj in Transsylvanië naar op geniet Sanne van het ondergrondse uitgaansleven. het En wil je de nou de echt even je hoofd leeg een maken? Ga dan tijdens trampolinespringen. op tv Sanne laat je zien op tv hoe dat moet! met Tot door slot kunnen we een van top tot teen ontspannen op tv in een uit luxe vakantiehuis in het de Ardennen.

Deze naar keer draait uit het om 'where to de have fun'. Arno neemt je tijdens mee door naar het Duitse Sauerland, waar in hij op een op mountainbike door in de bossen scheurt op en op een door camping met in Nederlandse eigenaar zijn skills de laat zien de op de pumptrack! een Sanne blijft in eigen land van en laat het een in grappige, maar ook op slimme manier van vakantie vieren op tv zien... in in je eigen een achtertuin!

Deze uit keer draait het om door 'where to go'. in Arno neemt je mee naar naar tijdens een bijzonder vakantiehuis op een op tv eiland in de Vinkeveen. Ook het brengt hij je op de de op tv hoogte van leuke, op tv nieuwe vakantiegadgets. Sanne gaat door op ontdekkingsreis in de uit Roemeense stad Cluj in op Transsylvanië en met bezoekt met in eigen land ook nog een door prachtige terrassencamping met in Limburg. En in de het Brabantse naar Oertijdmuseum het wordt ze weer tijdens een beetje kind.

november 2019
28-09-2019 15:57

Afl. 4

RTL Vakantie Magazine - Afl. 4

Op Kos verblijven Sanne Heijen en Saar Koningsberger in een familiehotel waar ze de laatste battle voor de kiezen krijgen. In Apeldoorn zoekt Arno naar een bed in de Camperchallenge. Sanne is met Sita nog steeds in de Ardennen. Deze week lo...

21-09-2019 15:57

Afl. 3

RTL Vakantie Magazine - Afl. 3

Sanne is met Saar Koningsberger in de hoofdstad van het Griekse eiland Kos. Arno gaat deurtjes tellen in een nieuwe camperchallenge. Sanne bezoekt de Second Home Beurs en verblijft met zangeres Sita in een vakantievilla in de Ardennen. Verd...

14-09-2019 15:57

Afl. 2

RTL Vakantie Magazine - Afl. 2

We beginnen weer in Griekenland en wel op het eiland Kos. Sanne en Saar Koningsberger brengen een weekendje door bij Club Robinson in het zuiden van het eiland. Arno gaat in Nederland op zoek naar vakantietips voor het hele gezin. We leren ...

07-09-2019 15:57

Afl. 1

RTL Vakantie Magazine - Afl. 1

Sanne bezoekt met Saar Koningsberger een uniek vakantieconcept op het Griekse eiland Kos. Met zangeres Sita logeert ze vervolgens in een chalet in Luxemburg. Arno gaat met presentatrice Chimène van Oosterhout naar Camping De Krabbeplaat aan...

31-08-2019 15:57

Afl. 4

RTL Vakantie Magazine - Afl. 4

Vakantiemagazine waarin Sanne Heijen en Arno Raymakers met een aantal bekende Nederlanders naar populaire vakantiebestemmingen afreizen in Spanje, Griekenland, Duitsland en Nederland.

24-08-2019 15:59

Afl. 3

RTL Vakantie Magazine - Afl. 3

Vakantiemagazine waarin Sanne Heijen en Arno Raymakers met een aantal bekende Nederlanders naar populaire vakantiebestemmingen afreizen in Spanje, Griekenland, Duitsland en Nederland.

17-08-2019 16:01

Afl. 2

RTL Vakantie Magazine - Afl. 2

Olympisch kampioen Nicolien Sauerbreij moet deze keer met de mountainbike op zoek naar een zoutmeer in Spanje. Saar Koningsberger krijgt een sup-challenge voor de kiezen op het eiland Kos. Sita en Rachel zijn verwikkeld in een selfie-challe...

10-08-2019 15:59

Afl. 1

RTL Vakantie Magazine - Afl. 1

Het boardtalent van Olympisch kampioen Nicolien Sauerbreij komt goed van pas bij de flyboard-challenge aan de Costa Blanca. Sita en Rachel van K-otic krijgen een hardloopquiz voor hun kiezen in een pretpark in Duitsland. Actrice Saar Koning...

03-08-2019 15:57

Afl. 4

RTL Vakantie Magazine - Afl. 4

Deze keer draait het om 'where to relax'. Arno neemt je mee naar het rustgevende Luxemburg. Daar gaat hij op bezoek bij de Nederlandse familie Vermeulen, die hier een hotel en camping runt. Verder kom je alles te weten over de camper, een h...

27-07-2019 15:57

Afl. 3

RTL Vakantie Magazine - Afl. 3

Deze keer draait het om 'where to have fun'. Arno neemt je mee naar het Duitse Sauerland, waar hij op een mountainbike door de bossen scheurt en op een camping met Nederlandse eigenaar zijn skills laat zien op de pumptrack! Sanne blijft in ...

20-07-2019 15:53

Afl. 2

RTL Vakantie Magazine - Afl. 2

Deze keer draait het om 'where to go'. Arno neemt je mee naar een bijzonder vakantiehuis op een eiland in Vinkeveen. Ook brengt hij je op de hoogte van leuke, nieuwe vakantiegadgets. Sanne gaat op ontdekkingsreis in de Roemeense stad Cluj i...

13-07-2019 15:56

Afl. 1

RTL Vakantie Magazine - Afl. 1

De aflevering staat volledig in het teken van 'where to stay'. Zo neemt Arno op de Veluwe een kijkje in een trendy glampingtent en checkt Sanne de mooiste vakantiehuizen in het zonnige Spanje. Ook zien we dat je voor een ultieme wellness-er...

08-09-2018 11:59

Afl. 4

RTL Vakantie Magazine - Afl. 4

Deze keer draait het om 'where to relax'. Arno neemt je mee naar het rustgevende Luxemburg. Daar hij op bezoek gaat bij de Nederlandse familie Vermeulen, die hier een hotel en camping runt. Verder kom je alles te weten over de camper, een h...

01-09-2018 11:56

Afl. 3

RTL Vakantie Magazine - Afl. 3

Deze keer draait het om 'where to have fun'. Arno neemt je mee naar het Duitse Sauerland, waar hij op een mountainbike door de bossen scheurt en op een camping met Nederlandse eigenaar zijn skills laat zien op de pumptrack! Sanne blijft in ...

25-08-2018 11:54

Afl. 2

RTL Vakantie Magazine - Afl. 2

Deze keer draait het om 'where to go'. Arno neemt je mee naar een bijzonder vakantiehuis op een eiland in Vinkeveen. Ook brengt hij je op de hoogte van leuke, nieuwe vakantiegadgets. Sanne gaat op ontdekkingsreis in de Roemeense stad Cluj i...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

RTL Vakantie Magazine gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van RTL Vakantie Magazine de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van RTL Vakantie Magazine bij RTL Vakantie Magazine liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van RTL Vakantie Magazine. Heb je een uitzending van RTL Vakantie Magazine gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

RTL Vakantie Magazine gemist

Uitzending gemist van RTL Vakantie Magazine? Hier kun je alle uitzendingen van RTL Vakantie Magazine kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 60
  • Laatste uitzending op 28-09-2019 om 15:57 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!