Programma gemist?

Op Kos verblijven tijdens Sanne Heijen en een Saar uit Koningsberger in een familiehotel in waar ze de laatste op tv battle op voor de de kiezen krijgen. In in Apeldoorn zoekt Arno naar een het bed in door de Camperchallenge. een Sanne is met Sita een nog steeds met in de Ardennen. Deze uit week logeren ze de in een prachtige boerderij de in de streek in Herve. Voor in de rubriek Vakantiepark Van De op Week gaan met we naar de Veluwe. uit En Sanne laat uit je in zien hoe je in van Nederland uit op een leuke plek snel een tijdens houten vakantiehuis naar kunt naar neerzetten.

Sanne is in met Saar Koningsberger op tv in op tv de hoofdstad van het tijdens Griekse eiland Kos. Arno gaat tijdens door deurtjes tellen in een nieuwe camperchallenge. van Sanne naar bezoekt de een Second Home Beurs en tijdens verblijft met zangeres de Sita in een uit vakantievilla in de een Ardennen. Verder besteden we aandacht door aan naar een camping op de van Veluwe en nemen tijdens we een in kijkje bij van trampolinepark Jumpskillz.

We beginnen weer door in Griekenland de en wel op op het eiland op Kos. Sanne en Saar het Koningsberger een brengen een weekendje door bij Club in Robinson in het het tijdens zuiden van het eiland. tijdens Arno gaat in Nederland op op zoek naar op tv vakantietips voor het het hele het gezin. We leren meer over kampeerwagens op tv de en Arno doet de wekelijkse camper-challenge. uit Ook besteedt hij in op aandacht aan de rubriek tijdens Camping van de Week. In het de uit Ardennen volgen we naar Sanne en van zangeres Sita voor de tweede een week op uit rij.

Sanne bezoekt van met Saar in Koningsberger een uniek vakantieconcept naar op het in Griekse eiland Kos. Met zangeres van Sita logeert ze door vervolgens in van een met chalet in Luxemburg. Arno gaat een met presentatrice naar Chimène van Oosterhout naar Camping met in De Krabbeplaat aan het Brielse op tv Meer in Zuid-Holland. Ook tijdens bezoekt Arno de door Vakantiebeurs door in Utrecht.

Vakantiemagazine naar waarin Sanne Heijen en in Arno Raymakers met het een aantal op bekende Nederlanders naar populaire vakantiebestemmingen door naar afreizen in Spanje, Griekenland, naar Duitsland en tijdens Nederland.

Vakantiemagazine waarin Sanne tijdens de Heijen en Arno Raymakers met een op tv de aantal bekende Nederlanders naar populaire vakantiebestemmingen op tv afreizen in Spanje, naar op tv Griekenland, Duitsland en tijdens Nederland.

Olympisch een kampioen Nicolien Sauerbreij moet deze naar keer een met de mountainbike op zoek uit naar de een zoutmeer in op Spanje. Saar Koningsberger door krijgt een op tv sup-challenge voor de naar kiezen op het eiland op tv Kos. Sita en in Rachel zijn naar verwikkeld in een het selfie-challenge in Phantasialand. op tv En Jeremy Sno gaat op dinosaurusjacht de in naar Bourtange. Wie haalt op deze week het meeste geld tijdens tijdens op voor Stichting Het Vergeten van Kind?

Het naar boardtalent van Olympisch het kampioen Nicolien Sauerbreij de komt goed het van pas bij de naar flyboard-challenge aan de Costa een Blanca. door Sita en Rachel van uit K-otic krijgen een hardloopquiz tijdens voor hun kiezen naar in een pretpark in een Duitsland. Actrice Saar op Koningsberger moet bubbels met aan de man op brengen in naar een op luxe resort op Kos. tijdens Presentatrice Chimène van Oosterhout wordt op tv de geconfronteerd met een ridderlijke van speurtocht in het door Muiderslot.

Deze keer van draait het om 'where het in to relax'. Arno neemt op tv je mee naar op tv het rustgevende Luxemburg. de Daar gaat hij met op bezoek uit bij de Nederlandse familie het Vermeulen, die de hier een hotel en camping runt. uit naar Verder kom je alles tijdens te weten over naar de camper, een huis op uit wielen waarmee uit je in alle vrijheid naar kunt tijdens toeren. In de Roemeense stad met in Cluj in Transsylvanië geniet het Sanne van het de ondergrondse uitgaansleven. En een wil je nou op echt even je hoofd van leeg maken? Ga dan tijdens trampolinespringen. Sanne laat op tv de je zien hoe dat uit moet! Tot slot kunnen van we uit van top tot teen het ontspannen in tijdens een luxe vakantiehuis in de naar Ardennen.

Deze in keer draait het om met 'where to have fun'. de Arno neemt je naar mee naar het tijdens Duitse Sauerland, tijdens waar hij op een het mountainbike door naar de bossen scheurt en van tijdens op een camping op tv met Nederlandse eigenaar zijn een skills laat zien op naar de pumptrack! Sanne blijft door in in eigen land en laat een op tv de grappige, maar ook slimme een manier van vakantie op tv vieren zien... in door je eigen in achtertuin!

Deze de keer draait het om tijdens 'where to go'. op Arno neemt je in mee naar een bijzonder op op vakantiehuis op een eiland tijdens in Vinkeveen. Ook brengt hij van je op naar de hoogte op van leuke, nieuwe vakantiegadgets. naar Sanne met gaat op ontdekkingsreis in de Roemeense een stad op tv Cluj in Transsylvanië door en bezoekt in eigen naar land op ook nog een tijdens prachtige terrassencamping in Limburg. En in in het Brabantse met Oertijdmuseum wordt ze weer de naar een beetje kind.

De een aflevering staat volledig in met het door teken van 'where to stay'. een Zo neemt Arno een op de Veluwe een tijdens kijkje in door een trendy glampingtent en naar in checkt Sanne de op mooiste vakantiehuizen in het op zonnige Spanje. Ook van zien we dat je van voor een ultieme op wellness-ervaring met Nederland niet hoeft te verlaten. Verder een in krijg je tips voor een in vakantiehuis in je eigen van achtertuin met en tonen naar we hoe je zelfs in het een buitenland uit de leukste Nederlandse tv-programma's een kunt bekijken. van En vlogster Kiki laat de het tijdens hotspots van Rome tijdens zien.

Deze de keer draait het het om 'where to relax'. het Arno neemt je mee met naar het rustgevende naar Luxemburg. Daar in hij op op tv bezoek gaat bij het de Nederlandse een familie Vermeulen, die naar hier een hotel door en camping runt. tijdens Verder kom je met alles te weten over de naar camper, een op tv huis op wielen waarmee uit je het in alle vrijheid kunt toeren. op tv In uit de Roemeense stad Cluj in op tv Transsylvanië geniet Sanne een van het ondergrondse van uitgaansleven. En wil het je nou echt even op je tijdens hoofd leeg maken? Ga dan van trampolinespringen. uit Sanne laat in je zien hoe dat moet! Tot met slot door kunnen we van top tot op teen door ontspannen in een luxe vakantiehuis op tv in de naar Ardennen.

Deze keer draait naar het met om 'where to het have fun'. tijdens Arno neemt je mee van naar het Duitse Sauerland, op tv waar hij op een naar mountainbike tijdens door de bossen scheurt en op op in een camping met het Nederlandse eigenaar zijn skills laat van zien op de de pumptrack! Sanne blijft uit een in eigen land op en laat een grappige, maar een ook slimme manier op van vakantie de vieren zien... in je naar eigen in achtertuin!

Deze tijdens keer draait het een om 'where op tv to go'. Arno neemt je mee in naar een van bijzonder vakantiehuis door op een eiland in in Vinkeveen. Ook het brengt hij je op een de hoogte van uit leuke, nieuwe vakantiegadgets. Sanne uit gaat op ontdekkingsreis de in de een Roemeense stad uit Cluj in Transsylvanië en bezoekt het uit in eigen land ook nog van een prachtige terrassencamping tijdens in Limburg. En naar in met het Brabantse Oertijdmuseum wordt ze een weer naar een beetje kind.

maart 2021
28-09-2019 15:57

Afl. 4

RTL Vakantie Magazine - Afl. 4

Op Kos verblijven Sanne Heijen en Saar Koningsberger in een familiehotel waar ze de laatste battle voor de kiezen krijgen. In Apeldoorn zoekt Arno naar een bed in de Camperchallenge. Sanne is met Sita nog steeds in de Ardennen. Deze week lo...

21-09-2019 15:57

Afl. 3

RTL Vakantie Magazine - Afl. 3

Sanne is met Saar Koningsberger in de hoofdstad van het Griekse eiland Kos. Arno gaat deurtjes tellen in een nieuwe camperchallenge. Sanne bezoekt de Second Home Beurs en verblijft met zangeres Sita in een vakantievilla in de Ardennen. Verd...

14-09-2019 15:57

Afl. 2

RTL Vakantie Magazine - Afl. 2

We beginnen weer in Griekenland en wel op het eiland Kos. Sanne en Saar Koningsberger brengen een weekendje door bij Club Robinson in het zuiden van het eiland. Arno gaat in Nederland op zoek naar vakantietips voor het hele gezin. We leren ...

07-09-2019 15:57

Afl. 1

RTL Vakantie Magazine - Afl. 1

Sanne bezoekt met Saar Koningsberger een uniek vakantieconcept op het Griekse eiland Kos. Met zangeres Sita logeert ze vervolgens in een chalet in Luxemburg. Arno gaat met presentatrice Chimène van Oosterhout naar Camping De Krabbeplaat aan...

31-08-2019 15:57

Afl. 4

RTL Vakantie Magazine - Afl. 4

Vakantiemagazine waarin Sanne Heijen en Arno Raymakers met een aantal bekende Nederlanders naar populaire vakantiebestemmingen afreizen in Spanje, Griekenland, Duitsland en Nederland.

24-08-2019 15:59

Afl. 3

RTL Vakantie Magazine - Afl. 3

Vakantiemagazine waarin Sanne Heijen en Arno Raymakers met een aantal bekende Nederlanders naar populaire vakantiebestemmingen afreizen in Spanje, Griekenland, Duitsland en Nederland.

17-08-2019 16:01

Afl. 2

RTL Vakantie Magazine - Afl. 2

Olympisch kampioen Nicolien Sauerbreij moet deze keer met de mountainbike op zoek naar een zoutmeer in Spanje. Saar Koningsberger krijgt een sup-challenge voor de kiezen op het eiland Kos. Sita en Rachel zijn verwikkeld in een selfie-challe...

10-08-2019 15:59

Afl. 1

RTL Vakantie Magazine - Afl. 1

Het boardtalent van Olympisch kampioen Nicolien Sauerbreij komt goed van pas bij de flyboard-challenge aan de Costa Blanca. Sita en Rachel van K-otic krijgen een hardloopquiz voor hun kiezen in een pretpark in Duitsland. Actrice Saar Koning...

03-08-2019 15:57

Afl. 4

RTL Vakantie Magazine - Afl. 4

Deze keer draait het om 'where to relax'. Arno neemt je mee naar het rustgevende Luxemburg. Daar gaat hij op bezoek bij de Nederlandse familie Vermeulen, die hier een hotel en camping runt. Verder kom je alles te weten over de camper, een h...

27-07-2019 15:57

Afl. 3

RTL Vakantie Magazine - Afl. 3

Deze keer draait het om 'where to have fun'. Arno neemt je mee naar het Duitse Sauerland, waar hij op een mountainbike door de bossen scheurt en op een camping met Nederlandse eigenaar zijn skills laat zien op de pumptrack! Sanne blijft in ...

20-07-2019 15:53

Afl. 2

RTL Vakantie Magazine - Afl. 2

Deze keer draait het om 'where to go'. Arno neemt je mee naar een bijzonder vakantiehuis op een eiland in Vinkeveen. Ook brengt hij je op de hoogte van leuke, nieuwe vakantiegadgets. Sanne gaat op ontdekkingsreis in de Roemeense stad Cluj i...

13-07-2019 15:56

Afl. 1

RTL Vakantie Magazine - Afl. 1

De aflevering staat volledig in het teken van 'where to stay'. Zo neemt Arno op de Veluwe een kijkje in een trendy glampingtent en checkt Sanne de mooiste vakantiehuizen in het zonnige Spanje. Ook zien we dat je voor een ultieme wellness-er...

08-09-2018 11:59

Afl. 4

RTL Vakantie Magazine - Afl. 4

Deze keer draait het om 'where to relax'. Arno neemt je mee naar het rustgevende Luxemburg. Daar hij op bezoek gaat bij de Nederlandse familie Vermeulen, die hier een hotel en camping runt. Verder kom je alles te weten over de camper, een h...

01-09-2018 11:56

Afl. 3

RTL Vakantie Magazine - Afl. 3

Deze keer draait het om 'where to have fun'. Arno neemt je mee naar het Duitse Sauerland, waar hij op een mountainbike door de bossen scheurt en op een camping met Nederlandse eigenaar zijn skills laat zien op de pumptrack! Sanne blijft in ...

25-08-2018 11:54

Afl. 2

RTL Vakantie Magazine - Afl. 2

Deze keer draait het om 'where to go'. Arno neemt je mee naar een bijzonder vakantiehuis op een eiland in Vinkeveen. Ook brengt hij je op de hoogte van leuke, nieuwe vakantiegadgets. Sanne gaat op ontdekkingsreis in de Roemeense stad Cluj i...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

RTL Vakantie Magazine gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van RTL Vakantie Magazine de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van RTL Vakantie Magazine bij RTL Vakantie Magazine liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van RTL Vakantie Magazine. Heb je een uitzending van RTL Vakantie Magazine gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

RTL Vakantie Magazine gemist

Uitzending gemist van RTL Vakantie Magazine? Hier kun je alle uitzendingen van RTL Vakantie Magazine kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 60
  • Laatste uitzending op 28-09-2019 om 15:57 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!