Programma gemist?

Op Kos verblijven van Sanne van Heijen en Saar Koningsberger in een een familiehotel waar een ze de laatste het battle met voor de naar kiezen krijgen. In Apeldoorn tijdens zoekt Arno naar naar een bed uit in de Camperchallenge. Sanne is uit met met Sita nog steeds in de de Ardennen. Deze week logeren met ze uit in een een prachtige boerderij in de met streek Herve. Voor op tv de rubriek Vakantiepark Van op tv De door Week gaan we het naar de Veluwe. uit En Sanne laat je zien uit hoe je in van Nederland op een met leuke plek snel uit een houten op tv vakantiehuis kunt een neerzetten.

Sanne is met van Saar van Koningsberger in de de hoofdstad van van het Griekse eiland Kos. Arno tijdens gaat op tv deurtjes tellen in uit een nieuwe camperchallenge. Sanne bezoekt door de Second Home Beurs door en verblijft met tijdens zangeres Sita in tijdens een vakantievilla op tv in de Ardennen. Verder door in besteden we aandacht aan van een camping op de Veluwe door en door nemen we een van kijkje bij trampolinepark naar Jumpskillz.

We door beginnen weer uit in Griekenland en wel op uit het eiland Kos. van Sanne en Saar Koningsberger het brengen op een weekendje door bij Club door in Robinson in het zuiden van het het eiland. van Arno gaat in Nederland op naar zoek naar op vakantietips voor tijdens het hele gezin. met We leren meer over door kampeerwagens op en Arno doet de wekelijkse op camper-challenge. Ook het besteedt hij aandacht met aan de rubriek Camping door van de de Week. In de Ardennen uit volgen door we Sanne en zangeres Sita voor in tijdens de tweede week op tijdens rij.

Sanne in bezoekt met Saar naar Koningsberger een in uniek vakantieconcept op met het Griekse eiland Kos. Met zangeres naar Sita logeert ze door door vervolgens in een van chalet in Luxemburg. Arno gaat met het tijdens presentatrice Chimène van Oosterhout van naar Camping De Krabbeplaat aan in het Brielse op Meer naar in Zuid-Holland. Ook bezoekt op Arno de op tv Vakantiebeurs in Utrecht.

Vakantiemagazine een waarin Sanne Heijen het en Arno Raymakers met een op aantal bekende een Nederlanders naar in populaire vakantiebestemmingen afreizen op tv in Spanje, de Griekenland, Duitsland en in Nederland.

Vakantiemagazine waarin uit Sanne van Heijen en Arno door Raymakers met een aantal bekende Nederlanders in naar uit populaire vakantiebestemmingen afreizen in Spanje, op tv Griekenland, het Duitsland en tijdens Nederland.

Olympisch een kampioen Nicolien Sauerbreij moet deze in door keer met de mountainbike een op zoek van naar een zoutmeer een in Spanje. Saar Koningsberger krijgt een een sup-challenge naar voor de het kiezen op het eiland van Kos. Sita en Rachel zijn met uit verwikkeld in een selfie-challenge het in Phantasialand. En uit Jeremy Sno gaat op het dinosaurusjacht in Bourtange. het Wie haalt deze met week het meeste op tv geld op door voor Stichting Het in Vergeten Kind?

Het boardtalent van een Olympisch kampioen van Nicolien Sauerbreij van komt goed van pas bij op tv een de flyboard-challenge aan de Costa door Blanca. Sita en Rachel tijdens van K-otic krijgen een een het hardloopquiz voor hun op kiezen in een pretpark een in Duitsland. Actrice naar Saar Koningsberger moet door bubbels van aan de man brengen door in een naar luxe resort op Kos. Presentatrice Chimène op van Oosterhout wordt de geconfronteerd met een een ridderlijke een speurtocht in het naar Muiderslot.

Deze een keer draait het om in 'where to op tv relax'. Arno neemt de je mee naar het rustgevende op tv Luxemburg. van Daar gaat hij op naar bezoek bij door de Nederlandse het familie Vermeulen, die naar hier een hotel en camping van runt. Verder kom je door tijdens alles te weten op over de camper, van een huis op wielen uit waarmee je op in alle vrijheid kunt toeren. In van de Roemeense stad een Cluj in Transsylvanië van op tv geniet Sanne van het ondergrondse uitgaansleven. uit En de wil je nou echt tijdens even je hoofd leeg van maken? Ga in dan trampolinespringen. Sanne laat met je zien een hoe dat moet! Tot een uit slot kunnen we van top van tot in teen ontspannen in het een luxe vakantiehuis in op tv de Ardennen.

Deze uit keer draait de het om 'where een to have fun'. Arno neemt je het mee op naar het een Duitse Sauerland, waar hij op een naar mountainbike door op de bossen scheurt en met op een op camping met naar Nederlandse eigenaar een zijn skills laat zien op de op pumptrack! Sanne blijft het in eigen in land in en laat een van grappige, maar ook op slimme manier van vakantie vieren naar zien... in tijdens je eigen op achtertuin!

Deze een keer draait naar het om 'where to door go'. Arno op neemt je mee naar een uit bijzonder vakantiehuis op een door naar eiland in Vinkeveen. Ook van brengt hij in je op de naar hoogte van leuke, nieuwe vakantiegadgets. Sanne uit gaat op ontdekkingsreis het in in de Roemeense stad Cluj uit in uit Transsylvanië en bezoekt in eigen van land ook nog een op tv prachtige op terrassencamping in Limburg. het En in het Brabantse Oertijdmuseum de wordt ze op tv weer een beetje tijdens kind.

De aflevering de staat volledig tijdens in het de teken van 'where to stay'. in Zo op neemt Arno op de door Veluwe een op kijkje in een trendy glampingtent tijdens en van checkt Sanne de op tv mooiste vakantiehuizen in het uit zonnige Spanje. Ook zien we in op tv dat je voor een ultieme op wellness-ervaring Nederland niet hoeft een te op tv verlaten. Verder krijg je tips naar voor van een vakantiehuis in je naar eigen achtertuin een en tonen we met hoe je zelfs het in het buitenland de het leukste Nederlandse tv-programma's met kunt bekijken. En op vlogster Kiki laat op tv de hotspots op tv van Rome een zien.

Deze keer een draait het om het 'where to relax'. uit Arno neemt je mee de naar het rustgevende door Luxemburg. tijdens Daar hij op tv op bezoek gaat bij het de Nederlandse familie tijdens Vermeulen, die naar hier een hotel en de camping runt. van Verder kom je alles te op weten over de camper, de een een huis op wielen waarmee tijdens je in een alle vrijheid kunt toeren. In met de Roemeense stad door Cluj in Transsylvanië met op tv geniet Sanne van het ondergrondse uitgaansleven. in En wil je uit nou echt even van je hoofd leeg het maken? het Ga dan trampolinespringen. Sanne in laat je zien de hoe dat moet! Tot uit naar slot kunnen we van top tot tijdens naar teen ontspannen in het een luxe vakantiehuis in op de Ardennen.

Deze in keer draait het om 'where het to tijdens have fun'. Arno op neemt je mee naar het door Duitse een Sauerland, waar tijdens hij op een in mountainbike door de bossen de scheurt en op tv op een camping met Nederlandse tijdens eigenaar zijn het skills laat zien het op de naar pumptrack! Sanne blijft in eigen door land van en laat een tijdens grappige, maar ook slimme manier van door vakantie vieren met zien... in je op eigen op tv achtertuin!

Deze keer draait naar het om 'where op to go'. op Arno neemt met je mee naar een het bijzonder de vakantiehuis op een uit eiland in Vinkeveen. Ook op tv brengt hij op tv je op de hoogte van leuke, op tv nieuwe vakantiegadgets. een Sanne gaat naar op ontdekkingsreis in de Roemeense van stad Cluj uit in naar Transsylvanië en bezoekt in eigen van land ook nog een het prachtige uit terrassencamping in Limburg. op tv En in het Brabantse Oertijdmuseum naar wordt ze het weer van een beetje kind.

juni 2021
28-09-2019 15:57

Afl. 4

RTL Vakantie Magazine - Afl. 4

Op Kos verblijven Sanne Heijen en Saar Koningsberger in een familiehotel waar ze de laatste battle voor de kiezen krijgen. In Apeldoorn zoekt Arno naar een bed in de Camperchallenge. Sanne is met Sita nog steeds in de Ardennen. Deze week lo...

21-09-2019 15:57

Afl. 3

RTL Vakantie Magazine - Afl. 3

Sanne is met Saar Koningsberger in de hoofdstad van het Griekse eiland Kos. Arno gaat deurtjes tellen in een nieuwe camperchallenge. Sanne bezoekt de Second Home Beurs en verblijft met zangeres Sita in een vakantievilla in de Ardennen. Verd...

14-09-2019 15:57

Afl. 2

RTL Vakantie Magazine - Afl. 2

We beginnen weer in Griekenland en wel op het eiland Kos. Sanne en Saar Koningsberger brengen een weekendje door bij Club Robinson in het zuiden van het eiland. Arno gaat in Nederland op zoek naar vakantietips voor het hele gezin. We leren ...

07-09-2019 15:57

Afl. 1

RTL Vakantie Magazine - Afl. 1

Sanne bezoekt met Saar Koningsberger een uniek vakantieconcept op het Griekse eiland Kos. Met zangeres Sita logeert ze vervolgens in een chalet in Luxemburg. Arno gaat met presentatrice Chimène van Oosterhout naar Camping De Krabbeplaat aan...

31-08-2019 15:57

Afl. 4

RTL Vakantie Magazine - Afl. 4

Vakantiemagazine waarin Sanne Heijen en Arno Raymakers met een aantal bekende Nederlanders naar populaire vakantiebestemmingen afreizen in Spanje, Griekenland, Duitsland en Nederland.

24-08-2019 15:59

Afl. 3

RTL Vakantie Magazine - Afl. 3

Vakantiemagazine waarin Sanne Heijen en Arno Raymakers met een aantal bekende Nederlanders naar populaire vakantiebestemmingen afreizen in Spanje, Griekenland, Duitsland en Nederland.

17-08-2019 16:01

Afl. 2

RTL Vakantie Magazine - Afl. 2

Olympisch kampioen Nicolien Sauerbreij moet deze keer met de mountainbike op zoek naar een zoutmeer in Spanje. Saar Koningsberger krijgt een sup-challenge voor de kiezen op het eiland Kos. Sita en Rachel zijn verwikkeld in een selfie-challe...

10-08-2019 15:59

Afl. 1

RTL Vakantie Magazine - Afl. 1

Het boardtalent van Olympisch kampioen Nicolien Sauerbreij komt goed van pas bij de flyboard-challenge aan de Costa Blanca. Sita en Rachel van K-otic krijgen een hardloopquiz voor hun kiezen in een pretpark in Duitsland. Actrice Saar Koning...

03-08-2019 15:57

Afl. 4

RTL Vakantie Magazine - Afl. 4

Deze keer draait het om 'where to relax'. Arno neemt je mee naar het rustgevende Luxemburg. Daar gaat hij op bezoek bij de Nederlandse familie Vermeulen, die hier een hotel en camping runt. Verder kom je alles te weten over de camper, een h...

27-07-2019 15:57

Afl. 3

RTL Vakantie Magazine - Afl. 3

Deze keer draait het om 'where to have fun'. Arno neemt je mee naar het Duitse Sauerland, waar hij op een mountainbike door de bossen scheurt en op een camping met Nederlandse eigenaar zijn skills laat zien op de pumptrack! Sanne blijft in ...

20-07-2019 15:53

Afl. 2

RTL Vakantie Magazine - Afl. 2

Deze keer draait het om 'where to go'. Arno neemt je mee naar een bijzonder vakantiehuis op een eiland in Vinkeveen. Ook brengt hij je op de hoogte van leuke, nieuwe vakantiegadgets. Sanne gaat op ontdekkingsreis in de Roemeense stad Cluj i...

13-07-2019 15:56

Afl. 1

RTL Vakantie Magazine - Afl. 1

De aflevering staat volledig in het teken van 'where to stay'. Zo neemt Arno op de Veluwe een kijkje in een trendy glampingtent en checkt Sanne de mooiste vakantiehuizen in het zonnige Spanje. Ook zien we dat je voor een ultieme wellness-er...

08-09-2018 11:59

Afl. 4

RTL Vakantie Magazine - Afl. 4

Deze keer draait het om 'where to relax'. Arno neemt je mee naar het rustgevende Luxemburg. Daar hij op bezoek gaat bij de Nederlandse familie Vermeulen, die hier een hotel en camping runt. Verder kom je alles te weten over de camper, een h...

01-09-2018 11:56

Afl. 3

RTL Vakantie Magazine - Afl. 3

Deze keer draait het om 'where to have fun'. Arno neemt je mee naar het Duitse Sauerland, waar hij op een mountainbike door de bossen scheurt en op een camping met Nederlandse eigenaar zijn skills laat zien op de pumptrack! Sanne blijft in ...

25-08-2018 11:54

Afl. 2

RTL Vakantie Magazine - Afl. 2

Deze keer draait het om 'where to go'. Arno neemt je mee naar een bijzonder vakantiehuis op een eiland in Vinkeveen. Ook brengt hij je op de hoogte van leuke, nieuwe vakantiegadgets. Sanne gaat op ontdekkingsreis in de Roemeense stad Cluj i...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

RTL Vakantie Magazine gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van RTL Vakantie Magazine de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van RTL Vakantie Magazine bij RTL Vakantie Magazine liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van RTL Vakantie Magazine. Heb je een uitzending van RTL Vakantie Magazine gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

RTL Vakantie Magazine gemist

Uitzending gemist van RTL Vakantie Magazine? Hier kun je alle uitzendingen van RTL Vakantie Magazine kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 60
  • Laatste uitzending op 28-09-2019 om 15:57 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!