Programma gemist?

Olympisch kampioen Nicolien tijdens Sauerbreij moet de deze keer met de de mountainbike op op zoek uit naar een zoutmeer in een Spanje. Saar met Koningsberger krijgt een sup-challenge voor de de kiezen op met het eiland Kos. de Sita de en Rachel zijn verwikkeld in een uit een selfie-challenge in Phantasialand. En Jeremy Sno uit gaat op met dinosaurusjacht in Bourtange. in Wie haalt deze week door op het meeste geld op voor Stichting op tv de Het Vergeten Kind?

Het een boardtalent van het Olympisch kampioen Nicolien Sauerbreij een komt goed van de pas bij de flyboard-challenge de aan de van Costa Blanca. Sita en Rachel met van K-otic krijgen een een hardloopquiz voor tijdens hun kiezen in uit een van pretpark in uit Duitsland. Actrice Saar Koningsberger moet in bubbels de aan de man op brengen in een luxe resort op door Kos. Presentatrice Chimène door de van Oosterhout wordt uit geconfronteerd met een ridderlijke speurtocht in op het op tv Muiderslot.

Deze keer draait uit het om uit 'where to relax'. Arno het neemt naar je mee naar uit het rustgevende door Luxemburg. Daar gaat hij met op bezoek bij de de Nederlandse familie Vermeulen, naar die hier een op tv hotel en camping runt. naar Verder in kom je alles te in weten over met de camper, een huis op uit het wielen waarmee je in een alle vrijheid kunt toeren. In naar de Roemeense stad de Cluj met in Transsylvanië geniet Sanne tijdens van het ondergrondse in uitgaansleven. de En wil je nou door echt even je hoofd op tv leeg maken? tijdens Ga dan trampolinespringen. Sanne in laat door je zien hoe dat moet! Tot een op slot kunnen we van top de tot teen op ontspannen in een luxe vakantiehuis op uit in de Ardennen.

Deze op tv keer draait het om 'where uit to have fun'. door Arno van neemt je mee naar het tijdens Duitse Sauerland, in waar hij op in een tijdens mountainbike door de bossen scheurt een en op een camping naar met het Nederlandse eigenaar zijn door skills laat zien op de het pumptrack! Sanne blijft op in eigen land in en laat een op grappige, maar naar ook slimme manier van op tijdens vakantie vieren zien... de in je eigen door achtertuin!

Deze keer door draait het om met 'where de to go'. Arno neemt je mee in naar een naar bijzonder vakantiehuis op een naar eiland met in Vinkeveen. het Ook brengt hij op tv je op de hoogte van leuke, tijdens met nieuwe vakantiegadgets. Sanne gaat op op ontdekkingsreis in van de Roemeense stad Cluj in op tv Transsylvanië naar en bezoekt het in eigen land ook nog naar een uit prachtige terrassencamping in Limburg. En in in het Brabantse Oertijdmuseum in wordt naar ze weer een een beetje kind.

De tijdens aflevering staat volledig met in het teken van 'where naar to stay'. tijdens Zo neemt Arno op naar de Veluwe een op kijkje in een naar tijdens trendy glampingtent en checkt Sanne het de naar mooiste vakantiehuizen in met het zonnige Spanje. Ook zien we op dat op je voor op een ultieme wellness-ervaring Nederland de niet hoeft te verlaten. een Verder krijg je tips van voor op een vakantiehuis in je met eigen van achtertuin en tonen we het hoe je zelfs in het tijdens buitenland de leukste van Nederlandse tv-programma's kunt naar een bekijken. En vlogster Kiki laat door de hotspots van Rome naar de zien.

Deze keer tijdens draait het om 'where van to relax'. Arno van met neemt je mee naar het op tv rustgevende Luxemburg. Daar het hij op tijdens bezoek gaat bij de Nederlandse tijdens familie Vermeulen, die een tijdens hier een hotel en camping runt. door Verder kom je op naar alles te weten over de de camper, een huis het op wielen waarmee je in in alle vrijheid een kunt tijdens toeren. In het de Roemeense stad Cluj in op Transsylvanië geniet Sanne uit van het in ondergrondse uitgaansleven. En wil door je nou in echt even door je hoofd leeg maken? Ga een dan trampolinespringen. tijdens Sanne laat je zien met hoe dat moet! Tot op slot kunnen we in van top tot uit teen op tv ontspannen in van een luxe vakantiehuis in de op tv Ardennen.

Deze de keer draait het om 'where van to in have fun'. Arno de neemt je mee naar naar het Duitse Sauerland, naar waar hij op een uit mountainbike door in de bossen op scheurt en op op een camping met Nederlandse door eigenaar zijn skills op laat zien op tijdens de pumptrack! Sanne in blijft in in eigen land en laat door een grappige, van maar ook uit slimme manier van vakantie vieren een zien... een in je eigen naar achtertuin!

Deze tijdens keer draait het het om 'where een to go'. Arno neemt uit je mee naar een bijzonder het vakantiehuis op een het uit eiland in Vinkeveen. Ook brengt op tv hij je op op de hoogte van leuke, in nieuwe vakantiegadgets. Sanne van gaat op van ontdekkingsreis in de Roemeense op tv stad Cluj in uit van Transsylvanië en bezoekt in op eigen land ook van nog een prachtige de terrassencamping in Limburg. En in tijdens het Brabantse Oertijdmuseum tijdens wordt de ze weer een beetje tijdens kind.

Op uit Kos verblijven door Sanne Heijen en Saar Koningsberger de in een familiehotel waar een ze een de laatste battle voor uit de uit kiezen krijgen. In Apeldoorn van zoekt Arno naar het een bed op in de Camperchallenge. Sanne met is met Sita nog in steeds in de Ardennen. tijdens Deze week met logeren ze in een de prachtige boerderij in in de streek op tv Herve. Voor de rubriek het Vakantiepark Van De met Week gaan we op naar met de Veluwe. van En Sanne laat je door zien hoe je in Nederland met op met een leuke plek snel op een houten van vakantiehuis kunt de neerzetten.

De aflevering staat een van volledig in het teken uit van 'where to stay'. Zo tijdens neemt Arno op in de Veluwe op een uit kijkje in een trendy glampingtent en door checkt Sanne een de mooiste vakantiehuizen in een het zonnige in Spanje. Ook zien door we dat je met voor een ultieme wellness-ervaring het door Nederland niet hoeft te verlaten. op tv Verder krijg je tips de voor een vakantiehuis de in je met eigen achtertuin en op tonen tijdens we hoe je zelfs in in het naar buitenland de leukste Nederlandse naar tv-programma's kunt bekijken. op En vlogster Kiki de laat de hotspots op van Rome het zien.

Op tijdens Kos verblijven in Sanne Heijen en Saar Koningsberger de in een familiehotel op tv waar ze de op laatste battle van voor de op kiezen krijgen. In Apeldoorn zoekt Arno uit naar een bed van in de Camperchallenge. door Sanne naar is met Sita nog de steeds in met de Ardennen. in Deze week logeren ze het in een op tv prachtige boerderij in de streek Herve. uit Voor de rubriek een naar Vakantiepark Van De Week gaan een we naar de Veluwe. naar En Sanne laat het tijdens je zien hoe je in Nederland uit op met een leuke plek snel in een houten vakantiehuis in kunt uit neerzetten.

Sanne in is met Saar Koningsberger in op het de hoofdstad van het op tv Griekse eiland op tv Kos. Arno gaat deurtjes met tellen in in een nieuwe camperchallenge. tijdens Sanne bezoekt de Second Home uit Beurs en het verblijft met zangeres Sita een in op een vakantievilla in de Ardennen. Verder op tv besteden van we aandacht aan van een camping met op de Veluwe en nemen tijdens we een naar kijkje bij het trampolinepark Jumpskillz.

Sanne het is met Saar Koningsberger in de de hoofdstad tijdens van het Griekse eiland het van Kos. Arno gaat deurtjes tellen op in een nieuwe camperchallenge. tijdens een Sanne bezoekt de Second Home Beurs in een en verblijft met zangeres Sita in tijdens een in vakantievilla in de Ardennen. Verder naar op tv besteden we aandacht aan een camping op tv op de Veluwe een en in nemen we een kijkje door bij door trampolinepark Jumpskillz.

We op beginnen weer in Griekenland met en wel op de het eiland met Kos. Sanne en op tv Saar Koningsberger brengen met een weekendje door bij Club door Robinson in naar het zuiden van uit het eiland. Arno gaat in van in Nederland op zoek naar op vakantietips een voor het hele gezin. We leren van op meer over kampeerwagens en op Arno doet de wekelijkse camper-challenge. met Ook besteedt het hij naar aandacht aan de naar rubriek Camping van de uit Week. In de uit Ardennen volgen we een Sanne en zangeres tijdens Sita voor de tweede week op tv op het rij.

augustus 2019
17-08-2019 16:01

Afl. 2

RTL Vakantie Magazine - Afl. 2

Olympisch kampioen Nicolien Sauerbreij moet deze keer met de mountainbike op zoek naar een zoutmeer in Spanje. Saar Koningsberger krijgt een sup-challenge voor de kiezen op het eiland Kos. Sita en Rachel zijn verwikkeld in een selfie-challe...

10-08-2019 15:59

Afl. 1

RTL Vakantie Magazine - Afl. 1

Het boardtalent van Olympisch kampioen Nicolien Sauerbreij komt goed van pas bij de flyboard-challenge aan de Costa Blanca. Sita en Rachel van K-otic krijgen een hardloopquiz voor hun kiezen in een pretpark in Duitsland. Actrice Saar Koning...

03-08-2019 15:57

Afl. 4

RTL Vakantie Magazine - Afl. 4

Deze keer draait het om 'where to relax'. Arno neemt je mee naar het rustgevende Luxemburg. Daar gaat hij op bezoek bij de Nederlandse familie Vermeulen, die hier een hotel en camping runt. Verder kom je alles te weten over de camper, een h...

27-07-2019 15:57

Afl. 3

RTL Vakantie Magazine - Afl. 3

Deze keer draait het om 'where to have fun'. Arno neemt je mee naar het Duitse Sauerland, waar hij op een mountainbike door de bossen scheurt en op een camping met Nederlandse eigenaar zijn skills laat zien op de pumptrack! Sanne blijft in ...

20-07-2019 15:53

Afl. 2

RTL Vakantie Magazine - Afl. 2

Deze keer draait het om 'where to go'. Arno neemt je mee naar een bijzonder vakantiehuis op een eiland in Vinkeveen. Ook brengt hij je op de hoogte van leuke, nieuwe vakantiegadgets. Sanne gaat op ontdekkingsreis in de Roemeense stad Cluj i...

13-07-2019 15:56

Afl. 1

RTL Vakantie Magazine - Afl. 1

De aflevering staat volledig in het teken van 'where to stay'. Zo neemt Arno op de Veluwe een kijkje in een trendy glampingtent en checkt Sanne de mooiste vakantiehuizen in het zonnige Spanje. Ook zien we dat je voor een ultieme wellness-er...

08-09-2018 11:59

Afl. 4

RTL Vakantie Magazine - Afl. 4

Deze keer draait het om 'where to relax'. Arno neemt je mee naar het rustgevende Luxemburg. Daar hij op bezoek gaat bij de Nederlandse familie Vermeulen, die hier een hotel en camping runt. Verder kom je alles te weten over de camper, een h...

01-09-2018 11:56

Afl. 3

RTL Vakantie Magazine - Afl. 3

Deze keer draait het om 'where to have fun'. Arno neemt je mee naar het Duitse Sauerland, waar hij op een mountainbike door de bossen scheurt en op een camping met Nederlandse eigenaar zijn skills laat zien op de pumptrack! Sanne blijft in ...

25-08-2018 11:54

Afl. 2

RTL Vakantie Magazine - Afl. 2

Deze keer draait het om 'where to go'. Arno neemt je mee naar een bijzonder vakantiehuis op een eiland in Vinkeveen. Ook brengt hij je op de hoogte van leuke, nieuwe vakantiegadgets. Sanne gaat op ontdekkingsreis in de Roemeense stad Cluj i...

18-08-2018 13:00

Afl. 4

RTL Vakantie Magazine - Afl. 4

Op Kos verblijven Sanne Heijen en Saar Koningsberger in een familiehotel waar ze de laatste battle voor de kiezen krijgen. In Apeldoorn zoekt Arno naar een bed in de Camperchallenge. Sanne is met Sita nog steeds in de Ardennen. Deze week lo...

18-08-2018 12:00

Afl. 1

RTL Vakantie Magazine - Afl. 1

De aflevering staat volledig in het teken van 'where to stay'. Zo neemt Arno op de Veluwe een kijkje in een trendy glampingtent en checkt Sanne de mooiste vakantiehuizen in het zonnige Spanje. Ook zien we dat je voor een ultieme wellness-er...

12-08-2018 15:56

Afl. 4

RTL Vakantie Magazine - Afl. 4

Op Kos verblijven Sanne Heijen en Saar Koningsberger in een familiehotel waar ze de laatste battle voor de kiezen krijgen. In Apeldoorn zoekt Arno naar een bed in de Camperchallenge. Sanne is met Sita nog steeds in de Ardennen. Deze week lo...

11-08-2018 13:00

Afl. 3

RTL Vakantie Magazine - Afl. 3

Sanne is met Saar Koningsberger in de hoofdstad van het Griekse eiland Kos. Arno gaat deurtjes tellen in een nieuwe camperchallenge. Sanne bezoekt de Second Home Beurs en verblijft met zangeres Sita in een vakantievilla in de Ardennen. Verd...

05-08-2018 15:56

Afl. 3

RTL Vakantie Magazine - Afl. 3

Sanne is met Saar Koningsberger in de hoofdstad van het Griekse eiland Kos. Arno gaat deurtjes tellen in een nieuwe camperchallenge. Sanne bezoekt de Second Home Beurs en verblijft met zangeres Sita in een vakantievilla in de Ardennen. Verd...

04-08-2018 13:01

Afl. 2

RTL Vakantie Magazine - Afl. 2

We beginnen weer in Griekenland en wel op het eiland Kos. Sanne en Saar Koningsberger brengen een weekendje door bij Club Robinson in het zuiden van het eiland. Arno gaat in Nederland op zoek naar vakantietips voor het hele gezin. We leren ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

RTL Vakantie Magazine gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van RTL Vakantie Magazine de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van RTL Vakantie Magazine bij RTL Vakantie Magazine liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van RTL Vakantie Magazine. Heb je een uitzending van RTL Vakantie Magazine gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

RTL Vakantie Magazine gemist

Uitzending gemist van RTL Vakantie Magazine? Hier kun je alle uitzendingen van RTL Vakantie Magazine kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 54
  • Laatste uitzending op 17-08-2019 om 16:01 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord