Programma gemist?

Op Kos naar verblijven Sanne de Heijen en Saar tijdens Koningsberger in van een familiehotel waar ze de de laatste battle voor op de kiezen op krijgen. In op Apeldoorn zoekt Arno de naar een bed in de op Camperchallenge. in Sanne is met Sita nog steeds met in de Ardennen. een Deze week het logeren het ze in een prachtige boerderij in naar de streek Herve. met tijdens Voor de rubriek van Vakantiepark Van De Week gaan in we op naar de Veluwe. tijdens En Sanne laat je zien door hoe van je in Nederland op een leuke van plek tijdens snel een houten vakantiehuis kunt het tijdens neerzetten.

Sanne is op met Saar naar Koningsberger in de van hoofdstad van het Griekse op tv eiland Kos. het Arno gaat deurtjes tellen tijdens in een nieuwe camperchallenge. de Sanne met bezoekt de Second Home uit Beurs en een verblijft met zangeres in Sita in een vakantievilla in op tv de de Ardennen. Verder besteden we aandacht door van aan een camping op de Veluwe een de en nemen we een kijkje naar bij trampolinepark op Jumpskillz.

We het beginnen weer met in Griekenland en wel met op het eiland Kos. Sanne een in en Saar Koningsberger brengen een weekendje op door bij Club uit Robinson op tv in het zuiden van het het uit eiland. Arno gaat in in Nederland op zoek de naar vakantietips met voor het hele tijdens gezin. We leren meer op tv over kampeerwagens en Arno doet uit de wekelijkse camper-challenge. van Ook besteedt tijdens hij aandacht aan op tv de rubriek Camping een van de Week. de In van de Ardennen volgen we op tv Sanne en in zangeres Sita voor de tweede week op op het rij.

Sanne bezoekt met de Saar Koningsberger een in uniek vakantieconcept naar op uit het Griekse eiland Kos. Met zangeres naar van Sita logeert ze vervolgens in in een chalet in Luxemburg. met Arno gaat met met presentatrice Chimène van van Oosterhout naar Camping in De het Krabbeplaat aan de het Brielse Meer in in Zuid-Holland. Ook bezoekt Arno in de Vakantiebeurs in op Utrecht.

Vakantiemagazine waarin Sanne van Heijen van en Arno het Raymakers met een aantal bekende Nederlanders door naar op tv populaire vakantiebestemmingen afreizen in door Spanje, Griekenland, Duitsland uit en een Nederland.

Vakantiemagazine waarin Sanne naar Heijen naar en Arno op Raymakers met een aantal door bekende Nederlanders naar populaire vakantiebestemmingen door afreizen in Spanje, tijdens Griekenland, Duitsland op tv en op tv Nederland.

Olympisch kampioen Nicolien naar Sauerbreij moet een deze keer met de het uit mountainbike op zoek door naar een zoutmeer in een Spanje. Saar het Koningsberger krijgt een sup-challenge voor op tv de kiezen op het naar eiland Kos. Sita het in en Rachel zijn het verwikkeld in een selfie-challenge in door Phantasialand. met En Jeremy Sno gaat op dinosaurusjacht het tijdens in Bourtange. Wie tijdens haalt deze week door het meeste geld op tijdens voor Stichting Het Vergeten uit Kind?

Het van boardtalent van Olympisch kampioen Nicolien op tv Sauerbreij uit komt goed van met pas bij de flyboard-challenge op aan de het Costa Blanca. Sita en tijdens Rachel van K-otic krijgen een een het hardloopquiz voor hun kiezen van in een in pretpark in Duitsland. Actrice Saar tijdens Koningsberger van moet bubbels aan de naar man brengen in een het op luxe resort op met Kos. Presentatrice Chimène van Oosterhout tijdens wordt geconfronteerd met een op ridderlijke het speurtocht in het op Muiderslot.

Deze tijdens keer draait naar het om 'where uit to relax'. Arno neemt uit je mee met naar het rustgevende Luxemburg. Daar door gaat hij op bezoek op tv bij naar de Nederlandse familie door Vermeulen, die hier een hotel op tv en in camping runt. op tv Verder kom je alles te een weten door over de camper, tijdens een huis op de wielen waarmee je in alle vrijheid uit op kunt toeren. In tijdens de Roemeense stad Cluj in Transsylvanië van geniet uit Sanne van het op tv ondergrondse uitgaansleven. En wil je door nou echt tijdens even je tijdens hoofd leeg maken? Ga tijdens dan trampolinespringen. van Sanne laat je zien hoe het dat moet! Tot de slot uit kunnen we van top tot op teen ontspannen met in een tijdens luxe vakantiehuis in de van Ardennen.

Deze keer draait door in het om 'where to have van fun'. een Arno neemt je mee naar door het Duitse Sauerland, waar tijdens in hij op een mountainbike uit door de bossen het scheurt en met op een camping met Nederlandse het eigenaar zijn skills een laat zien een op de pumptrack! Sanne met blijft in in eigen land en laat een de door grappige, maar ook slimme manier tijdens van vakantie in vieren zien... van in je eigen een achtertuin!

Deze keer draait uit het uit om 'where to go'. Arno met neemt uit je mee naar een door bijzonder vakantiehuis op door een door eiland in Vinkeveen. Ook brengt tijdens hij je tijdens op de hoogte van leuke, op nieuwe vakantiegadgets. op Sanne op gaat op ontdekkingsreis in de uit Roemeense van stad Cluj in Transsylvanië en in bezoekt op tv in eigen land ook een nog een prachtige terrassencamping in door op Limburg. En in het Brabantse door Oertijdmuseum wordt ze van weer een beetje op kind.

De aflevering staat het volledig in het de teken van 'where van to stay'. Zo een van neemt Arno op de uit Veluwe een kijkje in de een trendy met glampingtent en checkt Sanne de de mooiste vakantiehuizen in de een het zonnige Spanje. Ook zien we tijdens dat je de voor een met ultieme wellness-ervaring Nederland niet uit hoeft te verlaten. Verder op tv door krijg je tips op voor een vakantiehuis op tv in je eigen achtertuin op en tonen met we hoe je van zelfs in het buitenland de leukste tijdens de Nederlandse tv-programma's kunt bekijken. En van vlogster Kiki laat het de hotspots door van Rome met zien.

Deze keer draait met het om 'where op tv to relax'. Arno op met neemt je mee op tv naar het rustgevende in Luxemburg. Daar hij op bezoek gaat naar bij de de Nederlandse familie met Vermeulen, die hier een in hotel en camping runt. met Verder de kom je alles te weten uit over de het camper, door een huis op in wielen waarmee je in alle het vrijheid kunt toeren. In met de Roemeense uit stad Cluj het in Transsylvanië geniet Sanne in van het op tv ondergrondse uitgaansleven. een En wil je met nou echt even je hoofd het leeg in maken? Ga dan trampolinespringen. Sanne uit laat je zien hoe op dat moet! met Tot de slot kunnen we van top op tot teen ontspannen tijdens in een luxe vakantiehuis door in het de Ardennen.

Deze van keer draait het om 'where naar to have fun'. in een Arno neemt je van mee naar het Duitse Sauerland, waar op tv hij het op een mountainbike in door de bossen scheurt en uit op een camping naar met op tv Nederlandse eigenaar de zijn skills laat zien op met de pumptrack! Sanne in blijft op tv in eigen land en laat het een grappige, maar op ook slimme op manier van door vakantie vieren zien... in met je eigen de achtertuin!

Deze een keer draait het om van 'where to go'. de Arno neemt tijdens je mee naar een de bijzonder vakantiehuis een op een eiland in het Vinkeveen. Ook brengt van hij je op de van hoogte op tv van leuke, nieuwe vakantiegadgets. op tv Sanne gaat op door ontdekkingsreis in de op tv Roemeense in stad Cluj in Transsylvanië en bezoekt in in eigen naar land een ook nog een prachtige naar terrassencamping in Limburg. En met in het Brabantse Oertijdmuseum van wordt ze weer in een op beetje kind.

juli 2020
28-09-2019 15:57

Afl. 4

RTL Vakantie Magazine - Afl. 4

Op Kos verblijven Sanne Heijen en Saar Koningsberger in een familiehotel waar ze de laatste battle voor de kiezen krijgen. In Apeldoorn zoekt Arno naar een bed in de Camperchallenge. Sanne is met Sita nog steeds in de Ardennen. Deze week lo...

21-09-2019 15:57

Afl. 3

RTL Vakantie Magazine - Afl. 3

Sanne is met Saar Koningsberger in de hoofdstad van het Griekse eiland Kos. Arno gaat deurtjes tellen in een nieuwe camperchallenge. Sanne bezoekt de Second Home Beurs en verblijft met zangeres Sita in een vakantievilla in de Ardennen. Verd...

14-09-2019 15:57

Afl. 2

RTL Vakantie Magazine - Afl. 2

We beginnen weer in Griekenland en wel op het eiland Kos. Sanne en Saar Koningsberger brengen een weekendje door bij Club Robinson in het zuiden van het eiland. Arno gaat in Nederland op zoek naar vakantietips voor het hele gezin. We leren ...

07-09-2019 15:57

Afl. 1

RTL Vakantie Magazine - Afl. 1

Sanne bezoekt met Saar Koningsberger een uniek vakantieconcept op het Griekse eiland Kos. Met zangeres Sita logeert ze vervolgens in een chalet in Luxemburg. Arno gaat met presentatrice Chimène van Oosterhout naar Camping De Krabbeplaat aan...

31-08-2019 15:57

Afl. 4

RTL Vakantie Magazine - Afl. 4

Vakantiemagazine waarin Sanne Heijen en Arno Raymakers met een aantal bekende Nederlanders naar populaire vakantiebestemmingen afreizen in Spanje, Griekenland, Duitsland en Nederland.

24-08-2019 15:59

Afl. 3

RTL Vakantie Magazine - Afl. 3

Vakantiemagazine waarin Sanne Heijen en Arno Raymakers met een aantal bekende Nederlanders naar populaire vakantiebestemmingen afreizen in Spanje, Griekenland, Duitsland en Nederland.

17-08-2019 16:01

Afl. 2

RTL Vakantie Magazine - Afl. 2

Olympisch kampioen Nicolien Sauerbreij moet deze keer met de mountainbike op zoek naar een zoutmeer in Spanje. Saar Koningsberger krijgt een sup-challenge voor de kiezen op het eiland Kos. Sita en Rachel zijn verwikkeld in een selfie-challe...

10-08-2019 15:59

Afl. 1

RTL Vakantie Magazine - Afl. 1

Het boardtalent van Olympisch kampioen Nicolien Sauerbreij komt goed van pas bij de flyboard-challenge aan de Costa Blanca. Sita en Rachel van K-otic krijgen een hardloopquiz voor hun kiezen in een pretpark in Duitsland. Actrice Saar Koning...

03-08-2019 15:57

Afl. 4

RTL Vakantie Magazine - Afl. 4

Deze keer draait het om 'where to relax'. Arno neemt je mee naar het rustgevende Luxemburg. Daar gaat hij op bezoek bij de Nederlandse familie Vermeulen, die hier een hotel en camping runt. Verder kom je alles te weten over de camper, een h...

27-07-2019 15:57

Afl. 3

RTL Vakantie Magazine - Afl. 3

Deze keer draait het om 'where to have fun'. Arno neemt je mee naar het Duitse Sauerland, waar hij op een mountainbike door de bossen scheurt en op een camping met Nederlandse eigenaar zijn skills laat zien op de pumptrack! Sanne blijft in ...

20-07-2019 15:53

Afl. 2

RTL Vakantie Magazine - Afl. 2

Deze keer draait het om 'where to go'. Arno neemt je mee naar een bijzonder vakantiehuis op een eiland in Vinkeveen. Ook brengt hij je op de hoogte van leuke, nieuwe vakantiegadgets. Sanne gaat op ontdekkingsreis in de Roemeense stad Cluj i...

13-07-2019 15:56

Afl. 1

RTL Vakantie Magazine - Afl. 1

De aflevering staat volledig in het teken van 'where to stay'. Zo neemt Arno op de Veluwe een kijkje in een trendy glampingtent en checkt Sanne de mooiste vakantiehuizen in het zonnige Spanje. Ook zien we dat je voor een ultieme wellness-er...

08-09-2018 11:59

Afl. 4

RTL Vakantie Magazine - Afl. 4

Deze keer draait het om 'where to relax'. Arno neemt je mee naar het rustgevende Luxemburg. Daar hij op bezoek gaat bij de Nederlandse familie Vermeulen, die hier een hotel en camping runt. Verder kom je alles te weten over de camper, een h...

01-09-2018 11:56

Afl. 3

RTL Vakantie Magazine - Afl. 3

Deze keer draait het om 'where to have fun'. Arno neemt je mee naar het Duitse Sauerland, waar hij op een mountainbike door de bossen scheurt en op een camping met Nederlandse eigenaar zijn skills laat zien op de pumptrack! Sanne blijft in ...

25-08-2018 11:54

Afl. 2

RTL Vakantie Magazine - Afl. 2

Deze keer draait het om 'where to go'. Arno neemt je mee naar een bijzonder vakantiehuis op een eiland in Vinkeveen. Ook brengt hij je op de hoogte van leuke, nieuwe vakantiegadgets. Sanne gaat op ontdekkingsreis in de Roemeense stad Cluj i...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

RTL Vakantie Magazine gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van RTL Vakantie Magazine de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van RTL Vakantie Magazine bij RTL Vakantie Magazine liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van RTL Vakantie Magazine. Heb je een uitzending van RTL Vakantie Magazine gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

RTL Vakantie Magazine gemist

Uitzending gemist van RTL Vakantie Magazine? Hier kun je alle uitzendingen van RTL Vakantie Magazine kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 60
  • Laatste uitzending op 28-09-2019 om 15:57 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!