Programma gemist?

Op Kos verblijven van Sanne van Heijen en Saar Koningsberger een in een naar familiehotel waar met ze de laatste battle in voor de kiezen op krijgen. In Apeldoorn zoekt uit Arno naar van een bed in de op Camperchallenge. Sanne is met van Sita de nog steeds in van de Ardennen. in Deze week logeren ze op in een prachtige boerderij in op tv de streek met Herve. Voor van de rubriek van Vakantiepark Van De Week naar gaan we naar uit de Veluwe. En Sanne laat met je zien hoe op tv je tijdens in Nederland op een op leuke plek snel het een in houten vakantiehuis kunt naar neerzetten.

Sanne is op met van Saar Koningsberger in de hoofdstad van door het Griekse de eiland op Kos. Arno gaat deurtjes tellen in door een nieuwe camperchallenge. naar Sanne op tv bezoekt de Second Home uit Beurs uit en verblijft met zangeres door Sita in op tv een vakantievilla in de Ardennen. Verder door tijdens besteden we aandacht door aan een camping op op de Veluwe en naar nemen we een tijdens kijkje bij met trampolinepark Jumpskillz.

We beginnen een weer in Griekenland en uit wel op het met eiland naar Kos. Sanne op tv en Saar Koningsberger door brengen een weekendje door bij Club door door Robinson in het zuiden van door het eiland. op tv Arno gaat in Nederland op op zoek in naar vakantietips voor het het hele de gezin. We leren meer over met kampeerwagens en tijdens Arno doet van de wekelijkse camper-challenge. Ook naar besteedt hij aandacht aan de de rubriek Camping van de de in Week. In de Ardennen het volgen in we Sanne en zangeres op Sita voor van de tweede week een op rij.

Sanne bezoekt met een naar Saar Koningsberger een uniek het vakantieconcept op het Griekse eiland met Kos. Met in zangeres op tv Sita logeert ze vervolgens in tijdens een naar chalet in Luxemburg. tijdens Arno gaat met presentatrice uit Chimène van Oosterhout naar naar Camping De uit Krabbeplaat aan een het Brielse Meer in in Zuid-Holland. Ook tijdens bezoekt Arno de door Vakantiebeurs in Utrecht.

Vakantiemagazine naar waarin Sanne Heijen een en Arno Raymakers op met een de aantal bekende Nederlanders naar populaire vakantiebestemmingen op tv afreizen in Spanje, op tv Griekenland, het Duitsland en op Nederland.

Vakantiemagazine waarin naar Sanne Heijen en Arno met naar Raymakers met een van aantal bekende Nederlanders in naar populaire vakantiebestemmingen afreizen in Spanje, een Griekenland, Duitsland uit en een Nederland.

Olympisch de kampioen Nicolien Sauerbreij moet deze een keer het met de mountainbike op zoek van naar een zoutmeer in in van Spanje. Saar Koningsberger de krijgt een sup-challenge op voor de kiezen naar op het op tv eiland Kos. Sita en Rachel met zijn verwikkeld in van een uit selfie-challenge in Phantasialand. En door Jeremy Sno op tv gaat op dinosaurusjacht in Bourtange. Wie van haalt deze het week het door meeste geld op voor Stichting met de Het Vergeten Kind?

Het boardtalent het van Olympisch kampioen een Nicolien de Sauerbreij komt goed van pas bij de de flyboard-challenge de aan de Costa Blanca. een Sita en de Rachel van K-otic op tv krijgen een op tv hardloopquiz voor hun kiezen in de een pretpark in een Duitsland. met Actrice Saar Koningsberger moet bubbels op door aan de man brengen de in een luxe resort op het Kos. Presentatrice Chimène door van Oosterhout wordt met geconfronteerd met uit een ridderlijke speurtocht in het het de Muiderslot.

Deze keer op tv draait naar het om 'where to relax'. van Arno met neemt je mee naar het rustgevende door Luxemburg. Daar gaat op hij op in bezoek bij de Nederlandse met familie Vermeulen, die op tv hier een op hotel en camping runt. in Verder uit kom je alles te weten naar over de op camper, een door huis op wielen waarmee je in in in alle vrijheid kunt toeren. op In door de Roemeense stad Cluj in naar Transsylvanië geniet Sanne van het het ondergrondse uitgaansleven. tijdens En een wil je nou echt even in je hoofd naar leeg maken? in Ga dan trampolinespringen. naar Sanne laat je zien hoe een dat moet! tijdens Tot slot kunnen we in van top tot door teen ontspannen in een een luxe vakantiehuis de in de in Ardennen.

Deze keer draait de door het om 'where to have het fun'. Arno neemt in je mee een naar het Duitse Sauerland, waar tijdens hij op met een mountainbike door de een bossen scheurt en een op een door camping met Nederlandse uit eigenaar zijn skills tijdens laat zien op door de pumptrack! op Sanne blijft in eigen een land en laat op een grappige, met maar ook slimme manier naar van vakantie vieren uit zien... in je eigen naar uit achtertuin!

Deze keer draait met het om 'where op to go'. Arno naar op neemt je mee naar een de bijzonder vakantiehuis in op een eiland in Vinkeveen. op tv Ook brengt hij van je op de met hoogte door van leuke, door nieuwe vakantiegadgets. Sanne gaat op ontdekkingsreis door een in de Roemeense stad uit Cluj in Transsylvanië en op tv bezoekt met in eigen land het ook nog een prachtige terrassencamping uit in Limburg. het En in het Brabantse Oertijdmuseum tijdens wordt in ze weer een met beetje kind.

De aflevering staat door volledig uit in het van teken van 'where op to stay'. Zo tijdens neemt Arno op de Veluwe een met kijkje in een de trendy glampingtent en de in checkt Sanne de mooiste vakantiehuizen een in het zonnige Spanje. het Ook het zien we dat je de voor een ultieme wellness-ervaring een Nederland niet op hoeft te op tv verlaten. Verder krijg je tips op tv tijdens voor een vakantiehuis in tijdens je eigen achtertuin en tonen uit we hoe je met zelfs op tv in het buitenland de op tv leukste Nederlandse tijdens tv-programma's kunt in bekijken. En vlogster Kiki laat op tv de op hotspots van Rome met zien.

Deze een keer draait het met om 'where uit to relax'. Arno naar neemt je mee het naar het rustgevende Luxemburg. Daar hij de op bezoek gaat een een bij de Nederlandse familie tijdens Vermeulen, die hier een naar hotel tijdens en camping runt. Verder kom je met alles te weten met tijdens over de camper, een huis op tijdens wielen waarmee je uit de in alle vrijheid het kunt toeren. In op tv de Roemeense stad Cluj met in Transsylvanië geniet Sanne van de het ondergrondse met uitgaansleven. En wil in je nou echt even tijdens je hoofd leeg in de maken? Ga dan trampolinespringen. Sanne laat de je zien hoe van dat moet! het Tot slot kunnen door we van top de tot teen ontspannen in met een met luxe vakantiehuis in in de Ardennen.

Deze keer een draait het om 'where tijdens to have fun'. van Arno neemt de je mee naar uit het Duitse Sauerland, op waar van hij op een mountainbike door de naar op tv bossen scheurt en op een camping het met Nederlandse eigenaar in met zijn skills laat zien uit op de op pumptrack! Sanne blijft in op eigen land op tv en laat een grappige, door maar ook naar slimme manier van vakantie vieren zien... het in het je eigen de achtertuin!

Deze van keer draait het het om 'where to go'. Arno door door neemt je mee naar een op bijzonder vakantiehuis op door een tijdens eiland in Vinkeveen. Ook naar brengt hij je op de door hoogte van tijdens leuke, nieuwe op vakantiegadgets. Sanne uit gaat op ontdekkingsreis in de de Roemeense stad Cluj uit in Transsylvanië en bezoekt in in eigen van land ook nog een een prachtige terrassencamping door in Limburg. En in van het Brabantse op tv Oertijdmuseum wordt de ze weer een het beetje kind.

oktober 2020
28-09-2019 15:57

Afl. 4

RTL Vakantie Magazine - Afl. 4

Op Kos verblijven Sanne Heijen en Saar Koningsberger in een familiehotel waar ze de laatste battle voor de kiezen krijgen. In Apeldoorn zoekt Arno naar een bed in de Camperchallenge. Sanne is met Sita nog steeds in de Ardennen. Deze week lo...

21-09-2019 15:57

Afl. 3

RTL Vakantie Magazine - Afl. 3

Sanne is met Saar Koningsberger in de hoofdstad van het Griekse eiland Kos. Arno gaat deurtjes tellen in een nieuwe camperchallenge. Sanne bezoekt de Second Home Beurs en verblijft met zangeres Sita in een vakantievilla in de Ardennen. Verd...

14-09-2019 15:57

Afl. 2

RTL Vakantie Magazine - Afl. 2

We beginnen weer in Griekenland en wel op het eiland Kos. Sanne en Saar Koningsberger brengen een weekendje door bij Club Robinson in het zuiden van het eiland. Arno gaat in Nederland op zoek naar vakantietips voor het hele gezin. We leren ...

07-09-2019 15:57

Afl. 1

RTL Vakantie Magazine - Afl. 1

Sanne bezoekt met Saar Koningsberger een uniek vakantieconcept op het Griekse eiland Kos. Met zangeres Sita logeert ze vervolgens in een chalet in Luxemburg. Arno gaat met presentatrice Chimène van Oosterhout naar Camping De Krabbeplaat aan...

31-08-2019 15:57

Afl. 4

RTL Vakantie Magazine - Afl. 4

Vakantiemagazine waarin Sanne Heijen en Arno Raymakers met een aantal bekende Nederlanders naar populaire vakantiebestemmingen afreizen in Spanje, Griekenland, Duitsland en Nederland.

24-08-2019 15:59

Afl. 3

RTL Vakantie Magazine - Afl. 3

Vakantiemagazine waarin Sanne Heijen en Arno Raymakers met een aantal bekende Nederlanders naar populaire vakantiebestemmingen afreizen in Spanje, Griekenland, Duitsland en Nederland.

17-08-2019 16:01

Afl. 2

RTL Vakantie Magazine - Afl. 2

Olympisch kampioen Nicolien Sauerbreij moet deze keer met de mountainbike op zoek naar een zoutmeer in Spanje. Saar Koningsberger krijgt een sup-challenge voor de kiezen op het eiland Kos. Sita en Rachel zijn verwikkeld in een selfie-challe...

10-08-2019 15:59

Afl. 1

RTL Vakantie Magazine - Afl. 1

Het boardtalent van Olympisch kampioen Nicolien Sauerbreij komt goed van pas bij de flyboard-challenge aan de Costa Blanca. Sita en Rachel van K-otic krijgen een hardloopquiz voor hun kiezen in een pretpark in Duitsland. Actrice Saar Koning...

03-08-2019 15:57

Afl. 4

RTL Vakantie Magazine - Afl. 4

Deze keer draait het om 'where to relax'. Arno neemt je mee naar het rustgevende Luxemburg. Daar gaat hij op bezoek bij de Nederlandse familie Vermeulen, die hier een hotel en camping runt. Verder kom je alles te weten over de camper, een h...

27-07-2019 15:57

Afl. 3

RTL Vakantie Magazine - Afl. 3

Deze keer draait het om 'where to have fun'. Arno neemt je mee naar het Duitse Sauerland, waar hij op een mountainbike door de bossen scheurt en op een camping met Nederlandse eigenaar zijn skills laat zien op de pumptrack! Sanne blijft in ...

20-07-2019 15:53

Afl. 2

RTL Vakantie Magazine - Afl. 2

Deze keer draait het om 'where to go'. Arno neemt je mee naar een bijzonder vakantiehuis op een eiland in Vinkeveen. Ook brengt hij je op de hoogte van leuke, nieuwe vakantiegadgets. Sanne gaat op ontdekkingsreis in de Roemeense stad Cluj i...

13-07-2019 15:56

Afl. 1

RTL Vakantie Magazine - Afl. 1

De aflevering staat volledig in het teken van 'where to stay'. Zo neemt Arno op de Veluwe een kijkje in een trendy glampingtent en checkt Sanne de mooiste vakantiehuizen in het zonnige Spanje. Ook zien we dat je voor een ultieme wellness-er...

08-09-2018 11:59

Afl. 4

RTL Vakantie Magazine - Afl. 4

Deze keer draait het om 'where to relax'. Arno neemt je mee naar het rustgevende Luxemburg. Daar hij op bezoek gaat bij de Nederlandse familie Vermeulen, die hier een hotel en camping runt. Verder kom je alles te weten over de camper, een h...

01-09-2018 11:56

Afl. 3

RTL Vakantie Magazine - Afl. 3

Deze keer draait het om 'where to have fun'. Arno neemt je mee naar het Duitse Sauerland, waar hij op een mountainbike door de bossen scheurt en op een camping met Nederlandse eigenaar zijn skills laat zien op de pumptrack! Sanne blijft in ...

25-08-2018 11:54

Afl. 2

RTL Vakantie Magazine - Afl. 2

Deze keer draait het om 'where to go'. Arno neemt je mee naar een bijzonder vakantiehuis op een eiland in Vinkeveen. Ook brengt hij je op de hoogte van leuke, nieuwe vakantiegadgets. Sanne gaat op ontdekkingsreis in de Roemeense stad Cluj i...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

RTL Vakantie Magazine gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van RTL Vakantie Magazine de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van RTL Vakantie Magazine bij RTL Vakantie Magazine liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van RTL Vakantie Magazine. Heb je een uitzending van RTL Vakantie Magazine gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

RTL Vakantie Magazine gemist

Uitzending gemist van RTL Vakantie Magazine? Hier kun je alle uitzendingen van RTL Vakantie Magazine kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 60
  • Laatste uitzending op 28-09-2019 om 15:57 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!