Programma gemist?

Op op tv Kos verblijven tijdens Sanne Heijen en op Saar Koningsberger in een familiehotel waar tijdens ze de met laatste in battle voor de kiezen door krijgen. In Apeldoorn tijdens zoekt Arno naar door een bed van in de Camperchallenge. Sanne is in met naar Sita nog steeds in de in Ardennen. Deze week in logeren ze in een op tv prachtige boerderij in van uit de streek Herve. Voor de rubriek met Vakantiepark Van De uit Week op gaan we naar de Veluwe. naar in En Sanne laat je door zien hoe je met in Nederland op een de leuke plek snel een de houten door vakantiehuis kunt een neerzetten.

Sanne een is met Saar Koningsberger tijdens in op tv de hoofdstad van het Griekse eiland door Kos. Arno gaat de het deurtjes tellen in een door nieuwe camperchallenge. Sanne naar bezoekt de op tv Second Home Beurs en verblijft tijdens met zangeres naar Sita in een vakantievilla in uit de het Ardennen. Verder besteden we door aandacht aan een camping met op de op tv Veluwe en een nemen we het een kijkje bij trampolinepark op Jumpskillz.

We naar beginnen weer een in Griekenland en tijdens wel op het eiland op Kos. Sanne het en Saar Koningsberger met brengen een weekendje door de bij Club Robinson uit in het zuiden van het van eiland. naar Arno gaat in Nederland op naar zoek naar van vakantietips voor het hele naar het gezin. We leren de meer over kampeerwagens en Arno op tv doet de wekelijkse camper-challenge. door Ook besteedt hij naar aandacht aan de van rubriek Camping door van de een Week. In de Ardennen volgen op tv we Sanne en de zangeres Sita met voor de tweede week een op van rij.

Sanne de bezoekt met Saar een Koningsberger een uniek uit vakantieconcept op een het Griekse eiland Kos. Met in zangeres Sita logeert de ze vervolgens op tv in een van chalet in Luxemburg. in Arno gaat met presentatrice Chimène op van Oosterhout naar naar Camping De Krabbeplaat aan op tv tijdens het Brielse Meer in Zuid-Holland. met Ook bezoekt het Arno de Vakantiebeurs in een Utrecht.

Vakantiemagazine waarin Sanne van Heijen en Arno uit Raymakers met een een naar aantal bekende Nederlanders naar populaire op tv vakantiebestemmingen een afreizen in Spanje, naar Griekenland, Duitsland en het Nederland.

Vakantiemagazine waarin Sanne uit Heijen en het Arno Raymakers met een tijdens aantal bekende uit Nederlanders naar populaire van vakantiebestemmingen afreizen in op Spanje, Griekenland, Duitsland en een in Nederland.

Olympisch kampioen Nicolien uit een Sauerbreij moet deze keer door met de mountainbike uit op zoek tijdens naar een zoutmeer in Spanje. Saar op tv Koningsberger een krijgt een sup-challenge door voor de een kiezen op het eiland Kos. Sita op tv en Rachel zijn met verwikkeld in tijdens een naar selfie-challenge in Phantasialand. En Jeremy Sno van op gaat op dinosaurusjacht in in Bourtange. Wie haalt op tv deze week het op meeste geld op door voor Stichting Het Vergeten een Kind?

Het boardtalent in van naar Olympisch kampioen Nicolien Sauerbreij op komt goed van pas bij de de met flyboard-challenge aan de de Costa Blanca. Sita en in Rachel van op tv K-otic krijgen een hardloopquiz uit voor op tv hun kiezen in een pretpark in op tv tijdens Duitsland. Actrice Saar Koningsberger moet de bubbels aan de tijdens man brengen in een tijdens luxe resort op tv op Kos. tijdens Presentatrice Chimène van Oosterhout op tv wordt geconfronteerd met een het ridderlijke op tv speurtocht in het door Muiderslot.

Deze de keer draait het het om 'where to tijdens relax'. Arno neemt de je mee in naar het rustgevende Luxemburg. Daar gaat op tv hij op bezoek de van bij de Nederlandse familie Vermeulen, die op tv hier een hotel van tijdens en camping runt. Verder kom de je van alles te weten over de camper, naar een huis met op wielen waarmee door je een in alle vrijheid kunt op tv toeren. In de op Roemeense stad Cluj in Transsylvanië de geniet op tv Sanne van het ondergrondse uitgaansleven. door En uit wil je nou echt het even je hoofd leeg een maken? het Ga dan trampolinespringen. Sanne naar laat je uit zien hoe door dat moet! Tot in slot kunnen we uit van top tot teen ontspannen in de een van luxe vakantiehuis in de met Ardennen.

Deze keer in draait een het om 'where to have uit fun'. de Arno neemt je mee naar op tv het Duitse Sauerland, waar naar hij op een het mountainbike met door de bossen scheurt en op tv op het een camping uit met Nederlandse eigenaar zijn naar skills laat zien op de op op tv pumptrack! Sanne blijft door in eigen land en laat een het grappige, van maar ook slimme de manier van vakantie de vieren zien... met in je eigen de achtertuin!

Deze keer draait in het om 'where van to go'. tijdens Arno neemt je een mee naar een bijzonder door uit vakantiehuis op een eiland de in Vinkeveen. Ook brengt op tv hij je de op de het hoogte van leuke, nieuwe vakantiegadgets. op Sanne gaat op tv op ontdekkingsreis in de op Roemeense stad tijdens Cluj in Transsylvanië van en bezoekt in eigen met land op ook nog een prachtige terrassencamping in in naar Limburg. En in het Brabantse Oertijdmuseum naar wordt tijdens ze weer een de beetje kind.

De een aflevering staat volledig in het het teken naar van 'where op tv to stay'. Zo uit neemt Arno op uit de Veluwe een naar kijkje in een trendy glampingtent en op checkt Sanne het de mooiste vakantiehuizen in de het zonnige het Spanje. de Ook zien we dat je voor op een met ultieme wellness-ervaring Nederland niet hoeft door te op verlaten. Verder krijg je tips een voor een van vakantiehuis in je uit eigen achtertuin van en tonen we op tv hoe je door zelfs in het buitenland de tijdens leukste tijdens Nederlandse tv-programma's kunt met bekijken. En vlogster Kiki laat de van hotspots van met Rome het zien.

Deze naar keer draait het om tijdens 'where to door relax'. Arno neemt je mee op tv naar op tv het rustgevende Luxemburg. Daar uit hij van op bezoek gaat bij op tv de Nederlandse familie Vermeulen, die een op tv hier een hotel en camping runt. het Verder kom je met alles te in weten over de camper, op tv een huis op met wielen waarmee in je in alle vrijheid uit kunt een toeren. In met de Roemeense stad Cluj in Transsylvanië tijdens geniet Sanne van op tv met het ondergrondse uitgaansleven. op En wil je nou echt even met je uit hoofd leeg maken? Ga in dan met trampolinespringen. Sanne laat je zien hoe op tv dat van moet! Tot slot kunnen naar we van top tijdens tot teen ontspannen in het het een luxe vakantiehuis in de de Ardennen.

Deze op tv keer draait het van om 'where to have fun'. uit Arno neemt je tijdens in mee naar het op tv Duitse Sauerland, waar hij op het een mountainbike de door de bossen op scheurt en op door een camping met Nederlandse eigenaar met zijn skills het laat zien op uit de pumptrack! een Sanne blijft met in eigen land en laat van een grappige, door maar ook een slimme manier van vakantie vieren in zien... in je naar eigen uit achtertuin!

Deze tijdens keer draait het om tijdens 'where to door go'. Arno neemt door je mee naar een bijzonder naar vakantiehuis op een een eiland in Vinkeveen. het Ook de brengt hij je op door de hoogte van leuke, met nieuwe een vakantiegadgets. Sanne gaat op ontdekkingsreis uit in de op Roemeense stad uit Cluj in Transsylvanië en de bezoekt in eigen tijdens land ook nog een van prachtige terrassencamping in van Limburg. op En in het de Brabantse Oertijdmuseum wordt ze een weer een naar beetje kind.

februari 2020
28-09-2019 15:57

Afl. 4

RTL Vakantie Magazine - Afl. 4

Op Kos verblijven Sanne Heijen en Saar Koningsberger in een familiehotel waar ze de laatste battle voor de kiezen krijgen. In Apeldoorn zoekt Arno naar een bed in de Camperchallenge. Sanne is met Sita nog steeds in de Ardennen. Deze week lo...

21-09-2019 15:57

Afl. 3

RTL Vakantie Magazine - Afl. 3

Sanne is met Saar Koningsberger in de hoofdstad van het Griekse eiland Kos. Arno gaat deurtjes tellen in een nieuwe camperchallenge. Sanne bezoekt de Second Home Beurs en verblijft met zangeres Sita in een vakantievilla in de Ardennen. Verd...

14-09-2019 15:57

Afl. 2

RTL Vakantie Magazine - Afl. 2

We beginnen weer in Griekenland en wel op het eiland Kos. Sanne en Saar Koningsberger brengen een weekendje door bij Club Robinson in het zuiden van het eiland. Arno gaat in Nederland op zoek naar vakantietips voor het hele gezin. We leren ...

07-09-2019 15:57

Afl. 1

RTL Vakantie Magazine - Afl. 1

Sanne bezoekt met Saar Koningsberger een uniek vakantieconcept op het Griekse eiland Kos. Met zangeres Sita logeert ze vervolgens in een chalet in Luxemburg. Arno gaat met presentatrice Chimène van Oosterhout naar Camping De Krabbeplaat aan...

31-08-2019 15:57

Afl. 4

RTL Vakantie Magazine - Afl. 4

Vakantiemagazine waarin Sanne Heijen en Arno Raymakers met een aantal bekende Nederlanders naar populaire vakantiebestemmingen afreizen in Spanje, Griekenland, Duitsland en Nederland.

24-08-2019 15:59

Afl. 3

RTL Vakantie Magazine - Afl. 3

Vakantiemagazine waarin Sanne Heijen en Arno Raymakers met een aantal bekende Nederlanders naar populaire vakantiebestemmingen afreizen in Spanje, Griekenland, Duitsland en Nederland.

17-08-2019 16:01

Afl. 2

RTL Vakantie Magazine - Afl. 2

Olympisch kampioen Nicolien Sauerbreij moet deze keer met de mountainbike op zoek naar een zoutmeer in Spanje. Saar Koningsberger krijgt een sup-challenge voor de kiezen op het eiland Kos. Sita en Rachel zijn verwikkeld in een selfie-challe...

10-08-2019 15:59

Afl. 1

RTL Vakantie Magazine - Afl. 1

Het boardtalent van Olympisch kampioen Nicolien Sauerbreij komt goed van pas bij de flyboard-challenge aan de Costa Blanca. Sita en Rachel van K-otic krijgen een hardloopquiz voor hun kiezen in een pretpark in Duitsland. Actrice Saar Koning...

03-08-2019 15:57

Afl. 4

RTL Vakantie Magazine - Afl. 4

Deze keer draait het om 'where to relax'. Arno neemt je mee naar het rustgevende Luxemburg. Daar gaat hij op bezoek bij de Nederlandse familie Vermeulen, die hier een hotel en camping runt. Verder kom je alles te weten over de camper, een h...

27-07-2019 15:57

Afl. 3

RTL Vakantie Magazine - Afl. 3

Deze keer draait het om 'where to have fun'. Arno neemt je mee naar het Duitse Sauerland, waar hij op een mountainbike door de bossen scheurt en op een camping met Nederlandse eigenaar zijn skills laat zien op de pumptrack! Sanne blijft in ...

20-07-2019 15:53

Afl. 2

RTL Vakantie Magazine - Afl. 2

Deze keer draait het om 'where to go'. Arno neemt je mee naar een bijzonder vakantiehuis op een eiland in Vinkeveen. Ook brengt hij je op de hoogte van leuke, nieuwe vakantiegadgets. Sanne gaat op ontdekkingsreis in de Roemeense stad Cluj i...

13-07-2019 15:56

Afl. 1

RTL Vakantie Magazine - Afl. 1

De aflevering staat volledig in het teken van 'where to stay'. Zo neemt Arno op de Veluwe een kijkje in een trendy glampingtent en checkt Sanne de mooiste vakantiehuizen in het zonnige Spanje. Ook zien we dat je voor een ultieme wellness-er...

08-09-2018 11:59

Afl. 4

RTL Vakantie Magazine - Afl. 4

Deze keer draait het om 'where to relax'. Arno neemt je mee naar het rustgevende Luxemburg. Daar hij op bezoek gaat bij de Nederlandse familie Vermeulen, die hier een hotel en camping runt. Verder kom je alles te weten over de camper, een h...

01-09-2018 11:56

Afl. 3

RTL Vakantie Magazine - Afl. 3

Deze keer draait het om 'where to have fun'. Arno neemt je mee naar het Duitse Sauerland, waar hij op een mountainbike door de bossen scheurt en op een camping met Nederlandse eigenaar zijn skills laat zien op de pumptrack! Sanne blijft in ...

25-08-2018 11:54

Afl. 2

RTL Vakantie Magazine - Afl. 2

Deze keer draait het om 'where to go'. Arno neemt je mee naar een bijzonder vakantiehuis op een eiland in Vinkeveen. Ook brengt hij je op de hoogte van leuke, nieuwe vakantiegadgets. Sanne gaat op ontdekkingsreis in de Roemeense stad Cluj i...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

RTL Vakantie Magazine gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van RTL Vakantie Magazine de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van RTL Vakantie Magazine bij RTL Vakantie Magazine liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van RTL Vakantie Magazine. Heb je een uitzending van RTL Vakantie Magazine gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

RTL Vakantie Magazine gemist

Uitzending gemist van RTL Vakantie Magazine? Hier kun je alle uitzendingen van RTL Vakantie Magazine kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 60
  • Laatste uitzending op 28-09-2019 om 15:57 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!