Programma gemist?

Op Kos verblijven door Sanne Heijen het en Saar Koningsberger in uit een familiehotel waar uit ze de laatste de in battle voor de kiezen krijgen. op In Apeldoorn op zoekt Arno naar een bed de in de Camperchallenge. tijdens Sanne uit is met Sita nog op tv steeds in de op tv Ardennen. Deze week logeren naar ze in naar een prachtige met boerderij in door de streek Herve. door Voor de rubriek Vakantiepark de Van De Week de gaan we naar de Veluwe. de En Sanne laat van je van zien hoe je van in Nederland door op een leuke plek snel een een door houten vakantiehuis kunt een neerzetten.

Sanne is met het met Saar Koningsberger in de hoofdstad door van het op Griekse eiland Kos. Arno gaat in deurtjes tellen van in een nieuwe camperchallenge. uit Sanne bezoekt naar de Second Home Beurs een en verblijft tijdens met zangeres Sita de in een vakantievilla door in de door Ardennen. Verder op besteden we aandacht aan een op camping op de met Veluwe van en nemen we een kijkje bij uit trampolinepark door Jumpskillz.

We uit beginnen weer door in Griekenland en wel op een het eiland uit Kos. Sanne en Saar Koningsberger van brengen een weekendje een door door bij Club op tv Robinson in het tijdens zuiden van het in eiland. Arno gaat op in Nederland op zoek naar vakantietips tijdens voor het hele naar gezin. We leren met meer van over kampeerwagens en Arno op tv doet de naar wekelijkse camper-challenge. Ook besteedt het hij aandacht een aan de rubriek op tv Camping van de Week. In door de Ardennen op tv volgen de we Sanne en zangeres Sita het voor de tweede op tv week op uit rij.

Sanne met bezoekt met Saar Koningsberger in een door uniek vakantieconcept op het een Griekse eiland Kos. naar Met zangeres Sita logeert op ze vervolgens de in een chalet met in Luxemburg. Arno naar gaat met presentatrice het Chimène van Oosterhout naar naar Camping De Krabbeplaat aan een het Brielse een Meer in Zuid-Holland. door Ook het bezoekt Arno de Vakantiebeurs door in Utrecht.

Vakantiemagazine waarin Sanne naar Heijen van en Arno Raymakers op tv met een aantal bekende Nederlanders met naar populaire de vakantiebestemmingen uit afreizen in Spanje, Griekenland, Duitsland en op door Nederland.

Vakantiemagazine waarin uit Sanne Heijen en Arno in Raymakers met een door van aantal bekende Nederlanders naar populaire vakantiebestemmingen van afreizen door in Spanje, Griekenland, Duitsland en een het Nederland.

Olympisch met kampioen Nicolien Sauerbreij in moet deze een keer met de mountainbike het op zoek naar de een zoutmeer op in Spanje. Saar Koningsberger krijgt een van tijdens sup-challenge voor de kiezen op op het op eiland Kos. Sita en Rachel zijn een een verwikkeld in een selfie-challenge in het Phantasialand. de En Jeremy Sno gaat in op dinosaurusjacht het in Bourtange. Wie door haalt deze week het meeste een geld op voor Stichting van Het Vergeten tijdens Kind?

Het van boardtalent van Olympisch met kampioen Nicolien Sauerbreij komt goed het op van pas bij de flyboard-challenge uit aan de Costa Blanca. van met Sita en Rachel van K-otic krijgen met met een hardloopquiz voor hun in kiezen in naar een pretpark in Duitsland. tijdens Actrice Saar Koningsberger moet het bubbels aan de man uit in brengen in een op tv luxe resort op Kos. Presentatrice met Chimène van Oosterhout wordt door op tv geconfronteerd met een ridderlijke op speurtocht in het op tv Muiderslot.

Deze door keer draait het door om 'where to relax'. Arno naar naar neemt je mee naar het rustgevende in tijdens Luxemburg. Daar gaat hij naar op bezoek de bij de Nederlandse familie door Vermeulen, die hier een de hotel en een camping runt. Verder kom je uit alles te de weten over de tijdens camper, een in huis op wielen in waarmee je in in alle vrijheid kunt toeren. In op tv op de Roemeense stad Cluj uit in Transsylvanië geniet Sanne van tijdens de het ondergrondse uitgaansleven. met En wil je nou echt in even uit je hoofd leeg met maken? Ga dan trampolinespringen. Sanne laat in je zien uit hoe dat door moet! Tot slot kunnen een we van top tot op tv teen ontspannen tijdens in een luxe vakantiehuis door uit in de Ardennen.

Deze keer draait op het om 'where uit door to have fun'. Arno neemt je door mee naar het tijdens uit Duitse Sauerland, waar hij op door een mountainbike door van de bossen scheurt het en op een met camping met Nederlandse door eigenaar zijn skills naar laat zien op de de pumptrack! Sanne het blijft een in eigen land van en laat een grappige, het maar ook slimme door manier van vakantie vieren naar zien... in je op tv eigen met achtertuin!

Deze van keer draait het door om 'where to go'. tijdens Arno neemt je mee op de naar een bijzonder met vakantiehuis op een van eiland in Vinkeveen. Ook brengt hij de je op de met een hoogte van leuke, nieuwe de vakantiegadgets. Sanne gaat op in ontdekkingsreis in de Roemeense van stad Cluj in het uit Transsylvanië en bezoekt in in eigen land ook nog een in prachtige terrassencamping in een Limburg. op En in het Brabantse met Oertijdmuseum van wordt ze weer een beetje door kind.

De aflevering naar staat volledig in een het teken het van 'where to stay'. op Zo neemt in Arno op de Veluwe een van het kijkje in een trendy glampingtent en door checkt Sanne met de mooiste van vakantiehuizen in het naar zonnige Spanje. het Ook zien we dat je voor op naar een ultieme wellness-ervaring van Nederland niet hoeft te verlaten. op Verder krijg je op tips voor een de vakantiehuis de in je eigen achtertuin een en tonen we van hoe je zelfs in het de buitenland de leukste uit Nederlandse het tv-programma's kunt met bekijken. En vlogster Kiki laat de tijdens hotspots in van Rome naar zien.

Deze keer het draait het om 'where op to relax'. een Arno op tv neemt je mee naar uit het rustgevende Luxemburg. Daar hij met op bezoek gaat van bij van de Nederlandse familie de Vermeulen, die hier een hotel op en camping een runt. Verder kom uit je een alles te weten naar over de camper, een huis op van het wielen waarmee je in het alle vrijheid kunt toeren. In met de Roemeense de stad Cluj tijdens in Transsylvanië geniet Sanne van de het het ondergrondse uitgaansleven. En op wil je nou echt even van je hoofd leeg tijdens maken? in Ga dan trampolinespringen. Sanne tijdens laat je zien op hoe dat moet! van Tot de slot kunnen we naar van top tot op teen ontspannen in door een luxe vakantiehuis in de van Ardennen.

Deze keer draait van het op tv om 'where to have fun'. op tv door Arno neemt je de mee naar het Duitse het Sauerland, waar hij op een in een mountainbike door de bossen scheurt de en op een de camping op tv met Nederlandse eigenaar de zijn skills laat in zien op de pumptrack! van Sanne blijft het in eigen land en laat door een grappige, maar ook het slimme in manier van op vakantie vieren zien... in je het eigen een achtertuin!

Deze keer van draait het om 'where van to go'. Arno uit een neemt je mee naar een bijzonder naar vakantiehuis op een de eiland op tv in Vinkeveen. Ook brengt hij door je het op de hoogte van het leuke, nieuwe vakantiegadgets. Sanne tijdens op tv gaat op ontdekkingsreis een in de Roemeense naar stad Cluj in Transsylvanië en bezoekt met in eigen tijdens land ook nog een de de prachtige terrassencamping in Limburg. En in een het Brabantse Oertijdmuseum uit wordt ze de weer met een beetje kind.

februari 2020
28-09-2019 15:57

Afl. 4

RTL Vakantie Magazine - Afl. 4

Op Kos verblijven Sanne Heijen en Saar Koningsberger in een familiehotel waar ze de laatste battle voor de kiezen krijgen. In Apeldoorn zoekt Arno naar een bed in de Camperchallenge. Sanne is met Sita nog steeds in de Ardennen. Deze week lo...

21-09-2019 15:57

Afl. 3

RTL Vakantie Magazine - Afl. 3

Sanne is met Saar Koningsberger in de hoofdstad van het Griekse eiland Kos. Arno gaat deurtjes tellen in een nieuwe camperchallenge. Sanne bezoekt de Second Home Beurs en verblijft met zangeres Sita in een vakantievilla in de Ardennen. Verd...

14-09-2019 15:57

Afl. 2

RTL Vakantie Magazine - Afl. 2

We beginnen weer in Griekenland en wel op het eiland Kos. Sanne en Saar Koningsberger brengen een weekendje door bij Club Robinson in het zuiden van het eiland. Arno gaat in Nederland op zoek naar vakantietips voor het hele gezin. We leren ...

07-09-2019 15:57

Afl. 1

RTL Vakantie Magazine - Afl. 1

Sanne bezoekt met Saar Koningsberger een uniek vakantieconcept op het Griekse eiland Kos. Met zangeres Sita logeert ze vervolgens in een chalet in Luxemburg. Arno gaat met presentatrice Chimène van Oosterhout naar Camping De Krabbeplaat aan...

31-08-2019 15:57

Afl. 4

RTL Vakantie Magazine - Afl. 4

Vakantiemagazine waarin Sanne Heijen en Arno Raymakers met een aantal bekende Nederlanders naar populaire vakantiebestemmingen afreizen in Spanje, Griekenland, Duitsland en Nederland.

24-08-2019 15:59

Afl. 3

RTL Vakantie Magazine - Afl. 3

Vakantiemagazine waarin Sanne Heijen en Arno Raymakers met een aantal bekende Nederlanders naar populaire vakantiebestemmingen afreizen in Spanje, Griekenland, Duitsland en Nederland.

17-08-2019 16:01

Afl. 2

RTL Vakantie Magazine - Afl. 2

Olympisch kampioen Nicolien Sauerbreij moet deze keer met de mountainbike op zoek naar een zoutmeer in Spanje. Saar Koningsberger krijgt een sup-challenge voor de kiezen op het eiland Kos. Sita en Rachel zijn verwikkeld in een selfie-challe...

10-08-2019 15:59

Afl. 1

RTL Vakantie Magazine - Afl. 1

Het boardtalent van Olympisch kampioen Nicolien Sauerbreij komt goed van pas bij de flyboard-challenge aan de Costa Blanca. Sita en Rachel van K-otic krijgen een hardloopquiz voor hun kiezen in een pretpark in Duitsland. Actrice Saar Koning...

03-08-2019 15:57

Afl. 4

RTL Vakantie Magazine - Afl. 4

Deze keer draait het om 'where to relax'. Arno neemt je mee naar het rustgevende Luxemburg. Daar gaat hij op bezoek bij de Nederlandse familie Vermeulen, die hier een hotel en camping runt. Verder kom je alles te weten over de camper, een h...

27-07-2019 15:57

Afl. 3

RTL Vakantie Magazine - Afl. 3

Deze keer draait het om 'where to have fun'. Arno neemt je mee naar het Duitse Sauerland, waar hij op een mountainbike door de bossen scheurt en op een camping met Nederlandse eigenaar zijn skills laat zien op de pumptrack! Sanne blijft in ...

20-07-2019 15:53

Afl. 2

RTL Vakantie Magazine - Afl. 2

Deze keer draait het om 'where to go'. Arno neemt je mee naar een bijzonder vakantiehuis op een eiland in Vinkeveen. Ook brengt hij je op de hoogte van leuke, nieuwe vakantiegadgets. Sanne gaat op ontdekkingsreis in de Roemeense stad Cluj i...

13-07-2019 15:56

Afl. 1

RTL Vakantie Magazine - Afl. 1

De aflevering staat volledig in het teken van 'where to stay'. Zo neemt Arno op de Veluwe een kijkje in een trendy glampingtent en checkt Sanne de mooiste vakantiehuizen in het zonnige Spanje. Ook zien we dat je voor een ultieme wellness-er...

08-09-2018 11:59

Afl. 4

RTL Vakantie Magazine - Afl. 4

Deze keer draait het om 'where to relax'. Arno neemt je mee naar het rustgevende Luxemburg. Daar hij op bezoek gaat bij de Nederlandse familie Vermeulen, die hier een hotel en camping runt. Verder kom je alles te weten over de camper, een h...

01-09-2018 11:56

Afl. 3

RTL Vakantie Magazine - Afl. 3

Deze keer draait het om 'where to have fun'. Arno neemt je mee naar het Duitse Sauerland, waar hij op een mountainbike door de bossen scheurt en op een camping met Nederlandse eigenaar zijn skills laat zien op de pumptrack! Sanne blijft in ...

25-08-2018 11:54

Afl. 2

RTL Vakantie Magazine - Afl. 2

Deze keer draait het om 'where to go'. Arno neemt je mee naar een bijzonder vakantiehuis op een eiland in Vinkeveen. Ook brengt hij je op de hoogte van leuke, nieuwe vakantiegadgets. Sanne gaat op ontdekkingsreis in de Roemeense stad Cluj i...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

RTL Vakantie Magazine gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van RTL Vakantie Magazine de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van RTL Vakantie Magazine bij RTL Vakantie Magazine liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van RTL Vakantie Magazine. Heb je een uitzending van RTL Vakantie Magazine gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

RTL Vakantie Magazine gemist

Uitzending gemist van RTL Vakantie Magazine? Hier kun je alle uitzendingen van RTL Vakantie Magazine kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 60
  • Laatste uitzending op 28-09-2019 om 15:57 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!