Programma gemist?

14:00,Hoe op tv voorkom ik dat op ik ziek word? En naar kan ik bij van een klein pijntje de ook iets anders doen de dan linea in recta naar de in dokter stappen? naar Maryse Moerel door houdt zich al heel lang in bezig in met deze vragen.

september 2021
19-05-2013 14:00

Zo 19 mei 2013

Gezondheid in eigen hand - Zo 19 mei 2013

14:00,Hoe voorkom ik dat ik ziek word? En kan ik bij een klein pijntje ook iets anders doen dan linea recta naar de dokter stappen? Maryse Moerel houdt zich al heel lang bezig met deze vragen.

Gezondheid in eigen hand gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gezondheid in eigen hand de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gezondheid in eigen hand bij Gezondheid in eigen hand liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gezondheid in eigen hand. Heb je een uitzending van Gezondheid in eigen hand gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gezondheid in eigen hand gemist

Hoe voorkom ik dat ik ziek word? En kan ik bij een klein pijntje ook iets anders doen dan linea recta naar de dokter stappen? Maryse Moerel houdt zich al heel lang bezig met deze vragen.

Uitzending gemist van Gezondheid in eigen hand? Hier kun je alle uitzendingen van Gezondheid in eigen hand kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 19-05-2013 om 14:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!