Programma gemist?

De met Oostenrijkse bergbeklimmer Heinrich Harrer op besluit de berg uit Nanga Parbat, op ten westen van de Himalaya, de in te beklimmen. Hierdoor laat op tv Heinrich zijn zwangere vrouw op tv thuis achter. een Door zijn egoïsme kan hij tijdens het de niet vinden de met de andere teamleden. Wanneer van de Tweede op tv Wereldoorlog uitbreekt, belandt tijdens Heinrich in een tijdens gevangenkamp. Na meerdere op tv mislukte pogingen weet hij naar samen met Peter het Aufschnaiter uit uit het kamp te ontsnappen. Samen naar komen de ze in de heilige naar stad Lhasa door terecht. Daar raakt door Heinrich bevriend met een jonge de daila met lama en via hem leert uit hij de zijn spirituele kant naar kennen.

juli 2021
21-05-2013 20:30

Seven Years In Tibet

Seven Years In Tibet - Seven Years In Tibet

De Oostenrijkse bergbeklimmer Heinrich Harrer besluit de berg Nanga Parbat, ten westen van de Himalaya, te beklimmen. Hierdoor laat Heinrich zijn zwangere vrouw thuis achter. Door zijn egoïsme kan hij het niet vinden met de andere teamleden...

Seven Years In Tibet gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Seven Years In Tibet de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Seven Years In Tibet bij Seven Years In Tibet liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Seven Years In Tibet. Heb je een uitzending van Seven Years In Tibet gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Seven Years In Tibet gemist

Uitzending gemist van Seven Years In Tibet? Hier kun je alle uitzendingen van Seven Years In Tibet kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 21-05-2013 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!