Programma gemist?

De met Oostenrijkse bergbeklimmer Heinrich Harrer op besluit de berg op tv Nanga Parbat, de ten westen van tijdens de Himalaya, te het beklimmen. Hierdoor laat van Heinrich zijn zwangere vrouw op tv thuis achter. Door zijn met egoïsme kan hij uit het niet tijdens vinden het met de andere teamleden. de Wanneer de Tweede van Wereldoorlog uitbreekt, belandt Heinrich met in een gevangenkamp. Na door meerdere mislukte in pogingen weet het hij samen van met Peter Aufschnaiter uit het naar kamp op tv te ontsnappen. Samen komen ze in uit de heilige stad door in Lhasa terecht. Daar raakt Heinrich bevriend met op tv met een jonge daila lama op tv en via hem de leert hij zijn op tv spirituele kant van kennen.

augustus 2020
21-05-2013 20:30

Seven Years In Tibet

Seven Years In Tibet - Seven Years In Tibet

De Oostenrijkse bergbeklimmer Heinrich Harrer besluit de berg Nanga Parbat, ten westen van de Himalaya, te beklimmen. Hierdoor laat Heinrich zijn zwangere vrouw thuis achter. Door zijn egoïsme kan hij het niet vinden met de andere teamleden...

Seven Years In Tibet gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Seven Years In Tibet de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Seven Years In Tibet bij Seven Years In Tibet liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Seven Years In Tibet. Heb je een uitzending van Seven Years In Tibet gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Seven Years In Tibet gemist

Uitzending gemist van Seven Years In Tibet? Hier kun je alle uitzendingen van Seven Years In Tibet kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 21-05-2013 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!