Programma gemist?

De Oostenrijkse op bergbeklimmer Heinrich Harrer besluit op tv de berg Nanga in Parbat, door ten westen van de Himalaya, op te beklimmen. door Hierdoor laat Heinrich met zijn zwangere vrouw in thuis achter. Door zijn naar egoïsme kan uit hij met het niet vinden met de op tv andere teamleden. Wanneer de uit Tweede Wereldoorlog uitbreekt, de belandt Heinrich in op tv een gevangenkamp. Na van naar meerdere mislukte pogingen weet hij samen het met Peter Aufschnaiter met uit uit het kamp te door ontsnappen. Samen in komen ze in de heilige stad tijdens met Lhasa terecht. Daar raakt Heinrich bevriend de met de een jonge daila op lama en via hem leert het op hij zijn spirituele van kant kennen.

oktober 2019
21-05-2013 20:30

Seven Years In Tibet

Seven Years In Tibet - Seven Years In Tibet

De Oostenrijkse bergbeklimmer Heinrich Harrer besluit de berg Nanga Parbat, ten westen van de Himalaya, te beklimmen. Hierdoor laat Heinrich zijn zwangere vrouw thuis achter. Door zijn egoïsme kan hij het niet vinden met de andere teamleden...

Seven Years In Tibet gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Seven Years In Tibet de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Seven Years In Tibet bij Seven Years In Tibet liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Seven Years In Tibet. Heb je een uitzending van Seven Years In Tibet gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Seven Years In Tibet gemist

Uitzending gemist van Seven Years In Tibet? Hier kun je alle uitzendingen van Seven Years In Tibet kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 21-05-2013 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!