Programma gemist?

De van Oostenrijkse bergbeklimmer Heinrich op tv Harrer besluit de uit berg Nanga Parbat, ten westen in van de Himalaya, de te beklimmen. naar Hierdoor van laat Heinrich zijn de zwangere vrouw thuis achter. Door op zijn egoïsme het kan hij van het niet vinden met de op andere op tv teamleden. Wanneer de Tweede met Wereldoorlog uitbreekt, belandt Heinrich uit in een gevangenkamp. op Na meerdere mislukte pogingen uit weet door hij samen met Peter op Aufschnaiter uit het kamp de te op tv ontsnappen. Samen komen in ze in de heilige stad op tv Lhasa terecht. de Daar raakt op Heinrich bevriend met een met jonge daila door lama en via hem uit leert op tv hij zijn spirituele kant naar kennen.

december 2020
21-05-2013 20:30

Seven Years In Tibet

Seven Years In Tibet - Seven Years In Tibet

De Oostenrijkse bergbeklimmer Heinrich Harrer besluit de berg Nanga Parbat, ten westen van de Himalaya, te beklimmen. Hierdoor laat Heinrich zijn zwangere vrouw thuis achter. Door zijn egoïsme kan hij het niet vinden met de andere teamleden...

Seven Years In Tibet gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Seven Years In Tibet de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Seven Years In Tibet bij Seven Years In Tibet liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Seven Years In Tibet. Heb je een uitzending van Seven Years In Tibet gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Seven Years In Tibet gemist

Uitzending gemist van Seven Years In Tibet? Hier kun je alle uitzendingen van Seven Years In Tibet kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 21-05-2013 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!