Programma gemist?

De Oostenrijkse op bergbeklimmer Heinrich Harrer op besluit de berg Nanga op tv Parbat, een ten westen uit van de Himalaya, te beklimmen. door Hierdoor laat Heinrich zijn naar zwangere vrouw thuis naar achter. Door zijn uit met egoïsme kan hij in het niet vinden met de andere door teamleden. Wanneer op de Tweede Wereldoorlog uitbreekt, de belandt op tv Heinrich in een gevangenkamp. in Na uit meerdere mislukte pogingen met weet hij samen door met Peter Aufschnaiter uit het kamp uit te van ontsnappen. Samen komen een ze in de op heilige stad Lhasa op terecht. Daar raakt uit Heinrich bevriend van met een jonge daila lama en uit via een hem leert hij van zijn spirituele kant op kennen.

februari 2020
21-05-2013 20:30

Seven Years In Tibet

Seven Years In Tibet - Seven Years In Tibet

De Oostenrijkse bergbeklimmer Heinrich Harrer besluit de berg Nanga Parbat, ten westen van de Himalaya, te beklimmen. Hierdoor laat Heinrich zijn zwangere vrouw thuis achter. Door zijn egoïsme kan hij het niet vinden met de andere teamleden...

Seven Years In Tibet gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Seven Years In Tibet de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Seven Years In Tibet bij Seven Years In Tibet liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Seven Years In Tibet. Heb je een uitzending van Seven Years In Tibet gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Seven Years In Tibet gemist

Uitzending gemist van Seven Years In Tibet? Hier kun je alle uitzendingen van Seven Years In Tibet kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 21-05-2013 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!