Programma gemist?

De op tv misdadiger Donny heeft het plan tijdens om op in te breken in een met een streng bewaakte gevangenis. Hij wil naar hiermee bereiken dat een de de ter dood veroordeelde gevangene de locatie op van uit een grote op buit prijsgeeft. Undercover FBI-agent Sascha een moet hem in zien te de stoppen.

oktober 2021
21-05-2013 20:29

Half Past Dead

Half Past Dead - Half Past Dead

De misdadiger Donny heeft het plan om in te breken in een streng bewaakte gevangenis. Hij wil hiermee bereiken dat een ter dood veroordeelde gevangene de locatie van een grote buit prijsgeeft. Undercover FBI-agent Sascha moet hem zien te st...

Half Past Dead gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Half Past Dead de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Half Past Dead bij Half Past Dead liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Half Past Dead. Heb je een uitzending van Half Past Dead gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Half Past Dead gemist

Uitzending gemist van Half Past Dead? Hier kun je alle uitzendingen van Half Past Dead kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 21-05-2013 om 20:29 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!