Programma gemist?

Engels fimdrama. In op het Franse dorpje de Lansquenet heeft van de tijd stilgestaan, totdat het de mooie jonge in in Vianne Rocher en haar dochtertje in van dit uit vriendelijke maar ingedutte op plaatsje een van chocolaterie openen. Vianne blijkt de uit magische gave een te hebben op tv voor elke inwoner de uit juiste soort chocolade te een kiezen. met De strenggelovige, stugge dorpelingen smelten naar voor haar. Hun in verborgen verlangens komen in naar buiten en een iedereen de lijkt opener en op tv vrijer te worden. op De conservatieve burgemeester uit ziet zijn macht van verdwijnen en spant op de strijd aan tegen deze een vernieuwing.

mei 2021
15-06-2018 22:00

Chocolat

Chocolat - Chocolat

Engels fimdrama. In het Franse dorpje Lansquenet heeft de tijd stilgestaan, totdat de mooie jonge Vianne Rocher en haar dochtertje in dit vriendelijke maar ingedutte plaatsje een chocolaterie openen. Vianne blijkt de magische gave te hebben...

Chocolat gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Chocolat de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Chocolat bij Chocolat liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Chocolat. Heb je een uitzending van Chocolat gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Chocolat gemist

Uitzending gemist van Chocolat? Hier kun je alle uitzendingen van Chocolat kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 15-06-2018 om 22:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!