Programma gemist?

Engels in fimdrama. In naar het Franse dorpje Lansquenet heeft de van tijd op stilgestaan, totdat de van mooie jonge Vianne Rocher uit en haar dochtertje in in tijdens dit vriendelijke maar ingedutte plaatsje een tijdens chocolaterie openen. de Vianne blijkt de naar magische op tv gave te hebben voor elke op tv inwoner de tijdens juiste soort uit chocolade te kiezen. De het strenggelovige, stugge dorpelingen smelten een voor haar. Hun op tv verborgen met verlangens komen naar buiten een en iedereen op lijkt opener en vrijer een te worden. in De conservatieve burgemeester ziet zijn van macht verdwijnen en spant in de strijd van aan tegen deze op vernieuwing.

januari 2021
15-06-2018 22:00

Chocolat

Chocolat - Chocolat

Engels fimdrama. In het Franse dorpje Lansquenet heeft de tijd stilgestaan, totdat de mooie jonge Vianne Rocher en haar dochtertje in dit vriendelijke maar ingedutte plaatsje een chocolaterie openen. Vianne blijkt de magische gave te hebben...

Chocolat gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Chocolat de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Chocolat bij Chocolat liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Chocolat. Heb je een uitzending van Chocolat gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Chocolat gemist

Uitzending gemist van Chocolat? Hier kun je alle uitzendingen van Chocolat kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 15-06-2018 om 22:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!