Programma gemist?

Engels fimdrama. tijdens In het Franse dorpje het door Lansquenet heeft de tijd stilgestaan, totdat op de mooie jonge naar Vianne met Rocher en haar met dochtertje in dit van vriendelijke maar een ingedutte plaatsje een chocolaterie het openen. Vianne blijkt de de magische de gave te hebben met voor elke inwoner de juiste in soort uit chocolade te kiezen. in De strenggelovige, stugge dorpelingen smelten voor de haar. Hun verborgen door verlangens een komen naar buiten en iedereen uit lijkt opener tijdens en de vrijer te worden. het De conservatieve burgemeester ziet met zijn macht verdwijnen en de spant naar de strijd aan tijdens tegen deze vernieuwing.

juni 2020
15-06-2018 22:00

Chocolat

Chocolat - Chocolat

Engels fimdrama. In het Franse dorpje Lansquenet heeft de tijd stilgestaan, totdat de mooie jonge Vianne Rocher en haar dochtertje in dit vriendelijke maar ingedutte plaatsje een chocolaterie openen. Vianne blijkt de magische gave te hebben...

Chocolat gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Chocolat de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Chocolat bij Chocolat liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Chocolat. Heb je een uitzending van Chocolat gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Chocolat gemist

Uitzending gemist van Chocolat? Hier kun je alle uitzendingen van Chocolat kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 15-06-2018 om 22:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!