Programma gemist?

Engels in fimdrama. In het Franse dorpje met Lansquenet heeft de de naar tijd stilgestaan, totdat de mooie jonge in Vianne tijdens Rocher en het haar dochtertje in dit vriendelijke door maar ingedutte plaatsje een van chocolaterie het openen. Vianne blijkt de magische de naar gave te hebben voor de elke inwoner door de juiste soort chocolade te kiezen. de met De strenggelovige, stugge dorpelingen smelten van voor haar. Hun verborgen met op tv verlangens komen naar buiten door en iedereen lijkt opener en op tv vrijer naar te worden. De conservatieve tijdens burgemeester ziet zijn macht in op verdwijnen en spant een de strijd aan tegen deze naar vernieuwing.

september 2020
15-06-2018 22:00

Chocolat

Chocolat - Chocolat

Engels fimdrama. In het Franse dorpje Lansquenet heeft de tijd stilgestaan, totdat de mooie jonge Vianne Rocher en haar dochtertje in dit vriendelijke maar ingedutte plaatsje een chocolaterie openen. Vianne blijkt de magische gave te hebben...

Chocolat gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Chocolat de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Chocolat bij Chocolat liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Chocolat. Heb je een uitzending van Chocolat gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Chocolat gemist

Uitzending gemist van Chocolat? Hier kun je alle uitzendingen van Chocolat kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 15-06-2018 om 22:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!