Programma gemist?

Engels uit fimdrama. In de het Franse dorpje het Lansquenet heeft de tijdens tijd stilgestaan, totdat met de mooie jonge Vianne op Rocher en haar tijdens dochtertje in dit vriendelijke het maar ingedutte een plaatsje een chocolaterie naar openen. Vianne blijkt op tv de magische gave te door hebben op tv voor elke inwoner de juiste soort op chocolade te van kiezen. De in strenggelovige, stugge dorpelingen smelten in voor haar. een Hun verborgen verlangens tijdens komen naar buiten de en iedereen lijkt opener op tv en met vrijer te worden. De conservatieve burgemeester met ziet zijn naar macht verdwijnen de en spant het de strijd aan een tegen deze vernieuwing.

januari 2020
15-06-2018 22:00

Chocolat

Chocolat - Chocolat

Engels fimdrama. In het Franse dorpje Lansquenet heeft de tijd stilgestaan, totdat de mooie jonge Vianne Rocher en haar dochtertje in dit vriendelijke maar ingedutte plaatsje een chocolaterie openen. Vianne blijkt de magische gave te hebben...

Chocolat gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Chocolat de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Chocolat bij Chocolat liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Chocolat. Heb je een uitzending van Chocolat gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Chocolat gemist

Uitzending gemist van Chocolat? Hier kun je alle uitzendingen van Chocolat kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 15-06-2018 om 22:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!