Programma gemist?

Engels van fimdrama. In het Franse dorpje van in Lansquenet heeft de tijd stilgestaan, totdat een de mooie jonge de Vianne van Rocher en de haar dochtertje in dit vriendelijke maar het ingedutte op plaatsje een chocolaterie openen. Vianne in blijkt de een magische gave te van hebben voor naar elke inwoner de juiste soort het op tv chocolade te kiezen. naar De strenggelovige, stugge dorpelingen smelten op tv voor naar haar. Hun verborgen verlangens komen het naar buiten en iedereen naar lijkt de opener en vrijer te worden. een De tijdens conservatieve burgemeester ziet zijn met macht door verdwijnen en spant de strijd aan een tegen deze van vernieuwing.

oktober 2021
15-06-2018 22:00

Chocolat

Chocolat - Chocolat

Engels fimdrama. In het Franse dorpje Lansquenet heeft de tijd stilgestaan, totdat de mooie jonge Vianne Rocher en haar dochtertje in dit vriendelijke maar ingedutte plaatsje een chocolaterie openen. Vianne blijkt de magische gave te hebben...

Chocolat gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Chocolat de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Chocolat bij Chocolat liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Chocolat. Heb je een uitzending van Chocolat gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Chocolat gemist

Uitzending gemist van Chocolat? Hier kun je alle uitzendingen van Chocolat kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 15-06-2018 om 22:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!