Programma gemist?

Engels fimdrama. In een het Franse dorpje door de Lansquenet heeft de tijd het stilgestaan, totdat de het mooie jonge Vianne het Rocher en haar de dochtertje in de dit vriendelijke maar met ingedutte plaatsje een het chocolaterie openen. Vianne blijkt in de magische gave te het hebben voor elke inwoner op het de juiste soort chocolade van te kiezen. een De strenggelovige, stugge dorpelingen smelten voor met haar. Hun de verborgen verlangens komen een naar buiten en iedereen de lijkt op opener en tijdens vrijer te worden. De in conservatieve burgemeester ziet op zijn macht naar verdwijnen en spant de strijd aan het tegen door deze vernieuwing.

december 2021
15-06-2018 22:00

Chocolat

Chocolat - Chocolat

Engels fimdrama. In het Franse dorpje Lansquenet heeft de tijd stilgestaan, totdat de mooie jonge Vianne Rocher en haar dochtertje in dit vriendelijke maar ingedutte plaatsje een chocolaterie openen. Vianne blijkt de magische gave te hebben...

Chocolat gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Chocolat de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Chocolat bij Chocolat liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Chocolat. Heb je een uitzending van Chocolat gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Chocolat gemist

Uitzending gemist van Chocolat? Hier kun je alle uitzendingen van Chocolat kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 15-06-2018 om 22:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!