Programma gemist?

Vianne naar Rocher verhuist, samen met van haar zesjarige dochter, naar uit het platteland in van Frankrijk een en opent daar naar een chocolaterie. Aangezien iedereen in van het dorpje naar vrij conservatief het is, zorgt haar winkeltje op tv in eerste instantie van voor veel een ophef bij de plaatselijke met bevolking. Al gauw weet de Vianne de uit harten van de bewoners het in te veroveren met haar warme het persoonlijkheid en naar haar overheerlijke chocolaatjes. Iedereen is op tv naar weg van haar, op een het persoon na; de burgemeester, naar die in er alles aan van doet om de chocolaterie in dicht te de krijgen.

februari 2020
24-05-2013 20:29

Chocolat

Chocolat - Chocolat

Vianne Rocher verhuist, samen met haar zesjarige dochter, naar het platteland in Frankrijk en opent daar een chocolaterie. Aangezien iedereen in het dorpje vrij conservatief is, zorgt haar winkeltje in eerste instantie voor veel ophef bij d...

Chocolat gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Chocolat de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Chocolat bij Chocolat liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Chocolat. Heb je een uitzending van Chocolat gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Chocolat gemist

Uitzending gemist van Chocolat? Hier kun je alle uitzendingen van Chocolat kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 15-06-2018 om 22:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!