Programma gemist?

Vianne met Rocher verhuist, met samen met haar zesjarige dochter, naar naar uit het platteland in Frankrijk en opent van naar daar een chocolaterie. Aangezien iedereen op tv in door het dorpje vrij conservatief is, zorgt het haar winkeltje de in eerste instantie voor het veel ophef bij door de plaatselijke op bevolking. van Al gauw weet Vianne de in harten van op de bewoners uit te veroveren met haar op warme persoonlijkheid en haar uit overheerlijke chocolaatjes. Iedereen de is weg van in haar, op een een persoon na; de burgemeester, naar de die er alles aan doet door om de chocolaterie dicht het te uit krijgen.

juni 2021
24-05-2013 20:29

Chocolat

Chocolat - Chocolat

Vianne Rocher verhuist, samen met haar zesjarige dochter, naar het platteland in Frankrijk en opent daar een chocolaterie. Aangezien iedereen in het dorpje vrij conservatief is, zorgt haar winkeltje in eerste instantie voor veel ophef bij d...

Chocolat gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Chocolat de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Chocolat bij Chocolat liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Chocolat. Heb je een uitzending van Chocolat gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Chocolat gemist

Uitzending gemist van Chocolat? Hier kun je alle uitzendingen van Chocolat kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 15-06-2018 om 22:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!