Programma gemist?

Vianne tijdens Rocher verhuist, samen naar met haar zesjarige dochter, naar tijdens het uit platteland in Frankrijk en het opent daar een naar chocolaterie. Aangezien iedereen een in het van dorpje vrij het conservatief is, zorgt haar de winkeltje in eerste instantie voor een veel de ophef bij de een plaatselijke bevolking. uit Al gauw weet door Vianne de harten van de bewoners tijdens van te veroveren met haar warme persoonlijkheid door en haar overheerlijke uit chocolaatjes. Iedereen met is een weg van haar, op naar een persoon na; de burgemeester, op tv die door er alles aan doet de om de de chocolaterie dicht te op tv krijgen.

december 2021
24-05-2013 20:29

Chocolat

Chocolat - Chocolat

Vianne Rocher verhuist, samen met haar zesjarige dochter, naar het platteland in Frankrijk en opent daar een chocolaterie. Aangezien iedereen in het dorpje vrij conservatief is, zorgt haar winkeltje in eerste instantie voor veel ophef bij d...

Chocolat gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Chocolat de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Chocolat bij Chocolat liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Chocolat. Heb je een uitzending van Chocolat gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Chocolat gemist

Uitzending gemist van Chocolat? Hier kun je alle uitzendingen van Chocolat kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 15-06-2018 om 22:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!