Programma gemist?

Vianne het Rocher verhuist, samen met haar op in zesjarige dochter, naar uit het platteland in Frankrijk uit en opent uit daar een chocolaterie. Aangezien iedereen in de het dorpje van vrij conservatief door is, zorgt haar winkeltje in in eerste instantie van voor veel ophef bij op tv de plaatselijke bevolking. naar Al van gauw weet Vianne de in harten van de door bewoners te met veroveren met haar warme persoonlijkheid door uit en haar overheerlijke chocolaatjes. Iedereen is tijdens het weg van haar, op op een persoon na; de tijdens burgemeester, die er alles naar uit aan doet om de chocolaterie dicht door te van krijgen.

oktober 2020
24-05-2013 20:29

Chocolat

Chocolat - Chocolat

Vianne Rocher verhuist, samen met haar zesjarige dochter, naar het platteland in Frankrijk en opent daar een chocolaterie. Aangezien iedereen in het dorpje vrij conservatief is, zorgt haar winkeltje in eerste instantie voor veel ophef bij d...

Chocolat gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Chocolat de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Chocolat bij Chocolat liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Chocolat. Heb je een uitzending van Chocolat gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Chocolat gemist

Uitzending gemist van Chocolat? Hier kun je alle uitzendingen van Chocolat kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 15-06-2018 om 22:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!