Programma gemist?

Vianne Rocher van verhuist, op samen met haar zesjarige naar dochter, naar het op tv platteland in in Frankrijk en opent daar een chocolaterie. van een Aangezien iedereen in het dorpje op tv vrij conservatief is, zorgt naar haar winkeltje van in eerste instantie voor een veel door ophef bij de in plaatselijke bevolking. Al uit gauw weet naar Vianne de harten van de van bewoners met te veroveren met uit haar warme persoonlijkheid op en haar overheerlijke op tv chocolaatjes. Iedereen is weg van van haar, de op een persoon na; uit de burgemeester, die op er alles aan tijdens doet om de chocolaterie een dicht een te krijgen.

maart 2021
24-05-2013 20:29

Chocolat

Chocolat - Chocolat

Vianne Rocher verhuist, samen met haar zesjarige dochter, naar het platteland in Frankrijk en opent daar een chocolaterie. Aangezien iedereen in het dorpje vrij conservatief is, zorgt haar winkeltje in eerste instantie voor veel ophef bij d...

Chocolat gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Chocolat de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Chocolat bij Chocolat liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Chocolat. Heb je een uitzending van Chocolat gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Chocolat gemist

Uitzending gemist van Chocolat? Hier kun je alle uitzendingen van Chocolat kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 15-06-2018 om 22:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!