Programma gemist?

Sinds het einde op tv van van zijn bokscarrière, uit werkt Merle 'The Butcher' Hench in al twintig de jaar voor op Murdoch, leider van een bende tijdens in San Fernando. van Merle op is kalm en tijdens vriendelijk, maar is in ontevreden over zijn in huidige baan. Wanneer van zijn baas vindt dat hij Merle tijdens de niet meer kan het gebruiken, laat Murdoch hem in de met val lokken. door Merle overleeft de van aanslag en realiseert zich in dat zijn loyaliteit een in de in afgelopen jaren nooit serieus de is genomen. in Hij besluit zijn bijnaam door eer een aan te doen, waardoor zijn tijdens tijdens duistere verleden naar boven tijdens komt.

oktober 2020
24-05-2013 22:30

The Butcher

The Butcher - The Butcher

Sinds het einde van zijn bokscarrière, werkt Merle 'The Butcher' Hench al twintig jaar voor Murdoch, leider van een bende in San Fernando. Merle is kalm en vriendelijk, maar is ontevreden over zijn huidige baan. Wanneer zijn baas vindt dat ...

The Butcher gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Butcher de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Butcher bij The Butcher liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Butcher. Heb je een uitzending van The Butcher gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Butcher gemist

Uitzending gemist van The Butcher? Hier kun je alle uitzendingen van The Butcher kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 24-05-2013 om 22:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!