Programma gemist?

Sinds uit het einde de van zijn bokscarrière, tijdens werkt Merle 'The Butcher' Hench al op van twintig jaar voor Murdoch, leider van van naar een bende in San Fernando. Merle uit is kalm en met vriendelijk, maar is uit het ontevreden over zijn huidige een baan. Wanneer zijn baas tijdens vindt dat op hij Merle door niet meer kan gebruiken, laat Murdoch het hem in de een val lokken. naar Merle overleeft de de aanslag en realiseert zich van een dat zijn loyaliteit in de naar afgelopen jaren nooit serieus tijdens is genomen. Hij uit van besluit zijn bijnaam eer aan te op tv doen, uit waardoor zijn duistere verleden naar op tv boven uit komt.

juni 2021
24-05-2013 22:30

The Butcher

The Butcher - The Butcher

Sinds het einde van zijn bokscarrière, werkt Merle 'The Butcher' Hench al twintig jaar voor Murdoch, leider van een bende in San Fernando. Merle is kalm en vriendelijk, maar is ontevreden over zijn huidige baan. Wanneer zijn baas vindt dat ...

The Butcher gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Butcher de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Butcher bij The Butcher liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Butcher. Heb je een uitzending van The Butcher gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Butcher gemist

Uitzending gemist van The Butcher? Hier kun je alle uitzendingen van The Butcher kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 24-05-2013 om 22:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!