Programma gemist?

Sinds de het einde van zijn bokscarrière, de werkt Merle 'The naar op tv Butcher' Hench al twintig het jaar voor Murdoch, op leider van tijdens een bende in naar San Fernando. Merle is kalm naar en vriendelijk, tijdens maar is ontevreden over op zijn tijdens huidige baan. Wanneer zijn baas vindt een dat hij op Merle niet een meer kan gebruiken, van laat Murdoch uit hem in de val lokken. met Merle overleeft op tv de aanslag en realiseert door zich dat zijn loyaliteit naar in de naar afgelopen jaren nooit serieus met is op genomen. Hij besluit zijn bijnaam het uit eer aan te doen, tijdens waardoor zijn duistere verleden op naar boven naar komt.

juli 2020
24-05-2013 22:30

The Butcher

The Butcher - The Butcher

Sinds het einde van zijn bokscarrière, werkt Merle 'The Butcher' Hench al twintig jaar voor Murdoch, leider van een bende in San Fernando. Merle is kalm en vriendelijk, maar is ontevreden over zijn huidige baan. Wanneer zijn baas vindt dat ...

The Butcher gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Butcher de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Butcher bij The Butcher liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Butcher. Heb je een uitzending van The Butcher gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Butcher gemist

Uitzending gemist van The Butcher? Hier kun je alle uitzendingen van The Butcher kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 24-05-2013 om 22:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!