Programma gemist?

Sinds een het einde van zijn bokscarrière, uit werkt op Merle 'The Butcher' in Hench al twintig een jaar voor het Murdoch, leider van van een bende in San op tv Fernando. Merle is kalm door en vriendelijk, op maar is ontevreden uit over zijn op tv huidige baan. Wanneer van zijn baas vindt dat hij Merle uit niet meer tijdens kan in gebruiken, laat Murdoch hem tijdens in de val lokken. op Merle van overleeft de aanslag op en realiseert zich dat zijn loyaliteit naar uit in de afgelopen door jaren nooit serieus een is genomen. Hij het besluit zijn bijnaam eer aan naar te doen, tijdens waardoor zijn de duistere verleden naar boven op tv komt.

februari 2020
24-05-2013 22:30

The Butcher

The Butcher - The Butcher

Sinds het einde van zijn bokscarrière, werkt Merle 'The Butcher' Hench al twintig jaar voor Murdoch, leider van een bende in San Fernando. Merle is kalm en vriendelijk, maar is ontevreden over zijn huidige baan. Wanneer zijn baas vindt dat ...

The Butcher gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Butcher de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Butcher bij The Butcher liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Butcher. Heb je een uitzending van The Butcher gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Butcher gemist

Uitzending gemist van The Butcher? Hier kun je alle uitzendingen van The Butcher kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 24-05-2013 om 22:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!