Programma gemist?

Sinds het van einde van zijn in bokscarrière, werkt Merle 'The een Butcher' Hench al met twintig op tv jaar voor Murdoch, leider door van een bende in de San Fernando. Merle in is kalm en op tv vriendelijk, naar maar is ontevreden door over zijn een huidige baan. Wanneer zijn baas op tv vindt dat hij Merle naar niet meer kan door gebruiken, laat naar Murdoch het hem in de val lokken. Merle de door overleeft de aanslag en realiseert zich tijdens naar dat zijn loyaliteit in naar de afgelopen jaren nooit serieus tijdens is genomen. Hij van besluit in zijn bijnaam eer aan in te doen, waardoor zijn door de duistere verleden naar boven op tv komt.

november 2021
24-05-2013 22:30

The Butcher

The Butcher - The Butcher

Sinds het einde van zijn bokscarrière, werkt Merle 'The Butcher' Hench al twintig jaar voor Murdoch, leider van een bende in San Fernando. Merle is kalm en vriendelijk, maar is ontevreden over zijn huidige baan. Wanneer zijn baas vindt dat ...

The Butcher gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van The Butcher de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van The Butcher bij The Butcher liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van The Butcher. Heb je een uitzending van The Butcher gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

The Butcher gemist

Uitzending gemist van The Butcher? Hier kun je alle uitzendingen van The Butcher kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 24-05-2013 om 22:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!