Programma gemist?

Jaap door Jongbloed en zijn team zoeken tijdens wereldwijd naar vermiste op in personen.

Met o.a. Kerstgroet de aan vermisten. Alle naar onopgeloste vermissingszaken die in dit jaar in naar een het programma zijn behandeld, zullen nog op tv eenmaal de met revue het passeren.Meer Kerstgroet aan vermisten. Alle onopgeloste door vermissingszaken uit die dit jaar in in het op programma zijn behandeld, zullen in nog eenmaal de uit revue passeren. naar Achterblijvers krijgen gelegenheid de om op eigen wijze hun tijdens kerstboodschap over de te brengen aan hun vermiste uit dierbaren. Verder op in Vermist: -Nathalie op vroeg van Vermist om haar vader John met Jalink in op te sporen en dat uit lukte. Net op op tijd, met want John lijdt aan kanker. -De tijdens op tv in 1987 in uit Brazilië geboren Daiane zoekt familie. tijdens Daiane door moet vijf broers hebben die ze met allemaal naar verschrikkelijk mist.Minder

Jaap Jongbloed en een naar zijn team zoeken wereldwijd naar in vermiste personen. Vermist zet op tv zich in naar voor ontvoerde kinderen van en loverboy slachtoffers de en langlopende vermissingen worden in de onder de loep tijdens genomen.

Onderwerpen: in - Zoektocht met naar vader na 58 jaar. tijdens - op tv Vondelingen en moeders over dumpen van door baby's. uit - Is Mario door Teeuwen slachtoffer van tijdens misdrijf?

Onderwerpen: naar -Met 'levenslang' krijgen we onze het Elsa het niet terug. -Brenda tijdens raakt verdwaald in haar eigen op hoofd. in -Fanny als de 'kind van de rekening' gedumpt.Meer Onderwerpen: van -Met 'levenslang' krijgen van we onze tijdens Elsa niet op terug. Binnenkort moet de rechter van het zich buigen over uit de hogere beroepszaak inzake de in tijdens naar 2009 vermist geraakte tijdens Elsa Tisseur. Twee uit maanden na haar verdwijning wordt door Elsa's lichaam gevonden in uit een door bos bij Veghel. Een wandelaar op tv die zijn hond door uitlaat vindt in het geïmproviseerde een graf. Elsa's partner Mario van de E. tijdens zit vast tijdens op verdenking van een doodslag. Zijn advocaat de pleit voor vrijspraak, maar uit de ouders van Elsa op vinden zelfs de levenslang niet genoeg. van Elsa's moeder Truus woont een alle zittingen bij de en is overtuigd de van Mario's schuld: tijdens 'Deze een man mag nooit meer op vrij komen en in als dat op toch gebeurt zal de hij altijd over het zijn schouder moeten blijven door kijken'. In van Vermist praten Elsa's ouders op tv over haar het dood, de verdachte op en de strafeis. -Brenda raakt van verdwaald in een haar eigen hoofd. tijdens Na een zoekactie tijdens in 2010 naar vindt Vermist de vermiste Brenda Paduch het door uit Gouda terug in een glijbaanhuisje naar op een kinderspeelplaats een van in Portugal. De een 39-jarige Brenda is in in een psychose geraakt door en blijkt zo het verward dat ze op tv zelfs haar 10-jarige zoontje in niet herkent. uit Vermist regelt op tv de repatriëring van in Brenda en spreekt het in 2014 opnieuw met haar: uit 'Ik voel van me weer normaal', zegt tijdens ze. op tv 'Ik ben in dat het bizarre avontuur verzeild geraakt door door een uit regressie therapie van een of met andere mislukte goeroe'. de In Vermist kijkt naar het Brenda met verbijstering en schaamte terug op tv naar de beelden in uit 2010. -Fanny met met als 'kind van de naar rekening' gedumpt. op De Colombiaanse Luz Dary van Munoz is door midden jaren tachtig verslaafd aan het drugs en werkt met als uit prostituee om de kost te verdienen. op Een baby kan op ze er door niet het bij hebben en de pasgeboren op Fanny wordt een ondergebracht bij oma. Wanneer tijdens oma echter door voor drugshandel in de gevangenis met terecht het komt, verdwijnt Fanny van in het het adoptiecircuit. Fanny wil het na bijna dertig jaar de band op tv met op tv haar moeder herstellen en de vraagt het het team van op Vermist om haar daarbij naar te helpen. 'Ik was letterlijk de het kind van van de naar rekening. Niemand kon door voor me zorgen. op tv Ik neem het mijn moeder het van niet kwalijk, daarvoor is mijn naar band uit met haar te sterk. Ze in heeft me op tv negen maanden in haar door buik op tv gedragen en zal me dus op nooit echt 'kwijtraken'. Vermist een duikt in van het van Colombiaanse drugscircuit op zoek naar in Fanny's met roots.Minder

Jaap een Jongbloed en zijn team zoeken de wereldwijd naar de vermiste met personen.

Jaap Jongbloed uit en zijn een team zoeken wereldwijd op naar vermiste personen. Vermist in zet zich in met voor op tv ontvoerde kinderen en slachtoffers het van loverboys.

-Verlatingsangst met door verdwijning moeder. -Politie een houdt verblijfplaats Rachid op geheim. -Verloren zoon was van een naar ongelukje.

Jaap tijdens Jongbloed en zijn team zoeken een wereldwijd naar vermiste in personen. Vermist zet van naar zich in voor ontvoerde kinderen en een loverboy met slachtoffers. Langlopende naar vermissingen worden onder de een loep genomen.

20:30,-Angelique tijdens Hendrix een een kwart eeuw vermist. -Weerzien broers met niet zonder met slag of stoot. -'Mijn halfbroer op tv weet tijdens niet dat van hij andere vader de heeft'.

20:30,Jaap tijdens Jongbloed en zijn team op zoeken wereldwijd op tv naar vermiste personen. Ze zetten in tijdens zich in voor ontvoerde tijdens kinderen en slachtoffers naar van loverboys. Langlopende vermissingen van worden onder de uit loep door genomen.

20:30,-Vermiste babydochter ligt tijdens tijdens al 34 jaar in graf. -Rachids een laatste woorden: met 'Lang zal ze op tv leven!'.

20:30,-Jaap Jongbloed in tijdens conflict met de Amerikaanse agenten. -Voice Kids-sterretje naar in actie het voor een vermiste kinderen. -Wanhopige vader van krijgt laatste de kans van Vermist.

20:30,-Johny op na 20 jaar op in zoek naar met vader. -'Van Ricardo uit vinden ze nog geen pink door terug'. -Marokkaanse uit vader zoekt zoon de in Utrechtse Ondiep. -Het uit laatste nieuws het over de in in Panama door vermiste Lisanne en het Kris.

20:30,-Verbitterde Willem in verstopt op tv zich in Frankrijk. de -Ongeruste familie wil met weten waar Hugo is. Al vanaf een het moment van met vermissing tast zijn het familie volkomen in het in het duister.

juli 2017
06-01-2015 21:26

Vermist

Vermist - Vermist

Jaap Jongbloed en zijn team zoeken wereldwijd naar vermiste personen.

23-12-2014 21:25

Vermist

Vermist - Vermist

Met o.a. Kerstgroet aan vermisten. Alle onopgeloste vermissingszaken die dit jaar in het programma zijn behandeld, zullen nog eenmaal de revue passeren.Meer Kerstgroet aan vermisten. Alle onopgeloste vermissingszaken die dit jaar in het pro...

09-12-2014 21:26

Vermist

Vermist - Vermist

Jaap Jongbloed en zijn team zoeken wereldwijd naar vermiste personen. Vermist zet zich in voor ontvoerde kinderen en loverboy slachtoffers en langlopende vermissingen worden onder de loep genomen.

02-12-2014 21:25

Vermist

Vermist - Vermist

Onderwerpen: - Zoektocht naar vader na 58 jaar. - Vondelingen en moeders over dumpen van baby's. - Is Mario Teeuwen slachtoffer van misdrijf?

21-10-2014 21:25

Vermist

Vermist - Vermist

Onderwerpen: -Met 'levenslang' krijgen we onze Elsa niet terug. -Brenda raakt verdwaald in haar eigen hoofd. -Fanny als 'kind van de rekening' gedumpt.Meer Onderwerpen: -Met 'levenslang' krijgen we onze Elsa niet terug. Binnenkort moet de r...

14-10-2014 21:25

Vermist

Vermist - Vermist

Jaap Jongbloed en zijn team zoeken wereldwijd naar vermiste personen.

07-10-2014 21:25

Vermist

Vermist - Vermist

Jaap Jongbloed en zijn team zoeken wereldwijd naar vermiste personen. Vermist zet zich in voor ontvoerde kinderen en slachtoffers van loverboys.

30-09-2014 21:25

Vermist

Vermist - Vermist

-Verlatingsangst door verdwijning moeder. -Politie houdt verblijfplaats Rachid geheim. -Verloren zoon was een ongelukje.

23-09-2014 21:25

Vermist

Vermist - Vermist

Jaap Jongbloed en zijn team zoeken wereldwijd naar vermiste personen. Vermist zet zich in voor ontvoerde kinderen en loverboy slachtoffers. Langlopende vermissingen worden onder de loep genomen.

10-06-2014 20:30

di 10 jun 2014

Vermist - di 10 jun 2014

20:30,-Angelique Hendrix een kwart eeuw vermist. -Weerzien broers niet zonder slag of stoot. -'Mijn halfbroer weet niet dat hij andere vader heeft'.

03-06-2014 20:30

di 3 jun 2014

Vermist - di 3 jun 2014

20:30,Jaap Jongbloed en zijn team zoeken wereldwijd naar vermiste personen. Ze zetten zich in voor ontvoerde kinderen en slachtoffers van loverboys. Langlopende vermissingen worden onder de loep genomen.

27-05-2014 20:30

di 27 mei 2014

Vermist - di 27 mei 2014

20:30,-Vermiste babydochter ligt al 34 jaar in graf. -Rachids laatste woorden: 'Lang zal ze leven!'.

20-05-2014 20:30

di 20 mei 2014

Vermist - di 20 mei 2014

20:30,-Jaap Jongbloed in conflict met Amerikaanse agenten. -Voice Kids-sterretje in actie voor vermiste kinderen. -Wanhopige vader krijgt laatste kans van Vermist.

13-05-2014 20:30

di 13 mei 2014

Vermist - di 13 mei 2014

20:30,-Johny na 20 jaar op zoek naar vader. -'Van Ricardo vinden ze nog geen pink terug'. -Marokkaanse vader zoekt zoon in Utrechtse Ondiep. -Het laatste nieuws over de in Panama vermiste Lisanne en Kris.

25-03-2014 20:30

di 25 mrt 2014

Vermist - di 25 mrt 2014

20:30,-Verbitterde Willem verstopt zich in Frankrijk. -Ongeruste familie wil weten waar Hugo is. Al vanaf het moment van vermissing tast zijn familie volkomen in het duister.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 7. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Vermist gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Vermist de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Vermist bij Vermist liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Vermist. Heb je een uitzending van Vermist gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Vermist gemist

Vermist is een televisieprogramma van de Nederlandse Publieke Omroep TROS en wordt bijna elke vrijdag uitgezonden bijna op Nederland 1. Het programma wordt gepresenteerd door Jaap Jongbloed. In dit televisieprogramma worden vermiste personen gezocht, dit gebeurt altijd met tips van de kijkers die doorbellen naar een speciaal Vermist Telefoonteam, in dit team bevindt zich vaak een Bekende Nederlander.

Uitzending gemist van Vermist? Hier kun je alle uitzendingen van Vermist kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 97
  • Laatste uitzending op 06-01-2015 om 21:26 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord