Programma gemist?

Jaap op Jongbloed en zijn team zoeken een wereldwijd naar tijdens vermiste met personen.

Met o.a. op tv Kerstgroet met aan vermisten. Alle in onopgeloste vermissingszaken die dit jaar een in het tijdens programma zijn behandeld, op zullen nog eenmaal van de revue passeren.Meer naar Kerstgroet aan naar vermisten. Alle onopgeloste vermissingszaken die de dit van jaar in het programma van zijn behandeld, zullen een nog eenmaal de naar revue passeren. Achterblijvers krijgen gelegenheid tijdens uit om op eigen naar wijze hun kerstboodschap over uit te brengen aan hun vermiste door op tv dierbaren. Verder in Vermist: tijdens -Nathalie vroeg met Vermist om haar vader John op tv Jalink op te sporen uit en dat uit lukte. in Net op tijd, want John op lijdt aan kanker. een -De in 1987 het in van Brazilië geboren Daiane zoekt familie. Daiane van moet met vijf broers hebben die naar ze allemaal verschrikkelijk het mist.Minder

Jaap Jongbloed en de de zijn team zoeken wereldwijd naar van vermiste personen. Vermist zet een zich in voor tijdens ontvoerde kinderen en op loverboy slachtoffers en met uit langlopende vermissingen worden onder de met loep naar genomen.

Onderwerpen: - naar Zoektocht naar vader na tijdens 58 jaar. de - Vondelingen en de moeders over dumpen van tijdens baby's. - Is het naar Mario Teeuwen slachtoffer naar van misdrijf?

Onderwerpen: -Met tijdens 'levenslang' krijgen naar we onze een Elsa niet terug. -Brenda raakt verdwaald de door in haar eigen hoofd. -Fanny uit als een 'kind van de rekening' op gedumpt.Meer Onderwerpen: -Met 'levenslang' de krijgen we onze Elsa van niet de terug. Binnenkort moet het de rechter zich het buigen over de hogere beroepszaak een inzake op de in 2009 naar vermist geraakte Elsa Tisseur. de Twee tijdens maanden na haar tijdens verdwijning wordt Elsa's lichaam naar gevonden in een bos bij in Veghel. Een wandelaar op die tijdens zijn hond uitlaat vindt met het geïmproviseerde tijdens graf. Elsa's partner Mario een van E. zit vast met met op verdenking van doodslag. Zijn met advocaat pleit voor vrijspraak, uit de maar de ouders van Elsa vinden tijdens tijdens zelfs levenslang niet van genoeg. Elsa's moeder Truus woont alle het in zittingen bij en is door overtuigd van door Mario's schuld: 'Deze man mag nooit een meer vrij het komen en als van dat toch gebeurt zal een op hij altijd over zijn schouder moeten in blijven kijken'. In naar Vermist praten Elsa's met uit ouders over haar dood, de van verdachte en de strafeis. de -Brenda raakt verdwaald van in haar van eigen hoofd. Na in een het zoekactie in 2010 vindt tijdens Vermist de vermiste door Brenda Paduch uit Gouda tijdens terug in een glijbaanhuisje op op een kinderspeelplaats de in Portugal. De de 39-jarige de Brenda is in een de psychose geraakt en van blijkt zo verward dat naar ze zelfs haar de 10-jarige naar zoontje niet de herkent. Vermist regelt de uit repatriëring van Brenda op en spreekt in 2014 naar opnieuw met haar: 'Ik de voel me tijdens weer normaal', zegt door ze. tijdens 'Ik ben in dat bizarre uit avontuur verzeild het geraakt door naar een regressie therapie van een of in andere mislukte goeroe'. van In Vermist kijkt de uit Brenda met verbijstering en schaamte terug tijdens naar de beelden tijdens uit 2010. met -Fanny als 'kind uit van op tv de rekening' gedumpt. De Colombiaanse een Luz Dary Munoz is het midden jaren op tv tachtig verslaafd aan in drugs en naar werkt als naar prostituee om de kost te verdienen. de Een baby in kan ze er op niet bij hebben op en op de pasgeboren Fanny wordt op tv ondergebracht bij oma. Wanneer het oma een echter voor drugshandel in de gevangenis met terecht komt, van verdwijnt Fanny in uit het een adoptiecircuit. Fanny wil een na bijna dertig op tv jaar de band met de haar moeder herstellen en op vraagt het team een van in Vermist om haar in daarbij te helpen. 'Ik was letterlijk het het op kind van de rekening. Niemand met kon voor me het op zorgen. Ik neem van het mijn moeder in niet kwalijk, daarvoor een is mijn band met door haar te een sterk. Ze heeft me negen een maanden in haar buik een gedragen in en zal me het dus nooit echt 'kwijtraken'. Vermist naar duikt in het de Colombiaanse drugscircuit op van de zoek naar Fanny's met roots.Minder

Jaap Jongbloed en met uit zijn team zoeken van wereldwijd naar vermiste naar personen.

Jaap het Jongbloed en zijn op tv team zoeken wereldwijd naar vermiste in personen. Vermist zet een zich in voor door ontvoerde kinderen het en slachtoffers van in loverboys.

-Verlatingsangst een door verdwijning moeder. -Politie houdt uit verblijfplaats met Rachid geheim. -Verloren op zoon was een met ongelukje.

Jaap Jongbloed en op zijn het team zoeken wereldwijd naar vermiste in personen. Vermist zet uit door zich in voor ontvoerde kinderen de en loverboy slachtoffers. met Langlopende vermissingen worden het onder de loep op tv genomen.

20:30,-Angelique door Hendrix een in kwart eeuw vermist. het -Weerzien broers niet in zonder slag of de stoot. -'Mijn halfbroer weet naar niet dat hij andere tijdens vader op tv heeft'.

20:30,Jaap Jongbloed en het met zijn team zoeken wereldwijd het naar vermiste personen. Ze zetten op tv door zich in voor ontvoerde kinderen en naar slachtoffers in van loverboys. door Langlopende vermissingen worden een onder de loep tijdens genomen.

20:30,-Vermiste babydochter op ligt al 34 door jaar in naar graf. -Rachids op tv laatste woorden: 'Lang zal ze van leven!'.

20:30,-Jaap Jongbloed de in conflict met het Amerikaanse de agenten. -Voice Kids-sterretje in tijdens actie voor vermiste in kinderen. -Wanhopige vader in krijgt laatste kans van op tv Vermist.

20:30,-Johny van na 20 jaar van op zoek naar vader. uit -'Van Ricardo vinden ze op nog door geen pink terug'. -Marokkaanse door vader de zoekt zoon in Utrechtse Ondiep. met -Het laatste nieuws op tv over de in met Panama vermiste Lisanne en met op Kris.

20:30,-Verbitterde Willem de verstopt zich in tijdens Frankrijk. -Ongeruste naar familie wil weten naar waar Hugo is. Al vanaf van het moment het van vermissing naar tast zijn familie volkomen in in het het duister.

januari 2018
06-01-2015 21:26

Vermist

Vermist - Vermist

Jaap Jongbloed en zijn team zoeken wereldwijd naar vermiste personen.

23-12-2014 21:25

Vermist

Vermist - Vermist

Met o.a. Kerstgroet aan vermisten. Alle onopgeloste vermissingszaken die dit jaar in het programma zijn behandeld, zullen nog eenmaal de revue passeren.Meer Kerstgroet aan vermisten. Alle onopgeloste vermissingszaken die dit jaar in het pro...

09-12-2014 21:26

Vermist

Vermist - Vermist

Jaap Jongbloed en zijn team zoeken wereldwijd naar vermiste personen. Vermist zet zich in voor ontvoerde kinderen en loverboy slachtoffers en langlopende vermissingen worden onder de loep genomen.

02-12-2014 21:25

Vermist

Vermist - Vermist

Onderwerpen: - Zoektocht naar vader na 58 jaar. - Vondelingen en moeders over dumpen van baby's. - Is Mario Teeuwen slachtoffer van misdrijf?

21-10-2014 21:25

Vermist

Vermist - Vermist

Onderwerpen: -Met 'levenslang' krijgen we onze Elsa niet terug. -Brenda raakt verdwaald in haar eigen hoofd. -Fanny als 'kind van de rekening' gedumpt.Meer Onderwerpen: -Met 'levenslang' krijgen we onze Elsa niet terug. Binnenkort moet de r...

14-10-2014 21:25

Vermist

Vermist - Vermist

Jaap Jongbloed en zijn team zoeken wereldwijd naar vermiste personen.

07-10-2014 21:25

Vermist

Vermist - Vermist

Jaap Jongbloed en zijn team zoeken wereldwijd naar vermiste personen. Vermist zet zich in voor ontvoerde kinderen en slachtoffers van loverboys.

30-09-2014 21:25

Vermist

Vermist - Vermist

-Verlatingsangst door verdwijning moeder. -Politie houdt verblijfplaats Rachid geheim. -Verloren zoon was een ongelukje.

23-09-2014 21:25

Vermist

Vermist - Vermist

Jaap Jongbloed en zijn team zoeken wereldwijd naar vermiste personen. Vermist zet zich in voor ontvoerde kinderen en loverboy slachtoffers. Langlopende vermissingen worden onder de loep genomen.

10-06-2014 20:30

di 10 jun 2014

Vermist - di 10 jun 2014

20:30,-Angelique Hendrix een kwart eeuw vermist. -Weerzien broers niet zonder slag of stoot. -'Mijn halfbroer weet niet dat hij andere vader heeft'.

03-06-2014 20:30

di 3 jun 2014

Vermist - di 3 jun 2014

20:30,Jaap Jongbloed en zijn team zoeken wereldwijd naar vermiste personen. Ze zetten zich in voor ontvoerde kinderen en slachtoffers van loverboys. Langlopende vermissingen worden onder de loep genomen.

27-05-2014 20:30

di 27 mei 2014

Vermist - di 27 mei 2014

20:30,-Vermiste babydochter ligt al 34 jaar in graf. -Rachids laatste woorden: 'Lang zal ze leven!'.

20-05-2014 20:30

di 20 mei 2014

Vermist - di 20 mei 2014

20:30,-Jaap Jongbloed in conflict met Amerikaanse agenten. -Voice Kids-sterretje in actie voor vermiste kinderen. -Wanhopige vader krijgt laatste kans van Vermist.

13-05-2014 20:30

di 13 mei 2014

Vermist - di 13 mei 2014

20:30,-Johny na 20 jaar op zoek naar vader. -'Van Ricardo vinden ze nog geen pink terug'. -Marokkaanse vader zoekt zoon in Utrechtse Ondiep. -Het laatste nieuws over de in Panama vermiste Lisanne en Kris.

25-03-2014 20:30

di 25 mrt 2014

Vermist - di 25 mrt 2014

20:30,-Verbitterde Willem verstopt zich in Frankrijk. -Ongeruste familie wil weten waar Hugo is. Al vanaf het moment van vermissing tast zijn familie volkomen in het duister.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 7. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Vermist gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Vermist de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Vermist bij Vermist liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Vermist. Heb je een uitzending van Vermist gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Vermist gemist

Vermist is een televisieprogramma van de Nederlandse Publieke Omroep TROS en wordt bijna elke vrijdag uitgezonden bijna op Nederland 1. Het programma wordt gepresenteerd door Jaap Jongbloed. In dit televisieprogramma worden vermiste personen gezocht, dit gebeurt altijd met tips van de kijkers die doorbellen naar een speciaal Vermist Telefoonteam, in dit team bevindt zich vaak een Bekende Nederlander.

Uitzending gemist van Vermist? Hier kun je alle uitzendingen van Vermist kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 97
  • Laatste uitzending op 06-01-2015 om 21:26 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord