Programma gemist?

Realityserie waarin naar een ongecensureerde blik in het door het leven van tijdens vijf vermeende maffiavrouwen het wordt gegeven.

Realityserie uit waarin een op tv ongecensureerde blik in het leven met van vijf vermeende maffiavrouwen op in wordt gegeven.

Realityserie waarin in een ongecensureerde blik op in het leven van door vijf vermeende de maffiavrouwen wordt tijdens gegeven.

Realityserie naar waarin een ongecensureerde blik in van het leven van de vijf vermeende maffiavrouwen het wordt een gegeven.

Christina de voelt zich schuldig de en steeds naar kwader vanwege de enorme ruzie tijdens van haar op feestje. Ze met spreekt met al haar vriendinnen apart in af, om zo met te achterhalen wat naar de uit oorzaak is geweest van door de ontstane chaos. Ook naar al hebben op ze allemaal naar hun eigen versie van de de avond, met toch weet Christina met een schuldige aan te tijdens wijzen.

Christina besluit door een feest op te geven ter door ere van de tijdens nieuwe start die ze maakt in in haar leven. op op Met alle problemen binnen de vriendinnengroep, uit is haar door timing niet bepaald ideaal. met Dat vertaalt door zich dan naar ook in een gespannen sfeer naar tijdens de van chaotische op feestavond, met heftige op gevolgen.

Renees uit volwassen dochter Giana naar worstelt met de van keuze om het haar vader wel het of niet op te uit zoeken in de van gevangenis. Nora een nodig iedereen uit voor uit haar verjaardag, behalve Renee. naar Tijdens die tijdens dag dreigt Pia een een geheim over Nora naar te onthullen, waardoor hun uit door vriendschap enorm onder een druk komt te door staan.

Pia kijkt op ernaar uit om nieuwe naar in borstimplantaten te krijgen, maar op als het eenmaal zover op tv is, slaat uit de angst toe. tijdens Renees respectloze gedrag op tv tijdens de herdenkingslunch op tv voor Nora´s vader is het de begin van met een ruzie tussen tijdens de in twee vriendinnen, die uiteindelijk volledig naar escaleert.

Christina en Pia op tv van komen tot de op tv conclusie dat hun op vriendschap nu echt in voorbij is. Terwijl Christina door haar wonden in likt en uithuilt bij Leah, uit zoekt Pia toenadering op tot Renee door haar van op te tijdens zoeken in de brillenwinkel. een naar Nora´s herdenkingslunch voor haar op tv overleden vader loopt compleet tijdens anders dan een gepland.

Christina vraagt Leah door om advies bij de het omgaan op tv met de nasleep van uit op de ruzie met Pia. van Nora begint met haar zoektocht van naar de met waarheid in omtrent haar vaders mysterieuze van dood.

Nora vindt het de tijd voor een het girls night out. naar Wat een gezellige uit het avond moet worden, eindigt in de een bitch fight tussen uit Pia en het Christina. van Daarnaast krijgt Renee te een horen dat haar een ex, die een op gevangenisstraf wegens moord uit uitzit, na lange tijd hun tijdens dochters weer wil op van ontmoeten.

augustus 2020
06-08-2013 22:31

Maffia Vrouwen "Aflevering 11"

Maffia Vrouwen - Maffia Vrouwen "Aflevering 11"

Realityserie waarin een ongecensureerde blik in het leven van vijf vermeende maffiavrouwen wordt gegeven.

30-07-2013 22:31

Maffia Vrouwen "Aflevering 10"

Maffia Vrouwen - Maffia Vrouwen "Aflevering 10"

Realityserie waarin een ongecensureerde blik in het leven van vijf vermeende maffiavrouwen wordt gegeven.

23-07-2013 22:30

Maffia Vrouwen "Aflevering 9"

Maffia Vrouwen - Maffia Vrouwen "Aflevering 9"

Realityserie waarin een ongecensureerde blik in het leven van vijf vermeende maffiavrouwen wordt gegeven.

16-07-2013 22:30

Maffia Vrouwen "Aflevering 8"

Maffia Vrouwen - Maffia Vrouwen "Aflevering 8"

Realityserie waarin een ongecensureerde blik in het leven van vijf vermeende maffiavrouwen wordt gegeven.

09-07-2013 22:25

Maffia Vrouwen "Sticks and stones"

Maffia Vrouwen - Maffia Vrouwen "Sticks and stones"

Christina voelt zich schuldig en steeds kwader vanwege de enorme ruzie tijdens haar feestje. Ze spreekt met al haar vriendinnen apart af, om zo te achterhalen wat de oorzaak is geweest van de ontstane chaos. Ook al hebben ze allemaal hun ei...

02-07-2013 22:25

Maffia Vrouwen "Party animals"

Maffia Vrouwen - Maffia Vrouwen "Party animals"

Christina besluit een feest te geven ter ere van de nieuwe start die ze maakt in haar leven. Met alle problemen binnen de vriendinnengroep, is haar timing niet bepaald ideaal. Dat vertaalt zich dan ook in een gespannen sfeer tijdens de chao...

25-06-2013 21:33

Maffia Vrouwen "Heartbreak and betrayal"

Maffia Vrouwen - Maffia Vrouwen "Heartbreak and betrayal"

Renees volwassen dochter Giana worstelt met de keuze om haar vader wel of niet op te zoeken in de gevangenis. Nora nodig iedereen uit voor haar verjaardag, behalve Renee. Tijdens die dag dreigt Pia een geheim over Nora te onthullen, waardoo...

18-06-2013 21:34

Maffia Vrouwen "When Renee attacks"

Maffia Vrouwen - Maffia Vrouwen "When Renee attacks"

Pia kijkt ernaar uit om nieuwe borstimplantaten te krijgen, maar als het eenmaal zover is, slaat de angst toe. Renees respectloze gedrag tijdens de herdenkingslunch voor Nora´s vader is het begin van een ruzie tussen de twee vriendinnen, di...

11-06-2013 21:30

Maffia Vrouwen "You can’t handle the truth"

Maffia Vrouwen - Maffia Vrouwen "You can’t handle the truth"

Christina en Pia komen tot de conclusie dat hun vriendschap nu echt voorbij is. Terwijl Christina haar wonden likt en uithuilt bij Leah, zoekt Pia toenadering tot Renee door haar op te zoeken in de brillenwinkel. Nora´s herdenkingslunch voo...

04-06-2013 21:32

Maffia Vrouwen "The aftermath"

Maffia Vrouwen - Maffia Vrouwen "The aftermath"

Christina vraagt Leah om advies bij het omgaan met de nasleep van de ruzie met Pia. Nora begint met haar zoektocht naar de waarheid omtrent haar vaders mysterieuze dood.

28-05-2013 21:31

Maffia Vrouwen "Fight night"

Maffia Vrouwen - Maffia Vrouwen "Fight night"

Nora vindt het tijd voor een girls night out. Wat een gezellige avond moet worden, eindigt in een bitch fight tussen Pia en Christina. Daarnaast krijgt Renee te horen dat haar ex, die een gevangenisstraf wegens moord uitzit, na lange tijd h...

Maffia Vrouwen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Maffia Vrouwen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Maffia Vrouwen bij Maffia Vrouwen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Maffia Vrouwen. Heb je een uitzending van Maffia Vrouwen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Maffia Vrouwen gemist

Uitzending gemist van Maffia Vrouwen? Hier kun je alle uitzendingen van Maffia Vrouwen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 11
  • Laatste uitzending op 06-08-2013 om 22:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!