Programma gemist?

Realityserie van waarin een ongecensureerde blik het in het van leven van de vijf vermeende maffiavrouwen van wordt gegeven.

Realityserie het waarin een ongecensureerde blik in in het leven van door vijf met vermeende maffiavrouwen wordt van gegeven.

Realityserie in waarin een ongecensureerde blik op in naar het leven van vijf vermeende met maffiavrouwen de wordt gegeven.

Realityserie waarin op een ongecensureerde blik de in tijdens het leven van vijf het vermeende maffiavrouwen wordt in gegeven.

Christina een voelt zich op schuldig en steeds kwader vanwege de op tv enorme op ruzie tijdens haar feestje. Ze naar uit spreekt met al op tv haar vriendinnen apart af, om zo naar te met achterhalen wat tijdens de oorzaak is geweest uit van de ontstane chaos. naar Ook uit al hebben ze op tv allemaal hun eigen versie van de het avond, toch in weet Christina een in schuldige de aan te wijzen.

Christina besluit een een feest de te geven ter ere een van de van nieuwe start die in ze maakt in op tv haar leven. op tv Met alle problemen binnen de vriendinnengroep, naar met is haar timing niet bepaald ideaal. door Dat vertaalt zich een uit dan ook in een in gespannen sfeer tijdens de chaotische op tv naar feestavond, met heftige door gevolgen.

Renees op tv volwassen dochter Giana door worstelt met de keuze van om tijdens haar vader wel of een niet op te door zoeken in de gevangenis. de Nora nodig iedereen uit op tv van voor haar verjaardag, behalve Renee. het Tijdens die door dag dreigt Pia in een geheim over Nora op te onthullen, waardoor hun naar vriendschap van enorm onder druk op komt te van staan.

Pia met kijkt ernaar uit om in nieuwe borstimplantaten te op tv krijgen, maar als het het eenmaal zover in is, slaat de naar angst toe. op Renees respectloze gedrag tijdens de van herdenkingslunch van voor Nora´s vader is het het begin van een een ruzie tussen de het twee vriendinnen, het die uiteindelijk door volledig escaleert.

Christina en Pia op tv komen tot de het uit conclusie dat hun vriendschap nu naar echt de voorbij is. Terwijl Christina haar wonden door likt met en uithuilt bij tijdens Leah, zoekt Pia toenadering op tot het Renee door haar op te met zoeken een in de brillenwinkel. Nora´s herdenkingslunch voor naar haar met overleden vader loopt compleet uit anders dan uit gepland.

Christina vraagt Leah van tijdens om advies bij het uit omgaan met de nasleep van het de ruzie een met Pia. Nora tijdens begint met het haar zoektocht naar de waarheid uit omtrent een haar vaders mysterieuze op dood.

Nora vindt door het tijd voor in een girls night out. naar Wat een gezellige naar avond met moet worden, met eindigt in een bitch van fight tussen Pia van en Christina. Daarnaast krijgt tijdens Renee het te horen dat haar op ex, die een gevangenisstraf op tv wegens moord uitzit, na uit lange in tijd hun dochters naar weer wil op ontmoeten.

november 2020
06-08-2013 22:31

Maffia Vrouwen "Aflevering 11"

Maffia Vrouwen - Maffia Vrouwen "Aflevering 11"

Realityserie waarin een ongecensureerde blik in het leven van vijf vermeende maffiavrouwen wordt gegeven.

30-07-2013 22:31

Maffia Vrouwen "Aflevering 10"

Maffia Vrouwen - Maffia Vrouwen "Aflevering 10"

Realityserie waarin een ongecensureerde blik in het leven van vijf vermeende maffiavrouwen wordt gegeven.

23-07-2013 22:30

Maffia Vrouwen "Aflevering 9"

Maffia Vrouwen - Maffia Vrouwen "Aflevering 9"

Realityserie waarin een ongecensureerde blik in het leven van vijf vermeende maffiavrouwen wordt gegeven.

16-07-2013 22:30

Maffia Vrouwen "Aflevering 8"

Maffia Vrouwen - Maffia Vrouwen "Aflevering 8"

Realityserie waarin een ongecensureerde blik in het leven van vijf vermeende maffiavrouwen wordt gegeven.

09-07-2013 22:25

Maffia Vrouwen "Sticks and stones"

Maffia Vrouwen - Maffia Vrouwen "Sticks and stones"

Christina voelt zich schuldig en steeds kwader vanwege de enorme ruzie tijdens haar feestje. Ze spreekt met al haar vriendinnen apart af, om zo te achterhalen wat de oorzaak is geweest van de ontstane chaos. Ook al hebben ze allemaal hun ei...

02-07-2013 22:25

Maffia Vrouwen "Party animals"

Maffia Vrouwen - Maffia Vrouwen "Party animals"

Christina besluit een feest te geven ter ere van de nieuwe start die ze maakt in haar leven. Met alle problemen binnen de vriendinnengroep, is haar timing niet bepaald ideaal. Dat vertaalt zich dan ook in een gespannen sfeer tijdens de chao...

25-06-2013 21:33

Maffia Vrouwen "Heartbreak and betrayal"

Maffia Vrouwen - Maffia Vrouwen "Heartbreak and betrayal"

Renees volwassen dochter Giana worstelt met de keuze om haar vader wel of niet op te zoeken in de gevangenis. Nora nodig iedereen uit voor haar verjaardag, behalve Renee. Tijdens die dag dreigt Pia een geheim over Nora te onthullen, waardoo...

18-06-2013 21:34

Maffia Vrouwen "When Renee attacks"

Maffia Vrouwen - Maffia Vrouwen "When Renee attacks"

Pia kijkt ernaar uit om nieuwe borstimplantaten te krijgen, maar als het eenmaal zover is, slaat de angst toe. Renees respectloze gedrag tijdens de herdenkingslunch voor Nora´s vader is het begin van een ruzie tussen de twee vriendinnen, di...

11-06-2013 21:30

Maffia Vrouwen "You can’t handle the truth"

Maffia Vrouwen - Maffia Vrouwen "You can’t handle the truth"

Christina en Pia komen tot de conclusie dat hun vriendschap nu echt voorbij is. Terwijl Christina haar wonden likt en uithuilt bij Leah, zoekt Pia toenadering tot Renee door haar op te zoeken in de brillenwinkel. Nora´s herdenkingslunch voo...

04-06-2013 21:32

Maffia Vrouwen "The aftermath"

Maffia Vrouwen - Maffia Vrouwen "The aftermath"

Christina vraagt Leah om advies bij het omgaan met de nasleep van de ruzie met Pia. Nora begint met haar zoektocht naar de waarheid omtrent haar vaders mysterieuze dood.

28-05-2013 21:31

Maffia Vrouwen "Fight night"

Maffia Vrouwen - Maffia Vrouwen "Fight night"

Nora vindt het tijd voor een girls night out. Wat een gezellige avond moet worden, eindigt in een bitch fight tussen Pia en Christina. Daarnaast krijgt Renee te horen dat haar ex, die een gevangenisstraf wegens moord uitzit, na lange tijd h...

Maffia Vrouwen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Maffia Vrouwen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Maffia Vrouwen bij Maffia Vrouwen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Maffia Vrouwen. Heb je een uitzending van Maffia Vrouwen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Maffia Vrouwen gemist

Uitzending gemist van Maffia Vrouwen? Hier kun je alle uitzendingen van Maffia Vrouwen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 11
  • Laatste uitzending op 06-08-2013 om 22:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!