Programma gemist?

Realityserie op waarin een op tv ongecensureerde blik in het leven het van vijf tijdens vermeende maffiavrouwen uit wordt gegeven.

Realityserie waarin in een de ongecensureerde blik in het leven van op tv vijf vermeende maffiavrouwen naar het wordt gegeven.

Realityserie op tv waarin een ongecensureerde blik op tv in het de leven van vijf vermeende in maffiavrouwen uit wordt gegeven.

Realityserie een waarin een ongecensureerde blik in met het naar leven van vijf vermeende maffiavrouwen op tv met wordt gegeven.

Christina voelt zich het schuldig en de steeds een kwader vanwege de enorme in ruzie tijdens haar in feestje. Ze spreekt met al op tv haar het vriendinnen apart af, om zo op tv te tijdens achterhalen wat de oorzaak van is geweest van met de ontstane uit chaos. Ook al het hebben ze allemaal hun met eigen het versie van de door avond, toch weet Christina door een schuldige met aan te wijzen.

Christina besluit de een feest te op geven ter door ere van de in nieuwe start die het ze maakt in haar in leven. Met alle met problemen binnen de met vriendinnengroep, is haar timing de de niet bepaald ideaal. Dat vertaalt zich met dan ook in op tv een gespannen sfeer met tijdens de chaotische het feestavond, uit met heftige het gevolgen.

Renees volwassen dochter tijdens de Giana worstelt met de keuze tijdens om haar vader de wel of niet naar op te zoeken het in de gevangenis. Nora een nodig naar iedereen uit een voor haar verjaardag, behalve Renee. het Tijdens door die dag dreigt Pia een uit geheim over Nora te de van onthullen, waardoor hun vriendschap enorm op onder druk uit komt te een staan.

Pia op kijkt ernaar uit in om nieuwe borstimplantaten te uit krijgen, uit maar als het in eenmaal zover is, uit slaat de angst toe. van Renees respectloze gedrag tijdens door de tijdens herdenkingslunch voor Nora´s vader de is het begin op tv van een ruzie tussen met de de twee vriendinnen, die uiteindelijk volledig op escaleert.

Christina met en Pia komen tijdens tot de tijdens conclusie dat hun vriendschap nu echt in voorbij is. Terwijl op Christina uit haar wonden likt en tijdens uithuilt bij uit Leah, zoekt Pia door toenadering tot Renee door een haar op te met zoeken het in de brillenwinkel. het Nora´s herdenkingslunch voor een haar overleden vader loopt in compleet anders dan op tv gepland.

Christina een vraagt Leah om advies bij van het omgaan het met de nasleep in van de een ruzie met Pia. door Nora begint met in haar zoektocht naar van de waarheid omtrent haar vaders door mysterieuze de dood.

Nora op tv vindt het tijd voor een de girls night out. een Wat door een gezellige avond moet worden, op tv eindigt in een een door bitch fight tussen Pia en door Christina. Daarnaast van krijgt Renee te met horen dat haar ex, die op een een gevangenisstraf wegens moord op uitzit, na lange tijd hun de dochters weer door wil op tv ontmoeten.

juli 2021
06-08-2013 22:31

Maffia Vrouwen "Aflevering 11"

Maffia Vrouwen - Maffia Vrouwen "Aflevering 11"

Realityserie waarin een ongecensureerde blik in het leven van vijf vermeende maffiavrouwen wordt gegeven.

30-07-2013 22:31

Maffia Vrouwen "Aflevering 10"

Maffia Vrouwen - Maffia Vrouwen "Aflevering 10"

Realityserie waarin een ongecensureerde blik in het leven van vijf vermeende maffiavrouwen wordt gegeven.

23-07-2013 22:30

Maffia Vrouwen "Aflevering 9"

Maffia Vrouwen - Maffia Vrouwen "Aflevering 9"

Realityserie waarin een ongecensureerde blik in het leven van vijf vermeende maffiavrouwen wordt gegeven.

16-07-2013 22:30

Maffia Vrouwen "Aflevering 8"

Maffia Vrouwen - Maffia Vrouwen "Aflevering 8"

Realityserie waarin een ongecensureerde blik in het leven van vijf vermeende maffiavrouwen wordt gegeven.

09-07-2013 22:25

Maffia Vrouwen "Sticks and stones"

Maffia Vrouwen - Maffia Vrouwen "Sticks and stones"

Christina voelt zich schuldig en steeds kwader vanwege de enorme ruzie tijdens haar feestje. Ze spreekt met al haar vriendinnen apart af, om zo te achterhalen wat de oorzaak is geweest van de ontstane chaos. Ook al hebben ze allemaal hun ei...

02-07-2013 22:25

Maffia Vrouwen "Party animals"

Maffia Vrouwen - Maffia Vrouwen "Party animals"

Christina besluit een feest te geven ter ere van de nieuwe start die ze maakt in haar leven. Met alle problemen binnen de vriendinnengroep, is haar timing niet bepaald ideaal. Dat vertaalt zich dan ook in een gespannen sfeer tijdens de chao...

25-06-2013 21:33

Maffia Vrouwen "Heartbreak and betrayal"

Maffia Vrouwen - Maffia Vrouwen "Heartbreak and betrayal"

Renees volwassen dochter Giana worstelt met de keuze om haar vader wel of niet op te zoeken in de gevangenis. Nora nodig iedereen uit voor haar verjaardag, behalve Renee. Tijdens die dag dreigt Pia een geheim over Nora te onthullen, waardoo...

18-06-2013 21:34

Maffia Vrouwen "When Renee attacks"

Maffia Vrouwen - Maffia Vrouwen "When Renee attacks"

Pia kijkt ernaar uit om nieuwe borstimplantaten te krijgen, maar als het eenmaal zover is, slaat de angst toe. Renees respectloze gedrag tijdens de herdenkingslunch voor Nora´s vader is het begin van een ruzie tussen de twee vriendinnen, di...

11-06-2013 21:30

Maffia Vrouwen "You can’t handle the truth"

Maffia Vrouwen - Maffia Vrouwen "You can’t handle the truth"

Christina en Pia komen tot de conclusie dat hun vriendschap nu echt voorbij is. Terwijl Christina haar wonden likt en uithuilt bij Leah, zoekt Pia toenadering tot Renee door haar op te zoeken in de brillenwinkel. Nora´s herdenkingslunch voo...

04-06-2013 21:32

Maffia Vrouwen "The aftermath"

Maffia Vrouwen - Maffia Vrouwen "The aftermath"

Christina vraagt Leah om advies bij het omgaan met de nasleep van de ruzie met Pia. Nora begint met haar zoektocht naar de waarheid omtrent haar vaders mysterieuze dood.

28-05-2013 21:31

Maffia Vrouwen "Fight night"

Maffia Vrouwen - Maffia Vrouwen "Fight night"

Nora vindt het tijd voor een girls night out. Wat een gezellige avond moet worden, eindigt in een bitch fight tussen Pia en Christina. Daarnaast krijgt Renee te horen dat haar ex, die een gevangenisstraf wegens moord uitzit, na lange tijd h...

Maffia Vrouwen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Maffia Vrouwen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Maffia Vrouwen bij Maffia Vrouwen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Maffia Vrouwen. Heb je een uitzending van Maffia Vrouwen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Maffia Vrouwen gemist

Uitzending gemist van Maffia Vrouwen? Hier kun je alle uitzendingen van Maffia Vrouwen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 11
  • Laatste uitzending op 06-08-2013 om 22:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!