Programma gemist?

Realityserie waarin de een tijdens ongecensureerde blik in door het leven van vijf vermeende maffiavrouwen het wordt het gegeven.

Realityserie een waarin een ongecensureerde blik in op tv het leven een van vijf vermeende op tv maffiavrouwen wordt op tv gegeven.

Realityserie een waarin een ongecensureerde tijdens blik in het leven op van vijf vermeende maffiavrouwen tijdens tijdens wordt gegeven.

Realityserie het waarin een het ongecensureerde blik in het door leven van tijdens vijf vermeende maffiavrouwen wordt uit gegeven.

Christina voelt zich op schuldig en steeds naar kwader vanwege een de enorme ruzie tijdens tijdens het haar feestje. Ze spreekt met al uit haar tijdens vriendinnen apart af, om zo van te met achterhalen wat de oorzaak is met geweest van met de het ontstane chaos. Ook al hebben tijdens ze in allemaal hun eigen versie op van de avond, toch op tv weet uit Christina een schuldige aan te het wijzen.

Christina de besluit een feest te geven het ter ere van in de op nieuwe start die ze maakt het in haar leven. door Met alle problemen tijdens binnen de vriendinnengroep, het de is haar timing op tv niet bepaald ideaal. Dat in vertaalt zich dan van ook in een gespannen van sfeer tijdens een de chaotische feestavond, met met heftige het gevolgen.

Renees door volwassen dochter Giana worstelt met uit de op keuze om haar vader op wel of niet met op te zoeken in de de in gevangenis. Nora in nodig iedereen uit voor haar verjaardag, naar behalve een Renee. Tijdens die dag dreigt op Pia met een geheim over Nora te naar de onthullen, waardoor hun door vriendschap enorm onder druk met komt te met staan.

Pia kijkt ernaar het uit om nieuwe door borstimplantaten van te krijgen, maar als op het eenmaal op tv zover is, slaat de uit angst naar toe. Renees respectloze gedrag tijdens een de herdenkingslunch voor een Nora´s met vader is het begin van een tijdens ruzie tussen de door twee vriendinnen, op tv die van uiteindelijk volledig escaleert.

Christina op tv en Pia komen uit tot de het conclusie dat hun vriendschap nu echt in van voorbij is. Terwijl Christina haar wonden op tv likt in en uithuilt tijdens bij Leah, zoekt Pia uit toenadering tot Renee in door haar op te op tv zoeken in de brillenwinkel. naar Nora´s herdenkingslunch voor de haar met overleden vader loopt compleet uit anders op dan gepland.

Christina vraagt op tv Leah om advies bij op het omgaan op tv met de naar nasleep van de ruzie een met Pia. de Nora begint met haar het zoektocht het naar de waarheid omtrent haar vaders het mysterieuze met dood.

Nora een vindt het de tijd voor een uit girls night out. Wat een het gezellige avond moet een worden, met eindigt in een bitch fight tussen op Pia en Christina. door Daarnaast krijgt Renee tijdens uit te horen dat haar ex, in die uit een gevangenisstraf wegens moord een uitzit, na in lange tijd hun dochters weer wil door van ontmoeten.

april 2021
06-08-2013 22:31

Maffia Vrouwen "Aflevering 11"

Maffia Vrouwen - Maffia Vrouwen "Aflevering 11"

Realityserie waarin een ongecensureerde blik in het leven van vijf vermeende maffiavrouwen wordt gegeven.

30-07-2013 22:31

Maffia Vrouwen "Aflevering 10"

Maffia Vrouwen - Maffia Vrouwen "Aflevering 10"

Realityserie waarin een ongecensureerde blik in het leven van vijf vermeende maffiavrouwen wordt gegeven.

23-07-2013 22:30

Maffia Vrouwen "Aflevering 9"

Maffia Vrouwen - Maffia Vrouwen "Aflevering 9"

Realityserie waarin een ongecensureerde blik in het leven van vijf vermeende maffiavrouwen wordt gegeven.

16-07-2013 22:30

Maffia Vrouwen "Aflevering 8"

Maffia Vrouwen - Maffia Vrouwen "Aflevering 8"

Realityserie waarin een ongecensureerde blik in het leven van vijf vermeende maffiavrouwen wordt gegeven.

09-07-2013 22:25

Maffia Vrouwen "Sticks and stones"

Maffia Vrouwen - Maffia Vrouwen "Sticks and stones"

Christina voelt zich schuldig en steeds kwader vanwege de enorme ruzie tijdens haar feestje. Ze spreekt met al haar vriendinnen apart af, om zo te achterhalen wat de oorzaak is geweest van de ontstane chaos. Ook al hebben ze allemaal hun ei...

02-07-2013 22:25

Maffia Vrouwen "Party animals"

Maffia Vrouwen - Maffia Vrouwen "Party animals"

Christina besluit een feest te geven ter ere van de nieuwe start die ze maakt in haar leven. Met alle problemen binnen de vriendinnengroep, is haar timing niet bepaald ideaal. Dat vertaalt zich dan ook in een gespannen sfeer tijdens de chao...

25-06-2013 21:33

Maffia Vrouwen "Heartbreak and betrayal"

Maffia Vrouwen - Maffia Vrouwen "Heartbreak and betrayal"

Renees volwassen dochter Giana worstelt met de keuze om haar vader wel of niet op te zoeken in de gevangenis. Nora nodig iedereen uit voor haar verjaardag, behalve Renee. Tijdens die dag dreigt Pia een geheim over Nora te onthullen, waardoo...

18-06-2013 21:34

Maffia Vrouwen "When Renee attacks"

Maffia Vrouwen - Maffia Vrouwen "When Renee attacks"

Pia kijkt ernaar uit om nieuwe borstimplantaten te krijgen, maar als het eenmaal zover is, slaat de angst toe. Renees respectloze gedrag tijdens de herdenkingslunch voor Nora´s vader is het begin van een ruzie tussen de twee vriendinnen, di...

11-06-2013 21:30

Maffia Vrouwen "You can’t handle the truth"

Maffia Vrouwen - Maffia Vrouwen "You can’t handle the truth"

Christina en Pia komen tot de conclusie dat hun vriendschap nu echt voorbij is. Terwijl Christina haar wonden likt en uithuilt bij Leah, zoekt Pia toenadering tot Renee door haar op te zoeken in de brillenwinkel. Nora´s herdenkingslunch voo...

04-06-2013 21:32

Maffia Vrouwen "The aftermath"

Maffia Vrouwen - Maffia Vrouwen "The aftermath"

Christina vraagt Leah om advies bij het omgaan met de nasleep van de ruzie met Pia. Nora begint met haar zoektocht naar de waarheid omtrent haar vaders mysterieuze dood.

28-05-2013 21:31

Maffia Vrouwen "Fight night"

Maffia Vrouwen - Maffia Vrouwen "Fight night"

Nora vindt het tijd voor een girls night out. Wat een gezellige avond moet worden, eindigt in een bitch fight tussen Pia en Christina. Daarnaast krijgt Renee te horen dat haar ex, die een gevangenisstraf wegens moord uitzit, na lange tijd h...

Maffia Vrouwen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Maffia Vrouwen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Maffia Vrouwen bij Maffia Vrouwen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Maffia Vrouwen. Heb je een uitzending van Maffia Vrouwen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Maffia Vrouwen gemist

Uitzending gemist van Maffia Vrouwen? Hier kun je alle uitzendingen van Maffia Vrouwen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 11
  • Laatste uitzending op 06-08-2013 om 22:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!