Programma gemist?

Realityserie tijdens waarin een uit ongecensureerde blik in uit het leven van vijf vermeende in maffiavrouwen wordt de gegeven.

Realityserie op tv waarin een in ongecensureerde blik in naar het leven van vijf vermeende op maffiavrouwen wordt door gegeven.

Realityserie tijdens waarin een ongecensureerde door blik in in het leven van vijf van vermeende maffiavrouwen wordt met gegeven.

Realityserie op tv waarin een een ongecensureerde blik in het leven naar van het vijf vermeende maffiavrouwen wordt naar gegeven.

Christina voelt zich een schuldig en steeds door kwader vanwege de de enorme ruzie met tijdens haar in feestje. Ze spreekt door met al haar vriendinnen op apart af, om op zo te achterhalen wat in de oorzaak is het tijdens geweest van de ontstane chaos. tijdens Ook met al hebben ze allemaal hun een eigen op versie van de avond, uit toch weet Christina een schuldige uit aan te uit wijzen.

Christina op tv besluit een met feest te geven ter ere van uit de nieuwe op start die ze maakt door in haar met leven. Met alle problemen met naar binnen de vriendinnengroep, is haar naar timing niet bepaald ideaal. de door Dat vertaalt zich dan de ook in een van gespannen sfeer tijdens de uit chaotische feestavond, met met heftige naar gevolgen.

Renees op volwassen dochter Giana worstelt naar met uit de keuze om haar vader met wel of niet op met met te zoeken in de gevangenis. met Nora nodig iedereen de uit voor haar in verjaardag, in behalve Renee. Tijdens die dag een dreigt Pia een geheim met een over Nora te onthullen, waardoor naar hun vriendschap door enorm onder druk met komt te het staan.

Pia kijkt ernaar op tv uit om een nieuwe tijdens borstimplantaten te krijgen, op maar als het eenmaal zover uit is, slaat de angst tijdens door toe. Renees respectloze gedrag tijdens het de herdenkingslunch voor door Nora´s de vader is het begin van een de ruzie uit tussen de twee vriendinnen, tijdens die uiteindelijk van volledig escaleert.

Christina en Pia van komen tot de het een conclusie dat hun vriendschap nu een echt voorbij is. van Terwijl Christina haar de wonden likt een en uithuilt bij tijdens Leah, zoekt Pia toenadering een tot de Renee door haar door op te zoeken in de brillenwinkel. door Nora´s de herdenkingslunch voor haar overleden vader door loopt van compleet anders dan een gepland.

Christina tijdens vraagt Leah om advies bij op het omgaan het met de nasleep van uit de ruzie met naar Pia. Nora uit begint met haar zoektocht tijdens naar met de waarheid omtrent door haar vaders mysterieuze een dood.

Nora vindt het door tijd voor in een girls night een out. Wat een op gezellige het avond moet worden, eindigt in tijdens een het bitch fight tussen met Pia en Christina. Daarnaast krijgt een Renee de te horen dat op tv haar ex, die een gevangenisstraf op wegens moord uitzit, na op tv lange van tijd hun dochters naar weer wil de ontmoeten.

april 2020
06-08-2013 22:31

Maffia Vrouwen "Aflevering 11"

Maffia Vrouwen - Maffia Vrouwen "Aflevering 11"

Realityserie waarin een ongecensureerde blik in het leven van vijf vermeende maffiavrouwen wordt gegeven.

30-07-2013 22:31

Maffia Vrouwen "Aflevering 10"

Maffia Vrouwen - Maffia Vrouwen "Aflevering 10"

Realityserie waarin een ongecensureerde blik in het leven van vijf vermeende maffiavrouwen wordt gegeven.

23-07-2013 22:30

Maffia Vrouwen "Aflevering 9"

Maffia Vrouwen - Maffia Vrouwen "Aflevering 9"

Realityserie waarin een ongecensureerde blik in het leven van vijf vermeende maffiavrouwen wordt gegeven.

16-07-2013 22:30

Maffia Vrouwen "Aflevering 8"

Maffia Vrouwen - Maffia Vrouwen "Aflevering 8"

Realityserie waarin een ongecensureerde blik in het leven van vijf vermeende maffiavrouwen wordt gegeven.

09-07-2013 22:25

Maffia Vrouwen "Sticks and stones"

Maffia Vrouwen - Maffia Vrouwen "Sticks and stones"

Christina voelt zich schuldig en steeds kwader vanwege de enorme ruzie tijdens haar feestje. Ze spreekt met al haar vriendinnen apart af, om zo te achterhalen wat de oorzaak is geweest van de ontstane chaos. Ook al hebben ze allemaal hun ei...

02-07-2013 22:25

Maffia Vrouwen "Party animals"

Maffia Vrouwen - Maffia Vrouwen "Party animals"

Christina besluit een feest te geven ter ere van de nieuwe start die ze maakt in haar leven. Met alle problemen binnen de vriendinnengroep, is haar timing niet bepaald ideaal. Dat vertaalt zich dan ook in een gespannen sfeer tijdens de chao...

25-06-2013 21:33

Maffia Vrouwen "Heartbreak and betrayal"

Maffia Vrouwen - Maffia Vrouwen "Heartbreak and betrayal"

Renees volwassen dochter Giana worstelt met de keuze om haar vader wel of niet op te zoeken in de gevangenis. Nora nodig iedereen uit voor haar verjaardag, behalve Renee. Tijdens die dag dreigt Pia een geheim over Nora te onthullen, waardoo...

18-06-2013 21:34

Maffia Vrouwen "When Renee attacks"

Maffia Vrouwen - Maffia Vrouwen "When Renee attacks"

Pia kijkt ernaar uit om nieuwe borstimplantaten te krijgen, maar als het eenmaal zover is, slaat de angst toe. Renees respectloze gedrag tijdens de herdenkingslunch voor Nora´s vader is het begin van een ruzie tussen de twee vriendinnen, di...

11-06-2013 21:30

Maffia Vrouwen "You can’t handle the truth"

Maffia Vrouwen - Maffia Vrouwen "You can’t handle the truth"

Christina en Pia komen tot de conclusie dat hun vriendschap nu echt voorbij is. Terwijl Christina haar wonden likt en uithuilt bij Leah, zoekt Pia toenadering tot Renee door haar op te zoeken in de brillenwinkel. Nora´s herdenkingslunch voo...

04-06-2013 21:32

Maffia Vrouwen "The aftermath"

Maffia Vrouwen - Maffia Vrouwen "The aftermath"

Christina vraagt Leah om advies bij het omgaan met de nasleep van de ruzie met Pia. Nora begint met haar zoektocht naar de waarheid omtrent haar vaders mysterieuze dood.

28-05-2013 21:31

Maffia Vrouwen "Fight night"

Maffia Vrouwen - Maffia Vrouwen "Fight night"

Nora vindt het tijd voor een girls night out. Wat een gezellige avond moet worden, eindigt in een bitch fight tussen Pia en Christina. Daarnaast krijgt Renee te horen dat haar ex, die een gevangenisstraf wegens moord uitzit, na lange tijd h...

Maffia Vrouwen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Maffia Vrouwen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Maffia Vrouwen bij Maffia Vrouwen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Maffia Vrouwen. Heb je een uitzending van Maffia Vrouwen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Maffia Vrouwen gemist

Uitzending gemist van Maffia Vrouwen? Hier kun je alle uitzendingen van Maffia Vrouwen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 11
  • Laatste uitzending op 06-08-2013 om 22:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!