Programma gemist?

Realityserie door waarin een in ongecensureerde blik in het leven naar van vijf vermeende maffiavrouwen tijdens wordt op tv gegeven.

Realityserie door waarin een ongecensureerde op tv blik in in het leven van een vijf vermeende maffiavrouwen de wordt gegeven.

Realityserie de waarin een uit ongecensureerde blik in het leven van tijdens de vijf vermeende maffiavrouwen wordt uit gegeven.

Realityserie waarin een in naar ongecensureerde blik in het leven het van tijdens vijf vermeende maffiavrouwen tijdens wordt gegeven.

Christina van voelt zich schuldig en op steeds door kwader vanwege de naar enorme ruzie tijdens haar feestje. door Ze op tv spreekt met al haar vriendinnen met apart af, de om zo van te achterhalen wat de oorzaak is met geweest van de op ontstane chaos. Ook door al hebben door ze allemaal van hun eigen versie van de door avond, toch uit weet Christina een schuldige uit met aan te wijzen.

Christina een besluit een op tv feest te geven tijdens ter ere van de de nieuwe start die ze van maakt uit in haar leven. Met met alle problemen binnen de het vriendinnengroep, is haar naar timing niet op bepaald ideaal. Dat vertaalt naar zich dan in ook in een het gespannen sfeer tijdens de chaotische op het feestavond, met heftige naar gevolgen.

Renees door volwassen dochter een Giana worstelt met de de keuze om haar vader naar wel uit of niet op te zoeken in in de gevangenis. in Nora door nodig iedereen uit voor op tv haar verjaardag, behalve op Renee. Tijdens die uit dag dreigt Pia een de geheim over Nora met te onthullen, waardoor op tv hun vriendschap op enorm onder het druk komt te van staan.

Pia kijkt tijdens ernaar uit om nieuwe uit de borstimplantaten te krijgen, maar tijdens als het eenmaal door zover is, slaat de angst met toe. Renees met respectloze gedrag tijdens de op tv met herdenkingslunch voor Nora´s uit vader is het begin van naar een ruzie tussen de het de twee vriendinnen, die uiteindelijk volledig met escaleert.

Christina van en Pia komen op tot de conclusie dat hun van vriendschap nu tijdens echt voorbij is. uit Terwijl Christina haar in wonden likt van en uithuilt bij Leah, zoekt in Pia in toenadering tot Renee naar door haar in op te zoeken door in de brillenwinkel. Nora´s door herdenkingslunch voor haar overleden vader op tv loopt compleet naar anders dan door gepland.

Christina vraagt Leah een om in advies bij naar het omgaan met uit de nasleep van de ruzie het met Pia. Nora met begint met haar tijdens zoektocht naar de de waarheid omtrent met haar vaders tijdens mysterieuze dood.

Nora een vindt het tijd voor uit een girls night naar out. van Wat een gezellige avond moet uit worden, eindigt in een op tv bitch fight door tussen tijdens Pia en Christina. tijdens Daarnaast krijgt Renee te uit horen dat haar ex, op die een gevangenisstraf wegens op tv moord uitzit, op na van lange tijd hun dochters op weer wil een ontmoeten.

november 2019
06-08-2013 22:31

Maffia Vrouwen "Aflevering 11"

Maffia Vrouwen - Maffia Vrouwen "Aflevering 11"

Realityserie waarin een ongecensureerde blik in het leven van vijf vermeende maffiavrouwen wordt gegeven.

30-07-2013 22:31

Maffia Vrouwen "Aflevering 10"

Maffia Vrouwen - Maffia Vrouwen "Aflevering 10"

Realityserie waarin een ongecensureerde blik in het leven van vijf vermeende maffiavrouwen wordt gegeven.

23-07-2013 22:30

Maffia Vrouwen "Aflevering 9"

Maffia Vrouwen - Maffia Vrouwen "Aflevering 9"

Realityserie waarin een ongecensureerde blik in het leven van vijf vermeende maffiavrouwen wordt gegeven.

16-07-2013 22:30

Maffia Vrouwen "Aflevering 8"

Maffia Vrouwen - Maffia Vrouwen "Aflevering 8"

Realityserie waarin een ongecensureerde blik in het leven van vijf vermeende maffiavrouwen wordt gegeven.

09-07-2013 22:25

Maffia Vrouwen "Sticks and stones"

Maffia Vrouwen - Maffia Vrouwen "Sticks and stones"

Christina voelt zich schuldig en steeds kwader vanwege de enorme ruzie tijdens haar feestje. Ze spreekt met al haar vriendinnen apart af, om zo te achterhalen wat de oorzaak is geweest van de ontstane chaos. Ook al hebben ze allemaal hun ei...

02-07-2013 22:25

Maffia Vrouwen "Party animals"

Maffia Vrouwen - Maffia Vrouwen "Party animals"

Christina besluit een feest te geven ter ere van de nieuwe start die ze maakt in haar leven. Met alle problemen binnen de vriendinnengroep, is haar timing niet bepaald ideaal. Dat vertaalt zich dan ook in een gespannen sfeer tijdens de chao...

25-06-2013 21:33

Maffia Vrouwen "Heartbreak and betrayal"

Maffia Vrouwen - Maffia Vrouwen "Heartbreak and betrayal"

Renees volwassen dochter Giana worstelt met de keuze om haar vader wel of niet op te zoeken in de gevangenis. Nora nodig iedereen uit voor haar verjaardag, behalve Renee. Tijdens die dag dreigt Pia een geheim over Nora te onthullen, waardoo...

18-06-2013 21:34

Maffia Vrouwen "When Renee attacks"

Maffia Vrouwen - Maffia Vrouwen "When Renee attacks"

Pia kijkt ernaar uit om nieuwe borstimplantaten te krijgen, maar als het eenmaal zover is, slaat de angst toe. Renees respectloze gedrag tijdens de herdenkingslunch voor Nora´s vader is het begin van een ruzie tussen de twee vriendinnen, di...

11-06-2013 21:30

Maffia Vrouwen "You can’t handle the truth"

Maffia Vrouwen - Maffia Vrouwen "You can’t handle the truth"

Christina en Pia komen tot de conclusie dat hun vriendschap nu echt voorbij is. Terwijl Christina haar wonden likt en uithuilt bij Leah, zoekt Pia toenadering tot Renee door haar op te zoeken in de brillenwinkel. Nora´s herdenkingslunch voo...

04-06-2013 21:32

Maffia Vrouwen "The aftermath"

Maffia Vrouwen - Maffia Vrouwen "The aftermath"

Christina vraagt Leah om advies bij het omgaan met de nasleep van de ruzie met Pia. Nora begint met haar zoektocht naar de waarheid omtrent haar vaders mysterieuze dood.

28-05-2013 21:31

Maffia Vrouwen "Fight night"

Maffia Vrouwen - Maffia Vrouwen "Fight night"

Nora vindt het tijd voor een girls night out. Wat een gezellige avond moet worden, eindigt in een bitch fight tussen Pia en Christina. Daarnaast krijgt Renee te horen dat haar ex, die een gevangenisstraf wegens moord uitzit, na lange tijd h...

Maffia Vrouwen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Maffia Vrouwen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Maffia Vrouwen bij Maffia Vrouwen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Maffia Vrouwen. Heb je een uitzending van Maffia Vrouwen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Maffia Vrouwen gemist

Uitzending gemist van Maffia Vrouwen? Hier kun je alle uitzendingen van Maffia Vrouwen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 11
  • Laatste uitzending op 06-08-2013 om 22:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!