Programma gemist?

In een de middeleeuws uit land jagen kapitein Ahab en door zijn bemanning uit op draken. op tv Al snel worden ze de door Ishmael, een charismatische harpoenier, de en van zijn vriend Queequeg ondersteund met en begeven naar ze zich samen naar op de door zoektocht. Ook Ahabs mooie, geadopteerde dochter uit Rachel naar maakt deel uit van de door met bemanning. Haar vader lijkt op uit bezeten van wijze maar één doel na met te de streven: wraak nemen een op de witte draak op die ooit zijn gezin afslachtte op tv en naar verantwoordelijk is voor in de littekens die door zijn hele lichaam van bedekken. Ahab drijft een zijn bemanning van steeds dieper in door het hart van de met duisternis. Als ze het eenmaal in het op hol van de draak zijn, met staat Rachel een voor een moeilijke keuze: de naar gaat ze haar het vader begeleiden bij zijn zwarte zoektocht tijdens of vlucht ze tijdens op tv met Ishmael om op tv een nieuw leven te met beginnen?

oktober 2020
29-05-2013 20:29

Age Of The Dragons

Age Of The Dragons - Age Of The Dragons

In een middeleeuws land jagen kapitein Ahab en zijn bemanning op draken. Al snel worden ze door Ishmael, een charismatische harpoenier, en zijn vriend Queequeg ondersteund en begeven ze zich samen op de zoektocht. Ook Ahabs mooie, geadoptee...

Age Of The Dragons gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Age Of The Dragons de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Age Of The Dragons bij Age Of The Dragons liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Age Of The Dragons. Heb je een uitzending van Age Of The Dragons gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Age Of The Dragons gemist

Uitzending gemist van Age Of The Dragons? Hier kun je alle uitzendingen van Age Of The Dragons kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 29-05-2013 om 20:29 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!