Programma gemist?

In een op tv middeleeuws uit land jagen kapitein Ahab en uit zijn bemanning op draken. op tv Al snel op tv worden ze door Ishmael, op tv een charismatische uit harpoenier, en zijn vriend met op tv Queequeg ondersteund en begeven op ze zich op tv samen op de zoektocht. Ook Ahabs de mooie, geadopteerde van dochter Rachel op maakt deel uit van de een bemanning. van Haar vader lijkt op tijdens bezeten de wijze maar één op tv doel na te streven: wraak nemen het op door de witte draak die ooit van zijn gezin de afslachtte en verantwoordelijk is van voor met de littekens die zijn tijdens hele door lichaam bedekken. Ahab tijdens drijft zijn bemanning steeds op tv dieper in op het hart van met de duisternis. Als ze eenmaal in met door het hol van het de draak zijn, staat Rachel het voor het een moeilijke keuze: gaat naar ze haar vader begeleiden tijdens bij op tv zijn zwarte zoektocht van of vlucht ze met op Ishmael om een nieuw leven tijdens te van beginnen?

oktober 2019
29-05-2013 20:29

Age Of The Dragons

Age Of The Dragons - Age Of The Dragons

In een middeleeuws land jagen kapitein Ahab en zijn bemanning op draken. Al snel worden ze door Ishmael, een charismatische harpoenier, en zijn vriend Queequeg ondersteund en begeven ze zich samen op de zoektocht. Ook Ahabs mooie, geadoptee...

Age Of The Dragons gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Age Of The Dragons de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Age Of The Dragons bij Age Of The Dragons liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Age Of The Dragons. Heb je een uitzending van Age Of The Dragons gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Age Of The Dragons gemist

Uitzending gemist van Age Of The Dragons? Hier kun je alle uitzendingen van Age Of The Dragons kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 29-05-2013 om 20:29 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!