Programma gemist?

In een middeleeuws van land jagen kapitein uit Ahab en door zijn op tv bemanning op draken. Al snel in worden ze van door Ishmael, een charismatische in harpoenier, en zijn een vriend Queequeg tijdens ondersteund en de begeven ze zich samen op in de zoektocht. Ook Ahabs op mooie, geadopteerde van dochter Rachel maakt in deel door uit van de bemanning. Haar tijdens vader lijkt op op bezeten wijze het maar één uit doel na te van streven: wraak nemen op de in witte draak die naar ooit uit zijn gezin afslachtte en verantwoordelijk op tv is voor de littekens op die zijn een hele lichaam van bedekken. Ahab op tv drijft zijn bemanning steeds van dieper in het hart van in de duisternis. een Als op tv ze eenmaal in het de hol van met de draak zijn, staat met Rachel voor een moeilijke op keuze: gaat ze haar naar vader het begeleiden bij een zijn zwarte zoektocht of met vlucht ze uit met Ishmael om een een nieuw leven uit te beginnen?

februari 2021
29-05-2013 20:29

Age Of The Dragons

Age Of The Dragons - Age Of The Dragons

In een middeleeuws land jagen kapitein Ahab en zijn bemanning op draken. Al snel worden ze door Ishmael, een charismatische harpoenier, en zijn vriend Queequeg ondersteund en begeven ze zich samen op de zoektocht. Ook Ahabs mooie, geadoptee...

Age Of The Dragons gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Age Of The Dragons de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Age Of The Dragons bij Age Of The Dragons liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Age Of The Dragons. Heb je een uitzending van Age Of The Dragons gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Age Of The Dragons gemist

Uitzending gemist van Age Of The Dragons? Hier kun je alle uitzendingen van Age Of The Dragons kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 29-05-2013 om 20:29 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!