Programma gemist?

In een van middeleeuws land jagen kapitein op Ahab en zijn een op tv bemanning op draken. Al op snel worden ze door Ishmael, de een charismatische met harpoenier, en door zijn vriend Queequeg van ondersteund en begeven ze uit zich samen de op de zoektocht. door Ook Ahabs op mooie, geadopteerde dochter uit Rachel maakt deel uit van de uit uit bemanning. Haar vader lijkt op bezeten met wijze maar één tijdens een doel na te streven: wraak in nemen op van de witte draak naar die ooit op tv zijn gezin afslachtte en verantwoordelijk is door op voor de littekens die uit zijn hele tijdens lichaam bedekken. Ahab van drijft zijn bemanning steeds in dieper in het hart van de naar de duisternis. Als ze eenmaal in een op het hol van de de draak zijn, staat Rachel de voor een moeilijke op tv keuze: gaat op tv ze haar door vader begeleiden bij het zijn zwarte zoektocht of vlucht ze uit met de Ishmael om een op tv nieuw leven te uit beginnen?

juli 2020
29-05-2013 20:29

Age Of The Dragons

Age Of The Dragons - Age Of The Dragons

In een middeleeuws land jagen kapitein Ahab en zijn bemanning op draken. Al snel worden ze door Ishmael, een charismatische harpoenier, en zijn vriend Queequeg ondersteund en begeven ze zich samen op de zoektocht. Ook Ahabs mooie, geadoptee...

Age Of The Dragons gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Age Of The Dragons de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Age Of The Dragons bij Age Of The Dragons liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Age Of The Dragons. Heb je een uitzending van Age Of The Dragons gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Age Of The Dragons gemist

Uitzending gemist van Age Of The Dragons? Hier kun je alle uitzendingen van Age Of The Dragons kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 29-05-2013 om 20:29 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!