Programma gemist?

In door een middeleeuws met land jagen kapitein van Ahab en zijn met bemanning op draken. Al snel de worden ze door Ishmael, het een charismatische op tv harpoenier, en zijn vriend een met Queequeg ondersteund en begeven ze zich op tv samen op door de zoektocht. Ook Ahabs met mooie, naar geadopteerde dochter uit Rachel maakt deel uit van het de bemanning. tijdens Haar vader lijkt van op bezeten uit wijze maar één doel na met te streven: wraak nemen de op naar de witte op draak die ooit zijn gezin in afslachtte en door verantwoordelijk is voor in de littekens de die zijn hele lichaam tijdens bedekken. Ahab drijft de zijn bemanning steeds dieper op tv in het van hart van de duisternis. Als door ze eenmaal in naar het tijdens hol van de tijdens draak zijn, staat Rachel voor op een een moeilijke keuze: naar gaat ze haar vader uit begeleiden bij zijn naar zwarte zoektocht of tijdens vlucht ze met uit Ishmael om een nieuw leven op te op tv beginnen?

juni 2021
29-05-2013 20:29

Age Of The Dragons

Age Of The Dragons - Age Of The Dragons

In een middeleeuws land jagen kapitein Ahab en zijn bemanning op draken. Al snel worden ze door Ishmael, een charismatische harpoenier, en zijn vriend Queequeg ondersteund en begeven ze zich samen op de zoektocht. Ook Ahabs mooie, geadoptee...

Age Of The Dragons gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Age Of The Dragons de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Age Of The Dragons bij Age Of The Dragons liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Age Of The Dragons. Heb je een uitzending van Age Of The Dragons gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Age Of The Dragons gemist

Uitzending gemist van Age Of The Dragons? Hier kun je alle uitzendingen van Age Of The Dragons kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 29-05-2013 om 20:29 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!