Programma gemist?

In op een middeleeuws naar land jagen kapitein in Ahab en zijn bemanning tijdens op draken. Al een snel worden ze door Ishmael, uit een charismatische harpoenier, op tv en naar zijn vriend Queequeg ondersteund op tv en begeven ze naar zich samen op door de op tv zoektocht. Ook Ahabs mooie, geadopteerde dochter in Rachel tijdens maakt deel uit uit van de tijdens bemanning. Haar vader uit lijkt op bezeten door wijze maar één in doel na te streven: wraak de nemen op de tijdens witte draak die ooit in zijn gezin door afslachtte tijdens en verantwoordelijk is voor uit de littekens die zijn hele de lichaam bedekken. van Ahab uit drijft zijn bemanning het steeds dieper in het een hart van de duisternis. Als met ze eenmaal een in het tijdens hol van de draak uit zijn, staat Rachel voor een een een moeilijke keuze: gaat een ze haar vader begeleiden op tv bij in zijn zwarte zoektocht op tv of vlucht ze met tijdens Ishmael om door een nieuw leven te op beginnen?

februari 2020
29-05-2013 20:29

Age Of The Dragons

Age Of The Dragons - Age Of The Dragons

In een middeleeuws land jagen kapitein Ahab en zijn bemanning op draken. Al snel worden ze door Ishmael, een charismatische harpoenier, en zijn vriend Queequeg ondersteund en begeven ze zich samen op de zoektocht. Ook Ahabs mooie, geadoptee...

Age Of The Dragons gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Age Of The Dragons de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Age Of The Dragons bij Age Of The Dragons liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Age Of The Dragons. Heb je een uitzending van Age Of The Dragons gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Age Of The Dragons gemist

Uitzending gemist van Age Of The Dragons? Hier kun je alle uitzendingen van Age Of The Dragons kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 29-05-2013 om 20:29 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!