Programma gemist?

In een een middeleeuws door land jagen kapitein Ahab het en zijn bemanning op draken. naar Al snel worden in ze op door Ishmael, een op tv charismatische harpoenier, de en zijn vriend Queequeg ondersteund en de begeven van ze zich samen op de het zoektocht. Ook de Ahabs in mooie, geadopteerde dochter Rachel de maakt deel uit van de op op bemanning. Haar vader lijkt op bezeten op op wijze maar één doel op tv na te streven: wraak op tv nemen op met de witte draak die uit ooit zijn naar gezin afslachtte en met verantwoordelijk is voor de littekens van uit die zijn hele uit lichaam bedekken. Ahab tijdens drijft zijn bemanning steeds de dieper in het tijdens hart van op tv de duisternis. Als ze eenmaal het in de het hol van de door draak zijn, staat Rachel voor op tv een moeilijke keuze: op tv gaat ze uit haar naar vader begeleiden bij zijn zwarte zoektocht met of de vlucht ze op met Ishmael om een nieuw leven naar het te beginnen?

december 2021
29-05-2013 20:29

Age Of The Dragons

Age Of The Dragons - Age Of The Dragons

In een middeleeuws land jagen kapitein Ahab en zijn bemanning op draken. Al snel worden ze door Ishmael, een charismatische harpoenier, en zijn vriend Queequeg ondersteund en begeven ze zich samen op de zoektocht. Ook Ahabs mooie, geadoptee...

Age Of The Dragons gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Age Of The Dragons de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Age Of The Dragons bij Age Of The Dragons liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Age Of The Dragons. Heb je een uitzending van Age Of The Dragons gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Age Of The Dragons gemist

Uitzending gemist van Age Of The Dragons? Hier kun je alle uitzendingen van Age Of The Dragons kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 29-05-2013 om 20:29 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!